#terapiinstagram Instagram Photos & Videos

terapiinstagram - 2.1m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #terapiinstagram and here's what we found interesting.

Inside 45 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
1.6
Average comment
0.5
Posts with video
9/45
Posts with photo
36/45

Hashtag Popularity

NEW ARRIVAL.

GL1-NVY
( With Box )
.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
LIMITED stOck!.
No booking ya 😉
WhatsApp 01129260473 atau
terus tekan Link di profile 😘
.
RM39 SM / RM49 SS
( termasuk postage )

Brand : Shooz By Ediza
Material : Strecthable Fabric
Tinggi : 1.75 inci

Saiz & Ukuran :
🌸 saiz 36 - 23.5cm
🌸 saiz 37 - 24cm
🌸 saiz 38 - 24.5cm
🌸 saiz 39 - 25cm
🌸 saiz 40 - 25.5cm

NEW ARRIVAL.

GL1-NVY
( With Box )
.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
LIMITED stOck!.
No booking ya 😉
WhatsApp 01129260473 atau
terus tekan Link di profile 😘
.
RM39 SM / RM49 SS
( termasuk postage )

Brand : Shooz By Ediza
Material : Strecthable Fabric
Tinggi : 1.75 inci

Saiz & Ukuran :
🌸 saiz 36 - 23.5cm
🌸 saiz 37 - 24cm
🌸 saiz 38 - 24.5cm
🌸 saiz 39 - 25cm
🌸 saiz 40 - 25.5cm
1 1 27 January, 2020

SIZE 3XL SWEATSHIRT KAWS READY STOCK✨✨✨ ____________________________

Apa yg putri pos ni sahaja yg tinggal. Tlg rajin baca cption before ws putri untuk order 🤗 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Cod available area kl.
Material polyester.
Yes lengan panjang.
____________________________

NORMAL PRICE SEHELAI RM35
PROMO NOW SEHELAI RM39❤️ ____________________________

Postage everyday📮
Boleh cod area kl/ cheras/kajang/ bangi/ putrajaya/ cyberjaya.
____________________________

#kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemura

SIZE 3XL SWEATSHIRT KAWS READY STOCK✨✨✨ ____________________________

Apa yg putri pos ni sahaja yg tinggal. Tlg rajin baca cption before ws putri untuk order 🤗 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Cod available area kl.
Material polyester.
Yes lengan panjang.
____________________________

NORMAL PRICE SEHELAI RM35
PROMO NOW SEHELAI RM39❤️ ____________________________

Postage everyday📮
Boleh cod area kl/ cheras/kajang/ bangi/ putrajaya/ cyberjaya.
____________________________

#kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita  #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemura
1 0 27 January, 2020

Cantik sangat mak edit gambar. Anak buah tumpang guna ya mak.
.
Okay mana yg area skudai dan berdekatan nak dapatkan produk wawa cosmetics boleh wasap Amira🤗
.
Apa yg best kalau grab dgn Amira ni? Mestilahh best sebab Amira nak bagi korang freegift. Bukan satu bukan dua. Tapi empattt. Ha untung sesangat. So tunggu apa lagi wasap me now!
.
Yang nk buat duit raya nk buat side income pun boleh. Amira akan guide korang free je. Sebab Amira memang nk bantu korang. Berminat wasap je k😘
.
#teamamira #teamzazabeauty #timno1wawacosmetics
#projekpokettebal
#wawacosmeticsjb #wawacosmeticsmasai #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticstampoi #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticsutm #wawacosmeticsjohor #agentwawacosmetics #dropshipwawacosmetics #miniagentwanted #nakbuatduit #sifufbads #produkmudahjual #dropship #instamagic #instatribe #terapiinstagram

Cantik sangat mak edit gambar. Anak buah tumpang guna ya mak.
.
Okay mana yg area skudai dan berdekatan nak dapatkan produk wawa cosmetics boleh wasap Amira🤗
.
Apa yg best kalau grab dgn Amira ni? Mestilahh best sebab Amira nak bagi korang freegift. Bukan satu bukan dua. Tapi empattt. Ha untung sesangat. So tunggu apa lagi wasap me now!
.
Yang nk buat duit raya nk buat side income pun boleh. Amira akan guide korang free je. Sebab Amira memang nk bantu korang. Berminat wasap je k😘
.
#teamamira #teamzazabeauty #timno1wawacosmetics
#projekpokettebal
#wawacosmeticsjb #wawacosmeticsmasai #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticstampoi #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticsutm #wawacosmeticsjohor #agentwawacosmetics #dropshipwawacosmetics #miniagentwanted #nakbuatduit #sifufbads #produkmudahjual #dropship #instamagic #instatribe #terapiinstagram
0 0 27 January, 2020

SIZE XL SWEATSHIRT KAWS READY STOCK✨✨✨ ____________________________

Apa yg putri pos ni sahaja yg tinggal. Tlg rajin baca cption before ws putri untuk order 🤗 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Cod available area kl.
Material polyester.
Yes lengan panjang.
____________________________

NORMAL PRICE SEHELAI RM39
PROMO NOW SEHELAI RM35❤️ ____________________________

Postage everyday📮
Boleh cod area kl/ cheras/kajang/ bangi/ putrajaya/ cyberjaya.
____________________________

#kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemura

SIZE XL SWEATSHIRT KAWS READY STOCK✨✨✨ ____________________________

Apa yg putri pos ni sahaja yg tinggal. Tlg rajin baca cption before ws putri untuk order 🤗 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Cod available area kl.
Material polyester.
Yes lengan panjang.
____________________________

NORMAL PRICE SEHELAI RM39
PROMO NOW SEHELAI RM35❤️ ____________________________

Postage everyday📮
Boleh cod area kl/ cheras/kajang/ bangi/ putrajaya/ cyberjaya.
____________________________

#kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita  #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemura
0 0 27 January, 2020

Nak dapat kulit CANTIK LEMBUT tanpa suntik tanpa minum kolegen satu je kak nak pesan ikut rutin mudah yang memang kami amalkan dengan izin Allah
.
1.Doa & zikir untuk yakin Allah yang bantu selesaikan masalah kita
.
2.Chewing Gum sebagai pencuci utk buang kotoran
.
3.Peeling Scrub Scrub yang mampu membuang kotoran tersumbat
.
4.Cream Pearl sebagai pelindung dari pancaran matahari dan radikal bebas
.
5.Crystal Tomato krim malam membantu merehatkan kulit dan mempercepatkan proses kulit sihat anjal gebu cantik menawan
.
Jom dapatkan Full Set Mewangi Gold hanya RM172.00 SM
+ Free seterika wajah
+ Free postage
.
http://promomewangi.wasap.my
.

Nak dapat kulit CANTIK LEMBUT tanpa suntik tanpa minum kolegen satu je kak nak pesan ikut rutin mudah yang memang kami amalkan dengan izin Allah
.
1.Doa & zikir untuk yakin Allah yang bantu selesaikan masalah kita
.
2.Chewing Gum sebagai pencuci utk buang kotoran
.
3.Peeling Scrub Scrub yang mampu membuang kotoran tersumbat
.
4.Cream Pearl sebagai pelindung dari pancaran matahari dan radikal bebas
.
5.Crystal Tomato krim malam membantu merehatkan kulit dan mempercepatkan proses kulit sihat anjal gebu cantik menawan
.
Jom dapatkan Full Set Mewangi Gold hanya RM172.00 SM
+ Free seterika wajah
+ Free postage
.
http://promomewangi.wasap.my
.
0 1 27 January, 2020

SIZE L SWEATSHIRT KAWS READY STOCK✨✨✨ ____________________________

Apa yg putri pos ni sahaja yg tinggal. Tlg rajin baca cption before ws putri untuk order 🤗 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Cod available area kl.
Material polyester.
Yes lengan panjang.
____________________________

NORMAL PRICE SEHELAI RM39
PROMO NOW SEHELAI RM35❤️ ____________________________

Postage everyday📮
Boleh cod area kl/ cheras/kajang/ bangi/ putrajaya/ cyberjaya.
____________________________

#kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemura

SIZE L SWEATSHIRT KAWS READY STOCK✨✨✨ ____________________________

Apa yg putri pos ni sahaja yg tinggal. Tlg rajin baca cption before ws putri untuk order 🤗 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Cod available area kl.
Material polyester.
Yes lengan panjang.
____________________________

NORMAL PRICE SEHELAI RM39
PROMO NOW SEHELAI RM35❤️ ____________________________

Postage everyday📮
Boleh cod area kl/ cheras/kajang/ bangi/ putrajaya/ cyberjaya.
____________________________

#kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita  #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemura
0 0 27 January, 2020

SWEATSHIRT KAWS READY STOCK✨✨✨ ____________________________

Apa yg putri pos ni sahaja yg tinggal. Tlg rajin baca cption before ws putri untuk order 🤗 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Cod available area kl.
Material polyester.
Yes lengan panjang.
____________________________

NORMAL PRICE SEHELAI RM39
PROMO NOW SEHELAI RM35❤️ ____________________________

Postage everyday📮
Boleh cod area kl/ cheras/kajang/ bangi/ putrajaya/ cyberjaya.
____________________________

#kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemura

SWEATSHIRT KAWS READY STOCK✨✨✨ ____________________________

Apa yg putri pos ni sahaja yg tinggal. Tlg rajin baca cption before ws putri untuk order 🤗 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Cod available area kl.
Material polyester.
Yes lengan panjang.
____________________________

NORMAL PRICE SEHELAI RM39
PROMO NOW SEHELAI RM35❤️ ____________________________

Postage everyday📮
Boleh cod area kl/ cheras/kajang/ bangi/ putrajaya/ cyberjaya.
____________________________

#kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita  #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemura
1 0 27 January, 2020

SWEATSHIRT KAWS READY STOCK✨✨✨ ____________________________

Apa yg putri pos ni sahaja yg tinggal. Tlg rajin baca cption before ws putri untuk order 🤗 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Cod available area kl.
Material polyester.
Yes lengan panjang.
____________________________

NORMAL PRICE SEHELAI RM39
PROMO NOW SEHELAI RM35❤️ ____________________________

Postage everyday📮
Boleh cod area kl/ cheras/kajang/ bangi/ putrajaya/ cyberjaya.
____________________________

#kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemura

SWEATSHIRT KAWS READY STOCK✨✨✨ ____________________________

Apa yg putri pos ni sahaja yg tinggal. Tlg rajin baca cption before ws putri untuk order 🤗 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Cod available area kl.
Material polyester.
Yes lengan panjang.
____________________________

NORMAL PRICE SEHELAI RM39
PROMO NOW SEHELAI RM35❤️ ____________________________

Postage everyday📮
Boleh cod area kl/ cheras/kajang/ bangi/ putrajaya/ cyberjaya.
____________________________

#kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita  #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemura
1 0 27 January, 2020

Hi guys... Just want to let you know that our stock is sold out!!! Tqsm for your support 😘
.
Next coming stock will be in the middle of February according to the HQ @hellobabes_official
.
If you want to join our pre-order please DM or Whatsapp us 0182194602 Thank you again my lovely customers love from Madam 🙆💖💖💖
.
#hellobabeskotasamarahan #hellobabeskuching #hellobabessarawak #hellobabesborneo #supplementterbaik #supplementputih #supplementkecantikan #skinsupplement #sarawakonlineshop #sunburn #tompokhitam #tonakulittidaksekata #glassskin #beautysupplement #bazaarpaknil #produkviral #putihgebu #parutmuka #kulitkusam #kulitkering #kamekjual #jerawat #jeragat #cikguseo #terapiinstagram

Hi guys... Just want to let you know that our stock is sold out!!! Tqsm for your support 😘
.
Next coming stock will be in the middle of February according to the HQ @hellobabes_official
.
If you want to join our pre-order please DM or Whatsapp us 0182194602 Thank you again my lovely customers love from Madam 🙆💖💖💖
.
#hellobabeskotasamarahan #hellobabeskuching #hellobabessarawak #hellobabesborneo #supplementterbaik #supplementputih #supplementkecantikan #skinsupplement #sarawakonlineshop #sunburn #tompokhitam #tonakulittidaksekata #glassskin #beautysupplement #bazaarpaknil #produkviral #putihgebu #parutmuka #kulitkusam #kulitkering #kamekjual #jerawat #jeragat #cikguseo #terapiinstagram
0 0 27 January, 2020

NAK DOORGIFT YG RARE UTK TETAMU ANDA? BUKAN BIASHE BIASHE NI BAGI DOORGIFT SOS/CILI! TETAMU MESTI SUKA!
Pakej Berkembar Sos Cili + Kicap Lemak Manis .

Kelebihan Kicap Lemak Manis dan Sos Cili Haji
- Produk keluaran Bumiputra
- Halal dansuci
- Keluaran muslim
- Diiktiraf oleh MESTI
- Rasa yang lebih enak
.
.
Apa yang kami tawarkan?
- Harga yang berpatutan
- Minimum order yang rendah
- Botol yang siap dihias cantik
- Penghantaran keseluruh semenanjung Malaysia .

Cepat cepat booking whatsapp 0189714490 sekarang!

NAK DOORGIFT YG RARE UTK TETAMU ANDA? BUKAN BIASHE BIASHE NI BAGI DOORGIFT SOS/CILI! TETAMU MESTI SUKA! 
Pakej Berkembar Sos Cili + Kicap Lemak Manis .

Kelebihan Kicap Lemak Manis dan Sos Cili Haji
- Produk keluaran Bumiputra
- Halal dansuci
- Keluaran muslim
- Diiktiraf oleh MESTI
- Rasa yang lebih enak
.
.
Apa yang kami tawarkan?
- Harga yang berpatutan
- Minimum order yang rendah
- Botol yang siap dihias cantik
- Penghantaran keseluruh semenanjung Malaysia .

Cepat cepat booking whatsapp 0189714490 sekarang!
0 1 27 January, 2020

Mcm tak percaya.. Baru 9hari consume inchloss mmg ketara.. Lengan besar hilang!
Peha besar hilang!
Perut buncit hilang!
.
Keberkesanan XS perfect ni mmh tak dpt disangkal lagi. Jom dapatkan sekarang!

Klik link di bio

Mcm tak percaya.. Baru 9hari consume inchloss mmg ketara.. Lengan besar hilang!
Peha besar hilang!
Perut buncit hilang!
.
Keberkesanan XS perfect ni mmh tak dpt disangkal lagi. Jom dapatkan sekarang!

Klik link di bio
1 1 27 January, 2020

Mcm tak percaya.. Baru 9hari consume inchloss mmg ketara.. Lengan besar hilang!
Peha besar hilang!
Perut buncit hilang!
.
Keberkesanan XS perfect ni mmh tak dpt disangkal lagi. Jom dapatkan sekarang!

Klik link di bio

Mcm tak percaya.. Baru 9hari consume inchloss mmg ketara.. Lengan besar hilang!
Peha besar hilang!
Perut buncit hilang!
.
Keberkesanan XS perfect ni mmh tak dpt disangkal lagi. Jom dapatkan sekarang!

Klik link di bio
0 1 27 January, 2020

Mcm tak percaya.. Baru 9hari consume inchloss mmg ketara.. Lengan besar hilang!
Peha besar hilang!
Perut buncit hilang!
.
Keberkesanan XS perfect ni mmh tak dpt disangkal lagi. Jom dapatkan sekarang!

Klik link di bio

Mcm tak percaya.. Baru 9hari consume inchloss mmg ketara.. Lengan besar hilang!
Peha besar hilang!
Perut buncit hilang!
.
Keberkesanan XS perfect ni mmh tak dpt disangkal lagi. Jom dapatkan sekarang!

Klik link di bio
1 1 27 January, 2020

Susu akan banyak, InsyaAllah

Susu akan banyak, InsyaAllah
0 1 27 January, 2020

[PROMO CNY BERJALAN ~]

Pembelian 2 jar , dapat off 10% 😱😱 , so jadi RM27 sahaja exc postage . Tak tergugat keee ?
.
KRUNCHY CHOCO MELTS aka KCM .
Satu nama yg tidak asing lagi dalam dunia chocojar viral .
.
Dengan penggunaan coklat premium dan minion crunch , anda pasti akan terpukau !
.
Dikenalkan dengan empat perisa , milky choco , White Choco , Green tea dan Butterscotch .
.
SEKALI CUBA PASTI NAK LAGI !
.
Jom dapatkan sekarang dgn harga RM15/balang.
.
Whatsapp order ☎ 010 546 6929 for purchase or klik sahaja link di bio.
.
COD 🚗 : NILAI | USIM | KUIS | UKM | UPM | UNIKL | MANTIN | SEMENYIH | SEPANG | BBST | KLIA | BANDAR ENSTEK | BANGI | KAWASAN BERHAMPIRAN
.
📮Postage 🇲🇾.
.
#KCMTeamFatin #terapiinstagram #hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocojarunikl #chocojarmalaysia #krunchychocomelts #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #chocojarhomemade #choocojarkualalumpur #usim #ukm #kuis #unikl #studentlife #chocojarmurahmalaysia #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #chocojarmurah #trustedsellermalaysia #chocojarkualalumpur #chocojamurah #chocojarmalaysia

[PROMO CNY BERJALAN ~]
…
Pembelian 2 jar , dapat off 10% 😱😱 , so jadi RM27 sahaja exc postage . Tak tergugat keee ?
.
KRUNCHY CHOCO MELTS aka KCM .
Satu nama yg tidak asing lagi dalam dunia chocojar viral .
.
Dengan penggunaan coklat premium dan minion crunch , anda pasti akan terpukau !
.
Dikenalkan dengan empat perisa ,  milky choco , White Choco , Green tea dan Butterscotch .
.
SEKALI CUBA PASTI NAK LAGI !
.
Jom dapatkan sekarang dgn harga RM15/balang.
.
Whatsapp order ☎ 010 546 6929 for purchase or klik sahaja link di bio.
.
COD 🚗 : NILAI | USIM | KUIS | UKM | UPM | UNIKL | MANTIN | SEMENYIH | SEPANG | BBST | KLIA | BANDAR ENSTEK | BANGI | KAWASAN BERHAMPIRAN
.
📮Postage 🇲🇾.
.
#KCMTeamFatin #terapiinstagram #hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocojarunikl #chocojarmalaysia #krunchychocomelts #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #chocojarhomemade #choocojarkualalumpur #usim #ukm #kuis #unikl  #studentlife #chocojarmurahmalaysia #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #chocojarmurah #trustedsellermalaysia #chocojarkualalumpur #chocojamurah #chocojarmalaysia
0 0 27 January, 2020

JANGAN MIMPI NAK KULIT MACAM NEELOFA KALAU TAK SABAR!
.
Siapa tak seronok bila kulit yang dulunya berbintik merah & berminyak akhirnya bersih & gebuu...yang penting kena sabar tau adik kakak!
.
Meeracle telah bantu ramai wanita diluar sana untuk dapatkan kulit idaman, so get yours now!
.
LAGI BERITA BEST!
@meeracle_original.hq nak bagi FREE POS je

Click link at bio to order
@meeracle_original.hq
.

JANGAN MIMPI NAK KULIT MACAM NEELOFA KALAU TAK SABAR!
.
Siapa tak seronok bila kulit yang dulunya berbintik merah & berminyak akhirnya bersih & gebuu...yang penting kena sabar tau adik kakak!
.
Meeracle telah bantu ramai wanita diluar sana untuk dapatkan kulit idaman, so get yours now!
.
LAGI BERITA BEST! 
@meeracle_original.hq nak bagi FREE POS je

Click link at bio to order
@meeracle_original.hq
.
2 1 27 January, 2020

[OMG ,BAJU KAFTAN VIRAL NI BUAT SIS TAK KERUAN! ] 😉
.
Kaftan exclusive yg trendy menjadi kegilaan ramai.siapa pun bole bergaya😘... HArga mampu milik.
.
✅Offer: RM60
+ POSTAGE: RM9 SEM/RM15 SS
. .
FLOWERIA KAFTAN DRESS
.
.
. *Material: korean Crepe*
*Reben boleh dibuka* **Free Size*
.
Shoulder 18"
Bust 39"
Armhole 22"
Sleeves 19"
Waist 37"
Length 60"
.

__________________________
Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. ..
.
—————————————————
🌸Cara order :
☑️ Hye sis, saya berminat nak order ITEM, WARNA, SAIZ pos ke SEMENANJUNG /SABAH.
☑️ Send screenshot gambar,wasap ke +601152261859 atau tekan link di BIO.
_______________________________
___NO URGENT ORDER.TQ___ -

#dmefloweria

[OMG ,BAJU KAFTAN VIRAL NI BUAT SIS TAK KERUAN! ] 😉
.
Kaftan exclusive yg trendy menjadi kegilaan ramai.siapa pun bole bergaya😘... HArga mampu milik.
.
✅Offer: RM60
+ POSTAGE: RM9 SEM/RM15 SS
. .
FLOWERIA KAFTAN DRESS
.
.
. *Material: korean Crepe*
*Reben boleh dibuka* **Free Size*
.
Shoulder 18"
Bust 39"
Armhole 22"
Sleeves 19"
Waist 37"
Length 60"
.

__________________________
Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. ..
.
—————————————————
🌸Cara order :
☑️ Hye sis, saya berminat nak order ITEM, WARNA, SAIZ pos ke SEMENANJUNG /SABAH.
☑️ Send screenshot gambar,wasap ke +601152261859 atau tekan link di BIO.
_______________________________
___NO URGENT ORDER.TQ___ -

#dmefloweria
10 1 27 January, 2020

[OMG ,BAJU KAFTAN VIRAL NI BUAT SIS TAK KERUAN! ] 😉
.
Kaftan exclusive yg trendy menjadi kegilaan ramai.siapa pun bole bergaya😘... HArga mampu milik.
.
✅Offer: RM60
+ POSTAGE: RM9 SEM/RM15 SS
. .
FLOWERIA KAFTAN DRESS
.
.
. *Material: korean Crepe*
*Reben boleh dibuka* **Free Size*
.
Shoulder 18"
Bust 39"
Armhole 22"
Sleeves 19"
Waist 37"
Length 60"
.

__________________________
Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. ..
.
—————————————————
🌸Cara order :
☑️ Hye sis, saya berminat nak order ITEM, WARNA, SAIZ pos ke SEMENANJUNG /SABAH.
☑️ Send screenshot gambar,wasap ke +601152261859 atau tekan link di BIO.
_______________________________
___NO URGENT ORDER.TQ___ -

#dmefloweria

[OMG ,BAJU KAFTAN VIRAL NI BUAT SIS TAK KERUAN! ] 😉
.
Kaftan exclusive yg trendy menjadi kegilaan ramai.siapa pun bole bergaya😘... HArga mampu milik.
.
✅Offer: RM60
+ POSTAGE: RM9 SEM/RM15 SS
. .
FLOWERIA KAFTAN DRESS
.
.
. *Material: korean Crepe*
*Reben boleh dibuka* **Free Size*
.
Shoulder 18"
Bust 39"
Armhole 22"
Sleeves 19"
Waist 37"
Length 60"
.

__________________________
Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. ..
.
—————————————————
🌸Cara order :
☑️ Hye sis, saya berminat nak order ITEM, WARNA, SAIZ pos ke SEMENANJUNG /SABAH.
☑️ Send screenshot gambar,wasap ke +601152261859 atau tekan link di BIO.
_______________________________
___NO URGENT ORDER.TQ___ -

#dmefloweria
3 1 27 January, 2020

Awas ye ketulenan produk meeracle yang dibeli dari shoppe dan lazada.
.
Hq meeracle melarang agent sah menjual meeracle di shoppe dan lazada. .
Nak yang original belilah dari agent meeracle yg sah. .
@meeracle_original.hq

Awas ye ketulenan produk meeracle yang dibeli dari shoppe dan lazada.
.
Hq meeracle melarang agent sah menjual meeracle di shoppe dan lazada. .
Nak yang original belilah dari agent meeracle yg sah. .
@meeracle_original.hq
0 1 27 January, 2020

Skincare Routine

Tips for Dry Skin & Oily Skin

Please Swipe left the pictures😊

Skincare Routine

Tips for Dry Skin & Oily Skin

Please Swipe left the pictures😊
1 1 27 January, 2020

Pupici Slimneck with Natural Flow.. Pupici Wideneck, Natural & TT Anti Colic Plus juga semua tidak menitis/tumpah bila di tuang.. Ready Stok & By Pos Only
Ready Stok & By Pos Only
Ready Stok & By Pos Only
Berminat boleh whatsapp Wani ..klik je link kat bwh👇🏻👇🏻
@pupici_malaysia_my
#pupicioriginal💯
#recommended
#seriusbuyeronlyplzzzz

Pupici Slimneck with Natural Flow.. Pupici Wideneck, Natural & TT Anti Colic Plus juga semua tidak menitis/tumpah bila di tuang.. Ready Stok & By Pos Only
Ready Stok & By Pos Only 
Ready Stok & By Pos Only 
Berminat boleh whatsapp Wani ..klik je link kat bwh👇🏻👇🏻
@pupici_malaysia_my 
#pupicioriginal💯 
#recommended
#seriusbuyeronlyplzzzz
1 1 27 January, 2020

#SURIRUMAH SAMBIL JAGA ANAK PON BOLEH DAPAT INCOME RIBURIBU SEBULAN!! DAPAT DUIT BUAT BELANJA DAPUR DAN ANAK2 TANPA HARAP KAN DUIT SUAMI JE❤
.
[ BACA SEHINGGA HABIS ]
.
.
Anda berminat untuk :
.
✔️ cari pendapatan lebih?
✔️ berniaga atas angin?
✔️Jual produk yang dah Femes dan ade branding sendiri
✔️ nak beli produk pada harga jauh lebih rendah?
✔️ belajar menjual produk?
.
Tempat terhad! .
==========================
KELEBIHAN JADI DROPSHIP KAMI?
==========================
➡ Keuntungan yang tinggi untuk jualan 1 set
➡ Tidak perlu pening2 tentang penghantaran
➡ Bahan marketing disediakan
➡ Boleh dibuat secara part-time sahaja
. .
====================
CARA DROPSHIPPER
====================
.
1. Dropshipper hanya perlu ambil order dari customer
.
2. Customer membayar pada dropship, kemudian dropshipper membayar kepada kami dgn harga dropship yang lebih rendah.
.
3. Berikan detail customer kepada kami dan kami akan uruskan penghantaran
.
============================
KENAPA PRODUK KAMI TERLAJAK LARIS?
============================
☑HALAL - Serum Meeracle ini telah mendapat Sijil halal dr Jakim tau
☑LULUS KKM - Produk Meeracle kami sudah lulus KKM. Boleh minta no KKM daripada kami.
☑PRODUK BERKUALITI - Sbb bahan-bahan produk kami berkualiti, gerenti berkesan dan tidak membahayakan!
100% semulajadi! . .
.
====================
PENDAFTARAN TERHAD!
====================
✅ Tawaran amat TERHAD kerana Kuota Hampir PENUH!
✅ Cukup Kuota Tawaran akan ditutup bila-bila masa sahaja .
Syarat mendaftar sebagai dripshipper ?? . .
✅ Minat bidang bisnes dan kecantikan
✅ Rajin promote
✅ Tak mudah brputus asa
.
.
BERMINAT UNTUK TAHU LEBIH LANJUT?
.
Untuk anda yg serious klik je link wasap dekat bio @meeracle_original.hq utk contact kami. Jangan malu jangan segan. Insyallah kami cuba beri penerangan sebaik mungkin.
.
Jom tag kawan-kawan anda sekali. Jom ajak sahabat anda joinzz dropship Meeracle jom😉

#SURIRUMAH SAMBIL JAGA ANAK PON BOLEH DAPAT INCOME RIBURIBU SEBULAN!! DAPAT DUIT BUAT BELANJA DAPUR DAN ANAK2 TANPA HARAP KAN DUIT SUAMI JE❤
.
[ BACA SEHINGGA HABIS ]
.
.
Anda berminat untuk :
.
✔️ cari pendapatan lebih?
✔️ berniaga atas angin?
✔️Jual produk yang dah Femes dan ade branding sendiri
✔️ nak beli produk pada harga jauh lebih rendah?
✔️ belajar menjual produk?
.
Tempat terhad! .
==========================
KELEBIHAN JADI DROPSHIP KAMI?
==========================
➡ Keuntungan yang tinggi untuk jualan 1 set
➡ Tidak perlu pening2 tentang penghantaran
➡ Bahan marketing disediakan
➡ Boleh dibuat secara part-time sahaja
. .
====================
CARA DROPSHIPPER
====================
.
1. Dropshipper hanya perlu ambil order dari customer
.
2. Customer membayar pada dropship, kemudian dropshipper membayar kepada kami dgn harga dropship yang lebih rendah.
.
3. Berikan detail customer kepada kami dan kami akan uruskan penghantaran
.
============================
KENAPA PRODUK KAMI TERLAJAK LARIS?
============================
☑HALAL - Serum Meeracle ini telah mendapat Sijil halal dr Jakim tau
☑LULUS KKM - Produk Meeracle kami sudah lulus KKM. Boleh minta no KKM daripada kami.
☑PRODUK BERKUALITI - Sbb bahan-bahan produk kami berkualiti, gerenti berkesan dan tidak membahayakan!
100% semulajadi! . .
.
====================
PENDAFTARAN TERHAD!
====================
✅ Tawaran amat TERHAD kerana Kuota Hampir PENUH!
✅ Cukup Kuota Tawaran akan ditutup bila-bila masa sahaja .
Syarat mendaftar sebagai dripshipper ?? . .
✅ Minat bidang bisnes dan kecantikan
✅ Rajin promote
✅ Tak mudah brputus asa
.
.
BERMINAT UNTUK TAHU LEBIH LANJUT?
.
Untuk anda yg serious klik je link wasap dekat bio @meeracle_original.hq utk contact kami. Jangan malu jangan segan. Insyallah kami cuba beri penerangan sebaik mungkin.
.
Jom tag kawan-kawan anda sekali. Jom ajak sahabat anda joinzz dropship Meeracle jom😉
1 1 27 January, 2020

🌸PINKLADY HAPPY CREAM🌸

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati , korang apa lagi tengah survey - survey dan intai - intai testimoni lagi ker ? 😜
.
Hoook aloooh dah tak payah intai - intai lagi cuba sendiri dulu baru tahu kesan dia macam mana super atau tak ! hehehe 😝
.
Kesan seawal seminggu kalau korang rajin sapu setiap pagi dan malam . Kalau malas sapu , 2 minggu lah kesan dia ikut kerajinan masing - masing 😘
.
Tapiiii nak cantik menawan mesti kita rajin kan 💃. Lagipun korang tak perlu risau , bahan - bahan yang terkandung adalah selamat .
.
PINKLADY HAPPY CREAM adalah 💯% selamat digunakan & ada kelulusan KKM NOT190700266K .
.
Jom dapatkan PinkLady Happy Cream sekarang dengan klik bio/whatsapp 0132774353 😍
.
Saya tunggu korang wasap tau 👇🏼
.
www.wasap.my/60132774353/happyCream
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #payudaraindah #bodymontok #pinkladyhappycream #payudarasexy #happycream #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #viral #pikatsuami #montok #mantap #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

🌸PINKLADY HAPPY CREAM🌸

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati , korang apa lagi tengah survey - survey dan intai - intai testimoni lagi ker ? 😜
.
Hoook aloooh dah tak payah intai - intai lagi cuba sendiri dulu baru tahu kesan dia macam mana super atau tak ! hehehe 😝
.
Kesan seawal seminggu kalau korang rajin sapu setiap pagi dan malam . Kalau malas sapu , 2 minggu lah kesan dia ikut kerajinan masing - masing 😘
.
Tapiiii nak cantik menawan mesti kita rajin kan 💃. Lagipun korang tak perlu  risau , bahan - bahan yang terkandung adalah selamat .
.
PINKLADY HAPPY CREAM adalah 💯% selamat digunakan & ada kelulusan KKM NOT190700266K .
.
Jom dapatkan PinkLady Happy Cream sekarang dengan klik bio/whatsapp 0132774353 😍
.
Saya tunggu korang wasap tau 👇🏼
.
www.wasap.my/60132774353/happyCream
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #payudaraindah #bodymontok #pinkladyhappycream #payudarasexy #happycream #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #viral #pikatsuami #montok #mantap #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 27 January, 2020

🌸PINKLADY HAPPY CREAM🌸

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati , korang apa lagi tengah survey - survey dan intai - intai testimoni lagi ker ? 😜
.
Hoook aloooh dah tak payah intai - intai lagi cuba sendiri dulu baru tahu kesan dia macam mana super atau tak ! hehehe 😝
.
Kesan seawal seminggu kalau korang rajin sapu setiap pagi dan malam . Kalau malas sapu , 2 minggu lah kesan dia ikut kerajinan masing - masing 😘
.
Tapiiii nak cantik menawan mesti kita rajin kan 💃. Lagipun korang tak perlu risau , bahan - bahan yang terkandung adalah selamat .
.
PINKLADY HAPPY CREAM adalah 💯% selamat digunakan & ada kelulusan KKM NOT190700266K .
.
Jom dapatkan PinkLady Happy Cream sekarang dengan klik bio/whatsapp 0132774353 😍
.
Saya tunggu korang wasap tau 👇🏼
.
www.wasap.my/60132774353/happyCream
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #payudaraindah #bodymontok #pinkladyhappycream #payudarasexy #happycream #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #viral #pikatsuami #montok #mantap #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

🌸PINKLADY HAPPY CREAM🌸

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati , korang apa lagi tengah survey - survey dan intai - intai testimoni lagi ker ? 😜
.
Hoook aloooh dah tak payah intai - intai lagi cuba sendiri dulu baru tahu kesan dia macam mana super atau tak ! hehehe 😝
.
Kesan seawal seminggu kalau korang rajin sapu setiap pagi dan malam . Kalau malas sapu , 2 minggu lah kesan dia ikut kerajinan masing - masing 😘
.
Tapiiii nak cantik menawan mesti kita rajin kan 💃. Lagipun korang tak perlu  risau , bahan - bahan yang terkandung adalah selamat .
.
PINKLADY HAPPY CREAM adalah 💯% selamat digunakan & ada kelulusan KKM NOT190700266K .
.
Jom dapatkan PinkLady Happy Cream sekarang dengan klik bio/whatsapp 0132774353 😍
.
Saya tunggu korang wasap tau 👇🏼
.
www.wasap.my/60132774353/happyCream
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #payudaraindah #bodymontok #pinkladyhappycream #payudarasexy #happycream #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #viral #pikatsuami #montok #mantap #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 27 January, 2020

🌸PINKLADY HAPPY CREAM🌸

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati , korang apa lagi tengah survey - survey dan intai - intai testimoni lagi ker ? 😜
.
Hoook aloooh dah tak payah intai - intai lagi cuba sendiri dulu baru tahu kesan dia macam mana super atau tak ! hehehe 😝
.
Kesan seawal seminggu kalau korang rajin sapu setiap pagi dan malam . Kalau malas sapu , 2 minggu lah kesan dia ikut kerajinan masing - masing 😘
.
Tapiiii nak cantik menawan mesti kita rajin kan 💃. Lagipun korang tak perlu risau , bahan - bahan yang terkandung adalah selamat .
.
PINKLADY HAPPY CREAM adalah 💯% selamat digunakan & ada kelulusan KKM NOT190700266K .
.
Jom dapatkan PinkLady Happy Cream sekarang dengan klik bio/whatsapp 0132774353 😍
.
Saya tunggu korang wasap tau 👇🏼
.
www.wasap.my/60132774353/happyCream
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #payudaraindah #bodymontok #pinkladyhappycream #payudarasexy #happycream #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #viral #pikatsuami #montok #mantap #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

🌸PINKLADY HAPPY CREAM🌸

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati , korang apa lagi tengah survey - survey dan intai - intai testimoni lagi ker ? 😜
.
Hoook aloooh dah tak payah intai - intai lagi cuba sendiri dulu baru tahu kesan dia macam mana super atau tak ! hehehe 😝
.
Kesan seawal seminggu kalau korang rajin sapu setiap pagi dan malam . Kalau malas sapu , 2 minggu lah kesan dia ikut kerajinan masing - masing 😘
.
Tapiiii nak cantik menawan mesti kita rajin kan 💃. Lagipun korang tak perlu  risau , bahan - bahan yang terkandung adalah selamat .
.
PINKLADY HAPPY CREAM adalah 💯% selamat digunakan & ada kelulusan KKM NOT190700266K .
.
Jom dapatkan PinkLady Happy Cream sekarang dengan klik bio/whatsapp 0132774353 😍
.
Saya tunggu korang wasap tau 👇🏼
.
www.wasap.my/60132774353/happyCream
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #payudaraindah #bodymontok #pinkladyhappycream #payudarasexy #happycream #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #viral #pikatsuami #montok #mantap #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 27 January, 2020

Have you tried our Pro Face Applicator?? If not, maybe you should....because you’ll fall in love with it.

Have you tried our Pro Face Applicator?? If not, maybe you should....because you’ll fall in love with it.
0 1 27 January, 2020

It’s squishy and soft! Definitely a fun thing to bounce it on your skin when applying your foundation / concealer and set the powder. Paling tak best bila sponge tu keras and kasar, nak bounce banyak kali pun rasa macam kena tumbuk je🤣 ….that’s why you kena try MEERACLE Pro Face Applicator ni! ✨
.
.
.
.
.
🚘COD SEKITAR SELANGOR 📲WASAP 013-2485815 FOR ORDER

It’s squishy and soft! Definitely a fun thing to bounce it on your skin when applying your foundation / concealer and set the powder. Paling tak best bila sponge tu keras and kasar, nak bounce banyak kali pun rasa macam kena tumbuk je🤣 ….that’s why you kena try MEERACLE Pro Face Applicator ni! ✨
.
.
.
.
.
🚘COD SEKITAR SELANGOR 📲WASAP 013-2485815 FOR ORDER
0 1 27 January, 2020

Wahhh banyaknya pilihan warna inner se-ri. Rambang mata ni nak pilih 😍‼️
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Se-Ri dengan harga pengenalan yang tak masuk akal 😱
.
HARGA PENGENALAN:
1PC-RM12
3PCS-RM25
.
INNER SE-RI

Material : High Quality Cotton Spandex
⁃ Super comfy
⁃ Tidak panas dan berpeluh
⁃ Memberikan cooling effect
⁃ Elastic dan strechable
⁃ Tidak terlalu ketat
⁃ Tidak sakitkan telinga
⁃ Travel friendly
⁃ Tidak mudah berbulu
.
Whatsapp demin Nani sekarang tau 😀
.

Wahhh banyaknya pilihan warna inner se-ri.  Rambang mata ni nak pilih 😍‼️
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Se-Ri dengan harga pengenalan yang tak masuk akal 😱
.
HARGA PENGENALAN:
1PC-RM12
3PCS-RM25
.
INNER SE-RI

Material : High Quality Cotton Spandex
⁃ Super comfy
⁃ Tidak panas dan berpeluh
⁃ Memberikan cooling effect
⁃ Elastic dan strechable
⁃ Tidak terlalu ketat
⁃ Tidak sakitkan telinga
⁃ Travel friendly
⁃ Tidak mudah berbulu
.
Whatsapp demin Nani sekarang tau 😀
.
2 1 27 January, 2020

Çoğu kez çocuklar için boşanmıyoruz diyen çiftler, aralarındaki bitmek bilmeyen kavga ve sevgisizlik yüzünden çocuklarını daha fazla yaralamaktadırlar O halde ya evlilik tedavi ettirilmeli yada çocuklar bu yükün altında ezilmemeli..Sìz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında görüşleriniz neler..??
.
.
.
.
.
.
.
.
#psikolojikdanışmanlık #psikolog #psikolojiksözler #psikiyatri #kadın #erkek #psikolojikdanışmanlık #psikolojikdanışman #cinselterapi #aileterapisi #ailedanışmanlığı #aile #boşanma #çiftler #yaşam #huzur #aileolmak #terapi #terapist #terapiinstagram #klinikpsikolog #danışma #gerçekler

Çoğu kez çocuklar için boşanmıyoruz diyen çiftler, aralarındaki bitmek bilmeyen kavga ve sevgisizlik yüzünden çocuklarını daha fazla yaralamaktadırlar O halde ya evlilik tedavi ettirilmeli yada çocuklar bu yükün altında ezilmemeli..Sìz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında görüşleriniz neler..??
.
.
.
.
.
.
.
.
#psikolojikdanışmanlık #psikolog #psikolojiksözler #psikiyatri #kadın #erkek #psikolojikdanışmanlık #psikolojikdanışman #cinselterapi #aileterapisi #ailedanışmanlığı #aile #boşanma #çiftler #yaşam #huzur #aileolmak #terapi #terapist #terapiinstagram #klinikpsikolog #danışma #gerçekler
15 1 27 January, 2020

Masih cantik.. macam baru.. .
.
Bajet dari rm 180 dan ke atas .
.
0189026109
.
.
.
tagline: kalau 99% like new..kenapa nak beli yang baru..yor dok?😆
.
.
.
.
#emasterpakai #rantaitangan
#usedgold #rantaitangankendi
#chashglobaljewellery #ipoh
#emasonline #rantaileher
#suriafm #dramasangat
#kualalumpur #shahalam #johorbharu #kotabharu #ajimaura
#tv3 #tv9 #terapiinstagram
#senangterhibur

Masih cantik.. macam baru.. .
.
Bajet dari rm 180 dan ke atas .
.
0189026109
.
.
.
tagline: kalau 99% like new..kenapa nak beli yang baru..yor dok?😆
.
.
.
.
#emasterpakai#rantaitangan
#usedgold#rantaitangankendi
#chashglobaljewellery#ipoh
#emasonline#rantaileher
#suriafm#dramasangat
#kualalumpur#shahalam#johorbharu#kotabharu#ajimaura
#tv3#tv9#terapiinstagram
#senangterhibur
5 0 27 January, 2020

Ramai yang pilih Pro Face Applicator ni sebagai alat mekap mereka! Dengan fungsi yang berbeza bagi setiap bucu, ia boleh bantu korang untuk blend mekap korang pada setiap sudut muka korang!
.
Selain daripada apply foundation, korang boleh gunakan untuk blusher, loose powder dan semasa baking powder dekat atas kulit muka korang. Banyak kan kegunaannya?!?!
.
.
.
🚘COD SEKITAR SELANGOR 📲WASAP 013-2485815 FOR ORDER

Ramai yang pilih Pro Face Applicator ni sebagai alat mekap mereka! Dengan fungsi yang berbeza bagi setiap bucu, ia boleh bantu korang untuk blend mekap korang pada setiap sudut muka korang!
.
Selain daripada apply foundation, korang boleh gunakan untuk blusher, loose powder dan semasa baking powder dekat atas kulit muka korang. Banyak kan kegunaannya?!?!
.
.
.
🚘COD SEKITAR SELANGOR 📲WASAP 013-2485815 FOR ORDER
0 1 27 January, 2020
#canmixmissyanacloset 
Wamil Tops

2helai RM50 | 4helai RM100

Postage :
RM9 - SEM
RM15 - SABAH & SARAWAK 
Material : Mix cotton

Measurement :
TAG M
Bahu 19"
Dada 39"
Lilitan ketiak 18"
Lengan 14"
Labuh lengan 20"
Labuh baju 27"

Whatsapp
01158542296

#baju #bajumurah #bajumalaysia #bajumurahmalaysia #bajumalaysiamurah #sayajualbaju #blouse #blousemurah #blousemalaysia #blousemurahmalaysia #blousemalaysiamurah
#sayajualblouse #ukhwahti
#terapiinstagram #kitagunani #trustedseller #trustedshop #tiadaarahjodohkita #zahirtakterucap #bajuootd #bajucantik #bajuuptodate #bajuterkini #bajulawa #bajugorgeous #bajuawak #blousecantik #blousebaru
1 0 27 January, 2020

Nak hadap muka sendiri pun tak hingin!
Keyakinan diri merudum bila kulit kusam.

Sampai bila nak macam nie?

Jom betulkan asas penjagaan kulit dengan cucian double cleansing. Jom dapatkan kulit idaman seperti gadis Korea!

Segalanya mungkin dengan Sisfel Double Cleanser. PERCUMA Felinna Body Mist setiap pembelian, sah sehingga 31 Januari 2020.

#sisfeldoublecleanser #skincaremalaysia #sysfel #sisfelthebrandofsuccess
#pencucimukaterbaik
#shaklee #pencucimuka #pencucimakeup #makeupartis #parutjerawat #jerawat #rawatanjeragat #muabellaz #muaperak #muaselayang #rawatankulitmuka #ajimaura #cspscs #terapiinstagram #instafamous #biteallteam #uitmshahalam #cantik #sisfelireach #skincareroutine #skincareproducts #skincare

Nak hadap muka sendiri pun tak hingin!
Keyakinan diri merudum bila kulit kusam.

Sampai bila nak macam nie?

Jom betulkan asas penjagaan kulit dengan cucian double cleansing. Jom dapatkan kulit idaman seperti gadis Korea!

Segalanya mungkin dengan Sisfel Double Cleanser. PERCUMA Felinna Body Mist setiap pembelian, sah sehingga 31 Januari 2020.

#sisfeldoublecleanser #skincaremalaysia #sysfel #sisfelthebrandofsuccess
#pencucimukaterbaik
#shaklee #pencucimuka #pencucimakeup #makeupartis #parutjerawat #jerawat #rawatanjeragat #muabellaz #muaperak #muaselayang #rawatankulitmuka #ajimaura #cspscs #terapiinstagram #instafamous #biteallteam #uitmshahalam  #cantik #sisfelireach #skincareroutine #skincareproducts #skincare
3 0 27 January, 2020

Tips #LLLovers Jelita Bersama #LLCosmetics ❤️
.
Scrub kulit wajah 2 ke 3 hari sekali atau seminggu sekali untuk singkirkan kulit mati maka akan terhasil lah kulit wajah yang lebih bersih berseri.
.
Amalkan pemakaian Glow Boost Essence setiap hari untuk kesan lebih flawless pada kulit wajah.
.
Nak keluar rumah wajib pakai make up DD Cushion yang siap ada spf bagi melindungi kulit wajah anda. .
Set kecantikan lengkap dari LL Cosmetics khas untuk anda.
.
Semestinya hanya yang terbaik  dari #LLCosmetics 😍
.
Nak cantik bersama LL jom WA👇
📲 019-9166806
Atau klik link di bio ig ye 👆😊
.
#shazliashoppe #llcosmetic #llcosmeticsofficial #llskincare #letsgetluminousset2in1 #setpremiumhydrating #goldpremiummask #brighteningmakeupbase #purifyingmaskacne #deepmoisturemask #exfoliatingfacescrub #ddcushion #rescueserum #boosterserum # #setglowingll #ctdk #dropshipwanted #bazarpaknil #terapiinstagram #produkviral #produkhalal #instafamous #igshop #bazaarmalaysia

Tips #LLLovers Jelita Bersama #LLCosmetics ❤️
.
Scrub kulit wajah 2 ke 3 hari sekali atau seminggu sekali untuk singkirkan kulit mati maka akan terhasil lah kulit wajah yang lebih bersih berseri.
.
Amalkan pemakaian Glow Boost Essence setiap hari untuk kesan lebih flawless pada kulit wajah.
.
Nak keluar rumah wajib pakai make up DD Cushion yang siap ada spf bagi melindungi kulit wajah anda. .
Set kecantikan lengkap dari LL Cosmetics khas untuk anda.
.
Semestinya hanya yang terbaik  dari  #LLCosmetics 😍
.
Nak cantik bersama LL jom WA👇
📲 019-9166806
Atau klik link di bio ig ye 👆😊
.
#shazliashoppe #llcosmetic #llcosmeticsofficial #llskincare #letsgetluminousset2in1 #setpremiumhydrating #goldpremiummask #brighteningmakeupbase #purifyingmaskacne #deepmoisturemask #exfoliatingfacescrub #ddcushion #rescueserum #boosterserum ##setglowingll #ctdk #dropshipwanted #bazarpaknil #terapiinstagram #produkviral #produkhalal #instafamous #igshop #bazaarmalaysia
0 0 27 January, 2020

🌸PINKLADY HAPPY CREAM🌸

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati , korang apa lagi tengah survey - survey dan intai - intai testimoni lagi ker ? 😜
.
Hoook aloooh dah tak payah intai - intai lagi cuba sendiri dulu baru tahu kesan dia macam mana super atau tak ! hehehe 😝
.
Kesan seawal seminggu kalau korang rajin sapu setiap pagi dan malam . Kalau malas sapu , 2 minggu lah kesan dia ikut kerajinan masing - masing 😘
.
Tapiiii nak cantik menawan mesti kita rajin kan 💃. Lagipun korang tak perlu risau , bahan - bahan yang terkandung adalah selamat .
.
PINKLADY HAPPY CREAM adalah 💯% selamat digunakan & ada kelulusan KKM NOT190700266K .
.
Jom dapatkan PinkLady Happy Cream sekarang dengan klik bio/whatsapp 0132774353 😍
.
Saya tunggu korang wasap tau 👇🏼
.
www.wasap.my/60132774353/happyCream
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #payudaraindah #bodymontok #pinkladyhappycream #payudarasexy #happycream #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #viral #pikatsuami #montok #mantap #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

🌸PINKLADY HAPPY CREAM🌸

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati , korang apa lagi tengah survey - survey dan intai - intai testimoni lagi ker ? 😜
.
Hoook aloooh dah tak payah intai - intai lagi cuba sendiri dulu baru tahu kesan dia macam mana super atau tak ! hehehe 😝
.
Kesan seawal seminggu kalau korang rajin sapu setiap pagi dan malam . Kalau malas sapu , 2 minggu lah kesan dia ikut kerajinan masing - masing 😘
.
Tapiiii nak cantik menawan mesti kita rajin kan 💃. Lagipun korang tak perlu  risau , bahan - bahan yang terkandung adalah selamat .
.
PINKLADY HAPPY CREAM adalah 💯% selamat digunakan & ada kelulusan KKM NOT190700266K .
.
Jom dapatkan PinkLady Happy Cream sekarang dengan klik bio/whatsapp 0132774353 😍
.
Saya tunggu korang wasap tau 👇🏼
.
www.wasap.my/60132774353/happyCream
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #payudaraindah #bodymontok #pinkladyhappycream #payudarasexy #happycream #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #viral #pikatsuami #montok #mantap #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 1 27 January, 2020

SALAM PEDULI KESEHATAN!

GLISTER MULTI ACTION FLUORIDE TOOTHPASTE
Tersedia dalam 2 ukuran : 200 gr dan 50 ml ●Mengandung fluoride dan REMINACT yang telah memiliki hak paten ▪Membersihkan gigi dengan aman
▪Mengangkat plak / karang gigi
▪Mengembalikan warna putih alami gigi
▪Membersihkan tanpa mengikis gigi.
▪Membantu mengangkat noda pada gigi akibat berbagai faktor
▪Membantu mengembalikan mineral penting untuk menjadikan gigi lebih kuat
▪dapat menyembuhkan sakit gigi
PRODUK BERKUALITAS NO 1!

# #indotravellers #instagram #lfl #follow👉 #freelance #lfl#fff #entrepreneurship #followforfollow #businesscoach #business #freelancer #lfl💛 #terapiinstagram #amwayartistry #awesome #coolshot #liveyourlife #liveyourdream #artistrytatarias #mouthspray #glistermouthspray #glisterindonesia #odolbagus #odolmurah #pastagigibagus #pastagigimurah

SALAM PEDULI KESEHATAN!

GLISTER MULTI ACTION FLUORIDE TOOTHPASTE
Tersedia dalam 2 ukuran : 200 gr dan 50 ml ●Mengandung fluoride dan REMINACT yang telah memiliki hak paten ▪Membersihkan gigi dengan aman
▪Mengangkat plak / karang gigi
▪Mengembalikan warna putih alami gigi
▪Membersihkan tanpa mengikis gigi.
▪Membantu mengangkat noda pada gigi akibat berbagai faktor
▪Membantu mengembalikan mineral penting untuk menjadikan gigi lebih kuat
▪dapat menyembuhkan sakit gigi 
PRODUK BERKUALITAS NO 1!

# #indotravellers #instagram  #lfl #follow👉 #freelance #lfl❤ #fff #entrepreneurship #followforfollow #businesscoach #business  #freelancer #lfl💛 #terapiinstagram #amwayartistry #awesome #coolshot #liveyourlife #liveyourdream #artistrytatarias #mouthspray #glistermouthspray #glisterindonesia #odolbagus #odolmurah #pastagigibagus #pastagigimurah
2 1 27 January, 2020

SALAM PEDULI KESEHATAN!

GLISTER MULTI ACTION FLUORIDE TOOTHPASTE
Tersedia dalam 2 ukuran : 200 gr dan 50 ml ●Mengandung fluoride dan REMINACT yang telah memiliki hak paten ▪Membersihkan gigi dengan aman
▪Mengangkat plak / karang gigi
▪Mengembalikan warna putih alami gigi
▪Membersihkan tanpa mengikis gigi.
▪Membantu mengangkat noda pada gigi akibat berbagai faktor
▪Membantu mengembalikan mineral penting untuk menjadikan gigi lebih kuat
▪dapat menyembuhkan sakit gigi
PRODUK BERKUALITAS NO 1!

# #indotravellers #instagram #lfl #follow👉 #freelance #lfl#fff #entrepreneurship #followforfollow #businesscoach #business #freelancer #lfl💛 #terapiinstagram #amwayartistry #awesome #coolshot #liveyourlife #liveyourdream #artistrytatarias #mouthspray #glistermouthspray #glisterindonesia #odolbagus #odolmurah #pastagigibagus #pastagigimurah

SALAM PEDULI KESEHATAN!

GLISTER MULTI ACTION FLUORIDE TOOTHPASTE
Tersedia dalam 2 ukuran : 200 gr dan 50 ml ●Mengandung fluoride dan REMINACT yang telah memiliki hak paten ▪Membersihkan gigi dengan aman
▪Mengangkat plak / karang gigi
▪Mengembalikan warna putih alami gigi
▪Membersihkan tanpa mengikis gigi.
▪Membantu mengangkat noda pada gigi akibat berbagai faktor
▪Membantu mengembalikan mineral penting untuk menjadikan gigi lebih kuat
▪dapat menyembuhkan sakit gigi 
PRODUK BERKUALITAS NO 1!

# #indotravellers #instagram  #lfl #follow👉 #freelance #lfl❤ #fff #entrepreneurship #followforfollow #businesscoach #business  #freelancer #lfl💛 #terapiinstagram #amwayartistry #awesome #coolshot #liveyourlife #liveyourdream #artistrytatarias #mouthspray #glistermouthspray #glisterindonesia #odolbagus #odolmurah #pastagigibagus #pastagigimurah
3 1 27 January, 2020

🌸PINKLADY HAPPY CREAM🌸

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati , korang apa lagi tengah survey - survey dan intai - intai testimoni lagi ker ? 😜
.
Hoook aloooh dah tak payah intai - intai lagi cuba sendiri dulu baru tahu kesan dia macam mana super atau tak ! hehehe 😝
.
Kesan seawal seminggu kalau korang rajin sapu setiap pagi dan malam . Kalau malas sapu , 2 minggu lah kesan dia ikut kerajinan masing - masing 😘
.
Tapiiii nak cantik menawan mesti kita rajin kan 💃. Lagipun korang tak perlu risau , bahan - bahan yang terkandung adalah selamat .
.
PINKLADY HAPPY CREAM adalah 💯% selamat digunakan & ada kelulusan KKM NOT190700266K .
.
Jom dapatkan PinkLady Happy Cream sekarang dengan klik bio/whatsapp 0132774353 😍
.
Saya tunggu korang wasap tau 👇🏼
.
www.wasap.my/60132774353/happyCream
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #payudaraindah #bodymontok #pinkladyhappycream #payudarasexy #happycream #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #viral #pikatsuami #montok #mantap #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

🌸PINKLADY HAPPY CREAM🌸

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati , korang apa lagi tengah survey - survey dan intai - intai testimoni lagi ker ? 😜
.
Hoook aloooh dah tak payah intai - intai lagi cuba sendiri dulu baru tahu kesan dia macam mana super atau tak ! hehehe 😝
.
Kesan seawal seminggu kalau korang rajin sapu setiap pagi dan malam . Kalau malas sapu , 2 minggu lah kesan dia ikut kerajinan masing - masing 😘
.
Tapiiii nak cantik menawan mesti kita rajin kan 💃. Lagipun korang tak perlu  risau , bahan - bahan yang terkandung adalah selamat .
.
PINKLADY HAPPY CREAM adalah 💯% selamat digunakan & ada kelulusan KKM NOT190700266K .
.
Jom dapatkan PinkLady Happy Cream sekarang dengan klik bio/whatsapp 0132774353 😍
.
Saya tunggu korang wasap tau 👇🏼
.
www.wasap.my/60132774353/happyCream
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #payudaraindah #bodymontok #pinkladyhappycream #payudarasexy #happycream #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #viral #pikatsuami #montok #mantap #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 27 January, 2020

SALAM PEDULI KESEHATAN!

GLISTER MULTI ACTION FLUORIDE TOOTHPASTE
Tersedia dalam 2 ukuran : 200 gr dan 50 ml ●Mengandung fluoride dan REMINACT yang telah memiliki hak paten ▪Membersihkan gigi dengan aman
▪Mengangkat plak / karang gigi
▪Mengembalikan warna putih alami gigi
▪Membersihkan tanpa mengikis gigi.
▪Membantu mengangkat noda pada gigi akibat berbagai faktor
▪Membantu mengembalikan mineral penting untuk menjadikan gigi lebih kuat
▪dapat menyembuhkan sakit gigi
PRODUK BERKUALITAS NO 1!

# #indotravellers #instagram #lfl #follow👉 #freelance #lfl#fff #entrepreneurship #followforfollow #businesscoach #business #freelancer #lfl💛 #terapiinstagram #amwayartistry #awesome #coolshot #liveyourlife #liveyourdream #artistrytatarias #mouthspray #glistermouthspray #glisterindonesia #odolbagus #odolmurah #pastagigibagus #pastagigimurah

SALAM PEDULI KESEHATAN!

GLISTER MULTI ACTION FLUORIDE TOOTHPASTE
Tersedia dalam 2 ukuran : 200 gr dan 50 ml ●Mengandung fluoride dan REMINACT yang telah memiliki hak paten ▪Membersihkan gigi dengan aman
▪Mengangkat plak / karang gigi
▪Mengembalikan warna putih alami gigi
▪Membersihkan tanpa mengikis gigi.
▪Membantu mengangkat noda pada gigi akibat berbagai faktor
▪Membantu mengembalikan mineral penting untuk menjadikan gigi lebih kuat
▪dapat menyembuhkan sakit gigi 
PRODUK BERKUALITAS NO 1!

# #indotravellers #instagram  #lfl #follow👉 #freelance #lfl❤ #fff #entrepreneurship #followforfollow #businesscoach #business  #freelancer #lfl💛 #terapiinstagram #amwayartistry #awesome #coolshot #liveyourlife #liveyourdream #artistrytatarias #mouthspray #glistermouthspray #glisterindonesia #odolbagus #odolmurah #pastagigibagus #pastagigimurah
1 1 27 January, 2020

🌸PINKLADY HAPPY CREAM🌸

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati , korang apa lagi tengah survey - survey dan intai - intai testimoni lagi ker ? 😜
.
Hoook aloooh dah tak payah intai - intai lagi cuba sendiri dulu baru tahu kesan dia macam mana super atau tak ! hehehe 😝
.
Kesan seawal seminggu kalau korang rajin sapu setiap pagi dan malam . Kalau malas sapu , 2 minggu lah kesan dia ikut kerajinan masing - masing 😘
.
Tapiiii nak cantik menawan mesti kita rajin kan 💃. Lagipun korang tak perlu risau , bahan - bahan yang terkandung adalah selamat .
.
PINKLADY HAPPY CREAM adalah 💯% selamat digunakan & ada kelulusan KKM NOT190700266K .
.
Jom dapatkan PinkLady Happy Cream sekarang dengan klik bio/whatsapp 0132774353 😍
.
Saya tunggu korang wasap tau 👇🏼
.
www.wasap.my/60132774353/happyCream
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #payudaraindah #bodymontok #pinkladyhappycream #payudarasexy #happycream #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #viral #pikatsuami #montok #mantap #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

🌸PINKLADY HAPPY CREAM🌸

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati , korang apa lagi tengah survey - survey dan intai - intai testimoni lagi ker ? 😜
.
Hoook aloooh dah tak payah intai - intai lagi cuba sendiri dulu baru tahu kesan dia macam mana super atau tak ! hehehe 😝
.
Kesan seawal seminggu kalau korang rajin sapu setiap pagi dan malam . Kalau malas sapu , 2 minggu lah kesan dia ikut kerajinan masing - masing 😘
.
Tapiiii nak cantik menawan mesti kita rajin kan 💃. Lagipun korang tak perlu  risau , bahan - bahan yang terkandung adalah selamat .
.
PINKLADY HAPPY CREAM adalah 💯% selamat digunakan & ada kelulusan KKM NOT190700266K .
.
Jom dapatkan PinkLady Happy Cream sekarang dengan klik bio/whatsapp 0132774353 😍
.
Saya tunggu korang wasap tau 👇🏼
.
www.wasap.my/60132774353/happyCream
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #payudaraindah #bodymontok #pinkladyhappycream #payudarasexy #happycream #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #viral #pikatsuami #montok #mantap #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 27 January, 2020

Top #terapiinstagram posts

Bismillah ❤️ Seminer vermek benim için önemli.
Çünkü ancak buralarda daha çok kişinin ruhuna dokunma şansım oluyor. Özellikle kadınlar benim kıymetlim, onlar sağlıklı bir dönüşüm ve değişim geçirirse bir aile değişir biliyorum. Bir çocuk daha iyi yetişir sonra bir erkek (kocalar) hâl diliyle değişimi görür ve hisseder. Kadınlar semineri bu yüzden hep önceliğim. Dahası büyük salonlarda gençlerin ruhuna dokunmak ayrı bir huzur ve zevk veriyor, biliyorum ki bir gencimizin aklına bir soru işareti bırakabilirsem ne mutlu bana. Cevabı için seçenekler sunduğumda düşünmesine ve algılarını yönlendirmesine yönetmesine vesile olabilirsem bir nesilin sağlıklı ilerleyişine katkı sağlamış olacağım. Ezber bozan yaklaşımlarım kalplere dokunsun, niyetimi bu yolda daim kıl!
Şimdi duam o’dur ki, “Rabbim! Göğsümü genişlet, işimi kolaylaştır, dilimin düğümünü çöz ki sözümü iyi anlasınlar!” .
#psikologtubakılıç .
.
.

#psikolog #tubakılıç #psikoterapi #instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari #psikoloji #psychology
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi #insan #instaterapia
#terapiinstagram #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo

Bismillah ❤️ Seminer vermek benim için önemli. 
Çünkü ancak buralarda daha çok kişinin ruhuna dokunma şansım oluyor. Özellikle kadınlar benim kıymetlim, onlar sağlıklı bir dönüşüm ve değişim geçirirse bir aile değişir biliyorum. Bir çocuk daha iyi yetişir sonra  bir erkek (kocalar) hâl diliyle değişimi görür ve hisseder. Kadınlar semineri bu yüzden hep önceliğim. Dahası büyük salonlarda gençlerin ruhuna dokunmak ayrı bir huzur ve zevk veriyor, biliyorum ki bir gencimizin aklına bir soru işareti bırakabilirsem ne mutlu bana. Cevabı için seçenekler sunduğumda düşünmesine ve algılarını yönlendirmesine yönetmesine vesile olabilirsem bir nesilin sağlıklı ilerleyişine katkı sağlamış olacağım. Ezber bozan yaklaşımlarım kalplere dokunsun, niyetimi bu yolda daim kıl! 
Şimdi duam o’dur ki, “Rabbim! Göğsümü genişlet, işimi kolaylaştır, dilimin düğümünü çöz ki sözümü iyi anlasınlar!” .
#psikologtubakılıç .
.
.

#psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psychology 
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia 
#terapiinstagram  #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo
1,582 38 26 January, 2020

Bismillah 🔓

Gün evine gidiyor , akşam oluyor yerine bizde öyle denir. Son günlerde uzunca düşüncelerdeyim, insan kendi insanlık evinden neden uzaklaştı bu kadar. Mustafa Kutlu ne güzel söylemiş , “İçimizdeki aslanların yelelerini okşamaya başladığımızda kaleleri terk ettik.” O aslanların yelelerini okşadıkça giderek bencilleştik giderek narsistleştik ama bu narsizim örtülü narsizim oldu çaktırmadan kötüleştik sonra hep ben sadece ben olayım dedik, hep benim hakkım dedik, bir diğerinin başarısını alkışlayamayacak kadar kompleksli olduk, orada burada insan psikolojisine dair ahkamlar kestik oysa önce kendi ruhumuzdaki kör noktaları aydınlatmalıydık, çünkü gözümüzü hırs şöhret para ve dünyaya ait ne kadar madde varsa kör etti. Hakikatten uzaklaştıkça sözüm ona “bilgi” mizle alimlik tasladık. İşte bu yüzden sevgili bilgelere sesleniyorum , kimse kendi ruhunu temize çekmeden kendisine danışanların ruhuna dokunmasın.

#psikologtubakılıç .
.
#psikolog #tubakılıç #psikoterapi #instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari #psikoloji #psychology
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi #insan #instaterapia
#terapiinstagram #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo

Bismillah 🔓

Gün evine gidiyor , akşam oluyor yerine bizde öyle denir. Son günlerde uzunca düşüncelerdeyim, insan kendi insanlık evinden neden uzaklaştı bu kadar. Mustafa Kutlu ne güzel söylemiş , “İçimizdeki aslanların yelelerini okşamaya başladığımızda kaleleri terk ettik.” O aslanların yelelerini okşadıkça giderek bencilleştik giderek narsistleştik ama bu narsizim örtülü narsizim oldu çaktırmadan kötüleştik sonra hep ben sadece ben olayım dedik, hep benim hakkım dedik, bir diğerinin başarısını alkışlayamayacak kadar kompleksli olduk, orada burada insan psikolojisine dair ahkamlar kestik oysa önce kendi ruhumuzdaki kör noktaları aydınlatmalıydık, çünkü gözümüzü hırs şöhret para ve dünyaya ait ne kadar madde varsa kör etti. Hakikatten uzaklaştıkça sözüm ona “bilgi” mizle alimlik tasladık. İşte bu yüzden sevgili bilgelere sesleniyorum , kimse kendi ruhunu temize çekmeden kendisine danışanların ruhuna dokunmasın.

#psikologtubakılıç .
.
#psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psychology 
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia 
#terapiinstagram  #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo
1,695 16 24 January, 2020

Bismillah 🔃

Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanların olumsuz özellikleri hakkında söylenerek onlarda farkındalık uyandıramaz onları dönüştüremezsiniz, şayet onlarda bir değişim başlatmak istiyorsanız onların olumlu özellikleri üzerinden konuşmalısınız.

#psikologtubakılıç .
.
#psikolog #tubakılıç #psikoterapi #instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari #psikoloji #psychology
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi #insan #instaterapia
#terapiinstagram #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo

Bismillah 🔃

Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanların olumsuz özellikleri hakkında söylenerek onlarda farkındalık uyandıramaz onları dönüştüremezsiniz, şayet onlarda bir değişim başlatmak istiyorsanız onların olumlu özellikleri üzerinden konuşmalısınız.

#psikologtubakılıç .
.
#psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psychology 
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia 
#terapiinstagram  #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo
602 13 27 January, 2020

Bismillah 🎈

Yapmak istediğiniz şeyler var değil mi? Hayallerinize giden yolda koyduğunuz bir niyet. Bunlardan bahsederken çevrenizdeki bazı insanlar size öyle yapma böyle yap şuraya gitme buradan gelme o öyle değil böyle şu şöyle değil öyle gibi şeyler söyler. Lütfen herkesi ve her şeyi bırakıp siz, asıl siz ne istiyorsunuz onu kendinize bi sorun. Asıl sorunun muhatabı zihniniz ve kalbiniz...
#psikologtubakılıç
#hayırlıcumalar .
.
.
#psikolog #tubakılıç #psikoterapi #instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari #psikoloji #psychology
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi #insan #instaterapia
#terapiinstagram #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo

Bismillah 🎈

Yapmak istediğiniz şeyler var değil mi? Hayallerinize giden yolda koyduğunuz bir niyet. Bunlardan bahsederken çevrenizdeki bazı insanlar size öyle yapma böyle yap şuraya gitme buradan gelme o öyle değil böyle şu şöyle değil öyle gibi şeyler söyler. Lütfen herkesi ve her şeyi bırakıp siz,  asıl siz  ne istiyorsunuz onu kendinize bi sorun. Asıl sorunun muhatabı zihniniz ve kalbiniz...
#psikologtubakılıç 
#hayırlıcumalar .
.
.
#psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psychology 
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia 
#terapiinstagram  #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo
2,015 14 23 January, 2020

Bismillah ❤️ Düşmanı dışarda arama insan ne ederse kendine edermiş, her olumsuzlukta kendine yükleniyorsan, her sorunu kendinden biliyorsan, her defasında kendini acımasızca yargılıyorsan, herkes mutlu olsun diye kendi üzerine basıp geçiyorsan üzgünüm ama sen fedakar biri değil kendine düşman birisin. Hadi bilişsel olarak bunların değişebileceğini kabul et. Gerçekten her şey ama her şeyin sorumlusu olma ihtimalin yüzde kaç, neden- sonuç dengesinde terazide senin her defasında sebep tarafında olman mümkün mü? Dünyadaki bütün maddi ve manevi sinyallerin senden geldiğini mi ima ediyorsun? Bu çok ironik değil mi?
Grip olduğumuzda bile bağışıklık sistemimiz iyi bile olsa dışardan gelen bir virüs bizden daha kuvvetli olabilir, değil mi? Hayatta her şey mümkün böyle bakarsan dünyaya canın daha mantıklı acır. Sen ne düşünüyorsun bu konuda ? #tbt #bolu

#psikologtubakılıç

#psikolog #tubakılıç #psikoterapi #instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari #psikoloji #psychology
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi #insan #instaterapia
#terapiinstagram #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık

Bismillah ❤️ Düşmanı dışarda arama insan ne ederse kendine edermiş, her olumsuzlukta kendine yükleniyorsan, her sorunu kendinden biliyorsan, her defasında kendini acımasızca yargılıyorsan, herkes mutlu olsun diye kendi üzerine basıp geçiyorsan üzgünüm ama sen fedakar biri değil kendine düşman birisin. Hadi bilişsel olarak bunların değişebileceğini kabul et. Gerçekten her şey ama her şeyin sorumlusu olma ihtimalin yüzde kaç, neden- sonuç dengesinde terazide senin her defasında sebep tarafında olman mümkün mü?  Dünyadaki bütün maddi ve manevi sinyallerin senden geldiğini mi ima ediyorsun? Bu çok ironik değil mi? 
Grip olduğumuzda bile bağışıklık sistemimiz iyi bile olsa dışardan gelen bir virüs bizden daha kuvvetli olabilir,  değil mi? Hayatta her şey mümkün böyle bakarsan dünyaya canın daha mantıklı acır. Sen ne düşünüyorsun bu konuda ?  #tbt #bolu

#psikologtubakılıç

#psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psychology 
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia 
#terapiinstagram  #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık
3,894 86 16 January, 2020

Bismillah 🎈

Acı çekip ağlamadan gülebilmenin kıymetini, kavga etmeden huzurun nimetini, hasta olmadan ayakta durabilmenin şükrünü öğrenemez ve içselleştiremeyiz. Sorunlarınız olduğunda, onlardan nasıl kurturum diye bakmayın , bunlarla nasıl yaşarım nasıl sıkıntılarımı ehlileştiririm derdinde olun.
İnsanı insan yapan zıtlıklar içindeki alemde kaim olmasıdır.
Şimdi soracaksınız bana dertlerimizi nasıl ehlileştiririz?
Cevap basit. Ama uygulaması belli bir süreç (sabır) istiyor.
Sorunlarınızı severseniz onları evcilleştirirsiniz, yani onların sizi kontrol etmesini size olur olmadık zamanda çelme takmasını engellemiş olursunuz.
Sorunlardan ,kaygılardan ve dertlerden kurtulma eğilimi hep geri teper. Onları bir valize koyup sığdırmaya çalıştıkça o valizin fermuarı ordan burdan pırtar. Çıkarın o valizden bi bakın ütüleyin önce ,düzgünce katlayın ,sonra vakum paketleme yapın valize öyle koyun. Bu benzetmemin özünde sorunlarınızı alın ve inceleyin. Neden oldu? nasıl oldu? Peki ben şimdi ne yapmalıyım? Değiştirebileceklerim ne sınırlarım ne bu anlamda? Peki ya değişmeyeceklerin içinde ben yerimi ne kadar değiştirebilirim şartlarımı nasıl düzenlerim? Daha önce bu dertleri olanlar nasıl davranmış neler uygulamış? Ne kadar çözüm bulmuşlar? Bu yöntemleri uygulasam benim şartlarıma nasıl uyum sağlar? gibi gibi... bir sürü soru.

Sorunlar ve dertler geldiğinde bu sorular üzerine kafa yormak size basiret kazandırır sizi irfan sahibi yapar. Sabrı öğretir.. sabır dert altında kalıp biçare olmak değil işte sabır bu söylediğim sorular üzerine çalışmaktır. Sorunların aktörlerine odaklanmak yerine çözüme bakmaktır. Hayat bir film, siz ise kendi repliklerinizden ve sahnenizden mes’ulsunuz! Bunu sakın unutmayın!

#psikologtubakılıç .
#psikolog #tubakılıç #psikoterapi #instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari #psikoloji #psychology
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi #insan #instaterapia
#terapiinstagram #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo

Bismillah 🎈

Acı çekip ağlamadan gülebilmenin kıymetini, kavga etmeden huzurun nimetini, hasta olmadan ayakta durabilmenin şükrünü öğrenemez ve içselleştiremeyiz. Sorunlarınız olduğunda, onlardan nasıl kurturum diye bakmayın ,  bunlarla nasıl yaşarım nasıl sıkıntılarımı ehlileştiririm derdinde olun. 
İnsanı insan yapan zıtlıklar içindeki alemde kaim olmasıdır. 
Şimdi soracaksınız bana dertlerimizi nasıl ehlileştiririz? 
Cevap basit. Ama uygulaması belli bir  süreç (sabır) istiyor. 
Sorunlarınızı severseniz  onları evcilleştirirsiniz,  yani onların sizi kontrol etmesini size olur olmadık zamanda çelme takmasını engellemiş olursunuz. 
Sorunlardan ,kaygılardan ve dertlerden kurtulma eğilimi hep geri teper. Onları bir valize koyup sığdırmaya çalıştıkça o valizin fermuarı ordan burdan pırtar. Çıkarın o valizden bi bakın ütüleyin önce ,düzgünce katlayın ,sonra vakum paketleme yapın valize öyle koyun. Bu benzetmemin özünde sorunlarınızı alın ve inceleyin. Neden oldu? nasıl oldu? Peki ben  şimdi ne yapmalıyım? Değiştirebileceklerim ne sınırlarım ne bu anlamda? Peki ya değişmeyeceklerin içinde ben yerimi ne kadar değiştirebilirim şartlarımı nasıl düzenlerim? Daha önce bu dertleri olanlar nasıl davranmış neler uygulamış? Ne kadar çözüm bulmuşlar? Bu yöntemleri uygulasam benim şartlarıma nasıl uyum sağlar? gibi gibi... bir sürü soru.

Sorunlar ve dertler geldiğinde bu sorular üzerine kafa yormak size basiret kazandırır sizi irfan sahibi yapar. Sabrı öğretir.. sabır dert altında kalıp biçare olmak değil işte sabır bu söylediğim sorular üzerine çalışmaktır. Sorunların aktörlerine odaklanmak yerine çözüme bakmaktır. Hayat bir film, siz ise kendi repliklerinizden ve sahnenizden mes’ulsunuz! Bunu sakın unutmayın!

#psikologtubakılıç .
#psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psychology 
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia 
#terapiinstagram  #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo
2,097 37 22 January, 2020

Bismillah 🎈

İkinci kitabımı heyecanla yazıyorum... farkındalığımıza katkı sağlayacak türden olsun diye sıvadım kolları... insanı hayatı ve yaşanan olayları yorumlarken yine değiştirebilecekleriniz için hayatı yeniden okuma gözlüğü değiştiremeyeceğiniz gerçeklere sarılma iradesi sunmak istedim. 🔓👇 az biraz spoiler olsun diye ...✊ .
. “Çağımızdaki psikolojik bozuklukların sebebini sorarsanız bana.
Hantal bir çağın çocuklarıyız şimdilerde,
Lakin bu bedenin ve ruhun hantalı olmaktı. Zira insan ,her işi yüklenecek ve kolaylaştıracak makinaları yapacak kadar akıllıydı. En nihayetinde insan gücünü ve zekasını makinalara transfer etti. Fakat o makinlara duygu transferi yapamadığı için derdi çekmek gene insana kaldı. Bu ilerlemeye rağmen insan çağımızda insanın psikolojik acılarını çekip atacak bir araç yapamadı henüz.
Ve insan zamanı takip ederken yoruldu...
Maalesef modern çağ her şeyi güncelledi, bir tek insanın ruh yapısını güncelleyemedi oysa o modern gelişimle beraber insanın psikolojik yapısı da gelişmeliydi. Teknoloji ilerledikçe yan etkilerine insanların yaşamında şahit olduk. Trend olan psikolojik rahatsızlıklarla insan gelişti gelişti gelişti....ve psikolojik patlamalarla bölünme yaşadı.” Tuba Kılıç
.
.
.
.

#psikologtubakılıç .
#psikolog #tubakılıç #psikoterapi #instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari #psikoloji #psychology
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi #insan #instaterapia
#terapiinstagram #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo

Bismillah 🎈

İkinci kitabımı heyecanla yazıyorum... farkındalığımıza katkı sağlayacak türden olsun diye sıvadım kolları... insanı hayatı ve yaşanan olayları yorumlarken yine değiştirebilecekleriniz için hayatı yeniden okuma gözlüğü değiştiremeyeceğiniz gerçeklere sarılma iradesi sunmak istedim. 🔓👇 az biraz spoiler olsun diye ...✊ .
. “Çağımızdaki psikolojik bozuklukların sebebini sorarsanız bana. 
Hantal bir çağın çocuklarıyız şimdilerde, 
Lakin bu bedenin ve ruhun hantalı olmaktı.  Zira insan ,her işi yüklenecek ve kolaylaştıracak makinaları yapacak kadar akıllıydı. En nihayetinde insan gücünü ve  zekasını makinalara transfer etti. Fakat o makinlara duygu transferi yapamadığı için derdi çekmek gene insana kaldı. Bu ilerlemeye rağmen insan çağımızda insanın psikolojik acılarını çekip atacak bir araç yapamadı henüz.
Ve insan zamanı takip ederken yoruldu...
Maalesef modern çağ her şeyi güncelledi, bir tek insanın ruh yapısını güncelleyemedi oysa o modern gelişimle beraber insanın psikolojik yapısı da gelişmeliydi. Teknoloji ilerledikçe yan etkilerine insanların yaşamında şahit olduk. Trend olan psikolojik rahatsızlıklarla insan gelişti gelişti gelişti....ve psikolojik patlamalarla bölünme yaşadı.” Tuba Kılıç
.
.
.
.

#psikologtubakılıç .
#psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikolojiksözler #psikoterapist #tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psychology 
#psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia 
#terapiinstagram  #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo
1,028 20 21 January, 2020