#tipscantik Instagram Photos & Videos

tipscantik - 1.5m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tipscantik and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
5 minutes
Average like
0.6
Average comment
0
Posts with video
13/48
Posts with photo
35/48

Hashtag Popularity

JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH! .

Senang je nak cantik, putih, flawless mcm Bella Astillah. Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT.

Korang tunggu apa lagi?
Jom dapatkan dgn Ayda berdekatan korang harini jgk! .

http://wasap.my/601133175435/sayanakDEMICA

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH! .

Senang je nak cantik, putih, flawless mcm Bella Astillah. Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT.

Korang tunggu apa lagi?
Jom dapatkan dgn Ayda berdekatan korang harini jgk! .

http://wasap.my/601133175435/sayanakDEMICA

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 52 minutes ago

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Dm or click on my bio to order!
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Dm or click on my bio to order! 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago

Oh yes! Adawiyah lupe nk share dgn semua texture of Birdnest Essence serum and also demica whitening lotion!!! :
Dua Dua nmpk je pekat tapi! Jgn di tipu!!! Sebab Dua Dua product texture sgt ringan!! Dan cepat serap dlm kulit tau! Yg penting tk lekit!!! Tk berminyak❤️❤️❤️ berkesan ni Dua product untuk kulit kite mmg tip TOP, Harga lagi tip TOP!!! Siape tk cube mmg rugiiiiii betolll ckp! :
Birdnest Essence by PNA, mmg skincare yg sgt sesuai untuk merawat kn semua jenis kulit, semua boleh pakai, baby dgn Ibu megandung pun boleh pakai 100% Selamat buat dari bahan semula jadi yg sgt hebat untuk kesihatan kulit!! Lepas cuci muke calit je dier Dan bagi dier merawat kn kulit anda yg da lama di biar kn!! :

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order sekarang! Harga mampu milik sgt sgt!
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Oh yes! Adawiyah lupe nk share dgn semua texture of Birdnest Essence serum and also demica whitening lotion!!! :
Dua Dua nmpk je pekat tapi! Jgn di tipu!!! Sebab Dua Dua product texture sgt ringan!! Dan cepat serap dlm kulit tau! Yg penting tk lekit!!! Tk berminyak❤️❤️❤️ berkesan ni Dua product untuk kulit kite mmg tip TOP, Harga lagi tip TOP!!! Siape tk cube mmg rugiiiiii betolll ckp! :
Birdnest Essence by PNA, mmg skincare yg sgt sesuai untuk merawat kn semua jenis kulit, semua boleh pakai, baby dgn Ibu megandung pun boleh pakai 100% Selamat buat dari bahan semula jadi yg sgt hebat untuk kesihatan kulit!! Lepas cuci muke calit je dier Dan bagi dier merawat kn kulit anda yg da lama di biar kn!! :

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order sekarang! Harga mampu milik sgt sgt! 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago

Tahu ke anda?

KENAPA DEMICA LOTION NI VIRAL SANGAT?

1️⃣Bau wangi & tekstur halus
•Lotion ni bau lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.

2️⃣Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉 .

3️⃣Mudah digunakan
•Hanya goncangkan & spray je di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki

4️⃣SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn 🥵 .

Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea dgn agent berdekatan harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Tahu ke anda?

KENAPA DEMICA LOTION NI VIRAL SANGAT?

1️⃣Bau wangi & tekstur halus
•Lotion ni bau lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.

2️⃣Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉 .

3️⃣Mudah digunakan
•Hanya goncangkan & spray je di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki

4️⃣SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn 🥵 .

Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea dgn agent berdekatan harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago

KHASIAT SUSU DALAM DEMICA LOTION UTK KULIT

1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih halus
5️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit

Yes! Lepas ni no more makcik bawang complain korang ni muka je putih tp tangan hitam.

Sape nak dapatkan lotion Demica yg lulus KKM & ada sijil HALAL JAKIM ni?
Komen "DM" kat bawah skrg👇

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamMiraPowers

KHASIAT SUSU DALAM DEMICA LOTION UTK KULIT

1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih halus
5️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit

Yes! Lepas ni no more makcik bawang complain korang ni muka je putih tp tangan hitam.

Sape nak dapatkan lotion Demica yg lulus KKM & ada sijil HALAL JAKIM ni?
Komen "DM" kat bawah skrg👇

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamMiraPowers
0 0 2 hours ago

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang! Esok araa COD .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamMiraPowers

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang! Esok araa COD .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamMiraPowers
0 0 2 hours ago

JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH! .

Senang je nak cantik, putih, flawless mcm Bella Astillah. Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT.

Korang tunggu apa lagi?
Jom dapatkan dgn #DemicaSquad berdekatan korang harini jgk! .
Www.wassup.my/+0172055046/dwl
#Teamyusnitapower
#Teamsurayasweet
#Teamyanawsome
#Teamsisrose
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH! .

Senang je nak cantik, putih, flawless mcm Bella Astillah. Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT.

Korang tunggu apa lagi?
Jom dapatkan dgn #DemicaSquad berdekatan korang harini jgk! . 
Www.wassup.my/+0172055046/dwl 
#Teamyusnitapower
#Teamsurayasweet
#Teamyanawsome
#Teamsisrose
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 2 hours ago

BEAUTY SCRUB By @adeeva.ofc

Manfaat Beauty Scrub :

Scrub ini sangat bagus untuk mencegah Jerawat, dan mengecilkan Pori-Pori. Buat yang wajahnya Kasar, bertekstur, komedoan, atau bruntusan harus coba Scrub ini.

1. Coffee : Membersihkan komedo dan sel kulit mati
butirannya yang kasar dapat meng exfoliator kulit secara maksimal.
2. Oatmeal : Mampu menetralkan pH kulit dan merawat kulit kering, serta ekstrak madu yang akan menjadi moisturizer alami untuk melembabkan kulit setelah proses exfoliasi. (Butiran scrub paling halus)

SOLUSI KULIT SEHATMU😍❤ #facemisk #saffron #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #tipsglowing #glowing #wajahcerah #cantikalami #halal #scrub #cantik #skincare #tipscantik #lfl

BEAUTY SCRUB By @adeeva.ofc

Manfaat Beauty Scrub :

Scrub ini sangat bagus untuk mencegah Jerawat, dan mengecilkan Pori-Pori. Buat yang wajahnya Kasar, bertekstur, komedoan, atau bruntusan harus coba Scrub ini.

1. Coffee : Membersihkan komedo dan sel kulit mati
butirannya yang kasar dapat meng exfoliator kulit secara maksimal. 
2. Oatmeal : Mampu menetralkan pH kulit dan merawat kulit kering, serta ekstrak madu yang akan menjadi moisturizer alami untuk melembabkan kulit setelah proses exfoliasi. (Butiran scrub paling halus)

SOLUSI KULIT SEHATMU😍❤ #facemisk #saffron #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #tipsglowing #glowing #wajahcerah #cantikalami #halal #scrub #cantik #skincare #tipscantik #lfl
0 0 2 hours ago

BEAUTY SCRUB By @adeeva.ofc

Manfaat Beauty Scrub :

Scrub ini sangat bagus untuk mencegah Jerawat, dan mengecilkan Pori-Pori. Buat yang wajahnya Kasar, bertekstur, komedoan, atau bruntusan harus coba Scrub ini.

1. Coffee : Membersihkan komedo dan sel kulit mati
butirannya yang kasar dapat meng exfoliator kulit secara maksimal.
2. Oatmeal : Mampu menetralkan pH kulit dan merawat kulit kering, serta ekstrak madu yang akan menjadi moisturizer alami untuk melembabkan kulit setelah proses exfoliasi. (Butiran scrub paling halus)

SOLUSI KULIT SEHATMU😍❤ #facemisk #saffron #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #tipsglowing #glowing #wajahcerah #cantikalami #halal #scrub #cantik #skincare #tipscantik #lfl

BEAUTY SCRUB By @adeeva.ofc

Manfaat Beauty Scrub :

Scrub ini sangat bagus untuk mencegah Jerawat, dan mengecilkan Pori-Pori. Buat yang wajahnya Kasar, bertekstur, komedoan, atau bruntusan harus coba Scrub ini.

1. Coffee : Membersihkan komedo dan sel kulit mati
butirannya yang kasar dapat meng exfoliator kulit secara maksimal. 
2. Oatmeal : Mampu menetralkan pH kulit dan merawat kulit kering, serta ekstrak madu yang akan menjadi moisturizer alami untuk melembabkan kulit setelah proses exfoliasi. (Butiran scrub paling halus)

SOLUSI KULIT SEHATMU😍❤ #facemisk #saffron #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #tipsglowing #glowing #wajahcerah #cantikalami #halal #scrub #cantik #skincare #tipscantik #lfl
0 0 2 hours ago

BEAUTY SCRUB By @adeeva.ofc

Manfaat Beauty Scrub :

Scrub ini sangat bagus untuk mencegah Jerawat, dan mengecilkan Pori-Pori. Buat yang wajahnya Kasar, bertekstur, komedoan, atau bruntusan harus coba Scrub ini.

1. Coffee : Membersihkan komedo dan sel kulit mati
butirannya yang kasar dapat meng exfoliator kulit secara maksimal.
2. Oatmeal : Mampu menetralkan pH kulit dan merawat kulit kering, serta ekstrak madu yang akan menjadi moisturizer alami untuk melembabkan kulit setelah proses exfoliasi. (Butiran scrub paling halus)

SOLUSI KULIT SEHATMU😍❤ #facemisk #saffron #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #tipsglowing #glowing #wajahcerah #cantikalami #halal #scrub #cantik #skincare #tipscantik #lfl

BEAUTY SCRUB By @adeeva.ofc

Manfaat Beauty Scrub :

Scrub ini sangat bagus untuk mencegah Jerawat, dan mengecilkan Pori-Pori. Buat yang wajahnya Kasar, bertekstur, komedoan, atau bruntusan harus coba Scrub ini.

1. Coffee : Membersihkan komedo dan sel kulit mati
butirannya yang kasar dapat meng exfoliator kulit secara maksimal. 
2. Oatmeal : Mampu menetralkan pH kulit dan merawat kulit kering, serta ekstrak madu yang akan menjadi moisturizer alami untuk melembabkan kulit setelah proses exfoliasi. (Butiran scrub paling halus)

SOLUSI KULIT SEHATMU😍❤ #facemisk #saffron #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #tipsglowing #glowing #wajahcerah #cantikalami #halal #scrub #cantik #skincare #tipscantik #lfl
0 0 2 hours ago

Fungsi vitaline dalam tubuh :
⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. .
⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. .
⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. .
⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. .
⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang.
.
⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam.
.
⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. .
⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda)
Informasi lebih lanjut hubungi:
📱Wa : 089680687979 (FAST RESPON)

#suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #tipscantik #putih #skincare #vitalinetiens #oriflameindonesia #tiens #vitaline #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihkulit #pemutihherbal #tiensindonesia #pemutihbadantiens #kulitcerah #kulitcantik #obatherbal #produkkecantikan #pemutihkulitampuh

Fungsi vitaline dalam tubuh :
⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. .
⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. .
⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. .
⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. .
⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang.
.
⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam.
.
⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. .
⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) 
Informasi lebih lanjut hubungi:
📱Wa : 089680687979 (FAST RESPON)

#suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #tipscantik #putih #skincare #vitalinetiens #oriflameindonesia #tiens #vitaline #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihkulit #pemutihherbal #tiensindonesia #pemutihbadantiens #kulitcerah #kulitcantik #obatherbal #produkkecantikan #pemutihkulitampuh
0 0 3 hours ago

Sudahkah kamu kenal dengan apa yang kamu gunakan.
Belakangan ini, sedang marak diberitakan perihal produk-produk skincare yang ternyata sudah BPOM. Tapi ternyata, mengandung zat-zat berbahaya.

Tidak usah sebut nama, katakanlah produk ini "mawar".
Beredar produk berbahaya dengan mudah ini, menandakan kita harus lebih berhati-hati dalam memilih produk.

Gak hanya asal beli, tapi di cek juga komposisinya, sehingga kamu aman dan nyaman saat skincare-an.

Kalau kamu, kemudian bertanya-tanya juga tentang fabil. Bolehlah sini mimin jelasin.

Jadi fabil itu produk yang jelas halal, toyyib, dan aman. Diusung dengan konsep "Green Science", yaitu kombinasi bahan alami dan healthy ingredients, yang bisa dibuktikan di komposisi produk fabil.

Jadi kamu bisa dapetin cantik juga sehat dari skincare fabil 💞
.
#fabilbeauty #laskarfabil #testifabil #daycream #lipcream #loosepowder #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #kecantikankulitwajah #infokencatikan #cantikalami #wanitacantik #tipscantik #cantiksehat #kosmetikherbal #tutorialmakeup #kosmetikaman #kosmetikhalal

Sudahkah kamu kenal dengan apa yang kamu gunakan.
Belakangan ini, sedang marak diberitakan perihal produk-produk skincare yang ternyata sudah BPOM. Tapi ternyata, mengandung zat-zat berbahaya.

Tidak usah sebut nama, katakanlah produk ini "mawar".
Beredar produk berbahaya dengan mudah ini, menandakan kita harus lebih berhati-hati dalam memilih produk.

Gak hanya asal beli, tapi di cek juga komposisinya, sehingga kamu aman dan nyaman saat skincare-an.

Kalau kamu, kemudian bertanya-tanya juga tentang fabil. Bolehlah sini mimin jelasin.

Jadi fabil itu produk yang jelas halal, toyyib, dan aman. Diusung dengan konsep "Green Science", yaitu kombinasi bahan alami dan healthy ingredients, yang bisa dibuktikan di komposisi produk fabil.

Jadi kamu bisa dapetin cantik juga sehat dari skincare fabil 💞
.
#fabilbeauty #laskarfabil #testifabil #daycream #lipcream #loosepowder #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #kecantikankulitwajah #infokencatikan #cantikalami #wanitacantik #tipscantik #cantiksehat #kosmetikherbal #tutorialmakeup #kosmetikaman #kosmetikhalal
2 0 3 hours ago

Siapa yang gak tau pepatah terkenal ini? "Waktu adalah Uang" . Waktu berjalan tiap detik, menit, jam, dan hari.

Waktu tidak pernah berhenti setedik pun. Bahkan tidak bisa kita putar balik. Sehingga, ada baiknya mari pergunakan waktu sebaik-baiknya.

Gak usah lagi, kita buang waktu dengan hal-hal yang bikin ribet. Seperti dandan atau berhias diri terlalu lama.
Karena sebenarnya, waktu yang kamu buang untuk dandan, mungkin bisa lebih berguna lagi untuk hal yang positif.

Seperti, tak lupa sarapan sebelum beraktivitas. Hayo bener kan ? Kamu lebih sering mengutamakan ber make up dibanding sarapan?

Nah untuk itu, mimin datang memberikan yang satu ini. Tutorial makeup anti ribet.
Lima menit saja sudah cukup kok :) . Ampuh juga loh, saat kamu udah kesiangan, tapi tetep pengen dandan ;)
.
#fabilbeauty #laskarfabil #testifabil #daycream #lipcream #loosepowder #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #kecantikankulitwajah #infokencatikan #cantikalami #wanitacantik #tipscantik #cantiksehat #kosmetikherbal #tutorialmakeup #kosmetikaman #kosmetikhalal

Siapa yang gak tau pepatah terkenal ini? "Waktu adalah Uang" . Waktu berjalan tiap detik, menit, jam, dan hari.

Waktu tidak pernah berhenti setedik pun. Bahkan tidak bisa kita putar balik. Sehingga, ada baiknya mari pergunakan waktu sebaik-baiknya.

Gak usah lagi, kita buang waktu dengan hal-hal yang bikin ribet. Seperti dandan atau berhias diri terlalu lama.
Karena sebenarnya, waktu yang kamu buang untuk dandan, mungkin bisa lebih berguna lagi untuk hal yang positif.

Seperti, tak lupa sarapan sebelum beraktivitas. Hayo bener kan ? Kamu lebih sering mengutamakan ber make up dibanding sarapan?

Nah untuk itu, mimin datang memberikan yang satu ini. Tutorial makeup anti ribet.
Lima menit saja sudah cukup kok :) . Ampuh juga loh, saat kamu udah kesiangan, tapi tetep pengen dandan ;)
.
#fabilbeauty #laskarfabil #testifabil #daycream #lipcream #loosepowder #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #kecantikankulitwajah #infokencatikan #cantikalami #wanitacantik #tipscantik #cantiksehat #kosmetikherbal #tutorialmakeup #kosmetikaman #kosmetikhalal
3 0 3 hours ago

Assalamu'alaikum 😊😊
GLOWING PARAH GAEESS...
HEMPAS JERAWAT DAN KUSAM DENGAN MUDAH

yang punya masalah dengan wajah kusam berjerawat,bekas jerawat,kerutan,flek hitam membandel udah pakai macam2 skincare tapi hasilnya gitu2 aja.. Jangan sedih gaess udah ada bebwhite c paket acne dari @bebwhitec_beautyclinic yg siap mengatasi masalah pada wajahmu..testimoni udah banyak,skincare super ampuh, hanya 7-14 hari pemakaian udah bikin wajah cetar.
.
JANGAN JADI PENONTON AJA..
Yuuk ganti skincare lamamu dengan bebwhite c segera
Hanya 220rb / paket . .

Order & Konsultasi
.

Whatsapp : 085731511922
_
Akun Shopee : Riezkaskincare

FIX ORDER Langsung Format Order
Nama :
Alamat :
No tlp :
Orderan :
_ open agen & reseller
#bebwhitec #bebwhitecbeauty #bebwhitecskincare #bebwhiteccream #creampemutihwajah #creamglowing #creambpom #creamaman #creambumil #creambusui #creampemutih #creamhalal #creamterlaris #pemutihwajah #pemutihbpom #pemutihampuh #skincareaman #bebwhitecmalaysia #creammurahampuh #wajahglowing #bebwhitecglow #bebwhitecacne #distributorbebwhitec #pusatbebwhitec #tipscantik #obatjerawat #penghilangflek #penghilangkerutan #creammurah #wajahglowing #bebwhitechongkong

Assalamu'alaikum 😊😊
GLOWING PARAH GAEESS...
HEMPAS JERAWAT DAN KUSAM DENGAN MUDAH

yang punya masalah dengan wajah kusam berjerawat,bekas jerawat,kerutan,flek hitam membandel udah pakai macam2 skincare tapi hasilnya gitu2 aja.. Jangan sedih gaess udah ada bebwhite c paket acne dari @bebwhitec_beautyclinic yg siap mengatasi masalah pada wajahmu..testimoni udah banyak,skincare super ampuh, hanya 7-14 hari pemakaian udah bikin wajah cetar.
.
JANGAN JADI PENONTON AJA..
Yuuk ganti skincare lamamu dengan bebwhite c segera 
Hanya 220rb / paket . .

Order & Konsultasi
.

Whatsapp : 085731511922
_
Akun Shopee : Riezkaskincare

FIX ORDER Langsung Format Order
Nama :
Alamat :
No tlp :
Orderan :
_ open agen & reseller 
#bebwhitec #bebwhitecbeauty #bebwhitecskincare #bebwhiteccream #creampemutihwajah #creamglowing #creambpom #creamaman #creambumil #creambusui #creampemutih #creamhalal #creamterlaris #pemutihwajah #pemutihbpom #pemutihampuh #skincareaman #bebwhitecmalaysia #creammurahampuh #wajahglowing #bebwhitecglow #bebwhitecacne #distributorbebwhitec #pusatbebwhitec #tipscantik #obatjerawat #penghilangflek #penghilangkerutan #creammurah #wajahglowing #bebwhitechongkong
0 0 3 hours ago

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
1 0 3 hours ago

NAK BIBIR SIHAT? JOM KETAHUI 6 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE

1️⃣Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir.

2️⃣Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap.

3️⃣Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir.

4️⃣Avocado oil
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir.

5️⃣Coconut oil
Memperbaiki tekstur bibir kering & pecah.

6️⃣Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir.

Sape ada masalah bibir merekah tp nak try jgk #DemicaLipmatte ni?
Komen “SAYA” .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream
#demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #tipscantik #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicamanekurai #demicadabong #demicaketereh #demicaguchil #demicaselising #demicabunotpayung #demicakadok #demicapanji #demicaberis #demicakedailalat

NAK BIBIR SIHAT? JOM KETAHUI 6 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE

1️⃣Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir.

2️⃣Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap.

3️⃣Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir.

4️⃣Avocado oil
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir.

5️⃣Coconut oil
Memperbaiki tekstur bibir kering & pecah.

6️⃣Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir.

Sape ada masalah bibir merekah tp nak try jgk #DemicaLipmatte ni?
Komen “SAYA” .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream
#demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #tipscantik #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicamanekurai #demicadabong #demicaketereh #demicaguchil #demicaselising #demicabunotpayung #demicakadok #demicapanji #demicaberis #demicakedailalat
1 0 3 hours ago

Fakta yang masih belum banyak Orang Tahu!
Apa sih sebenarnya yang membuat Fabil berbeda dengan yang lain?

Mari mulai dengan memaknai sebuah kata "skincare".
Skincare jika diartikan secara harfiah berarti "perawatan wajah". Yang mana perawatan wajah ini, diharapkan bisa membuat wajah para penggunanya tak hanya sekedar cantik, tapi juga sehat.

Cantik dan sehat hanya bisa diwujdukan dengan produk yang menggunakan bahan aman dan juga herbal.

Fabil hadir untuk menjawab tantangan ini... Fabil adalah brand kosmetik dan skincare yang mengusung konsep "Green Science", yaitu mengkombinasikan botani dan healthy ingredients.
Tanpa ada alkohol, pewarna berbahaya, parfum, dan SLS.

Sehingga diharapkan fabilova bisa terus sehat dan selalu cantik :)
.
#fabilbeauty #laskarfabil #testifabil #daycream #lipcream #loosepowder #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #kecantikankulitwajah #infokencatikan #cantikalami #wanitacantik #tipscantik #cantiksehat #kosmetikherbal #tutorialmakeup #kosmetikaman #kosmetikhalal

Fakta yang masih belum banyak Orang Tahu!
Apa sih sebenarnya yang membuat Fabil berbeda dengan yang lain?

Mari mulai dengan memaknai sebuah kata "skincare".
Skincare jika diartikan secara harfiah berarti "perawatan wajah". Yang mana perawatan wajah ini, diharapkan bisa membuat wajah para penggunanya tak hanya sekedar cantik, tapi juga sehat.

Cantik dan sehat hanya bisa diwujdukan dengan produk yang menggunakan bahan aman dan juga herbal.

Fabil hadir untuk menjawab tantangan ini... Fabil adalah brand kosmetik dan skincare yang mengusung konsep "Green Science", yaitu mengkombinasikan botani dan healthy ingredients.
Tanpa ada alkohol, pewarna berbahaya, parfum, dan SLS.

Sehingga diharapkan fabilova bisa terus sehat dan selalu cantik :)
.
#fabilbeauty #laskarfabil #testifabil #daycream #lipcream #loosepowder #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #kecantikankulitwajah #infokencatikan #cantikalami #wanitacantik #tipscantik #cantiksehat #kosmetikherbal #tutorialmakeup #kosmetikaman #kosmetikhalal
3 0 3 hours ago

• CARA PILIH MOISTURIZER SESUAI DENGAN JENIS KULIT KAMU NIH •
.
Baru nyoba skincare routine tpi bingung harus cari pelembab yang sesuai dengan kulit kamu ? Nih mako punya caranya🤗 semog bermanfaat dan jangan tinggalkan moisturizer dalam urutan skincare kamu yaaa karna perannya penting dalam menjaga kelembaban supaya wajahmu tidak mudah keriput❤️
#tipscantik #skincareroutine #caramemilihmoisturizer #moisturizer #kulitsehatalami

• CARA PILIH MOISTURIZER SESUAI DENGAN JENIS KULIT KAMU NIH •
.
Baru nyoba skincare routine tpi bingung harus cari pelembab yang sesuai dengan kulit kamu ? Nih mako punya caranya🤗 semog bermanfaat dan jangan tinggalkan moisturizer dalam urutan skincare kamu yaaa karna perannya penting dalam menjaga kelembaban supaya wajahmu tidak mudah keriput❤️
#tipscantik #skincareroutine #caramemilihmoisturizer #moisturizer #kulitsehatalami
10 0 3 hours ago

• CARA PILIH MOISTURIZER SESUAI DENGAN JENIS KULIT KAMU NIH •
.
Baru nyoba skincare routine tpi bingung harus cari pelembab yang sesuai dengan kulit kamu ? Nih mako punya caranya🤗 semog bermanfaat dan jangan tinggalkan moisturizer dalam urutan skincare kamu yaaa karna perannya penting dalam menjaga kelembaban supaya wajahmu tidak mudah keriput❤️
#tipscantik #skincareroutine #caramemilihmoisturizer #moisturizer #kulitsehatalami

• CARA PILIH MOISTURIZER SESUAI DENGAN JENIS KULIT KAMU NIH •
.
Baru nyoba skincare routine tpi bingung harus cari pelembab yang sesuai dengan kulit kamu ? Nih mako punya caranya🤗 semog bermanfaat dan jangan tinggalkan moisturizer dalam urutan skincare kamu yaaa karna perannya penting dalam menjaga kelembaban supaya wajahmu tidak mudah keriput❤️
#tipscantik #skincareroutine #caramemilihmoisturizer #moisturizer #kulitsehatalami
0 0 3 hours ago

Kamu pilih Moreskin Loose Powder Natural atau Moreskin Loose Powder Bright?

Yang manapun pilihan kamu,
jangan lupa sesuaikan dengan warna kulit kamu ya girl!

Pemesanan 👇👇
Wa.me/085717575838

#Moreskin #kosmetik #tipscantik #tipssehat #skincare #kosmetikhalal #moreskinglow #moreskinskincare #cantikindonesia #tipsmakeup #tutorialmakeup #tampilcantik

Kamu pilih Moreskin Loose Powder Natural atau Moreskin Loose Powder Bright?

Yang manapun pilihan kamu, 
jangan lupa sesuaikan dengan warna kulit kamu ya girl!

Pemesanan 👇👇
Wa.me/085717575838

#Moreskin #kosmetik #tipscantik #tipssehat #skincare #kosmetikhalal #moreskinglow #moreskinskincare #cantikindonesia #tipsmakeup #tutorialmakeup #tampilcantik
0 0 3 hours ago

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream #demicagombak #demicauiagombak

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream #demicagombak #demicauiagombak
0 0 3 hours ago

LOTION DEMICA NI UTK ORG KULIT PUTIH JE KE?

Helloooo sape cakap? Putih atau gelap, laki atau pempuan semua boleh pakai laa. Tgk Asif pakai okayy je 💁🏻 Ekstrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion yg bg kulit lagi putih & lembap gittuwww🥛 .

www.wasap.my/60183747754
Klang shah alam

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION DEMICA NI UTK ORG KULIT PUTIH JE KE?

Helloooo sape cakap? Putih atau gelap, laki atau pempuan semua boleh pakai laa. Tgk Asif pakai okayy je 💁🏻 Ekstrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion yg bg kulit lagi putih & lembap gittuwww🥛 .

www.wasap.my/60183747754
Klang shah alam

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 3 hours ago

https://michamysbeautyjournal.blogspot.com/2017/01/lemon-sebagai-diy-exfoliate-lulur-dan.html

#diyskincare #tipscantik #lemon #skincare

https://michamysbeautyjournal.blogspot.com/2017/01/lemon-sebagai-diy-exfoliate-lulur-dan.html

#diyskincare #tipscantik #lemon #skincare
0 0 3 hours ago

DEMI CANTIK, APAPUN KU RELAKAN...
.
CEPAT !!! SIAPA NAK TAHU PENYELESAIAN DARI MEMPUNYAI MASALAH KULIT SUNBURN. JOM CUBA DEMICA LOTION DAN PAKAI SECARA KONSISTEN. INSYAALLAH BOLEH PULIH DARI SUNBURN.
.
SWIPE LEFT UNTUK TENGOK FEEDBACK !!!
.
#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte
#Demicajohor #demicasquadjohor
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DEMI CANTIK, APAPUN KU RELAKAN...
.
CEPAT !!! SIAPA NAK TAHU PENYELESAIAN DARI MEMPUNYAI MASALAH KULIT SUNBURN. JOM CUBA DEMICA LOTION DAN PAKAI SECARA KONSISTEN. INSYAALLAH BOLEH PULIH DARI SUNBURN.
.
SWIPE LEFT UNTUK TENGOK FEEDBACK !!!
.
#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte
#Demicajohor #demicasquadjohor
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 3 hours ago

KENAPA DEMICA LOTION NI VIRAL SANGAT?

1️⃣Bau wangi & tekstur halus
•Lotion ni bau lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.

2️⃣Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉 .

3️⃣Mudah digunakan
•Hanya goncangkan & spray je di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki

4️⃣SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn 🥵 .

Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea dgn agent berdekatan harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA DEMICA LOTION NI VIRAL SANGAT?

1️⃣Bau wangi & tekstur halus
•Lotion ni bau lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.

2️⃣Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉 .

3️⃣Mudah digunakan
•Hanya goncangkan & spray je di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki

4️⃣SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn 🥵 .

Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea dgn agent berdekatan harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 4 hours ago

DEMI CANTIK, APAPUN KU RELAKAN...
.
CEPAT !!! SIAPA NAK TAHU PENYELESAIAN DARI MEMPUNYAI MASALAH KULIT SUNBURN. JOM CUBA DEMICA LOTION DAN PAKAI SECARA KONSISTEN. INSYAALLAH BOLEH PULIH DARI SUNBURN.
.
#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte
#Demicajohor #demicasquadjohor
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DEMI CANTIK, APAPUN KU RELAKAN...
.
CEPAT !!! SIAPA NAK TAHU PENYELESAIAN DARI MEMPUNYAI MASALAH KULIT SUNBURN. JOM CUBA DEMICA LOTION DAN PAKAI SECARA KONSISTEN. INSYAALLAH BOLEH PULIH DARI SUNBURN.
.
#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte
#Demicajohor #demicasquadjohor
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 4 hours ago

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
“Sebelum keluar rumah, Sai apply #DemicaWhiteningLotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn dan nak make sure make up yang Sai pakai ni tak mudah crack.”
.
Haaa, Sai pun pakai #DemicaWhiteningLotion tau untuk melindungi kulit dan untuk make up tahan lebih lama.
.
Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni?
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa
.
Jom dapatkan SEKARANG.
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.
.
DM now untuk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea🤗
.
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
COD AREA PERLIS
.
.
#Demicawhiteninglotion #Demicantik #Demica #Demicasquad #Lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #nakputih #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demicatestimoni #Demicalipmatte #Demicaicecream #Demicaperlis #Demicakangar #Demicaarau #Demicakualaperlis #Demicapadangbesar #Demicabeseri #Demicabintong #seputihgadiskorea

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
“Sebelum keluar rumah, Sai apply #DemicaWhiteningLotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn dan nak make sure make up yang Sai pakai ni tak mudah crack.”
.
Haaa, Sai pun pakai #DemicaWhiteningLotion tau untuk melindungi kulit dan untuk make up tahan lebih lama.
.
Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni?
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa
.
Jom dapatkan SEKARANG.
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.
.
DM now untuk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea🤗
.
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
COD AREA PERLIS
.
.
#Demicawhiteninglotion #Demicantik #Demica #Demicasquad #Lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #nakputih #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demicatestimoni #Demicalipmatte #Demicaicecream #Demicaperlis #Demicakangar #Demicaarau #Demicakualaperlis #Demicapadangbesar #Demicabeseri #Demicabintong #seputihgadiskorea
0 0 4 hours ago

JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH! .

Senang je nak cantik, putih, flawless mcm Bella Astillah. Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT.

Korang tunggu apa lagi?
Jom dapatkan dgn #DemicaSquad berdekatan korang harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH! .

Senang je nak cantik, putih, flawless mcm Bella Astillah. Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT.

Korang tunggu apa lagi?
Jom dapatkan dgn #DemicaSquad berdekatan korang harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 4 hours ago

JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH! .

Senang je nak cantik, putih, flawless mcm Bella Astillah. Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT.

Korang tunggu apa lagi?
Jom dapatkan dgn #DemicaSquad berdekatan korang harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH! .

Senang je nak cantik, putih, flawless mcm Bella Astillah. Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT.

Korang tunggu apa lagi?
Jom dapatkan dgn #DemicaSquad berdekatan korang harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 4 hours ago

JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH! .

Senang je nak cantik, putih, flawless mcm Bella Astillah. Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT.

Korang tunggu apa lagi?
Jom dapatkan dgn #DemicaSquad berdekatan korang harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH! .

Senang je nak cantik, putih, flawless mcm Bella Astillah. Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT.

Korang tunggu apa lagi?
Jom dapatkan dgn #DemicaSquad berdekatan korang harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 4 hours ago

Sudahkah kamu kenal dengan apa yang kamu gunakan.😉
.
.
Belakangan ini, sedang marak diberitakan perihal produk-produk skincare yang ternyata sudah BPOM.
Tapi ternyata, mengandung zat-zat berbahaya. Tidak usah sebut nama, katakanlah produk ini "mawar"
.
Beredar produk berbahaya dengan mudah ini, menandakan kita harus lebih berhati-hati dalam memilih produk.
Gak hanya asal beli, tapi di cek juga komposisinya, sehingga kamu aman dan nyaman saat skincare-an.
.
Kalau kamu, kemudian bertanya-tanya juga tentang fabil.
Bolehlah sini mimin jelasin.
.
Jadi fabil itu produk yang jelas halal, toyyib, dan aman. Diusung dengan konsep "Green Science", yaitu kombinasi bahan alami dan healthy ingredients, yang bisa dibuktikan di komposisi produk fabil, insha Allah produk fabil berkah dan halal. Insha Allah buat kamu cantik dan juga sehat.😇🥰
.
.
.
#fabilbeauty #laskarfabil #testifabil #daycream #lipcream #loosepowder #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #kecantikankulitwajah #infokencatikan #cantikalami #wanitacantik #tipscantik #cantiksehat #kosmetikherbal #tutorialmakeup #kosmetikaman #kosmetikhalal #laskarfabilsamarinda #samarindaku #kotasamarinda #kotatepian

Sudahkah kamu kenal dengan apa yang kamu gunakan.😉
.
.
Belakangan ini, sedang marak diberitakan perihal produk-produk skincare yang ternyata sudah BPOM.
Tapi ternyata, mengandung zat-zat berbahaya. Tidak usah sebut nama, katakanlah produk ini "mawar"
.
Beredar produk berbahaya dengan mudah ini, menandakan kita harus lebih berhati-hati dalam memilih produk.
Gak hanya asal beli, tapi di cek juga komposisinya, sehingga kamu aman dan nyaman saat skincare-an.
.
Kalau kamu, kemudian bertanya-tanya juga tentang fabil.
Bolehlah sini mimin jelasin.
.
Jadi fabil itu produk yang jelas halal, toyyib, dan aman. Diusung dengan konsep "Green Science", yaitu kombinasi bahan alami dan healthy ingredients, yang bisa dibuktikan di komposisi produk fabil, insha Allah produk fabil berkah dan halal. Insha Allah buat kamu cantik dan juga sehat.😇🥰
.
.
.
 #fabilbeauty #laskarfabil #testifabil #daycream #lipcream #loosepowder #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #kecantikankulitwajah #infokencatikan #cantikalami #wanitacantik #tipscantik #cantiksehat #kosmetikherbal #tutorialmakeup #kosmetikaman #kosmetikhalal #laskarfabilsamarinda #samarindaku #kotasamarinda #kotatepian
0 0 4 hours ago

What is 60 seconds rule?

Cleansing your face with your finger for 60 seconds allows the ingredients in the cleanser actually works.
And allows enough time to properly dissolve makeup, dirt and oils on your face. So apalagi jomlahh mula dari sekarang dengan produk kayman 😌

#kaymanbeauty #kaymanbaling #kaymansungaipetani #kaymanbeautips #beautytips #tipscantik #tipsmakeup

What is 60 seconds rule?

Cleansing your face with your finger for 60 seconds allows the ingredients in the cleanser actually works. 
And allows enough time to properly dissolve makeup, dirt and oils on your face. So apalagi jomlahh mula dari sekarang dengan produk kayman 😌

#kaymanbeauty #kaymanbaling #kaymansungaipetani #kaymanbeautips  #beautytips #tipscantik #tipsmakeup
1 0 4 hours ago

JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH! .

Senang je nak cantik, putih, flawless mcm Bella Astillah. Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT.

Korang tunggu apa lagi?
Jom dapatkan dgn #DemicaSquad berdekatan korang harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH! .

Senang je nak cantik, putih, flawless mcm Bella Astillah. Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT.

Korang tunggu apa lagi?
Jom dapatkan dgn #DemicaSquad berdekatan korang harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 4 hours ago

Top #tipscantik posts

Siapa ada blackheads? Banyak dan berbiji biji di sekitar hidung berwarna hitam. Apa yang tak best blackheads ni, boleh nampak ketara dekat muka kita. Macam mana nak kulit cantik bila ada biji-biji macam ni? 😌
.
.
Blackhead adalah lebihan minyak dan kulit mati yang terkumpul pada kelenjar "sebaceous". Blackhead adalah pori yang tersumbat tetapi dalam keadaan permukaan kulit terbuka. Apabila terdedah kepada udara, akan berlaku pengoksidaan yang menyebabkan warna lebihan minyak dan kulit mati yang tersumbat itu berwarna hitam. .
.
Tag dan kongsi di IG STORY petua ni supaya lagi ramai kawan- kawan korang dapat bantu hilangkan blackheads dengan cara sangat mudah!

#tipscantik #tipslawa #tipsglowing #nakcantik #explorepage #explore #blackheadremoval #stivesscrub #sharingiscaring

Siapa ada blackheads? Banyak dan berbiji biji di sekitar hidung berwarna hitam. Apa yang tak best blackheads ni, boleh nampak ketara dekat muka kita. Macam mana nak kulit cantik bila ada biji-biji macam ni? 😌
.
.
Blackhead adalah lebihan minyak dan kulit mati yang terkumpul pada kelenjar "sebaceous". Blackhead adalah pori yang tersumbat tetapi dalam keadaan permukaan kulit terbuka. Apabila terdedah kepada udara, akan berlaku pengoksidaan yang menyebabkan warna lebihan minyak dan kulit mati yang tersumbat itu berwarna hitam. .
.
Tag dan kongsi di IG STORY petua ni supaya lagi ramai kawan- kawan korang dapat bantu hilangkan blackheads dengan cara sangat mudah!

#tipscantik #tipslawa #tipsglowing #nakcantik #explorepage #explore #blackheadremoval #stivesscrub #sharingiscaring
11,682 159 19 February, 2020

Baby oil ni harga dia murah je. Tapi multifungsi untuk kecantikan kulit. Kalau orang putih jadikan baby oil ni macam-macam trick untuk bulu mata, eyebag, parut jerawat, bibir gelap dan banyak lagi!
.
.
Caranya, mudah yakmattt. Ni pejam mata pun boleh buat dan. Slide setiap gambar untuk tips penuh.
.
.
Follow @ndiaqila @ndiaqila
Tag kawan-kawan korang yang belum tahu trik rahsia ni. Bahan paling senang nak cari, paling mudah nak buat. Selamat mencuba!
-

#sharingiscaring #sharetips #tipscantik #tipslawa #nakcantik #explorepage #explore

Baby oil ni harga dia murah je. Tapi multifungsi untuk kecantikan kulit. Kalau orang putih jadikan baby oil ni macam-macam trick untuk bulu mata, eyebag, parut jerawat, bibir gelap dan banyak lagi!
.
.
Caranya, mudah yakmattt. Ni pejam mata pun boleh buat dan. Slide setiap gambar untuk tips penuh.
.
.
Follow @ndiaqila @ndiaqila 
Tag kawan-kawan korang yang belum tahu trik rahsia ni. Bahan paling senang nak cari, paling mudah nak buat. Selamat mencuba!
-

#sharingiscaring #sharetips #tipscantik #tipslawa #nakcantik #explorepage #explore
15,384 74 30 January, 2020

Bibir gelap boleh buat kulit muka nampak kusam. Sebab tu ada orang sangat bergantung pada lipstick. Perlu pakai 24jam untuk elak muka jadi kusam. Bila kerap pakai, bibir akan nampak lebam dan gelap akibat bahan kimia tinggi pada lipstick.
.
.
Belum lagi lalui masalah bibir kering yang memeritkan. Mengelupas dan berdarah sampai pakai lipstick rasa tak selesa, tak smooth dan terkopek. .
.
Sebenarnya kulit bibir sangat nipis cuma terdiri dari 3-5 lapisan sahaja berbanding kulit muka biasa yang mempunyai 16 lapisan. .
.
📌Petua dapatkan bibir pinkish ada pada setiap gambar. Senang sangat! ! .
.
📌Pastikan minum air lebih dimusim cuaca yg tak menentu ni dan boleh cuba sapu WD secara nipis dkt seluruh bibir sebelum tidur. Ramai katanya yang sapu nipis WD di bibir bangun pagi bibir pinkish lembap. Wah multifungsi betulkan? .
.
Tips best ni sebab ramai sangat yang minta. Hanya tips berkesan yang akan dikongsi. So apa lagi, cepat tag kenalan korang!
#tipscantik #tipsglowing #tipsbibirmerah #sharingiscaring #nakcantik

Bibir gelap boleh buat kulit muka nampak kusam. Sebab tu ada orang sangat bergantung pada lipstick. Perlu pakai 24jam untuk elak muka jadi kusam. Bila kerap pakai, bibir akan nampak lebam dan gelap akibat bahan kimia tinggi pada lipstick.
.
.
Belum lagi lalui masalah bibir kering yang memeritkan. Mengelupas dan berdarah sampai pakai lipstick rasa tak selesa, tak smooth dan terkopek. .
.
Sebenarnya kulit bibir sangat nipis cuma terdiri dari 3-5 lapisan sahaja berbanding kulit muka biasa yang mempunyai 16 lapisan. .
.
📌Petua dapatkan bibir pinkish ada pada setiap gambar. Senang sangat! ! .
.
📌Pastikan minum air lebih dimusim cuaca yg tak menentu ni dan boleh cuba sapu WD secara nipis dkt seluruh bibir sebelum tidur. Ramai katanya yang sapu nipis WD di bibir bangun pagi bibir pinkish lembap. Wah multifungsi betulkan? .
.
Tips best ni sebab ramai sangat yang minta. Hanya tips berkesan yang akan dikongsi. So apa lagi, cepat tag kenalan korang! 
#tipscantik #tipsglowing #tipsbibirmerah #sharingiscaring #nakcantik
6,781 67 18 February, 2020

Senang gila nak cantik Jom buat 💕
.
.
Tag someone or your Friends and Follow @ndiaqila for more information 🎀
-
-
#tipscantik #tipslawa #tipsglowing #sharingiscaring #explorepage #explore #nakcantik

Senang gila nak cantik Jom buat 💕
.
.
Tag someone or your Friends and Follow @ndiaqila for more information 🎀
-
-
#tipscantik #tipslawa #tipsglowing #sharingiscaring #explorepage #explore #nakcantik
3,097 36 22 February, 2020

Move on itu emang sulit tapi harus dijalani 🙃 Seperti @dittamakeup ini yang bikin tutorial makeup move on sambil lipsync 🤣
.
Follow @cchannel_id | @cchannel_food_id | @cchannel_makeup_id | @cchannel_lifestyle_id
.
Ingin video kamu di repost seperti @dittamakeup ?
Yuk ikutan C CHANNEL Fellas of The Week dan buat video makeup tutorial terbaikmu. Jangan lupa pakai #cchannelbeautyid dan #cchannelfellas, kemudian jangan lupa juga mention @cchannel_beauty_id di video tutorialmu dan video terpilih akan repost di @cchannel_beauty_id. Psst, untuk video terbaik akan mendapatkan giveaway pada setiap minggunya lho!💛
.
#cchannelid #cchannelid #cchannelbeauty #cchannelbeautyid #makeuphangout #tutorialmakeup #tipscantik #bloggermakeup #ponds #bloggerlife #eyeshadow #makeuptutorial #makeupideas #makeupoftheday #moveon #mantan #makeuptime

Move on itu emang sulit tapi harus dijalani 🙃 Seperti @dittamakeup ini yang bikin tutorial makeup move on sambil lipsync 🤣
.
Follow @cchannel_id | @cchannel_food_id | @cchannel_makeup_id | @cchannel_lifestyle_id
.
Ingin video kamu di repost seperti @dittamakeup ?
Yuk ikutan C CHANNEL Fellas of The Week dan buat video makeup tutorial terbaikmu. Jangan lupa pakai #cchannelbeautyid dan #cchannelfellas, kemudian jangan lupa juga mention @cchannel_beauty_id di video tutorialmu dan video terpilih akan repost di @cchannel_beauty_id. Psst, untuk video terbaik akan mendapatkan giveaway pada setiap minggunya lho!💛
.
#cchannelid #cchannelid #cchannelbeauty #cchannelbeautyid #makeuphangout #tutorialmakeup #tipscantik #bloggermakeup #ponds #bloggerlife #eyeshadow #makeuptutorial #makeupideas #makeupoftheday #moveon #mantan #makeuptime
6,268 56 15 January, 2020

bikin aloe vera soothing gel sendiri mau tau caranya ?? ini dijamin original guys no produk KW KW langsung dari alam 😉😂⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
Tag temanmu untuk berbagi informasi berfaedah ini 👭⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
Like 💓 & share juga ke temanmu yang mungkin punya banyak stok aloe vera dirumahnya 😍😍.⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
💓 Follow 👉@101_tutorialmakeup .⁣⁣⁣⁣⁣
💓 Follow 👉@101_tutorialmakeup .⁣⁣⁣⁣⁣
💓 Follow 👉@101_tutorialmakeup .⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
Semoga bermanfaat 💓💓⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
#dandan #makeupsendiri #perawatanwajah #tipskecantikan #tipscantik #tutorialdandan #tutorialmakeupsimple #tutorialmakeuplg #makeuppemula #videomakeuptutorial #videomakeup #tutorialmakeupkorea #tutorialmakeuphijab #tutorialmakeupkece #tutorialalis #tutorialmakeupcantik #tipsdandan #tutorialmakeupmata #tutorialmakeupvideo #tutorialmakeupkorea

bikin aloe vera soothing gel sendiri mau tau caranya ?? ini dijamin original guys no produk KW KW langsung dari alam 😉😂⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
Tag temanmu untuk berbagi informasi berfaedah ini 👭⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
Like 💓 & share juga ke temanmu yang mungkin punya banyak stok aloe vera dirumahnya 😍😍.⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
💓 Follow 👉@101_tutorialmakeup .⁣⁣⁣⁣⁣
💓 Follow 👉@101_tutorialmakeup .⁣⁣⁣⁣⁣
💓 Follow 👉@101_tutorialmakeup .⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
Semoga bermanfaat 💓💓⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
#dandan #makeupsendiri #perawatanwajah #tipskecantikan #tipscantik #tutorialdandan #tutorialmakeupsimple #tutorialmakeuplg #makeuppemula #videomakeuptutorial #videomakeup #tutorialmakeupkorea #tutorialmakeuphijab #tutorialmakeupkece #tutorialalis #tutorialmakeupcantik #tipsdandan #tutorialmakeupmata #tutorialmakeupvideo #tutorialmakeupkorea
4,701 51 5 February, 2020

Baru sekarang iseng make up an bold seniat ini 😂💜 #tampilcantik #makeupbyme #belajarmakeup #tipscantik #makeupselfie #boldmakeup

Baru sekarang iseng make up an bold seniat ini 😂💜 #tampilcantik #makeupbyme #belajarmakeup #tipscantik #makeupselfie #boldmakeup
144 3 23 February, 2020

Ibu..
Dia adalag seseorang yang selalu menyayangi kita. Dulu, kemarin, hari ini, esok dan seterusnya. Bahkan ketika kita belum dilahirkan.

Bagaimanapun sikap kita, bagaimana perubahan kita, kasihnya takkan berubah.

#maducantik #puisi #tulisbis #parenting #selamatpagi #sukses #bisnis #peluangbisnis #openmarketer #lowongankerja #sahabatsurga #muslimah #inspirasimuslimah #sahabatmuslimah #perawatanwajah #infokesehatan #kotamalang #bekasi #tipscantik #skincarehalal #skincaremurah #tipsskincare

Ibu..
Dia adalag seseorang yang selalu menyayangi kita. Dulu, kemarin, hari ini, esok dan seterusnya. Bahkan ketika kita belum dilahirkan.

Bagaimanapun sikap kita, bagaimana perubahan kita, kasihnya takkan berubah.

#maducantik  #puisi #tulisbis  #parenting #selamatpagi #sukses #bisnis #peluangbisnis #openmarketer #lowongankerja #sahabatsurga #muslimah #inspirasimuslimah #sahabatmuslimah #perawatanwajah #infokesehatan #kotamalang #bekasi #tipscantik #skincarehalal #skincaremurah #tipsskincare
255 2 25 February, 2020