#tiktokmalaysia Instagram Photos & Videos

tiktokmalaysia - 953.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tiktokmalaysia and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
29.1
Average comment
1.4
Posts with video
52/72
Posts with photo
20/72

Hashtag Popularity

Wait pandra🙃❤️😂 #slowmo #actingwars🔥 #tiktokmalaysia
#malaysian

Wait pandra🙃❤️😂 #slowmo #actingwars🔥 #tiktokmalaysia 
#malaysian
1 0 18 January, 2020

Jom try cheezy powder D'LiCious
.
Macam-macam boleh buat dengan cheezy powder ni tau😉. .
🍟Cheezy wedges .
🍟burger
.
🍟pencicah fries, nugget, ayam, sosej, popia dll
.
🍟Boleh buat buat popia cheese dengan menggunakan serbuk cheese tanpa tambah air
.
200gm rm15 Sahaja. .
Klik Link di BIO lepas tengok harga tawww
.
#cheesypowder #cheezypowder #cheesepowder #wedgespowder #cheesepowderkualaterengganu #cheesypowderterengganu #cheesypowdermurah #cheesypowdermalaysia #cheezypowdermalaysia #cheezypowderterengganu
#cheesypowdersedap #cheeselovers #cheesesteak #mukbangasmr #mukbangvideo #makananmalaysia #makanmakanan #foodporn #food #tiktok #tiktokmalaysia #boba #bobamilktea #popiacheese #popiacheeseterengganu #popiacheesemalaysia #cheese

Jom try cheezy powder D'LiCious
.
Macam-macam boleh buat dengan cheezy powder ni tau😉. .
🍟Cheezy wedges .
🍟burger
.
🍟pencicah fries, nugget, ayam, sosej, popia dll
.
🍟Boleh buat buat popia cheese dengan menggunakan serbuk cheese tanpa tambah air
.
200gm rm15 Sahaja. .
Klik Link di BIO lepas tengok harga tawww
.
#cheesypowder #cheezypowder #cheesepowder #wedgespowder #cheesepowderkualaterengganu #cheesypowderterengganu #cheesypowdermurah #cheesypowdermalaysia #cheezypowdermalaysia #cheezypowderterengganu 
#cheesypowdersedap #cheeselovers #cheesesteak #mukbangasmr #mukbangvideo #makananmalaysia #makanmakanan #foodporn #food #tiktok #tiktokmalaysia #boba #bobamilktea  #popiacheese #popiacheeseterengganu #popiacheesemalaysia #cheese
0 0 18 January, 2020

Jom try cheezy powder D'LiCious
.
Macam-macam boleh buat dengan cheezy powder ni tau😉. .
🍟Cheezy wedges .
🍟burger
.
🍟pencicah fries, nugget, ayam, sosej, popia dll
.
🍟Boleh buat buat popia cheese dengan menggunakan serbuk cheese tanpa tambah air
.
200gm rm15 Sahaja. .
Klik Link di BIO lepas tengok harga tawww
.
#cheesypowder #cheezypowder #cheesepowder #wedgespowder #cheesepowderkualaterengganu #cheesypowderterengganu #cheesypowdermurah #cheesypowdermalaysia #cheezypowdermalaysia #cheezypowderterengganu
#cheesypowdersedap #cheeselovers #cheesesteak #mukbangasmr #mukbangvideo #makananmalaysia #makanmakanan #foodporn #food #tiktok #tiktokmalaysia #boba #bobamilktea #popiacheese #popiacheeseterengganu #popiacheesemalaysia #cheese

Jom try cheezy powder D'LiCious
.
Macam-macam boleh buat dengan cheezy powder ni tau😉. .
🍟Cheezy wedges .
🍟burger
.
🍟pencicah fries, nugget, ayam, sosej, popia dll
.
🍟Boleh buat buat popia cheese dengan menggunakan serbuk cheese tanpa tambah air
.
200gm rm15 Sahaja. .
Klik Link di BIO lepas tengok harga tawww
.
#cheesypowder #cheezypowder #cheesepowder #wedgespowder #cheesepowderkualaterengganu #cheesypowderterengganu #cheesypowdermurah #cheesypowdermalaysia #cheezypowdermalaysia #cheezypowderterengganu 
#cheesypowdersedap #cheeselovers #cheesesteak #mukbangasmr #mukbangvideo #makananmalaysia #makanmakanan #foodporn #food #tiktok #tiktokmalaysia #boba #bobamilktea  #popiacheese #popiacheeseterengganu #popiacheesemalaysia #cheese
1 0 18 January, 2020

Jom try cheezy powder D'LiCious
.
Macam-macam boleh buat dengan cheezy powder ni tau😉. .
🍟Cheezy wedges .
🍟burger
.
🍟pencicah fries, nugget, ayam, sosej, popia dll
.
🍟Boleh buat buat popia cheese dengan menggunakan serbuk cheese tanpa tambah air
.
200gm rm15 Sahaja. .
Klik Link di BIO lepas tengok harga tawww
.
#cheesypowder #cheezypowder #cheesepowder #wedgespowder #cheesepowderkualaterengganu #cheesypowderterengganu #cheesypowdermurah #cheesypowdermalaysia #cheezypowdermalaysia #cheezypowderterengganu
#cheesypowdersedap #cheeselovers #cheesesteak #mukbangasmr #mukbangvideo #makananmalaysia #makanmakanan #foodporn #food #tiktok #tiktokmalaysia #boba #bobamilktea #popiacheese #popiacheeseterengganu #popiacheesemalaysia #cheese

Jom try cheezy powder D'LiCious
.
Macam-macam boleh buat dengan cheezy powder ni tau😉. .
🍟Cheezy wedges .
🍟burger
.
🍟pencicah fries, nugget, ayam, sosej, popia dll
.
🍟Boleh buat buat popia cheese dengan menggunakan serbuk cheese tanpa tambah air
.
200gm rm15 Sahaja. .
Klik Link di BIO lepas tengok harga tawww
.
#cheesypowder #cheezypowder #cheesepowder #wedgespowder #cheesepowderkualaterengganu #cheesypowderterengganu #cheesypowdermurah #cheesypowdermalaysia #cheezypowdermalaysia #cheezypowderterengganu 
#cheesypowdersedap #cheeselovers #cheesesteak #mukbangasmr #mukbangvideo #makananmalaysia #makanmakanan #foodporn #food #tiktok #tiktokmalaysia #boba #bobamilktea  #popiacheese #popiacheeseterengganu #popiacheesemalaysia #cheese
1 0 18 January, 2020

-
[PUTIH KEKAL 5X GANDA TANPA INJECTION]
.
Booster Whitening Capsule RM60
.
Kelebihan:
Mencerahkan kulit 5x ganda
Membekalkan tenaga
Melembabkan kulit
Melembutkan kulit
Melancarkan haid
.
.
Kandungan:
Vitamin C
Serbuk Mutiara
.
.
KORANG NAK CUBA ? TAPI TAKUT ?
JANGAN RISAU, SAYA JUAL ORIGINAL DARI HQ
UNTUK PERTAMA KALI DAN KEDUA KALI ORDER
FREEPOS UNTUK ANDA !!
.
.
WASAP SEKARANG 01162225063
#boosterwhiteningpremium #makeupmurah #borongmakeup #dianz #vitamin #Vitaminc #videoviral #boosterwhitening #serummurah #serumjerawat #ubatputihkulit #dripwhitening #boosterwhitening #pubgm #dianz #alhaalfa #bwp #bw #laguviral #tiktokmalaysia #asmrmalaysia #mukbangmalaysia #ainaaserum #promosi2019 #supplement #putihkankulit #rahsiakecantikan #losyenputihkankulit #losyenputih #ubatjerawat #serumjerawat #ainaabeauty #ainaaserum

-
[PUTIH KEKAL 5X GANDA TANPA INJECTION]
.
Booster Whitening Capsule RM60
.
Kelebihan:
Mencerahkan kulit 5x ganda
Membekalkan tenaga 
Melembabkan kulit 
Melembutkan kulit
Melancarkan haid
.
.
Kandungan:
Vitamin C
Serbuk Mutiara
.
.
KORANG NAK CUBA ? TAPI TAKUT ?
JANGAN RISAU, SAYA JUAL ORIGINAL DARI HQ
UNTUK PERTAMA KALI DAN KEDUA KALI ORDER
FREEPOS UNTUK ANDA !!
.
.
WASAP SEKARANG 01162225063
#boosterwhiteningpremium #makeupmurah #borongmakeup #dianz #vitamin #Vitaminc #videoviral #boosterwhitening #serummurah #serumjerawat #ubatputihkulit #dripwhitening #boosterwhitening #pubgm #dianz #alhaalfa #bwp #bw #laguviral #tiktokmalaysia #asmrmalaysia #mukbangmalaysia #ainaaserum #promosi2019 #supplement #putihkankulit #rahsiakecantikan #losyenputihkankulit #losyenputih #ubatjerawat #serumjerawat #ainaabeauty #ainaaserum
0 0 18 January, 2020

-
[PUTIH KEKAL 5X GANDA TANPA INJECTION]
.
kami tak reka cerita. feedback asli dari customer sendiri.
.
Booster Whitening Capsule RM60
.
Kelebihan:
Mencerahkan kulit 5x ganda
Membekalkan tenaga
Melembabkan kulit
Melembutkan kulit
Melancarkan haid
.
.
Kandungan:
Vitamin C
Serbuk Mutiara
.
.
KORANG NAK CUBA ? TAPI TAKUT ?
JANGAN RISAU, SAYA JUAL ORIGINAL DARI HQ
UNTUK PERTAMA KALI DAN KEDUA KALI ORDER
FREEPOS UNTUK ANDA !!
.
.
WASAP SEKARANG 01162225063
#boosterwhiteningpremium #makeupmurah #borongmakeup #dianz #vitamin #Vitaminc #videoviral #boosterwhitening #serummurah #serumjerawat #ubatputihkulit #dripwhitening #boosterwhitening #pubgm #dianz #alhaalfa #bwp #bw #laguviral #tiktokmalaysia #asmrmalaysia #mukbangmalaysia #ainaaserum #promosi2019 #supplement #putihkankulit #rahsiakecantikan #losyenputihkankulit #losyenputih #ubatjerawat #serumjerawat #ainaabeauty #ainaaserum

-
[PUTIH KEKAL 5X GANDA TANPA INJECTION]
.
kami tak reka cerita.  feedback asli dari customer sendiri.
.
Booster Whitening Capsule RM60
.
Kelebihan:
Mencerahkan kulit 5x ganda
Membekalkan tenaga 
Melembabkan kulit 
Melembutkan kulit
Melancarkan haid
.
.
Kandungan:
Vitamin C
Serbuk Mutiara
.
.
KORANG NAK CUBA ? TAPI TAKUT ?
JANGAN RISAU, SAYA JUAL ORIGINAL DARI HQ
UNTUK PERTAMA KALI DAN KEDUA KALI ORDER
FREEPOS UNTUK ANDA !!
.
.
WASAP SEKARANG 01162225063
#boosterwhiteningpremium #makeupmurah #borongmakeup #dianz #vitamin #Vitaminc #videoviral #boosterwhitening #serummurah #serumjerawat #ubatputihkulit #dripwhitening #boosterwhitening #pubgm #dianz #alhaalfa #bwp #bw #laguviral #tiktokmalaysia #asmrmalaysia #mukbangmalaysia #ainaaserum #promosi2019 #supplement #putihkankulit #rahsiakecantikan #losyenputihkankulit #losyenputih #ubatjerawat #serumjerawat #ainaabeauty #ainaaserum
0 0 18 January, 2020

-
[PUTIH KEKAL 5X GANDA TANPA INJECTION]
.
Booster Whitening Capsule RM60
.
Kelebihan:
Mencerahkan kulit 5x ganda
Membekalkan tenaga
Melembabkan kulit
Melembutkan kulit
Melancarkan haid
.
.
Kandungan:
Vitamin C
Serbuk Mutiara
.
.
KORANG NAK CUBA ? TAPI TAKUT ?
JANGAN RISAU, SAYA JUAL ORIGINAL DARI HQ
UNTUK PERTAMA KALI DAN KEDUA KALI ORDER
FREEPOS UNTUK ANDA !!
.
.
WASAP SEKARANG 01162225063
#boosterwhiteningpremium #makeupmurah #borongmakeup #dianz #vitamin #Vitaminc #videoviral #boosterwhitening #serummurah #serumjerawat #ubatputihkulit #dripwhitening #boosterwhitening #pubgm #dianz #alhaalfa #bwp #bw #laguviral #tiktokmalaysia #asmrmalaysia #mukbangmalaysia #ainaaserum #promosi2019 #supplement #putihkankulit #rahsiakecantikan #losyenputihkankulit #losyenputih #ubatjerawat #serumjerawat #ainaabeauty #ainaaserum

-
[PUTIH KEKAL 5X GANDA TANPA INJECTION]
.
Booster Whitening Capsule RM60
.
Kelebihan:
Mencerahkan kulit 5x ganda
Membekalkan tenaga 
Melembabkan kulit 
Melembutkan kulit
Melancarkan haid
.
.
Kandungan:
Vitamin C
Serbuk Mutiara
.
.
KORANG NAK CUBA ? TAPI TAKUT ?
JANGAN RISAU, SAYA JUAL ORIGINAL DARI HQ
UNTUK PERTAMA KALI DAN KEDUA KALI ORDER
FREEPOS UNTUK ANDA !!
.
.
WASAP SEKARANG 01162225063
#boosterwhiteningpremium #makeupmurah #borongmakeup #dianz #vitamin #Vitaminc #videoviral #boosterwhitening #serummurah #serumjerawat #ubatputihkulit #dripwhitening #boosterwhitening #pubgm #dianz #alhaalfa #bwp #bw #laguviral #tiktokmalaysia #asmrmalaysia #mukbangmalaysia #ainaaserum #promosi2019 #supplement #putihkankulit #rahsiakecantikan #losyenputihkankulit #losyenputih #ubatjerawat #serumjerawat #ainaabeauty #ainaaserum
0 0 18 January, 2020

Anda risau orang sekeliling selalu perli anda hodoh ? tak pandai untuk menjaga kulit muka ? Saya ada jalan penyelesaiannya . Jangan risau jalan penyelesaian ni tak sama seperti #cindai yang perukan beribu-ribu .
Nak tahu caranya ?
Jom follow @wawacosmetic_n9 .
Saya pakai EE Cushion dan blusher baby girl edition dari @wawacosmetic_n9 .
Tak percaya ? Jom order satu dan pakai . Confirm lagi cantik dari cindai 😍

#lawakhambar #lawak #tiktok #tiktokmalaysia #wawabundleofjoy #wawababygirledition #wawababygirledition #wawabundleofjoymuar #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #wawamakeupkit #muasemenyih #wawaunicornkit #aeril #beauty #dramatv3 #wawamakeupkit #makeup #caryacosmetics
#dramasangat #makeupmurah #cindai #dramacindai #nakcantikmcmwawa #wawazainal #letcantik #lawakmalaysia #tiktokviral #tiktokviralmalaysia #wawacosmetics #wawacosmeticnegerisembilan #wawacosmeticn9 #wawacosmeticmalaysia

Anda risau orang sekeliling selalu perli anda hodoh ? tak pandai untuk menjaga kulit muka ? Saya ada jalan penyelesaiannya . Jangan risau jalan penyelesaian ni tak sama seperti #cindai yang perukan beribu-ribu . 
Nak tahu caranya ? 
Jom follow @wawacosmetic_n9 . 
Saya pakai EE Cushion dan blusher baby girl edition dari @wawacosmetic_n9 .
Tak percaya ? Jom order satu dan pakai . Confirm lagi cantik dari cindai 😍

#lawakhambar #lawak #tiktok #tiktokmalaysia  #wawabundleofjoy #wawababygirledition #wawababygirledition #wawabundleofjoymuar #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #wawamakeupkit #muasemenyih #wawaunicornkit #aeril #beauty #dramatv3 #wawamakeupkit #makeup #caryacosmetics 
#dramasangat #makeupmurah #cindai #dramacindai #nakcantikmcmwawa #wawazainal #letcantik #lawakmalaysia #tiktokviral #tiktokviralmalaysia #wawacosmetics #wawacosmeticnegerisembilan #wawacosmeticn9  #wawacosmeticmalaysia
1 0 18 January, 2020

4 warna cantik HADIAH untuk mak & ayah tersayang
.
🔮 Purple
🕋 Hitam
🍎 Merah
☁️ Putih
.
Kini ada warna baru PUTIH yang bakal memikat hati semua.
.
Ramai sudah dapatkan untuk buat hadiah & semua sangat seronok😍
.
Sangat-sangat selesa untuk baca quran sebab saiz yang besar
.
Siap ada terjemahan tau👍
.
Harga?
Tanpa tag : RM 70
383 tag : RM 160
Postage RM 10 sm, RM 18 ss. .
Tunggu apa lagi. Meh meh jadikan hak milik satu. Nak order, nak tanya, nak katalog, dm atau wasap je. Link whatsapp ada di bio. 😁
www.wasap.my/601128969235/alqurantagging
.
.
#alqurantagging
#hikayatsikosong
.
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

4 warna cantik HADIAH untuk mak & ayah tersayang
.
🔮 Purple
🕋 Hitam
🍎 Merah
☁️ Putih
.
Kini ada warna baru PUTIH yang bakal memikat hati semua.
.
Ramai sudah dapatkan untuk buat hadiah & semua sangat seronok😍
.
Sangat-sangat selesa untuk baca quran sebab saiz yang besar
.
Siap ada terjemahan tau👍
.
Harga?
Tanpa tag : RM 70
383 tag : RM 160
Postage RM 10 sm, RM 18 ss. .
Tunggu apa lagi. Meh meh jadikan hak milik satu. Nak order, nak tanya, nak katalog, dm atau wasap je. Link whatsapp ada di bio. 😁
www.wasap.my/601128969235/alqurantagging
.
.
#alqurantagging
#hikayatsikosong
.
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes
11 0 18 January, 2020

black dance style 🖤 meh lah respon & share story . nanti kami like gambar korang 🤪 .
.
. #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #tiktokindonesia #dance #dancer #dancechallenges #viralvideos #videooftheday #tiktokmemes

black dance style 🖤 meh lah respon & share story . nanti kami like gambar korang 🤪 .
.
.#tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #tiktokindonesia #dance #dancer #dancechallenges #viralvideos #videooftheday #tiktokmemes
704 27 18 January, 2020
Tibe ii muka jadi pelik gila 😂 Tag member korg yg pakai spek 😆.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak#zonlawak#lawaktahapdewa#lawakkerder#lawaking#lawakbatak#lawakhangit#lawakterkini#lawakbodoh#lawakmalaysia#lawakboring#lawaksavage#himpunanbahanlawak#lawakviral#lawakhambar#lawakgram
53 3 18 January, 2020
Barbie versi plastic surgery ke ape nih🤔😅 Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak#zonlawak#lawaktahapdewa#lawakkerder#lawaking#lawakbatak#lawakhangit#lawakterkini#lawakbodoh#lawakmalaysia#lawakboring#lawaksavage#himpunanbahanlawak#lawakviral#lawakhambar#lawakgram
47 4 18 January, 2020
Ape mksud die gais?🤔 Explain skit gais. Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak#zonlawak#lawaktahapdewa#lawakkerder#lawaking#lawakbatak#lawakhangit#lawakterkini#lawakbodoh#lawakmalaysia#lawakboring#lawaksavage#himpunanbahanlawak#lawakviral#lawakhambar#lawakgram
65 6 18 January, 2020

Selamat petang...

Selamat petang...
0 1 18 January, 2020

Happy weekend guys🌻
.
How’s your day? Admin tengah santai santai ni melayan customer dan dropship hehe. Awak nak order baju? Whatsaap je admin☺️, kita borak borak. Beli banyak lagi murah admin bagi🤗. .
Oh ya, style tak ootd dari admin ni? 😎. Satu set RM28 sahaja tau! Borong 10helai keatas RM1x 🤫. Dengar cerita set ni laku keras eheks. Haa cepat cepat serbu whatsaap admin‼️
.
#sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted

Happy weekend guys🌻
.
How’s your day? Admin tengah santai santai ni melayan customer dan dropship hehe. Awak nak order baju? Whatsaap je admin☺️, kita borak borak. Beli banyak lagi murah admin bagi🤗. .
Oh ya, style tak ootd dari admin ni? 😎. Satu set RM28 sahaja tau! Borong 10helai keatas RM1x 🤫. Dengar cerita set ni laku keras eheks. Haa cepat cepat serbu whatsaap admin‼️
.
#sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju  #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap  #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
0 0 18 January, 2020

Happy weekend guys🌻
.
How’s your day? Admin tengah santai santai ni melayan customer dan dropship hehe. Awak nak order baju? Whatsaap je admin☺️, kita borak borak. Beli banyak lagi murah admin bagi🤗. .
Oh ya, style tak ootd dari admin ni? 😎. Satu set RM28 sahaja tau! Borong 10helai keatas RM1x 🤫. Dengar cerita set ni laku keras eheks. Haa cepat cepat serbu whatsaap admin‼️
.
#sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted

Happy weekend guys🌻
.
How’s your day? Admin tengah santai santai ni melayan customer dan dropship hehe. Awak nak order baju? Whatsaap je admin☺️, kita borak borak. Beli banyak lagi murah admin bagi🤗. .
Oh ya, style tak ootd dari admin ni? 😎. Satu set RM28 sahaja tau! Borong 10helai keatas RM1x 🤫. Dengar cerita set ni laku keras eheks. Haa cepat cepat serbu whatsaap admin‼️
.
#sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju  #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap  #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
0 0 18 January, 2020

Happy weekend guys🌻
.
How’s your day? Admin tengah santai santai ni melayan customer dan dropship hehe. Awak nak order baju? Whatsaap je admin☺️, kita borak borak. Beli banyak lagi murah admin bagi🤗. .
Oh ya, style tak ootd dari admin ni? 😎. Satu set RM28 sahaja tau! Borong 10helai keatas RM1x 🤫. Dengar cerita set ni laku keras eheks. Haa cepat cepat serbu whatsaap admin‼️
.
#sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted

Happy weekend guys🌻
.
How’s your day? Admin tengah santai santai ni melayan customer dan dropship hehe. Awak nak order baju? Whatsaap je admin☺️, kita borak borak. Beli banyak lagi murah admin bagi🤗. .
Oh ya, style tak ootd dari admin ni? 😎. Satu set RM28 sahaja tau! Borong 10helai keatas RM1x 🤫. Dengar cerita set ni laku keras eheks. Haa cepat cepat serbu whatsaap admin‼️
.
#sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju  #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap  #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
1 0 18 January, 2020

Video tanggung,,,,,
Next video➡️➡️➡️ 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
☑️ Like ❤️
☑️ Komen📝
☑️ Tag temen kalian🤵👸
☑️ Follow & Santuy🍷🍾
. 👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 #goyanghits #dance #goyanghot #tiktok #tiktokhot #tiktokhot2019 #tiktokindo #hijabersindo #hijabers #tiktoksexy #tiktokindonesia #tiktokindia #tiktokjapan #tiktokseleb #tiktokidola #tiktokers #muser #tiktokgrils #tiktokbox #tiktokvideo #tiktokasia #vidgram #tiktokmalaysia #bidadari_selfi #fff #hijabersindo #hijaber_indo
#tiktokkorea #tiktokhot #tiktokmantul
▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️

Video tanggung,,,,,
Next video➡️➡️➡️ 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
☑️ Like ❤️
☑️ Komen📝
☑️ Tag temen kalian🤵👸
☑️ Follow & Santuy🍷🍾
. 👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 #goyanghits #dance #goyanghot #tiktok #tiktokhot #tiktokhot2019 #tiktokindo #hijabersindo #hijabers #tiktoksexy #tiktokindonesia #tiktokindia #tiktokjapan #tiktokseleb #tiktokidola #tiktokers #muser #tiktokgrils #tiktokbox #tiktokvideo #tiktokasia #vidgram #tiktokmalaysia #bidadari_selfi #fff #hijabersindo #hijaber_indo
#tiktokkorea #tiktokhot #tiktokmantul
▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️
2 0 18 January, 2020
Beğenip Yorum Yapıp Kaydederek Bize Destek Ola bilirsiniz . 🙏
.
>> Daha Fazlası İçin : @tiktokvideotr 🔖
-
- 👇👇 Etiketler 👇👇
---------------------------------
#tiktokturkey #slowmo #musically #playbacks #slowmotion #tiktok #reyn #reynmen
#turkey #kesfet #videogaming #videomedya #eskişehir #akım #tiktoktürkiye #tiktokvideolari  #ankara  #istanbul #akım  #yeniakım #gaziantep #tiktokakımları  #enescakmak #enescakmakresmi  #cerenyaldız #tiktokmalaysia  #berkejuan  #turkey #akım  #tiktokdance
17 0 18 January, 2020

Selamat petang...

Selamat petang...
0 1 18 January, 2020

CASIO TRANSPARENT ! 😘😍 ⠀

.⠀
NEW DESIGN 2020 UALLSSSS 🎉🎉🎉⠀

.⠀
TAKNAK KE PAKAI JAM BARU TAHUN BARU NI 😏😏😏 .⠀ ⠀
.⠀
Ada pilihan warna dan design ! 😍⠀

.⠀
Rm90 jurr wehhhhhh!! ⠀

.⠀
Dm hashtag #kamisayangveriata admin bagi harga special ! ⠀
.⠀
Apa tunggu lagi moh men-DM admin !! ❤ ⠀
.⠀

Dapatkan segera sementara stock masih ada. ❤ ⠀

.⠀

Dm untuk pembelian atau whatsapp https://wa.me/60173998264❤ ⠀

#gadis
#lokallah
#lokallahbro
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#jamcouple
#jamcouplemurah
#jammeriah
#gshockmurah
#viralmy
#viralmalaysia
#tiktokmalaysia
#gadistiktok
#gadismalaysia

CASIO TRANSPARENT ! 😘😍 ⠀
⠀
.⠀
NEW DESIGN 2020 UALLSSSS 🎉🎉🎉⠀
⠀
.⠀
TAKNAK KE PAKAI JAM BARU TAHUN BARU NI 😏😏😏 .⠀ ⠀
.⠀
Ada pilihan warna dan design ! 😍⠀
⠀
.⠀
Rm90 jurr wehhhhhh!! ⠀
⠀
.⠀
Dm hashtag #kamisayangveriata admin bagi harga special ! ⠀
.⠀
Apa tunggu lagi moh men-DM admin !! ❤ ⠀
.⠀
⠀
Dapatkan segera sementara stock masih ada. ❤ ⠀
⠀
.⠀
⠀
Dm untuk pembelian atau whatsapp https://wa.me/60173998264❤ ⠀
⠀
#gadis ⠀
#lokallah ⠀
#lokallahbro ⠀
#jamtanganmurah ⠀
#jamtanganmurahmalaysia ⠀
#jamcouple ⠀
#jamcouplemurah ⠀
#jammeriah ⠀
#gshockmurah ⠀
#viralmy ⠀
#viralmalaysia ⠀
#tiktokmalaysia ⠀
#gadistiktok ⠀
#gadismalaysia
0 0 18 January, 2020

😽tik tok memang harapan aku kalau boring 😹💔 #tiktokmalaysia #tiktok #likeforlike #justforfun #hijabstyle #tiktoksabahan

😽tik tok memang harapan aku kalau boring 😹💔 #tiktokmalaysia #tiktok #likeforlike #justforfun #hijabstyle #tiktoksabahan
0 0 18 January, 2020
Tag kawan2 korang 🤤🖤 #musically #musicallymalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokmalaysia🔥
100 2 18 January, 2020

[ BAGAIMANA AKU DIJAMPI SEBAGAI SIHIR UNTUKMU?]
...
Bersungguh sungguh manusia mengejar dunia yang sedang tenggelan menuju ke pengakhirannya..
..
Bisikan dan ajakkanku begitu mudah meresap masuk ke dalam hati hati kamu.. Dan tinggal ah kau bersama mereka yang akan menangis penyesalan di waktu hari pembalasan yang akan berkunjung tidak lama lagi..
..
KUPASAN LANJUT DALAM BUKU #Ablaasa karya @hadi_fayyadh bakal merungkai segala persoalan yang bermain di minda anda..
.
Ingin dapatkannya? SENASKAH RM29.90 sahaja!
.
.......
Jom dapatkan buku Hadi Fayyadh
Harga sebuah buku RM 29.90
.
Dapatkan EBOOK PERCUMA untuk setiap pembelian
nak tahu PROMOSI atau FREE POSTAGE?
.
Tekan link di bio atau
Whatsapp Sekarang! +60149088284
.
#semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #ablaasa #mataharinazkarya
.
.
#munafik #tiktokmalaysia #videodakwah #akhirzaman #bukuhadifayyadh #hadifayyadh #bukumotivasi #islam #tarbiah

[ BAGAIMANA AKU DIJAMPI SEBAGAI SIHIR UNTUKMU?]
...
Bersungguh sungguh manusia mengejar dunia yang sedang tenggelan menuju ke pengakhirannya..
..
Bisikan dan ajakkanku begitu mudah meresap masuk ke dalam hati hati kamu.. Dan tinggal ah kau bersama mereka yang akan menangis penyesalan di waktu hari pembalasan yang akan berkunjung tidak lama lagi..
..
KUPASAN LANJUT DALAM BUKU #Ablaasa karya @hadi_fayyadh bakal merungkai segala persoalan yang bermain di minda anda..
.
Ingin dapatkannya? SENASKAH RM29.90 sahaja!
.
.......
Jom dapatkan buku Hadi Fayyadh
Harga sebuah buku RM 29.90
.
Dapatkan EBOOK PERCUMA untuk setiap pembelian
nak tahu PROMOSI atau FREE POSTAGE?
.
Tekan link di bio atau
Whatsapp Sekarang! +60149088284
.
#semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #ablaasa #mataharinazkarya
.
.
#munafik #tiktokmalaysia #videodakwah #akhirzaman #bukuhadifayyadh #hadifayyadh #bukumotivasi #islam #tarbiah
5 0 18 January, 2020

WANITA YANG AKU JADIKAN KEKASIH 😭
...
Aku letakkan cinta dan kasih sayang ku kepada mereka yang menjadi pembantu pembantuku hingga ada yang ku angkat sebagai kekasih hatiku. Siapakah yang aku maksud kan? Siapa wanita yang ku jadikan ke kasih?
.
1. WANITA GEMAR MENAMPAKKAN PERHIASAN
2. WANITA YANG MENCINTAIKU FITNAH
3. MEMAKAI PAKAIAN WARNA WARNI DAN MENARIK PERHATIAN
...
KUPASAN LANJUT yang bermain di fikiran anda bakal terjawab dalam buku #Ablaasa karya Ustaz @hadi_fayyadh.
.
.......
Jom dapatkan buku Hadi Fayyadh
Harga sebuah buku RM 29.90
.
Dapatkan EBOOK PERCUMA untuk setiap pembelian
nak tahu PROMOSI atau FREE POSTAGE?
.
Tekan link di bio atau
Whatsapp Sekarang! +60149088284
.
#semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #ablaasa #mataharinazkarya
.
.
#munafik #tiktokmalaysia #videodakwah #akhirzaman #bukuhadifayyadh #hadifayyadh #bukumotivasi #islam #tarbiah

WANITA YANG AKU JADIKAN KEKASIH 😭
...
Aku letakkan cinta dan kasih sayang ku kepada mereka yang menjadi pembantu pembantuku hingga ada yang ku angkat sebagai kekasih hatiku. Siapakah yang aku maksud kan? Siapa wanita yang ku jadikan ke kasih?
.
1. WANITA GEMAR MENAMPAKKAN PERHIASAN
2. WANITA YANG MENCINTAIKU FITNAH
3. MEMAKAI PAKAIAN WARNA WARNI DAN MENARIK PERHATIAN
...
KUPASAN LANJUT yang bermain di fikiran anda bakal terjawab dalam buku #Ablaasa karya Ustaz @hadi_fayyadh.
.
.......
Jom dapatkan buku Hadi Fayyadh
Harga sebuah buku RM 29.90
.
Dapatkan EBOOK PERCUMA untuk setiap pembelian
nak tahu PROMOSI atau FREE POSTAGE?
.
Tekan link di bio atau
Whatsapp Sekarang! +60149088284
.
#semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #ablaasa #mataharinazkarya
.
.
#munafik #tiktokmalaysia #videodakwah #akhirzaman #bukuhadifayyadh #hadifayyadh #bukumotivasi #islam #tarbiah
6 0 18 January, 2020

saya budk baru belajar:)




•like, comment,share❤️~



_______________________
nak repost,nak save silakan,
jangan curi plak 🤣@ me :)
#laguremix #lagujiwang #djremix #vidjiwang #vidsedih #sekolah #videdit #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia #inshot #magovideo #edits #forfun #barubelajar #sukasuki #sayang #cinta #sedih #jiwang #sedih

saya budk baru belajar:)
•
•
•
•
•like, comment,share❤️~
•
•
•
_______________________
nak repost,nak save silakan,
jangan curi plak 🤣@ me :)
#laguremix#lagujiwang#djremix #vidjiwang#vidsedih#sekolah#videdit#tiktok#tiktokmalaysia#tiktokmalaysia#inshot#magovideo#edits#forfun#barubelajar#sukasuki#sayang#cinta#sedih#jiwang#sedih
0 0 18 January, 2020

Dont let this flop 🌚 #fy #foryou #fyp #foryoupage #tiktokmalaysia ouh wait I thought this is tiktok 😳

Dont let this flop 🌚 #fy #foryou #fyp #foryoupage #tiktokmalaysia ouh wait I thought this is tiktok 😳
57 0 18 January, 2020

Posted @withregram@amirul.johari Welcome 2K20🥰🎈
#happynewyear



🐒🐒🐒
For More Video? Follow Instagram👇
——————————————— @pacakofficial.comm
——————————————— @pacakofficial.comm
——————————————— @pacakofficial.comm



#supermanjalanan #matrempit #matmotor #pencintakelajuan #kelajuanmembunuh #flyorstayhome #hobikamimahal #serlahkankehebatan #ysuku #rxz #rxzstilltheboss #wilayahpermotoran #kapcainoob #jbstyle #kingdrag #thailook #tiktokmalaysia #kronirempit #125zr #santaianakutara #kakymotor #kakylepaktown #ex5 #tiktok #tiktokmalaysia #gelekpadu #ex5tiptop #ex5malaya

Posted @withregram • @amirul.johari Welcome 2K20🥰🎈
#happynewyear
•
•
•
🐒🐒🐒
For More Video? Follow Instagram👇
——————————————— @pacakofficial.comm
——————————————— @pacakofficial.comm
——————————————— @pacakofficial.comm
•
•
•
•#supermanjalanan #matrempit #matmotor #pencintakelajuan #kelajuanmembunuh #flyorstayhome #hobikamimahal #serlahkankehebatan #ysuku #rxz #rxzstilltheboss #wilayahpermotoran #kapcainoob #jbstyle #kingdrag #thailook #tiktokmalaysia #kronirempit #125zr #santaianakutara #kakymotor #kakylepaktown#ex5#tiktok #tiktokmalaysia#gelekpadu #ex5tiptop#ex5malaya
15 0 18 January, 2020
.
.
.
.
.
.
.
#tiktok #tiktokmalaysia @tiktok @tiktok.malaysia
3 0 18 January, 2020

BAGAIMANAKAH KEADAAN ASAP DUKHAN SEHINGGA DITAKUTI DAJJAL?

Dunia kerap kali mengalami fenomena jerebu sehingga ada yang mencapai rekod terburuk dalam sejarah manusia. Apabila terjadinya fenomena jerebu, ada juga pihak yang cuba menghubungkan fenomena ini dengan kabut tebal yang pernah disebutkan oleh Nabi SAW.

Pertama, wajar kita fahami bahawa jerebu dan kabut tebal adalah dua fenomena yang berbeza. Jerebu adalah kesan daripada pencemaran udara yang berlaku kesan industri atau hutan kebakaran yang serius.

Manakala Kabut atau Dukhan adalah asap dahsyat yang akan menutup seluruh manusia sehingga ia adalah fenomena yang ditakuti Dajjal. Bagaimana keadaan Dukhan yang sebenarnya sehingga ditakuti Dajjal ?

Semua persoalan anda ada dalam buku Bencana 2020 hasil penulisan Ustaz @hadi_fayyadh . Jom dapatkannya sekarang koleksi – koleksi BEST SELLER yang lain
.
.......
Jom dapatkan buku Hadi Fayyadh
Harga sebuah buku RM 29.90
.
Dapatkan EBOOK PERCUMA untuk setiap pembelian
nak tahu PROMOSI atau FREE POSTAGE?
.
Tekan link di bio atau
Whatsapp Sekarang! +60149088284
.
#semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #ablaasa #mataharinazkarya
.
.
#munafik #tiktokmalaysia #videodakwah #akhirzaman #bukuhadifayyadh #hadifayyadh #bukumotivasi #islam #tarbiah

BAGAIMANAKAH KEADAAN ASAP DUKHAN SEHINGGA DITAKUTI DAJJAL?
…
Dunia kerap kali mengalami fenomena jerebu sehingga ada yang mencapai rekod terburuk dalam sejarah manusia. Apabila terjadinya fenomena jerebu, ada juga pihak yang cuba menghubungkan fenomena ini dengan kabut tebal yang pernah disebutkan oleh Nabi SAW.
…
Pertama, wajar kita fahami bahawa jerebu dan kabut tebal adalah dua fenomena yang berbeza. Jerebu adalah kesan daripada pencemaran udara yang berlaku kesan industri atau hutan kebakaran yang serius.
…
Manakala Kabut atau Dukhan adalah asap dahsyat yang akan menutup seluruh manusia sehingga ia adalah fenomena yang ditakuti Dajjal. Bagaimana keadaan Dukhan yang sebenarnya sehingga ditakuti Dajjal ?
…
Semua persoalan anda ada dalam buku Bencana 2020 hasil penulisan Ustaz @hadi_fayyadh . Jom dapatkannya sekarang koleksi – koleksi BEST SELLER yang lain
.
.......
Jom dapatkan buku Hadi Fayyadh
Harga sebuah buku RM 29.90
.
Dapatkan EBOOK PERCUMA untuk setiap pembelian
nak tahu PROMOSI atau FREE POSTAGE?
.
Tekan link di bio atau
Whatsapp Sekarang! +60149088284
.
#semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #ablaasa #mataharinazkarya
.
.
#munafik #tiktokmalaysia #videodakwah #akhirzaman #bukuhadifayyadh #hadifayyadh #bukumotivasi #islam #tarbiah
3 0 18 January, 2020

Awas awas! Awas awas! Satu kali kau salah melangkah 👣 bibir mulai berdustaaa 🤭😬jgn lupaaaa follow tiktok alyssa : alyssa_dezek08 .. tq 😍!!! .
#tiktok  #tiktokmalaysia  #duakursi

#AlyssaDezek #fansalyssadezekindonesia

Awas awas! Awas awas! Satu kali kau salah melangkah 👣 bibir mulai berdustaaa 🤭😬jgn lupaaaa follow tiktok alyssa : alyssa_dezek08 .. tq 😍!!! .
#tiktok #tiktokmalaysia #duakursi

#AlyssaDezek #fansalyssadezekindonesia
4 0 18 January, 2020

🔘COMEBACK🔘 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Template by ??? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Follow for more cool videos🔥 I will followback ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎧Recommend Headphone🎧➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎶: ??? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Support aku: @dj_ierfan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Partner2✔️
@rayyanzx__ & @_ayen.nakal_🇲🇾
@paan.baekk🇲🇾
@miyy.nakal__🇲🇾
@azizulhakim55🇲🇾
@sufi_remix 🇲🇾
@mar.nakal__🇲🇾
@faris_957 🇲🇾
@fariedazul🇲🇾
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tag✅
#budak #budaksekolah #budaktiktok #tiktok #tiktokmalaysia #jiwang #membersonly #dj #djindonesian #djindonesia #remixed #djpokemon #lajak❌jahat #lajak❌deotak

🔘COMEBACK🔘 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Template by ??? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Follow for more cool videos🔥 I will followback ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎧Recommend Headphone🎧➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎶: ??? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Support aku: @dj_ierfan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Partner2✔️
@rayyanzx__ & @_ayen.nakal_🇲🇾
@paan.baekk🇲🇾
@miyy.nakal__🇲🇾
@azizulhakim55🇲🇾
@sufi_remix 🇲🇾
@mar.nakal__🇲🇾
@faris_957 🇲🇾
@fariedazul🇲🇾
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tag✅
#budak #budaksekolah #budaktiktok #tiktok #tiktokmalaysia #jiwang #membersonly #dj #djindonesian #djindonesia #remixed #djpokemon #lajak❌jahat #lajak❌deotak
4 2 18 January, 2020

RAMAI YANG TIDAK TAHU BAHAWA TANDA-TANDA INI TELAH MUNCUL. APAKAH TANDA YANG DIMAKSUDKAN ITU ?

Apakah sebenarnya bayang-bayang Kaabah sudah tidak lagi kelihatan? Berdasarkan hadis Baginda Rasulullah SAW, kiamat akan terjadi jika As-Sa'ah telah membentang bayangannya sehingga bayangan Kaabah tidak lagi terlihat. As-Sa'ah telah membentang bayangnya sehingga bayangan Kaabah tidak lagi nampak. As-Sa’ah merupakan salah satu daripada pengertian kiamat.

Apabila di takrifkan perkataan As-Sa'ah dalam bahasa Arab, Al-Sa'ah juga bermaksud jam. Maka Ulama terkini memahami waktu kiamat yang hampir terjadi ini adalah apabila bayang menara jam menutupi Kaabah.

Imam As Sayuti berkata mengenai hal ini, bahawa masa itu sudah sangat dekat jika kamu dapat mengambil maksud itu secara terus. Dalam hadis Rasululllah ada mengatakan hal demikian. Ianya sudah pun benar-benar terjadi. Ramai yang tidak tahu bahawa tanda ini telah muncul.

Bencana 2020 ada menyatakan tentang tanda-tanda yang terjadi. Marilah sama-sama kita mendalami hasil karya Ustaz @hadi_fayyadh yang banyak membongkarkan misteri yang tersembunyi. JOM dapatkanya sekarang
.
.......
Jom dapatkan buku Hadi Fayyadh
Harga sebuah buku RM 29.90
.
Dapatkan EBOOK PERCUMA untuk setiap pembelian
nak tahu PROMOSI atau FREE POSTAGE?
.
Tekan link di bio atau
Whatsapp Sekarang! +60149088284
.
#semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #ablaasa #mataharinazkarya
.
.
#munafik #tiktokmalaysia #videodakwah #akhirzaman #bukuhadifayyadh #hadifayyadh #bukumotivasi #islam #tarbiah

RAMAI  YANG TIDAK TAHU BAHAWA TANDA-TANDA INI TELAH MUNCUL. APAKAH TANDA YANG DIMAKSUDKAN ITU ?
…
Apakah sebenarnya bayang-bayang Kaabah sudah tidak lagi kelihatan? Berdasarkan hadis Baginda Rasulullah SAW, kiamat akan terjadi jika As-Sa'ah telah membentang bayangannya sehingga bayangan Kaabah tidak lagi terlihat. As-Sa'ah telah membentang bayangnya sehingga bayangan Kaabah tidak lagi  nampak. As-Sa’ah merupakan salah satu daripada pengertian kiamat.
…
Apabila di takrifkan perkataan As-Sa'ah dalam bahasa Arab, Al-Sa'ah juga bermaksud jam. Maka Ulama terkini memahami waktu kiamat yang hampir terjadi ini adalah apabila bayang menara jam menutupi Kaabah.
…
Imam As Sayuti berkata mengenai hal ini, bahawa masa itu sudah sangat dekat jika kamu dapat mengambil maksud itu secara terus. Dalam hadis Rasululllah ada mengatakan hal demikian. Ianya sudah pun benar-benar terjadi. Ramai yang tidak tahu bahawa tanda ini telah muncul.
…
Bencana 2020 ada menyatakan tentang tanda-tanda yang terjadi. Marilah sama-sama kita mendalami hasil karya Ustaz @hadi_fayyadh yang banyak membongkarkan misteri yang tersembunyi. JOM dapatkanya sekarang
.
.......
Jom dapatkan buku Hadi Fayyadh
Harga sebuah buku RM 29.90
.
Dapatkan EBOOK PERCUMA untuk setiap pembelian
nak tahu PROMOSI atau FREE POSTAGE?
.
Tekan link di bio atau
Whatsapp Sekarang! +60149088284
.
#semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #ablaasa #mataharinazkarya
.
.
#munafik #tiktokmalaysia #videodakwah #akhirzaman #bukuhadifayyadh #hadifayyadh #bukumotivasi #islam #tarbiah
6 0 18 January, 2020

Anda risau orang sekeliling selalu perli anda hodoh ? tak pandai untuk menjaga kulit muka ? Saya ada jalan penyelesaiannya . Jangan risau jalan penyelesaian ni tak sama seperti #cindai yang perukan beribu-ribu .
Nak tahu caranya ?
Jom follow @wawacosmetic_n9 .
Saya pakai EE Cushion dan blusher baby girl edition dari @wawacosmetic_n9 .
Tak percaya ? Jom order satu dan pakai . Confirm lagi cantik dari cindai 😍

#lawakhambar #lawak #tiktok #tiktokmalaysia #wawabundleofjoy #wawababygirledition #wawababygirledition #wawabundleofjoymuar #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #wawamakeupkit #muasemenyih #wawaunicornkit #aeril #beauty #dramatv3 #wawamakeupkit #makeup #caryacosmetics
#dramasangat #makeupmurah #cindai #dramacindai #nakcantikmcmwawa #wawazainal #letcantik #lawakmalaysia #tiktokviral #tiktokviralmalaysia #wawacosmetics #wawacosmeticnegerisembilan #wawacosmeticn9 #wawacosmeticmalaysia

Anda risau orang sekeliling selalu perli anda hodoh ? tak pandai untuk menjaga kulit muka ? Saya ada jalan penyelesaiannya . Jangan risau jalan penyelesaian ni tak sama seperti #cindai yang perukan beribu-ribu . 
Nak tahu caranya ? 
Jom follow @wawacosmetic_n9 . 
Saya pakai EE Cushion dan blusher baby girl edition dari @wawacosmetic_n9 .
Tak percaya ? Jom order satu dan pakai . Confirm lagi cantik dari cindai 😍

#lawakhambar #lawak #tiktok #tiktokmalaysia  #wawabundleofjoy #wawababygirledition #wawababygirledition #wawabundleofjoymuar #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #wawamakeupkit #muasemenyih #wawaunicornkit #aeril #beauty #dramatv3 #wawamakeupkit #makeup #caryacosmetics 
#dramasangat #makeupmurah #cindai #dramacindai #nakcantikmcmwawa #wawazainal #letcantik #lawakmalaysia #tiktokviral #tiktokviralmalaysia #wawacosmetics #wawacosmeticnegerisembilan #wawacosmeticn9  #wawacosmeticmalaysia
17 3 18 January, 2020

ADAKAH DAJJAL MAMPU UNTUK MEMBERIKAN SYURGA DAN NERAKA?

Disaat Dajjal keluar nanti akan ada dua orang perempuan yang cantik bagaikan bidadari di Syurga. Dajjal diberi kelebihan oleh Allah untuk menguji keimanan manusia. Makananan orang – orang yang beriman ketika itu adalah hanyalah SubhanaAllah, La Ilaha Ilallah, dan Allahu Akhbar.

Dajjal mampu untuk menyuburkan makanan, turunkan hujan dan menghidupkan orang yang sudah mati. Manusia yang tidak mempunyai pegangan yang kuat , akan menjadi pengikutnya.

Dajjal akan mengaku bahawa dirinya adalah Tuhan. Dia akan bawakan kita Syurga dan Neraka. Padahal yang sebenarnya Syurga baginya adalah Neraka, manakala Neraka baginya adalah Syurga.

Marilah sama-sama kita mengamalkan surah Al-Khafi supaya diri kita terlindung daripada fitnah Dajjal
.
.......
Jom dapatkan buku Hadi Fayyadh
Harga sebuah buku RM 29.90
.
Dapatkan EBOOK PERCUMA untuk setiap pembelian
nak tahu PROMOSI atau FREE POSTAGE?
.
Tekan link di bio atau
Whatsapp Sekarang! +60149088284
.
#semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #ablaasa #mataharinazkarya
.
.
#munafik #tiktokmalaysia #videodakwah #akhirzaman #bukuhadifayyadh #hadifayyadh #bukumotivasi #islam #tarbiah

ADAKAH DAJJAL MAMPU UNTUK MEMBERIKAN SYURGA DAN NERAKA?
…
Disaat Dajjal keluar nanti akan ada dua orang perempuan yang cantik bagaikan bidadari di Syurga. Dajjal diberi kelebihan oleh Allah untuk menguji keimanan manusia. Makananan orang – orang yang beriman ketika itu adalah hanyalah SubhanaAllah, La Ilaha Ilallah, dan Allahu Akhbar.
…
Dajjal mampu untuk menyuburkan makanan, turunkan hujan dan menghidupkan orang yang sudah mati. Manusia yang tidak mempunyai pegangan yang kuat , akan menjadi pengikutnya.
…
Dajjal akan mengaku bahawa dirinya adalah Tuhan. Dia akan bawakan kita Syurga dan Neraka. Padahal yang sebenarnya Syurga baginya adalah Neraka, manakala Neraka baginya adalah Syurga.
…
Marilah sama-sama kita mengamalkan surah Al-Khafi supaya diri kita terlindung daripada fitnah Dajjal
.
.......
Jom dapatkan buku Hadi Fayyadh
Harga sebuah buku RM 29.90
.
Dapatkan EBOOK PERCUMA untuk setiap pembelian
nak tahu PROMOSI atau FREE POSTAGE?
.
Tekan link di bio atau
Whatsapp Sekarang! +60149088284
.
#semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #ablaasa #mataharinazkarya
.
.
#munafik #tiktokmalaysia #videodakwah #akhirzaman #bukuhadifayyadh #hadifayyadh #bukumotivasi #islam #tarbiah
4 0 18 January, 2020

🌸Design Baru Ready Stock🌸
Cantik macam bunga . Jom grab satu dress yang letopss ni 😘😍
_
Dress Flore RM60 only
_
_
Whatsapp untuk order : 016-9342807📲
_
_
Bahu JATUH 22
Dada 42
Ketiak 20
Labuh lengan 22
Labuh baju 53
_
_
#haniszalikha #bajumurah #blousemurah #bajuraya #leeyanarahman #leeyanaraya #neelofa #minaz #dressmengandung #bajumengandung #skirtmurah #dressmurah #bellaammara #shawlpublika #duckscarves #kurungkedah #kurungpahang #bajubridesmaids #mirafilzah #hijabistahub #cimihq #ctdk #bajutunang #tiktokmalaysia #tiktokviral #malaysianhijjabi #meletop #dressviral

🌸Design Baru Ready Stock🌸
Cantik macam bunga . Jom grab satu dress yang letopss ni 😘😍
_
Dress Flore RM60 only 
_
_
Whatsapp untuk order : 016-9342807📲
_
_
Bahu JATUH 22
Dada 42
Ketiak 20
Labuh lengan 22
Labuh baju 53
_
_
#haniszalikha#bajumurah#blousemurah#bajuraya#leeyanarahman#leeyanaraya#neelofa#minaz#dressmengandung#bajumengandung#skirtmurah#dressmurah#bellaammara#shawlpublika#duckscarves#kurungkedah#kurungpahang#bajubridesmaids#mirafilzah#hijabistahub#cimihq#ctdk#bajutunang#tiktokmalaysia#tiktokviral#malaysianhijjabi#meletop#dressviral
2 0 18 January, 2020

🙇🙇
Tag your gf/bf •




~~~~~~~~~~~~~
Tag & share ^w^
~~~~~~~~~~~~~






======================
Support @yusufzulk @badliaroficial
======================












#jiwang #jiwangoficial #lagujiwang #ayatjiwang #ayatdeep #love #lawakkeder #iglelakivsperempuan #tiktok #tiktokmalaysia #singel #teken #teken #broken #brokenheart #jiwangjiwang #jiwangs #lagujiwang#lagu broken #jiwangbroken #bff #joker #joke #mk #18baris #fuck #lol #mobilelegends

🙇🙇
Tag your gf/bf •
•
•
•
•
~~~~~~~~~~~~~
Tag & share ^w^
~~~~~~~~~~~~~
•
•
•
•
•
•
======================
Support  @yusufzulk @badliaroficial
======================
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#jiwang#jiwangoficial#lagujiwang#ayatjiwang#ayatdeep#love#lawakkeder#iglelakivsperempuan#tiktok#tiktokmalaysia#singel#teken#teken#broken#brokenheart#jiwangjiwang#jiwangs#lagujiwang♥#lagu broken#jiwangbroken#bff#joker#joke#mk#18baris#fuck#lol#mobilelegends
2 0 18 January, 2020

Tq for all baby💗😊
Tag your bf/gf💞





~~~~~~~~~~~~~
Tag & share ^w^
~~~~~~~~~~~~~






======================
Support @yusufzulk @badliaroficial
======================












#jiwang #jiwangoficial #lagujiwang #ayatjiwang #ayatdeep #love #lawakkeder #iglelakivsperempuan #tiktok #tiktokmalaysia #singel #teken #teken #broken #brokenheart #jiwangjiwang #jiwangs #lagujiwang#lagu broken #jiwangbroken #bff #joker #joke #mk #18baris #fuck #lol #mobilelegends #woi_my

Tq for all baby💗😊
Tag your bf/gf💞
•
•
•
•
•
~~~~~~~~~~~~~
Tag & share ^w^
~~~~~~~~~~~~~
•
•
•
•
•
•
======================
Support  @yusufzulk @badliaroficial
======================
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#jiwang#jiwangoficial#lagujiwang#ayatjiwang#ayatdeep#love#lawakkeder#iglelakivsperempuan#tiktok#tiktokmalaysia#singel#teken#teken#broken#brokenheart#jiwangjiwang#jiwangs#lagujiwang♥#lagu broken#jiwangbroken#bff#joker#joke#mk#18baris#fuck#lol#mobilelegends#woi_my
2 0 18 January, 2020

🙅
Tag ..and promote this acc..👌💝 •




~~~~~~~~~~~~~
Tag & share ^w^
~~~~~~~~~~~~~






======================
Support @yusufzulk @badliaroficial
======================












#jiwang #jiwangoficial #lagujiwang #ayatjiwang #ayatdeep #love #lawakkeder #iglelakivsperempuan #tiktok #tiktokmalaysia #singel #teken #teken #broken #brokenheart #jiwangjiwang #jiwangs #lagujiwang#lagu broken #jiwangbroken #bff #joker #joke #mk #18baris #fuck #lol #mobilelegends #woi_my #fans #anime

🙅
Tag ..and promote this acc..👌💝 •
•
•
•
•
~~~~~~~~~~~~~
Tag & share ^w^
~~~~~~~~~~~~~
•
•
•
•
•
•
======================
Support  @yusufzulk @badliaroficial
======================
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#jiwang#jiwangoficial#lagujiwang#ayatjiwang#ayatdeep#love#lawakkeder#iglelakivsperempuan#tiktok#tiktokmalaysia#singel#teken#teken#broken#brokenheart#jiwangjiwang#jiwangs#lagujiwang♥#lagu broken#jiwangbroken#bff#joker#joke#mk#18baris#fuck#lol#mobilelegends#woi_my#fans#anime
4 0 18 January, 2020

Top #tiktokmalaysia posts

𝕋𝕒𝕘 𝕓𝕗/𝕘𝕗/𝕖𝕩/𝕔𝕣𝕦𝕤𝕙/𝕞𝕖𝕞𝕓𝕖𝕣☺✨
✰ { Phonto ,inshot & video star😘 } ✰
• 𝑻𝒂𝒈 , 𝒍𝒊𝒌𝒆 , 𝒄𝒐𝒎𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒂𝒏𝒅 𝒔𝒉𝒂𝒓𝒆🥰
Repost ? Tag yaa🥴
• 𝑳𝒊𝒏𝒌 𝒈𝒓𝒐𝒖𝒑 𝒕𝒆𝒍𝒆𝒈𝒓𝒂𝒎 𝒐𝒏 𝒃𝒊𝒐😍

#vidjiwang #videosedih #brokenheart #sedih #lagusedih #jiwang #ayatsentap #ayatjiwang #remix #remixsong #laguremix #jiwanggiler #djindonesia #djremixindo #tiktok #ccpedits #cutecutpro #cutecutedit #cutecuttutorial #fakechat #fakechatts #fakecht #fakechatmalaysia #fakechatccp #tiktokmalaysia #ayatpadu #ayatsentap #ayatjiwang #dylalavid

𝕋𝕒𝕘 𝕓𝕗/𝕘𝕗/𝕖𝕩/𝕔𝕣𝕦𝕤𝕙/𝕞𝕖𝕞𝕓𝕖𝕣☺✨
✰ { Phonto ,inshot & video star😘 } ✰
• 𝑻𝒂𝒈 , 𝒍𝒊𝒌𝒆 , 𝒄𝒐𝒎𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒂𝒏𝒅 𝒔𝒉𝒂𝒓𝒆🥰
Repost ? Tag yaa🥴
• 𝑳𝒊𝒏𝒌 𝒈𝒓𝒐𝒖𝒑 𝒕𝒆𝒍𝒆𝒈𝒓𝒂𝒎 𝒐𝒏 𝒃𝒊𝒐😍
•
#vidjiwang #videosedih #brokenheart #sedih #lagusedih #jiwang #ayatsentap #ayatjiwang #remix #remixsong #laguremix #jiwanggiler #djindonesia #djremixindo #tiktok #ccpedits #cutecutpro #cutecutedit #cutecuttutorial #fakechat #fakechatts #fakecht #fakechatmalaysia #fakechatccp #tiktokmalaysia #ayatpadu #ayatsentap #ayatjiwang #dylalavid
1,963 38 18 January, 2020
sayang hubungan kita sudah game over 💔 . (share on ig story) 🥰💛
•
•
•
•
•
•
#tiktok #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia🔥 #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokslowmotion #slowmo #slowmotion #slowmotionvideo #viral #viralvideos #share #lfl💛 #lfl #lb #igbudaknakal #igbudaknerd #explore #explorepage #exploreeverything #slowmoqueen #slowmotionchallenge
1,279 12 18 January, 2020

Aku Tak Bisa Jauh Darimu😕❤️ #tiktok #tiktokmalaysia #slowmo @tiktok @tiktok.malaysia.__

Aku Tak Bisa Jauh Darimu😕❤️ #tiktok #tiktokmalaysia #slowmo @tiktok @tiktok.malaysia.__
1,834 41 18 January, 2020

kami cuma cuba try test 🥺 cepat kasi respon dan share story. nanti kami follow & like semua gambar korang 😍❤️ (tak tipu). tag member korang ramai ii 😋.
.
. #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokdance #tiktokindo #tiktokindonesia #tiktokmemes #tiktokinstafamous #musicallyinstafamous #videoviral #viralpost #dance #malaysian #dancerlife

kami cuma cuba try test 🥺 cepat kasi respon dan share story. nanti kami follow & like semua gambar korang 😍❤️ (tak tipu). tag member korang ramai ii 😋.
.
. #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokdance #tiktokindo #tiktokindonesia #tiktokmemes #tiktokinstafamous #musicallyinstafamous #videoviral #viralpost #dance #malaysian #dancerlife
7,411 371 17 January, 2020

aku suka sama kamu 🥺❤️ HAHAHA . Cepat cuba tengok siapa crush kamu , Komen "@" tengok siapa yang keluar 🤪😍 @fizzadleyy._ . .
.
.
cc : @kingkolat_
#tiktokchallenge #tiktokmalaysia #musically #musicallymalaysia #musically #musicallyapp #musicallymalaysia #musicallyindonesia #musicallyid #musergeneation #musicallmalaysiavibes #tiktok #tiktokapp

aku suka sama kamu 🥺❤️ HAHAHA . Cepat cuba tengok siapa crush kamu , Komen "@" tengok siapa yang keluar 🤪😍 @fizzadleyy._ . .
.
.
cc : @kingkolat_ 
#tiktokchallenge #tiktokmalaysia #musically #musicallymalaysia #musically #musicallyapp #musicallymalaysia #musicallyindonesia #musicallyid #musergeneation #musicallmalaysiavibes #tiktok #tiktokapp
4,419 140 18 January, 2020

Hatinya berbelit😂💕😝
@ssarahemrann .
.
[LIKE💖+SHARE/REPOST STORY 🤩]
.
.

TAG LA EX/PAKWE/MAKWE/GF/BF/KAWAN atau spe ii je yg suke ckp BERBELIT🤪

#slowmotion #tiktokgirls #tiktok #tiktok #tiktokviral #viral #viralvideos #tiktokmalaysia #tiktokselangor #tiktoks #slowmotion #slomo #slomovideo #tiktokindo
@tiktok.malaysia @tiktok @tiktok_._malaysia @tiktokofficialindonesia @tiktoktrends @musically__malaysia

Hatinya berbelit😂💕😝
@ssarahemrann .
.
[LIKE💖+SHARE/REPOST STORY 🤩]
.
.
•
TAG LA EX/PAKWE/MAKWE/GF/BF/KAWAN atau spe ii je yg suke ckp BERBELIT🤪
•
#slowmotion #tiktokgirls #tiktok #tiktok #tiktokviral #viral #viralvideos #tiktokmalaysia #tiktokselangor #tiktoks #slowmotion #slomo #slomovideo#tiktokindo 
@tiktok.malaysia @tiktok @tiktok_._malaysia @tiktokofficialindonesia @tiktoktrends @musically__malaysia
4,084 17 17 January, 2020

Ada ni tengah tunggu awak masuk meminang 🤪
.
.
👗 by @karabum.fabulous
📷 @izh.frhnhs .
.
.
#tiktokmalaysia #waloveyou #malaysiancover #gadistiktok #kembalilahbersamanya #shortdrama

Ada ni tengah tunggu awak masuk meminang 🤪
.
.
👗 by @karabum.fabulous
📷  @izh.frhnhs .
.
.
#tiktokmalaysia #waloveyou #malaysiancover #gadistiktok #kembalilahbersamanya #shortdrama
2,357 22 17 January, 2020