#tiadacintasepertimu Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tiadacintasepertimu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
41 hours
Average like
19.9
Average comment
0.8
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

Kalo dia udah engga sayang 
Lepasin aja engga pa2 ko.

@babas_potret 
@babas_fams_96 
@abdisadega 
@thiekaipoww 
@llf_angga 
Jangan lupa follow 
Follow itu geratis. 
#vidio #galau #tiadalagi #last #latsch #followforfollowback #lastchild #quotesgalau #musikhitskekinian #tiadacintasepertimu
9 1 11 September, 2019
@ndorogustiayu Profile picture

@ndorogustiayu

Start my day dgn tiktok😎😅 #tiadacintasepertimu

Start my day dgn tiktok😎😅 #tiadacintasepertimu
13 2 6 September, 2019
@shakleebywawa_bob Profile picture

@shakleebywawa_bob

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
3 0 3 September, 2019
@shakleebywawa_bob Profile picture

@shakleebywawa_bob

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
2 0 3 September, 2019
@shakleebywawa_bob Profile picture

@shakleebywawa_bob

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
3 0 3 September, 2019
@vitamincshaklee_wawa Profile picture

@vitamincshaklee_wawa

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
2 0 3 September, 2019
@vitamincshaklee_wawa Profile picture

@vitamincshaklee_wawa

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
0 0 3 September, 2019
@vitamincshaklee_wawa Profile picture

@vitamincshaklee_wawa

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
3 0 3 September, 2019
@vitamincshaklee_wawa Profile picture

@vitamincshaklee_wawa

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
10 0 3 September, 2019
@vitamincshaklee_wawa Profile picture

@vitamincshaklee_wawa

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
1 0 3 September, 2019
@vitamincshaklee_wawa Profile picture

@vitamincshaklee_wawa

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
0 0 3 September, 2019
@lovepotion0808 Profile picture

@lovepotion0808

KFC

DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK MENJADIK?😭
.
CUBA LOVE POTION KONFEM MENJADIK ! 😎
.
YANG KENDUR? KECIK? KECIK SEBELAH?
👍🏻👍🏻👍🏻😍
Akak boleh jamin 100% selamat dan berkesan✊
.
Berderet testimoni dari customer kami..
.
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!😱
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
KEYAKINAN DIRI PUN BERGANDA2 .😘
.
TEKAN LINK DI BIO
.
#breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #pakejperkahwinaneksklusif #instashopmalaysia #tupperwaremurah #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #lovepotionbyhushhush #tipscantik #resepsiperkahwinanartismalaysia #bajumelayu2018 #corsetdiet #giveaway #dexandraoriginal #kuihraya2018 #susuibuterbaik #babyctdk #penapisairmalaysia #cowaymalaysia #tiadacintasepertimu #ramadhantiba #hadiahwedding #kuihmuih #malamnikah #makeupnikah #benanghijaubangi #bajukurungbaby

DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK MENJADIK?😭
.
CUBA LOVE POTION KONFEM MENJADIK ! 😎
.
YANG KENDUR? KECIK? KECIK SEBELAH?
👍🏻👍🏻👍🏻😍
Akak boleh jamin 100% selamat dan berkesan✊
.
Berderet testimoni dari customer kami..
. 
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!😱
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
. 
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran 
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
KEYAKINAN DIRI PUN BERGANDA2 .😘
.
TEKAN LINK DI BIO
.
#breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #pakejperkahwinaneksklusif #instashopmalaysia #tupperwaremurah #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #lovepotionbyhushhush #tipscantik#resepsiperkahwinanartismalaysia #bajumelayu2018 #corsetdiet #giveaway #dexandraoriginal #kuihraya2018 #susuibuterbaik #babyctdk #penapisairmalaysia #cowaymalaysia #tiadacintasepertimu #ramadhantiba #hadiahwedding #kuihmuih #malamnikah#makeupnikah #benanghijaubangi  #bajukurungbaby
9 5 30 August, 2019
@hushhush.beauty Profile picture

@hushhush.beauty

Jitra

DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK MENJADIK?😭
.
CUBA LOVE POTION KONFEM MENJADIK ! 😎
.
YANG KENDUR? KECIK? KECIK SEBELAH?
👍🏻👍🏻👍🏻😍
Akak boleh jamin 100% selamat dan berkesan✊
.
Berderet testimoni dari customer kami..
.
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!😱
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
KEYAKINAN DIRI PUN BERGANDA2 .😘
.
TEKAN LINK DI BIO
.
#breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #pakejperkahwinaneksklusif #instashopmalaysia #tupperwaremurah #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #lovepotionbyhushhush #tipscantik #resepsiperkahwinanartismalaysia #bajumelayu2018 #corsetdiet #giveaway #dexandraoriginal #kuihraya2018 #susuibuterbaik #babyctdk #penapisairmalaysia #cowaymalaysia #tiadacintasepertimu #ramadhantiba #hadiahwedding #kuihmuih #malamnikah #makeupnikah #benanghijaubangi #bajukurungbaby

DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK MENJADIK?😭
.
CUBA LOVE POTION KONFEM MENJADIK ! 😎
.
YANG KENDUR? KECIK? KECIK SEBELAH?
👍🏻👍🏻👍🏻😍
Akak boleh jamin 100% selamat dan berkesan✊
.
Berderet testimoni dari customer kami..
. 
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!😱
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
. 
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran 
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
KEYAKINAN DIRI PUN BERGANDA2 .😘
.
TEKAN LINK DI BIO
.
#breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #pakejperkahwinaneksklusif #instashopmalaysia #tupperwaremurah #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #lovepotionbyhushhush #tipscantik#resepsiperkahwinanartismalaysia #bajumelayu2018 #corsetdiet #giveaway #dexandraoriginal #kuihraya2018 #susuibuterbaik #babyctdk #penapisairmalaysia #cowaymalaysia #tiadacintasepertimu #ramadhantiba #hadiahwedding #kuihmuih #malamnikah#makeupnikah #benanghijaubangi  #bajukurungbaby
8 2 25 August, 2019
@sanezaa_collections Profile picture

@sanezaa_collections

.
MUNIRAH SET
RM55 exc postage
Dada 42"
Skirt pinggang getah 30"
Nak tengok ukuran details dekat highlight
.
.
#seluarplussize #bajukurungcantik #blouserm20 #blousemurah #bazaarpaknil #kauyangpertama #keranadiamanusiabiasa #makcun #tiadacintasepertimu #bajucantikmalaysia

.
MUNIRAH SET
RM55 exc postage
Dada 42"
Skirt pinggang getah 30" 
Nak tengok ukuran details dekat highlight
.
.
#seluarplussize #bajukurungcantik #blouserm20 #blousemurah #bazaarpaknil #kauyangpertama #keranadiamanusiabiasa #makcun #tiadacintasepertimu #bajucantikmalaysia
4 0 15 hours ago
@hushhushlovepotion.vivi Profile picture

@hushhushlovepotion.vivi

Pulau Redang , Terengganu

- DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK MENJADIK?😭
.
CUBA LOVE POTION KONFEM MENJADIK ! 😎
.
YANG KENDUR? KECIK? KECIK SEBELAH?
👍🏻👍🏻👍🏻😍
Akak boleh jamin 100% selamat dan berkesan✊
.
Berderet testimoni dari customer kami..
.
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!😱
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
KEYAKINAN DIRI PUN BERGANDA2 .😘
.
TEKAN LINK DI BIO
.
#breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #pakejperkahwinaneksklusif #instashopmalaysia #tupperwaremurah #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #lovepotionbyhushhush #tipscantik #resepsiperkahwinanartismalaysia #bajumelayu2018 #corsetdiet #giveaway #dexandraoriginal #kuihraya2018 #susuibuterbaik #babyctdk #penapisairmalaysia #cowaymalaysia #tiadacintasepertimu #ramadhantiba #hadiahwedding #kuihmuih #malamnikah #makeupnikah #benanghijaubangi #bajukurungbaby

- DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK MENJADIK?😭
.
CUBA LOVE POTION KONFEM MENJADIK ! 😎
.
YANG KENDUR? KECIK? KECIK SEBELAH?
👍🏻👍🏻👍🏻😍
Akak boleh jamin 100% selamat dan berkesan✊
.
Berderet testimoni dari customer kami..
. 
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!😱
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
. 
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran 
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
KEYAKINAN DIRI PUN BERGANDA2 .😘
.
TEKAN LINK DI BIO
.
#breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #pakejperkahwinaneksklusif #instashopmalaysia #tupperwaremurah #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #lovepotionbyhushhush #tipscantik#resepsiperkahwinanartismalaysia #bajumelayu2018 #corsetdiet #giveaway #dexandraoriginal #kuihraya2018 #susuibuterbaik #babyctdk #penapisairmalaysia #cowaymalaysia #tiadacintasepertimu #ramadhantiba #hadiahwedding #kuihmuih #malamnikah#makeupnikah #benanghijaubangi  #bajukurungbaby
3 1 9 August, 2019
@shakleebywawa_bob Profile picture

@shakleebywawa_bob

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
2 0 2 August, 2019
@shakleebywawa_bob Profile picture

@shakleebywawa_bob

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
1 0 2 August, 2019
@shakleebywawa_bob Profile picture

@shakleebywawa_bob

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
2 0 2 August, 2019
@vitamincshaklee_wawa Profile picture

@vitamincshaklee_wawa

Kuantan, Phg

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
1 0 2 August, 2019
@vitamincshaklee_wawa Profile picture

@vitamincshaklee_wawa

Nirwana Batu 3

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
2 0 2 August, 2019
@vitamincshaklee_wawa Profile picture

@vitamincshaklee_wawa

Kuantan

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
3 0 2 August, 2019
@menjualnovelonline Profile picture

@menjualnovelonline

Ready stok.. Kombo terlaris, terbaru dan terbest di masa ini.

Nak order pm. Stok terhad sangat2. Baik jangan booking klu nak selamat.

#limitededition #tiadacintasepertimu #bukuonline #hanifazuha #MalaysiaMembaca #sukabaca

Ready stok.. Kombo terlaris, terbaru dan terbest di masa ini.

Nak order pm. Stok terhad sangat2. Baik jangan booking klu nak selamat.

#limitededition #tiadacintasepertimu #bukuonline #hanifazuha #MalaysiaMembaca #sukabaca
11 0 31 July, 2019
@vitamincshaklee_wawa Profile picture

@vitamincshaklee_wawa

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
9 0 26 July, 2019
@vitamincshaklee_wawa Profile picture

@vitamincshaklee_wawa

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
3 0 26 July, 2019
@vitamincshaklee_wawa Profile picture

@vitamincshaklee_wawa

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee

VITAMIN C MURAH
.
.
Banyak sangat manfaat Vitamin C untuk kecantikan kulit, antaranya :
.
✅Mencerahkan kulit secara sekata
✅Merawat tona kulit tak sekata
✅Mengurangkan minyak dekat kulit muka
✅Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
✅Mengurangkan gejala kulit kusam
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
✅Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Dan  saya ada jual Vitamin C sebotol ada 180 biji boleh makan cukup sehingga 6 bulan. Harga pun berbaloi sangat. .
.
Sesiapa berminat nak order / daftar ahli boleh whatsapp 
Wawa 01131509141 . . .
.. #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepekan #codkuantan #codpekan #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesingapura #shakleepahang #tiamosweetheart100hari #fattzura #fattzurafairytale #lafazkankalimahcintamu #belofa #belofabynh #befaz #tiadacintasepertimu #marykay #marykayskincare #kuantan #dietatkin #magneticgroup
#setkurushaklee #sethamilshaklee
8 2 26 July, 2019
@needleworkskl Profile picture

@needleworkskl

Life Isn't perfect but your outfit can be.
.
.
Zahirah Mac Wilson wearing Zahra Pantsuit by @Needleworkskl#tiadacintasepertimu
.
.
✔Nak Cuba tak? Terus click link WhatsApp di Bio (0176835515) atau DM kami now now okay ❤❤😘😘
.
.
.
#Khimar #khimarmurah #khimarumrah #khimarberniqab #telekungumrah #telekunghaji #telekungcantik #telekungmalaysia #telekungcantik  #telekung #telekungbrunei #telekungSingapore #fashion #fashionblogger #fashionista #ootd #telekungviral #telekungtangan

Life Isn't perfect but your outfit can be.
.
.
Zahirah Mac Wilson wearing Zahra Pantsuit by @Needleworkskl ❤ #tiadacintasepertimu
.
.
✔Nak Cuba tak? Terus click link WhatsApp di Bio (0176835515) atau DM kami now now okay ❤❤😘😘
.
.
.
#Khimar #khimarmurah #khimarumrah #khimarberniqab #telekungumrah #telekunghaji #telekungcantik #telekungmalaysia #telekungcantik  #telekung #telekungbrunei #telekungSingapore #fashion #fashionblogger #fashionista #ootd #telekungviral #telekungtangan
45 0 26 July, 2019
@hasamira.hsy Profile picture

@hasamira.hsy

Setiap perempuan mahukan lelaki yang setia, yang mampu menjaga hati mereka dengan baik dan tak melayan perempuan lain lebih daripada mereka... . #girls #ungkapanhati #cintayangtulus #ungkapankata #hatiperempuan #tiadacintasepertimu #ttm #mylife #cintamonyet #sensitive #beautiful #love #badmood #ssz

Setiap perempuan mahukan lelaki yang setia, yang mampu menjaga hati mereka dengan baik dan tak melayan perempuan lain lebih daripada mereka... .#girls #ungkapanhati #cintayangtulus #ungkapankata #hatiperempuan #tiadacintasepertimu #ttm #mylife #cintamonyet #sensitive #beautiful #love #badmood #ssz
5 1 21 July, 2019
@nasycollectiondesign Profile picture

@nasycollectiondesign

.
AMESHA KEBAYA ❤️ DRESS KIDS
.
👉🏻 AMESHA KEBAYA
Material I Chiffon
Zip at Back + hidden hand zip
Skirt Hock + Half Getah
.
Price | RM290
PROMOSI I RM160 tidak termasuk postage
.
🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸🌸 🌸 🌸 🌸
.
👉🏻 JUNIOR KID
.
Material | Chiffon + Horsehair
Features | Zip at Back
.
Price | RM79
PROMOSI I RM50 tidak termasuk postage
.
#dresssaree #bajubridemaids #zalora #fashionvalet #fattahamin #fattzura #tiadacintasepertimu #bollywoodtheme #zulariffinfc #fattzura #seriburindu #mmbasicpreloved #fashionvaletprelove #zalorapreloved #lafazkankalimahcintamu #jubahsouqpreloved #calaqisyapreloved #bajuraya2018 #dressmurah #bazaarpaknil #bajukurungconvocation #cintatiadaganti #polisevo2 #pujaanhatikanda #setcouple

.
AMESHA KEBAYA ❤️ DRESS KIDS
.
👉🏻 AMESHA KEBAYA
Material I Chiffon
Zip at Back + hidden hand zip
Skirt Hock + Half Getah
.
Price | RM290
PROMOSI I RM160 tidak termasuk postage
.
🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸🌸 🌸 🌸 🌸
.
👉🏻 JUNIOR KID
.
Material | Chiffon + Horsehair
Features | Zip at Back
.
Price | RM79
PROMOSI I RM50 tidak termasuk postage
.
#dresssaree #bajubridemaids #zalora #fashionvalet #fattahamin #fattzura #tiadacintasepertimu #bollywoodtheme #zulariffinfc #fattzura #seriburindu #mmbasicpreloved #fashionvaletprelove #zalorapreloved #lafazkankalimahcintamu #jubahsouqpreloved #calaqisyapreloved #bajuraya2018 #dressmurah #bazaarpaknil #bajukurungconvocation #cintatiadaganti #polisevo2 #pujaanhatikanda #setcouple
42 0 18 July, 2019

Top #tiadacintasepertimu posts

@ezamzakuann Profile picture

@ezamzakuann

Semua orang ad 24 jam dlm satu hari
.
Jangan tanye kenapa ada yg berjaya n ada yg x berjaya sedangkan semua mempunyai 24 jam dlm satu hari
.
So tiada alasan dlm ape jua yg berlaku dlm kehidupan

#tiadacintasepertimu
#10day

Semua orang ad 24 jam dlm satu hari
.
Jangan tanye kenapa ada yg berjaya n ada yg x berjaya sedangkan semua mempunyai 24 jam dlm satu hari
.
So tiada alasan dlm ape jua yg berlaku dlm kehidupan

#tiadacintasepertimu 
#10day
296 19 25 April, 2019
@i_am_qis Profile picture

@i_am_qis

Jodoh pasti bertemu 😓

Andai engkau tahu betapa ku mencinta
Selalu menjadikanmu isi dalam doaku

Ku tahu tak mudah menjadi yang kau pinta
Ku pasrahkan hatiku takdir kan menjawabnya

Jika aku bukan jalanmu
Ku berhenti mengharapkanmu
Jika aku memang tercipta untukmu
Ku kan memilikimu jodoh pasti bertemu

@afgansyah.reza #jodoh #tiadacintasepertimu #afgansyahreza #melayu #lagumelayu #tagurex #rindu #era #hotfm #paknil #sayang #laguhits #qissing #carta40era #14 #laguindonesia #topindo #sayang #cinta #cover #coversong #balada

Jodoh pasti bertemu 😓

Andai engkau tahu betapa ku mencinta
Selalu menjadikanmu isi dalam doaku

Ku tahu tak mudah menjadi yang kau pinta
Ku pasrahkan hatiku takdir kan menjawabnya

Jika aku bukan jalanmu
Ku berhenti mengharapkanmu
Jika aku memang tercipta untukmu
Ku kan memilikimu jodoh pasti bertemu

@afgansyah.reza #jodoh #tiadacintasepertimu #afgansyahreza #melayu #lagumelayu #tagurex #rindu #era #hotfm #paknil #sayang #laguhits #qissing #carta40era #14 #laguindonesia #topindo #sayang #cinta #cover #coversong #balada
169 2 7 January, 2019
@yatienajib Profile picture

@yatienajib

Bts #curicuricinta .. sampai hati dani eh... Bila intan dah mula sayang dan memberi hati.. ini balasan dani.. madu yg ku beri, racun yg ku dapat 😭😭
.

Reposted from @curicuricintamegadrama - Kesiannye kat Intan!😭😭😭😭😭 Kenape Dani macam berlagak sangat tuu! Kesian Intan dahlaa masa tu Si Peggy dengan Si Iza pun ade sekali!😭😭😭 Kenape Intan nangis ekk😭 Gambar ape yang Intan cakap tuu?? Dani dah mula jadi kejam kew😭 Intan dah bertudung dah laa😍 Syantik je kann💖💖💖
.
.
#CuriCuriCinta #CuriCuriCintaBySitiRosmizah #TiadaCintaSepertimu #TiadaBahagiaTanpaRestu
#TiadaBahagiaTanpaRestuIbu
#IntanDerhaka
#KecamIntanRaihana
#KecamDaniel
#KecamDanielHakim
#KecamDani
#TerlaluMemuja
#SitiRosmizah
#ZahirahMacwilson
#AimanHakimRidza
#AnakDerhaka
#KasihIbu
#CuriCuriCintaMegaDrama
#zahirAH - #regrann

Bts #curicuricinta .. sampai hati dani eh... Bila intan dah mula sayang dan memberi hati.. ini balasan dani.. madu yg ku beri, racun yg ku dapat 😭😭
.

Reposted from @curicuricintamegadrama -  Kesiannye kat Intan!😭😭😭😭😭 Kenape Dani macam berlagak sangat tuu! Kesian Intan dahlaa masa tu Si Peggy dengan Si Iza pun ade sekali!😭😭😭 Kenape Intan nangis ekk😭 Gambar ape yang Intan cakap tuu?? Dani dah mula jadi kejam kew😭 Intan dah bertudung dah laa😍 Syantik je kann💖💖💖
.
.
#CuriCuriCinta #CuriCuriCintaBySitiRosmizah #TiadaCintaSepertimu #TiadaBahagiaTanpaRestu
#TiadaBahagiaTanpaRestuIbu
#IntanDerhaka
#KecamIntanRaihana
#KecamDaniel
#KecamDanielHakim
#KecamDani
#TerlaluMemuja
#SitiRosmizah
#ZahirahMacwilson
#AimanHakimRidza
#AnakDerhaka
#KasihIbu 
#CuriCuriCintaMegaDrama
#zahirAH - #regrann
492 12 23 May, 2019
@syafiqarhman Profile picture

@syafiqarhman

Hi buncit nampak org sebelah. Senang hati ketewwww 👀😂♥️ #myhusband💖
#tiadacintasepertimu

Hi buncit nampak org sebelah. Senang hati ketewwww 👀😂♥️ #myhusband💖
#tiadacintasepertimu
484 6 15 July, 2018
@amirulhafizrosliofficial Profile picture

@amirulhafizrosliofficial

Selamat hari lahir buat ayahanda & bonda yang ke 18 🤣🤣🤣 semoga diberi kesihatan dan sihat selalu.
#lotsoflove❤️ #tiadacintasepertimu
#tiadapengganti
#forever

Selamat hari lahir buat ayahanda & bonda yang ke 18 🤣🤣🤣 semoga diberi kesihatan dan sihat selalu.
#lotsoflove❤️ #tiadacintasepertimu 
#tiadapengganti 
#forever
103 0 23 July, 2018