#testkesuburan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #testkesuburan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
6.6
Average comment
0.2
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Settle cod opk area Shah Alam☺️.tq dear

Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Settle cod opk area Shah Alam☺️.tq dear

Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
1 0 8 hours ago
@jual_kesehatan_kecantikan Profile picture

@jual_kesehatan_kecantikan

Progam hamil
Yang mau Program hamil juga bisa konsumsi Ladies v😍
.
Masih ragu khasiat Ladies V??
Ayoo buruan coba dan diminum sendiri yah.
*BOLEH DIKONSUMSI WANITA YG BLUM MENIKAH* *WANITA HAMIL DILARANG MINUM*
.
mau? yang minat bisa coment / inbox yah
.
WA : 0812.3219.9032
atau klik link yang ada di bio yes, tanpa save nomer 😘
#kesuburansuamiistri #testkesuburan #kesuburandankehamilan

Progam hamil
Yang mau Program hamil juga bisa konsumsi Ladies v😍
.
Masih ragu khasiat Ladies V??
Ayoo buruan coba dan diminum sendiri yah.
*BOLEH DIKONSUMSI WANITA YG BLUM MENIKAH* *WANITA HAMIL DILARANG MINUM*
.
mau? yang minat bisa coment / inbox yah
.
WA : 0812.3219.9032
atau klik link yang ada di bio yes, tanpa save nomer 😘
 #kesuburansuamiistri #testkesuburan  #kesuburandankehamilan
4 0 20 hours ago
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan
0 0 17 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan
6 0 17 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan
4 0 17 September, 2019
@ladiesv_jakarta1 Profile picture

@ladiesv_jakarta1

DIBURU PARA WANITA
...
🌸 *LADIES V* bikin Miss v keset,rapet harum,dan bersih sepanjang hari bebas KEPUTIHAN,nyeri haid,haid gak lancar
🌸 *LADIES V* bikin payudara kencang kembali
🌸 *LADIES V* bisa menghindari kanker payudara,kanker serviks,mioma
🌸 *LADIES V* tambah disayang suami pastinya cos bkin Rapet dan nggigit kyak perawan lagi
🌸 *LADIES V* mengatasi semua masalah di Miss v anda khusus untuk wanita
🌸 *LADIES V* Kesukaan para wanita dan Miss v tetap sehat🌹😘😍
beli dan buktikan khasiatnya..
.
.
mau? yang minat bisa coment / inbox yah
.
WA : 0812.3219.9032
atau klik link yang ada di bio yes, tanpa save nomer 😘
#testkesuburan #kesuburanseksual

DIBURU PARA WANITA
...
🌸 *LADIES V* bikin Miss v keset,rapet harum,dan bersih sepanjang hari bebas KEPUTIHAN,nyeri haid,haid gak lancar
🌸 *LADIES V* bikin payudara kencang kembali
🌸 *LADIES V* bisa menghindari kanker payudara,kanker serviks,mioma
🌸 *LADIES V* tambah disayang suami pastinya cos bkin Rapet dan nggigit kyak perawan lagi
🌸 *LADIES V* mengatasi semua masalah di Miss v anda khusus untuk wanita
🌸 *LADIES V* Kesukaan para wanita dan Miss v tetap sehat🌹😘😍
beli dan buktikan khasiatnya..
.
.
mau? yang minat bisa coment / inbox yah
.
WA : 0812.3219.9032
atau klik link yang ada di bio yes, tanpa save nomer 😘
 #testkesuburan #kesuburanseksual
4 0 14 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
2 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 12 September, 2019
@uptopkmurah Profile picture

@uptopkmurah

Harga utk PACKAGE murah OPK+UPT termasuk harga postage.
.
UPT adalah jenis strip. Jika mahu tukar ke UPT jenis cassette, harga mestilah setara dengan harga UPT strip.
.
contoh:
2 UPT strip = 1 UPT cassette
.
*OPK = Ovulation Predictor Kits (Test Kesuburan)
*UPT = Urine Pregnancy Test (Test Kehamilan)
.
Whatsapp 0125349565 utk order
.
#uptopkmurah #opkmurah #uptmurah #testkesuburanmurah #testkesuburan #testkehamilan #testkehamilanmurah #ovulationstripmurah #ovulationpredictorkit #ovulationpredictorkitmurah #urinepregnancytest #urinepregnancytestmurah #pregnanttestmurah #pregnancytest
.
P/s: gambar poster yg cantik ni drpd @designpostermurah 😘
.
#designpostermurah #designposter #designmurah #editgambar #postermurah

Harga utk PACKAGE murah OPK+UPT termasuk harga postage.
.
UPT adalah jenis strip. Jika mahu tukar ke UPT jenis cassette, harga mestilah setara dengan harga UPT strip.
.
contoh:
2 UPT strip = 1 UPT cassette
.
*OPK = Ovulation Predictor Kits (Test Kesuburan)
*UPT = Urine Pregnancy Test (Test Kehamilan)
.
Whatsapp 0125349565 utk order
.
#uptopkmurah #opkmurah #uptmurah #testkesuburanmurah #testkesuburan #testkehamilan #testkehamilanmurah #ovulationstripmurah #ovulationpredictorkit #ovulationpredictorkitmurah #urinepregnancytest #urinepregnancytestmurah #pregnanttestmurah #pregnancytest
.
P/s: gambar poster yg cantik ni drpd @designpostermurah 😘
.
#designpostermurah #designposter #designmurah #editgambar #postermurah
5 2 10 September, 2019
@obat.missv Profile picture

@obat.missv

💧Haid ga lancar
💧Sudah lama tidak haid
💧Sering keputihan
💧Nyeri saat haid
💧Ada kista & mioma
💧Gatal area kewanitaan
💧Cegah kanker serviks, rahim & payudara
Dan masalah kewanitaan lain nya
Semua tuntas dengan LADIES V
.
Cegah sebelum semua menghancurkan kebahagiaan kamu.... .
mau? yang minat bisa coment / inbox yah
.
WA : 0812.3219.9032
atau klik link yang ada di bio yes, tanpa save nomer 😘
#madukesuburan #kesuburansuamiistri #testkesuburan

💧Haid ga lancar
💧Sudah lama tidak haid
💧Sering keputihan
💧Nyeri saat haid
💧Ada kista & mioma
💧Gatal area kewanitaan
💧Cegah kanker serviks, rahim & payudara
Dan masalah kewanitaan lain nya
Semua tuntas dengan LADIES V
.
Cegah sebelum semua menghancurkan kebahagiaan kamu.... .
mau? yang minat bisa coment / inbox yah
.
WA : 0812.3219.9032
atau klik link yang ada di bio yes, tanpa save nomer 😘
 #madukesuburan #kesuburansuamiistri #testkesuburan
4 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
7 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
17 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
4 0 10 September, 2019
@uptmurahputrajaya Profile picture

@uptmurahputrajaya

Harga utk PACKAGE murah OPK+UPT termasuk harga postage.

UPT adalah jenis strip. Jika mahu tukar ke UPT jenis cassette, harga mestilah setara dengan harga UPT strip.

contoh:
2 UPT strip = 1 UPT cassette *OPK = Ovulation Predictor Kits (Test Kesuburan)
*UPT = Urine Pregnancy Test (Test Kehamilan)

Whatsapp www.wasap.my/60147133857

#uptopkmurah #opkmurah #uptmurah #testkesuburanmurah #testkesuburan #testkehamilan #testkehamilanmurah #ovulationstripmurah #ovulationpredictorkit #ovulationpredictorkitmurah #urinepregnancytest #urinepregnancytestmurah #pregnanttestmurah #pregnancytest
#uptmurahputrajaya #uptrm1 #uptopk #ujiankehamilan #ujiankesuburan #suamiisteri #newlywed #pregnancytest #pregnancytestmurahmalaysia #pregnancytestmurah #upt #opk #barukahwin #wife #dahsah #bulanmadu

Harga utk PACKAGE murah OPK+UPT termasuk harga postage.

UPT adalah jenis strip. Jika mahu tukar ke UPT jenis cassette, harga mestilah setara dengan harga UPT strip.

contoh:
2 UPT strip = 1 UPT cassette *OPK = Ovulation Predictor Kits (Test Kesuburan)
*UPT = Urine Pregnancy Test (Test Kehamilan)

Whatsapp www.wasap.my/60147133857

#uptopkmurah #opkmurah #uptmurah #testkesuburanmurah #testkesuburan #testkehamilan #testkehamilanmurah #ovulationstripmurah #ovulationpredictorkit #ovulationpredictorkitmurah #urinepregnancytest #urinepregnancytestmurah #pregnanttestmurah #pregnancytest
#uptmurahputrajaya #uptrm1 #uptopk #ujiankehamilan #ujiankesuburan #suamiisteri #newlywed #pregnancytest #pregnancytestmurahmalaysia #pregnancytestmurah #upt #opk #barukahwin #wife #dahsah #bulanmadu
1 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

⭕️UJIAN / KESAN HARI SUBUR UNTUK HAMIL ⭕️
.
.
UJI HARI SUBUR ANDA UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN! Peluang untuk hamil akan lebih tinggi apabila suami isteri bersama pada waktu yang tepat iaitu HARI OVULASI WANITA (SUBUR WANITA)
.
OPK / OVULATION PREDICTOR KIT
*********************************
⚜️ OPK juga dikenali sebagai ujian ovulasi) boleh membantu anda untuk mengenal pasti tingkap subur anda / bila ovulasi bakal berlaku.
.
⚜️10miu sensitivity mempunyai ketepatan paling sensitif setanding kualiti di farmasi. EXPIRED 2022 📌
.
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan

⭕️UJIAN / KESAN HARI SUBUR UNTUK HAMIL ⭕️
.
.
UJI HARI SUBUR ANDA UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN! Peluang untuk hamil akan lebih tinggi apabila suami isteri bersama pada waktu yang tepat iaitu HARI OVULASI WANITA (SUBUR WANITA)
.
OPK / OVULATION PREDICTOR KIT
*********************************
⚜️ OPK juga dikenali sebagai ujian ovulasi) boleh membantu anda untuk mengenal pasti tingkap subur anda / bila ovulasi bakal berlaku.
.
⚜️10miu sensitivity mempunyai ketepatan paling sensitif setanding kualiti di farmasi. EXPIRED 2022 📌
.
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan
1 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

⭕️UJIAN / KESAN HARI SUBUR UNTUK HAMIL ⭕️
.
.
UJI HARI SUBUR ANDA UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN! Peluang untuk hamil akan lebih tinggi apabila suami isteri bersama pada waktu yang tepat iaitu HARI OVULASI WANITA (SUBUR WANITA)
.
OPK / OVULATION PREDICTOR KIT
*********************************
⚜️ OPK juga dikenali sebagai ujian ovulasi) boleh membantu anda untuk mengenal pasti tingkap subur anda / bila ovulasi bakal berlaku.
.
⚜️10miu sensitivity mempunyai ketepatan paling sensitif setanding kualiti di farmasi. EXPIRED 2022 📌
.
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan

⭕️UJIAN / KESAN HARI SUBUR UNTUK HAMIL ⭕️
.
.
UJI HARI SUBUR ANDA UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN! Peluang untuk hamil akan lebih tinggi apabila suami isteri bersama pada waktu yang tepat iaitu HARI OVULASI WANITA (SUBUR WANITA)
.
OPK / OVULATION PREDICTOR KIT
*********************************
⚜️ OPK juga dikenali sebagai ujian ovulasi) boleh membantu anda untuk mengenal pasti tingkap subur anda / bila ovulasi bakal berlaku.
.
⚜️10miu sensitivity mempunyai ketepatan paling sensitif setanding kualiti di farmasi. EXPIRED 2022 📌
.
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan
2 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
8 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 9 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Seri Mutiara Apartments Putra Height

Min order 10pcs ea.klau nak ckit kna selfpickup sendiri..alhamdulillah tq customer dri Bangi..☺️
Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Min order 10pcs ea.klau nak ckit kna selfpickup sendiri..alhamdulillah tq customer dri Bangi..☺️
Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
2 0 8 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Seri Mutiara Apartments Putra Height

Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
1 0 7 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Postage ke Temerloh, Pahang.alhamdulillah senang berurusan dgn customer trus bt pymnt☺️. Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Postage ke Temerloh, Pahang.alhamdulillah senang berurusan dgn customer trus bt pymnt☺️. Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
0 0 7 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Jalan temenggong ahmad Muar Johor

Ada yg tgl area Muar blh pikup trus di kampung sis area Parit Keroma☺️ Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Ada yg tgl area Muar blh pikup trus di kampung sis area Parit Keroma☺️ Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
2 0 7 September, 2019
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Seri Mutiara Apartments Putra Height

Slot cod available pada waktu mlm slps pkul9mlm sahaja..☺️ Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Slot cod available pada waktu mlm slps pkul9mlm sahaja..☺️ Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
2 0 7 September, 2019

Top #testkesuburan posts

@arissa_babyshop Profile picture

@arissa_babyshop

Contoh Result Ovulation test yang Positive & negative
.
Setiap wanita waktu subur tak sama ya, ada yg 1hari ada yg 3hari.. sebab tu kita nak kena buat ovulation test ni, so bila dah tahu wakty subur & bersama suami peluang untuk hamil tu lebih tinggi.. insha allah
.
❤ Makesure line sebelah kiri lebih pekat dari sebelah kanan
❤ Atau dua2 line sama pekat
❤ Seeloknya lepas habis period terus je buat ovulation test ni
❤ Dan test strip tu jangan buang ye, tampal dekat jadual yg kami berikan .
Ovulation Test Strip
✅ RM1.00 1pc
✅ expired 2021
✅ Min Order 10pcs
✅ klik #arissababyshopfeedback utk testimony
✅ Free Urine Cup
✅ Postage RM7.50 / SS RM11
.
whatapps azie +6011 2308 9402 utk order
.
fb page : arissa_babyshop
.
#uptmurah #opkmurah #testhamil #pregnancytestmurah #testkesuburan #nakhamil #teststripkesuburan #ovulationtest #arissababyshopfeedback

Contoh Result Ovulation test yang Positive & negative
.
Setiap wanita waktu subur tak sama ya, ada yg 1hari ada yg 3hari.. sebab tu kita nak kena buat ovulation test ni, so bila dah tahu wakty subur & bersama suami peluang untuk hamil tu lebih tinggi.. insha allah
.
❤ Makesure line sebelah kiri lebih pekat dari sebelah kanan
❤ Atau dua2 line sama pekat
❤ Seeloknya lepas habis period terus je buat ovulation test ni
❤ Dan test strip tu jangan buang ye, tampal dekat jadual yg kami berikan .
Ovulation Test Strip
✅ RM1.00 1pc
✅ expired 2021
✅ Min Order 10pcs
✅ klik #arissababyshopfeedback utk testimony
✅ Free Urine Cup
✅ Postage RM7.50 / SS RM11
.
whatapps azie +6011 2308 9402 utk order
.
fb page : arissa_babyshop
.
#uptmurah #opkmurah #testhamil #pregnancytestmurah #testkesuburan #nakhamil  #teststripkesuburan #ovulationtest #arissababyshopfeedback
155 0 14 August, 2018
@opkuptmurahbyarissa Profile picture

@opkuptmurahbyarissa

Set OPK & UPT STRIP
.
.
📌 Set A RM25.50 SEM / RM30 SS
( FREE 2pcs Urine Cup)
.
.
📌 Set B RM34.50 SEM / RM39 SS
( FREE 3pcs Urine Cup)
.
.
📌 Set C RM40.50 SEM / RM45 SS
( FREE 4pcs Urine Cup)
.
.
📌 Special Set RM52.50 SEM / RM57 SS
( FREE 5pcs Urine Cup)
.
. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
nak Beli Loose Pun boleh ☺
.
.
✅Ovulation Test Strip / OPK RM1
✅Pregnancy Test Strip RM1
✅Pregnancy Test Cassette RM2
✅Minimum Order 10pcs FREE urine cup
✅Expired 2020/ 2021
✅Postage RM7.50 / 12
✅klik 🔎 #arissababyshopfeedback
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Nak order klik link di profile ya 😊
.
#opkuptmurah #opkmurah #teststripkesuburan #testkesuburan #ovulationtestmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #uptmurah #uptstrip #uptstripmurah #uptcassette #ikhtiarhamilgunaopk #ttc

Set OPK & UPT STRIP
.
.
📌 Set A RM25.50 SEM / RM30 SS
( FREE 2pcs Urine Cup)
.
.
📌 Set B RM34.50 SEM / RM39 SS
( FREE 3pcs Urine Cup)
.
.
📌 Set C  RM40.50 SEM / RM45 SS
( FREE 4pcs Urine Cup)
.
.
📌 Special Set RM52.50 SEM / RM57 SS
( FREE 5pcs Urine Cup)
.
. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
nak Beli Loose Pun boleh ☺
.
.
✅Ovulation Test Strip / OPK RM1
✅Pregnancy Test Strip RM1
✅Pregnancy Test Cassette RM2
✅Minimum Order 10pcs FREE urine cup
✅Expired 2020/ 2021
✅Postage RM7.50 / 12
✅klik 🔎#arissababyshopfeedback
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Nak order klik link di profile ya 😊
.
#opkuptmurah #opkmurah #teststripkesuburan #testkesuburan #ovulationtestmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #uptmurah #uptstrip #uptstripmurah #uptcassette #ikhtiarhamilgunaopk #ttc
107 4 27 April, 2018
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SIAPA CAKAP PERIOD TAK TERATUR TAK BOLEH GUNA OPK ? 🤔
.
.
Kalau nak tahu, wanita yg mempunyai kitarab haid tak teratur laj yg AMAT DIGALAKKAN & WAJIB guna OPK untuk kesan hari subur yg tepat.
.
Apabila kitaran haid anda tak teratur, hari subur pun akan sukar untuk anda tahu bila waktu yg betul. Jangan main kira-kira sendiri tau. Potensi untuk salah tu tinggi.
.
Memang susah tau nak tahu hari subur yg tepat bila period kita tingtong kejap teratur kejap tak. Nak pening-pening buat apa lagi kan? OPK kan ada.. 😍
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SIAPA CAKAP PERIOD TAK TERATUR TAK BOLEH GUNA OPK ? 🤔
.
.
Kalau nak tahu, wanita yg mempunyai kitarab haid tak teratur laj yg AMAT DIGALAKKAN & WAJIB guna OPK untuk kesan hari subur yg tepat.
.
Apabila kitaran haid anda tak teratur, hari subur pun akan sukar untuk anda tahu bila waktu yg betul. Jangan main kira-kira sendiri tau. Potensi untuk salah tu tinggi.
.
Memang susah tau nak tahu hari subur yg tepat bila period kita tingtong kejap teratur kejap tak. Nak pening-pening buat apa lagi kan? OPK kan ada.. 😍
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
18 5 21 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Nak berdoa pada Allah kena spesifik.
Kalau nak mohon rezeki, boleh ja. Kalau lebih spesifik lagi bagus. Biar jelas dan bagi tahu Allah betul-betul apa yang kita nak.
.
Contoh kita mohon mahukan rezeki yang banyak. Rezeki dari segi apa? Rezeki harta? Kesihatan? Kebahagiaan? .
Jadi kecikkan skop DOA kita.
.
Bukan kerja sahaja yg perlukan skop kerja. Tapi DOA pun kena ada.
.
Kak Dayah belajar benda ni dari beberapa orang guru. Alhamdulillah memang betul. Ada yang Allah kabulkan. Yang Dia tak bagi lagi, kita jangan kecewa. .
Takkan semua dia nak bagi sekaligus kan? Nanti kita mesti takmau DOA dah.
.
Pagi ni jom aminkan doa Kak Dayah ni. Kak Dayah skop kan doa ni hari ni.
.
Hampa kalau nak anak kembar, sila komen ‘AMIN’ 👎🏻
.
Semoga hajat kita dimakbulkan.
.
#saudagaropkupt
#testkesuburan
#testkehamilan

Nak berdoa pada Allah kena spesifik.
Kalau nak mohon rezeki, boleh ja. Kalau lebih spesifik lagi bagus. Biar jelas dan bagi tahu Allah betul-betul apa yang kita nak.
.
Contoh kita mohon mahukan rezeki yang banyak. Rezeki dari segi apa? Rezeki harta? Kesihatan? Kebahagiaan? .
Jadi kecikkan skop DOA kita.
.
Bukan kerja sahaja yg perlukan skop kerja. Tapi DOA pun kena ada.
.
Kak Dayah belajar benda ni dari beberapa orang guru. Alhamdulillah memang betul. Ada yang Allah kabulkan. Yang Dia tak bagi lagi, kita jangan kecewa. .
Takkan semua dia nak bagi sekaligus kan? Nanti kita mesti takmau DOA dah.
.
Pagi ni jom aminkan doa Kak Dayah ni. Kak Dayah skop kan doa ni hari ni.
.
Hampa kalau nak anak kembar, sila komen ‘AMIN’ 👎🏻
.
Semoga hajat kita dimakbulkan.
.
#saudagaropkupt
#testkesuburan
#testkehamilan
342 31 10 December, 2017
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

⭕️UJIAN / KESAN HARI SUBUR UNTUK HAMIL ⭕️
.
.
UJI HARI SUBUR ANDA UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN! Peluang untuk hamil akan lebih tinggi apabila suami isteri bersama pada waktu yang tepat iaitu HARI OVULASI WANITA (SUBUR WANITA)
.
OPK / OVULATION PREDICTOR KIT
*********************************
⚜️ OPK juga dikenali sebagai ujian ovulasi) boleh membantu anda untuk mengenal pasti tingkap subur anda / bila ovulasi bakal berlaku.
.
⚜️10miu sensitivity mempunyai ketepatan paling sensitif setanding kualiti di farmasi. EXPIRED 2022 📌
.
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan

⭕️UJIAN / KESAN HARI SUBUR UNTUK HAMIL ⭕️
.
.
UJI HARI SUBUR ANDA UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN! Peluang untuk hamil akan lebih tinggi apabila suami isteri bersama pada waktu yang tepat iaitu HARI OVULASI WANITA (SUBUR WANITA)
.
OPK / OVULATION PREDICTOR KIT
*********************************
⚜️ OPK juga dikenali sebagai ujian ovulasi) boleh membantu anda untuk mengenal pasti tingkap subur anda / bila ovulasi bakal berlaku.
.
⚜️10miu sensitivity mempunyai ketepatan paling sensitif setanding kualiti di farmasi. EXPIRED 2022 📌
.
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan
3 1 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SERVIS TIPTOP DARI @i.hamil 🥰🥰
.
.
Feedback jujur dari customer kami yang berpuas hati dengan servis kami. Alhamdulillah..
.
Ramai yang tanya, customer kami ni ramai ke yang dah berjaya hamil? Alhamdulillah setakat ni dengan guide yang betul, kami dah melahirkan beribu ibu baru dari asbab penggunaan OPK.
.
Dengan pengalaman bisnes ni selama hampir 5tahun, kami lebih komited dan bertanggungjawab untuk membantu ramai ttcians diluar sana untuk mencapai impian mereka untuk mendapatkan zuriat.
.
.
Semoga kalian yang masih intai-intai dan berkira-kira untuk guna OPK ni, di lorongkan jalan untuk try OPK ni dan dapatkan ia dari kami.
.
Kerana servis kami adalah servis yang terbaik 👍🏼👍🏼
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SERVIS TIPTOP DARI @i.hamil 🥰🥰
.
.
Feedback jujur dari customer kami yang berpuas hati dengan servis kami. Alhamdulillah..
.
Ramai yang tanya, customer kami ni ramai ke yang dah berjaya hamil? Alhamdulillah setakat ni dengan guide yang betul, kami dah melahirkan beribu ibu baru dari asbab penggunaan OPK.
.
Dengan pengalaman bisnes ni selama hampir 5tahun, kami lebih komited dan bertanggungjawab untuk membantu ramai ttcians diluar sana untuk mencapai impian mereka untuk mendapatkan zuriat.
.
.
Semoga kalian yang masih intai-intai dan berkira-kira untuk guna OPK ni, di lorongkan jalan untuk try OPK ni dan dapatkan ia dari kami.
.
Kerana servis kami adalah servis yang terbaik 👍🏼👍🏼
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
7 2 21 August, 2019
@mommiesjourney Profile picture

@mommiesjourney

#Testimoni157
.
Thanks you sharing happy new dgn kami. Alhamdulillah positive upt😍
.
Untuk order terus direct tekan link di bio ig ye😊
.

#Testimoni157
.
Thanks you sharing happy new dgn kami. Alhamdulillah positive upt😍
.
Untuk order terus direct tekan link di bio ig ye😊
.
140 1 15 September, 2018
@opkuptmurahbyarissa Profile picture

@opkuptmurahbyarissa

Contoh Result Ovulation test yang Positive & negative
.
Setiap wanita waktu subur tak sama ya, ada yg 1hari ada yg 3hari.. sebab tu kita nak kena buat ovulation test ni, so bila dah tahu wakty subur & bersama suami peluang untuk hamil tu lebih tinggi.. insha allah
.
❤ Makesure line sebelah kiri lebih pekat dari sebelah kanan
❤ Atau dua2 line sama pekat
❤ Seeloknya lepas habis period terus je buat ovulation test ni
❤ Dan test strip tu jangan buang ye, tampal dekat jadual yg kami berikan .
.
.
Ovulation Test Strip
✅ RM1.00 1pc
✅ expired 2020
✅ Min Order 10pcs
✅ klik #arissababyshopfeedback utk testimony
✅ Free Urine Cup
✅ Postage RM7.50 / SS RM11
.
whatapps azie +6011 2308 9402 utk order
.
fb page : arissa_babyshop
.
#uptmurah #opkmurah #testhamil #pregnancytestmurah #testkesuburan #nakhamil #teststripkesuburan #ovulationtest #arissababyshopfeedback - #regrann

Contoh Result Ovulation test yang Positive & negative
.
Setiap wanita waktu subur tak sama ya, ada yg 1hari ada yg 3hari.. sebab tu kita nak kena buat ovulation test ni, so bila dah tahu wakty subur & bersama suami peluang untuk hamil tu lebih tinggi.. insha allah
.
❤ Makesure line sebelah kiri lebih pekat dari sebelah kanan
❤ Atau dua2 line sama pekat
❤ Seeloknya lepas habis period terus je buat ovulation test ni
❤ Dan test strip tu jangan buang ye, tampal dekat jadual yg kami berikan .
.
.
Ovulation Test Strip
✅ RM1.00 1pc
✅ expired 2020
✅ Min Order 10pcs
✅ klik #arissababyshopfeedback utk testimony
✅ Free Urine Cup
✅ Postage RM7.50 / SS RM11
.
whatapps azie +6011 2308 9402 utk order
.
fb page : arissa_babyshop
.
#uptmurah #opkmurah #testhamil #pregnancytestmurah #testkesuburan #nakhamil  #teststripkesuburan #ovulationtest #arissababyshopfeedback - #regrann
117 7 16 May, 2018