#tqAllah Instagram Photos & Videos

tqAllah - 101.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tqAllah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
10.2
Average comment
1.6
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

selamat ats kelahiran
putra trcinta..smga kelak mnjd ank yg brguna kpd abi ibu..Adyan umar bin mohd norhanafiah.12 11 2019
#TQALLAH
#rezekitakternilai

selamat ats kelahiran
putra trcinta..smga kelak mnjd ank yg brguna kpd abi ibu..Adyan umar bin mohd norhanafiah.12 11 2019
#TQALLAH
#rezekitakternilai
34 24 3 hours ago

Alhamdulillah syukur di atas rezeki kurniaan Allah. Customer #repeatorder terus grab 2unit #WDTA. #Done postage ke Kedah.

Tq dear sebab #konsisten. In shaa Allah dengan berkat sabar pasti awakk akan dapat perubahan demi perubahan.
#WD ni bukan instant firming tau. Dia akan baiki dari dalam dulu. Nanti amik gambar tau sebab lelama nanti mesti #awetmuda terus.
WD masih PROMOSI tau. So, uolls meh la grab lelajuz. Dapat jimat 20hengget dari harga asal.

Meh kita detim tepi.
www.wasap.my/60149985262/NakAwetMuda

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamIzahPower
#calitcalitcantik
#cubadulubarutahu
#tqAllah
#HazaMinFadhliRabbi
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan
#FreePostageSeluruhMalaysia

Alhamdulillah syukur di atas rezeki kurniaan Allah. Customer #repeatorder terus grab 2unit #WDTA. #Done postage ke Kedah.

Tq dear sebab #konsisten. In shaa Allah dengan berkat sabar pasti awakk akan dapat perubahan demi perubahan. 
#WD ni bukan instant firming tau. Dia akan baiki dari dalam dulu. Nanti amik gambar tau sebab lelama nanti mesti #awetmuda terus. 
WD masih PROMOSI tau. So, uolls meh la grab lelajuz. Dapat jimat 20hengget dari harga asal.

Meh kita detim tepi.
www.wasap.my/60149985262/NakAwetMuda

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamIzahPower
#calitcalitcantik
#cubadulubarutahu
#tqAllah
#HazaMinFadhliRabbi
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan 
#FreePostageSeluruhMalaysia
7 0 4 hours ago
Syukur alhamdulillahhh...TAHNIAH sayang mama papa ....
WE ❤ YOU so muchhhhhh !!
#tqallah
#alhamdulillah
#anugerahkecemerlangan2019
#A++
#goodscore
#prjalananhidupmuterlalupanjanglagi
#berusahasemampuyangterbaik
#berjayacemerlangduniaakhirat
15 7 5 hours ago

Hye... Fast sale esok (Jumaat)😋 💜 Cheezy macaroni Rm15/box
💜 Roti golok gebus rm10/box
Ada 4filing
🚩Chicken floss
🚩Butter
🚩Cheese
🚩Nutella 💜Meatball sweedish rm10/box

Meh wassap utk booking ya
0138013647 Wany

#tqAllah #bakersemenyih #bakedbywany #homemade #semenyih #bangi #kajang #ecohill #ecomajestic#

Hye... Fast sale esok (Jumaat)😋 💜 Cheezy macaroni Rm15/box
💜 Roti golok gebus rm10/box
Ada 4filing
🚩Chicken floss
🚩Butter
🚩Cheese
🚩Nutella 💜Meatball sweedish rm10/box

Meh wassap utk booking ya
0138013647 Wany

#tqAllah#bakersemenyih#bakedbywany#homemade#semenyih#bangi#kajang#ecohill#ecomajestic#
5 0 6 hours ago

Lelah diuji..dihina dicaci..yang kasih pun pergi..tapi Allah tak kan mungkir janji..tetap lah berdiri bertahan demi syurga yang Allah janjikan.. Langit tak selamanya mendung..ada matahari bersinar terang tu kan.. Assalamualaikum morning sahabat bakal ahli syurga😘😘 #tqAllah

Lelah diuji..dihina dicaci..yang kasih pun pergi..tapi Allah tak kan mungkir janji..tetap lah berdiri bertahan demi syurga yang Allah janjikan.. Langit tak selamanya mendung..ada matahari bersinar terang tu kan.. Assalamualaikum morning sahabat bakal ahli syurga😘😘 #tqAllah
3 0 7 hours ago

Egg Mayo Sandwich ada EXTRA 2boxes

Rm5/box

Meh wassap utk book sebelom sold out ya

0138013647 Wany

#tqAllah #bakersemenyih #semenyih #bangi #kajang #homemade #ecohill #ecomajestic#

Egg Mayo Sandwich ada EXTRA 2boxes

Rm5/box

Meh wassap utk book sebelom sold out ya

0138013647 Wany

#tqAllah#bakersemenyih#semenyih#bangi#kajang#homemade#ecohill#ecomajestic#
8 0 7 hours ago

Untuk berjaya dalam hidup.. Kita perlu ada keinginan yang kuat, kasih sayang yang hebat, keberanian yang tinggi, suka untuk belajar dan improve diri serta komited yang tinggi.

Berlari, terjatuh dan pelbagai halangan itu adalah asam garam dan kemanisan untuk berjaya.

Yang pasti.. Kejayaan bermula dengan kebangkitan, kebangkitan dikuatkan dengan impian.

Nak capai impian mestilah bermula dengan tindakan yang berterusan.

Begitulah dengan che wan. Bemula dari zero. Berjuang dengan semangat yang tak pernah luntur. BIG WHY jelas..itulah tanggungjawab sementara mata belum tertutup rapat.

Dalam biz STG, "support sistem" yang hebat. Mentor yang betul, ilmu yang hebat dan sistem yang berkesan dan berjaya.

Dari seminar inilah kehidupan che wan dan suami berubah. Jika dahulu kosong tetapi kini semuanya bertambah.

Tiada ungkapan yang lebih besar selain #TQALLAH #TQMentor .
Semoga Allah sentiasa memberi rahmat nikmat keberkatan dan kasih sayangNya untuk mentor yang mendidik kami Stgians ini. * 'tsunami' consultant #STG pada seminar Facebook Genius Kuala Lumpur.

TRANSFORMS!! #MMRbySTG #FBGbySTG

Untuk berjaya dalam hidup.. Kita perlu ada keinginan yang kuat, kasih sayang yang hebat, keberanian yang tinggi, suka untuk belajar dan improve diri serta komited yang tinggi.

Berlari, terjatuh dan pelbagai halangan itu adalah asam garam dan kemanisan untuk berjaya.

Yang pasti.. Kejayaan bermula dengan kebangkitan, kebangkitan dikuatkan dengan impian.

Nak capai impian mestilah bermula dengan tindakan yang berterusan.

Begitulah dengan che wan. Bemula dari zero. Berjuang dengan semangat yang tak pernah luntur. BIG WHY jelas..itulah tanggungjawab sementara mata belum tertutup rapat.

Dalam biz STG, "support sistem" yang hebat. Mentor yang betul, ilmu yang hebat dan sistem yang berkesan dan berjaya.

Dari seminar inilah kehidupan che wan dan suami berubah. Jika dahulu kosong tetapi kini semuanya bertambah.

Tiada ungkapan yang lebih besar selain #TQALLAH #TQMentor . 
Semoga Allah sentiasa memberi rahmat nikmat keberkatan dan kasih sayangNya untuk mentor yang mendidik kami Stgians ini. * 'tsunami' consultant #STG pada seminar Facebook Genius Kuala Lumpur.

TRANSFORMS!! #MMRbySTG #FBGbySTG
1 0 7 hours ago

Makan2 lagi..
Ni meraikan hari lahir Sofia & uwan,ummi dh habis berpantang &daddy menang no.3 dlm perarakan..Berbenkung,bersampin&bertanjak😍
Tahniah kontigen PTGS yg kacak2 tu👏

Selamat hari lahir ma..
Moga Allah pelihara ibu mertuaku💋
Aamiin ya Rabb🌼🌼🌼 #TqAllah
#syukurselalu
#pakejjimat😘
#sehariutksemua
#wargadapurcikunet

Makan2 lagi..
Ni meraikan hari lahir Sofia & uwan,ummi dh habis berpantang &daddy menang no.3 dlm perarakan..Berbenkung,bersampin&bertanjak😍
Tahniah kontigen PTGS yg kacak2 tu👏

Selamat hari lahir ma..
Moga Allah pelihara ibu mertuaku💋
Aamiin ya Rabb🌼🌼🌼 #TqAllah
#syukurselalu
#pakejjimat😘
#sehariutksemua
#wargadapurcikunet
17 2 8 hours ago

Assalammualaikum Dan Selamat Pagi Semua 💚 ".. Jangan Pernah Menghitung Apa Yang Pernah Ko Berikan Tapi Ingatlah Apa Yang Pernah Ko Terima.." #SelfReminder
#KesihatanItuMahal
#LoveYourSelf
#TqAllah

Assalammualaikum Dan Selamat Pagi Semua 💚 ".. Jangan Pernah Menghitung Apa Yang Pernah Ko Berikan Tapi Ingatlah Apa Yang Pernah Ko Terima.." #SelfReminder
#KesihatanItuMahal
#LoveYourSelf
#TqAllah
5 0 8 hours ago

Hai cik polkadot😍😋 200pcs utk jamuan pagi ni

Thanks Nadia

Semoga majlis nya berjalan lancar ya

Nak order?
Meh wassap sis ya
0138013647

#tqAllah #bakersemenyih #bakedbywany #homemade #semenyih #bangi #kajang #ecohill #ecomajestic #kesuma #beranang #keksedapsemenyih#

Hai cik polkadot😍😋 200pcs utk jamuan pagi ni

Thanks Nadia

Semoga majlis nya berjalan lancar ya

Nak order?
Meh wassap sis ya
0138013647

#tqAllah#bakersemenyih#bakedbywany#homemade#semenyih#bangi#kajang#ecohill#ecomajestic#kesuma#beranang#keksedapsemenyih#
5 0 9 hours ago

Assalamualaikum n Morning sume..😘 #Al_Fatihah
#TqAllah

Assalamualaikum n Morning sume..😘 #Al_Fatihah
#TqAllah
1 0 10 hours ago

View from Level 28 and 13A.
.
#rumahbaruku
#alhamdulillah
#tqAllah

View from Level 28 and 13A.
.
#rumahbaruku
#alhamdulillah
#tqAllah
8 4 12 hours ago

*Rezeki dan Ketentuan Allah swt*
"...kun fa ya kun..." Alhamdulillah 😊

Bila difikirkan...macam x logik.. Bilamana.. Baik sy mau pun suami...2 orang yg sama2 xde rasa nak kawen..alhamdulillah, saat ni..Allah swt anugerahkan dgn cahayamata dan sebuah keluarga yg lengkap,saling syg menyayangi antara kami semua anak beranak 😍

Kita hanya merancang.. Allah swt Yg Maha Mengetahui apa yg terbaik buat hambaNya..
DiaturkanNya, kedua2 yg xde feel nak kawen
(serious kot..for some one, yg pernah rasa frust gilerr dgn perkahwinan yg lepas,lepas arwah ayah meninggal,hidup sy...cuma niat nak jalankan kewajipan sbg muslimah dan mmbesarkan anak2 je)
Tapi..bila Allah kata JADI...maka ditemukan kami.. Dihadirkan kasih sygNya melalui rasa kasih di antara kami 😊

Terima kasih Allah swt yg menemukan kami pada 16.11.2014 😘 (5years..n...forever more...) #AzwAliff
#BelieveInMiracle
#HaveFaith
#BersangkaBaikDenganAllahSwt
#AllahMahaPenyayang
#TqAllah
P/s : memang upload gambar 3 beranak ja.. Bersihkan hati.. Triple H masing2 dah besar.. Ni baru bergambar.. Dah kureng nak enterframe.. (ne way..time ni depa tgh main kat playground)
Nanti bile sume lagi meningkat beso..pi mane pun deme xmo ikut dah.. Huhu...

*Rezeki dan Ketentuan Allah swt*
"...kun fa ya kun..." Alhamdulillah 😊

Bila difikirkan...macam x logik.. Bilamana.. Baik sy mau pun suami...2 orang yg sama2 xde rasa nak kawen..alhamdulillah, saat ni..Allah swt anugerahkan dgn cahayamata dan sebuah keluarga yg lengkap,saling syg menyayangi antara kami semua anak beranak 😍

Kita hanya merancang.. Allah swt Yg Maha Mengetahui apa yg terbaik buat hambaNya..
DiaturkanNya, kedua2 yg xde feel nak kawen
(serious kot..for some one, yg pernah rasa frust gilerr dgn perkahwinan yg lepas,lepas arwah ayah meninggal,hidup sy...cuma niat nak jalankan kewajipan sbg muslimah dan mmbesarkan anak2 je) 
Tapi..bila Allah kata JADI...maka ditemukan kami.. Dihadirkan kasih sygNya melalui rasa kasih di antara kami 😊

Terima kasih Allah swt yg menemukan kami pada 16.11.2014 😘 (5years..n...forever more...) #AzwAliff
#BelieveInMiracle
#HaveFaith
#BersangkaBaikDenganAllahSwt
#AllahMahaPenyayang
#TqAllah 
P/s : memang upload gambar 3 beranak ja.. Bersihkan hati.. Triple H masing2 dah besar.. Ni baru bergambar.. Dah kureng nak enterframe.. (ne way..time ni depa tgh main kat playground)
Nanti bile sume lagi meningkat beso..pi mane pun deme xmo ikut dah.. Huhu...
17 0 16 hours ago
#tqallah #travel #workhard
9 3 16 hours ago

#Alhamdulillah selesai COD.. Terima kasih buyerku Sporting dr Perai Penang sudi beli accessories hp dekat sy.. Terbaik sekali deal sahaja.. Ada rezeki kita deal lg, Insha-allah.. Hehe
#Sold #Accessories #Handphone #PowerBand #Pineng #Pn969 #20000Mah #Military #BlackRed #FeelConfortable #FastCharge #Security #Original #1YearWarranty #TqAllah #TqBuyer #TqAdmin #TqSupport
http://www.wasap.my/60194440964Man

#Alhamdulillah selesai COD.. Terima kasih buyerku Sporting dr Perai Penang sudi beli accessories hp dekat sy.. Terbaik sekali deal sahaja.. Ada rezeki kita deal lg, Insha-allah.. Hehe
#Sold #Accessories #Handphone #PowerBand #Pineng #Pn969 #20000Mah #Military #BlackRed #FeelConfortable #FastCharge #Security #Original #1YearWarranty #TqAllah #TqBuyer #TqAdmin #TqSupport
http://www.wasap.my/60194440964Man
8 0 17 hours ago

Senyap2 buat video utk mama. Katanya belom 💯. Takpe laa.. ni pun dh buat mama terharu sangat2 😢. Susah senang kita kan bersama. Mama sayang kamu dunia akhirat 😭😭😭
#familyfirst #mybigfamily #myprirority #happyfamily #tqallah

Senyap2 buat video utk mama. Katanya belom 💯. Takpe laa.. ni pun dh buat mama terharu sangat2 😢. Susah senang kita kan bersama. Mama sayang kamu dunia akhirat 😭😭😭
#familyfirst #mybigfamily #myprirority #happyfamily #tqallah
23 8 19 hours ago

CLOSING COMBO..😍
.
Alhamdulillah hasil dari follow up berterusan malam ni key in SU baru.
Terima kasih Allah.
Combo King Top + M10
Sape nak jimat Rm200 meh klik www.wasap.my/60192808975/ComboCuckoo
.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards
#TqAllah #SyukurSelalu #SenyumSelalu

CLOSING COMBO..😍
.
Alhamdulillah hasil dari follow up berterusan malam ni key in SU baru.
Terima kasih Allah.
Combo King Top + M10
Sape nak jimat Rm200 meh klik www.wasap.my/60192808975/ComboCuckoo
.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards
#TqAllah #SyukurSelalu #SenyumSelalu
0 0 20 hours ago

Indeed😘 #tqallah ❤️

Indeed😘 #tqallah ❤️
16 0 20 hours ago
#SygAtok
#SygNenek
#TqAllah
8 0 21 hours ago
#SygIbuAyah
#TqAllah
9 0 21 hours ago

Tengkiyuu ustazah Nia
SRA Bandar Rinching💜

50pcs popia crunchy utk jamuan kelas beliau😋

Kita saja kurangkan cilinya supaya anak2 bole makan
Maklum la cili sekarang yg kerinting pun pedas kemain.. Nak order?
Wassap je eh
0138013647 Wany

#tqAllah #bakersemenyih #bakedbywany #homemade #kuehsedapsemenyih #keksedapsemenyih #semenyih #bangi #kajang#

Tengkiyuu ustazah Nia
SRA Bandar Rinching💜

50pcs popia crunchy utk jamuan kelas beliau😋

Kita saja kurangkan cilinya supaya anak2 bole makan
Maklum la cili sekarang yg kerinting pun pedas kemain.. Nak order?
Wassap je eh
0138013647 Wany

#tqAllah#bakersemenyih#bakedbywany#homemade#kuehsedapsemenyih#keksedapsemenyih#semenyih#bangi#kajang#
11 0 22 hours ago

1.2 JUTA SALES ‼️ Harini cek sistem terlambat sikit sebab huru hara cari stok #Therapants (dah macam cari harta karun uiiii) . Bila buka sistem, WOWWWW!! Abam sabri dah naik rank pangkat DOUBLE DIAMOND MANAGER.
Thats means, tinggal 1 pangkat ja lagi. Lepas tu, suami-isteri CDM! #PermudahkanlahYaAllah #IzinkanlahYaAllah
Bisnes STG ni bisnes berstrategi. Mostly coaching2, memang che wan la yang buat. Orang perempuan kan suka bercakap🤭. Tak kisahkan itu.. Yang penting, kalau isteri berjaya, dia pasti akan pastikan suami pun ada jugak bahagian bonus (gaji) masuk. Itulah bestnya "STRATEGI" bisnes.
Suami-isteri,
Susah biar sama-sama..
Senang pun sama-sama..... Orang perempuan, jangan tunggu suami sporting baru nak buat biz betul². Buat jakk dan tunjukkan bukti.
Orang lelaki, perchayalahhh, takde isteri yang buat bisnes sebab nak jadi lebih hebat dari suami. Kat luar srikandi, kat rumah dialah BIDADARI..🥰 #TQALLAH #TQSTG
#suamiIsteriKayaBerjaya
#trustedandproven
#naikpangkatnaikgaji

1.2 JUTA SALES ‼️ Harini cek sistem terlambat sikit sebab huru hara cari stok #Therapants (dah macam cari harta karun uiiii) . Bila buka sistem, WOWWWW!! Abam sabri dah naik rank pangkat DOUBLE DIAMOND MANAGER. 
Thats means, tinggal 1 pangkat ja lagi. Lepas tu, suami-isteri CDM! #PermudahkanlahYaAllah #IzinkanlahYaAllah 
Bisnes STG ni bisnes berstrategi. Mostly coaching2, memang che wan la yang buat. Orang perempuan kan suka bercakap🤭. Tak kisahkan itu.. Yang penting, kalau isteri berjaya, dia pasti akan pastikan suami pun ada jugak bahagian bonus (gaji) masuk. Itulah bestnya "STRATEGI" bisnes. 
Suami-isteri,
Susah biar sama-sama..
Senang pun sama-sama..... Orang perempuan, jangan tunggu suami sporting baru nak buat biz betul². Buat jakk dan tunjukkan bukti. 
Orang lelaki, perchayalahhh, takde isteri yang buat bisnes sebab nak jadi lebih hebat dari suami. Kat luar srikandi, kat rumah dialah BIDADARI..🥰 #TQALLAH #TQSTG
#suamiIsteriKayaBerjaya 
#trustedandproven 
#naikpangkatnaikgaji
3 0 23 hours ago

Tengkiyuu Kak Anita

Order PGM utk Jamuan Kelas anak beliau💜

Nak deco cmni..
Kita ok je
Kek ni saiz 10inci ya
4segi

Kita jual kek ikut saiz ya
Tak ikut berat
N kek kita InshAllah yg premium

Nak order?
Wassap ye
0138013647 Wany

#tqAllah #bakersemenyih #bakedbywany #homemade #semenyih #bangi #kajang#

Tengkiyuu Kak Anita

Order PGM utk Jamuan Kelas anak beliau💜

Nak deco cmni..
Kita ok je
Kek ni saiz 10inci ya
4segi

Kita jual kek ikut saiz ya
Tak ikut berat
N kek kita InshAllah yg premium

Nak order?
Wassap ye
0138013647 Wany

#tqAllah#bakersemenyih#bakedbywany#homemade#semenyih#bangi#kajang#
4 0 23 hours ago

Terharu, gembira , macam2 rasa , Tq to all my collegue for this celebration .... ada kembar kat branch ni, sama tarikh lahir , So kongsi2 beloh kek , apa pun.... kami Happy ....
#TqAllah #LovePresentMoment

Terharu, gembira , macam2 rasa , Tq to all my collegue for this celebration .... ada kembar kat branch ni, sama tarikh lahir , So kongsi2 beloh kek , apa pun.... kami Happy ....
#TqAllah #LovePresentMoment
16 0 23 hours ago

Rezeki petang rabu 😃

Setia menanti loceng rumah di tekan customer.

7 unit #RRayyan akan bertukar tangan sebentar sahaja lagi.

Terima kasih emylia sudi datang rumah hakak ambil sendiri #susukambingrrayyan 🥰

#Alhamdulillah #syukurselalu #rezekiALLAHberi #tqALLAH

Rezeki petang rabu 😃

Setia menanti loceng rumah di tekan customer.

7 unit #RRayyan akan bertukar tangan sebentar sahaja lagi.

Terima kasih emylia sudi datang rumah hakak ambil sendiri #susukambingrrayyan 🥰

#Alhamdulillah #syukurselalu #rezekiALLAHberi #tqALLAH
4 1 13 November, 2019

🎓 M A J L I S A P R E S I A S I 🎓 &
J A M U A N P E R P I S A H A N T H N 6
2 0 1 9
.
Hadir tanpa mama & papa hari ini.. Teruskan perjuagan mu hingga ke menara gading
.
.
#apresiasi #sekolahrendah #graduation #congrats #alhamdulillah #tqallah #youarethebest #son

🎓 M A J L I S A P R E S I A S I 🎓 & 
J A M U A N P E R P I S A H A N T H N 6
2 0 1 9
.
Hadir tanpa mama & papa hari ini.. Teruskan  perjuagan mu hingga ke menara gading
.
.
#apresiasi #sekolahrendah #graduation #congrats #alhamdulillah #tqallah #youarethebest #son
25 7 13 November, 2019

Custom made kek
(Potrait cake)

1kg ++ Rm90

Untuk tempahan whtsapp kami
wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan
#yamkek
#kekmurah

Custom made kek
(Potrait cake)

1kg ++ Rm90

Untuk tempahan whtsapp kami 
wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan
#yamkek
#kekmurah
5 0 13 November, 2019

💜Sandwich chicken crispy
💜Sandwich Butter Kaya

Tengkiyuu cikgu farah
Utk jamuan kelas beliau😊

Nak order meh wassap sis ye
0138013647 Wany

#tqAllah #bakersemenyih #semenyih #bangi #kajang #ecohill #ecomajestic #homemade #keksedapsemenyih#

💜Sandwich chicken crispy
💜Sandwich Butter Kaya

Tengkiyuu cikgu farah
Utk jamuan kelas beliau😊

Nak order meh wassap sis ye
0138013647 Wany

#tqAllah#bakersemenyih#semenyih#bangi#kajang#ecohill#ecomajestic#homemade#keksedapsemenyih#
9 0 13 November, 2019

Alhamdulillah..tahniah kakak Qaseh Nurzarina..no 3 pun ok...xpe slow2..thn depan fight upsr pulak..kene fokus ye...mama x kisah walau dimana lavel ank2,mama tetap bangga..ank2 mama sentiasa special dimata mama..jng takut tgn mama sentiasa menadah tgn berdoa tuk ank2..
#syukurAlhamdulillah🤲🏻🤲🏻
#tqAllah🥰🥰🥰

Alhamdulillah..tahniah kakak Qaseh Nurzarina..no 3 pun ok...xpe slow2..thn depan fight upsr pulak..kene fokus ye...mama x kisah walau dimana lavel ank2,mama tetap bangga..ank2 mama sentiasa special dimata mama..jng takut tgn mama sentiasa menadah tgn berdoa tuk ank2..
#syukurAlhamdulillah🤲🏻🤲🏻
#tqAllah🥰🥰🥰
2 1 13 November, 2019
.
♥️ Outdoor Session | Farhan & Shikin | Rembau, N9 ♥️
.
03 November 2019
.
For any Inquiries please contact or Whats App us at +60176426272
.
#Alhamdulillah #tqAllah #malaywedding #malayweddingphotographer #engagement #photographerbudget #potraits #potraiture #jurugambarkahwin #jurugambarperkahwinan
#jurugambarmelayu #prewedding #postwedding #preconvo #postconvo #birthdayparty #familyday #tahlilberzanjimarhaban #aqiqah #sportEvents #formalEvent
13 0 12 November, 2019
.
♥️ Outdoor Session | Farhan & Shikin | Rembau, N9 ♥️
.
03 November 2019
.
For any Inquiries please contact or Whats App us at +60176426272
.
#Alhamdulillah #tqAllah #malaywedding #malayweddingphotographer #engagement #photographerbudget #potraits #potraiture #jurugambarkahwin #jurugambarperkahwinan
#jurugambarmelayu #prewedding #postwedding #preconvo #postconvo #birthdayparty #familyday #tahlilberzanjimarhaban #aqiqah #sportEvents #formalEvent
10 0 12 November, 2019
.
♥️ Outdoor Session | Farhan & Shikin | Rembau, N9 ♥️
.
03 November 2019
.
For any Inquiries please contact or Whats App us at +60176426272
.
#Alhamdulillah #tqAllah #malaywedding #malayweddingphotographer #engagement #photographerbudget #potraits #potraiture #jurugambarkahwin #jurugambarperkahwinan
#jurugambarmelayu #prewedding #postwedding #preconvo #postconvo #birthdayparty #familyday #tahlilberzanjimarhaban #aqiqah #sportEvents #formalEvent
14 0 12 November, 2019
.
♥️ Outdoor Session | Farhan & Shikin | Rembau, N9 ♥️
.
03 November 2019
.
For any Inquiries please contact or Whats App us at +60176426272
.
#Alhamdulillah #tqAllah #malaywedding #malayweddingphotographer #engagement #photographerbudget #potraits #potraiture #jurugambarkahwin #jurugambarperkahwinan
#jurugambarmelayu #prewedding #postwedding #preconvo #postconvo #birthdayparty #familyday #tahlilberzanjimarhaban #aqiqah #sportEvents #formalEvent
10 0 12 November, 2019
.
♥️ Outdoor Session | Farhan & Shikin | Rembau, N9 ♥️
.
03 November 2019
.
For any Inquiries please contact or Whats App us at +60176426272
.
#Alhamdulillah #tqAllah #malaywedding #malayweddingphotographer #engagement #photographerbudget #potraits #potraiture #jurugambarkahwin #jurugambarperkahwinan
#jurugambarmelayu #prewedding #postwedding #preconvo #postconvo #birthdayparty #familyday #tahlilberzanjimarhaban #aqiqah #sportEvents #formalEvent
7 0 12 November, 2019
.
♥️ Outdoor Session | Farhan & Shikin | Rembau, N9 ♥️
.
03 November 2019
.
For any Inquiries please contact or Whats App us at +60176426272
.
#Alhamdulillah #tqAllah #malaywedding #malayweddingphotographer #engagement #photographerbudget #potraits #potraiture #jurugambarkahwin #jurugambarperkahwinan
#jurugambarmelayu #prewedding #postwedding #preconvo #postconvo #birthdayparty #familyday #tahlilberzanjimarhaban #aqiqah #sportEvents #formalEvent
13 0 12 November, 2019

Dikala penat pulang dr kerja..keluar pagi balik petang..ada kala sampai malam..cari rezeki bawa pulang..buat org tersayang.... Tgk pulak wajah cinta hati n telatah dia..hilang segala masalah dunia... #tqAllah #amanah #adzraqarish #cintahatiyayah

Dikala penat pulang dr kerja..keluar pagi balik petang..ada kala sampai malam..cari rezeki bawa pulang..buat org tersayang.... Tgk pulak wajah cinta hati n telatah dia..hilang segala masalah dunia... #tqAllah #amanah #adzraqarish #cintahatiyayah
22 2 12 November, 2019

Top #tqAllah posts

“Jangan fikirkan yang sedap saja, kadang-kadang kita kena juga telan yang pahit sebab kadang-kadang yang pahit itu ubat sedang yang sedap itu racun.” Walapun Pipi bulat BMi steady ok haahahah 🤭😅😅
.
.
.
#segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita #tenteradarat #tenteradaratmalaysia #abangaskar #celoreng #latihankami #duniatentera
#segak_berseragam #kerjaya_berseragam
#tentera #armylife #perjuritmuda #y15 #tenteradarat #malaysia #armymalaysia #malaysiaarmy #tqallah #kenangankami #kesahkami
#tenterakita #rekrut
@haffis_aliass

“Jangan fikirkan yang sedap saja, kadang-kadang kita kena juga telan yang pahit sebab kadang-kadang yang pahit itu ubat sedang yang sedap itu racun.” Walapun Pipi bulat BMi steady ok haahahah 🤭😅😅
.
.
.
#segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita #tenteradarat #tenteradaratmalaysia #abangaskar #celoreng #latihankami #duniatentera 
#segak_berseragam #kerjaya_berseragam
#tentera #armylife #perjuritmuda #y15 #tenteradarat  #malaysia #armymalaysia #malaysiaarmy #tqallah  #kenangankami #kesahkami
 #tenterakita #rekrut 
@haffis_aliass
1,016 0 30 October, 2019

nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing

nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing
6,684 179 12 July, 2019

Baru ngintai2 nak beli khimar baru, tup2 dapat hadiah khimar AS Legacy pemberian Datin @shahidadherbs. Bukan 1 kaler tapi 5 hokey.😍🥰Pg td dah melaram khimar hitam Ainul Mardhiah yg sgt selesa & cantik ni. Semoga bertambah2 murah rezeki datin sekeluarga. 😘😘
.
#tqAllah
#alhamdulillah
#khimarcantik

Baru ngintai2 nak beli khimar baru, tup2 dapat hadiah khimar AS Legacy pemberian Datin @shahidadherbs. Bukan 1 kaler tapi 5 hokey.😍🥰Pg td dah melaram khimar hitam Ainul Mardhiah yg sgt selesa & cantik ni. Semoga bertambah2 murah rezeki datin sekeluarga. 😘😘
.
#tqAllah
#alhamdulillah
#khimarcantik
1,217 24 19 September, 2019

Alhamdulillah, dalam masa kurang dari 48jam, video Jamaica sudah trending #1 di Youtube Malaysia🇲🇾 Nak buat sambungan ke? #TQAllah

Alhamdulillah, dalam masa kurang dari 48jam, video Jamaica sudah trending #1 di Youtube Malaysia🇲🇾 Nak buat sambungan ke? #TQAllah
2,476 21 6 May, 2019

tahniah kepada 647 perajurit muda tldm yang berjaya mengharungi latihan asas tentera laut di tanjung pengelih . jadi malam ni min belanja sikit nak bagi semangat kepada yang dah pergi dan yang dah pergi tapi gagal jangan putus asa cuba lagi mana tau rezeki tahun depan 🤲🏻 . cer tag # sikit 647 orang ni 🇲🇾 #tentera #berseragam #polis #tudm #bomba #jururawat #malaysia #pdrm #atm #dobi #segakberseragam #sayangimalaysiaku #armylife #tldm #kerjayakita #kerjayaberseragam #imigresen #kasuttaktikal #navy #kasutswat #kerjaya #swat #kasutpolis #tenteradarat #kehidupan #anakterengganu #tqallah #magnumspider #armymalaysia #bhfyp

tahniah kepada 647 perajurit muda tldm yang berjaya mengharungi latihan asas tentera laut di tanjung pengelih . jadi malam ni min belanja sikit nak bagi semangat kepada yang dah pergi dan yang dah pergi tapi gagal jangan putus asa  cuba lagi mana tau rezeki tahun depan 🤲🏻 . cer tag # sikit 647 orang ni 🇲🇾 #tentera #berseragam #polis #tudm #bomba #jururawat #malaysia #pdrm #atm #dobi #segakberseragam #sayangimalaysiaku #armylife #tldm #kerjayakita #kerjayaberseragam #imigresen #kasuttaktikal #navy #kasutswat #kerjaya #swat #kasutpolis #tenteradarat #kehidupan #anakterengganu #tqallah #magnumspider #armymalaysia #bhfyp
2,193 68 9 October, 2019

Senyap ek dak jee arini hahhahaha ,baru balik dari seremban awak terus masuk dapur ni ha 😀 #salammaghrib #alhamdulillah #dakjeemasak #fikirpositif #syukur #tqallah

Senyap ek dak jee arini hahhahaha ,baru balik dari seremban awak terus masuk dapur ni ha 😀#salammaghrib#alhamdulillah#dakjeemasak#fikirpositif#syukur#tqallah
1,388 24 2 September, 2019