#temyracleselangor Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #temyracleselangor and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
17 hours
Average like
8.7
Average comment
0.4
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Selangor

Dear A, thank you for trusting us, Temyracle and Bougas Beauty. Love, Q 💕
.
✔️ Pembelian RM40 dapat FREE POSTAGE
✔️ Pembelian RM100 dapat GIFT BOX dan BANYAK SPECIAL GIFTS
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Dear A, thank you for trusting us, Temyracle and Bougas Beauty. Love, Q 💕
.
✔️ Pembelian RM40 dapat FREE POSTAGE
✔️ Pembelian RM100 dapat GIFT BOX dan BANYAK SPECIAL GIFTS
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
13 1 20 September, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Baja kulit bile gaul dengan pondesyen jenis cecair kesan mekap tu tersangatlah wowwnyah.
.
Nampak licin, tak pecah, tak capuk. Helokk je kat muke ni tau. Tak yah mekap tebal pun kesan tetap ummphh! Hahaa.
.
Sape yang ade masalah mekap tak tahan lame, kene cuba base serum ni, selain merawat kulit, serum ni boleh menjadikan mekap uol cantik overdos! 😘.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Baja kulit bile gaul dengan pondesyen jenis cecair kesan mekap tu tersangatlah wowwnyah.
. 
Nampak licin, tak pecah, tak capuk. Helokk je kat muke ni tau. Tak yah mekap tebal pun kesan tetap ummphh! Hahaa.
. 
Sape yang ade masalah mekap tak tahan lame, kene cuba base serum ni, selain merawat kulit, serum ni boleh menjadikan mekap uol cantik overdos! 😘.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
8 0 19 September, 2019
@sikha_halim Profile picture

@sikha_halim

#temyraclefeedback #temyracleshares #temyraclesbukitberuntung #temyracleviral #temyracleCoffescrub #temyraclerawang #temyracleselangor #temyracle
NATURAL SKINCARE PRODUCT
AGENT TEMYRACLE SELANGOR (ID AB11)
Bagi u olls yg nak COD di 👇 boleh klik DM di IG sy @sikha_halim. ✔ Tesco Bukit beruntung
✔ Bukit sentosa
✔ Station minyak depan tesco
✔ Tesco Rawang
✔ Serendah
✔ dan Berdekatan dengan nya
COD Office hour pn boleh. COD Malam pn Available (depends). Semua item still available and fresh from the oven gitchewww... READY STOCK❗❗❗ IG: @sikha_halim
Fb: Temyracle Agent Selangor, kl dan Pahang

#temyraclefeedback #temyracleshares #temyraclesbukitberuntung #temyracleviral #temyracleCoffescrub #temyraclerawang #temyracleselangor #temyracle 
NATURAL SKINCARE PRODUCT
AGENT TEMYRACLE SELANGOR (ID AB11)
Bagi u olls yg nak COD di 👇 boleh klik DM di IG sy @sikha_halim. ✔ Tesco Bukit beruntung
✔ Bukit sentosa
✔ Station minyak depan tesco
✔ Tesco Rawang
✔ Serendah
✔ dan Berdekatan dengan nya
COD Office hour pn boleh. COD Malam pn Available (depends). Semua item still available and fresh from the oven gitchewww... READY STOCK❗❗❗ IG: @sikha_halim
Fb: Temyracle Agent Selangor, kl dan Pahang
18 0 18 September, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Repeat lagi adik ni, takleh hidup tanpa Coffee Scrub lettew🤣. Dah cakap dah, sekali gune terus ketagih.
.
Antara sebab ramai duk ketagih dengan Coffee Scrub ni, kopi yang kami gune 100% original dan kandungan kafeinnye juga tinggi.
.
Tak caya, sekali hidu terus high! Hahaaa..
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Repeat lagi adik ni, takleh hidup tanpa Coffee Scrub lettew🤣. Dah cakap dah, sekali gune terus ketagih.
. 
Antara sebab ramai duk ketagih dengan Coffee Scrub ni, kopi yang kami gune 100% original dan kandungan kafeinnye juga tinggi.
. 
Tak caya, sekali hidu terus high! Hahaaa..
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
10 0 18 September, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Selangor

Setiap pembelian Serum Temyracle akan dapat JADE ROLLER SECARA PERCUMA! 😍😍😍
.
Hydrating Glass Skin Serum RM69
.
FREE POSTAGE PEMBELIAN DI SHOPEE ✔️
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Setiap pembelian Serum Temyracle akan dapat JADE ROLLER SECARA PERCUMA! 😍😍😍
.
Hydrating Glass Skin Serum RM69
.
FREE POSTAGE PEMBELIAN DI SHOPEE ✔️
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
19 1 17 September, 2019
@nachooral.kl Profile picture

@nachooral.kl

Ikea Kota Damansara

JOM BER 'COFFEE SCRUB'!
-
-
Haluu! Selamat petang Instagramers👋🏼
Dah lama rasanya Amani tak kongsi tentang Coffee Scrub Temyracle. Sibuk sikit🙏
Coffee Scrub Temyracle boleh pakai pada muka dan badan. Ini kopi bukan besye-besye tau, ia boleh ;
☕ Mengecutkan jerawat
☕ Memudarkan parut / selulit
☕ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
☕ Menghaluskan kulit wajah dan badan
..
Ini kalau stress dengan rutin harian, dapat hidu bau kopi.. Fuh bestnyaa lahai, rasa lapang.. Pulak tu, skrub masa mandi.. Baru syiok nak tidur.. Gabungkan dengan Whitening Body Scrub.. Halamaaak, kulit super duper rasa haluuus dan wangi! 😍
Silap hari bulan, celah lipatan yang hitam tu kembali ke tona asal kulit😏
..
Ini kalau nak taip panjang2, bukan orang baca dan percaya pon. Meh DM atau WhatsApp 018-4714755 kita nak kongsi rahsia kulit cantik dengan Temyracle 😉
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyracletribe #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #combo #feedbacktemyracle #coffeescrub #scrub #jerawat #selulit #parut #scrubhomemade #skrubbadan #skrubmuka #naturalbeauty #photo #coffee #almondoil #coconutoil

JOM BER 'COFFEE SCRUB'!
-
-
Haluu! Selamat petang Instagramers👋🏼
Dah lama rasanya Amani tak kongsi tentang Coffee Scrub Temyracle. Sibuk sikit🙏
Coffee Scrub Temyracle boleh pakai pada muka dan badan. Ini kopi bukan besye-besye tau, ia boleh ;
☕ Mengecutkan jerawat
☕ Memudarkan parut / selulit
☕ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
☕ Menghaluskan kulit wajah dan badan
..
Ini kalau stress dengan rutin harian, dapat hidu bau kopi.. Fuh bestnyaa lahai, rasa lapang.. Pulak tu, skrub masa mandi.. Baru syiok nak tidur.. Gabungkan dengan Whitening Body Scrub.. Halamaaak, kulit super duper rasa haluuus dan wangi! 😍
Silap hari bulan, celah lipatan yang hitam tu kembali ke tona asal kulit😏
..
Ini kalau nak taip panjang2, bukan orang baca dan percaya pon. Meh DM atau WhatsApp 018-4714755 kita nak kongsi rahsia kulit cantik dengan Temyracle 😉
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyracletribe #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #combo #feedbacktemyracle #coffeescrub #scrub #jerawat #selulit #parut #scrubhomemade #skrubbadan #skrubmuka #naturalbeauty #photo #coffee #almondoil #coconutoil
14 1 17 September, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
P U R I F Y I N G⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
D E T O X M A S K⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bagi yang first time dengar⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kelebihan:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Membantu menghilangkan parut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Membersihkan kotoran yang tersumbat di dalam liang pori⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Mengecutkan jerawat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Mengurangkan kulit kusam⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Menjadikan kulit lembut dan halus⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Merawat kulit wajah sensitif & breakout⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Hilangkan sunburn⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Memudarkan jeragat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dont worry, tiada bahan² kimia merbahaya dalam Detox Mask ni. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kandungan:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pure Turmeric, Manuka Honey, Premium Grade Geranium Essentiol Oil⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Di jamin 100% daripada natural ingredients. Dan harganya pun sangat berbaloi hanya RM42 je tau. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ? Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #mencerahkankulitwajah #mencerahkankulitkusam #maskerkulitcerah #detoxmask #detoxfacemask #maskdetox #detoxmaskmalaysia #detoxmaskmurah #detoxmasker #maskerwajah #maskermuka #maskermurah #maskerjerawat #maskerwajahmurah #menghilangkanjerawat #jerawathilang #jerawatpasir

.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
P U R I F Y I N G⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
D E T O X  M A S K⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bagi yang first time dengar⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kelebihan:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Membantu menghilangkan parut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Membersihkan kotoran yang tersumbat di dalam liang pori⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Mengecutkan jerawat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Mengurangkan kulit kusam⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Menjadikan kulit lembut dan halus⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Merawat kulit wajah sensitif & breakout⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Hilangkan sunburn⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Memudarkan jeragat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dont worry, tiada bahan² kimia merbahaya dalam Detox Mask ni. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kandungan:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pure Turmeric, Manuka Honey, Premium Grade Geranium Essentiol Oil⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Di jamin 100% daripada natural ingredients. Dan harganya pun sangat berbaloi hanya RM42 je tau. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ?  Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #mencerahkankulitwajah #mencerahkankulitkusam #maskerkulitcerah #detoxmask #detoxfacemask #maskdetox #detoxmaskmalaysia #detoxmaskmurah #detoxmasker #maskerwajah #maskermuka #maskermurah #maskerjerawat #maskerwajahmurah #menghilangkanjerawat  #jerawathilang #jerawatpasir
3 0 15 September, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Selangor

Pembelian:
💖 Serum Temyracle RM69
💖 Detox Mask RM42
💖 Coffee Scrub RM29
Total: RM140
.
Dapat:
✔️Cleansing Brush
✔️ Mask Bowl
✔️ Small Spatula
✔️ Gift Box
✔️ Sweets
✔️ Sample
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Pembelian:
💖 Serum Temyracle RM69
💖 Detox Mask RM42
💖 Coffee Scrub RM29 
Total: RM140
.
Dapat:
✔️Cleansing Brush
✔️ Mask Bowl
✔️ Small Spatula
✔️ Gift Box
✔️ Sweets
✔️ Sample
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
14 2 12 September, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Alhamdulillah, asbab gune baja kulit Temyracle , dapat selesaikan masalah kulit sis ni yang ade masalah jerawat.
.
Walaupun fokus utama serum ni bukan untuk jerawat, tapi kuasa yang maha esa masalah jerawat pun setel.
.
Itu lah pentingnya usaha, doa dan tawakal. Selebihnya serah kepada Allah s.w.t yang memberikan kesembuhan. Alhamdulillah.
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Alhamdulillah, asbab gune baja kulit Temyracle , dapat selesaikan masalah kulit sis ni yang ade masalah jerawat.
. 
Walaupun fokus utama serum ni bukan untuk jerawat, tapi kuasa yang maha esa masalah jerawat pun setel.
. 
Itu lah pentingnya usaha, doa dan tawakal. Selebihnya serah kepada Allah s.w.t yang memberikan kesembuhan. Alhamdulillah.
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
7 0 11 September, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
10 0 11 September, 2019
@sikha_halim Profile picture

@sikha_halim

Coffee scrub + yogurt... MANTAP!! TERBAIK!! U olls, taw tak scrub sangat bagus untuk mengurangkan parut, menjadikan kulit glowing, mengurangkan jerawat dan... DAN Coffee Scrub ni boleh juga digunakan sebagai lulur untuk badan taw. Ingredients dari bahan2 organic. So u olls TAK PERLU risau dan takut untuk menggunakan nya tanpa Was Was ok.. Hanya RM29!!! @temyracle.hq #temyracleviral #temyracleshares #temyraclesbukitberuntung #temyracleselangor #temyraclerawang #temyraclefeedback #temyracleCoffescrub

Coffee scrub + yogurt... MANTAP!! TERBAIK!! U olls, taw tak scrub sangat bagus untuk mengurangkan parut, menjadikan kulit glowing, mengurangkan jerawat dan... DAN Coffee Scrub ni boleh juga digunakan sebagai lulur untuk badan taw. Ingredients dari bahan2 organic. So u olls TAK PERLU risau dan takut untuk menggunakan nya tanpa Was Was ok.. Hanya RM29!!! @temyracle.hq #temyracleviral #temyracleshares #temyraclesbukitberuntung #temyracleselangor #temyraclerawang #temyraclefeedback #temyracleCoffescrub
5 0 8 September, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Johor

Semua produk Bougas Beauty available here 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Semua produk Bougas Beauty available here 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
8 2 7 September, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

Puchong

.
Sejak kebelakangan n, sis kerap dapat soalan cepu emas cenggini. Ok sis jawab ye.
.
Bagi Body Scrub, walaupun dalam kategori scrub / buang sel² kulit mati tapi bilamana dia spesifik kepada badan mean muka/wajah xboleh guna body scrub ye.
.
Kandungan utama dalam body scrub ni adalah garam mineral. So, korang bayangkan la..korang tonyoh garam kat muka. Pedih or x? Melecet ooo muka. Kulit muka jauh lebih nipis dari kulit badan tau. That y namanya Whitening Body Scrub,mg dikhaskan untuk scrub badan sahaja.
.
Untuk wajah sis suggest guna kan Coffee Scrub or peach face scrub. Coffee Scrub boleh untuk muka dan badan. Sebb kandungan utamanya adalah ground coffee. Ia membantu lagi korang yang stress² pening keje belambak tu. Balik scrub badan dan muka dengan coffee scrub. Tenang je hidup. Bau coffee mcm nak makan.😋😋😋
.
#siskongsije #temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysiamurah
#bodyscrub #scrubbadan #saltscrub #bodyscrubmurah #scrubbadanmurah #bodyscrubhomemade #bodyscrubmalaysia #whiteningbodyscrub #scrubbadanmalaysia #jualscrubbadan #kulitdaki #cerahkankulit

.
Sejak kebelakangan n, sis kerap dapat soalan cepu emas cenggini. Ok sis jawab ye.
.
Bagi Body Scrub, walaupun dalam kategori scrub / buang sel² kulit mati tapi bilamana dia spesifik kepada badan mean muka/wajah xboleh guna body scrub ye.
.
Kandungan utama dalam body scrub ni adalah garam mineral. So, korang bayangkan la..korang tonyoh garam kat muka. Pedih or x? Melecet ooo muka. Kulit muka jauh lebih nipis dari kulit badan tau. That y namanya Whitening Body Scrub,mg dikhaskan untuk scrub badan sahaja.
.
Untuk wajah sis suggest guna kan Coffee Scrub or peach face scrub. Coffee Scrub boleh untuk muka dan badan. Sebb kandungan utamanya adalah ground coffee. Ia membantu lagi korang yang stress² pening keje belambak tu. Balik scrub badan dan muka dengan coffee scrub. Tenang je hidup. Bau coffee mcm nak makan.😋😋😋
.
#siskongsije #temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor  #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysiamurah 
#bodyscrub #scrubbadan #saltscrub  #bodyscrubmurah  #scrubbadanmurah #bodyscrubhomemade #bodyscrubmalaysia #whiteningbodyscrub #scrubbadanmalaysia #jualscrubbadan #kulitdaki #cerahkankulit
2 0 6 September, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

Puchong

Sugar Lips Scrub 💋💋💋
.
Tengok pun macam nak makan kan. Jangan biarkan bibir mengelupas ye darling² semua. Bibir pun kena scrub tau. Bukan badan or wajah je. Pinkish kembali bibir tu, bila pakai lipstik / lipmatte nampak cantik je. 💋💋💋💋
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ? Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysiamurah

#scrubbibir #sugarscrub
#lipscrub #lipscrubs #lipsscrubmurah #scrubbibirmurah #sugarscrubmurah #lipscrubmurah
#lipscrubmalaysia #lipscrubhomemade #bibir #bibirkering #bibirsexy #bibirmerah #bibirhitam #bibirgelap #maskerbibir #bibirmerekah

Sugar Lips Scrub 💋💋💋
.
Tengok pun macam nak makan kan. Jangan biarkan bibir mengelupas ye darling² semua. Bibir pun kena scrub tau. Bukan badan or wajah je. Pinkish kembali bibir tu, bila pakai lipstik / lipmatte nampak cantik je. 💋💋💋💋
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ?  Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor  #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia  #scrubmalaysiamurah

#scrubbibir #sugarscrub 
#lipscrub  #lipscrubs  #lipsscrubmurah #scrubbibirmurah #sugarscrubmurah #lipscrubmurah 
#lipscrubmalaysia #lipscrubhomemade #bibir #bibirkering  #bibirsexy #bibirmerah #bibirhitam #bibirgelap #maskerbibir #bibirmerekah
2 0 6 September, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

.
Whitening Body Scrub (Mixed Fruit)
.
🌟Membantu menanggalkan sel kulit mati
🌟Menghaluskan kulit
🌟Menghilangkan daki pada celah-celah badan
🌟Melembapkan kulit
🌟Menjadikan kulit cerah sekata
🌟Bau yang menyegarkan
🌟Mencerahkan kulit
.
Jom cantik bersama Temyracle ? Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysiamurah
#bodyscrub #scrubbadan #saltscrub #bodyscrubmurah #scrubbadanmurah #bodyscrubhomemade #bodyscrubmalaysia #whiteningbodyscrub #scrubbadanmalaysia #jualscrubbadan #kulitdaki #cerahkankulit

.
Whitening Body Scrub (Mixed  Fruit)
.
🌟Membantu menanggalkan sel kulit mati
🌟Menghaluskan kulit
🌟Menghilangkan daki pada celah-celah badan
🌟Melembapkan kulit
🌟Menjadikan kulit cerah sekata
🌟Bau yang menyegarkan
🌟Mencerahkan kulit
.
Jom cantik bersama Temyracle ?  Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor  #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysiamurah 
#bodyscrub #scrubbadan #saltscrub  #bodyscrubmurah  #scrubbadanmurah #bodyscrubhomemade #bodyscrubmalaysia #whiteningbodyscrub #scrubbadanmalaysia #jualscrubbadan #kulitdaki #cerahkankulit
1 0 6 September, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

.
Whitening Body Scrub (Milk & Yogurt)
.
🌟Membantu menanggalkan sel kulit mati
🌟Menghaluskan kulit
🌟Menghilangkan daki pada celah-celah badan
🌟Melembapkan kulit
🌟Menjadikan kulit cerah sekata
🌟Bau yang menyegarkan
🌟Mencerahkan kulit
.
Jom cantik bersama Temyracle ? Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysiamurah
#bodyscrub #scrubbadan #saltscrub #bodyscrubmurah #scrubbadanmurah #bodyscrubhomemade #bodyscrubmalaysia #whiteningbodyscrub #scrubbadanmalaysia #jualscrubbadan #kulitdaki #cerahkankulit

.
Whitening Body Scrub (Milk & Yogurt)
.
🌟Membantu menanggalkan sel kulit mati
🌟Menghaluskan kulit
🌟Menghilangkan daki pada celah-celah badan
🌟Melembapkan kulit
🌟Menjadikan kulit cerah sekata
🌟Bau yang menyegarkan
🌟Mencerahkan kulit
.
Jom cantik bersama Temyracle ?  Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor  #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysiamurah 
#bodyscrub #scrubbadan #saltscrub  #bodyscrubmurah  #scrubbadanmurah #bodyscrubhomemade #bodyscrubmalaysia #whiteningbodyscrub #scrubbadanmalaysia #jualscrubbadan #kulitdaki #cerahkankulit
3 0 6 September, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

.
Whitening Body Scrub (Tomato)
.
🌟Membantu menanggalkan sel kulit mati
🌟Menghaluskan kulit
🌟Menghilangkan daki pada celah-celah badan
🌟Melembapkan kulit
🌟Menjadikan kulit cerah sekata
🌟Bau yang menyegarkan
🌟Mencerahkan kulit
.
Jom cantik bersama Temyracle ? Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysiamurah
#bodyscrub #scrubbadan #saltscrub #bodyscrubmurah #scrubbadanmurah #bodyscrubhomemade #bodyscrubmalaysia #whiteningbodyscrub #scrubbadanmalaysia #jualscrubbadan #kulitdaki #cerahkankulit

.
Whitening Body Scrub (Tomato)
.
🌟Membantu menanggalkan sel kulit mati
🌟Menghaluskan kulit
🌟Menghilangkan daki pada celah-celah badan
🌟Melembapkan kulit
🌟Menjadikan kulit cerah sekata
🌟Bau yang menyegarkan
🌟Mencerahkan kulit
.
Jom cantik bersama Temyracle ?  Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor  #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysiamurah 
#bodyscrub #scrubbadan #saltscrub  #bodyscrubmurah  #scrubbadanmurah #bodyscrubhomemade #bodyscrubmalaysia #whiteningbodyscrub #scrubbadanmalaysia #jualscrubbadan #kulitdaki #cerahkankulit
2 0 6 September, 2019
@nachooral.kl Profile picture

@nachooral.kl

Flat Sri Sabah.

HMMM. TAK NAK KE? 👀
-
-
Jangan tengok dan baca, kasi cuba laa satu kali. Kita tengok dia punya kesan boleh pergi jauh ke tidak😎
Sebelum lulur, badan rasa melekit dan berpasir. 🚿Sekali sapuuu, sental manja-manja... Hmm... Lepas bilaas, dia punya lembut macam sabun badan yang buku tu tau! 🙈
Halus dan wangi gicheww~~~ 😻😻
..
Mur mur jee awak, RM20 | 350g.
Boleh tahan lama, pastu ada 3 flavour pulak tuuu.
Fungsi masih sama, bau je lain🤗
..
Awak nak yang mana satu? Nak beli banyak2🛒..
Ha boleh, stok fresh tau!🤙🏻 Haluu je kami di 018-4714755 @ klik link Whatsapp di bio 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyracletribe #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #whiteningbodyscrub #scrubbadan #scrub #kulitcantik #kulithalus #kulitcerah #celahlipatanhitam #kulitkasar #lulur #produklokal #photo #mineralsalt #Feedbackwhiteningbodyscrubtemyracle #vitamins #milkyogurt

HMMM. TAK NAK KE? 👀
-
-
Jangan tengok dan baca, kasi cuba laa satu kali. Kita tengok dia punya kesan boleh pergi jauh ke tidak😎
Sebelum lulur, badan rasa melekit dan berpasir. 🚿Sekali sapuuu, sental manja-manja... Hmm... Lepas bilaas, dia punya lembut macam sabun badan yang buku tu tau! 🙈
Halus dan wangi gicheww~~~ 😻😻
..
Mur mur jee awak, RM20 | 350g.
Boleh tahan lama, pastu ada 3 flavour pulak tuuu.
Fungsi masih sama, bau je lain🤗
..
Awak nak yang mana satu? Nak beli banyak2🛒..
Ha boleh, stok fresh tau!🤙🏻 Haluu je kami di 018-4714755 @ klik link Whatsapp di bio 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyracletribe #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #whiteningbodyscrub #scrubbadan #scrub #kulitcantik #kulithalus #kulitcerah #celahlipatanhitam #kulitkasar #lulur #produklokal #photo #mineralsalt #Feedbackwhiteningbodyscrubtemyracle  #vitamins #milkyogurt
10 2 4 September, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Pulau Pinang

Sapa nak kulit macamni? Kena lah cuba Bougas Beauty 😍 Insha Allah akan beri kesan positif pada kulit 😊
.
Serum RM75
Scrub RM49
Cleanser RM69
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Sapa nak kulit macamni? Kena lah cuba Bougas Beauty 😍 Insha Allah akan beri kesan positif pada kulit 😊
.
Serum RM75
Scrub RM49
Cleanser RM69
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
6 1 4 September, 2019
@temyracle.zuzu Profile picture

@temyracle.zuzu

Apa yang ada dalam Coffee Scrub ni?

Inilah dia 4 bahan dalam Coffee Scrub ni. Tekstur dia memang kasar sebab kita guna ground coffee.

Kalau tak suka kasar, boleh larutkan dengan air terlebih dahulu. Atau yogurt, aloe vera, macam - macam cara sebenarnya.

Satu botol hanya RM29 sahaja. Kalau nak pos, RM8 sm / RM12 ss. Dalam masa yang terdekat ni Zuzu akan usahakan Free Shipping untuk korang. Stay tune!

Untuk COD Zuzu available esok dan lusa tau. 4 September dan 5 September. So warga Cyberjaya, Putrajaya dan sekitarnya boleh roger untuk join COD minggu ini.

Whatsapp 013 735 0502
atau klik link di profil

#skrubmalaysia #skrubmuka #skrubsegar #cyberjaya #putrajaya #temyracleselangor

Apa yang ada dalam Coffee Scrub ni?

Inilah dia 4 bahan dalam Coffee Scrub ni. Tekstur dia memang kasar sebab kita guna ground coffee.

Kalau tak suka kasar, boleh larutkan dengan air terlebih dahulu. Atau yogurt, aloe vera, macam - macam cara sebenarnya.

Satu botol hanya RM29 sahaja. Kalau nak pos, RM8 sm / RM12 ss. Dalam masa yang terdekat ni Zuzu akan usahakan Free Shipping untuk korang. Stay tune!

Untuk COD Zuzu available esok dan lusa tau. 4 September dan 5 September. So warga Cyberjaya, Putrajaya dan sekitarnya boleh roger untuk join COD minggu ini.

Whatsapp 013 735 0502
atau klik link di profil

#skrubmalaysia #skrubmuka #skrubsegar #cyberjaya #putrajaya #temyracleselangor
49 1 3 September, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Perak

Alhamdulillah, kita restock lagii 😍
.
Serum dan Body Scrub dah restocked, jadi sapa sapa yang berminat boleh whatsapp atau beli melalui Shopee teruih 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Alhamdulillah, kita restock lagii 😍
.
Serum dan Body Scrub dah restocked, jadi sapa sapa yang berminat boleh whatsapp atau beli melalui Shopee teruih 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
16 1 2 September, 2019
.
One of my favourite smell. Bau yg sangat soft, utk mak² preggy yg alah bau-bauan n boleh guna Body Scrub Milk & Yogurt n. Kasi sental badan agar sel²kulit mati tu berlalu pergi bersama² air mengalir.
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor  #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysiamurah 
#bodyscrub #scrubbadan #saltscrub  #bodyscrubmurah  #scrubbadanmurah #bodyscrubhomemade #bodyscrubmalaysia #whiteningbodyscrub #scrubbadanmalaysia #jualscrubbadan #kulitdaki #cerahkankulit
3 0 2 September, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

Puchong

.
Lady, before lelapkan mata tu jangan lupa dap dap Glass Skin Hydrating Serum ye. It for 👇🏼👇🏼
🌟Mencerahkan kulit wajah
🌟Mengecilkan pori
🌟Mengecutkan jerawat
🌟Melembapkan wajah
🌟Mengurangkan garis halus
🌟Mengurangkan bintik-bintik hitam di wajah
🌟Memperbaiki struktur & complexion kulit
🌟Hyperpigmentation & kulit semulajadi
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #temyracletribe
#glasskin #serum #serummalaysia #glassskinhydratingserum #jerawatkecut #cerahkanwajah #kecilkanpori

.
Lady, before lelapkan mata tu jangan lupa dap dap Glass Skin Hydrating Serum ye. It for 👇🏼👇🏼
🌟Mencerahkan kulit wajah
🌟Mengecilkan pori
🌟Mengecutkan jerawat
🌟Melembapkan wajah
🌟Mengurangkan garis halus
🌟Mengurangkan bintik-bintik hitam di wajah
🌟Memperbaiki struktur & complexion kulit
🌟Hyperpigmentation & kulit semulajadi
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #temyracletribe
#glasskin #serum #serummalaysia  #glassskinhydratingserum #jerawatkecut #cerahkanwajah #kecilkanpori
1 0 1 September, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Kedah

Selamat Hari Kemerdekaan yang ke-62 🇲🇾

Selamat Hari Kemerdekaan yang ke-62 🇲🇾
7 1 31 August, 2019
@nachooral.kl Profile picture

@nachooral.kl

EkoCheras Mall

TEMYRACLE HYDRATING GLASS SKIN SERUM
-
-
Finally, Temyracle Serum officially in Nachooral.kl house yow! Dah ada depan mata, dia macam wow! 😱
Ada apa dalam Temyracle serum ni :-
🍒Licorice Extract
🍒Alpha Arbutin
🍒Hyaluronic Acid
🍒Red Algae Extract
🍒Mushroom Extract
..
Antara kebaikannya ialah :-
🍄Membaiki struktur & kompleksi kulit
🍄Melembapkan kulit
🍄Mencerahkan kulit
🍄Memudarkan parut
🍄Mengurangkan garis halus pada kulit
🍄Mengecilkan pori
🍄Mengecutkan jerawat
🍄Menaikkan seri wajah
..
Inginkan kulit bak kaca bersinar, bebas jerawat dan sihat.
Meh order dengan kami. Klik link Whatsapp di bio atau save no Ninie : 018-4714755 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #temyracletribe #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #25secondstoglow #kulitbakkaca #kulithalus #kulitcantik #kulitcerah #temyracletribe #temyraclehydratingserum #serum #viral

TEMYRACLE HYDRATING GLASS SKIN SERUM
-
-
Finally, Temyracle Serum officially in Nachooral.kl house yow! Dah ada depan mata, dia macam wow! 😱
Ada apa dalam Temyracle serum ni :-
🍒Licorice Extract
🍒Alpha Arbutin
🍒Hyaluronic Acid
🍒Red Algae Extract
🍒Mushroom Extract
..
Antara kebaikannya ialah :-
🍄Membaiki struktur & kompleksi kulit
🍄Melembapkan kulit
🍄Mencerahkan kulit
🍄Memudarkan parut
🍄Mengurangkan garis halus pada kulit
🍄Mengecilkan pori
🍄Mengecutkan jerawat
🍄Menaikkan seri wajah
..
Inginkan kulit bak kaca bersinar, bebas jerawat dan sihat. 
Meh order dengan kami. Klik link Whatsapp di bio atau save no Ninie : 018-4714755 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #temyracletribe #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #25secondstoglow #kulitbakkaca #kulithalus #kulitcantik #kulitcerah #temyracletribe #temyraclehydratingserum #serum #viral
7 0 30 August, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

.
GLASS SKIN HYDRATING SERUM
Berat : 20ml
Expired Date : April 2021
.
Kelebihan:
🌟Mencerahkan kulit wajah
🌟Mengecilkan pori
🌟Mengecutkan jerawat
🌟Melembapkan wajah
🌟Mengurangkan garis halus
🌟Mengurangkan bintik-bintik hitam di wajah
🌟Memperbaiki struktur & complexion kulit
🌟Hyperpigmentation & kulit semulajadi
.
Cara Penggunaan:
1. Hanya titiskan sebanyak 3 titis terus di wajah
.
2. Ratakan / dap dap di seluruh wajah, .
3. Boleh di campurkan bersama foundation untuk mendapatkan Glass Skin. (Letak 3titis juga)
.
Pesanan Comel:
😘 Apply selepas menggunakan essence or toner dan sebelum apply moisturizer.
.
Kandungan utama :
Licorice Extract, Alpha Arbutin, Hyaluronic Acid , Red Algae Extract & Mushroom Extract
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #temyracletribe
#glasskin #serum #serummalaysia #glassskinhydratingserum #jerawatkecut #cerahkanwajah #kecilkanpori

.
GLASS SKIN HYDRATING SERUM
Berat : 20ml
Expired Date : April 2021
.
Kelebihan:
🌟Mencerahkan kulit wajah
🌟Mengecilkan pori
🌟Mengecutkan jerawat
🌟Melembapkan wajah
🌟Mengurangkan garis halus
🌟Mengurangkan bintik-bintik hitam di wajah
🌟Memperbaiki struktur & complexion kulit
🌟Hyperpigmentation & kulit semulajadi
.
Cara Penggunaan:
1. Hanya titiskan sebanyak 3 titis terus di wajah
.
2. Ratakan / dap dap di seluruh wajah, .
3. Boleh di campurkan bersama foundation untuk mendapatkan Glass Skin. (Letak 3titis juga)
.
Pesanan Comel:
😘 Apply selepas menggunakan essence or toner dan sebelum apply moisturizer.
.
Kandungan utama :
Licorice Extract, Alpha Arbutin, Hyaluronic Acid , Red Algae Extract & Mushroom Extract
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #temyracletribe
#glasskin #serum #serummalaysia  #glassskinhydratingserum #jerawatkecut #cerahkanwajah #kecilkanpori
2 0 30 August, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Kenape kak as bagi freegift hand mirror yang comel nak mam*** ni?
.
Supaya korang boleh bawa kemana saje korang pegi, boleh tengok muke tiap hari, boleh tengok perubahan kulit lepas gune baja kulit ni.
.
Kak as yakin dan pasti cermin ni akan jadi teman paling rapat bile korang mule tepek baja kulit ni tau. .
Weyyy pompuan dan cermin ibarat isi dan kuku la, takkan boleh di pisahkan. Kalau di pisahkan ibarat retak menanti belah, eh! Tiberrrr. Hahahaaa.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Kenape kak as bagi freegift hand mirror yang comel nak mam*** ni?
. 
Supaya korang boleh bawa kemana saje korang pegi, boleh tengok muke tiap hari, boleh tengok perubahan kulit lepas gune baja kulit ni.
. 
Kak as yakin dan pasti cermin ni akan jadi teman paling rapat bile korang mule tepek baja kulit ni tau. . 
Weyyy pompuan dan cermin ibarat isi dan kuku la, takkan boleh di pisahkan. Kalau di pisahkan ibarat retak menanti belah, eh! Tiberrrr. Hahahaaa.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
9 0 29 August, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

Korang dah gunakan body scrub ke belum hari n? Bagi yang guna tu mesti segarkan dan licin kulit tu dengan bau wangi lagi.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak dapat kulit yang sihat dan bersih kena la scrub badan tu sekurang-kurangnya 3kali seminggu tau. Tapi jangan guna hari² tau. Nanti melecet pulak. Ok 👌🏻☺⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ? Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysiamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bodyscrub #scrubbadan #saltscrub #bodyscrubmurah #scrubbadanmurah #bodyscrubhomemade #bodyscrubmalaysia #whiteningbodyscrub #scrubbadanmalaysia #jualscrubbadan #kulitdaki #cerahkankulit

Korang dah gunakan body scrub ke belum hari n? Bagi yang guna tu mesti segarkan dan licin kulit tu dengan bau wangi lagi.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak dapat kulit yang sihat dan bersih kena la scrub badan tu sekurang-kurangnya 3kali seminggu tau. Tapi jangan guna hari² tau. Nanti melecet pulak. Ok 👌🏻☺⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ?  Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor  #scrubbing #jualscrubmurah #scrubmormor #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysiamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bodyscrub #scrubbadan #saltscrub  #bodyscrubmurah  #scrubbadanmurah #bodyscrubhomemade #bodyscrubmalaysia #whiteningbodyscrub #scrubbadanmalaysia #jualscrubbadan #kulitdaki #cerahkankulit
0 0 28 August, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

Ministry of Health HQ/Ibupejabat Kementerian Kesihatan Malaysia

Ramai yang keliru dan tertanya-tanya dalam detox mask ni sebenarnya madu biasa atau manuka honey

ok,now meh nak terangkan biar korang lebih jelas. Detox mask ni sebenarnya kita guna manuka honey. Kenapa manuka honey sebab nya lagi tinggi kadar anti bacteria. Ditambah lagi dengan kunyit yang bertindak antiseptic. Sebab tu jerawat akan lebih cepat kecut kalau guna detox mask ni
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ? Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #mencerahkankulitwajah #mencerahkankulitkusam #maskerkulitcerah #detoxmask #detoxfacemask #maskdetox #detoxmaskmalaysia #detoxmaskmurah #detoxmasker #maskerwajah #maskermuka #maskermurah #maskerjerawat #maskerwajahmurah #menghilangkanjerawat #jerawathilang #jerawatpasir

Ramai yang keliru dan tertanya-tanya dalam detox mask ni sebenarnya madu biasa atau manuka honey

ok,now meh nak terangkan biar korang lebih jelas. Detox mask ni sebenarnya kita guna manuka honey. Kenapa manuka honey sebab nya lagi tinggi kadar anti bacteria. Ditambah lagi dengan kunyit yang bertindak antiseptic. Sebab tu jerawat akan lebih cepat kecut kalau guna detox mask ni
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ?  Macam mana nak order atau ada soalan lain boleh wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#temyracle #temyrcleshares #temyraclepuchong #temyracleselangor #mencerahkankulitwajah #mencerahkankulitkusam #maskerkulitcerah #detoxmask #detoxfacemask #maskdetox #detoxmaskmalaysia #detoxmaskmurah #detoxmasker #maskerwajah #maskermuka #maskermurah #maskerjerawat #maskerwajahmurah #menghilangkanjerawat  #jerawathilang #jerawatpasir
3 0 28 August, 2019
@nachooral.kl Profile picture

@nachooral.kl

Kajang / Bangi

KAYA DENGAN KEBAIKAN
-
-
Halluuuuu! Selamat pagi.
Awak mesti rindu kat kita kan? Sebab kerap menyepi? Hehe🤭
Kami ni diam2 berisi tau macam Set Richy ni. Nampak biasa je tapi bila dah guna, pom!✨
Kulit halus dan glowing ching ching! 😎
..
Detox Mask bertindak sebagai anti septik dan anti bakteria untuk membunuh kuman jerawat yang tersumbat.. Peach Face Scrub pula mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, menghaluskan dan menegangkan kulit wajah.. Yang penting, tekstur skrub ia halus dan sesuai untuk kulit sensitif 😘
..
Jangan fikir 2 3 kali wak, produk @temyracle.hq ni terbaik 👍
Meh order dengan klik link Whatsapp di bio atau save no Ninie : 018-4714755 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #temyracletribe #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #detoxmask #peachfacescrub #kulitsensetif #sunburn #antiaging #scrub #jerawat #jeragat #feedbacktemyracle #combo #viral #malaysia #produkkecantikan #produklokal

KAYA DENGAN KEBAIKAN
-
-
Halluuuuu! Selamat pagi.
Awak mesti rindu kat kita kan? Sebab kerap menyepi? Hehe🤭
Kami ni diam2 berisi tau macam Set Richy ni. Nampak biasa je tapi bila dah guna, pom!✨
Kulit halus dan glowing ching ching! 😎
..
Detox Mask bertindak sebagai anti septik dan anti bakteria untuk membunuh kuman jerawat yang tersumbat.. Peach Face Scrub pula mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, menghaluskan dan menegangkan kulit wajah.. Yang penting, tekstur skrub ia halus dan sesuai untuk kulit sensitif 😘
..
Jangan fikir 2 3 kali wak, produk @temyracle.hq ni terbaik 👍
Meh order dengan klik link Whatsapp di bio atau save no Ninie : 018-4714755 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #temyracletribe #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #detoxmask #peachfacescrub #kulitsensetif #sunburn #antiaging #scrub #jerawat #jeragat #feedbacktemyracle #combo #viral #malaysia #produkkecantikan #produklokal
9 1 28 August, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Pahang

Dear N, thank you for trusting us and Bougas Beauty. Love, Q 💖
.
Alhamdulillah, customer ni repeat order untuk kali ke-2. Sukanya bila customer puas hati dengan produk kita 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Dear N, thank you for trusting us and Bougas Beauty. Love, Q 💖
.
Alhamdulillah, customer ni repeat order untuk kali ke-2. Sukanya bila customer puas hati dengan produk kita 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
13 1 27 August, 2019

Top #temyracleselangor posts

@epicfarahs_beauty Profile picture

@epicfarahs_beauty

Batang Kali

Ada masalah bibir kering & mengelupas??
.
Mesti pakai lipstick or lipmatte x cantikkan sbb xsmooth disebabkan bibir merekah 😱😱
.
Farah ade penyelesaiannya..jom dapatkan lipscrub temyracle dgn Farah..bukan je masalah bibir kering korang selesai, ia juga bantu melembabkan bibir & buat bibir korang pinkish giteww..xnak ke??
.
#lipscrub #lipscrubtemyracle #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleselangor #temyraclehuluselangor #temyraclebatangkali #scrub #scrublife

Ada masalah bibir kering & mengelupas??
.
Mesti pakai lipstick or lipmatte x cantikkan sbb xsmooth disebabkan bibir merekah 😱😱
.
Farah ade penyelesaiannya..jom dapatkan lipscrub temyracle dgn Farah..bukan je masalah bibir kering korang selesai, ia juga bantu melembabkan bibir & buat bibir korang pinkish giteww..xnak ke??
.
#lipscrub #lipscrubtemyracle #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleselangor #temyraclehuluselangor #temyraclebatangkali #scrub #scrublife
4 4 14 hours ago
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Kedah

Temyracle Kedah:
.
Postage: Baling
.
Kepada sesiapa yang berminat dengan produk Temyracle, boleh DM/WS saya di 019-5209037 🌱
.
#temyracleloverbymademoiselleqistina

Temyracle Kedah:
.
Postage: Baling
.
Kepada sesiapa yang berminat dengan produk Temyracle, boleh DM/WS saya di 019-5209037 🌱
.
#temyracleloverbymademoiselleqistina
45 3 18 March, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Kedah

🔥PRICE LIST FOR TEMYRACLE RAYA SALE🔥
.
Haa ni harga yang awak akan dapat sepanjang RAYA SALE ni 😍
.
Ni la peluang kepada sesiapa yang dah lama usha produk Temyracle tapi tak sempat nak belii dan juga kepada sesiapa yang produk Temyracle dah nak habih, boleh restock 😘😘😘
.
📱Whatsapp: 019-5209037
🚘 COD: Sekitar Kulim
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina
.
#temyracleraya2019

🔥PRICE LIST FOR TEMYRACLE RAYA SALE🔥
.
Haa ni harga yang awak akan dapat sepanjang RAYA SALE ni 😍
.
Ni la peluang kepada sesiapa yang dah lama usha produk Temyracle tapi tak sempat nak belii dan juga kepada sesiapa yang produk Temyracle dah nak habih, boleh restock 😘😘😘
.
📱Whatsapp: 019-5209037
🚘 COD: Sekitar Kulim
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina
.
#temyracleraya2019
19 3 17 May, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Semoga kita jadikan ini sebagai amalan harian sebelum tidur. Aminnn 🌷
.
Sebelum tidur, saya ingin memohon maaf atas segala salah dan silap saya. Selamat malam 💕
.
#islamicquotesbymademoiselleqistina

Semoga kita jadikan ini sebagai amalan harian sebelum tidur. Aminnn 🌷
.
Sebelum tidur, saya ingin memohon maaf atas segala salah dan silap saya. Selamat malam 💕
.
#islamicquotesbymademoiselleqistina
36 9 28 June, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Kedah

WATERMELON 5 MINUTES MASK & SCRUB 💝 FREE SPATULA & CUTE BOX

Ingredients: Superfine sugar, potassium cocoate (surfactant derived from coconut oil), cranberry extract, witch hazel, grape-seed oil, watermelon flavour and colouring
.
🍉 Mengecilkan pori
🍉 Menghaluskan kulit
🍉 Melembapkan kulit
🍉 Menjadikan proses blend foundation lebih singkat
🍉 Menjadikan makeup tahan lebih lama (kerana kulit lembap)
.
Sesuai untuk semua jenis kulit kerana:
🌷 mengandungi grape-seed oil yang bersifat non-comedogenic (tidak menyumbat pori) [sesuai untuk yang berjerawat]
🌷 tekstur yang sangat halus [sesuai untuk berkulit sensitif]
.
RM45 / 85g
.
DM/WS saya di 019-5209037 jika berminat 😘
.
#watermelonscrubbymademoiselleqistina

WATERMELON 5 MINUTES MASK & SCRUB 💝  FREE SPATULA & CUTE BOX

Ingredients: Superfine sugar, potassium cocoate (surfactant derived from coconut oil), cranberry extract, witch hazel, grape-seed oil, watermelon flavour and colouring
.
🍉 Mengecilkan pori
🍉 Menghaluskan kulit
🍉 Melembapkan kulit
🍉 Menjadikan proses blend foundation lebih singkat
🍉 Menjadikan makeup tahan lebih lama (kerana kulit lembap)
.
Sesuai untuk semua jenis kulit kerana:
🌷 mengandungi grape-seed oil yang bersifat non-comedogenic (tidak menyumbat pori) [sesuai untuk yang berjerawat]
🌷 tekstur yang sangat halus [sesuai untuk berkulit sensitif]
.
RM45 / 85g
.
DM/WS saya di 019-5209037 jika berminat 😘
.
#watermelonscrubbymademoiselleqistina
46 3 29 March, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Pahang

Dear A, thank you for trusting us and Temyracle. Love, Q.
.
Sis ni dah repeat order untuk kali ke-3 😍 Buat apa repeat order kalau tak best kan? takyah tunggu tunggu lagi, jom try produk Temyracle sekarang! ✔️✔️✔️
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Dear A, thank you for trusting us and Temyracle. Love, Q.
.
Sis ni dah repeat order untuk kali ke-3 😍 Buat apa repeat order kalau tak best kan? takyah tunggu tunggu lagi, jom try produk Temyracle sekarang! ✔️✔️✔️
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
16 3 26 August, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Kedah

Yang no 2 tu penting hahaha 🤣 Temyracle tengah buat raya sale nii ! rugi tau tak grab waktu sale, sapa beli combo siap dapat free lip balm lagii , worth RM20 tauuu, khas Temy buat sendiri dekat production house 💕💋 tapi! lip balm tu limited sangat, ada 900pcs jaaa HQ produced. Jadi, kena cepat cepat grab 😱
.
#temyracleraya2019

Yang no 2 tu penting hahaha 🤣 Temyracle tengah buat raya sale nii ! rugi tau tak grab waktu sale, sapa beli combo siap dapat free lip balm lagii , worth RM20 tauuu, khas Temy buat sendiri dekat production house 💕💋 tapi! lip balm tu limited sangat, ada 900pcs jaaa HQ produced. Jadi, kena cepat cepat grab 😱
.
#temyracleraya2019
17 6 20 May, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Pulau Pinang

Dapatkan full set produk Bougas Beauty dengan RM193:
⭐️ Advanced Serum RM75 / 20ml
⭐️ Facial Scrub RM49 / 100ml
⭐️ Facial Cleanser RM69 / 150ml
.
Pembelian set ni akan dapat 5 Hadiah Istimewa 😍
1. Nature Republic Sheet Mask
2. Biore Blackhead Remover
3. Cleansing Brush
4. Sweets
5. Gift Box
.
Jom dapatkan Set Wonderfull ni sekarang 😘
#giftsbyqistina

Dapatkan full set produk Bougas Beauty dengan RM193:
⭐️ Advanced Serum RM75 / 20ml
⭐️ Facial Scrub RM49 / 100ml
⭐️ Facial Cleanser RM69 / 150ml
.
Pembelian set ni akan dapat 5 Hadiah Istimewa 😍
1. Nature Republic Sheet Mask
2. Biore Blackhead Remover
3. Cleansing Brush
4. Sweets
5. Gift Box
.
Jom dapatkan Set Wonderfull ni sekarang 😘
#giftsbyqistina
18 6 4 August, 2019
@nachooral.kl Profile picture

@nachooral.kl

Kota Damansara MRT station

WOW! MENARIK DAN MURAHNYA!😱
-
-
Ingat produk lokal ni takda kualiti ke? 🙄
Kami tak main produk kilo tau, buat naya orang juurrr. Cantik itu BONUS, yang penting kulit sihat. Maka kena cari produk yang berkualiti dan harga mampu milik😌
Jangan over spend beb, nak raya ni oi!
.
RAJIN! Dalam seminggu boleh nampak perubahan pada kulit. Glowing, jerawat kecut, parut semakin pudar dan yang penting kulit terasa haluuuuus weee~~~~
.
Kacak dan cantik bersama Temyracle.
Ada promo raya kasi borong lah dan dapat FREEGIFT Pink Roses Lip Balm berharga RM20. Siapa nak bagi? 😏
.
Lepastuuu kami tambah lagi, bagi sampul dan menang DUIT RAYA! Apo lagi tunggu? Klik link WhatsApp di bio tuuu!💃
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyraclefairies #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #produklokal #produknatural #girlbossTemyracle #malaysia #scrub #jerawat #sunburn #jeragat #scrubmuka #scrubbadan #settoxee #temyraclepromoraya2019 #promoraya #saleraya

WOW! MENARIK DAN MURAHNYA!😱
-
-
Ingat produk lokal ni takda kualiti ke? 🙄
Kami tak main produk kilo tau, buat naya orang juurrr. Cantik itu BONUS, yang penting kulit sihat. Maka kena cari produk yang berkualiti dan harga mampu milik😌
Jangan over spend beb, nak raya ni oi!
.
RAJIN! Dalam seminggu boleh nampak perubahan pada kulit. Glowing, jerawat kecut, parut semakin pudar dan yang penting kulit terasa haluuuuus weee~~~~
.
Kacak dan cantik bersama Temyracle.
Ada promo raya kasi borong lah dan dapat FREEGIFT Pink Roses Lip Balm berharga RM20. Siapa nak bagi? 😏
.
Lepastuuu kami tambah lagi, bagi sampul dan menang DUIT RAYA! Apo lagi tunggu? Klik link WhatsApp di bio tuuu!💃
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyraclefairies #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #produklokal #produknatural #girlbossTemyracle #malaysia #scrub #jerawat #sunburn #jeragat #scrubmuka #scrubbadan #settoxee #temyraclepromoraya2019 #promoraya #saleraya
21 0 23 May, 2019