#terapiinstagram Instagram Photos & Videos

terapiinstagram - 2.1m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #terapiinstagram and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
3.9
Average comment
0.5
Posts with video
6/72
Posts with photo
66/72

Hashtag Popularity

_
Jubah MARYAM
RM86 SM / RM91 SS
.
JUBAH EXCLUSIVE MARYAM yg direka khas dari gabungan jubah dan cardigan utk tampak lebih elegant, sopan dan klasik.
.
Sesuai digayakan ke majlis2 formal atau kemana saja. 😍
.
------------------------------
📌 MATERIAL COMO CREPE (Plain) + SB LINE (Corak)
📌 Size Dari XS Sehingga 5XL
📌 Zip BF (Tiada zip lengan)
📌 Cutting 'A' cut
📌 Poket disisi
.
Makluman!!
⚠️WARNA SEDIKIT BERBEZA 10% BERBEZA DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN DAN EDITING.
.
For more details, Klik link di bio atau Whastapp no di bawah👇🏻
WHATSAPP 017-7240177
WHATSAPP 017-7240177
WHATSAPP 017-7240177
.
#terapiinstagram #like4like #follow4follow #elfiraloy #megadrama #setfamily #apakes #elrahexclusive #cerai #jubahdress #jubahmurah #ootd #sayajualkurtabudak #jubahplussizemurah #bajukurungprinted #bajukurungmurah #cikguseo #aydajebat #jubahbawahrm100 #selfie #sangkar #instagram #ajimaura #tekniksaka #belajarinstagram #setsuitmurah #igmarketing #jubahplussize #seadanyaaku

_
Jubah MARYAM
RM86 SM / RM91 SS
.
JUBAH EXCLUSIVE MARYAM yg direka khas dari gabungan jubah dan cardigan utk tampak lebih elegant, sopan dan klasik.
.
Sesuai digayakan ke majlis2 formal atau kemana saja. 😍
.
------------------------------
📌 MATERIAL COMO CREPE (Plain) + SB LINE (Corak)
📌 Size Dari XS Sehingga 5XL
📌 Zip BF (Tiada zip lengan)
📌 Cutting 'A' cut
📌 Poket disisi
.
Makluman!!
⚠️WARNA SEDIKIT BERBEZA 10% BERBEZA DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN DAN EDITING.
.
For more details, Klik link di bio atau Whastapp no di bawah👇🏻
WHATSAPP 017-7240177
WHATSAPP 017-7240177
WHATSAPP 017-7240177
.
#terapiinstagram #like4like #follow4follow #elfiraloy #megadrama #setfamily #apakes #elrahexclusive #cerai #jubahdress #jubahmurah #ootd #sayajualkurtabudak #jubahplussizemurah #bajukurungprinted #bajukurungmurah #cikguseo #aydajebat #jubahbawahrm100 #selfie #sangkar #instagram #ajimaura #tekniksaka #belajarinstagram #setsuitmurah #igmarketing #jubahplussize #seadanyaaku
2 0 18 January, 2020

Sb2505 Korean Bag

Material:Pu Leather

Size:24cm×13cm×6cm

Colours :Red, Pink, Khaki

Rm30 SM/ Rm35 SS 💞Free postage .
Cara order:
👝Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737
.
.
#assalamualaikum #terapiinstagram #walletmurah
#pursemurah #begmurah #selamatpagi
#igshopmalaysia #uitm #unitar #uia
#umk #kelantan #terengganu #puchong
#mirafilzah #neelofa #sitinordiana
#erezeki #handbagmurah #dropshipwanted
#tawau #shakleemalaysia #tv3 #seadanyaaku
#dramasangat #pasirgudang #slingbag #shahalam

Sb2505 Korean Bag

Material:Pu Leather

Size:24cm×13cm×6cm

Colours :Red, Pink, Khaki

Rm30 SM/  Rm35 SS 💞Free postage .
Cara order:
👝Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737
.
.
#assalamualaikum #terapiinstagram #walletmurah 
#pursemurah#begmurah #selamatpagi
#igshopmalaysia#uitm#unitar#uia
#umk#kelantan#terengganu#puchong
#mirafilzah #neelofa#sitinordiana
#erezeki#handbagmurah#dropshipwanted
#tawau #shakleemalaysia#tv3#seadanyaaku
#dramasangat#pasirgudang#slingbag#shahalam
2 0 18 January, 2020

_
Jubah MARYAM
RM86 SM / RM91 SS
.
JUBAH EXCLUSIVE MARYAM yg direka khas dari gabungan jubah dan cardigan utk tampak lebih elegant, sopan dan klasik.
.
Sesuai digayakan ke majlis2 formal atau kemana saja. 😍
.
------------------------------
📌 MATERIAL COMO CREPE (Plain) + SB LINE (Corak)
📌 Size Dari XS Sehingga 5XL
📌 Zip BF (Tiada zip lengan)
📌 Cutting 'A' cut
📌 Poket disisi
.
Makluman!!
⚠️WARNA SEDIKIT BERBEZA 10% BERBEZA DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN DAN EDITING.
.
For more details, Klik link di bio atau Whastapp no di bawah👇🏻
WHATSAPP 017-7240177
WHATSAPP 017-7240177
WHATSAPP 017-7240177
.
#terapiinstagram #like4like #follow4follow #elfiraloy #megadrama #setfamily #apakes #elrahexclusive #cerai #jubahdress #jubahmurah #ootd #sayajualkurtabudak #jubahplussizemurah #bajukurungprinted #bajukurungmurah #cikguseo #aydajebat #jubahbawahrm100 #selfie #sangkar #instagram #ajimaura #tekniksaka #belajarinstagram #setsuitmurah #igmarketing #jubahplussize #seadanyaaku

_
Jubah MARYAM
RM86 SM / RM91 SS
.
JUBAH EXCLUSIVE MARYAM yg direka khas dari gabungan jubah dan cardigan utk tampak lebih elegant, sopan dan klasik.
.
Sesuai digayakan ke majlis2 formal atau kemana saja. 😍
.
------------------------------
📌 MATERIAL COMO CREPE (Plain) + SB LINE (Corak)
📌 Size Dari XS Sehingga 5XL
📌 Zip BF (Tiada zip lengan)
📌 Cutting 'A' cut
📌 Poket disisi
.
Makluman!!
⚠️WARNA SEDIKIT BERBEZA 10% BERBEZA DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN DAN EDITING.
.
For more details, Klik link di bio atau Whastapp no di bawah👇🏻
WHATSAPP 017-7240177
WHATSAPP 017-7240177
WHATSAPP 017-7240177
.
#terapiinstagram #like4like #follow4follow #elfiraloy #megadrama #setfamily #apakes #elrahexclusive #cerai #jubahdress #jubahmurah #ootd #sayajualkurtabudak #jubahplussizemurah #bajukurungprinted #bajukurungmurah #cikguseo #aydajebat #jubahbawahrm100 #selfie #sangkar #instagram #ajimaura #tekniksaka #belajarinstagram #setsuitmurah #igmarketing #jubahplussize #seadanyaaku
1 0 18 January, 2020

Hai #Assalammualaikum
.
Belanja sikit feedback dari kaum adam yang guna produk @meeracle.skincare.my
.
Makin bersih & glowing je muka adik Ariff ni kann..? Kak Zila dah pernah jumpa dia sebelum ni. Serius memang jeles tauu.. 😅
.
Adik kakak yang tengah cari skincare selamat, jimat & berkualiti tinggi.. Kak zila sarankan sangat guna produk Meeracle untuk dapatkan #2020Skin uols kayyyy!
.
Untuk respons lebih pantas boleh klik link wasap atau terus DM kak @zilazuraimi 😊
.
.
@meeracle.skincare.my
.
.
.
.
#meeracle
#formulagemstone
#teamMeeracleZZ
#jeragat #jerawat
#parutjerawat
#adelleasofea
#mirafilzah
#terapiinstagram
#ajimaura
#sayajualskincare
#serumhalal
#serummalaysia
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#kulitberminyak
#kulitsensitif
#parutjerawat
#nakbebel
#cikguseo
#naksentap
#nakpickupline
#buymuslimfirst
#sokongprodukmuslim
#gegarvaganza2019
#productviral #skincarehalal

Hai #Assalammualaikum ❤
.
Belanja sikit feedback dari kaum adam yang guna produk @meeracle.skincare.my
.
Makin bersih & glowing je muka adik Ariff ni kann..? Kak Zila dah pernah jumpa dia sebelum ni. Serius memang jeles tauu.. 😅
.
Adik kakak yang tengah cari skincare selamat, jimat & berkualiti tinggi.. Kak zila sarankan sangat guna produk Meeracle untuk dapatkan #2020Skin uols kayyyy!
.
Untuk respons lebih pantas boleh klik link wasap atau terus DM kak @zilazuraimi 😊
.
.
@meeracle.skincare.my
.
.
.
.
#meeracle 
#formulagemstone 
#teamMeeracleZZ 
#jeragat #jerawat 
#parutjerawat
#adelleasofea
#mirafilzah 
#terapiinstagram 
#ajimaura 
#sayajualskincare 
#serumhalal 
#serummalaysia 
#ubatjerawat 
#ubatjeragat 
#kulitberminyak 
#kulitsensitif 
#parutjerawat 
#nakbebel 
#cikguseo 
#naksentap 
#nakpickupline
#buymuslimfirst 
#sokongprodukmuslim 
#gegarvaganza2019
#productviral #skincarehalal
1 0 18 January, 2020

CONFUSED SEBAB DUA² MERECIKS
.
.
.
Kalau tak tau nak pilih yang mana satu,

Grab je la dua²..confirm puas hati

Jom start shopping orkid cantik untuk #dekoraya2020

In photo;
BALI ORCHID, Kod 01 & 08
Tinggi, 65cm
4 Tangkai Orkid
Material, Kain
Include Pasu Pallet
Harga 👉🏻 RM60 each
Exclude postage.
.

For fast respond, klik WA link di bio @feezasubari .
.
.
#sayajualpokokpalsumurah #sayajual #pokokpalsu #pokokmurah #ahdpokokpalsu #pokokviral #orkid #dekobajet #dekomurah #orchidlover #teamAHD #shahalam #orchids #orked #AHDselangor #ahdshahalam #pokokhiasan #orchid #dekoidaman #bazaarpaknil #igers #viral #ahdbaliorkid #terapiinstagram #aurainsta #shahalamresidents

CONFUSED SEBAB DUA²  MERECIKS
.
.
.
Kalau tak tau nak pilih yang mana satu,

Grab je la dua²..confirm puas hati

Jom start shopping orkid cantik untuk #dekoraya2020

In photo;
BALI ORCHID, Kod 01 & 08
Tinggi, 65cm
4 Tangkai Orkid
Material, Kain
Include Pasu Pallet
Harga 👉🏻 RM60 each
Exclude postage.
.

For fast respond, klik WA link di bio @feezasubari .
.
.
#sayajualpokokpalsumurah #sayajual #pokokpalsu #pokokmurah #ahdpokokpalsu #pokokviral #orkid #dekobajet #dekomurah #orchidlover #teamAHD #shahalam #orchids #orked #AHDselangor #ahdshahalam #pokokhiasan #orchid #dekoidaman #bazaarpaknil #igers #viral #ahdbaliorkid #terapiinstagram #aurainsta #shahalamresidents
2 0 18 January, 2020

Hi sayang-sayang semua 😘
.
Masih ada yang ragu-ragu dengan PinkLady Body Perfection ni ?
.
Nah kami tunjukkan bukti pada awak-awak semua .
.
PinkLady memiliki semua yang di bawah nie.. 👇
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
✔️ Memiliki Registration Certificate of Trade Marks Act di Singapore
.
Jadi... Sebelum kita consume apa-apa jenis supplement pun kita patut check produk selamat atau tidak .😊
.
Yang pasti PinkLady adalah selamat untuk dimakan .🤗
100% herba yang berkualiti tinggi .👍
.
Apa tunggu lagi nak sihat , nak cantik , nak yang selamat PinkLady Body Perfection lah jawapan nya . 💃
.
Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️
.
Whatsapp 📲 01120630628
.
www.wasap.my/601120630628
.
.
#pinkladyviral #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #produkmontok #bodylentik #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #viral #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudaraindah #satukanrasa #produkviral #teamlynn #instashop #cikguseo #terapiinstagram

Hi sayang-sayang semua 😘
.
Masih ada yang ragu-ragu dengan PinkLady Body Perfection ni ?
.
Nah kami tunjukkan bukti pada awak-awak semua .
.
PinkLady memiliki semua yang di bawah nie.. 👇
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
✔️ Memiliki Registration Certificate of Trade Marks Act di Singapore
.
Jadi... Sebelum kita consume apa-apa jenis supplement pun kita patut check produk selamat atau tidak .😊
.
Yang pasti PinkLady adalah selamat untuk dimakan .🤗
100% herba yang berkualiti tinggi .👍
.
Apa tunggu lagi nak sihat , nak cantik , nak yang selamat PinkLady Body Perfection lah jawapan nya . 💃
.
Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️
.
Whatsapp 📲 01120630628
.
www.wasap.my/601120630628
.
.
#pinkladyviral #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #produkmontok #bodylentik #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #viral #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudaraindah #satukanrasa #produkviral #teamlynn #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 18 January, 2020

Hi sayang-sayang semua 😘
.
Masih ada yang ragu-ragu dengan PinkLady Body Perfection ni ?
.
Nah kami tunjukkan bukti pada awak-awak semua .
.
PinkLady memiliki semua yang di bawah nie.. 👇
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
✔️ Memiliki Registration Certificate of Trade Marks Act di Singapore
.
Jadi... Sebelum kita consume apa-apa jenis supplement pun kita patut check produk selamat atau tidak .😊
.
Yang pasti PinkLady adalah selamat untuk dimakan .🤗
100% herba yang berkualiti tinggi .👍
.
Apa tunggu lagi nak sihat , nak cantik , nak yang selamat PinkLady Body Perfection lah jawapan nya . 💃
.
Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️
.
Whatsapp 📲 01120630628
.
www.wasap.my/601120630628
.
.
#pinkladyviral #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #produkmontok #bodylentik #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #viral #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudaraindah #satukanrasa #produkviral #teamlynn #instashop #cikguseo #terapiinstagram

Hi sayang-sayang semua 😘
.
Masih ada yang ragu-ragu dengan PinkLady Body Perfection ni ?
.
Nah kami tunjukkan bukti pada awak-awak semua .
.
PinkLady memiliki semua yang di bawah nie.. 👇
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
✔️ Memiliki Registration Certificate of Trade Marks Act di Singapore
.
Jadi... Sebelum kita consume apa-apa jenis supplement pun kita patut check produk selamat atau tidak .😊
.
Yang pasti PinkLady adalah selamat untuk dimakan .🤗
100% herba yang berkualiti tinggi .👍
.
Apa tunggu lagi nak sihat , nak cantik , nak yang selamat PinkLady Body Perfection lah jawapan nya . 💃
.
Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️
.
Whatsapp 📲 01120630628
.
www.wasap.my/601120630628
.
.
#pinkladyviral #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #produkmontok #bodylentik #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #viral #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudaraindah #satukanrasa #produkviral #teamlynn #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 18 January, 2020

Hi sayang-sayang semua 😘
.
Masih ada yang ragu-ragu dengan PinkLady Body Perfection ni ?
.
Nah kami tunjukkan bukti pada awak-awak semua .
.
PinkLady memiliki semua yang di bawah nie.. 👇
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
✔️ Memiliki Registration Certificate of Trade Marks Act di Singapore
.
Jadi... Sebelum kita consume apa-apa jenis supplement pun kita patut check produk selamat atau tidak .😊
.
Yang pasti PinkLady adalah selamat untuk dimakan .🤗
100% herba yang berkualiti tinggi .👍
.
Apa tunggu lagi nak sihat , nak cantik , nak yang selamat PinkLady Body Perfection lah jawapan nya . 💃
.
Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️
.
Whatsapp 📲 01120630628
.
www.wasap.my/601120630628
.
.
#pinkladyviral #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #produkmontok #bodylentik #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #viral #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudaraindah #satukanrasa #produkviral #teamlynn #instashop #cikguseo #terapiinstagram

Hi sayang-sayang semua 😘
.
Masih ada yang ragu-ragu dengan PinkLady Body Perfection ni ?
.
Nah kami tunjukkan bukti pada awak-awak semua .
.
PinkLady memiliki semua yang di bawah nie.. 👇
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
✔️ Memiliki Registration Certificate of Trade Marks Act di Singapore
.
Jadi... Sebelum kita consume apa-apa jenis supplement pun kita patut check produk selamat atau tidak .😊
.
Yang pasti PinkLady adalah selamat untuk dimakan .🤗
100% herba yang berkualiti tinggi .👍
.
Apa tunggu lagi nak sihat , nak cantik , nak yang selamat PinkLady Body Perfection lah jawapan nya . 💃
.
Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️
.
Whatsapp 📲 01120630628
.
www.wasap.my/601120630628
.
.
#pinkladyviral #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #produkmontok #bodylentik #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #viral #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudaraindah #satukanrasa #produkviral #teamlynn #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 18 January, 2020

Hi sayang-sayang semua 😘
.
Masih ada yang ragu-ragu dengan PinkLady Body Perfection ni ?
.
Nah kami tunjukkan bukti pada awak-awak semua .
.
PinkLady memiliki semua yang di bawah nie.. 👇
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
✔️ Memiliki Registration Certificate of Trade Marks Act di Singapore
.
Jadi... Sebelum kita consume apa-apa jenis supplement pun kita patut check produk selamat atau tidak .😊
.
Yang pasti PinkLady adalah selamat untuk dimakan .🤗
100% herba yang berkualiti tinggi .👍
.
Apa tunggu lagi nak sihat , nak cantik , nak yang selamat PinkLady Body Perfection lah jawapan nya . 💃
.
Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️
.
Whatsapp 📲 01120630628
.
www.wasap.my/601120630628
.
.
#pinkladyviral #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #produkmontok #bodylentik #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #viral #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudaraindah #satukanrasa #produkviral #teamlynn #instashop #cikguseo #terapiinstagram

Hi sayang-sayang semua 😘
.
Masih ada yang ragu-ragu dengan PinkLady Body Perfection ni ?
.
Nah kami tunjukkan bukti pada awak-awak semua .
.
PinkLady memiliki semua yang di bawah nie.. 👇
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
✔️ Memiliki Registration Certificate of Trade Marks Act di Singapore
.
Jadi... Sebelum kita consume apa-apa jenis supplement pun kita patut check produk selamat atau tidak .😊
.
Yang pasti PinkLady adalah selamat untuk dimakan .🤗
100% herba yang berkualiti tinggi .👍
.
Apa tunggu lagi nak sihat , nak cantik , nak yang selamat PinkLady Body Perfection lah jawapan nya . 💃
.
Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️
.
Whatsapp 📲 01120630628
.
www.wasap.my/601120630628
.
.
#pinkladyviral #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #produkmontok #bodylentik #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #viral #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudaraindah #satukanrasa #produkviral #teamlynn #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 18 January, 2020

Hi sayang-sayang semua 😘
.
Masih ada yang ragu-ragu dengan PinkLady Body Perfection ni ?
.
Nah kami tunjukkan bukti pada awak-awak semua .
.
PinkLady memiliki semua yang di bawah nie.. 👇
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
✔️ Memiliki Registration Certificate of Trade Marks Act di Singapore
.
Jadi... Sebelum kita consume apa-apa jenis supplement pun kita patut check produk selamat atau tidak .😊
.
Yang pasti PinkLady adalah selamat untuk dimakan .🤗
100% herba yang berkualiti tinggi .👍
.
Apa tunggu lagi nak sihat , nak cantik , nak yang selamat PinkLady Body Perfection lah jawapan nya . 💃
.
Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️
.
Whatsapp 📲 01120630628
.
www.wasap.my/601120630628
.
.
#pinkladyviral #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #produkmontok #bodylentik #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #viral #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudaraindah #satukanrasa #produkviral #teamlynn #instashop #cikguseo #terapiinstagram

Hi sayang-sayang semua 😘
.
Masih ada yang ragu-ragu dengan PinkLady Body Perfection ni ?
.
Nah kami tunjukkan bukti pada awak-awak semua .
.
PinkLady memiliki semua yang di bawah nie.. 👇
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
✔️ Memiliki Registration Certificate of Trade Marks Act di Singapore
.
Jadi... Sebelum kita consume apa-apa jenis supplement pun kita patut check produk selamat atau tidak .😊
.
Yang pasti PinkLady adalah selamat untuk dimakan .🤗
100% herba yang berkualiti tinggi .👍
.
Apa tunggu lagi nak sihat , nak cantik , nak yang selamat PinkLady Body Perfection lah jawapan nya . 💃
.
Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️
.
Whatsapp 📲 01120630628
.
www.wasap.my/601120630628
.
.
#pinkladyviral #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #produkmontok #bodylentik #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #viral #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudaraindah #satukanrasa #produkviral #teamlynn #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 18 January, 2020

Hi sayang-sayang semua 😘
.
Masih ada yang ragu-ragu dengan PinkLady Body Perfection ni ?
.
Nah kami tunjukkan bukti pada awak-awak semua .
.
PinkLady memiliki semua yang di bawah nie.. 👇
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
✔️ Memiliki Registration Certificate of Trade Marks Act di Singapore
.
Jadi... Sebelum kita consume apa-apa jenis supplement pun kita patut check produk selamat atau tidak .😊
.
Yang pasti PinkLady adalah selamat untuk dimakan .🤗
100% herba yang berkualiti tinggi .👍
.
Apa tunggu lagi nak sihat , nak cantik , nak yang selamat PinkLady Body Perfection lah jawapan nya . 💃
.
Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️
.
Whatsapp 📲 01120630628
.
www.wasap.my/601120630628
.
.
#pinkladyviral #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #produkmontok #bodylentik #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #viral #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudaraindah #satukanrasa #produkviral #teamlynn #instashop #cikguseo #terapiinstagram

Hi sayang-sayang semua 😘
.
Masih ada yang ragu-ragu dengan PinkLady Body Perfection ni ?
.
Nah kami tunjukkan bukti pada awak-awak semua .
.
PinkLady memiliki semua yang di bawah nie.. 👇
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
✔️ Memiliki Registration Certificate of Trade Marks Act di Singapore
.
Jadi... Sebelum kita consume apa-apa jenis supplement pun kita patut check produk selamat atau tidak .😊
.
Yang pasti PinkLady adalah selamat untuk dimakan .🤗
100% herba yang berkualiti tinggi .👍
.
Apa tunggu lagi nak sihat , nak cantik , nak yang selamat PinkLady Body Perfection lah jawapan nya . 💃
.
Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️
.
Whatsapp 📲 01120630628
.
www.wasap.my/601120630628
.
.
#pinkladyviral #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #produkmontok #bodylentik #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #viral #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudaraindah #satukanrasa #produkviral #teamlynn #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 18 January, 2020

Assalammualaikum/ Selamat Pagi sahabat HEBAT!! !
.
.
@pupici_malaysia_my

Assalammualaikum/ Selamat Pagi sahabat HEBAT!! !
.
.
@pupici_malaysia_my
1 1 18 January, 2020

🌵 *BAWAL DE PREMIRA OMBRE -BIRTHDAY COLLECTION-* 🌵 ✂ Design : bawal express scarves with crochet detailing
✂ Material : body from korean chiffon, awning from high quality scuba
✂ Available : 15 colour *READY STOCK*
✂ Measurement : BIDANG 55' (+ - 1 INCI)

bukaan muka : 11 - 11.5 inci
labuh depan : 20 - 20.5 inci
labuh belakang : 37.5 inci
------------------
🌟 *LAUNCHING PRICE 18 JANUARI - 20 JANUARI 2020* 🌟
-----------------
💥 Price : NP RM69, *PRE RELEASE PRICE RM65*
Tidak termasuk postage 💥 Date : *18 JANUARI 2020 - 20 JANUARI 2020*

Cara order..... Screen shot n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio

#terapiinstagram #ajimaura #zarazya #tudungbawal #sayajualtudung #bazaarpaknil #moodrepublik #tudunghanami #hanamilover #ootd #mirafilzah #instantbawal #tudungexclusive #tudungprinted #hanamilover #muslimah #aydajebat #sitinordiana #neelofa #seadanyaaku #ctdk #seremban #alorsetar #ipoh #putrajaya #batucaves #sibu #ayerkeroh

🌵 *BAWAL DE PREMIRA OMBRE -BIRTHDAY COLLECTION-* 🌵 ✂ Design : bawal express scarves with crochet detailing
✂  Material : body from korean chiffon, awning from high quality scuba
✂ Available : 15 colour *READY STOCK*
✂ Measurement : BIDANG 55' (+ - 1 INCI)

bukaan muka : 11 - 11.5 inci
labuh depan : 20 - 20.5 inci
labuh belakang : 37.5 inci
------------------
🌟 *LAUNCHING PRICE 18 JANUARI - 20 JANUARI 2020* 🌟
-----------------
💥 Price : NP RM69, *PRE RELEASE PRICE RM65*
Tidak termasuk postage 💥 Date : *18 JANUARI 2020 -  20 JANUARI 2020*

Cara order..... Screen shot n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio

#terapiinstagram#ajimaura#zarazya#tudungbawal#sayajualtudung#bazaarpaknil#moodrepublik#tudunghanami#hanamilover#ootd#mirafilzah#instantbawal#tudungexclusive#tudungprinted#hanamilover#muslimah#aydajebat#sitinordiana#neelofa#seadanyaaku#ctdk#seremban#alorsetar#ipoh#putrajaya#batucaves#sibu#ayerkeroh
1 0 18 January, 2020

🌵 *BAWAL DE PREMIRA OMBRE -BIRTHDAY COLLECTION-* 🌵 ✂ Design : bawal express scarves with crochet detailing
✂ Material : body from korean chiffon, awning from high quality scuba
✂ Available : 15 colour *READY STOCK*
✂ Measurement : BIDANG 55' (+ - 1 INCI)

bukaan muka : 11 - 11.5 inci
labuh depan : 20 - 20.5 inci
labuh belakang : 37.5 inci
------------------
🌟 *LAUNCHING PRICE 18 JANUARI - 20 JANUARI 2020* 🌟
-----------------
💥 Price : NP RM69, *PRE RELEASE PRICE RM65*
Tidak termasuk postage 💥 Date : *18 JANUARI 2020 - 20 JANUARI 2020*

Cara order..... Screen shot n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio

#terapiinstagram #ajimaura #zarazya #tudungbawal #sayajualtudung #bazaarpaknil #moodrepublik #tudunghanami #hanamilover #ootd #mirafilzah #instantbawal #tudungexclusive #tudungprinted #hanamilover #muslimah #aydajebat #sitinordiana #neelofa #seadanyaaku #ctdk #seremban #alorsetar #ipoh #putrajaya #batucaves #sibu #ayerkeroh

🌵 *BAWAL DE PREMIRA OMBRE -BIRTHDAY COLLECTION-* 🌵 ✂ Design : bawal express scarves with crochet detailing
✂  Material : body from korean chiffon, awning from high quality scuba
✂ Available : 15 colour *READY STOCK*
✂ Measurement : BIDANG 55' (+ - 1 INCI)

bukaan muka : 11 - 11.5 inci
labuh depan : 20 - 20.5 inci
labuh belakang : 37.5 inci
------------------
🌟 *LAUNCHING PRICE 18 JANUARI - 20 JANUARI 2020* 🌟
-----------------
💥 Price : NP RM69, *PRE RELEASE PRICE RM65*
Tidak termasuk postage 💥 Date : *18 JANUARI 2020 -  20 JANUARI 2020*

Cara order..... Screen shot n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio

#terapiinstagram#ajimaura#zarazya#tudungbawal#sayajualtudung#bazaarpaknil#moodrepublik#tudunghanami#hanamilover#ootd#mirafilzah#instantbawal#tudungexclusive#tudungprinted#hanamilover#muslimah#aydajebat#sitinordiana#neelofa#seadanyaaku#ctdk#seremban#alorsetar#ipoh#putrajaya#batucaves#sibu#ayerkeroh
1 0 18 January, 2020

Assalamualaikum. Selamat Pagi & Selamat Berhujung Minggu

Bagi yang ternantu-nantikan #tudungkekaboo Custom Printed, sekarang kita dah buka semula untuk PRE-ORDER ye!
.
HARGA ⏩ RM35.00 TAK TERMASUK POSTAGE
.
❗PRE-ORDER WITH FULL PAYMENT ONLY❗
.
Jom letak nama kat tudung awak! Whatsapp 019-7041466 for order
.
❗BY POST FROM HQ & TIDAK BOLEH COMBINE ORDER DENGAN TUDUNG LAIN❗

Assalamualaikum. Selamat Pagi & Selamat Berhujung Minggu

Bagi yang ternantu-nantikan #tudungkekaboo Custom Printed, sekarang kita dah buka semula untuk PRE-ORDER ye!
.
HARGA ⏩ RM35.00 TAK TERMASUK POSTAGE
.
❗PRE-ORDER WITH FULL PAYMENT ONLY❗
.
Jom letak nama kat tudung awak! Whatsapp 019-7041466 for order
.
❗BY POST FROM HQ & TIDAK BOLEH COMBINE ORDER DENGAN TUDUNG LAIN❗
3 1 18 January, 2020

Tq @mohd_benladin support @rettocafe 😍
.
Promotion dtng Dan bayar sebelom 9pm akan dpt discount 20%... HANYA DI @RETTOCAFE
.
Fruit Head shisha available now at @rettocafe 🍉 🍊 🍏
.
.
#rettocafe shisha promotion 2 botol only RM16 6:30pm - 9pm
.
.
open @rettocafe shisha promotion rm10 free ice...
#rettocafe di jalan Ibrahim berdepan OCBC BANK Banda raya johor bahru...
.
.
#malaysiaviral #maskulin #kualalumpur #igersmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #terapiinstagram #salamjumaat #syukuralhamdulillah #syukurselalu #syukur #lawak #neelofa #noradanish #fattahamin #laraalana #mirafilzah #jubahmuslimah #tudungbawal #mudahterhibur #bazarpaknil #sayajualmurah #ump #ukm #uthm #politeknik #uitmshahalam #uitm

Tq @mohd_benladin support @rettocafe 😍
.
Promotion dtng Dan bayar sebelom 9pm akan dpt discount 20%... HANYA DI @RETTOCAFE
.
Fruit Head shisha available now at @rettocafe 🍉 🍊 🍏
.
.
#rettocafe shisha promotion 2 botol only RM16 6:30pm - 9pm
.
.
 open @rettocafe shisha promotion rm10 free ice...
#rettocafe di jalan Ibrahim berdepan OCBC BANK Banda raya johor bahru...
.
.
#malaysiaviral #maskulin #kualalumpur #igersmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #terapiinstagram #salamjumaat #syukuralhamdulillah #syukurselalu #syukur #lawak  #neelofa #noradanish #fattahamin #laraalana #mirafilzah #jubahmuslimah #tudungbawal #mudahterhibur #bazarpaknil #sayajualmurah #ump #ukm #uthm #politeknik #uitmshahalam #uitm
3 0 18 January, 2020

Skincare yang paling ringkas dan hasil yang super awesome.

Meeracle skincare hanya ada cleanser dan serum
sahaja. Tak perlu krim siang, krim malam,sunblock atau treatment cream sebab serum meeracle dah complete all in one.

www.wasap.my/60175413700/MEERACLE
@meeracle_malaysia_my
#menjadidenganmeeracle

Skincare yang paling ringkas dan hasil yang super awesome.

Meeracle skincare hanya ada cleanser dan serum 
sahaja. Tak perlu krim siang, krim malam,sunblock atau treatment cream sebab serum meeracle dah complete all in one.

www.wasap.my/60175413700/MEERACLE
@meeracle_malaysia_my 
#menjadidenganmeeracle
3 1 18 January, 2020

Siapa yang sesuai dengan OSTEMATRIX ni?
.
🌸Yang ada masalah sakit bahagian pinggang, belakang badan, kaki.
.
🌸Wanita yang sedang hamil
.
🌸Wanita dalam pantang
.
🌸Sesiapa yang mengalami masalah sembelit
.
🌸Yang ada masalah gusi berdarah
.
🌸Yang tak minum susu sebab Ostematrix ialah Calcium
.
🌸Warga emas yg mempunyai
masalah sendi dan otot
.
🌸Yang mudah rasa kebas tangan dan kaki

Maz +60193484205

#terapiinstagram #ajimaura #ajimaurateam #ostematrixshaklee #shakleesenawang #shakleekl #shakleemurahkl

Siapa yang sesuai dengan OSTEMATRIX ni?
.
🌸Yang ada masalah sakit bahagian pinggang, belakang badan, kaki.
.
🌸Wanita yang sedang hamil
.
🌸Wanita dalam pantang
.
🌸Sesiapa yang mengalami masalah sembelit
.
🌸Yang ada masalah gusi berdarah
.
🌸Yang tak minum susu sebab Ostematrix ialah Calcium
.
🌸Warga emas yg mempunyai 
masalah sendi dan otot
.
🌸Yang mudah rasa kebas tangan dan kaki

Maz +60193484205

#terapiinstagram #ajimaura #ajimaurateam #ostematrixshaklee #shakleesenawang #shakleekl #shakleemurahkl
1 0 18 January, 2020

.
💕ROYAL ITALIAN💕
.
💸Harga (4 MTR) : RM55sm / RM60ss
(Termasuk Pos)
.
❌ OPEN METER .
🌹Material : Royal Italian
.
🌹 Bidang 45
.
🌹Ready stock
.
🌹Kain lembut, sejuk, Gebu selesa
.
🌹Sangat berkualiti & Cantik sesangat
.
🌹Senang gosok
.
🔖TAKE NOTE : Warna kain mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pengcahayaan @ jenis HP masing-masing.
.
Jika ada yg berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp C Zue yer 😉
.
☎http://www.wasap.my/60196741704
.
📲 https://t.me/galeri_jelitafabrics
.
@kainpasang_jelitafabrics
@bajumurah_jelitafabrics
@jelita_scarf
.
#jelitafabrics
#jelitascarf
#kain
#kainmurah
#kainpasang
#kainpasangonline
#kainpasangcantik
#kainpasangmurah
#kainpasangterkini
#kainseragam
#bajuraya
#dressbridesmaid
#bajukurung
#jakel
#minaz
#cikgucikgi
#terapiinstagram
#ootd
#viral
#kainela
#ctdk
#cikgu
#bazaarpaknil
#uitm
#usm
#tiktok
#kedah
#kualalumpur
#johor
#selangor

.
💕ROYAL ITALIAN💕
.
💸Harga (4 MTR) : RM55sm / RM60ss
(Termasuk Pos)
.
❌ OPEN METER .
🌹Material : Royal Italian
.
🌹 Bidang 45
.
🌹Ready stock
.
🌹Kain lembut, sejuk, Gebu selesa
.
🌹Sangat berkualiti & Cantik sesangat
.
🌹Senang gosok
.
🔖TAKE NOTE : Warna kain mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pengcahayaan @ jenis HP masing-masing.
.
Jika ada yg berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp C Zue yer 😉
.
☎http://www.wasap.my/60196741704
.
📲 https://t.me/galeri_jelitafabrics
.
@kainpasang_jelitafabrics
@bajumurah_jelitafabrics
@jelita_scarf
.
#jelitafabrics
#jelitascarf
#kain
#kainmurah
#kainpasang
#kainpasangonline
#kainpasangcantik
#kainpasangmurah
#kainpasangterkini
#kainseragam
#bajuraya
#dressbridesmaid
#bajukurung
#jakel
#minaz
#cikgucikgi
#terapiinstagram
#ootd
#viral
#kainela
#ctdk
#cikgu
#bazaarpaknil 
#uitm
#usm
#tiktok
#kedah
#kualalumpur
#johor
#selangor
2 0 18 January, 2020

💃 PINKLADY BODY PERFECTION 💃
.
🍡PinkLady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
💖 Antara kelebihan PinkLady Body Perfection ialah :
.
📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
.
📣Menjadikan bentuk badan ideal
.
📣Menghilangkan mood swing
.
📣Meningkatkan libido wanita
.
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
.
📣Meremajakan kulit
.
📣Mengatasi masalah rambut gugur
.
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
.
📣Kitaran haid kembali teratur
.
📣Menstabilkan emosi
.
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
.
📣Menambahkan susu badan
.
📣Badan jadi lebih 'shape'
.
📣Hilangkan masalah jerawat
.
📣Atasi masalah kulit kusam
.
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
.
Boleh ANSURAN jugak ya
.
Kalau nak klik je bio kat profile saya atau wasap no di bawah
.
Whatsapp 📲 0179705569 .
www.wasap.my/60179705569/pinklady .
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #cikguseo #NKRteampinklady #nkrteam #TeamNoorKreatif #terapiinstagram

💃 PINKLADY BODY PERFECTION 💃
.
🍡PinkLady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
💖 Antara kelebihan PinkLady Body Perfection ialah :
.
📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
.
📣Menjadikan bentuk badan ideal
.
📣Menghilangkan mood swing
.
📣Meningkatkan libido wanita
.
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
.
📣Meremajakan kulit
.
📣Mengatasi masalah rambut gugur
.
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
.
📣Kitaran haid kembali teratur
.
📣Menstabilkan emosi
.
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
.
📣Menambahkan susu badan
.
📣Badan jadi lebih 'shape'
.
📣Hilangkan masalah jerawat
.
📣Atasi masalah kulit kusam
.
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
.
Boleh ANSURAN jugak ya
.
Kalau nak klik je bio kat profile saya atau wasap no di bawah
.
Whatsapp 📲 0179705569 .
www.wasap.my/60179705569/pinklady .
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #cikguseo #NKRteampinklady #nkrteam #TeamNoorKreatif #terapiinstagram
0 0 18 January, 2020

💃 PINKLADY BODY PERFECTION 💃
.
🍡PinkLady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
💖 Antara kelebihan PinkLady Body Perfection ialah :
.
📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
.
📣Menjadikan bentuk badan ideal
.
📣Menghilangkan mood swing
.
📣Meningkatkan libido wanita
.
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
.
📣Meremajakan kulit
.
📣Mengatasi masalah rambut gugur
.
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
.
📣Kitaran haid kembali teratur
.
📣Menstabilkan emosi
.
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
.
📣Menambahkan susu badan
.
📣Badan jadi lebih 'shape'
.
📣Hilangkan masalah jerawat
.
📣Atasi masalah kulit kusam
.
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
.
Boleh ANSURAN jugak ya
.
Kalau nak klik je bio kat profile saya atau wasap no di bawah
.
Whatsapp 📲 0179705569 .
www.wasap.my/60179705569/pinklady .
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #cikguseo #NKRteampinklady #nkrteam #TeamNoorKreatif #terapiinstagram

💃 PINKLADY BODY PERFECTION 💃
.
🍡PinkLady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
💖 Antara kelebihan PinkLady Body Perfection ialah :
.
📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
.
📣Menjadikan bentuk badan ideal
.
📣Menghilangkan mood swing
.
📣Meningkatkan libido wanita
.
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
.
📣Meremajakan kulit
.
📣Mengatasi masalah rambut gugur
.
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
.
📣Kitaran haid kembali teratur
.
📣Menstabilkan emosi
.
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
.
📣Menambahkan susu badan
.
📣Badan jadi lebih 'shape'
.
📣Hilangkan masalah jerawat
.
📣Atasi masalah kulit kusam
.
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
.
Boleh ANSURAN jugak ya
.
Kalau nak klik je bio kat profile saya atau wasap no di bawah
.
Whatsapp 📲 0179705569 .
www.wasap.my/60179705569/pinklady .
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #cikguseo #NKRteampinklady #nkrteam #TeamNoorKreatif #terapiinstagram
0 0 18 January, 2020

💃 PINKLADY BODY PERFECTION 💃
.
🍡PinkLady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
💖 Antara kelebihan PinkLady Body Perfection ialah :
.
📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
.
📣Menjadikan bentuk badan ideal
.
📣Menghilangkan mood swing
.
📣Meningkatkan libido wanita
.
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
.
📣Meremajakan kulit
.
📣Mengatasi masalah rambut gugur
.
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
.
📣Kitaran haid kembali teratur
.
📣Menstabilkan emosi
.
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
.
📣Menambahkan susu badan
.
📣Badan jadi lebih 'shape'
.
📣Hilangkan masalah jerawat
.
📣Atasi masalah kulit kusam
.
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
.
Boleh ANSURAN jugak ya
.
Kalau nak klik je bio kat profile saya atau wasap no di bawah
.
Whatsapp 📲 0179705569 .
www.wasap.my/60179705569/pinklady .
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #cikguseo #NKRteampinklady #nkrteam #TeamNoorKreatif #terapiinstagram

💃 PINKLADY BODY PERFECTION 💃
.
🍡PinkLady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
💖 Antara kelebihan PinkLady Body Perfection ialah :
.
📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
.
📣Menjadikan bentuk badan ideal
.
📣Menghilangkan mood swing
.
📣Meningkatkan libido wanita
.
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
.
📣Meremajakan kulit
.
📣Mengatasi masalah rambut gugur
.
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
.
📣Kitaran haid kembali teratur
.
📣Menstabilkan emosi
.
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
.
📣Menambahkan susu badan
.
📣Badan jadi lebih 'shape'
.
📣Hilangkan masalah jerawat
.
📣Atasi masalah kulit kusam
.
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
.
Boleh ANSURAN jugak ya
.
Kalau nak klik je bio kat profile saya atau wasap no di bawah
.
Whatsapp 📲 0179705569 .
www.wasap.my/60179705569/pinklady .
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #cikguseo #NKRteampinklady #nkrteam #TeamNoorKreatif #terapiinstagram
0 0 18 January, 2020

Hari cuti semalam pegi restock minkaffe 14 kotak. Ni tinggal 4 kotak jee terus cod umah kastemer kat Taman Sri Skudai.

Lagi 10 kotak dia mintak poskan kat family dia kat Negeri Sembilan.

Terus mintak stokis buatkan pos hantar lagi 10 kotak.

Senang jee kan nak buat bisnes.
Pegi stokis restock barang, ade yang nak kena pos terus mintak stokis poskan

Mudah & jimat kan masa kita takyah pegi poslaju sendiri. 😁

Sape nak join jadi agent masih dibuka seluruh Malaysia. Korang boleh cod kat tempat korang sendiri.

#minkaffe #mineralcoffee #kopisihat #kopikurus #projekkempisperut #setkempisperut #cspscs #kopidiet #yuranahliRM47 #freegarambuluh #terapiinstagram #johorbahru #johor #selangor #shahalam #perak #kedah #migrain #gastrik #sembelit #ibumenyusu #berpantang #erezeki #bazaarpaknil #mineralcoffeelover #bazaarpaknilmurah #nilofa #kempisperut #kopi

Hari cuti semalam pegi restock minkaffe 14 kotak. Ni tinggal 4 kotak jee terus cod umah kastemer kat Taman Sri Skudai.

Lagi 10 kotak dia mintak poskan kat family dia kat Negeri Sembilan.

Terus mintak stokis buatkan pos hantar lagi 10 kotak.

Senang jee kan nak buat bisnes.
Pegi stokis restock barang, ade yang nak kena pos terus mintak stokis poskan

Mudah & jimat kan masa kita takyah pegi poslaju sendiri. 😁

Sape nak join jadi agent masih dibuka seluruh Malaysia. Korang boleh cod kat tempat korang sendiri.

#minkaffe #mineralcoffee #kopisihat #kopikurus #projekkempisperut #setkempisperut #cspscs #kopidiet #yuranahliRM47 #freegarambuluh #terapiinstagram #johorbahru #johor #selangor #shahalam #perak #kedah #migrain #gastrik #sembelit #ibumenyusu #berpantang #erezeki #bazaarpaknil #mineralcoffeelover #bazaarpaknilmurah #nilofa #kempisperut #kopi
3 0 18 January, 2020

💃 PINKLADY BODY PERFECTION 💃
.
🍡PinkLady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
💖 Antara kelebihan PinkLady Body Perfection ialah :
.
📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
.
📣Menjadikan bentuk badan ideal
.
📣Menghilangkan mood swing
.
📣Meningkatkan libido wanita
.
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
.
📣Meremajakan kulit
.
📣Mengatasi masalah rambut gugur
.
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
.
📣Kitaran haid kembali teratur
.
📣Menstabilkan emosi
.
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
.
📣Menambahkan susu badan
.
📣Badan jadi lebih 'shape'
.
📣Hilangkan masalah jerawat
.
📣Atasi masalah kulit kusam
.
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
.
Boleh ANSURAN jugak ya
.
Kalau nak klik je bio kat profile saya atau wasap no di bawah
.
Whatsapp 📲 0179705569 .
www.wasap.my/60179705569/pinklady .
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #cikguseo #NKRteampinklady #nkrteam #TeamNoorKreatif #terapiinstagram

💃 PINKLADY BODY PERFECTION 💃
.
🍡PinkLady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
💖 Antara kelebihan PinkLady Body Perfection ialah :
.
📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
.
📣Menjadikan bentuk badan ideal
.
📣Menghilangkan mood swing
.
📣Meningkatkan libido wanita
.
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
.
📣Meremajakan kulit
.
📣Mengatasi masalah rambut gugur
.
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
.
📣Kitaran haid kembali teratur
.
📣Menstabilkan emosi
.
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
.
📣Menambahkan susu badan
.
📣Badan jadi lebih 'shape'
.
📣Hilangkan masalah jerawat
.
📣Atasi masalah kulit kusam
.
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
.
Boleh ANSURAN jugak ya
.
Kalau nak klik je bio kat profile saya atau wasap no di bawah
.
Whatsapp 📲 0179705569 .
www.wasap.my/60179705569/pinklady .
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #cikguseo #NKRteampinklady #nkrteam #TeamNoorKreatif #terapiinstagram
0 0 18 January, 2020

💃 PINKLADY BODY PERFECTION 💃
.
🍡PinkLady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
💖 Antara kelebihan PinkLady Body Perfection ialah :
.
📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
.
📣Menjadikan bentuk badan ideal
.
📣Menghilangkan mood swing
.
📣Meningkatkan libido wanita
.
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
.
📣Meremajakan kulit
.
📣Mengatasi masalah rambut gugur
.
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
.
📣Kitaran haid kembali teratur
.
📣Menstabilkan emosi
.
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
.
📣Menambahkan susu badan
.
📣Badan jadi lebih 'shape'
.
📣Hilangkan masalah jerawat
.
📣Atasi masalah kulit kusam
.
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
.
Boleh ANSURAN jugak ya
.
Kalau nak klik je bio kat profile saya atau wasap no di bawah
.
Whatsapp 📲 0179705569 .
www.wasap.my/60179705569/pinklady .
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #cikguseo #NKRteampinklady #nkrteam #TeamNoorKreatif #terapiinstagram

💃 PINKLADY BODY PERFECTION 💃
.
🍡PinkLady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
💖 Antara kelebihan PinkLady Body Perfection ialah :
.
📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
.
📣Menjadikan bentuk badan ideal
.
📣Menghilangkan mood swing
.
📣Meningkatkan libido wanita
.
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
.
📣Meremajakan kulit
.
📣Mengatasi masalah rambut gugur
.
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
.
📣Kitaran haid kembali teratur
.
📣Menstabilkan emosi
.
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
.
📣Menambahkan susu badan
.
📣Badan jadi lebih 'shape'
.
📣Hilangkan masalah jerawat
.
📣Atasi masalah kulit kusam
.
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
.
Boleh ANSURAN jugak ya
.
Kalau nak klik je bio kat profile saya atau wasap no di bawah
.
Whatsapp 📲 0179705569 .
www.wasap.my/60179705569/pinklady .
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #cikguseo #NKRteampinklady #nkrteam #TeamNoorKreatif #terapiinstagram
0 0 18 January, 2020

💃 PINKLADY BODY PERFECTION 💃
.
🍡PinkLady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
💖 Antara kelebihan PinkLady Body Perfection ialah :
.
📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
.
📣Menjadikan bentuk badan ideal
.
📣Menghilangkan mood swing
.
📣Meningkatkan libido wanita
.
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
.
📣Meremajakan kulit
.
📣Mengatasi masalah rambut gugur
.
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
.
📣Kitaran haid kembali teratur
.
📣Menstabilkan emosi
.
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
.
📣Menambahkan susu badan
.
📣Badan jadi lebih 'shape'
.
📣Hilangkan masalah jerawat
.
📣Atasi masalah kulit kusam
.
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
.
Boleh ANSURAN jugak ya
.
Kalau nak klik je bio kat profile saya atau wasap no di bawah
.
Whatsapp 📲 0179705569 .
www.wasap.my/60179705569/pinklady .
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #cikguseo #NKRteampinklady #nkrteam #TeamNoorKreatif #terapiinstagram

💃 PINKLADY BODY PERFECTION 💃
.
🍡PinkLady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
💖 Antara kelebihan PinkLady Body Perfection ialah :
.
📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
.
📣Menjadikan bentuk badan ideal
.
📣Menghilangkan mood swing
.
📣Meningkatkan libido wanita
.
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
.
📣Meremajakan kulit
.
📣Mengatasi masalah rambut gugur
.
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
.
📣Kitaran haid kembali teratur
.
📣Menstabilkan emosi
.
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
.
📣Menambahkan susu badan
.
📣Badan jadi lebih 'shape'
.
📣Hilangkan masalah jerawat
.
📣Atasi masalah kulit kusam
.
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
.
Boleh ANSURAN jugak ya
.
Kalau nak klik je bio kat profile saya atau wasap no di bawah
.
Whatsapp 📲 0179705569 .
www.wasap.my/60179705569/pinklady .
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #cikguseo #NKRteampinklady #nkrteam #TeamNoorKreatif #terapiinstagram
0 0 18 January, 2020

Pasti azam 2020 tercapai , abaikan azam yang lalu !! PRODUK VIRAL
.
Look Fiit, dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum
.
Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90
.
Jom dapatkan sekarang!!!
.
.
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers #malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #fashasandhaxbizziboddy

Pasti azam 2020 tercapai , abaikan azam yang lalu !! PRODUK VIRAL
.
Look Fiit, dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum
.
Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90
.
Jom dapatkan sekarang!!!
.
.
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers #malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #fashasandhaxbizziboddy
0 0 18 January, 2020

Snowy Treatment Lotion Susu Unta sangat sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai masalah kulit seperti Sensitif , Kering , Berminyak , Gatal-gatal , Allergic , Ruam , Eczema , Lecuran , Parut , Jerawat , Jeragat dan sebagainya. Treatment Lotion ini mengandungi #SusuUnta yang berfungsi untuk merawat setiap masalah kulit. Boleh dijadikan sebagai pelembab sebelum memakai makeup.

Snowy Body lotion ini sangat sesuai digandingkan bersama kerana mempunyai SPF50 untuk mendapatkan kesan lebih superb! Kerana Snowy Lotion boleh dijadikan sebagai makeup base/penganti foundation

Snowy Treatment Lotion Susu Unta sangat sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai masalah kulit seperti Sensitif , Kering , Berminyak , Gatal-gatal , Allergic , Ruam , Eczema , Lecuran , Parut , Jerawat , Jeragat dan sebagainya. Treatment Lotion ini mengandungi #SusuUnta yang berfungsi untuk merawat setiap masalah kulit. Boleh dijadikan sebagai pelembab sebelum memakai makeup.

Snowy Body lotion ini sangat sesuai digandingkan bersama kerana mempunyai SPF50 untuk mendapatkan kesan lebih superb! Kerana Snowy Lotion boleh dijadikan sebagai makeup base/penganti foundation
1 1 18 January, 2020

Snowy Treatment Lotion Susu Unta sangat sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai masalah kulit seperti Sensitif , Kering , Berminyak , Gatal-gatal , Allergic , Ruam , Eczema , Lecuran , Parut , Jerawat , Jeragat dan sebagainya. Treatment Lotion ini mengandungi #SusuUnta yang berfungsi untuk merawat setiap masalah kulit. Boleh dijadikan sebagai pelembab sebelum memakai makeup.

Snowy Body lotion ini sangat sesuai digandingkan bersama kerana mempunyai SPF50 untuk mendapatkan kesan lebih superb! Kerana Snowy Lotion boleh dijadikan sebagai makeup base/penganti foundation

Snowy Treatment Lotion Susu Unta sangat sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai masalah kulit seperti Sensitif , Kering , Berminyak , Gatal-gatal , Allergic , Ruam , Eczema , Lecuran , Parut , Jerawat , Jeragat dan sebagainya. Treatment Lotion ini mengandungi #SusuUnta yang berfungsi untuk merawat setiap masalah kulit. Boleh dijadikan sebagai pelembab sebelum memakai makeup.

Snowy Body lotion ini sangat sesuai digandingkan bersama kerana mempunyai SPF50 untuk mendapatkan kesan lebih superb! Kerana Snowy Lotion boleh dijadikan sebagai makeup base/penganti foundation
3 1 18 January, 2020

Bukan setakat texture yang ringan bila uols dah apply dekat muka, tapi juga akan buat kulit uols tu nampak macam kulit uols sendiri, macam bukan pakai foundation! .
.
Kalau uols tak set kan kulit tu dengan powder, letak foundation je, kulit akan nampak macam glowing gitu! ✨ senang nak blend pulak tu! 😍
.
.
.
@meeracle_malaysia_my
#meeracle
#meeracleface
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove

Bukan setakat texture yang ringan bila uols dah apply dekat muka, tapi juga akan buat kulit uols tu nampak macam kulit uols sendiri, macam bukan pakai foundation! .
.
Kalau uols tak set kan kulit tu dengan powder, letak foundation je, kulit akan nampak macam glowing gitu! ✨ senang nak blend pulak tu! 😍
.
.
.
@meeracle_malaysia_my 
#meeracle
#meeracleface
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
4 1 18 January, 2020

Snowy Treatment Lotion Susu Unta sangat sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai masalah kulit seperti Sensitif , Kering , Berminyak , Gatal-gatal , Allergic , Ruam , Eczema , Lecuran , Parut , Jerawat , Jeragat dan sebagainya. Treatment Lotion ini mengandungi #SusuUnta yang berfungsi untuk merawat setiap masalah kulit. Boleh dijadikan sebagai pelembab sebelum memakai makeup.

Snowy Body lotion ini sangat sesuai digandingkan bersama kerana mempunyai SPF50 untuk mendapatkan kesan lebih superb! Kerana Snowy Lotion boleh dijadikan sebagai makeup base/penganti foundation

Snowy Treatment Lotion Susu Unta sangat sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai masalah kulit seperti Sensitif , Kering , Berminyak , Gatal-gatal , Allergic , Ruam , Eczema , Lecuran , Parut , Jerawat , Jeragat dan sebagainya. Treatment Lotion ini mengandungi #SusuUnta yang berfungsi untuk merawat setiap masalah kulit. Boleh dijadikan sebagai pelembab sebelum memakai makeup.

Snowy Body lotion ini sangat sesuai digandingkan bersama kerana mempunyai SPF50 untuk mendapatkan kesan lebih superb! Kerana Snowy Lotion boleh dijadikan sebagai makeup base/penganti foundation
3 1 18 January, 2020

TRIPLE SERIES MEDIUM PADS. RM85 for 3pcs medium pads. + postage. Nak triple series jenis lain pun ada uols. No worries. MACAM-MACAM KITA ADAAAA! Awin akan suggest yang sesuai mengikut aliran period masing-masing. 🥰 To order, Whatsapp 017-9217240

TRIPLE SERIES MEDIUM PADS. RM85 for 3pcs medium pads. + postage. Nak triple series jenis lain pun ada uols. No worries. MACAM-MACAM KITA ADAAAA! Awin akan suggest yang sesuai mengikut aliran period masing-masing. 🥰 To order, Whatsapp 017-9217240
5 1 18 January, 2020

HAPPY SATURDAY & MORNING GAISS ❤️

PAGI2 INI DAH AMBIL TENAGA/BREAKFAST KE? JANGAN TAK BREAKFAST SUPAYA PERUT X MASUK ANGIN⁉️

Btw, KORANG DAH TRY KE BELOM 4 FLAVOUR KRUNCHY CHOCO MELTS MINION NIE 😋🍫.

Uolss wajib tru guys ‼️Coklat setiap flavour tu mmg superb rasanya. Korang tak akan rasa muak, berminyak bila makan tau. Mmg sarah gerenti korg fall in love bila makan. Tak terlampau manis 😍..

PILIHAN 4 FLAVOUR PREMIUM COKLAT KCM: RM15/BALANG :-.
👸CHOCO QUEEN
🧙‍♂️WHITE WIZZ
🧟‍♂️GREEN HERO
👶🏼BUTTER BABY

Whatsapp order ☎️ 018 2745129 for purchase or klik sahaja link di bio.

COD 🚗 : KL | SETIAWANGSA | KERAMAT | SETAPAK | KEPONG | AMPANG | KLCC | KG BARU | WANGSA MAJU | GOMBAK | SENTUL | DATARAN MERDEKA | BUKIT ANTARABANGSA | MELAWATI | UNIKL MIIT | BUKIT BINTANG | PANDAN JAYA..

📮Postage 🇲🇾.
✨Slot Agent / Mini Agent / Dropship Dibuka..

#terapiinstagram #hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocojarunikl #chocojarmalaysia #krunchychocomelts #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #chocojarhomemade #choocojarkualalumpur #uitm #studentlife #chocojarmurahmalaysia #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #chocojarmurah #ejenklkeramat #trustedsellermalaysia #chocojarkualalumpur #chocojamurah #chocojarmalaysia

HAPPY SATURDAY & MORNING GAISS ❤️
—
PAGI2 INI DAH AMBIL TENAGA/BREAKFAST KE? JANGAN TAK BREAKFAST SUPAYA PERUT X MASUK ANGIN⁉️
—
Btw, KORANG DAH TRY KE BELOM 4 FLAVOUR KRUNCHY CHOCO MELTS MINION NIE 😋🍫.
—
Uolss wajib tru guys ‼️Coklat setiap flavour tu mmg superb rasanya. Korang tak akan rasa muak, berminyak bila makan tau. Mmg sarah gerenti korg fall in love bila makan. Tak terlampau manis 😍..
—
PILIHAN 4 FLAVOUR PREMIUM COKLAT KCM: RM15/BALANG :-.
👸CHOCO QUEEN
🧙‍♂️WHITE WIZZ
🧟‍♂️GREEN HERO
👶🏼BUTTER BABY
—
Whatsapp order ☎️ 018 2745129 for purchase or klik sahaja link di bio.
—
COD 🚗 : KL | SETIAWANGSA | KERAMAT | SETAPAK | KEPONG | AMPANG | KLCC | KG BARU | WANGSA MAJU | GOMBAK | SENTUL | DATARAN MERDEKA | BUKIT ANTARABANGSA | MELAWATI | UNIKL MIIT | BUKIT BINTANG | PANDAN JAYA..
—
📮Postage 🇲🇾.
✨Slot Agent / Mini Agent / Dropship Dibuka..
—
#terapiinstagram #hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocojarunikl #chocojarmalaysia #krunchychocomelts #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #chocojarhomemade #choocojarkualalumpur #uitm #studentlife #chocojarmurahmalaysia #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #chocojarmurah #ejenklkeramat #trustedsellermalaysia #chocojarkualalumpur #chocojamurah #chocojarmalaysia
3 0 18 January, 2020

Semoga yang like dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Konsultasi
👇👇
082335794748

Semoga yang like dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll.  Konsultasi
👇👇
082335794748
7 1 18 January, 2020

Assalamualaikum

Nak order untuk jadi bridemaids pun boleh.
Untuk dipakai di mana-mana majlis pun boleh.. Kita open order baju kurung pahang plain.
Murah dan puas hati👍🏻👍🏻👍🏻 Banyak dah Feedback dari Customer yg dah memakai nya....🤩 PRE-ORDER BAJU
KURUNG PAHANG 🔥Harga Terlajak Murah 🔥

RM60 SEPASANG

Tak Termasuk POSTAGE

Material:
Cotton 👕 kain sejuk
👕 mudah digosok
👕 tak renyuk
👕 tak kecut

Jom whatsapp sis👇 +60177030954
+60177030954
+60177030954

#bajukurungpahang #sedondon #bajusedondon #cotton #bajukurungpahangcotton #kebarung #bridemaid #bajukenduri #kerjakahwin #wedding #kurungmurah #dulanggirls #igshopmalaysia #terapiinstagram #bajuonline #bajuraya

Assalamualaikum

Nak order untuk jadi bridemaids pun boleh. 
Untuk dipakai di mana-mana majlis pun boleh.. Kita open order baju kurung pahang plain. 
Murah dan puas hati👍🏻👍🏻👍🏻 Banyak dah Feedback dari Customer yg dah memakai nya....🤩 PRE-ORDER BAJU
KURUNG PAHANG 🔥Harga Terlajak Murah 🔥

RM60 SEPASANG

Tak Termasuk POSTAGE

Material:
Cotton 👕 kain sejuk
👕 mudah digosok
👕 tak renyuk
👕 tak kecut

Jom whatsapp sis👇 +60177030954
+60177030954
+60177030954

#bajukurungpahang #sedondon #bajusedondon #cotton #bajukurungpahangcotton #kebarung #bridemaid #bajukenduri #kerjakahwin #wedding #kurungmurah #dulanggirls #igshopmalaysia #terapiinstagram #bajuonline #bajuraya
0 0 18 January, 2020

❗FOUNDATION & COMPACT DALAM SATU❗
.
#Assalammualaikum and Happy Sabtuday Korang! . .
Korang, ada ke yang masih mencari COMPACT yang boleh cover mak nenek cela atau parut hitam kat Muka sambil merawat 😉
Ahaaa.. Korang Boleh je try #wawaeecushionfoundation ni..pondesen ni Full coverage Tauu! Tenyeh2 pakai jari jurrr dah siap..ada extra efek Menten Glowing dari Pagi Bawa ke Petang lagi tuu!
.
Nak Nampak Lebih Terserlah Cun tenyeh2 je sikit #wawacompactpowder.. Pergghhh..konpem letoppsss sepanjang Hari!✨
.
Kandungan:
🍁 ALOE VERA
🍁 ARGIRELINE
🍁 SERUM VITAMIN C
🍁 ARGAN OIL
. .
Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia:
👩🏻 LIGHT - cerah/putih
👩🏼NATURAL - kuning langsat
🧕TANNED - sawo matang/Gelap
.
Size 12g untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.😍
.
Psst.. Kak Maya nak bagi harga Kasih sayang untuk yang order harini, 🎁
.
Ajommm Lekas tekan je no kat bio
@sislawoo.my

Sape Cepat Dia yang punyer! 😜 .
.
.
#teamgojez
#wawacosmetics
#wawazainal
#wawaserum
#wawacleanser
#wawalipmatte
#wawafoundation
#wawalens
#mua
#muamalaysia
#sayajualonline
#like4like
#igshopmalaysia
#aurainsta
#ajimaura
#terapiinstagram
#ctdk
#neelofa
#elfiraloy
#mirafilzah
#benamir

❗FOUNDATION & COMPACT DALAM SATU❗
. 
#Assalammualaikum and Happy Sabtuday Korang! . . 
Korang, ada ke yang masih mencari COMPACT yang boleh cover mak nenek cela atau parut hitam kat Muka sambil merawat 😉
Ahaaa.. Korang Boleh je try  #wawaeecushionfoundation ni..pondesen ni Full coverage Tauu! Tenyeh2 pakai jari jurrr dah siap..ada extra efek Menten Glowing dari Pagi Bawa ke Petang lagi tuu!
.
Nak Nampak Lebih Terserlah Cun tenyeh2 je sikit #wawacompactpowder.. Pergghhh..konpem letoppsss sepanjang Hari!✨
. 
Kandungan:
🍁 ALOE VERA
🍁 ARGIRELINE
🍁 SERUM VITAMIN C
🍁 ARGAN OIL
. . 
Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia:
👩🏻 LIGHT - cerah/putih
👩🏼NATURAL - kuning langsat
🧕TANNED - sawo matang/Gelap
. 
Size 12g untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.😍
. 
Psst.. Kak Maya nak bagi harga Kasih sayang untuk yang order harini, 🎁
. 
Ajommm Lekas tekan je no kat bio
@sislawoo.my

Sape Cepat Dia yang punyer! 😜 .
.
.
#teamgojez
#wawacosmetics
#wawazainal
#wawaserum
#wawacleanser
#wawalipmatte
#wawafoundation
#wawalens
#mua
#muamalaysia
#sayajualonline
#like4like
#igshopmalaysia
#aurainsta 
#ajimaura
#terapiinstagram
#ctdk
#neelofa
#elfiraloy
#mirafilzah
#benamir
6 5 18 January, 2020

🏮🏮FLASH SALE SEMPENA CNY 🎉
.
READYSTOK ONLY ‼️
.
DESIGN YG TAK LAPUK DEK ZAMAN 😉 SIMPLE DAN SELESA FOR BRIDEMAIDS 😍
.
.
💐 KEBAYA TRADISI 💐
#kebayatradisibyfitrisya769
.
✅ Material PEARL SKIN PLATINUM
✅ Design kEBAYA cutting loose dan berdutt blkg.
✅ Harga kasih sayang semestinya MAMPU MILIK 😍
✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai
✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Saiz XS-5XL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘
.
.
💥BEST OFFER 😍
.
💰SEPASANG RM70 sm / RM75 ss
📮FREE POSTAGE
.
.
📌3XL & 4XL ADD RM10
📌5XL ADD RM15
📌SAIZ YANG HABIS BOLEH PRE ORDER ADD RM10 (2-5 hari siap jahit)
.
.
BERMINAT???
.
NAK ORDER BLH TERUS WASAP👇👇
018-2626 119 @ tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769
.
.
**sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan
**Tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan.. TQ 😘
.
.
❌DIAMOND
📌Sila ambil kira 5% hgga 10% warna atas sbb faktor pencahayaan.
📌Brooch sekadar hiasan
.
.
.
.
#kebayatradisibyfitrisya769 #kebayatradisimurah #kebayatradisi #kebayatradisibybutikmuslimah #koleksikebayabybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769
#rania #byrania #cnyoffer #kebayaoffer #kebayaplainmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #instaura #igersmalaysia #cspscs #cikguseo #kebayaroyalblue #kebayaplaindustypink #kebayadustygreen #bajukurungnude #kebarung #kerjakahwin #tustedseller #igreview #clearancesalemalaysia #jualanmurah #muslimah #kebayacantikmodern

🏮🏮FLASH SALE SEMPENA CNY 🎉
.
READYSTOK ONLY ‼️
.
DESIGN YG TAK LAPUK DEK ZAMAN 😉 SIMPLE DAN SELESA FOR BRIDEMAIDS 😍
.
.
💐 KEBAYA TRADISI 💐
#kebayatradisibyfitrisya769
.
✅ Material PEARL SKIN PLATINUM
✅ Design kEBAYA cutting loose dan berdutt blkg.
✅ Harga kasih sayang semestinya MAMPU MILIK 😍
✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai
✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Saiz XS-5XL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘
.
.
💥BEST OFFER 😍
.
💰SEPASANG RM70 sm / RM75 ss
📮FREE POSTAGE
.
.
📌3XL & 4XL ADD RM10
📌5XL ADD RM15
📌SAIZ YANG HABIS BOLEH PRE ORDER ADD RM10 (2-5 hari siap jahit)
.
.
BERMINAT???
.
NAK ORDER BLH TERUS WASAP👇👇
018-2626 119 @ tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769
.
.
**sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan
**Tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan.. TQ 😘
.
.
❌DIAMOND
📌Sila ambil kira 5% hgga 10%  warna atas sbb faktor pencahayaan.
📌Brooch sekadar hiasan
.
.
.
.
#kebayatradisibyfitrisya769 #kebayatradisimurah #kebayatradisi #kebayatradisibybutikmuslimah #koleksikebayabybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 
#rania #byrania #cnyoffer #kebayaoffer #kebayaplainmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #instaura #igersmalaysia #cspscs #cikguseo #kebayaroyalblue #kebayaplaindustypink #kebayadustygreen #bajukurungnude #kebarung #kerjakahwin #tustedseller #igreview #clearancesalemalaysia #jualanmurah #muslimah #kebayacantikmodern
1 0 17 January, 2020

Dress Princess 2.0
.
💕Dibuat dari material super selesa, COMO CREPE ia sangat selesa, mudah digosok.
💕Belahan ditengah dress
💕Inovasi terbaru..bahagian lengan baju bercuff getah utk memudahkan pemakai berwhudu
💕Cutting Princess 6 panel yang flowy dan cantik
💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
💕8 WARNA memukau
💕Saiz S - 3XL

Setiap pembelian dress kita sertakan dengan seluar palazo sekali *FREE PALAZO* . 😊 Warna Seluar Palazo adalah random bukan hitam sahaja bergantung pada stock yang masih ada..
.
💰 Rm99
📮Semenanjung FREE Postage
📮📮SS RM8 (setiap pc)
.
*warna gambara ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan & tetapan skrin gadjet anda.

MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️
.
.
TEKAN LINK NI👇
www.wasap.my/60177642535/DRESSPRINCESS2.0
.
.
Jom follow Instagram kami👇
https://www.instagram.com/nadaliti_collection/
.
.
Join Channel Telegram Kami 👇
https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah
.
.
Tq😘

Dress Princess 2.0
.
💕Dibuat dari material super selesa, COMO CREPE  ia sangat selesa, mudah digosok.
💕Belahan ditengah dress
💕Inovasi terbaru..bahagian lengan baju bercuff getah utk memudahkan pemakai berwhudu
💕Cutting Princess 6 panel yang flowy dan cantik
💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
💕8 WARNA memukau
💕Saiz S - 3XL

Setiap pembelian dress kita sertakan dengan seluar palazo sekali *FREE PALAZO* . 😊 Warna Seluar Palazo adalah random bukan hitam sahaja bergantung pada stock yang masih ada..
.
💰 Rm99
📮Semenanjung FREE Postage
📮📮SS RM8 (setiap pc)
.
*warna gambara ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan & tetapan skrin gadjet anda.

MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️
.
.
TEKAN LINK NI👇
www.wasap.my/60177642535/DRESSPRINCESS2.0
.
.
Jom follow Instagram kami👇 
https://www.instagram.com/nadaliti_collection/
.
.
Join Channel Telegram Kami 👇
https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah
.
.
Tq😘
3 1 17 January, 2020

Dress Princess 2.0
.
💕Dibuat dari material super selesa, COMO CREPE ia sangat selesa, mudah digosok.
💕Belahan ditengah dress
💕Inovasi terbaru..bahagian lengan baju bercuff getah utk memudahkan pemakai berwhudu
💕Cutting Princess 6 panel yang flowy dan cantik
💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
💕8 WARNA memukau
💕Saiz S - 3XL

Setiap pembelian dress kita sertakan dengan seluar palazo sekali *FREE PALAZO* . 😊 Warna Seluar Palazo adalah random bukan hitam sahaja bergantung pada stock yang masih ada..
.
💰 Rm99
📮Semenanjung FREE Postage
📮📮SS RM8 (setiap pc)
.
*warna gambara ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan & tetapan skrin gadjet anda.

MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️
.
.
TEKAN LINK NI👇
www.wasap.my/60177642535/DRESSPRINCESS2.0
.
.
Jom follow Instagram kami👇
https://www.instagram.com/nadaliti_collection/
.
.
Join Channel Telegram Kami 👇
https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah
.
.
Tq😘

Dress Princess 2.0
.
💕Dibuat dari material super selesa, COMO CREPE  ia sangat selesa, mudah digosok.
💕Belahan ditengah dress
💕Inovasi terbaru..bahagian lengan baju bercuff getah utk memudahkan pemakai berwhudu
💕Cutting Princess 6 panel yang flowy dan cantik
💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
💕8 WARNA memukau
💕Saiz S - 3XL

Setiap pembelian dress kita sertakan dengan seluar palazo sekali *FREE PALAZO* . 😊 Warna Seluar Palazo adalah random bukan hitam sahaja bergantung pada stock yang masih ada..
.
💰 Rm99
📮Semenanjung FREE Postage
📮📮SS RM8 (setiap pc)
.
*warna gambara ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan & tetapan skrin gadjet anda.

MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️
.
.
TEKAN LINK NI👇
www.wasap.my/60177642535/DRESSPRINCESS2.0
.
.
Jom follow Instagram kami👇 
https://www.instagram.com/nadaliti_collection/
.
.
Join Channel Telegram Kami 👇
https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah
.
.
Tq😘
4 1 17 January, 2020

Dress Princess 2.0
.
💕Dibuat dari material super selesa, COMO CREPE ia sangat selesa, mudah digosok.
💕Belahan ditengah dress
💕Inovasi terbaru..bahagian lengan baju bercuff getah utk memudahkan pemakai berwhudu
💕Cutting Princess 6 panel yang flowy dan cantik
💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
💕8 WARNA memukau
💕Saiz S - 3XL

Setiap pembelian dress kita sertakan dengan seluar palazo sekali *FREE PALAZO* . 😊 Warna Seluar Palazo adalah random bukan hitam sahaja bergantung pada stock yang masih ada..
.
💰 Rm99
📮Semenanjung FREE Postage
📮📮SS RM8 (setiap pc)
.
*warna gambara ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan & tetapan skrin gadjet anda.

MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️
.
.
TEKAN LINK NI👇
www.wasap.my/60177642535/DRESSPRINCESS2.0
.
.
Jom follow Instagram kami👇
https://www.instagram.com/nadaliti_collection/
.
.
Join Channel Telegram Kami 👇
https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah
.
.
Tq😘

Dress Princess 2.0
.
💕Dibuat dari material super selesa, COMO CREPE  ia sangat selesa, mudah digosok.
💕Belahan ditengah dress
💕Inovasi terbaru..bahagian lengan baju bercuff getah utk memudahkan pemakai berwhudu
💕Cutting Princess 6 panel yang flowy dan cantik
💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
💕8 WARNA memukau
💕Saiz S - 3XL

Setiap pembelian dress kita sertakan dengan seluar palazo sekali *FREE PALAZO* . 😊 Warna Seluar Palazo adalah random bukan hitam sahaja bergantung pada stock yang masih ada..
.
💰 Rm99
📮Semenanjung FREE Postage
📮📮SS RM8 (setiap pc)
.
*warna gambara ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan & tetapan skrin gadjet anda.

MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️
.
.
TEKAN LINK NI👇
www.wasap.my/60177642535/DRESSPRINCESS2.0
.
.
Jom follow Instagram kami👇 
https://www.instagram.com/nadaliti_collection/
.
.
Join Channel Telegram Kami 👇
https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah
.
.
Tq😘
3 1 17 January, 2020

Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈

Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
5 1 17 January, 2020

🏮🏮FLASH SALE SEMPENA CNY 🎉
.
READYSTOK ONLY ‼️
.
DESIGN YG TAK LAPUK DEK ZAMAN 😉 SIMPLE DAN SELESA FOR BRIDEMAIDS 😍
.
.
💐 KEBAYA TRADISI 💐
#kebayatradisibyfitrisya769
.
✅ Material PEARL SKIN PLATINUM
✅ Design kEBAYA cutting loose dan berdutt blkg.
✅ Harga kasih sayang semestinya MAMPU MILIK 😍
✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai
✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Saiz XS-5XL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘
.
.
💥BEST OFFER 😍
.
💰SEPASANG RM70 sm / RM75 ss
📮FREE POSTAGE
.
.
📌3XL & 4XL ADD RM10
📌5XL ADD RM15
📌SAIZ YANG HABIS BOLEH PRE ORDER ADD RM10 (2-5 hari siap jahit)
.
.
BERMINAT???
.
NAK ORDER BLH TERUS WASAP👇👇
018-2626 119 @ tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769
.
.
**sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan
**Tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan.. TQ 😘
.
.
❌DIAMOND
📌Sila ambil kira 5% hgga 10% warna atas sbb faktor pencahayaan.
📌Brooch sekadar hiasan
.
.
.
.
#kebayatradisibyfitrisya769 #kebayatradisimurah #kebayatradisi #kebayatradisibybutikmuslimah #koleksikebayabybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769
#rania #byrania #cnyoffer #kebayaoffer #kebayaplainmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #instaura #igersmalaysia #cspscs #cikguseo #kebayaplainhitam #kebayaplainturqoise #kebayaplainolivegreen #bajukurungmalaysia #bazarpaknil #kurungbridesmaid #bisneswomen #pakaianwanita #bajukendurikahwin #majlis #weddingplanner #follow4follow

🏮🏮FLASH SALE SEMPENA CNY 🎉
.
READYSTOK ONLY ‼️
.
DESIGN YG TAK LAPUK DEK ZAMAN 😉 SIMPLE DAN SELESA FOR BRIDEMAIDS 😍
.
.
💐 KEBAYA TRADISI 💐
#kebayatradisibyfitrisya769
.
✅ Material PEARL SKIN PLATINUM
✅ Design kEBAYA cutting loose dan berdutt blkg.
✅ Harga kasih sayang semestinya MAMPU MILIK 😍
✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai
✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Saiz XS-5XL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘
.
.
💥BEST OFFER 😍
.
💰SEPASANG RM70 sm / RM75 ss
📮FREE POSTAGE
.
.
📌3XL & 4XL ADD RM10
📌5XL ADD RM15
📌SAIZ YANG HABIS BOLEH PRE ORDER ADD RM10 (2-5 hari siap jahit)
.
.
BERMINAT???
.
NAK ORDER BLH TERUS WASAP👇👇
018-2626 119 @ tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769
.
.
**sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan
**Tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan.. TQ 😘
.
.
❌DIAMOND
📌Sila ambil kira 5% hgga 10%  warna atas sbb faktor pencahayaan.
📌Brooch sekadar hiasan
.
.
.
.
#kebayatradisibyfitrisya769 #kebayatradisimurah #kebayatradisi #kebayatradisibybutikmuslimah #koleksikebayabybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 
#rania #byrania #cnyoffer #kebayaoffer #kebayaplainmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #instaura #igersmalaysia #cspscs #cikguseo #kebayaplainhitam #kebayaplainturqoise #kebayaplainolivegreen #bajukurungmalaysia #bazarpaknil  #kurungbridesmaid #bisneswomen #pakaianwanita #bajukendurikahwin #majlis #weddingplanner #follow4follow
1 0 17 January, 2020
👆👆rl pintal + loket petak
Lebar rl 0.15cm loket 1.1cm

#panjang 52cm
3.52g
3.47g
3.63g
3.39g
3.66g
3.50g
3.50g
3.58g
3.65g

#panjang 59cm
3.81g
3.81g
3.78g
3.78g
3.74g
3.80g
3.67g
3.76g
3.71g

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #cikgusekolah #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #bajukurungsimple  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
17 0 17 January, 2020

Bahaya bahaya bahaya
Cuba tengok. Kecik kan. Buku ni besarnya lebih kurang tapak tangan kita je pun

Tapi. Ermmm. Bahaya sungguh. Ada yang kena impak tak disangka bila dah baca buku ni

Hati hati tau. Mana tau ade yang ketagih asyik nak membaca. Takpun terasa kena penampar tepat dekat muka

Haishh. Bahaya bahaya

Kredit NotaArzianAzie

Bahaya bahaya bahaya
Cuba tengok. Kecik kan. Buku ni besarnya lebih kurang tapak tangan kita je pun

Tapi. Ermmm. Bahaya sungguh. Ada yang kena impak tak disangka bila dah baca buku ni

Hati hati tau. Mana tau ade yang ketagih asyik nak membaca. Takpun terasa kena penampar tepat dekat muka

Haishh. Bahaya bahaya

Kredit NotaArzianAzie
6 2 17 January, 2020

🌼RT MESIN FESYEN 5 BALL 2C🌼 🌻LEBAR (+-0.7CM)🌻 (16.6CM)
☘6.38G (16.7CM)
☘6.31G (17.1CM)
☘6.36G
____ 🌼RT MESIN FESYEN 3 BALL 2C🌼 🌻LEBAR (+-0.7CM)🌻 (17.5CM)
☘4.92G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday #uitm #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #cikgusekolah #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #bajukurungsimple #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller

🌼RT MESIN FESYEN 5 BALL 2C🌼 🌻LEBAR (+-0.7CM)🌻 (16.6CM)
☘6.38G (16.7CM)
☘6.31G (17.1CM)
☘6.36G
____ 🌼RT MESIN FESYEN 3 BALL 2C🌼 🌻LEBAR (+-0.7CM)🌻 (17.5CM)
☘4.92G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #cikgusekolah #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #bajukurungsimple  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
12 1 17 January, 2020

🌼RT SIPUT CHROME B🌼 🌻LEBAR+-(0.4CM)🌻 (18.1CM)
☘️4.81G (19.1CM)
☘️5.44G (19.3CM)
☘️5.73G (19.5CM)
☘️4.90G
__ 🌼RT SIPUT CHROME 🌼 🌻LEBAR+-(0.3CM)🌻 (18.5CM)
☘️4.61G (18.6CM)
☘️4.66G
☘️4.56G (18.8CM)
☘️4.93G (18.9CM)
☘️5.19G (19.1CM)
☘️5.12G (19.2CM)
☘️4.90G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday #uitm #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #cikgusekolah #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #bajukurungsimple #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller

🌼RT SIPUT CHROME B🌼 🌻LEBAR+-(0.4CM)🌻 (18.1CM)
☘️4.81G (19.1CM)
☘️5.44G (19.3CM)
☘️5.73G (19.5CM)
☘️4.90G
__ 🌼RT SIPUT CHROME 🌼 🌻LEBAR+-(0.3CM)🌻 (18.5CM)
☘️4.61G (18.6CM)
☘️4.66G
☘️4.56G (18.8CM)
☘️4.93G (18.9CM)
☘️5.19G (19.1CM)
☘️5.12G (19.2CM)
☘️4.90G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #cikgusekolah #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #bajukurungsimple  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
5 0 17 January, 2020
🌼RT PASIR PADU KIPAS CORAK🌼 🌻LEBAR (0.2CM)🌻 (17.7CM)
☘️3.50G (17.8CM)
☘️3.50G
☘️3.57G (17.9CM)
☘️3.59G (18.1CM)
☘️3.58G (18.2CM)
☘3.57G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #cikgusekolah #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #bajukurungsimple  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
9 0 17 January, 2020

Testimony #mistvparfum ❤️
.
Alhamdulillah, barang customers selamat sampai. pastu customer tak sangka mist v parfum vanilla lagi wangi rupanya 😂🤣
.
Alah wangi je kedua2 nya. Jom pakat order lekaih .
whatsap 601137598196

Testimony #mistvparfum ❤️
. 
Alhamdulillah, barang customers selamat sampai. pastu customer tak sangka mist v parfum vanilla lagi wangi rupanya 😂🤣
. 
Alah wangi je kedua2 nya. Jom pakat order lekaih . 
whatsap 601137598196
3 1 17 January, 2020

KENAPA RAMAI ORANG PILIH MEERACLE?😍
.
Selamat pagi semua.
.
Siapa lagi yang belum mendapatkan produk2 Meeracle yang tengah TERLAJAK HOT sekarang ini jangan lepaskan peluang uols utk dapatkannya sekarang ok sebab kita ada promosi "FREE GIFT" sepanjang bulan Januari ni👍♥️
.
Rugi sangat2 klu uols tak grab tau. Sebab apa sis kata rugi?.
.
.
🔴Sebab Meeracle skincare (100% natural) ni sangat2 membantu uols mendapatkan skin yang bersih & cantik.
.
🔴Sebab make up uols pun akan bertambah seri & glowing dengan Meeracle face❤️
.
.
Klik link WASAP dekat bio @meeracle.original.hq untuk info/order ok😊

KENAPA RAMAI ORANG PILIH MEERACLE?😍
.
Selamat pagi semua.
.
Siapa lagi yang belum mendapatkan produk2 Meeracle yang tengah TERLAJAK HOT sekarang ini jangan lepaskan peluang uols utk dapatkannya sekarang ok sebab kita ada promosi "FREE GIFT" sepanjang bulan Januari ni👍♥️
.
Rugi sangat2 klu uols tak grab tau. Sebab apa sis kata rugi?.
.
.
🔴Sebab Meeracle skincare (100% natural) ni sangat2 membantu uols mendapatkan skin yang bersih & cantik.
.
🔴Sebab make up uols pun akan bertambah seri & glowing dengan Meeracle face❤️
.
.
Klik link WASAP dekat bio @meeracle.original.hq untuk info/order ok😊
14 2 17 January, 2020

Assalamualaikum 
Selamat Pagi...
Salam Menjemput Rezeki yang melimpah ruah serta Di berkati..... Semoga apa yang dirancang hari ini adalah lebih baik dari semalam❤

http://www.wasap.my/60124547104/hijabkids

share share share 🌹🌹🌹tenQ😊

#Littledariena
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#butikLDkemaman
#TudungKanakkanak #hijabforkids
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #hijabkids #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#seminar #testimoni #youcanduit #tudung #terapiinstagram #shawlkanakkanakcantik #baby #kidsfashion #belajarinstagram #muslimah #eusahawan #ajimaura #tudungcomel #dropshipwanted #agentneeded

Assalamualaikum 
Selamat Pagi...
Salam Menjemput Rezeki yang melimpah ruah serta Di berkati..... Semoga apa yang dirancang hari ini adalah lebih baik dari semalam❤

http://www.wasap.my/60124547104/hijabkids

share share share 🌹🌹🌹tenQ😊

#Littledariena 
#tinieLDTeam
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK
#butikLDkemaman
#TudungKanakkanak #hijabforkids 
#hijab #hijabfashion #KanakKanakSolehah #hijabkids #muslimahkidsstyle #shawlkanakkanak
#seminar #testimoni #youcanduit  #tudung  #terapiinstagram  #shawlkanakkanakcantik #baby #kidsfashion #belajarinstagram #muslimah  #eusahawan  #ajimaura #tudungcomel #dropshipwanted  #agentneeded
9 7 17 January, 2020

Sb line + shark skin
Kod SB
.
🐣Material kain baru
🐣Design lace dan black rose 🐥Ciri2
🐤Tahan lasak, Bergaris, Tak mudah kedut, 🐤Teksture kesat sikit rasa berbiji sikit. 🏷Harga 🌻RM50.00 sehelai /4meter
🌻Open meter / seragam (5 psg ke atas) RM15 semeter
.
🔜Tak masuk pos
.
📲 Jom Klik link di bio @ybkraf terus order 😍
.
.
#ybkraf #kainbaru #designlace #sbline #sharkskin #terapiinstagram #bridesmaid #nakraya #raya2020 #nakpesan

Sb line + shark skin
Kod SB
.
🐣Material kain baru
🐣Design lace dan black rose 🐥Ciri2
🐤Tahan lasak, Bergaris, Tak mudah kedut, 🐤Teksture kesat sikit rasa berbiji sikit. 🏷Harga 🌻RM50.00 sehelai /4meter
🌻Open meter / seragam (5 psg ke atas) RM15 semeter
.
🔜Tak masuk pos
.
📲 Jom Klik link di bio @ybkraf terus order 😍
.
.
#ybkraf #kainbaru #designlace #sbline #sharkskin #terapiinstagram #bridesmaid #nakraya #raya2020 #nakpesan
2 0 17 January, 2020

Inilah perjalanan hidup kita kelak. Sebenarnya perjalanan kita ini baru bermula di dunia. Masih Jauh lagi destinasi yang hendak kita tuju.
.

Semoga kita semua boleh sampai ke destinasi surga yang Nikmatnya tiada bandingan. Namun itu tidak lah mudah, Hanya orang-orang yang Ikhlas beribadah kepada Allah yang akan mencapai destinasi tersebut. .

Jadikan kami menjadi salah satu dari golongan orang-orang yang Ikhlas dan Engkau ridhoi. Aamiin.. .

#nanamikailshare

Inilah perjalanan hidup kita kelak. Sebenarnya perjalanan kita ini baru bermula di dunia. Masih Jauh lagi destinasi yang hendak kita tuju.
.

Semoga kita semua boleh sampai ke destinasi surga yang Nikmatnya tiada bandingan. Namun itu tidak lah mudah, Hanya orang-orang yang Ikhlas beribadah kepada Allah yang akan mencapai destinasi tersebut. .

Jadikan kami menjadi salah satu dari golongan orang-orang yang Ikhlas dan Engkau ridhoi. Aamiin.. .

#nanamikailshare
36 1 17 January, 2020

Sb line + shark skin
Kod SB
.
🐣Material kain baru
🐣Design lace dan black rose 🐥Ciri2
🐤Tahan lasak, Bergaris, Tak mudah kedut, 🐤Teksture kesat sikit rasa berbiji sikit. 🏷Harga 🌻RM50.00 sehelai /4meter
🌻Open meter / seragam (5 psg ke atas) RM15 semeter
.
🔜Tak masuk pos
.
📲 Jom Klik link di bio @ybkraf terus order 😍
.
.
#ybkraf #kainbaru #designlace #sbline #sharkskin #viral #trending #terapiinstagram #bridesmaid #nakraya #raya2020 #nakpesan #sb36 #softpink

Sb line + shark skin
Kod SB
.
🐣Material kain baru
🐣Design lace dan black rose 🐥Ciri2
🐤Tahan lasak, Bergaris, Tak mudah kedut, 🐤Teksture kesat sikit rasa berbiji sikit. 🏷Harga 🌻RM50.00 sehelai /4meter
🌻Open meter / seragam (5 psg ke atas) RM15 semeter
.
🔜Tak masuk pos
.
📲 Jom Klik link di bio @ybkraf terus order 😍
.
.
#ybkraf #kainbaru #designlace #sbline #sharkskin #viral  #trending #terapiinstagram #bridesmaid #nakraya #raya2020 #nakpesan #sb36 #softpink
2 0 17 January, 2020

Sb line + shark skin
Kod SB
.
🐣Material kain baru
🐣Design lace dan black rose 🐥Ciri2
🐤Tahan lasak, Bergaris, Tak mudah kedut, 🐤Teksture kesat sikit rasa berbiji sikit. 🏷Harga 🌻RM50.00 sehelai /4meter
🌻Open meter / seragam (5 psg ke atas) RM15 semeter
.
🔜Tak masuk pos
.
📲 Jom Klik link di bio @ybkraf terus order 😍
.
.
#ybkraf #kainbaru #designlace #sbline #sharkskin #terapiinstagram #bridesmaid #nakraya #raya2020 #nakpesan #sb37 #turquoise

Sb line + shark skin
Kod SB
.
🐣Material kain baru
🐣Design lace dan black rose 🐥Ciri2
🐤Tahan lasak, Bergaris, Tak mudah kedut, 🐤Teksture kesat sikit rasa berbiji sikit. 🏷Harga 🌻RM50.00 sehelai /4meter
🌻Open meter / seragam (5 psg ke atas) RM15 semeter
.
🔜Tak masuk pos
.
📲 Jom Klik link di bio @ybkraf terus order 😍
.
.
#ybkraf #kainbaru #designlace #sbline #sharkskin #terapiinstagram #bridesmaid #nakraya #raya2020 #nakpesan #sb37  #turquoise
2 0 17 January, 2020

Sb line + shark skin
Kod SB
.
🐣Material kain baru
🐣Design lace dan black rose 🐥Ciri2
🐤Tahan lasak, Bergaris, Tak mudah kedut, 🐤Teksture kesat sikit rasa berbiji sikit. 🏷Harga 🌻RM50.00 sehelai /4meter
🌻Open meter / seragam (5 psg ke atas) RM15 semeter
.
🔜Tak masuk pos
.
📲 Jom Klik link di bio @ybkraf terus order 😍
.
.
#ybkraf #kainbaru #designlace #sbline #sharkskin #terapiinstagram #bridesmaid #nakraya #raya2020 #nakpesan #sb38 #Nescafe

Sb line + shark skin
Kod SB
.
🐣Material kain baru
🐣Design lace dan black rose 🐥Ciri2
🐤Tahan lasak, Bergaris, Tak mudah kedut, 🐤Teksture kesat sikit rasa berbiji sikit. 🏷Harga 🌻RM50.00 sehelai /4meter
🌻Open meter / seragam (5 psg ke atas) RM15 semeter
.
🔜Tak masuk pos
.
📲 Jom Klik link di bio @ybkraf terus order 😍
.
.
#ybkraf #kainbaru #designlace #sbline #sharkskin #terapiinstagram #bridesmaid #nakraya #raya2020 #nakpesan #sb38 #Nescafe
1 0 17 January, 2020

Sb line + shark skin
Kod SB
.
🐣Material kain baru
🐣Design lace dan black rose 🐥Ciri2
🐤Tahan lasak, Bergaris, Tak mudah kedut, 🐤Teksture kesat sikit rasa berbiji sikit. 🏷Harga 🌻RM50.00 sehelai /4meter
🌻Open meter / seragam (5 psg ke atas) RM15 semeter
.
🔜Tak masuk pos
.
📲 Jom Klik link di bio @ybkraf terus order 😍
.
.
#ybkraf #kainbaru #designlace #sbline #sharkskin #terapiinstagram #bridesmaid #nakraya #raya2020 #nakpesan #sb39 #lightblue

Sb line + shark skin
Kod SB
.
🐣Material kain baru
🐣Design lace dan black rose 🐥Ciri2
🐤Tahan lasak, Bergaris, Tak mudah kedut, 🐤Teksture kesat sikit rasa berbiji sikit. 🏷Harga 🌻RM50.00 sehelai /4meter
🌻Open meter / seragam (5 psg ke atas) RM15 semeter
.
🔜Tak masuk pos
.
📲 Jom Klik link di bio @ybkraf terus order 😍
.
.
#ybkraf #kainbaru #designlace #sbline #sharkskin #terapiinstagram #bridesmaid #nakraya #raya2020 #nakpesan #sb39 #lightblue
1 0 17 January, 2020

Sb line + shark skin
Kod SB
.
🐣Material kain baru
🐣Design lace dan black rose 🐥Ciri2
🐤Tahan lasak, Bergaris, Tak mudah kedut, 🐤Teksture kesat sikit rasa berbiji sikit. 🏷Harga 🌻RM50.00 sehelai /4meter
🌻Open meter / seragam (5 psg ke atas) RM15 semeter
.
🔜Tak masuk pos
.
📲 Jom Klik link di bio @ybkraf terus order 😍
.
.
#ybkraf #kainbaru #designlace #sbline #sharkskin #terapiinstagram #bridesmaid #nakraya #raya2020 #nakpesan #sb40 #yellowlovers

Sb line + shark skin
Kod SB
.
🐣Material kain baru
🐣Design lace dan black rose 🐥Ciri2
🐤Tahan lasak, Bergaris, Tak mudah kedut, 🐤Teksture kesat sikit rasa berbiji sikit. 🏷Harga 🌻RM50.00 sehelai /4meter
🌻Open meter / seragam (5 psg ke atas) RM15 semeter
.
🔜Tak masuk pos
.
📲 Jom Klik link di bio @ybkraf terus order 😍
.
.
#ybkraf #kainbaru #designlace #sbline #sharkskin #terapiinstagram #bridesmaid #nakraya #raya2020 #nakpesan #sb40 #yellowlovers
3 0 17 January, 2020

CNY SALE‼️
.
The madness beauty!
Grab your favourite set now!
.
.
🚗COD AREA KL & SELANGOR
📮POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp tiqa📲019-2541640

CNY SALE‼️
.
The madness beauty!
Grab your favourite set now!
.
.
🚗COD AREA KL & SELANGOR
📮POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp tiqa📲019-2541640
2 1 17 January, 2020

BAGAIMANA int3Tree membantu minda emosi, fizikal & minda anak kita ???? 1) MINDA – Membantu merangsang fokus pelajar dgn 10 bahan makanan lengkap. Lepas makan int3tree, pelajar lebih fokus dlm kelas & dpt belajar dengan baik.

2) EMOSI – Menyuntik mood yg positif dlm anak2. Kami dh terima pelbagai testimony anak2 lebih mudah dengar cakap, mood lebih baik, tak marah2, bangun tidur pagi tk menangis, rajin nak solat, buat kerja sekolah & lebih ceria, selepas makan int3Tree.

3) FIZIKAL – Mengurangkan rasa keletihan dlm pelajar. Memberi tenaga secara semula jadi so anak2 tk mengantuk dlm kelas, tk lesu & bertenaga utk belajar. Selain tu, ia membantu meningkatkan daya uminiti & daya tahan penyakit anak tersayang. Badan sihat, otak pun sihat.

Memang rare nak jumpa suplimen yg membantu perkembangan tiga dalam satu. Tiada suplimen di luar sana yg memelihara kesihatan emosi, fizikal & minda all in one.
jiMat kaNsssss ??? Tak perlu nak beli memacam suplimen Lain dah lepas ni.
int3Tree kan ada.... InsyallaH

WHATSAPP 0124547983

#ajimaura
#terapiinstagram
#int3treekualalumpur
#supplementminda
#ubatmindaanak
#ubatcerdik
#vitaminminda
#vitaminbijak
#vitaminanaksihat
#kekasihpaksarela
#ootd
#agentint3treekl
#spm
#bazarpaknil
#agentkualalumpur
#spm
#produkviral
#onlineshopping
#sachet
#like4like
#upsr
#terlajaklaris
#sayajual
#int3tree
#minda
#autsime
#asma
#selsema
#darahtinggi
#ekzema

BAGAIMANA int3Tree membantu minda emosi, fizikal & minda anak kita ???? 1) MINDA – Membantu merangsang fokus pelajar dgn 10 bahan makanan lengkap. Lepas makan int3tree, pelajar lebih fokus dlm kelas & dpt belajar dengan baik.

2) EMOSI – Menyuntik mood yg positif dlm anak2. Kami dh terima pelbagai testimony anak2 lebih mudah dengar cakap, mood lebih baik, tak marah2, bangun tidur pagi tk menangis, rajin nak solat, buat kerja sekolah & lebih ceria, selepas makan int3Tree.

3) FIZIKAL – Mengurangkan rasa keletihan dlm pelajar. Memberi tenaga secara semula jadi so anak2 tk mengantuk dlm kelas, tk lesu & bertenaga utk belajar. Selain tu, ia membantu meningkatkan daya uminiti & daya tahan penyakit anak tersayang. Badan sihat, otak pun sihat.

Memang rare nak jumpa suplimen yg membantu perkembangan tiga dalam satu. Tiada suplimen di luar sana yg memelihara kesihatan emosi, fizikal & minda all in one. 
jiMat kaNsssss ??? Tak perlu nak beli memacam suplimen Lain dah lepas ni. 
int3Tree kan ada.... InsyallaH

WHATSAPP 0124547983

#ajimaura
#terapiinstagram
#int3treekualalumpur
#supplementminda
#ubatmindaanak
#ubatcerdik
#vitaminminda
#vitaminbijak
#vitaminanaksihat
#kekasihpaksarela
#ootd
#agentint3treekl
#spm
#bazarpaknil
#agentkualalumpur
#spm
#produkviral
#onlineshopping
#sachet
#like4like
#upsr
#terlajaklaris
#sayajual
#int3tree
#minda
#autsime
#asma
#selsema
#darahtinggi
#ekzema
3 0 17 January, 2020

Selamat pagi semua, admin belanja video stokin aisy square. Stokin corak yang berunsur sporty dan ranggi. Sesuai untuk perempuan mahupun lelaki
.
Siapa kata pakai stokin tak boleh bergaya? Meh lekaih whatsapp admin untuk sebarang order
.
#alhamdulillah #syukur #ajimaura #terapiinstagram #stokinborong #stokinmuslimah #likeforlikes #instaboomakademi #stokinplain #stokincorak

Selamat pagi semua, admin belanja video stokin aisy square. Stokin corak yang berunsur sporty dan ranggi. Sesuai untuk perempuan mahupun lelaki
.
Siapa kata pakai stokin tak boleh bergaya? Meh lekaih whatsapp admin untuk sebarang order
.
#alhamdulillah #syukur #ajimaura #terapiinstagram #stokinborong #stokinmuslimah #likeforlikes #instaboomakademi #stokinplain #stokincorak
10 1 17 January, 2020

.
💕DUBAI ORI DATIN EXPRESS💕
.
💸 Harga (4 mtr) : RM50sm
.
💸 HARGA (1 MTR) : RM13/MTR
.
📮 Postage : RM8sm / RM13ss
.
⚘Material : Dubai Silk
.
⚘Material Lembut & sejuk
.
⚘Bidang 45 (4 mtr)
.
✂ ADA OPEN METER
.
🌹 High grade material
.
🌹 Tak mudah komot
.
.
🔖TAKE NOTE : Warna kain mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pengcahayaan @ jenis HP masing-masing.
.
Jika ada yg berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp C Zue yer 😉
.
☎http://www.wasap.my/60196741704
.
📲 https://t.me/galeri_jelitafabrics
.
@kainpasang_jelitafabrics
@bajumurah_jelitafabrics
@jelita_scarf
.
#jelitafabrics
#jelitascarf
#kain
#kainmurah
#kainpasang
#kainpasangonline
#kainpasangcantik
#kainpasangmurah
#kainpasangterkini
#kainpasangviral
#kainseragam
#bajuraya
#dressbridesmaid
#jakel
#minaz
#cikgucikgi
#terapiinstagram
#ootd
#viral
#kainela
#ctdk
#cikgu
#bazaarpaknil
#uitm
#usm
#pahang
#dubaisilk
#kualalumpur
#johor
#selangor

.
💕DUBAI ORI DATIN EXPRESS💕
.
💸 Harga (4 mtr) : RM50sm
.
💸 HARGA (1 MTR) : RM13/MTR
.
📮 Postage : RM8sm / RM13ss
.
⚘Material : Dubai Silk
.
⚘Material Lembut & sejuk
.
⚘Bidang 45 (4 mtr)
.
✂ ADA OPEN METER
.
🌹 High grade material
.
🌹 Tak mudah komot
.
.
🔖TAKE NOTE : Warna kain mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pengcahayaan @ jenis HP masing-masing.
.
Jika ada yg berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp C Zue yer 😉
.
☎http://www.wasap.my/60196741704
.
📲 https://t.me/galeri_jelitafabrics
.
@kainpasang_jelitafabrics
@bajumurah_jelitafabrics
@jelita_scarf
.
#jelitafabrics
#jelitascarf
#kain
#kainmurah
#kainpasang
#kainpasangonline
#kainpasangcantik
#kainpasangmurah
#kainpasangterkini
#kainpasangviral
#kainseragam
#bajuraya
#dressbridesmaid
#jakel
#minaz
#cikgucikgi
#terapiinstagram
#ootd
#viral
#kainela
#ctdk
#cikgu
#bazaarpaknil 
#uitm
#usm
#pahang
#dubaisilk
#kualalumpur
#johor
#selangor
1 0 17 January, 2020

😍 SEDONDON FAMILY 😘

STATUS 📝 : READY STOCK
PENGHANTARAN POS 📦 : STOCK AVAILABILITY, AFTER FULL PAYMENT

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. 📬Jom order
WhatsApp 📲 +6 011 23285524
WhatsApp 📲 +6 011 23285524
WhatsApp 📲 +6 011 23285524

_
#bajurayabudak #kurungmodern #bajutunang #terapiinstagram #LOVELYEMERALDS_SHOP #KURTALElaki #AJIMAURA #bajukurung #bajuraya #dulanggirls #BAjumelayulelaki #tudungbawal #minikurung #cspscs #bajukurung #melaka #miri #putrajaya #bangi #shahalam #kendurikahwin #bajuraya2020 #malayweddingguide #kualalumpur #super100k
#bajukebaya #putrajaya #melaka #ctdk #kualaterengganu #mirafilzah #ajimaura #les_family

😍 SEDONDON FAMILY 😘

STATUS 📝 : READY STOCK 
PENGHANTARAN POS 📦 : STOCK AVAILABILITY, AFTER FULL PAYMENT

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. 📬Jom order
WhatsApp 📲 +6 011 23285524 
WhatsApp 📲 +6 011 23285524
WhatsApp 📲 +6 011 23285524

_
❤ #bajurayabudak #kurungmodern #bajutunang #terapiinstagram #LOVELYEMERALDS_SHOP #KURTALElaki #AJIMAURA #bajukurung #bajuraya #dulanggirls  #BAjumelayulelaki #tudungbawal #minikurung #cspscs #bajukurung #melaka #miri #putrajaya #bangi #shahalam #kendurikahwin #bajuraya2020 #malayweddingguide #kualalumpur #super100k
#bajukebaya #putrajaya #melaka #ctdk #kualaterengganu #mirafilzah #ajimaura #les_family
3 0 17 January, 2020

Top #terapiinstagram posts

Bismillah ❤️ Düşmanı dışarda arama insan ne ederse kendine edermiş, her olumsuzlukta kendine yükleniyorsan, her sorunu kendinden biliyorsan, her defasında kendini acımasızca yargılıyorsan, herkes mutlu olsun diye kendi üzerine basıp geçiyorsan üzgünüm ama sen fedakar biri değil kendine düşman birisin. Hadi bilişsel olarak bunların değişebileceğini kabul et. Gerçekten her şey ama her şeyin sorumlusu olma ihtimalin yüzde kaç, neden- sonuç dengesinde terazide senin her defasında sebep tarafında olman mümkün mü? Dünyadaki bütün maddi ve manevi sinyallerin senden geldiğini mi ima ediyorsun? Bu çok ironik değil mi?
Grip olduğumuzda bile bağışıklık sistemimiz iyi bile olsa dışardan gelen bir virüs bizden daha kuvvetli olabilir, değil mi? Hayatta her şey mümkün böyle bakarsan dünyaya canın daha mantıklı acır. Sen ne düşünüyorsun bu konuda ? #tbt #bolu

#psikologtubakılıç

#psikolog #tubakılıç #psikoterapi #instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari #psikoloji #psychology
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi #insan #instaterapia
#terapiinstagram #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık

Bismillah ❤️ Düşmanı dışarda arama insan ne ederse kendine edermiş, her olumsuzlukta kendine yükleniyorsan, her sorunu kendinden biliyorsan, her defasında kendini acımasızca yargılıyorsan, herkes mutlu olsun diye kendi üzerine basıp geçiyorsan üzgünüm ama sen fedakar biri değil kendine düşman birisin. Hadi bilişsel olarak bunların değişebileceğini kabul et. Gerçekten her şey ama her şeyin sorumlusu olma ihtimalin yüzde kaç, neden- sonuç dengesinde terazide senin her defasında sebep tarafında olman mümkün mü?  Dünyadaki bütün maddi ve manevi sinyallerin senden geldiğini mi ima ediyorsun? Bu çok ironik değil mi? 
Grip olduğumuzda bile bağışıklık sistemimiz iyi bile olsa dışardan gelen bir virüs bizden daha kuvvetli olabilir,  değil mi? Hayatta her şey mümkün böyle bakarsan dünyaya canın daha mantıklı acır. Sen ne düşünüyorsun bu konuda ?  #tbt #bolu

#psikologtubakılıç

#psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psychology 
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia 
#terapiinstagram  #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık
3,800 80 16 January, 2020

Bismillah 🔻

Az önce karşılaşınca şu kareyle, aklıma geldi paylaşayım dedim , hani canınız yanıyor, tatsız bir durum yaşıyorsunuz, hakkınız yeniyor, emekleriniz hiçe sayılıyor ya da en yakın dostunuz veya eşiniz size yanlış yapıyor ya (halk arasında kazık atmak yamuk yapmak vb ifadeler de kullanılır) , siz ise bazen oradan kaçmayı seçiyorsunuz, sessizce hiçbir söz söylemeye ihtiyaç duymuyorsunuz ya , sessizliğiniz ve gidişiniz başka türlü yorumlanabiliyor, SUÇLU, KİBİRLİ, VEFASIZ vb . işte tam da böyle bir durumdaysanız size söyleceğim şu , gönderide kamera kısmı var ya işte o , böyle mesnetsiz yorumları yapıp, ruhunuza bıçak çekenleri mazluma çeviren dış gözler ve yüzlerdir. insanlar neyi nasıl görmek istiyorsa öyle görür! Bunu sen değiştiremezsin! Yorulma kendini işine bak.

#psikologtubakılıç

#psikolog #tubakılıç #psikoterapi #instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari #psikoloji #psychology
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi #insan #instaterapia
#terapiinstagram #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık

Bismillah 🔻

Az önce karşılaşınca şu kareyle, aklıma geldi paylaşayım dedim , hani canınız yanıyor, tatsız bir  durum yaşıyorsunuz, hakkınız yeniyor, emekleriniz hiçe sayılıyor ya da en yakın dostunuz veya eşiniz size yanlış yapıyor ya (halk arasında kazık atmak yamuk yapmak vb ifadeler de kullanılır) , siz ise bazen oradan kaçmayı seçiyorsunuz, sessizce hiçbir söz söylemeye ihtiyaç duymuyorsunuz ya ,  sessizliğiniz ve gidişiniz başka türlü yorumlanabiliyor,  SUÇLU, KİBİRLİ, VEFASIZ vb . işte tam da böyle bir durumdaysanız size söyleceğim şu , gönderide kamera kısmı var ya işte o , böyle mesnetsiz yorumları yapıp, ruhunuza bıçak çekenleri mazluma çeviren dış gözler ve yüzlerdir. insanlar neyi nasıl görmek istiyorsa öyle görür! Bunu sen değiştiremezsin! Yorulma kendini işine bak.

#psikologtubakılıç

#psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psychology 
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia 
#terapiinstagram  #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık
1,396 29 16 January, 2020

Bismillah 🦋

Ruhunuzun yazı da kışı da yaşama sevincini kaybetmesin hiç... Ne birinin sizi sevmesine ne birinin size değer vermesine ne de birinin sizi duymasına bağlı kalarak hayata tutunun!
İçinizdeki yaşama sevinciniz sizi hep hayatta ve ayakta tutsun inşallah 🥰

#psikologtubakılıç .
#psikolog #tubakılıç #psikoterapi #instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari #psikoloji #psychology
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi #insan #instaterapia
#terapiinstagram #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo

Bismillah 🦋

Ruhunuzun yazı da kışı da yaşama sevincini kaybetmesin hiç... Ne birinin sizi sevmesine ne birinin size değer vermesine ne de birinin sizi duymasına bağlı kalarak hayata tutunun! 
İçinizdeki yaşama sevinciniz sizi hep hayatta ve ayakta tutsun inşallah 🥰

#psikologtubakılıç .
#psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psychology 
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia 
#terapiinstagram  #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo
2,951 63 10 January, 2020

Bismillah 🍁
.
. “Kendine hayatı zehretme” başlıklı seminerimde affedemeyenlere dair de bir pasaj olacak, insanlar neden affedemez biliyor musunuz? Çünkü öfkeyle, nefretle, uğradığı haksızlık veya iftira ‘nın oluşturduğu can ağrısı ve sancısıyla kendini korumaya aldığını düşünür. Şayet affederse koruma kalkanının kalkıp, savunmasız kalacağından korkar. Affettiğinde uğradığı tüm haksızlıklara sessiz kaldığı, ezildiği ve buna layık olduğunun düşünüleceğini zanneder ve bu onu delirtir! O yüzden affedemeyenler bir türlü yaşadıklarını unutmaz ,unutamaz çünkü altında yatan neden yaşadığı şeylere yüklediği anlamlardır. İşte asıl mesele o anlamları düzgünce oluşturabilmek ,yeniden okuyabilmektir!
Peki gerçekten affetmek nedir? Hayatta her şey affedilebilir mi ? İnsan neleri affetmeli neleri affetmemelidir! gibi birçok sorunun cevabı 11 ocak 2020 cumartesi günü @diyetistannn ‘nın organizatörlüğünde mini seminerimizde... Bilgi ve Rezervasyon ☎️ Telefon : 05445018006

#psikologtubakılıç .
.
.
.
#psikolog #tubakılıç #psikoterapi #instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari #psikoloji #psychology
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi #insan #instaterapia
#terapiinstagram #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo

Bismillah 🍁
.
. “Kendine hayatı zehretme” başlıklı seminerimde affedemeyenlere dair de bir pasaj olacak, insanlar neden affedemez biliyor musunuz? Çünkü öfkeyle, nefretle, uğradığı haksızlık veya iftira ‘nın oluşturduğu can ağrısı ve sancısıyla kendini korumaya aldığını düşünür. Şayet affederse koruma kalkanının kalkıp, savunmasız kalacağından korkar. Affettiğinde uğradığı tüm haksızlıklara sessiz kaldığı, ezildiği ve buna layık olduğunun düşünüleceğini zanneder ve bu onu delirtir! O yüzden affedemeyenler bir türlü yaşadıklarını unutmaz ,unutamaz çünkü altında yatan neden yaşadığı şeylere yüklediği anlamlardır. İşte asıl mesele o anlamları düzgünce oluşturabilmek ,yeniden okuyabilmektir! 
Peki gerçekten affetmek nedir? Hayatta her şey affedilebilir mi ? İnsan neleri affetmeli neleri affetmemelidir! gibi birçok sorunun cevabı 11 ocak 2020 cumartesi günü @diyetistannn ‘nın organizatörlüğünde mini seminerimizde... Bilgi ve Rezervasyon ☎️ Telefon : 05445018006

#psikologtubakılıç .
.
.
.
#psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psychology 
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia 
#terapiinstagram  #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo
2,665 32 8 January, 2020
Salam Jumaat! Biasalah makan pakai purdah comot niqabis je fhm 🤣 Ok la kita buh crown munga2 sikit ats kepala bg nmpk lagi cunss gitchuu 🤭👑
.
.
 #sharedbywawa #syukurahamdulillah #syukurselalu #hargai #senyumselalu #ajarihatiku #hambalemah #instadairy #instadaily #instafamous #like4like #follow4follow #ajimaura #terapiinstagram #niqab #niqabis #tudunglabuh #muslimah #viral #videolawak #insanbiasa #tarbiahsentap #mutiarahati #muslimah
219 4 17 January, 2020

Laa baru tau.. 😌😌⁣
.⁣
.⁣
.⁣
Susah nak cari powerbank ORI? ⁣⁣
Follow @powerbankshahalam untuk info Powerbank Original. Ada lebih 500 feedback di sini.⁣⁣
.⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback #nakfakta #atukpesan #nakpickupline #lawakhambar #naksentap #himpunanbahanlawak #paidreviewmurah #iglelakivsperempuan #lawakkerder #jentikhati #himpunanlawakmalaysia #lawakhangit #lawakmalaysia #lawakgram #lawakterkini #terapiinstagram

Laa baru tau.. 😌😌⁣
.⁣
.⁣
.⁣
Susah nak cari powerbank ORI? ⁣⁣
Follow @powerbankshahalam untuk info Powerbank Original. Ada lebih 500 feedback di sini.⁣⁣
.⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback #nakfakta #atukpesan #nakpickupline #lawakhambar #naksentap #himpunanbahanlawak #paidreviewmurah #iglelakivsperempuan #lawakkerder #jentikhati #himpunanlawakmalaysia #lawakhangit #lawakmalaysia #lawakgram #lawakterkini #terapiinstagram
12,636 936 19 December, 2019

Yang Cintakan Alquran Bagi Love ❤️❤️💞

Yang Cintakan Alquran Bagi Love ❤️❤️💞
925 4 3 January, 2020