#tglumpur Instagram Photos & Videos

tglumpur - 4.4k posts

    FOUNDATION PRIMER

Ramai tanya foundation primer ni apa? Mcm foundation jugak ke? Ok, foundation primer ni tak sama macam foundation yg kita pakai tu. Yang ni tak ada color (colorless), kita apply before pakai foundation. Supaya pori2 xketara dan sapuan foundation lebih halus!😍
.
Foundation primer ni ada Spf15 tau. Bestkan? Kulit tampak lebih smooth lepas apply, dan juga sambil melindungi kulit wajah kita dari sinaran UV yang merbahaya tu☺️
.
Kelebihannya dgn lebih detail lg:
✔️mengekalkan makeup tahan lama dan tidak bercapuk
✔️peresap cahaya dan kulit lebih licin
✔️bantu kurangkan garis halus, pori, kedutan serta ketidaksempurnaan kulit
✔️menambah lapisan perlindungan matahari
✔️gel yg sangat ringan & tidak berminyak

Ini lah antara rahsia para make up artis professional bertahun tahun lamanya! Nampak cantik dan tahan je kan dorang make up.

Untuk pengetahuan semua, jika kulit wajah kita berminyak, rona bedak asas kita boleh berubah tau! So untuk elakkannya, dan nak kekal rona kulit kita, pakaila Primer Foundation Mary Kay ni.

Macam biasalah produk Mk ni bukan tahan sebulan dua, berbulan2 lamanya. 8 bulan-12 bulan ok, depends cara pemakaian kita

Tak mahal pun! RM 79 je. Tapi kalau beli bulan ni ada promo price tau! 😍

Jom whatsapp saya sekarang for free consultations and special offers! 🙋🏻‍♀️👇🏻
.
Sharing with 💕
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#kuantan #bukitrangin #telukcempedak
#megamallkuantan #kuantanparade
#kuantancitymall #eastcostmallkuantan
#inderamahkota #tamangelora
#bukitsekilau #pahang #pekan #temerloh 
#gambang #bukitsetongkol #airputih #semambu #inderasempurna #tglumpur #cenderawasih #jayagading #permatangbadak #inderapura #berserah #balok #tamantas #tanjunggaling

    FOUNDATION PRIMER

    Ramai tanya foundation primer ni apa? Mcm foundation jugak ke? Ok, foundation primer ni tak sama macam foundation yg kita pakai tu. Yang ni tak ada color (colorless), kita apply before pakai foundation. Supaya pori2 xketara dan sapuan foundation lebih halus!😍
    .
    Foundation primer ni ada Spf15 tau. Bestkan? Kulit tampak lebih smooth lepas apply, dan juga sambil melindungi kulit wajah kita dari sinaran UV yang merbahaya tu☺️
    .
    Kelebihannya dgn lebih detail lg:
    ✔️mengekalkan makeup tahan lama dan tidak bercapuk
    ✔️peresap cahaya dan kulit lebih licin
    ✔️bantu kurangkan garis halus, pori, kedutan serta ketidaksempurnaan kulit
    ✔️menambah lapisan perlindungan matahari
    ✔️gel yg sangat ringan & tidak berminyak

    Ini lah antara rahsia para make up artis professional bertahun tahun lamanya! Nampak cantik dan tahan je kan dorang make up.

    Untuk pengetahuan semua, jika kulit wajah kita berminyak, rona bedak asas kita boleh berubah tau! So untuk elakkannya, dan nak kekal rona kulit kita, pakaila Primer Foundation Mary Kay ni.

    Macam biasalah produk Mk ni bukan tahan sebulan dua, berbulan2 lamanya. 8 bulan-12 bulan ok, depends cara pemakaian kita

    Tak mahal pun! RM 79 je. Tapi kalau beli bulan ni ada promo price tau! 😍

    Jom whatsapp saya sekarang for free consultations and special offers! 🙋🏻‍♀️👇🏻
    .
    Sharing with 💕
    Ain | 012-3150507
    http://esnurain.wasap.my/
    Mary Kay Independent Beauty Consultant
    Mary Kay Malaysia

    #kuantan #bukitrangin #telukcempedak
    #megamallkuantan #kuantanparade
    #kuantancitymall #eastcostmallkuantan
    #inderamahkota #tamangelora
    #bukitsekilau #pahang #pekan #temerloh
    #gambang #bukitsetongkol #airputih #semambu #inderasempurna #tglumpur #cenderawasih #jayagading #permatangbadak #inderapura #berserah #balok #tamantas #tanjunggaling

    15 0 13 July, 2019
    Bizzi flush minum sebelum tido

Alif Syukri Bizzi Flush Detox 
RASA FLAVOUR STRAWBERRY 🍓🍓 Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti 👉masalah penghadaman(susah membuang)
👉jerawat aktif
👉susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
😨moody
😤stress
😥cepat letih
😴susah tidur
🍧ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

Side effect??
🍓Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
🍓badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai

www.wasap.my/60132315746/bf

#aslegacykuantan #agentbizziboddy #bizziflush #codareakuantan #stadiumkuantan #utckuantan #bukitsetongkol #inderamahkota #tglumpur #kempadang #sgsoi

    Bizzi flush minum sebelum tido

    Alif Syukri Bizzi Flush Detox
    RASA FLAVOUR STRAWBERRY 🍓🍓 Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti 👉masalah penghadaman(susah membuang)
    👉jerawat aktif
    👉susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    😨moody
    😤stress
    😥cepat letih
    😴susah tidur
    🍧ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

    Side effect??
    🍓Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    🍓badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai

    www.wasap.my/60132315746/bf

    #aslegacykuantan #agentbizziboddy #bizziflush #codareakuantan #stadiumkuantan #utckuantan #bukitsetongkol #inderamahkota #tglumpur #kempadang #sgsoi

    6 0 4 July, 2019
    Bizzi flush minum sebelum tido

Alif Syukri Bizzi Flush Detox 
RASA FLAVOUR STRAWBERRY 🍓🍓 Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti 👉masalah penghadaman(susah membuang)
👉jerawat aktif
👉susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
😨moody
😤stress
😥cepat letih
😴susah tidur
🍧ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

Side effect??
🍓Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
🍓badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai

www.wasap.my/60132315746/bf

#aslegacykuantan #agentbizziboddy #bizziflush #codareakuantan #stadiumkuantan #utckuantan #bukitsetongkol #inderamahkota #tglumpur #kempadang #sgsoi

    Bizzi flush minum sebelum tido

    Alif Syukri Bizzi Flush Detox
    RASA FLAVOUR STRAWBERRY 🍓🍓 Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti 👉masalah penghadaman(susah membuang)
    👉jerawat aktif
    👉susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    😨moody
    😤stress
    😥cepat letih
    😴susah tidur
    🍧ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

    Side effect??
    🍓Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    🍓badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai

    www.wasap.my/60132315746/bf

    #aslegacykuantan #agentbizziboddy #bizziflush #codareakuantan #stadiumkuantan #utckuantan #bukitsetongkol #inderamahkota #tglumpur #kempadang #sgsoi

    2 0 4 July, 2019
    "minum lah teh o ais tu"
"tak nak lah. bila sy minum je teh, angin. seksa  betul badan berangin, nak sendawa tak lepas 😫

ni ha akak nak beritahu cara senang nak buang angin dalam badan. korang makan je bawang putih. Confirm keluar angin atas bawah. 
Tapi kannn, nak mkn bawang putih seketul tu mmg tak lah kan. bau dia dah la kuat, keras pulak tu 🤭

haa ni cara senang. mkn je Black Garlic. 1 @ 2 biji sehari. rasa sedap, manis, lembut pulak tu tekstur nya 😋
rasa mcm kunyah dodol ajeee. haha.
tak silap nanti 2 biji pn tak ckup sbb sedap sgt. try la beli. confirm repeat 💪🏻
.
Jom sy bantu ada
http://wasap.my/60135610041/blackgarlic  #inderasempurnakuantan #kuipsaskuantan #pekanpahang #kotasas  #inderamahkota #tglumpur #kempadang

    "minum lah teh o ais tu"
    "tak nak lah. bila sy minum je teh, angin. seksa betul badan berangin, nak sendawa tak lepas 😫

    ni ha akak nak beritahu cara senang nak buang angin dalam badan. korang makan je bawang putih. Confirm keluar angin atas bawah.
    Tapi kannn, nak mkn bawang putih seketul tu mmg tak lah kan. bau dia dah la kuat, keras pulak tu 🤭

    haa ni cara senang. mkn je Black Garlic. 1 @ 2 biji sehari. rasa sedap, manis, lembut pulak tu tekstur nya 😋
    rasa mcm kunyah dodol ajeee. haha.
    tak silap nanti 2 biji pn tak ckup sbb sedap sgt. try la beli. confirm repeat 💪🏻
    .
    Jom sy bantu ada
    http://wasap.my/60135610041/blackgarlic #inderasempurnakuantan #kuipsaskuantan #pekanpahang #kotasas #inderamahkota #tglumpur #kempadang

    4 0 28 June, 2019
    PERNAH TAK ANDA TAHU APA ITU BAWANG HITAM PREMIUM? BAGI ANDA YANG MASIH TAK TAHU, JOM KENALI APA ITU BLACK GARLIC.
.
.
Bawang Hitam atau dikenali sebagai Black Garlic ini adalah bawang putih tunggal bersaiz besar dan matang yang mengalami ‘Proses Fermentasi’ dengan suhu terkawal selama 120 hari. Proses ini membuatkan tekstur dan rasa bawang berubah secara organik tanpa campuran bahan-bahan lain.
.
Bawang Hitam bukanlah satu produk atau kimia, tapi adalah makanan semula jadi yang sedap dan boleh dimakan terus tanpa perlu masak ataupun bakar semula. Antara kelebihan bawang hitam berbanding bawang putih, adalah tidak memberikan kesan bau pada mulut atau badan anda.
.
.
Dari sudut pemakanan Black Garlic mempunyai kebaikan 10 kali ganda berbanding dengan White Garlic. Antara kebaikannya adalah : ✅ Mengurangkan keradangan.
✅ Meningkatkan fungsi imun iaitu toksik kepada jenis-jenis kanser.
✅ Meningkatkan kesihatan kardiovaskular.
✅ Baik untuk sistem pencernaan dan minima untuk mendapat gastrik.
.
Bawang Hitam Premium Garlike Asia yang kami sediakan ini kaya dengan asid amino, anti oksidan dan pelbagai kebaikan lain yang pasti memberikan kesihatan yang baik. Bagi anda yang mempunyai masalah kesihatan yang agak kronik, boleh gunakan bawang hitam Garlike Asia ini.
.
.
Dapatkan KEBAIKAN dan MANFAAT “Black Garlic Premium” dari kami segera. Untuk ketahui lebih lanjut hubungi kami melalui Whatsapp 0135610041 #buangangin #melancarkandarah #mengawalkolestrol #mengurangkantekanandarah #blackgarlic #blackgarliclanang #blackgarlicpremium #garlikeasiakuantan #kuipsas #inderasempurna #tglumpur #pekan

    PERNAH TAK ANDA TAHU APA ITU BAWANG HITAM PREMIUM? BAGI ANDA YANG MASIH TAK TAHU, JOM KENALI APA ITU BLACK GARLIC.
    .
    .
    Bawang Hitam atau dikenali sebagai Black Garlic ini adalah bawang putih tunggal bersaiz besar dan matang yang mengalami ‘Proses Fermentasi’ dengan suhu terkawal selama 120 hari. Proses ini membuatkan tekstur dan rasa bawang berubah secara organik tanpa campuran bahan-bahan lain.
    .
    Bawang Hitam bukanlah satu produk atau kimia, tapi adalah makanan semula jadi yang sedap dan boleh dimakan terus tanpa perlu masak ataupun bakar semula. Antara kelebihan bawang hitam berbanding bawang putih, adalah tidak memberikan kesan bau pada mulut atau badan anda.
    .
    .
    Dari sudut pemakanan Black Garlic mempunyai kebaikan 10 kali ganda berbanding dengan White Garlic. Antara kebaikannya adalah : ✅ Mengurangkan keradangan.
    ✅ Meningkatkan fungsi imun iaitu toksik kepada jenis-jenis kanser.
    ✅ Meningkatkan kesihatan kardiovaskular.
    ✅ Baik untuk sistem pencernaan dan minima untuk mendapat gastrik.
    .
    Bawang Hitam Premium Garlike Asia yang kami sediakan ini kaya dengan asid amino, anti oksidan dan pelbagai kebaikan lain yang pasti memberikan kesihatan yang baik. Bagi anda yang mempunyai masalah kesihatan yang agak kronik, boleh gunakan bawang hitam Garlike Asia ini.
    .
    .
    Dapatkan KEBAIKAN dan MANFAAT “Black Garlic Premium” dari kami segera. Untuk ketahui lebih lanjut hubungi kami melalui Whatsapp 0135610041 #buangangin #melancarkandarah #mengawalkolestrol #mengurangkantekanandarah #blackgarlic #blackgarliclanang #blackgarlicpremium #garlikeasiakuantan #kuipsas #inderasempurna #tglumpur #pekan

    9 0 7 May, 2019

Top #tglumpur posts

    MERC BRACES
PATTERN X 1/2"
COLOR : BLACK / NAVY / BLOOD

BERMINAT? 
or boleh dapatkan di sini

CHERATING SUB AWAYDAY #01
RIVERSIDE BEACH RESORT CHERATING
PAHANG DARUL MAKMUR
30TH MAY 2015 (SATURDAY)
2PM TILL DIE!! Pure Aggro & subculture music, sounds & noise on & off the backstreets waiting for yer' masses!

Featuring :
THE HIBISCUS 
REJECTED YOUTH
BUSTER BEAT A.K.A
VOICETEROUS Oi!
RASCAL RATS
THE LONELY KING
SIXTYSIXCHICK
OBNOXIOUS
MUNKYMAN SYNDICATE
THE MIDNIGHT MEETING

with special guest :
THE OPPONENT
THE BLADES
THE MISTER
THE MERC

HOTLINE : MJ : 017-3459474 // MEZAH/JAWS : 014-5096242 // AMAN : 014-5057144

    MERC BRACES
    PATTERN X 1/2"
    COLOR : BLACK / NAVY / BLOOD

    BERMINAT?
    or boleh dapatkan di sini

    CHERATING SUB AWAYDAY #01
    RIVERSIDE BEACH RESORT CHERATING
    PAHANG DARUL MAKMUR
    30TH MAY 2015 (SATURDAY)
    2PM TILL DIE!! Pure Aggro & subculture music, sounds & noise on & off the backstreets waiting for yer' masses!

    Featuring :
    THE HIBISCUS
    REJECTED YOUTH
    BUSTER BEAT A.K.A
    VOICETEROUS Oi!
    RASCAL RATS
    THE LONELY KING
    SIXTYSIXCHICK
    OBNOXIOUS
    MUNKYMAN SYNDICATE
    THE MIDNIGHT MEETING

    with special guest :
    THE OPPONENT
    THE BLADES
    THE MISTER
    THE MERC

    HOTLINE : MJ : 017-3459474 // MEZAH/JAWS : 014-5096242 // AMAN : 014-5057144

    133 2 28 May, 2015
    READY STOCK & NEW ITEM WITH TAG
LONSDALE LION POLO CLASSIC BLACK
SIZE : M / L /  XL(SOLD OUT)
RM180 - POS
RM170 - COD

Berminat?
CALL/SMS/WHATSAPP: 017-3283078 atau boleh terus datang kedai utk lebih lanjut.

    READY STOCK & NEW ITEM WITH TAG
    LONSDALE LION POLO CLASSIC BLACK
    SIZE : M / L / XL(SOLD OUT)
    RM180 - POS
    RM170 - COD

    Berminat?
    CALL/SMS/WHATSAPP: 017-3283078 atau boleh terus datang kedai utk lebih lanjut.

    150 5 18 hours ago
    BRUTUS X DR. MARTENS OXBLOOD/YELLOW HERITAGE TARTAN TRIMFIT

Own A Piece Of History
Make Your Own Legacy

Photo credit to @war_py
Thanksalot bro for this nice photo

Checkitout Oi! Lads & Ladies for your NEW BRUTUS TODAY!

    BRUTUS X DR. MARTENS OXBLOOD/YELLOW HERITAGE TARTAN TRIMFIT

    Own A Piece Of History
    Make Your Own Legacy

    Photo credit to @war_py
    Thanksalot bro for this nice photo

    Checkitout Oi! Lads & Ladies for your NEW BRUTUS TODAY!

    158 2 24 August, 2015
    @Regrann from @slickrepublik - Selamat Petang Malaysia! Get your new Brutus Trimfit SS15 today!

Whatsapp 019-2952171 for any inquiries

Temui kami di
Oi! THE STREET REVIVAL 2015
De LOVE BISTRO, KUANTAN, PAHANG
29 OGOS 2015 (SABTU)
2pm till the end

    @Regrann from @slickrepublik - Selamat Petang Malaysia! Get your new Brutus Trimfit SS15 today!

    Whatsapp 019-2952171 for any inquiries

    Temui kami di
    Oi! THE STREET REVIVAL 2015
    De LOVE BISTRO, KUANTAN, PAHANG
    29 OGOS 2015 (SABTU)
    2pm till the end

    158 1 27 August, 2015
    Jumpa kita esok di : 
Oi! THE STREET REVIVAL 2015
De LOVE BISTRO, KUANTAN, PAHANG
29 OGOS 2015 (SABTU)
2pm till the end

Pape CALL/SMS/WHATSAPP: 017-3283078

    Jumpa kita esok di :
    Oi! THE STREET REVIVAL 2015
    De LOVE BISTRO, KUANTAN, PAHANG
    29 OGOS 2015 (SABTU)
    2pm till the end

    Pape CALL/SMS/WHATSAPP: 017-3283078

    164 6 28 August, 2015
    Harinie jam 2petang hingga abis maybe sampai jam 12mlm.

Jumpa kita di : 
Oi! THE STREET REVIVAL 2015
De LOVE BISTRO, KUANTAN, PAHANG
29 OGOS 2015 (SABTU)
2pm till the end

Ade sedikit barangan MERC (tshirt/polo/kemeja/braces/figura/harrington jacket) akan dijual disini...
Dijemput dtg semua aokme...

    Harinie jam 2petang hingga abis maybe sampai jam 12mlm.

    Jumpa kita di :
    Oi! THE STREET REVIVAL 2015
    De LOVE BISTRO, KUANTAN, PAHANG
    29 OGOS 2015 (SABTU)
    2pm till the end

    Ade sedikit barangan MERC (tshirt/polo/kemeja/braces/figura/harrington jacket) akan dijual disini...
    Dijemput dtg semua aokme...

    204 4 29 August, 2015