#tipskulitcantik Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tipskulitcantik and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
8.4
Average comment
0.3
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@liza_kama_ Profile picture

@liza_kama_

Tolong.. tolong jangan letak ubat gigi pada jerawat kalau tak nak ia makin teruk!
1. Memang mula-mula rasa ‘sejuk’ je kat kulit yang tengah meradang tu dan buatkan ia kering.
2. Kesan ni mungkin sementara saja sebab kesan mengeringkan tu adalah dari menthol yang ada di dalam ubat gigi.
3. Tapi kena tahu jugak kat dalam tu ada bahan-bahan lain seperti fluoride dan agen tartar-control.
4. Bahan-bahan ni fungsinya untuk melindungi gigi. Namun, jika terkena pada kulit ia boleh menyebabkan iritasi kulit, kulit makin sensitif dan buatkan jerawat anda makin teruk.
5. Jadi biarkan saja ubat gigi tu untuk gigi kita saja yea.
6. Gunakan lah produk mengikut fungsinya. Ada sebab mengapa ia di namakan UBAT GIGI. Bukan ubat jerawat 🙂

Silakan sama-sama #Like & #Share mitos kecantikan ni untuk kakak dan adik-adik kita. Mungkin mereka pernah ter-buat benda ni.

Tolong.. tolong jangan letak ubat gigi pada jerawat kalau tak nak ia makin teruk! 
1. Memang mula-mula rasa ‘sejuk’ je kat kulit yang tengah meradang tu dan buatkan ia kering. 
2. Kesan ni mungkin sementara saja sebab kesan mengeringkan tu adalah dari menthol yang ada di dalam ubat gigi. 
3. Tapi kena tahu jugak kat dalam tu ada bahan-bahan lain seperti fluoride dan agen tartar-control. 
4. Bahan-bahan ni fungsinya untuk melindungi gigi. Namun, jika terkena pada kulit ia boleh menyebabkan iritasi kulit, kulit makin sensitif dan buatkan jerawat anda makin teruk. 
5. Jadi biarkan saja ubat gigi tu untuk gigi kita saja yea. 
6. Gunakan lah produk mengikut fungsinya. Ada sebab mengapa ia di namakan UBAT GIGI. Bukan ubat jerawat 🙂

Silakan sama-sama #Like & #Share mitos kecantikan ni untuk kakak dan adik-adik kita. Mungkin mereka pernah ter-buat benda ni.
0 1 9 minutes ago
@goatgeosjb_byeyra Profile picture

@goatgeosjb_byeyra

Selain membuat kulit makin cantik, pengambilan vitamin c juga boleh mengelak masalah jerawat & kulit juga tidak mudah menjadi kusam 👍🏻

Nak join cod jom tekan link kat bio okay darlings 💖

#goatgoes #goatmilk #breakfastdrink #delicious #susuberkhasiat #susukambingsedap #strawberry #strawberrymilk #kurma #susukurma #minumankeluarga #kidsmilk #whiteningmilk #whitening #tipskulitcantik #aiskrim #viral #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #kualalumpur #melaka

Selain membuat kulit makin cantik, pengambilan vitamin c juga boleh mengelak masalah jerawat & kulit juga tidak mudah menjadi kusam 👍🏻
•
Nak join cod jom tekan link kat bio okay darlings 💖
•
#goatgoes #goatmilk #breakfastdrink #delicious #susuberkhasiat #susukambingsedap #strawberry #strawberrymilk #kurma #susukurma #minumankeluarga #kidsmilk #whiteningmilk #whitening #tipskulitcantik #aiskrim #viral #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #kualalumpur #melaka
2 0 21 minutes ago
@jaiezzany Profile picture

@jaiezzany

Opss.. Umur 49 tahun, Gaya macam 20 tahun😍 Nak tahu rahsianya?
.
.
Nak harga promosi JIMAT RM20 follow @womendesiree_official_shahalam skrg! .
.
KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT. UMUR 30, 40, 50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA
.
Modal murah jer!
Tak payah suntik-suntik
Tak payah bancuh-bancuh
Tak payah telan-telan
.
Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah. Produk disahkan KKM dan Halal Jakim
.
Klik link di bio untuk direct wasap
@womendesiree_official_shahalam
+601111672949

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Opss.. Umur 49 tahun, Gaya macam 20 tahun😍 Nak tahu rahsianya?
.
.
Nak harga promosi JIMAT RM20 follow @womendesiree_official_shahalam skrg! .
.
KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT. UMUR 30, 40, 50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA
.
Modal murah jer!
Tak payah suntik-suntik
Tak payah bancuh-bancuh
Tak payah telan-telan
.
Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah. Produk disahkan KKM dan Halal Jakim
.
Klik link di bio untuk direct wasap 
@womendesiree_official_shahalam
+601111672949

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta  #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
198 3 22 minutes ago
@goatgeosjb_byeyra Profile picture

@goatgeosjb_byeyra

Untuk kesihatan kulit kita terutama bahagian parut yg susah hilang serta boleh mencerahkan kulit 😍

Nak join cod jom tekan link kat bio okay darlings 💖

#goatgoes #goatmilk #breakfastdrink #delicious #susuberkhasiat #susukambingsedap #strawberry #strawberrymilk #kurma #susukurma #minumankeluarga #kidsmilk #whiteningmilk #whitening #tipskulitcantik #aiskrim #viral #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #kualalumpur #melaka

Untuk kesihatan kulit kita terutama bahagian parut yg susah hilang serta boleh mencerahkan kulit 😍
•
Nak join cod jom tekan link kat bio okay darlings 💖
•
#goatgoes #goatmilk #breakfastdrink #delicious #susuberkhasiat #susukambingsedap #strawberry #strawberrymilk #kurma #susukurma #minumankeluarga #kidsmilk #whiteningmilk #whitening #tipskulitcantik #aiskrim #viral #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #kualalumpur #melaka
2 0 27 minutes ago
@goatgeosjb_byeyra Profile picture

@goatgeosjb_byeyra

Buah delima bukan sahaja baik kerana ia dianggap makanan sunnah tetapi juga khasiatnya turut dibuktikan oleh kajian sains. Ini kerana buah delima sangat kaya dgn nutrisi yg baik utk kesihatan.

Nak join cod jom tekan link kat bio okay darlings 💖

#goatgoes #goatmilk #breakfastdrink #delicious #susuberkhasiat #susukambingsedap #strawberry #strawberrymilk #kurma #susukurma #minumankeluarga #kidsmilk #whiteningmilk #whitening #tipskulitcantik #aiskrim #viral #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #kualalumpur #melaka

Buah delima bukan sahaja baik kerana ia dianggap makanan sunnah tetapi juga khasiatnya turut dibuktikan oleh kajian sains. Ini kerana buah delima sangat kaya dgn nutrisi yg baik utk kesihatan.
•
Nak join cod jom tekan link kat bio okay darlings 💖
•
#goatgoes #goatmilk #breakfastdrink #delicious #susuberkhasiat #susukambingsedap #strawberry #strawberrymilk #kurma #susukurma #minumankeluarga #kidsmilk #whiteningmilk #whitening #tipskulitcantik #aiskrim #viral #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #kualalumpur #melaka
1 0 30 minutes ago
@goatgeosjb_byeyra Profile picture

@goatgeosjb_byeyra

Ramai yg tak tawu khasiat yg ade dlm stoberi ni boleh bantu kita turun kan kadar kolestrol! Tapi perlu consisten tau darling sebab tu kita terima banyak feedback yg susu goatgeos besttt sgt utk yg baru nk berdiet! 😍

Nak join cod jom tekan link kat bio okay darlings 💖

#goatgoes #goatmilk #breakfastdrink #delicious #susuberkhasiat #susukambingsedap #strawberry #strawberrymilk #kurma #susukurma #minumankeluarga #kidsmilk #whiteningmilk #whitening #tipskulitcantik #aiskrim #viral #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #kualalumpur #melaka

Ramai yg tak tawu khasiat yg ade dlm stoberi ni boleh bantu kita turun kan kadar kolestrol! Tapi perlu consisten tau darling sebab tu kita terima banyak feedback yg susu goatgeos besttt sgt utk yg baru nk berdiet! 😍
•
Nak join cod jom tekan link kat bio okay darlings 💖
•
#goatgoes #goatmilk #breakfastdrink #delicious #susuberkhasiat #susukambingsedap #strawberry #strawberrymilk #kurma #susukurma #minumankeluarga #kidsmilk #whiteningmilk #whitening #tipskulitcantik #aiskrim #viral #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #kualalumpur #melaka
2 0 39 minutes ago
@goatgeosjb_byeyra Profile picture

@goatgeosjb_byeyra

Biasa nya kita tau susu kambing ni utk putih, tapi ramai yg belum tahu apa fungsi susu kambing utk organ dalaman. Takat mana dia mampu bantu kita.

Nak join cod jom tekan link kat bio okay darlings 💖


#goatgoes #goatmilk #breakfastdrink #delicious #susuberkhasiat #susukambingsedap #strawberry #strawberrymilk #kurma #susukurma #minumankeluarga #kidsmilk #whiteningmilk #whitening #tipskulitcantik #aiskrim #viral #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #kualalumpur #melaka

Biasa nya kita tau susu kambing ni utk putih, tapi ramai yg belum tahu apa fungsi susu kambing utk organ dalaman. Takat mana dia mampu bantu kita.
•
Nak join cod jom tekan link kat bio okay darlings 💖
•

#goatgoes #goatmilk #breakfastdrink #delicious #susuberkhasiat #susukambingsedap #strawberry #strawberrymilk #kurma #susukurma #minumankeluarga #kidsmilk #whiteningmilk #whitening #tipskulitcantik #aiskrim #viral #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #kualalumpur #melaka
2 0 42 minutes ago
@goatgeosjb_byeyra Profile picture

@goatgeosjb_byeyra

"Kenapa susu goatgeous ni sedap lain mcm sis?".
.
Ni lah antara ramuan asas yang ada disamping membantu utk kesihatan dan juga kecantikkan. Yang uolls rasa ada manis lite² tu sbb madu yg membantu utk tenaga. So kita takkan rasa nk mkn dlm kuantiti yg banyak!

#goatgoes #goatmilk #breakfastdrink #delicious #susuberkhasiat #susukambingsedap #strawberry #strawberrymilk #kurma #susukurma #minumankeluarga #kidsmilk #whiteningmilk #whitening #tipskulitcantik #aiskrim #viral #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #kualalumpur #melaka

"Kenapa susu goatgeous ni sedap lain mcm sis?".
.
Ni lah antara ramuan asas yang ada disamping membantu utk kesihatan dan juga kecantikkan. Yang uolls rasa ada manis lite² tu sbb madu yg membantu utk tenaga. So kita takkan rasa nk mkn dlm kuantiti yg banyak!
•
#goatgoes #goatmilk #breakfastdrink #delicious #susuberkhasiat #susukambingsedap #strawberry #strawberrymilk #kurma #susukurma #minumankeluarga #kidsmilk #whiteningmilk #whitening #tipskulitcantik #aiskrim #viral #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #kualalumpur #melaka
3 0 49 minutes ago
@makincalitmakincantik Profile picture

@makincalitmakincantik

Setia bersama birdnest essence 🕊️ Alhamdulillah sejak guna bne ni dapat rasa kulit makin sihat, lembab dan berseri. Tiada lagi masalah kulit kusam, kulit pun makin cerah.

Harga murah oiii, berbaloi² nak beli dan cuba. Yang mana belum try hampa wajib kena try, best taktaw cite 😘

#BirdnestEssenceByPna #BirdNestEssence
#TeamMamyPower #birdnest #birdnestessence #birdnestessencemurah #birdnestessenceterengganu #codterengganu #jerteh #besut #esenpatisarangburung #esenpatisarangburungmurah #neelofa #mirafilzah #dropshipwanted #dropshipneeded #opendropship #openminiagen #sarangburung #skincare #serumglowing #serumviral #serummurah #makeup #tipskulitcantik

Setia bersama birdnest essence 🕊️ Alhamdulillah sejak guna bne ni dapat rasa kulit makin sihat, lembab dan berseri. Tiada lagi masalah kulit kusam, kulit pun makin cerah.

Harga murah oiii, berbaloi² nak beli dan cuba. Yang mana belum try hampa wajib kena try, best taktaw cite 😘

#BirdnestEssenceByPna #BirdNestEssence
#TeamMamyPower #birdnest #birdnestessence #birdnestessencemurah #birdnestessenceterengganu #codterengganu #jerteh #besut #esenpatisarangburung #esenpatisarangburungmurah #neelofa #mirafilzah #dropshipwanted #dropshipneeded #opendropship #openminiagen #sarangburung #skincare #serumglowing #serumviral #serummurah #makeup #tipskulitcantik
0 0 54 minutes ago
@amwayofficial_daabeauty Profile picture

@amwayofficial_daabeauty

Set skincare top 5 terbaik dunia. Berkesan merawat kulit bermasalah atau rosak akibat tersalah pakai produk skincare yg mengandungi mercuri atau kimia berbahaya. Anda ada masalah kulit seperti berikut?
_

Jerawat nanah? Jerawat pasir? Jerawat batu? Muka berminyak? Muka kusam dan tona tidak sekata? Kemerahan? Gatal2? Breakouts akibat tersalah pakai skincare? Kulit sensitif? Kulit kasar dan mengelupas?
_

So essentials set ni yang terbaik untuk korang yang ada masalah seperti diatas. Especially yang nak pulihkan skin yang rosak. Please stop ur old skincare guys. Switch to organic and trusted product. Yang penting rajin dan konsisten. Insyaallah skin korang akan cantik dan sihat ❤️
_

1 set essential ada 3 items basic iaitu Cleanser, Toner dan Moisturizer. Basic dah kuat baru boleh add on skincare lain ya. Contoh seperti serum, essence, mask, scrub, dan paling penting jangan skip sunblock ya.
_

Berminat nak dapatkan set essentials by Artistry ni korang boleh terus wasap

www.wasap.my/601111994425

#ArtistrySkincare #ArtistryMalaysia #ArtistryMakeup #essentialsbyartistry #mukabreakout #SkincareMalaysia #SkincareArtistry #skincarejerawat #skincareterbaik #kulitcantik #kulitsihat #tipskulitcantik #tipskulitsihat

Set skincare top 5 terbaik dunia. Berkesan merawat kulit bermasalah atau rosak akibat tersalah pakai produk skincare yg mengandungi mercuri atau kimia berbahaya. Anda ada masalah kulit seperti berikut?
_

Jerawat nanah? Jerawat pasir? Jerawat batu? Muka berminyak? Muka kusam dan tona tidak sekata? Kemerahan? Gatal2? Breakouts akibat tersalah pakai skincare? Kulit sensitif? Kulit kasar dan mengelupas? 
_

So essentials set ni yang terbaik untuk korang yang ada masalah seperti diatas. Especially yang nak pulihkan skin yang rosak. Please stop ur old skincare guys. Switch to organic and trusted product. Yang penting rajin dan konsisten. Insyaallah skin korang akan cantik dan sihat ❤️
_

1 set essential ada 3 items basic iaitu Cleanser, Toner dan Moisturizer. Basic dah kuat baru boleh add on skincare lain ya. Contoh seperti serum, essence, mask, scrub, dan paling penting jangan skip sunblock ya. 
_

Berminat nak dapatkan set essentials by Artistry ni korang boleh terus wasap

www.wasap.my/601111994425

#ArtistrySkincare #ArtistryMalaysia #ArtistryMakeup #essentialsbyartistry #mukabreakout #SkincareMalaysia #SkincareArtistry #skincarejerawat #skincareterbaik #kulitcantik #kulitsihat #tipskulitcantik #tipskulitsihat
2 0 1 hour ago
@magicalserum.my Profile picture

@magicalserum.my

BERJERAWAT.? NAK KULIT LICIN BERSERI TANPA SEBARANG MAKE UP.?
SUDAH TERBUKTI BERKESAN --> Kkm aproved
--> hilangkan jerawat
--> hilangkan jeragat
--> hilangkan parut

Mampu mengekalkan struktur kulit sentiasa awet muda & menghilangkan sel2 kulit mati seawal 3 hari.

Whatsapp link jika serius nak dibantu 👇
--> wasap.my/60139846100/serum+jerawat

#amierabeauty #magicalserum #scarserum #serumajaib #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatberkesan #produkterbaik #produkberkesan #produkhalal #produkmesrawuduk #skincare #kosmetik #serum #jomcantik #tipskulitcantik #putehgebu #glowingskin #flawlessskin #newmagicalserum #produkgebugebas #emmamaembong #amyrarosli #jannanick #zahirahmacwilson #pakarkulitanda #doctorkecantikan

BERJERAWAT.? NAK KULIT LICIN BERSERI TANPA SEBARANG MAKE UP.?
SUDAH TERBUKTI BERKESAN --> Kkm aproved
--> hilangkan jerawat
--> hilangkan jeragat
--> hilangkan parut

Mampu mengekalkan struktur kulit sentiasa awet muda & menghilangkan sel2 kulit mati seawal 3 hari.

Whatsapp link jika serius nak dibantu 👇
--> wasap.my/60139846100/serum+jerawat

#amierabeauty#magicalserum#scarserum#serumajaib#ubatparut#ubatjerawat#ubatjeragat#ubatberkesan#produkterbaik#produkberkesan#produkhalal#produkmesrawuduk#skincare#kosmetik#serum#jomcantik#tipskulitcantik#putehgebu#glowingskin#flawlessskin#newmagicalserum#produkgebugebas#emmamaembong#amyrarosli#jannanick#zahirahmacwilson#pakarkulitanda#doctorkecantikan
1 0 1 hour ago
@magicalserum.my Profile picture

@magicalserum.my

BERJERAWAT.? NAK KULIT LICIN BERSERI TANPA SEBARANG MAKE UP.?
SUDAH TERBUKTI BERKESAN --> Kkm aproved
--> hilangkan jerawat
--> hilangkan jeragat
--> hilangkan parut

Mampu mengekalkan struktur kulit sentiasa awet muda & menghilangkan sel2 kulit mati seawal 3 hari.

Whatsapp link jika serius nak dibantu 👇
--> wasap.my/60139846100/serum+jerawat

#amierabeauty #magicalserum #scarserum #serumajaib #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatberkesan #produkterbaik #produkberkesan #produkhalal #produkmesrawuduk #skincare #kosmetik #serum #jomcantik #tipskulitcantik #putehgebu #glowingskin #flawlessskin #newmagicalserum #produkgebugebas #emmamaembong #amyrarosli #jannanick #zahirahmacwilson #pakarkulitanda #doctorkecantikan

BERJERAWAT.? NAK KULIT LICIN BERSERI TANPA SEBARANG MAKE UP.?
SUDAH TERBUKTI BERKESAN --> Kkm aproved
--> hilangkan jerawat
--> hilangkan jeragat
--> hilangkan parut

Mampu mengekalkan struktur kulit sentiasa awet muda & menghilangkan sel2 kulit mati seawal 3 hari.

Whatsapp link jika serius nak dibantu 👇
--> wasap.my/60139846100/serum+jerawat

#amierabeauty#magicalserum#scarserum#serumajaib#ubatparut#ubatjerawat#ubatjeragat#ubatberkesan#produkterbaik#produkberkesan#produkhalal#produkmesrawuduk#skincare#kosmetik#serum#jomcantik#tipskulitcantik#putehgebu#glowingskin#flawlessskin#newmagicalserum#produkgebugebas#emmamaembong#amyrarosli#jannanick#zahirahmacwilson#pakarkulitanda#doctorkecantikan
4 0 1 hour ago
@magicskincarehq Profile picture

@magicskincarehq

❝JERAWAT BATU SUDAH KURANG? ❞ .
.

Percaya dengan keberkesanan produk Magic Skincare. Beliau dan anaknya sudah menggunakan produk Magic Skincare anda pula bagaimana?
.
.

MAGIC SKINCARE BY TYA BEAUTY .
.

Makmal TESTED !
Number pendaftaran KKM
NOT160300636K
.
.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti : 🌷 Herba Mas Cotek
🌷 Vegetable Glycerin
🌷 Koalin Clay
🌷 Shea Butter
🌷 Seed Oil
🌷 Cetearyl Olivate
.
BERTINDAK dengan PANTAS merawat ku liiit :
.
🌹 Merawat ku lit ber jer rawatt dan jerragaat
🌹 par uttt yang tebal
🌹 ku liiit ku saam dan tidak se kaata
🌹 po Riie besar
🌹 BlackkkkHead dan White Head
🌹 ku Liiit ke ring
🌹 mene gangkan ku littt
🌹 Mencerahkan ku littt
.
.
TESTIMONI NATHASYA

SEJAK GUNA MSC NI JE RAWATT SAYA DAH KURANG JE RAWATTT CEPAT KECOTTT "Alhamdulillah sejak guna MSC ni je rawattt saya dah kurang cepat je je rawaaat ke cutt. Sekarang tinggal pa rut ja lgi. Tak sabar nak dapat kulit asal bebas je rawatt. Nnti saya share gambar ye" - Nathasya, Parit Buntar.

TESTIMONI IZATY

SEHARI PAKAI DAH KE CUT AND BEKAS JE RAWATT DAH HILANG "Btw I ade beli u punya set Magic Skincare. Mmg sgt bagus . Sehari pakai dah ke cuttt and bekas je rawatttt pon dh hilang skit . Saya pakai dh sebulan lebih skit. Yg pling best krim and sabun tahan lebih sebulan . Smpai harinie saya punya krim bnyak lagi and sabun ade separuh lagi" - Izaty , Johor Bharu. .................................................................. NAK ORDER? NAK TAHU LEBIH DETAIL? .
.
.
📱http://magicskincare.wasap.my
📱http://magicskincare.wasap.my
📱http://magicskincare.wasap.my

Atau Whatsapp kami 014-9659831
.
.
Jangan Lepaskan Peluang Selagi Stok Masih Ada! Produk Hebat Cepat Habis Tau 🙈
.
#jerawat #jeragat #kulitkusam #ubatjerawat #tipskulitputih #tipskulitcantik #makeuptutorial #skincarejerawat #rizmansuraya #creamjerawat #jerawatbatu #maskerjerawat #creamjerawat #parutjerawat #penghilangjerawat #jerawatkecut #sayajual #kosmetikmurah #produklakukeras #produk #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #kulitputih #kulitsihat

❝JERAWAT BATU SUDAH KURANG? ❞ .
.

Percaya dengan keberkesanan produk Magic Skincare. Beliau dan anaknya sudah menggunakan produk Magic Skincare anda pula bagaimana?
.
.

MAGIC SKINCARE BY TYA BEAUTY .
.

Makmal TESTED !
Number pendaftaran KKM 
NOT160300636K
.
.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti : 🌷 Herba Mas Cotek
🌷 Vegetable Glycerin
🌷 Koalin Clay
🌷 Shea Butter
🌷  Seed Oil
🌷  Cetearyl Olivate
.
BERTINDAK dengan PANTAS merawat  ku liiit :
.
🌹 Merawat ku lit ber jer rawatt dan jerragaat
🌹 par uttt yang tebal
🌹 ku liiit ku saam dan tidak se kaata
🌹 po Riie besar
🌹 BlackkkkHead dan White Head
🌹 ku Liiit ke ring
🌹 mene gangkan ku littt
🌹 Mencerahkan ku littt
.
.
TESTIMONI NATHASYA

SEJAK GUNA MSC NI JE RAWATT SAYA DAH KURANG JE RAWATTT CEPAT KECOTTT "Alhamdulillah sejak guna MSC ni je rawattt saya dah kurang cepat je je rawaaat ke cutt. Sekarang tinggal pa rut ja lgi. Tak sabar nak dapat kulit asal bebas je rawatt. Nnti saya share gambar ye" - Nathasya, Parit Buntar.

TESTIMONI IZATY

SEHARI PAKAI DAH KE CUT  AND BEKAS JE RAWATT DAH HILANG "Btw I ade beli u punya set Magic Skincare. Mmg sgt bagus . Sehari pakai dah ke cuttt  and bekas je rawatttt pon dh hilang skit . Saya pakai dh sebulan lebih skit. Yg pling best krim and sabun tahan lebih sebulan . Smpai harinie saya punya krim bnyak lagi and sabun ade separuh lagi" - Izaty , Johor Bharu. .................................................................. NAK ORDER? NAK TAHU LEBIH DETAIL? .
.
.
📱http://magicskincare.wasap.my
📱http://magicskincare.wasap.my
📱http://magicskincare.wasap.my

Atau Whatsapp kami 014-9659831
.
.
Jangan Lepaskan Peluang Selagi Stok Masih Ada! Produk Hebat Cepat Habis Tau 🙈
.
#jerawat #jeragat #kulitkusam #ubatjerawat #tipskulitputih #tipskulitcantik #makeuptutorial #skincarejerawat #rizmansuraya #creamjerawat #jerawatbatu #maskerjerawat #creamjerawat #parutjerawat #penghilangjerawat #jerawatkecut #sayajual #kosmetikmurah #produklakukeras #produk #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #kulitputih #kulitsihat
3 0 1 hour ago
@officialpeche.bki Profile picture

@officialpeche.bki

Miri, Sarawak

Keep your moisture in and germs and toxins out. It’s called balanced skin pH level. Let your body function at it’s best. Ready to order? Click link at bio now to purchase!
.
.
#collagenprotein #collagensupplements #collagenforskin #collagendrink #collagensupplement #collagenproteinpowder #collagenpowder #collagen

Keep your moisture in and germs and toxins out. It’s called balanced skin pH level. Let your body function at it’s best. Ready to order? Click link at bio now to purchase!
.
.
#collagenprotein #collagensupplements #collagenforskin #collagendrink #collagensupplement #collagenproteinpowder #collagenpowder #collagen
6 1 1 hour ago
Rumpai laut pun ada khasiat tau, jgn ingat rumpai laut takda khasiat.

Ada sumber protein dan collagen baik utk pertumbuhan sel baru.

Tak payah susah² nak makan eumpai laut setiap hari, calit birdnest essence je 👍

#BirdnestEssenceByPna #BirdNestEssence
#TeamMamyPower #birdnest #birdnestessence #birdnestessencemurah #birdnestessenceterengganu #codterengganu #jerteh #besut #esenpatisarangburung #esenpatisarangburungmurah #neelofa #mirafilzah #dropshipwanted #dropshipneeded #opendropship #openminiagen #sarangburung #skincare #serumglowing #serumviral #serummurah #makeup #tipskulitcantik
0 0 1 hour ago
@skincarejfr Profile picture

@skincarejfr

Kota Purwakarta Istimewa

setelah cuci muka di Oles-oles dlu serum royal jelly nya . Apalagi kamu yang lagi tahapan Treatment 28 hari.

Jangan sampai bolong Hempaskan malas 😚.katanya mau gloweeiing yng sehat😁
.
.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪Diana
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
---------------------------------------------------
#jafrajaksel #jafraindonesia
#konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #cleanserjafra #serumroyaljelly #RoyalJellyExpert #royaljellyJafra #bigpromojafra #promoterbarujafra

setelah cuci muka di Oles-oles dlu serum royal jelly nya . Apalagi kamu yang lagi tahapan Treatment 28 hari.

Jangan sampai bolong Hempaskan malas 😚.katanya mau gloweeiing yng sehat😁
.
.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪Diana
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
---------------------------------------------------
#jafrajaksel #jafraindonesia
#konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak  #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #cleanserjafra #serumroyaljelly #RoyalJellyExpert #royaljellyJafra #bigpromojafra #promoterbarujafra
1 0 1 hour ago
@teamonskudai Profile picture

@teamonskudai

Selalu yang tak boleh campur campur ni produk merkuri je. Sebab bila dah pakai produk beracun. mix dengan macam2 produk dari syorga pun merkuri tu dah jadi 1 lapisan pada skin kita dulu. Jadi xde kesan. Buat rugi ja. Clear dengan explanation abah?
.
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah

Selalu yang tak boleh campur campur ni produk merkuri je. Sebab bila dah pakai produk beracun. mix dengan macam2 produk dari syorga pun merkuri tu dah jadi 1 lapisan pada skin kita dulu. Jadi xde kesan. Buat rugi ja. Clear dengan explanation abah?
.
.
#teamon #timunseries #teamonskincare #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask #abah
21 0 1 hour ago
@aff_konsultan354 Profile picture

@aff_konsultan354

Pandai bermake-Up ga ada salahnya kok.
Bila Skill terus di asah bisa jadi peluang usaha kamu.
Namun kamu harus peduli juga akan kesehatan kulit kamu.
Jangan tutupi permasalahan kulit kamu terus menerus dengan make Up, terlebih bila kamu tidak terlalu memperhatikan kandungannya.
.
Yuk peduli kesehatan kulit jangka panjang kamu 🤗.
.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪AFF JAFRA⚪
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
@ria.aff_sf
#affjafra
089603806191 Wa
---------------------------------------------------
#jafrajaksel #jafraindonesia
#konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #cleanserjafra #serumroyaljelly #RoyalJellyExpert #sunscreenspf50 #bigpromojafra #promoterbarujafra

Pandai bermake-Up ga ada salahnya kok.
Bila Skill terus di asah bisa jadi peluang usaha kamu.
Namun kamu harus peduli juga akan kesehatan kulit kamu.
Jangan tutupi permasalahan kulit kamu terus menerus dengan make Up, terlebih bila kamu tidak terlalu memperhatikan kandungannya.
.
Yuk peduli kesehatan kulit jangka panjang kamu 🤗.
.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪AFF JAFRA⚪
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
@ria.aff_sf
#affjafra
089603806191 Wa
---------------------------------------------------
#jafrajaksel #jafraindonesia
#konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak  #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #cleanserjafra #serumroyaljelly #RoyalJellyExpert  #sunscreenspf50 #bigpromojafra #promoterbarujafra
1 0 2 hours ago
@aff_konsultan354 Profile picture

@aff_konsultan354

Mana yang lebih penting aff
Cleanser?.
Masker?.
Serum?.
Moisturizer?.
Suncreen spf?.
.
Semua step by step skincare itu sama-sama penting ya.
Perawatan yg tepat pastinya dimulai dr Basic nya.
Cleanser nya.
.
Karena semua tahapannya memiliki peranan masing-masing.
.
Mumpung lagi promo Revitalize
Cantik banget Promo nya.
BELI VITAMIN C GRATIS SUNSCREEN SPF nya 😍😍😍.
.
Jangan sia² kan kesempatan promo bagus ini loh.
.
Yuk peduli kesehatan kulit jangka panjang, sesuai dengan jenis kulit dan kebutuhan kulit kamu ya Jafra lovers 🤗.
.
.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪AFF JAFRA⚪
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
@ria.aff_sf
#affjafra
089603806191 Wa
---------------------------------------------------
#jafrajaksel #jafraindonesia
#konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #cleanserjafra #serumroyaljelly #RoyalJellyExpert #sunscreenspf50 #bigpromojafra #promoterbarujafra

Mana yang lebih penting aff
Cleanser?.
Masker?.
Serum?.
Moisturizer?.
Suncreen spf?.
.
Semua step by step skincare itu sama-sama penting ya.
Perawatan yg tepat pastinya dimulai dr Basic nya.
Cleanser nya.
.
Karena semua tahapannya memiliki peranan masing-masing.
.
Mumpung lagi promo Revitalize
Cantik banget Promo nya.
BELI VITAMIN C GRATIS SUNSCREEN SPF nya 😍😍😍.
.
Jangan sia² kan kesempatan promo bagus ini loh.
.
Yuk peduli kesehatan kulit jangka panjang, sesuai dengan jenis kulit dan kebutuhan kulit kamu ya Jafra lovers 🤗.
.
.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪AFF JAFRA⚪
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
@ria.aff_sf
#affjafra
089603806191 Wa
---------------------------------------------------
#jafrajaksel #jafraindonesia
#konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak  #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #cleanserjafra #serumroyaljelly #RoyalJellyExpert  #sunscreenspf50 #bigpromojafra #promoterbarujafra
3 0 2 hours ago
@aff_konsultan354 Profile picture

@aff_konsultan354

Pandai bermake-Up ga ada salahnya kok.
Bila Skill terus di asah bisa jadi peluang usaha kamu.
Namun kamu harus peduli juga akan kesehatan kulit kamu.
Jangan tutupi permasalahan kulit kamu terus menerus dengan make Up, terlebih bila kamu tidak terlalu memperhatikan kandungannya.
.
Yuk peduli kesehatan kulit jangka panjang kamu 🤗.
.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪AFF JAFRA⚪
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
@ria.aff_sf
#affjafra
089603806191 Wa
---------------------------------------------------
#jafrajaksel #jafraindonesia
#konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #cleanserjafra #serumroyaljelly #RoyalJellyExpert #sunscreenspf50 #bigpromojafra #promoterbarujafra

Pandai bermake-Up ga ada salahnya kok.
Bila Skill terus di asah bisa jadi peluang usaha kamu.
Namun kamu harus peduli juga akan kesehatan kulit kamu.
Jangan tutupi permasalahan kulit kamu terus menerus dengan make Up, terlebih bila kamu tidak terlalu memperhatikan kandungannya.
.
Yuk peduli kesehatan kulit jangka panjang kamu 🤗.
.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪AFF JAFRA⚪
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
@ria.aff_sf
#affjafra
089603806191 Wa
---------------------------------------------------
#jafrajaksel #jafraindonesia
#konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak  #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #cleanserjafra #serumroyaljelly #RoyalJellyExpert  #sunscreenspf50 #bigpromojafra #promoterbarujafra
3 0 2 hours ago
@wanitainspirasinegara_official Profile picture

@wanitainspirasinegara_official

Dapatkan kulit sihat, bersih dan cantik !
.
Posted @withrepost@beauty_tips_by_linda Everyone’s favourite mask is on sale!! Kulit masing-masing berbeza. Ada orang kulit berminyak, ada orang kulit kering & ada pula yang campur-campur!! 😅
.
Sebab tu Botanical Mask ni ada 3 formula ! Jadi semua orang tak kira apa jenis kulit mereka boleh dapat kulit sihat, bersih & cantik! ✌🏻 .
#botanicaleffectsmaskmarykay
#kulitbersih
#kulitsihat
#tipskulitcantik
#kulitcerah
#porikecil
#beautyconsultantmarykay
#lindasulaiman
#kulitkering
#kulitberminyak
#kulitkombinasi
#wanitainspirasinegara
#jomsupportusahawankita
#winbazaar

Dapatkan kulit sihat, bersih dan cantik !
.
Posted @withrepost • @beauty_tips_by_linda Everyone’s favourite mask is on sale!! Kulit masing-masing berbeza. Ada orang kulit berminyak, ada orang kulit kering & ada pula yang campur-campur!! 😅
.
Sebab tu Botanical Mask ni ada 3 formula ! Jadi semua orang tak kira apa jenis kulit mereka boleh dapat kulit sihat, bersih & cantik! ✌🏻 .
#botanicaleffectsmaskmarykay 
#kulitbersih
#kulitsihat 
#tipskulitcantik 
#kulitcerah 
#porikecil 
#beautyconsultantmarykay 
#lindasulaiman 
#kulitkering 
#kulitberminyak 
#kulitkombinasi
#wanitainspirasinegara
#jomsupportusahawankita
#winbazaar
1 0 3 hours ago
@glumory_indonesia Profile picture

@glumory_indonesia

Dengan Komposisi _L-Glutathione_ dan _Marine Collagen_ yang berfungsi sebagai antioksidan dan nutirisi Kulit.

Dalam 14 Hari Konsumsi GLUMORY BEAUTY DRINK Tubuh Bunda akan terbebas dari radikal bebas, Kulit Bunda akan Lebih Cerah tidak belang-belang, terawat, tidak berjerawat, tampak segar, tidak kusam, kulit menjadi lebih kencang dan tampak awet muda.

GLUMORY BEAUTY DRINK juga mengandung Vitamin A, C, E, B Complex dan bahan-bahan berkualitas lainnya, jadi selain bermanfaat untuk kecantikan kulit, juga sangat baik untuk kesehatan.. 😊

MAU CANTIK? GLUMORY AJA.. 💞
.
Info Pemesanan: WA.0896-7656-9494
.
.
.
.
.
.
#glumory #glumorytestimony #testimoniglumory #glumorybeautydrink #pencerahglumory #minumanpemutihglumory #minumanhitzglumory #pemutihglumory #glumoryskincare #minumankolagenglumory #glumorywhitening #glumorypemutih #minumankecantikanglumory #glumorydrink #jualglumory #pemutihkulit #perawatanwajah #pemutihtubuh #perawatankulit #pemutihkulitbadan #skincare #tipscantikalami #antiagingtips #tipskecantikan #klinikkecantikan #tipskulitcantik

Dengan Komposisi _L-Glutathione_ dan _Marine Collagen_ yang berfungsi sebagai antioksidan dan nutirisi Kulit.
⠀
Dalam 14 Hari Konsumsi GLUMORY BEAUTY DRINK Tubuh Bunda akan terbebas dari radikal bebas, Kulit Bunda akan Lebih Cerah  tidak belang-belang, terawat, tidak berjerawat, tampak segar, tidak kusam, kulit menjadi lebih kencang dan tampak awet muda.
⠀
GLUMORY BEAUTY DRINK juga mengandung Vitamin A, C, E, B Complex dan bahan-bahan berkualitas lainnya, jadi selain bermanfaat untuk kecantikan kulit, juga sangat baik untuk kesehatan.. 😊
⠀
MAU CANTIK?  GLUMORY AJA.. 💞
.
Info Pemesanan: WA.0896-7656-9494
.
.
.
.
.
.
#glumory #glumorytestimony #testimoniglumory #glumorybeautydrink #pencerahglumory #minumanpemutihglumory #minumanhitzglumory #pemutihglumory #glumoryskincare #minumankolagenglumory #glumorywhitening #glumorypemutih #minumankecantikanglumory #glumorydrink #jualglumory #pemutihkulit #perawatanwajah #pemutihtubuh #perawatankulit #pemutihkulitbadan #skincare #tipscantikalami #antiagingtips #tipskecantikan #klinikkecantikan #tipskulitcantik
1 0 3 hours ago
@cantikalami.glumory Profile picture

@cantikalami.glumory

Dengan Komposisi _L-Glutathione_ dan _Marine Collagen_ yang berfungsi sebagai antioksidan dan nutirisi Kulit.

Dalam 14 Hari Konsumsi GLUMORY BEAUTY DRINK Tubuh Bunda akan terbebas dari radikal bebas, Kulit Bunda akan Lebih Cerah tidak belang-belang, terawat, tidak berjerawat, tampak segar, tidak kusam, kulit menjadi lebih kencang dan tampak awet muda.

GLUMORY BEAUTY DRINK juga mengandung Vitamin A, C, E, B Complex dan bahan-bahan berkualitas lainnya, jadi selain bermanfaat untuk kecantikan kulit, juga sangat baik untuk kesehatan.. 😊

MAU CANTIK? GLUMORY AJA.. 💞
.
Info Pemesanan: WA.0896-7656-9494
.
.
.
.
.
.
#glumory #glumorytestimony #testimoniglumory #glumorybeautydrink #pencerahglumory #minumanpemutihglumory #minumanhitzglumory #pemutihglumory #glumoryskincare #minumankolagenglumory #glumorywhitening #glumorypemutih #minumankecantikanglumory #glumorydrink #jualglumory #pemutihkulit #perawatanwajah #pemutihtubuh #perawatankulit #pemutihkulitbadan #skincare #tipscantikalami #antiagingtips #tipskecantikan #klinikkecantikan #tipskulitcantik

Dengan Komposisi _L-Glutathione_ dan _Marine Collagen_ yang berfungsi sebagai antioksidan dan nutirisi Kulit.
⠀
Dalam 14 Hari Konsumsi GLUMORY BEAUTY DRINK Tubuh Bunda akan terbebas dari radikal bebas, Kulit Bunda akan Lebih Cerah  tidak belang-belang, terawat, tidak berjerawat, tampak segar, tidak kusam, kulit menjadi lebih kencang dan tampak awet muda.
⠀
GLUMORY BEAUTY DRINK juga mengandung Vitamin A, C, E, B Complex dan bahan-bahan berkualitas lainnya, jadi selain bermanfaat untuk kecantikan kulit, juga sangat baik untuk kesehatan.. 😊
⠀
MAU CANTIK?  GLUMORY AJA.. 💞
.
Info Pemesanan: WA.0896-7656-9494
.
.
.
.
.
.
#glumory #glumorytestimony #testimoniglumory #glumorybeautydrink #pencerahglumory #minumanpemutihglumory #minumanhitzglumory #pemutihglumory #glumoryskincare #minumankolagenglumory #glumorywhitening #glumorypemutih #minumankecantikanglumory #glumorydrink #jualglumory #pemutihkulit #perawatanwajah #pemutihtubuh #perawatankulit #pemutihkulitbadan #skincare #tipscantikalami #antiagingtips #tipskecantikan #klinikkecantikan #tipskulitcantik
1 0 3 hours ago
@glumorybeautydrink.official Profile picture

@glumorybeautydrink.official

Dengan Komposisi _L-Glutathione_ dan _Marine Collagen_ yang berfungsi sebagai antioksidan dan nutirisi Kulit.

Dalam 14 Hari Konsumsi GLUMORY BEAUTY DRINK Tubuh Bunda akan terbebas dari radikal bebas, Kulit Bunda akan Lebih Cerah tidak belang-belang, terawat, tidak berjerawat, tampak segar, tidak kusam, kulit menjadi lebih kencang dan tampak awet muda.

GLUMORY BEAUTY DRINK juga mengandung Vitamin A, C, E, B Complex dan bahan-bahan berkualitas lainnya, jadi selain bermanfaat untuk kecantikan kulit, juga sangat baik untuk kesehatan.. 😊

MAU CANTIK? GLUMORY AJA.. 💞
.
Info Pemesanan: WA.0896-7656-9494
.
.
.
.
.
.
#glumory #glumorytestimony #testimoniglumory #glumorybeautydrink #pencerahglumory #minumanpemutihglumory #minumanhitzglumory #pemutihglumory #glumoryskincare #minumankolagenglumory #glumorywhitening #glumorypemutih #minumankecantikanglumory #glumorydrink #jualglumory #pemutihkulit #perawatanwajah #pemutihtubuh #perawatankulit #pemutihkulitbadan #skincare #tipscantikalami #antiagingtips #tipskecantikan #klinikkecantikan #tipskulitcantik

Dengan Komposisi _L-Glutathione_ dan _Marine Collagen_ yang berfungsi sebagai antioksidan dan nutirisi Kulit.
⠀
Dalam 14 Hari Konsumsi GLUMORY BEAUTY DRINK Tubuh Bunda akan terbebas dari radikal bebas, Kulit Bunda akan Lebih Cerah  tidak belang-belang, terawat, tidak berjerawat, tampak segar, tidak kusam, kulit menjadi lebih kencang dan tampak awet muda.
⠀
GLUMORY BEAUTY DRINK juga mengandung Vitamin A, C, E, B Complex dan bahan-bahan berkualitas lainnya, jadi selain bermanfaat untuk kecantikan kulit, juga sangat baik untuk kesehatan.. 😊
⠀
MAU CANTIK?  GLUMORY AJA.. 💞
.
Info Pemesanan: WA.0896-7656-9494
.
.
.
.
.
.
#glumory #glumorytestimony #testimoniglumory #glumorybeautydrink #pencerahglumory #minumanpemutihglumory #minumanhitzglumory #pemutihglumory #glumoryskincare #minumankolagenglumory #glumorywhitening #glumorypemutih #minumankecantikanglumory #glumorydrink #jualglumory #pemutihkulit #perawatanwajah #pemutihtubuh #perawatankulit #pemutihkulitbadan #skincare #tipscantikalami #antiagingtips #tipskecantikan #klinikkecantikan #tipskulitcantik
0 0 3 hours ago
@ieja_faiezah Profile picture

@ieja_faiezah

Petang2 hujan... Duk rumah be like😳🙄😜😉
.
Tak pernah guna warna merah... Duk rumah try2 guna lip matte red siren mary kay...
.
Sebab orang kata kalau kita less make up... Guna warna lipstick bold color... Jadi berseri2 1 muka nanti.
.
Agak2 berseri tak muka hakak ni dengan lipstick bold color. Muka duk rumah sambil makan biskut cicah teo panas hujan2 ni
.
#redsirenmarykay #lipmattemarykay #marykayselangor #marykaylovers #skincarebest #skincare #skincaremarykay #botanicaleffects #cccreammarykay #antiaging #timewise3dsv #tipspenjagaanmuka #mkmen #marykaycareer #pencucimuka #alhaalfa #ilovemarykay #foundationuntukkulitberminyak #foundationmakeup #oilfreemakeupremovermarykay #tipspenjagaanmuka #tipskulitcantik #marykaymurah #lumiviesetmarykay

Petang2 hujan... Duk rumah be like😳🙄😜😉
. 
Tak pernah guna warna merah... Duk rumah try2 guna lip matte red siren mary kay...
.
Sebab orang kata kalau kita less make up... Guna warna lipstick bold color... Jadi berseri2 1 muka nanti.
.
Agak2 berseri tak muka hakak ni dengan lipstick bold color. Muka duk rumah sambil makan biskut cicah teo panas hujan2 ni
.
#redsirenmarykay #lipmattemarykay #marykayselangor #marykaylovers #skincarebest #skincare #skincaremarykay #botanicaleffects #cccreammarykay #antiaging #timewise3dsv #tipspenjagaanmuka #mkmen #marykaycareer #pencucimuka #alhaalfa #ilovemarykay #foundationuntukkulitberminyak #foundationmakeup #oilfreemakeupremovermarykay #tipspenjagaanmuka #tipskulitcantik #marykaymurah #lumiviesetmarykay
0 0 3 hours ago
@farah_alias Profile picture

@farah_alias

Lagi testimoni dari customer kami. Herblax memang terbaik. -
Cuci usus, detoks dan kempiskan perut. Automatik berat pun turun tau
-
Bagi yang berhajat nak kurus tu, lekas dm set kurus kami. Lengkap dengan pemecah lemak, agen detoks, pencuci usus dan protein khas
-
#enermaxgroup
#Lecithin
#eatclean
#detoxrecipe
#setkurusshaklee
#kurussihat
#jomkurus
#sukusukuseparuh
#kuruslangsing
#kurusdarirumah
#kurusonline
#kurusselamat
#kurusmudah
#coachkurus
#testimonikurus
#misikurussihat
#misikurus21hari
#kurus
#kurustanpaberlapar
#kurussebelumkahwin
#kuruspantas
#tipskuruspantas
#nakkurus
#nakcepatkurus
#nakkuruscepat
#nakkurussihat
#instafamousmalaysia
#instashopmurah
#instashopmalaysia
#tipskulitcantik

Lagi testimoni dari customer kami. Herblax memang terbaik. -
Cuci usus, detoks dan kempiskan perut. Automatik berat pun turun tau
-
Bagi yang berhajat nak kurus tu, lekas dm set kurus kami. Lengkap dengan pemecah lemak, agen detoks, pencuci usus dan protein khas
-
#enermaxgroup
#Lecithin
#eatclean
#detoxrecipe
#setkurusshaklee
#kurussihat
#jomkurus
#sukusukuseparuh
#kuruslangsing
#kurusdarirumah
#kurusonline
#kurusselamat
#kurusmudah
#coachkurus
#testimonikurus
#misikurussihat
#misikurus21hari
#kurus
#kurustanpaberlapar
#kurussebelumkahwin
#kuruspantas
#tipskuruspantas
#nakkurus
#nakcepatkurus
#nakkuruscepat
#nakkurussihat
#instafamousmalaysia 
#instashopmurah 
#instashopmalaysia 
#tipskulitcantik
3 0 3 hours ago

Top #tipskulitcantik posts

@skwadbeauty Profile picture

@skwadbeauty

Malam hari adalah waktu yang tepat bagi kulit untuk memperbaiki kerusakan sel-sel kulit akibat polusi, radiasi sinar matahari, stress dan melembabkan kulit. Kamu tau ngga kalau resiko dehidrasi kulit meningkat 25%, karena kulit kehilangan banyak cairan selama kamu tidur. Inilah kenapa perawatan kulit di malam hari ngga kalah penting dari perawatan kulit sebelum kamu melakukan kegiatan di pagi hari. Ikutin step-step ini yuk biar kamu ngga bingung produk mana yang harus digunakan lebih dulu!
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#beautyhacks #beautytips #tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #tipskulitcantik #nightskincare #skincareroutine #tipscantik #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty

Malam hari adalah waktu yang tepat bagi kulit untuk memperbaiki kerusakan sel-sel kulit akibat polusi, radiasi sinar matahari, stress dan melembabkan kulit. Kamu tau ngga kalau resiko dehidrasi kulit meningkat 25%, karena kulit kehilangan banyak cairan selama kamu tidur. Inilah kenapa perawatan kulit di malam hari ngga kalah penting dari perawatan kulit sebelum kamu melakukan kegiatan di pagi hari. Ikutin step-step ini yuk biar kamu ngga bingung produk mana yang harus digunakan lebih dulu!
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#beautyhacks #beautytips #tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #tipskulitcantik #nightskincare#skincareroutine #tipscantik #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty
2,376 9 31 July, 2019
@101_tutorialmakeup Profile picture

@101_tutorialmakeup

.
.
.
Ada yang mau coba ngilangin mata panda pake kunyit bubuk, yogurt dan madu ??? 😇😇
.
.
Dark circles no more 🐼💃💃 Credit: @samiacaff
.
.
Lumayan buat perawatan libur minggu ini 😇😇 kalau berhasil kabarin mimin yah mimin mau coba juga 😄😄
.
.
💓 Follow 👉@101_tutorialmakeup .
💓 Follow 👉@101_tutorialmakeup .
💓 Follow 👉@101_tutorialmakeup .
.
.
Semoga bermanfaat 💓
.
.
#matapanda #kantungmata #tipskecantikan #tipscantiksehat #tipskulitcantik # #belajarmakeup #makeupsimpel #makeuppemula #belajardandan #makeuplokal #tutorialalis #tutorialmakeuplg #privatmakeup #makeupglowing #makeuphits #makeupsimpleandnatural #tutorialdandan #makeupseharihari #makeupkeren #tipsdandan #tutorialmakeupkece #tutorialmakeuphijab #tutorialmakeupsimple #tutorialmakeupcantik #inspirasicantik #tutorialdandan

.
.
.
Ada yang mau coba ngilangin mata panda pake kunyit bubuk, yogurt dan madu ??? 😇😇
.
.
Dark circles no more 🐼💃💃 Credit: @samiacaff
.
.
Lumayan buat perawatan libur minggu ini 😇😇 kalau berhasil kabarin mimin yah mimin mau coba juga 😄😄
.
.
💓 Follow 👉@101_tutorialmakeup .
💓 Follow 👉@101_tutorialmakeup .
💓 Follow 👉@101_tutorialmakeup .
.
.
Semoga bermanfaat 💓
.
.
#matapanda #kantungmata #tipskecantikan #tipscantiksehat #tipskulitcantik ##belajarmakeup #makeupsimpel #makeuppemula #belajardandan #makeuplokal #tutorialalis #tutorialmakeuplg #privatmakeup #makeupglowing #makeuphits #makeupsimpleandnatural #tutorialdandan #makeupseharihari #makeupkeren #tipsdandan #tutorialmakeupkece #tutorialmakeuphijab #tutorialmakeupsimple #tutorialmakeupcantik #inspirasicantik #tutorialdandan
3,268 79 28 July, 2019
@misstipscantik Profile picture

@misstipscantik

Suka kontennya? Biasakan Pencet love ya beb 💗💗 biar semangat uploadnya beb 😍
.
follow yuk beb @misstipscantik
------------------------------------
sudahkah kamu melakukan hal seperti di gambar bawah ini atau belum? kalo kamu melakukan setiap dalam waktu 5 menit saja manfaatnya sangat besar bagi tubuh kamu :)
.
.
#tipscantik #tipskecantikan #tipskulitsehat #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #indohongkong #rahasiawanita #maskerwajah #wanita

Suka kontennya? Biasakan Pencet love ya beb 💗💗 biar semangat uploadnya beb 😍
.
follow yuk beb @misstipscantik ✨
------------------------------------
sudahkah kamu melakukan hal seperti di gambar bawah ini atau belum? kalo kamu melakukan setiap dalam waktu 5 menit saja manfaatnya sangat besar bagi tubuh kamu :)
.
.
#tipscantik #tipskecantikan #tipskulitsehat #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #indohongkong #rahasiawanita #maskerwajah #wanita
358 4 10 September, 2019
@misstipscantik Profile picture

@misstipscantik

pencet love yuk 💗
.
📌 Follow yuk beb @misstipscantik
-------------------------------------
source @mutiaracosmetics_id
Nih mimin bikin sedikit garis besar ttg rekomendasi warna lipstick yg cocok utk masing masing jenis warna kulit. Kalian yg pasti udah lebih sering ngetest warna di bibir skrg bantu mimin dengan komen ya bener ga yg di post ini ☺️😁
.
.
.
🔘 Note : on notif ✔ l share 🔁 l komen l tag teman!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#tipscantikdansehat #tipskecantikanwanita
#tipskulitsehatalami #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #indohongkong #rahasiawanita #maskerwajah

pencet love yuk 💗
.
📌 Follow yuk beb @misstipscantik ✨
-------------------------------------
source @mutiaracosmetics_id ✨
Nih mimin bikin sedikit garis besar ttg rekomendasi warna lipstick yg cocok utk masing masing jenis warna kulit. Kalian yg pasti udah lebih sering ngetest warna di bibir skrg bantu mimin dengan komen ya bener ga yg di post ini ☺️😁
.
.
.
🔘 Note : on notif ✔ l share 🔁 l komen l tag teman!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#tipscantikdansehat #tipskecantikanwanita
#tipskulitsehatalami #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #indohongkong #rahasiawanita #maskerwajah
852 2 12 October, 2019
@teamonhq Profile picture

@teamonhq

BERKUAT KUASA!!! 🔥🔥🔥 🌳Malam ni secara official nama lama RS TEAMON kini dikenali sebagai TEAMON !! .
.
🌳 Jadi semperna pertukaran nama baru ni. Abah nak bagi 3 Set Lengkap Timun Series kepada 3 follower yang bertuah bernilai RM80.
.
.
🌳Caranya senang jer. Hampa tengok betul2 video ni. Kira berapa kali botol Green Tea Mist tu di golekkan. Kira dan komen jawapan hampa kat bawah. .
.
🌳Yang jawab dengan betul dan bertuah. Akan dipilih sebagai pemenang. Pemenang abah akan umumkan ahad ini! .
.
🌳Hampaaa! Jangan lupaaa. 26 Ogos ni Abah akan lauching Timun Series. Sabun baru. Serum baru. Ingredient upgrade!! Segak macam dari syorgaaa. paling penting. 1000 cust pertama akan dapat free Green Tea Mist. Pengsan! .
.
🌳GAME START NOW!! .
#teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask

BERKUAT KUASA!!! 🔥🔥🔥 🌳Malam ni secara official nama lama RS TEAMON kini dikenali sebagai TEAMON !! .
.
🌳 Jadi semperna pertukaran nama baru ni. Abah nak bagi 3 Set Lengkap Timun Series kepada 3 follower yang bertuah bernilai RM80.
.
.
🌳Caranya senang jer. Hampa tengok betul2 video ni. Kira berapa kali botol Green Tea Mist tu di golekkan. Kira dan komen jawapan hampa kat bawah. .
.
🌳Yang jawab dengan betul dan bertuah. Akan dipilih sebagai pemenang. Pemenang abah akan umumkan ahad ini! .
.
🌳Hampaaa! Jangan lupaaa. 26 Ogos ni Abah akan lauching Timun Series. Sabun baru. Serum baru. Ingredient upgrade!! Segak macam dari syorgaaa. paling penting. 1000 cust pertama akan dapat free Green Tea Mist. Pengsan! .
.
🌳GAME START NOW!! .
#teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask
2,545 1,719 22 August, 2019
Siapa nak clear skin dengan RM52 boleh komen “HARGA COMBO” untuk dapatkan harga PROMO!
Atau boleh klik “CONTACT US” dekat vide untuk tahu lebih lanjut😉
.

#rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli
1,336 71 10 May, 2019