#tipsmukacantik Instagram Photos & Videos

tipsmukacantik - 42.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tipsmukacantik and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
23 minutes
Average like
28.6
Average comment
0.2
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. .
.
✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. .
.
✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. .
.
✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. .
.
✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline 
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti
0 0 17 minutes ago

ART Renewal Serum adalah perpaduan dari ekstrak anggrek eksotis dan minyak esensial yang bermanfaat pada area wajah yang paling halus. Bahan premium ini diformulasikan untuk memberi nutrisi, hidrat, dan pertahankan penampilan muda 😍⁣⁣
⁣⁣
Cara Penggunaan :⁣⁣
Cuci muka. Oleskan Serum Renewal ART ke area wajah yang halus 2 kali sehari dan biarkan menyerap. Untuk hasil terbaik, ikuti pilihan krim pelembab Young Living Anda.⁣⁣
⁣⁣
Perhatian :⁣⁣
- Hanya untuk pemakaian luar⁣⁣
- Hindari kontak dengan mata.⁣⁣
- Hentikan penggunaan jika terjadi tanda iritasi.⁣⁣
- Jauhkan dari jangkauan anak-anak.⁣⁣
- Simpan di tempat sejuk dan kering.⁣⁣
- Jangan sampai terpapar sinar matahari langsung.⁣⁣
⁣⁣
Dimana anda bisa mendapatkan ART Renewal Serum ini?⁣⁣
Yuk intip IG nya @owldiffuser
Atau klik link di bio 👆🏻⁣
⁣⁣
Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik

ART Renewal Serum adalah perpaduan dari ekstrak anggrek eksotis dan minyak esensial yang bermanfaat pada area wajah yang paling halus. Bahan premium ini diformulasikan untuk memberi nutrisi, hidrat, dan pertahankan penampilan muda 😍⁣⁣
⁣⁣
Cara Penggunaan :⁣⁣
Cuci muka. Oleskan Serum Renewal ART ke area wajah yang halus 2 kali sehari dan biarkan menyerap. Untuk hasil terbaik, ikuti pilihan krim pelembab Young Living Anda.⁣⁣
⁣⁣
Perhatian :⁣⁣
- Hanya untuk pemakaian luar⁣⁣
- Hindari kontak dengan mata.⁣⁣
- Hentikan penggunaan jika terjadi tanda iritasi.⁣⁣
- Jauhkan dari jangkauan anak-anak.⁣⁣
- Simpan di tempat sejuk dan kering.⁣⁣
- Jangan sampai terpapar sinar matahari langsung.⁣⁣
⁣⁣
Dimana anda bisa mendapatkan ART Renewal Serum ini?⁣⁣
Yuk intip IG nya @owldiffuser ⁣
Atau klik link di bio 👆🏻⁣
⁣⁣
Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik
35 2 1 hour ago
.
TAK PERCAYA DENGAN SKIN SENDIRI SELEPAS CONSUME 1 BOX PSS 😳
.
Sebelum consume #pss kulit burn giler plus tona tak sekata 😭
Jangan risau syg2 semua..ada yg mengalami masalah yg sama??
.
Jom dapatkan #pss dengan sis😘😘
.
📱01162604216
📱01162604216
.
#psskotabharu
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 1 hour ago

ISI KANDUNGAN SATIS SOAP !💚
.
.
.
Haii ualls shira nak share tips utk merawat kulit muka kusam 🐼🐼 Moga bermanfaat ! 😍 .
.
.
1) SUSU
Susu antara bahan semula jadi yang dapat mencerahkan kulit wajah yang kusam, susu mengandungi bahan aktif seperti AHA dan BHA yang membantu menghilangkan bintik hitam serta membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam yang terjadi akibat sinaran matahari. .
.
Cara: Basuh wajah dengan susu atau gunakan masker yang diperbuat daripada susu pada kulit wajah anda. Lakukan rutin ini dengan kerap untuk kesan yang lebih maksimum. .
.
.
2) Pisang dan Madu 🍌+ 🍯
Pisang mengandungi Vitamin B, B6, C, Magnesium, Kalsium, Fosfor dan zat Besi. Kandungan vitamin C dalam buah pisang dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang kusam serta mencerahkan kulit. .
.
Cara: Campurkan buah pisang yang telah dilumat halus dengan madu. Sapukan campuran tersebut pada kulit wajah . Biarkan selama 15 minit atau sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
Nak Cara Mudah & Cepat atasi masalah kulit kusam? Jom kemam2 PERFECT SKIN SUPPLEMENT & CUCI MUKA DENGAN SATIS SOAP
.
.
#perfectskinsupplement #pss #fienabeauty #BeautyTipsByCikpina
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

ISI KANDUNGAN SATIS SOAP !💚
.
.
. 
Haii ualls shira nak share tips utk merawat kulit muka kusam 🐼🐼 Moga bermanfaat ! 😍 .
.
.
1) SUSU
Susu antara bahan semula jadi yang dapat mencerahkan kulit wajah yang kusam, susu mengandungi bahan aktif seperti AHA dan BHA yang membantu menghilangkan bintik hitam serta membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam yang terjadi akibat sinaran matahari. .
.
Cara: Basuh wajah dengan susu atau gunakan masker yang diperbuat daripada susu pada kulit wajah anda. Lakukan rutin ini dengan kerap untuk kesan yang lebih maksimum. .
.
.
2) Pisang dan Madu 🍌+ 🍯
Pisang mengandungi Vitamin B, B6, C, Magnesium, Kalsium, Fosfor dan zat Besi. Kandungan vitamin C dalam buah pisang dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang kusam serta mencerahkan kulit. .
.
Cara: Campurkan buah pisang yang telah dilumat halus dengan madu. Sapukan campuran tersebut pada kulit wajah . Biarkan selama 15 minit atau sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
Nak Cara Mudah & Cepat atasi masalah kulit kusam? Jom kemam2 PERFECT SKIN SUPPLEMENT & CUCI MUKA DENGAN SATIS SOAP
.
.
#perfectskinsupplement #pss #fienabeauty #BeautyTipsByCikpina
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
1 0 3 hours ago

BEST ke Numi Serum ni??
.
Bagi yg tertanya apa yang best Numi Serum ni, Mehh sis story sikit . Numi serum ni dia lain daripada lain tau 😉. Bila korang apply ,ia terasa sejuk, cepat meresap & takkan buat kulit korang berminyak pon.
.
Yang bestnya apa ? Buat kulit korang rasa tegang & glowing gilerr .Then kalau lepas makeup nak nampak kulit korang kilat2 mcm pakai highlighter , just dap2 sikit kt pipi . Terus berkilat ,glowing mcm kulit orang korea gittuw 😘. Haa best kan . . . .
.
Tunggu apa lagi gais, DM / WHATSAPP 014-2997794 TEKAN LINK DI 👇 untuk dapatkan sekarang 💃 !! www.wasap.my/+60142997794
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian ✔️
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.

#gelombangfienabeauty #ienaVengersSquad #teamfienabeauty #fienabeautyline
#perfectskinsupplement #testimonipss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #putihsatubadan #whiteningsupplement #satissoap #satissoaptestimoni #testimonisatissoap #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #psskemaman #psskuantan #satissoapkuantan #satissoapkemaman #perfectskinsupplementkemaman #perfectskinsupplementkuantan

BEST ke Numi Serum ni??
.
Bagi yg tertanya apa yang best Numi Serum ni, Mehh sis story sikit . Numi serum ni dia lain daripada lain tau 😉. Bila korang apply ,ia terasa sejuk, cepat meresap & takkan buat kulit korang berminyak pon.
.
 Yang bestnya apa ? Buat kulit korang rasa tegang & glowing gilerr .Then kalau lepas makeup nak nampak kulit korang kilat2 mcm pakai highlighter , just dap2 sikit kt pipi . Terus berkilat ,glowing mcm kulit orang korea gittuw 😘. Haa best kan . . . .
.
Tunggu apa lagi gais, DM / WHATSAPP 014-2997794 TEKAN LINK DI 👇 untuk dapatkan sekarang 💃 !! www.wasap.my/+60142997794
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian ✔️
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.

#gelombangfienabeauty #ienaVengersSquad #teamfienabeauty #fienabeautyline
#perfectskinsupplement #testimonipss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #putihsatubadan #whiteningsupplement #satissoap #satissoaptestimoni  #testimonisatissoap #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #psskemaman #psskuantan #satissoapkuantan #satissoapkemaman #perfectskinsupplementkemaman #perfectskinsupplementkuantan
5 0 3 hours ago

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 5 hours ago

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 5 hours ago

TAK MAKE-UP PUN TAPI MASIH LAGI CANTEK !!
.
.
Takpayah dah bazir masa duduk berjam-jam depan cermin nak make-up. Dap dap je #numiserum pun dah dapat buat muka korang tu cun melecun.
.
.
Haa tunggu apa lagi ualls? Cepat-cepat la grab sekarang. Sekali cuba mesti nak lagi eheee 😀
.
.
Ada yang nak lagi tiga free gift tu? Haaa? Kalau nak jom ketik wasap nida 😚
.
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah👇👇 ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ☝☝
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

TAK MAKE-UP PUN TAPI MASIH LAGI CANTEK !!
.
.
Takpayah dah bazir masa duduk berjam-jam depan cermin nak make-up. Dap dap je #numiserum pun dah dapat buat muka korang tu cun melecun.
.
.
Haa tunggu apa lagi ualls? Cepat-cepat la grab sekarang. Sekali cuba mesti nak lagi eheee 😀
.
.
Ada yang nak lagi tiga free gift tu? Haaa? Kalau nak jom ketik wasap nida 😚
.
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah👇👇 ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ☝☝
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
3 0 5 hours ago
.
TAK PERCAYA DENGAN SKIN SENDIRI SELEPAS CONSUME 1 BOX PSS 😳
.
Sebelum consume #pss kulit burn giler plus tona tak sekata 😭
Jangan risau syg2 semua..ada yg mengalami masalah yg sama??
.
Jom dapatkan #pss dengan sis😘😘
.
📱01162604216
📱01162604216
.
#psskotabharu
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 5 hours ago

Wahhh dah cantik tapi bila pakai erase lagi cantik tu.... Memang terbaik la erase ni... Suke dengar berita best dari customer yang telah mencuba erasi... Ha anda bila lagi... ??
Berminat boleh terus tekan bio link jue ok... #wanitamuslimah
#wajahglowing
#wajahsehat
#wajahpendaki
#wajahputih
#mukacantik
#tipsmukacantik #glowingskin
#muka

Wahhh dah cantik tapi bila pakai erase lagi cantik tu.... Memang terbaik la erase ni... Suke dengar berita best dari customer yang telah mencuba erasi... Ha anda bila lagi... ??
Berminat boleh terus tekan bio link jue ok... #wanitamuslimah 
#wajahglowing 
#wajahsehat 
#wajahpendaki 
#wajahputih
#mukacantik 
#tipsmukacantik #glowingskin 
#muka
3 0 6 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
4 0 7 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
3 0 7 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
5 0 7 hours ago

Alhmdlh dpt feedbck lg hari ni dari customer sendiri.
.
Habis sekotak dah nampak perubahan..suka sangat kan,kulit sunburn dh pulih dgn 1 box je.
.
Pempuan mana tak suka kulit muka bersih,bukan nk putih semata2 tapi yg penting kulit muka bebas jerawat dan parut..betol tak??🤗 Kalau korang brminat nk tahu lbh lanjut psl suppliment ni blh whatapps sis ke no dibawah atau tekan je link di bio sis ok . 📲017-9613381
📲017-9613381

#jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Alhmdlh dpt feedbck lg hari ni dari customer sendiri.
.
Habis sekotak dah nampak perubahan..suka sangat kan,kulit sunburn dh pulih dgn 1 box je.
.
Pempuan mana tak suka kulit muka bersih,bukan nk putih semata2 tapi yg penting kulit muka bebas jerawat dan parut..betol tak??🤗 Kalau korang brminat nk tahu lbh lanjut psl suppliment ni blh whatapps sis ke no dibawah atau tekan je link di bio sis ok . 📲017-9613381
📲017-9613381

#jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 7 hours ago

Bila skin cantik hati pun gembira kan 😍 .
.
Bermodalkan RM25 sahaja dah dapat skin mcm ni lawanya kan hilang habis jerawat pasir disebabkan SATIS SOAP .
.
Korang takkan nak tengok je , perempuan skrg ni semua dah cantik cantik tapi kita 😔 masih lagi simpan jerawat , parut jerawat kat pipi tu . Tak mahal pun RM25 sahaja . .

wasap.my/0145208395/agentpss
Cod area pasir puteh/pos

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #teamcoachfarah

Bila skin cantik hati pun gembira kan 😍 .
.
Bermodalkan RM25 sahaja dah dapat skin mcm ni lawanya kan hilang habis jerawat pasir disebabkan SATIS SOAP .
.
Korang takkan nak tengok je , perempuan skrg ni semua dah cantik cantik tapi kita 😔 masih lagi simpan jerawat , parut jerawat kat pipi tu . Tak mahal pun RM25 sahaja . .

wasap.my/0145208395/agentpss
Cod area pasir puteh/pos

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #teamcoachfarah
3 0 8 hours ago

Buat kamu yang bingung atau lagi mencari sabun mandi yang wanginya tahan lama bisa coba beberapa rekomendasi produk dari @misstipscantik nih girls!⁠ 😁😁 ⁣
.⁣

⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tipscantik #tipskecantikan #tipskulitsehat #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #rahasiawanita #maskerwajah #merawatwajah #sabunmandi

Buat kamu yang bingung atau lagi mencari sabun mandi yang wanginya tahan lama bisa coba beberapa rekomendasi produk dari @misstipscantik nih girls!⁠ 😁😁 ⁣
.⁣
⁣
⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tipscantik #tipskecantikan #tipskulitsehat #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #rahasiawanita #maskerwajah #merawatwajah #sabunmandi
888 6 9 hours ago

Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya

Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya

Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
2 0 10 hours ago

Setiap hari ada je feedback positif daripada pengguna satis soap👓

Siapa yang ingin miliki kulit muka yang bebas dari jerawat,parut,liang pori makin mengecil dan yang paling penting mencerahkan kulit wajah wajib menggunakan satis soap ni🤗🤗 Yang paling tak disangka hanya RM25.00 dapat merawat kulit wajah anda,tidak perlu pencuci muka yang berharga ratusan ringgit untuk miliki wajah yang diidamkan😉😉 Sesiapa yang ingin dapatkan satis soap,jom cepat2 dm sekarang atau terus tekan link di bio @fienabeauty_byqielah juga atau bllh terus whatapps ke no 011-21998233☎️ #codpahang #codpahang #satissoap
#ss #satissoapahang #kuantanpahang #pahangdarulmakmur #readystok #postage #satissoap #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisatissoap #testimonisatissoapkuantan #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakcantik

Setiap hari ada je feedback positif daripada pengguna satis soap👓

Siapa yang ingin miliki kulit muka yang bebas dari jerawat,parut,liang pori makin mengecil dan yang paling penting mencerahkan kulit wajah wajib menggunakan satis soap ni🤗🤗 Yang paling tak disangka hanya RM25.00 dapat merawat kulit wajah anda,tidak perlu pencuci muka yang berharga ratusan ringgit untuk miliki wajah yang diidamkan😉😉 Sesiapa yang ingin dapatkan satis soap,jom cepat2 dm sekarang atau terus tekan link di bio @fienabeauty_byqielah juga atau bllh terus whatapps ke no 011-21998233☎️ #codpahang #codpahang#satissoap
#ss#satissoapahang#kuantanpahang #pahangdarulmakmur #readystok #postage #satissoap #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisatissoap #testimonisatissoapkuantan #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakcantik
13 0 10 hours ago

Mudah sahaja cara menggunakan #satissoap ni..dalam masa semiggu dah nampak perubahan jika kita memakai satis soap ini.

berminat kata"Nak" ke 0145009889
#fienabeauty #fienabeautyline #ss #sayajual #putihgebugebas #sayajualss #testimonisatissoap #nakcantikcepat #atasimukabreakout #jomcantik #tipsmukacantik

Mudah sahaja cara menggunakan #satissoap ni..dalam masa semiggu dah nampak perubahan jika kita memakai satis soap ini.

berminat kata"Nak" ke 0145009889 
#fienabeauty #fienabeautyline #ss #sayajual #putihgebugebas #sayajualss #testimonisatissoap #nakcantikcepat #atasimukabreakout #jomcantik #tipsmukacantik
7 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
1 0 13 hours ago

Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
0145009889
0145009889
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
0145009889
0145009889
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
4 0 13 hours ago

morning uollls ! 🌸 Yang mana selalu busy pekerjaan & pengajian jangan lupa bawa pssnewformula ke mana sahaja tau
-
Lagi senang kalau ualls letak jer beberapa sachet pss tu dalam beg atau dlm drawer tmpt korang. Tak perlu nak bawa kotak ke hulu hilir. tak gitu? .
-
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
-
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

morning uollls ! 🌸 Yang mana selalu busy pekerjaan & pengajian jangan lupa bawa pssnewformula ke mana sahaja tau
-
Lagi senang kalau ualls letak jer beberapa sachet pss tu dalam beg atau dlm drawer tmpt korang. Tak perlu nak bawa kotak ke hulu hilir. tak gitu? .
-
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
-
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas  #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty  #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
6 0 13 hours ago

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada :
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada :
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas  #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty  #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
10 0 13 hours ago

Top #tipsmukacantik posts

Jerawat adalah masalah umum untuk kebanyakan orang, bahkan banyak orang yang sudah bertahun-tahun ngobatin jerawat, nyobain banyak cara, trik, tips dan produk demi nyembuhin jerawat, namun wajah tetap nggak terbebas dari jerawat, kenapa gitu sih? Hal itu karena kamu nggak paham akar masalah dari setiap jenis jerawat yang berbeda.⠀
______⠀
⭐Secara umum, tempat tumbuhnya jerawat dapat dibagi menjadi 9 area:⠀
____⠀
•Kening⠀
•Di antara alis⠀
•Pelipis⠀
•Garis rambut⠀
•Hidung⠀
•Sekitar bibir⠀
•Pipi bawah⠀
•Pipi atas⠀
•Dagu⠀
____⠀
Penjelasan lengkapnya ada di foto di atas! Di sini Miss Tips Cantik akan share beberapa hal yang harus diperhatikan saat jerawat sedang merajalela:⠀
____⠀
☘Bersihkan Wajah Secukupnya⠀
☘Jaga Kelembaban Wajah⠀
☘Lindungi Wajahmu⠀
☘Pakai Produk khusus untuk kondisi kulit kamu yang berjerawat⠀
☘Hindari makanan manis⠀
☘Hindari seafood⠀
☘Perbanyak Makan Makanan Kaya Vit A, dan Vit B6⠀
☘Perbanyak Konsumsi Makanan Kaya Zinc⠀

_____⠀
Nah itu dia yang kamu perlu perhatiin soal penyebab dan cara solve problem Jerawat kamu! Now You Know Right? ⠀
Credit @storie_id

Yuk share ke temen kamu yang punya problem jerawat!⠀


---⠀
Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘

Jerawat adalah masalah umum untuk kebanyakan orang, bahkan banyak orang yang sudah bertahun-tahun ngobatin jerawat, nyobain banyak cara, trik, tips dan produk demi nyembuhin jerawat, namun wajah tetap nggak terbebas dari jerawat, kenapa gitu sih? Hal itu karena kamu nggak paham akar masalah dari setiap jenis jerawat yang berbeda.⠀
______⠀
⭐Secara umum, tempat tumbuhnya jerawat dapat dibagi menjadi 9 area:⠀
____⠀
•Kening⠀
•Di antara alis⠀
•Pelipis⠀
•Garis rambut⠀
•Hidung⠀
•Sekitar bibir⠀
•Pipi bawah⠀
•Pipi atas⠀
•Dagu⠀
____⠀
Penjelasan lengkapnya ada di foto di atas! Di sini Miss Tips Cantik akan share beberapa hal yang harus diperhatikan saat jerawat sedang merajalela:⠀
____⠀
☘Bersihkan Wajah Secukupnya⠀
☘Jaga Kelembaban Wajah⠀
☘Lindungi Wajahmu⠀
☘Pakai Produk khusus untuk kondisi kulit kamu yang berjerawat⠀
☘Hindari makanan manis⠀
☘Hindari seafood⠀
☘Perbanyak Makan Makanan Kaya Vit A, dan Vit B6⠀
☘Perbanyak Konsumsi Makanan Kaya Zinc⠀
⠀
_____⠀
Nah itu dia yang kamu perlu perhatiin soal penyebab dan cara solve problem Jerawat kamu! Now You Know Right? ⠀
Credit @storie_id⠀
⠀
Yuk share ke temen kamu yang punya problem jerawat!⠀
⠀
⠀
---⠀
Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘
4,481 119 13 November, 2019

Di usia remaja, hormon sudah mulai aktif karena memasuki masa puber. Di masa ini, kelenjar minyak di kulit juga aktif, yang membuat kulit mulai bermasalah. Jerawat dan kulit kusam itu masalah kulit yang sering dialami remaja. Selain sering bikin kesal, masalah kulit ini juga bikin nggak percaya diri.⁣⁣
⁣⁣
Karena itu membersihkan wajah jadi penting, dan ditambah dengan serum yang bisa mengatasi masalah hingga lapisan kulit dalam. Nah, kali ini ada rekomendasi serum yang cocok untuk digunakan remaja. ⁣⁣
⁣⁣
Serum mana yang kamu suka?⁣⁣
⁣⁣
credit @beautynesia.id⁣⁣
.⁣⁣
Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tipscantik #tipskecantikan #tipskulitsehat #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #rahasiawanita #maskerwajah #merawatwajah #serumwajah

Di usia remaja, hormon sudah mulai aktif karena memasuki masa puber. Di masa ini, kelenjar minyak di kulit juga aktif, yang membuat kulit mulai bermasalah. Jerawat dan kulit kusam itu masalah kulit yang sering dialami remaja. Selain sering bikin kesal, masalah kulit ini juga bikin nggak percaya diri.⁣⁣
⁣⁣
Karena itu membersihkan wajah jadi penting, dan ditambah dengan serum yang bisa mengatasi masalah hingga lapisan kulit dalam. Nah, kali ini ada rekomendasi serum yang cocok untuk digunakan remaja. ⁣⁣
⁣⁣
Serum mana yang kamu suka?⁣⁣
⁣⁣
credit @beautynesia.id⁣⁣
.⁣⁣
Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tipscantik #tipskecantikan #tipskulitsehat #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #rahasiawanita #maskerwajah #merawatwajah #serumwajah
3,371 38 17 November, 2019

Nah.... dilihat bentuknya dan fungsinya ditaroh dimana jangan salah lagi yee neng 😂😂⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣
💓 Tag temanmu untuk berbagi informasi tentang brush yang sangat berfaedah ini 👭⁣⁣⁣ 😆⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Semoga bermanfaat 💓💓⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tipscantik #tipskecantikan #tipskulitsehat #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #rahasiawanita #maskerwajah #merawatwajah #brushguide

Nah.... dilihat bentuknya dan fungsinya ditaroh dimana jangan salah lagi yee neng 😂😂⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣
💓 Tag temanmu untuk berbagi informasi tentang brush yang sangat berfaedah ini 👭⁣⁣⁣ 😆⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Semoga bermanfaat 💓💓⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@misstipscantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tipscantik #tipskecantikan #tipskulitsehat #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #rahasiawanita #maskerwajah #merawatwajah #brushguide
1,666 12 15 November, 2019

pencet love yuk 💗
.
📌 Follow yuk beb @misstipscantik
-------------------------------------
Siapa disini yang masih suka bingung urutan skincare yang bener? Hmm, no no no! Katanya pengen glowing ?
.
.
🔘 Note : on notif ✔ l share 🔁 l komen l tag teman!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#tipscantikdansehat #tipskecantikanwanita
#tipskulitsehatalami #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #indohongkong #rahasiawanita #maskerwajah

pencet love yuk 💗
.
📌 Follow yuk beb @misstipscantik ✨
-------------------------------------
Siapa disini yang masih suka bingung urutan skincare yang bener? Hmm, no no no! Katanya pengen glowing ?
.
.
🔘 Note : on notif ✔ l share 🔁 l komen l tag teman!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#tipscantikdansehat #tipskecantikanwanita
#tipskulitsehatalami #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #indohongkong #rahasiawanita #maskerwajah
1,663 13 4 hours ago

Urutan Makeup Yang Mudah & Murah Bagi Remaja :

1. Wardah sun care suncreen gel SPF 30
Bagi kamu yang masih remaja, penting banget lho menggunakan sunblock karena seringnya kegiatan yang dilakukan dibawah matahari. Oleh karena itu wardah sun care sunscreen cocok banget karena mengandung spf 30 yang dapat menjaga kulit kamu dari paparan sinar matahari.

2. Bedak tabur marks
Bagi kamu yang masih tergolong remaja, cukup menggunakan bedak tabur untuk sehari-hari. Gunakan bedak tabur marks yang harganya sangat terjangkau dan memiliki kualitas yang bagus untuk digunakan setiap hari.

3. Etude House eyelash curler
Hindari menggunakan bulumata palsu di usia remaja, cukup gunakan eyelash curler untuk menaikkan bulumata indahmu. Gunakan etude house eyelash curler, karena mudah banget digunakan,tahan lama dan tentunya harga yang terjangkau untuk remaja.

4. Pixy lash fantasy mascara
Setelah menaikkan bulumata, kali ini saat ya melentikkan bulumata kamu dengan maskara yang ringan namun tahan lama. Pixy lash fantasy mascara terdiri dari 2 bagian yaitu bagian yang berwarna putih digunakan terlebih dahulu sebagai dasar lalu gunakan bagian yang berwarna hitam untuk memperhitam dan mempertebal bulumata.

5. Etude lovely cookie blusher
Setelah itu, buat wajah kamu menjadi lebih fresh dengan sentuhan warna blush on yang soft dan pastel. Gunakan etude lovely cookie blusher untuk hasil yang natural dan membuat wajah terlihat fresh sebagai seorang remaja.

6. Emina magic potion
Hindari penggunaan lipstik yang terlalu sering untuk remaja, cukup gunakan liptint dari emina magic potion agar warna bibir kamu merona alami dan tentunya tidak kering.
.
credit @dandan.indonesia
.
Suka kontennya? ⁣⁣
Biasakan Pencet love ya Beb 💗💗 biar semangat uploadnya 😍⁣⁣
⁣⁣
Follow yuk @misstipscantik 👄⁣⁣
------------------------------------⁣⁣ .

Urutan Makeup Yang Mudah & Murah Bagi Remaja :

1. Wardah sun care suncreen gel SPF 30
Bagi kamu yang masih remaja, penting banget lho menggunakan sunblock karena seringnya kegiatan yang dilakukan dibawah matahari. Oleh karena itu wardah sun care sunscreen cocok banget karena mengandung spf 30 yang dapat menjaga kulit kamu dari paparan sinar matahari.

2. Bedak tabur marks
Bagi kamu yang masih tergolong remaja, cukup menggunakan bedak tabur untuk sehari-hari. Gunakan bedak tabur marks yang harganya sangat terjangkau dan memiliki kualitas yang bagus untuk digunakan setiap hari.

3. Etude House eyelash curler
Hindari menggunakan bulumata palsu di usia remaja, cukup gunakan eyelash curler untuk menaikkan bulumata indahmu. Gunakan etude house eyelash curler, karena mudah banget digunakan,tahan lama dan tentunya harga yang terjangkau untuk remaja.

4. Pixy lash fantasy mascara
Setelah menaikkan bulumata, kali ini saat ya melentikkan bulumata kamu dengan maskara yang ringan namun tahan lama. Pixy lash fantasy mascara terdiri dari 2 bagian yaitu bagian yang berwarna putih digunakan terlebih dahulu sebagai dasar lalu gunakan bagian yang berwarna hitam untuk memperhitam dan mempertebal bulumata.

5. Etude lovely cookie blusher
Setelah itu, buat wajah kamu menjadi lebih fresh dengan sentuhan warna blush on yang soft dan pastel. Gunakan etude lovely cookie blusher untuk hasil yang natural dan membuat wajah terlihat fresh sebagai seorang remaja.

6. Emina magic potion
Hindari penggunaan lipstik yang terlalu sering untuk remaja, cukup gunakan liptint dari emina magic potion agar warna bibir kamu merona alami dan tentunya tidak kering.
.
credit @dandan.indonesia
.
Suka kontennya? ⁣⁣
Biasakan Pencet love ya Beb 💗💗 biar semangat uploadnya 😍⁣⁣
⁣⁣
Follow yuk @misstipscantik 👄⁣⁣
------------------------------------⁣⁣ .
655 6 10 November, 2019

Kelebihan Mencuci Muka sebelum Tidur
.
Kadang kadang bila dah penat & mengantuk mesti rasa malas kan nak cuci muka. Especially lepas balik dari kerja, atau keluar dengan kawan atau tak gi mana2 pun tapi dah lewat malam terus je masuk tidur. Gosok gigi apa tah lagi.
.
Haishh cannot do that..Penyakit M tu la yang akan menyebabkan masalah kulit seperti berminyak, kulit kering dan berjerawat.
.
3 Kelebihan Mencuci Muka Sebelum Tidur:
.
1) Pori-pori dapat bernafas dan bebas sisa kotoran yang melekat dekat muka kita selepas seharian kita di luar. Cuba bayangkan, kalau korang tak basuh muka, pagi esok mesti banyak minyak yang keluar dekat muka kan.
🔻
2) Kulit nampak segar setelah bangun. Selepas bangun, minyak pada wajah akan berkurang dan tiada kusam apabila mencuci sebelum tidur. Wajah akan nampak tidak sihat dan cerah sekiranya anda tidak mencuci muka sebelum tidur.
🔻
3) Kulit terhindar daripada jerawat. Jerawat terjadi kerana pori pada kulit yang tersumbat akibat sel kulit mati yang tidak dibersihkan beserta dengan rembesan minyak dari dalam kulit.
.
Sape ada kwn2 yg malas nak cuci muka tu meh tag dia sekarang 😁 Semoga bermanfaat!
.
#teamAFviral0864 #AlluraPureVitaminC #tipskecantikan #tipsmukacantik #kulitcantik #kulitkusam

Kelebihan Mencuci Muka sebelum Tidur
.
Kadang kadang bila dah penat & mengantuk mesti rasa malas kan nak cuci muka. Especially lepas balik dari kerja, atau keluar dengan kawan atau tak gi mana2 pun tapi dah lewat malam terus je masuk tidur. Gosok gigi apa tah lagi.
.
Haishh cannot do that..Penyakit M tu la yang akan menyebabkan masalah kulit seperti berminyak, kulit kering dan berjerawat.
.
3 Kelebihan Mencuci Muka Sebelum Tidur:
.
1) Pori-pori dapat bernafas dan bebas sisa kotoran yang melekat dekat muka kita selepas seharian kita di luar. Cuba bayangkan, kalau korang tak basuh muka, pagi esok mesti banyak minyak yang keluar dekat muka kan.
🔻
2) Kulit nampak segar setelah bangun. Selepas bangun, minyak pada wajah akan berkurang dan tiada kusam apabila mencuci sebelum tidur. Wajah akan nampak tidak sihat dan cerah sekiranya anda tidak mencuci muka sebelum tidur.
🔻
3) Kulit terhindar daripada jerawat. Jerawat terjadi kerana pori pada kulit yang tersumbat akibat sel kulit mati yang tidak dibersihkan beserta dengan rembesan minyak dari dalam kulit.
.
Sape ada kwn2 yg malas nak cuci muka tu meh tag dia sekarang 😁 Semoga bermanfaat!
.
#teamAFviral0864 #AlluraPureVitaminC #tipskecantikan #tipsmukacantik #kulitcantik #kulitkusam
152 23 2 August, 2019

Rekomendasi makeup untuk ke kampus dengan produk Emina : -Sun protection spf 30PA+++
Jangan pernah melupakan sunblock saat keluar rumah yaaa! Sunblock dari emina ini sangat nyaman digunakan karena mudah meresap dan tidak berat di pakai seharian. -Bare with me mineral cushion
Gunakan cushion yang ringan untuk ke kampus yang dapat memberikan efek cerah sehingga wajah tidak terlihat kusam setelah seharian berada di kampus. Teksturnya ringan dan mempunyai efek yang semi glowing tapi tetap terlihat natural. -Emina daily matte loose powder
Setelah cushion, gunakan bedak tabur yang dapat mengontrol minyak pada wajah yang berlebih sehingga wajah tetap terlihat segar dan matte. -Pop rouge pressed eyeshadow
Warna eyeshadow dari Emina ini bermacam-macam, cocok digunakan baik untuk ke kampus maupun untuk momen special anak remaja. Eyeshadow ini mudah banget di aplikasikan dan tahan lama di mata. -Emina eye do!
Untuk menyempurnakan riasan mata kamu saat ke kampus, aplikasikan eyeliner Emina yang waterproof dan bertahan lama ini. -Emina double agent eyebrow
Alis penting banget nih untuk anak remaja jaman NOW, oleh karena itu pensil alis dari Emina ini mudah banget diaplikasikan dan bersifat tahan air dan tahan lama walaupun setelah melakukan aktifitas sepanjang hari di kampus. Setelah menggambar alis, gunakan sikat spoolie di ujung lainnya untuk membaurkan alis sehingga terlihat natural. -Cheeklit cream blush
Tanpa blush on, kamu akan terlihat sedikit pucat. Gunakan blush on dari Emina yang bersifat cream ini untuk memberikan efek kesegaran, natural dan juga blush on ini mengandung pelembab sehingga dapat membuat wajah kamu tetap sehat. -Emina my favorit things lip color balm
Gunakan lip color balm dari Emina, untuk menjaga bibir kamu sepanjang hari dengan pilihan warna yang beragam sesuai dengan keinginan kamu.

credit @dandan.indonesia


Yang mana nih menjadi favorit kamu?❤ ⁣


Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘⁣⁣⁣
⁣⁣⁣

Rekomendasi makeup untuk ke kampus dengan produk Emina : -Sun protection spf 30PA+++
Jangan pernah melupakan sunblock saat keluar rumah yaaa! Sunblock dari emina ini sangat nyaman digunakan karena mudah meresap dan tidak berat di pakai seharian. -Bare with me mineral cushion
Gunakan cushion yang ringan untuk ke kampus yang dapat memberikan efek cerah sehingga wajah tidak terlihat kusam setelah seharian berada di kampus. Teksturnya ringan dan mempunyai efek yang semi glowing tapi tetap terlihat natural. -Emina daily matte loose powder
Setelah cushion, gunakan bedak tabur yang dapat mengontrol minyak pada wajah yang berlebih sehingga wajah tetap terlihat segar dan matte. -Pop rouge pressed eyeshadow
Warna eyeshadow dari Emina ini bermacam-macam, cocok digunakan baik untuk ke kampus maupun untuk momen special anak remaja. Eyeshadow ini mudah banget di aplikasikan dan tahan lama di mata. -Emina eye do!
Untuk menyempurnakan riasan mata kamu saat ke kampus, aplikasikan eyeliner Emina yang waterproof dan bertahan lama ini. -Emina double agent eyebrow
Alis penting banget nih untuk anak remaja jaman NOW, oleh karena itu pensil alis dari Emina ini mudah banget diaplikasikan dan bersifat tahan air dan tahan lama walaupun setelah melakukan aktifitas sepanjang hari di kampus. Setelah menggambar alis, gunakan sikat spoolie di ujung lainnya untuk membaurkan alis sehingga terlihat natural. -Cheeklit cream blush
Tanpa blush on, kamu akan terlihat sedikit pucat. Gunakan blush on dari Emina yang bersifat cream ini untuk memberikan efek kesegaran, natural dan juga blush on ini mengandung pelembab sehingga dapat membuat wajah kamu tetap sehat. -Emina my favorit things lip color balm
Gunakan lip color balm dari Emina, untuk menjaga bibir kamu sepanjang hari dengan pilihan warna yang beragam sesuai dengan keinginan kamu.

credit @dandan.indonesia⁣
⁣
⁣
Yang mana nih menjadi favorit kamu?❤ ⁣
⁣
⁣
Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
801 2 12 November, 2019
Gak nyangka, ternyata air putih punya banyak manfaat buat kecantikan loh !⁣⁣
Yuk minum air putih dulu apalagi baru bangun tidur⁣⁣
⁣⁣
credit @coach.melanie⁣
⁣
Jangan Lupa FOLLOW @misstipscantik biar gak ketinggalan update tips wajah cantik 😘😘😘⁣⁣
⁣⁣
#tipscantik #tipskecantikan #tipskulitsehat #skincarealami #kulitsehatalami #tipswajahsehat #perawatanwajahalami #wajahsehat #tipskulitcerah #tipskecantikankulit #perawatanmuka #kulitwajah #mukabersih #tipskulitcantik #tipscantikalami #pencerahwajahalami #kecantikansehat #tipsmukacantik #tipscantiksehat #tipskecantikkan #tipswajahcantik #infowanita #infowanitaid #solusiwanita #duniawanita #rahasiagadis #indohongkong #rahasiawanita #maskerwajah #airputih
614 3 10 November, 2019