#testimonijumeaht Instagram Photos & Videos

testimonijumeaht - 3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #testimonijumeaht and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
7.8
Average comment
0.1
Posts with video
1/48
Posts with photo
47/48

Hashtag Popularity

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 Klik link di bio SEKARANG!!
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 Klik link di bio SEKARANG!!
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
0 0 22 minutes ago

#Repost -dayanaputeri_ ・・・
Masih mencari gel untuk parut? JUMEA SCARGEL kan hadoo! .
.
💕 ada 5 vitamin dalam 1 tube comel ni (A, B, B12, C & E)
💕 Kesan seawal 7 hari je dah boleh pudarkan parut
💕 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
💕 Tak berminyak & tak melekit

#Repost -dayanaputeri_ ・・・
Masih mencari gel untuk parut? JUMEA SCARGEL kan hadoo! .
.
💕 ada 5 vitamin dalam 1 tube comel ni (A, B, B12, C & E)
💕 Kesan seawal 7 hari je dah boleh pudarkan parut
💕 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
💕 Tak berminyak & tak melekit
3 1 1 hour ago

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
2 0 4 hours ago

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 4 hours ago

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
2 0 6 hours ago

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeascargel_malaysia .
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeascargel_malaysia .
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
6 0 7 hours ago

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeascargel_malaysia .
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeascargel_malaysia .
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
1 0 7 hours ago

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
4 0 7 hours ago

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
2 0 7 hours ago

#Repost @dayanaputeri_ ・・・
Masih mencari gel untuk parut? JUMEA SCARGEL kan hadoo! .
.
💕 ada 5 vitamin dalam 1 tube comel ni (A, B, B12, C & E)
💕 Kesan seawal 7 hari je dah boleh pudarkan parut
💕 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
💕 Tak berminyak & tak melekit
.
.
Nak tahu lebih lanjut tentang JUMEA SCARGEL? Senang je. Boleh ke website www.jumea.my
.
.
#jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @dayanaputeri_ ・・・
Masih mencari gel untuk parut? JUMEA SCARGEL kan hadoo! .
.
💕 ada 5 vitamin dalam 1 tube comel ni (A, B, B12, C & E)
💕 Kesan seawal 7 hari je dah boleh pudarkan parut
💕 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
💕 Tak berminyak & tak melekit
.
.
Nak tahu lebih lanjut tentang JUMEA SCARGEL? Senang je. Boleh ke website www.jumea.my
.
.
#jumeascargel #testimonijumeaht
4 0 9 hours ago

Masalah pencinta kucing ni satu je . Kena cakar kucing kan 😂
.
Ni testimoni dari i sendiri sebab tu tk ada conversation dr mana mana . Ni i pakai jumea almost 1 minggu. Awal awal haritu je . Tu pun dah nampak kesan pudar dah😍
.
U guys yang ada masalah sama boleh cuba okay😘 dapatkan dengan diskaun RM30 & FREE POSTAGE 💯
.
Click link at my bio now‼️
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Masalah pencinta kucing ni satu je . Kena cakar kucing kan 😂
.
Ni testimoni dari i sendiri sebab tu tk ada conversation dr mana mana . Ni i pakai jumea almost 1 minggu. Awal awal haritu je . Tu pun dah nampak kesan pudar dah😍
.
U guys yang ada masalah sama boleh cuba okay😘 dapatkan dengan diskaun RM30 & FREE POSTAGE 💯
.
Click link at my bio now‼️
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
2 0 11 hours ago

Masalah pencinta kucing ni satu je . Kena cakar kucing kan 😂
.
Ni testimoni dari i sendiri sebab tu tk ada conversation dr mana mana . Ni i pakai jumea almost 1 minggu. Awal awal haritu je . Tu pun dah nampak kesan pudar dah😍
.
U guys yang ada masalah sama boleh cuba okay😘 dapatkan dengan diskaun RM30 & FREE POSTAGE 💯
.
Click link at my bio now‼️
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Masalah pencinta kucing ni satu je . Kena cakar kucing kan 😂
.
Ni testimoni dari i sendiri sebab tu tk ada conversation dr mana mana . Ni i pakai jumea almost 1 minggu. Awal awal haritu je . Tu pun dah nampak kesan pudar dah😍
.
U guys yang ada masalah sama boleh cuba okay😘 dapatkan dengan diskaun RM30 & FREE POSTAGE 💯
.
Click link at my bio now‼️
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 11 hours ago

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
2 0 22 hours ago

#Repost @dayanaputeri_ ・・・
Masih mencari gel untuk parut? JUMEA SCARGEL kan hadoo! .
.
💕 ada 5 vitamin dalam 1 tube comel ni (A, B, B12, C & E)
💕 Kesan seawal 7 hari je dah boleh pudarkan parut
💕 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
💕 Tak berminyak & tak melekit
.
.
Nak tahu lebih lanjut tentang JUMEA SCARGEL? Senang je. Boleh ke website www.jumea.my
.
.
#jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @dayanaputeri_ ・・・
Masih mencari gel untuk parut? JUMEA SCARGEL kan hadoo! .
.
💕 ada 5 vitamin dalam 1 tube comel ni (A, B, B12, C & E)
💕 Kesan seawal 7 hari je dah boleh pudarkan parut
💕 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
💕 Tak berminyak & tak melekit
.
.
Nak tahu lebih lanjut tentang JUMEA SCARGEL? Senang je. Boleh ke website www.jumea.my
.
.
#jumeascargel #testimonijumeaht
3 0 22 hours ago

#Repost @_aeyda ・・・
Hai korang! ♥️
.
Ramai orang sekekeling aeyda tanya mcm mana nak atasi masalah parut so dah spend bnyak duit to solve this problem. So there’s once i saw this #jumeascargel can help your scar problem. 😘 Gel ini dapat memudarkan parut seawal 7 hari!
.
Aeyda sendiri dah try and terbukti berkesan. Kalau aeyda boleh atasi scar problem korang pun boleh okay. Ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
@jumeamalaysia
#jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @_aeyda ・・・
Hai korang! ♥️
.
Ramai orang sekekeling aeyda tanya mcm mana nak atasi masalah parut so dah spend bnyak duit to solve this problem. So there’s once i saw this #jumeascargel can help your scar problem. 😘 Gel ini dapat memudarkan parut seawal 7 hari!
.
Aeyda sendiri dah try and terbukti berkesan. Kalau aeyda boleh atasi scar problem korang pun boleh okay. Ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
@jumeamalaysia
#jumeascargel #testimonijumeaht
3 0 22 hours ago

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
4 0 23 hours ago

#Repost @ien.na ・・・
hi guys. I wanna share with you that I’ve been using this scargel from Jumea and it works wonders on my skin. This product contains various type of vitamins such as vitamin A, B, B12, C and E that helps to fade the scars on any parts of your body . .
As you all know, these vitamins could help you to keep your skin healthy, firm, prevent acnes and hyper-pigmentation and also make your skin more plump and smooth out fine lines. .
Other than that, this gel works super fast and you can see the progress as early as 7 days if you apply it religiously. You dont have to worry if you have sensitive skin because this gel is suitable for any types of skin. .
The best part of this gel is it has cooling effect, not oily or sticky and you can wear it under make up! The size of this product is small and light, so it is very convenient for you to bring it anywhere. .
You can check the authenticity of this product through the code that is provided on its packaging. For more info you can find it on www.jumea.my! #jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @ien.na ・・・
hi guys. I wanna share with you that I’ve been using this scargel from Jumea and it works wonders on my skin. This product contains various type of vitamins such as vitamin A, B, B12, C and E that helps to fade the scars on any parts of your body . .
As you all know, these vitamins could help you to keep your skin healthy, firm, prevent acnes and hyper-pigmentation and also make your skin more plump and smooth out fine lines. .
Other than that, this gel works super fast and you can see the progress as early as 7 days if you apply it religiously. You dont have to worry if you have sensitive skin because this gel is suitable for any types of skin. .
The best part of this gel is it has cooling effect, not oily or sticky and you can wear it under make up! The size of this product is small and light, so it is very convenient for you to bring it anywhere. .
You can check the authenticity of this product through the code that is provided on its packaging. For more info you can find it on www.jumea.my! #jumeascargel #testimonijumeaht
20 0 23 hours ago

#Repost -syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
.
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

#Repost -syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
.
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
5 1 23 hours ago

#Repost @dayanaputeri_ ・・・
Masih mencari gel untuk parut? JUMEA SCARGEL kan hadoo! .
.
💕 ada 5 vitamin dalam 1 tube comel ni (A, B, B12, C & E)
💕 Kesan seawal 7 hari je dah boleh pudarkan parut
💕 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
💕 Tak berminyak & tak melekit
.
.
Nak tahu lebih lanjut tentang JUMEA SCARGEL? Senang je. Boleh ke website www.jumea.my
.
.
#jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @dayanaputeri_ ・・・
Masih mencari gel untuk parut? JUMEA SCARGEL kan hadoo! .
.
💕 ada 5 vitamin dalam 1 tube comel ni (A, B, B12, C & E)
💕 Kesan seawal 7 hari je dah boleh pudarkan parut
💕 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
💕 Tak berminyak & tak melekit
.
.
Nak tahu lebih lanjut tentang JUMEA SCARGEL? Senang je. Boleh ke website www.jumea.my
.
.
#jumeascargel #testimonijumeaht
4 0 19 September, 2019

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
2 0 19 September, 2019

#Repost @ien.na ・・・
hi guys. I wanna share with you that I’ve been using this scargel from Jumea and it works wonders on my skin. This product contains various type of vitamins such as vitamin A, B, B12, C and E that helps to fade the scars on any parts of your body . .
As you all know, these vitamins could help you to keep your skin healthy, firm, prevent acnes and hyper-pigmentation and also make your skin more plump and smooth out fine lines. .
Other than that, this gel works super fast and you can see the progress as early as 7 days if you apply it religiously. You dont have to worry if you have sensitive skin because this gel is suitable for any types of skin. .
The best part of this gel is it has cooling effect, not oily or sticky and you can wear it under make up! The size of this product is small and light, so it is very convenient for you to bring it anywhere. .
You can check the authenticity of this product through the code that is provided on its packaging. For more info you can find it on www.jumea.my! #jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @ien.na ・・・
hi guys. I wanna share with you that I’ve been using this scargel from Jumea and it works wonders on my skin. This product contains various type of vitamins such as vitamin A, B, B12, C and E that helps to fade the scars on any parts of your body . .
As you all know, these vitamins could help you to keep your skin healthy, firm, prevent acnes and hyper-pigmentation and also make your skin more plump and smooth out fine lines. .
Other than that, this gel works super fast and you can see the progress as early as 7 days if you apply it religiously. You dont have to worry if you have sensitive skin because this gel is suitable for any types of skin. .
The best part of this gel is it has cooling effect, not oily or sticky and you can wear it under make up! The size of this product is small and light, so it is very convenient for you to bring it anywhere. .
You can check the authenticity of this product through the code that is provided on its packaging. For more info you can find it on www.jumea.my! #jumeascargel #testimonijumeaht
39 0 19 September, 2019

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 2, 3 hari dh terus parut hilang. customer ni amik masa 3 minggu untuk dapat hasil mcmtu🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 2, 3 hari dh terus parut hilang. customer ni amik masa 3 minggu untuk dapat hasil mcmtu🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
2 0 19 September, 2019

#Repost @ien.na ・・・
hi guys. I wanna share with you that I’ve been using this scargel from Jumea and it works wonders on my skin. This product contains various type of vitamins such as vitamin A, B, B12, C and E that helps to fade the scars on any parts of your body . .
As you all know, these vitamins could help you to keep your skin healthy, firm, prevent acnes and hyper-pigmentation and also make your skin more plump and smooth out fine lines. .
Other than that, this gel works super fast and you can see the progress as early as 7 days if you apply it religiously. You dont have to worry if you have sensitive skin because this gel is suitable for any types of skin. .
The best part of this gel is it has cooling effect, not oily or sticky and you can wear it under make up! The size of this product is small and light, so it is very convenient for you to bring it anywhere. .
You can check the authenticity of this product through the code that is provided on its packaging. For more info you can find it on www.jumea.my! #jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @ien.na ・・・
hi guys. I wanna share with you that I’ve been using this scargel from Jumea and it works wonders on my skin. This product contains various type of vitamins such as vitamin A, B, B12, C and E that helps to fade the scars on any parts of your body . .
As you all know, these vitamins could help you to keep your skin healthy, firm, prevent acnes and hyper-pigmentation and also make your skin more plump and smooth out fine lines. .
Other than that, this gel works super fast and you can see the progress as early as 7 days if you apply it religiously. You dont have to worry if you have sensitive skin because this gel is suitable for any types of skin. .
The best part of this gel is it has cooling effect, not oily or sticky and you can wear it under make up! The size of this product is small and light, so it is very convenient for you to bring it anywhere. .
You can check the authenticity of this product through the code that is provided on its packaging. For more info you can find it on www.jumea.my! #jumeascargel #testimonijumeaht
3 0 19 September, 2019

Hai korang! ♥️
.
Ramai orang sekekeling sis tanya mcm mana nak atasi masalah parut so dah spend bnyak duit to solve this problem. So there’s once i saw this #jumeascargel can help your scar problem. 😘 Gel ini dapat memudarkan parut seawal 7 hari!
.
sis sendiri dah try and terbukti berkesan. Kalau aeyda boleh atasi scar problem korang pun boleh okay. Ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
#jumeascargel #testimonijumeaht

Hai korang! ♥️
.
Ramai orang sekekeling sis tanya mcm mana nak atasi masalah parut so dah spend bnyak duit to solve this problem. So there’s once i saw this #jumeascargel can help your scar problem. 😘 Gel ini dapat memudarkan parut seawal 7 hari!
.
sis sendiri dah try and terbukti berkesan. Kalau aeyda boleh atasi scar problem korang pun boleh okay. Ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
#jumeascargel #testimonijumeaht
7 0 19 September, 2019

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel 
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
14 0 19 September, 2019

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel 
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
7 0 19 September, 2019

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
5 0 19 September, 2019

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
5 0 19 September, 2019

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
1 0 19 September, 2019

Good afternoon!❤️❤️
.
Bangun pagi, dapat feedback dr customer kita . Tiba tiba whatsapp balik bagitau parut jerawat merah yang kecik kecik tu dah hilang! 😭
.
Suka tgk excited nya customer kita kan bila manfaat dalam #jumeascargel ni sangat membantu. .
.
Korang yang ada masalah sama pun boleh cuba ! Pm sis sekarang. Sis bantu. Jom😊
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Good afternoon!❤️❤️
.
Bangun pagi, dapat feedback dr customer kita . Tiba tiba whatsapp balik bagitau parut jerawat merah yang kecik kecik tu dah hilang! 😭
.
Suka tgk excited nya customer kita kan bila manfaat dalam #jumeascargel ni sangat membantu. .
.
Korang yang ada masalah sama pun boleh cuba ! Pm sis sekarang. Sis bantu. Jom😊
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 19 September, 2019

#Repost @_aeyda ・・・
Hai korang! ♥️
.
Ramai orang sekekeling aeyda tanya mcm mana nak atasi masalah parut so dah spend bnyak duit to solve this problem. So there’s once i saw this #jumeascargel can help your scar problem. 😘 Gel ini dapat memudarkan parut seawal 7 hari!
.
Aeyda sendiri dah try and terbukti berkesan. Kalau aeyda boleh atasi scar problem korang pun boleh okay. Ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
@jumeamalaysia
#jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @_aeyda ・・・
Hai korang! ♥️
.
Ramai orang sekekeling aeyda tanya mcm mana nak atasi masalah parut so dah spend bnyak duit to solve this problem. So there’s once i saw this #jumeascargel can help your scar problem. 😘 Gel ini dapat memudarkan parut seawal 7 hari!
.
Aeyda sendiri dah try and terbukti berkesan. Kalau aeyda boleh atasi scar problem korang pun boleh okay. Ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
@jumeamalaysia
#jumeascargel #testimonijumeaht
1 0 19 September, 2019

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
3 0 19 September, 2019

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
6 0 19 September, 2019

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
4 0 19 September, 2019

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
8 0 18 September, 2019

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
2 0 18 September, 2019

#Repost @_aeyda ・・・
Hai korang! ♥️
.
Ramai orang sekekeling aeyda tanya mcm mana nak atasi masalah parut so dah spend bnyak duit to solve this problem. So there’s once i saw this #jumeascargel can help your scar problem. 😘 Gel ini dapat memudarkan parut seawal 7 hari!
.
Aeyda sendiri dah try and terbukti berkesan. Kalau aeyda boleh atasi scar problem korang pun boleh okay. Ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
@jumeamalaysia
#jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @_aeyda ・・・
Hai korang! ♥️
.
Ramai orang sekekeling aeyda tanya mcm mana nak atasi masalah parut so dah spend bnyak duit to solve this problem. So there’s once i saw this #jumeascargel can help your scar problem. 😘 Gel ini dapat memudarkan parut seawal 7 hari!
.
Aeyda sendiri dah try and terbukti berkesan. Kalau aeyda boleh atasi scar problem korang pun boleh okay. Ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
@jumeamalaysia
#jumeascargel #testimonijumeaht
4 0 18 September, 2019

#Repost @ien.na ・・・
hi guys. I wanna share with you that I’ve been using this scargel from Jumea and it works wonders on my skin. This product contains various type of vitamins such as vitamin A, B, B12, C and E that helps to fade the scars on any parts of your body . .
As you all know, these vitamins could help you to keep your skin healthy, firm, prevent acnes and hyper-pigmentation and also make your skin more plump and smooth out fine lines. .
Other than that, this gel works super fast and you can see the progress as early as 7 days if you apply it religiously. You dont have to worry if you have sensitive skin because this gel is suitable for any types of skin. .
The best part of this gel is it has cooling effect, not oily or sticky and you can wear it under make up! The size of this product is small and light, so it is very convenient for you to bring it anywhere. .
You can check the authenticity of this product through the code that is provided on its packaging. For more info you can find it on www.jumea.my! #jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @ien.na ・・・
hi guys. I wanna share with you that I’ve been using this scargel from Jumea and it works wonders on my skin. This product contains various type of vitamins such as vitamin A, B, B12, C and E that helps to fade the scars on any parts of your body . .
As you all know, these vitamins could help you to keep your skin healthy, firm, prevent acnes and hyper-pigmentation and also make your skin more plump and smooth out fine lines. .
Other than that, this gel works super fast and you can see the progress as early as 7 days if you apply it religiously. You dont have to worry if you have sensitive skin because this gel is suitable for any types of skin. .
The best part of this gel is it has cooling effect, not oily or sticky and you can wear it under make up! The size of this product is small and light, so it is very convenient for you to bring it anywhere. .
You can check the authenticity of this product through the code that is provided on its packaging. For more info you can find it on www.jumea.my! #jumeascargel #testimonijumeaht
5 0 18 September, 2019

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
4 0 18 September, 2019

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
4 0 18 September, 2019

Hey guys!
Korg dah try mcm2 ubat parut tapi tak berkesan ? Dah tu melekit pulak ish ishh.
Mehh sini nad nak suggest dkat korg,
@jumeascargelmalaysia @jumeamalaysia JUMEA Scar Gel ni boleh buat parut korg hilang dlm masa 7hari sahaja tau! & takpayah buat rawatan laser pun. Sesuai utk semua jenis kulit ye. .

Nad sendiri dah cuba dkat parut nakal dulu, that's why nad suggest kt korg. Produk bagus mesti kena share kann 😁
Sapu sapu je terus hilang parut guys! .

Apa yg best JUMEA Scar Gel ni,
water based, cepat meresap, tak meleleh & senang nak apply. Dahtu tak melekit n tak berminyak. .

The best part is dia kaya dgn VITAMIN E semulajadi &&& mempunyai ❄️ COOLING EFFECT! Yg penting ✅ KKM APPROVED! . .
Tak percaya ? Haa pi tengok sendiri banyak feedbacks tau! So, tunggu ape lagi, pi dapatkan satu lekaih!
@jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia
#testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamalaysia #review #reviewmalaysia

Hey guys! 
Korg dah try mcm2 ubat parut tapi tak berkesan ? Dah tu melekit pulak ish ishh. 
Mehh sini nad nak suggest dkat korg, 
@jumeascargelmalaysia @jumeamalaysia JUMEA Scar Gel ni boleh buat parut korg hilang dlm masa 7hari sahaja tau! & takpayah buat rawatan laser pun. Sesuai utk semua jenis kulit ye. .

Nad sendiri dah cuba dkat parut nakal dulu, that's why nad suggest kt korg. Produk bagus mesti kena share kann 😁 
Sapu sapu je terus hilang parut guys! .

Apa yg best JUMEA Scar Gel ni, 
water based, cepat meresap, tak meleleh & senang nak apply. Dahtu tak melekit n tak berminyak. .

The best part is dia kaya dgn VITAMIN E semulajadi &&& mempunyai ❄️ COOLING EFFECT! Yg penting ✅ KKM APPROVED! . .
Tak percaya ? Haa pi tengok sendiri banyak feedbacks tau! So, tunggu ape lagi, pi dapatkan satu lekaih! 
@jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia 
#testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamalaysia #review #reviewmalaysia
128 0 18 September, 2019

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
4 0 18 September, 2019

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
2 0 18 September, 2019

#Repost -emeldanadira ・・・
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN🥰

#Repost -emeldanadira ・・・
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN🥰
6 1 18 September, 2019

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
9 0 18 September, 2019

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 18 September, 2019

Top #testimonijumeaht posts

Hi semua!! Tengah cari ubat untuk hilangkan parut ?! 😱 @jumeamalaysia lah jawapannya. Jumea Scargel ni tak melekit langsung sebab ia adalah water-based. Jadi... ✅ ia dapat meresap ke bawah kulit dengan pantas
✅ ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
✅ ia dapat melempabkan kulit
✅ tidak berminyak
So tunggu apa lagi??? Cepat dapatkan Jumea Scargel di

@jumeamalaysia
@jumeascargel
@jumea_gelparut
@jumeaofficial.my
#jumeascargel #testimonijumeaht #thegirlsrepublique #sugarcandybygr #giftreview #reviewmy #giftreviewmalaysia

Hi semua!! Tengah cari ubat untuk hilangkan parut ?! 😱 @jumeamalaysia lah jawapannya. Jumea Scargel ni tak melekit langsung sebab ia adalah water-based. Jadi... ✅ ia dapat meresap ke bawah kulit dengan pantas
✅ ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
✅ ia dapat melempabkan kulit
✅ tidak berminyak 
So tunggu apa lagi??? Cepat dapatkan Jumea Scargel di

@jumeamalaysia
@jumeascargel
@jumea_gelparut
@jumeaofficial.my 
#jumeascargel #testimonijumeaht #thegirlsrepublique #sugarcandybygr #giftreview #reviewmy #giftreviewmalaysia
318 2 2 September, 2019

Hi guys , today i nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 hari 😍😍😍 @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia @jumeaofficial.my . I dah try & memang berkesan sangat hehe ❤️ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! ❤️🌻 .
BAHAN UTAMA ; Bahan utama yang terkandung dalam produk ini ialah ONION EXTRACT dan CHAMOMILE EXTRACT . JUMEA mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka " Vitamin A , B , B12 , C & E " 🌸 Gel ini dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari ( kesan awal ) bergantung jenis parut yang anda alami . Ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuk kulit yang sensetif . Tidak berminyak dan tidak melekit . Tube yang ringan dan kecil & mudah di bawa kemana mana .
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam .
@jumeaofficial.my @jumea_gelparut @jumeascargelmalaysia @jumeamalaysia #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeamalaysia #gelparut #review

Hi guys , today i nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 hari 😍😍😍 @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia @jumeaofficial.my . I dah try & memang berkesan sangat hehe ❤️ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! ❤️🌻 . 
BAHAN UTAMA ; Bahan utama yang terkandung dalam produk ini ialah ONION EXTRACT dan CHAMOMILE EXTRACT . JUMEA mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka " Vitamin A , B , B12 , C & E " 🌸 Gel ini dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari ( kesan awal ) bergantung jenis parut yang anda alami . Ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuk kulit yang sensetif . Tidak berminyak dan tidak melekit . Tube yang ringan dan kecil & mudah di bawa kemana mana . 
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam . 
@jumeaofficial.my @jumea_gelparut @jumeascargelmalaysia @jumeamalaysia #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeamalaysia #gelparut #review
413 9 4 September, 2019

Hello! I wanna share something good with you guys 😍
.
.
JUMEA Scar Gel
🌬Mempunyai vitamin A, B, B12, C & E
🌬MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌬Sesuai untuk semua jenis kulit tau even kulit sensitif pon
🌬Cooling effect (i swear rasa sejuk gila masa pakai)
🌬Tak berminyak & tak melekit (cepat kering)
🌬Tube ringan & kecil, mudah nak bawa ke mana-mana
.
.
#jumeascargel #testimonijumeaht #reviewjumeamalaysia

Hello! I wanna share something good with you guys 😍
.
.
JUMEA Scar Gel
🌬Mempunyai vitamin A, B, B12, C & E
🌬MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌬Sesuai untuk semua jenis kulit tau even kulit sensitif pon
🌬Cooling effect (i swear rasa sejuk gila masa pakai)
🌬Tak berminyak & tak melekit (cepat kering)
🌬Tube ringan & kecil, mudah nak bawa ke mana-mana
.
.
#jumeascargel #testimonijumeaht #reviewjumeamalaysia
249 23 8 September, 2019

Betul ke parut jerawat boleh hilang selepas menggunakan #jumeascargel ? 🤨
.
Kalau tengok pada testimoni dalam gambar ni YES! , jumea scar gel memang mampu pudarkan & seterusnya menghilangkan kesan parut jerawat pada wajah dan juga badan! .
.
Sesiapa yang ada masalah sama seperti Faris (dalam gambar), buat tindakan cepat cepat dengan menggunakan Jumea Scar Gel sebagai rutin harian . .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi? Click link pada bio atau komen “DM” sekarang‼️ .
#jumeascargel #testimonijumeaHT #testimonijumeascargel #ubatparut #gelparut #parut #haliqateam

Betul ke parut jerawat boleh hilang selepas menggunakan #jumeascargel ? 🤨
.
Kalau tengok pada testimoni dalam gambar ni YES! , jumea scar gel memang mampu pudarkan & seterusnya menghilangkan kesan parut jerawat pada wajah dan juga badan! .
.
Sesiapa yang ada masalah sama seperti Faris (dalam gambar), buat tindakan cepat cepat dengan menggunakan Jumea Scar Gel sebagai rutin harian . .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi? Click link pada bio atau komen “DM” sekarang‼️ .
#jumeascargel #testimonijumeaHT #testimonijumeascargel #ubatparut #gelparut #parut #haliqateam
294 0 8 February, 2019

Okay sis nak kongsikan apa yang terbaik dekat produk sis guna ni antaranya ialah : -Terdapat 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
- Gel ini dapat membantu :
MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal),
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana
- Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN
- Info lain tentang produk boleh didapatkan di laman sesawang kami: www.jumea.my
#jumeascargel #testimonijumeaht

Okay sis nak kongsikan apa yang terbaik dekat produk sis guna ni antaranya ialah : -Terdapat 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
- Gel ini dapat membantu :
MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal),
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana
- Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN
- Info lain tentang produk boleh didapatkan di laman sesawang kami: www.jumea.my
#jumeascargel #testimonijumeaht
413 5 2 September, 2019

Hi korang! Eyka nak share satu product ni from @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia hehe seawal 7hari dah dapat pudarkan parut tauu. This is my honest review, eyka try dulu baru share review hehe sebab before this eyka ada jerawat n eyka picit dia Emm terus tertinggal parut hitam😭 so eyka try lah sapu scar gel ni serious dah hilang no more concealer tebal2😍 so eyka share sikit benefit @jumeascargelmalaysia ni which is 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana.
Dah jangan tanya eyka pakai skincare apa untuk parut, eyka dah share ni so apa lagi grab yours now😍😍 @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia @jumeaofficial.my @jumea_gelparut #jumeascargel #testimonijumeaht #review

Hi korang! Eyka nak share satu product ni from @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia hehe seawal 7hari dah dapat pudarkan parut tauu. This is my honest review, eyka try dulu baru share review hehe sebab before this eyka ada jerawat n eyka picit dia Emm terus tertinggal parut hitam😭 so eyka try lah sapu scar gel ni serious dah hilang no more concealer tebal2😍 so eyka share sikit benefit @jumeascargelmalaysia  ni which is 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. 
Dah jangan tanya eyka pakai skincare apa untuk parut, eyka dah share ni so apa lagi grab yours now😍😍 @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia @jumeaofficial.my @jumea_gelparut  #jumeascargel #testimonijumeaht #review
212 6 2 September, 2019

Masih mencari gel untuk parut? JUMEA SCARGEL kan hadoo! .
.
💕 ada 5 vitamin dalam 1 tube comel ni (A, B, B12, C & E)
💕 Kesan seawal 7 hari je dah boleh pudarkan parut
💕 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
💕 Tak berminyak & tak melekit
.
.
Nak tahu lebih lanjut tentang JUMEA SCARGEL? Senang je. Boleh ke website www.jumea.my
.
.
#jumeascargel #testimonijumeaht

Masih mencari gel untuk parut? JUMEA SCARGEL kan hadoo! .
.
💕 ada 5 vitamin dalam 1 tube comel ni (A, B, B12, C & E)
💕 Kesan seawal 7 hari je dah boleh pudarkan parut
💕 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
💕 Tak berminyak & tak melekit
.
.
Nak tahu lebih lanjut tentang JUMEA SCARGEL? Senang je. Boleh ke website www.jumea.my
.
.
#jumeascargel #testimonijumeaht
167 1 2 September, 2019

Hey guys!
Korg dah try mcm2 ubat parut tapi tak berkesan ? Dah tu melekit pulak ish ishh.
Mehh sini nad nak suggest dkat korg,
@jumeascargelmalaysia @jumeamalaysia JUMEA Scar Gel ni boleh buat parut korg hilang dlm masa 7hari sahaja tau! & takpayah buat rawatan laser pun. Sesuai utk semua jenis kulit ye. .

Nad sendiri dah cuba dkat parut nakal dulu, that's why nad suggest kt korg. Produk bagus mesti kena share kann 😁
Sapu sapu je terus hilang parut guys! .

Apa yg best JUMEA Scar Gel ni,
water based, cepat meresap, tak meleleh & senang nak apply. Dahtu tak melekit n tak berminyak. .

The best part is dia kaya dgn VITAMIN E semulajadi &&& mempunyai ❄️ COOLING EFFECT! Yg penting ✅ KKM APPROVED! . .
Tak percaya ? Haa pi tengok sendiri banyak feedbacks tau! So, tunggu ape lagi, pi dapatkan satu lekaih!
@jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia
#testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamalaysia #review #reviewmalaysia

Hey guys! 
Korg dah try mcm2 ubat parut tapi tak berkesan ? Dah tu melekit pulak ish ishh. 
Mehh sini nad nak suggest dkat korg, 
@jumeascargelmalaysia @jumeamalaysia JUMEA Scar Gel ni boleh buat parut korg hilang dlm masa 7hari sahaja tau! & takpayah buat rawatan laser pun. Sesuai utk semua jenis kulit ye. .

Nad sendiri dah cuba dkat parut nakal dulu, that's why nad suggest kt korg. Produk bagus mesti kena share kann 😁 
Sapu sapu je terus hilang parut guys! .

Apa yg best JUMEA Scar Gel ni, 
water based, cepat meresap, tak meleleh & senang nak apply. Dahtu tak melekit n tak berminyak. .

The best part is dia kaya dgn VITAMIN E semulajadi &&& mempunyai ❄️ COOLING EFFECT! Yg penting ✅ KKM APPROVED! . .
Tak percaya ? Haa pi tengok sendiri banyak feedbacks tau! So, tunggu ape lagi, pi dapatkan satu lekaih! 
@jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia 
#testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamalaysia #review #reviewmalaysia
128 0 18 September, 2019

Haii.
Harini nisa nak shared result hasil pemakain jumea scar gel yang nisa update dekat story haritu. Harini dah masuk almost 2weeks nisa gunakan jumea scar gel. Alhamdulillah, memang betul2 berkesan untuk hilangkan parut jerawat nisa yang dulu gelap, sekarang dah pudar seawal 7hari ja. Apa yang bestnya lagi, jumea scar gel ada cooling effect dan sangat sesuai untuk kulit sensitif. Jadi siapa yang tengah cari produk untuk hilangkan scar, korang wajib try jumea scar gel ❤️ @jumeamalaysia
@jumeaofficial.my
@jumeascargel
@jumea_gelparut
#jumeascargel #testimonijumeaht

Haii. 
Harini nisa nak shared result hasil pemakain jumea scar gel yang nisa update dekat story haritu. Harini dah masuk almost 2weeks nisa gunakan jumea scar gel. Alhamdulillah, memang betul2 berkesan untuk hilangkan parut jerawat nisa yang dulu gelap, sekarang dah pudar seawal 7hari ja. Apa yang bestnya lagi, jumea scar gel ada cooling effect dan sangat sesuai untuk kulit sensitif. Jadi siapa yang tengah cari produk untuk hilangkan scar, korang wajib try jumea scar gel ❤️ @jumeamalaysia
@jumeaofficial.my 
@jumeascargel 
@jumea_gelparut 
#jumeascargel #testimonijumeaht
498 13 2 September, 2019