#tjcodwangsamaju Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tjcodwangsamaju and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
8.6
Average comment
0
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@junnibeautyangel Profile picture

@junnibeautyangel

Setiap kali stok sampai, mesti akan cepat sangat SOLD OUT! 🔥🔥 Alhamdulilah. Nak update dekat instagram selalu terlambat 😅
-
Produk Junni Beauty ni produk HIGH DEMAND. Senang sangat nak menjual, jangan takutt. Kita adaa beribu TESTIMONI positif. 😍
.
Jadi sekarang Huda mencari agent seluruh negeri. Siapa yang nak jana income 3-4 angka, boleh whatsap Huda +6011-10069328 atau klik jer link di bio ❤️
.
#tjcoduiagombak #Uiagombak #codgombak #tjcodsetiawangsa #tjcodwangsamaju #tjcodsetapak #tjcodkeramat
#codkeramat #codwangsamaju #sayajualskincare

Setiap kali stok sampai, mesti akan cepat sangat SOLD OUT! 🔥🔥 Alhamdulilah. Nak update dekat instagram selalu terlambat 😅
-
Produk Junni Beauty ni produk HIGH DEMAND. Senang sangat nak menjual, jangan takutt. Kita adaa beribu TESTIMONI positif. 😍
.
Jadi sekarang Huda mencari agent seluruh negeri. Siapa yang nak jana income 3-4 angka, boleh whatsap Huda +6011-10069328 atau klik jer link di bio ❤️
.
#tjcoduiagombak#Uiagombak#codgombak#tjcodsetiawangsa#tjcodwangsamaju#tjcodsetapak#tjcodkeramat
#codkeramat#codwangsamaju#sayajualskincare
0 0 4 minutes ago
@junniempire Profile picture

@junniempire

Xing Fu Tang

Putih & licin lepas guna THEJUNNI 😍
Cara dia ni senang je :
- minum air kosong 3 liter sehari
- pakai skin care thejunni
- consume putih korea
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Muka dia dulu ada jerawat & gelap sikit. After guna The Junni, alhamdulillah kulit jadi bersih & putih je 💯
So better grab fast sebab admin tgh buat offer price. Try lah, mana tahu boleh bantu elokkkan kulit korang.
•••
Whatsapp 0178890533 atau tekan link di bio 😊
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

Putih & licin lepas guna THEJUNNI 😍
Cara dia ni senang je :
- minum air kosong 3 liter sehari
- pakai skin care thejunni
- consume putih korea
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Muka dia dulu ada jerawat & gelap sikit. After guna The Junni, alhamdulillah kulit jadi bersih & putih je 💯
So better grab fast sebab admin tgh buat offer price. Try lah, mana tahu boleh bantu elokkkan kulit korang.
•••
Whatsapp 0178890533 atau tekan link di bio 😊
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
7 0 3 hours ago
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Xing Fu Tang

Putih & licin lepas guna THEJUNNI 😍
Cara dia ni senang je :
- minum air kosong 3 liter sehari
- pakai skin care thejunni
- consume putih korea
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Muka dia dulu ada jerawat & gelap sikit. After guna The Junni, alhamdulillah kulit jadi bersih & putih je 💯
So better grab fast sebab admin tgh buat offer price. Try lah, mana tahu boleh bantu elokkkan kulit korang.
•••
Whatsapp 0178890533 atau tekan link di bio 😊
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

Putih & licin lepas guna THEJUNNI 😍
Cara dia ni senang je :
- minum air kosong 3 liter sehari
- pakai skin care thejunni
- consume putih korea
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Muka dia dulu ada jerawat & gelap sikit. After guna The Junni, alhamdulillah kulit jadi bersih & putih je 💯
So better grab fast sebab admin tgh buat offer price. Try lah, mana tahu boleh bantu elokkkan kulit korang.
•••
Whatsapp 0178890533 atau tekan link di bio 😊
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
7 0 3 hours ago
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

YANG MANA PALING UOLS SUKA? SUPPLEMENT RASA MASAM ATAU MANIS??....⁣

Haa tak perlu pilihhhh sebab PUTIH KOREA rasa MASAM MASAM MANIS gituuu...⁣

Sekali dah consume rasa tak puas. Sampai mostly customer tanya “ SIS KALAU NAK CONSUME 2 KALI SEHARI BOLEH KE? sedap sangat PUTIH KOREA nii “ ...⁣

Haaa apa lagi yang best Putih Korea ni??⁣
✨Mencerahkan seluruh badan⁣
✨Memutihkan kulit⁣
✨Meningkatkan produksi kolagen⁣
✨Memudarkan parut jerawat⁣
✨Mengurangkan jerawat⁣
✨Menyerikan kulit ( kulit tidak kusam )⁣
✨Mengimbangkan minyak berlebihan⁣

Senang je nak consume uols! Kemam 1 sachet setiap hari sebelum tidur 🤩🤩.⁣


Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami 0178890533
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

YANG MANA PALING UOLS SUKA? SUPPLEMENT RASA MASAM ATAU MANIS??....⁣
⁣
Haa tak perlu pilihhhh sebab PUTIH KOREA rasa MASAM MASAM MANIS gituuu...⁣
⁣
Sekali dah consume rasa tak puas. Sampai mostly customer tanya “ SIS KALAU NAK CONSUME 2 KALI SEHARI BOLEH KE? sedap sangat PUTIH KOREA nii “ ...⁣
⁣
Haaa apa lagi yang best Putih Korea ni??⁣
✨Mencerahkan seluruh badan⁣
✨Memutihkan kulit⁣
✨Meningkatkan produksi kolagen⁣
✨Memudarkan parut jerawat⁣
✨Mengurangkan jerawat⁣
✨Menyerikan kulit ( kulit tidak kusam )⁣
✨Mengimbangkan minyak berlebihan⁣
⁣
Senang je nak consume uols! Kemam 1 sachet setiap hari sebelum tidur 🤩🤩.⁣
⁣
⁣
Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami 0178890533
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
4 0 19 October, 2019
@junniempire Profile picture

@junniempire

“ 2 MINGGU JE KULIT NAMPAK GLOWING , FLAWLESS. Makin lama makin banyak jerawat naik, kulit makin kusam. Tak sampai sebulan kulit jadi breakout teruk “ - customer junni.⁣

Sedihkan bila asalnya kulit cantik, flawless tapi disebabkan nak MENCUBA, skin jadi ROSAK TERUK. Menyesal guna produkk .....⁣

👆🏻 inilah rintihan setiap hari team junni dengar. Sangat sangat bahaya ya bila skin kita brekout. Memang akan ambil masa yang sangat lama untuk pulih. Makan berbulan bulan.⁣


Sebelum skin uols rosak & breakout, cuba korang teliti ingredients dalam skincare uols ada tak ....⁣
❌hydroquinone⁣
❌Paraben⁣
❌cinnabaris⁣
❌merkuri iodide⁣
❌tretinoin⁣

Haaa kalau ada tu cepat cepat la buat tindakan & pergi berjumpa dengan pakar jika skin uols meradang & pedih.⁣

Siapa pernah alami kulit breakout? Cuba share sikit pengalaman uols bawah ni 👇🏻
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

“ 2 MINGGU JE KULIT NAMPAK GLOWING , FLAWLESS. Makin lama makin banyak jerawat naik, kulit makin kusam. Tak sampai sebulan kulit jadi breakout teruk “ - customer junni.⁣
⁣
Sedihkan bila asalnya kulit cantik, flawless tapi disebabkan nak MENCUBA, skin jadi ROSAK TERUK. Menyesal guna produkk .....⁣
⁣
👆🏻 inilah rintihan setiap hari team junni dengar. Sangat sangat bahaya ya bila skin kita brekout. Memang akan ambil masa yang sangat lama untuk pulih. Makan berbulan bulan.⁣
⁣
⁣
Sebelum skin uols rosak & breakout, cuba korang teliti ingredients dalam skincare uols ada tak ....⁣
❌hydroquinone⁣
❌Paraben⁣
❌cinnabaris⁣
❌merkuri iodide⁣
❌tretinoin⁣
⁣
Haaa kalau ada tu cepat cepat la buat tindakan & pergi berjumpa dengan pakar jika skin uols meradang & pedih.⁣
⁣
Siapa pernah alami kulit breakout? Cuba share sikit pengalaman uols bawah ni 👇🏻
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
5 0 18 October, 2019
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

“ 2 MINGGU JE KULIT NAMPAK GLOWING , FLAWLESS. Makin lama makin banyak jerawat naik, kulit makin kusam. Tak sampai sebulan kulit jadi breakout teruk “ - customer junni.⁣

Sedihkan bila asalnya kulit cantik, flawless tapi disebabkan nak MENCUBA, skin jadi ROSAK TERUK. Menyesal guna produkk .....⁣

👆🏻 inilah rintihan setiap hari team junni dengar. Sangat sangat bahaya ya bila skin kita brekout. Memang akan ambil masa yang sangat lama untuk pulih. Makan berbulan bulan.⁣


Sebelum skin uols rosak & breakout, cuba korang teliti ingredients dalam skincare uols ada tak ....⁣
❌hydroquinone⁣
❌Paraben⁣
❌cinnabaris⁣
❌merkuri iodide⁣
❌tretinoin⁣

Haaa kalau ada tu cepat cepat la buat tindakan & pergi berjumpa dengan pakar jika skin uols meradang & pedih.⁣

Siapa pernah alami kulit breakout? Cuba share sikit pengalaman uols bawah ni 👇🏻
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

“ 2 MINGGU JE KULIT NAMPAK GLOWING , FLAWLESS. Makin lama makin banyak jerawat naik, kulit makin kusam. Tak sampai sebulan kulit jadi breakout teruk “ - customer junni.⁣
⁣
Sedihkan bila asalnya kulit cantik, flawless tapi disebabkan nak MENCUBA, skin jadi ROSAK TERUK. Menyesal guna produkk .....⁣
⁣
👆🏻 inilah rintihan setiap hari team junni dengar. Sangat sangat bahaya ya bila skin kita brekout. Memang akan ambil masa yang sangat lama untuk pulih. Makan berbulan bulan.⁣
⁣
⁣
Sebelum skin uols rosak & breakout, cuba korang teliti ingredients dalam skincare uols ada tak ....⁣
❌hydroquinone⁣
❌Paraben⁣
❌cinnabaris⁣
❌merkuri iodide⁣
❌tretinoin⁣
⁣
Haaa kalau ada tu cepat cepat la buat tindakan & pergi berjumpa dengan pakar jika skin uols meradang & pedih.⁣
⁣
Siapa pernah alami kulit breakout? Cuba share sikit pengalaman uols bawah ni 👇🏻
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
9 0 18 October, 2019
@junnibeautyangel Profile picture

@junnibeautyangel

Bernih yang subur sebab mempunyai baja yang berkualiti.
.
Samalah seperti Licen Serum. Ia umpama seperti baja. Dapat bayangkan tak bila serum ni meresap dekat skin kita sepantas 5 saat jerr, apa kesan dkt skin kita? ☺️
.
Ia akan meresap terus ke kulit dan membantu kita utk merawat skin yg mempunyai masalah parut jerawat, berminyak dll. Malah bila kita konsisten pakai, tona skin kita semakin cerah.
.
Biarkan Junni Beauty berbicara pada wajah korang. Pasti korang akan terpaku akan kehebatannya.
.
#tjcoduiagombak #Uiagombak #codgombak #tjcodsetiawangsa #tjcodwangsamaju #tjcodsetapak #tjcodkeramat
#codkeramat #codwangsamaju #sayajualskincare

Bernih yang subur sebab mempunyai baja yang berkualiti.
.
Samalah seperti Licen Serum. Ia umpama seperti baja. Dapat bayangkan tak bila serum ni meresap dekat skin kita sepantas 5 saat jerr, apa kesan dkt skin kita? ☺️
.
Ia akan meresap terus ke kulit dan membantu kita utk merawat skin yg mempunyai masalah parut jerawat, berminyak dll. Malah bila kita konsisten pakai, tona skin kita semakin cerah.
.
Biarkan Junni Beauty berbicara pada wajah korang. Pasti korang akan terpaku akan kehebatannya.
.
#tjcoduiagombak#Uiagombak#codgombak#tjcodsetiawangsa#tjcodwangsamaju#tjcodsetapak#tjcodkeramat
#codkeramat#codwangsamaju#sayajualskincare
8 0 17 October, 2019
@junniempire Profile picture

@junniempire

Kuala Lumpur, Malaysia

[𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐋𝐀𝐊𝐔 𝐊𝐄𝐑𝐀𝐒]....⁣

Alhamdulillah hampir 50,000 customer berpuas hati dengan PWISCRUB. " mula mula nak hilangkan sel kulit mati sekali skin TERcerah sekali " - customer junni 💕.⁣


Apa yang best sangat PWIS ni...👇🏻⁣
✨Memudarkan kesan parut jerawat & luka⁣
✨Menghilangkan daki⁣
✨Mencerahkan kulit⁣
✨Membantu mengurangkan sunburn⁣
✨Merawat kulit kusam⁣
✨Memutihkan badan & wajah⁣


Cepat SWIPE LEFT jangann terkejuttttt 🤪🤪.⁣


Jom sama sama PUTIH SELURUH BADAN!
Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0178890533
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

[𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐋𝐀𝐊𝐔 𝐊𝐄𝐑𝐀𝐒]....⁣
⁣
Alhamdulillah hampir 50,000 customer berpuas hati dengan PWISCRUB. " mula mula nak hilangkan sel kulit mati sekali skin TERcerah sekali " - customer junni 💕.⁣
⁣
⁣
Apa yang best sangat PWIS ni...👇🏻⁣
✨Memudarkan kesan parut jerawat & luka⁣
✨Menghilangkan daki⁣
✨Mencerahkan kulit⁣
✨Membantu mengurangkan sunburn⁣
✨Merawat kulit kusam⁣
✨Memutihkan badan & wajah⁣
⁣
⁣
Cepat SWIPE LEFT jangann terkejuttttt 🤪🤪.⁣
⁣
⁣
Jom sama sama PUTIH SELURUH BADAN! 
Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0178890533
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
12 0 17 October, 2019
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Kuala Lumpur, Malaysia

[𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐋𝐀𝐊𝐔 𝐊𝐄𝐑𝐀𝐒]....⁣

Alhamdulillah hampir 50,000 customer berpuas hati dengan PWISCRUB. " mula mula nak hilangkan sel kulit mati sekali skin TERcerah sekali " - customer junni 💕.⁣


Apa yang best sangat PWIS ni...👇🏻⁣
✨Memudarkan kesan parut jerawat & luka⁣
✨Menghilangkan daki⁣
✨Mencerahkan kulit⁣
✨Membantu mengurangkan sunburn⁣
✨Merawat kulit kusam⁣
✨Memutihkan badan & wajah⁣


Cepat SWIPE LEFT jangann terkejuttttt 🤪🤪.⁣


Jom sama sama PUTIH SELURUH BADAN!
Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0178890533
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

[𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐋𝐀𝐊𝐔 𝐊𝐄𝐑𝐀𝐒]....⁣
⁣
Alhamdulillah hampir 50,000 customer berpuas hati dengan PWISCRUB. " mula mula nak hilangkan sel kulit mati sekali skin TERcerah sekali " - customer junni 💕.⁣
⁣
⁣
Apa yang best sangat PWIS ni...👇🏻⁣
✨Memudarkan kesan parut jerawat & luka⁣
✨Menghilangkan daki⁣
✨Mencerahkan kulit⁣
✨Membantu mengurangkan sunburn⁣
✨Merawat kulit kusam⁣
✨Memutihkan badan & wajah⁣
⁣
⁣
Cepat SWIPE LEFT jangann terkejuttttt 🤪🤪.⁣
⁣
⁣
Jom sama sama PUTIH SELURUH BADAN! 
Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0178890533
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
11 0 17 October, 2019
@junnibeautyangel Profile picture

@junnibeautyangel

Licen Serum ni kaya dengan extract alpha arbutin dan extract tomato tau!
-
Ia boleh membantu untuk bagi skin korang nampak glow 😍 Kalau nak makeup lepas pakai serum ni tak akan nampak crack dekat mana-mana.
.
Then Huda nak tanya siapa nak dptkan kulit cerah secara semulajadi? 🙋‍♀️ Haaa serum ni dapat bantu korang yg nak kulit makin cerah tu. Sebab ia kaya dengan exract arbutin gais yang fungsinya mencerahkan kulit wajah korang 🤗 Walaupon botol kecil, tapi jangan main-main kehebatan dia tau. Serum yang meresap sepantas 5 saat jerr dekat kulit korang 😉
.
Serum ni juga boleh hydrating skin korang. Best ke best sangat bila selfie on point jer. Takde lighting pon takde hal nak selfie lepas ni. Hehehe
.
Amacam nak merasai sendiri kehebatan licen serum ni? Jom jomm wasap Huda +6011-10069328 atau klik di bio.
.

#tjcoduiagombak #Uiagombak #codgombak #tjcodsetiawangsa #tjcodwangsamaju #tjcodsetapak #tjcodkeramat
#codkeramat #codwangsamaju #sayajualskincare
#licenserumgombak #codgombak

Licen Serum ni kaya dengan extract alpha arbutin dan extract tomato tau!
-
Ia boleh membantu untuk bagi skin korang nampak glow 😍 Kalau nak makeup lepas pakai serum ni tak akan nampak crack dekat mana-mana.
.
Then Huda nak tanya siapa nak dptkan kulit cerah secara semulajadi? 🙋‍♀️ Haaa serum ni dapat bantu korang yg nak kulit makin cerah tu. Sebab ia kaya dengan exract arbutin gais yang fungsinya mencerahkan kulit wajah korang 🤗 Walaupon botol kecil, tapi jangan main-main kehebatan dia tau. Serum yang meresap sepantas 5 saat jerr dekat kulit korang 😉
.
Serum ni juga boleh hydrating skin korang. Best ke best sangat bila selfie on point jer. Takde lighting pon takde hal nak selfie lepas ni. Hehehe
.
Amacam nak merasai sendiri kehebatan licen serum ni? Jom jomm wasap Huda +6011-10069328 atau klik di bio.
.

#tjcoduiagombak#Uiagombak#codgombak#tjcodsetiawangsa#tjcodwangsamaju#tjcodsetapak#tjcodkeramat
#codkeramat#codwangsamaju#sayajualskincare
#licenserumgombak#codgombak
21 0 16 October, 2019
@junnisiti Profile picture

@junnisiti

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp Siti 0194622589
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp Siti 0194622589
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
5 0 16 October, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

SWIPE LEFT FOR TESTIMONI❗
_

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
_
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
_
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.
Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus wassap kak iz 0126559216
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

SWIPE LEFT FOR TESTIMONI❗
_

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
_
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
_
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.
Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus wassap kak iz 0126559216
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
14 0 15 October, 2019
@junniempire Profile picture

@junniempire

Kuala Lumpur, Malaysia

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.

Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0173049947 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.

Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0173049947 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
19 0 15 October, 2019
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Kuala Lumpur, Malaysia

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.

Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0173049947 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.

Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0173049947 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
16 0 15 October, 2019
@junnibeautyangel Profile picture

@junnibeautyangel

Amboi! Korang ingat kaum hawa je ke nak kulit sihat dan cantik? NO! NO! NO! Kami pon ada hak tau nak dapatkan kulit sihat, flawwless dan glowing ni hanya menggunakan PINKISH WHITESET jerr.
-
Kulit kita, kita yang hadap setiap hari, kita yang tengok setiap hari, kita sendiri yang boleh rasa perubahannya sendiri.
.
.
Kulit berminyak ni merimaskan kan? Paling stress bila berminyak kemudian jerawat tak henti naik. Kulit kusam? Jangan cakaplah macam dah jadi kawan baik. .
.
.
Dari kulit kusam gelap berminyak penuh dengan jerawat pasir, jadi bersih cerah licin sebegini rupa. Kulit cantik yang sedap mata memandang. Tak nampak merah seperti udang kena bakar, tak nampak kulit semakin menipis. Tapi nampak kulit makin sihat! .
.
Kulit korang berminyak sampai nampak kusam? Jangan risau! Sebab PINKISH WHITESET ni bantu seimbangkan minyak dimuka. Kulit kita memang perlukan minyak tapi bukan terlalu banyak. Pori-pori akan menjadi lebih bersih sebab tak tersumbat dengan minyak yg terlalu banyak.
.
Minyak Kelapa Dara dalam Pinkish Whiteset tak lepaskan peluang untuk bekerja untuk kulit juga. Kerjanya yang bantu imbangi minyak pada kulit boleh menghalang kelenjar sebum menjadi terlalu agresif menghasilkan minyak. Lagi-lagi fungsinya adalah agen anti bakteria. Bukan janji tapi pasti khasiat bahan yang terkandung membantu merawat kesan jerawat yang ditinggalkan.
.
.
5 tahun jual PINKISH WHITESET ni, sampai boleh kenalpasti kulit pengguna kami macam mana. Pinkish, halusss, gebu lain macam! Jangan biarkan orang makin jauh dengan kita sebab tak selesa dengan keadaan muka kita. Sangat bahaya gais!
Whatsapp 01110069328
.

#tjcoduiagombak #Uiagombak #codgombak #tjcodsetiawangsa #tjcodwangsamaju #tjcodsetapak #tjcodkeramat
#codkeramat #codwangsamaju #sayajualskincare

Amboi! Korang ingat kaum hawa je ke nak kulit sihat dan cantik? NO! NO! NO! Kami pon ada hak tau nak dapatkan kulit sihat, flawwless dan glowing ni hanya menggunakan PINKISH WHITESET jerr.
-
 Kulit kita, kita yang hadap setiap hari, kita yang tengok setiap hari, kita sendiri yang boleh rasa perubahannya sendiri.
.
.
Kulit berminyak ni merimaskan kan? Paling stress bila berminyak kemudian jerawat tak henti naik. Kulit kusam? Jangan cakaplah macam dah jadi kawan baik. .
.
.
Dari kulit kusam gelap berminyak penuh dengan jerawat pasir, jadi bersih cerah licin sebegini rupa. Kulit cantik yang sedap mata memandang. Tak nampak merah seperti udang kena bakar, tak nampak kulit semakin menipis. Tapi nampak kulit makin sihat! .
.
Kulit korang berminyak sampai nampak kusam? Jangan risau! Sebab PINKISH WHITESET ni bantu seimbangkan minyak dimuka. Kulit kita memang perlukan minyak tapi bukan terlalu banyak. Pori-pori akan menjadi lebih bersih sebab tak tersumbat dengan minyak yg terlalu banyak.
.
Minyak Kelapa Dara dalam Pinkish Whiteset tak lepaskan peluang untuk bekerja untuk kulit juga. Kerjanya yang bantu imbangi minyak pada kulit boleh menghalang kelenjar sebum menjadi terlalu agresif menghasilkan minyak. Lagi-lagi fungsinya adalah agen anti bakteria. Bukan janji tapi pasti khasiat bahan yang terkandung membantu merawat kesan jerawat yang ditinggalkan.
.
.
5 tahun jual PINKISH WHITESET  ni, sampai boleh kenalpasti kulit pengguna kami macam mana. Pinkish, halusss, gebu lain macam! Jangan biarkan orang makin jauh dengan kita sebab tak selesa dengan keadaan muka kita. Sangat bahaya gais! 
Whatsapp 01110069328
.

#tjcoduiagombak#Uiagombak#codgombak#tjcodsetiawangsa#tjcodwangsamaju#tjcodsetapak#tjcodkeramat
#codkeramat#codwangsamaju#sayajualskincare
16 0 15 October, 2019
@junniempire Profile picture

@junniempire

Mid Valley Megamall

TESTIMONY LETOP LETOPS 🔥🔥
.
.
KKM Notified
Produk tanpa merkuri dan mampu merawat kulit anda sehingga GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH
Normal Set : RM62
Postage Add : RM8SM/RM12SS
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: 📲 0178890533
📲0178890533
📲0178890533 .
. "Segala kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t. Yakinlah Allah menyembuhkanya atas asbab Produk The Junni. In sha Allah."
.
.
strictly No Refund .

#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

TESTIMONY LETOP LETOPS 🔥🔥
.
.
KKM Notified
Produk tanpa merkuri dan mampu merawat kulit anda sehingga GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH 
Normal Set : RM62
Postage Add : RM8SM/RM12SS 
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: 📲 0178890533
📲0178890533
📲0178890533 .
. "Segala kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t. Yakinlah Allah menyembuhkanya  atas asbab Produk The Junni. In sha Allah."
.
.
strictly No Refund .

#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
15 0 12 October, 2019
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Mid Valley Megamall

TESTIMONY LETOP LETOPS 🔥🔥
.
.
KKM Notified
Produk tanpa merkuri dan mampu merawat kulit anda sehingga GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH
Normal Set : RM62
Postage Add : RM8SM/RM12SS
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: 📲 0178890533
📲0178890533
📲0178890533 .
. "Segala kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t. Yakinlah Allah menyembuhkanya atas asbab Produk The Junni. In sha Allah."
.
.
strictly No Refund .

#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

TESTIMONY LETOP LETOPS 🔥🔥
.
.
KKM Notified
Produk tanpa merkuri dan mampu merawat kulit anda sehingga GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH 
Normal Set : RM62
Postage Add : RM8SM/RM12SS 
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: 📲 0178890533
📲0178890533
📲0178890533 .
. "Segala kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t. Yakinlah Allah menyembuhkanya  atas asbab Produk The Junni. In sha Allah."
.
.
strictly No Refund .

#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
4 0 12 October, 2019
@junnisiti Profile picture

@junnisiti

Hallu Angels❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
.

Uols nak tahu tak apa best ingredients?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
📱 0194622589
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

Hallu Angels❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
.

Uols nak tahu tak apa best ingredients?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
📱 0194622589
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
7 0 12 October, 2019
@junnibeautyangel Profile picture

@junnibeautyangel

UIAM Gombak

Siapa dekat sini ada masalah kulit SUNBURN, KULIT KUSAM & GELAP, nak kulit kembali CERAH, PUTIH & GLOWING satu badan macam ni?
.
.
Apa yang best bila konsisten consume PUTIH KOREA?
✅ Kulit putih sekata 1 badan
✅ Kulit jadi lembap lembap pinkish
✅ Sunburn jadi cepat sangat sembuh
✅ Jerawat jadi cepat kecut dan surut
✅ Kulit muka dan tangan cerah sekata (takde lagi muka putih tangan hitam)
✅ Parut muka dan badan senang untuk pudar dan jika konsisten consume, parut akan hilang
✅ Kulit muka dah tak kusam, jadi lebih bermaya dan berseri
✅ Kulit jadi makin cantik sebab PUTIH KOREA boleh bantu utk bina semula kolagen yg semakin berkurang dalam badan kita setiap hari. .
.
.
Yang komen "NAK" bawah ni huda bagi korang FREEGIFT yang pasti buat kulit cantik 1 badan!
.
#TJCODUIAGOMBAK #Uiagombak #codgombak #tjcodsetiawangsa #tjcodwangsamaju #tjcodsetapak #tjcodkeramat
#codkeramat #codwangsamaju #sayajualskincare

Siapa dekat sini ada masalah kulit SUNBURN, KULIT KUSAM & GELAP, nak kulit kembali CERAH, PUTIH & GLOWING satu badan macam ni?
.
.
Apa yang best bila konsisten consume PUTIH KOREA?
✅ Kulit putih sekata 1 badan
✅ Kulit jadi lembap lembap pinkish
✅ Sunburn jadi cepat sangat sembuh
✅ Jerawat jadi cepat kecut dan surut
✅ Kulit muka dan tangan cerah sekata (takde lagi muka putih tangan hitam)
✅ Parut muka dan badan senang untuk pudar dan jika konsisten consume, parut akan hilang
✅ Kulit muka dah tak kusam, jadi lebih bermaya dan berseri
✅ Kulit jadi makin cantik sebab PUTIH KOREA boleh bantu utk bina semula kolagen yg semakin berkurang dalam badan kita setiap hari. .
.
.
Yang komen "NAK" bawah ni huda bagi korang FREEGIFT yang pasti buat kulit cantik 1 badan!
.
#TJCODUIAGOMBAK#Uiagombak#codgombak#tjcodsetiawangsa#tjcodwangsamaju#tjcodsetapak#tjcodkeramat
#codkeramat#codwangsamaju#sayajualskincare
11 0 12 October, 2019
@junniempire Profile picture

@junniempire

Kuala Lumpur, Malaysia

TESTIMONY LETOP LETOPS 🔥🔥
.
.
KKM Notified
Produk tanpa merkuri dan mampu merawat kulit anda sehingga GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH
Normal Set : RM62
Postage Add : RM8SM/RM12SS
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: 📲 0178890533
📲0178890533
📲0178890533 .
. "Segala kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t. Yakinlah Allah menyembuhkanya atas asbab Produk The Junni. In sha Allah."
.
.
strictly No Refund .
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

TESTIMONY LETOP LETOPS 🔥🔥
.
.
KKM Notified
Produk tanpa merkuri dan mampu merawat kulit anda sehingga GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH 
Normal Set : RM62
Postage Add : RM8SM/RM12SS 
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: 📲 0178890533
📲0178890533
📲0178890533 .
. "Segala kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t. Yakinlah Allah menyembuhkanya  atas asbab Produk The Junni. In sha Allah."
.
.
strictly No Refund .
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
17 0 12 October, 2019
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Kuala Lumpur, Malaysia

TESTIMONY LETOP LETOPS 🔥🔥
.
.
KKM Notified
Produk tanpa merkuri dan mampu merawat kulit anda sehingga GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH
Normal Set : RM62
Postage Add : RM8SM/RM12SS
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: 📲 0178890533
📲0178890533
📲0178890533 .
. "Segala kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t. Yakinlah Allah menyembuhkanya atas asbab Produk The Junni. In sha Allah."
.
.
strictly No Refund .
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

TESTIMONY LETOP LETOPS 🔥🔥
.
.
KKM Notified
Produk tanpa merkuri dan mampu merawat kulit anda sehingga GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH 
Normal Set : RM62
Postage Add : RM8SM/RM12SS 
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: 📲 0178890533
📲0178890533
📲0178890533 .
. "Segala kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t. Yakinlah Allah menyembuhkanya  atas asbab Produk The Junni. In sha Allah."
.
.
strictly No Refund .
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
10 0 12 October, 2019
@junnisiti Profile picture

@junnisiti

ATTENTION ! UNTUK KULIT SUNBURN & KUSAM & BERDAKI -
So Puan Ella share nak maintain PUTIH !
nak amalkan seminggu 3x pun okay cun dah ! Memang 1x pakai ada result dah .
.
Apa yang membuatkan BEZA pinkish white INSTANT SCRUB ni dengan scrub lain ?
1. Ada kandungan susu & beras untuk exfoliate skin kita & mencerahkan skin dengan cepat
Dua KANDUNGAN ni antara petua orang dulu dulu nak putih & bersihkan skin okay..
2. PUTIH 15 MINIT dengan teknik MASKER 😍 so scrub ni 2in1 tau SCRUB + MASKER. Dann boleh pakai kat muka & badan sekali
Jimat ke tak ? -
Orang takut nak guna sebab cepatnya putih... takut ada mercury!!! JANGAN RISAU ANGELS, KITA PUNYA PRODUK BODYCARE & SKINCARE ADA KKM 😍😍 FAST RESULT TAPI INGREDIENTS YANG 💯 SELAMAT .
.
Mesti scrub banyak function ni mahal ????
TAK MAHAL SAYANGGGG, HANYA RM 39 JE..... tahan lebih 2 bulan penggunaan
Beli lah untuk family, kawan or suami /isteri hehehe boleh berscrub2 kat rumah -
.
Jom cepat² sambar PWIS dengan siti...stock sangat² terhad...0194622589
.
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

ATTENTION ! UNTUK KULIT SUNBURN & KUSAM & BERDAKI -
So Puan Ella share nak maintain PUTIH ! 
nak amalkan seminggu 3x pun okay cun dah ! Memang 1x pakai ada result dah .
.
Apa yang membuatkan BEZA pinkish white INSTANT SCRUB ni dengan scrub lain ? 
1. Ada kandungan susu & beras untuk exfoliate skin kita & mencerahkan skin dengan cepat 
Dua KANDUNGAN ni antara petua orang dulu dulu nak putih & bersihkan skin okay..
2. PUTIH 15 MINIT dengan teknik MASKER 😍 so scrub ni 2in1 tau SCRUB + MASKER. Dann boleh pakai kat muka & badan sekali 
Jimat ke tak ? -
Orang takut nak guna sebab cepatnya putih... takut ada mercury!!! JANGAN RISAU ANGELS, KITA PUNYA PRODUK BODYCARE & SKINCARE ADA KKM 😍😍 FAST RESULT TAPI INGREDIENTS YANG 💯 SELAMAT .
.
Mesti scrub banyak function ni mahal ????
TAK MAHAL SAYANGGGG, HANYA RM 39 JE..... tahan lebih 2 bulan penggunaan 
Beli lah untuk family, kawan or suami /isteri hehehe boleh berscrub2 kat rumah -
.
Jom cepat² sambar PWIS dengan siti...stock sangat² terhad...0194622589
.
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
8 0 11 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih #junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 10 October, 2019
@junnisiti Profile picture

@junnisiti

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp Siti - 0194622589
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp Siti - 0194622589
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
5 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

MEMEY NANGIS KENAPA ??? ⁣
Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣

Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣

💰Licen Serum RM52⁣

🥰Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO

👩🏻‍⚕️ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

MEMEY NANGIS KENAPA ??? ⁣
Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣
⁣
Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣
⁣
💰Licen Serum RM52⁣
⁣
🥰Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO
⁣
👩🏻‍⚕️ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik linkwhatsapp dibio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik linkwhatsapp dibio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Pergh! Sekarang pergi mana mana semua tanya skin glowing guna apa 😍😍. Bertahun guna bermacam skincare, semua tak jadi apa 😫.
.

Alhamdulillah semenjak guna The Junni, skin 👇🏻
✅glowing
✅parut pudar
✅jerawat mengecut
✅kulit berseri
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Pergh! Sekarang pergi mana mana semua tanya skin glowing guna apa 😍😍. Bertahun guna bermacam skincare, semua tak jadi apa 😫.
.

Alhamdulillah semenjak guna The Junni, skin 👇🏻
✅glowing
✅parut pudar
✅jerawat mengecut
✅kulit berseri
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 9 October, 2019
@junniempire Profile picture

@junniempire

Putih & licin lepas guna THEJUNNI 😍
Cara dia ni senang je :
- minum air kosong 3 liter sehari
- pakai skin care thejunni
- consume putih korea
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Muka dia dulu ada jerawat & gelap sikit. After guna The Junni, alhamdulillah kulit jadi bersih & putih je 💯
So better grab fast sebab admin tgh buat offer price. Try lah, mana tahu boleh bantu elokkkan kulit korang.
•••
Whatsapp 0178890533 atau tekan link di bio 😊

#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

Putih & licin lepas guna THEJUNNI 😍
Cara dia ni senang je :
- minum air kosong 3 liter sehari
- pakai skin care thejunni
- consume putih korea
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Muka dia dulu ada jerawat & gelap sikit. After guna The Junni, alhamdulillah kulit jadi bersih & putih je 💯
So better grab fast sebab admin tgh buat offer price. Try lah, mana tahu boleh bantu elokkkan kulit korang.
•••
Whatsapp 0178890533 atau tekan link di bio 😊

#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
11 0 9 October, 2019
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Putih & licin lepas guna THEJUNNI 😍
Cara dia ni senang je :
- minum air kosong 3 liter sehari
- pakai skin care thejunni
- consume putih korea
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Muka dia dulu ada jerawat & gelap sikit. After guna The Junni, alhamdulillah kulit jadi bersih & putih je 💯
So better grab fast sebab admin tgh buat offer price. Try lah, mana tahu boleh bantu elokkkan kulit korang.
•••
Whatsapp 0178890533 atau tekan link di bio 😊

#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

Putih & licin lepas guna THEJUNNI 😍
Cara dia ni senang je :
- minum air kosong 3 liter sehari
- pakai skin care thejunni
- consume putih korea
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Muka dia dulu ada jerawat & gelap sikit. After guna The Junni, alhamdulillah kulit jadi bersih & putih je 💯
So better grab fast sebab admin tgh buat offer price. Try lah, mana tahu boleh bantu elokkkan kulit korang.
•••
Whatsapp 0178890533 atau tekan link di bio 😊

#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
7 0 9 October, 2019
@junnisiti Profile picture

@junnisiti

♥️ FREE COD & FREE GIFT SPECIAL!
_

COD AREA 👇🏻👇🏻👇🏻
_
❤️ Setiawangsa
❤️️ dato keramat
❤️ Jelatek
❤️ wangsa maju
❤️ Melawati mall
❤️ setapak
❤️ Sri rampai
❤️ Taman melati
❤️ Gombak
❤️ Mytown cheras
❤️ KL area
_
Click link dekat bio ya!
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodcheras #tjcodkl #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #junnidropshipwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #junniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat

♥️ FREE COD & FREE GIFT SPECIAL! 
_

COD AREA 👇🏻👇🏻👇🏻
_
❤️ Setiawangsa
❤️️ dato keramat
❤️ Jelatek
❤️ wangsa maju
❤️ Melawati mall
❤️ setapak
❤️ Sri rampai
❤️ Taman melati
❤️ Gombak
❤️ Mytown cheras
❤️ KL area 
_
Click link dekat bio ya!
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodcheras #tjcodkl #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #junnidropshipwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #junniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat
9 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Jitra

Haa ni la skincare dari 2015 tau angels! Pinkish White Set 💯 NO MERKURI ❗️Tak perlu risau dengan local skincare. Check je dekat KKM punya WEB taip The Junni semua item dalam PINKISH WHITE SET ada KKM 💯.
.

Apa yang best pinkish white set ni?
👉🏻Bebas dari segala bahan yang membahayakan skin
👉🏻MEMBANTU Menatural kan kulit dari masalah BREAKOUT
👉🏻Merawat masalah jerawat kronik & jerawat batu
.

1 SET RM62 penggunaan tahan 1 bulan 😍. Siapa kat sini pengguna pinkish white set? Share sikit feedback dengan sis bawah ni👇🏻.
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Haa ni la skincare dari 2015 tau angels! Pinkish White Set 💯 NO MERKURI ❗️Tak perlu risau dengan local skincare. Check je dekat KKM punya WEB taip The Junni semua item dalam PINKISH WHITE SET ada KKM 💯.
.

Apa yang best pinkish white set ni?
👉🏻Bebas dari segala bahan yang membahayakan skin
👉🏻MEMBANTU Menatural kan kulit dari masalah BREAKOUT
👉🏻Merawat masalah jerawat kronik & jerawat batu
.

1 SET RM62 penggunaan tahan 1 bulan 😍. Siapa kat sini pengguna pinkish white set? Share sikit feedback dengan sis bawah ni👇🏻.
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
4 0 9 October, 2019
@junniempire Profile picture

@junniempire

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0173049947 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0173049947 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
16 0 9 October, 2019
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0173049947 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0173049947 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
15 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik Link whatsapp di BIO.
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik Link  whatsapp di BIO.
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 8 October, 2019

Top #tjcodwangsamaju posts

@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Titiwangsa Park, Kuala Lumpur, Malaysia

Hai anda berminat dengan product thejunni skincare

Harga set 👉🏻
Normal rm 60
Basic set rm 45
Acne set rm45
Lotion rm 35
Soap rm 15
Day cream rm 20
Pinkish cream rm 30
Jika anda ambil set combo atau pun campuran mana mana set dengan lotion charge utk pos laju dan cod adalah percuma
.
.
Jika anda ingin cod terdapat charge penghantaran rm 5- rm8 bergantung mengikut tempat yg perlu dihantar. Hanya perlu beri alamat/location dan masa untuk saya hantar
.
.
Jika anda ingin product dihantar melalui pos laju, anda perlu tambah rm 7 utk semenanjung malaysia. .
.
Jika anda tidak mahu membayar sebarang kos tambahan, anda boleh mengambil set thejunni di kawasan kediaman saya di shamelin perkasa #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodsetiawangsa #tjcodwangsamaju #tjcodsetapak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsubangjaya #tjcodpj #tjcodmeru #tjcoddamansara #tjcodhululangat #tjcodpuchong #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers #tjcodsrirampai #tjcodmelati #tjcodsubang #tjcodkoperasipolis #tjcodpudu #tjcodsrigombak #tjcodsridamansara #tjcodkeramat #tjcodtitiwangsa #tjcodserikembangan #tjcodserdang #tjcodbts #tjcodsentul

Hai anda berminat dengan product thejunni skincare

Harga set 👉🏻
Normal rm 60
Basic set rm 45
Acne set rm45
Lotion rm 35
Soap rm 15
Day cream rm 20
Pinkish cream rm 30 
Jika anda ambil set combo atau pun campuran mana mana set dengan lotion charge utk pos laju dan cod adalah percuma
.
.
Jika anda ingin cod terdapat charge penghantaran rm 5- rm8 bergantung mengikut tempat yg perlu dihantar. Hanya perlu beri alamat/location dan masa untuk saya hantar
.
.
Jika anda ingin product dihantar melalui pos laju, anda perlu tambah rm 7 utk semenanjung malaysia. .
.
Jika anda tidak mahu membayar sebarang kos tambahan, anda boleh mengambil set thejunni di kawasan kediaman saya di shamelin perkasa #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodsetiawangsa #tjcodwangsamaju #tjcodsetapak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsubangjaya #tjcodpj #tjcodmeru #tjcoddamansara #tjcodhululangat #tjcodpuchong #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers #tjcodsrirampai #tjcodmelati #tjcodsubang #tjcodkoperasipolis #tjcodpudu #tjcodsrigombak #tjcodsridamansara #tjcodkeramat #tjcodtitiwangsa #tjcodserikembangan #tjcodserdang #tjcodbts #tjcodsentul
128 4 16 November, 2016
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Kuala Lumpur, Malaysia

Dapat product terkini dari pada THEJUNNI, set yang sangat panas set NORMAL , dan set yg di cari cari set MAYLA. Dengan 5x ganda lebih effektif utk mencerahkan
.
.
Tidak perlu risau lagi kesemua set kami telah di daftarkan dengan KKM, pakai tanpa perlu risau dan was was 😍😍
.
.
Jika berminat boleh whatapps 📱 0178890533
📱0178890533

#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul

Dapat product terkini dari pada THEJUNNI, set yang sangat panas set NORMAL , dan set yg di cari cari set MAYLA.  Dengan 5x ganda lebih effektif utk mencerahkan
.
.
Tidak perlu risau lagi kesemua set kami telah di daftarkan dengan KKM, pakai tanpa perlu risau dan was was 😍😍
.
.
Jika berminat boleh whatapps 📱 0178890533
📱0178890533

#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy  #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul
139 6 7 March, 2017
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Starbuck Berjaya Times Squer

Hai anda berminat dengan product thejunni skincare

Harga set 👉🏻
Normal rm 60
Basic set rm 45
Acne set rm45
Lotion rm 35
Soap rm 15
Day cream rm 20
Pinkish cream rm 30
Jika anda ambil set combo atau pun campuran mana mana set dengan lotion charge utk pos laju dan cod adalah percuma
.
.
Jika anda ingin cod terdapat charge penghantaran rm 5- rm8 bergantung mengikut tempat yg perlu dihantar. Hanya perlu beri alamat/location dan masa untuk saya hantar
.
.
Jika anda ingin product dihantar melalui pos laju, anda perlu tambah rm 7 utk semenanjung malaysia. .
.
Jika anda tidak mahu membayar sebarang kos tambahan, anda boleh mengambil set thejunni di kawasan kediaman saya di shamelin perkasa #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodsetiawangsa #tjcodwangsamaju #tjcodsetapak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsubangjaya #tjcodpj #tjcodmeru #tjcoddamansara #tjcodhululangat #tjcodpuchong #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers #tjcodsrirampai #tjcodmelati #tjcodsubang #tjcodkoperasipolis #tjcodpudu #tjcodsrigombak #tjcodsridamansara #tjcodkeramat #tjcodtitiwangsa #tjcodserikembangan #tjcodserdang #tjcodbts #tjcodsentul

Hai anda berminat dengan product thejunni skincare

Harga set 👉🏻
Normal rm 60
Basic set rm 45
Acne set rm45
Lotion rm 35
Soap rm 15
Day cream rm 20
Pinkish cream rm 30 
Jika anda ambil set combo atau pun campuran mana mana set dengan lotion charge utk pos laju dan cod adalah percuma
.
.
Jika anda ingin cod terdapat charge penghantaran rm 5- rm8 bergantung mengikut tempat yg perlu dihantar. Hanya perlu beri alamat/location dan masa untuk saya hantar
.
.
Jika anda ingin product dihantar melalui pos laju, anda perlu tambah rm 7 utk semenanjung malaysia. .
.
Jika anda tidak mahu membayar sebarang kos tambahan, anda boleh mengambil set thejunni di kawasan kediaman saya di shamelin perkasa #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodsetiawangsa #tjcodwangsamaju #tjcodsetapak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsubangjaya #tjcodpj #tjcodmeru #tjcoddamansara #tjcodhululangat #tjcodpuchong #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers #tjcodsrirampai #tjcodmelati #tjcodsubang #tjcodkoperasipolis #tjcodpudu #tjcodsrigombak #tjcodsridamansara #tjcodkeramat #tjcodtitiwangsa #tjcodserikembangan #tjcodserdang #tjcodbts #tjcodsentul
109 1 1 December, 2016
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Kuala Lumpur, Malaysia

Tak sabar nak dapatkan Thejunni MAYLA , order sudah dibuka cepat cepat jom dapatkan. Mesti tak sabar nak rasa 5x ganda kuasa pemutihan. Dengan ekstrak delima dan aqua. Anda pasti suka kannya. .
.
Hadir dalam 2 variant
Mayla basic RM70 exclude postage
30ml gel soap
5gram day cream
5gram night cream
.
Mayka advance RM100 exclude postage
60ml gel soap
10gram day cream
10gram night cream. .
.
Perbezaan dengan normal set, Mayla skincare 5x ganda utk lagi putih. Day and night cream di upgrade lebih power sbb tuh la harga dia pun lebih mahal sedikit. Kalau rasa nak yg normal boleh ambil set normal thejunni. .
.
Cepat whatapps 0178890533 untuk order
#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul

Tak sabar nak dapatkan Thejunni MAYLA , order sudah dibuka cepat cepat jom dapatkan. Mesti tak sabar nak rasa 5x ganda kuasa pemutihan. Dengan ekstrak delima dan aqua. Anda pasti suka kannya. .
.
Hadir dalam 2 variant
Mayla basic RM70 exclude postage
30ml gel soap
5gram day cream
5gram night cream
.
Mayka advance RM100 exclude postage
60ml gel soap
10gram day cream
10gram night cream. .
.
Perbezaan dengan normal set, Mayla skincare 5x ganda utk lagi putih. Day and night cream di upgrade lebih power sbb tuh la harga dia pun lebih mahal sedikit. Kalau rasa nak yg normal boleh ambil set normal thejunni. .
.
Cepat whatapps 0178890533 untuk order
#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy  #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul
116 28 25 February, 2017
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Jaya Jusco Alpha Angle, Wangsa Maju

Hari yang dinanti nantikan 😍😍 MAYLA kini dah boleh dibeli sayang sayang sekalian. .
.
Hadir dalam 2 variant
Mayla basic RM70 exclude postage
30ml gel soap
5gram day cream
5gram night cream
.
Mayka advance RM100 exclude postage
60ml gel soap
10gram day cream
10gram night cream. .
.
Berbeza dengan set normal ye sayang sayang semua. Mayla diasaskan daripada aqua dan buah delima. Tekstur krim mayla lembab lembab basah gituh. Yg normal set creamy creamy berasaskan strawberry. Utk pinkish pinkish gituh
.
.
Jika nak tahu lebih lanjut mengenai thejunni MAYLA whatapps je 📲0178890533
📲0178890533
#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul

Hari yang dinanti nantikan 😍😍 MAYLA kini dah boleh dibeli sayang sayang sekalian. .
.
Hadir dalam 2 variant
Mayla basic RM70 exclude postage
30ml gel soap
5gram day cream
5gram night cream
.
Mayka advance RM100 exclude postage
60ml gel soap
10gram day cream
10gram night cream. .
.
Berbeza dengan set normal ye sayang sayang semua. Mayla diasaskan daripada aqua dan buah delima. Tekstur krim mayla lembab lembab basah gituh. Yg normal set creamy creamy berasaskan strawberry. Utk pinkish pinkish gituh
.
.
Jika nak tahu lebih lanjut mengenai thejunni MAYLA whatapps je 📲0178890533
📲0178890533
#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy  #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul
118 9 1 March, 2017
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Pak Li Kopitiam Klang Sentral

Hari yang dinanti nantikan 😍😍 MAYLA kini dah boleh dibeli sayang sayang sekalian. .
.
Hadir dalam 2 variant
Mayla basic RM70 exclude postage
30ml gel soap
5gram day cream
5gram night cream
.
Mayka advance RM100 exclude postage
60ml gel soap
10gram day cream
10gram night cream. .
.
Berbeza dengan set normal ye sayang sayang semua. Mayla diasaskan daripada aqua dan buah delima. Tekstur krim mayla lembab lembab basah gituh. Yg normal set creamy creamy berasaskan strawberry. Utk pinkish pinkish gituh
.
.
Jika nak tahu lebih lanjut mengenai thejunni MAYLA whatapps je 📲0178890533
📲0178890533
#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul

Hari yang dinanti nantikan 😍😍 MAYLA kini dah boleh dibeli sayang sayang sekalian. .
.
Hadir dalam 2 variant
Mayla basic RM70 exclude postage
30ml gel soap
5gram day cream
5gram night cream
.
Mayka advance RM100 exclude postage
60ml gel soap
10gram day cream
10gram night cream. .
.
Berbeza dengan set normal ye sayang sayang semua. Mayla diasaskan daripada aqua dan buah delima. Tekstur krim mayla lembab lembab basah gituh. Yg normal set creamy creamy berasaskan strawberry. Utk pinkish pinkish gituh
.
.
Jika nak tahu lebih lanjut mengenai thejunni MAYLA whatapps je 📲0178890533
📲0178890533
#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy  #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul
110 8 4 March, 2017
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Kuala Lumpur, Malaysia

Okay nie haikal nak cerita satu skincare yg mel guna. Tak perlu make up pun dah boleh flawless. Dan la comel kan pink pink gituh boleh dapatkan wajah yg pinkish glowing gituh. .
.
Dengan harga RM 60 sahaja korang patut cuba utk dapatkan wajah yg diidamkan. Dengan ekstrak dari strawberry pasti buatkan korang tertarik gila. Utk tahu lebih lanjut boleh follow dekat @thejunnipinky @thejunnipinky .
.
Atau whatapps 0178890533

#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul

Okay nie haikal nak cerita satu skincare yg mel guna. Tak perlu make up pun dah boleh flawless. Dan la comel kan pink pink gituh boleh dapatkan wajah yg pinkish glowing gituh. .
.
Dengan harga RM 60 sahaja korang patut cuba utk dapatkan wajah yg diidamkan. Dengan ekstrak dari strawberry pasti buatkan korang tertarik gila. Utk tahu lebih lanjut boleh follow dekat @thejunnipinky @thejunnipinky .
.
Atau whatapps 0178890533

#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy  #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul
115 2 27 March, 2017
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Pavilion KL

Tak sabar nak dapatkan Thejunni MAYLA ,order sudah dibuka cepat cepat jom dapatkan. Mesti tak sabar nak is rasa 5x ganda kuasa pemutihan. Dengan ekstrak delima dan aqua. Anda pasti suka kannya. .
.
Hadir dalam 2 variant
Mayla basic RM70 exclude postage
30ml gel soap
5gram day cream
5gram night cream
.
Mayka advance RM100 exclude postage
60ml gel soap
10gram day cream
10gram night cream. .
.
Perbezaan dengan normal set, Mayla skincare 5x ganda utk lagi putih. Day and night cream di upgrade lebih power sbb tuh la harga dia pun lebih mahal sedikit. Kalau rasa nak yg normal boleh ambil set normal thejunni. .
.
Cepat whatapps 0178890533 untuk order

#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul

Tak sabar nak dapatkan Thejunni MAYLA ,order sudah dibuka cepat cepat jom dapatkan. Mesti tak sabar nak is rasa 5x ganda kuasa pemutihan. Dengan ekstrak delima dan aqua. Anda pasti suka kannya. .
.
Hadir dalam 2 variant
Mayla basic RM70 exclude postage
30ml gel soap
5gram day cream
5gram night cream
.
Mayka advance RM100 exclude postage
60ml gel soap
10gram day cream
10gram night cream. .
.
Perbezaan dengan normal set, Mayla skincare 5x ganda utk lagi putih. Day and night cream di upgrade lebih power sbb tuh la harga dia pun lebih mahal sedikit. Kalau rasa nak yg normal boleh ambil set normal thejunni. .
.
Cepat whatapps 0178890533 untuk order

#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy  #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul
103 13 29 March, 2017
@thejunnipinky Profile picture

@thejunnipinky

Kuala Lumpur, Malaysia

Damn shit !!! Lawanya akak nie😍😍😍. Baru seminggu penangan guna THEJUNNI SKINCARE kesan dah meletop letop. Mak aiii tak cemburu ke yang tengok nie 😱😱😱. .
.
Bukan susah nak dapat SKINCARE nie harga tak cecah ratus ratus pun. Follow cepat at @thejunnipinky at @thejunnipinky
.
.

Jerawat ke jeragat ke gelap ke kusam ke semua dia sapu hilang. Dah la mendapat kelulusan KKM, bahan bahan semua semulajdi JE. JANGAN TUNGGU TUNGGU nanti habis pulak stock 😚😚
.
.
Whatapps ke 0178890533
Whatapps ke 0178890533
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

Damn shit !!! Lawanya akak nie😍😍😍. Baru seminggu penangan guna THEJUNNI SKINCARE kesan dah meletop letop. Mak aiii tak cemburu ke yang tengok nie 😱😱😱. .
.
Bukan susah nak dapat SKINCARE nie harga tak cecah ratus ratus pun. Follow cepat at @thejunnipinky at @thejunnipinky
.
.

Jerawat ke jeragat ke gelap ke kusam ke semua dia sapu hilang. Dah la mendapat kelulusan KKM, bahan bahan semua semulajdi JE. JANGAN TUNGGU TUNGGU nanti habis pulak stock 😚😚
.
. 
Whatapps ke 0178890533
Whatapps ke 0178890533
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
109 3 17 April, 2017