#testimonikulitmukaberlubang Instagram Photos & Videos

testimonikulitmukaberlubang - 4.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #testimonikulitmukaberlubang and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
9.1
Average comment
0.3
Posts with video
7/48
Posts with photo
41/48

Hashtag Popularity

NAK HILANGKAN MINYAK KAT MUKA ? ⠀

Ada masalah muka yang terlalu berminyak ? Apa kata korang try cuci muka korang 2 kali sehari dengan Qalish Cleansing Gel ni . Memang superb ⠀

📲Whatsapp: 013-6433246
📲Whatsapp: 013-6433246
📲Whatsapp: 013-6433246 ⠀

#profixvitaminmukaberlubang #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia
#solusimukaberlubang

NAK HILANGKAN MINYAK KAT MUKA ? ⠀
⠀
Ada masalah muka yang terlalu berminyak ? Apa kata korang try cuci muka korang 2 kali sehari dengan Qalish Cleansing Gel ni . Memang superb ⠀
⠀
📲Whatsapp: 013-6433246
📲Whatsapp: 013-6433246
📲Whatsapp: 013-6433246 ⠀
⠀
#profixvitaminmukaberlubang  #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia
#solusimukaberlubang
3 0 1 hour ago

POPULAR/VIRAL BELUM UKURAN MENJADI ..
.
.
1 bulan penggunaan set lengkap Aryza ..4 item macam2 dah jadi kan. .
Sampai kawan tegur..n nak bertukar juga pada Aryza . Macam tu la kawan..we support each other. Set Aryza dah bantu ribuan wanita keluar daripada masalah jeragat ..
.
Sis masih simpan jeragat ke.. ?Jom mula sekarang..♥
.
www.wasap.my/60189695320/aryzafullsettrial

www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#kauyangpertama
#cemburuseorangperempuan

POPULAR/VIRAL BELUM UKURAN MENJADI ..
.
.
1 bulan penggunaan set lengkap Aryza ..4 item macam2 dah jadi kan. .
Sampai kawan tegur..n nak bertukar juga pada Aryza . Macam tu la kawan..we support each other. Set Aryza dah bantu ribuan wanita keluar daripada masalah jeragat ..
.
Sis masih simpan jeragat ke.. ?Jom mula sekarang..♥
.
www.wasap.my/60189695320/aryzafullsettrial

www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#kauyangpertama
#cemburuseorangperempuan
2 0 7 hours ago

FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

FREE POSTAGE 
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
2 0 19 September, 2019

[FREE POSTAGE WALAUPUN SATU UNIT 😱] .
Ye ye betul free postage untuk semua , beli satu dapat free pos , beli dua dapat free pos , beli 10 pon masih dapat free pos . 😱😱😱
.
Tak gila , tak gila !! Memang betul .
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤️
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
#profix #profixvitaminmukaberlubang
#rawatankulitmukaberlubangk
#profixklang
#profixttdikk
#profixdamansara #profixskudai #profixjohor
#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #codrembau #profixrembau

[FREE POSTAGE WALAUPUN SATU UNIT 😱] .
Ye ye betul free postage untuk semua , beli satu dapat free pos , beli dua dapat free pos , beli 10 pon masih dapat free pos . 😱😱😱
.
Tak gila , tak gila !! Memang betul .
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤️
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout 
#profix #profixvitaminmukaberlubang
#rawatankulitmukaberlubangk
#profixklang
#profixttdikk
#profixdamansara #profixskudai #profixjohor
#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #codrembau #profixrembau
91 0 19 September, 2019

TIPS MINUM AIR UNTUK KULIT CANTIK DAN SIHAT. - BANGUN TIDUR
Bangun je tidur terus minum air tau. Minum secara pelahan-lahan. Minum air lepas bangun tidur dapat membantu mengaktifkan organ dalam badan kita selepas 1 malam tak bekerja.

Air liur sedia ada lepas bangun tidur pula , kalau dicampur dengan air suam dapat membantu bersihkan badan secara semula jadi.

Kalau nak tahu, air liur kita lepas bangun tidur ada enzim yang boleh bantu dalam process pencernaan. . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

TIPS MINUM AIR UNTUK KULIT CANTIK DAN SIHAT. - BANGUN TIDUR 
Bangun je tidur terus minum air tau. Minum secara pelahan-lahan. Minum air lepas bangun tidur dapat membantu mengaktifkan organ dalam badan kita selepas 1 malam tak bekerja.

Air liur sedia ada lepas bangun tidur pula , kalau dicampur dengan air suam dapat membantu bersihkan badan secara semula jadi.

Kalau nak tahu, air liur kita lepas bangun tidur ada enzim yang boleh bantu dalam process pencernaan. . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
0 0 19 September, 2019

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
8 4 18 September, 2019

SET BASIC ARYZA SERENDAH RM60!

Mengunakan Aryza set basic saja, sis dah boleh dapat kulit muka yang lembut, flawless and yang paling penting kulit muka akan makin sihat.

Aryza Chia Liquid Cleanser mencuci dengan lebih bersih tanpa membuatkan kulit muka rasa kesat.
Aryza Chia Miracle Oil pula mengurangkan kulit kusam. Kulit sis akan nampak lagi glowing. Lagi2 lepas apply foundation.

Memang takkan bercapuk 😍

Jom dapatkan SET BASIC READY STOCK sekarang! .
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

SET BASIC ARYZA SERENDAH RM60!

Mengunakan Aryza set basic saja, sis dah boleh dapat kulit muka yang lembut, flawless and yang paling penting kulit muka akan makin sihat.

Aryza Chia Liquid Cleanser mencuci dengan lebih bersih tanpa membuatkan kulit muka rasa kesat. 
Aryza Chia Miracle Oil pula mengurangkan kulit kusam. Kulit sis akan nampak lagi glowing. Lagi2 lepas apply foundation.

Memang takkan bercapuk 😍

Jom dapatkan SET BASIC READY STOCK sekarang! .
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
3 0 18 September, 2019

TIPS MINUM AIR UNTUK KULIT CANTIK DAN SIHAT. - BANGUN TIDUR .
Bangun je tidur terus minum air tau. Minum secara pelahan-lahan. Minum air lepas bangun tidur dapat membantu mengaktifkan organ dalam badan kita selepas 1 malam tak bekerja.

Air liur sedia ada lepas bangun tidur pula , kalau dicampur dengan air suam dapat membantu bersihkan badan secara semula jadi.

Kalau nak tahu, air liur kita lepas bangun tidur ada enzim yang boleh bantu dalam process pencernaan. . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

TIPS MINUM AIR UNTUK KULIT CANTIK DAN SIHAT. - BANGUN TIDUR .
Bangun je tidur terus minum air tau. Minum secara pelahan-lahan. Minum air lepas bangun tidur dapat membantu mengaktifkan organ dalam badan kita selepas 1 malam tak bekerja.

Air liur sedia ada lepas bangun tidur pula , kalau dicampur dengan air suam dapat membantu bersihkan badan secara semula jadi.

Kalau nak tahu, air liur kita lepas bangun tidur ada enzim yang boleh bantu dalam process pencernaan. . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
1 0 18 September, 2019

TIPS MINUM AIR UNTUK KULIT CANTIK DAN SIHAT. - BANGUN TIDUR
Bangun je tidur terus minum air tau. Minum secara pelahan-lahan. Minum air lepas bangun tidur dapat membantu mengaktifkan organ dalam badan kita selepas 1 malam tak bekerja.

Air liur sedia ada lepas bangun tidur pula , kalau dicampur dengan air suam dapat membantu bersihkan badan secara semula jadi.

Kalau nak tahu, air liur kita lepas bangun tidur ada enzim yang boleh bantu dalam process pencernaan.

www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

TIPS MINUM AIR UNTUK KULIT CANTIK DAN SIHAT. - BANGUN TIDUR 
Bangun je tidur terus minum air tau. Minum secara pelahan-lahan. Minum air lepas bangun tidur dapat membantu mengaktifkan organ dalam badan kita selepas 1 malam tak bekerja.

Air liur sedia ada lepas bangun tidur pula , kalau dicampur dengan air suam dapat membantu bersihkan badan secara semula jadi.

Kalau nak tahu, air liur kita lepas bangun tidur ada enzim yang boleh bantu dalam process pencernaan.

www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
12 0 18 September, 2019

‪PENAWAR MASALAH MUKA ANDA 😎‬ ⠀

Dengan Profix Cream masalah jerawat ke , parut jerawat ke atau muka berlubang boleh diselesaikan tau 😱🤩 Diiktiraf KKM ✅ ⠀


Item ni memang sangat limited . So PM admin secepat mungkin takut melepas pulak . Jika berminat sila whatsapp 013-6433246 atau klik link di bio kami 😊 ⠀

#profixvitaminmukaberlubang #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia
#solusimukaberlubang

‪PENAWAR MASALAH MUKA ANDA 😎‬ ⠀
⠀
Dengan Profix Cream masalah jerawat ke , parut jerawat ke atau muka berlubang boleh diselesaikan tau 😱🤩 Diiktiraf KKM ✅ ⠀
⠀

Item ni memang sangat limited . So PM admin secepat mungkin takut melepas pulak . Jika berminat sila whatsapp 013-6433246 atau klik link di bio kami 😊 ⠀
⠀
#profixvitaminmukaberlubang  #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia
#solusimukaberlubang
0 0 18 September, 2019

SET BASIC ARYZA SERENDAH RM60!

Mengunakan Aryza set basic saja, sis dah boleh dapat kulit muka yang lembut, flawless and yang paling penting kulit muka akan makin sihat.

Aryza Chia Liquid Cleanser mencuci dengan lebih bersih tanpa membuatkan kulit muka rasa kesat.
Aryza Chia Miracle Oil pula mengurangkan kulit kusam. Kulit sis akan nampak lagi glowing. Lagi2 lepas apply foundation.

Memang takkan bercapuk 😍

Jom dapatkan SET BASIC READY STOCK sekarang!

www.wasap.my/60136978849/skincare . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

SET BASIC ARYZA SERENDAH RM60!

Mengunakan Aryza set basic saja, sis dah boleh dapat kulit muka yang lembut, flawless and yang paling penting kulit muka akan makin sihat.

Aryza Chia Liquid Cleanser mencuci dengan lebih bersih tanpa membuatkan kulit muka rasa kesat. 
Aryza Chia Miracle Oil pula mengurangkan kulit kusam. Kulit sis akan nampak lagi glowing. Lagi2 lepas apply foundation.

Memang takkan bercapuk 😍

Jom dapatkan SET BASIC READY STOCK sekarang!

www.wasap.my/60136978849/skincare . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
4 0 18 September, 2019

SET BASIC ARYZA SERENDAH RM60!

Mengunakan Aryza set basic saja, sis dah boleh dapat kulit muka yang lembut, flawless and yang paling penting kulit muka akan makin sihat.

Aryza Chia Liquid Cleanser mencuci dengan lebih bersih tanpa membuatkan kulit muka rasa kesat. .

Aryza Chia Miracle Oil pula mengurangkan kulit kusam. Kulit sis akan nampak lagi glowing. Lagi2 lepas apply foundation.

Memang takkan bercapuk 😍

Jom dapatkan SET BASIC READY STOCK sekarang!

DM/Wasap 0176398987
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

SET BASIC ARYZA SERENDAH RM60!

Mengunakan Aryza set basic saja, sis dah boleh dapat kulit muka yang lembut, flawless and yang paling penting kulit muka akan makin sihat.

Aryza Chia Liquid Cleanser mencuci dengan lebih bersih tanpa membuatkan kulit muka rasa kesat. .

Aryza Chia Miracle Oil pula mengurangkan kulit kusam. Kulit sis akan nampak lagi glowing. Lagi2 lepas apply foundation.

Memang takkan bercapuk 😍

Jom dapatkan SET BASIC READY STOCK sekarang!

DM/Wasap 0176398987
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
1 0 18 September, 2019

SET BASIC ARYZA SERENDAH RM60!

Mengunakan Aryza set basic saja, sis dah boleh dapat kulit muka yang lembut, flawless and yang paling penting kulit muka akan makin sihat.

Aryza Chia Liquid Cleanser mencuci dengan lebih bersih tanpa membuatkan kulit muka rasa kesat.
Aryza Chia Miracle Oil pula mengurangkan kulit kusam. Kulit sis akan nampak lagi glowing. Lagi2 lepas apply foundation.

Memang takkan bercapuk 😍

Jom dapatkan SET BASIC READY STOCK sekarang!

www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

SET BASIC ARYZA SERENDAH RM60!

Mengunakan Aryza set basic saja, sis dah boleh dapat kulit muka yang lembut, flawless and yang paling penting kulit muka akan makin sihat.

Aryza Chia Liquid Cleanser mencuci dengan lebih bersih tanpa membuatkan kulit muka rasa kesat. 
Aryza Chia Miracle Oil pula mengurangkan kulit kusam. Kulit sis akan nampak lagi glowing. Lagi2 lepas apply foundation.

Memang takkan bercapuk 😍

Jom dapatkan SET BASIC READY STOCK sekarang!

www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
13 0 18 September, 2019

ARYZA CHIA SEED & ARYZA SKINCARE DONE POS HARI NI 😍💖 17/9/2019
.
.
Alhamdulillah untuk sesi pos barang kite dah selesai kan tugas hari ni 😷😷 musim jerebu pakai mask zaasss pergi pos..
.
☑️ Aryza Chia Seed, Aryza Sleeping Mask, Aryza Chia Liquid Cleanser done kite pos pada pemenang kuiz yg join semalam 😊
.
☑️Aryza Chia Seed 100g juga done pos ke Melaka di oder oleh customer Shopee
.
Malam ni pula kite nak Cash On Delivery ☑️1 botol Aryza Chia Miracle Oil ke Putrajaya 😊😊😷😷
.
Thank you Allah 💖Syukur utk rezeki hari ni..Ade yang berminat dgn produk Aryza wasap Idayu ye 😘
.
Jom dapatkan SET MALAM serendah RM83 je. Dapat free pouch (limited) ❤❤ ..
WA 0176398987
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama😍

ARYZA CHIA SEED & ARYZA SKINCARE DONE POS HARI NI 😍💖 17/9/2019
.
.
Alhamdulillah untuk sesi pos barang kite dah selesai kan tugas hari ni 😷😷 musim jerebu pakai mask zaasss pergi pos..
.
☑️ Aryza Chia Seed, Aryza Sleeping Mask, Aryza Chia Liquid Cleanser done kite pos pada pemenang kuiz yg join semalam 😊
.
☑️Aryza Chia Seed 100g juga done pos ke Melaka di oder oleh customer Shopee
.
Malam ni pula kite nak Cash On Delivery ☑️1 botol Aryza Chia Miracle Oil ke Putrajaya 😊😊😷😷
.
Thank you Allah 💖Syukur utk rezeki hari ni..Ade yang berminat dgn produk Aryza wasap Idayu ye 😘
.
Jom dapatkan SET MALAM serendah RM83 je. Dapat free pouch (limited) ❤❤ ..
WA 0176398987
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama😍
5 0 17 September, 2019

FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

FREE POSTAGE 
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
3 0 17 September, 2019

Nampak glowing je kulit muka @aida.sufi bila mengunakan Aryza Overnight Chia Treatment Sleeping Mask di malam hari.

Kulit muka ada renewal time tau normally pukul 11 pm - 4 am. tapi masa tidur kita kadang2 pukul 1-2 pagi betul tak? sebab tu la kita memerlukan Aryza Sleeping Mask ni <3

sebelum tidur apply je untuk kulit muka kekal segar.
Jom dapatkan SET MALAM serendah RM83 je. Dapat free pouch (limited) ❤❤ WA 0176398987
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

Nampak glowing je kulit muka @aida.sufi bila mengunakan Aryza Overnight Chia Treatment Sleeping Mask di malam hari.

Kulit muka ada renewal time tau normally pukul 11 pm - 4 am. tapi masa tidur kita kadang2 pukul 1-2 pagi betul tak? sebab tu la kita memerlukan Aryza Sleeping Mask ni <3

sebelum tidur apply je untuk kulit muka kekal segar. 
Jom dapatkan SET MALAM serendah RM83 je. Dapat free pouch (limited) ❤❤ WA 0176398987
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
1 0 17 September, 2019

Nampak glowing je kulit muka @aida.sufi bila mengunakan Aryza Overnight Chia Treatment Sleeping Mask di malam hari.

Kulit muka ada renewal time tau normally pukul 11 pm - 4 am. tapi masa tidur kita kadang2 pukul 1-2 pagi betul tak? sebab tu la kita memerlukan Aryza Sleeping Mask ni <3

sebelum tidur apply je untuk kulit muka kekal segar.
Jom dapatkan SET MALAM serendah RM83 je.
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

Nampak glowing je kulit muka @aida.sufi bila mengunakan Aryza Overnight Chia Treatment Sleeping Mask di malam hari.

Kulit muka ada renewal time tau normally pukul 11 pm - 4 am. tapi masa tidur kita kadang2 pukul 1-2 pagi betul tak? sebab tu la kita memerlukan Aryza Sleeping Mask ni <3

sebelum tidur apply je untuk kulit muka kekal segar. 
Jom dapatkan SET MALAM serendah RM83 je.
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
1 0 17 September, 2019

Sebelum apply Aryza Chia Miracle Oil, jom kita tgk apa ingredient yang ada dalamnya 😍

yang paling penting sekali yang ada dalam Aryza Chia Miracle Oil ni dah tentunya ... 1- Chia Seed Oil - chia seed oil memang sangat bagus untuk kelembapan kulit dan juga dapat melindungi kulit dari pencemaran.

2- Peppermint Oil - sangat membantu dalam mendinginkan dan juga mneyegarkan kulit wajah kita

3- Virgin Coconut Oil - Membantu untuk lembapkan kulit dan mengandungi anti-bakteria dan anti- fungus.

4- Argan Oil - Dapat membantu untuk memudarkan parut dengan pantas dan juga dapat mengurangkan tanda-tanda penuaan

5- Olive Oil - Kaya dengan sifat anti penuaan dan juga melembapkan kulit wajah yang keriing

6- Sunflower Seed Oil - Dapat memperbaiki dan meningkatkan pertumbuhan sel kulit dan juga dapat melindungi kulit daripada sinaran UV dan penuaan

Aryza Chia Miracle Oil mengunaakan 100% dari bahan2 organik dan sangat selamat digunakan untuk semua peringkat umur.

Kanak-kanak juga selamat untuk mengunakannya tau. Kalau ada baby yang menhadapi ekzema, boleh sapu Aryza Chia Miracle Oil untuk mengurangkan lagi ekzemanya .

www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

Sebelum apply Aryza Chia Miracle Oil, jom kita tgk apa ingredient yang ada dalamnya 😍

yang paling penting sekali yang ada dalam Aryza Chia Miracle Oil ni dah tentunya ... 1- Chia Seed Oil - chia seed oil memang sangat bagus untuk kelembapan kulit dan juga dapat melindungi kulit dari pencemaran.

2- Peppermint Oil - sangat membantu dalam mendinginkan dan juga mneyegarkan kulit wajah kita

3- Virgin Coconut Oil - Membantu untuk lembapkan kulit dan mengandungi anti-bakteria dan anti- fungus.

4- Argan Oil - Dapat membantu untuk memudarkan parut dengan pantas dan juga dapat mengurangkan  tanda-tanda penuaan

5- Olive Oil - Kaya dengan sifat anti penuaan dan juga melembapkan kulit wajah yang keriing

6- Sunflower Seed Oil - Dapat memperbaiki dan meningkatkan pertumbuhan sel kulit dan juga dapat melindungi kulit daripada sinaran  UV dan penuaan

Aryza Chia Miracle Oil mengunaakan 100% dari bahan2 organik dan sangat selamat digunakan untuk semua peringkat umur.

Kanak-kanak juga selamat untuk mengunakannya tau. Kalau ada baby yang menhadapi ekzema, boleh sapu Aryza Chia Miracle Oil untuk mengurangkan lagi ekzemanya .

www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
5 1 17 September, 2019

Sebelum apply Aryza Chia Miracle Oil, jom kita tgk apa ingredient yang ada dalamnya ❤

yang paling penting sekali yang ada dalam Aryza Chia Miracle Oil ni dah tentunya ... 1- Chia Seed Oil - chia seed oil memang sangat bagus untuk kelembapan kulit dan juga dapat melindungi kulit dari pencemaran.

2- Peppermint Oil - sangat membantu dalam mendinginkan dan juga mneyegarkan kulit wajah kita

3- Virgin Coconut Oil - Membantu untuk lembapkan kulit dan mengandungi anti-bakteria dan anti- fungus.

4- Argan Oil - Dapat membantu untuk memudarkan parut dengan pantas dan juga dapat mengurangkan tanda-tanda penuaan

5- Olive Oil - Kaya dengan sifat anti penuaan dan juga melembapkan kulit wajah yang keriing

6- Sunflower Seed Oil - Dapat memperbaiki dan meningkatkan pertumbuhan sel kulit dan juga dapat melindungi kulit daripada sinaran UV dan penuaan

Aryza Chia Miracle Oil mengunaakan 100% dari bahan2 organik dan sangat selamat digunakan untuk semua peringkat umur.

Kanak-kanak juga selamat untuk mengunakannya tau. Kalau ada baby yang menhadapi ekzema, boleh sapu Aryza Chia Miracle Oil untuk mengurangkan lagi ekzemanya .
.
Ready Stock!! WA 0176398987
.
#AryzaStokisKajang
#freedelivery
.
#aryzachiaseed
#aryzachialiquidcleanser
#aryzachiamiracleoil
#aryzaboldbrightcreamspf30
#AryzaOvernightChiaTreatmentSleepingMask #pencucimuka
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#gopaknil
#jeragat
#jerawat
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang

Sebelum apply Aryza Chia Miracle Oil, jom kita tgk apa ingredient yang ada dalamnya ❤

yang paling penting sekali yang ada dalam Aryza Chia Miracle Oil ni dah tentunya ... 1- Chia Seed Oil - chia seed oil memang sangat bagus untuk kelembapan kulit dan juga dapat melindungi kulit dari pencemaran.

2- Peppermint Oil - sangat membantu dalam mendinginkan dan juga mneyegarkan kulit wajah kita

3- Virgin Coconut Oil - Membantu untuk lembapkan kulit dan mengandungi anti-bakteria dan anti- fungus.

4- Argan Oil - Dapat membantu untuk memudarkan parut dengan pantas dan juga dapat mengurangkan  tanda-tanda penuaan

5- Olive Oil - Kaya dengan sifat anti penuaan dan juga melembapkan kulit wajah yang keriing

6- Sunflower Seed Oil - Dapat memperbaiki dan meningkatkan pertumbuhan sel kulit dan juga dapat melindungi kulit daripada sinaran  UV dan penuaan

Aryza Chia Miracle Oil mengunaakan 100% dari bahan2 organik dan sangat selamat digunakan untuk semua peringkat umur.

Kanak-kanak juga selamat untuk mengunakannya tau. Kalau ada baby yang menhadapi ekzema, boleh sapu Aryza Chia Miracle Oil untuk mengurangkan lagi ekzemanya .
.
Ready Stock!! WA 0176398987
.
#AryzaStokisKajang
#freedelivery
.
#aryzachiaseed
#aryzachialiquidcleanser 
#aryzachiamiracleoil
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#AryzaOvernightChiaTreatmentSleepingMask #pencucimuka 
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#gopaknil
#jeragat
#jerawat
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
2 1 17 September, 2019

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
2 0 17 September, 2019

Alhamdulillah perbezaan yang ketara selepas menggunakan PROFIX! Thank you so much sudi share testimoni ya sis. 😍
.
.
Jom dapatkan set combo flawless sekarang! Diskaun sehingga 30% untuk setiap item. Klik link di profile untuk pembelian 🤗
.
.
📲Whatsapp: 013-6433246
📲Whatsapp: 013-6433246
📲Whatsapp: 013-6433246 ⠀

#profixvitaminmukaberlubang #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia
#solusimukaberlubang

Alhamdulillah perbezaan yang ketara selepas menggunakan PROFIX! Thank you so much sudi share testimoni ya sis. 😍
.
.
Jom dapatkan set combo flawless sekarang! Diskaun sehingga 30% untuk setiap item. Klik link di profile untuk pembelian 🤗
.
.
📲Whatsapp: 013-6433246
📲Whatsapp: 013-6433246
📲Whatsapp: 013-6433246 ⠀
⠀
#profixvitaminmukaberlubang  #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia
#solusimukaberlubang
12 0 17 September, 2019

Nampak glowing je kulit muka @aida.sufi bila mengunakan Aryza Overnight Chia Treatment Sleeping Mask di malam hari.

Kulit muka ada renewal time tau normally pukul 11 pm - 4 am. tapi masa tidur kita kadang2 pukul 1-2 pagi betul tak? sebab tu la kita memerlukan Aryza Sleeping Mask ni <3

sebelum tidur apply je untuk kulit muka kekal segar.
Jom dapatkan SET MALAM serendah RM83 je. Dapat free pouch (limited) ❤❤ www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

Nampak glowing je kulit muka @aida.sufi bila mengunakan Aryza Overnight Chia Treatment Sleeping Mask di malam hari.

Kulit muka ada renewal time tau normally pukul 11 pm - 4 am. tapi masa tidur kita kadang2 pukul 1-2 pagi betul tak? sebab tu la kita memerlukan Aryza Sleeping Mask ni <3

sebelum tidur apply je untuk kulit muka kekal segar. 
Jom dapatkan SET MALAM serendah RM83 je. Dapat free pouch (limited) ❤❤ www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
12 0 17 September, 2019

Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindua

Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindua
2 0 16 September, 2019

FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

FREE POSTAGE 
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
2 0 16 September, 2019

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
3 0 16 September, 2019

JUST TOUCH UP WITH BABY POWDER DAN GINCU, READY FOR OUTING 😍😍💖
.
..
"My rutin utk orang yg jarang makeup dan nak simple ajer. 1st sapu Aryza Chia Miracle Oil, 2nd sapu Aryza Sunblock spf 30, then baby powder dan gincu"- cik Ana😊✌️
.
.
Amboi2 glowing adik kite ni, nak pi mana tuuu😁😁😁 without foundation cosmetic at all bebeh..look flawless 😍😍
.
.
Alhamdulillah rezeki hari ni dapat feedback dari my loyal customer yg dah consume Aryza Skincare more than one year, thank you cik Ana dari Kajang 😘 @leeyahanna
.
..
Thank you dear 😘😘💖 terus setia dgn Aryza Skincare..awet muda, kulit muka glowing, flawless, natural beauty, hilangkan jerawat, pudarkan jeragat, healthy skin in future.
.
Berminat tekan link wasap ye 😊 .
Ready Stock!! WA 0176398987
.
#AryzaStokisKajang
#freedelivery
.
#aryzachiaseed
#aryzachialiquidcleanser
#aryzachiamiracleoil
#aryzaboldbrightcreamspf30
#AryzaOvernightChiaTreatmentSleepingMask #pencucimuka
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#gopaknil
#jeragat
#jerawat
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang

JUST TOUCH UP WITH BABY POWDER DAN GINCU, READY FOR OUTING 😍😍💖
.
..
"My rutin utk orang yg jarang makeup dan nak simple ajer. 1st sapu Aryza Chia Miracle Oil, 2nd sapu Aryza Sunblock spf 30, then baby powder dan gincu"- cik Ana😊✌️
.
.
Amboi2 glowing adik kite ni, nak pi mana tuuu😁😁😁 without foundation cosmetic at all bebeh..look flawless 😍😍
.
.
Alhamdulillah rezeki hari ni dapat feedback dari my loyal customer yg dah consume Aryza Skincare more than one year, thank you cik Ana dari Kajang 😘 @leeyahanna
.
..
Thank you dear 😘😘💖 terus setia dgn Aryza Skincare..awet muda, kulit muka glowing, flawless, natural beauty, hilangkan jerawat, pudarkan jeragat, healthy skin in future.
.
Berminat tekan link wasap ye 😊 .
Ready Stock!! WA 0176398987
.
#AryzaStokisKajang
#freedelivery
.
#aryzachiaseed
#aryzachialiquidcleanser 
#aryzachiamiracleoil
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#AryzaOvernightChiaTreatmentSleepingMask #pencucimuka 
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#gopaknil
#jeragat
#jerawat
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
3 3 15 September, 2019

Aryza Bold Bright Cream :
Texture yang sangat ringgan dan lembut dikulit.
Cuaca tengah tak elok sekarang, sangatlah penting untuk chuols apply Aryza Sunblock sebelum keluar dari rumah.

Elakkan kulit muka kita dari pencemaran udara ni okay! LEVEL UP your skincare routine!
Minum air yang banyak! Keluar rumah pakai mask okay!
www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

Aryza Bold Bright Cream : 
Texture yang sangat ringgan dan lembut dikulit.
Cuaca tengah tak elok sekarang, sangatlah penting untuk chuols apply Aryza Sunblock sebelum keluar dari rumah.

Elakkan kulit muka kita dari pencemaran udara ni okay! LEVEL UP your skincare routine! 
Minum air yang banyak! Keluar rumah pakai mask okay! 
www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
10 0 15 September, 2019

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku
7 0 15 September, 2019

LEPAS SEBULAN, KULIT SEMAKIN LICIN! 😍
.
.

Best kan bila kita tengok kulit muka dah bersih tanpa parut dan jerawat lagi? Tak perlu tunggu lama pun. Yang penting uols konsisten. 💃
.
.

WhatsApp order dan sebarang pertanyaan ke 014-3380655 atau terus klik link di profile. Pengedar diperlukan. ✔️
.
.

#alvateam #profixbatucaves
#profixjinjang #profixjelatek
#profixkeramat #profixuiam
#profixvitaminmukaberlubang #rawatkulitmukaberlubang #qalishprofix #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia

LEPAS SEBULAN, KULIT SEMAKIN LICIN! 😍
.
.

Best kan bila kita tengok kulit muka dah bersih tanpa parut dan jerawat lagi? Tak perlu tunggu lama pun. Yang penting uols konsisten. 💃
.
.

WhatsApp order dan sebarang pertanyaan ke 014-3380655 atau terus klik link di profile. Pengedar diperlukan. ✔️
.
.

#alvateam #profixbatucaves
#profixjinjang #profixjelatek
#profixkeramat #profixuiam
#profixvitaminmukaberlubang  #rawatkulitmukaberlubang #qalishprofix #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia
6 0 15 September, 2019

Aryza Bold Bright Cream :
Texture yang sangat ringgan dan lembut dikulit.
Cuaca tengah tak elok sekarang, sangatlah penting untuk chuols apply Aryza Sunblock sebelum keluar dari rumah.

Elakkan kulit muka kita dari pencemaran udara ni okay! LEVEL UP your skincare routine!
Minum air yang banyak! Keluar rumah pakai mask okay!
.
.
WA 0176398987
.
#aryzachiaseed
#aryzachialiquidcleanser
#aryzachiamiracleoil
#aryzaboldbrightcreamspf30
#AryzaOvernightChiaTreatmentSleepingMask #pencucimuka
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#gopaknil
#jeragat
#jerawat
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#bukancintaku

Aryza Bold Bright Cream : 
Texture yang sangat ringgan dan lembut dikulit.
Cuaca tengah tak elok sekarang, sangatlah penting untuk chuols apply Aryza Sunblock sebelum keluar dari rumah.

Elakkan kulit muka kita dari pencemaran udara ni okay! LEVEL UP your skincare routine! 
Minum air yang banyak! Keluar rumah pakai mask okay!
.
.
WA 0176398987
.
#aryzachiaseed
#aryzachialiquidcleanser 
#aryzachiamiracleoil
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#AryzaOvernightChiaTreatmentSleepingMask #pencucimuka 
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#gopaknil
#jeragat
#jerawat
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#bukancintaku
3 0 15 September, 2019

Simple Everyday Skincare Routine;

Sangat mudah kalau chuols semua memang penguna Aryza Skincare.

Packaging kecil je chuols. Senang nak bawa kemana2. Tak perlu dah nak tukar2 pada bottle yang kecil kalau chuols nak pergi holiday. .
.
🌹Cara-cara pengunaan Aryza skincare : .
🌸Cuci muka atleast 2 kali sehari dengan Aryza Chia Liquid Cleanser. .
🌸Apply Aryza Chia Miracle Oil untuk kelembapan setiap kali lepas cuci muka. .
🌸Apply Aryza Bold Bright Cream sebelum keluar rumah disiang hari. Selepas apply Aryza Chia Miracle Oil. .
🌸Malam pula, apply Aryza Overnight Chia Treatment Sleeping Mask. Untuk renewal skin di waktu malam (3 kali seminggu)

Mudahkan chuols? Kulit cantik and glowing dengan Aryza Skincare. 100% dari bahan2 organik tiada chemical chuols. .
NAK DAPAT KAN ARYZA SKINCARE? click link whatsapp : www.wasap.my/60176398987/setaryza di bio
.
#aryzachiaseed
#aryzachialiquidcleanser
#aryzachiamiracleoil
#aryzaboldbrightcreamspf30
#AryzaOvernightChiaTreatmentSleepingMask #pencucimuka
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#gopaknil
#jeragat
#jerawat
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#bukancintaku

Simple Everyday Skincare Routine;

Sangat mudah kalau chuols semua memang penguna Aryza Skincare.

Packaging kecil je chuols. Senang nak bawa kemana2. Tak perlu dah nak tukar2 pada bottle yang kecil kalau chuols nak pergi holiday. .
.
🌹Cara-cara pengunaan Aryza skincare : .
🌸Cuci muka atleast 2 kali sehari dengan Aryza Chia Liquid Cleanser. .
🌸Apply Aryza Chia Miracle Oil untuk kelembapan setiap kali lepas cuci muka. .
🌸Apply Aryza Bold Bright Cream sebelum keluar rumah disiang hari. Selepas apply Aryza Chia Miracle Oil. .
🌸Malam pula, apply Aryza Overnight Chia Treatment Sleeping Mask. Untuk renewal skin di waktu malam (3 kali seminggu)

Mudahkan chuols? Kulit cantik and glowing dengan Aryza Skincare. 100% dari bahan2 organik tiada chemical chuols. .
NAK DAPAT KAN ARYZA SKINCARE? click link whatsapp : www.wasap.my/60176398987/setaryza di bio
.
#aryzachiaseed
#aryzachialiquidcleanser 
#aryzachiamiracleoil
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#AryzaOvernightChiaTreatmentSleepingMask #pencucimuka 
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#gopaknil
#jeragat
#jerawat
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#bukancintaku
5 0 14 September, 2019

Set Trial AVAILABLE CHUOLS!

1 Aryza Chia Liquid Cleanser + 1 Aryza Chia Miracle Oil

Aryza Chia Liquid Cleanser - Membersihkan muka hingga jauh ke dalam dengan lembut , non sls , tanpa buih , sesuai untuk kulit sensitif hingga normal . Tanpa meninggalkan kesan ketat, tegang dan kering pada kulit selepas cucian .Gabungan Chia Seed Oil , VCO, Cananga Extrak, Peppermint Oil juga Olive Oil. Menyegarkan kulit serta merta!. .
.
Aryza Chia Miracle Oil
Core Product!! Berfungsi sebagai serum malam dan siang. Sesuai untuk semua jenis kulit seawal usia bayi hingga warga emas. Titisan ajaib ini berfungsi melembapkan kulit , merawat masalah jeragat, jerawat, anti ageing , parut, iritasi kulit juga terbaik sebagai Makeup Primer harian. Merawat sun burn juga masalah ekzema.Gabungan chia seed oil , argan oil, peppermint oil juga olive oil ..Formulasi Natural selamat dan kaya dengan antioksidan serta Omega 3.
.
WA 0176398987
.
#aryzachiaseed
#aryzachialiquidcleanser
#aryzachiamiracleoil
#aryzaboldbrightcreamspf30
#AryzaOvernightChiaTreatmentSleepingMask #pencucimuka
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#gopaknil
#jeragat
#jerawat
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#bukancintaku

Set Trial AVAILABLE CHUOLS!

1 Aryza Chia Liquid Cleanser + 1 Aryza Chia Miracle Oil

Aryza Chia Liquid Cleanser - Membersihkan muka hingga jauh ke dalam dengan lembut , non sls , tanpa buih , sesuai untuk kulit sensitif hingga normal . Tanpa meninggalkan kesan ketat, tegang dan kering pada kulit selepas cucian .Gabungan Chia Seed Oil , VCO, Cananga Extrak, Peppermint Oil juga Olive Oil. Menyegarkan kulit serta merta!. .
.
Aryza Chia Miracle Oil
Core Product!! Berfungsi sebagai serum malam dan siang. Sesuai untuk semua jenis kulit seawal usia bayi hingga warga emas. Titisan ajaib ini berfungsi melembapkan kulit , merawat masalah jeragat, jerawat, anti ageing , parut, iritasi kulit juga terbaik sebagai Makeup Primer harian. Merawat sun burn juga masalah ekzema.Gabungan chia seed oil , argan oil, peppermint oil juga olive oil ..Formulasi Natural selamat dan kaya dengan antioksidan serta Omega 3.
.
WA 0176398987
.
#aryzachiaseed
#aryzachialiquidcleanser 
#aryzachiamiracleoil
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#AryzaOvernightChiaTreatmentSleepingMask #pencucimuka 
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#gopaknil
#jeragat
#jerawat
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#bukancintaku
6 0 13 September, 2019

( LIMITED )
SPECIAL THIS MONTH!

Cantiknya pouch bag tu kan sedap mata memandang besar pun besar. SIAPA NAK ? comment kat bawah sikit hehehe

Special offer now! Pembelian RM80 ke atas chuols boleh dapat FREE pouch bag yang cantik ni.

OMGEEE bestnyaaaaa. Jom tunggu apa lagiii.
click link di bio now untuk order okay ❤❤
. .

#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

( LIMITED )
SPECIAL THIS MONTH!

Cantiknya pouch bag tu kan sedap mata memandang besar pun besar. SIAPA NAK ? comment kat bawah sikit hehehe

Special offer now! Pembelian RM80 ke atas chuols  boleh dapat FREE pouch bag yang cantik ni.

OMGEEE bestnyaaaaa. Jom tunggu apa lagiii. 
click link di bio now untuk order okay ❤❤
. .

#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
3 0 13 September, 2019

( LIMITED )
SPECIAL THIS MONTH!

Cantiknya pouch bag tu kan sedap mata memandang besar pun besar. SIAPA NAK ? comment kat bawah sikit hehehe

HQ buat special offer now! Pembelian RM80 ke atas chuols boleh dapat FREE pouch bag yang cantik ni.

OMGEEE bestnyaaaaa. Jom tunggu apa lagiii.
click link di bio now untuk order okay ❤❤
. .
www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama

( LIMITED )
SPECIAL THIS MONTH!

Cantiknya pouch bag tu kan sedap mata memandang besar pun besar. SIAPA NAK ? comment kat bawah sikit hehehe

HQ buat special offer now! Pembelian RM80 ke atas chuols  boleh dapat FREE pouch bag yang cantik ni.

OMGEEE bestnyaaaaa. Jom tunggu apa lagiii. 
click link di bio now untuk order okay ❤❤
. .
www.aryzahq.com
. .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#testimonijerawathilang
#sweetdreams
#kauyangpertama
6 4 13 September, 2019

Top #testimonikulitmukaberlubang posts

POWER SUNGGUH PROFIX NI!
.
sapu sapu esok lusa dah ok 😏
.
COMMENT DM DIBAWAH SKRG! SEMENTARA STOCK PROMO NEW YEAR MASIH ADA😘
.
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 3-7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
#profix #profixvitaminmukaberlubang
#rawatankulitmukaberlubang
#profixklang
#profixttdikk
#profixdamansara #profixskudai #profixjohor
#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

POWER SUNGGUH PROFIX NI!
.
sapu sapu esok lusa dah ok 😏
.
COMMENT DM DIBAWAH SKRG! SEMENTARA STOCK PROMO NEW YEAR MASIH ADA😘
.
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 3-7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout 
#profix #profixvitaminmukaberlubang
#rawatankulitmukaberlubang
#profixklang
#profixttdikk
#profixdamansara #profixskudai #profixjohor
#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
294 8 5 January, 2019

AFTER 2WEEK JERAWAT BERNANAH DAH SEMBUH 😳
.
COMMENT DM DIBAWAH SKRG! SEMENTARA STOCK PROMO NEW YEAR MASIH ADA😘
.
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 3-7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
#profix #profixvitaminmukaberlubang
#rawatankulitmukaberlubang
#profixklang
#profixttdikk
#profixdamansara #profixskudai #profixjohor
#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

AFTER 2WEEK JERAWAT BERNANAH DAH SEMBUH 😳
.
COMMENT DM DIBAWAH SKRG! SEMENTARA STOCK PROMO NEW YEAR MASIH ADA😘
.
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 3-7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout 
#profix #profixvitaminmukaberlubang
#rawatankulitmukaberlubang
#profixklang
#profixttdikk
#profixdamansara #profixskudai #profixjohor
#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
252 7 9 January, 2019

MUKA BARAI DIA CAKAP 😂😂
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK PURCHASE! ATAU CLICK LINK DIOBIO SIS NOW
😘
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

MUKA BARAI DIA CAKAP 😂😂
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK PURCHASE! ATAU CLICK LINK DIOBIO SIS NOW
😘
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
373 53 7 March, 2019

BEKAS JERAWAT MAKIN PUDAR😍
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 .
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

BEKAS JERAWAT MAKIN PUDAR😍
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 .
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
619 0 14 May, 2019

ANAK BERANAK PAKAT PAKAU PROFIX! KORANG BILA LAGI NAK AJAK SATU FAMILY KORANG PAKAI? 🤔
.
COMMENT DM DIBAWAH SKRG! SEMENTARA STOCK PROMO NEW YEAR MASIH ADA😘
.
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 3-7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
#profix #profixvitaminmukaberlubang
#rawatankulitmukaberlubang
#profixklang
#profixttdikk
#profixdamansara #profixskudai #profixjohor
#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

ANAK BERANAK PAKAT PAKAU PROFIX! KORANG BILA LAGI NAK AJAK SATU FAMILY KORANG PAKAI? 🤔
.
COMMENT DM DIBAWAH SKRG! SEMENTARA STOCK PROMO NEW YEAR MASIH ADA😘
.
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 3-7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout 
#profix #profixvitaminmukaberlubang
#rawatankulitmukaberlubang
#profixklang
#profixttdikk
#profixdamansara #profixskudai #profixjohor
#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
370 12 12 January, 2019

MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !!
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
#profix #profixvitaminmukaberlubang
#rawatankulitmukaberlubang
#profixklang
#profixttdikk
#profixdamansara #profixskudai #profixjohor
#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !!
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout 
#profix #profixvitaminmukaberlubang
#rawatankulitmukaberlubang
#profixklang
#profixttdikk
#profixdamansara #profixskudai #profixjohor
#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
211 12 21 January, 2019

DOKTER PAKAR KULIT SENDIRI CKP PROFIX BAGUI 😋😍
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
#profix #profixvitaminmukaberlubang
#rawatankulitmukaberlubang
#profixklang
#profixttdikk
#profixdamansara #profixskudai #profixjohor
#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

DOKTER PAKAR KULIT SENDIRI CKP PROFIX BAGUI 😋😍
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout 
#profix #profixvitaminmukaberlubang
#rawatankulitmukaberlubang
#profixklang
#profixttdikk
#profixdamansara #profixskudai #profixjohor
#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
368 9 22 January, 2019