#thecapal Instagram Photos & Videos

thecapal - 23.1k posts

    Buat peminat bunga 🌸

Drawstring Bag Suraya yang boleh membuatkan hati Adam & Hawa berbunga-bunga tiap kali memandang. Harga sangat berpatutan dan yang paling best dapat freegift untuk setiap pembelian. Jom order dengan Ninja 💞 
#thecapal #thecapalfamily #perempuaninja

    Buat peminat bunga 🌸

    Drawstring Bag Suraya yang boleh membuatkan hati Adam & Hawa berbunga-bunga tiap kali memandang. Harga sangat berpatutan dan yang paling best dapat freegift untuk setiap pembelian. Jom order dengan Ninja 💞
    #thecapal #thecapalfamily #perempuaninja

    1 0 21 August, 2019
    "PRODUCT OF THE YEAR!!"
.
. Haaa sahabat kita ni berpuas hati sangat-sangat dengan DRAWSTRING AURELIA nii 😍 Kenapa ya?? 🤔
☑️SAIZ BESAR
☑️DESIGN CANTIKSS
☑️PENGHANTARAN CEPATTTT
.
. Jadi, siapa in love dengan design ni, cepatttt-cepatt klik link di bio atau komen kat bawah tauu 😉
.
.
#thecapal #dahselawathariini #thecapalfamily #drawstring #beg #bag #morning

    "PRODUCT OF THE YEAR!!"
    .
    . Haaa sahabat kita ni berpuas hati sangat-sangat dengan DRAWSTRING AURELIA nii 😍 Kenapa ya?? 🤔
    ☑️SAIZ BESAR
    ☑️DESIGN CANTIKSS
    ☑️PENGHANTARAN CEPATTTT
    .
    . Jadi, siapa in love dengan design ni, cepatttt-cepatt klik link di bio atau komen kat bawah tauu 😉
    .
    .
    #thecapal #dahselawathariini #thecapalfamily #drawstring #beg #bag #morning

    3 0 21 August, 2019
    Buat peminat bunga 🌸

Sling Bag Suraya yang boleh membuatkan hati Adam & Hawa berbunga-bunga tiap kali memandang. Harga sangat berpatutan dan yang paling best dapat freegift untuk setiap pembelian. Jom order dengan Ninja 💞 
#thecapal #thecapalfamily #perempuaninja

    Buat peminat bunga 🌸

    Sling Bag Suraya yang boleh membuatkan hati Adam & Hawa berbunga-bunga tiap kali memandang. Harga sangat berpatutan dan yang paling best dapat freegift untuk setiap pembelian. Jom order dengan Ninja 💞
    #thecapal #thecapalfamily #perempuaninja

    4 0 20 August, 2019
    Buat peminat bunga 🌸

Pouch Bag Suraya yang boleh membuatkan hati Adam & Hawa berbunga-bunga tiap kali memandang. Harga sangat berpatutan dan yang paling best dapat freegift untuk setiap pembelian. Jom order dengan Ninja 💞 
#thecapal #thecapalfamily #perempuaninja

    Buat peminat bunga 🌸

    Pouch Bag Suraya yang boleh membuatkan hati Adam & Hawa berbunga-bunga tiap kali memandang. Harga sangat berpatutan dan yang paling best dapat freegift untuk setiap pembelian. Jom order dengan Ninja 💞
    #thecapal #thecapalfamily #perempuaninja

    11 0 20 August, 2019
    Buat peminat bunga 🌸

Clip Pin Suraya yang boleh membuatkan hati Adam & Hawa berbunga-bunga tiap kali memandang. Harga sangat berpatutan dan yang paling best dapat freegift untuk setiap pembelian. Jom order dengan Ninja 💞 
#thecapal #thecapalfamily #perempuaninja

    Buat peminat bunga 🌸

    Clip Pin Suraya yang boleh membuatkan hati Adam & Hawa berbunga-bunga tiap kali memandang. Harga sangat berpatutan dan yang paling best dapat freegift untuk setiap pembelian. Jom order dengan Ninja 💞
    #thecapal #thecapalfamily #perempuaninja

    13 0 20 August, 2019
    Buat peminat bunga 🌸

Lapel Pin Suraya yang boleh membuatkan hati Adam & Hawa berbunga-bunga tiap kali memandang. Harga sangat berpatutan dan yang paling best dapat freegift untuk setiap pembelian. Jom order dengan Ninja 💞 
#thecapal #thecapalfamily #perempuaninja

    Buat peminat bunga 🌸

    Lapel Pin Suraya yang boleh membuatkan hati Adam & Hawa berbunga-bunga tiap kali memandang. Harga sangat berpatutan dan yang paling best dapat freegift untuk setiap pembelian. Jom order dengan Ninja 💞
    #thecapal #thecapalfamily #perempuaninja

    14 0 19 August, 2019
    Antara kejadian pelik yang dialami oleh Halimah As-Sa'diyyah dan keluarga adalah unta yang lemah dan kurus yang ditunggangi Halimah As-Sa'diyyah menjadi cergas dan kuat ketika balik semula ke kampungnya setelah mengambil dan membawa Nabi Muhammad S.A.W sehingga mengalahkan tunggangan ibu-ibu susuan yang lain. Untanya sampai terlebih dahulu berbanding yang lain.
.
Sollu alan nabiy ✨
.
#thecapalsquad #thecapalfamily #thecapal

    Antara kejadian pelik yang dialami oleh Halimah As-Sa'diyyah dan keluarga adalah unta yang lemah dan kurus yang ditunggangi Halimah As-Sa'diyyah menjadi cergas dan kuat ketika balik semula ke kampungnya setelah mengambil dan membawa Nabi Muhammad S.A.W sehingga mengalahkan tunggangan ibu-ibu susuan yang lain. Untanya sampai terlebih dahulu berbanding yang lain.
    .
    Sollu alan nabiy ✨
    .
    #thecapalsquad #thecapalfamily #thecapal

    16 0 19 August, 2019

Top #thecapal posts

    Rasulullah (صلى الله عليه وسلام) said ;
. . "Sesungguhnya ada 2 hal pada dirimu yang dicintai oleh Allah,iaitu lemah lembut dan tidak mudah marah.” {HR Muslim}🌷
.
.
.
.
.
.
.
.

Al kisah—
.
lepas mintak izin n bergmbor kat truck ni🚘,aku berbuallaa dngan pakcik truck ni.Ala-ala mesralah gituu.Walaupun buat2 faham bahasa turki 💯tapi nampak reallah gaya2 aku.hehe😬
.
Nthen, mula la dia tunjuk kat aku buah2 dia tu kat tepi jalan yg tlah tersedia tersusun untuk dijual,,,sambil cakap bahasa dia...aku ni kononnya faham-faham padulaa💥,,,Dalam hati aku rasa,"maybe dia nak suruh amik gambar dia punya buah2 ni kut,,oooo no hallah"💁🏻‍♀️...i said: "haaa tamam abee"(haa,okok.gitulah) anddddddd selesai📸,,....
.
Lepas tu dia buat isyarat yang sama jugak ..aku :eh ?pa benda pakcik ni nak ni?..korang nak tau apa?? rupa-rupanya,,,,,, dia suruh jaga buah2 dia tuuu. Haha.yeaaay!🥵 lama gak laaaa dia suruh jaga🤯.pastu ntah dia pi mana aku tatau.haha......,Aku nak tolak rasa bersalah.terpakso laa aku terima kerja pepagi tu mat..
.
Tulah,buat eksyen lagi  kat truck orang.mendapatlah kau.hahaha..selamba2 aku,selamba lagi pakcik tu🌷
.
Takpa... the moral is..orang buat baik kat kita,kita buat baik balik kat orang,jangan berkira bruh❤️
.
.
.
#photography #model #nikon #nikond3300 #vsco #vscomalaysia #vscoedit  #like4likes #lightroom #lightroomedits #lightroommobile #lightroommalaysia #edits #styles  #muslimquotes  #quotes #ootdfashion #outdoor #malaysia  #turkey #istanbul #sakarya #menstyle #streetphotography #street_photography #muhasabahdiri #kopiahcapal #thecapal  #ripcurl #positivequotes

    Rasulullah (صلى الله عليه وسلام) said ;
    . . "Sesungguhnya ada 2 hal pada dirimu yang dicintai oleh Allah,iaitu lemah lembut dan tidak mudah marah.” {HR Muslim}🌷
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    Al kisah—
    .
    lepas mintak izin n bergmbor kat truck ni🚘,aku berbuallaa dngan pakcik truck ni.Ala-ala mesralah gituu.Walaupun buat2 faham bahasa turki 💯tapi nampak reallah gaya2 aku.hehe😬
    .
    Nthen, mula la dia tunjuk kat aku buah2 dia tu kat tepi jalan yg tlah tersedia tersusun untuk dijual,,,sambil cakap bahasa dia...aku ni kononnya faham-faham padulaa💥,,,Dalam hati aku rasa,"maybe dia nak suruh amik gambar dia punya buah2 ni kut,,oooo no hallah"💁🏻‍♀️...i said: "haaa tamam abee"(haa,okok.gitulah) anddddddd selesai📸,,....
    .
    Lepas tu dia buat isyarat yang sama jugak ..aku :eh ?pa benda pakcik ni nak ni?..korang nak tau apa?? rupa-rupanya,,,,,, dia suruh jaga buah2 dia tuuu. Haha.yeaaay!🥵 lama gak laaaa dia suruh jaga🤯.pastu ntah dia pi mana aku tatau.haha......,Aku nak tolak rasa bersalah.terpakso laa aku terima kerja pepagi tu mat..
    .
    Tulah,buat eksyen lagi kat truck orang.mendapatlah kau.hahaha..selamba2 aku,selamba lagi pakcik tu🌷
    .
    Takpa... the moral is..orang buat baik kat kita,kita buat baik balik kat orang,jangan berkira bruh❤️
    .
    .
    .
    #photography #model #nikon #nikond3300 #vsco #vscomalaysia #vscoedit #like4likes #lightroom #lightroomedits #lightroommobile #lightroommalaysia #edits #styles #muslimquotes #quotes #ootdfashion #outdoor #malaysia #turkey #istanbul #sakarya #menstyle #streetphotography #street_photography #muhasabahdiri #kopiahcapal #thecapal #ripcurl #positivequotes

    666 32 18 August, 2019