#themelvinscircle Instagram Photos & Videos

themelvinscircle - 80.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #themelvinscircle and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 minutes
Average like
9.7
Average comment
0.7
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

Love love love how she carry the look, kak love memang tak pernah mengecewakan kami 😍
.
Tulus 🦚💜
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle

Love love love how she carry the look, kak love memang tak pernah mengecewakan kami 😍
.
Tulus 🦚💜
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
0 0 1 minute ago

Dalam edition Tulus, code mana favourite korang ? Kalau kami mesti la dua dua 😍
.
Dah grab belum our limited edition Tulus 😎

Klu belum.. lekaih ..Tulusuci nie limited edition ,abih x dpat nk tolong 😃
.
.
#teamsp120819_ahad2
#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle #TuluSuci #kekasihlipmatte
#combotulus #neweditionkekasih

Dalam edition Tulus, code mana favourite korang ? Kalau kami mesti la dua dua 😍
.
Dah grab belum our limited edition Tulus 😎

Klu belum.. lekaih ..Tulusuci nie limited edition ,abih x dpat nk tolong 😃
.
.
#teamsp120819_ahad2
#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle #TuluSuci #kekasihlipmatte 
#combotulus #neweditionkekasih
0 0 4 minutes ago

Tudia bila ladyboss kita buat tutorial edisi meletop kita, lawa terox 😍
.
Hampa dah try code meletop ni belum ?
Meh lekaih order...limited edition ni hampa !!
Sat lagi habis tau laaa hampa .
Klik jer link kat bio hampa naa..
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
#TuluSuci #combotulus
#combosuci
#neweditionkekasih

Tudia bila ladyboss kita buat tutorial edisi meletop kita, lawa terox 😍
.
Hampa dah try code meletop ni belum ?
Meh lekaih order...limited edition ni hampa !!
Sat lagi habis tau laaa hampa .
Klik jer link kat bio hampa naa..
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
#TuluSuci  #combotulus 
#combosuci 
#neweditionkekasih
2 2 11 minutes ago

Antara dua combo ni, mana satu pilihan hampa?? TULUS ke SUCI?? 😏
.
.
LIMITED EDITION PEACOCK ‼️‼️🦚
.
*1 COMBO 2 LIPMATTE RM39 ONLY*
. *🦚COMBO TULUS *
💄Code merpati
💄Code pipit
.
*🦚COMBO SUCI*
💄Code merak
💄Code pungguk
.
How to order 😊
1) Whatsapp 'nak TuluSuci' to 0135048857 or click the link in bio
.
.
#kekasihthemelvins #tulussuci #themelvinscircle #teamyayan #kekasihhq #kekasihlipmatte #kekasihlover #lipmatteviral #satukekasihcukupke

Antara dua combo ni, mana satu pilihan hampa?? TULUS ke SUCI?? 😏
.
. 
LIMITED EDITION PEACOCK ‼️‼️🦚
.
*1 COMBO 2 LIPMATTE RM39 ONLY*
. *🦚COMBO TULUS *
💄Code merpati
💄Code pipit
.
*🦚COMBO SUCI*
💄Code merak
💄Code pungguk
. 
How to order 😊
1) Whatsapp 'nak TuluSuci' to 0135048857 or click the link in bio
.
.
#kekasihthemelvins #tulussuci #themelvinscircle #teamyayan #kekasihhq #kekasihlipmatte #kekasihlover #lipmatteviral #satukekasihcukupke
0 0 11 minutes ago

Kelebihan Wajah Foundation KekaSih (2 in 1)
.
1) Full Coverage dan mudah diblend
2) Texture yang sangat ringan
3) Baiki tona kulit yg tidak sekata
- Merawat kulit bermasalah
- Mampu merawat masalah jerawat dan kulit kusam.
4) 2 in 1 Foundation + Concealer
.

Ha bestkan? Moh ler grab satu belum cuba belum tahu keberkesanan dia ye dak? hikhik Ada FREE GIFT juga tau! .

Wajah Foundation | RM49 | FREE GIFT🎁
- Shade Light
- Shade Medium
- Shade Dark
.
Setiap edisi keluaran KekaSih by The Melvins adalah LIMITED EDITION
.
Sebarang pertanyaan dan urusan pembelian, boleh terus whatsapp di 013-8686257
.
Atau klik link pada bio okeh!😘 .
#kekasih #themelvins #kekasihthemelvins #SATUKEKASIHCUKUPKE #themelvinscircle #lipmattekekasih #lipmattemalaysia #lipmattecantik #lipmatteviral #lipmattetakmelekit #cosmetics #makeup #cekelat #jiwa #raga #teamkekasihbonda #agentsahkekasih #edisipeacock #tulusuci #pungguk #merak #pipit #merpati #kekasihlovers #limitededition #wajah #wajahfoundation

Kelebihan Wajah Foundation KekaSih (2 in 1)
.
1) Full Coverage dan mudah diblend
2) Texture yang sangat ringan
3) Baiki tona kulit yg tidak sekata
- Merawat kulit bermasalah
- Mampu merawat masalah jerawat dan kulit kusam.
4) 2 in 1 Foundation + Concealer
.

Ha bestkan? Moh ler grab satu belum cuba belum tahu keberkesanan dia ye dak? hikhik Ada FREE GIFT juga tau! .

Wajah Foundation | RM49 | FREE GIFT🎁
- Shade Light
- Shade Medium
- Shade Dark
.
Setiap edisi keluaran KekaSih by The Melvins adalah LIMITED EDITION
.
Sebarang pertanyaan dan urusan pembelian, boleh terus whatsapp di 013-8686257
.
Atau klik link pada bio okeh!😘 .
#kekasih #themelvins #kekasihthemelvins #SATUKEKASIHCUKUPKE #themelvinscircle #lipmattekekasih #lipmattemalaysia #lipmattecantik #lipmatteviral #lipmattetakmelekit #cosmetics #makeup #cekelat #jiwa #raga #teamkekasihbonda #agentsahkekasih #edisipeacock #tulusuci #pungguk #merak #pipit #merpati  #kekasihlovers #limitededition #wajah #wajahfoundation
1 0 12 minutes ago

Jangan mengalah pada ujian!
Actually, ujian dalam kehidupanlah yg banyak memberi experience dan pengajaran kepada kita. Dan yg membuat hidup kita lebih bermakna dan ‘bewarna’ ...
.
Sebagai contoh, pernah tak bila kita ingat balik ujian, dan cabaran tersebut.. kita rasa bersyukur? Kerana asbab ujian itulah.. menjadikan kitabsekarang ini...
.
#team_mostwanted #kekasihhq #wajahkekasih #kekasihjiwaraga #jiwaraga #themelvinscircle #tulusuci #kekasihtulusuci #kekasihbythemelvins #sayajual #bazaarpaknil

Jangan mengalah pada ujian!
Actually, ujian dalam kehidupanlah yg banyak memberi experience dan pengajaran kepada kita. Dan yg membuat hidup kita lebih bermakna dan ‘bewarna’ ...
.
Sebagai contoh, pernah tak bila kita ingat balik ujian, dan cabaran tersebut.. kita rasa bersyukur? Kerana asbab ujian itulah.. menjadikan kitabsekarang ini...
.
#team_mostwanted #kekasihhq #wajahkekasih #kekasihjiwaraga  #jiwaraga #themelvinscircle #tulusuci #kekasihtulusuci #kekasihbythemelvins #sayajual #bazaarpaknil
0 0 12 minutes ago

Siapa kata code Pipit dari Kekasih Tulus ni tak cantikkkk? 😎
Tengokkkk Lady Boss kita @samtilla fuhhh mengancam gitu dengan code Pipit 💋

Pipit adalah kalerrrr Nude Brown 💄
Cantikkkk lagi bila dibuat ombreeee 😍

Kekasih Tulus 💜🦚 !

#kekasihhq #themelvinscircle #lipmatte #kekasihbythemelvins #kekasih #kekasihthemelvins #teamkekasihnisak #syifamelvin #syidamelvin #syatillamelvin #syafiqamelvin #combojiwa #comboraga #foundation #wajah #tulusuci #satu #kekasih #cukup #ke #gemas #bahau #feldapalong #jempol #serting #pasirbesar #wanitaharini #meletop #bigstage #icanseeyourvoice

Siapa kata code Pipit dari Kekasih Tulus ni tak cantikkkk? 😎
Tengokkkk Lady Boss kita @samtilla fuhhh mengancam gitu dengan code Pipit 💋

Pipit adalah kalerrrr Nude Brown 💄
Cantikkkk lagi bila dibuat ombreeee 😍

Kekasih Tulus 💜🦚 !

#kekasihhq #themelvinscircle #lipmatte #kekasihbythemelvins #kekasih #kekasihthemelvins #teamkekasihnisak #syifamelvin #syidamelvin #syatillamelvin #syafiqamelvin #combojiwa #comboraga #foundation #wajah #tulusuci #satu #kekasih #cukup #ke #gemas #bahau #feldapalong #jempol #serting #pasirbesar #wanitaharini #meletop #bigstage #icanseeyourvoice
0 0 16 minutes ago
.
Hari ni sis bawak diri, JIWA dan RAGA jauh sikit dari kesibukan kota 😉
.
#satukekasihcukupke #kekasihlover #kekasihbythemelvins #themelvinscircle #jiwaraga #tulusuci #kekasihkuantan #kuantan
#kekasihbythemelvinskuantan
2 0 17 minutes ago

@kekasih.jitra.themelvin
@kekasih.jitra.themelvin
@kekasih.jitra.themelvin
@kekasih.jitra.themelvin
@kekasih.jitra.themelvin
@kekasih.jitra.themelvin
.
.
DAPATKAN KEKASIH LIPMATTE COMBO TULUS DAN SUCI HOT SELLING NOW
.
.
Hampa yang mana berminat nak jadi agent dropship pon boleh, laju laju PM hakak nahh.. hakak balas sepantas kilat .. Jum QAMAI-QAMAI ORDER KEKASIH .
.
.
Sebarang pembelian WhatsApp👇🏻
.
.
📲0195234009📲0195234009 📲0195234009
COD🚙setiap hari seluruh PEKAN ALOR SETAR, JITRA, MERGONG , HUTAN KAMPUNG, POKOK SENA, NAMI,SIK,KUALA NERANG PENDANG dan POSTAGE📮ke seluruh Malaysia
.
.
#kekasih #themelvinscircle #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #sayajual #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar #dramasweetdreams
#mirafilzah
#sangkar
#sangkarmovie

@kekasih.jitra.themelvin 
@kekasih.jitra.themelvin
@kekasih.jitra.themelvin
@kekasih.jitra.themelvin
@kekasih.jitra.themelvin
@kekasih.jitra.themelvin
.
.
DAPATKAN KEKASIH LIPMATTE COMBO TULUS DAN SUCI HOT SELLING NOW
.
.
Hampa yang mana berminat nak jadi agent dropship pon boleh, laju laju PM hakak nahh.. hakak balas sepantas kilat .. Jum QAMAI-QAMAI ORDER KEKASIH .
.
.
Sebarang pembelian WhatsApp👇🏻
.
.
📲0195234009📲0195234009 📲0195234009
COD🚙setiap hari seluruh PEKAN ALOR SETAR, JITRA, MERGONG , HUTAN KAMPUNG, POKOK SENA, NAMI,SIK,KUALA NERANG PENDANG dan POSTAGE📮ke seluruh Malaysia
.
.
#kekasih #themelvinscircle #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #sayajual  #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar #dramasweetdreams
#mirafilzah
#sangkar
#sangkarmovie
0 0 23 minutes ago

Hi hampa! .
Ni agent kami. Hampa habaq ja nak cod dekat mana, lajuuuu depa sampai🤪
.
COD seluruh Malaysia❗️❗️ Siap FREEGIFT🎁 .
Whatsapp 0176556328 for more info, atau cari #kekasihteamsister boleh JOIN DROPSHIP UNDER AGENT! .
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihlover #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea #selangor #perak #kedah #perlis #pahang #johor #kualalumpur #terengganu #melaka #sabah #sarawak #penang

Hi hampa! .
Ni agent kami. Hampa habaq ja nak cod dekat mana, lajuuuu depa sampai🤪
.
COD seluruh Malaysia❗️❗️ Siap FREEGIFT🎁 .
Whatsapp 0176556328 for more info, atau cari #kekasihteamsister boleh JOIN DROPSHIP UNDER AGENT! .
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihlover #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea #selangor #perak #kedah #perlis #pahang #johor #kualalumpur #terengganu #melaka #sabah #sarawak #penang
1 0 25 minutes ago

Happy weekend! Boleh check it out our AUTHORIZED AGENT below⤵️
.
Kalau taknak tunggu lama, nak melaram terus dengan kekasih, boleh contact dan join team dropship diorang! 😍😍 .
1. @kekasihzatiy_ipoh 📍Simpang pulai
📍Ipoh
📍Meru

2. @kekasih_soffea 📍Serdang
📍UPM
📍Putrajaya
📍Bangi

3. @nashannnn_ (ig) (fb) 📍sungai petani
📍merbok 📍kulim 📍gurun , yan

4. @kekasih.hnis - Hanis 📍Segambut 📍Kepong 📍Gombak 📍Menjalara

5. @kekasihlipmatte_klang - Yatt 📍Klang 📍Shah Alam 📍Putrajaya/ Cyberjaya 📍Banting

6. @puteri_faiqa 📍Sri rampai 📍Setapak 📍W.maju 📍Ampang

7. @kekasihkemaman_ktrg 📍Kuala Terengganu 📍Kuala Nerus 📍Kijal 📍Kemasek 📍Kemaman 📍Cherating 📍Sg.Ular (Kuantan)

8. @Kekasih.najmatyra 📍Damansara 📍KL 📍Subang 📍Sunway

9. Farayna Hj Abd Hamid(fb) 📍Lundu
📍Pandan
📍Sematan

10. Boonga cantik (fb) 📍penang 📍kepala batas
📍bandar baharu 📍serdang kedah

11. @agen_kekasihperlis 📍kangar 📍arau
📍padang besar 📍kakibukit
📍titi tinggi 📍kok maq

12. @kekasih_lipmatte_penangg 📍seluruh penang island
13. @kekasih_.ika @zlkhazainal_ 📍klang area
📍telokgong
📍sijangkang
📍meru
📍pulau indah

14. @ecah_uddin - Ecah 📍Cameron Highlands
📍Kuala Lipis
📍Raub

15. @kekasih.piekakempas - Amirah Afikah 📍kempas
📍bndar baru uda
📍bangi

16. @kekasihthemelvin_by.yana @elyxnxx 📍manjung 📍lumut
📍sitiawan
📍ayer tawar 📍pantai remis

17. @Kekasih.fathehah

Kedah
📍Simpang empat kangkung 📍Kota sarang semut
📍Tanah merah
📍Pendang

18.@ainnezar - Ain 📍Klang
📍Shah alam
📍Bandar sunway
📍Petaling Jaya
📍Banting
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea

Happy weekend! Boleh check it out our AUTHORIZED AGENT below⤵️
. 
Kalau taknak tunggu lama, nak melaram terus dengan kekasih, boleh contact dan join team dropship diorang! 😍😍 .
1. @kekasihzatiy_ipoh 📍Simpang pulai
📍Ipoh
📍Meru

2. @kekasih_soffea 📍Serdang
📍UPM
📍Putrajaya
📍Bangi

3. @nashannnn_ (ig) (fb) 📍sungai petani
📍merbok 📍kulim 📍gurun , yan

4. @kekasih.hnis - Hanis 📍Segambut 📍Kepong 📍Gombak 📍Menjalara

5. @kekasihlipmatte_klang - Yatt 📍Klang 📍Shah Alam 📍Putrajaya/ Cyberjaya 📍Banting

6. @puteri_faiqa 📍Sri rampai 📍Setapak 📍W.maju 📍Ampang

7. @kekasihkemaman_ktrg 📍Kuala Terengganu 📍Kuala Nerus 📍Kijal 📍Kemasek 📍Kemaman 📍Cherating 📍Sg.Ular (Kuantan)

8. @Kekasih.najmatyra 📍Damansara 📍KL 📍Subang 📍Sunway

9. Farayna Hj Abd Hamid(fb) 📍Lundu
📍Pandan
📍Sematan

10. Boonga cantik (fb) 📍penang 📍kepala batas
📍bandar baharu 📍serdang kedah

11. @agen_kekasihperlis 📍kangar 📍arau
📍padang besar 📍kakibukit
📍titi tinggi 📍kok maq

12. @kekasih_lipmatte_penangg 📍seluruh penang island 
13. @kekasih_.ika  @zlkhazainal_ 📍klang area
📍telokgong
📍sijangkang
📍meru
📍pulau indah

14. @ecah_uddin - Ecah 📍Cameron Highlands
📍Kuala Lipis
📍Raub

15. @kekasih.piekakempas - Amirah Afikah 📍kempas
📍bndar baru uda
📍bangi

16. @kekasihthemelvin_by.yana @elyxnxx 📍manjung 📍lumut
📍sitiawan
📍ayer tawar 📍pantai remis

17. @Kekasih.fathehah

Kedah
📍Simpang empat kangkung 📍Kota sarang semut
📍Tanah merah
📍Pendang

18.@ainnezar - Ain 📍Klang
📍Shah alam
📍Bandar sunway
📍Petaling Jaya
📍Banting 
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea
1 0 26 minutes ago

Hi hampa! .
Ni agent kami. Hampa habaq ja nak cod dekat mana, lajuuuu depa sampai🤪
.
COD seluruh Malaysia❗️❗️ Siap FREEGIFT🎁 .
Whatsapp 0176556328 for more info, atau cari #kekasihteamsister boleh JOIN DROPSHIP UNDER AGENT! .
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihlover #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea #selangor #perak #kedah #perlis #pahang #johor #kualalumpur #terengganu #melaka #sabah #sarawak #penang

Hi hampa! .
Ni agent kami. Hampa habaq ja nak cod dekat mana, lajuuuu depa sampai🤪
.
COD seluruh Malaysia❗️❗️ Siap FREEGIFT🎁 .
Whatsapp 0176556328 for more info, atau cari #kekasihteamsister boleh JOIN DROPSHIP UNDER AGENT! .
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihlover #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea #selangor #perak #kedah #perlis #pahang #johor #kualalumpur #terengganu #melaka #sabah #sarawak #penang
2 0 28 minutes ago

Tudia si cantik manis pekena wajah foundation + TuluSuci, love teruk!! 😍😍😍
.
.
Jom dptkan TulusSuci edition peacock sekarang 😍 To order, just click the link in bio 💕💕💕
.
.
#kekasihthemelvins #tulussuci #themelvinscircle #teamyayan #kekasihhq #kekasihlipmatte #kekasihlover #lipmatteviral #satukekasihcukupke

Tudia si cantik manis pekena wajah foundation + TuluSuci, love teruk!! 😍😍😍
.
.
Jom dptkan TulusSuci edition peacock sekarang 😍 To order, just click the link in bio 💕💕💕
.
.
#kekasihthemelvins #tulussuci #themelvinscircle #teamyayan #kekasihhq #kekasihlipmatte #kekasihlover #lipmatteviral #satukekasihcukupke
1 0 28 minutes ago

Hi hampa! .
Ni agent kami. Hampa habaq ja nak cod dekat mana, lajuuuu depa sampai🤪
.
COD seluruh Malaysia❗️❗️ Siap FREEGIFT🎁 .
Whatsapp 0176556328 for more info, atau cari #kekasihteamsister boleh JOIN DROPSHIP UNDER AGENT! .
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihlover #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea #selangor #perak #kedah #perlis #pahang #johor #kualalumpur #terengganu #melaka #sabah #sarawak #penang

Hi hampa! .
Ni agent kami. Hampa habaq ja nak cod dekat mana, lajuuuu depa sampai🤪
.
COD seluruh Malaysia❗️❗️ Siap FREEGIFT🎁 .
Whatsapp 0176556328 for more info, atau cari #kekasihteamsister boleh JOIN DROPSHIP UNDER AGENT! .
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihlover #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea #selangor #perak #kedah #perlis #pahang #johor #kualalumpur #terengganu #melaka #sabah #sarawak #penang
4 0 29 minutes ago

Tudia meletop pom pom ladyboss hampa 😍 Terletak elok code pipit from set Tulus dekat bibiaq kami noh 💜😎
.
Tulus 💜🦚
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle

Tudia meletop pom pom ladyboss hampa 😍 Terletak elok code pipit from set Tulus dekat bibiaq kami noh 💜😎
.
Tulus 💜🦚
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
293 19 29 minutes ago

Happy weekend! Boleh check it out our AUTHORIZED AGENT below⤵️
.
Kalau taknak tunggu lama, nak melaram terus dengan kekasih, boleh contact dan join team dropship diorang! 😍😍 .
1. @kekasihzatiy_ipoh 📍Simpang pulai
📍Ipoh
📍Meru

2. @kekasih_soffea 📍Serdang
📍UPM
📍Putrajaya
📍Bangi

3. @nashannnn_ (ig) (fb) 📍sungai petani
📍merbok 📍kulim 📍gurun , yan

4. @kekasih.hnis - Hanis 📍Segambut 📍Kepong 📍Gombak 📍Menjalara

5. @kekasihlipmatte_klang - Yatt 📍Klang 📍Shah Alam 📍Putrajaya/ Cyberjaya 📍Banting

6. @puteri_faiqa 📍Sri rampai 📍Setapak 📍W.maju 📍Ampang

7. @kekasihkemaman_ktrg 📍Kuala Terengganu 📍Kuala Nerus 📍Kijal 📍Kemasek 📍Kemaman 📍Cherating 📍Sg.Ular (Kuantan)

8. @Kekasih.najmatyra 📍Damansara 📍KL 📍Subang 📍Sunway

9. Farayna Hj Abd Hamid(fb) 📍Lundu
📍Pandan
📍Sematan

10. Boonga cantik (fb) 📍penang 📍kepala batas
📍bandar baharu 📍serdang kedah

11. @agen_kekasihperlis 📍kangar 📍arau
📍padang besar 📍kakibukit
📍titi tinggi 📍kok maq

12. @kekasih_lipmatte_penangg 📍seluruh penang island
13. @kekasih_.ika @zlkhazainal_ 📍klang area
📍telokgong
📍sijangkang
📍meru
📍pulau indah

14. @ecah_uddin - Ecah 📍Cameron Highlands
📍Kuala Lipis
📍Raub

15. @kekasih.piekakempas - Amirah Afikah 📍kempas
📍bndar baru uda
📍bangi

16. @kekasihthemelvin_by.yana @elyxnxx 📍manjung 📍lumut
📍sitiawan
📍ayer tawar 📍pantai remis

17. @Kekasih.fathehah

Kedah
📍Simpang empat kangkung 📍Kota sarang semut
📍Tanah merah
📍Pendang

18.@ainnezar - Ain 📍Klang
📍Shah alam
📍Bandar sunway
📍Petaling Jaya
📍Banting
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea

Happy weekend! Boleh check it out our AUTHORIZED AGENT below⤵️
. 
Kalau taknak tunggu lama, nak melaram terus dengan kekasih, boleh contact dan join team dropship diorang! 😍😍 .
1. @kekasihzatiy_ipoh 📍Simpang pulai
📍Ipoh
📍Meru

2. @kekasih_soffea 📍Serdang
📍UPM
📍Putrajaya
📍Bangi

3. @nashannnn_ (ig) (fb) 📍sungai petani
📍merbok 📍kulim 📍gurun , yan

4. @kekasih.hnis - Hanis 📍Segambut 📍Kepong 📍Gombak 📍Menjalara

5. @kekasihlipmatte_klang - Yatt 📍Klang 📍Shah Alam 📍Putrajaya/ Cyberjaya 📍Banting

6. @puteri_faiqa 📍Sri rampai 📍Setapak 📍W.maju 📍Ampang

7. @kekasihkemaman_ktrg 📍Kuala Terengganu 📍Kuala Nerus 📍Kijal 📍Kemasek 📍Kemaman 📍Cherating 📍Sg.Ular (Kuantan)

8. @Kekasih.najmatyra 📍Damansara 📍KL 📍Subang 📍Sunway

9. Farayna Hj Abd Hamid(fb) 📍Lundu
📍Pandan
📍Sematan

10. Boonga cantik (fb) 📍penang 📍kepala batas
📍bandar baharu 📍serdang kedah

11. @agen_kekasihperlis 📍kangar 📍arau
📍padang besar 📍kakibukit
📍titi tinggi 📍kok maq

12. @kekasih_lipmatte_penangg 📍seluruh penang island 
13. @kekasih_.ika  @zlkhazainal_ 📍klang area
📍telokgong
📍sijangkang
📍meru
📍pulau indah

14. @ecah_uddin - Ecah 📍Cameron Highlands
📍Kuala Lipis
📍Raub

15. @kekasih.piekakempas - Amirah Afikah 📍kempas
📍bndar baru uda
📍bangi

16. @kekasihthemelvin_by.yana @elyxnxx 📍manjung 📍lumut
📍sitiawan
📍ayer tawar 📍pantai remis

17. @Kekasih.fathehah

Kedah
📍Simpang empat kangkung 📍Kota sarang semut
📍Tanah merah
📍Pendang

18.@ainnezar - Ain 📍Klang
📍Shah alam
📍Bandar sunway
📍Petaling Jaya
📍Banting 
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea
2 0 31 minutes ago

Hi hampa! .
Ni agent kami. Hampa habaq ja nak cod dekat mana, lajuuuu depa sampai🤪
.
COD seluruh Malaysia❗️❗️ Siap FREEGIFT🎁 .
Whatsapp 0176556328 for more info, atau cari #kekasihteamsister boleh JOIN DROPSHIP UNDER AGENT! .
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihlover #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea #selangor #perak #kedah #perlis #pahang #johor #kualalumpur #terengganu #melaka #sabah #sarawak #penang

Hi hampa! .
Ni agent kami. Hampa habaq ja nak cod dekat mana, lajuuuu depa sampai🤪
.
COD seluruh Malaysia❗️❗️ Siap FREEGIFT🎁 .
Whatsapp 0176556328 for more info, atau cari #kekasihteamsister boleh JOIN DROPSHIP UNDER AGENT! .
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihlover #kekasihteamsister #tulusuci #agent #dropship #codinyourarea #selangor #perak #kedah #perlis #pahang #johor #kualalumpur #terengganu #melaka #sabah #sarawak #penang
5 0 38 minutes ago

Hi uoilss hri nih kita ada cod Area Town taw..mna nk selit order boleh 📲Dm/ws 0136984837 sis ye... Tulus&suci mna pilihan hati korang...😂🤔 #edisipeacock #teamkekasihbon #edisisuci #edisitulus #satukekasihcukupke #themelvinscircle #foundationkekasih #combojiwadanraga
#combozahirbatin #teamkekasihiqa

Hi uoilss hri nih kita ada cod Area Town taw..mna nk selit order boleh 📲Dm/ws 0136984837 sis ye... Tulus&suci mna pilihan hati korang...😂🤔 #edisipeacock #teamkekasihbon #edisisuci #edisitulus #satukekasihcukupke #themelvinscircle #foundationkekasih #combojiwadanraga 
#combozahirbatin #teamkekasihiqa
4 0 54 minutes ago

Paling Laris 💋Peacock Edition 💋

Combo Suci
💥Merak💥Pungguk💥

Stok dah tak banyak uolls

Meh pm cepat

#satukekasihcukupke #kekasihhq #TuluSuci #themelvinscircle #xoxorangers

Paling Laris 💋Peacock Edition 💋

Combo Suci
💥Merak💥Pungguk💥

Stok dah tak banyak uolls

Meh pm cepat

#satukekasihcukupke #kekasihhq #TuluSuci #themelvinscircle #xoxorangers
3 0 1 hour ago

Ha tudia tudiaaa 3 shade of Wajah! Semua jenis tona kulit boleh pakai tau! Bahan-bahan dia pulek best giler! moh tgok bawah ni👇🏻
.
.

Foundation WAJAH KEKASIH

Ia bertindak sebagai foundation dan concealer ( 2 in 1 ) dan juga membantu memperbaiki tona kulit tidak sekata dan merawat masalah jerawat.

Bahan - bahan foundation WAJAH KEKASIH

1. Aloe Vera : -Merawat luka dan melembapkan kulit
-Merawat dan melegakan kesan sunburn -Mengecutkan jerawat dan pudarkan kesan parut
2. Vitamin E :
-Melindungi kulit dari sinaran UV
-Membantu meningkatkan kelembapan kulit
-Agen Anti-inflamatory

3. Allantoin
-Melegakan jerawat dan rashes
-Memudarkan parut jerawat dan sekatakan tekstur kulit
-Merawat kulit dan merangsang pembetukan sel kulit baru
4. Glycerin -Agen melembapkan kulit yang paling bagus
-Merawat masalah kulit berminyak
-Sesuai untuk kulit sensitif
-Membantu mengekalkan imbangan air di dalam kulit
-Menghalang pembentukan kedutan kulit

5. Argireline peptide -Sangat membantu mengurangkan parut jerawat yang dalam.

6. Chamomile extract -Sangat bagus untuk kulit sensitif, agen inflammatory
-Antibakteria, Anti fungal , Antiseptic, Antioxidant
-Agent pencerah kulit semulajadi

7. Panthenol -Melembutkan kulit, mengurangkan kedutan
-Melawan radikal bebas, merangsang pembentukan sel baru kulit
-Merawat luka kulit

8. Sodium Hyaluronate -Membantu kulit meresap air
-Melembapkan kulit secara efektif
-Mengurangkan kedutan

9. Ethylhexyl Methoxycinnamate ( MCX )
-Menghalang sinaran UV

10.Titanium Dioxide -Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB

11. Curcuma zanthorrhiza ( gamat ) - Agent merawat jerawat
.
#kekasih #themelvins #kekasihthemelvins #SATUKEKASIHCUKUPKE #themelvinscircle #lipmattekekasih #lipmattemalaysia #lipmattecantik #lipmatteviral #lipmattetakmelekit #cosmetics #makeup #cekelat #jiwa #raga #teamkekasihbonda #agentsahkekasih #edisipeacock #tulusuci #pungguk #merak #pipit #merpati #kekasihlovers #limitededition #wajah #wajahfoundation

Ha tudia tudiaaa 3 shade of Wajah! Semua jenis tona kulit boleh pakai tau! Bahan-bahan dia pulek best giler! moh tgok bawah ni👇🏻
.
.

Foundation WAJAH KEKASIH

Ia bertindak sebagai foundation dan concealer ( 2 in 1 ) dan juga membantu memperbaiki tona kulit tidak sekata dan merawat masalah jerawat.

Bahan - bahan foundation WAJAH KEKASIH

1. Aloe Vera : -Merawat luka dan melembapkan kulit
-Merawat dan melegakan kesan sunburn -Mengecutkan jerawat dan pudarkan kesan parut 
2. Vitamin E :
-Melindungi kulit dari sinaran UV
-Membantu meningkatkan kelembapan kulit
-Agen Anti-inflamatory

3. Allantoin
-Melegakan jerawat dan rashes
-Memudarkan parut jerawat dan sekatakan tekstur kulit
-Merawat kulit dan merangsang pembetukan sel kulit baru 
4. Glycerin -Agen melembapkan kulit yang paling bagus
-Merawat masalah kulit berminyak
-Sesuai untuk kulit sensitif
-Membantu mengekalkan imbangan air di dalam kulit
-Menghalang pembentukan kedutan kulit

5. Argireline peptide -Sangat membantu mengurangkan parut jerawat yang dalam.

6. Chamomile extract -Sangat bagus untuk kulit sensitif, agen inflammatory
-Antibakteria, Anti fungal , Antiseptic, Antioxidant
-Agent pencerah kulit semulajadi

7. Panthenol -Melembutkan kulit, mengurangkan kedutan
-Melawan radikal bebas, merangsang pembentukan sel baru kulit
-Merawat luka kulit

8. Sodium Hyaluronate -Membantu kulit meresap air
-Melembapkan kulit secara efektif
-Mengurangkan kedutan

9. Ethylhexyl Methoxycinnamate ( MCX )
-Menghalang sinaran UV

10.Titanium Dioxide -Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB

11. Curcuma zanthorrhiza ( gamat ) - Agent merawat jerawat
.
#kekasih #themelvins #kekasihthemelvins #SATUKEKASIHCUKUPKE #themelvinscircle #lipmattekekasih #lipmattemalaysia #lipmattecantik #lipmatteviral #lipmattetakmelekit #cosmetics #makeup #cekelat #jiwa #raga #teamkekasihbonda #agentsahkekasih #edisipeacock #tulusuci #pungguk #merak #pipit #merpati  #kekasihlovers #limitededition #wajah #wajahfoundation
5 2 1 hour ago

Dalam edition Tulus, code mana favourite hampa? Kalau kami mesti la dua dua 😍
.
Dah grab belum our limited edition Tulus 😎
.
Nak order wasap sis tau
📲 www.wasap.my/60163886145
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle #tulusuci

Dalam edition Tulus, code mana favourite hampa? Kalau kami mesti la dua dua 😍
.
Dah grab belum our limited edition Tulus 😎
.
Nak order wasap sis tau
📲 www.wasap.my/60163886145
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle #tulusuci
0 0 1 hour ago

Pernah tak korang pakai Lipmatte sebelum ni and rasa berat sangat dekat mulut? Plus nak senyum pun rasa kejung bibir tu. Haaa, dengan KekaSih Lipmatte dah tak da semua tu tau. Korang akan rasa macam tak pakai apa2 and boleh bertahan selama 8 jam tau. Best kan? Jom grab sekarang ❤️
.
PEACOCK EDITION / CEKELAT EDITION
💄 RM39/box 💄 1 Box ada 2 code color
.
Setiap edisi keluaran KekaSih by The Melvins adalah LIMITED EDITION
.
Sebarang pertanyaan dan urusan pembelian, boleh terus whatsapp di 0182525264
.
Atau klik link pada bio 😘
.
#teamkekasihbonda #kekasih #themelvinscircle #kekasihlipmatte #kekasihhq #kekaSihthemelvins #lipmattemalaysia #lipstickmalaysia #sayajualmurah #codkL #CodPuncakAlam #CodBatuMuda #codselangor #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia #sayajualmakeup #sayajualcosmetic #sayajualmakeupmurahmalaysia

Pernah tak korang pakai Lipmatte sebelum ni and rasa berat sangat dekat mulut? Plus nak senyum pun rasa kejung bibir tu. Haaa, dengan KekaSih Lipmatte dah tak da semua tu tau. Korang akan rasa macam tak pakai apa2 and boleh bertahan selama 8 jam tau. Best kan? Jom grab sekarang ❤️
.
PEACOCK EDITION / CEKELAT EDITION
💄 RM39/box 💄 1 Box ada 2 code color
.
Setiap edisi keluaran KekaSih by The Melvins adalah LIMITED EDITION
.
Sebarang pertanyaan dan urusan pembelian, boleh terus whatsapp di 0182525264
.
Atau klik link pada bio 😘
. 
#teamkekasihbonda #kekasih #themelvinscircle #kekasihlipmatte #kekasihhq #kekaSihthemelvins #lipmattemalaysia #lipstickmalaysia #sayajualmurah #codkL #CodPuncakAlam #CodBatuMuda #codselangor #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia #sayajualmakeup #sayajualcosmetic #sayajualmakeupmurahmalaysia
1 0 1 hour ago

Bismillahirahmanirahim 💋

Cantik ke tidakk
Ha lipmatte code CAROL still available lagi tau walaupon new edition dah keluar, mana yang tak sempat nak grab haritu boleh wassap sis okay 😘
*𝗥𝗠𝟯𝟵 𝗦𝗠 *𝟭 𝗕𝗼𝘅 𝗗𝗮𝗽𝗮𝘁 𝟮 𝗟𝗶𝗽𝗺𝗮𝘁𝘁𝗲 *𝗢𝗣𝗘𝗡 𝗣𝗥𝗘𝗢𝗗𝗘𝗥 𝗡𝗢𝗪 🚘𝗖𝗢𝗗 𝗔𝗥𝗘𝗔 *𝗝𝗘𝗡𝗚𝗞𝗔 *𝗨𝗜𝗧𝗠 𝗝𝗘𝗡𝗚𝗞𝗔 *𝗧𝗘𝗠𝗘𝗥𝗟𝗢𝗛 *𝗠𝗘𝗡𝗧𝗔𝗞𝗔𝗕
#kekasihlover #themelvinscircle
#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
#satukekasihcukupke #MelvinsCircle
#kekasihthemelvin
#kekasihhq
#kekasihkuantan #kekasihtemerloh #kekasihmuadzam #kekasihjengka #syatillamelvin #samtilla #syidamelvin #syifamelvin #lipmatte #lipmattemurah #murah #murahmalaysia #bazarpaknil #kekasihcircle #kekesihuniten #kekasihunitenmuadzam #temkekasihmimi

Bismillahirahmanirahim 💋

Cantik ke tidakk
Ha lipmatte code CAROL still available lagi tau walaupon new edition dah keluar, mana yang tak sempat nak grab haritu boleh wassap sis okay 😘
*𝗥𝗠𝟯𝟵 𝗦𝗠 *𝟭 𝗕𝗼𝘅 𝗗𝗮𝗽𝗮𝘁 𝟮 𝗟𝗶𝗽𝗺𝗮𝘁𝘁𝗲 *𝗢𝗣𝗘𝗡 𝗣𝗥𝗘𝗢𝗗𝗘𝗥 𝗡𝗢𝗪 🚘𝗖𝗢𝗗 𝗔𝗥𝗘𝗔 *𝗝𝗘𝗡𝗚𝗞𝗔 *𝗨𝗜𝗧𝗠 𝗝𝗘𝗡𝗚𝗞𝗔 *𝗧𝗘𝗠𝗘𝗥𝗟𝗢𝗛 *𝗠𝗘𝗡𝗧𝗔𝗞𝗔𝗕 
#kekasihlover #themelvinscircle
#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
#satukekasihcukupke#MelvinsCircle
#kekasihthemelvin
#kekasihhq 
#kekasihkuantan #kekasihtemerloh #kekasihmuadzam#kekasihjengka #syatillamelvin #samtilla #syidamelvin #syifamelvin #lipmatte #lipmattemurah #murah #murahmalaysia #bazarpaknil #kekasihcircle #kekesihuniten #kekasihunitenmuadzam #temkekasihmimi
1 0 1 hour ago

Hi hi! Assalamualaikum sume! haaa ni kiter nak bagitahu selain Lipmatte, Kiter juga ada WAJAH (foundation) dari KekaSih by The Melvins😊 fiuhhh tak sabar nak tunjuk kat komer sume betapa bestnya wajah ni! ilerrr ah!
.

Yg bestnya ada 3 shade tau semua jenis tona kulit boleh pakai! bukan itu jer kelebihan dan kandungan dia fuhhh terbaik dari ladang! mmg bagus sgt2 utk kulit wajah muka kiter agitteww ler komer!
.
.
#kekasih #themelvins #kekasihthemelvins #SATUKEKASIHCUKUPKE #themelvinscircle #lipmattekekasih #lipmattemalaysia #lipmattecantik #lipmatteviral #lipmattetakmelekit #cosmetics #makeup #cekelat #jiwa #raga #teamkekasihbonda #agentsahkekasih #edisipeacock #tulusuci #pungguk #merak #pipit #merpati #kekasihlovers #limitededition #wajah #wajahfoundation

Hi hi! Assalamualaikum sume! haaa ni kiter nak bagitahu selain Lipmatte, Kiter juga ada WAJAH (foundation) dari KekaSih by The Melvins😊 fiuhhh tak sabar nak tunjuk kat komer sume betapa bestnya wajah ni! ilerrr ah!
.

Yg bestnya ada 3 shade tau semua jenis tona kulit boleh pakai! bukan itu jer kelebihan dan kandungan dia fuhhh terbaik dari ladang! mmg bagus sgt2 utk kulit wajah muka kiter agitteww ler komer!
.
.
#kekasih #themelvins #kekasihthemelvins #SATUKEKASIHCUKUPKE #themelvinscircle #lipmattekekasih #lipmattemalaysia #lipmattecantik #lipmatteviral #lipmattetakmelekit #cosmetics #makeup #cekelat #jiwa #raga #teamkekasihbonda #agentsahkekasih #edisipeacock #tulusuci #pungguk #merak #pipit #merpati  #kekasihlovers #limitededition #wajah #wajahfoundation
5 0 1 hour ago

Bukan biasa biasa ni, lepas ombre sangat cantik luar biasa😍 Mommy to be ni pakai Pipit + Merpati🦜🕊 @kekasih_hq @syidamelvin
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihteamsister #tulusuci

Bukan biasa biasa ni, lepas ombre sangat cantik luar biasa😍 Mommy to be ni pakai  Pipit + Merpati🦜🕊 @kekasih_hq @syidamelvin 
#satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihteamsister #tulusuci
6 0 1 hour ago

LIPMATTE ( #TuluSuci )
Pungguk & Merpati
combo yg berlainan
.
.
grab jerk 2 combo nie sbb kala2 lipmatte kekasih sangat cantik
.
kalau bibir sejenis kering pakai lah lipbam dulu.. kne rajin merawat bibir.. mcm mana kita rawat muka, cm tu lah penting nye penjagaan bibir kita.. .
.
#kekasihteamsha #kekasihstokisjohor #kekasihjohor #kekasihlarkin #dropshipneeded #miniagentneeded #agentneeded #themelvinscircle #TuluSuci #foundation #wajahkekasih

LIPMATTE (#TuluSuci )
Pungguk & Merpati
combo yg berlainan
.
.
grab jerk 2 combo nie sbb kala2 lipmatte kekasih sangat cantik
.
kalau bibir sejenis kering pakai lah lipbam dulu.. kne rajin merawat bibir.. mcm mana kita rawat muka, cm tu lah penting nye penjagaan bibir kita.. .
.
#kekasihteamsha #kekasihstokisjohor #kekasihjohor #kekasihlarkin #dropshipneeded #miniagentneeded #agentneeded #themelvinscircle #TuluSuci #foundation #wajahkekasih
2 0 1 hour ago
🍭Kekasih by THE MELVINS🍭
•
•
💋COMBO SUCI
💄code : pungguk & merak

BND:$16 box

#kekasihbrunei #themelvinscircle #agentbrunei #iklanbrunei  #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #instabrunei #kekasihhq 
#cekelat #teamarayla #agentkekasihbrunei
1 0 1 hour ago

✨KEKASIH by THE MELVINS✨ .

EDISI CEKELAT
🎁2pcs in 1 box .
💄COMBO SUCI
💄COMBO TULUS .

BND $16 (combo)
.

#kekasihbrunei #themelvinscircle #agentbrunei #iklanbrunei
#bruneiadvert #bruneifm
#bruneionlinestore
#bruneionlineshop #instabrunei #kekasihhq
#cekelat #teamarayla #agentkekasihbrunei

✨KEKASIH by THE MELVINS✨ .

EDISI CEKELAT
🎁2pcs in 1 box .
💄COMBO SUCI
💄COMBO TULUS .

BND $16 (combo)
.

#kekasihbrunei #themelvinscircle #agentbrunei #iklanbrunei 
#bruneiadvert #bruneifm 
#bruneionlinestore 
#bruneionlineshop #instabrunei #kekasihhq 
#cekelat #teamarayla #agentkekasihbrunei
0 0 1 hour ago
🍭Kekasih by THE MELVINS🍭
•
•
💋COMBO SUCI
💄code : pipit & merpati

BND:$16 box

#kekasihbrunei #themelvinscircle #agentbrunei #iklanbrunei  #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #instabrunei #kekasihhq 
#cekelat #teamarayla #agentkekasihbrunei
1 0 1 hour ago

Top #themelvinscircle posts

Tudia meletop pom pom ladyboss hampa 😍 Terletak elok code pipit from set Tulus dekat bibiaq kami noh 💜😎
.
Tulus 💜🦚
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle

Tudia meletop pom pom ladyboss hampa 😍 Terletak elok code pipit from set Tulus dekat bibiaq kami noh 💜😎
.
Tulus 💜🦚
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
293 19 29 minutes ago

Meletop ke tidak ladyboss hampa? 😍
.

hampa rasa ladyboss kita pakai code apa? 🔥
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle

Meletop ke tidak ladyboss hampa? 😍
.

hampa rasa ladyboss kita pakai code apa? 🔥
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
1,429 186 5 December, 2019

Hampa rasa ladyboss kita ni pakai code apa? 😆
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle

Hampa rasa ladyboss kita ni pakai code apa? 😆
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
1,538 142 3 December, 2019

Tudiaaaaaa Merpati on her lips 🔥Meletop ke tidak ladyboss hampa? 😍
.
Hampa bila lagi nak segak macam ni bila calit merpati? 😎
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle

Tudiaaaaaa Merpati on her lips 🔥Meletop ke tidak ladyboss hampa? 😍
.
Hampa bila lagi nak segak macam ni bila calit merpati? 😎
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
1,103 91 6 December, 2019

Tudiaaaaa si cantik manis pekena Tulusuci hampa , love dak?😍
.
Tulusuci 💘
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle

Tudiaaaaa si cantik manis pekena Tulusuci hampa , love dak?😍
.
Tulusuci 💘
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
1,324 134 7 December, 2019

Bila hampa dah dapat perfect color untuk bibir hampa, teruih rasa confident nak selfie noh
.
Siapa macam kami? 🤪💕
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle

Bila hampa dah dapat perfect color untuk bibir hampa, teruih rasa confident nak selfie noh
.
Siapa macam kami? 🤪💕
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
2,637 170 4 December, 2019

Tengok packaging saja pun boleh buat hampa meleleh, belum lagi hampa try calit kat bibir 🤪
.
Favourite combo hampa yang mana?
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle

Tengok packaging saja pun boleh buat hampa meleleh, belum lagi hampa try calit kat bibir 🤪
.
Favourite combo hampa yang mana?
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
1,613 275 3 December, 2019

Tudia bila ladyboss kita buat tutorial edisi meletop kita, lawa terox 😍
.
Hampa dah try code meletop ni belum hampa?
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle

Tudia bila ladyboss kita buat tutorial edisi meletop kita, lawa terox 😍
.
Hampa dah try code meletop ni belum hampa?
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
1,939 206 2 December, 2019

Meletop ke tidak ladyboss hampa? 😍
.

hampa rasa ladyboss kita pakai code apa? 🔥
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle

Meletop ke tidak ladyboss hampa? 😍
.

hampa rasa ladyboss kita pakai code apa? 🔥
.

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle
1,548 176 30 November, 2019