#toneexcel Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #toneexcel and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
27.4
Average comment
0.8
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@hashim_abg Profile picture

@hashim_abg

Salam sejahtera kengkawan.. Pejam celik, pejam celik, dan tanpa kita sedar, dah pun setahun TONE WOW berada bersama anda semua. Sempena ‘birthday’ TONE WOW ni, Boss nak bagi sikit buah tangan sebagai tanda terima kasih di atas sokongan anda semua. Hanya pada 17, 18 dan 19 Oktober ini, setiap Top Up yang anda buat, Boss akan gandakan nilai Top Up anda seperti berikut:
Top Up RM10 – kredit RM10 akan ditambah
Top Up RM30 – kredit RM30 akan ditambah
Top Up RM50 – kredit RM50 akan ditambah
Top Up RM100 – kredit RM100 akan ditambah

Tertakluk kepada Terma & Syarat:

Info lanjut di : http://bit.ly/2oKCb5C

#FirstAnniversary #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #TONE #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

Salam sejahtera kengkawan.. Pejam celik, pejam celik, dan tanpa kita sedar, dah pun setahun TONE WOW berada bersama anda semua. Sempena ‘birthday’ TONE WOW ni, Boss nak bagi sikit buah tangan sebagai tanda terima kasih di atas sokongan anda semua. Hanya pada 17, 18 dan 19 Oktober ini, setiap Top Up yang anda buat, Boss akan gandakan nilai Top Up anda seperti berikut:
Top Up RM10 – kredit RM10 akan ditambah
Top Up RM30 – kredit RM30 akan ditambah
Top Up RM50 – kredit RM50 akan ditambah
Top Up RM100 – kredit RM100 akan ditambah

Tertakluk kepada Terma & Syarat:

Info lanjut di : http://bit.ly/2oKCb5C

#FirstAnniversary #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #TONE #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan
0 0 1 hour ago
@izzadryuga Profile picture

@izzadryuga

Kg Telemin Padang Tengku

Lung tahun punye pasai dapat untung lagi top lagi la jawab nye
#TONEWOW #tonewow #toneexcel #TonePlus #modalciputuntungribut😊😊 #mmguia #modalrendah #modal10

Lung tahun punye pasai dapat untung lagi top lagi la jawab nye 
#TONEWOW #tonewow #toneexcel #TonePlus #modalciputuntungribut😊😊 #mmguia #modalrendah #modal10
0 0 2 hours ago
@tonewow_sabah_region_centre Profile picture

@tonewow_sabah_region_centre

Salam sejahtera kengkawan.. Pejam celik, pejam celik, dan tanpa kita sedar, dah pun setahun TONE WOW berada bersama anda semua. Sempena ‘birthday’ TONE WOW ni, Boss nak bagi sikit buah tangan sebagai tanda terima kasih di atas sokongan anda semua. Hanya pada 17, 18 dan 19 Oktober ini, setiap Top Up yang anda buat, Boss akan gandakan nilai Top Up anda seperti berikut:
Top Up RM10 – kredit RM10 akan ditambah
Top Up RM30 – kredit RM30 akan ditambah
Top Up RM50 – kredit RM50 akan ditambah
Top Up RM100 – kredit RM100 akan ditambah

Tertakluk kepada Terma & Syarat:

Info lanjut di : http://bit.ly/2oKCb5C

#FirstAnniversary #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #TONE #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

Salam sejahtera kengkawan.. Pejam celik, pejam celik, dan tanpa kita sedar, dah pun setahun TONE WOW berada bersama anda semua. Sempena ‘birthday’ TONE WOW ni, Boss nak bagi sikit buah tangan sebagai tanda terima kasih di atas sokongan anda semua. Hanya pada 17, 18 dan 19 Oktober ini, setiap Top Up yang anda buat, Boss akan gandakan nilai Top Up anda seperti berikut:
Top Up RM10 – kredit RM10 akan ditambah
Top Up RM30 – kredit RM30 akan ditambah
Top Up RM50 – kredit RM50 akan ditambah
Top Up RM100 – kredit RM100 akan ditambah

Tertakluk kepada Terma & Syarat:

Info lanjut di : http://bit.ly/2oKCb5C

#FirstAnniversary #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #TONE #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan
1 0 2 hours ago
@ummibiznet Profile picture

@ummibiznet

Salam sejahtera kengkawan.. Pejam celik, pejam celik, dan tanpa kita sedar, dah pun setahun TONE WOW berada bersama anda semua. Sempena ‘birthday’ TONE WOW ni, Boss nak bagi sikit buah tangan sebagai tanda terima kasih di atas sokongan anda semua. Hanya pada 17, 18 dan 19 Oktober ini, setiap Top Up yang anda buat, Boss akan gandakan nilai Top Up anda seperti berikut:
Top Up RM10 – kredit RM10 akan ditambah
Top Up RM30 – kredit RM30 akan ditambah
Top Up RM50 – kredit RM50 akan ditambah
Top Up RM100 – kredit RM100 akan ditambah

Tertakluk kepada Terma & Syarat:

Info lanjut di : http://bit.ly/2oKCb5C

#FirstAnniversary #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #TONE #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

Salam sejahtera kengkawan.. Pejam celik, pejam celik, dan tanpa kita sedar, dah pun setahun TONE WOW berada bersama anda semua. Sempena ‘birthday’ TONE WOW ni, Boss nak bagi sikit buah tangan sebagai tanda terima kasih di atas sokongan anda semua. Hanya pada 17, 18 dan 19 Oktober ini, setiap Top Up yang anda buat, Boss akan gandakan nilai Top Up anda seperti berikut:
Top Up RM10 – kredit RM10 akan ditambah
Top Up RM30 – kredit RM30 akan ditambah
Top Up RM50 – kredit RM50 akan ditambah
Top Up RM100 – kredit RM100 akan ditambah

Tertakluk kepada Terma & Syarat:

Info lanjut di : http://bit.ly/2oKCb5C

#FirstAnniversary #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #TONE #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan
0 0 3 hours ago
@sister_jie_jie Profile picture

@sister_jie_jie

Kempen Insentif Trip hampir ke penghujungnya…
tapi kami nampak ada yang lagi sikittttt je lagi dah boleh join. (Lagi 10% jeee) 😲
Kawan-kawan ni tak mau join ke? 🤦
Cepat-cepat ada kurang 3 minggu lagi ni…

Rugi tak ikut tau!

#IncentiveTrip #GuangZhou #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #KebebasaKewangan #PrepaidThatPays

Kempen Insentif Trip hampir ke penghujungnya… 
tapi kami nampak ada yang lagi sikittttt je lagi dah boleh join. (Lagi 10% jeee) 😲
Kawan-kawan ni tak mau join ke? 🤦
Cepat-cepat ada kurang 3 minggu lagi ni…

Rugi tak ikut tau!

#IncentiveTrip #GuangZhou #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #KebebasaKewangan #PrepaidThatPays
0 0 4 hours ago
@izzah_bahari Profile picture

@izzah_bahari

Nasehat saya..
.
.
.
1 keluarga harus ada 1 simkad #tonewow
Kerana anda Diberikan Manfaat Khairat Kematian khas kepada Penggunanya
Hanya daftar rm10 sahaja
Top up rm30&rm50 layak terima.. Itu syaratnya.. Jom join selagi anda Digelar PENGGUNA HANDFON.. dengan hanya tekan disini
Www.wasap.my/60108023718/nakwow

#izzahkuWoW #simkadbergaji #simkadjutawan #surirumahbergaji #ToneExcel #TonePlus #tonewow #prepaidthatpays #10YearsOfTONE
#KhairatKematian

#ISP191016m

Nasehat saya..
.
.
. 
1 keluarga harus ada 1 simkad #tonewow
Kerana anda Diberikan Manfaat Khairat Kematian khas kepada Penggunanya
Hanya daftar rm10 sahaja
Top up rm30&rm50 layak terima.. Itu syaratnya.. Jom join selagi anda Digelar PENGGUNA HANDFON.. dengan hanya tekan disini
Www.wasap.my/60108023718/nakwow

#izzahkuWoW #simkadbergaji #simkadjutawan #surirumahbergaji #ToneExcel #TonePlus #tonewow #prepaidthatpays #10YearsOfTONE
#KhairatKematian

#ISP191016m
17 6 5 hours ago
@pregnant_program Profile picture

@pregnant_program

Tanjungpandan, Sumatera Selatan, Indonesia

😍😍😍 Semoga yang like dan komen amin dan Sedang menjalankan tahapan promil, bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . .
Proses kehamilan itu keajaiban Tuhan , dianugerahkan hanya kepada mereka yang di kehendakinya, ada ribuan cara Tuhan dalam menjawab doa doa kita untuk mendapatkan keturunan.... sebagian dari kita di berikan petunjuk dan di gerakkan hatinya , sebagian lagi di berikan petunjuk namun tidak di gerakkan hatinya dan bahkan ada yang sama sekali tidak di berikan petunjuk dan tidak di gerakan hatinya... Tidak ada satu halpun yang terjadi secara kebetulan, semuanya akan melalui proses dan tahapan atas usaha yang di lakukan ketika kita menggapai anugerahnya ... Jangan hanya menunggu keajaiban dan berkutat dengan pertanyaan kapan dia ada dalam rahimku ?
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 Wa. 082244813630
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#love
#lifestyle #bakso
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimon
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram #pengusahamuda
#syukurselalu

😍😍😍 Semoga yang like dan komen amin dan Sedang menjalankan tahapan promil, bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . . 
Proses kehamilan itu keajaiban Tuhan , dianugerahkan hanya kepada mereka yang di kehendakinya, ada ribuan cara Tuhan dalam menjawab doa doa kita untuk mendapatkan keturunan.... sebagian dari kita di berikan petunjuk dan di gerakkan hatinya , sebagian lagi di berikan petunjuk namun tidak di gerakkan hatinya dan bahkan ada yang sama sekali tidak di berikan petunjuk dan tidak di gerakan hatinya... Tidak ada satu halpun yang terjadi secara kebetulan, semuanya akan melalui proses dan tahapan atas usaha yang di lakukan ketika kita menggapai anugerahnya ... Jangan hanya menunggu keajaiban dan berkutat dengan pertanyaan kapan dia ada dalam rahimku ?
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 Wa. 082244813630 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#love
#lifestyle#bakso
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimon
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
#ajimaura #terapiinstagram #pengusahamuda
#syukurselalu
27 0 6 hours ago
@onexox.simcard.jimat Profile picture

@onexox.simcard.jimat

.
TANDA² ANDA WAJIB BERTUKAR KE ONEXOX ‼️
.
🔰 Kredit banyak tapi tak boleh guna sebab expired.
🔰 Kredit asyik kena telan jee walaupun tak guna.
🔰 Korang bayar lebih daripada apa yang korang guna (postpaid)
🔰 Korang rasa penggunaan terlalu mahal.
🔰 Data ada tapi slow kalah dengan siput.
.
Jom try ONEXOX ‼️.
.
📌 Kekalkan nombor lama anda/beli nombor baru
📌 Panggilan serendah 5sen
📌 Sms serendah 2sen
📌 Internet laju (tiada Pay Per Use)
📌 Data,SMS,minit panggilan blh share(season pass)
📌 Tak habis guna blh carryforward (season pass & Onexox black)
📌 Tiada risiko kehilangan kredit
📌 Validity 2 tahun 4 bulan
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #xoxmobile #redone #tonewow #smartpas #xoxmalaysia #xoxhappyhour

.
TANDA² ANDA WAJIB BERTUKAR KE ONEXOX ‼️
.
🔰 Kredit banyak tapi tak boleh guna sebab expired.
🔰 Kredit asyik kena telan jee walaupun tak guna.
🔰 Korang bayar lebih daripada apa yang korang guna (postpaid)
🔰 Korang rasa penggunaan terlalu mahal.
🔰 Data ada tapi slow kalah dengan siput.
.
Jom try ONEXOX ‼️.
.
📌 Kekalkan nombor lama anda/beli nombor baru
📌 Panggilan serendah 5sen
📌 Sms serendah 2sen
📌 Internet laju (tiada Pay Per Use)
📌 Data,SMS,minit panggilan blh share(season pass)
📌 Tak habis guna blh carryforward (season pass & Onexox black)
📌 Tiada risiko kehilangan kredit
📌 Validity 2 tahun 4 bulan
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #xoxmobile #redone #tonewow #smartpas #xoxmalaysia #xoxhappyhour
1 1 6 hours ago
@syakirinsyak Profile picture

@syakirinsyak

Guna simkad Tonewow, anda diberikan khairat kematian percuma. Kos kematian anda dicover oleh Tonewow sehingga RM2,000. Waris anda boleh tuntut. So waris anda tidak akan terbeban kalau berlaku kematian kepada diri anda. Mereka tidak terbeban nak bayar upah penggali kubur, nak buat majlis doa selamat, kos pengurusan jenazah, dan banyak lagi. Tonewow belanja semuaNya.👋🥰 .
.
.
www.SyakirinSyak.com
.
.
Lawati Instagram saya. Tekan sini: @syakirinsyak atau www.instagram.com/syakirinsyak
.
.
#syakirinsyak #Tonewow #Toneexcel #Toneplus #Tonegroup #mmguia #prepaidthatpays #passiveincome #pendapatanpasif #tiktok #maluapabossku #simkad #iphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #simkadbuatduit #simkadajaib #simkadmurah #umobile #bisnesdarirumah #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnestopup #jutawanapps #buatduit #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone

Guna simkad Tonewow, anda diberikan khairat kematian percuma. Kos kematian anda dicover oleh Tonewow sehingga RM2,000. Waris anda boleh tuntut.  So waris anda tidak akan terbeban kalau berlaku kematian kepada diri anda. Mereka tidak terbeban nak bayar upah penggali kubur, nak buat majlis doa selamat, kos pengurusan jenazah, dan banyak lagi. Tonewow belanja semuaNya.👋🥰 .
.
.
www.SyakirinSyak.com
.
.
Lawati Instagram saya. Tekan sini: @syakirinsyak atau www.instagram.com/syakirinsyak
.
.
#syakirinsyak #Tonewow #Toneexcel #Toneplus #Tonegroup #mmguia #prepaidthatpays #passiveincome #pendapatanpasif #tiktok #maluapabossku #simkad #iphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #simkadbuatduit #simkadajaib #simkadmurah #umobile #bisnesdarirumah #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnestopup #jutawanapps #buatduit #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone
7 0 7 hours ago
@hafizuddinbinsaid Profile picture

@hafizuddinbinsaid

Innalillahiwainnailaihirojiun... Sesungguhnya yang hidup pasti akan mati. Kebetulan arwah aktif menggunakan simkad Tonewow, dapat menerima sumbangan khairat kematian RM1,000-2,000 percuma dari syarikat.

Inilah kelebihan apabila menggunakan simkad Tonewow, secara tak lansung menjadi ahli keluarga Tone yang sentiasa dihargai.

Miskipun ia mungkin tidak banyak, tapi ia dapat juga meringankan beban warisnya. Semoga arwah ditempatkan bersama Ahli Syurga.
#IncentiveTrip2019 #GuangzhouChina #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays #AutoUpgrade #Meroket #Branch #SBG #PASIFincome #Hafizuddin #nakberjayakeneusaha #digi #wowowowow #simkatViral #rm10 #modalrendah #modalRM10

Innalillahiwainnailaihirojiun... Sesungguhnya yang hidup pasti akan mati. Kebetulan arwah aktif menggunakan simkad Tonewow, dapat menerima sumbangan khairat kematian RM1,000-2,000 percuma dari syarikat.

Inilah kelebihan apabila menggunakan simkad Tonewow, secara tak lansung menjadi ahli keluarga Tone yang sentiasa dihargai.

Miskipun ia mungkin tidak banyak, tapi ia dapat juga meringankan beban warisnya. Semoga arwah ditempatkan bersama Ahli Syurga. 
#IncentiveTrip2019 #GuangzhouChina #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays #AutoUpgrade #Meroket #Branch #SBG #PASIFincome #Hafizuddin #nakberjayakeneusaha #digi #wowowowow #simkatViral #rm10 #modalrendah #modalRM10
2 0 10 hours ago
@izzah_bahari Profile picture

@izzah_bahari

OFFICIAL!

Topup RM50 diberikan khairat kematian RM2,000 percuma

Topup RM30 diberikan khairat kematian RM1,000 percuma

Selepas ini, hanya topup bulanan RM30 pun sudah layak untuk menerima Khairat Kematian percuma dari Syarikat.

Ini adalah hadiah kepada semua ahli keluarga Tone yang setia menggunakan simkad TONE WOW.

Sebarkan berita baik ini.

Jom ubah untuk berubah.. 📲 www.wasap.my/60108023718/nakdaftarTW
📲 www.wasap.my/60108023718/nakdaftarTW
📲 www.wasap.my/60108023718/nakdaftarTW

WE ALWAYS SERVE YOU BETTER

#izzahkuWoW #simkadbergaji #simkadjutawan #surirumahbergaji #ToneExcel #TonePlus #tonewow #prepaidthatpays #10YearsOfTONE
#ISP161019s

OFFICIAL!

Topup RM50 diberikan khairat kematian RM2,000 percuma

Topup RM30 diberikan khairat kematian RM1,000 percuma

Selepas ini, hanya topup bulanan RM30 pun sudah layak untuk menerima Khairat Kematian percuma dari Syarikat.

Ini adalah hadiah kepada semua ahli keluarga Tone yang setia menggunakan simkad TONE WOW.

Sebarkan berita baik ini.

Jom ubah untuk berubah.. 📲 www.wasap.my/60108023718/nakdaftarTW
📲 www.wasap.my/60108023718/nakdaftarTW
📲 www.wasap.my/60108023718/nakdaftarTW

WE ALWAYS SERVE YOU BETTER

#izzahkuWoW #simkadbergaji #simkadjutawan #surirumahbergaji #ToneExcel #TonePlus #tonewow #prepaidthatpays #10YearsOfTONE
#ISP161019s
44 14 13 hours ago
@barangbaby.mijafina Profile picture

@barangbaby.mijafina

Terima kasih banyak atas belian. Moga item belian memberi keselesaan pada si manja😍😍
.
Item: BW6968 WALKER
.
.
whatsapp fyna utk order, 0193124934
Atau
Klik link yg tertera di ruangan bio

Terima kasih banyak atas belian. Moga item belian memberi keselesaan pada si manja😍😍
.
Item: BW6968 WALKER
.
.
whatsapp fyna utk order, 0193124934
Atau
Klik link yg tertera di ruangan bio
57 1 14 hours ago
@barangbaby.mijafina Profile picture

@barangbaby.mijafina

❤️ FORWARD FACING SEAT ❤️
.
.
Brand: Otomo
Code: BF2300 booster seat
.
.
➡️➡️ harga offer: rm70!!
Free Postage Semenanjung!
🚚 (sabah/sarawak +rm10)
.
.
🍊 Sesuai utk berat kanak2 15-36kg. Kebiasaan sesuai utk kanak2 yg berumur 3 hingga 12 tahun mengikut pembesarannya.
🍊 Kelebihan booster seat ini memudahkan kanak2 utk melihat pandangan luar.
🍊 Didatangi dgn 3 warna MERAH,GREY,BIRU.
🍊 Menjadi booster seat pilihan kpd ibu bapa kerana material kerusi yg lembut dn selesa utk kanak2
.
.
👇👇👇
color:
red
grey
green
.
➡ berat item: 0.9kg
➡ berat lepas packing: 2.4kg
.
🔰ukuran packing (P x L x T) : 46X40X21
.
.
whatsapp fyna 0193124934 utk confirmation stock
www.wasap.my/60193124934/BF2300booster

❤️ FORWARD FACING SEAT ❤️
.
.
Brand: Otomo
Code: BF2300 booster seat
.
.
➡️➡️ harga offer: rm70!!
Free Postage Semenanjung!
🚚 (sabah/sarawak +rm10)
.
.
🍊 Sesuai utk berat kanak2 15-36kg. Kebiasaan sesuai utk kanak2 yg berumur 3 hingga 12 tahun mengikut pembesarannya.
🍊 Kelebihan booster seat ini memudahkan kanak2 utk melihat pandangan luar.
🍊 Didatangi dgn 3 warna MERAH,GREY,BIRU.
🍊 Menjadi booster seat pilihan kpd ibu bapa kerana material kerusi yg lembut dn selesa utk kanak2
.
.
👇👇👇
color:
red
grey
green
.
➡ berat item: 0.9kg
➡ berat lepas packing: 2.4kg
.
🔰ukuran packing (P x L x T) : 46X40X21
.
.
whatsapp fyna 0193124934 utk confirmation stock
www.wasap.my/60193124934/BF2300booster
59 1 14 hours ago
@onexox.simcard.jimat Profile picture

@onexox.simcard.jimat

.
Kredit banyak sebab terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian?
.
Tukar ke ONEXOX Prepaid
.
Dapat tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Sesuai untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, emak ayah, anak di asrama, simkad untuk gps
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #xoxmobile #redone #tonewow #smartpas #xoxmalaysia #xoxhappyhour

.
Kredit banyak sebab terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian?
.
Tukar ke ONEXOX Prepaid
.
Dapat tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Sesuai untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, emak ayah, anak di asrama, simkad untuk gps
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #xoxmobile #redone #tonewow #smartpas #xoxmalaysia #xoxhappyhour
10 0 14 hours ago
@norausamah_tonewow Profile picture

@norausamah_tonewow

Jangan lupa kawan-kawan, malam ini! 🧐
Dengarkan Preview Program Kebebasan kewangan bersama Mejar Riad, bukan Mejar biasa-biasa. Ini Mejar banyak ilmu dan pengalaman.

Datang dengar je dulu... mana tau yang dicari-cari tu di sini.
jomm..! ⚠️INGAT⚠️ 📅 Rabu 16 Oktober 2019,
⌚8:30 malam
🏢TONE HQ, Sri Petaling! 📍 http://bit.ly/2lSU28G 💵Top Up LuckyDraw!🎉
Top Up di HQ pada malam preview untuk peluang memenangi hadiah wang tunai kawan-kawan.🥳 #Preview #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

Jangan lupa kawan-kawan, malam ini! 🧐
Dengarkan Preview Program Kebebasan kewangan bersama Mejar Riad, bukan Mejar biasa-biasa. Ini Mejar banyak ilmu dan pengalaman.

Datang dengar je dulu... mana tau yang dicari-cari tu di sini.
jomm..! ⚠️INGAT⚠️ 📅 Rabu 16 Oktober 2019,
⌚8:30 malam
🏢TONE HQ, Sri Petaling! 📍 http://bit.ly/2lSU28G 💵Top Up LuckyDraw!🎉
Top Up di HQ pada malam preview untuk peluang memenangi hadiah wang tunai kawan-kawan.🥳 #Preview #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan
7 0 14 hours ago
@tonewow_klang Profile picture

@tonewow_klang

Bedezzuupppp..! Begitulah perginya mereka yang baru mencapai Auto Upgrade, kengkawan.. Semangatnya tinggi, Insentifnya pun hebat. Mereka yang mencapai, pastinya tidak berpaling ke belakang dan terus maju ke hadapan. Ia bukan sesuatu yang tinggi tidak tergapai, kengkawann.. Syaratnya mudah, cuma perlu sedikit perancangan dan teruskan menaja, anda pasti dapat. Apa tunggu lagi..?! Jom, merokett…!🚀🚀🚀 Senarai Pencapai Terkini: http://bit.ly/2kPANN6

#TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays #AutoUpgrade #Meroket

Bedezzuupppp..! Begitulah perginya mereka yang baru mencapai Auto Upgrade, kengkawan.. Semangatnya tinggi, Insentifnya pun hebat. Mereka yang mencapai, pastinya tidak berpaling ke belakang dan terus maju ke hadapan. Ia bukan sesuatu yang tinggi tidak tergapai, kengkawann.. Syaratnya mudah, cuma perlu sedikit perancangan dan teruskan menaja, anda pasti dapat. Apa tunggu lagi..?! Jom, merokett…!🚀🚀🚀 Senarai Pencapai Terkini: http://bit.ly/2kPANN6

#TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays #AutoUpgrade #Meroket
2 0 16 hours ago
@pregnant_program Profile picture

@pregnant_program

Tanjungpandan, Sumatera Selatan, Indonesia

NANTI NYESEL LOH, HABIS PROGRAM KOK HASILNYA 2 STRIP MERAH.
Iyah bunda, jangan konsultasi ke kami. Nanti bisa bisa bunda dapat hasil 2 garis merah. Program kami ini cuma program biasa, cuma pakek cara alami saja.
Program yang baru dicoba ribuan bunda saja. Baru ribuan yang positif, dan sudah punya anak sekarang. Pokoknya, bunda jangan coba deh program dari kami. HASILNYA PALING CUMA 2 GARIS MERAH SAJA. :) Tapi, kalau bunda yang berminat mencoba, boleh banget.
Langsung saja hubungi:
Follow
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 Wa. 082244813630
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#love
#lifestyle #bakso
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimon
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram #pengusahamuda
#syukurselalu

NANTI NYESEL LOH, HABIS PROGRAM KOK HASILNYA 2 STRIP MERAH. 
Iyah bunda, jangan konsultasi ke kami. Nanti bisa bisa bunda dapat hasil 2 garis merah. Program kami ini cuma program biasa, cuma pakek cara alami saja. 
Program yang baru dicoba ribuan bunda saja. Baru ribuan yang positif, dan sudah punya anak sekarang. Pokoknya, bunda jangan coba deh program dari kami. HASILNYA PALING CUMA 2 GARIS MERAH SAJA. :) Tapi, kalau bunda yang berminat mencoba, boleh banget. 
Langsung saja hubungi: 
Follow
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 Wa. 082244813630 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#love
#lifestyle#bakso
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimon
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
#ajimaura #terapiinstagram #pengusahamuda
#syukurselalu
65 0 16 hours ago
@wanita.hamil.id Profile picture

@wanita.hamil.id

Jakarta, Indonesia

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann

Follow:
@wanita.hamil.id
@wanita.hamil.id
@wanita.hamil.id
@wanita.hamil.id
@wanita.hamil.id 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :+6285608076899. . .
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#wanita.hamil.id
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann

Follow: 
@wanita.hamil.id 
@wanita.hamil.id 
@wanita.hamil.id 
@wanita.hamil.id 
@wanita.hamil.id 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :+6285608076899. . . 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#wanita.hamil.id
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
268 2 17 hours ago
@liya.zaidi.empire Profile picture

@liya.zaidi.empire

OFFICIAL!
.
.
Topup RM50 diberikan khairat kematian RM2,000 percuma
.
.
Topup RM30 diberikan khairat kematian RM1,000 percuma
.
.
Selepas ini, hanya topup bulanan RM30 pun sudah layak untuk menerima Khairat Kematian percuma dari Syarikat.
.
.
Ini adalah hadiah kepada semua ahli keluarga Tone yang setia menggunakan simkad Tonewow.
.
.
Sebarkan berita baik ini.
.
.
#toneexcel #tonewow #simkadluarbiasa #Digi

OFFICIAL!
.
.
Topup RM50 diberikan khairat kematian RM2,000 percuma
.
.
Topup RM30 diberikan khairat kematian RM1,000 percuma
.
.
Selepas ini, hanya topup bulanan RM30 pun sudah layak untuk menerima Khairat Kematian percuma dari Syarikat.
.
.
Ini adalah hadiah kepada semua ahli keluarga Tone yang setia menggunakan simkad Tonewow.
.
.
Sebarkan berita baik ini.
.
.
 #toneexcel #tonewow #simkadluarbiasa #Digi
11 0 19 hours ago
Buat macam-macam bisnes tak jadi? bukan salah bisnes tu tak power, bukan salah orang lain, tapi OTAK dia tak UPGRADE.
.
.
www.SyakirinSyak.com
.
.
Lawati Instagram saya. Tekan sini: @syakirinsyak atau www.instagram.com/syakirinsyak
.
.
#syakirinsyak #Tonewow #Toneexcel #Toneplus #Tonegroup #mmguia #prepaidthatpays #passiveincome #pendapatanpasif #tiktok #maluapabossku #simkad #iphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #simkadbuatduit #simkadajaib #simkadmurah #umobile #bisnesdarirumah #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnestopup #jutawanapps #buatduit #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone
22 0 19 hours ago
@myprogrambaby Profile picture

@myprogrambaby

Jakarta Pusat(kemayoran)

Kista adalah tumor jinak yg trbungkus selaput jaringan dn berisi cairan, bs tumbuh di rahim, sal telur, indung telur. Wanita dg kista bs tetap hamil tp susah, krn kista akan mnghalangi jlan ketemunya sperma dn sel telur, bgaimana bs cepat hamil klo jlnnya aja dihalangi.
Andaikata bs hamil mk kehamilan beresiko, jika kista yg kuat mk akn trjadi keguguran, jk janin yg kuat maka nutrisi slama hamil akan berebut antara janin dn kistanya. . .
Follow:
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person:
Http://www.wasap.my/+6283835731500 . . .
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#myprogrambaby
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar

Kista adalah  tumor jinak yg trbungkus selaput jaringan dn berisi cairan, bs tumbuh di rahim, sal telur, indung telur. Wanita dg kista bs tetap hamil tp susah, krn kista akan mnghalangi jlan ketemunya sperma dn sel telur, bgaimana bs cepat hamil klo jlnnya aja dihalangi. 
Andaikata bs hamil mk kehamilan beresiko, jika kista yg kuat mk akn trjadi keguguran, jk janin yg kuat maka nutrisi slama hamil akan berebut antara janin dn kistanya. . . 
Follow: 
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person: 
Http://www.wasap.my/+6283835731500 . . . 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#myprogrambaby
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
43 0 20 hours ago
@barangbaby.mijafina Profile picture

@barangbaby.mijafina

Issshhh, jangan laa masuk mulut.. kotor laaaahh!! 😟

Hehe, kita mesti tertekan je setiap kali dia masuk mulut kan? Tapi tau tak sebenarnya masa dalam rahim ibu lagi dia dah masukkan kaki dalam mulut dah.
.
Cuma, lepas dah lahir.. lebih kurang 4 bulan dan keatas dia dah pandai masuk kaki kat mulut balik.. sebenarnya, proses ni sangat bagus untuk baby comel kita tau.
.
Apa yang bagusnya?
1. Dia dah mula pandai control kaki dan tangan, motor skills nya makin bagus.
2. Sebenarnya, ni salah satu 'tether' dia. Baby dah mula sedia untuk terima makanan pejal dah. Dan ini salah satu cara dia nak redakan gatal gusi nak tumbuh gigi tu.
3. Baby akan lebih tenang dan selesa macam tu.
.
Soo tak perlu lah tarik keluar kaki baby kat mulut dia tu.. sebenarnya sangat bagus untuk baby tu sendiri.
.
Tapiiiiii ada orang-orang tua kata, kalau baby masuk mulut tu.. 'Baby nak dapat adik dah ni'.. hehe.. 😆😆
.
Soo apa lagi, mak ayah.. dah ada tanda2 tu... cepat-cepat laaa yaa.. 🤣
.
.
Credit to: @guzelbabyhq

Issshhh, jangan laa masuk mulut.. kotor laaaahh!! 😟

Hehe, kita mesti tertekan je setiap kali dia masuk mulut kan? Tapi tau tak sebenarnya masa dalam rahim ibu lagi dia dah masukkan kaki dalam mulut dah.
.
Cuma, lepas dah lahir.. lebih kurang 4 bulan dan keatas dia dah pandai masuk kaki kat mulut balik.. sebenarnya, proses ni sangat bagus untuk baby comel kita tau.
.
Apa yang bagusnya? 
1. Dia dah mula pandai control kaki dan tangan, motor skills nya makin bagus. 
2. Sebenarnya, ni salah satu 'tether' dia. Baby dah mula sedia untuk terima makanan pejal dah. Dan ini salah satu cara dia nak redakan gatal gusi nak tumbuh gigi tu. 
3. Baby akan lebih tenang dan selesa macam tu.
.
Soo tak perlu lah tarik keluar kaki baby kat mulut dia tu.. sebenarnya sangat bagus untuk baby tu sendiri.
.
Tapiiiiii ada orang-orang tua kata, kalau baby masuk mulut tu.. 'Baby nak dapat adik dah ni'.. hehe.. 😆😆
.
Soo apa lagi, mak ayah.. dah ada tanda2 tu... cepat-cepat laaa yaa.. 🤣
.
.
Credit to: @guzelbabyhq
64 1 20 hours ago
@barangbaby.mijafina Profile picture

@barangbaby.mijafina

❤️ FORWARD FACING SEAT ❤️
.
.
Brand: Little One
Code: CSF booster seat
.
.
➡️➡️ harga offer: rm67 !!
Free Postage Semenanjung!
🚚 (sabah/sarawak +rm10)
.
.
🍏 Sesuai utk berat kanak2 15-36kg. Kebiasaan sesuai utk kanak2 yg berumur 3 hingga 12 tahun mengikut pembesarannya.
🍏 Kelebihan booster seat ini memudahkan kanak2 utk melihat pandangan luar.
🍏 Didatangi dgn 3 warna MERAH,PURPLE,BIRU.
🍏 Menjadi booster seat pilihan kpd ibu bapa kerana material kerusi yg lembut dn selesa utk kanak2.
.
.
👇👇👇
color:
red
blue
purple
.
➡ berat item: 1.1kg
➡ berat lepas packing: 2kg
.
🔰ukuran packing (P x L x T) : 46X40X21
.
.
whatsapp fyna 0193124934 utk confirmation stock
www.wasap.my/60193124934/CSFboosterseat

❤️ FORWARD FACING SEAT ❤️
.
.
Brand: Little One
Code: CSF booster seat
.
.
➡️➡️ harga offer: rm67 !!
Free Postage Semenanjung!
🚚 (sabah/sarawak +rm10)
.
.
🍏 Sesuai utk berat kanak2 15-36kg. Kebiasaan sesuai utk kanak2 yg berumur 3 hingga 12 tahun mengikut pembesarannya.
🍏 Kelebihan booster seat ini memudahkan kanak2 utk melihat pandangan luar.
🍏 Didatangi dgn 3 warna MERAH,PURPLE,BIRU.
🍏 Menjadi booster seat pilihan kpd ibu bapa kerana material kerusi yg lembut dn selesa utk kanak2.
.
.
👇👇👇
color:
red
blue
purple
.
➡ berat item: 1.1kg
➡ berat lepas packing: 2kg
.
🔰ukuran packing (P x L x T) : 46X40X21
.
.
whatsapp fyna 0193124934 utk confirmation stock
www.wasap.my/60193124934/CSFboosterseat
73 1 15 October, 2019
@progmil_herbal_be Profile picture

@progmil_herbal_be

😍😍😍😍 🌼Bagi pasangan yg sudah lama menikah dan belum juga dapet momongan 😁 udah kemana" dan keluarin uang banyak tp hasil nol, yukk segera buruan konsulkan kehamilan anda dan keluhan lainnya. 💐
WA :085733181124 "GRATIS"
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#pilihantepat_promilcepat03
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram
#syukurselalu

😍😍😍😍 🌼Bagi pasangan yg sudah lama menikah dan belum juga dapet momongan 😁 udah kemana" dan keluarin uang banyak tp hasil nol, yukk segera buruan konsulkan kehamilan anda dan keluhan lainnya. 💐 
WA :085733181124 "GRATIS" 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#pilihantepat_promilcepat03
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram 
#syukurselalu
10 0 15 October, 2019
@progmil_herbal_be Profile picture

@progmil_herbal_be

😍 *LAGI LAGI REAL NEW TESTIMONI*😍 🤱 *🅑🅔🅡🅗🅐🅢🅘🅛 🅗🅐🅜🅘🅛* 🤱 *Tgl, 15 Oktober 2019*
Kabar bahagia, lagi-lagi bunda kami mendapat kado terindah dari Tuhan dengan hasil garis 2 merah🙂

Nama : *Bunda* *septi*
Alamat : *Kendal*, *Jawa tengah*
Keluhan : *Sperma encer dan haid tidak lancar, kecapek an dan perokok aktif*
Lama konsumsi: 25 hari ☘ *Berhasil positif dengan 1 terapy herbal BEE*

Dengan sekian banyaknya testi akan keampuhan herbal BEE, masihkah bunda enggan mengeluarkan materi yg memang terbilang tidak sedikit.
Namun, itu semua hanya untuk menghadirkan sang buah hati ayah bunda 😘 *Yuk bunda, maksimalkan promil bunda bersama kami, buang semua ragu di benak & hati bunda, YAKINKAN diri bunda bahwa bunda juga bisa seperti beliau yg lebih dulu POSITIF 👪* *Salam ✌ garis merah💏* #terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#pilihantepat_promilcepat03
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram
#syukurselalu

😍 *LAGI LAGI REAL NEW TESTIMONI*😍 🤱 *🅑🅔🅡🅗🅐🅢🅘🅛 🅗🅐🅜🅘🅛* 🤱 *Tgl, 15 Oktober 2019* 
Kabar bahagia, lagi-lagi bunda kami mendapat kado terindah dari Tuhan dengan hasil garis 2 merah🙂

Nama : *Bunda* *septi*
Alamat : *Kendal*, *Jawa tengah*
Keluhan : *Sperma encer dan haid tidak lancar, kecapek an dan perokok aktif* 
Lama konsumsi: 25 hari ☘ *Berhasil positif dengan 1 terapy herbal BEE*

Dengan sekian banyaknya testi akan keampuhan herbal BEE, masihkah bunda enggan mengeluarkan materi yg memang terbilang tidak sedikit.
Namun, itu semua hanya untuk menghadirkan sang buah hati ayah bunda 😘 *Yuk bunda, maksimalkan promil bunda bersama kami, buang semua ragu di benak & hati bunda, YAKINKAN diri bunda bahwa bunda juga bisa seperti beliau yg lebih dulu POSITIF 👪* *Salam ✌ garis merah💏* #terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#pilihantepat_promilcepat03
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram 
#syukurselalu
7 0 15 October, 2019
@onexox.simcard.jimat Profile picture

@onexox.simcard.jimat

.
Kredit selalu hilang?
.
Jom try ONEXOX
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #xoxmobile #redone #tonewow #smartpas #xoxmalaysia #xoxhappyhour

.
Kredit selalu hilang?
.
Jom try ONEXOX
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #xoxmobile #redone #tonewow #smartpas #xoxmalaysia #xoxhappyhour
8 0 15 October, 2019
@pregnant_program Profile picture

@pregnant_program

Tanjungpandan, Sumatera Selatan, Indonesia

-
Beruntunglah pasangan yang belum lama menikah istri langsung HAMIL,
Sementara ada banyak pasutri lain yang sudah bertahun-tahun menikah tak kunjung mendapatkan momongan.
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Untuk bunda yg menantikan kehamilan, tetap semangat terus ikhtiar, do'a dan tawakal. Segera konsultasikan keluhan bapak/ibu.
___________
Follow
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 Wa. 082244813630
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#love
#lifestyle #bakso
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimon
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram #pengusahamuda
#syukurselalu

-
Beruntunglah pasangan yang belum lama menikah istri langsung HAMIL,
Sementara ada banyak pasutri lain yang sudah bertahun-tahun menikah tak kunjung mendapatkan momongan.
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Untuk bunda yg menantikan kehamilan, tetap semangat terus ikhtiar, do'a dan tawakal. Segera konsultasikan keluhan bapak/ibu.
___________
Follow
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 Wa. 082244813630 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#love
#lifestyle#bakso
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimon
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
#ajimaura #terapiinstagram #pengusahamuda
#syukurselalu
78 0 15 October, 2019
@linda_inda_j Profile picture

@linda_inda_j

Bajet 2020 negara dah di bentang. Bajet 2020 kita pulak?
Masih berkira-kira setiap hujung bulan? Mencari punca pendapatan sampingan? atau sedang mencari pendapatan pasif yang solid dan memberi pulangan setimpal dengan usaha kita? Jemput hadir pada Rabu malam ini!
Dengarkan Preview Program Kebebasan kewangan bersama Mejar Riad, bukan mejar biasa-biasa. Ini mejar. Banyak ilmu dan pengalaman.

Datang dengar je dulu... mana tau yang di cari-cari tu di sini.
jomm..! ⚠️INGAT⚠️ 📅 Rabu 16 Oktober 2019,
⌚8:30 malam
🏢TONE HQ, Sri Petaling! 📍 http://bit.ly/2lSU28G 💵Top Up LuckyDraw!🎉
Top Up di HQ pada malam preview untuk peluang memenangi hadiah wang tunai kawan-kawan.🥳 #Preview #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

Bajet 2020 negara dah di bentang. Bajet 2020 kita pulak?
Masih berkira-kira setiap hujung bulan? Mencari punca pendapatan sampingan? atau sedang mencari pendapatan pasif yang solid dan memberi pulangan setimpal dengan usaha kita? Jemput hadir pada Rabu malam ini! 
Dengarkan Preview Program Kebebasan kewangan bersama Mejar Riad, bukan mejar biasa-biasa. Ini mejar. Banyak ilmu  dan pengalaman.

Datang dengar je dulu... mana tau yang di cari-cari tu di sini. 
jomm..! ⚠️INGAT⚠️ 📅 Rabu 16 Oktober 2019,
⌚8:30 malam
🏢TONE HQ, Sri Petaling! 📍 http://bit.ly/2lSU28G 💵Top Up LuckyDraw!🎉
Top Up di HQ pada malam preview untuk peluang memenangi hadiah wang tunai kawan-kawan.🥳 #Preview #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan
6 0 15 October, 2019
@program.hamil.alami Profile picture

@program.hamil.alami

Jakarta, Indonesia

Pertama izinkan kami menjelaskan tentang siklus haid yang normal. Siklus menstruasi normalnya berkisar antara 21-35 hari dan berlangsung selama 3-7 hari. Bila siklus haid tidak teratur, maka sebaiknya Anda memeriksakan diri ke dokter spesialis kebidanan dan kandungan untuk mengetahui penyebab dari siklus haid Anda yang tidak teratur.

Adapun siklus menstruasi tidak teratur umumnya terjadi akibat gangguan keseimbangan hormonal, yang dapat disebabkan oleh beberapa keadaan, antara lain:

1. Pada 3-5 tahun pertama setelah haid pertama
2. Pasien dengan gangguan makan (seperti anorexia nervosa, bulimia)
3. Pasien dengan indeks massa tubuh (IMT) > 30
4. Malnutrisi (kurang gizi)
5. Stres psikologis
6. Atlet
7. Kekurangan vitamin K
8. Penggunaan obat-obatan tertentu
9. Kelainan pembekuan darah
10.Gangguan hormon tiroid
11.Dan lain sebagainya

Selain gangguan hormonal, dapat juga terjadi gangguan organ kandungan. Untuk memastikannya, dapat dilakukan pemeriksaan USG kandungan.

Follow:
@program.hamil.alami
@griyapregnant
🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, program hamil (privasi terjaga) & hiburan bayi.
️✔ contact person :
📲WhatsApp: +6289627159647
#regrann
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#myprogrambaby
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar

Pertama izinkan kami menjelaskan tentang siklus haid yang normal. Siklus menstruasi normalnya berkisar antara 21-35 hari dan berlangsung selama 3-7 hari. Bila siklus haid tidak teratur, maka sebaiknya Anda memeriksakan diri ke dokter spesialis kebidanan dan kandungan untuk mengetahui penyebab dari siklus haid Anda yang tidak teratur.

Adapun siklus menstruasi tidak teratur umumnya terjadi akibat gangguan keseimbangan hormonal, yang dapat disebabkan oleh beberapa keadaan, antara lain:

1. Pada 3-5 tahun pertama setelah haid pertama
2. Pasien dengan gangguan makan (seperti anorexia nervosa, bulimia)
3. Pasien dengan indeks massa tubuh (IMT) > 30
4. Malnutrisi (kurang gizi)
5. Stres psikologis
6. Atlet
7. Kekurangan vitamin K
8. Penggunaan obat-obatan tertentu
9. Kelainan pembekuan darah
10.Gangguan hormon tiroid
11.Dan lain sebagainya

Selain gangguan hormonal, dapat juga terjadi gangguan organ kandungan. Untuk memastikannya, dapat dilakukan pemeriksaan USG kandungan.

Follow: 
@program.hamil.alami
@griyapregnant
🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, program hamil (privasi terjaga) & hiburan bayi.
️✔ contact person :
📲WhatsApp: +6289627159647 
#regrann
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#myprogrambaby
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
8 0 15 October, 2019
@arifraihan98 Profile picture

@arifraihan98

Hai, hai, haii.. TONE datang lagi dengan hadiah wang tunai dan percutian ekslusif ke Guangzhou, China. Syarat layak pun senang pulak tu.. Buat Top Up pun layak, taja orang pun layak.. Lagi best, pada yang banyak Member ID, setiap ID anda yang buat Top Up atau penajaan juga akan dikira. Perghh.. apegiler?! Jadi, kengkawan.. orang dah nak bagi, buat sajaa..! Tak kira yang mana pun, duit atau percutian, Admin nak tengok korang memang besar! Top Uppp… Tajaaaa…! Info lanjut di: http://bit.ly/2pZ9KBe

#TopUpTajaBanyak2 #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

#Arifraihan #rm10murahwei
📲 whatsapp 01113323412

Agent Simkad #TonewowPekan #Pekan #Pahang #Tonewow #ToneGroup

https://BusinessModalRendahPunya.wasap.my

Hai, hai, haii.. TONE datang lagi dengan hadiah wang tunai dan percutian ekslusif ke Guangzhou, China. Syarat layak pun senang pulak tu.. Buat Top Up pun layak, taja orang pun layak.. Lagi best, pada yang banyak Member ID, setiap ID anda yang buat Top Up atau penajaan juga akan dikira. Perghh.. apegiler?! Jadi, kengkawan.. orang dah nak bagi, buat sajaa..! Tak kira yang mana pun, duit atau percutian, Admin nak tengok korang memang besar! Top Uppp… Tajaaaa…! Info lanjut di: http://bit.ly/2pZ9KBe

#TopUpTajaBanyak2 #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

#Arifraihan #rm10murahwei
📲 whatsapp 01113323412

Agent Simkad #TonewowPekan #Pekan #Pahang #Tonewow #ToneGroup

https://BusinessModalRendahPunya.wasap.my
6 0 15 October, 2019
@bahrum_tonewow4u Profile picture

@bahrum_tonewow4u

Hai, hai, haii.. TONE datang lagi dengan hadiah wang tunai dan percutian ekslusif ke Guangzhou, China. Syarat layak pun senang pulak tu.. Buat Top Up pun layak, taja orang pun layak.. Lagi best, pada yang banyak Member ID, setiap ID anda yang buat Top Up atau penajaan juga akan dikira. Perghh.. apegiler?! Jadi, kengkawan.. orang dah nak bagi, buat sajaa..! Tak kira yang mana pun, duit atau percutian, Admin nak tengok korang memang besar! Top Uppp… Tajaaaa…! Info lanjut di: http://bit.ly/2pZ9KBe

#TopUpTajaBanyak2 #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

Hai, hai, haii.. TONE datang lagi dengan hadiah wang tunai dan percutian ekslusif ke Guangzhou, China. Syarat layak pun senang pulak tu.. Buat Top Up pun layak, taja orang pun layak.. Lagi best, pada yang banyak Member ID, setiap ID anda yang buat Top Up atau penajaan juga akan dikira. Perghh.. apegiler?! Jadi, kengkawan.. orang dah nak bagi, buat sajaa..! Tak kira yang mana pun, duit atau percutian, Admin nak tengok korang memang besar! Top Uppp… Tajaaaa…! Info lanjut di: http://bit.ly/2pZ9KBe

#TopUpTajaBanyak2 #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan
3 0 15 October, 2019
@elyana_amer Profile picture

@elyana_amer

Hai, hai, haii.. TONE datang lagi dengan hadiah wang tunai dan percutian ekslusif ke Guangzhou, China. Syarat layak pun senang pulak tu.. Buat Top Up pun layak, taja orang pun layak.. Lagi best, pada yang banyak Member ID, setiap ID anda yang buat Top Up atau penajaan juga akan dikira. Perghh.. apegiler?! Jadi, kengkawan.. orang dah nak bagi, buat sajaa..! Tak kira yang mana pun, duit atau percutian, Admin nak tengok korang memang besar! Top Uppp… Tajaaaa…! Info lanjut di: http://bit.ly/2pZ9KBe

#TopUpTajaBanyak2 #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

Hai, hai, haii.. TONE datang lagi dengan hadiah wang tunai dan percutian ekslusif ke Guangzhou, China. Syarat layak pun senang pulak tu.. Buat Top Up pun layak, taja orang pun layak.. Lagi best, pada yang banyak Member ID, setiap ID anda yang buat Top Up atau penajaan juga akan dikira. Perghh.. apegiler?! Jadi, kengkawan.. orang dah nak bagi, buat sajaa..! Tak kira yang mana pun, duit atau percutian, Admin nak tengok korang memang besar! Top Uppp… Tajaaaa…! Info lanjut di: http://bit.ly/2pZ9KBe

#TopUpTajaBanyak2 #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan
1 0 15 October, 2019
@onexox.simcard.jimat Profile picture

@onexox.simcard.jimat

.
Jarang buat call pun boleh beli
.
Sebab boleh simpan atau boleh transfer dekat emak, ayah, anak²
.
Season Pass hari ni
.
333 minit masa berbual + 500MB @ RM30
.
Kurang daripada 9 sen seminit ke semua talian dengan ONEXOX!
.
Kenapa masih guna yang mahal?
.
Guna sampai habis
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #tonewow #redone

.
Jarang buat call pun boleh beli
.
Sebab boleh simpan atau boleh transfer dekat emak, ayah, anak²
.
Season Pass hari ni
.
333 minit masa berbual + 500MB @ RM30
.
Kurang daripada 9 sen seminit ke semua talian dengan ONEXOX!
.
Kenapa masih guna yang mahal?
.
Guna sampai habis
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #tonewow #redone
4 0 15 October, 2019
@mypregnantprogram Profile picture

@mypregnantprogram

Kemayoran-JakartaPusat

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann

Follow:
@mypregnantprogram
@mypregnantprogram
@mypregnantprogram
@mypregnantprogram 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person:
Http://www.wasap.my/+6283835731500 . . .
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#myprogrambaby
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann

Follow: 
@mypregnantprogram
@mypregnantprogram
@mypregnantprogram
@mypregnantprogram 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person: 
Http://www.wasap.my/+6283835731500 . . . 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#myprogrambaby
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
7 0 15 October, 2019
@pregnant_program Profile picture

@pregnant_program

Tanjungpandan, Sumatera Selatan, Indonesia

Baiklah bunda dsini Banyak faktor bunda yg mmpengaruhi kualitas sperma ya bun sperti kecapekan,pegadang,jrng olhraga ,perokok dll bund pdhal sperma mrupakan peran utama dlm proses pembuahan dn kehamilan bund.
Dampak sperma encer adalah tidak sampainya sperma ke sel telur yang dapat menghambat proses terjadinya kehamilan (konsepsi). Dampak Sperma Encer Ini dikarenakan sperma tidak bisa bergerak dengan lincah menuju sel telur.

Follow
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 Wa. 082244813630
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#love
#lifestyle #bakso
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimon
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram #pengusahamuda
#syukurselalu

Baiklah bunda dsini Banyak faktor bunda yg mmpengaruhi kualitas sperma ya bun sperti kecapekan,pegadang,jrng olhraga ,perokok dll bund pdhal sperma mrupakan peran utama dlm proses pembuahan dn kehamilan bund. 
Dampak sperma encer adalah tidak sampainya sperma ke sel telur yang dapat menghambat proses terjadinya kehamilan (konsepsi). Dampak Sperma Encer  Ini dikarenakan sperma tidak bisa bergerak dengan lincah menuju sel telur.

Follow
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 Wa. 082244813630 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#love
#lifestyle#bakso
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimon
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
#ajimaura #terapiinstagram #pengusahamuda
#syukurselalu
47 0 15 October, 2019

Top #toneexcel posts

@izzah_bahari Profile picture

@izzah_bahari

Selamat Malam

Nak bagi tahu ni... 😍
.
.
.
Salam sejahtera semua. Jom sertai mini-kempen terbaru kami yang bersempena dengan bulan Kemerdekaan ini – Bonanza Emas Merdeka TONE. Ianya mudah dan santai sahaja. Anda cuma perlu melakukan Top Up dan anda akan menerima tiket cabutan bertuah.
Top Up
RM30 = 1 tiket,
RM50 = 2 tiket dan
RM100 = 5 tiket.
Kempen adalah dari 21hb Ogos sehingga 31hb Ogos 2019. Selamat maju jaya kami ucapkan, semoga anda salah seorang pemenang plak emas eksklusif ini. Zaaasss…! #BonanzaEmasMerdekaTONE #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays
#simkadbergaji #simkadjutawan #izzahkuWoW
#teamAFviral08912

Selamat Malam

Nak bagi tahu ni... 😍
.
.
.
Salam sejahtera semua. Jom sertai mini-kempen terbaru kami yang bersempena dengan bulan Kemerdekaan ini – Bonanza Emas Merdeka TONE. Ianya mudah dan santai sahaja. Anda cuma perlu melakukan Top Up dan anda akan menerima tiket cabutan bertuah. 
Top Up 
RM30 = 1 tiket, 
RM50 = 2 tiket dan 
RM100 = 5 tiket. 
Kempen adalah dari 21hb Ogos sehingga 31hb Ogos 2019. Selamat maju jaya kami ucapkan, semoga anda salah seorang pemenang plak emas eksklusif ini. Zaaasss…! #BonanzaEmasMerdekaTONE #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays
#simkadbergaji #simkadjutawan #izzahkuWoW
#teamAFviral08912
148 24 21 August, 2019
@izzah_bahari Profile picture

@izzah_bahari

Hanya topup sahaja layak menang plak emas Ekslusif ini.. Topup rm30 =1 tiket
Topup rm50 =2 tiket
Topup rm100 =5 tiket

Jom Sertai kami Daftar rm10 jew

Dapatkan ID utk join #tiketcabutanbertuah

#bonaanzaEmasMerdekaTONE #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays #simkadbergaji #simkadjutawan #izzahkuWoW #teamAFviral08917

Hanya topup sahaja layak menang plak emas Ekslusif ini.. Topup rm30 =1 tiket
Topup rm50 =2 tiket
Topup rm100 =5 tiket

Jom Sertai kami Daftar rm10 jew

Dapatkan ID utk join #tiketcabutanbertuah

#bonaanzaEmasMerdekaTONE #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays #simkadbergaji #simkadjutawan #izzahkuWoW #teamAFviral08917
147 26 22 August, 2019
@wanita.hamil.id Profile picture

@wanita.hamil.id

Jakarta, Indonesia

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann

Follow:
@wanita.hamil.id
@wanita.hamil.id
@wanita.hamil.id
@wanita.hamil.id
@wanita.hamil.id 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :+6285608076899. . .
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#wanita.hamil.id
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann

Follow: 
@wanita.hamil.id 
@wanita.hamil.id 
@wanita.hamil.id 
@wanita.hamil.id 
@wanita.hamil.id 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :+6285608076899. . . 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#wanita.hamil.id
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
1,378 11 15 October, 2019
@pregnant_program Profile picture

@pregnant_program

Nunukan, Kalimantan Timur, Indonesia

😍😍😍 Semoga yang like dan komen amin dan Sedang menjalankan tahapan promil, bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . .
Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS/KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG - ULANG
PCOS
ENDOMETRIOSIS
VERIKOKEL
TORCH ( virus/bakteri )
MASALAH SPERMA, DLL

kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS/KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG - ULANG
PCOS
ENDOMETRIOSIS
VERIKOKEL
TORCH ( virus/bakteri )
MASALAH SPERMA, DLL

kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS Follow: ️ ️
Follow
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 Wa. 082244813630
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#love
#lifestyle #bakso
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimon
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram #pengusahamuda
#syukurselalu

😍😍😍 Semoga yang like dan komen amin dan Sedang menjalankan tahapan promil, bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . . 
Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS/KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG - ULANG
PCOS
ENDOMETRIOSIS
VERIKOKEL
TORCH ( virus/bakteri )
MASALAH SPERMA, DLL

kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS  Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS/KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG - ULANG
PCOS
ENDOMETRIOSIS
VERIKOKEL
TORCH ( virus/bakteri )
MASALAH SPERMA, DLL

kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS  Follow: ️ ️ 
Follow
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program
@pregnant_program 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 Wa. 082244813630 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#love
#lifestyle#bakso
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimon
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
#ajimaura #terapiinstagram #pengusahamuda
#syukurselalu
1,301 1 19 hours ago
@myprogrambaby Profile picture

@myprogrambaby

Palembang

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann

Follow:
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person:
Http://www.wasap.my/+6283835731500 . . .
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#myprogrambaby
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann

Follow: 
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person: 
Http://www.wasap.my/+6283835731500 . . . 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#myprogrambaby
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
5,459 54 9 October, 2019
@myprogrambaby Profile picture

@myprogrambaby

Kemayoran-JakartaPusat

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.... آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ 🤲🤲🤲 ================================
PIKIRAN POSITIF YANG SELALU INGIN HAMIL BISA MENJADIKAN SEMUA ITU NYATA !! “Ya Allah, Ya Tuhanku...
Setelah penantian panjang ini,
permudahkanlah jalanku untuk menjemput buah hati kami.” “Ya Allah, anugerahkanlah aku keturunan yang baik dari sisi-Mu. Sesungguhnya Engkau Maha Memperkenankan Do’a.”
“Amin..” Allah akan memberikan Kesempatan Pada Bunda untuk merasakan saat Hamil sampai mengurusnya sampai tumbuh Dewasa.

Segera maksimalkan usaha dan peluang terbaik yang sudah ada.

Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL
Yuk Follow:
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person: Http://www.wasap.my/+6283835731500 . . .
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#myprogrambaby
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.... آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ 🤲🤲🤲 ================================
PIKIRAN POSITIF YANG SELALU INGIN HAMIL BISA MENJADIKAN SEMUA ITU NYATA !! “Ya Allah, Ya Tuhanku...
Setelah penantian panjang ini,
permudahkanlah jalanku untuk menjemput buah hati kami.” “Ya Allah, anugerahkanlah aku keturunan yang baik dari sisi-Mu. Sesungguhnya Engkau Maha Memperkenankan Do’a.”
“Amin..” Allah akan memberikan Kesempatan Pada Bunda untuk merasakan saat Hamil sampai mengurusnya sampai tumbuh Dewasa.

Segera maksimalkan usaha dan peluang terbaik yang sudah ada.

Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL 
Yuk Follow: 
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person:  Http://www.wasap.my/+6283835731500 . . . 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#myprogrambaby
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
1,432 4 27 September, 2019
@myprogrambaby Profile picture

@myprogrambaby

Jakarta, Indonesia

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann

Follow:
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
Http://www.wasap.my/+6283835731500 . . .
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#myprogrambaby
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann

Follow: 
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
Http://www.wasap.my/+6283835731500 . . . 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#myprogrambaby
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
876 7 3 September, 2019
@myprogrambaby Profile picture

@myprogrambaby

Jakarta, Indonesia

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann

Follow:
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️Http://www.wasap.my/+6283835731500 . . .
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#myprogrambaby
#love
#lifestyle
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann

Follow: 
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby
@myprogrambaby 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️Http://www.wasap.my/+6283835731500 . . . 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#myprogrambaby
#love 
#lifestyle
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline
826 12 5 August, 2019