#tipskurus Instagram Photos & Videos

tipskurus - 1.1m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tipskurus and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
3.2
Average comment
0.3
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

PESANAN YANG MENDALAM! MOSTLY RAMAI ORG MACAM NI 😭
.
Apa yg perlu kita fikir & capai adalah tubuh badan yg sihat dahulu, itu yg utama. Lain2 tu cuma tambahan jika kita put more effort. Betul tak?
.
Semoga info ini bermanfaat sila share n tag kawan-kawan anda supaya mereka juga dpt pesanan ni🤗.
.
Jom follow IG @diyanahmajid & jgn lupa klik “TURN ON notification” supaya tak terlepas Tips Kurus, Info Kesihatan dan Permakanan ♥️ dari saya☺️.
.
.
#overnightoatsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #tipskurus #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #dietkalori #dietfood #dietseimbang #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #pemakananseimbang #sayanakkurus #jomdiet #kurustanpaberlapar #kurusonline #kecilkanpeha #kempiskanperut #resepidiet #kalorimakanan #jomkurus #jomkurus1malaysia #plussizemalaysia #kurusdenganilmu #kurustanpaubat #azamkurus #misikurus

PESANAN YANG MENDALAM! MOSTLY RAMAI ORG MACAM NI 😭
.
Apa yg perlu kita fikir & capai adalah tubuh badan yg sihat dahulu, itu yg utama. Lain2 tu cuma tambahan jika kita put more effort. Betul tak?
.
Semoga info ini bermanfaat sila share n tag kawan-kawan anda supaya mereka juga dpt pesanan ni🤗.
.
Jom follow IG @diyanahmajid & jgn lupa klik “TURN ON notification” supaya tak terlepas Tips Kurus, Info Kesihatan dan Permakanan ♥️ dari saya☺️.
.
.
#overnightoatsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #tipskurus #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #dietkalori #dietfood #dietseimbang #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #pemakananseimbang #sayanakkurus #jomdiet #kurustanpaberlapar #kurusonline #kecilkanpeha #kempiskanperut #resepidiet #kalorimakanan #jomkurus #jomkurus1malaysia #plussizemalaysia #kurusdenganilmu #kurustanpaubat #azamkurus #misikurus
0 0 53 seconds ago

ALAMAK! APA NAK BUAT BILA DAH TERLEBIH MAKAN?
.
.
Jangan risau, follow je 5 tips senang ni;
.
1️⃣Minum air kosong banyak²
-Air kosong akn meneutralkan balik segala toksin yg ada dlm badan kita. Toksin tu akn disingkirkan melalui peluh atau air kecil
.
2️⃣Tingkatkan pengambilan fiber
-Alaa senang jerr, makan je lah buah..sbb tu kena ambil makanan seimbang. Buah akn maksimumkan proses pencernaan kita & elakkan dari sembelit.
.
3️⃣Bergerak aktif
-Dah terlebih makan kan? Jangan lerr uols g tidur pulakkss 🤣 Banyakkan bergerak okay, at least gerakkan kaki je sambil duduk tu dah malas sangat.
.
4️⃣Lakukan satu jenis senaman
-Makan dah kenyang, senaman apa yg sesuai?? Jgn terus pergi jogging pulak kan tersedakk bahaya nanti😆. Naik tangga pn okay dari naik lif kalau uols betul nak sihat.
.
5️⃣Consume #DemicaSupplement
-Ni paling best! Lepas makan WAJIB consume 1 sachet #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat . Kita nyahkan terus lemak degil yg sedia ada kat tubuh kita.
-Lama² terus rasa badan makin ringan & makin selimmm 🕺🏻💃🏻
.
.
Bagi uols, tips mana paling senang nak follow?
Bagi Mimi of coz la consume #DemicaSupplement 😍👏🏻.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

ALAMAK! APA NAK BUAT BILA DAH TERLEBIH MAKAN?
.
.
Jangan risau, follow je 5 tips senang ni;
.
1️⃣Minum air kosong banyak²
-Air kosong akn meneutralkan balik segala toksin yg ada dlm badan kita. Toksin tu akn disingkirkan melalui peluh atau air kecil
.
2️⃣Tingkatkan pengambilan fiber
-Alaa senang jerr, makan je lah buah..sbb tu kena ambil makanan seimbang. Buah akn maksimumkan proses pencernaan kita & elakkan dari sembelit.
.
3️⃣Bergerak aktif
-Dah terlebih makan kan? Jangan lerr uols g tidur pulakkss 🤣 Banyakkan bergerak okay, at least gerakkan kaki je sambil duduk tu dah malas sangat.
.
4️⃣Lakukan satu jenis senaman
-Makan dah kenyang, senaman apa yg sesuai?? Jgn terus pergi jogging pulak kan tersedakk bahaya nanti😆. Naik tangga pn okay dari naik lif kalau uols betul nak sihat.
.
5️⃣Consume #DemicaSupplement
-Ni paling best! Lepas makan WAJIB consume 1 sachet #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat . Kita nyahkan terus lemak degil yg sedia ada kat tubuh kita.
-Lama² terus rasa badan makin ringan & makin selimmm 🕺🏻💃🏻
.
.
Bagi uols, tips mana paling senang nak follow?
Bagi Mimi of coz la consume #DemicaSupplement 😍👏🏻.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 1 minute ago

Shared and tag kawan-kawan anda
.⠀
1. Air kosong sejuk⠀
Ianya kosong kalori dan kebaikan minuman sejuk adalah zat terkandung dalam ais membolehkan sistem imun yang luar biasa sebagai tenaga pencegahan berbagai penyakit alahan dan jangkitan. Rahsia ais berkepadatan molekul kristal paling keras iaitu intan mempunyai energy penyerap yang amat sesuai dijadikan sistem penghantaran tenaga paling cekap sehingga ke dasar sel dan seluruh tubuh badan kita.⠀
.⠀
2. Air suam ⠀
Semua dah tahu kelebihan air suam, akan tingkatkan metabolisma dan membantu pencernaan , menurunkan berat badan dan juga anti penuaan⠀
.⠀
3. Air detox (lemon, letak chia seed, atau apa saja ramuan ) ⠀
Masih dikira rendah kalori dan gabungan bahan-bahan diatas , air tersebut ada unsur air lemon pada waktu pagi boleh bakar lemak dengan efisyen. Asid sitrik dalam lemon membantu proses detox pada organ hati. Organ hati yang sihat dapat berfungsi dengan baik untuk memastikan proses metabolisme lemak berjalan lancar dan ini sangat penting dalam menurunkan berat badan.⠀
. ⠀
4. Air Teh Hijau (green tea ) ⠀
Ada pelbagai jenis green tea dan kebanyakkan green tea tujuan adalah anti oxidant dan menyegarkan badan dan membantu pembakaran kalori , cuma kadang2 rasa perlu ikut citarasa masing masing.
.
6. Kopi kosong tanpa gula.
Kandungan cafein yg selamat mmg bagus untuk otak dan increase heart rate dan ianya ok untuk hilangkan craving karbo terutamanya dan membantu juga untuk metabolisma.
.
7. Dark chocolate
Salah satu minuman coklat yg selamat diminum ketika ingin menurunkan berat badan dan yang paling penting membantu juga kesihatan (melancarkan perjalanan darah , kesihatan jantung )
.
8. Air kelapa
air kelapa hanya mengandung 45 kalori, 0 gram lemak, 10 gram karbohidrat, dan 1 gram protein. Selain itu, sebekas air kelapa juga mengandung 2,6 gram serat yang dapat membantu mengawal rasa lapar.
.
9. Teh kosong tanpa gula
Yes , tidak lah nampak kekok sangat ketika anda dalam diet bila keluar bersama-bersama di kedai mamak , ianya tidak mengganggu diet anda. Make sure jangan pergi lepak mamak dengan perut lapar gila pulak oleh? .
.
Coach Aqila
Whatsapp 014-2904695
Kurus Fit Online Coaching

Shared and tag kawan-kawan anda
.⠀
1. Air kosong sejuk⠀
Ianya kosong kalori dan  kebaikan minuman sejuk adalah zat terkandung dalam ais membolehkan sistem imun yang luar biasa sebagai tenaga pencegahan berbagai penyakit alahan dan jangkitan. Rahsia ais berkepadatan molekul kristal paling keras iaitu intan mempunyai energy penyerap yang amat sesuai dijadikan sistem penghantaran tenaga paling cekap sehingga ke dasar sel dan seluruh tubuh badan kita.⠀
.⠀
2. Air suam ⠀
Semua dah tahu kelebihan air suam, akan tingkatkan metabolisma dan membantu pencernaan , menurunkan berat badan dan juga anti penuaan⠀
.⠀
3. Air detox (lemon, letak chia seed, atau apa saja ramuan ) ⠀
Masih dikira rendah kalori dan gabungan bahan-bahan diatas , air tersebut ada unsur air lemon pada waktu pagi boleh bakar lemak dengan efisyen. Asid sitrik dalam lemon membantu proses detox pada organ hati. Organ hati yang sihat dapat berfungsi dengan baik untuk memastikan proses metabolisme lemak berjalan lancar dan ini sangat penting dalam menurunkan berat badan.⠀
. ⠀
4. Air Teh Hijau (green tea ) ⠀
Ada pelbagai jenis green tea dan kebanyakkan green tea tujuan adalah anti oxidant dan menyegarkan badan dan membantu pembakaran kalori , cuma kadang2 rasa perlu ikut citarasa masing masing.
. 
6. Kopi kosong tanpa gula.
Kandungan cafein yg selamat mmg bagus untuk otak dan increase heart rate dan ianya ok untuk hilangkan craving karbo terutamanya dan membantu juga untuk metabolisma.
.
7. Dark chocolate 
Salah satu minuman coklat yg selamat diminum ketika ingin menurunkan berat badan dan yang paling penting membantu juga kesihatan (melancarkan perjalanan darah , kesihatan jantung )
.
8. Air kelapa 
air kelapa hanya mengandung 45 kalori, 0 gram lemak, 10 gram karbohidrat, dan 1 gram protein. Selain itu, sebekas air kelapa juga mengandung 2,6 gram serat yang dapat membantu mengawal  rasa lapar.
. 
9. Teh kosong tanpa gula 
Yes , tidak lah nampak kekok sangat ketika anda dalam diet bila keluar bersama-bersama di kedai mamak , ianya tidak mengganggu diet anda. Make sure jangan pergi lepak mamak dengan perut lapar gila pulak oleh? .
.
Coach Aqila
Whatsapp 014-2904695
Kurus Fit Online Coaching
0 1 1 minute ago

DAH RASA DIRI MAKIN MOKMOK ?
.
.
Opsss sorry Mimi takde niat nak sebut perkataan tu. Tp kalau tak sebut nanti tak terasa pula. Hehe. Mimi serius nak bantu uols cairkan lemak degil kat seluruh badan.
.
✅double chin
✅lengan besar
✅peha besar
✅obesiti
✅masalah susah nak turun berat
.
AFRICAN MANGO yg ada dlm #DemicaSupplement boleh meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
2 minggu terus kurus selim melim uols! Belum cuba belum tahuuu.
.
Apa tunggu lagi? DM sekarang utk details.💃🏻
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

DAH RASA DIRI MAKIN MOKMOK ?
.
.
Opsss sorry Mimi takde niat nak sebut perkataan tu. Tp kalau tak sebut nanti tak terasa pula. Hehe. Mimi serius nak bantu uols cairkan lemak degil kat seluruh badan.
.
✅double chin
✅lengan besar
✅peha besar
✅obesiti
✅masalah susah nak turun berat
.
AFRICAN MANGO yg ada dlm #DemicaSupplement boleh meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
2 minggu terus kurus selim melim uols! Belum cuba belum tahuuu.
.
Apa tunggu lagi? DM sekarang utk details.💃🏻
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 1 minute ago

MASAK YANG BISA BIKIN LANGSING😂⁣

Coba sambil di TAG TEMEN/ PASANGAN KAMU‼️💃😅⁣

Kalau kamu lagi DIET, tapi lemaknya susut dan berhasil buang lemak? apa yang akan kamu rasakan dari hasil DIET mu???⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Dan coba Bayangkan kalau dalam 21 hari bisa potensi turun 10 kg dengan mealplan 5x makan⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Melangsing 3-10 kg⁣ 🍽 Makan 5x (termasuk 2x ngemil)⁣⁣⁣⁣
🍎 Snack Idea⁣⁣⁣⁣
🏋 Tips Olahraga dirumah⁣⁣⁣⁣
🍱 Meal plan 💯 Online Coaching⁣⁣⁣⁣
💕 Program Berbayar dan Berhadiah⁣⁣⁣⁣
👫 Support Group⁣⁣⁣⁣
✍ Kelas Edukasi Online⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Follow ig @dietin_aja untuk tips diet sehat setiap hari

Coach Lila
085100816748

MASAK YANG BISA BIKIN LANGSING😂⁣
⁣
Coba sambil di TAG TEMEN/ PASANGAN KAMU‼️💃😅⁣
⁣
Kalau kamu lagi DIET, tapi lemaknya susut dan berhasil buang lemak? apa yang akan kamu rasakan dari hasil DIET mu???⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Dan coba Bayangkan kalau dalam 21 hari bisa potensi turun 10 kg dengan mealplan 5x makan⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Melangsing 3-10 kg⁣ 🍽 Makan 5x (termasuk 2x ngemil)⁣⁣⁣⁣
🍎 Snack Idea⁣⁣⁣⁣
🏋 Tips Olahraga dirumah⁣⁣⁣⁣
🍱 Meal plan 💯 Online Coaching⁣⁣⁣⁣
💕 Program Berbayar dan Berhadiah⁣⁣⁣⁣
👫 Support Group⁣⁣⁣⁣
✍ Kelas Edukasi Online⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Follow ig @dietin_aja untuk tips diet sehat setiap hari

Coach Lila
085100816748
1 1 2 minutes ago

Camni cara nak asah pisau kalau batu pengasah tak der. Guna cermin tingkap je. Mudahnyaa bila ada ilmu🥰
.
.
.
Mak mak yang nak masak jap lagi, if pisau tak brp nak tajam, try laa buat petua ni. Mana tau betul2 menjadi🥰
.
.

Kredit : norani derahman
.
.
@haliza.akmar
@haliza.akmar
@haliza.akmar .
#jomkurus #makansihat #kurusbadan #kurusonlinecoaching #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #ctdk #kurus #kurussihat #kurussebelumkahwin #dietmalaysia #kempisperut #dramasweetdreams #orangsibukpunbolehkurus
#teamcoachyatie #tipskurus #dietsihat #jjcm #sayanakkurus #mirafilzah #tv3 #astro #kurusselamat #makansedap #makanmakan #masakan #astrogempak

Camni cara nak asah pisau kalau batu pengasah tak der. Guna cermin tingkap je. Mudahnyaa bila ada ilmu🥰
.
.
.
Mak mak yang nak masak jap lagi, if pisau tak brp nak tajam, try laa buat petua ni. Mana tau betul2 menjadi🥰
.
.

Kredit : norani derahman
.
.
@haliza.akmar 
@haliza.akmar 
@haliza.akmar .
#jomkurus #makansihat #kurusbadan #kurusonlinecoaching #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #ctdk #kurus #kurussihat #kurussebelumkahwin #dietmalaysia #kempisperut  #dramasweetdreams #orangsibukpunbolehkurus
#teamcoachyatie #tipskurus #dietsihat  #jjcm #sayanakkurus #mirafilzah #tv3 #astro #kurusselamat #makansedap #makanmakan #masakan  #astrogempak
0 1 4 minutes ago

✅ hi all, No whatsapp ku yang baru 085-100-168-691 di SAVE ya, yang lama 081225643580 sudah gak dipakai lagi...Terima kasih atsa Perhatiannya
Banyak Penjual Pelangsing Diet Detok Plum, Kenapa harus belanja disini ?

1. Kami Distributor Resmi Plum Jakarta, 2. Barang Selalu Terbaru, Terjamin Keaslian dan dan Mutu Penyimpanannya, 3. Promo Potongan Ongkos Kirim, 4. Tersedia Survenir Hadiah Menarik Bagi Konsumen 5. Bukan Dropshipper yang Lama pengirimannya

Plum Jelly Diet Detok Praktis Perut Langsing, Berat Badan Turun 5-10 KG Dalam Sebulan. Bangun Terasa Segar dan Ringan karena Bisa menurunkan kadar Kolesterol dalam Darah

Cukup Dengan Konsumsi Buah Plum Optrimax Setiap Malam, Mampu Membakar dan Melepaskan Lemak Tubuh , Mendetoksifikasi Pencernaan, Probiotik , Aman Herbal dan Menyehatkan

Manfaat Dari PLUM OPTRIMAX
🍑 Detox sistem pencernaaan dari Endapan Minyak Lemak dan sisa makanan
🍑 Melancarkan BAB sehari hari
🍑 Menurunkan Berat Badan dan Melangsingkan Tubuh
🍑 Menurunkan Kolesterol Jahat dan Mengurangi Jerawat Bernanah
🍑 Probiotik, Bakteri Baik Yang Menjaga kesehatan pencernaan

Kandungan PLUM OPTRIMAX : Buah PLUM 🍑 ASLI GRADE A+, GREEN TEA, PUER TEA dan PROBIOTIK

PLUM OPTRIMAX 💯 Herbal Alami Tanpa Kimia Buatan, Rasanya Manis Sedikit Asem, Kaya Gizi

Produk ini sudah BerSertifikat FDA Singapura, BPOM Indonesia dan HALAL Taiwan

Kami Juga Menyediakan 🍇 Jelly Optrimax Rasa BlueBerry merupakan Lanjutan PLUM Diet Yang Dapat Berfungsi Mengontrol Nafsu Makan Berlebih, kandungan JELLY Pembakaran Lemaknya 2x PLUM, cocok Dikombinasikan dengan PLUM bagi yang mau mempercepat Pelangsingan

Untuk Info dan Konsultasi Silahkan hubungi Admin Plum Pelangsing :
✅ WHATSAPP : 085100168691
✅ Line @ Bisnis : @pfo4972i

#langsing #langsingcepat #langsingaman #langsingherbal #langsingbpom #gemuk #gendut #kurus #bantet #maukurus #kurusan #lapar #tahanlapar #jagamakan #tipsdiet #tipslangsing #tipskurus #wanitaidaman #wanitahamil #wanitadewasa #dewasa #sukamakan #konsumsi #makan

✅ hi all, No whatsapp ku yang baru 085-100-168-691 di SAVE ya, yang lama 081225643580 sudah gak dipakai lagi...Terima kasih atsa Perhatiannya
Banyak Penjual Pelangsing Diet Detok Plum, Kenapa harus belanja disini ?

1. Kami Distributor Resmi Plum Jakarta, 2. Barang Selalu Terbaru, Terjamin Keaslian dan dan Mutu Penyimpanannya, 3. Promo Potongan Ongkos Kirim, 4. Tersedia Survenir Hadiah Menarik Bagi Konsumen 5. Bukan Dropshipper yang Lama pengirimannya

Plum Jelly Diet Detok Praktis Perut Langsing, Berat Badan Turun 5-10 KG Dalam Sebulan. Bangun Terasa Segar dan Ringan karena Bisa menurunkan kadar Kolesterol dalam Darah

Cukup Dengan Konsumsi Buah Plum Optrimax Setiap Malam, Mampu Membakar dan Melepaskan  Lemak Tubuh , Mendetoksifikasi Pencernaan, Probiotik , Aman Herbal dan Menyehatkan

Manfaat Dari PLUM OPTRIMAX
🍑 Detox sistem pencernaaan dari Endapan Minyak Lemak dan sisa makanan
🍑 Melancarkan BAB sehari hari
🍑 Menurunkan Berat Badan dan Melangsingkan Tubuh
🍑 Menurunkan Kolesterol Jahat dan Mengurangi Jerawat Bernanah
🍑 Probiotik, Bakteri Baik Yang Menjaga kesehatan pencernaan

Kandungan PLUM OPTRIMAX : Buah PLUM 🍑 ASLI GRADE A+, GREEN TEA, PUER TEA dan PROBIOTIK

PLUM  OPTRIMAX 💯 Herbal Alami Tanpa Kimia Buatan, Rasanya Manis Sedikit Asem, Kaya Gizi

Produk ini sudah BerSertifikat FDA Singapura, BPOM Indonesia dan HALAL Taiwan

Kami Juga Menyediakan 🍇 Jelly Optrimax Rasa BlueBerry merupakan Lanjutan PLUM Diet Yang Dapat Berfungsi Mengontrol Nafsu Makan Berlebih, kandungan JELLY Pembakaran Lemaknya 2x PLUM, cocok Dikombinasikan dengan PLUM bagi yang mau mempercepat Pelangsingan

Untuk Info dan Konsultasi Silahkan hubungi Admin Plum Pelangsing :
✅ WHATSAPP : 085100168691
✅ Line @ Bisnis : @pfo4972i

#langsing #langsingcepat #langsingaman #langsingherbal #langsingbpom #gemuk #gendut #kurus #bantet #maukurus #kurusan #lapar #tahanlapar #jagamakan #tipsdiet #tipslangsing #tipskurus #wanitaidaman #wanitahamil #wanitadewasa #dewasa #sukamakan #konsumsi #makan
1 0 5 minutes ago

SHAKE SHAKE & MINUM

BOLEH TURUN 4KG UNTUK 15 HARI

WOW WOW WOW

JOM TURUNKAN BERAT BADAN TANPA PERLU BERSENAM

Whatsapp 0139876758 atau http://kopikurussihat.wasap.my/

#klubnalalehtestimoni #buncit #kopiviral #masalahbuncit #klubnalalehhq #kuruscepat #boroi #buangangin #teammedina #klubnalaleh #menyusu #ibumuda #teamnik #sakitbelakang #sakitpinggang #bajubesar #produkviral #medinadesire #usaha #untuk #kurus #carabuanglemakperut #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah

SHAKE SHAKE & MINUM

BOLEH TURUN 4KG UNTUK 15 HARI

WOW WOW WOW

JOM TURUNKAN BERAT BADAN TANPA PERLU BERSENAM

Whatsapp 0139876758 atau http://kopikurussihat.wasap.my/

#klubnalalehtestimoni #buncit #kopiviral #masalahbuncit #klubnalalehhq #kuruscepat #boroi #buangangin #teammedina #klubnalaleh #menyusu #ibumuda #teamnik #sakitbelakang #sakitpinggang #bajubesar #produkviral #medinadesire #usaha #untuk #kurus #carabuanglemakperut #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah
0 0 5 minutes ago

SHAKE SHAKE & MINUM

BOLEH TURUN 4KG UNTUK 15 HARI

WOW WOW WOW

JOM TURUNKAN BERAT BADAN TANPA PERLU BERSENAM

Whatsapp 0139876758 atau http://kopikurussihat.wasap.my/

#klubnalalehtestimoni #buncit #kopiviral #masalahbuncit #klubnalalehhq #kuruscepat #boroi #buangangin #teammedina #klubnalaleh #menyusu #ibumuda #teamnik #sakitbelakang #sakitpinggang #bajubesar #produkviral #medinadesire #usaha #untuk #kurus #carabuanglemakperut #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah

SHAKE SHAKE & MINUM

BOLEH TURUN 4KG UNTUK 15 HARI

WOW WOW WOW

JOM TURUNKAN BERAT BADAN TANPA PERLU BERSENAM

Whatsapp 0139876758 atau http://kopikurussihat.wasap.my/

#klubnalalehtestimoni #buncit #kopiviral #masalahbuncit #klubnalalehhq #kuruscepat #boroi #buangangin #teammedina #klubnalaleh #menyusu #ibumuda #teamnik #sakitbelakang #sakitpinggang #bajubesar #produkviral #medinadesire #usaha #untuk #kurus #carabuanglemakperut #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah
4 0 9 minutes ago

Tag Temen / sahabat kamu..☺
.
.
👉Badan Anda kurus banget?
👉Sehingga membuat Anda menjadi KURANG PEDE?
👉Udah makan byk tapi gak gemuk2?
👉Ingin segera menggemukan badan Anda dengan cepat?
.
Inilah solusinya...
.
..."SMART WEIGHT" PRODUK PENGGEMUK TERBAIK!!
.
SMART WEIGHT merupakan suplemen herbal, untuk menggemukan badan secara alami, aman & tanpa efek samping!
.
Karena, SMART WEIGHT ini bisa memberikan Anda manfaat berupa:
.
• Meningkatkan nafsu makan Anda
• Membantu badan Anda agar menjadi lebih berisi
• Memperbaiki metabolisme tubuh Anda
• Membantu proses penyerapan nutrisi, agar lebih maksimal
.

konsultasikan masalah Badan kamu disini solusi nya!
Info
Ig:@mastersmartweight
📱WA: 081289465917

#gemuk #penggemuk #infokesehatan #obatpenggemuk #smart_weight #smartweight #kerempengmanakeren #promo #viral #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #cikarang #cikaranghits #makassar #kalimantan #gemukisawesome #batam #bogor #kurus #infogemuk #masterweightgain #bandung #diskon #tipskurus #penggemukaman #tipsgemuk #tangerang #jakarta

Tag Temen / sahabat kamu..☺
.
.
👉Badan Anda kurus banget?
👉Sehingga membuat Anda menjadi KURANG PEDE?
👉Udah makan byk tapi gak gemuk2?
👉Ingin segera menggemukan badan Anda dengan cepat?
.
Inilah solusinya...
.
..."SMART WEIGHT" PRODUK PENGGEMUK TERBAIK!!
.
SMART WEIGHT merupakan suplemen herbal, untuk menggemukan badan secara alami, aman & tanpa efek samping!
.
Karena, SMART WEIGHT  ini bisa memberikan Anda manfaat berupa:
.
• Meningkatkan nafsu makan Anda
• Membantu badan Anda agar menjadi lebih berisi
• Memperbaiki metabolisme tubuh Anda
• Membantu proses penyerapan nutrisi, agar lebih maksimal
.

konsultasikan masalah Badan kamu disini solusi nya! 
Info 
Ig:@mastersmartweight
📱WA: 081289465917

#gemuk #penggemuk #infokesehatan #obatpenggemuk #smart_weight #smartweight #kerempengmanakeren #promo #viral #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal  #cikarang #cikaranghits #makassar #kalimantan #gemukisawesome #batam #bogor #kurus #infogemuk #masterweightgain #bandung #diskon #tipskurus #penggemukaman #tipsgemuk #tangerang #jakarta
0 0 9 minutes ago

Tag Temen / sahabat kamu..☺
.
.
👉Badan Anda kurus banget?
👉Sehingga membuat Anda menjadi KURANG PEDE?
👉Udah makan byk tapi gak gemuk2?
👉Ingin segera menggemukan badan Anda dengan cepat?
.
Inilah solusinya...
.
..."SMART WEIGHT" PRODUK PENGGEMUK TERBAIK!!
.
SMART WEIGHT merupakan suplemen herbal, untuk menggemukan badan secara alami, aman & tanpa efek samping!
.
Karena, SMART WEIGHT ini bisa memberikan Anda manfaat berupa:
.
• Meningkatkan nafsu makan Anda
• Membantu badan Anda agar menjadi lebih berisi
• Memperbaiki metabolisme tubuh Anda
• Membantu proses penyerapan nutrisi, agar lebih maksimal
.

konsultasikan masalah Badan kamu disini solusi nya!
Info
Ig:@mastersmartweight
📱WA: 081289465917

#gemuk #penggemuk #infokesehatan #obatpenggemuk #smart_weight #smartweight #kerempengmanakeren #promo #viral #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #cikarang #cikaranghits #makassar #kalimantan #gemukisawesome #batam #bogor #kurus #infogemuk #masterweightgain #bandung #diskon #tipskurus #penggemukaman #tipsgemuk #tangerang #jakarta

Tag Temen / sahabat kamu..☺
.
.
👉Badan Anda kurus banget?
👉Sehingga membuat Anda menjadi KURANG PEDE?
👉Udah makan byk tapi gak gemuk2?
👉Ingin segera menggemukan badan Anda dengan cepat?
.
Inilah solusinya...
.
..."SMART WEIGHT" PRODUK PENGGEMUK TERBAIK!!
.
SMART WEIGHT merupakan suplemen herbal, untuk menggemukan badan secara alami, aman & tanpa efek samping!
.
Karena, SMART WEIGHT  ini bisa memberikan Anda manfaat berupa:
.
• Meningkatkan nafsu makan Anda
• Membantu badan Anda agar menjadi lebih berisi
• Memperbaiki metabolisme tubuh Anda
• Membantu proses penyerapan nutrisi, agar lebih maksimal
.

konsultasikan masalah Badan kamu disini solusi nya! 
Info 
Ig:@mastersmartweight
📱WA: 081289465917

#gemuk #penggemuk #infokesehatan #obatpenggemuk #smart_weight #smartweight #kerempengmanakeren #promo #viral #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal  #cikarang #cikaranghits #makassar #kalimantan #gemukisawesome #batam #bogor #kurus #infogemuk #masterweightgain #bandung #diskon #tipskurus #penggemukaman #tipsgemuk #tangerang #jakarta
0 0 9 minutes ago

Tag Temen / sahabat kamu..☺
.
.
👉Badan Anda kurus banget?
👉Sehingga membuat Anda menjadi KURANG PEDE?
👉Udah makan byk tapi gak gemuk2?
👉Ingin segera menggemukan badan Anda dengan cepat?
.
Inilah solusinya...
.
..."SMART WEIGHT" PRODUK PENGGEMUK TERBAIK!!
.
SMART WEIGHT merupakan suplemen herbal, untuk menggemukan badan secara alami, aman & tanpa efek samping!
.
Karena, SMART WEIGHT ini bisa memberikan Anda manfaat berupa:
.
• Meningkatkan nafsu makan Anda
• Membantu badan Anda agar menjadi lebih berisi
• Memperbaiki metabolisme tubuh Anda
• Membantu proses penyerapan nutrisi, agar lebih maksimal
.

konsultasikan masalah Badan kamu disini solusi nya!
Info
Ig:@mastersmartweight
📱WA: 081289465917

#gemuk #penggemuk #infokesehatan #obatpenggemuk #smart_weight #smartweight #kerempengmanakeren #promo #viral #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #cikarang #cikaranghits #makassar #kalimantan #gemukisawesome #batam #bogor #kurus #infogemuk #masterweightgain #bandung #diskon #tipskurus #penggemukaman #tipsgemuk #tangerang #jakarta

Tag Temen / sahabat kamu..☺
.
.
👉Badan Anda kurus banget?
👉Sehingga membuat Anda menjadi KURANG PEDE?
👉Udah makan byk tapi gak gemuk2?
👉Ingin segera menggemukan badan Anda dengan cepat?
.
Inilah solusinya...
.
..."SMART WEIGHT" PRODUK PENGGEMUK TERBAIK!!
.
SMART WEIGHT merupakan suplemen herbal, untuk menggemukan badan secara alami, aman & tanpa efek samping!
.
Karena, SMART WEIGHT  ini bisa memberikan Anda manfaat berupa:
.
• Meningkatkan nafsu makan Anda
• Membantu badan Anda agar menjadi lebih berisi
• Memperbaiki metabolisme tubuh Anda
• Membantu proses penyerapan nutrisi, agar lebih maksimal
.

konsultasikan masalah Badan kamu disini solusi nya! 
Info 
Ig:@mastersmartweight
📱WA: 081289465917

#gemuk #penggemuk #infokesehatan #obatpenggemuk #smart_weight #smartweight #kerempengmanakeren #promo #viral #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal  #cikarang #cikaranghits #makassar #kalimantan #gemukisawesome #batam #bogor #kurus #infogemuk #masterweightgain #bandung #diskon #tipskurus #penggemukaman #tipsgemuk #tangerang #jakarta
0 0 9 minutes ago

Khas untuk yg nak buat mealprep. Kena take note dengan jangka hayat tempoh simpan makanan ni ye.

Seeloknya buat mealprep untuk 3-4hari je ye. Jangan buat stock lama sangat. Nanti rosak.

Nak kurus ni senang je bila dah ada ILMU pemakanan yg betul😉

#jomkurussampaijadi
#buatsampaidapatresult

Pendaftaran untuk online coaching #getfitnowonline intake DECEMBER dah dibuka. Klik link kat bio ig @nanaonlinecoaching untuk pendaftaran dan slot booking.

Jom turunkan 5-10kg berat badan sebelum masuk 2020 nanti. Sempat lagi ni tau!

http://nakjoinkurus.wasap.my/

Coach NaNa
📱 011 - 1627 7686
#onlinecoachingwithcoachnana
#teamcoachnana
#getfitnowonline

Khas untuk yg nak buat mealprep. Kena take note dengan jangka hayat tempoh simpan makanan ni ye.

Seeloknya buat mealprep untuk 3-4hari je ye. Jangan buat stock lama sangat. Nanti rosak.

Nak kurus ni senang je bila dah ada ILMU pemakanan yg betul😉

#jomkurussampaijadi
#buatsampaidapatresult

Pendaftaran untuk online coaching #getfitnowonline intake DECEMBER dah dibuka. Klik link kat bio ig @nanaonlinecoaching untuk pendaftaran dan slot booking.

Jom turunkan 5-10kg berat badan sebelum masuk 2020 nanti. Sempat lagi ni tau!

http://nakjoinkurus.wasap.my/

Coach NaNa
📱 011 - 1627 7686
#onlinecoachingwithcoachnana 
#teamcoachnana
#getfitnowonline
2 1 11 minutes ago

BERDOA
Kita kena sentiasa berdoa dengan apa saja yg kita nak dan minta dipermudah segala urusan kita
Jangan pernah putus berdoa dalam segala hal dan sentiasa bersyukur jangan pernah komplen
Nak kurus sebelum 2020 jom Daftar sesi DISEMBER
Khas utk yang serius nk kurus 3-11kg

Turun Berat Badan Intake Bulan
DISEMBER personal dan group coaching
bersama Coach YATIE YAT
📲PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫SLOT TERHAD

Yatie Yat
010 700 5865

Tekan Link DI BIO👇🏻👇🏻
@norhayati-erasot

#dietkurus #jubahbesar #tudung #bajubesar
uru n lemak #kuru scepat #psminazshahalam
#jomkurus #kurusdarirumah #bakarlemak
#hijab #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa
#turunberat #blouselabuh #tudunglabuh
#arianiootd #jomsihat #makansinat
#duckscarves #blousebesar #duckcosmetics
#kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar
#myClinic #psbel laammara #psleeyanarahman

BERDOA
Kita kena sentiasa berdoa dengan apa saja yg kita nak dan minta dipermudah segala urusan kita 
Jangan pernah putus berdoa dalam segala hal dan sentiasa bersyukur jangan pernah komplen 
Nak kurus sebelum 2020 jom Daftar sesi DISEMBER
Khas utk yang serius nk kurus 3-11kg

Turun Berat Badan Intake Bulan
DISEMBER personal dan group coaching
bersama Coach YATIE YAT
📲PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫SLOT TERHAD

Yatie Yat
010 700 5865

Tekan Link DI BIO👇🏻👇🏻
@norhayati-erasot

#dietkurus #jubahbesar #tudung #bajubesar
uru n lemak #kuru scepat #psminazshahalam
#jomkurus #kurusdarirumah #bakarlemak
#hijab #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa
#turunberat #blouselabuh #tudunglabuh
#arianiootd #jomsihat #makansinat
#duckscarves #blousebesar #duckcosmetics
#kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar
#myClinic #psbel laammara #psleeyanarahman
0 0 13 minutes ago

DIET BULAM INI ADALAH TUBUHMU BULAN DEPAN .
Ahaiii jelas ya kalau kmmu memutuskan program bulan ini,bulam depan kamu sudah merasakan hasilnya,masyaAllah karna dalam 1 bulan kamu bisa berpotensi turun 2-5kg
.
Nahh apapun itu kamu harus ada mindset untuk mau = bisa
.
Kamu bisa join program caranya klik link aja di bio atau whatsapp 08122002616 .
#makansehat #makanenak #makananpedas #dietaman #DietMayo #dietsehatjogja #langsingcepat #langsingideal #LangsingLewatWhatsapp #masakanindonesia #masakanrumahan #tipstanpaolahraga #tipskurus #tipsdietsehatonline #tipslangsing #sekitarkudus #sekitarbandungcom #sekilasinfo #sekitarsemarang #sekitarpurwodadi #iamherbalife #herbalifenutrision #herbaliferesmi

DIET BULAM INI ADALAH TUBUHMU BULAN DEPAN .
Ahaiii jelas ya kalau kmmu memutuskan program bulan ini,bulam depan kamu sudah merasakan hasilnya,masyaAllah karna dalam 1 bulan kamu bisa berpotensi turun 2-5kg
.
Nahh apapun itu kamu harus ada mindset untuk mau = bisa
.
Kamu bisa join program caranya klik link aja di bio atau whatsapp 08122002616 .
#makansehat #makanenak #makananpedas #dietaman #DietMayo #dietsehatjogja #langsingcepat #langsingideal #LangsingLewatWhatsapp #masakanindonesia #masakanrumahan #tipstanpaolahraga #tipskurus #tipsdietsehatonline #tipslangsing #sekitarkudus #sekitarbandungcom #sekilasinfo #sekitarsemarang #sekitarpurwodadi #iamherbalife #herbalifenutrision #herbaliferesmi
1 0 13 minutes ago

Good morning sunshine ‼️🥰
.
Dah sarapan ke? Sarapan apa pagi ni? 👀
.
Sarapan kat kedai mamak? I see.. jom kita tengok kalori sarapan yang femes kat situ 😁
.
Semangkuk kecil kuah dhal (80g) bersamaan 58 kcal
.
Sekeping capati (100g) bersamaan 140 kcal
.
Sekeping tosai / tosey (80g) bersamaan 147 kcal
.
Sekeping roti canai (95g) bersamaan 301 kcal
.
Sekeping roti telur (135g) bersamaan 356 kcal
.
Sekeping roti sardin (150g) bersamaan 415 kcal
.
Ini antara senarai lazim kat kedai mamak berdasarkan anggaran nilai kalori. Pilihlah makanan anda dengan bijak ya.
.
.
Jom follow IG @suhaila_coach dan TURN ON Notifications untuk Ilmu & Tips Mudah Kurus 2019
.
Yang baru nak mula diet, keep it simple je dulu. Click link di bio ig @suhaila_coach untuk mendaftar intake Program DECEMBER #jomkurusfitonline sebab kita dah buka pendaftaran. Daftar sekarang sebelum full slot ok 😘😘😘
.
.
❌Kurus tanpa stress
❌Tak wajib bersenam
❌Tak wajib eat clean
❌Kurus tanpa berlapar
✔️Sesuai untuk orang sibuk
✔️Boleh makan nasi
✔️Personalized meal plan yang mudah
✔️Group coaching ohsem
✔️Homework, food diary check, intense coaching
.
.
🔊 PENDAFTARAN INTAKE DECEMBER SUDAH DI BUKA ‼️
🚫 SLOT TERHAD‼️
.
Klik link di bio ig 👆🏻👆🏻👆🏻
Jom turun 5-10kg sebelum tahun 2020 🔥🔥🔥
.
🌸Coach Suhaila Arifin 📲 012-5822537
Saya turun berat 22kg
7 tahun pengalaman coaching turun berat.
.
. .
#bajubesarmurah #kurusdarirumah #kurustanpaubat #tipskurus #kurusmakannasi #onlinecoachingkurus #coachdietviral #coachturunberat #kurusonline #coachsuhaila #kempiskanperut #coachkurusmalaysia #blouselabuh #tipsperutbuncit #tipsdiet #senamankurus #kurusdarirumah #melakafood #tudungruffle #psjubahsouq #psminazshahalam #psminimalace #putrajaya #tudungbawal #pssugarscarf #psjubahsouq #ipoh #cakemalaysia #bakersmalaysia #zalora

Good morning sunshine ‼️🥰
.
Dah sarapan ke? Sarapan apa pagi ni? 👀
.
Sarapan kat kedai mamak? I see.. jom kita tengok kalori sarapan yang femes kat situ 😁
. 
Semangkuk kecil kuah dhal (80g) bersamaan 58 kcal
.
Sekeping capati (100g) bersamaan 140 kcal
.
Sekeping tosai / tosey (80g) bersamaan 147 kcal
.
Sekeping roti canai (95g) bersamaan 301 kcal
. 
Sekeping roti telur (135g) bersamaan 356 kcal
. 
Sekeping roti sardin (150g) bersamaan 415 kcal
.
Ini antara senarai lazim kat kedai mamak berdasarkan anggaran nilai kalori. Pilihlah makanan anda dengan bijak ya.
.
.
Jom follow IG @suhaila_coach  dan TURN ON Notifications untuk Ilmu & Tips Mudah Kurus 2019
.
Yang baru nak mula diet, keep it simple je dulu. Click link di bio ig @suhaila_coach untuk mendaftar intake Program DECEMBER #jomkurusfitonline sebab kita dah buka pendaftaran. Daftar sekarang sebelum full slot ok 😘😘😘
.
.
❌Kurus tanpa stress
❌Tak wajib bersenam
❌Tak wajib eat clean
❌Kurus tanpa berlapar
✔️Sesuai untuk orang sibuk
✔️Boleh makan nasi
✔️Personalized meal plan yang mudah
✔️Group coaching ohsem
✔️Homework, food diary check, intense coaching
.
.
🔊 PENDAFTARAN INTAKE DECEMBER SUDAH DI BUKA ‼️
🚫 SLOT TERHAD‼️
.
Klik link di bio ig 👆🏻👆🏻👆🏻
Jom turun 5-10kg sebelum tahun 2020 🔥🔥🔥
.
🌸Coach Suhaila Arifin 📲 012-5822537
Saya turun berat 22kg
7 tahun pengalaman coaching turun berat.
.
. .
#bajubesarmurah #kurusdarirumah #kurustanpaubat #tipskurus #kurusmakannasi #onlinecoachingkurus #coachdietviral #coachturunberat #kurusonline #coachsuhaila #kempiskanperut #coachkurusmalaysia #blouselabuh #tipsperutbuncit #tipsdiet #senamankurus #kurusdarirumah #melakafood #tudungruffle #psjubahsouq #psminazshahalam #psminimalace #putrajaya #tudungbawal #pssugarscarf #psjubahsouq #ipoh #cakemalaysia #bakersmalaysia #zalora
3 0 16 minutes ago

5 TIPS LANGSING 🤩🤩🤩
.
Share tips ni supaya kita boleh kurus sama2
🤗🤗🤗
.
Jom share 😊😊😊
.
Tag kawan korang yang suka makan tapi nak kurus dan sihat
.
Intake Disember 2019 musim ke 52 telah dibuka
.
Klik link di bio ig @idarahayue untuk details program 🤗 .
Yuran pendaftaran akan dikenakan untuk peserta baru saja. Yang dah join x perlu bayar lagi
.
#kurusfitonlinecoaching
#coachidayue
013-6372703
.
#gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
#dietkalorimalaysia
#herbalifemalaysiacoach
#herbalifenutrition #tipsdiet
#tipskurus #ibubapa
#sayanakkurus
#kolesterol
#jomkurus #badanbesar
#bajuplussizemurah #kurussihat
#tipskurus #jomkurus #nakkurus
#jomdiet #pesancoach
#coachdiet #dietdengancoach
#coachkurus #bajubesar
#kurussihat
#kuruscantik #mukaglowing

5 TIPS LANGSING 🤩🤩🤩
.
Share tips ni supaya kita boleh kurus sama2
🤗🤗🤗
.
Jom share 😊😊😊
.
Tag kawan korang yang suka makan tapi nak kurus dan sihat
.
Intake Disember 2019 musim ke 52 telah dibuka
.
Klik link di bio ig @idarahayue untuk details program 🤗 .
Yuran pendaftaran akan dikenakan untuk peserta baru saja. Yang dah join x perlu bayar lagi
.
#kurusfitonlinecoaching
#coachidayue
013-6372703
.
#gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
#dietkalorimalaysia
#herbalifemalaysiacoach
#herbalifenutrition#tipsdiet
#tipskurus#ibubapa
#sayanakkurus
#kolesterol
#jomkurus#badanbesar
#bajuplussizemurah#kurussihat
#tipskurus#jomkurus#nakkurus
#jomdiet#pesancoach 
#coachdiet#dietdengancoach
#coachkurus#bajubesar
#kurussihat
#kuruscantik#mukaglowing
7 0 17 minutes ago

"SEMINGGU JER,BERAT DAH TURUN,BAJU DAH LONGGAR,TANPA RASA LAPAR, TANPA SEKAT SELERA MAKAN...TANPA TAHAN PERUT MEMULAS..KALAU TAHU SEMUDAH NI BOLEH SLIM,DAH LAMA SAYA TRY"

Makan sebiji atau 2 biji sehari,sebulan ada yg turun sampai 10kg..orang dok tegur,dok tanya apa petuanya.....
.
100% ramuan herba terpilih,bukan sahaja menurunkan berat badan,ia juga mencantikkan kulit,anti oksida,melawaskan pembuangan air besar dan banyak lagi..
.
tidak perlu berpantang,boleh ambik makanan kegemaran u all.....
Kami akan guide u all untuk lansing...
.
SEBOTOL 30 BIJI
HARGA RM45sm/RM50ss (belom termasuk postage RM8sm/RM12ss)
.
Nak cuba jamu 3S ni?
Whatsapp akak ye👉🏼0199547466
Nak mudah klik link whatsapp kat bio ig utk order ❤️
.
#secretsuperslimming #kuruslangsing #kurus #kurussihat #perlacoffee #demica #bengkungsajat #jamukurus #demica #susumaeez #nsabeauty #shaklee #bizzibody #harumnita #boosterwhitening #jamuratumalaya #sendayutinggi #donde #simplysiti #malaysia #likeforlike #followme #sayapakaisayajual #aslegacy #tipskurus #kurusdarirumah #sumpah #curicuricinta

"SEMINGGU JER,BERAT DAH TURUN,BAJU DAH LONGGAR,TANPA RASA LAPAR, TANPA SEKAT SELERA MAKAN...TANPA TAHAN PERUT MEMULAS..KALAU TAHU SEMUDAH NI BOLEH SLIM,DAH LAMA SAYA TRY"

Makan sebiji atau 2 biji sehari,sebulan ada yg turun sampai 10kg..orang dok tegur,dok tanya apa petuanya.....
.
100% ramuan herba terpilih,bukan sahaja menurunkan berat badan,ia juga mencantikkan kulit,anti oksida,melawaskan pembuangan air besar dan banyak lagi..
.
tidak perlu berpantang,boleh ambik makanan kegemaran u all.....
Kami akan guide u all untuk lansing...
.
SEBOTOL 30 BIJI
HARGA RM45sm/RM50ss (belom termasuk postage RM8sm/RM12ss)
.
Nak cuba jamu 3S ni?
Whatsapp akak ye👉🏼0199547466
Nak mudah klik link whatsapp kat bio ig utk order ❤️
.
#secretsuperslimming #kuruslangsing #kurus #kurussihat #perlacoffee #demica #bengkungsajat #jamukurus #demica #susumaeez #nsabeauty #shaklee #bizzibody #harumnita  #boosterwhitening #jamuratumalaya #sendayutinggi #donde #simplysiti #malaysia #likeforlike #followme #sayapakaisayajual #aslegacy #tipskurus #kurusdarirumah #sumpah #curicuricinta
0 0 18 minutes ago

TESTIMONI 3S😍
_
akak2 abang² kat luar sane yang selalu tak menjadi bila plan nak kurus, wajib try jamu 3S ni3.. 💊SECRET SUPER SLIMMING💊
_
FUNGSI :
🍩 Memecahkan lemak degil
🍧 Menghapuskan berat badan berlebihan
🍦 Memerah toxin perah lemak
🍫 Mematikan selera makan
🍬 Meningkatkan tenaga badan
🍪 Aktif Fresh bertenaga
🍿 Menyokong process penurunan berat badan. paling cepat dan selamat
🍰 Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung.
_ 💊 1 botol ada 30 biji, sehari makan 1 biji 30 minit sebelum sarapan, PASTIKAN SEHARI MINUM 3 LITER AIR KOSONG.
✅ Lelaki & perempuan boleh consume
_
Nak order? Mudah je, klik link whatsapp di bio ig ye 😘
_
#secretsuperslimming #kuruslangsing #kurus #kurussihat #perlacoffee #demica #bengkungsajat #jamukurus #demica #susumaeez #nsabeauty #shaklee #bizzibody #harumnita #boosterwhitening #jamuratumalaya #sendayutinggi #donde #simplysiti #malaysia #likeforlike #followme #sayapakaisayajual #aslegacy #tipskurus #kurusdarirumah #sumpah #curicuricinta

TESTIMONI 3S😍 
_
akak2 abang² kat luar sane yang selalu tak menjadi bila plan nak kurus, wajib try jamu 3S ni3.. 💊SECRET SUPER SLIMMING💊
_
FUNGSI :
🍩 Memecahkan lemak degil
🍧 Menghapuskan berat badan berlebihan
🍦 Memerah toxin perah lemak
🍫 Mematikan selera makan
🍬 Meningkatkan tenaga badan
🍪 Aktif Fresh bertenaga
🍿 Menyokong process penurunan berat badan.  paling cepat dan selamat
🍰 Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung.
_ 💊 1 botol ada 30 biji, sehari makan 1 biji 30 minit sebelum sarapan, PASTIKAN SEHARI MINUM 3 LITER AIR KOSONG.
✅ Lelaki & perempuan boleh consume 
_
Nak order? Mudah je, klik link whatsapp di bio ig ye 😘
_
#secretsuperslimming #kuruslangsing #kurus #kurussihat #perlacoffee #demica #bengkungsajat #jamukurus #demica #susumaeez #nsabeauty #shaklee #bizzibody #harumnita  #boosterwhitening #jamuratumalaya #sendayutinggi #donde #simplysiti #malaysia #likeforlike #followme #sayapakaisayajual #aslegacy #tipskurus #kurusdarirumah #sumpah #curicuricinta
0 0 19 minutes ago

PASUKAN BOBA MANA SUARANYAAAA????⁣


Duhai pasukan boba.. coba perhatikan bahan-bahan 'sederhana' pembentuk boba drink yang makin ngehits..⁣

Bola mutiara di bubble tea diramu dari brown sugar* + tepung tapioka* (direbus air), resep awet gak lengket setelah jadi pentul-pentul = direndam simple syrup (rebusan gula*) atau madu*.. biar nikmat, minumannya diracik dingin dengan susu kental manis* & tambahan gula pasir* (ini yang 'diperhalus' waktu kita pesan): "sugar levelnya mau 70%, half, atau 30% kak?"⁣

Itu sudah, hitung ******.. so how sweet can you go?🥤⁣

Ayooo TAG 3 TEMEN KAMU PECINTA BOBA‼️💃⁣

Follow :@dietin_aja untuk tips n trik diet sehat setiap hari⁣⁣
⁣⁣

PASUKAN BOBA MANA SUARANYAAAA????⁣
⁣
⁣
Duhai pasukan boba.. coba perhatikan bahan-bahan 'sederhana' pembentuk boba drink yang makin ngehits..⁣
⁣
Bola mutiara di bubble tea diramu dari brown sugar* + tepung tapioka* (direbus air), resep awet gak lengket setelah jadi pentul-pentul = direndam simple syrup (rebusan gula*) atau madu*.. biar nikmat, minumannya diracik dingin dengan susu kental manis* & tambahan gula pasir* (ini yang 'diperhalus' waktu kita pesan): "sugar levelnya mau 70%, half, atau 30% kak?"⁣
⁣
Itu sudah, hitung ******.. so how sweet can you go?🥤⁣
⁣
Ayooo TAG 3 TEMEN KAMU PECINTA BOBA‼️💃⁣
⁣
Follow :@dietin_aja untuk tips n trik diet sehat setiap hari⁣⁣
⁣⁣
2 1 19 minutes ago

APAKAH TANDA ANDA ON TRACK TURUN BERAT BADAN?😄
.
Bila kita dah lama turun berat badan,kita selalu tertanya tanya “On track ke tak saya ni?”
Berat macam plateu ja,
.
Sebenarnya banyak tanda yang kita boleh lihat bahawa kita on track dalam turun berat badan kita.Dan lebih best bila kita fokus bantu orang bila dapat hasil seperti kita,semoga dapat membantu ya.


#appecut #appecutnerrys #appecutmaxnerrys #lipocutnerrys #venocutnerrys #menudiet #tipsdiet
#jubahsouq #jubahbesar #turunlemak #kuruscepat #psminazshahalam #jomkurus #pakejpengantin #bakarlemak #idealyst #fashionvalet #pakejbersalin #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #bajumenyusu #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus

APAKAH TANDA ANDA ON TRACK TURUN BERAT BADAN?😄
.
Bila kita dah lama turun berat badan,kita selalu tertanya tanya “On track ke tak saya ni?”
Berat macam plateu ja,
.
Sebenarnya banyak tanda yang kita boleh lihat bahawa kita on track dalam turun berat badan kita.Dan lebih best bila kita fokus bantu orang bila dapat hasil seperti kita,semoga dapat membantu ya.
•

#appecut #appecutnerrys #appecutmaxnerrys #lipocutnerrys #venocutnerrys #menudiet #tipsdiet 
#jubahsouq #jubahbesar  #turunlemak #kuruscepat #psminazshahalam #jomkurus #pakejpengantin #bakarlemak  #idealyst #fashionvalet  #pakejbersalin #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #bajumenyusu  #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus
1 0 19 minutes ago

TESTIMONI 3S😍
_
akak2 abang² kat luar sane yang selalu tak menjadi bila plan nak kurus, wajib try jamu 3S ni3.. 💊SECRET SUPER SLIMMING💊
_
FUNGSI :
🍩 Memecahkan lemak degil
🍧 Menghapuskan berat badan berlebihan
🍦 Memerah toxin perah lemak
🍫 Mematikan selera makan
🍬 Meningkatkan tenaga badan
🍪 Aktif Fresh bertenaga
🍿 Menyokong process penurunan berat badan. paling cepat dan selamat
🍰 Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung.
_ 💊 1 botol ada 30 biji, sehari makan 1 biji 30 minit sebelum sarapan, PASTIKAN SEHARI MINUM 3 LITER AIR KOSONG.
✅ Lelaki & perempuan boleh consume
_
Nak order? Mudah je, klik link whatsapp di bio ig ye 😘
_
#secretsuperslimming #kuruslangsing #kurus #kurussihat #perlacoffee #demica #bengkungsajat #jamukurus #demica #susumaeez #nsabeauty #shaklee #bizzibody #harumnita #boosterwhitening #jamuratumalaya #sendayutinggi #donde #simplysiti #malaysia #likeforlike #followme #sayapakaisayajual #aslegacy #tipskurus #kurusdarirumah #sumpah #curicuricinta

TESTIMONI 3S😍 
_
akak2 abang² kat luar sane yang selalu tak menjadi bila plan nak kurus, wajib try jamu 3S ni3.. 💊SECRET SUPER SLIMMING💊
_
FUNGSI :
🍩 Memecahkan lemak degil
🍧 Menghapuskan berat badan berlebihan
🍦 Memerah toxin perah lemak
🍫 Mematikan selera makan
🍬 Meningkatkan tenaga badan
🍪 Aktif Fresh bertenaga
🍿 Menyokong process penurunan berat badan.  paling cepat dan selamat
🍰 Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung.
_ 💊 1 botol ada 30 biji, sehari makan 1 biji 30 minit sebelum sarapan, PASTIKAN SEHARI MINUM 3 LITER AIR KOSONG.
✅ Lelaki & perempuan boleh consume 
_
Nak order? Mudah je, klik link whatsapp di bio ig ye 😘
_
#secretsuperslimming #kuruslangsing #kurus #kurussihat #perlacoffee #demica #bengkungsajat #jamukurus #demica #susumaeez #nsabeauty #shaklee #bizzibody #harumnita  #boosterwhitening #jamuratumalaya #sendayutinggi #donde #simplysiti #malaysia #likeforlike #followme #sayapakaisayajual #aslegacy #tipskurus #kurusdarirumah #sumpah #curicuricinta
1 0 21 minutes ago

BADAN RINGAN LAGI SENANG NAK BERGERAK & PALING PENTING PAKAI BAJU APA PON NAMPAK CANTIK 🥰
.
Nak kurus ni bukan senang tapi kalau ade usaha semua jalan. Betul tak? .
Cuba tengok akak kita ni. Sebab dia bersungguh2 niat nak kurus & die usaha untuk kurus alhamdulillah berat badan dah turun.✨
.
Berbeza sgt dari gambar sebelum consume QUINNS. So guys tunggu apa lagi? Takkan jiran rumah, family dah kurus tapi awak je yang gems lemak berlebihan? 😝
.
AIN : 012.707.7414
AIN : 012.707.7414
AIN : 012.707.7414

BADAN RINGAN LAGI SENANG NAK BERGERAK & PALING PENTING PAKAI BAJU APA PON NAMPAK CANTIK 🥰
.
Nak kurus ni bukan senang tapi kalau ade usaha semua jalan. Betul tak? .
Cuba tengok akak kita ni. Sebab dia bersungguh2 niat nak kurus & die usaha untuk kurus alhamdulillah berat badan dah turun.✨
.
Berbeza sgt dari gambar sebelum consume QUINNS. So guys tunggu apa lagi? Takkan jiran rumah, family dah kurus tapi awak je yang gems lemak berlebihan? 😝
.
AIN : 012.707.7414
AIN : 012.707.7414
AIN : 012.707.7414
0 1 21 minutes ago

SOFT DRINK Atau minuman bersoda jika dikonsumsi terus menerus punya resiko ga bagus loh buat badan kamu. 🥳🥳🥳 YUK mulai diet dari hari ini dengan @dietsehatplum_ ✔️✔️✔️ Diet tapi gakurus-kurus? Yuk coba detoks pakai plum!
.
Detoks buah Optrimax Plum kering dari @dietsehatplum_ terbuat dari dari plum grade A dari Taiwan, difermentasikan dengan probiotik, puer tea, dan green tea untuk memblok & membakar lemak jadi…
✔Efektif turunin BB 2-5kg dalam SEMINGGU
✔Melancarkan BAB
✔Menurunkan kolestrol
✔Mengecilkan lingkar pinggang dan perut
✔Meremajakan kulit
✔Produk 100% Original (Garansi Uang Kembali!), Sertifikat HALAL dan BPOM lengkap
.
Jadi tunggu apalagi, Yuk detoks bersama dengan buah plum! Usus yang sehat untuk hidup yg sehat!
.
7 Alasan Mengapa harus Optrimax Plum @dietsehatplum_?
🍑Produk berbentuk BUAH masih dengan bijinya 100% Herbal dari bahan alami dan BUKAN OBAT (bukan pil, bubuk, kapsul)
🍑Sertifikat HALAL dan BPOM LENGKAP
🍑AMAN, Tidak ada efek samping & tidak membuat ketergantungan
🍑Sudah sangat banyak testimoni yang membuktikan
🍑Cara konsumsi PRAKTIS tinggal di makan setelah makan malam / makan terakhir seperti snack dan dibuang bijinya
🍑READY STOCK, pengiriman setiap hari FREE ONGKIR seluruh INDONESIA
🍑KONSULTASI GRATIS DIET COACH ONLINE GRATIS!!!
.
FREE KONSULTASI, Pricelist, ORDER
Langsung kontak
WA 👇👇👇
0852-0874-7537
~
#plum #dietplan #dietfood #raffinagita #bapau #ransentertainment #lunamaya #tips #info #kesehatan #sandradewi #gempi #niaramadhanibakrie #gisel #jedar #tipskurus #dietsehatplum_ #info #tips #kesehatan #health #health #beauty #mom #detox #gosip #sosialita #celeb #celebrity #diet #dietsehat #info #infosehat #entertainment #lambeturah

SOFT DRINK Atau minuman bersoda jika dikonsumsi terus menerus punya resiko ga bagus loh buat badan kamu. 🥳🥳🥳 YUK mulai diet dari hari ini dengan @dietsehatplum_ ✔️✔️✔️ Diet tapi gakurus-kurus? Yuk coba detoks pakai plum!
.
Detoks buah Optrimax Plum kering dari @dietsehatplum_ terbuat dari dari plum grade A dari Taiwan, difermentasikan dengan probiotik, puer tea, dan green tea untuk memblok & membakar lemak jadi…
✔Efektif turunin BB 2-5kg dalam SEMINGGU
✔Melancarkan BAB
✔Menurunkan kolestrol
✔Mengecilkan lingkar pinggang dan perut
✔Meremajakan kulit
✔Produk 100% Original (Garansi Uang Kembali!), Sertifikat HALAL dan BPOM lengkap
.
Jadi tunggu apalagi, Yuk detoks bersama dengan buah plum! Usus yang sehat untuk hidup yg sehat!
.
7 Alasan Mengapa harus Optrimax Plum @dietsehatplum_?
🍑Produk berbentuk BUAH masih dengan bijinya 100% Herbal dari bahan alami dan BUKAN OBAT (bukan pil, bubuk, kapsul)
🍑Sertifikat HALAL dan BPOM LENGKAP
🍑AMAN, Tidak ada efek samping & tidak membuat ketergantungan
🍑Sudah sangat banyak testimoni yang membuktikan
🍑Cara konsumsi PRAKTIS tinggal di makan setelah makan malam / makan terakhir seperti snack dan dibuang bijinya
🍑READY STOCK, pengiriman setiap hari FREE ONGKIR seluruh INDONESIA
🍑KONSULTASI GRATIS DIET COACH ONLINE GRATIS!!!
.
FREE KONSULTASI, Pricelist, ORDER
Langsung kontak
WA 👇👇👇
0852-0874-7537
~
#plum #dietplan #dietfood #raffinagita #bapau #ransentertainment #lunamaya #tips #info #kesehatan #sandradewi #gempi #niaramadhanibakrie #gisel #jedar #tipskurus #dietsehatplum_ #info #tips #kesehatan #health #health #beauty #mom #detox #gosip #sosialita #celeb #celebrity #diet #dietsehat #info #infosehat #entertainment #lambeturah
1 0 22 minutes ago

Happy Monday Morning to all 🌤🌤. Mulakan hari kita dengan sarapan sihat penuh nutrisi ye. Nak kurus wajib ambik sarapan. Nak gemuk, anda skip je sarapan ok, confirm berat akan naik 😅😅.
.
Jom daftar & booking Intake DECEMBER - EDISI SETEL AZAM 2019 dengan Coach sekarang, dalam masa 1 bulan Coach akan pastikan anda turun antara 3 - 10 kg, barulah orang akan nampak "the new you in year 2020" nanti!!💃💪
.
Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT 👉 KURUS jadi MUDAH!!! 💃😊💃😊
.
Untuk Daftar Ekspress, klik je link di bio dan komen "NAK KURUS"
@dee.azhar4411
@dee.azhar4411

Coach DEE : 019-2306842
.
#coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #tv3 #astro #getfitnowonline #keksedap #makansedap #dietmalaysia #breastfeed #pregnancy #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #kahwin #sayanakkahwin #satukanrasa #workout #senaman

Happy Monday Morning to all 🌤🌤. Mulakan hari kita dengan sarapan sihat penuh nutrisi ye. Nak kurus wajib ambik sarapan.  Nak gemuk, anda skip je sarapan ok, confirm berat akan naik 😅😅.
.
Jom daftar & booking Intake DECEMBER - EDISI SETEL AZAM 2019 dengan Coach sekarang, dalam masa 1 bulan Coach akan pastikan anda turun antara 3 - 10 kg, barulah orang akan nampak "the new you in year  2020" nanti!!💃💪
.
Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT 👉 KURUS jadi MUDAH!!! 💃😊💃😊
.
Untuk Daftar Ekspress, klik je link di bio dan komen "NAK KURUS"
@dee.azhar4411
@dee.azhar4411

Coach DEE : 019-2306842
.
#coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #tv3 #astro  #getfitnowonline #keksedap #makansedap #dietmalaysia #breastfeed #pregnancy #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #kahwin #sayanakkahwin #satukanrasa #workout #senaman
3 0 22 minutes ago

SELUAR DAH BANYAK LONGGAR‼️
.
Siapa yg tak happykan bila sekuar baju yg kita pakai dulu ketat niw dah longgar 😍
.
Sorry guys! Memang terpaksa kurus! Kalau taknak kurus jangan minum QUINN-S okay. Setakat nak turun 3kg-10kg dalam masa seminggu atau dua minggu tu memang sekelip mata jerrr!!! Kalau tak caya cubalah. Dah ramai yang berjaya tau. Korang bila lagi? Belum cuba belum tahu. 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 KKM approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
AIN : 012.707.7414
AIN : 012.707.7414
AIN : 012.707.7414

SELUAR DAH BANYAK LONGGAR‼️
.
Siapa yg tak happykan bila sekuar baju yg kita pakai dulu ketat niw dah longgar 😍
.
Sorry guys! Memang terpaksa kurus! Kalau taknak kurus jangan minum QUINN-S okay. Setakat nak turun 3kg-10kg dalam masa seminggu atau dua minggu tu memang sekelip mata jerrr!!! Kalau tak caya cubalah. Dah ramai yang berjaya tau. Korang bila lagi? Belum cuba belum tahu. 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 KKM approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
AIN : 012.707.7414
AIN : 012.707.7414
AIN : 012.707.7414
0 1 25 minutes ago

MAKAN BANYAK TAPI BOLEH KURUS??
.
.
Dah cuba macam² produk kurus tapi tak kurus juga ?? Timbangan makin lama makin meningkat??
.
Alamakkkk 😱 macam mana ni nak kurus jugak apa jadi sekalipon! Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
.
Tak perlu pening, #DemicaSupplement kan hadoo?? Demica akan sedut lemak uols tu sampai licin. Kalau rasa bajet uols ada dlm RM50 masih ONZ laaa utk dapatkan Demica.
.
Nak kurus dgn bajet RM50??
Komen “NAK KURUS” skrg!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

MAKAN BANYAK TAPI BOLEH KURUS??
.
.
Dah cuba macam² produk kurus tapi tak kurus juga ?? Timbangan makin lama makin meningkat??
.
Alamakkkk 😱 macam mana ni nak kurus jugak apa jadi sekalipon! Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
.
Tak perlu pening, #DemicaSupplement kan hadoo?? Demica akan sedut lemak uols tu sampai licin. Kalau rasa bajet uols ada dlm RM50 masih ONZ laaa utk dapatkan Demica.
.
Nak kurus dgn bajet RM50??
Komen “NAK KURUS” skrg!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 27 minutes ago

TENGOK GAMBAR 👆 BAGAIMANA MAKANAN YG KITA MAKAN DICERNA DAN DITUKAR .

Lagi banyak kita makan karbo dan kita kurang aktiviti fizikal, lagi banyak LEMAK akan disimpan dalam badan
.
____________________________________
.
#weightlosschallengeonline #coachmunet #memperjuangkangayahidupsihat
Coach Munet +60193676876
.
.
Pendaftaran program WLC EDISI TERAKHIR (DEC 2019) Di Buka..💃💃
10 yang terawal ada special 🎁
.
.
Klik link di bio utk details
.
.
#tipskurus #bakarlemak #kurusdengansihat #jomkurus #dietsihat #turunberatdarirumah #onlinecoaching #like4like #kurusdaripejabat #bijakbelanja #makeupbajet #viralmeletop #turunberatonline #kurusdarirumah
#blousebesar #palazobigsize #barangdapurbasah #plussizefashion #bundlemalaysiaonline #jubahbesar #skirtlabuhmurah #kempenhidupsihat #entahapayangmerasukimuchallenge

TENGOK GAMBAR 👆 BAGAIMANA MAKANAN YG KITA MAKAN  DICERNA DAN DITUKAR .

Lagi banyak kita makan karbo dan kita kurang aktiviti fizikal, lagi banyak LEMAK akan disimpan dalam badan
.
____________________________________
.
#weightlosschallengeonline #coachmunet #memperjuangkangayahidupsihat
Coach Munet +60193676876
.
.
Pendaftaran program WLC EDISI TERAKHIR (DEC 2019)  Di Buka..💃💃
10 yang terawal ada special 🎁
.
.
Klik link di bio utk details
.
.
#tipskurus #bakarlemak #kurusdengansihat #jomkurus #dietsihat #turunberatdarirumah #onlinecoaching #like4like #kurusdaripejabat #bijakbelanja  #makeupbajet #viralmeletop #turunberatonline #kurusdarirumah
#blousebesar #palazobigsize #barangdapurbasah #plussizefashion #bundlemalaysiaonline #jubahbesar #skirtlabuhmurah #kempenhidupsihat #entahapayangmerasukimuchallenge
7 0 27 minutes ago

Hai Assalamulaikum semua! Semoga hari ini lebih baik dari hari yang sebelum nya 😊
.

Salam Monday Bluessss gaiss! Saya doakan semua followers semoga dimurahkan rezeki selalu. Fikir yang baik baik in sha Allah kebaikan akan selalu berpihak kepada anda Amiin Ya Rabal alamin ❤️❤️
.
.
Klik link di Bio Ig untuk direct details coaching. turun 3-5 Kg dengan diet yang seimbang dan meal plan yang betul tanpa perlu lapar dan stress.
.
“kurus kalini,kasi jadi!”
.
Coach Aiman
-teamabamkacak
.
#nakkurus #fatloss #coachturunberat #lossweightchallenge #teamabamkacak #fatlosschallenge #seluarmurah #bajubesar #tipskurus #seluarbesar #tv3 #sihat #tipskurus #fit #exercise #lowcarbdiet #senamankurus #kecilkanpeha #fatburner #turunberatbadan #senamanyangbetul #kempiskanperut #gym #fitness #tipdiet #caramakan #carakurus #rahsiakurus #carafit #kurus

Hai Assalamulaikum semua! Semoga hari ini lebih baik dari hari yang sebelum nya 😊
.

Salam Monday Bluessss gaiss! Saya doakan semua followers semoga dimurahkan rezeki selalu. Fikir yang baik baik in sha Allah kebaikan akan selalu berpihak kepada anda Amiin Ya Rabal alamin ❤️❤️
.
.
Klik link di Bio Ig untuk direct details coaching. turun 3-5 Kg dengan diet yang seimbang dan meal plan yang betul tanpa perlu lapar dan stress.
.
“kurus kalini,kasi jadi!”
.
Coach Aiman
-teamabamkacak
.
#nakkurus #fatloss #coachturunberat #lossweightchallenge #teamabamkacak #fatlosschallenge #seluarmurah #bajubesar #tipskurus #seluarbesar #tv3 #sihat #tipskurus #fit #exercise #lowcarbdiet #senamankurus #kecilkanpeha #fatburner #turunberatbadan #senamanyangbetul #kempiskanperut #gym #fitness #tipdiet #caramakan #carakurus #rahsiakurus #carafit #kurus
8 0 27 minutes ago

MENGAPA HARUS PUNYA TUBUH IDEAL‼️
.
Mempunyai berat badan ideal tentu penting sebagai upaya untuk mempertahankan kesehatan kamu secara keseluruhan. Juga, merupakan salah satu cara untuk mencegah dan mengendalikan berbagai penyakit. Mempunyai berat badan berlebih atau obesitas dapat meningkatkan risiko kamu untuk terkena penyakit serius
.

Nah buat kalian yg masih punya masalah dengan berat badan follow yuk @dietin_aja untuk tips diet sehat lainnya... Dan bisa langsung konsultasi

Diet Online Coach Lila
Whatsapp : 085100816748

MENGAPA HARUS PUNYA TUBUH IDEAL‼️
.
Mempunyai berat badan ideal tentu penting sebagai upaya untuk mempertahankan kesehatan kamu secara keseluruhan. Juga, merupakan salah satu cara untuk mencegah dan mengendalikan berbagai penyakit. Mempunyai berat badan berlebih atau obesitas dapat meningkatkan risiko kamu untuk terkena penyakit serius
.

Nah buat kalian yg masih punya masalah dengan berat badan follow yuk @dietin_aja untuk tips diet sehat lainnya... Dan bisa langsung konsultasi

Diet Online Coach Lila
Whatsapp : 085100816748
3 1 14 hours ago

UBAH PEMIKIRAN KITA

Kesilapan besar untuk yang ingin turunkan berat badan adalah mengabaikan 80% PEMAKANAN. Mereka lebih banyak melakukan senaman tetapi abaikan pemakanan.
SIBUK BEKERJA MASIH BOLEH KURUS

Pendaftaran dibuka bagi sesi Disember 2019.
Cepat daftar klink link di bio IG @aradella_dill atau boleh wassup 📲 0126795771 ➡️Personal Coach
➡️Mealplan setiap hari
➡️Resepi sihat yang menyelerakan ➡️Video senaman
➡️Tips n info turunkn lemak n berat ideal.
➡️Group coaching yang super supporting
# 5@6 kali makan sehari
# boleh makan nasi (nasi tidak bersalah dlm program turun berat badan)
# turunkan berat badan dengan simple n fun

#lovemyfamily #lovemyself #delaamazingjourney #dontgiveup #cabarankurusonline #coachkurusonline #teambusykurus #tipskurus #foodhunter #foodpron #gengfitcoachingonline #gengcoachonline #fitness #portdickson #yoga #running #berubahnkurus
#sihatbonusnyakurus #sukusukuseparuh #cleaneating #dietdenganilmu #breakfast

UBAH PEMIKIRAN KITA

Kesilapan besar untuk yang ingin turunkan berat badan adalah mengabaikan 80% PEMAKANAN. Mereka lebih banyak melakukan senaman tetapi abaikan pemakanan. 
SIBUK BEKERJA MASIH BOLEH KURUS

Pendaftaran dibuka bagi sesi Disember 2019.
Cepat daftar klink link di bio IG @aradella_dill atau boleh wassup 📲 0126795771 ➡️Personal Coach
➡️Mealplan setiap hari
➡️Resepi sihat yang menyelerakan ➡️Video senaman
➡️Tips n info turunkn lemak n berat ideal.
➡️Group coaching yang super supporting
# 5@6 kali makan sehari
# boleh makan nasi (nasi tidak bersalah dlm program turun berat badan)
# turunkan berat badan dengan simple n fun

#lovemyfamily #lovemyself #delaamazingjourney #dontgiveup #cabarankurusonline #coachkurusonline #teambusykurus #tipskurus #foodhunter #foodpron #gengfitcoachingonline #gengcoachonline #fitness #portdickson #yoga #running #berubahnkurus
#sihatbonusnyakurus #sukusukuseparuh #cleaneating #dietdenganilmu #breakfast
30 0 12 November, 2019

Boleh cuba tuk snacking ni.. Inginkan resepi² sihat yang lain... SIBUK BEKERJA MASIH BOLEH KURUS

Pendaftaran dibuka bagi sesi Disember 2019. Cepat daftar klink link di bio IG @aradella_dill atau boleh wassup 📲 0126795771

#lovemyfamily #lovemyself #delaamazingjourney #dontgiveup #cabarankurusonline #coachkurusonline #teambusykurus #tipskurus #foodhunter #foodpron #gengfitcoachingonline #gengcoachonline #fitness #portdickson #yoga #running #berubahnkurus
#sihatbonusnyakurus #sukusukuseparuh #cleaneating #dietdenganilmu #breakfast

Boleh cuba tuk snacking ni.. Inginkan resepi² sihat yang lain... SIBUK BEKERJA MASIH BOLEH KURUS

Pendaftaran dibuka bagi sesi Disember 2019. Cepat daftar klink link di bio IG @aradella_dill atau boleh wassup 📲 0126795771

#lovemyfamily #lovemyself #delaamazingjourney #dontgiveup #cabarankurusonline #coachkurusonline #teambusykurus #tipskurus #foodhunter #foodpron #gengfitcoachingonline #gengcoachonline #fitness #portdickson #yoga #running #berubahnkurus
#sihatbonusnyakurus #sukusukuseparuh #cleaneating #dietdenganilmu #breakfast
13 0 11 November, 2019

AKTIVITI DAN KAWALAN BERAT BADAN (KALORI BADAN)

Pengambilanan yang tidak menitik beratkan makanan yang seimbang akan mudah terdedah kepada risiko untuk mendapat penyakit adalah tinggi. Kebanyakan orang mempunyai berat badan berlebihan kerana tidak mengamalkan cara pemakanan yang betul. Bukan sahaja harus mengambil makanan yang berzat tetapi juga tahu cara menggunakan tenaga daripada zat itu. Tenaga yang digunakan oleh kita dikenali sebagai kalori.

#lovemyfamily #lovemyself #delaamazingjourney #dontgiveup #cabarankurusonline #coachkurusonline #teambusykurus #tipskurus #foodhunter #foodpron #gengfitcoachingonline #gengcoachonline #fitness #portdickson #yoga #running #berubahnkurus
#sihatbonusnyakurus #sukusukuseparuh #cleaneating #dietdenganilmu #breakfast

AKTIVITI DAN KAWALAN  BERAT BADAN (KALORI BADAN)

Pengambilanan yang tidak menitik beratkan  makanan yang seimbang akan mudah terdedah kepada risiko untuk mendapat penyakit adalah tinggi. Kebanyakan orang mempunyai berat badan berlebihan kerana tidak mengamalkan cara pemakanan yang betul. Bukan sahaja harus mengambil makanan yang berzat tetapi juga tahu cara menggunakan tenaga daripada zat itu. Tenaga yang digunakan oleh kita dikenali sebagai kalori.

#lovemyfamily #lovemyself #delaamazingjourney #dontgiveup #cabarankurusonline #coachkurusonline #teambusykurus #tipskurus #foodhunter #foodpron #gengfitcoachingonline #gengcoachonline #fitness #portdickson #yoga #running #berubahnkurus
#sihatbonusnyakurus #sukusukuseparuh #cleaneating #dietdenganilmu #breakfast
11 0 7 November, 2019

MATLAMAT KEHIDUPAN

Sepertimana kata pepatah Melayu yang mengatakan di mana ada kemahuan di situ ada jalan, apa yang dikatakan itu sebenarnya betul. Kami mengiyakan hal ini kerana ia benar-benar berlaku dalam hidup kami.

#lovemyfamily #lovemyself #delaamazingjourney #dontgiveup #cabarankurusonline #coachkurusonline #teambusykurus #tipskurus #foodhunter #foodpron #gengfitcoachingonline #gengcoachonline #fitness #portdickson #yoga #running #berubahnkurus
#sihatbonusnyakurus #sukusukuseparuh #cleaneating #dietdenganilmu #breakfast

MATLAMAT KEHIDUPAN

Sepertimana kata pepatah Melayu yang mengatakan di mana ada kemahuan di situ ada jalan, apa yang dikatakan itu sebenarnya betul. Kami mengiyakan hal ini kerana ia benar-benar berlaku dalam hidup kami.

#lovemyfamily #lovemyself #delaamazingjourney #dontgiveup #cabarankurusonline #coachkurusonline #teambusykurus #tipskurus #foodhunter #foodpron #gengfitcoachingonline #gengcoachonline #fitness #portdickson #yoga #running #berubahnkurus
#sihatbonusnyakurus #sukusukuseparuh #cleaneating #dietdenganilmu #breakfast
17 4 5 November, 2019

Top #tipskurus posts

NAK REZEKI MENCURAH, JOM KITE BUAT LEBIH2.. dan perlu ingat perlu mulakan sehingga ia menjadi habit. Atleast 21 hari secara konsisten.. inshaa allah, brain akan mula absorb untuk menjadi patern dalam hidup anda.
.
.
.
Begitu juga dalam program turun berat ini.. segalanya bermula dengan satu tindakan.. dan ia memerlukan konsistensi selama 21 hari. No excuse.
.
.
. Kenapa uolls perlu join Online coaching team MYNEWME ni?
.
🚀 pelbagai resipi masakan sihat yang akan korang belajar
🚀 Masakan simple dan mudah disediakan. Yang tak pandai masak pun dah mula rajin memasak sekarang
🚀 Ilmu dan topik2 pemakanan diberi dengan penuh kasih sayang
🚀 Pelbagai tips turun berat dengan sihat diberi
🚀 Group support yg sentiasa memberi sokongan yg padu untuk peserta dapatkan hasil
🚀 Group meriah 🔥🔥 dan happy
🚀 Turun berat 5-12kg dalam 1 sesi
.
📲 COACH DILLA 012-7722936
📲 COACH AZRAI 012-7845654
#mynewmeonlinechallange #amazingteam #teamdillaazrai #instafood #ducksscarfon #ducksscarf #semangatpagi💪 #instafoodmalaysia #healthyfood #kalori #intermittentfasting #dietsehat #dietseimbang #tipskurus #kuruscepat #kurussihat #jomdiet #jomkurus #tipskurus #dramasangat

NAK REZEKI MENCURAH, JOM KITE BUAT LEBIH2.. dan perlu ingat perlu mulakan sehingga ia menjadi habit. Atleast 21 hari secara konsisten.. inshaa allah, brain akan mula absorb untuk menjadi patern dalam hidup anda.
.
.
.
Begitu juga dalam program turun berat ini.. segalanya bermula dengan satu tindakan.. dan ia memerlukan konsistensi selama 21 hari. No excuse.
.
.
. Kenapa uolls perlu join Online coaching team MYNEWME ni?
.
🚀 pelbagai resipi masakan sihat yang akan korang belajar
🚀 Masakan simple dan mudah disediakan. Yang tak pandai masak pun dah mula rajin memasak sekarang
🚀 Ilmu dan topik2 pemakanan diberi dengan penuh kasih sayang
🚀 Pelbagai tips turun berat dengan sihat diberi
🚀 Group support yg sentiasa memberi sokongan yg padu untuk peserta dapatkan hasil
🚀 Group meriah 🔥🔥 dan happy
🚀 Turun berat 5-12kg dalam 1 sesi
.
📲 COACH DILLA 012-7722936
📲 COACH AZRAI 012-7845654
#mynewmeonlinechallange #amazingteam #teamdillaazrai #instafood #ducksscarfon #ducksscarf #semangatpagi💪 #instafoodmalaysia #healthyfood #kalori #intermittentfasting #dietsehat #dietseimbang #tipskurus #kuruscepat #kurussihat #jomdiet #jomkurus #tipskurus #dramasangat
851 3 13 November, 2019

Mari amalkan💓💓💓
.
.
.
.
Saya coach dilla yang akan sharing kepada anda perkara yg bermanfaat. Insha allah. Yg pastinya fokus untuk bantu anda yang serius nak ubah diri, turun berat dan kesihatan.
.
MUDAH SANGAT NAK KURUS DENGAN ADANYA ILMU TEAMCOACH DAN GROUP SUPPORT.
.
📲 COACH DILLA 012-7722936
📲 COACH AZRAI 012-7845654
#mynewmeonlinechallange #amazingteam #teamdillaazrai #instafood #ducksscarfon #ducksscarf #semangatpagi💪 #instafoodmalaysia #healthyfood #kalori #intermittentfasting #dietsehat #dietseimbang #tipskurus #kuruscepat #kurussihat #jomdiet #jomkurus #tipskurus

Mari amalkan💓💓💓
.
.
.
.
Saya coach dilla yang akan sharing kepada anda perkara yg bermanfaat. Insha allah. Yg pastinya fokus untuk bantu anda yang serius nak ubah diri, turun berat dan kesihatan.
.
MUDAH SANGAT NAK KURUS DENGAN ADANYA ILMU TEAMCOACH DAN GROUP SUPPORT.
.
📲 COACH DILLA 012-7722936
📲 COACH AZRAI 012-7845654
#mynewmeonlinechallange #amazingteam #teamdillaazrai #instafood #ducksscarfon #ducksscarf #semangatpagi💪 #instafoodmalaysia #healthyfood #kalori #intermittentfasting #dietsehat #dietseimbang #tipskurus #kuruscepat #kurussihat #jomdiet #jomkurus #tipskurus
1,348 1 28 October, 2019

Can u believe it??? Its amazing right!
.
.
.
Jika gadis ini berjaya membuktikan hasilnya, anda juga mampu lakukan yang sama. Pemakanan yang tepat, cara dan panduan yang betul, coach yang membimbing adalah gabungan coaching yang sangat mantap.
.
Ini sebabnya uolls perlu join Online coaching team MYNEWME ni?
.
🚀 pelbagai resipi masakan sihat yang akan korang belajar
🚀 Masakan simple dan mudah disediakan. Yang tak pandai masak pun dah mula rajin memasak sekarang
🚀 Ilmu dan topik2 pemakanan diberi dengan penuh kasih sayang
🚀 Pelbagai tips turun berat dengan sihat diberi
🚀 Group support yg sentiasa memberi sokongan yg padu untuk peserta dapatkan hasil
🚀 Group meriah 🔥🔥 dan happy
🚀 Turun berat 5-12kg dalam 1 sesi
.
Slot DIsember masih dibuka pendaftaran.
.
📲 COACH DILLA 012-7722936
📲 COACH AZRAI 012-7845654
#mynewmeonlinechallange #amazingteam #teamdillaazrai #instafood #ducksscarfon #ducksscarf #semangatpagi💪 #instafoodmalaysia #healthyfood #kalori #intermittentfasting #dietsehat #dietseimbang #tipskurus #kuruscepat #kurussihat #jomdiet #jomkurus #tipskurus
#dramasangat

Can u believe it??? Its amazing right!
.
.
.
Jika gadis ini berjaya membuktikan hasilnya, anda juga mampu lakukan yang sama. Pemakanan yang tepat, cara dan panduan yang betul, coach yang membimbing adalah gabungan coaching yang sangat mantap.
.
Ini sebabnya uolls perlu join Online coaching team MYNEWME ni?
.
🚀 pelbagai resipi masakan sihat yang akan korang belajar
🚀 Masakan simple dan mudah disediakan. Yang tak pandai masak pun dah mula rajin memasak sekarang
🚀 Ilmu dan topik2 pemakanan diberi dengan penuh kasih sayang
🚀 Pelbagai tips turun berat dengan sihat diberi
🚀 Group support yg sentiasa memberi sokongan yg padu untuk peserta dapatkan hasil
🚀 Group meriah 🔥🔥 dan happy
🚀 Turun berat 5-12kg dalam 1 sesi
.
Slot DIsember masih dibuka pendaftaran.
.
📲 COACH DILLA 012-7722936
📲 COACH AZRAI 012-7845654
#mynewmeonlinechallange #amazingteam #teamdillaazrai #instafood #ducksscarfon #ducksscarf #semangatpagi💪 #instafoodmalaysia #healthyfood #kalori #intermittentfasting #dietsehat #dietseimbang #tipskurus #kuruscepat #kurussihat #jomdiet #jomkurus #tipskurus
#dramasangat
427 18 10 hours ago

Salam Maulidurrasul.
.
Salam pagi sabtu .
.
Selawat ke atas nabi Junjungan kita Nabi Muhammad SAW.
.
Semoga Allah berkati rezeki dan amalan kita.
.
coach lindabasir.
.
Coach Slimfitsihat.
.
01117538868.

Salam  Maulidurrasul.
.
Salam pagi sabtu .
.
Selawat ke atas  nabi Junjungan kita  Nabi Muhammad SAW.
.
Semoga  Allah berkati  rezeki dan amalan  kita.
.
coach lindabasir.
.
Coach Slimfitsihat.
. 
01117538868.
581 1 9 November, 2019

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi
2,066 7 5 November, 2019

Seekor KUCING dah sembunyi dalam group Burung Hantu ni😏
.
Siapa yg dpt cari Double Tap yer😉
.
SEKARANG DAH BULAN NOVEMBER😱😱😱KALAU TAK KURUS LAGI, BILA NAK MULA❓❓❓
.
Untuk yang tak sempat nak join program Bulan November, kini ONLINE COACHING PROGRAM bulan December dah buka utk pendaftaran*🔥🔥🔥
.
Tapi SLOT TERHAD yer....
Sebab nanti Coach susah nak jaga klau peserta terlalu banyak kan💪
.
Untuk coach, KUALITI LAGI PENTING DARIPADA KUANTITI😏
.
So kali ni coach buka 20 slot sahaja❗️❗️❗️
.
Siapa yang CEPAT, siapa yang DAPAT🔥🔥🔥
.
So siapa yg dah bersemangat dan ready utk join program, boleh klik link di bio ig saya @fun2beslim utk daftar segera💪
.
🔥See you in DECEMBER🔥
.
Kalau akhir tahun tak nak TURUN BERAT lagi, bila baru nak start ❓
.
Give yourself a change, let me be your coach🔥🔥🔥💪💪💪
.
Semangat betul ni🔥🔥🔥
.
.
KALAU ANDA NAK KURUS:
.
✅ SIHAT TANPA LAPAR
.
✅ DI RUMAH
.
✅ SUKA MAKAN BANYAK
.
✅ CEPAT DALAM SEMINGGU
.
✅ TAK SUKA BERSENAM
.
✅ SIBUK SANGAT
.
✅ HARGA MURAH
.
✅ FREE GIFT
.
.
Boleh wasap saya +6012-5210631 ataupun klik link di bio ig @fun2beslim untuk ke wasap saya segera ❤️
.
First come first serve😎
.
.
JOM KURUS SIHAT DAN CANTIK SEBELUM 2020🔥🔥🔥🔥🔥
.
FOLLOW dan TURN ON NOTIFICATION ➡️ @fun2beslim supaya dapat info dan tips KURUS ❤️ .
.
Online Fitness Coach-Gwyn
.
#surirumah #rumahtangga #bajunikah #shawlcantik #bawal #airasia #lazada #travel #onlinecoaching #jklm #diet #eatcleanmalaysia #jjcm #resepisihat #resepibonda #mukbang #senamankurus #senamansihat #tipskurus #artistmalaysia #dietsihat #bajutunang #bajukurungterkini #resepibonda #kucing

Seekor KUCING dah sembunyi dalam group Burung Hantu ni😏
.
Siapa yg dpt cari Double Tap yer😉
.
SEKARANG DAH BULAN NOVEMBER😱😱😱KALAU TAK KURUS LAGI, BILA NAK MULA❓❓❓
.
Untuk yang tak sempat nak join program Bulan November, kini ONLINE COACHING PROGRAM bulan December dah buka utk pendaftaran*🔥🔥🔥
.
Tapi SLOT TERHAD yer....
Sebab nanti Coach susah nak jaga klau peserta terlalu banyak kan💪
.
Untuk coach, KUALITI LAGI PENTING DARIPADA KUANTITI😏
.
So kali ni coach buka 20 slot sahaja❗️❗️❗️
.
Siapa yang CEPAT, siapa yang DAPAT🔥🔥🔥
.
So siapa yg dah bersemangat dan ready utk join program, boleh klik link di bio ig saya @fun2beslim  utk daftar segera💪
.
🔥See you in DECEMBER🔥
.
Kalau akhir tahun tak nak TURUN BERAT lagi, bila baru nak start ❓
.
Give yourself a change, let me be your coach🔥🔥🔥💪💪💪
.
Semangat betul ni🔥🔥🔥
.
.
KALAU ANDA NAK KURUS:
.
✅ SIHAT TANPA LAPAR
.
✅ DI RUMAH
.
✅ SUKA MAKAN BANYAK
.
✅ CEPAT DALAM SEMINGGU
.
✅ TAK SUKA BERSENAM
.
✅  SIBUK SANGAT
.
✅ HARGA MURAH
.
✅ FREE GIFT
.
.
Boleh wasap saya +6012-5210631 ataupun klik link di bio ig @fun2beslim untuk ke wasap saya segera ❤️
. 
First come first serve😎
.
.
JOM KURUS SIHAT DAN CANTIK SEBELUM 2020🔥🔥🔥🔥🔥
.
FOLLOW dan TURN ON NOTIFICATION ➡️ @fun2beslim supaya dapat info dan tips KURUS ❤️ .
.
Online Fitness Coach-Gwyn
.
#surirumah #rumahtangga #bajunikah #shawlcantik #bawal #airasia #lazada #travel #onlinecoaching #jklm #diet #eatcleanmalaysia #jjcm #resepisihat #resepibonda #mukbang #senamankurus #senamansihat #tipskurus #artistmalaysia #dietsihat  #bajutunang  #bajukurungterkini #resepibonda #kucing
1,959 12 6 November, 2019