#topkomtar Instagram Photos & Videos

topkomtar - 348 posts

    𝐓𝐫𝐞𝐚𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐂𝐮𝐬𝐡𝐢𝐨𝐧 𝐅𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧⁣⁣
⁣⁣
“Kalau kulit saya sensitif boleh ke saya pakai? “⁣
⁣⁣
“Muka saya ni banyak jerawat, betul ke TC Foundation ni boleh mengurangkan jerawat di muka saya?”⁣⁣
⁣⁣
“Malu nya, banyak parut kat muka ni. TC Foundation ni boleh tutup ke parut kat muka saya ni?”⁣⁣
⁣⁣
“Kulit saya jenis berminyak ni, kalau pakai TC Foundation ni. Muka kita tak akan melekit ke?”⁣⁣
⁣⁣
Semua pertanyaan tu ada terjawap dalam gambar. Kenapa Treatment Cushion Foundation sangat sangat bagus. Bukan sahaja membuat kulit muka kita cantik tapi dapat merawat kulit muka kita⁣⁣
⁣⁣
𝐇𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐑𝐌𝟓𝟗 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚 💎⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🚗: Taman Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Taman Melawati, Gombak, Sentul⁣⁣⁣⁣ dan seluruh area Kuala Lumpur⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📞: 0173742421 (Maisarah)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(WhatsApp Only)⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#cushionfoundationviral #ddcushion #obsesscosmeticskl #klcc #wangsamaju #masjidjamek #setiawangsa #klcc #subang #obsesscosmeticspenang #viral #anasism #sobella #laneige #pitera #skii #hudabeauty #topkomtar #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #uitm #ukm #uum #usm #utc #obsesswave #iamfounder #atiqaharmy

    𝐓𝐫𝐞𝐚𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐂𝐮𝐬𝐡𝐢𝐨𝐧 𝐅𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧⁣⁣
    ⁣⁣
    “Kalau kulit saya sensitif boleh ke saya pakai? “⁣
    ⁣⁣
    “Muka saya ni banyak jerawat, betul ke TC Foundation ni boleh mengurangkan jerawat di muka saya?”⁣⁣
    ⁣⁣
    “Malu nya, banyak parut kat muka ni. TC Foundation ni boleh tutup ke parut kat muka saya ni?”⁣⁣
    ⁣⁣
    “Kulit saya jenis berminyak ni, kalau pakai TC Foundation ni. Muka kita tak akan melekit ke?”⁣⁣
    ⁣⁣
    Semua pertanyaan tu ada terjawap dalam gambar. Kenapa Treatment Cushion Foundation sangat sangat bagus. Bukan sahaja membuat kulit muka kita cantik tapi dapat merawat kulit muka kita⁣⁣
    ⁣⁣
    𝐇𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐑𝐌𝟓𝟗 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚 💎⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    🚗: Taman Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Taman Melawati, Gombak, Sentul⁣⁣⁣⁣ dan seluruh area Kuala Lumpur⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📞: 0173742421 (Maisarah)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    (WhatsApp Only)⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #cushionfoundationviral #ddcushion #obsesscosmeticskl #klcc #wangsamaju #masjidjamek #setiawangsa #klcc #subang #obsesscosmeticspenang #viral #anasism #sobella #laneige #pitera #skii #hudabeauty #topkomtar #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #uitm #ukm #uum #usm #utc #obsesswave #iamfounder #atiqaharmy

    5 1 20 August, 2019
    𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐅𝐎𝐑 ⁣⁣
⁣⁣
𝐓𝐫𝐚𝐯𝐞𝐥 𝐤𝐢𝐭 𝟒 𝐢𝐧 𝟏⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Alamak birthday orang tersayang dah dekat lah. Alaaaa nak belikan apa ni. Alaaaa tapi kalau boleh bajet nak bawah RM 100. Hmm dilemma lah macam ni😰⁣⁣
⁣⁣
Jeng jeng jeng, Maisarah ada solution untuk  masalah tadi. Travel Kit kan ada. Dengan 4 items yang ada dalam travel kit. Dah mampu buat orang tersayang happy percaya lah. Tak perlu ruang yang banyak untuk simpan. Setiap item yang sedia ada bukan sahaja mampu bagi orang tersayang kelihatan cantik tapi dapat merawat kulit dia sekali. Seronok kan?⁣⁣
⁣⁣⁣
Travel Kit:⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
* Treatment Cushion Foundation: Light/Medium⁣⁣⁣
* Loose Powder⁣⁣⁣
* 2 Lipmatte: Red Brown & Red Chili⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
𝐇𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐑𝐌𝟗𝟗 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚 💎⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
🚗: Taman Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Taman Melawati, Gombak, Sentul⁣⁣⁣⁣ dan seluruh area Kuala Lumpur⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📞: 0173742421 (Maisarah)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(WhatsApp Only)⁣ ⁣⁣⁣⁣
⁣
#cushionfoundationviral #ddcushion #obsesscosmeticskl #klcc #wangsamaju #masjidjamek #setiawangsa #klcc #subang #obsesscosmeticspenang #viral #anasism #sobella #laneige #pitera #skii #hudabeauty #topkomtar #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #uitm #ukm #uum #usm #utc #obsesswave #iamfounder #atiqaharmy

    𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐅𝐎𝐑 ⁣⁣
    ⁣⁣
    𝐓𝐫𝐚𝐯𝐞𝐥 𝐤𝐢𝐭 𝟒 𝐢𝐧 𝟏⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Alamak birthday orang tersayang dah dekat lah. Alaaaa nak belikan apa ni. Alaaaa tapi kalau boleh bajet nak bawah RM 100. Hmm dilemma lah macam ni😰⁣⁣
    ⁣⁣
    Jeng jeng jeng, Maisarah ada solution untuk masalah tadi. Travel Kit kan ada. Dengan 4 items yang ada dalam travel kit. Dah mampu buat orang tersayang happy percaya lah. Tak perlu ruang yang banyak untuk simpan. Setiap item yang sedia ada bukan sahaja mampu bagi orang tersayang kelihatan cantik tapi dapat merawat kulit dia sekali. Seronok kan?⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Travel Kit:⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    * Treatment Cushion Foundation: Light/Medium⁣⁣⁣
    * Loose Powder⁣⁣⁣
    * 2 Lipmatte: Red Brown & Red Chili⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    𝐇𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐑𝐌𝟗𝟗 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚 💎⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    🚗: Taman Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Taman Melawati, Gombak, Sentul⁣⁣⁣⁣ dan seluruh area Kuala Lumpur⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📞: 0173742421 (Maisarah)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    (WhatsApp Only)⁣ ⁣⁣⁣⁣

    #cushionfoundationviral #ddcushion #obsesscosmeticskl #klcc #wangsamaju #masjidjamek #setiawangsa #klcc #subang #obsesscosmeticspenang #viral #anasism #sobella #laneige #pitera #skii #hudabeauty #topkomtar #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #uitm #ukm #uum #usm #utc #obsesswave #iamfounder #atiqaharmy

    7 1 18 August, 2019
    𝐓𝐫𝐞𝐚𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐜𝐮𝐬𝐡𝐢𝐨𝐧 𝐅𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧! ♥️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Hi 🙋🏻‍♀️ Nak tahu tak kenapa Foundation ni untuk kulit yang berminyak, sensitif dan kering sangat sangat lah recommend untuk pakai Foundation ni? Sebab dalam Treat Cushion Foundation ada terkandung Bearberry, Olive Squalane Oil dan Geranium tauuu yang dapat merawat masalah kulit kita tu. Jangan risau, dijamin selamat dan ada kelulusan KKM tau. ✨⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Rugi tauuuu kalau tengok je, penggunaan berterusan boleh hilangkan parut jerawat dan kulit makin cerah ♥️⁣⁣⁣⁣
⁣
Yang lebih penting, Dapat melindungi kulit dari sinaran uv, sangat sangat high coverage okay, bukan itu sahaja tau. Bila pakai tidak bercapuk jika berpeluh.⁣
⁣⁣
𝐇𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐑𝐌𝟓𝟗 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚 💎⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
🚗: Taman Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Taman Melawati, Gombak, Sentul⁣⁣⁣⁣ dan Seluruh Area Kuala Lumpur
⁣⁣⁣⁣
📞: 0173742421 (Maisarah)⁣⁣⁣⁣
(WhatsApp Only)⁣
⁣⁣⁣⁣
#cushionfoundationviral #ddcushion #obsesscosmeticskl #klcc #wangsamaju #masjidjamek #setiawangsa #klcc #subang #obsesscosmeticspenang #viral #anasism #sobella #laneige #pitera #skii #hudabeauty #topkomtar #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #uitm #ukm #uum #usm #utc #obsesswave #iamfounder #atiqaharmy

    𝐓𝐫𝐞𝐚𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐜𝐮𝐬𝐡𝐢𝐨𝐧 𝐅𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧! ♥️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Hi 🙋🏻‍♀️ Nak tahu tak kenapa Foundation ni untuk kulit yang berminyak, sensitif dan kering sangat sangat lah recommend untuk pakai Foundation ni? Sebab dalam Treat Cushion Foundation ada terkandung Bearberry, Olive Squalane Oil dan Geranium tauuu yang dapat merawat masalah kulit kita tu. Jangan risau, dijamin selamat dan ada kelulusan KKM tau. ✨⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Rugi tauuuu kalau tengok je, penggunaan berterusan boleh hilangkan parut jerawat dan kulit makin cerah ♥️⁣⁣⁣⁣

    Yang lebih penting, Dapat melindungi kulit dari sinaran uv, sangat sangat high coverage okay, bukan itu sahaja tau. Bila pakai tidak bercapuk jika berpeluh.⁣
    ⁣⁣
    𝐇𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐑𝐌𝟓𝟗 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚 💎⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    🚗: Taman Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Taman Melawati, Gombak, Sentul⁣⁣⁣⁣ dan Seluruh Area Kuala Lumpur
    ⁣⁣⁣⁣
    📞: 0173742421 (Maisarah)⁣⁣⁣⁣
    (WhatsApp Only)⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #cushionfoundationviral #ddcushion #obsesscosmeticskl #klcc #wangsamaju #masjidjamek #setiawangsa #klcc #subang #obsesscosmeticspenang #viral #anasism #sobella #laneige #pitera #skii #hudabeauty #topkomtar #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #uitm #ukm #uum #usm #utc #obsesswave #iamfounder #atiqaharmy

    4 0 13 August, 2019

Top #topkomtar posts