#terlajaklaris Instagram Photos & Videos

terlajaklaris - 1.3m posts

    TAK PERCAYA BARANG SECANTIK INI RM16 SAHAJA ?
.
Yeke RM16 sahaja ?
.
Yeee sayang betul sayang RM16 sahaja sayangg. Beli lima lagi jimat sayang.
.
5 HELAI : RM95 SM / RM100 SS <Harga termasuk postage >
.
Tunggu apa lagi. Meh grab cepat. Whatsapp 01118535282
.
#pakaiantrendy  #bajumurahmalaysia #bajurm10 
#terlajaklaris

    TAK PERCAYA BARANG SECANTIK INI RM16 SAHAJA ?
    .
    Yeke RM16 sahaja ?
    .
    Yeee sayang betul sayang RM16 sahaja sayangg. Beli lima lagi jimat sayang.
    .
    5 HELAI : RM95 SM / RM100 SS
    .
    Tunggu apa lagi. Meh grab cepat. Whatsapp 01118535282
    .
    #pakaiantrendy #bajumurahmalaysia #bajurm10
    #terlajaklaris

    1 0 10 minutes ago
    Tahu tak, wanita akan lebih mudah kelihatan berusia dari umur sebenar jika tidak menjaga rutin penjagaan wajah? Ini kerana seiring bertambahnya usia, pergantian sel kulit baru menjadi lambat, apalagi apabila memasuki usia di atas 30 tahun. Penggantian sel kulit mati memerlukan setidak-tidaknya satu bulan. Sedangkan untuk usia 20 tahun sekitar 20 hari. Set Brightening Series yang mengandungi pencuci wajah, serum & moisturiser ini diformulasi untuk membantu kulit wajah lebih awet muda.
.
Apabila rutin penjagaan wajah dah betul, jangan lupa untuk pastikan solekan wajah juga tetap on point. Bagi yang memiliki kulit jenis kering atau normal, boleh gunakan Doll Skin BB Cushion ni sebagai foundation harian. Nak pakai BB Cushion ni mudah je, hanya perlu gunakan span yang disediakan dan tepuk lembut pada wajah sehingga sekata.
.
Untuk bahagian bibir, boleh gunakan Doll Lip Snow Lip Cushion ni. Ia hadir dengan 6 pilihan warna. Bukan untuk bibir je tau, bagi yang rushing tak sempat pakai blusher, boleh juga calit sikit gincu ni pada pipi dan ratakan.
.
Brightening Series Whitening & Moisturiser Cleanser RM33.00
Brightening Series Hyaluronic Acid Serum RM45.00
Brightening Series Anti-Aging Moisturiser RM45.00
Doll Lip Snow Lip Cushion RM35.50
Doll Skin BB Cushion SPF50 RM49.90
.
.
.
🛍Belian Online | Whatsapps 01132553383 atau klik link whatsapp di bio
.
#sendayutinggionline 
#sendayutinggiseremban 
#sendayutinggiseremban2 
#sendayutinggiseremban3 
#sendayutinggisenawang
#sendayutinggimambau
#sendayutinggisendayan
#sendayutinggiportdickson
#seremban 
#seremban2 
#seremban3 
#codseremban 
#codseremban2 
#codseremban3 
#codsendayan 
#codsenawang
#codmambau 
#codsikamat 
#codampangan 
#uitmseremban3 
#baazarpaknil
#terlajaklaris

    Tahu tak, wanita akan lebih mudah kelihatan berusia dari umur sebenar jika tidak menjaga rutin penjagaan wajah? Ini kerana seiring bertambahnya usia, pergantian sel kulit baru menjadi lambat, apalagi apabila memasuki usia di atas 30 tahun. Penggantian sel kulit mati memerlukan setidak-tidaknya satu bulan. Sedangkan untuk usia 20 tahun sekitar 20 hari. Set Brightening Series yang mengandungi pencuci wajah, serum & moisturiser ini diformulasi untuk membantu kulit wajah lebih awet muda.
    .
    Apabila rutin penjagaan wajah dah betul, jangan lupa untuk pastikan solekan wajah juga tetap on point. Bagi yang memiliki kulit jenis kering atau normal, boleh gunakan Doll Skin BB Cushion ni sebagai foundation harian. Nak pakai BB Cushion ni mudah je, hanya perlu gunakan span yang disediakan dan tepuk lembut pada wajah sehingga sekata.
    .
    Untuk bahagian bibir, boleh gunakan Doll Lip Snow Lip Cushion ni. Ia hadir dengan 6 pilihan warna. Bukan untuk bibir je tau, bagi yang rushing tak sempat pakai blusher, boleh juga calit sikit gincu ni pada pipi dan ratakan.
    .
    Brightening Series Whitening & Moisturiser Cleanser RM33.00
    Brightening Series Hyaluronic Acid Serum RM45.00
    Brightening Series Anti-Aging Moisturiser RM45.00
    Doll Lip Snow Lip Cushion RM35.50
    Doll Skin BB Cushion SPF50 RM49.90
    .
    .
    .
    🛍Belian Online | Whatsapps 01132553383 atau klik link whatsapp di bio
    .
    #sendayutinggionline
    #sendayutinggiseremban
    #sendayutinggiseremban2
    #sendayutinggiseremban3
    #sendayutinggisenawang
    #sendayutinggimambau
    #sendayutinggisendayan
    #sendayutinggiportdickson
    #seremban
    #seremban2
    #seremban3
    #codseremban
    #codseremban2
    #codseremban3
    #codsendayan
    #codsenawang
    #codmambau
    #codsikamat
    #codampangan
    #uitmseremban3
    #baazarpaknil
    #terlajaklaris

    0 0 11 minutes ago
    MURAH ❗MURAH ❗ MURAH .⠀
hanya RM16 sehelai⠀
.⠀
Mari order jangan malu jangan segan⠀
.⠀
Nak cantik , Nak lawa , Nak Hensem , Nak stylo kena TRY⠀
.⠀
Semua barang ready stock 🛒⠀
-⠀
Berminat nak beli atau nak jadi dropship boleh ws ke 01118535282 💋⠀
.⠀
#terlajaklaris⠀
#bajumurahmalaysia⠀
#dropshipdiperlukan

    MURAH ❗MURAH ❗ MURAH .⠀
    hanya RM16 sehelai⠀
    .⠀
    Mari order jangan malu jangan segan⠀
    .⠀
    Nak cantik , Nak lawa , Nak Hensem , Nak stylo kena TRY⠀
    .⠀
    Semua barang ready stock 🛒⠀
    -⠀
    Berminat nak beli atau nak jadi dropship boleh ws ke 01118535282 💋⠀
    .⠀
    #terlajaklaris
    #bajumurahmalaysia
    #dropshipdiperlukan

    1 0 13 minutes ago
    .
Tak melekit ke muka pakai pelembap ni? Cuaca kat Malaysia ni dah la panas, nanti lagi berminyak kulit. Okay..itu adalah antara soalan2 yang selalu admin terima dari customer. Menjawab soalan kat atas tu, melekit atau tak pelembap memang tak boleh abaikan dalam rutin seharian kita. Wajib pakai guys kalau nak kulit ‘bouncy bouncy’ macam retis korea tu.
.
Setakat ni, based on testimoni dari pengguna, ramai yang berpuas hati dengan tekstur dan efek pelembap dari ST. Dan dari segi tekstur pula, rasanya yang paling sticky dan thick pun adalah Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion. Tapi bukan sticky yang melampau, cuma kurang light sikit berbanding pelembap 72hrs dan Anti-Aging. Sbbnya, Rose Stem Cell ni formulasi khas untuk kulit kering dan tersangat kering. So kena pakai tekstur yang tebal sikit so that kulit tu tak dry terlalu cepat.
.
Manakala, utk kulit berminyak kena pakai tekstur yang sangat tipis dan light so that pori tak terlalu tersumbat dan kulit pun tak jadi ‘belengas’. Haa..so bila sapu 72hrs terus tesktur dia akan bertukar jadi cecair. So mmg cepat sangat meresap. Dan yang paling penting tak sticky atau rasa tebal. Yang dah try, komen pengalaman kat bawah!
.
72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00
Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00
.
.
🛍Belian Online | Whatsapps 01132553383 atau klik link whatsapp di bio
.
#sendayutinggionline 
#sendayutinggiseremban 
#sendayutinggiseremban2 
#sendayutinggiseremban3 
#sendayutinggisenawang
#sendayutinggimambau
#sendayutinggisendayan
#sendayutinggiportdickson
#seremban 
#seremban2 
#seremban3 
#codseremban 
#codseremban2 
#codseremban3 
#codsendayan 
#codsenawang
#codmambau 
#codsikamat 
#codampangan 
#uitmseremban3 
#baazarpaknil
#terlajaklaris

    .
    Tak melekit ke muka pakai pelembap ni? Cuaca kat Malaysia ni dah la panas, nanti lagi berminyak kulit. Okay..itu adalah antara soalan2 yang selalu admin terima dari customer. Menjawab soalan kat atas tu, melekit atau tak pelembap memang tak boleh abaikan dalam rutin seharian kita. Wajib pakai guys kalau nak kulit ‘bouncy bouncy’ macam retis korea tu.
    .
    Setakat ni, based on testimoni dari pengguna, ramai yang berpuas hati dengan tekstur dan efek pelembap dari ST. Dan dari segi tekstur pula, rasanya yang paling sticky dan thick pun adalah Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion. Tapi bukan sticky yang melampau, cuma kurang light sikit berbanding pelembap 72hrs dan Anti-Aging. Sbbnya, Rose Stem Cell ni formulasi khas untuk kulit kering dan tersangat kering. So kena pakai tekstur yang tebal sikit so that kulit tu tak dry terlalu cepat.
    .
    Manakala, utk kulit berminyak kena pakai tekstur yang sangat tipis dan light so that pori tak terlalu tersumbat dan kulit pun tak jadi ‘belengas’. Haa..so bila sapu 72hrs terus tesktur dia akan bertukar jadi cecair. So mmg cepat sangat meresap. Dan yang paling penting tak sticky atau rasa tebal. Yang dah try, komen pengalaman kat bawah!
    .
    72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00
    Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00
    .
    .
    🛍Belian Online | Whatsapps 01132553383 atau klik link whatsapp di bio
    .
    #sendayutinggionline
    #sendayutinggiseremban
    #sendayutinggiseremban2
    #sendayutinggiseremban3
    #sendayutinggisenawang
    #sendayutinggimambau
    #sendayutinggisendayan
    #sendayutinggiportdickson
    #seremban
    #seremban2
    #seremban3
    #codseremban
    #codseremban2
    #codseremban3
    #codsendayan
    #codsenawang
    #codmambau
    #codsikamat
    #codampangan
    #uitmseremban3
    #baazarpaknil
    #terlajaklaris

    0 0 13 minutes ago
    Misi utama untuk kita start rutin penjagaan kulit ialah untuk dapatkan kulit yang sihat kan? Tapi, bagi yang beginner dan masih keliru macam mana nak mulakan rutin penjagaan kulit tu, misi nak dapatkan kulit sihat ni memang mencabar.
.
Nak mulakan rutin penjagaan kulit ni yang paling penting sekali ialah pastikan kita kenal jenis kulit kita. Setiap jenis kulit perlukan penjagaan yang berbeza dan kita tak boleh nak main redah je pakai produk yang bukan untuk jenis kulit kita.
.
Lepas dah kenal jenis kulit, baru kita mulakan dengan produk apa yang perlu dipakai. Bagi beginner, hanya perlu ingat 3 step ni dahulu.
.
Step pertama, cuci dan bersihkan wajah dengan pencuci wajah yang sesuai. Kita wajib cuci wajah setiap hari sebab setiap hari, kulit kita ni terdedah dengan persekitaran yang kotor dan berdebu. Bagi yang pakai makeup tu, lagi lah wajib cuci kulit wajah setiap hari. Pilih pencuci wajah yang sesuai dan bagi benefit pada kulit.
.
Step kedua, jangan skip moisturiser. Ramai anggap moisturiser ni tak penting lebih-lebih lagi bagi mereka yang ada kulit berminyak. Salah tu! Lagi berminyak atau lagi kering kulit kita, penggunaan pelembap wajah ni memang penting. Kulit yang lembap dan terhidrat adalah kulit yang sihat.
.
Step ketiga, wajib pakai sunscreen setiap hari! Sinar UV adalah musuh utama kulit kita. Sinar UV ni adalah antara punca utama kepada kerosakan kulit. Nak kulit sihat dan kekal awet muda? Jom pakai sunscreen setiap hari!
.
Pearl & Yogurt Soap RM18.00
Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00
UV Cream SPF50++ RM39.00
.
.
🛍Belian Online | Whatsapps 01132553383 atau klik link whatsapp di bio
.
#sendayutinggionline 
#sendayutinggiseremban 
#sendayutinggiseremban2 
#sendayutinggiseremban3 
#sendayutinggisenawang
#sendayutinggimambau
#sendayutinggisendayan
#sendayutinggiportdickson
#seremban 
#seremban2 
#seremban3 
#codseremban 
#codseremban2 
#codseremban3 
#codsendayan 
#codsenawang
#codmambau 
#codsikamat 
#codampangan 
#uitmseremban3 
#baazarpaknil
#terlajaklaris

    Misi utama untuk kita start rutin penjagaan kulit ialah untuk dapatkan kulit yang sihat kan? Tapi, bagi yang beginner dan masih keliru macam mana nak mulakan rutin penjagaan kulit tu, misi nak dapatkan kulit sihat ni memang mencabar.
    .
    Nak mulakan rutin penjagaan kulit ni yang paling penting sekali ialah pastikan kita kenal jenis kulit kita. Setiap jenis kulit perlukan penjagaan yang berbeza dan kita tak boleh nak main redah je pakai produk yang bukan untuk jenis kulit kita.
    .
    Lepas dah kenal jenis kulit, baru kita mulakan dengan produk apa yang perlu dipakai. Bagi beginner, hanya perlu ingat 3 step ni dahulu.
    .
    Step pertama, cuci dan bersihkan wajah dengan pencuci wajah yang sesuai. Kita wajib cuci wajah setiap hari sebab setiap hari, kulit kita ni terdedah dengan persekitaran yang kotor dan berdebu. Bagi yang pakai makeup tu, lagi lah wajib cuci kulit wajah setiap hari. Pilih pencuci wajah yang sesuai dan bagi benefit pada kulit.
    .
    Step kedua, jangan skip moisturiser. Ramai anggap moisturiser ni tak penting lebih-lebih lagi bagi mereka yang ada kulit berminyak. Salah tu! Lagi berminyak atau lagi kering kulit kita, penggunaan pelembap wajah ni memang penting. Kulit yang lembap dan terhidrat adalah kulit yang sihat.
    .
    Step ketiga, wajib pakai sunscreen setiap hari! Sinar UV adalah musuh utama kulit kita. Sinar UV ni adalah antara punca utama kepada kerosakan kulit. Nak kulit sihat dan kekal awet muda? Jom pakai sunscreen setiap hari!
    .
    Pearl & Yogurt Soap RM18.00
    Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00
    UV Cream SPF50++ RM39.00
    .
    .
    🛍Belian Online | Whatsapps 01132553383 atau klik link whatsapp di bio
    .
    #sendayutinggionline
    #sendayutinggiseremban
    #sendayutinggiseremban2
    #sendayutinggiseremban3
    #sendayutinggisenawang
    #sendayutinggimambau
    #sendayutinggisendayan
    #sendayutinggiportdickson
    #seremban
    #seremban2
    #seremban3
    #codseremban
    #codseremban2
    #codseremban3
    #codsendayan
    #codsenawang
    #codmambau
    #codsikamat
    #codampangan
    #uitmseremban3
    #baazarpaknil
    #terlajaklaris

    1 0 18 minutes ago
    power mata naik setiap kali check mata.

Cuba check bagaimana pemakanan kita setiap hari.

Adakah kita banyak mengambil makanan yang bagus untuk mata. Yang kaya dengan vitamin A,E,C, lutein dan antioksida

Nak mate certoh click link di bio 
Siapa yang ada masalah mata macam 👇 ✅ rabun jauh
✅ rabun dekat
✅ silau
✅ selaput mata
✅ ptygium
✅ mata kelabu
✅ penglihatan kabur
✅ senak pada bahagian bebola mata
✅ mata kering
✅ mata berair
✅ mata kemerahan
✅ masalah saraf mata
.
.
Nak tak kami bantu anda?
.
Buntu? .
Tak tahu nak sharing masalah dengan sape? Takde siapa boleh bg tips atau info untuk masalah ini
.
.
Kini.. Anda tidak perlu risau lagi 
Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi 
Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur
.
.
Nak tak kami bantu masalah mata anda?
bertanyakan mengenai masalah mata anda sekaligus kami akan suggest apa yg sesuai utk anda  Click link lelaju di bio

#kakda 
#ainunbeautyhq 
#cerahmata 
#rabun 
#matarabun 
#mata
#rabunjauh 
#rabundekat 
#rabunsilau 
#selaput 
#katarak 
#ibu 
#ajimaura 
#alifsyukriterlajaklaris 
#uitm 
#malaysia 
#singapore 
#ibu 
#ayah 
#tunang 
#kahwin
#terlajaklaris

    power mata naik setiap kali check mata.

    Cuba check bagaimana pemakanan kita setiap hari.

    Adakah kita banyak mengambil makanan yang bagus untuk mata. Yang kaya dengan vitamin A,E,C, lutein dan antioksida

    Nak mate certoh click link di bio
    Siapa yang ada masalah mata macam 👇 ✅ rabun jauh
    ✅ rabun dekat
    ✅ silau
    ✅ selaput mata
    ✅ ptygium
    ✅ mata kelabu
    ✅ penglihatan kabur
    ✅ senak pada bahagian bebola mata
    ✅ mata kering
    ✅ mata berair
    ✅ mata kemerahan
    ✅ masalah saraf mata
    .
    .
    Nak tak kami bantu anda?
    .
    Buntu? .
    Tak tahu nak sharing masalah dengan sape? Takde siapa boleh bg tips atau info untuk masalah ini
    .
    .
    Kini.. Anda tidak perlu risau lagi
    Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi
    Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur
    .
    .
    Nak tak kami bantu masalah mata anda?
    bertanyakan mengenai masalah mata anda sekaligus kami akan suggest apa yg sesuai utk anda Click link lelaju di bio

    #kakda
    #ainunbeautyhq
    #cerahmata
    #rabun
    #matarabun
    #mata
    #rabunjauh
    #rabundekat
    #rabunsilau
    #selaput
    #katarak
    #ibu
    #ajimaura
    #alifsyukriterlajaklaris
    #uitm
    #malaysia
    #singapore
    #ibu
    #ayah
    #tunang
    #kahwin
    #terlajaklaris

    10 4 30 minutes ago
    🇲🇾🎯Memprogramkan Minda Bawah Sedar Pelajar Untuk Berjaya Dalam Kehidupan🎯🇲🇾 🇲🇾🏆Cadangan nilai tambah aktiviti semasa perhimpunan pagi di sekolah, taska, tadika, pasti, prasekolah.
+
+
🇲🇾🏆Di sekolah baik dibuat pagi2, sebelum setiap perhimpunan pagi. Bg pljr2 duduk. Tapak tangan hala ke atas, letak di atas lutut. Sedut nafas, tahan 7 kiraan, hembus. 3X. Dan mulakan bacaan🙂🏆🇲🇾 Klik link di bio utk detail
+
+
🙂🇲🇾Bangun pagi katakan, SAYA BERSEDIA MENERIMA SEGALA KEBAIKAN PADA HARI INI. Dan SENYUM🙂
+
+
+
💥🇲🇾Bantu anak2 murid membersihkan minda bawah sedar mereka dari menyimpan perkara2/perkataan2 negatif menyentuh minda, emosi dan sikap. Caranya ialah mudah saja, dengan berkata I REMOVE, I DELETE terhadap perkara negatif tersebut. SAYA KELUARKAN, SAYA PADAMKAN🇲🇾
+
+
+
💥🇲🇾Perkataan2 negatif yg sering disebut oleh rakan2, bila mereka terdengar akan direkod di minda bawah sedar mereka dan mempengaruhi tindakan2 mereka dalam kehidupan🇲🇾. +
+
+
Mencari peluang? Di sini ada rezeki seluas lautan
*+ +
💥🇲🇾Ambil tahu teknologi
wallet digital, duit digital,
artificial intelligent💰💥 +
+
+
💥Yang tak nak KETINGGALAN revolusi matawang boleh belajar sendiri. Atau join mana2 komuniti supaya dapat panduan dlm group leader2. Boleh cuba komuniti  duit digital DDK (DDKOIN).💥 +
+
😍FB pun nak keluarkan duit digital pd 2020. Mula sekarang, sebelum menyesal KETINGGALAN💥
+
+
+ 💥🇲🇾Mulakan sekarang. Pada 2020 
jgn MENYESAL😓 lihat org2
berjaya dan anda dah KETINGGALAN JAUH😭💥
+
+ + +
🇲🇾DDKOIN
Rakyat Malaysia cepat rebut duit digital taraf GLOBAL, ciptaan rakyat Malaysia🇲🇾 sementara harga masih rendah
+
Join komuniti DDKOIN, DDK
KLIK @ddk.ddkoin
+
+
MEMAKSIMUMKAN POTENSI DIRI @motivasicikguzaiful +
+
🇲🇾🕌Ya Allah berikan manfaat kepada hamba2 Mu yang terjumpa dan terbaca IG ini, Aamiinn🕌🇲🇾
+
+
FB Cikgu Zaiful Zakaria
Matawang digital  @ddk.ddkoin

    🇲🇾🎯Memprogramkan Minda Bawah Sedar Pelajar Untuk Berjaya Dalam Kehidupan🎯🇲🇾 🇲🇾🏆Cadangan nilai tambah aktiviti semasa perhimpunan pagi di sekolah, taska, tadika, pasti, prasekolah.
    +
    +
    🇲🇾🏆Di sekolah baik dibuat pagi2, sebelum setiap perhimpunan pagi. Bg pljr2 duduk. Tapak tangan hala ke atas, letak di atas lutut. Sedut nafas, tahan 7 kiraan, hembus. 3X. Dan mulakan bacaan🙂🏆🇲🇾 Klik link di bio utk detail
    +
    +
    🙂🇲🇾Bangun pagi katakan, SAYA BERSEDIA MENERIMA SEGALA KEBAIKAN PADA HARI INI. Dan SENYUM🙂
    +
    +
    +
    💥🇲🇾Bantu anak2 murid membersihkan minda bawah sedar mereka dari menyimpan perkara2/perkataan2 negatif menyentuh minda, emosi dan sikap. Caranya ialah mudah saja, dengan berkata I REMOVE, I DELETE terhadap perkara negatif tersebut. SAYA KELUARKAN, SAYA PADAMKAN🇲🇾
    +
    +
    +
    💥🇲🇾Perkataan2 negatif yg sering disebut oleh rakan2, bila mereka terdengar akan direkod di minda bawah sedar mereka dan mempengaruhi tindakan2 mereka dalam kehidupan🇲🇾. +
    +
    +
    Mencari peluang? Di sini ada rezeki seluas lautan
    *+ +
    💥🇲🇾Ambil tahu teknologi
    wallet digital, duit digital,
    artificial intelligent💰💥 +
    +
    +
    💥Yang tak nak KETINGGALAN revolusi matawang boleh belajar sendiri. Atau join mana2 komuniti supaya dapat panduan dlm group leader2. Boleh cuba komuniti duit digital DDK (DDKOIN).💥 +
    +
    😍FB pun nak keluarkan duit digital pd 2020. Mula sekarang, sebelum menyesal KETINGGALAN💥
    +
    +
    + 💥🇲🇾Mulakan sekarang. Pada 2020
    jgn MENYESAL😓 lihat org2
    berjaya dan anda dah KETINGGALAN JAUH😭💥
    +
    + + +
    🇲🇾DDKOIN
    Rakyat Malaysia cepat rebut duit digital taraf GLOBAL, ciptaan rakyat Malaysia🇲🇾 sementara harga masih rendah
    +
    Join komuniti DDKOIN, DDK
    KLIK @ddk.ddkoin
    +
    +
    MEMAKSIMUMKAN POTENSI DIRI @motivasicikguzaiful +
    +
    🇲🇾🕌Ya Allah berikan manfaat kepada hamba2 Mu yang terjumpa dan terbaca IG ini, Aamiinn🕌🇲🇾
    +
    +
    FB Cikgu Zaiful Zakaria
    Matawang digital @ddk.ddkoin

    2 1 1 hour ago
    🇲🇾🎯Memprogramkan Minda Bawah Sedar Pelajar Untuk Berjaya Dalam Kehidupan🎯🇲🇾 🇲🇾🏆Cadangan nilai tambah aktiviti semasa perhimpunan pagi di sekolah, taska, tadika, pasti, prasekolah.
+
+
🇲🇾🏆Di sekolah baik dibuat pagi2, sebelum setiap perhimpunan pagi. Bg pljr2 duduk. Tapak tangan hala ke atas, letak di atas lutut. Sedut nafas, tahan 7 kiraan, hembus. 3X. Dan mulakan bacaan🙂🏆🇲🇾 Klik link di bio utk detail
+
+
🙂🇲🇾Bangun pagi katakan, SAYA BERSEDIA MENERIMA SEGALA KEBAIKAN PADA HARI INI. Dan SENYUM🙂
+
+
+
💥🇲🇾Bantu anak2 murid membersihkan minda bawah sedar mereka dari menyimpan perkara2/perkataan2 negatif menyentuh minda, emosi dan sikap. Caranya ialah mudah saja, dengan berkata I REMOVE, I DELETE terhadap perkara negatif tersebut. SAYA KELUARKAN, SAYA PADAMKAN🇲🇾
+
+
+
💥🇲🇾Perkataan2 negatif yg sering disebut oleh rakan2, bila mereka terdengar akan direkod di minda bawah sedar mereka dan mempengaruhi tindakan2 mereka dalam kehidupan🇲🇾. +
+
+
Mencari peluang? Di sini ada rezeki seluas lautan
*+ +
💥🇲🇾Ambil tahu teknologi
wallet digital, duit digital,
artificial intelligent💰💥 +
+
+
💥Yang tak nak KETINGGALAN revolusi matawang boleh belajar sendiri. Atau join mana2 komuniti supaya dapat panduan dlm group leader2. Boleh cuba komuniti  duit digital DDK (DDKOIN).💥 +
+
😍FB pun nak keluarkan duit digital pd 2020. Mula sekarang, sebelum menyesal KETINGGALAN💥
+
+
+ 💥🇲🇾Mulakan sekarang. Pada 2020 
jgn MENYESAL😓 lihat org2
berjaya dan anda dah KETINGGALAN JAUH😭💥
+
+ + +
🇲🇾DDKOIN
Rakyat Malaysia cepat rebut duit digital taraf GLOBAL, ciptaan rakyat Malaysia🇲🇾 sementara harga masih rendah
+
Join komuniti DDKOIN, DDK
KLIK @ddk.ddkoin
+
+
MEMAKSIMUMKAN POTENSI DIRI @motivasicikguzaiful +
+
🇲🇾🕌Ya Allah berikan manfaat kepada hamba2 Mu yang terjumpa dan terbaca IG ini, Aamiinn🕌🇲🇾
+
+
FB Cikgu Zaiful Zakaria
Matawang digital  @ddk.ddkoin

    🇲🇾🎯Memprogramkan Minda Bawah Sedar Pelajar Untuk Berjaya Dalam Kehidupan🎯🇲🇾 🇲🇾🏆Cadangan nilai tambah aktiviti semasa perhimpunan pagi di sekolah, taska, tadika, pasti, prasekolah.
    +
    +
    🇲🇾🏆Di sekolah baik dibuat pagi2, sebelum setiap perhimpunan pagi. Bg pljr2 duduk. Tapak tangan hala ke atas, letak di atas lutut. Sedut nafas, tahan 7 kiraan, hembus. 3X. Dan mulakan bacaan🙂🏆🇲🇾 Klik link di bio utk detail
    +
    +
    🙂🇲🇾Bangun pagi katakan, SAYA BERSEDIA MENERIMA SEGALA KEBAIKAN PADA HARI INI. Dan SENYUM🙂
    +
    +
    +
    💥🇲🇾Bantu anak2 murid membersihkan minda bawah sedar mereka dari menyimpan perkara2/perkataan2 negatif menyentuh minda, emosi dan sikap. Caranya ialah mudah saja, dengan berkata I REMOVE, I DELETE terhadap perkara negatif tersebut. SAYA KELUARKAN, SAYA PADAMKAN🇲🇾
    +
    +
    +
    💥🇲🇾Perkataan2 negatif yg sering disebut oleh rakan2, bila mereka terdengar akan direkod di minda bawah sedar mereka dan mempengaruhi tindakan2 mereka dalam kehidupan🇲🇾. +
    +
    +
    Mencari peluang? Di sini ada rezeki seluas lautan
    *+ +
    💥🇲🇾Ambil tahu teknologi
    wallet digital, duit digital,
    artificial intelligent💰💥 +
    +
    +
    💥Yang tak nak KETINGGALAN revolusi matawang boleh belajar sendiri. Atau join mana2 komuniti supaya dapat panduan dlm group leader2. Boleh cuba komuniti duit digital DDK (DDKOIN).💥 +
    +
    😍FB pun nak keluarkan duit digital pd 2020. Mula sekarang, sebelum menyesal KETINGGALAN💥
    +
    +
    + 💥🇲🇾Mulakan sekarang. Pada 2020
    jgn MENYESAL😓 lihat org2
    berjaya dan anda dah KETINGGALAN JAUH😭💥
    +
    + + +
    🇲🇾DDKOIN
    Rakyat Malaysia cepat rebut duit digital taraf GLOBAL, ciptaan rakyat Malaysia🇲🇾 sementara harga masih rendah
    +
    Join komuniti DDKOIN, DDK
    KLIK @ddk.ddkoin
    +
    +
    MEMAKSIMUMKAN POTENSI DIRI @motivasicikguzaiful +
    +
    🇲🇾🕌Ya Allah berikan manfaat kepada hamba2 Mu yang terjumpa dan terbaca IG ini, Aamiinn🕌🇲🇾
    +
    +
    FB Cikgu Zaiful Zakaria
    Matawang digital @ddk.ddkoin

    2 1 1 hour ago

Top #terlajaklaris posts

    Muka blurr pon lawa kn 😆😂🤣

    Muka blurr pon lawa kn 😆😂🤣

    3,240 22 17 August, 2019
    Ingat princess tak pandai masak ke ? Buat bergedil lagi tau 😉

    Ingat princess tak pandai masak ke ? Buat bergedil lagi tau 😉

    3,563 43 16 August, 2019
    Kenal tak siapa sebelah princess tu ? 🥰

    Kenal tak siapa sebelah princess tu ? 🥰

    6,174 41 13 August, 2019
    No one has ever become poor by giving. Bersedekahlah.
Eh! Senyum pun dikira sedekah kan? Nah! 😊
.
#AydaJebat #AJscreamer

    No one has ever become poor by giving. Bersedekahlah.
    Eh! Senyum pun dikira sedekah kan? Nah! 😊
    .
    #AydaJebat #AJscreamer

    2,653 21 17 August, 2019
    Orange atau merah ?

    Orange atau merah ?

    5,343 62 8 August, 2019