#tongyimotorkajang Instagram Photos & Videos

tongyimotorkajang - 316 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tongyimotorkajang and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
31 hours
Average like
151.2
Average comment
2.8
Posts with video
3/48
Posts with photo
45/48

Hashtag Popularity

Okay geng dah dapat 2k comment ni geng , nak tunggu 20k comment ke baru nak keluar bossku ? Tak sabar nak main cuit2 atas highway ni geng ! Hihi 😜
.
Geng, apa feel sebenarnya bikin jentera Y dari standard kepada luar biasa ni? 😎
.
@bottol_garage
@team_y15zr_malaya
@santai_act
@bangiporatez .
#Y15zrMalaya_Official
#team_y15zr_malaya
#exec150_familia
#y15zrmalaysia
#y15zr_43650
#y15zrbangicrew_official
#kajangkroni43000
#kapcaimalaya
#jiwapermotoran
#jenterakita
#TSGmotor
#KBSfriendship
#Bangi👽kanjo
#Bangipiratez
#smrperfomance
#banginakal
#pondok_buruk
#Bangistreetracer
#KapcaiJ6Bangi
#y15zr_V2
#on❌on
#The_Sidai
#arDRacing
#TongyiMotorKajang
#NaszSparepart
#maluaperrr😈
#kita🆗

Okay geng dah dapat 2k comment ni geng , nak tunggu 20k comment ke baru nak keluar bossku ? Tak sabar nak main cuit2 atas highway ni geng ! Hihi 😜
.
Geng, apa feel sebenarnya bikin jentera Y dari standard kepada luar biasa ni? 😎
.
@bottol_garage 
@team_y15zr_malaya 
@santai_act
@bangiporatez .
#Y15zrMalaya_Official
#team_y15zr_malaya
#exec150_familia
#y15zrmalaysia
#y15zr_43650
#y15zrbangicrew_official
#kajangkroni43000
#kapcaimalaya
#jiwapermotoran
#jenterakita
#TSGmotor
#KBSfriendship
#Bangi👽kanjo
#Bangipiratez
#smrperfomance
#banginakal
#pondok_buruk
#Bangistreetracer
#KapcaiJ6Bangi
#y15zr_V2
#on❌on
#The_Sidai
#arDRacing
#TongyiMotorKajang
#NaszSparepart
#maluaperrr😈
#kita🆗
68 7 1 August, 2019

Kami ada geng,Profeisonal
running with my mechine,international.
.
Terlalu banyak yes yo,jarang tak podium.
.
Terlalu banyak win yo,jarang kita tak ON.
.
.
So we make it move
We making move.
.
Tak ada jalan singkat
Yg ada jalan LEKAS.
.
#HALAMAK😂
📷 : @4liff5hahhudin
.
Follow our members👇👇👇
@bangipiratez
@y15zrbangicrew_0fficial
@naszspareparts
@faeso_industries
@ard_r4cing
@uncleredchickenstudios3
@tongyimotor
@kajangkroni
@aa_garageaccesory .
.
.
#Y15zr_43650
#Y15zrMalaya_0fficial
#exec150_familia
#y15zrmalaysia
#y15zrbangicrew_official
#kajangkroni43000
#kapcaimalaya
#jiwapermotoran
#jenterakita
#KBSfriendship
#Bangi👽kanjo
#Bangipiratez
#Bangistreetracer
#KapcaiJ6Bangi
#y15zr_V2
#on❌on
#The_Sidai
#arDR4cing
#TongyiMotorKajang
#NaszSparepart
#maluaperrr😈

Kami ada geng,Profeisonal
running with my mechine,international.
.
Terlalu banyak yes yo,jarang tak podium.
.
Terlalu banyak win yo,jarang kita tak ON.
.
.
So we make it move
We making move.
.
Tak ada jalan singkat 
Yg ada jalan LEKAS.
.
#HALAMAK😂
📷 : @4liff5hahhudin
.
Follow our members👇👇👇
@bangipiratez 
@y15zrbangicrew_0fficial 
@naszspareparts 
@faeso_industries 
@ard_r4cing 
@uncleredchickenstudios3 
@tongyimotor 
@kajangkroni 
@aa_garageaccesory .
.
.
#Y15zr_43650
#Y15zrMalaya_0fficial
#exec150_familia
#y15zrmalaysia 
#y15zrbangicrew_official 
#kajangkroni43000 
#kapcaimalaya
#jiwapermotoran
#jenterakita 
#KBSfriendship 
#Bangi👽kanjo 
#Bangipiratez
#Bangistreetracer
#KapcaiJ6Bangi
#y15zr_V2
#on❌on 
#The_Sidai
#arDR4cing
#TongyiMotorKajang 
#NaszSparepart 
#maluaperrr😈
536 25 25 July, 2019

Top #tongyimotorkajang posts

Abg grak dulu....
#Repost @y15zr_43650 with @get_repost
・・・
Assalamualikum & Salam jumaat & Selamat petang semua sahabat sahabat permotoran

Admin harap anda semua dah pergi solat jumaat tadi😂😂😂😂 Ayuh malam ni kita 'suping suping' cari kawan borak borak minom kopi😂😂😂 🎥 by @edayhashimm

#team_y15zr_malaya #y15zrmalaysia #y15zrbangi43650 #kajangKroni #43000 #jenterakita #jenterapejuang #kapcaiamalaya #sukanduaroda #sukanpermotoran #jiwapermotoran #jiwakelajuan💨💨💨 #kepalabanamotorsport #KBSmotorsport #dugromotorsport #BaekGeng2018 #bangi👽kanjo #bangistreetracer #kajangKroni #on❌on #jarang❌on #theSidai #arDRacing #TongyiMotorKajang #wahihihi😂😂😂 #picSendiriOk #firacingproject

Abg grak dulu....
#Repost @y15zr_43650 with @get_repost
・・・
Assalamualikum & Salam jumaat & Selamat petang semua sahabat sahabat permotoran

Admin harap anda semua dah pergi solat jumaat tadi😂😂😂😂 Ayuh malam ni kita 'suping suping' cari kawan borak borak minom kopi😂😂😂 🎥 by @edayhashimm

#team_y15zr_malaya #y15zrmalaysia #y15zrbangi43650 #kajangKroni #43000 #jenterakita #jenterapejuang #kapcaiamalaya #sukanduaroda #sukanpermotoran #jiwapermotoran #jiwakelajuan💨💨💨 #kepalabanamotorsport #KBSmotorsport #dugromotorsport #BaekGeng2018 #bangi👽kanjo #bangistreetracer  #kajangKroni #on❌on #jarang❌on #theSidai #arDRacing #TongyiMotorKajang #wahihihi😂😂😂 #picSendiriOk #firacingproject❌
1,163 7 19 October, 2018

@y15zr_43650 Selamat tahun baru cina buat satu² nya sahabat cina dalam group kami @siah_c_k merupakan pengurus bengkel @tongyimotor

Admin mewakili yg lain mengucapkan selamat tahun baru cina..semoga perniagaan terus maju kun..dan happy bersama family.. malam ni kanjooo!!!! dulu kun

GONG XI FA CAI AH KUN!!!🎇🎆🎎 SERTA SEMUA RAKYAT MALAYSIA BERBANGSA CINA

#gongxifacai2019
_____________________
#kita🆗 #team_y15zr_malaya #Y15zrMalaya_0fficial #y15zrmalaysia #y15zr_43650 #y15zrbangicrew_official #kajangkroni43000 #jenterakita #jenterapejuang #kapcaimalaya #sukanduaroda #sukanpermotoran #jiwapermotoran #jiwakelajuan #KBSfriendship #Bangi👽kanjo #Bangistreetracer #kajangKroni
#on❌on #jarang❌on #theSidai
#arDRacing #TongyiMotorKajang
#naszsparepart #rumpunbangi

@y15zr_43650 Selamat tahun baru cina buat satu² nya sahabat cina dalam group kami @siah_c_k merupakan pengurus bengkel @tongyimotor

Admin mewakili yg lain mengucapkan selamat tahun baru cina..semoga perniagaan terus maju kun..dan happy bersama family.. malam ni kanjooo!!!! dulu kun

GONG XI FA CAI AH KUN!!!🎇🎆🎎 SERTA SEMUA RAKYAT MALAYSIA BERBANGSA CINA

#gongxifacai2019
_____________________ 
#kita🆗 #team_y15zr_malaya #Y15zrMalaya_0fficial #y15zrmalaysia #y15zr_43650 #y15zrbangicrew_official  #kajangkroni43000 #jenterakita #jenterapejuang #kapcaimalaya #sukanduaroda #sukanpermotoran #jiwapermotoran #jiwakelajuan #KBSfriendship #Bangi👽kanjo #Bangistreetracer #kajangKroni 
#on❌on #jarang❌on #theSidai 
#arDRacing #TongyiMotorKajang 
#naszsparepart #rumpunbangi
2,283 7 5 February, 2019

Reposted from @y15zr_43650 - Dia kata dia baru balik mahkamah teman bella.adakah @anjangshokri mempunyai apa apa hubungan dengan bella.apepon min ucapkan hati hati anjang😂😂😂 .
. *sila slide gambar lagi 1😂
.
.
_______________________
#Y15zrMalaya_0fficial
#exec150_familia
#y15zrmalaysia
#y15zr_43650
#y15zrbangicrew_official
#kajangkroni43000
#kapcaimalaya
#jiwapermotoran
#jenterakita
#streety.co
#KBSfriendship
#Bangi👽kanjo
#Bangi☠️pirate
#Bangistreetracer
#KapcaiJ6Bangi
#y15zr_V2
#on❌on
#The_Sidai
#arDRacing
#TongyiMotorKajang
#NaszSparepart
#maluaperrr😈
#kita🆗

Reposted from @y15zr_43650 -  Dia kata dia baru balik mahkamah teman bella.adakah @anjangshokri mempunyai apa apa hubungan dengan bella.apepon min ucapkan hati hati anjang😂😂😂 .
. *sila slide gambar lagi 1😂
.
.
_______________________
#Y15zrMalaya_0fficial
#exec150_familia
#y15zrmalaysia 
#y15zr_43650 
#y15zrbangicrew_official 
#kajangkroni43000 
#kapcaimalaya
#jiwapermotoran
#jenterakita 
#streety.co
#KBSfriendship 
#Bangi👽kanjo 
#Bangi☠️pirate
#Bangistreetracer
#KapcaiJ6Bangi
#y15zr_V2
#on❌on 
#The_Sidai
#arDRacing 
#TongyiMotorKajang 
#NaszSparepart 
#maluaperrr😈 
#kita🆗
177 6 16 May, 2019

Posted @withrepost@y15zr_43650 Hensem bossku
_________________
#repost @official_razali_zaki_ali
・・・
Ati kene kuat...ati kene tabah....biar org buat kite...kite tkyah buat org...tu pesan mak...tapi kalau kene tinggal, tak kan tengok saje boss den...🤣🤣🤣....
.
.
.
#team_y15zr_jbstyle
#Y15zrMalaya_0fficial
#exec150_familia
#y15zrmalaysia
#y15zr_43650
#y15zrbangicrew_official
#kajangkroni43000
#kapcaimalaya
#jiwapermotoran
#jenterakita
#streety.co
#KBSfriendship
#Bangi👽kanjo
#Bangi☠️pirate
#Bangistreetracer
#SMRperfomance
#KapcaiJ6Bangi
#y15zr_V2
#on❌on
#The_Sidai
#arDRacing
#TongyiMotorKajang
#NaszSparepart
#maluaperrr😈
#kita🆗

Posted @withrepost • @y15zr_43650 Hensem bossku
_________________
#repost @official_razali_zaki_ali
・・・
Ati kene kuat...ati kene tabah....biar org buat kite...kite tkyah buat org...tu pesan mak...tapi kalau kene tinggal, tak kan tengok saje boss den...🤣🤣🤣....
.
.
. 
#team_y15zr_jbstyle 
#Y15zrMalaya_0fficial
#exec150_familia
#y15zrmalaysia 
#y15zr_43650 
#y15zrbangicrew_official 
#kajangkroni43000 
#kapcaimalaya
#jiwapermotoran
#jenterakita 
#streety.co
#KBSfriendship 
#Bangi👽kanjo 
#Bangi☠️pirate
#Bangistreetracer
#SMRperfomance
#KapcaiJ6Bangi
#y15zr_V2
#on❌on 
#The_Sidai
#arDRacing 
#TongyiMotorKajang 
#NaszSparepart 
#maluaperrr😈 
#kita🆗
1,034 4 20 April, 2019

Reposted from @y15zr_43650 - Makin hangat di pasaran la kepala V2 ni sekarang.Kepada kengkawan area kajang bangi semenyih putrajaya nilai yg berdekatan dan terletak dalam CIRCULE.jika berminat boleh roger seller seller berikut :-
@naszspareparts
@aa_garageaccesory
@tongyimotor
ok.Gerenti min cakap puas hati dan ada warranty.

Selamat malam semua😊

#Y15zrMalaya_0fficial
#exec150_familia
#y15zrmalaysia
#y15zr_43650
#y15zrbangicrew_official
#kajangkroni43000
#kapcaimalaya
#jiwapermotoran
#jenterakita
#streety.co
#KBSfriendship
#Bangi👽kanjo
#Bangi☠️pirate
#Bangistreetracer
#KapcaiJ6Bangi
#y15zr_V2
#on❌on
#The_Sidai
#arDRacing
#TongyiMotorKajang
#NaszSparepart
#maluaperrr😈
#kita🆗

Reposted from @y15zr_43650 -  Makin hangat di pasaran la kepala V2 ni sekarang.Kepada kengkawan area kajang bangi semenyih putrajaya nilai yg berdekatan dan terletak dalam CIRCULE.jika berminat boleh roger seller seller berikut :-
@naszspareparts 
@aa_garageaccesory 
@tongyimotor 
ok.Gerenti min cakap puas hati dan ada warranty.

Selamat malam semua😊

#Y15zrMalaya_0fficial
#exec150_familia
#y15zrmalaysia 
#y15zr_43650 
#y15zrbangicrew_official 
#kajangkroni43000 
#kapcaimalaya
#jiwapermotoran
#jenterakita 
#streety.co
#KBSfriendship 
#Bangi👽kanjo 
#Bangi☠️pirate
#Bangistreetracer
#KapcaiJ6Bangi
#y15zr_V2
#on❌on 
#The_Sidai
#arDRacing 
#TongyiMotorKajang 
#NaszSparepart 
#maluaperrr😈 
#kita🆗
854 11 15 May, 2019