#tolongdengar Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tolongdengar and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 minutes
Average like
86.4
Average comment
1.1
Posts with video
11/36
Posts with photo
25/36

Hashtag Popularity

True🤙🏻@zulfikarzahri
3 1 3 minutes ago
@secret.nice Profile picture

@secret.nice

Sedihnya😭😭😭

Sedihnya😭😭😭
15 1 20 minutes ago
@secret.nice Profile picture

@secret.nice

Tendangan bruce lee yang dirahsiakan dalam sejarah🤣🔥

Tendangan bruce lee yang dirahsiakan dalam sejarah🤣🔥
28 3 25 minutes ago
@islamicreminder.my Profile picture

@islamicreminder.my

Terima kasih sudi share ♥️ sebenarnya pakai obs ni paling mudah daripada makan supplement, sebab kesan paling cepat walaupun organik, dan boleh pakai utk masa jangka panjang, makin lama pakai makin cerah kulit. Kena istiqomah kalau nak cerah macam snow white. Boleh ke? Yaaa boleh sangat! Min dah berjaya, awk bila lagi? 😍
.
.
#nakpesan  #atukpesan  #jentikhati  #nakbebel #rotikaya  #jommuhasabahdiri  #istiqomahdiri  #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #lawakhambar  #dakwahjentikhati #videojentikhati  #sentapbeb  #thetarbiyyah  #cintaislamic #nakpickupline  #cintaislam  #seribusatucerita #maluapabossku  #spreaddakwah  #dakwahkampus  #nakbebel #tolongdengar  #secebiskenangan  #dakwahislam #nakkongsi  #tarbiahdiri  #dakwahmuslimah  #nakfakta   #nakluahsikit

Terima kasih sudi share ♥️ sebenarnya pakai obs ni paling mudah daripada makan supplement, sebab kesan paling cepat walaupun organik, dan boleh pakai utk masa jangka panjang, makin lama pakai makin cerah kulit. Kena istiqomah kalau nak cerah macam snow white. Boleh ke? Yaaa boleh sangat! Min dah berjaya, awk bila lagi? 😍
.
.
#nakpesan #atukpesan #jentikhati #nakbebel#rotikaya #jommuhasabahdiri #istiqomahdiri #twitterjentikhati#quotejentikhati#sentapjentikhati#dakwahjentikhati#lawakhambar #dakwahjentikhati#videojentikhati #sentapbeb #thetarbiyyah #cintaislamic#nakpickupline #cintaislam #seribusatucerita#maluapabossku #spreaddakwah #dakwahkampus #nakbebel#tolongdengar #secebiskenangan #dakwahislam#nakkongsi #tarbiahdiri #dakwahmuslimah #nakfakta  #nakluahsikit
8 0 35 minutes ago
@islamicreminder.my Profile picture

@islamicreminder.my

Kalau korang nak tahu, coffee ni sebenarnya banyak khasiatnya untuk kulit, sebabtu ramai yang buat produk dengan bahan utamanya adalah kopi. Namun yg mmbezakan obs dengan scrub kopi lain dipasaran adalah kualitinya yg sangat kami jaga, supaya mmberikan impak yg besar pada si pengguna. Harapan kami dapat merawat kulit2 yg bermasalah terutama sunburn / jerawat / gelap / kusam. Alhamdulillah terbuktii berkesan dan mndapat sambutan yg tinggi sejak 3 tahun lepas. Biji kopi dalam obs yang dihancurkan mampu mencerahkan kulit yang kurang bermaya atau kusam. Sebabtu kena pakai konsisten. Supaya dapat hasil yang terbaik ♥️
-
1 rm 45 free ols
2 rm 90 free obs dry premium
.
.
#nakpesan  #atukpesan  #jentikhati  #nakbebel #rotikaya  #jommuhasabahdiri  #istiqomahdiri  #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #lawakhambar  #dakwahjentikhati #videojentikhati  #sentapbeb  #thetarbiyyah  #cintaislamic #nakpickupline  #cintaislam  #seribusatucerita #maluapabossku  #spreaddakwah  #dakwahkampus  #nakbebel #tolongdengar  #secebiskenangan  #dakwahislam #nakkongsi  #tarbiahdiri  #dakwahmuslimah  #nakfakta   #nakluahsikit

Kalau korang nak tahu, coffee ni sebenarnya banyak khasiatnya untuk kulit, sebabtu ramai yang buat produk dengan bahan utamanya adalah kopi. Namun yg mmbezakan obs dengan scrub kopi lain dipasaran adalah kualitinya yg sangat kami jaga, supaya mmberikan impak yg besar pada si pengguna. Harapan kami dapat merawat kulit2 yg bermasalah terutama sunburn / jerawat / gelap / kusam. Alhamdulillah terbuktii berkesan dan mndapat sambutan yg tinggi sejak 3 tahun lepas. Biji kopi dalam obs yang dihancurkan mampu mencerahkan kulit yang kurang bermaya atau kusam. Sebabtu kena pakai konsisten. Supaya dapat hasil yang terbaik ♥️
-
1 rm 45 free ols
2 rm 90 free obs dry premium
.
.
#nakpesan #atukpesan #jentikhati #nakbebel#rotikaya #jommuhasabahdiri #istiqomahdiri #twitterjentikhati#quotejentikhati#sentapjentikhati#dakwahjentikhati#lawakhambar #dakwahjentikhati#videojentikhati #sentapbeb #thetarbiyyah #cintaislamic#nakpickupline #cintaislam #seribusatucerita#maluapabossku #spreaddakwah #dakwahkampus #nakbebel#tolongdengar #secebiskenangan #dakwahislam#nakkongsi #tarbiahdiri #dakwahmuslimah #nakfakta  #nakluahsikit
5 0 36 minutes ago
@azz_wa_nha Profile picture

@azz_wa_nha

CARA QADHA SOLAT YANG TERTINGGAL LAMA : PART 3
.
Untuk memudahkan qadha solat fardhu, seseorang itu boleh melakukan solat qadha selepas solat fardhu misalnya selepas melakukan solat fardhu zohor disambung terus dengan solat qadha zohor dan begitulah untuk waktu-waktu solat fardhu yang lain.
.
Solat qadha juga boleh dilakukan 5 waktu solat qadha sekali gus sebelum tidur atau ketika tengah malam semampu yang mungkin.
.
Solat qadha fardhu boleh dilakukan pada bila-bila masa kecuali ulama' kata haram untuk qadha solat fardhu semasa khatib sedang naik di atas mimbar untuk membaca khutbah. Wallahualam.
.
*Dapatkan Buku AATM (Ajari Aku Tinggalkan Maksiat) ready stock sekarang dan juga bersama buku buku tarbiah yang lain dengan whatsapp 018 3824696 😊
.
#SquadIsbir #BukuBaru #BukuTarbiah #IndieIslamik #AjariAkuTinggalkanMaksiat #TaubatTertangguh #KomboBulanan HQ : @isbirofficial

#viralkata
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai
#forsythiamaira

CARA QADHA SOLAT YANG TERTINGGAL LAMA : PART 3
.
Untuk memudahkan qadha solat fardhu, seseorang itu boleh melakukan solat qadha selepas solat fardhu misalnya selepas melakukan solat fardhu zohor disambung terus dengan solat qadha zohor dan begitulah untuk waktu-waktu solat fardhu yang lain.
.
Solat qadha juga boleh dilakukan 5 waktu solat qadha sekali gus sebelum tidur atau ketika tengah malam semampu yang mungkin.
.
Solat qadha fardhu boleh dilakukan pada bila-bila masa kecuali ulama' kata haram untuk qadha solat fardhu semasa khatib sedang naik di atas mimbar untuk membaca khutbah. Wallahualam.
.
*Dapatkan Buku AATM (Ajari Aku Tinggalkan Maksiat) ready stock sekarang dan juga bersama buku buku tarbiah yang lain dengan whatsapp 018 3824696 😊
.
#SquadIsbir #BukuBaru #BukuTarbiah #IndieIslamik  #AjariAkuTinggalkanMaksiat  #TaubatTertangguh #KomboBulanan HQ : @isbirofficial

#viralkata
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai
#forsythiamaira
1 0 51 minutes ago
🏉👌. .
.
#igersemjey #rugbi 
#tolongdengar #5
143 2 6 hours ago
@kimie_bpc Profile picture

@kimie_bpc

TWK Machinery Trading

𝐵𝑢𝑎𝑡 𝑡𝑒𝑛𝑎𝑛𝑔, 𝑑𝑖𝑎 𝑛𝑎𝑘 𝑝𝑒𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑎𝑟𝑘𝑎𝑛. 𝑆𝑎𝑚𝑝𝑎𝑖 𝑚𝑎𝑠𝑎 𝑑𝑖𝑎 𝑑𝑎𝑡𝑎𝑛𝑔! 𝐼𝑡𝑢 𝑡𝑖𝑚𝑒 𝑘𝑖𝑡𝑎 𝑘𝑎𝑠𝑖 𝑡𝑒𝑛𝑑𝑎𝑛𝑔 🤙
@kimie_bpc

#lawaktakbossku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #lawakhambar #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaysia #kakishare #tolongdengar #lawak #lawakteroks #funny #mudahterhibur #viral #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp

𝐵𝑢𝑎𝑡 𝑡𝑒𝑛𝑎𝑛𝑔, 𝑑𝑖𝑎 𝑛𝑎𝑘 𝑝𝑒𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑎𝑟𝑘𝑎𝑛. 𝑆𝑎𝑚𝑝𝑎𝑖 𝑚𝑎𝑠𝑎 𝑑𝑖𝑎 𝑑𝑎𝑡𝑎𝑛𝑔! 𝐼𝑡𝑢 𝑡𝑖𝑚𝑒 𝑘𝑖𝑡𝑎 𝑘𝑎𝑠𝑖 𝑡𝑒𝑛𝑑𝑎𝑛𝑔 🤙 
@kimie_bpc

#lawaktakbossku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #lawakhambar #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaysia #kakishare #tolongdengar #lawak #lawakteroks #funny #mudahterhibur #viral #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp
24 4 6 hours ago
@m.jrah Profile picture

@m.jrah

Fun Fair Lahad Datu

I realized that SPM is around the corner😨😨so i make my weekend with a full of happiness😀😀hope you had an amazing weekend😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tolongdengar
#besokbalikmaktab
#havefun

I realized that SPM is around the corner😨😨so i make my weekend with a full of happiness😀😀hope you had an amazing weekend😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tolongdengar 
#besokbalikmaktab
#havefun
37 2 6 hours ago
@hey_aiman Profile picture

@hey_aiman

Kenape kita rasa hati kita tak tenang,sbb asal keluar je lelaki bawak awek,kau dh mula fikir ada kah itu awek kau😂daripada situ la kita mula pikir bkn² sbb ape sbb syg,sbb apa kita suruh awek kita tutup aurat?,sbb kita tak nak dya jadi murah dari pandangan orang lain
..
..
..
#blogger  #igersmalaysia  #kelakar #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb #himpunanlawakmalays  #kakishare #tolongdengar  #lawak  #heart  #funny #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak #paidreviewrm5  #koleksivideowhatsapp

Kenape kita rasa hati kita tak tenang,sbb asal keluar je lelaki bawak awek,kau dh mula fikir ada kah itu awek kau😂daripada situ la kita mula pikir bkn² sbb ape sbb syg,sbb apa kita suruh awek kita tutup aurat?,sbb kita tak nak dya jadi murah dari pandangan orang lain
..
..
..
#blogger #igersmalaysia #kelakar#jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita#sentiasabersyukur #naksentap #padubeb#himpunanlawakmalays #kakishare#tolongdengar #lawak #heart #funny#mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah#paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya#igshopmalaysia #siscuba #brocuba#videolawak #videodakwahmy #astrogempak#paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp
66 0 6 hours ago
@keneioredior Profile picture

@keneioredior

Orang kata kalau kejar yang sempurna ni memang takkan dapat bro. Tapi, dimata aku kesempurnaan itu apabila hati kita melihat sesuatu yang indah dan tenang itu tandanya kesempurnaan itu milik kita. Right? 😉
Bila nak bertiga? 😁
InShaaAllah.... .
SemogaAllahRedha.

#nakluahsikit #naksentap #takrelevan #cakapmanis #aliffchannel #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #nakbebel #jentikhati #seribusatucerita #nakpesan #akuokayofficial #roadtohalal #nakfakta #quotes #jiwakacau #gengtakbolehmoveon #sakithati #akakmoveon #nakkongsi #cakapmanis #tumblr #tshirtkoyak #kiniviral #lawakhangit #atukpesan #rotikaya

Orang kata kalau kejar yang sempurna ni memang takkan dapat bro. Tapi, dimata aku kesempurnaan itu apabila hati kita melihat sesuatu yang indah dan tenang itu tandanya kesempurnaan itu milik kita. Right? 😉
Bila nak bertiga? 😁
InShaaAllah.... . 
SemogaAllahRedha.

#nakluahsikit #naksentap #takrelevan #cakapmanis #aliffchannel #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #nakbebel #jentikhati #seribusatucerita #nakpesan #akuokayofficial #roadtohalal #nakfakta #quotes #jiwakacau #gengtakbolehmoveon #sakithati #akakmoveon #nakkongsi #cakapmanis #tumblr #tshirtkoyak #kiniviral #lawakhangit #atukpesan #rotikaya
93 0 7 hours ago
@supersellerhipster_mk Profile picture

@supersellerhipster_mk

Kita payung sikitlah sarung kasut ni, memang ngam dan smart abis 😁🔥🔥 Tapi saiz teramat terhad 😢 Sekarang tinggal saiz ni sahaja 36 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44🔥 Berminat, terus tekan link yaa 🙈🤗 Kalau nak promo hntar ni kat dm / wassap yer 👉 " Hari Malaysia "
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutmurahgila #kasut #kasutmurah

Kita payung sikitlah sarung kasut ni, memang ngam dan smart abis 😁🔥🔥 Tapi saiz teramat terhad 😢 Sekarang tinggal saiz ni sahaja 36 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44🔥 Berminat, terus tekan link yaa 🙈🤗 Kalau nak promo hntar ni kat dm / wassap yer 👉 " Hari Malaysia "
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutmurahgila #kasut #kasutmurah
16 1 7 hours ago
@hzzq.dx Profile picture

@hzzq.dx

Bila kau baru je hangar assignment semalam tetibe lecturer kata semua salah be like....
.
😎 Tag kawan korang yg selalu camni !!!
.
🔔 Turn on Post Notifications
.
👉🏼 Follow @hzzq.dx kalau nk videos yg lagi menarik!!
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #malaysiaku #rotikaya #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakhangit #lawakkerder

Bila kau baru je hangar assignment semalam tetibe lecturer kata semua salah be like....
.
😎 Tag kawan korang yg selalu camni !!!
.
🔔 Turn on Post Notifications
.
👉🏼 Follow @hzzq.dx kalau nk videos yg lagi menarik!!
. 
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #malaysiaku #rotikaya #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakhangit #lawakkerder
16 0 7 hours ago
@supersellerhipster_mk Profile picture

@supersellerhipster_mk

Old school checkerboard guysss , lawa giler kotak kotak ni , korang pakai saiz apa tu ? Saiz teramat terhad 😢 Sekarang tinggal saiz ni sahaja 36 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44🔥 Berminat, terus tekan link yaa 🙈🤗 Kalau nak promo hntar ni kat dm / wassap yer 👉 " Hari Malaysia "
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutmurahgila #kasut #kasutmurah

Old school checkerboard guysss , lawa giler kotak kotak ni , korang pakai saiz apa tu ? Saiz teramat terhad 😢 Sekarang tinggal saiz ni sahaja 36 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44🔥 Berminat, terus tekan link yaa 🙈🤗 Kalau nak promo hntar ni kat dm / wassap yer 👉 " Hari Malaysia "
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutmurahgila #kasut #kasutmurah
32 0 7 hours ago
❤ Semoga yang like dan komen "Aamiin" selalu diberi rahmat dan kemudahan oleh Allah SWT untuk diterima taubat.⁣ aamiin
.
Tag sahabat😘 . .
@aagym
Cr : @pesonasahabat
#7islami_news
@7islami_news
repost @aagym
from @hijrahkhan - IG @hijrahkhan .
@Hijrahkhan | #hijrahkhan .
#hijrah #hijab #kajian #Islam #Islamic #nakluahsikit #jommuhasabahdiri #videodakwahmy #tolongdengar #nakkongsi #sentapbeb #naksentap #nakfakta #thetarbiyyah #spreaddakwah #cintaislamic - #regrann
@abi.dzar_alghifary
@7islami_news #7islami_news
Credit to from @jentikhati.tv (@get_regrann)
.
Reposted from @sahabatsurga
748 5 7 hours ago
@firdauswrote Profile picture

@firdauswrote

Kota Bharu

Ramai yang kaya, boleh beli banyak pakaian, tapi sayang, pakaian semua yang jenis dedah sini sana.

Ada yang kurang mampu, asyik ulang pakai pakaian yang sama, sampai lusuh dan luntur segala warna, tetapi aurat tertutup sempurna.

Sesiapa yang punyai kemampuan, mampu beli pelbagai pakaian, semuanya tertutup aurat mengikut perintah Tuhan, tahniah diucapkan.

Tetapi janganlah pula anggap bahawa kekurangan dari segi kemampuan membenarkan kita pakai pakaian yang tak cukup kain.

Poin penting di sini ialah pentingnya menutup aurat dengan rapi dan sempurna.
.
#JomRepost dan tag sahabat anda.

Follow :
@FirdausWrote
@FirdausWrote
@FirdausWrote
.
.
.
.
.
.
.
___________________________
#FirdausWrote #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #seribusatucerita #jomdakwah #nakkongsi #jomhijrah #tolongdengar #hatikecai #secebiskenangan #jentikhati #nakluahsikit #akuokayofficial #penmerahdotcom #santapanhidup #apaapajerr #nakngepek #apakes #kongsi #tarbiahdiri #dakwahjentikhati #sentapbeb #kalamdakwah #dakwahkampus #dakwahonline #thetarbiyyah #sukakongsi #videodakwahmy #dakwahmudah

Ramai yang kaya, boleh beli banyak pakaian, tapi sayang, pakaian semua yang jenis dedah sini sana.

Ada yang kurang mampu, asyik ulang pakai pakaian yang sama, sampai lusuh dan luntur segala warna, tetapi aurat tertutup sempurna.

Sesiapa yang punyai kemampuan, mampu beli pelbagai pakaian, semuanya tertutup aurat mengikut perintah Tuhan, tahniah diucapkan.

Tetapi janganlah pula anggap bahawa kekurangan dari segi kemampuan membenarkan kita pakai pakaian yang tak cukup kain.

Poin penting di sini ialah pentingnya menutup aurat dengan rapi dan sempurna.
.
#JomRepost dan tag sahabat anda.

Follow :
@FirdausWrote
@FirdausWrote
@FirdausWrote
.
.
.
.
.
.
.
___________________________
#FirdausWrote #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #seribusatucerita #jomdakwah #nakkongsi #jomhijrah #tolongdengar #hatikecai #secebiskenangan #jentikhati #nakluahsikit #akuokayofficial #penmerahdotcom #santapanhidup #apaapajerr #nakngepek #apakes #kongsi #tarbiahdiri #dakwahjentikhati #sentapbeb #kalamdakwah #dakwahkampus #dakwahonline #thetarbiyyah #sukakongsi #videodakwahmy #dakwahmudah
1,044 4 8 hours ago
@supersellerhipster_mk Profile picture

@supersellerhipster_mk

Old school checkerboard guysss , lawa giler kotak kotak ni , korang pakai saiz apa tu ? Saiz teramat terhad 😢 Sekarang tinggal saiz ni sahaja 36 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44🔥 Berminat, terus tekan link yaa 🙈🤗 Kalau nak promo hntar ni kat dm / wassap yer 👉 " Hari Malaysia "
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutmurahgila #kasut #kasutmurah

Old school checkerboard guysss , lawa giler kotak kotak ni , korang pakai saiz apa tu ? Saiz teramat terhad 😢 Sekarang tinggal saiz ni sahaja 36 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44🔥 Berminat, terus tekan link yaa 🙈🤗 Kalau nak promo hntar ni kat dm / wassap yer 👉 " Hari Malaysia "
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutmurahgila #kasut #kasutmurah
18 0 8 hours ago

Top #tolongdengar posts

@aime.vids Profile picture

@aime.vids

Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu  berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann
6,770 68 14 September, 2019
@hikayatsikosong Profile picture

@hikayatsikosong

Sebaik apa pun diri kita, takkan pernah terlihat sempurna di mata manusia. .
.
Tidak mengapa andai manusia tidak suka, jangan putuskan silaturrahim, jadilah orang yang paling baik pada mereka. Kita hidup untuk dinilai Allah, bukan dinilai manusia.
.
.
Follow @hikayatsikosong
Follow @hikayatsikosong
.
.
#NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #MalaysiaTrending #VSCOMalaysia #TarbiahSentap #JomDakwah #NakPesan #NakPickupline #NakNgepek #Apakes #JomMuhasabahDiri #DoneDakwah #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #gengmoveon #akuokayofficial #hatikecai #hikayatsikosong

Sebaik apa pun diri kita, takkan pernah terlihat sempurna di mata manusia. .
.
Tidak mengapa andai manusia tidak suka, jangan putuskan silaturrahim, jadilah orang yang paling baik pada mereka. Kita hidup untuk dinilai Allah, bukan dinilai manusia.
.
.
Follow @hikayatsikosong
Follow @hikayatsikosong
.
.
#NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel  #MalaysiaTrending #VSCOMalaysia #TarbiahSentap #JomDakwah #NakPesan #NakPickupline #NakNgepek #Apakes #JomMuhasabahDiri  #DoneDakwah #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #gengmoveon #akuokayofficial  #hatikecai #hikayatsikosong
5,094 9 13 September, 2019