#tjcodmelawati Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tjcodmelawati and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
16 hours
Average like
6.8
Average comment
0.6
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@junnisiti Profile picture

@junnisiti

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp Siti 0194622589
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp Siti 0194622589
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
5 0 16 October, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

SWIPE LEFT FOR TESTIMONI❗
_

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
_
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
_
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.
Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus wassap kak iz 0126559216
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

SWIPE LEFT FOR TESTIMONI❗
_

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
_
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
_
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.
Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus wassap kak iz 0126559216
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
13 0 15 October, 2019
@junnisiti Profile picture

@junnisiti

Hallu Angels❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
.

Uols nak tahu tak apa best ingredients?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
📱 0194622589
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

Hallu Angels❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
.

Uols nak tahu tak apa best ingredients?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
📱 0194622589
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
7 0 12 October, 2019
@junnisiti Profile picture

@junnisiti

ATTENTION ! UNTUK KULIT SUNBURN & KUSAM & BERDAKI -
So Puan Ella share nak maintain PUTIH !
nak amalkan seminggu 3x pun okay cun dah ! Memang 1x pakai ada result dah .
.
Apa yang membuatkan BEZA pinkish white INSTANT SCRUB ni dengan scrub lain ?
1. Ada kandungan susu & beras untuk exfoliate skin kita & mencerahkan skin dengan cepat
Dua KANDUNGAN ni antara petua orang dulu dulu nak putih & bersihkan skin okay..
2. PUTIH 15 MINIT dengan teknik MASKER 😍 so scrub ni 2in1 tau SCRUB + MASKER. Dann boleh pakai kat muka & badan sekali
Jimat ke tak ? -
Orang takut nak guna sebab cepatnya putih... takut ada mercury!!! JANGAN RISAU ANGELS, KITA PUNYA PRODUK BODYCARE & SKINCARE ADA KKM 😍😍 FAST RESULT TAPI INGREDIENTS YANG 💯 SELAMAT .
.
Mesti scrub banyak function ni mahal ????
TAK MAHAL SAYANGGGG, HANYA RM 39 JE..... tahan lebih 2 bulan penggunaan
Beli lah untuk family, kawan or suami /isteri hehehe boleh berscrub2 kat rumah -
.
Jom cepat² sambar PWIS dengan siti...stock sangat² terhad...0194622589
.
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

ATTENTION ! UNTUK KULIT SUNBURN & KUSAM & BERDAKI -
So Puan Ella share nak maintain PUTIH ! 
nak amalkan seminggu 3x pun okay cun dah ! Memang 1x pakai ada result dah .
.
Apa yang membuatkan BEZA pinkish white INSTANT SCRUB ni dengan scrub lain ? 
1. Ada kandungan susu & beras untuk exfoliate skin kita & mencerahkan skin dengan cepat 
Dua KANDUNGAN ni antara petua orang dulu dulu nak putih & bersihkan skin okay..
2. PUTIH 15 MINIT dengan teknik MASKER 😍 so scrub ni 2in1 tau SCRUB + MASKER. Dann boleh pakai kat muka & badan sekali 
Jimat ke tak ? -
Orang takut nak guna sebab cepatnya putih... takut ada mercury!!! JANGAN RISAU ANGELS, KITA PUNYA PRODUK BODYCARE & SKINCARE ADA KKM 😍😍 FAST RESULT TAPI INGREDIENTS YANG 💯 SELAMAT .
.
Mesti scrub banyak function ni mahal ????
TAK MAHAL SAYANGGGG, HANYA RM 39 JE..... tahan lebih 2 bulan penggunaan 
Beli lah untuk family, kawan or suami /isteri hehehe boleh berscrub2 kat rumah -
.
Jom cepat² sambar PWIS dengan siti...stock sangat² terhad...0194622589
.
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
8 0 11 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih #junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 10 October, 2019
@junnisiti Profile picture

@junnisiti

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp Siti - 0194622589
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp Siti - 0194622589
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
5 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

MEMEY NANGIS KENAPA ??? ⁣
Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣

Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣

💰Licen Serum RM52⁣

🥰Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO

👩🏻‍⚕️ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

MEMEY NANGIS KENAPA ??? ⁣
Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣
⁣
Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣
⁣
💰Licen Serum RM52⁣
⁣
🥰Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO
⁣
👩🏻‍⚕️ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik linkwhatsapp dibio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik linkwhatsapp dibio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Pergh! Sekarang pergi mana mana semua tanya skin glowing guna apa 😍😍. Bertahun guna bermacam skincare, semua tak jadi apa 😫.
.

Alhamdulillah semenjak guna The Junni, skin 👇🏻
✅glowing
✅parut pudar
✅jerawat mengecut
✅kulit berseri
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Pergh! Sekarang pergi mana mana semua tanya skin glowing guna apa 😍😍. Bertahun guna bermacam skincare, semua tak jadi apa 😫.
.

Alhamdulillah semenjak guna The Junni, skin 👇🏻
✅glowing
✅parut pudar
✅jerawat mengecut
✅kulit berseri
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Jitra

Haa ni la skincare dari 2015 tau angels! Pinkish White Set 💯 NO MERKURI ❗️Tak perlu risau dengan local skincare. Check je dekat KKM punya WEB taip The Junni semua item dalam PINKISH WHITE SET ada KKM 💯.
.

Apa yang best pinkish white set ni?
👉🏻Bebas dari segala bahan yang membahayakan skin
👉🏻MEMBANTU Menatural kan kulit dari masalah BREAKOUT
👉🏻Merawat masalah jerawat kronik & jerawat batu
.

1 SET RM62 penggunaan tahan 1 bulan 😍. Siapa kat sini pengguna pinkish white set? Share sikit feedback dengan sis bawah ni👇🏻.
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Haa ni la skincare dari 2015 tau angels! Pinkish White Set 💯 NO MERKURI ❗️Tak perlu risau dengan local skincare. Check je dekat KKM punya WEB taip The Junni semua item dalam PINKISH WHITE SET ada KKM 💯.
.

Apa yang best pinkish white set ni?
👉🏻Bebas dari segala bahan yang membahayakan skin
👉🏻MEMBANTU Menatural kan kulit dari masalah BREAKOUT
👉🏻Merawat masalah jerawat kronik & jerawat batu
.

1 SET RM62 penggunaan tahan 1 bulan 😍. Siapa kat sini pengguna pinkish white set? Share sikit feedback dengan sis bawah ni👇🏻.
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
4 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik Link whatsapp di BIO.
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik Link  whatsapp di BIO.
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 8 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERBUK KEMAM FORMULATED DARI KOREA .
.
Kandungan selamat untuk ibu mengandung & ibu menyusukan bayi ❄️ Tiada kesan sampingan ❄️ Diambil seawal 13 tahun keatas .
.
☑️Mencerahkan & memutihkan secara merata seluruh tubuh. ☑️ Mengawalkan pertubuhan bakteria pada kulit yang mengakibatkan jerawat KRONIK. ☑️ Membuat kulit lembab secara semula jadi.
☑️ Mengurangkan kesan parut gelap.
-
Labtest quality 🔬 tanpa kandungan bahaya
Di jual sejak 2017 -
RM 55 sekotak
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERBUK KEMAM FORMULATED DARI KOREA .
.
Kandungan selamat untuk ibu mengandung & ibu menyusukan bayi ❄️ Tiada kesan sampingan ❄️ Diambil seawal 13 tahun keatas .
.
☑️Mencerahkan & memutihkan secara merata seluruh tubuh. ☑️ Mengawalkan pertubuhan bakteria pada kulit yang mengakibatkan jerawat KRONIK. ☑️ Membuat kulit lembab secara semula jadi.
☑️ Mengurangkan kesan parut gelap.
-
Labtest quality 🔬 tanpa kandungan bahaya 
Di jual sejak 2017 -
RM 55 sekotak
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 8 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Morning angels! Dah berapa lama tak consume putih korea? Kalau lupa takpe. Wajib repeat sampai uols dapat warna tona skin yang uols nak!
. “ Kalau berhenti sekejap consume putih korea boleh ke? Kulit akan jadi hitam ke?”
Putih ni putih kekal ya angels! Melainkan uols berjemur tengah panas memang akan gelap semula skin. Thats why sape yang skin cerah akan terus cerah sebab jaga skin.
.

Founder kita yang putih melepak tu pun tak pernah berhenti consume putih korea. Termasukklah thejunniangels . Dah dapat dah skin yang dorang idam kan tapi tak berhenti. Setiap bulan repeat ❤️.
.

Sape nak skin macam thejunniangels? Bagi love sikit ❤️❤️
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Morning angels! Dah berapa lama tak consume putih korea? Kalau lupa takpe. Wajib repeat sampai uols dapat warna tona skin yang uols nak!
. “ Kalau berhenti sekejap consume putih korea boleh ke? Kulit akan jadi hitam ke?”
Putih ni putih kekal ya angels! Melainkan uols berjemur tengah panas memang akan gelap semula skin. Thats why sape yang skin cerah akan terus cerah sebab jaga skin.
.

Founder kita yang putih melepak tu pun tak pernah berhenti consume putih korea. Termasukklah thejunniangels . Dah dapat dah skin yang dorang idam kan tapi tak berhenti. Setiap bulan repeat ❤️.
.

Sape nak skin macam thejunniangels? Bagi love sikit ❤️❤️
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 7 October, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Selamat pagi cute girls semua!
_
Nak Tanya, malam tadi sebelum tidur Ingat tak nak kemam putih korea?
Haaaa kalau lupa rugi lah!
Sebab sepatutnya, kena kemam, then kita tidur, biarkan Putih korea tu buat kerja rawat kulit kita dari dalam semasa kita tidur lena badan berehat 😁
_
Okayyy takpe, malam ni jangan Lupa okay! Pagi - pagi ni kena banyakkan minum air putih, untuk bantu putih korea meresap lebih cepat kedalam kulit kita ❤️

Selamat pagi cute girls semua!
_
Nak Tanya, malam tadi sebelum tidur Ingat tak nak kemam putih korea?
Haaaa kalau lupa rugi lah!
Sebab sepatutnya, kena kemam, then kita tidur, biarkan Putih korea tu buat kerja rawat kulit kita dari dalam semasa kita tidur lena badan berehat 😁
_
Okayyy takpe, malam ni jangan Lupa okay! Pagi - pagi ni kena banyakkan minum air putih, untuk bantu putih korea meresap lebih cepat kedalam kulit kita ❤️
21 2 2 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

😱😱READY STOCK ‼️ HARINI BANK IN HARINI POST ‼️ terus ke rumah anda 😍
.
.
Pinkish white INSTANT SCRUB ni dalam minggu ni jaaa ramai orang berebut nak.
Stokis pun restock non stop tau .
.
Kesan pencerahan SEAWAL 15 min !
Kesan bleaching macam kat spa tapi.... ada kelulusan KKM (tengok bahagian highlight) -
-
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

😱😱READY STOCK ‼️ HARINI BANK IN HARINI POST ‼️ terus ke rumah anda 😍
.
.
Pinkish white INSTANT SCRUB ni dalam minggu ni jaaa ramai orang berebut nak. 
Stokis pun restock non stop tau .
.
Kesan pencerahan SEAWAL 15 min ! 
Kesan bleaching macam kat spa tapi.... ada kelulusan KKM (tengok bahagian highlight) -
-
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
0 0 1 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

BETUL KE BOLEH PUTIH ? TENGOK SKIN ANGELS TU HELLOK KE IDOK?
Harga : RM 39 / 80 gram untuk 1-2 bulan penggunaan ☑️ boleh pakai kat muka & badan ya uolsss .
.
Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

BETUL KE BOLEH PUTIH ? TENGOK SKIN ANGELS TU HELLOK KE IDOK?
Harga : RM 39 / 80 gram untuk 1-2 bulan penggunaan ☑️ boleh pakai kat muka & badan ya uolsss .
.
Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 1 October, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Depan IPD Bukit Aman

TAK RASA INSECURE KE ❓
_
Eheemmmm! Awak-awak si gadis manis tak rasa insecure ke bila tengok Cik abang Daniel ni pun rajin jaga muka taw 🤩
_
Siap tanya kak iz details lagi macam mana cara penggunaan untuk Pinkish white set & Putih korea suppliment ni 😊
_
Thank you Daniel percayakan Junni skincare. Tak sabar nak tunggu feedback daripada awk.
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

TAK RASA INSECURE KE ❓
_
Eheemmmm! Awak-awak si gadis manis tak rasa insecure ke bila tengok Cik abang Daniel ni pun rajin jaga muka taw 🤩
_
Siap tanya kak iz details lagi macam mana cara penggunaan untuk Pinkish white set & Putih korea suppliment ni 😊
_
Thank you Daniel percayakan Junni skincare. Tak sabar nak tunggu feedback daripada awk.
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
32 7 30 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 29 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 29 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Kampong Tok Megat Dewa, Kedah, Malaysia

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
6 0 29 September, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Taman Sri Keramat AU2

GRAB JUNNI KL AREA❗
_
Haaaa! Kak iz dah macam grab taw sekarang ni. Sebab Ramai sangat yang nak COD yang area KL 😁
_
Awak kalau tak ada masa, tak ada transport nak self pickup, taraaaa masalah! Kak iz sampai je dekat tempat korang. Just wassap je kak iz bagi taw location kat mana. Nak item Apa.
Senang ke senang sangat untuk u ollss? 😍😍
_
Kalau naik grab kena bayar kan. Ni kak iz grab junni Free tak bayar pun. Bayar harga barang sahaja. Siap dapat freegift pulak tu. 😎
_
Wassap kak iz okay! Click link di bio
_ #pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa

GRAB JUNNI KL AREA❗
_
Haaaa! Kak iz dah macam grab taw sekarang ni. Sebab Ramai sangat yang nak COD yang area KL 😁
_
Awak kalau tak ada masa, tak ada transport nak self pickup, taraaaa masalah! Kak iz sampai je dekat tempat korang. Just wassap je kak iz bagi taw location kat mana. Nak item Apa.
Senang ke senang sangat untuk u ollss? 😍😍
_
Kalau naik grab kena bayar kan. Ni kak iz grab junni Free tak bayar pun. Bayar harga barang sahaja. Siap dapat freegift pulak tu. 😎
_
Wassap kak iz okay! Click link di bio
_#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa
44 6 28 September, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Taman Sri Keramat AU2

JUNNI BEAUTY SKINCARE❗
_
Skin cantik dengan 4 PRODUK je.
Pinkish white set (1 bulan): untuk rutin harian. Wajib ada untuk elak breakout skin
Pinksih white instant scrub (2bulan) : untuk buang sel kulit mati + MENCERAHKAN DENGAN 15 min jeee
Licen serum (1bulan): untuk elak skin kering & dapatkan glass skin effect
Putih korea (15hari) : serbuk kemam untuk mencerahkan seluruh BADAN & rawat masalah skin dari dalaman. 🥰
_
Cepat DM atau whatsapp kak iz #0126559216
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before untuk kak iz suggest produk yang sesuai 😘
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

JUNNI BEAUTY SKINCARE❗
_
Skin cantik dengan 4 PRODUK je. 
Pinkish white set (1 bulan): untuk rutin harian. Wajib ada untuk elak breakout skin 
Pinksih white instant scrub (2bulan) : untuk buang sel kulit mati + MENCERAHKAN DENGAN 15 min jeee 
Licen serum (1bulan): untuk elak skin kering & dapatkan glass skin effect 
Putih korea (15hari) : serbuk kemam untuk mencerahkan seluruh BADAN & rawat masalah skin dari dalaman. 🥰
_
Cepat DM atau whatsapp kak iz #0126559216 
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before untuk kak iz suggest produk yang sesuai 😘
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
23 6 28 September, 2019
@junni_sissy Profile picture

@junni_sissy

PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
_
2in1 MASKER + scrub
❤️ Mengeluarkan daki & sel-sel kulit mati
❤️ Mengurangkan sunburn
❤️ Mencerahkan kulit
❤️ Memudarkan parut
❤️ Mengurangkan whitehead & blackhead
❤️ Bantu mencerahkan di bahagian pelipat (ketiak, leher, siku,lutut Dan celahan peha)
_
PWIS RM39 SAHAJA
PENGGUNAAN SEBULAN - 2BULAN.
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
_
2in1 MASKER + scrub
❤️ Mengeluarkan daki & sel-sel kulit mati
❤️ Mengurangkan sunburn
❤️ Mencerahkan kulit
❤️ Memudarkan parut
❤️ Mengurangkan whitehead & blackhead
❤️ Bantu mencerahkan di bahagian pelipat (ketiak, leher, siku,lutut Dan celahan peha) 
_
PWIS RM39 SAHAJA
PENGGUNAAN SEBULAN - 2BULAN.
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
2 0 27 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

"Sis junni macam mana nak selesai kan masalah saya yang kulit breakout, kulit sensitif niii ! Jerawat selalu naik.
Parut bersepah kat muka 😫. Cukup ke 3 item dalam pinkish white boleh pulihkan skin saya " - customer junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas ni? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols, yang penting pakai produk Junni BEBAS MERKURI. .

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

Dengan 3 item ni sahaja uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik whatsapp di BIO.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘 .
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

"Sis junni macam mana nak selesai kan masalah saya yang kulit breakout, kulit sensitif niii ! Jerawat selalu naik. 
Parut bersepah kat muka 😫. Cukup ke 3 item dalam pinkish white boleh pulihkan skin saya " - customer junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas ni? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols, yang penting pakai produk Junni BEBAS MERKURI. .

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

Dengan 3 item ni sahaja uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik whatsapp di BIO.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘 .
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 27 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik Link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik Link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 25 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Anyeong angels! Semalam sebelum tidur dah kemam belum putih korea? Ke terlupa 🥴🥴? Haaa kalau terlupaa kemam je pagi ni tau!
.

Pastikan kemam sebelum breakfast. Masa perut kosong tu uols kemam. Jangan lupa minum air 💧 3 liter sehari tau angels!
.

Sape kat sini pernah consume putih korea? Bagi feedback sikit dekat bawah ni angels 👇🏻👇🏻✨
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Anyeong angels! Semalam sebelum tidur dah kemam belum putih korea? Ke terlupa 🥴🥴? Haaa kalau terlupaa kemam je pagi ni tau!
.

Pastikan kemam sebelum breakfast. Masa perut kosong tu uols kemam. Jangan lupa minum air 💧 3 liter sehari tau angels!
.

Sape kat sini pernah consume putih korea? Bagi feedback sikit dekat bawah ni angels 👇🏻👇🏻✨
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 25 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Uols nak tahu tak apa best ingredients PUTIH KOREA ni?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Uols nak tahu tak apa best ingredients PUTIH KOREA ni?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 25 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Nak tahu apa kesan bila apply pwiscrub dekat skin?
❗️Skin makin cerah
❗️Kulit kering menjadi lembab
❗️Menghapuskan minyak berlebihan pada skin
❗️Menghilangkan blackhead & whitehead
❗️Menghilangkan sunburn
❗️Menghilangkan daki degil
❗️Menyerikan kulit ( kulit tak kusam)
❗️1 bulan apply PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya
.
.
Kene pakai tiap hari ke?? Ehhh tak angels❗️ Seminggu guna 3-4 kali je tau ! Guna selang selang 😍. .

1 bekas RM39 80gram utk 1 bulan penggunaan😱
Berminat klik Link WHATSAPP sekarang
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Nak tahu apa kesan bila apply pwiscrub dekat skin?
❗️Skin makin cerah
❗️Kulit kering menjadi lembab
❗️Menghapuskan minyak berlebihan pada skin
❗️Menghilangkan blackhead & whitehead
❗️Menghilangkan sunburn
❗️Menghilangkan daki degil
❗️Menyerikan kulit ( kulit tak kusam)
❗️1 bulan apply PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya
.
.
Kene pakai tiap hari ke?? Ehhh tak angels❗️ Seminggu guna 3-4 kali je tau ! Guna selang selang 😍. .

1 bekas RM39 80gram utk 1 bulan penggunaan😱 
Berminat klik Link WHATSAPP sekarang
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 24 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Anyeong angels! Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩.
.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Anyeong angels! Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩.
.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 24 September, 2019
Helloo gais 🌸 HASIL daripada penggunaan junni beauty 😍
.
.
❤️ Tak?
.
.
Nak kulit macam tu? Nak cantik?
Jom order Junni 🤗

Utk fast respond boleh click link dekat bio.

#thejunniseller 
#teamizempire 
#tjcodmelawati #tjcodwangsamaju 
#tjcodjitra 
#tjcodarau 
#arau #jitra #uitmarau
#PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #TheJunniInstantScrub 
#putihgebu #nakcantik #glassskin #mukaberminyak #produkpemutih #natural #kulitcantik #skincareviral #viral #bazaarpaknil #malaysiabrand #beautiful #like4like #girl #lokalah #fattzura #cosmetics
17 0 23 September, 2019

Top #tjcodmelawati posts

@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

MERKURI JALANAN? EEEEWWW
.

Normal set pinkish white memang 100% tiada bahan merkuri yang boleh merosakkan kulit muka.
.

Jika sebelum ni kulit anda rosak and breakout teruk, sila bebaskan kulit anda dari sebarang skincare dalam 2-3 minggu.
.

Sebelum nak pakai apa apa product sila check bahan bahan ada tak paraben, hydroquinone? Jika ada sila berhati hati.
.
Kalau nak selamat guna je Produk dari The Junni. 🤗
_
Thejunnipinkishwhite #tjcodmelawati #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa

MERKURI JALANAN? EEEEWWW
.

Normal set pinkish white memang 100% tiada bahan merkuri yang boleh merosakkan kulit muka.
.

Jika sebelum ni kulit anda rosak and breakout teruk, sila bebaskan kulit anda dari sebarang skincare dalam 2-3 minggu.
.

Sebelum nak pakai apa apa product sila check bahan bahan ada tak paraben, hydroquinone? Jika ada sila berhati hati.
.
Kalau nak selamat guna je Produk dari The Junni. 🤗
_
Thejunnipinkishwhite #tjcodmelawati #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa
38 3 9 January, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

NORMAL SET PINKISH WHITE
_
Korang mesti tak jelas lagi kan apa yang ada dalam set ni?
Meh sini kak iz share apa bendanya dan kandungannya yang menyebabkan set ini sangat berkesan laku keras!
_
PINKISH SOAP
🌹 Vitamin A,C,E
🌹 Glycerin
🌹 Pati Gluta
🌹 Minyak badam
🌹 Ekstrak strawberry
🌹 Ekstrak buah delima
_
DAY PINKISH
🌹 Pati anggur
🌹 Pati bengkoang
🌹 Pati gluta
🌹 Pati Glycerin
🌹 Hyaluronic acid (HA)
🌹 Demineralize water
🌹 Vitamin E
🌹 Ekstrak strawberry
🌹 Sun protection(SPF50)
_
PINKISH CREAM
🌹 PAti anggur
🌹 Pati bengkoang
🌹 Vitamin E dos tinggi
🌹 Ekstrak strawberry
🌹 Pati gluta
🌹 Hyaluronic acid (HA)
🌹 Demineralize water
_
Kandungannya dijamin selamat. Sebab itu ianya sangat sesuai untuk kulit Sensitif, apatah lagi jenis kulit yang lain juga tiada masalah untuk menggunakan Pinkish White set 😘
_
#Thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #tjcodmelawati #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa

NORMAL SET PINKISH WHITE
_
Korang mesti tak jelas lagi kan apa yang ada dalam set ni?
Meh sini kak iz share apa bendanya dan kandungannya yang menyebabkan set ini sangat berkesan laku keras!
_
PINKISH SOAP
🌹 Vitamin A,C,E
🌹 Glycerin
🌹 Pati Gluta
🌹 Minyak badam
🌹 Ekstrak strawberry
🌹 Ekstrak buah delima
_
DAY PINKISH
🌹 Pati anggur
🌹 Pati bengkoang
🌹 Pati gluta
🌹 Pati Glycerin
🌹 Hyaluronic acid (HA)
🌹 Demineralize water
🌹 Vitamin E
🌹 Ekstrak strawberry
🌹 Sun protection(SPF50)
_
PINKISH CREAM
🌹 PAti anggur
🌹 Pati bengkoang
🌹 Vitamin E dos tinggi
🌹 Ekstrak strawberry
🌹 Pati gluta
🌹 Hyaluronic acid (HA)
🌹 Demineralize water
_
Kandungannya dijamin selamat. Sebab itu ianya sangat sesuai untuk kulit Sensitif, apatah lagi jenis kulit yang lain juga tiada masalah untuk menggunakan Pinkish White set 😘
_
#Thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea  #tjcodmelawati #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa
40 6 9 January, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Melawati Mall

Thank you so much shopping dengan kak Iz! 😍😍🤗
_
Yang nak cantik nak kulit sihat boleh wassap kak iz ya 🌹
_
Yang stay area berdekatan. Nak COD pun boleh sangat yunk!
_
#tjcodwangsamaju #tjcodmelawati #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat

Thank you so much shopping dengan kak Iz! 😍😍🤗
_
Yang nak cantik nak kulit sihat boleh wassap kak iz ya 🌹
_
Yang stay area berdekatan. Nak COD pun boleh sangat yunk!
_
#tjcodwangsamaju #tjcodmelawati #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat
43 5 14 January, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur

Antara produk The Junni yang kak Iz consume,
.
💖 Pinkish white set
💖 Licen serum
💖 Putih korea (suppliment)
_
Alhamdulillah semua produk The Junni sesuai dengan kak iz.
_
In sha allah, jom sama-sama kita sihat dan cantikkan kulit! 😍😍
_
Eh?? Korang tak nak ke kulit sihat dan cantik?? 🤔
_
#tjcodwangsamaju #tjcodmelawati #tjcodsetiawangsa #codwangsamaju #codsetiawangsa #coddatokeramat #codmelawati
#licenserum #pinkishwhite #putihkorea

Antara produk The Junni yang kak Iz consume,
.
💖 Pinkish white set
💖 Licen serum
💖 Putih korea (suppliment)
_
Alhamdulillah semua produk The Junni sesuai dengan kak iz.
_
In sha allah, jom sama-sama kita sihat dan cantikkan kulit! 😍😍
_
Eh?? Korang tak nak ke kulit sihat dan cantik?? 🤔
_
#tjcodwangsamaju #tjcodmelawati #tjcodsetiawangsa #codwangsamaju #codsetiawangsa #coddatokeramat #codmelawati
#licenserum #pinkishwhite #putihkorea
49 9 19 January, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Ampang Park LRT station

KULIT SENSITIF, JERAWAT SELALU MUNCUL❗
_
Jerawat selalu naik. Parut bersepah kat muka 😫. Cukup ke 3 item dalam pinkish white boleh pulihkan skin saya " - customer junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

KULIT SENSITIF, JERAWAT SELALU MUNCUL❗
_
Jerawat selalu naik. Parut bersepah kat muka 😫. Cukup ke 3 item dalam pinkish white boleh pulihkan skin saya " - customer junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
35 3 1 October, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

BISMILLAH 😍
_
PENGAMBILAN AGENT THE JUNNI.
.
TERHAD UNTUK 5 ORANG SAHAJA untuk bulan ni.
_
Kenapa 5 orang?
Sebab Senang kak iz nak guide &. Monitor terus team yang masuk bulan ni supaya boleh terus buat Sales 😍
So kak iz nak yang BETUL-BETUL SERIUS sahaja yang join team #izempire
_
Kenapa korang perlu join #teamizempire ni??
_
Meh kak iz share sikit, sikit je taw!Selebihnya join group nanti baru korang tau 🤗
_
💖 MODAL AGENT SERENDAH RM200 SAHAJA DAH BOLEH PEGANG STOCK SENDIRI DAN DAPAT KEUNTUNGAN LEBIH DARIPADA DS.
💖 PRODUK SENANG JUAL & QUANTITY ITEM TIDAK MEMBEBANKAN. IN SHA ALLAH KALAU RAJIN SEMINGGU PON DAH BOLEH CLEAR SEMUA ITEM
💖 DAPAT FREE EBOOK MARKETING
💖 LIVE COACHING WITH FOUNDER SETIAP BULAN(TADAH TELINGA SAMPAI MERAH)
💖 GROUP POSITIF DGN TASK YANG MENARIK
💖 GROUP SUPPORT WA/TELE/FB
💖 BAHAN MARKETING SEMUA DISEDIAKAN. SAMPAI PENING AWAK NAK PILIH 😂
💖 FREEGIFT UNTUK CUSTOMER ANDA KAMI SEDIAKAN
💖 BANYAK TIPS AKAN DIKONGSIKAN (MARKETING, TEKNIK CLOSE SALES, BASIC EDITING)
💖 REWARDS UNTUK TEAM
_
DAN EXTRA BONUS UNTUK YANG SIGN UP AGENT SEBELUM 26.02.19 KAK IZ AKAN BAGI FREE EBOOK 'MARKETING DI INSTAGRAM'
_
Best ke Best sangat??
Tak sabar nak meroket dengan lebih ramai lagi orang diluar sana yang ingin menjana pendapatan utama mahupun sampingan 💋💋
_
Yang SERIUS BERMINAT sahaja terus WASSAP kak iz laju2 ya! ❤️
_
#tjcodwangsamaju #tjcodmelawati #tjcodsetiawangsa #stokisthejunni #teamizempire

BISMILLAH 😍
_
PENGAMBILAN AGENT THE JUNNI.
.
TERHAD UNTUK 5 ORANG SAHAJA untuk bulan ni.
_
Kenapa 5 orang?
Sebab Senang kak iz nak guide &. Monitor terus team yang masuk bulan ni supaya boleh terus buat Sales 😍
So kak iz nak yang BETUL-BETUL SERIUS sahaja yang join team #izempire
_
Kenapa korang perlu join #teamizempire ni??
_
Meh kak iz share sikit, sikit je taw!Selebihnya join group nanti baru korang tau 🤗
_
💖 MODAL AGENT SERENDAH RM200 SAHAJA DAH BOLEH PEGANG STOCK SENDIRI DAN DAPAT KEUNTUNGAN LEBIH DARIPADA DS.
💖 PRODUK SENANG JUAL & QUANTITY ITEM TIDAK MEMBEBANKAN. IN SHA ALLAH KALAU RAJIN SEMINGGU PON DAH BOLEH CLEAR SEMUA ITEM
💖 DAPAT FREE EBOOK MARKETING
💖 LIVE COACHING WITH FOUNDER SETIAP BULAN(TADAH TELINGA SAMPAI MERAH)
💖 GROUP POSITIF DGN TASK YANG MENARIK
💖 GROUP SUPPORT WA/TELE/FB
💖 BAHAN MARKETING SEMUA DISEDIAKAN. SAMPAI PENING AWAK NAK PILIH 😂
💖 FREEGIFT UNTUK CUSTOMER ANDA KAMI SEDIAKAN
💖 BANYAK TIPS AKAN DIKONGSIKAN (MARKETING, TEKNIK CLOSE SALES, BASIC EDITING)
💖 REWARDS UNTUK TEAM
_
DAN EXTRA BONUS UNTUK YANG SIGN UP AGENT SEBELUM 26.02.19 KAK IZ AKAN BAGI FREE EBOOK 'MARKETING DI INSTAGRAM'
_
Best ke Best sangat??
Tak sabar nak meroket dengan lebih ramai lagi orang diluar sana yang ingin menjana pendapatan utama mahupun sampingan 💋💋
_
Yang SERIUS BERMINAT sahaja terus WASSAP kak iz laju2 ya! ❤️
_
#tjcodwangsamaju #tjcodmelawati #tjcodsetiawangsa #stokisthejunni #teamizempire
54 8 21 February, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Wisma MCA 三春大会堂

Good morning . Happy weekend u olls!
_
Apa aktiviti korang hari ni? Kalau Pergi keluar jalan2 tu jangan Lupa pakai 2 benda comel ni! Barulah skin berpeloh ponn still glowing okay! 😍😍
_
❤️ Pakai licen serum ❤️ Pakai pinkish cream sebagai pelembab
❤️ Then gunakan day pinkish. Best sangat! Texture ringan, tak pekat tak berat macam foundation. Jadi Sesuai sangat kalau nak look FRESHH Tapi tak nak makeup heavy. Cukup day pinkish, glowing sepanjang zaman giteww! 😝
❤️ Pakai Liptint. Siapppp look awekss Korean!
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

Good morning . Happy weekend u olls!
_
Apa aktiviti korang hari ni? Kalau Pergi keluar jalan2 tu jangan Lupa pakai 2 benda comel ni! Barulah skin berpeloh ponn still glowing okay! 😍😍
_
❤️ Pakai licen serum ❤️ Pakai pinkish cream sebagai pelembab
❤️ Then gunakan day pinkish. Best sangat! Texture ringan, tak pekat tak berat macam foundation. Jadi Sesuai sangat kalau nak look FRESHH Tapi tak nak makeup heavy. Cukup day pinkish, glowing sepanjang zaman giteww! 😝
❤️ Pakai Liptint. Siapppp look awekss Korean!
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
22 1 24 August, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Rayakan sebulannn 😍😍 Ehh tapii Lagi bape hari dah nak berakhir bulan syawal 😭😭 Maksud nya tak lama lagi dah takde dah PWIS #EDITIONRAYA 😭😭.
.

Sape yang dah kumpul kelima lima warna PWIS #EDITIONRAYA ? Angkat tangan sikit 👆🏻👆🏻
❗️Pulut kuning
❗️Ketupat
❗️Lemang
❗️Kuba Guling
❗️Kuih lapis
.

Bagi yang belum kumpul kesemua warna jangan risau sebab ada beberapa hari je lagi untuk uols kumpul kesemua edition 😘😘.
.

Kalau dah kumpul kesemua warna pwis #editionraya nak buat yaa 🤔🤔
. [WAJIB BACA SAMPAI HABIS] 👇🏻.
❗️DM & BAGI GAMBAR YANG MEMBUKTIKAN UOLS ADA KESEMUA PWIS #EDITIONRAYA
❗️HANTAR DETAILS, NAMA, ALAMAT & NO TEL
❗️ Ada hadiah istimewa yang HQ nak bagi kat uols 😘😘
.

Pat patt DM NOW❗️

Rayakan sebulannn 😍😍 Ehh tapii Lagi bape hari dah nak berakhir bulan syawal 😭😭 Maksud nya tak lama lagi dah takde dah PWIS #EDITIONRAYA 😭😭.
.

Sape yang dah kumpul kelima lima warna PWIS #EDITIONRAYA ? Angkat tangan sikit 👆🏻👆🏻
❗️Pulut kuning
❗️Ketupat
❗️Lemang
❗️Kuba Guling
❗️Kuih lapis
.

Bagi yang belum  kumpul kesemua warna jangan risau sebab ada beberapa hari je lagi untuk uols kumpul kesemua edition 😘😘.
.

Kalau dah kumpul kesemua warna pwis #editionraya nak buat yaa 🤔🤔
. [WAJIB BACA  SAMPAI HABIS] 👇🏻.
❗️DM & BAGI GAMBAR YANG MEMBUKTIKAN UOLS ADA KESEMUA PWIS #EDITIONRAYA
❗️HANTAR DETAILS, NAMA, ALAMAT & NO TEL
❗️ Ada hadiah istimewa yang HQ nak bagi kat uols 😘😘
.

Pat patt DM NOW❗️
35 4 14 June, 2019