#tipsputih Instagram Photos & Videos

tipsputih - 230.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tipsputih and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
3 minutes
Average like
0.9
Average comment
0
Posts with video
15/48
Posts with photo
33/48

Hashtag Popularity

PUTIHKAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL

Jangan nak muncung sangat, SMILE okay. Hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita. Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus jd seputih awek Korea gituuwww.

Sape kat sini tak sabar sangat² nak putih dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Jom dapatkan dgn Agent kat bawah.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL

Jangan nak muncung sangat, SMILE okay. Hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita. Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus jd seputih awek Korea gituuwww.

Sape kat sini tak sabar sangat² nak putih dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Jom dapatkan dgn Agent kat bawah.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream #teamayie

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream #teamayie
1 0 22 February, 2020
FEEDBACK CUSTOMER LELAKI ♥️
.
.
DM atau Tekan link dekat bio SEKARANG untuk order. COD  KLANG DAN BERDEKATAN 
wasap.my/60148168304/nakdemica

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020
FEEDBACK CUSTOMER LELAKI ♥️
.
.
DM atau Tekan link dekat bio SEKARANG untuk order. COD KLANG DAN BERDEKATAN 
wasap.my/60148168304/nakdemica

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

ASIF PUN NAK PUTIH JUGAK!

So, untuk korang yang risau kulit sunburn atau gelap make sure sebelum keluar rumah, apply #DemicaWhiteningLotion dulu. Ia terus meresap ke dalam kulit dan tak rasa melekit pun.

Nak keluar dating pun wajib pakai skali. Confirm pakwe or makwe uolls nak berkepit je memanjang sbb bau dari #DemicaWhiteningLotion ni wangi sangat. Paling best #DemicaWhiteningLotion ada perlindungan spf50.Nak kulit cantik dan glowing jangan berkira okay.

Tag abang/adik/kawan laki korang yang nak kulit putih glowing SEKARANG!
COD KLANG DAN BERDEKATAN
wasap.my/60148168304/nakdemica

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ASIF PUN NAK PUTIH JUGAK!

So, untuk korang yang risau kulit sunburn atau gelap make sure sebelum keluar rumah, apply #DemicaWhiteningLotion dulu. Ia terus meresap ke dalam kulit dan tak rasa melekit pun.

Nak keluar dating pun wajib pakai skali. Confirm pakwe or makwe uolls nak berkepit je memanjang sbb bau dari #DemicaWhiteningLotion ni wangi sangat. Paling best #DemicaWhiteningLotion ada perlindungan spf50.Nak kulit cantik dan glowing jangan berkira okay.

Tag abang/adik/kawan laki korang yang nak kulit putih glowing SEKARANG!
COD KLANG DAN BERDEKATAN 
wasap.my/60148168304/nakdemica

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang! #DemicaSquad COD .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang!#DemicaSquad COD .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk Alia COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk Alia COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
0 0 22 February, 2020

LELAKI PUN ONZ JE PAKAI DEMICA LOTION

Feedback ikhlas dari abang yg suka pergi travel atau ke pulau! Kulit maintain moist je even kerap berjemur panas. Nak cerita panjang² nanti korang cakap Ida cakap je lebih. Jom sama² tgk video ni sampai habis okay 👍 .

Sape nak kulit maintain lembap dgn #DemicaWhiteningLotion even asyik main panas?
Komen “SAYA NAK” .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamidasukses #demicasquad

LELAKI PUN ONZ JE PAKAI DEMICA LOTION

Feedback ikhlas dari abang yg suka pergi travel atau ke pulau! Kulit maintain moist je even kerap berjemur panas. Nak cerita panjang² nanti korang cakap Ida cakap je lebih. Jom sama² tgk video ni sampai habis okay 👍 .

Sape nak kulit maintain lembap dgn #DemicaWhiteningLotion even asyik main panas?
Komen “SAYA NAK” .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamidasukses #demicasquad
0 0 22 February, 2020

#demicatestimoni #demicafeedback
.
SLIDE TEPI UTK LIHAT TESTIMONI & FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh Emaa nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Mimi ni.♥️
.
Bukan beshe² #DemicaWhiteningLotion ni tau. Siap boleh sapu kat muka, tangan and kakki skali !
.
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG📱
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

#demicatestimoni #demicafeedback
.
SLIDE TEPI UTK LIHAT TESTIMONI & FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh Emaa nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Mimi ni.♥️
.
Bukan beshe² #DemicaWhiteningLotion ni tau. Siap boleh sapu kat muka, tangan and kakki skali !
.
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG📱
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 22 February, 2020

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 22 February, 2020

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.

Atau nak dapatkan dm mim laju2 SEKARANG.
Tekan Link di bawah 👇🏼😍 http://wasap.my/+601111436384/synakdemica

#AgentMelakaPower #DemicaSquadSisRose #Demicantik #Teamyanawesome
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.

Atau nak dapatkan dm mim laju2 SEKARANG. 
Tekan Link di bawah 👇🏼😍 http://wasap.my/+601111436384/synakdemica

#AgentMelakaPower #DemicaSquadSisRose #Demicantik #Teamyanawesome
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

3 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT KORANG JATUH HATI
.
.
1️⃣ MELINDUNGI
Dapat melindungi kulit dari pencemaran udara dan juga sinar cahaya matahari UVA dan UVB. So, kalau korang keluar, kulit korang tak terbakar sebab dalam lotion ni ada spf50 yang boleh melindungi kulit korang dari terkena sunburn.
.
2️⃣ MERAWAT
Dapat merawat kulit kusam, kering & berminyak dengan cepat. Kulit korang yang kusam , kering akan jadi lembab selepas pakai #DemicaWhiteningLotion dan kulit yang berminyak akan berkurang.
.
3️⃣MENCERAHKAN
Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pencerahan pd kulit. Selain itu, susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. .
.
So, yg mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sgt sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.
Nak info lanjut terus DM Mimi now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT KORANG JATUH HATI
.
.
1️⃣ MELINDUNGI
Dapat melindungi kulit dari pencemaran udara dan juga sinar cahaya matahari UVA dan UVB. So, kalau korang keluar, kulit korang tak terbakar sebab dalam lotion ni ada spf50 yang boleh melindungi kulit korang dari terkena sunburn.
.
2️⃣ MERAWAT
Dapat merawat kulit kusam, kering & berminyak dengan cepat. Kulit korang yang kusam , kering akan jadi lembab selepas pakai #DemicaWhiteningLotion dan kulit yang berminyak akan berkurang.
.
3️⃣MENCERAHKAN
Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pencerahan pd kulit. Selain itu, susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. .
.
So, yg mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sgt sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.
Nak info lanjut terus DM Mimi now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskoreadah

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskoreadah
1 0 22 February, 2020

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskoreadah

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskoreadah
1 0 22 February, 2020

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskoreadah

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskoreadah
1 0 22 February, 2020

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskoreadah

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskoreadah
1 0 22 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
.
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan
.
.
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .
.
.
.
#teamyayapower
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
.
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan
.
.
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .
.
.
.
#teamyayapower
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
.
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan
.
.
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .
.
.
.
#teamyayapower
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
.
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan
.
.
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .
.
.
.
#teamyayapower
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
.
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan
.
.
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .
.
.
.
#teamyayapower
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
.
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan
.
.
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .
.
.
.
#teamyayapower
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk Emaa COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk Emaa COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
4 0 22 February, 2020

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 22 February, 2020

KENAPA WAJIB ADA DEMICA WHITENING LOTION?

#DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit and yang paling best ada SPF50. So nanti kulit uolls tak kena sunburn.

Botol yang comel senang dibawa ke mana je. Tapi comel bukan sebarang comel tau, 1 botol ni boleh tahan utk 1-3 bulan penggunaan.

Bau yang sangat wangi serta texture yang halus terus meresap ke dalam kulit dan buat uolls jatuh cinta pandang pertama. Gituwww...
Apa tunggu lagi? Jomm GRAB harini jgak!

Komen ‘NAK’ sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskoreadah

KENAPA WAJIB ADA DEMICA WHITENING LOTION?

#DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit and yang paling best ada SPF50. So nanti kulit uolls tak kena sunburn.

Botol yang comel senang dibawa ke mana je. Tapi comel bukan sebarang comel tau, 1 botol ni boleh tahan utk 1-3 bulan penggunaan.

Bau yang sangat wangi serta texture yang halus terus meresap ke dalam kulit dan buat uolls jatuh cinta pandang pertama. Gituwww...
Apa tunggu lagi? Jomm GRAB harini jgak!

Komen ‘NAK’ sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskoreadah
0 0 22 February, 2020

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.

#Demicamerbok #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.

#Demicamerbok #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 22 February, 2020

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
3 0 22 February, 2020

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 22 February, 2020

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
#teamshirarich

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
#teamshirarich
4 0 22 February, 2020

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION
.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Mimi bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION
.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Mimi bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

PUTIH DGN SEKALI SPRAY

Demica Whitening Lotion berasaskan ‘water base’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk
.
✅kulit kering
✅kulit berminyak
✅kulit kusam

#DemicaWhiteningLotion berbentuk botol silinder jenis spray yg berisipadu 50ml & mudah dibawa ke mana shj🧴
.
👉Mcm mana nak order??
Komen “NAK” kat bawah.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdaniefighters
#teamanahebat

PUTIH DGN SEKALI SPRAY

Demica Whitening Lotion berasaskan ‘water base’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk
.
✅kulit kering
✅kulit berminyak
✅kulit kusam

#DemicaWhiteningLotion berbentuk botol silinder jenis spray yg berisipadu 50ml & mudah dibawa ke mana shj🧴
.
👉Mcm mana nak order??
Komen “NAK” kat bawah.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdaniefighters
#teamanahebat
0 0 22 February, 2020

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD. Klik bio ig @demicabeautyklang_ima

www.wasap.my/60132238245

COD COVER SELURUH LEMBAH KLANG BUKITKUDA SHAHALAM MERU KAPAR PORTKLNG PANDAMARAN PULAU INDAH PETALING JAYA SUBANG JAYA PUCHONG POSTAGE SELURUH MALAYSIA SABAH DN SARAWAK

#teamimapower
#teamsyikinfighters
#demicasquad #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD. Klik bio ig @demicabeautyklang_ima

www.wasap.my/60132238245

COD COVER SELURUH LEMBAH KLANG BUKITKUDA SHAHALAM MERU KAPAR PORTKLNG PANDAMARAN PULAU INDAH PETALING JAYA SUBANG JAYA PUCHONG POSTAGE SELURUH MALAYSIA SABAH DN SARAWAK

#teamimapower
#teamsyikinfighters
#demicasquad #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
1 0 22 February, 2020

BUKTI DEMICA WHITENING LOTION KALIS AIR

Mesti ramai tak suka lotion putih tp senang luntur bila kena air. Mimi upgrade #DemicaWhiteningLotion ni khas utk kesayangan Mimi! Nak mandi kolam ke, hujan ke, panas ke, lotion stay je kat kulit 😍 .

Best kan? Nak order? Boleh komen kat bawah ni “DM DWL” .

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

BUKTI DEMICA WHITENING LOTION KALIS AIR

Mesti ramai tak suka lotion putih tp senang luntur bila kena air. Mimi upgrade #DemicaWhiteningLotion ni khas utk kesayangan Mimi! Nak mandi kolam ke, hujan ke, panas ke, lotion stay je kat kulit 😍 .

Best kan? Nak order? Boleh komen kat bawah ni “DM DWL” .

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 22 February, 2020

RAMAI TANYA MIMI, “BILA WAKTU SESUAI NAK PAKAI DEMICA LOTION?” Jawapannya: SETIAP MASA BOLEH PAKAI

Utk SIANG HARI, sblm uols keluar rumah sapu je kat area badan yg terdedah dgn matahari utk elak sunburn. MALAM pulak uols sapu sblm tidur utk dapatkan kulit selembut baby & seputih awek Korea. Confemm Encik Somi makin in love!

Jangan tunggu lama² nanti mengigau sapu Demica lotion plak. Komen je kat bawah nanti Agent akan COD depan rumah uols.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaSquadTeamFirdanieFighters #teamfirdaniefighters #teamtiahrangers #demicasetiu #Demicaterengganu #demicabesut #demicajerteh #demicapenarik #demicaperak

RAMAI TANYA MIMI, “BILA WAKTU SESUAI NAK PAKAI DEMICA LOTION?” Jawapannya: SETIAP MASA BOLEH PAKAI

Utk SIANG HARI, sblm uols keluar rumah sapu je kat area badan yg terdedah dgn matahari utk elak sunburn. MALAM pulak uols sapu sblm tidur utk dapatkan kulit selembut baby & seputih awek Korea. Confemm Encik Somi makin in love!

Jangan tunggu lama² nanti mengigau sapu Demica lotion plak. Komen je kat bawah nanti Agent akan COD depan rumah uols.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaSquadTeamFirdanieFighters #teamfirdaniefighters #teamtiahrangers #demicasetiu #Demicaterengganu #demicabesut #demicajerteh #demicapenarik #demicaperak
0 0 22 February, 2020

RAMAI TANYA MIMI, “BILA WAKTU SESUAI NAK PAKAI DEMICA LOTION?” Jawapannya: SETIAP MASA BOLEH PAKAI

Utk SIANG HARI, sblm uols keluar rumah sapu je kat area badan yg terdedah dgn matahari utk elak sunburn. MALAM pulak uols sapu sblm tidur utk dapatkan kulit selembut baby & seputih awek Korea. Confemm Encik Somi makin in love!

Jangan tunggu lama² nanti mengigau sapu Demica lotion plak. Komen je kat bawah nanti Agent akan COD depan rumah uols.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaSquadTeamFirdanieFighters #teamfirdaniefighters #teamtiahrangers #demicasetiu #Demicaterengganu #demicabesut #demicajerteh #demicapenarik #demicaperak

RAMAI TANYA MIMI, “BILA WAKTU SESUAI NAK PAKAI DEMICA LOTION?” Jawapannya: SETIAP MASA BOLEH PAKAI

Utk SIANG HARI, sblm uols keluar rumah sapu je kat area badan yg terdedah dgn matahari utk elak sunburn. MALAM pulak uols sapu sblm tidur utk dapatkan kulit selembut baby & seputih awek Korea. Confemm Encik Somi makin in love!

Jangan tunggu lama² nanti mengigau sapu Demica lotion plak. Komen je kat bawah nanti Agent akan COD depan rumah uols.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaSquadTeamFirdanieFighters #teamfirdaniefighters #teamtiahrangers #demicasetiu #Demicaterengganu #demicabesut #demicajerteh #demicapenarik #demicaperak
0 0 22 February, 2020

RAMAI TANYA MIMI, “BILA WAKTU SESUAI NAK PAKAI DEMICA LOTION?” Jawapannya: SETIAP MASA BOLEH PAKAI

Utk SIANG HARI, sblm uols keluar rumah sapu je kat area badan yg terdedah dgn matahari utk elak sunburn. MALAM pulak uols sapu sblm tidur utk dapatkan kulit selembut baby & seputih awek Korea. Confemm Encik Somi makin in love!

Jangan tunggu lama² nanti mengigau sapu Demica lotion plak. Komen je kat bawah nanti Agent akan COD depan rumah uols.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaSquadTeamFirdanieFighters #teamfirdaniefighters #teamtiahrangers #demicasetiu #Demicaterengganu #demicabesut #demicajerteh #demicapenarik #demicaperak

RAMAI TANYA MIMI, “BILA WAKTU SESUAI NAK PAKAI DEMICA LOTION?” Jawapannya: SETIAP MASA BOLEH PAKAI

Utk SIANG HARI, sblm uols keluar rumah sapu je kat area badan yg terdedah dgn matahari utk elak sunburn. MALAM pulak uols sapu sblm tidur utk dapatkan kulit selembut baby & seputih awek Korea. Confemm Encik Somi makin in love!

Jangan tunggu lama² nanti mengigau sapu Demica lotion plak. Komen je kat bawah nanti Agent akan COD depan rumah uols.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaSquadTeamFirdanieFighters #teamfirdaniefighters #teamtiahrangers #demicasetiu #Demicaterengganu #demicabesut #demicajerteh #demicapenarik #demicaperak
0 0 22 February, 2020

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang!

Wasap www.wasap.my/60145458853/demica

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang!

Wasap www.wasap.my/60145458853/demica

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

MASALAH TONA KULIT TAK SEKATA

Hari² berjemur tengah panas, even driving atau bawak motor lagi la hadapi masalah tona kulit tak sekata. Tulaa sape suruh tak apply Demica lotion kat muka, tangan & kaki sblm melangkah keluar rumah. Demica lotion kan ada SPF50 yg akan pastikan uols tak kena sunburn teruk.

Jom saya bantu sekatakan tona kulit uols & dapatkan kulit seputih awek Korea!
Boleh dapatkan dr Agent sah Demica kat bawah ni👇

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

MASALAH TONA KULIT TAK SEKATA

Hari² berjemur tengah panas, even driving atau bawak motor lagi la hadapi masalah tona kulit tak sekata. Tulaa sape suruh tak apply Demica lotion kat muka, tangan & kaki sblm melangkah keluar rumah. Demica lotion kan ada SPF50 yg akan pastikan uols tak kena sunburn teruk.

Jom saya bantu sekatakan tona kulit uols & dapatkan kulit seputih awek Korea!
Boleh dapatkan dr Agent sah Demica kat bawah ni👇

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 22 February, 2020

PUTIH DGN SEKALI SPRAY

Demica Whitening Lotion berasaskan ‘water base’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk
.
✅kulit kering
✅kulit berminyak
✅kulit kusam

#DemicaWhiteningLotion berbentuk botol silinder jenis spray yg berisipadu 50ml & mudah dibawa ke mana shj🧴
.
👉Mcm mana nak order??
Komen “PM” kat bawah.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIH DGN SEKALI SPRAY

Demica Whitening Lotion berasaskan ‘water base’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk
.
✅kulit kering
✅kulit berminyak
✅kulit kusam

#DemicaWhiteningLotion berbentuk botol silinder jenis spray yg berisipadu 50ml & mudah dibawa ke mana shj🧴
.
👉Mcm mana nak order??
Komen “PM” kat bawah.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 February, 2020

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Wasap www.wasap.my/60145458853/demica

Jom order DWL sekarang!
Rm39.90 tahan 1-2 bulan

Free cod area durian tunggal, krubong, cheng, ayer keroh, gangsa

#teamfirdaniefighters
#teamanahebat
#demicamelaka
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #kotak #lotion #demicacodmelaka

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Wasap www.wasap.my/60145458853/demica

Jom order DWL sekarang!
Rm39.90 tahan 1-2 bulan

Free cod area durian tunggal, krubong, cheng, ayer keroh, gangsa

#teamfirdaniefighters
#teamanahebat
#demicamelaka
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #kotak #lotion #demicacodmelaka
1 0 22 February, 2020

PUTIH SEPANTAS 3 SAAT
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk bg perlindungan, penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat sahaja.
.
Demica Whitening Lotion berasaskan ‘water base’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk
✅kulit kering
✅kulit berminyak
✅kulit kusam
.
Demica Whitening Lotion juga berbentuk botol silinder jenis semburan yg berisipadu 50ml dan mudah dibawa ke mana shj ♥️.
.
.
Harga mampu milik bawah RM40🥰
DM nombor fon korang SEKARANG utk order
.
📲 Tekan link di bio 👆🏻
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #DemicaJohor #johor #DemicaLotion #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #teamnadiamasyuk #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaLipmatte #Lipmatte

PUTIH SEPANTAS 3 SAAT
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk bg perlindungan, penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat sahaja.
.
Demica Whitening Lotion berasaskan ‘water base’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk
✅kulit kering
✅kulit berminyak
✅kulit kusam
.
Demica Whitening Lotion juga berbentuk botol silinder jenis semburan yg berisipadu 50ml dan mudah dibawa ke mana shj ♥️.
.
.
Harga mampu milik bawah RM40🥰
DM nombor fon korang SEKARANG utk order
.
📲 Tekan link di bio 👆🏻
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #DemicaJohor #johor #DemicaLotion #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #teamnadiamasyuk #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaLipmatte #Lipmatte
1 0 22 February, 2020

BUKTI DEMICA WHITENING LOTION KALIS AIR

Mesti ramai tak suka lotion putih tp senang luntur bila kena air. Demica dah upgrade #DemicaWhiteningLotion ni khas utk kesayangan demica lover! Nak mandi kolam ke, hujan ke, panas ke, lotion stay je kat kulit 😍 .

Best kan? Nak order? Boleh komen kat bawah ni “PM DWL” .
📲 01121912864

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

BUKTI DEMICA WHITENING LOTION KALIS AIR

Mesti ramai tak suka lotion putih tp senang luntur bila kena air. Demica dah upgrade #DemicaWhiteningLotion ni khas utk kesayangan demica lover! Nak mandi kolam ke, hujan ke, panas ke, lotion stay je kat kulit 😍 .

Best kan? Nak order? Boleh komen kat bawah ni “PM DWL” .
📲 01121912864

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 22 February, 2020

Top #tipsputih posts

Semua orang idamkan kulit yang lembut yang halus selembut bayi kan? Nak kulit yang tiada cela. Ada orang yang macam kena histeria menjerit-jerit, stress dan tahap tak lalu nak makan bila jerawat sebiji je yang baru naik okey. Yela! musuh ketat kot tetiba ada kat wajah, siapa yang tak emosi kan?😂 .

Kami tahu semua orang tak suka bermusuh dengan jerawat tapi tu la bila naik sebiji je terus tersentap emosi. Kami percaya tiada sesiapa pun yang suka jerawat kan? Jadi nak elakkan jerawat bermaharajalela kat wajah korang tu, kita kenala mencegah dari dalam lagi tau. Bukan je dengan korang tempek skincare kat wajah korang dengan harapan kulit korang melet0p! Korang silap besar okey.
Kita kena rawat bahagian dalam dulu, barula kulit sihat dan glowing akan muncul secara semulajadi. .

Jadi, kulit selembut dan sehalus kulit bayi? Mustahil ke untuk kita miliki? Hahaha, confirm tak mustahil okey. Tiada perkara yang mustahil atas dunia ni tau. Korang kena ingat tu! Yang penting kita kena usha dan iktiar. Perlukan sedikit pengorbanan dari segi masa dan wang ringgit. Inshaallah hasilnya akan buat korang lupa macam mana jerawat okey😉
.
#jemaimaipoh #jemaimabeauty #jemaimaperak #ipohperak #2020 #mmmnov2019 #azizanosman #richworks #nakcantik #nakputih #putih #cerah #cantik #tipscantik #tipsalami #tipsputih #azam2020 #putihcepat #nakcantik #cantik2020 #tipswanita #tipskahwin

Semua orang idamkan kulit yang lembut yang halus selembut bayi kan? Nak kulit yang tiada cela. Ada orang yang macam kena histeria menjerit-jerit, stress dan tahap tak lalu nak makan bila jerawat sebiji je yang baru naik okey. Yela! musuh ketat kot tetiba ada kat wajah, siapa yang tak emosi kan?😂 .

Kami tahu semua orang tak suka bermusuh dengan jerawat tapi tu la bila naik sebiji je terus tersentap emosi. Kami percaya tiada sesiapa pun yang suka jerawat kan? Jadi nak elakkan jerawat bermaharajalela kat wajah korang tu, kita kenala mencegah dari dalam lagi tau. Bukan je dengan korang tempek skincare kat wajah korang dengan harapan kulit korang melet0p! Korang silap besar okey.
Kita kena rawat bahagian dalam dulu, barula kulit sihat dan glowing akan muncul secara semulajadi. .

Jadi, kulit selembut dan sehalus kulit bayi? Mustahil ke untuk kita miliki? Hahaha, confirm tak mustahil okey. Tiada perkara yang mustahil atas dunia ni tau. Korang kena ingat tu! Yang penting kita kena usha dan iktiar. Perlukan sedikit pengorbanan dari segi masa dan wang ringgit. Inshaallah hasilnya akan buat korang lupa macam mana jerawat okey😉
.
#jemaimaipoh #jemaimabeauty #jemaimaperak #ipohperak #2020 #mmmnov2019 #azizanosman #richworks #nakcantik #nakputih #putih #cerah #cantik #tipscantik #tipsalami #tipsputih #azam2020 #putihcepat #nakcantik #cantik2020 #tipswanita #tipskahwin
170 2 10 November, 2019

Haii gaes'.... Cantik alami pasti nya impian setiap wanita dari semua usia,...🤗 jangan sampai karena ingin terlihat cantik kita memakai sembarang produk yg cara kerjanya instan😢

Kalo aq udah jatuh cinta dengan produk Naturaworld 😍

Terutama serum Natura Beuty spray Dan aloevera 🦈Mencerahkan wajah
🦈Mengurangi kerutan
🦈Memudarkan flek hitam
🦈Mengatasi jerawat
🦈Menjadikan kulit tampak glowing cantik alami
🦈Cocok untuk semua jenis kulit n aman bumil busui 🌸 Natura sabun coklat 🌻membersihkan wajah dari sisa make up
🌻Melembabkan,
Menghidrasi & Menutrisi kulit wajah
🌻Mengangkat sel-sel kulit mati, kulit tampak sehat, lembab & berseri.

Cantik alami dengan NATURA 💅
Minat order / join member
📲 085726942200

#ayomakprosemangatbebikinsambutclosingharisenin212
#naturaworld
#naturabeautyspray
#serummultifungsi
#bisnisantirugi
#beautyspray
#naturaworld
#skincarenatura
#skincarahalal
#obatherpes
#obatjerawat
#tipsputih
#tipsglowing
#serumhalal
#obatpenghilangflek
#obatjerawat

Haii gaes'.... Cantik alami pasti nya impian setiap wanita dari semua usia,...🤗 jangan sampai karena ingin terlihat cantik kita memakai sembarang produk yg cara kerjanya instan😢

Kalo aq udah jatuh cinta dengan produk Naturaworld 😍

Terutama serum Natura Beuty spray Dan aloevera 🦈Mencerahkan wajah
🦈Mengurangi kerutan
🦈Memudarkan flek hitam
🦈Mengatasi jerawat
🦈Menjadikan kulit tampak glowing cantik alami
🦈Cocok untuk semua jenis kulit n aman bumil busui 🌸 Natura sabun coklat 🌻membersihkan wajah dari sisa make up
🌻Melembabkan, 
Menghidrasi & Menutrisi kulit wajah
🌻Mengangkat sel-sel kulit mati, kulit tampak sehat, lembab & berseri.

Cantik alami dengan NATURA 💅
Minat order / join member
📲 085726942200

#ayomakprosemangatbebikinsambutclosingharisenin212
#naturaworld
#naturabeautyspray
#serummultifungsi
#bisnisantirugi
#beautyspray
#naturaworld
#skincarenatura 
#skincarahalal 
#obatherpes 
#obatjerawat 
#tipsputih 
#tipsglowing
#serumhalal 
#obatpenghilangflek 
#obatjerawat
147 1 27 October, 2019

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Bukan saja #DemicaWhiteningLotion ni memutih dan melembutkan tapi juga ada spf50, sesuai utk penggunaan harian lagi2 di cuaca panas skrg ni.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih! Satu badan boleh pakai.
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sis sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapenang #demicabayanlepas #EAF190918

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Bukan saja #DemicaWhiteningLotion ni memutih dan melembutkan tapi juga ada spf50, sesuai utk penggunaan harian lagi2 di cuaca panas skrg ni.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih! Satu badan boleh pakai.
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sis sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapenang #demicabayanlepas #EAF190918
128 39 22 September, 2019

Antara bahan penting dalam Demica whitening lotion adalah extract olive oil dan juga mengandungi spf50.

Penting untuk lindungi skin dari sinaran matahari dan kekalkan kelembapan kulit. Demica cepat diserap skin dan tak bercapuk pun.
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #EAF190922 #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codpenang #demicapenang

Antara bahan penting dalam Demica whitening lotion  adalah extract olive oil dan juga mengandungi spf50.

Penting untuk lindungi skin dari sinaran matahari dan kekalkan kelembapan kulit. Demica cepat diserap skin dan tak bercapuk pun.
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #EAF190922 #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codpenang #demicapenang
112 24 24 September, 2019

ATTENTION TG MALIM!!!!🤩
4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
DM now!♥️
(01161016002)
adk aniq READY STOCK
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ATTENTION TG MALIM!!!!🤩
4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
DM now!♥️
(01161016002)
adk aniq READY STOCK
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
139 2 23 September, 2019

5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Tak sabarnyaaa sis nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion.
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codpenang #demicapenang #EAF190919

5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Tak sabarnyaaa sis nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion.
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codpenang #demicapenang #EAF190919
133 35 23 September, 2019

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF1909286

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF1909286
129 46 30 September, 2019