#tipscantik Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tipscantik and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
1.4
Average comment
0.4
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@demicasabah_lahaddatu Profile picture

@demicasabah_lahaddatu

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion
#Demicasabah #Demicalahaddatu #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamdilla

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion
#Demicasabah #Demicalahaddatu #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamdilla
0 0 9 minutes ago
@demicakotabharubyummizahra Profile picture

@demicakotabharubyummizahra

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Sape nak?? Ready stock...
Wasap pqah
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Sape nak?? Ready stock...
Wasap pqah
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters
0 0 49 minutes ago
@demicakotabharubyummizahra Profile picture

@demicakotabharubyummizahra

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Sape nak?? Ready stock...
Wasap pqah
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Sape nak?? Ready stock...
Wasap pqah
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters
0 0 49 minutes ago
@demicakotabharubyummizahra Profile picture

@demicakotabharubyummizahra

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Sape nak?? Ready stock...
Wasap pqah
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Sape nak?? Ready stock...
Wasap pqah
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters
0 0 50 minutes ago
@demica_ori Profile picture

@demica_ori

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@demicalotion_ciklang_sg.petani Profile picture

@demicalotion_ciklang_sg.petani

Sungai Petani

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh Ain nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Ain ni💜
.
Alhamdulillah Anis happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp SEKARANG📲 . 01156688266
.
#DemicaWhiteningLotion #demicatumpat #demicakotabharu #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #DemicaSquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicakglaut #tumpat #demicakelantan #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik #sungaipetani

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh Ain nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Ain ni💜
.
Alhamdulillah Anis happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp SEKARANG📲 . 01156688266
.
#DemicaWhiteningLotion #demicatumpat #demicakotabharu #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #DemicaSquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicakglaut #tumpat #demicakelantan #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik #sungaipetani
4 1 1 hour ago
@demica_ori Profile picture

@demica_ori

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
👇👇👇📳
0132824451
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
👇👇👇📳
0132824451
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@demica_ori Profile picture

@demica_ori

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@demica_ori Profile picture

@demica_ori

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa yang kutuk uolss dayang senandung tu now is cant ! alhamdulillah 💖🥰 Customer kita putih dari hujung rambut ke hujung kaki tau 💯
.
So siapa lagi belum dapaatkan #mixberryy sumpah qis kata memang terbaik ! 💖 Rugi tak takgrab sebab bestt💗 Siapa nak qis belanja postage cepat whatsapp cepat !
.
siapa cepat dia dapat tau 🥰 sebab stock laju je habis so first come first serve 🎉💯 whatsapp qis cepat +6011-11180105💖🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa yang kutuk uolss dayang senandung tu now is cant ! alhamdulillah 💖🥰 Customer kita putih dari hujung rambut ke hujung kaki tau 💯
.
So siapa lagi belum dapaatkan #mixberryy sumpah qis kata memang terbaik ! 💖 Rugi tak takgrab sebab bestt💗 Siapa nak qis belanja postage cepat whatsapp cepat !
.
siapa cepat dia dapat tau 🥰 sebab stock laju je habis so first come first serve 🎉💯 whatsapp qis cepat +6011-11180105💖🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 1 1 hour ago
@demica.kotabharu Profile picture

@demica.kotabharu

Kota Bharu

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@demica.kotabharu Profile picture

@demica.kotabharu

Kota Bharu

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@demica.kotabharu Profile picture

@demica.kotabharu

Kota Bharu

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@demica.kotabharu Profile picture

@demica.kotabharu

Kota Bharu

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@demica.kotabharu Profile picture

@demica.kotabharu

Kota Bharu

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ?
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ? 
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin  next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 2 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ?
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ? 
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin  next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 1 1 hour ago
@demica.kotabharu Profile picture

@demica.kotabharu

Kota Bharu

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@demicalotion_ciklang_sg.petani Profile picture

@demicalotion_ciklang_sg.petani

Sungai Petani

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU


SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.


Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah :


Contoh : SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98


Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.


Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit


Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴


#DemicaWhiteningLotion
#Demica
#Demicantik
#jomputih
#lotionputih
#lotionputihajaib
#Lotionputihgebu
#sayanakputih
#putihcepat
#putihsihat
#tipsputih
#nakputih
#putihgebu
#kulitputih
#kulitcantik
#kulitsihat
#kulitlembut
#nakcantik
#tipscantik
#putihberseri
#seputihgadiskorea

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
•
•
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
•
•
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah :
•
•
Contoh : SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
•
•
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
•
•
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
•
•
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
•
•
#DemicaWhiteningLotion 
#Demica 
#Demicantik 
#jomputih 
#lotionputih 
#lotionputihajaib
#Lotionputihgebu
#sayanakputih 
#putihcepat 
#putihsihat 
#tipsputih 
#nakputih 
#putihgebu 
#kulitputih 
#kulitcantik 
#kulitsihat 
#kulitlembut 
#nakcantik 
#tipscantik 
#putihberseri 
#seputihgadiskorea
2 2 1 hour ago
@demica.kotabharu Profile picture

@demica.kotabharu

Kota Bharu

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@demica.kotabharu Profile picture

@demica.kotabharu

Kota Bharu

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@demica.kotabharu Profile picture

@demica.kotabharu

Kota Bharu

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Kurang minum air kosong tapi still nampak kesan consume #mixberry 🍓🍇 Alhamdulillah 👏 almost everyday kita dapat feedback positif dari customer 🥰
.
.
Qis tahu ramai stress dengan masalah jerawat semua, korang whatsapp qis bagi tahu mcm mana keadaan skin korang insha allah qis boleh bantu 🍑💖 Dah takmo sedih sedih, siapa nak qis tolong cepat whatsapp qis 🔥
.
Whatsapp +6011-11180105 untuk purchase mixberry 🛒📲
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
.

Kurang minum air kosong tapi still nampak kesan consume #mixberry 🍓🍇 Alhamdulillah 👏 almost everyday kita dapat feedback positif dari customer 🥰
.
.
Qis tahu ramai stress dengan masalah jerawat semua, korang whatsapp qis bagi tahu mcm mana keadaan skin korang insha allah qis boleh bantu 🍑💖 Dah takmo sedih sedih, siapa nak qis tolong cepat whatsapp qis 🔥
.
Whatsapp +6011-11180105 untuk purchase mixberry 🛒📲
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
.
1 1 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 1 1 hour ago
@demicalotion_ciklang_sg.petani Profile picture

@demicalotion_ciklang_sg.petani

Sungai Petani

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamciktynAwesome

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamciktynAwesome
3 1 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
3 1 1 hour ago
@infosehatdunia Profile picture

@infosehatdunia

Diungkapkan psikolog Rena Masri bahwa hypophrenia merupakan gangguan yang membuat seseorang bisa sedih atau menangis secara tiba tiba. Penyebabnya juga bermacam-macam, entah itu trauma yang tidak terselesaikan, masih mengalami perasaan kehilangan, dan lain sebagainya.
.
Hypophrenia bisa dipicu perasaan kehilangan yang sangat mendalam, traumatis dan rasa sedih mendalam ini bisa muncul mendadak. Keterkaitan masa lalu yang pahit atau pengalaman buruk tak terlupakan, bisa jadi pemicunya.
Repost @say.kesehatan
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
➖➖➖➖➖
Tekan ♥ dan mention teman kamu sebanyak2nya yaa biar makin banyak yang tahu info ini 😘
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Follow Juga Yuk 👇
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Follow @tipssehatindo
Follow @tipssehatindo
Follow @tipssehatindo
Agar Kita Makin Semangat Updatenya.
➖➖➖➖➖
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
#zonasehati #sehat #kesehatan #tipssehat #tipssehatalami #tipscantik #tipskesehatan #jagakesehatan #carasehat #infomenarik #indonesia #jakarta #bandung #surabaya #info #viral #hypophrenia

Diungkapkan psikolog Rena Masri bahwa hypophrenia merupakan gangguan yang membuat seseorang bisa sedih atau menangis secara tiba tiba. Penyebabnya juga bermacam-macam, entah itu trauma yang tidak terselesaikan, masih mengalami perasaan kehilangan, dan lain sebagainya.
.
Hypophrenia bisa dipicu perasaan kehilangan yang sangat mendalam, traumatis dan rasa sedih mendalam ini bisa muncul mendadak. Keterkaitan masa lalu yang pahit atau pengalaman buruk tak terlupakan, bisa jadi pemicunya.
Repost @say.kesehatan
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
➖➖➖➖➖
Tekan ♥ dan mention teman kamu sebanyak2nya yaa biar makin banyak yang tahu info ini 😘
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Follow Juga Yuk 👇
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Follow @tipssehatindo
Follow @tipssehatindo
Follow @tipssehatindo
Agar Kita Makin Semangat Updatenya.
➖➖➖➖➖
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
#zonasehati #sehat #kesehatan #tipssehat #tipssehatalami #tipscantik #tipskesehatan #jagakesehatan #carasehat #infomenarik #indonesia #jakarta #bandung #surabaya #info #viral #hypophrenia
4 0 1 hour ago
@fabilskin.owner Profile picture

@fabilskin.owner

Mashaa Allah.. Terimakasih untuk kepercayaannya Sahabat. Semoga Fabil Skin dapat membantu ikhtiar Sahabat dalam mengatasi berbagai permasalahan kulit yang dihadapi. 😊💕
Jangan lupa gunakan Fabil Skin secara rutin yaa. 💕
.
Mau order? Mau konsultasi? Ups, nggak perlu bingung-bingung. Cukup tinggalkan pertanyaan Sahabat di kolom komentar, jari-jari mimin siap jawab satu per satu. Okey? 😊
.
.
.
==========================
.
.
🍃 INFO & PEMSANAN 🍃
📩📩
KLIK LINK DI BIO 😘
Free Ongkir via SHOPEE 👉 👉 Klik Link di Bio
.
.
.
#testimoni #testiFabil #realtestimoni #realtesti #testimoniasli #testi #testicustomer #jualanberkah #fabil #fabilskin #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilherbal #cantiksehatislami #TipsCantik #tipsputihalami #pemutih #obatjerawatampuh #jerawat #penghilangjerawat #tutorialmakeup #tutorialhijab #fabilskinlampung #fabillampung #fabilbeauty

Mashaa Allah.. Terimakasih untuk kepercayaannya Sahabat. Semoga Fabil Skin dapat membantu ikhtiar Sahabat dalam mengatasi berbagai permasalahan kulit yang dihadapi. 😊💕
Jangan lupa gunakan Fabil Skin secara rutin yaa. 💕
.
Mau order? Mau konsultasi? Ups, nggak perlu bingung-bingung. Cukup tinggalkan pertanyaan Sahabat di kolom komentar, jari-jari mimin siap jawab satu per satu. Okey? 😊
.
.
.
==========================
.
.
🍃 INFO & PEMSANAN 🍃
📩📩
KLIK LINK DI BIO 😘
Free Ongkir via SHOPEE 👉 👉 Klik Link di Bio
.
.
.
#testimoni #testiFabil #realtestimoni #realtesti #testimoniasli #testi #testicustomer #jualanberkah #fabil #fabilskin #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilherbal #cantiksehatislami #TipsCantik #tipsputihalami #pemutih #obatjerawatampuh #jerawat #penghilangjerawat #tutorialmakeup #tutorialhijab #fabilskinlampung #fabillampung #fabilbeauty
0 0 1 hour ago
@fabilskinpusat Profile picture

@fabilskinpusat

Mashaa Allah.. Terimakasih untuk kepercayaannya Sahabat. Semoga Fabil Skin dapat membantu ikhtiar Sahabat dalam mengatasi berbagai permasalahan kulit yang dihadapi. 😊💕
Jangan lupa gunakan Fabil Skin secara rutin yaa. 💕
.
Mau order? Mau konsultasi? Ups, nggak perlu bingung-bingung. Cukup tinggalkan pertanyaan Sahabat di kolom komentar, jari-jari mimin siap jawab satu per satu. Okey? 😊
.
.
.
==========================
.
.
🍃 INFO & PEMSANAN 🍃
📩📩
KLIK LINK DI BIO 😘
Free Ongkir via SHOPEE 👉 👉 Klik Link di Bio
.
.
.
#testimoni #testiFabil #realtestimoni #realtesti #testimoniasli #testi #testicustomer #jualanberkah #fabil #fabilskin #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilherbal #cantiksehatislami #TipsCantik #tipsputihalami #pemutih #obatjerawatampuh #jerawat #penghilangjerawat #tutorialmakeup #tutorialhijab #fabilskinlampung #fabillampung #fabilbeauty

Mashaa Allah.. Terimakasih untuk kepercayaannya Sahabat. Semoga Fabil Skin dapat membantu ikhtiar Sahabat dalam mengatasi berbagai permasalahan kulit yang dihadapi. 😊💕
Jangan lupa gunakan Fabil Skin secara rutin yaa. 💕
.
Mau order? Mau konsultasi? Ups, nggak perlu bingung-bingung. Cukup tinggalkan pertanyaan Sahabat di kolom komentar, jari-jari mimin siap jawab satu per satu. Okey? 😊
.
.
.
==========================
.
.
🍃 INFO & PEMSANAN 🍃
📩📩
KLIK LINK DI BIO 😘
Free Ongkir via SHOPEE 👉 👉 Klik Link di Bio
.
.
.
#testimoni #testiFabil #realtestimoni #realtesti #testimoniasli #testi #testicustomer #jualanberkah #fabil #fabilskin #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilherbal #cantiksehatislami #TipsCantik #tipsputihalami #pemutih #obatjerawatampuh #jerawat #penghilangjerawat #tutorialmakeup #tutorialhijab #fabilskinlampung #fabillampung #fabilbeauty
0 0 1 hour ago
@fabilskin.lampung Profile picture

@fabilskin.lampung

Mashaa Allah.. Terimakasih untuk kepercayaannya Sahabat. Semoga Fabil Skin dapat membantu ikhtiar Sahabat dalam mengatasi berbagai permasalahan kulit yang dihadapi. 😊💕
Jangan lupa gunakan Fabil Skin secara rutin yaa. 💕
.
Mau order? Mau konsultasi? Ups, nggak perlu bingung-bingung. Cukup tinggalkan pertanyaan Sahabat di kolom komentar, jari-jari mimin siap jawab satu per satu. Okey? 😊
.
.
.
==========================
.
.
🍃 INFO & PEMSANAN 🍃
📩📩
KLIK LINK DI BIO 😘
Free Ongkir via SHOPEE 👉 👉 Klik Link di Bio
.
.
.
#testimoni #testiFabil #realtestimoni #realtesti #testimoniasli #testi #testicustomer #jualanberkah #fabil #fabilskin #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilherbal #cantiksehatislami #TipsCantik #tipsputihalami #pemutih #obatjerawatampuh #jerawat #penghilangjerawat #tutorialmakeup #tutorialhijab #fabilskinlampung #fabillampung #fabilbeauty

Mashaa Allah.. Terimakasih untuk kepercayaannya Sahabat. Semoga Fabil Skin dapat membantu ikhtiar Sahabat dalam mengatasi berbagai permasalahan kulit yang dihadapi. 😊💕
Jangan lupa gunakan Fabil Skin secara rutin yaa. 💕
.
Mau order? Mau konsultasi? Ups, nggak perlu bingung-bingung. Cukup tinggalkan pertanyaan Sahabat di kolom komentar, jari-jari mimin siap jawab satu per satu. Okey? 😊
.
.
.
==========================
.
.
🍃 INFO & PEMSANAN 🍃
📩📩
KLIK LINK DI BIO 😘
Free Ongkir via SHOPEE 👉 👉 Klik Link di Bio
.
.
.
#testimoni #testiFabil #realtestimoni #realtesti #testimoniasli #testi #testicustomer #jualanberkah #fabil #fabilskin #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilherbal #cantiksehatislami #TipsCantik #tipsputihalami #pemutih #obatjerawatampuh #jerawat #penghilangjerawat #tutorialmakeup #tutorialhijab #fabilskinlampung #fabillampung #fabilbeauty
0 0 1 hour ago
@fabilskin.lpg Profile picture

@fabilskin.lpg

Mashaa Allah.. Terimakasih untuk kepercayaannya Sahabat. Semoga Fabil Skin dapat membantu ikhtiar Sahabat dalam mengatasi berbagai permasalahan kulit yang dihadapi. 😊💕
Jangan lupa gunakan Fabil Skin secara rutin yaa. 💕
.
Mau order? Mau konsultasi? Ups, nggak perlu bingung-bingung. Cukup tinggalkan pertanyaan Sahabat di kolom komentar, jari-jari mimin siap jawab satu per satu. Okey? 😊
.
.
.
==========================
.
.
🍃 INFO & PEMSANAN 🍃
📩📩
KLIK LINK DI BIO 😘
Free Ongkir via SHOPEE 👉 👉 Klik Link di Bio
.
.
.
#testimoni #testiFabil #realtestimoni #realtesti #testimoniasli #testi #testicustomer #jualanberkah #fabil #fabilskin #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilherbal #cantiksehatislami #TipsCantik #tipsputihalami #pemutih #obatjerawatampuh #jerawat #penghilangjerawat #tutorialmakeup #tutorialhijab #fabilskinlampung #fabillampung #fabilbeauty

Mashaa Allah.. Terimakasih untuk kepercayaannya Sahabat. Semoga Fabil Skin dapat membantu ikhtiar Sahabat dalam mengatasi berbagai permasalahan kulit yang dihadapi. 😊💕
Jangan lupa gunakan Fabil Skin secara rutin yaa. 💕
.
Mau order? Mau konsultasi? Ups, nggak perlu bingung-bingung. Cukup tinggalkan pertanyaan Sahabat di kolom komentar, jari-jari mimin siap jawab satu per satu. Okey? 😊
.
.
.
==========================
.
.
🍃 INFO & PEMSANAN 🍃
📩📩
KLIK LINK DI BIO 😘
Free Ongkir via SHOPEE 👉 👉 Klik Link di Bio
.
.
.
#testimoni #testiFabil #realtestimoni #realtesti #testimoniasli #testi #testicustomer #jualanberkah #fabil #fabilskin #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilherbal #cantiksehatislami #TipsCantik #tipsputihalami #pemutih #obatjerawatampuh #jerawat #penghilangjerawat #tutorialmakeup #tutorialhijab #fabilskinlampung #fabillampung #fabilbeauty
0 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Terlajak putih kateko, alhamdulillah mujur ada #mixberry 😘💖 Happy naw naw ! Best nya 🥰😍
.
Putih melepak kateko ambik #mixberry best nya ! Takpayah nak cucuk tang sana cucuk tang sini 😂💖 Qis cerita benda paling simple je tinggal kemam & u terpaksa putih 🔥❤️
.
Tunggu apa lagi ?
Takkan tengok je ? Ramai dah grab sampai kena restock everyday tau 😍💖 Alhamdulillah thank you ! So siapa belum dapatkan lagi or nak jana income boleh whatsapp +6011-11180105🛒🍑
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Terlajak putih kateko, alhamdulillah mujur ada #mixberry 😘💖 Happy naw naw ! Best nya 🥰😍
.
Putih melepak kateko ambik #mixberry best nya ! Takpayah nak cucuk tang sana cucuk tang sini 😂💖 Qis cerita benda paling simple je tinggal kemam & u terpaksa putih 🔥❤️
.
Tunggu apa lagi ? 
Takkan tengok je ? Ramai dah grab sampai kena restock everyday tau 😍💖 Alhamdulillah thank you ! So siapa belum dapatkan lagi or nak jana income boleh whatsapp +6011-11180105🛒🍑
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 1 1 hour ago
@fabilskin.lpg Profile picture

@fabilskin.lpg

Mashaa Allah.. Terimakasih untuk kepercayaannya Sahabat. Semoga Fabil Skin dapat membantu ikhtiar Sahabat dalam mengatasi berbagai permasalahan kulit yang dihadapi. 😊💕
Jangan lupa gunakan Fabil Skin secara rutin yaa. 💕
.
Mau order? Mau konsultasi? Ups, nggak perlu bingung-bingung. Cukup tinggalkan pertanyaan Sahabat di kolom komentar, jari-jari mimin siap jawab satu per satu. Okey? 😊
.
.
.
==========================
.
.
🍃 INFO & PEMSANAN 🍃
📩📩
KLIK LINK DI BIO 😘
Free Ongkir via SHOPEE 👉 👉 Klik Link di Bio
.
.
.
#testimoni #testiFabil #realtestimoni #realtesti #testimoniasli #testi #testicustomer #jualanberkah #fabil #fabilskin #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilherbal #cantiksehatislami #TipsCantik #tipsputihalami #pemutih #obatjerawatampuh #jerawat #penghilangjerawat #tutorialmakeup #tutorialhijab #fabilskinlampung #fabillampung #fabilbeauty

Mashaa Allah.. Terimakasih untuk kepercayaannya Sahabat. Semoga Fabil Skin dapat membantu ikhtiar Sahabat dalam mengatasi berbagai permasalahan kulit yang dihadapi. 😊💕
Jangan lupa gunakan Fabil Skin secara rutin yaa. 💕
.
Mau order? Mau konsultasi? Ups, nggak perlu bingung-bingung. Cukup tinggalkan pertanyaan Sahabat di kolom komentar, jari-jari mimin siap jawab satu per satu. Okey? 😊
.
.
.
==========================
.
.
🍃 INFO & PEMSANAN 🍃
📩📩
KLIK LINK DI BIO 😘
Free Ongkir via SHOPEE 👉 👉 Klik Link di Bio
.
.
.
#testimoni #testiFabil #realtestimoni #realtesti #testimoniasli #testi #testicustomer #jualanberkah #fabil #fabilskin #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilherbal #cantiksehatislami #TipsCantik #tipsputihalami #pemutih #obatjerawatampuh #jerawat #penghilangjerawat #tutorialmakeup #tutorialhijab #fabilskinlampung #fabillampung #fabilbeauty
0 0 1 hour ago
@fabilskin.lampung Profile picture

@fabilskin.lampung

Mashaa Allah.. Terimakasih untuk kepercayaannya Sahabat. Semoga Fabil Skin dapat membantu ikhtiar Sahabat dalam mengatasi berbagai permasalahan kulit yang dihadapi. 😊💕
Jangan lupa gunakan Fabil Skin secara rutin yaa. 💕
.
Mau order? Mau konsultasi? Ups, nggak perlu bingung-bingung. Cukup tinggalkan pertanyaan Sahabat di kolom komentar, jari-jari mimin siap jawab satu per satu. Okey? 😊
.
.
.
==========================
.
.
🍃 INFO & PEMSANAN 🍃
📩📩
KLIK LINK DI BIO 😘
Free Ongkir via SHOPEE 👉 👉 Klik Link di Bio
.
.
.
#testimoni #testiFabil #realtestimoni #realtesti #testimoniasli #testi #testicustomer #jualanberkah #fabil #fabilskin #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilherbal #cantiksehatislami #TipsCantik #tipsputihalami #pemutih #obatjerawatampuh #jerawat #penghilangjerawat #tutorialmakeup #tutorialhijab #fabilskinlampung #fabillampung #fabilbeauty

Mashaa Allah.. Terimakasih untuk kepercayaannya Sahabat. Semoga Fabil Skin dapat membantu ikhtiar Sahabat dalam mengatasi berbagai permasalahan kulit yang dihadapi. 😊💕
Jangan lupa gunakan Fabil Skin secara rutin yaa. 💕
.
Mau order? Mau konsultasi? Ups, nggak perlu bingung-bingung. Cukup tinggalkan pertanyaan Sahabat di kolom komentar, jari-jari mimin siap jawab satu per satu. Okey? 😊
.
.
.
==========================
.
.
🍃 INFO & PEMSANAN 🍃
📩📩
KLIK LINK DI BIO 😘
Free Ongkir via SHOPEE 👉 👉 Klik Link di Bio
.
.
.
#testimoni #testiFabil #realtestimoni #realtesti #testimoniasli #testi #testicustomer #jualanberkah #fabil #fabilskin #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilherbal #cantiksehatislami #TipsCantik #tipsputihalami #pemutih #obatjerawatampuh #jerawat #penghilangjerawat #tutorialmakeup #tutorialhijab #fabilskinlampung #fabillampung #fabilbeauty
0 0 1 hour ago

Top #tipscantik posts

@cerita.cantik Profile picture

@cerita.cantik

Pergi ke pantai, jangan lupa bawa sunblock ya! Mimin punya referensi sunblock yang cucok kamu bawa saat liburan nih.⁠
.⁠
Temukan info seru lainnya di: @indovidgram | @kokikutv | @dearmoms.id | @famousidnetwork | @rajaresep
.⁠
#skincare #tipscantik #beautytips #sunblock

Pergi ke pantai, jangan lupa bawa sunblock ya! Mimin punya referensi sunblock yang cucok kamu bawa saat liburan nih.⁠
.⁠
Temukan info seru lainnya di: @indovidgram | @kokikutv |  @dearmoms.id | @famousidnetwork | @rajaresep⁠
.⁠
#skincare #tipscantik #beautytips #sunblock⁠
30,627 156 15 September, 2019
@cerita.cantik Profile picture

@cerita.cantik

Kalian hobi maskeran? Jangan lupa perhatikan beberapa hal ini ya supaya hasil maker maksimal dan bikin wajah kalian makin kinclong!⁠
.⁠
Temukan info seru lainnya di: @indovidgram | @kokikutv | @dearmoms.id | @famousidnetwork | @rajaresep
.⁠
#skincare #tipscantik #beautytips

Kalian hobi maskeran? Jangan lupa perhatikan beberapa hal ini ya supaya hasil maker maksimal dan bikin wajah kalian makin kinclong!⁠
.⁠
Temukan info seru lainnya di: @indovidgram | @kokikutv | @dearmoms.id | @famousidnetwork | @rajaresep⁠
.⁠
#skincare #tipscantik #beautytips⁠
10,117 63 18 September, 2019
@cerita.cantik Profile picture

@cerita.cantik

Siapa yang suka pakai lipstik matte? Nah, biar nggak terlihat crack, pakai trik ini yaa, Cantik!⁠
.⁠
Temukan info seru lainnya di: @indovidgram | @kokikutv | @dearmoms.id | @famousidnetwork | @rajaresep
.⁠
#makeup #tipscantik #beautytips

Siapa yang suka pakai lipstik matte? Nah, biar nggak terlihat crack, pakai trik ini yaa, Cantik!⁠
.⁠
Temukan info seru lainnya di: @indovidgram | @kokikutv | @dearmoms.id | @famousidnetwork | @rajaresep⁠
.⁠
#makeup #tipscantik #beautytips
4,987 16 19 September, 2019
@cerita.cantik Profile picture

@cerita.cantik

Yuk, jangan malas-malas mengurus kulit wajah. Ikutin tips ini supaya wajah tetap sehat. ⁠
.⁠
Temukan info seru lainnya di: @indovidgram | @kokikutv | @dearmoms.id | @famousidnetwork | @rajaresep
.⁠
#skincare #tipscantik #beautytips

Yuk, jangan malas-malas mengurus kulit wajah. Ikutin tips ini supaya wajah tetap sehat. ⁠
.⁠
Temukan info seru lainnya di: @indovidgram | @kokikutv |  @dearmoms.id | @famousidnetwork | @rajaresep⁠
.⁠
#skincare #tipscantik #beautytips⁠
6,654 16 15 September, 2019
@motivasi_tv Profile picture

@motivasi_tv

Jangan biasakan menilai seseorang sebelum ia menyelesaikan tugasnya..
.
.
Yuk FOLLOW
@motivasi_tv
@motivasi_tv
@motivasi_tv
Untuk informasi menarik lainnya
.
. (Copyright © motivasi_tv Indonesia - 2019. All rights Reserved)
.
.
#trik #tips #tipscantik #sehat #tricks

Jangan biasakan menilai seseorang sebelum ia menyelesaikan tugasnya..
.
.
Yuk FOLLOW
@motivasi_tv 
@motivasi_tv
@motivasi_tv
Untuk informasi menarik lainnya
.
. (Copyright © motivasi_tv Indonesia - 2019. All rights Reserved)
.
.
#trik #tips #tipscantik #sehat #tricks
5,583 20 11 October, 2019
@nanaonlinecoaching Profile picture

@nanaonlinecoaching

Ketuk 2x kat favourite lunch korang.

Saya suka nasi campur. Korang suka yg mana?

Kalau xde dalam list ni, komen ok.

http://nakjoinkurus.wasap.my/

Coach NaNa
📱 011 - 1627 7686
#onlinecoachingwithcoachnana
#teamcoachnana
#getfitnowonline

Ketuk 2x kat favourite lunch korang.

Saya suka nasi campur. Korang suka yg mana?

Kalau xde dalam list ni, komen ok.

http://nakjoinkurus.wasap.my/

Coach NaNa
📱 011 - 1627 7686
#onlinecoachingwithcoachnana 
#teamcoachnana
#getfitnowonline
1,357 28 11 October, 2019
@cerita.cantik Profile picture

@cerita.cantik

Lagi musim panas jangan galau make up bakalan luntur yah. Mimin punya tips ketje buat kalian semua. Stay Beauty ya!⁠
.⁠
Temukan info seru lainnya di: @indovidgram | @kokikutv | @dearmoms.id | @famousidnetwork | @rajaresep
.⁠
#makeup #tipscantik #beautytips

Lagi musim panas jangan galau make up bakalan luntur yah. Mimin punya tips ketje buat kalian semua. Stay Beauty ya!⁠
.⁠
Temukan info seru lainnya di: @indovidgram | @kokikutv | @dearmoms.id | @famousidnetwork | @rajaresep⁠
.⁠
#makeup #tipscantik #beautytips
6,136 16 20 September, 2019
@cerita.cantik Profile picture

@cerita.cantik

Buat kamu yang suka traveling pasti butuh banget nih lipstik yang mini. Nah, ini bisa jadi rekomendasi kamu nih. Biar tetap cantik dan nggak ribet!⁠
.⁠
Temukan info seru lainnya di: @indovidgram | @kokikutv | @dearmoms.id | @famousidnetwork | @rajaresep
.⁠
#makeup #tipscantik #beautytips

Buat kamu yang suka traveling pasti butuh banget nih lipstik yang mini. Nah, ini bisa jadi rekomendasi kamu nih. Biar tetap cantik dan nggak ribet!⁠
.⁠
Temukan info seru lainnya di: @indovidgram | @kokikutv | @dearmoms.id | @famousidnetwork | @rajaresep⁠
.⁠
#makeup #tipscantik #beautytips
7,986 24 19 September, 2019