#testimonisatissoap Instagram Photos & Videos

testimonisatissoap - 12.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #testimonisatissoap and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
30 minutes
Average like
5.1
Average comment
0
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

"Ehh makin cantek dah sekarang, pakai apa ye?" .
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbungaa hati tu..? Nak jawap pon yakin je eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang mehhh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls 😍
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeautyline #fienabeautykotabharu #teamarwaarangers

"Ehh makin cantek dah sekarang, pakai apa ye?" .
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbungaa hati tu..? Nak jawap pon yakin je eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang mehhh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls 😍
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeautyline #fienabeautykotabharu #teamarwaarangers
11 0 40 minutes ago

"Ehh makin cantek dah sekarang, pakai apa ye?" .
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbungaa hati tu..? Nak jawap pon yakin je eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang mehhh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls 😍
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #teamscharich

"Ehh makin cantek dah sekarang, pakai apa ye?" .
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbungaa hati tu..? Nak jawap pon yakin je eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang mehhh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls 😍
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #teamscharich
7 0 1 hour ago

HIDUP TERLALU SINGKAT UTK FIKIR MASALAH KULIT‼️
.
Tak payah nak pusing kepala fikir masalah kulit ni. Cukup dengan consume #pss je dh boleh selesai masalah uolls tu 😉
.
Sape nk fatnin bantu selesaikan masalah kulit secara percuma? Tinggalkan no ws atau terus klik link ws di bio for fast respond 😘
#fienabeauty #teamfienabeauty #teamienavengerssquad #perfectskinsupplement #testimonipss #satissoap #testimonisatissoap #numiserum #testimoninumiserum #agentkl #agentselangor #sayajual #kulitcantik #kulitbersih #kulitputih

HIDUP TERLALU SINGKAT UTK FIKIR MASALAH KULIT‼️
.
Tak payah nak pusing kepala fikir masalah kulit ni. Cukup dengan consume #pss je dh boleh selesai masalah uolls tu 😉
.
Sape nk fatnin bantu selesaikan masalah kulit secara percuma? Tinggalkan no ws atau terus klik link ws di bio for fast respond 😘
#fienabeauty #teamfienabeauty #teamienavengerssquad #perfectskinsupplement #testimonipss #satissoap #testimonisatissoap #numiserum #testimoninumiserum #agentkl #agentselangor #sayajual #kulitcantik #kulitbersih #kulitputih
6 0 1 hour ago

Haaa jom tgk testimoni positif ni. Baru je consume 2 minggu tapi kesan dia mcm dh consume 5 bulan tau 😍
.
Korang tgk dan nilai sendiri perubahan hakak ni. Tgk apa pss dh buat dekat muka dia 🥳
.
Teringin nk alami perubahan mcm hakak ni? Tinggalkan no ws atau terus tekan link ws di bio for fast respond 😉
#fienabeauty #teamfienabeauty #teamienavengerssquad #perfectskinsupplement #testimonipss #satisoap #testimonisatissoap #numiserum #testimoninumiserum #serumsakti #kulitputih #kulitcantik #kulitbersih #sayajual #agentkualalumpur #agentselangor

Haaa jom tgk testimoni positif ni. Baru je consume 2 minggu tapi kesan dia mcm dh consume 5 bulan tau 😍
.
Korang tgk dan nilai sendiri perubahan hakak ni.  Tgk apa pss dh buat dekat muka dia 🥳
.
Teringin nk alami perubahan mcm hakak ni? Tinggalkan no ws atau terus tekan link ws di bio for fast respond 😉
#fienabeauty #teamfienabeauty #teamienavengerssquad #perfectskinsupplement #testimonipss #satisoap #testimonisatissoap #numiserum #testimoninumiserum #serumsakti #kulitputih #kulitcantik #kulitbersih #sayajual #agentkualalumpur #agentselangor
3 0 4 hours ago

Senang je kan nk consume #pss ni uolls? Kemam2 sahaja. Dalam masa seminggu dah nampak kesan & dapat bantu selesaikan masalah uolls 🤩
.
Dah tak sabar nak cuba? Tinggalkan no ws atau terus klik link ws di bio. In shaa Allah Fatnin bantu uolls sampai flawless mcm si cantik ni 😍
.
WHATSAPP “PSS”
014-5075922
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajualpss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap #testimonisatissoap

Senang je kan nk consume #pss ni uolls? Kemam2 sahaja. Dalam masa seminggu dah nampak kesan & dapat bantu selesaikan masalah uolls 🤩
.
Dah tak sabar nak cuba? Tinggalkan no ws atau terus klik link ws di bio. In shaa Allah Fatnin bantu uolls sampai flawless mcm si cantik ni 😍
.
WHATSAPP “PSS”
014-5075922
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajualpss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap #testimonisatissoap
1 0 4 hours ago

"Ehh makin cantek dah sekarang, pakai apa ye?" .
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbungaa hati tu..? Nak jawap pon yakin je eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak kak muni bantu masalah kulit korang mehhh pm tepi.. mana tahu #satissoap dan #perfectskinsupplement boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls 😍
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #perfectskinsupplement
#percayasebelumberjaya

"Ehh makin cantek dah sekarang, pakai apa ye?" .
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbungaa hati tu..? Nak jawap pon yakin je eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak kak muni bantu masalah kulit korang mehhh pm tepi.. mana tahu #satissoap dan #perfectskinsupplement boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls 😍
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #perfectskinsupplement
#percayasebelumberjaya
3 0 5 hours ago

Masalah jerawat makin hari makin meriah tapi masih blur nak guna apa bajet pulak takde lah berkepok macam kepungan asap dekat luar tu.. .
Tak senang duduk bukan? Takpe dengan adanya #satissoap ni korang mesti boleh tarik nafas lega lepas ni 😉
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty

Masalah jerawat makin hari makin meriah tapi masih blur nak guna apa bajet pulak takde lah berkepok macam kepungan asap dekat luar tu.. .
Tak senang duduk bukan? Takpe dengan adanya #satissoap ni korang mesti boleh tarik nafas lega lepas ni 😉
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
1 0 6 hours ago

KEISTIMEWAAN SATIS SOAP
••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌸 Menghilangkan parut jerawat badan & muka
🌸 Mengecutkan jerawat dengan cepat
🌸 Mencerahkan & melembabkan kulit
🌸 Membantu menghilangkan sel kulit mati
🌸 Menghilangkan bau badan / ketiak / miss V
🌸 Menghilangkan selulit
======================
KELEBIHAN SATIS SOAP
••••••••••••••••••••••••••••••
💗Lelaki & perempuan semua boleh guna
💗Mengandungi Bunga Cenkih untuk tanggalkan parut
💗Mengandungi Aloevera Pior untuk Lembab kan Kulit Muka
💗 Boleh diguna di seluruh tubuh badan & muka
💗 Bau yang sangat wangi
💗 Rasa berangin & "fresh"
.
Jom dapatkan #satissoap sekarangg .
Untuk dapatkan boleh tekan link whatsapp dibawah😉

www.wasap.my/60109079329/satissoap

#satissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #testimonisatissoap #satissoapkotabharu #teammieyrasquad

KEISTIMEWAAN SATIS SOAP
••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌸 Menghilangkan parut jerawat badan & muka
🌸 Mengecutkan jerawat dengan cepat
🌸 Mencerahkan & melembabkan kulit
🌸 Membantu menghilangkan sel kulit mati
🌸 Menghilangkan bau badan / ketiak / miss V
🌸 Menghilangkan selulit
======================
KELEBIHAN SATIS SOAP
••••••••••••••••••••••••••••••
💗Lelaki & perempuan semua boleh guna
💗Mengandungi Bunga Cenkih untuk tanggalkan parut
💗Mengandungi Aloevera Pior untuk Lembab kan Kulit Muka
💗 Boleh diguna di seluruh tubuh badan & muka
💗 Bau yang sangat wangi
💗 Rasa berangin & "fresh"
.
Jom dapatkan #satissoap sekarangg .
Untuk dapatkan boleh tekan link whatsapp dibawah😉

www.wasap.my/60109079329/satissoap

#satissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #testimonisatissoap #satissoapkotabharu #teammieyrasquad
3 0 6 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
018-9003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
018-9003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
2 0 6 hours ago

KEISTIMEWAAN SATIS SOAP
.
🌿Menghilangkan parut jerawat badan & muka
🌿Mengecutkan jerawat dengan cepat
🌿Mencerahkan & melembabkan kulit
🌿Membantu menghilangkan sel kulit mati
🌿Menghilangkan bau badan / ketiak / miss V
🌿Menghilangkan selulit
.
KELEBIHAN SATIS SOAP
.
🍃Lelaki & perempuan semua boleh guna
🍃Mengandungi Bunga Cenkih untuk tanggalkan parut
🍃Mengandungi Aloevera Pior untuk Lembab kan Kulit Muka
🍃Boleh diguna di seluruh tubuh badan & muka
🍃Bau yang sangat wangi
🍃Rasa berangin & "freshmint"
.
#satissoap #satissoapbachok #satissoapperlis
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KEISTIMEWAAN SATIS SOAP
.
🌿Menghilangkan parut jerawat badan & muka
🌿Mengecutkan jerawat dengan cepat
🌿Mencerahkan & melembabkan kulit
🌿Membantu menghilangkan sel kulit mati
🌿Menghilangkan bau badan / ketiak / miss V
🌿Menghilangkan selulit
.
KELEBIHAN SATIS SOAP
.
🍃Lelaki & perempuan semua boleh guna
🍃Mengandungi Bunga Cenkih untuk tanggalkan parut
🍃Mengandungi Aloevera Pior untuk Lembab kan Kulit Muka
🍃Boleh diguna di seluruh tubuh badan & muka
🍃Bau yang sangat wangi
🍃Rasa berangin & "freshmint"
.
#satissoap #satissoapbachok #satissoapperlis
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
4 0 7 hours ago

KEISTIMEWAAN SATIS SOAP
.
🌿Menghilangkan parut jerawat badan & muka
🌿Mengecutkan jerawat dengan cepat
🌿Mencerahkan & melembabkan kulit
🌿Membantu menghilangkan sel kulit mati
🌿Menghilangkan bau badan / ketiak / miss V
🌿Menghilangkan selulit
.
KELEBIHAN SATIS SOAP
.
🍃Lelaki & perempuan semua boleh guna
🍃Mengandungi Bunga Cenkih untuk tanggalkan parut
🍃Mengandungi Aloevera Pior untuk Lembab kan Kulit Muka
🍃Boleh diguna di seluruh tubuh badan & muka
🍃Bau yang sangat wangi
🍃Rasa berangin & "freshmint"
.
#satissoap #satissoapbachok #satissoapperlis
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KEISTIMEWAAN SATIS SOAP
.
🌿Menghilangkan parut jerawat badan & muka
🌿Mengecutkan jerawat dengan cepat
🌿Mencerahkan & melembabkan kulit
🌿Membantu menghilangkan sel kulit mati
🌿Menghilangkan bau badan / ketiak / miss V
🌿Menghilangkan selulit
.
KELEBIHAN SATIS SOAP
.
🍃Lelaki & perempuan semua boleh guna
🍃Mengandungi Bunga Cenkih untuk tanggalkan parut
🍃Mengandungi Aloevera Pior untuk Lembab kan Kulit Muka
🍃Boleh diguna di seluruh tubuh badan & muka
🍃Bau yang sangat wangi
🍃Rasa berangin & "freshmint"
.
#satissoap #satissoapbachok #satissoapperlis
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 7 hours ago

Memang kalau pakai satis soap ni kulit muka uolls jd cerah . Jerawat sekali pun boleh hilang . Itu yg buat ramai wanita di luar sana suka dgn #satissoap ni . Nampak jer kecik macam ni , tapi kesan dia powerrrrrrr beb👍👍 #testimonisatissoap #satissoapkelantan #satissoapbachok #satissoap #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok

Memang kalau pakai satis soap ni kulit muka uolls jd cerah . Jerawat sekali pun boleh hilang . Itu yg buat ramai wanita di luar sana suka dgn #satissoap ni . Nampak jer kecik macam ni , tapi kesan dia powerrrrrrr beb👍👍 #testimonisatissoap #satissoapkelantan #satissoapbachok #satissoap #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok
0 0 7 hours ago

Memang kalau pakai satis soap ni kulit muka uolls jd cerah . Jerawat sekali pun boleh hilang . Itu yg buat ramai wanita di luar sana suka dgn #satissoap ni . Nampak jer kecik macam ni , tapi kesan dia powerrrrrrr beb👍👍 #testimonisatissoap #satissoapkelantan #satissoapbachok #satissoap #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok

Memang kalau pakai satis soap ni kulit muka uolls jd cerah . Jerawat sekali pun boleh hilang . Itu yg buat ramai wanita di luar sana suka dgn #satissoap ni . Nampak jer kecik macam ni , tapi kesan dia powerrrrrrr beb👍👍 #testimonisatissoap #satissoapkelantan #satissoapbachok #satissoap #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok
0 0 7 hours ago

Memang kalau pakai satis soap ni kulit muka uolls jd cerah . Jerawat sekali pun boleh hilang . Itu yg buat ramai wanita di luar sana suka dgn #satissoap ni . Nampak jer kecik macam ni , tapi kesan dia powerrrrrrr beb👍👍 #testimonisatissoap #satissoapkelantan #satissoapbachok #satissoap #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok

Memang kalau pakai satis soap ni kulit muka uolls jd cerah . Jerawat sekali pun boleh hilang . Itu yg buat ramai wanita di luar sana suka dgn #satissoap ni . Nampak jer kecik macam ni , tapi kesan dia powerrrrrrr beb👍👍 #testimonisatissoap #satissoapkelantan #satissoapbachok #satissoap #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok
1 0 7 hours ago

Ramai yang tak tahuu rupa #satissoap macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭

Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖

Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni

#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #sayapakai #hilangkanparut #hilangkanjerawat #teamfienabeauty

Ramai yang tak tahuu rupa #satissoap macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭

Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖

Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu 
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni

#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #sayapakai #hilangkanparut #hilangkanjerawat #teamfienabeauty
1 0 8 hours ago

KULIT MAKIN CANTIK BERSERI, KEYAKINAN DIRI NAIK ,PERASAAN MALU NAK BER-SELFIE HILANG 😱😱😱😱.
-
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak murni bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
010-9079329

#sayajual #satissoap #satissoapfienabeauty #testimonisatissoap #teamfienabeauty #teammieyrasquad

KULIT MAKIN CANTIK BERSERI, KEYAKINAN DIRI NAIK ,PERASAAN MALU NAK BER-SELFIE HILANG 😱😱😱😱.
-
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak murni bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
010-9079329

#sayajual #satissoap #satissoapfienabeauty #testimonisatissoap #teamfienabeauty #teammieyrasquad
8 0 8 hours ago

Ramai yang tak tahuu rupa #satissoap macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭

Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖

Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni

#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #hilangkanparut #hilangkanjerawat #teamfienabeauty

Ramai yang tak tahuu rupa #satissoap macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭

Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖

Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu 
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni

#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #hilangkanparut #hilangkanjerawat #teamfienabeauty
1 0 9 hours ago

"Ehh makin cantek dah sekarang, pakai apa ye?" .
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbungaa hati tu..? Nak jawap pon yakin je eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang mehhh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls 😍
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teammieyrasquad

"Ehh makin cantek dah sekarang, pakai apa ye?" .
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbungaa hati tu..? Nak jawap pon yakin je eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang mehhh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls 😍
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teammieyrasquad
97 0 10 hours ago

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teammieyrasquad

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teammieyrasquad
2 0 17 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
011-53549927(mira)
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
011-53549927(mira)
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
1 0 17 hours ago

Ramai yang tak tahuu rupa #satissoap macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭

Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖

Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni

#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #hilangkanparut #hilangkanjerawat #teamfienabeauty
#teammieyrasquad

Ramai yang tak tahuu rupa #satissoap macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭

Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖

Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu 
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni

#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #hilangkanparut #hilangkanjerawat #teamfienabeauty
#teammieyrasquad
2 0 17 hours ago

Masalah jerawat makin hari makin meriah tapi masih blur nak guna apa bajet pulak takde lah berkepok macam kepungan asap dekat luar tu.. .
Tak senang duduk bukan? Takpe dengan adanya #satissoap ni korang mesti boleh tarik nafas lega lepas ni 😉
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty

Masalah jerawat makin hari makin meriah tapi masih blur nak guna apa bajet pulak takde lah berkepok macam kepungan asap dekat luar tu.. .
Tak senang duduk bukan? Takpe dengan adanya #satissoap ni korang mesti boleh tarik nafas lega lepas ni 😉
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
1 0 17 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
011-53549927(mira)
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
011-53549927(mira)
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
3 0 17 hours ago

Ramai yang tak tahuu rupa #satissoap macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭

Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖

Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni

#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #hilangkanparut #hilangkanjerawat #teamfienabeauty

Ramai yang tak tahuu rupa #satissoap macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭

Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖

Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu 
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni

#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #hilangkanparut #hilangkanjerawat #teamfienabeauty
0 0 17 hours ago

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #TEAMFIENABEAUTY

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #TEAMFIENABEAUTY
2 0 17 hours ago

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #TEAMFIENABEAUTY

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #TEAMFIENABEAUTY
1 0 17 hours ago

Masalah jerawat makin hari makin meriah tapi masih blur nak guna apa bajet pulak takde lah berkepok macam kepungan asap dekat luar tu.. .
Tak senang duduk bukan? Takpe dengan adanya #satissoap ni korang mesti boleh tarik nafas lega lepas ni 😉
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty

Masalah jerawat makin hari makin meriah tapi masih blur nak guna apa bajet pulak takde lah berkepok macam kepungan asap dekat luar tu.. .
Tak senang duduk bukan? Takpe dengan adanya #satissoap ni korang mesti boleh tarik nafas lega lepas ni 😉
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
0 0 17 hours ago

Sebelum lena jangan lupa cuci2 muka pakai satis soap ye sayang2 ..
.
.
kulit kita akan dirawat sepenuhnya pada waktu malam ok . jadi jangan pernah sesekali skip cuci muka pada wktu malam .
.
untuk ketahui lebih lanjut lagi tentang satis soap boleh tekan link wasap di bio
#satissoapfienabeauty #fienabeauty #testimonisatissoap #teammieyrasquad

Sebelum lena jangan lupa cuci2 muka pakai satis soap ye sayang2 ..
.
.
kulit kita akan dirawat sepenuhnya pada waktu malam ok . jadi jangan pernah sesekali skip cuci muka pada wktu malam .
.
untuk ketahui lebih lanjut lagi tentang satis soap boleh tekan link wasap di bio 
#satissoapfienabeauty #fienabeauty #testimonisatissoap #teammieyrasquad
5 0 17 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
1 0 18 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
2 1 18 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
1 0 18 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
2 0 18 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
1 0 18 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
2 0 18 hours ago

Top #testimonisatissoap posts

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
Biar betul jerawat kecut dalam masa 1 hari jer? Sis ni hanya guna sabun muka ni utk dapatkan kulit putih licin bersih dari parut & jerawat. Follow ig bawah ni kami akan bantu ualls 👇🏼👇🏼
.
@satis_soap @satis_soap .
Beribu testimoni berkesan! Tekan hashtag #testimonisatissoap

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
Biar betul jerawat kecut dalam masa 1 hari jer? Sis ni hanya guna sabun muka ni utk dapatkan kulit putih licin bersih dari parut & jerawat. Follow ig bawah ni kami akan bantu ualls 👇🏼👇🏼
.
@satis_soap @satis_soap .
Beribu testimoni berkesan! Tekan hashtag #testimonisatissoap
714 3 12 August, 2018

Alahai cantik putihh naww2 founder kita 🤤🤤 Ke berseri ibu hamil ni? hihihi Ualls tengoklah sendiri sampai satu badan putih melepak. Paling putihh sis tengok dekat part kaki. Yang ni ramai org xboleh nak sorok. Muka putih tapi kaki hmm🤣🤣 Opss .
.
Ramai tanya sis ibu hamil & menyusu boleh consume ke #pssnewformula ni? Boleh sygg. Founder kita pun hamil 4 bulan dah tau. Memang tak skip pun consume pss. Sebab pss ni elok utk dalaman & luaran. Mana tahu kot2 keluar baby 👶🏻 nanti putih melepak ualls gara2 consume pss masa dlm perut mommy dia🤰😂 .
.
Lagi satu soalan femess sis dapat, pss ni boleh kuruskan badan sekali ke ? Yass boleh dear sbb dlm kandungan pss kan ada serbuk buah-buahan which is akan detox badan u secara semulajadi melalui pencernaan yang stabil & eloklah. Bukan pencernaan yg perut memulas-mulas tu tau😅 No No 😌 .
.
Bila badan ualls dah detox sekali senang lah parut & jerawat nak hilang. Sebabtu byk gilaa positif feedback yg cik pina dapat. Non stop feedback yg sis dpt skrg. Byk lg yg tak smpt upload tau😢
.
So ualls nak kulit putih gebu berseri mcm founder jgk? Nak kulit bebas tanpa sebarang parut & jerawat ? Boleh cuba pss ya syg2. Jangan risau founder sendiri akan guide & bantu ualls utk selesaikan masalah tu scra percuma jer. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni yerr .
.
WHATSAPP "PSS"
019 - 318 4550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap

Alahai cantik putihh naww2 founder kita 🤤🤤 Ke berseri ibu hamil ni? hihihi Ualls tengoklah sendiri sampai satu badan putih melepak. Paling putihh sis tengok dekat part kaki. Yang ni ramai org xboleh nak sorok. Muka putih tapi kaki hmm🤣🤣 Opss .
.
Ramai tanya sis ibu hamil & menyusu boleh consume ke #pssnewformula ni? Boleh sygg. Founder kita pun hamil 4 bulan dah tau. Memang tak skip pun consume pss. Sebab pss ni elok utk dalaman & luaran. Mana tahu kot2 keluar baby 👶🏻 nanti putih melepak ualls gara2 consume pss masa dlm perut mommy dia🤰😂 .
.
Lagi satu soalan femess sis dapat, pss ni boleh kuruskan badan sekali ke ? Yass boleh dear sbb dlm kandungan pss kan ada serbuk buah-buahan which is akan detox badan u secara semulajadi melalui pencernaan yang stabil & eloklah. Bukan pencernaan yg perut memulas-mulas tu tau😅 No No 😌 .
.
Bila badan ualls dah detox sekali senang lah parut & jerawat nak hilang. Sebabtu byk gilaa positif feedback yg cik pina dapat. Non stop feedback yg sis dpt skrg. Byk lg yg tak smpt upload tau😢
.
So ualls nak kulit putih gebu berseri mcm founder jgk? Nak kulit bebas tanpa sebarang parut & jerawat ? Boleh cuba pss ya syg2. Jangan risau founder sendiri akan guide & bantu ualls utk selesaikan masalah tu scra percuma jer. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni yerr .
.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 318 4550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap
107 0 18 July, 2018

#reviewbypakazad 😎
.
.

Siapa ada masalah muka breakout? Dah cuba mcm2 produk tapi tak berkesan? Nak kulit putih & licin dari sebarang parut & jerawat? Pak Azad cadangkan ualls follow ig bawah ni 👇🏼👇🏼 Dorang akan bantu & guide ualls secara percuma .
@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq
@satis_soap @satis_soap
.
Beribu testimoni berkesan. Cuba tengok sekarang ! #testimonipss #testimonisatissoap

#reviewbypakazad 😎
.
.

Siapa ada masalah muka breakout? Dah cuba mcm2 produk tapi tak berkesan? Nak kulit putih & licin dari sebarang parut & jerawat? Pak Azad cadangkan ualls follow ig bawah ni 👇🏼👇🏼 Dorang akan bantu & guide ualls secara percuma .
@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq
@satis_soap @satis_soap
.
Beribu testimoni berkesan. Cuba tengok sekarang ! #testimonipss #testimonisatissoap
6,096 70 25 July, 2018

Masalah jerawat makin hari makin meriah tapi masih blur nak guna apa bajet pulak takde lah berkepok macam kepungan asap dekat luar tu.. .
Tak senang duduk bukan? Takpe dengan adanya #satissoap ni korang mesti boleh tarik nafas lega lepas ni 😉
.

www.wasap.my/60109038480

#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty

Masalah jerawat makin hari makin meriah tapi masih blur nak guna apa bajet pulak takde lah berkepok macam kepungan asap dekat luar tu.. .
Tak senang duduk bukan? Takpe dengan adanya #satissoap ni korang mesti boleh tarik nafas lega lepas ni 😉
.

www.wasap.my/60109038480

#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
9 0 4 November, 2019

“Sabun muka gel aloevera asli Pertama yang fiza pernah guna 😱” .
Biar betul jerawat fiza kecut dalam masa 1 hari jer? Fiza hanya guna sabun muka ni jer utk dapatkan kulit putih licin bersih dari parut & jerawat. Follow ig bawah ni dorang akan bantu ualls secara percuma👇🏼👇🏼
.
@satis_soap @satis_soap .
Fiza tengok beribu testimoni berkesan! Tekan hashtag #testimonisatissoap jer

“Sabun muka gel aloevera asli Pertama yang fiza pernah guna 😱” .
Biar betul jerawat fiza kecut dalam masa 1 hari jer? Fiza hanya guna sabun muka ni jer utk dapatkan kulit putih licin bersih dari parut & jerawat. Follow ig bawah ni dorang akan bantu ualls secara percuma👇🏼👇🏼
.
@satis_soap @satis_soap .
Fiza tengok beribu testimoni berkesan! Tekan hashtag #testimonisatissoap jer
1,445 11 21 August, 2018

Ramai yang tak tahuu rupa #satissoap macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭

Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖

Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni

#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #hilangkanparut #hilangkanjerawat #teamfienabeauty
#teammieyrasquad

Ramai yang tak tahuu rupa #satissoap macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭

Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖

Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu 
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni

#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #hilangkanparut #hilangkanjerawat #teamfienabeauty
#teammieyrasquad
60 0 19 hours ago

Ramai yang tak tahuu rupa @satissoap_hq macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭
.
Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖
.
Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu .
.
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni
.
Siapa nak jadi agent dialukan, modal rm170 jurr awakkk. Boleh pm team mommy dekat ruangan komen 👇🏻
.
.
#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #hilangkanparut #satissoap #hilangkanjerawat #teamfienabeauty

Ramai yang tak tahuu rupa @satissoap_hq macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭
.
Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖
.
Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu .
.
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni
.
Siapa nak jadi agent dialukan, modal rm170 jurr awakkk. Boleh pm team mommy dekat ruangan komen 👇🏻
.
.
#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #hilangkanparut #satissoap #hilangkanjerawat #teamfienabeauty
1,002 23 2 November, 2019

“Sabun muka gel aloevera asli Pertama yang Lin pernah guna 😱” .
Biar betul jerawat lin kecut dalam masa 1 hari jer? Lin hanya guna sabun muka ni jer utk dapatkan kulit putih licin bersih dari parut & jerawat. Follow ig bawah ni dorang akan bantu ualls secara percuma👇🏼👇🏼
.
@satis_soap @satis_soap .
Lin tengok beribu testimoni berkesan! Tekan hashtag #testimonisatissoap jer
.
.
.

#Reviewbyzzailin #giftreviewmalaysia #giftreviewmurah #giftreview #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia

“Sabun muka gel aloevera asli Pertama yang Lin pernah guna 😱” .
Biar betul jerawat lin kecut dalam masa 1 hari jer? Lin hanya guna sabun muka ni jer utk dapatkan kulit putih licin bersih dari parut & jerawat. Follow ig bawah ni dorang akan bantu ualls secara percuma👇🏼👇🏼
.
@satis_soap @satis_soap .
Lin tengok beribu testimoni berkesan! Tekan hashtag #testimonisatissoap jer
.
.
.

#Reviewbyzzailin#giftreviewmalaysia#giftreviewmurah#giftreview#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia
3,475 6 17 January, 2019

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA ‼️ JOM ORDER SKG‼️
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA ‼️ JOM ORDER SKG‼️
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
673 2 11 May, 2019