#theclearaesthetic Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #theclearaesthetic and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
127 hours
Average like
424.4
Average comment
7
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @liza_khairudin with @make_repost
・・・
[HARI-HARI NAK BUAT BRIGHT TREATMENT NI🤣]
.
.
Okay,camni ceritanya.
8 bulan eh liza lama tak pegi buat treatment. Badan penat boleh pegi massage,muka penat?
.
.
Pegi facial!!!!🤣🤣🤣🤣
.
.
Selalunya kan kalau buat treatment yang bagi cerah / glow macam ni time tu je kan nampak?
.
.
Tapiiiii...korang try pegi buat kat @theclear_aesthetic, kalau jaga betul, pakai spf/ sunscreen time keluar, berpayung/topi bawah matahari terik, minum banyak air putih, tidur awal dan rajin cuci muka,2-3 minggu kekal cerah!!
.
.
At least till your next treatment!! Next treatment will be great! Sebab Anuar memang tak layan kalau aku nak pegi facial2 ni. Yang @theclear_aesthetic sibuk dia tanya 'u buat apa kat muka'?🤣 Nampak elok lah tu!
.
.
So,next appointment 'housemate' ikut🤣🤣🤣🤣
#lizakhairudin #lizakd #theclearaesthetic

#Repost @liza_khairudin with @make_repost
・・・
[HARI-HARI NAK BUAT BRIGHT TREATMENT NI🤣]
.
.
Okay,camni ceritanya.
8 bulan eh liza lama tak pegi buat treatment. Badan penat boleh pegi massage,muka penat?
.
.
Pegi facial!!!!🤣🤣🤣🤣
.
.
Selalunya kan kalau buat treatment yang bagi cerah / glow macam ni time tu je kan nampak?
.
.
Tapiiiii...korang try pegi buat kat @theclear_aesthetic, kalau jaga betul, pakai spf/ sunscreen time keluar, berpayung/topi bawah matahari terik, minum banyak air putih, tidur awal dan rajin cuci muka,2-3 minggu kekal cerah!!
.
. 
At least till your next treatment!! Next treatment will be great! Sebab Anuar memang tak layan kalau aku nak pegi facial2 ni. Yang @theclear_aesthetic sibuk dia tanya 'u buat apa kat muka'?🤣 Nampak elok lah tu!
.
.
So,next appointment 'housemate' ikut🤣🤣🤣🤣
#lizakhairudin #lizakd #theclearaesthetic
110 0 7 October, 2019
@joyceharn Profile picture

@joyceharn

Bandar Utama

Minimal make up, no foundation needed, thanks @theclear_aesthetic .
#joyceharn洪紫涵
#theclearaesthetic

Minimal make up, no foundation needed, thanks @theclear_aesthetic .
#joyceharn洪紫涵 
#theclearaesthetic
265 11 6 October, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @adam_shadan_ with @make_repost
・・・
Masa untuk pulihkan balik kesan bakar sunburn , selepas beberapa hari di penang , Tq @theclear_aesthetic take care my skin.. love it ❤️ #sunburn #theclearaesthetic #treatmentday

#Repost @adam_shadan_ with @make_repost
・・・
Masa untuk pulihkan balik kesan bakar sunburn , selepas beberapa hari di penang , Tq @theclear_aesthetic take care my skin.. love it ❤️ #sunburn #theclearaesthetic #treatmentday
150 0 4 October, 2019
@liza_khairudin Profile picture

@liza_khairudin

[HARI-HARI NAK BUAT BRIGHT TREATMENT NI🤣]
.
.
Okay,camni ceritanya.
8 bulan eh liza lama tak pegi buat treatment. Badan penat boleh pegi massage,muka penat?
.
.
Pegi facial!!!!🤣🤣🤣🤣
.
.
Selalunya kan kalau buat treatment yang bagi cerah / glow macam ni time tu je kan nampak?
.
.
Tapiiiii...korang try pegi buat kat @theclear_aesthetic, kalau jaga betul, pakai spf/ sunscreen time keluar, berpayung/topi bawah matahari terik, minum banyak air putih, tidur awal dan rajin cuci muka,2-3 minggu kekal cerah!!
.
.
At least till your next treatment!! Next treatment will be great! Sebab Anuar memang tak layan kalau aku nak pegi facial2 ni. Yang @theclear_aesthetic sibuk dia tanya 'u buat apa kat muka'?🤣 Nampak elok lah tu!
.
.
So,next appointment 'housemate' ikut🤣🤣🤣🤣
#lizakhairudin #lizakd #theclearaesthetic

[HARI-HARI NAK BUAT BRIGHT TREATMENT NI🤣]
.
.
Okay,camni ceritanya.
8 bulan eh liza lama tak pegi buat treatment. Badan penat boleh pegi massage,muka penat?
.
.
Pegi facial!!!!🤣🤣🤣🤣
.
.
Selalunya kan kalau buat treatment yang bagi cerah / glow macam ni time tu je kan nampak?
.
.
Tapiiiii...korang try pegi buat kat @theclear_aesthetic, kalau jaga betul, pakai spf/ sunscreen time keluar, berpayung/topi bawah matahari terik, minum banyak air putih, tidur awal dan rajin cuci muka,2-3 minggu kekal cerah!!
.
. 
At least till your next treatment!! Next treatment will be great! Sebab Anuar memang tak layan kalau aku nak pegi facial2 ni. Yang @theclear_aesthetic sibuk dia tanya 'u buat apa kat muka'?🤣 Nampak elok lah tu!
.
.
So,next appointment 'housemate' ikut🤣🤣🤣🤣
#lizakhairudin #lizakd #theclearaesthetic
143 9 4 October, 2019
@adam_shadan_ Profile picture

@adam_shadan_

Masa untuk pulihkan balik kesan bakar sunburn , selepas beberapa hari di penang , Tq @theclear_aesthetic take care my skin.. love it ❤️ #sunburn #theclearaesthetic #treatmentday

Masa untuk pulihkan balik kesan bakar sunburn , selepas beberapa hari di penang , Tq @theclear_aesthetic take care my skin.. love it ❤️ #sunburn #theclearaesthetic #treatmentday
411 7 3 October, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @luqmanhafidzx with @make_repost
・・・
Hari Rabu mungkin muka nampak lesu,
Pergi kerja pun langit nampak kelabu,
Nak kulit rasa fresh dan bersih selalu?,
Jawapannya @theclear_aesthetic memang padu.🔥
.
#theclearaesthetic @theclear_aesthetic

#Repost @luqmanhafidzx with @make_repost
・・・
Hari Rabu mungkin muka nampak lesu,
Pergi kerja pun langit nampak kelabu,
Nak kulit rasa fresh dan bersih selalu?,
Jawapannya @theclear_aesthetic memang padu.🔥
.
#theclearaesthetic @theclear_aesthetic
105 0 25 September, 2019
@luqmanhafidzx Profile picture

@luqmanhafidzx

Hari Rabu mungkin muka nampak lesu,
Pergi kerja pun langit nampak kelabu,
Nak kulit rasa fresh dan bersih selalu?,
Jawapannya @theclear_aesthetic memang padu.🔥
.
#theclearaesthetic @theclear_aesthetic

Hari Rabu mungkin muka nampak lesu,
Pergi kerja pun langit nampak kelabu,
Nak kulit rasa fresh dan bersih selalu?,
Jawapannya @theclear_aesthetic memang padu.🔥
.
#theclearaesthetic @theclear_aesthetic
942 11 25 September, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @adam_shadan_ with @make_repost
・・・
Gunakan peluang yg ada ketika kita masih lagi diberi kesempatan, orang lain tak mampu untuk mengubah hidup kita, tepuk dada tanya hati. Keep doit 💪🏻💪🏻 .
.
Thanks to @theclear_aesthetic for take care my skin 💪🏻❤️ #theclearaesthetic #treatment #hidupsementara #mulalorat #face

#Repost @adam_shadan_ with @make_repost
・・・
Gunakan peluang yg ada ketika kita masih lagi diberi kesempatan, orang lain tak mampu untuk mengubah hidup kita, tepuk dada tanya hati. Keep doit 💪🏻💪🏻 .
. 
Thanks to @theclear_aesthetic for take care my skin 💪🏻❤️ #theclearaesthetic #treatment #hidupsementara #mulalorat #face
130 0 25 August, 2019
@adam_shadan_ Profile picture

@adam_shadan_

Gunakan peluang yg ada ketika kita masih lagi diberi kesempatan, orang lain tak mampu untuk mengubah hidup kita, tepuk dada tanya hati. Keep doit 💪🏻💪🏻 .
.
Thanks to @theclear_aesthetic for take care my skin 💪🏻❤️ #theclearaesthetic #treatment #hidupsementara #mulalorat #face

Gunakan peluang yg ada ketika kita masih lagi diberi kesempatan, orang lain tak mampu untuk mengubah hidup kita, tepuk dada tanya hati. Keep doit 💪🏻💪🏻 .
. 
Thanks to @theclear_aesthetic for take care my skin 💪🏻❤️ #theclearaesthetic #treatment #hidupsementara #mulalorat #face
694 30 20 August, 2019
@adam_shadan_ Profile picture

@adam_shadan_

Tak hansem xpa jangan xbersih , betul ke x? Hehe 😂 .
.
Thanks to @theclear_aesthetic for taking care my face , love it 😍
#mytreatment #day #theclearaesthetic #thanks #mulalorat #damansara

Tak hansem xpa jangan xbersih , betul ke x? Hehe 😂 .
.
Thanks to @theclear_aesthetic for taking care my face , love it 😍 
#mytreatment #day #theclearaesthetic #thanks #mulalorat #damansara
508 31 31 July, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @meernash with @make_repost
・・・
Coffee ☕️ , tea 🍵 , or me 👻? My skin feels so refreshing today after visiting @theclear_aesthetic 🥰 Dah lama tak buat bubblejet treatment yang sedut2 tu, harini keluar habis semua kekotoran kat muka, kalau korang tak percaya cuba tgk story! #TheClearAesthetic #MeerNash

#Repost @meernash with @make_repost
・・・
Coffee ☕️ , tea 🍵 , or me 👻? My skin feels so refreshing today after visiting @theclear_aesthetic 🥰 Dah lama tak buat bubblejet treatment yang sedut2 tu, harini keluar habis semua kekotoran kat muka, kalau korang tak percaya cuba tgk story! #TheClearAesthetic #MeerNash
186 0 28 July, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

😍 you are most welcome 😍 #Repost @meernash with @make_repost
・・・
Alhamdulillah my skin makin helok lepas buat treatment di @theclear_aesthetic 🙏🏻 Rasa macam terharu pulak bila tgk cermin skin dah makin sihat, thank you doc and staff2 @theclear_aesthetic ada dengan Meer saat2 Meer down sebab skin breakout teruk 😭 #TheClearAesthetic #MeerNash

😍 you are most welcome 😍#Repost @meernash with @make_repost
・・・
Alhamdulillah my skin makin helok lepas buat treatment di @theclear_aesthetic 🙏🏻 Rasa macam terharu pulak bila tgk cermin skin dah makin sihat, thank you doc and staff2 @theclear_aesthetic ada dengan Meer saat2 Meer down sebab skin breakout teruk 😭 #TheClearAesthetic #MeerNash
195 0 9 July, 2019
@meernash Profile picture

@meernash

Alhamdulillah my skin makin helok lepas buat treatment di @theclear_aesthetic 🙏🏻 Rasa macam terharu pulak bila tgk cermin skin dah makin sihat, thank you doc and staff2 @theclear_aesthetic ada dengan Meer saat2 Meer down sebab skin breakout teruk 😭 #TheClearAesthetic #MeerNash

Alhamdulillah my skin makin helok lepas buat treatment di @theclear_aesthetic 🙏🏻 Rasa macam terharu pulak bila tgk cermin skin dah makin sihat, thank you doc and staff2 @theclear_aesthetic ada dengan Meer saat2 Meer down sebab skin breakout teruk 😭 #TheClearAesthetic #MeerNash
477 1 8 July, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @adam_shadan_ with @make_repost
・・・
Oppa dah bersih, jom kita tengok movie malam ni... .
.
Tq to my lovely darling @theclear_aesthetic for my treatment today cool 😎
#theclearaesthetic #myday #mulalorat #thanks #servis #face

#Repost @adam_shadan_ with @make_repost
・・・
Oppa dah bersih, jom kita tengok movie malam ni... .
.
Tq to my lovely darling @theclear_aesthetic for my treatment today cool 😎 
#theclearaesthetic #myday #mulalorat #thanks #servis #face
220 0 29 June, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @joyceharn with @make_repost
・・・
我最爱不化妆出街,我很懒惰,以前皮肤不好,所以怎样都得化妆,现在 哈哈哈,我可很放心的出街了!多谢 @theclear_aesthetic .
I really don’t like putting on make up when I go out, simply because I am a very lazy person, and trust me my face used to be bad, big pores and acnes, so I have to put on make up, but now HA HA HA HA, let’s just say thanks #theclearaesthetic .
Joyce ni Mmg x suka Pakai make up, sbb Malas kan, tp Dulu kena jugak Pakai sbb kulit Joyce x bagus, x pe Sekarang okay je, sbb Ada #theclearaesthetic .
#joyceharn洪紫涵

#Repost @joyceharn with @make_repost
・・・
我最爱不化妆出街,我很懒惰,以前皮肤不好,所以怎样都得化妆,现在 哈哈哈,我可很放心的出街了!多谢 @theclear_aesthetic . 
I really don’t like putting on make up when I go out, simply because I am a very lazy person, and trust me my face used to be bad, big pores and acnes, so I have to put on make up, but now HA HA HA HA, let’s just say thanks #theclearaesthetic . 
Joyce ni Mmg x suka Pakai make up, sbb Malas kan, tp Dulu kena jugak Pakai sbb kulit Joyce x bagus, x pe Sekarang okay je, sbb Ada #theclearaesthetic . 
#joyceharn洪紫涵
164 0 27 June, 2019
@joyceharn Profile picture

@joyceharn

Kuala Lumpur

我最爱不化妆出街,我很懒惰,以前皮肤不好,所以怎样都得化妆,现在 哈哈哈,我可很放心的出街了!多谢 @theclear_aesthetic .
I really don’t like putting on make up when I go out, simply because I am a very lazy person, and trust me my face used to be bad, big pores and acnes, so I have to put on make up, but now HA HA HA HA, let’s just say thanks #theclearaesthetic .
Joyce ni Mmg x suka Pakai make up, sbb Malas kan, tp Dulu kena jugak Pakai sbb kulit Joyce x bagus, x pe Sekarang okay je, sbb Ada #theclearaesthetic .
#joyceharn洪紫涵

我最爱不化妆出街,我很懒惰,以前皮肤不好,所以怎样都得化妆,现在 哈哈哈,我可很放心的出街了!多谢 @theclear_aesthetic . 
I really don’t like putting on make up when I go out, simply because I am a very lazy person, and trust me my face used to be bad, big pores and acnes, so I have to put on make up, but now HA HA HA HA, let’s just say thanks #theclearaesthetic . 
Joyce ni Mmg x suka Pakai make up, sbb Malas kan, tp Dulu kena jugak Pakai sbb kulit Joyce x bagus, x pe Sekarang okay je, sbb Ada #theclearaesthetic . 
#joyceharn洪紫涵
507 33 27 June, 2019
@adam_shadan_ Profile picture

@adam_shadan_

Oppa dah bersih, jom kita tengok movie malam ni... .
.
Tq to my lovely darling @theclear_aesthetic for my treatment today cool 😎
#theclearaesthetic #myday #mulalorat #thanks #servis #face

Oppa dah bersih, jom kita tengok movie malam ni... .
.
Tq to my lovely darling @theclear_aesthetic for my treatment today cool 😎 
#theclearaesthetic #myday #mulalorat #thanks #servis #face
850 39 27 June, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @luqmanhafidzx with @make_repost
・・・
Lelaki memang jarang nak pakai make up, kalau ada yg pakai pun mungkin nak tutup jerawat sikit, nak nampak natural tanpa make up the clear aesthetic boleh jawab, tp jangan terlambat sebab kulit muka pun boleh sakit. ✨
.
Terima kasih @theclear_aesthetic #theclearaesthetic #nofilter #gittchew

#Repost @luqmanhafidzx with @make_repost
・・・
Lelaki memang jarang nak pakai make up, kalau ada yg pakai pun mungkin nak tutup jerawat sikit, nak nampak natural tanpa make up the clear aesthetic boleh jawab, tp jangan terlambat sebab kulit muka pun boleh sakit. ✨
.
Terima kasih @theclear_aesthetic #theclearaesthetic #nofilter #gittchew
405 2 22 June, 2019
@luqmanhafidzx Profile picture

@luqmanhafidzx

Lelaki memang jarang nak pakai make up, kalau ada yg pakai pun mungkin nak tutup jerawat sikit, nak nampak natural tanpa make up the clear aesthetic boleh jawab, tp jangan terlambat sebab kulit muka pun boleh sakit. ✨
.
Terima kasih @theclear_aesthetic #theclearaesthetic #nofilter #gittchew

Lelaki memang jarang nak pakai make up, kalau ada yg pakai pun mungkin nak tutup jerawat sikit, nak nampak natural tanpa make up the clear aesthetic boleh jawab, tp jangan terlambat sebab kulit muka pun boleh sakit. ✨
.
Terima kasih @theclear_aesthetic #theclearaesthetic #nofilter #gittchew
1,408 13 22 June, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @meernash with @make_repost
・・・
Guess what treatment I did today at @theclear_aesthetic ? Best tau @theclear_aesthetic ni every time I go they are so welcoming and tersangat lah detail when it comes to work! Balik2 KL je terus booking hehe! Thank you Doc 🥰 #TheClearAesthetic #MeerNash #meernashtions

#Repost @meernash with @make_repost
・・・
Guess what treatment I did today at @theclear_aesthetic ? Best tau @theclear_aesthetic ni every time I go they are so welcoming and tersangat lah detail when it comes to work! Balik2 KL je terus booking hehe! Thank you Doc 🥰 #TheClearAesthetic #MeerNash #meernashtions
217 0 13 June, 2019
@meernash Profile picture

@meernash

Guess what treatment I did today at @theclear_aesthetic ? Best tau @theclear_aesthetic ni every time I go they are so welcoming and tersangat lah detail when it comes to work! Balik2 KL je terus booking hehe! Thank you Doc 🥰 #TheClearAesthetic #MeerNash #meernashtions

Guess what treatment I did today at @theclear_aesthetic ? Best tau @theclear_aesthetic ni every time I go they are so welcoming and tersangat lah detail when it comes to work! Balik2 KL je terus booking hehe! Thank you Doc 🥰 #TheClearAesthetic #MeerNash #meernashtions
435 6 12 June, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @adam_shadan_ with @make_repost
・・・
Siapa setuju lelaki perlu jaga kebersihan luar dan dalam? Angkat 🤚🏻 tangan #meletop angkat tangan 🤚🏻 kalau sama kita geng #mulalorat .
.
10Q @theclear_aesthetic jaga kulit muka sy, mur2 jah bossku. 🤘🏻 .
#kebersihan #budaya #kita #theclearaesthetic

#Repost @adam_shadan_ with @make_repost
・・・
Siapa setuju lelaki perlu jaga kebersihan luar dan dalam? Angkat 🤚🏻 tangan #meletop angkat tangan 🤚🏻 kalau sama kita geng #mulalorat .
.
10Q @theclear_aesthetic jaga kulit muka sy, mur2 jah bossku. 🤘🏻 .
#kebersihan #budaya #kita #theclearaesthetic
178 1 25 May, 2019
@adam_shadan_ Profile picture

@adam_shadan_

Siapa setuju lelaki perlu jaga kebersihan luar dan dalam? Angkat 🤚🏻 tangan #meletop angkat tangan 🤚🏻 kalau sama kita geng #mulalorat .
.
10Q @theclear_aesthetic jaga kulit muka sy, mur2 jah bossku. 🤘🏻 .
#kebersihan #budaya #kita #theclearaesthetic

Siapa setuju lelaki perlu jaga kebersihan luar dan dalam? Angkat 🤚🏻 tangan #meletop angkat tangan 🤚🏻 kalau sama kita geng #mulalorat .
.
10Q @theclear_aesthetic jaga kulit muka sy, mur2 jah bossku. 🤘🏻 .
#kebersihan #budaya #kita #theclearaesthetic
394 7 23 May, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @joyceharn with @make_repost
・・・
Normally I’d do the clear bright treatment when I head to @theclear_aesthetic for my much needed facial, but this time I decided to try the carbon laser treatment, if you think it hurts or are unfamiliar with the process, you can check out this vaulter short video ❣️SMOOTHER BRIGHTER SKIN YAYYYY!
#joyceharn洪紫涵
#theclearaesthetic

#Repost @joyceharn with @make_repost
・・・
Normally I’d do the clear bright treatment when I head to @theclear_aesthetic for my much needed facial, but this time I decided to try the carbon laser treatment, if you think it hurts or are unfamiliar with the process, you can check out this vaulter short video ❣️SMOOTHER BRIGHTER SKIN YAYYYY! 
#joyceharn洪紫涵 
#theclearaesthetic
341 0 16 May, 2019
@joyceharn Profile picture

@joyceharn

One Avenue Hotel Petaling Jaya

Normally I’d do the clear bright treatment when I head to @theclear_aesthetic for my much needed facial, but this time I decided to try the carbon laser treatment, if you think it hurts or are unfamiliar with the process, you can check out this vaulter short video ❣️SMOOTHER BRIGHTER SKIN YAYYYY!
#joyceharn洪紫涵
#theclearaesthetic

Normally I’d do the clear bright treatment when I head to @theclear_aesthetic for my much needed facial, but this time I decided to try the carbon laser treatment, if you think it hurts or are unfamiliar with the process, you can check out this vaulter short video ❣️SMOOTHER BRIGHTER SKIN YAYYYY! 
#joyceharn洪紫涵 
#theclearaesthetic
208 6 12 May, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @luqmanhafidzx with @make_repost
・・・
Bila adik2 sendiri jeles kulit abg dia lagi flawless, well selain air wuduk , mmg @theclear_aesthetic je jawapan dia. Ahaha. Yg ni alg belanja , lepas ni kumpul duit pergi sendiri okay.
.
One @theclear_aesthetic family at home . Check out ig @theclear_aesthetic untuk May promotion k guys.
.
@theclear_aesthetic #theclearaesthetic

#Repost @luqmanhafidzx with @make_repost
・・・
Bila adik2 sendiri jeles kulit abg dia lagi flawless, well selain air wuduk , mmg @theclear_aesthetic je jawapan dia. Ahaha. Yg ni alg belanja , lepas ni kumpul duit pergi sendiri okay.
.
One @theclear_aesthetic family at home . Check out ig @theclear_aesthetic untuk May promotion k guys.
.
@theclear_aesthetic #theclearaesthetic
798 0 6 May, 2019
@luqmanhafidzx Profile picture

@luqmanhafidzx

Bila adik2 sendiri jeles kulit abg dia lagi flawless, well selain air wuduk , mmg @theclear_aesthetic je jawapan dia. Ahaha. Yg ni alg belanja , lepas ni kumpul duit pergi sendiri okay.
.
One @theclear_aesthetic family at home . Check out ig @theclear_aesthetic untuk May promotion k guys.
.
@theclear_aesthetic #theclearaesthetic

Bila adik2 sendiri jeles kulit abg dia lagi flawless, well selain air wuduk , mmg @theclear_aesthetic je jawapan dia. Ahaha. Yg ni alg belanja , lepas ni kumpul duit pergi sendiri okay.
.
One @theclear_aesthetic family at home . Check out ig @theclear_aesthetic untuk May promotion k guys.
.
@theclear_aesthetic #theclearaesthetic
1,500 7 5 May, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

Get rid of those aging lines and shave off years from your face now‼️ Interested❓😍 WhatsApp our consultant at 018-3762688 ♥️ #aesthetictreatments #aesthetic #facial #theclearaesthetic

Get rid of those aging lines and shave off years from your face now‼️ Interested❓😍 WhatsApp our consultant at 018-3762688 ♥️ #aesthetictreatments #aesthetic #facial #theclearaesthetic
589 0 19 April, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

In line with our spirit of giving and before the start of the holy Ramadan month The Clear Aesthetic will be giving away a VACATION! 😍 The winner of the best transformation will be receiving an all expense paid 5days4nights trip for 2 to a 5star resort. 🔍Where? 🤫 Who is eligible? Checkout our page for all the before and after and let us know who deserves the win‼️ Come join us in giving and VOTE for your favorite transformation below! 🎁 #vacay #theclearaesthetic #giveaway #aesthetic #aestheticlaser #facial #aesthetictreatments ♥️ p/s send us your before and after photo to qualify for the next round 😘

In line with our spirit of giving and before the start of the holy Ramadan month The Clear Aesthetic will be giving away a VACATION! 😍 The winner of the best transformation will be receiving an all expense paid 5days4nights trip for 2 to a 5star resort. 🔍Where? 🤫 Who is eligible? Checkout our page for all the before and after and let us know who deserves the win‼️ Come join us in giving and VOTE for your favorite transformation below! 🎁 #vacay #theclearaesthetic #giveaway #aesthetic #aestheticlaser #facial #aesthetictreatments ♥️ p/s send us your before and after photo to qualify for the next round 😘
585 0 17 April, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @joyceharn with @make_repost
・・・
I went to a meet and greet for #flybynightmovie like this without any make up on apart from my eyebrows and I have @theclear_aesthetic ‘s Clear Bright Treatment to thank for. I am more confident now, and I guess you won’t be seeing me in make up in public that often anymore. 😂
#joyceharn洪紫涵
#theclearaesthetic
#clearbrighttreatment

#Repost @joyceharn with @make_repost
・・・
I went to a meet and greet for #flybynightmovie like this without any make up on apart from my eyebrows and I have @theclear_aesthetic ‘s Clear Bright Treatment to thank for. I am more confident now, and I guess you won’t be seeing me in make up in public that often anymore. 😂 
#joyceharn洪紫涵 
#theclearaesthetic 
#clearbrighttreatment
219 0 15 April, 2019
@joyceharn Profile picture

@joyceharn

One Avenue Hotel Petaling Jaya

I went to a meet and greet for #flybynightmovie like this without any make up on apart from my eyebrows and I have @theclear_aesthetic ‘s Clear Bright Treatment to thank for. I am more confident now, and I guess you won’t be seeing me in make up in public that often anymore. 😂
#joyceharn洪紫涵
#theclearaesthetic
#clearbrighttreatment

I went to a meet and greet for #flybynightmovie like this without any make up on apart from my eyebrows and I have @theclear_aesthetic ‘s Clear Bright Treatment to thank for. I am more confident now, and I guess you won’t be seeing me in make up in public that often anymore. 😂 
#joyceharn洪紫涵 
#theclearaesthetic 
#clearbrighttreatment
311 25 13 April, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

Sometime ago we ran a FREE TREATMENT giveaway contest for all our followers! 🎉 The correct guess for 2019 Academy Award for Best Picture gets a free treatment on us! ♥️ Only 1 person manage to guess it right 🤪though many of you tried. 😘😘😘 Congratulations to the lucky winner @syazveenaqilia and here is a video for all of you to enjoy! 😍 #theclearaesthetic #freetreatment #Aesthetic #facial #laser #carbonlaser #carbonpeellaser #aesthetictreatments #acne #scar #acnescars

Sometime ago we ran a FREE TREATMENT giveaway contest for all our followers! 🎉 The correct guess for 2019 Academy Award for Best Picture gets a free treatment on us! ♥️ Only 1 person manage to guess it right 🤪though many of you tried. 😘😘😘 Congratulations to the lucky winner @syazveenaqilia and here is a video for all of you to enjoy! 😍 #theclearaesthetic #freetreatment #Aesthetic #facial #laser #carbonlaser #carbonpeellaser #aesthetictreatments #acne #scar #acnescars
638 2 11 April, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @adam_shadan_ with @make_repost
・・・
Fresh kan balik muka yg xbermaya, thanks to @theclear_aesthetic ❤️❤️
.
.
Sekarang ada promosi guys, cepat ya!! .
.
#theclearaesthetic #loveit

#Repost @adam_shadan_ with @make_repost
・・・
Fresh kan balik muka yg xbermaya, thanks to @theclear_aesthetic ❤️❤️
.
.
Sekarang ada promosi guys, cepat ya!! .
.
#theclearaesthetic #loveit
311 0 8 April, 2019
@adam_shadan_ Profile picture

@adam_shadan_

Fresh kan balik muka yg xbermaya, thanks to @theclear_aesthetic ❤️❤️
.
.
Sekarang ada promosi guys, cepat ya!! .
.
#theclearaesthetic #loveit

Fresh kan balik muka yg xbermaya, thanks to @theclear_aesthetic ❤️❤️
.
.
Sekarang ada promosi guys, cepat ya!! .
.
#theclearaesthetic #loveit
104 5 8 April, 2019
@theclear_aesthetic Profile picture

@theclear_aesthetic

#Repost @nisa_kay with @make_repost
・・・
Hidung tu bukan oily tau, but I put too much sunscreen I guess. Have been hectic weeks for me!! Less rest and sleep, less plain water intake (I know my bad!!), travelling some more... skin elok je last 2 weeks, minggu ni macam-macam dia naik haaa! Tapi Nisa tak risau sebab I have my skin fix session with @theclear_aesthetic macam biasa! Alwaysss a saviour tau!!! Kalau nak tahu lebih banyak promo di @theclear_aesthetic follow lah dorang okay! Barulah tak miss promosi hebat! .

#TheClearAesthetic #facial #acneskin #AcneSkinJourney #aesthetic #FacialDamansara

#Repost @nisa_kay with @make_repost
・・・
Hidung tu bukan oily tau, but I put too much sunscreen I guess. Have been hectic weeks for me!! Less rest and sleep, less plain water intake (I know my bad!!), travelling some more... skin elok je last 2 weeks, minggu ni macam-macam dia naik haaa! Tapi Nisa tak risau sebab I have my skin fix session with @theclear_aesthetic macam biasa! Alwaysss a saviour tau!!! Kalau nak tahu lebih banyak promo di @theclear_aesthetic follow lah dorang okay! Barulah tak miss promosi hebat! .
•
#TheClearAesthetic #facial #acneskin #AcneSkinJourney #aesthetic #FacialDamansara
233 0 5 April, 2019

Top #theclearaesthetic posts

@meernash Profile picture

@meernash

Coffee ☕️ , tea 🍵 , or me 👻? My skin feels so refreshing today after visiting @theclear_aesthetic 🥰 Dah lama tak buat bubblejet treatment yang sedut2 tu, harini keluar habis semua kekotoran kat muka, kalau korang tak percaya cuba tgk story! #TheClearAesthetic #MeerNash

Coffee ☕️ , tea 🍵 , or me 👻? My skin feels so refreshing today after visiting @theclear_aesthetic 🥰 Dah lama tak buat bubblejet treatment yang sedut2 tu, harini keluar habis semua kekotoran kat muka, kalau korang tak percaya cuba tgk story! #TheClearAesthetic #MeerNash
601 20 22 July, 2019
@syazwanzulkifly Profile picture

@syazwanzulkifly

Alor Gajah

Ini semalam punya cerita. Amacam?ada sinar tak di muka saya? Sebelum ni ada juga yang tanya saya buat treatment facial kat mana.jadi kepada anda yang nak buat treatment muka dan mendapatkan hasil yang sangat puas hati dengan harga yang sangat berpatutan, boleh terus hubungi @theclear_aesthetic dan tempah slot anda.satu lagi benda best nak share dengan korang,mereka ni tengah ada promotion untuk Chinese New Year tau. Rugi korang tak pergi. Hehehe #CNY #facialtreatment #facial #theclearaesthetic #kpenq #sz #szfamily

Ini semalam punya cerita. Amacam?ada sinar tak di muka saya? Sebelum ni ada juga yang tanya saya buat treatment facial kat mana.jadi kepada anda yang nak buat treatment muka dan mendapatkan hasil yang sangat puas hati dengan harga yang sangat berpatutan, boleh terus hubungi @theclear_aesthetic dan tempah slot anda.satu lagi benda best nak share dengan korang,mereka ni tengah ada promotion untuk Chinese New Year tau. Rugi korang tak pergi. Hehehe #CNY #facialtreatment #facial #theclearaesthetic #kpenq #sz #szfamily
14,884 165 26 January, 2019
@thequshayry Profile picture

@thequshayry

Bandar Utama

Facial appearance has always been my concern. Glad to announce that @theclear_aesthetic has helped me with the treatment. Thanks @theclear_aesthetic for making my life better. #theclearaesthetic

Facial appearance has always been my concern. Glad to announce that @theclear_aesthetic has helped me with the  treatment. Thanks @theclear_aesthetic for making my life better. #theclearaesthetic
3,649 69 17 November, 2018
@myazulkifli Profile picture

@myazulkifli

To be honest, I can’t even remeber when was the last time I had treatment facial on my face. Like seriously. Andddd... After so longgggg finally, a proper treatment facial. So, I tried the signature Clear Bright Treatment from @theclear_aesthetic, and guess what? It’s so good! .
Ye laaa, kerja Mya hari2 pakai makeup, muka kusam gila. 🙄
So, this treatment uses hyaluronic acid to moisturize, brightens, even up the skin tone, minimise the appearance of dull skin and tighten up the pores as well. The results can be seen instantly! Love terox! .
.
Serious guys, especially mommies out there, yang dah lamaaaaaaa tak pergi proper facial tu dah boleh consider going dah. We need to take care of our face too okay? #theclearaesthetic

To be honest, I can’t  even remeber when was the last time I had treatment facial on my face. Like seriously. Andddd... After so longgggg finally, a proper treatment facial. So, I tried the signature Clear Bright Treatment from @theclear_aesthetic, and guess what? It’s so good! .
Ye laaa, kerja Mya hari2 pakai makeup, muka kusam gila. 🙄 
So, this treatment uses hyaluronic acid to moisturize, brightens, even up the skin tone, minimise the appearance of dull skin and tighten up the pores as well. The results can be seen instantly! Love terox! .
.
Serious guys, especially mommies out there, yang dah lamaaaaaaa tak pergi proper facial tu dah boleh consider going dah. We need to take care of our face too okay? #theclearaesthetic
1,752 14 20 November, 2018
@safwannazri Profile picture

@safwannazri

Kulit sekarang semakin teruk lah, banyak sangat biji2 kecik kat muka, kalau kumpul tu dah macam biji pearl dkt chatime 😭 Kulit minyak tak payah cakap lah, letak pisang terus jadi cokodok hangit. hmm thankyouuu to @theclear_aesthetic to fix up all of these problems 🙆🏻‍♀️ #theclearaesthetic

Kulit sekarang semakin teruk lah, banyak sangat biji2 kecik kat muka, kalau kumpul tu dah macam biji pearl dkt chatime 😭 Kulit minyak tak payah cakap lah, letak pisang terus jadi cokodok hangit. hmm thankyouuu to @theclear_aesthetic to fix up all of these problems 🙆🏻‍♀️ #theclearaesthetic
3,662 16 4 September, 2018
@thequshayry Profile picture

@thequshayry

Here I am again at @theclear_aesthetic , bandar utama. Thanks for making my skin better and healthier. #theclearaesthetic

Here I am again at @theclear_aesthetic , bandar utama. Thanks for making my skin better and healthier. #theclearaesthetic
2,503 27 7 December, 2018
@faiz_najibcmm Profile picture

@faiz_najibcmm

I’ve been getting a lot of questions and messages from some of my fans from my previous Q&A and Live sessions, Faiz how do get great skin? Did you put on Magic Spells ? Have you done treatments, If you do where should we go ? Well first of all, Thank You for the Compliments 😭😅❤️ Well REAL TALK, all you gotta do is have plenty of sleep, drink a lot of water since it’s a very hot weather #BAPAKPANASWEHH and stick to a skin routine! Well besides using FaceMasks and etc, I do went for treatments and believe me one of the best skin aesthetics I’ve been to, Personally I think @theclear_aesthetic has the great solutions because They’ll check and give you guys the BEST Solution and They know which u should and you shouldn’t so mmg very detail and Teliti kalau you Guys nak buat, Follow Them and Ask what are ur concerns towards your skin! Ayoo I Miss doing My Facial Treatments with them, Can’t wait to visit @theclear_aesthetic again soon ! #ItsWorthIt Trust me but consult a doctor before trying any of these skin treatments kay Be Careful, Love u Guys aitee Byee’ #TheClearAesthetic #HonestOpinion #ILoveThem #luvyourskin #innisfreeMY

I’ve been getting a lot of questions and messages from some of my fans from my previous Q&A and Live sessions, Faiz how do get great skin? Did you put on Magic Spells ? Have you done treatments, If you do where should we go ? Well first of all, Thank You for the Compliments 😭😅❤️ Well REAL TALK, all you gotta do is have plenty of sleep, drink a lot of water since it’s a very hot weather #BAPAKPANASWEHH and stick to a skin routine! Well besides using FaceMasks and etc, I do went for treatments and believe me one of the best skin aesthetics I’ve been to, Personally I think @theclear_aesthetic has the great solutions because They’ll check and give you guys the BEST Solution and They know which u should and you shouldn’t so mmg very detail and Teliti kalau you Guys nak buat, Follow Them and Ask what are ur concerns towards your skin! Ayoo I Miss doing My Facial Treatments with them, Can’t wait to visit @theclear_aesthetic again soon !  #ItsWorthIt Trust me but consult a doctor before trying any of these skin treatments kay Be Careful, Love u Guys aitee Byee’ #TheClearAesthetic #HonestOpinion #ILoveThem #luvyourskin #innisfreeMY
1,771 30 31 October, 2018
@faiz_najibcmm Profile picture

@faiz_najibcmm

Back here again for my skin treatment at @theclear_aesthetic ❤️ #ClearBright #theclearaesthetic

Back here again for my skin treatment at @theclear_aesthetic ❤️ #ClearBright #theclearaesthetic
2,415 33 10 November, 2018