#tengokdirisendiri Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tengokdirisendiri and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
86 hours
Average like
184.8
Average comment
4.1
Posts with video
25/36
Posts with photo
11/36

Hashtag Popularity

H O M E T O W N  B A R B E R 💈
Kadang kadang tak semunyaa yg kita buat tu menjadii yang penting dah buat yang terbaik 
haircut : Rm15

@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
Location : Jalan 8b kampung lembah jaya •
•
••#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
105 1 11 October, 2019
@motorkapcai_1 Profile picture

@motorkapcai_1

Ampang

Patot budak nie kuat beracing skrg fiq.. Ko punya keje rupanya... 😂🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
.
Repost by @arif_fauzzi
.
Thanks kepada @aku_afiqaqif & anam buat moto rini , terbaik service diaaa 👍🏻 cam gini so sesiapa yang nak buag moto korang spec kaw kaw 🔥🔥 leh dm @aku_afiqaqif
Memang terbaik survice diaaa so korang tunggu ape lagi naik kan spec korang tuu🔥🔥🔥☄️ #afiqmachine
@aku_afiqaqif
@aku_afiqaqif

#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1

Patot budak nie kuat beracing skrg fiq.. Ko punya keje rupanya... 😂🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
. 
Repost by @arif_fauzzi
. 
Thanks kepada @aku_afiqaqif & anam buat moto rini , terbaik service diaaa 👍🏻 cam gini so sesiapa yang nak buag moto korang spec kaw kaw 🔥🔥 leh dm @aku_afiqaqif 
Memang terbaik survice diaaa so korang tunggu ape lagi naik kan spec korang tuu🔥🔥🔥☄️ #afiqmachine 
@aku_afiqaqif 
@aku_afiqaqif

#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1
803 11 9 October, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Ampang

Thanks kepada @aku_afiqaqif & @am_sempoyy buat moto hari ini , terbaik service diaaa 👍🏻 cam gini so sesiapa yang nak buat moto korang spec kaw kaw 🔥🔥 leh dm @aku_afiqaqif
Memang terbaik service diaaa so korang tunggu ape lagi naik kan spec korang tuu🔥🔥🔥☄️ #afiqmachine
@aku_afiqaqif
@aku_afiqaqif
@am_sempoyy
@am_sempoyy
Dari tengah hari sampai malam layan moto

#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1

Thanks kepada @aku_afiqaqif & @am_sempoyy buat moto hari ini , terbaik service diaaa 👍🏻 cam gini so sesiapa yang nak buat moto korang spec kaw kaw 🔥🔥 leh dm @aku_afiqaqif 
Memang terbaik service diaaa so korang tunggu ape lagi naik kan spec korang tuu🔥🔥🔥☄️ #afiqmachine 
@aku_afiqaqif 
@aku_afiqaqif
@am_sempoyy 
@am_sempoyy 
Dari tengah hari sampai malam layan moto

#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1
250 6 9 October, 2019
@wan_dya Profile picture

@wan_dya

Senyum dulu pape.. Ada yg ckp biar muka x lawa baik budi bahasa.
Ha ah aku pulak ckp biar mulut je busuk jgn hati pn busuk.

Dulu aku paling kurang ajar pn setakat ckp nate berok aku mung je.

Aku belajar banyak perkara skrg bila duk kt tempat org. 🤗
#tengokdirisendiri
#tengoksekelilingkitadulu

Senyum dulu pape.. Ada yg ckp biar muka x lawa baik budi bahasa.
Ha ah aku pulak ckp biar mulut je busuk jgn hati pn busuk.

Dulu aku paling kurang ajar pn setakat ckp nate berok aku mung je.

Aku belajar banyak perkara skrg bila duk kt tempat org. 🤗
#tengokdirisendiri
#tengoksekelilingkitadulu
10 1 4 October, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

29 / 30 hari bulan harga potongan “ Rm10” so sesiapa Yang rambut pendek Tu boleh datang kat hometown barber okeh 💈

Hargar rm10 ringgit dari 12.30 hingga 11 malam , selepas pada Tu harga akan biasa iaitu rm15!! Dah nak dekat merdeka dah 🇲🇾 JANGAN LUPA SHARE ‼️‼️‼️ Share kan kat orang lainn •




#supportyourlocalbarber
@hometownbarber_
@hometownbarber_
@hometownbarber_#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia

29 / 30 hari bulan harga  potongan “ Rm10” so sesiapa Yang rambut pendek Tu boleh  datang kat hometown barber okeh 💈

Hargar rm10 ringgit dari 12.30 hingga 11 malam , selepas pada Tu harga akan biasa iaitu rm15!! Dah nak dekat merdeka dah 🇲🇾 JANGAN LUPA SHARE ‼️‼️‼️ Share kan kat orang lainn •
•
•
•

#supportyourlocalbarber 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ •#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
186 4 22 August, 2019
pulau perhentian , sape yang  rasa tak ade planning nak kemana tu boleh gi sini memang terbaikk and mesti puas hatii , snorkling , gi kat shark point semuaa ❤️, serious memang terbaikk 
@twinbrothers.perhentianisland 
@afieqa_hasanah 
@meylsssss 
@anas_basir 
yang lain tu if tak mentioned sorry tak tau ig 🥥

Coconut time 🌴
•
•
•
#perhentian #perhentianisland #perhentiankecil #pulauperhentianbesar #twinbrothersperhentian •#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri#longbeachperhentian#twinbrotherperhentian #perhentianislands #perhentiankraversfeedback #holiday #malaysia#xadehalbro
235 2 7 August, 2019
@satekebab_miniburger_hq Profile picture

@satekebab_miniburger_hq

Hidup utk Allah Sayang💞 inginkan RahmatNya bukan 🙅🏻mengejar cinta Manusia* .
.
Ikutilah PetunjukNya( Al-Quran) agar sentiasa berada didalam LindunganNya
.
.
🕊"Sungguh, telah ada pada (diri) Rasulullah itu suri *teladan yang baik bagimu* (yaitu) *bagi orang yang mengharap (rahmat) Allah* dan (kedatangan) hari Kiamat dan *yang banyak mengingat Allah*."
✍(QS. Al-Ahzab 33: Ayat 21)
.
.
#muhasabahdiri #JanganSukabuatTuduhan #tengokDiriSendiri #ustazebitlew #motivasi

Hidup utk Allah Sayang💞 inginkan RahmatNya bukan 🙅🏻mengejar cinta Manusia* .
.
Ikutilah PetunjukNya( Al-Quran) agar sentiasa berada didalam LindunganNya
.
.
🕊"Sungguh, telah ada pada (diri) Rasulullah itu suri *teladan yang baik bagimu* (yaitu) *bagi orang yang mengharap (rahmat) Allah* dan (kedatangan) hari Kiamat dan *yang banyak mengingat Allah*."
✍(QS. Al-Ahzab 33: Ayat 21)
.
.
#muhasabahdiri #JanganSukabuatTuduhan #tengokDiriSendiri #ustazebitlew #motivasi
53 0 17 July, 2019
Terima hakikat yang kau tak boleh paksa someone untuk stay in your life. Staying is a choice. Just be thankful for people who choose you😊💪🏻
•
•
••#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
158 2 13 July, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Ampang

Jika kau melihat seorang lelaki itu berjaya dalam sesuatu bidang yang di ceburinya, Nescaya ada seorang wanita di belakangnya,
Itu baru seorang wanita, kalau empat bagaimana? Mungkin lelaki itu boleh menjadi cemerlang gemilang dan terbilang 😂😂😘



•• • #budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1 #jenteracepaiofficial @jentera_cepai_official

Jika kau melihat seorang lelaki itu berjaya dalam sesuatu bidang yang di ceburinya, Nescaya ada seorang wanita di belakangnya, 
Itu baru seorang wanita, kalau empat  bagaimana? Mungkin lelaki itu boleh menjadi cemerlang gemilang dan terbilang 😂😂😘
•
•
•
•• •#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1#jenteracepaiofficial @jentera_cepai_official
262 7 10 July, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Ampang

Kadang-kadang mengungkit itu perlu bukan sebab untuk tunjukkan kita baik atau tak ikhlas.. Tapi nak bagi dia sedar, yang dia sepatutnya hargai orang dan jangan lupa diri 😌😌



#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia

Kadang-kadang mengungkit itu perlu bukan sebab untuk tunjukkan kita baik atau tak ikhlas.. Tapi nak bagi dia sedar, yang dia sepatutnya hargai orang dan jangan lupa diri 😌😌
•
•
•
•#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
166 0 7 July, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Hometown barbershop

Behinds this chair ,we share , we listen , we feel , we create . Behind this chair , we see smiles , fear , happiness tear s excitement , Behind this chair we grow , we learn ,we aspire we dream , Behind this chair we work , we seat , we think . Behind this chair also we strive to do our very best to bring smiles and joy to individuals that in a strange , war remind them of us.

#supportyourlocalbarber
@hometownbarber_
@hometownbarber_
@hometownbarber_

#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia

Behinds this chair ,we share , we listen , we feel , we create . Behind this chair , we see smiles , fear , happiness tear s excitement , Behind this chair we grow , we learn ,we aspire we dream , Behind this chair we work , we seat , we think . Behind this chair also we strive to do our very best to bring smiles and joy to individuals that in a strange , war remind them of us.

#supportyourlocalbarber 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ •
•
•#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
348 0 3 July, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Ampang

thanks for the suprise to sayangg , terharu sangat sanagt , suprise dia memang menjadii , kata tak ade mood sebab maslaah laaa padahal , benda paling bocey nak cumaa orang yang tersayang wish paling first je birthday boy kot hahaha then dia tidoo gaduh gaduh sampai laa eskk rupa rupanyaaa dia buat suprise hahahaha😂❤️❤️❤️‼️ thanks untukk suprise and present okehh❤️💕‼️



•• • #budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1 #jenteracepaiofficial @jenteracepaiofficial

thanks for the suprise to sayangg , terharu sangat sanagt , suprise dia memang menjadii , kata tak ade mood sebab maslaah laaa padahal , benda paling bocey nak cumaa orang yang tersayang wish paling first je birthday boy kot hahaha then dia tidoo gaduh gaduh sampai laa eskk rupa rupanyaaa dia buat suprise hahahaha😂❤️❤️❤️‼️ thanks untukk suprise and present okehh❤️💕‼️
•
•
•
•• •#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1#jenteracepaiofficial @jenteracepaiofficial
110 0 16 June, 2019

Top #tengokdirisendiri posts

@dirafdias Profile picture

@dirafdias

saja guna adik saya punyaaaaaa... comel plak riben tu... hahahaahhaaa... jangan carut... suka suka je.... #love
#gedik
#sukaselfie
#sukahatiaku
#janganhina
#jangancarut
#tengokdirisendiri

saja guna adik saya punyaaaaaa... comel plak riben tu... hahahaahhaaa... jangan carut... suka suka je.... #love 
#gedik 
#sukaselfie 
#sukahatiaku 
#janganhina 
#jangancarut 
#tengokdirisendiri
100 17 10 March, 2015
@kashkuisine Profile picture

@kashkuisine

Like some other #buangtebiat
Bakers out there (no don't deny it.... you know who you are😂😂) I TOO 😳😳 bought 2 rolls of #hugeass Digestives-biscuits just because it was on sale 😂😂. #tengokdirisendiri 😂😂
😸
Well anyway yeah! Just clearing stock of the remaining #creamcheese #mangopuree
and #digestives before leaving for my holidays. 😊😊
😸
A simple Mango Cheesecake Pie cooling off before going into the refrigerator to harden up... just in time for #dinnertonight. 😸
#mangocheesecake #ilovecheesecake #mangopuree #creamcheese #pies #desserttable #forthefamily #mangopie #homemadeisbest #munchies #foodgasm #mykitchenrules #mykitchen #imadethis #fromscratch #delicious #inthekitchen #foodgasm #foodcoma #foodgasmic #getinmybelly #lapar #fruity #kitchendiva #mangoes #fruitydessert

Like some other #buangtebiat
Bakers out there (no don't deny it.... you know who you are😂😂) I TOO 😳😳 bought 2 rolls of #hugeass Digestives-biscuits just because it was on sale 😂😂. #tengokdirisendiri 😂😂
😸
Well anyway yeah! Just clearing stock of the remaining  #creamcheese #mangopuree
and #digestives before leaving for my holidays. 😊😊
😸 
A simple Mango Cheesecake Pie cooling off before going into the refrigerator to harden up... just in time for #dinnertonight. 😸
#mangocheesecake #ilovecheesecake  #mangopuree #creamcheese #pies #desserttable #forthefamily #mangopie #homemadeisbest #munchies #foodgasm #mykitchenrules #mykitchen #imadethis #fromscratch #delicious #inthekitchen #foodgasm #foodcoma #foodgasmic #getinmybelly #lapar #fruity #kitchendiva #mangoes #fruitydessert
134 7 7 February, 2016
@sltdfsh Profile picture

@sltdfsh

Petikan terakhir khutbah Rasulullah saw
#Insyaallah #tengokdirisendiri #baik #good #samasama

Petikan terakhir khutbah Rasulullah saw
#Insyaallah #tengokdirisendiri #baik #good #samasama
1 0 21 December, 2014
@hometownbarber_ Profile picture

@hometownbarber_

29 / 30 hari bulan harta potongan “ Rm10” so sesiapa Yang rambut pendek Tu boleh datang kat hometown barber okeh 💈

Dah nak dekat merdeka dah 🇲🇾 JANGAN LUPA SHARE ‼️‼️‼️ Share kan kat orang lainn •



Kul12.30 hingga kul 11 selepas pada Tu harga akan biasa okeh “

#supportyourlocalbarber
@hometownbarber_
@hometownbarber_
@hometownbarber_

#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia

29 / 30 hari bulan harta potongan “ Rm10” so sesiapa Yang rambut pendek Tu boleh  datang kat hometown barber okeh 💈

Dah nak dekat merdeka dah 🇲🇾 JANGAN LUPA SHARE ‼️‼️‼️ Share kan kat orang lainn •
•
•
•
 Kul12.30 hingga kul 11 selepas pada Tu harga akan biasa okeh “

#supportyourlocalbarber 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ •
•
•#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
240 7 22 August, 2019