#teringinmengandung Instagram Photos & Videos

teringinmengandung - 155 posts

    Alhamdulillah... Rezeki dari Allah... Anak buah maklong yg ke 8... Nur Syifa Humaira.... Kakcik doakan yg teringin menimang Cahaya mata akan dikurniakan anak secepat mungkin... Korang pun doakan Kakcik mengandung dengan kuasa Allah.... #teringinmengandung 
#maharani

    Alhamdulillah... Rezeki dari Allah... Anak buah maklong yg ke 8... Nur Syifa Humaira.... Kakcik doakan yg teringin menimang Cahaya mata akan dikurniakan anak secepat mungkin... Korang pun doakan Kakcik mengandung dengan kuasa Allah.... #teringinmengandung
    #maharani

    14 0 28 June, 2018
    Hai semua anda ada masalah seperti ini!!? Jangan malu jangan segan ada masalah boleh wassap or PM saya... 📌TANDA2 RAHIM TIDAK SIHAT 🍶 KENTUT FARAJ😲Bila bersama seringkali keluar angin kus-kus di situ..jangan gelak!jangan ketawa!ini serius ok!!! 🍶 PERIOD TIDAK TERATUR,sampai berbulan-bulan tidak datang HAID(tapi tidak mengandung) 🍶 KELUAR LENDIRAN,KEPUTIHAN,LELEHAN BERLEBIHAN sehingga hadir bau yang kurang menyenangkan 😫 !aduhai 😓 🍶 Datang HAID tapi darah keluar sikit-sikit ON OFF!ON OFF! 🍶Bila PERIOD,perut mengelodak bagai nak pecah!sakitnya yang teramat.sampai terpaksa telan panadol/ubat tahan sakit,ingat yer jangan terlalu kerap mengambil ubat tahan sakit,nanti akan menjadi masalah pada buah pinggang anda!!bukan sekarang tapi 10 tahun akan datang! huh 🍶Eh kalau dah tahu,tak nak cari PENAWAR ker ??? Tak nak IKTIAR ker ?? nak biarkan sampai bila?

Jom.sis guide anda☺

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil

    Hai semua anda ada masalah seperti ini!!? Jangan malu jangan segan ada masalah boleh wassap or PM saya... 📌TANDA2 RAHIM TIDAK SIHAT 🍶 KENTUT FARAJ😲Bila bersama seringkali keluar angin kus-kus di situ..jangan gelak!jangan ketawa!ini serius ok!!! 🍶 PERIOD TIDAK TERATUR,sampai berbulan-bulan tidak datang HAID(tapi tidak mengandung) 🍶 KELUAR LENDIRAN,KEPUTIHAN,LELEHAN BERLEBIHAN sehingga hadir bau yang kurang menyenangkan 😫 !aduhai 😓 🍶 Datang HAID tapi darah keluar sikit-sikit ON OFF!ON OFF! 🍶Bila PERIOD,perut mengelodak bagai nak pecah!sakitnya yang teramat.sampai terpaksa telan panadol/ubat tahan sakit,ingat yer jangan terlalu kerap mengambil ubat tahan sakit,nanti akan menjadi masalah pada buah pinggang anda!!bukan sekarang tapi 10 tahun akan datang! huh 🍶Eh kalau dah tahu,tak nak cari PENAWAR ker ??? Tak nak IKTIAR ker ?? nak biarkan sampai bila?

    Jom.sis guide anda☺

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil

    10 0 6 April, 2018
    Hai semua anda ada masalah seperti ini!!? Jangan malu jangan segan ada masalah boleh wassap or PM saya... 📌TANDA2 RAHIM TIDAK SIHAT 🍶 KENTUT FARAJ😲Bila bersama seringkali keluar angin kus-kus di situ..jangan gelak!jangan ketawa!ini serius ok!!! 🍶 PERIOD TIDAK TERATUR,sampai berbulan-bulan tidak datang HAID(tapi tidak mengandung) 🍶 KELUAR LENDIRAN,KEPUTIHAN,LELEHAN BERLEBIHAN sehingga hadir bau yang kurang menyenangkan 😫 !aduhai 😓 🍶 Datang HAID tapi darah keluar sikit-sikit ON OFF!ON OFF! 🍶Bila PERIOD,perut mengelodak bagai nak pecah!sakitnya yang teramat.sampai terpaksa telan panadol/ubat tahan sakit,ingat yer jangan terlalu kerap mengambil ubat tahan sakit,nanti akan menjadi masalah pada buah pinggang anda!!bukan sekarang tapi 10 tahun akan datang! huh 🍶Eh kalau dah tahu,tak nak cari PENAWAR ker ??? Tak nak IKTIAR ker ?? nak biarkan sampai bila?

Jom.sis nanie guide anda☺

Click here for whatsapp👇👇👇
http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil

    Hai semua anda ada masalah seperti ini!!? Jangan malu jangan segan ada masalah boleh wassap or PM saya... 📌TANDA2 RAHIM TIDAK SIHAT 🍶 KENTUT FARAJ😲Bila bersama seringkali keluar angin kus-kus di situ..jangan gelak!jangan ketawa!ini serius ok!!! 🍶 PERIOD TIDAK TERATUR,sampai berbulan-bulan tidak datang HAID(tapi tidak mengandung) 🍶 KELUAR LENDIRAN,KEPUTIHAN,LELEHAN BERLEBIHAN sehingga hadir bau yang kurang menyenangkan 😫 !aduhai 😓 🍶 Datang HAID tapi darah keluar sikit-sikit ON OFF!ON OFF! 🍶Bila PERIOD,perut mengelodak bagai nak pecah!sakitnya yang teramat.sampai terpaksa telan panadol/ubat tahan sakit,ingat yer jangan terlalu kerap mengambil ubat tahan sakit,nanti akan menjadi masalah pada buah pinggang anda!!bukan sekarang tapi 10 tahun akan datang! huh 🍶Eh kalau dah tahu,tak nak cari PENAWAR ker ??? Tak nak IKTIAR ker ?? nak biarkan sampai bila?

    Jom.sis nanie guide anda☺

    Click here for whatsapp👇👇👇
    http://www.wasap.my/60197780357

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil

    11 7 5 February, 2018
    KES dari klinik Mommies Wellness Centre.syukur alhamdullilah selepas 7 tahun.

#PREGGYLOVE puan minum dari sah preg 4 minggu sampai hari ini ye 16 ++ minggu ye. 😀😀😙 "Assalam, sy 4x dh lalui #keguguran masa 6 hingga 8 minggu hamil.sekali dah lekat di tiub,terpaksa la dibuang tiub saya belah kiri.dgn harapan 1 tiub shj sy tak putusasa. 5 botol menstrualpro habis & alhamdullilah sy disah pregnant 4 minggu masa tu. terus sy amalkn #preggylove takut gugur lagi. dgn izin allah kini bayi ku dlm kandungan sihat 16 ++ week. syukur alhamdullilah perasaan yg sukar nk kata. "

sama2 la kita doakan kesihatan terbaik ibu dan baby ye

MOMMIES WELLNESS CENTRE - your dream come true. 
PREGGYLOVE - teman setia kehamilan anda sehingga bersalin😙😙satu satunya produk kuat rahim pertama msia

KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SIJAT ELAK GUGUR . 👪

Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain? 
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
- vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
- kaya dgn folic asid natural
-kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting 
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin
harga :
rm100 sebtol
buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker
nak info lanjut ,nak promosi juga ?
http://www.wasap.my/60142312698

SAMA2 KITA DOAKAN KEBAHAGIAAN ANDA SEMUA.

#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#preggyloveputrajaya

    KES dari klinik Mommies Wellness Centre.syukur alhamdullilah selepas 7 tahun.

    #PREGGYLOVE puan minum dari sah preg 4 minggu sampai hari ini ye 16 ++ minggu ye. 😀😀😙 "Assalam, sy 4x dh lalui #keguguran masa 6 hingga 8 minggu hamil.sekali dah lekat di tiub,terpaksa la dibuang tiub saya belah kiri.dgn harapan 1 tiub shj sy tak putusasa. 5 botol menstrualpro habis & alhamdullilah sy disah pregnant 4 minggu masa tu. terus sy amalkn #preggylove takut gugur lagi. dgn izin allah kini bayi ku dlm kandungan sihat 16 ++ week. syukur alhamdullilah perasaan yg sukar nk kata. "

    sama2 la kita doakan kesihatan terbaik ibu dan baby ye

    MOMMIES WELLNESS CENTRE - your dream come true.
    PREGGYLOVE - teman setia kehamilan anda sehingga bersalin😙😙satu satunya produk kuat rahim pertama msia

    KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SIJAT ELAK GUGUR . 👪

    Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain?
    Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

    BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

    Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
    - vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
    - kaya dgn folic asid natural
    -kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting
    DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

    Preggylove cara minum :
    - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
    - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
    - susu sedap strawberry crunchy dengan badam
    - KAYA DENGAN FOLIC ASID
    _ selamat diamalkn sehingga bersalin
    harga :
    rm100 sebtol
    buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker
    nak info lanjut ,nak promosi juga ?
    http://www.wasap.my/60142312698

    SAMA2 KITA DOAKAN KEBAHAGIAAN ANDA SEMUA.

    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #preggyloveputrajaya

    17 0 8 September, 2017
    video HD untuk ibu/bakal ibu dari klinik kami MOMMIES WELLNESS CENTRE - your dream come true. 
sangat menyentuh hati. we love u all.

PREGGYLOVE - teman setia kehamilan anda sehingga bersalin😙😙satu satunya produk kuat rahim pertama msia

KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SIJAT ELAK GUGUR . 👪

Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain? 
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
- vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
- kaya dgn folic asid natural
-kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting 
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin

harga :
rm100 sebtol
buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

KEBAHAGIAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI.

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍😊
Click here for whatsapp👇👇 http://www.wasap.my/60142312698  #usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#hamilcepat
#hbrendah
#penjagaanhamil
#hamilmalaysia

    video HD untuk ibu/bakal ibu dari klinik kami MOMMIES WELLNESS CENTRE - your dream come true.
    sangat menyentuh hati. we love u all.

    PREGGYLOVE - teman setia kehamilan anda sehingga bersalin😙😙satu satunya produk kuat rahim pertama msia

    KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SIJAT ELAK GUGUR . 👪

    Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain?
    Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

    BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

    Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
    - vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
    - kaya dgn folic asid natural
    -kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting
    DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

    Preggylove cara minum :
    - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
    - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
    - susu sedap strawberry crunchy dengan badam
    - KAYA DENGAN FOLIC ASID
    _ selamat diamalkn sehingga bersalin

    harga :
    rm100 sebtol
    buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

    KEBAHAGIAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI.

    Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍😊
    Click here for whatsapp👇👇 http://www.wasap.my/60142312698 #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #hamilcepat
    #hbrendah
    #penjagaanhamil
    #hamilmalaysia

    14 0 6 September, 2017
    video HD untuk ibu/bakal ibu dari klinik kami MOMMIES WELLNESS CENTRE - your dream come true. 
sangat menyentuh hati. we love u all.

PREGGYLOVE - teman setia kehamilan anda sehingga bersalin😙😙satu satunya produk kuat rahim pertama msia

KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SIJAT ELAK GUGUR . 👪

Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain? 
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
- vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
- kaya dgn folic asid natural
-kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting 
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin

harga :
rm100 sebtol
buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

KEBAHAGIAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI.

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍😊
Click here for whatsapp👇👇 http://www.wasap.my/60142312698  #usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#hamilcepat
#hbrendah
#penjagaanhamil
#hamilmalaysia

    video HD untuk ibu/bakal ibu dari klinik kami MOMMIES WELLNESS CENTRE - your dream come true.
    sangat menyentuh hati. we love u all.

    PREGGYLOVE - teman setia kehamilan anda sehingga bersalin😙😙satu satunya produk kuat rahim pertama msia

    KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SIJAT ELAK GUGUR . 👪

    Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain?
    Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

    BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

    Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
    - vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
    - kaya dgn folic asid natural
    -kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting
    DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

    Preggylove cara minum :
    - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
    - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
    - susu sedap strawberry crunchy dengan badam
    - KAYA DENGAN FOLIC ASID
    _ selamat diamalkn sehingga bersalin

    harga :
    rm100 sebtol
    buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

    KEBAHAGIAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI.

    Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍😊
    Click here for whatsapp👇👇 http://www.wasap.my/60142312698 #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #hamilcepat
    #hbrendah
    #penjagaanhamil
    #hamilmalaysia

    12 0 29 August, 2017
    LEKAT GUGUR LEKAT GUGUR.. SMPAI BLE NAK ADA ANAK NI?? .
Saper yg bleh trima bile dah usaha, berjaya hamil pastu gugur. Bkn sekali bkn 2 kali tapi dah banyak kali. So Please jgn buat tak tau je kat masalah ni ok !
.
Kalau anda nak tau, lbh 25% kehamilan mesti last2 gugur akhirnya nak2 lgi bile da smpai trimester pertama. Tapi anda tau tak kebanyakan kes gugur berlaku sebelum wanita sempat tau yg mereka sebenarnya hamil. Dan boleh jdi lebih lgi sampai 50% dari keseluruhan mereka yang hamil.
.
Keguguran berulang ni jarang sangat berlaku. Dianggarkan 5% pasangan akan mengalami 2 kali keguguran berturut-turut manakala 2% pula mengalami 3 kali keguguran berturut turut.
.
SIAPA JE YANG BERISIKO KERAP KEGUGURAN NI?
=========================================
Sesiapapun boleh mengalami keguguran berulang ini tapi terdapat faktor faktor tertentu yang meninggikan risiko anda termasuklah:
.
PERNAH KEGUGURAN
*************************
Mereka yang mengalami 2 kali keguguran sebelumnya mempunyai 25% risiko untuk mendapat keguguran ketiga. Walau bagaimanpun bagi mereka yang cuma gugur sekali, risiko anda sama dengan mereka yang tidak pernah gugur.
.
USIA
******
Usia memainkan peranan penting terhadap peluang anda untuk hamil. Mereka yang berusia lebih dari 30 tahun lebih berisiko untuk mengalami keguguran, risikonya akan menjadi lebih tinggi sekiranya usia semakin bertambah.
.
GAYA HIDUP
*************
Gaya hidup seperti merokok, meminum alkohol dan mengambil dadah meninggikan risiko anda untuk gugur berulang kali.

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#penjagaanhamil
#hamilmalaysia
#setkesuburanmalaysia
#tiubfalopioblock
#masalahtiubfalopio
#rahimjatuh
#ectopik
#kandunganluarrahim
#menpro
#menstrual
#preggylove

    LEKAT GUGUR LEKAT GUGUR.. SMPAI BLE NAK ADA ANAK NI?? .
    Saper yg bleh trima bile dah usaha, berjaya hamil pastu gugur. Bkn sekali bkn 2 kali tapi dah banyak kali. So Please jgn buat tak tau je kat masalah ni ok !
    .
    Kalau anda nak tau, lbh 25% kehamilan mesti last2 gugur akhirnya nak2 lgi bile da smpai trimester pertama. Tapi anda tau tak kebanyakan kes gugur berlaku sebelum wanita sempat tau yg mereka sebenarnya hamil. Dan boleh jdi lebih lgi sampai 50% dari keseluruhan mereka yang hamil.
    .
    Keguguran berulang ni jarang sangat berlaku. Dianggarkan 5% pasangan akan mengalami 2 kali keguguran berturut-turut manakala 2% pula mengalami 3 kali keguguran berturut turut.
    .
    SIAPA JE YANG BERISIKO KERAP KEGUGURAN NI?
    =========================================
    Sesiapapun boleh mengalami keguguran berulang ini tapi terdapat faktor faktor tertentu yang meninggikan risiko anda termasuklah:
    .
    PERNAH KEGUGURAN
    *************************
    Mereka yang mengalami 2 kali keguguran sebelumnya mempunyai 25% risiko untuk mendapat keguguran ketiga. Walau bagaimanpun bagi mereka yang cuma gugur sekali, risiko anda sama dengan mereka yang tidak pernah gugur.
    .
    USIA
    ******
    Usia memainkan peranan penting terhadap peluang anda untuk hamil. Mereka yang berusia lebih dari 30 tahun lebih berisiko untuk mengalami keguguran, risikonya akan menjadi lebih tinggi sekiranya usia semakin bertambah.
    .
    GAYA HIDUP
    *************
    Gaya hidup seperti merokok, meminum alkohol dan mengambil dadah meninggikan risiko anda untuk gugur berulang kali.

    Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
    Sis nani bantu anda😊
    Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #penjagaanhamil
    #hamilmalaysia
    #setkesuburanmalaysia
    #tiubfalopioblock
    #masalahtiubfalopio
    #rahimjatuh
    #ectopik
    #kandunganluarrahim
    #menpro
    #menstrual
    #preggylove

    4 0 13 August, 2017
    "SUSAH NAK HAMIL KALAU TELUR (OVUM) TAK MATANG‼️INI KES SERIUS‼️"
.
✅Telur yang matang berukuran diantara 12mm 25mm.
❎Jika kurang dari saiz berkenaan kebarangkalian untuk disenyawakan tak akan berlaku
.
TANDA-TANDA TELUR TAK MATANG
❎Masalah Haid Tak Teratur
Anda mungkin akan mengalami masalah haid yang datang 2 ke 3 bulan sekali atau mungkin lebih lagi. Kebiasaan, bila berlaku haid ia menandakan badan anda sedang berovulasi. Namun jika proses kitaran haid tidak berlaku atau haid tak teratur, maka proses ovulasi tak berlaku dan pengeluaran telur tak akan terjadi.
.
NAK TAHU TAK❓
✅Pengeluaran ovum dari kilang ovari sangat penting bagi mengukur kesuburan.
✅Ketika lahir ovari ada '400,000' Promodial Dolikal yang akan menjadi ovum.
✅Sepanjang hayat wanita, hanya 400 sel sahaja yang berjaya menjadi telur (Ovum), yang selebihnya akan musnah.
✅Biasanya hanya 1 telur sahaja yang dikeluarkan dalam 1 pusingan haid & akan dikeluarkan pada waktu subur.
✅Proses percantuman mungkin berhasil jika persetubuhan berlaku pada waktu subur iaitu waktu pengeluaran ovulasi berlaku. Lebih kurang 48 jam sahaja.
✅Jika percantuman berlaku, kemungkinan besar kehamilan boleh berlaku.
.
.
Kami ada SET KHAS buat anda yg ada masalah seperti INI... .
Mahu ikhtiar hamil ?? Rawat cepat.. nak betulkan period nak matangkan telo ambik masa jugak.. Atau klik link wassap ini http://www.wasap.my/60142312698

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#penjagaanhamil
#menstrualpro
#menspro
#preggylove

    "SUSAH NAK HAMIL KALAU TELUR (OVUM) TAK MATANG‼️INI KES SERIUS‼️"
    .
    ✅Telur yang matang berukuran diantara 12mm 25mm.
    ❎Jika kurang dari saiz berkenaan kebarangkalian untuk disenyawakan tak akan berlaku
    .
    TANDA-TANDA TELUR TAK MATANG
    ❎Masalah Haid Tak Teratur
    Anda mungkin akan mengalami masalah haid yang datang 2 ke 3 bulan sekali atau mungkin lebih lagi. Kebiasaan, bila berlaku haid ia menandakan badan anda sedang berovulasi. Namun jika proses kitaran haid tidak berlaku atau haid tak teratur, maka proses ovulasi tak berlaku dan pengeluaran telur tak akan terjadi.
    .
    NAK TAHU TAK❓
    ✅Pengeluaran ovum dari kilang ovari sangat penting bagi mengukur kesuburan.
    ✅Ketika lahir ovari ada '400,000' Promodial Dolikal yang akan menjadi ovum.
    ✅Sepanjang hayat wanita, hanya 400 sel sahaja yang berjaya menjadi telur (Ovum), yang selebihnya akan musnah.
    ✅Biasanya hanya 1 telur sahaja yang dikeluarkan dalam 1 pusingan haid & akan dikeluarkan pada waktu subur.
    ✅Proses percantuman mungkin berhasil jika persetubuhan berlaku pada waktu subur iaitu waktu pengeluaran ovulasi berlaku. Lebih kurang 48 jam sahaja.
    ✅Jika percantuman berlaku, kemungkinan besar kehamilan boleh berlaku.
    .
    .
    Kami ada SET KHAS buat anda yg ada masalah seperti INI... .
    Mahu ikhtiar hamil ?? Rawat cepat.. nak betulkan period nak matangkan telo ambik masa jugak.. Atau klik link wassap ini http://www.wasap.my/60142312698

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #penjagaanhamil
    #menstrualpro
    #menspro
    #preggylove

    7 0 12 August, 2017
    *BAHAYA HB RENDAH KETIKA HAMIL!* *KESAN SEAWAL 3 HARI*

Sy nk share mengenai HB rendah ketika hamil yg sgt merunsingkan preggy mom.. Sy sendiri tidak lari dr masalah hb rendah ni.. Sy minta maaf!! Maaf sangat2 🙏

Sebenarnya dari mula lagi mmg sy silap 😰

Sebab sy xberitahu uols yg *PREGGY LOVE*  sgt berkesan selama 3hari sahaja untuk naikkan bacaan HB. 
Sy tak tipu, boleh tgk pada gambar yg sy share ni.. (Milik sy sendiri,bkn google)

Untuk pengetahuan uolss sy xmakan ubat yg dibekalkan oleh klinik seperti iron tablet , obimin , iberet utk tambah darah kerana jika sy mkn je sy sembelit 😔 ubat xsedap tu 😰 ramai kan yg mcm sy?? Tapi ingat tau bahaya HB rendah ketika hamil ni.. Jgn pandang remeh perkara ini kerana ianya adalah serius! 
Tak perlu sy terangkan keburukan mengenai HB rendah ni lagi sbb kebanyakkan preggy mom sudah sedia maklum dan dengar nurse bgtau.. Ape lagi mari lah atasi sebelum terlambat!

Jom amalkan PL utk bacaan HB ke zon selamat dan yg dipuji oleh doktor. 
1001 kebaikan PL ni.. Xrugi! Xmenyesal tapi puas hati! 
#preggylove

http://www.wasap.my/60142312698

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#penjagaanhamil

    *BAHAYA HB RENDAH KETIKA HAMIL!* *KESAN SEAWAL 3 HARI*

    Sy nk share mengenai HB rendah ketika hamil yg sgt merunsingkan preggy mom.. Sy sendiri tidak lari dr masalah hb rendah ni.. Sy minta maaf!! Maaf sangat2 🙏

    Sebenarnya dari mula lagi mmg sy silap 😰

    Sebab sy xberitahu uols yg *PREGGY LOVE* sgt berkesan selama 3hari sahaja untuk naikkan bacaan HB.
    Sy tak tipu, boleh tgk pada gambar yg sy share ni.. (Milik sy sendiri,bkn google)

    Untuk pengetahuan uolss sy xmakan ubat yg dibekalkan oleh klinik seperti iron tablet , obimin , iberet utk tambah darah kerana jika sy mkn je sy sembelit 😔 ubat xsedap tu 😰 ramai kan yg mcm sy?? Tapi ingat tau bahaya HB rendah ketika hamil ni.. Jgn pandang remeh perkara ini kerana ianya adalah serius!
    Tak perlu sy terangkan keburukan mengenai HB rendah ni lagi sbb kebanyakkan preggy mom sudah sedia maklum dan dengar nurse bgtau.. Ape lagi mari lah atasi sebelum terlambat!

    Jom amalkan PL utk bacaan HB ke zon selamat dan yg dipuji oleh doktor.
    1001 kebaikan PL ni.. Xrugi! Xmenyesal tapi puas hati!
    #preggylove

    http://www.wasap.my/60142312698

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #penjagaanhamil

    14 0 10 August, 2017
    .*PENANTIAN SELAMA 3TAHUN DAN AKHIRNYA BERJAYA HAMIL DENGAN PREGGY LOVE!ALHAMDULLIAH, DI KURNIAKAN SEORANG PUTERI SETELAH 3X KEGUGURAN.* Assalamualaikum sy marlissa,klang.. Sy nk share feedback iktiar hamil dgn *PreggyLove* ❤

Firstly, *SEJARAH HITAM* 3x keguguran dulu pun masih terngiang2 dlm fikiran ni.. Tak sanggup kalau sejarah tu berulang lagi 😭 So, sy ambil keputusan utk mencuba Preggy Love di awal kandungan yg Ke 4 ini.. Sepanjang tempoh kehamilan sy hanya mengamalkan *Preggy Love* sebagai minuman tambahan bagi masalah yg sy hadapi seperti 
1. Kuatkan rahim
-Sejarah 3x keguguran dan mengatasi supaya tak keguguran lagi. 
2. Masalah keputihan - Sy adalah seorang GBS positif semasa hamil.. Doktor ckp ada GBS.. Takut nanti bersalin effect pada baby.

3. Masalah HB - pada mulanya, HB low dgn sy b'pisah tiada nak dptkan 11 tu payah je .. Yang ajaibnya, hanya dgn mengamalkan PL ni semua masalah sy berjaya diatasi. Best kan ? 
Simple sgt caranya, cuma minum dan bancuh 2sudu pagi dan 2sudu malam.. Tambahan pula, PL ni tambah tenaga tau. 
Alhamdulillah, sy berjaya atasi masalah-masalah berikut dgn consume *PREGGY LOVE* secara konsisten dan guide oleh consultant *mamayaya* genap 39minggu 6hari sy hamil dan bersalin secara normal pada 27/7/2017, seorang puteri dgn berat 3.0kg. Apa-apa pun, kita hanya iktiar, doa, usaha dan tawakal selebihnya serahkan pada Allah SWT dgn niat yg betul .. Jgn mudah putus asa ya, bukan nya cuba sebotol terus hamil .. Ingat! Berusahalah.. Sy doakan semoga *PREGGY LOVE* lebih dikenali dan di jadikan produk no 1 terkenal dgn *iktiar hamil*  wajib cuba bagi pasangan yg menantikan cahaya mata.. Tak rugi pun consume PL ni, sgt berpuashati dan high recomanded 👍 Bagi yg belum cuba tu, marilah cuba dan rasakan kebaikannya.. Selamat maju jaya *PREGGYLOVE* ! Terima kasih

http://www.wasap.my/60142312698

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#penjagaanhamil

    .*PENANTIAN SELAMA 3TAHUN DAN AKHIRNYA BERJAYA HAMIL DENGAN PREGGY LOVE!ALHAMDULLIAH, DI KURNIAKAN SEORANG PUTERI SETELAH 3X KEGUGURAN.* Assalamualaikum sy marlissa,klang.. Sy nk share feedback iktiar hamil dgn *PreggyLove* ❤

    Firstly, *SEJARAH HITAM* 3x keguguran dulu pun masih terngiang2 dlm fikiran ni.. Tak sanggup kalau sejarah tu berulang lagi 😭 So, sy ambil keputusan utk mencuba Preggy Love di awal kandungan yg Ke 4 ini.. Sepanjang tempoh kehamilan sy hanya mengamalkan *Preggy Love* sebagai minuman tambahan bagi masalah yg sy hadapi seperti
    1. Kuatkan rahim
    -Sejarah 3x keguguran dan mengatasi supaya tak keguguran lagi.
    2. Masalah keputihan - Sy adalah seorang GBS positif semasa hamil.. Doktor ckp ada GBS.. Takut nanti bersalin effect pada baby.

    3. Masalah HB - pada mulanya, HB low dgn sy b'pisah tiada nak dptkan 11 tu payah je .. Yang ajaibnya, hanya dgn mengamalkan PL ni semua masalah sy berjaya diatasi. Best kan ?
    Simple sgt caranya, cuma minum dan bancuh 2sudu pagi dan 2sudu malam.. Tambahan pula, PL ni tambah tenaga tau.
    Alhamdulillah, sy berjaya atasi masalah-masalah berikut dgn consume *PREGGY LOVE* secara konsisten dan guide oleh consultant *mamayaya* genap 39minggu 6hari sy hamil dan bersalin secara normal pada 27/7/2017, seorang puteri dgn berat 3.0kg. Apa-apa pun, kita hanya iktiar, doa, usaha dan tawakal selebihnya serahkan pada Allah SWT dgn niat yg betul .. Jgn mudah putus asa ya, bukan nya cuba sebotol terus hamil .. Ingat! Berusahalah.. Sy doakan semoga *PREGGY LOVE* lebih dikenali dan di jadikan produk no 1 terkenal dgn *iktiar hamil* wajib cuba bagi pasangan yg menantikan cahaya mata.. Tak rugi pun consume PL ni, sgt berpuashati dan high recomanded 👍 Bagi yg belum cuba tu, marilah cuba dan rasakan kebaikannya.. Selamat maju jaya *PREGGYLOVE* ! Terima kasih

    http://www.wasap.my/60142312698

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #penjagaanhamil

    8 0 10 August, 2017
    .*PENANTIAN SELAMA 3TAHUN DAN AKHIRNYA BERJAYA HAMIL DENGAN PREGGY LOVE!ALHAMDULLIAH, DI KURNIAKAN SEORANG PUTERI SETELAH 3X KEGUGURAN.* Assalamualaikum sy marlissa,klang.. Sy nk share feedback iktiar hamil dgn *PreggyLove* ❤

Firstly, *SEJARAH HITAM* 3x keguguran dulu pun masih terngiang2 dlm fikiran ni.. Tak sanggup kalau sejarah tu berulang lagi 😭 So, sy ambil keputusan utk mencuba Preggy Love di awal kandungan yg Ke 4 ini.. Sepanjang tempoh kehamilan sy hanya mengamalkan *Preggy Love* sebagai minuman tambahan bagi masalah yg sy hadapi seperti 
1. Kuatkan rahim
-Sejarah 3x keguguran dan mengatasi supaya tak keguguran lagi. 
2. Masalah keputihan - Sy adalah seorang GBS positif semasa hamil.. Doktor ckp ada GBS.. Takut nanti bersalin effect pada baby.

3. Masalah HB - pada mulanya, HB low dgn sy b'pisah tiada nak dptkan 11 tu payah je .. Yang ajaibnya, hanya dgn mengamalkan PL ni semua masalah sy berjaya diatasi. Best kan ? 
Simple sgt caranya, cuma minum dan bancuh 2sudu pagi dan 2sudu malam.. Tambahan pula, PL ni tambah tenaga tau. 
Alhamdulillah, sy berjaya atasi masalah-masalah berikut dgn consume *PREGGY LOVE* secara konsisten  genap 39minggu 6hari sy hamil dan bersalin secara normal pada 27/7/2017, seorang puteri dgn berat 3.0kg. Apa-apa pun, kita hanya iktiar, doa, usaha dan tawakal selebihnya serahkan pada Allah SWT dgn niat yg betul .. Jgn mudah putus asa ya, bukan nya cuba sebotol terus hamil .. Ingat! Berusahalah.. Sy doakan semoga *PREGGY LOVE* lebih dikenali dan di jadikan produk no 1 terkenal dgn *iktiar hamil*  wajib cuba bagi pasangan yg menantikan cahaya mata.. Tak rugi pun consume PL ni, sgt berpuashati dan high recomanded 👍 Bagi yg belum cuba tu, marilah cuba dan rasakan kebaikannya.. Selamat maju jaya *PREGGYLOVE* ! Terima kasih

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#penjagaanhamil

    .*PENANTIAN SELAMA 3TAHUN DAN AKHIRNYA BERJAYA HAMIL DENGAN PREGGY LOVE!ALHAMDULLIAH, DI KURNIAKAN SEORANG PUTERI SETELAH 3X KEGUGURAN.* Assalamualaikum sy marlissa,klang.. Sy nk share feedback iktiar hamil dgn *PreggyLove* ❤

    Firstly, *SEJARAH HITAM* 3x keguguran dulu pun masih terngiang2 dlm fikiran ni.. Tak sanggup kalau sejarah tu berulang lagi 😭 So, sy ambil keputusan utk mencuba Preggy Love di awal kandungan yg Ke 4 ini.. Sepanjang tempoh kehamilan sy hanya mengamalkan *Preggy Love* sebagai minuman tambahan bagi masalah yg sy hadapi seperti
    1. Kuatkan rahim
    -Sejarah 3x keguguran dan mengatasi supaya tak keguguran lagi.
    2. Masalah keputihan - Sy adalah seorang GBS positif semasa hamil.. Doktor ckp ada GBS.. Takut nanti bersalin effect pada baby.

    3. Masalah HB - pada mulanya, HB low dgn sy b'pisah tiada nak dptkan 11 tu payah je .. Yang ajaibnya, hanya dgn mengamalkan PL ni semua masalah sy berjaya diatasi. Best kan ?
    Simple sgt caranya, cuma minum dan bancuh 2sudu pagi dan 2sudu malam.. Tambahan pula, PL ni tambah tenaga tau.
    Alhamdulillah, sy berjaya atasi masalah-masalah berikut dgn consume *PREGGY LOVE* secara konsisten genap 39minggu 6hari sy hamil dan bersalin secara normal pada 27/7/2017, seorang puteri dgn berat 3.0kg. Apa-apa pun, kita hanya iktiar, doa, usaha dan tawakal selebihnya serahkan pada Allah SWT dgn niat yg betul .. Jgn mudah putus asa ya, bukan nya cuba sebotol terus hamil .. Ingat! Berusahalah.. Sy doakan semoga *PREGGY LOVE* lebih dikenali dan di jadikan produk no 1 terkenal dgn *iktiar hamil* wajib cuba bagi pasangan yg menantikan cahaya mata.. Tak rugi pun consume PL ni, sgt berpuashati dan high recomanded 👍 Bagi yg belum cuba tu, marilah cuba dan rasakan kebaikannya.. Selamat maju jaya *PREGGYLOVE* ! Terima kasih

    Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
    Sis nani bantu anda😊
    Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #penjagaanhamil

    15 0 9 August, 2017

Top #teringinmengandung posts

    Alhamdulillah... Rezeki dari Allah... Anak buah maklong yg ke 8... Nur Syifa Humaira.... Kakcik doakan yg teringin menimang Cahaya mata akan dikurniakan anak secepat mungkin... Korang pun doakan Kakcik mengandung dengan kuasa Allah.... #teringinmengandung 
#maharani

    Alhamdulillah... Rezeki dari Allah... Anak buah maklong yg ke 8... Nur Syifa Humaira.... Kakcik doakan yg teringin menimang Cahaya mata akan dikurniakan anak secepat mungkin... Korang pun doakan Kakcik mengandung dengan kuasa Allah.... #teringinmengandung
    #maharani

    14 0 28 June, 2018
    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam  rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼  ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
Dijamin puas hati!
🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
🏵Lulus KKM
🏵Mudah untuk diminum
🏵Tiada kesan sampingan
🏵Tiada pantang larang
🏵HARGA MAMPU MILIK
🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#PREGGYLOVE

    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼 ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

    KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
    Dijamin puas hati!
    🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
    🏵Lulus KKM
    🏵Mudah untuk diminum
    🏵Tiada kesan sampingan
    🏵Tiada pantang larang
    🏵HARGA MAMPU MILIK
    🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
    🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #PREGGYLOVE

    6 0 10 June, 2017
    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam  rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼  ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
Dijamin puas hati!
🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
🏵Lulus KKM
🏵Mudah untuk diminum
🏵Tiada kesan sampingan
🏵Tiada pantang larang
🏵HARGA MAMPU MILIK
🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#PREGGYLOVE

    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼 ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

    KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
    Dijamin puas hati!
    🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
    🏵Lulus KKM
    🏵Mudah untuk diminum
    🏵Tiada kesan sampingan
    🏵Tiada pantang larang
    🏵HARGA MAMPU MILIK
    🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
    🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #PREGGYLOVE

    3 0 13 June, 2017
    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam  rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼  ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
Dijamin puas hati!
🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
🏵Lulus KKM
🏵Mudah untuk diminum
🏵Tiada kesan sampingan
🏵Tiada pantang larang
🏵HARGA MAMPU MILIK
🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#PREGGYLOVE

    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼 ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

    KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
    Dijamin puas hati!
    🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
    🏵Lulus KKM
    🏵Mudah untuk diminum
    🏵Tiada kesan sampingan
    🏵Tiada pantang larang
    🏵HARGA MAMPU MILIK
    🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
    🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #PREGGYLOVE

    6 0 13 June, 2017
    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam  rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼  ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
Dijamin puas hati!
🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
🏵Lulus KKM
🏵Mudah untuk diminum
🏵Tiada kesan sampingan
🏵Tiada pantang larang
🏵HARGA MAMPU MILIK
🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#PREGGYLOVE

    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼 ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

    KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
    Dijamin puas hati!
    🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
    🏵Lulus KKM
    🏵Mudah untuk diminum
    🏵Tiada kesan sampingan
    🏵Tiada pantang larang
    🏵HARGA MAMPU MILIK
    🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
    🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #PREGGYLOVE

    7 0 14 June, 2017
    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam  rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼  ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
Dijamin puas hati!
🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
🏵Lulus KKM
🏵Mudah untuk diminum
🏵Tiada kesan sampingan
🏵Tiada pantang larang
🏵HARGA MAMPU MILIK
🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#PREGGYLOVE

    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼 ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

    KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
    Dijamin puas hati!
    🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
    🏵Lulus KKM
    🏵Mudah untuk diminum
    🏵Tiada kesan sampingan
    🏵Tiada pantang larang
    🏵HARGA MAMPU MILIK
    🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
    🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #PREGGYLOVE

    8 0 14 June, 2017
    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam  rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼  ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
Dijamin puas hati!
🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
🏵Lulus KKM
🏵Mudah untuk diminum
🏵Tiada kesan sampingan
🏵Tiada pantang larang
🏵HARGA MAMPU MILIK
🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#PREGGYLOVE

    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼 ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

    KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
    Dijamin puas hati!
    🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
    🏵Lulus KKM
    🏵Mudah untuk diminum
    🏵Tiada kesan sampingan
    🏵Tiada pantang larang
    🏵HARGA MAMPU MILIK
    🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
    🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #PREGGYLOVE

    6 0 15 June, 2017
    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam  rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼  ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
Dijamin puas hati!
🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
🏵Lulus KKM
🏵Mudah untuk diminum
🏵Tiada kesan sampingan
🏵Tiada pantang larang
🏵HARGA MAMPU MILIK
🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#PREGGYLOVE

    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼 ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

    KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
    Dijamin puas hati!
    🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
    🏵Lulus KKM
    🏵Mudah untuk diminum
    🏵Tiada kesan sampingan
    🏵Tiada pantang larang
    🏵HARGA MAMPU MILIK
    🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
    🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #PREGGYLOVE

    11 0 18 June, 2017
    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam  rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼  ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
Dijamin puas hati!
🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
🏵Lulus KKM
🏵Mudah untuk diminum
🏵Tiada kesan sampingan
🏵Tiada pantang larang
🏵HARGA MAMPU MILIK
🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#PREGGYLOVE

    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼 ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

    KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
    Dijamin puas hati!
    🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
    🏵Lulus KKM
    🏵Mudah untuk diminum
    🏵Tiada kesan sampingan
    🏵Tiada pantang larang
    🏵HARGA MAMPU MILIK
    🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
    🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #PREGGYLOVE

    2 0 14 July, 2017