#testkehamilan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #testkehamilan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
4
Average comment
0.2
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Settle cod opk area Shah Alam☺️.tq dear

Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Settle cod opk area Shah Alam☺️.tq dear

Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
1 0 8 hours ago
@uptopkmurah Profile picture

@uptopkmurah

Pregnancy Test (UPT/Kehamilan)
Jenis strip RM1/pc
Postage : RM8 (SM), RM12 (SS)
.
Baru lewat period 2 3 hari dah excited nak guna UPT kan. Beli kat farmasi paling murah pun RM5. Yg ni kalau result negatif pun takde la ralat sgt kan sbb murah je! Expired 2021. Boleh beli byk2 simpan stok.
.
Whatsapp 0125349565 utk order
.
Agent COD :
✅ Labohan Dagang/Bukit Changgang, Banting - Eilla 0145065541
✅ Kuah, Langkawi - Farah Hana 0123549654
✅ Ampang - Siti Naemah 0176842734
✅ Shah Alam - Hidayah 0173040805
✅ Ayer Keroh, Melaka - Lily Daud 0178733837
✅ Segamat, Johor - Liya 0109263567
.
#uptopkmurah #uptopk #uptmurah #upt #testkehamilanmurah #testkehamilan #urinepregnancytestmurah #urinepregnancytest

Pregnancy Test (UPT/Kehamilan) 
Jenis strip RM1/pc
Postage : RM8 (SM), RM12 (SS)
.
Baru lewat period 2 3 hari dah excited nak guna UPT kan. Beli kat farmasi paling murah pun RM5. Yg ni kalau result negatif pun takde la ralat sgt kan sbb murah je! Expired 2021. Boleh beli byk2 simpan stok.
.
Whatsapp 0125349565 utk order
.
 Agent COD :
✅ Labohan Dagang/Bukit Changgang, Banting - Eilla 0145065541
✅ Kuah, Langkawi - Farah Hana 0123549654
✅ Ampang - Siti Naemah 0176842734
✅ Shah Alam - Hidayah 0173040805
✅ Ayer Keroh, Melaka - Lily Daud 0178733837
✅ Segamat, Johor - Liya 0109263567
.
#uptopkmurah #uptopk #uptmurah #upt #testkehamilanmurah #testkehamilan #urinepregnancytestmurah #urinepregnancytest
8 0 15 hours ago
@duniaalkesutama Profile picture

@duniaalkesutama

Testpack Onemed •
Alat untuk test kehamilan. 1 box isi 50 strip. Ready stock yaa..! Yukk buruan dm / wa ke 089677572429 untuk pemesanan yaa😊
#testpack #testkehamilan #alkestangerang
#alatbantukesehatan #duniakesehatan
#duniaalkesutama #duniaalkesserang

Testpack Onemed •
Alat untuk test kehamilan. 1 box isi 50 strip. Ready stock yaa..! Yukk buruan dm / wa ke 089677572429 untuk pemesanan yaa😊
#testpack #testkehamilan #alkestangerang 
#alatbantukesehatan #duniakesehatan
#duniaalkesutama #duniaalkesserang
4 0 17 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan
0 0 17 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan
6 0 17 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan
4 0 17 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
2 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 12 September, 2019
@uptopkmurah Profile picture

@uptopkmurah

Harga utk PACKAGE murah OPK+UPT termasuk harga postage.
.
UPT adalah jenis strip. Jika mahu tukar ke UPT jenis cassette, harga mestilah setara dengan harga UPT strip.
.
contoh:
2 UPT strip = 1 UPT cassette
.
*OPK = Ovulation Predictor Kits (Test Kesuburan)
*UPT = Urine Pregnancy Test (Test Kehamilan)
.
Whatsapp 0125349565 utk order
.
#uptopkmurah #opkmurah #uptmurah #testkesuburanmurah #testkesuburan #testkehamilan #testkehamilanmurah #ovulationstripmurah #ovulationpredictorkit #ovulationpredictorkitmurah #urinepregnancytest #urinepregnancytestmurah #pregnanttestmurah #pregnancytest
.
P/s: gambar poster yg cantik ni drpd @designpostermurah 😘
.
#designpostermurah #designposter #designmurah #editgambar #postermurah

Harga utk PACKAGE murah OPK+UPT termasuk harga postage.
.
UPT adalah jenis strip. Jika mahu tukar ke UPT jenis cassette, harga mestilah setara dengan harga UPT strip.
.
contoh:
2 UPT strip = 1 UPT cassette
.
*OPK = Ovulation Predictor Kits (Test Kesuburan)
*UPT = Urine Pregnancy Test (Test Kehamilan)
.
Whatsapp 0125349565 utk order
.
#uptopkmurah #opkmurah #uptmurah #testkesuburanmurah #testkesuburan #testkehamilan #testkehamilanmurah #ovulationstripmurah #ovulationpredictorkit #ovulationpredictorkitmurah #urinepregnancytest #urinepregnancytestmurah #pregnanttestmurah #pregnancytest
.
P/s: gambar poster yg cantik ni drpd @designpostermurah 😘
.
#designpostermurah #designposter #designmurah #editgambar #postermurah
5 2 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
17 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
4 0 10 September, 2019
@uptmurahputrajaya Profile picture

@uptmurahputrajaya

Harga utk PACKAGE murah OPK+UPT termasuk harga postage.

UPT adalah jenis strip. Jika mahu tukar ke UPT jenis cassette, harga mestilah setara dengan harga UPT strip.

contoh:
2 UPT strip = 1 UPT cassette *OPK = Ovulation Predictor Kits (Test Kesuburan)
*UPT = Urine Pregnancy Test (Test Kehamilan)

Whatsapp www.wasap.my/60147133857

#uptopkmurah #opkmurah #uptmurah #testkesuburanmurah #testkesuburan #testkehamilan #testkehamilanmurah #ovulationstripmurah #ovulationpredictorkit #ovulationpredictorkitmurah #urinepregnancytest #urinepregnancytestmurah #pregnanttestmurah #pregnancytest
#uptmurahputrajaya #uptrm1 #uptopk #ujiankehamilan #ujiankesuburan #suamiisteri #newlywed #pregnancytest #pregnancytestmurahmalaysia #pregnancytestmurah #upt #opk #barukahwin #wife #dahsah #bulanmadu

Harga utk PACKAGE murah OPK+UPT termasuk harga postage.

UPT adalah jenis strip. Jika mahu tukar ke UPT jenis cassette, harga mestilah setara dengan harga UPT strip.

contoh:
2 UPT strip = 1 UPT cassette *OPK = Ovulation Predictor Kits (Test Kesuburan)
*UPT = Urine Pregnancy Test (Test Kehamilan)

Whatsapp www.wasap.my/60147133857

#uptopkmurah #opkmurah #uptmurah #testkesuburanmurah #testkesuburan #testkehamilan #testkehamilanmurah #ovulationstripmurah #ovulationpredictorkit #ovulationpredictorkitmurah #urinepregnancytest #urinepregnancytestmurah #pregnanttestmurah #pregnancytest
#uptmurahputrajaya #uptrm1 #uptopk #ujiankehamilan #ujiankesuburan #suamiisteri #newlywed #pregnancytest #pregnancytestmurahmalaysia #pregnancytestmurah #upt #opk #barukahwin #wife #dahsah #bulanmadu
1 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
8 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 9 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Seri Mutiara Apartments Putra Height

Min order 10pcs ea.klau nak ckit kna selfpickup sendiri..alhamdulillah tq customer dri Bangi..☺️
Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Min order 10pcs ea.klau nak ckit kna selfpickup sendiri..alhamdulillah tq customer dri Bangi..☺️
Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
2 0 8 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Seri Mutiara Apartments Putra Height

Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
1 0 7 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Postage ke Temerloh, Pahang.alhamdulillah senang berurusan dgn customer trus bt pymnt☺️. Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Postage ke Temerloh, Pahang.alhamdulillah senang berurusan dgn customer trus bt pymnt☺️. Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
0 0 7 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Jalan temenggong ahmad Muar Johor

Ada yg tgl area Muar blh pikup trus di kampung sis area Parit Keroma☺️ Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Ada yg tgl area Muar blh pikup trus di kampung sis area Parit Keroma☺️ Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
2 0 7 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Seri Mutiara Apartments Putra Height

Slot cod available pada waktu mlm slps pkul9mlm sahaja..☺️ Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Slot cod available pada waktu mlm slps pkul9mlm sahaja..☺️ Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
2 0 7 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Seri Mutiara Apartments Putra Height

Tq Pn Ema dri Shah Alam order upt & opk..repeat order lgi☺️ Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Tq Pn Ema dri Shah Alam order upt & opk..repeat order lgi☺️ Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
3 0 7 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Seri Mutiara Apartments Putra Height

Upt jenis cassette dh disediakan penitis untuk titiskan urine. Cara guna ada dibelakang kertas upt.
Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Upt jenis cassette dh disediakan penitis untuk titiskan urine. Cara guna ada dibelakang kertas upt.
 Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
1 0 7 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Seri Mutiara Apartments Putra Height

Upt jenis cassette dh disediakan penitis untuk titiskan urine. Cara guna ada dibelakang kertas upt.
Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Upt jenis cassette dh disediakan penitis untuk titiskan urine. Cara guna ada dibelakang kertas upt.
 Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
1 0 7 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Seri Mutiara Apartments Putra Height

Upt jenis cassette dh disediakan penitis untuk titiskan urine. Cara guna ada dibelakang kertas upt.
Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Upt jenis cassette dh disediakan penitis untuk titiskan urine. Cara guna ada dibelakang kertas upt.
 Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
4 0 7 September, 2019
@uptopkmurah Profile picture

@uptopkmurah

Pregnancy Test (UPT/Kehamilan)
Jenis strip RM1/pc
Jenis kaset RM2/pc
Postage : RM8 (SM), RM12 (SS)
.
Ramai yg takut kata UPT murah ni susah nk detect kalau kita pregnant. Jgn risau. Sekira nya anda pregnant, UPT murah pun akan dpt detect. Utk kes yg UPT tak dapat detect, peratus nya tersalah rendah tau. Utk kes cmni hanya ujian darah dpt menentukan anda pregnant atau tidak. 😊
.
Whatsapp 0125349565 utk order
.
Agent COD :
✅ Labohan Dagang/Bukit Changgang, Banting - Eilla 0145065541
✅ Kuah, Langkawi - Farah Hana 0123549654
✅ Ampang - Siti Naemah 0176842734
✅ Shah Alam - Hidayah 0173040805
✅ Ayer Keroh, Melaka - Lily Daud 0178733837
✅ Segamat, Johor - Liya 0109263567
.
#uptopkmurah #uptmurah #upt #testkehamilanmurah #testkehamilan #urinepregnancytestmurah #urinepregnancytest #pregnanttest #pregnanttestmurah

Pregnancy Test (UPT/Kehamilan) 
Jenis strip RM1/pc
Jenis kaset RM2/pc 
Postage : RM8 (SM), RM12 (SS)
.
Ramai yg takut kata UPT murah ni susah nk detect kalau kita pregnant. Jgn risau. Sekira nya anda pregnant, UPT murah pun akan dpt detect. Utk kes yg UPT tak dapat detect, peratus nya tersalah rendah tau. Utk kes cmni hanya ujian darah dpt menentukan anda pregnant atau tidak. 😊
.
Whatsapp 0125349565 utk order
.
Agent COD :
✅ Labohan Dagang/Bukit Changgang, Banting - Eilla 0145065541
✅ Kuah, Langkawi - Farah Hana 0123549654
✅ Ampang - Siti Naemah 0176842734
✅ Shah Alam - Hidayah 0173040805
✅ Ayer Keroh, Melaka - Lily Daud 0178733837
✅ Segamat, Johor - Liya 0109263567
.
#uptopkmurah #uptmurah #upt #testkehamilanmurah #testkehamilan #urinepregnancytestmurah #urinepregnancytest #pregnanttest #pregnanttestmurah
8 4 6 September, 2019

Top #testkehamilan posts

@tipsibuhamildanmenyusui Profile picture

@tipsibuhamildanmenyusui

Apa Yang Harus dilakukan Setelah Tahu Anda Hamil.

Ibu dan bayi sehat, lahir cerdas 😊☺ Silahkan tag teman, save, like n bagikan ☺ Semoga bermanfaat

@tipsibuhamildanmenyusui
youtube : mommy inova
www.inovamelisa.com

#tipsmama #tipsbunda #bayibaru #ibuhamil #tipsibuhamil #tipshamilmuda #morningsickness #tipsibumenyusui #tipsbumil #pengantinbaru #testpack #testkehamilan
#hamilmuda #ngidam #giziibuhamil #perawatanibuhamil #muntahhamil #kesehatanibuhamil #mualhamil
#babyinovamelisa #tipsatasimual

Apa Yang Harus dilakukan Setelah Tahu Anda Hamil.

Ibu dan bayi sehat, lahir cerdas 😊☺ Silahkan tag teman, save, like n bagikan ☺ Semoga bermanfaat

@tipsibuhamildanmenyusui
youtube : mommy inova
www.inovamelisa.com

#tipsmama #tipsbunda #bayibaru #ibuhamil #tipsibuhamil #tipshamilmuda #morningsickness #tipsibumenyusui #tipsbumil #pengantinbaru #testpack #testkehamilan
#hamilmuda #ngidam #giziibuhamil #perawatanibuhamil #muntahhamil #kesehatanibuhamil #mualhamil
#babyinovamelisa #tipsatasimual
161 5 31 July, 2019
Bagi Ibu Hamil Bahagia Itu..
Setuju gak mom? 😊.
.
Ibu dan bayi sehat, lahir cerdas 😊☺ Silahkan tag teman, save, like n bagikan ☺ Semoga bermanfaat

@tipsibuhamildanmenyusui
youtube : mommy inova
www.inovamelisa.com

#tipsmama #tipsbunda #bayibaru #ibuhamil #tipsibuhamil #tipshamilmuda #morningsickness #tipsibumenyusui #tipsbumil #pengantinbaru #testpack #testkehamilan #perutibuhamil #bumil #bumilcantik
#hamilmuda #ngidam #giziibuhamil #perawatanibuhamil #muntahhamil #kesehatanibuhamil #mualhamil
#babyinovamelisa #tipsatasimual
435 11 1 August, 2019
@prenagenworld Profile picture

@prenagenworld

Pertama kali mengetahui kalau Ibu positif hamil, tentu rasanya senang sekali ya. Terlebih ini adalah kehamilan yang sudah ditunggu-tunggu sejak lama. Kemunculan dua garis di test pack seperti jawaban dari doa-doa dan usaha yang dilakukan selama ini.
Langkah selanjutnya setelah mengetahui kehamilan ini yaitu bersyukur dan memberitahukan calon Ayah dengan cara yang kreatif dan seru. Ini juga sebagai tips menyiapkan mental Ayah siaga, lho.
Cara kreatif apa yang dilakukan Ibu saat memberitahukan Ayah tentang hasil test pack? Bagi di sini ceritanya, Bu. :) #PRENAGEN #PRENAPRO #Mommy #SahabatTerbaik #HamilYaPRENAGEN #HamilBahagia #TestPack #TestKehamilan #HappyPregnancy

Pertama kali mengetahui kalau Ibu positif hamil, tentu rasanya senang sekali ya. Terlebih ini adalah kehamilan yang sudah ditunggu-tunggu sejak lama. Kemunculan dua garis di test pack seperti jawaban dari doa-doa dan usaha yang dilakukan selama ini. 
Langkah selanjutnya setelah mengetahui kehamilan ini yaitu bersyukur dan memberitahukan calon Ayah dengan cara yang kreatif dan seru. Ini juga sebagai tips menyiapkan mental Ayah siaga, lho. 
Cara kreatif apa yang dilakukan Ibu saat memberitahukan Ayah tentang hasil test pack? Bagi di sini ceritanya, Bu. :) #PRENAGEN #PRENAPRO #Mommy #SahabatTerbaik #HamilYaPRENAGEN #HamilBahagia #TestPack #TestKehamilan #HappyPregnancy
809 201 22 March, 2017
@titania_us Profile picture

@titania_us

#throwbackstory
Minggu ke-2 di Desember 2017, sekujur badan terasa meriang tidak karuan, perut kembung dan PD sakit. Ah, gejala PMS pikir saya namun, di minggu ke-3 haid tidak kunjung datang tapi gejala masih berlanjut ditambah sedikit mual. Saya bicara dalam hati, "hamilkah?" Tapi saya tidak berharap banyak takut menderita nantinya. Di penghujung minggu ke-4 gejala yang dirasa tidak kunjung mereda malah makin menjadi.
.
Tepat satu hari setelah ulang tahun suami, 26 Des 2017, saya nekat mengambil satu persediaan test pack yang sudah tersimpan entah sejak beberapa bulan yang lalu. "Siapa tau positif. Bisa jadi kado ulang tahun suami yang memang belum dipersiapkan" begitu pikir saya. Setelah dicek muncul satu garis yang amat jelas. "Ah, terlalu berharap" pikiran yang langsung terlintas saat itu. Segera saya berbenah dan siap membuang test pack tadi. Saat keluar kamar mandi tiba-tiba ada sesuatu yang tidak biasanya. Ternyata ada garis kedua yang amat samar hampir tidak terlihat. Rasanya bercampur aduk tidak percaya. Saya pun langsung memberi tahu suami namun, kami sama-sama bingung dan tidak yakin.
.
Singkat cerita, 29 Des 2017 saya cek ke dokter kandungan sayangnya, tidak terlihat apapun dan rahim dikatakan kosong. Dokter pun menyarankan untuk kembali 2 minggu lagi dan memberikan resep obat yang harus diminum. Perasaan saat itu seperti diterbangkan ke langit kemudian dibiarkan jatuh menghempas ke tanah. Sedih.
.
Tidak sabar rasanya menunggu 2 minggu dalam keadaan harap-harap cemas. Bahkan, untuk meyakinkan saya kembali membeli banyak test pack dan selama 2 minggu itu saya terus mencoba untuk melakukan test. Hasilnya sama, 2 garis dan makin terlihat jelas hari ke hari. Di foto ini adalah test pack ke-9 yang saya coba.
.
Hari yang ditunggu akhirnya datang, setelah 2 minggu berlalu terlihat jelas kantong janin di layar monitor. Begitu kecil tapi sudah terdengar sekali detak jantungnya. Seketika tangisan tidak bisa dibendung, bahagia ia hadir sebagai hadiah ulang tahun Ayah dan Ibunya. Alhamdulillah, Masya Allah, Tabarakallah👶
.
@sensitif_id
#pregnancy #pregnancytest #sensitifmoment #sensitif #testpack #hamil #testkehamilan #pcosberhasilhamilalami #pcos #teskehamilan

#throwbackstory
Minggu ke-2 di Desember 2017, sekujur badan terasa meriang tidak karuan, perut kembung dan PD sakit. Ah, gejala PMS pikir saya namun, di minggu ke-3 haid tidak kunjung datang tapi gejala masih berlanjut ditambah sedikit mual. Saya bicara dalam hati, "hamilkah?" Tapi saya tidak berharap banyak takut menderita nantinya. Di penghujung minggu ke-4 gejala yang dirasa tidak kunjung mereda malah makin menjadi.
.
Tepat satu hari setelah ulang tahun suami, 26 Des 2017, saya nekat mengambil satu persediaan test pack yang sudah tersimpan entah sejak beberapa bulan yang lalu. "Siapa tau positif. Bisa jadi kado ulang tahun suami yang memang belum dipersiapkan" begitu pikir saya. Setelah dicek muncul satu garis yang amat jelas. "Ah, terlalu berharap" pikiran yang langsung terlintas saat itu. Segera saya berbenah dan siap membuang test pack tadi. Saat keluar kamar mandi tiba-tiba ada sesuatu yang tidak biasanya. Ternyata ada garis kedua yang amat samar hampir tidak terlihat. Rasanya bercampur aduk tidak percaya. Saya pun langsung memberi tahu suami namun, kami sama-sama bingung dan tidak yakin.
.
Singkat cerita, 29 Des 2017 saya cek ke dokter kandungan sayangnya, tidak terlihat apapun dan rahim dikatakan kosong. Dokter pun menyarankan untuk kembali 2 minggu lagi dan memberikan resep obat yang harus diminum. Perasaan saat itu seperti diterbangkan ke langit kemudian dibiarkan jatuh menghempas ke tanah. Sedih.
.
Tidak sabar rasanya menunggu 2 minggu dalam keadaan harap-harap cemas. Bahkan, untuk meyakinkan saya kembali membeli banyak test pack dan selama 2 minggu itu saya terus mencoba untuk melakukan test. Hasilnya sama, 2 garis dan makin terlihat jelas hari ke hari. Di foto ini adalah test pack ke-9 yang saya coba.
.
Hari yang ditunggu akhirnya datang, setelah 2 minggu berlalu terlihat jelas kantong janin di layar monitor. Begitu kecil tapi sudah terdengar sekali detak jantungnya. Seketika tangisan tidak bisa dibendung, bahagia ia hadir sebagai hadiah ulang tahun Ayah dan Ibunya. Alhamdulillah, Masya Allah, Tabarakallah👶
.
@sensitif_id
#pregnancy #pregnancytest #sensitifmoment #sensitif #testpack #hamil #testkehamilan #pcosberhasilhamilalami #pcos #teskehamilan
127 8 25 May, 2018
@deeq_19 Profile picture

@deeq_19

2x Test 2x strip 2 📍📍 🙏 semoga Benar adanya siBayi 😁
#testkehamilan #mengandung #semogabetulakurat

2x Test 2x strip 2 📍📍 🙏 semoga Benar adanya siBayi 😁 
#testkehamilan #mengandung #semogabetulakurat
130 102 10 December, 2018
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SIAPA CAKAP PERIOD TAK TERATUR TAK BOLEH GUNA OPK ? 🤔
.
.
Kalau nak tahu, wanita yg mempunyai kitarab haid tak teratur laj yg AMAT DIGALAKKAN & WAJIB guna OPK untuk kesan hari subur yg tepat.
.
Apabila kitaran haid anda tak teratur, hari subur pun akan sukar untuk anda tahu bila waktu yg betul. Jangan main kira-kira sendiri tau. Potensi untuk salah tu tinggi.
.
Memang susah tau nak tahu hari subur yg tepat bila period kita tingtong kejap teratur kejap tak. Nak pening-pening buat apa lagi kan? OPK kan ada.. 😍
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SIAPA CAKAP PERIOD TAK TERATUR TAK BOLEH GUNA OPK ? 🤔
.
.
Kalau nak tahu, wanita yg mempunyai kitarab haid tak teratur laj yg AMAT DIGALAKKAN & WAJIB guna OPK untuk kesan hari subur yg tepat.
.
Apabila kitaran haid anda tak teratur, hari subur pun akan sukar untuk anda tahu bila waktu yg betul. Jangan main kira-kira sendiri tau. Potensi untuk salah tu tinggi.
.
Memang susah tau nak tahu hari subur yg tepat bila period kita tingtong kejap teratur kejap tak. Nak pening-pening buat apa lagi kan? OPK kan ada.. 😍
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
18 5 21 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
7 0 10 September, 2019