#tqallah Instagram Photos & Videos

tqallah - 103.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tqallah and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
58 minutes
Average like
18.2
Average comment
0.9
Posts with video
5/48
Posts with photo
43/48

Hashtag Popularity

2020 merupakan tahun yang amat mencabar. Siapa yang berjaya menghasilkan susuatu yang hebat pasti akan mendapat tempat dihati customer.
.
.
Kualiti, kemas, lain dari yang lain merupakan perkara penting didalam menghasilkan sesuatu dekorasi yang mantap.
.
.
Stop 🛑 ‼️‼️ lakukan kesilapan, jangan buang masa melalukan kesilapan demi kesilapan. Kesilapan bukan suatu benda yang menyeronokkan.
.
.
Di Kelas gubahan @ dekorasi saya, anda bukan sahaja mempelajari asas dekorasi tetapi anda akan didedahkan kepada dekorasi bertaraf dunia dan yang terkini yang tidak pernah anda lihat di Malaysia sendiri.
.
.
15 % MEMBEBEL (TEORI). 85% PRAKTIKAL.
. .
KELAS DEKORASI INI SESUAI UTK :
☑️ YG BARU NAK BELAJAR
☑️ YG BENGANG DGN BOS LAMA (NAK BERHENTI KEJE)
☑️ ISTERI YG LAKI DIA KAYA TAK TAU NAK BUAT APA DGN DUIT.
☑️ MAK ANDAM BARU NAK UP ( SKILL SO SO) ☑️ MAK ANDAM DAH UP TAPI TAK UP UP LAGI.
.
.
JANGAN BUANG MASA BELAJAR 🚫
.
.
📌Dengan org yg bukan2
📌Dengan org yg baru belajar.
📌Dengan orang yang kurang ILMU.
📌Dengan orang yang kurang pengalaman.
📌Dengan orang cuba2 nak ajar.
📌Dengan orang yg tak berapa pasti nak ajar.
📌Dengan orang yg tidak pakar.
.
.
Tak salah utk belajar dgn mereka, tetapi kalau diberi pilihan pendekkan lah tempoh masa utk anda melakukan kesilapan. Makin singkat anda melakukan kesilapan, makin mudah utk anda Manafaatkan orang lain.
.
.
Carilah ilmu untuk kebahagiaan masa hadapan. . . 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
☑️ Carilah guru yang benar-benar pakar & yang mempunyai "Specific Knowledge". 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
.
.
Man Jadda wa Jadda
. ( مَنْ جَدّ وَ جَدًّ) “Barangsiapa bersungguh-sungguh pasti akan mendapatkan hasil. . .
#tqallah
#pakarbunganegara
#percayapadarezekiallah
#flowerschool
#bunga
#pesonapengantin
#pelamin
#floral
#flowers
#missuniverse
#missworld
#hantaranmurah
#hantarankahwin
#hantaranlamaran
#hantarancantik
#hantaranperkahwinan
#hantaranfreshflower
#hantaranexclusive
#kongsirezeki
#floristkl
#floralclass
#weddingdressmy
#malaysiaweddingpackage
#malaysiawedding
#majalahwanita
#wanita
#ajl34
#malaysiawedding
#weddingflowers
#malaysiaweddingplanner
#pesonapengantintv

2020 merupakan tahun yang amat mencabar. Siapa yang berjaya menghasilkan susuatu yang hebat pasti akan mendapat tempat dihati customer.
.
.
Kualiti, kemas, lain dari yang lain merupakan perkara penting didalam menghasilkan sesuatu dekorasi yang mantap.
.
.
Stop 🛑 ‼️‼️ lakukan kesilapan, jangan buang masa melalukan kesilapan demi kesilapan. Kesilapan bukan suatu benda yang menyeronokkan.
.
.
Di Kelas gubahan @ dekorasi saya, anda bukan sahaja mempelajari asas dekorasi tetapi anda akan didedahkan kepada dekorasi bertaraf dunia dan yang terkini yang tidak pernah anda lihat di Malaysia sendiri.
.
.
15 % MEMBEBEL (TEORI). 85% PRAKTIKAL.
. . 
KELAS DEKORASI INI SESUAI UTK :
☑️ YG BARU NAK BELAJAR
☑️ YG BENGANG DGN BOS LAMA (NAK BERHENTI KEJE)
☑️ ISTERI YG LAKI DIA KAYA TAK TAU NAK BUAT APA DGN DUIT.
☑️ MAK ANDAM BARU NAK UP ( SKILL SO SO) ☑️ MAK ANDAM DAH UP TAPI TAK UP UP LAGI.
.
. 
JANGAN BUANG MASA BELAJAR 🚫
.
.
📌Dengan org yg bukan2
📌Dengan org yg baru belajar.
📌Dengan orang yang kurang ILMU.
📌Dengan orang yang kurang pengalaman.
📌Dengan orang cuba2 nak ajar.
📌Dengan orang yg tak berapa pasti nak ajar.
📌Dengan orang yg tidak pakar.
.
.
Tak salah utk belajar dgn mereka, tetapi kalau diberi pilihan pendekkan lah tempoh masa utk anda melakukan kesilapan. Makin singkat anda melakukan kesilapan, makin mudah utk anda Manafaatkan orang lain.
.
.
Carilah ilmu untuk kebahagiaan masa hadapan. . . 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
☑️ Carilah guru yang benar-benar pakar & yang mempunyai "Specific Knowledge". 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
.
. 
Man Jadda wa Jadda
. ( مَنْ جَدّ وَ جَدًّ) “Barangsiapa bersungguh-sungguh pasti akan mendapatkan hasil. . . 
#tqallah
#pakarbunganegara
#percayapadarezekiallah
#flowerschool
#bunga
#pesonapengantin
#pelamin
#floral
#flowers
#missuniverse
#missworld
#hantaranmurah
#hantarankahwin
#hantaranlamaran
#hantarancantik
#hantaranperkahwinan
#hantaranfreshflower
#hantaranexclusive
#kongsirezeki
#floristkl
#floralclass
#weddingdressmy
#malaysiaweddingpackage
#malaysiawedding
#majalahwanita
#wanita
#ajl34
#malaysiawedding
#weddingflowers
#malaysiaweddingplanner
#pesonapengantintv
10 0 2 hours ago

🥰Hasil yg tercipta setelah sekian lm x bermunge²🥰

Choc Rose Dinda Homemade versi lolipop open² order ya.. Dinda jual 1pcs 50sen.. Dlm choc lolipop ni ada la kekacang sesedap anak tekak.. InshaAllah akan keluar yg berwarna warni serupa minipuff Dinda eh.. Nawaitu Dinda berniaga kerana Allah SWT.. Nk order bole jer ngedate d link wasap yg Dinda letak d bawah.... 👌🏻😘 🤲🏻Al Fatihah🤲🏻
بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم
ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين

#DindaHomemadeBakery
#SyukurAlhamdulillah
#TqAllah

http://www.wasap.my/60174982215/chocrosehomemadedwir

🥰Hasil yg tercipta setelah sekian lm x bermunge²🥰

Choc Rose Dinda Homemade versi lolipop open² order ya.. Dinda jual 1pcs 50sen.. Dlm choc lolipop ni ada la kekacang sesedap anak tekak.. InshaAllah akan keluar yg berwarna warni serupa minipuff Dinda eh.. Nawaitu Dinda berniaga kerana Allah SWT.. Nk order bole jer ngedate d link wasap yg Dinda letak d bawah.... 👌🏻😘 🤲🏻Al Fatihah🤲🏻
بِسْمِ  ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم
ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين

#DindaHomemadeBakery
#SyukurAlhamdulillah
#TqAllah

http://www.wasap.my/60174982215/chocrosehomemadedwir
3 0 3 hours ago

Di Atas kepercayaan yg diberi....saya mengambil peluang dan sebagai satu cabaran untuk belajar sesuatu yang baru bermula dari kosong..Setiap Hasil Yang Diperoleh merupakan suatu kepuasan dan kejayaan untuk saya........❤❤❤❤❤❤Alhamdulilah Syukur

#Lifedoesn'tgeteasier..Just Get Stronger....😙😙😙😙😙😙
#tqAllah
#HomeCare&PriviteNurse

Di Atas kepercayaan yg diberi....saya mengambil peluang dan sebagai satu cabaran untuk belajar sesuatu yang baru bermula dari kosong..Setiap Hasil Yang Diperoleh merupakan suatu kepuasan dan kejayaan untuk saya........❤❤❤❤❤❤Alhamdulilah Syukur

#Lifedoesn'tgeteasier..Just Get Stronger....😙😙😙😙😙😙
#tqAllah
#HomeCare&PriviteNurse
5 0 7 hours ago

Pontian on.. 😍😍😍
#tdm♥️td♥️nf
#ksyngnomaocik
#tqAllah

Pontian on.. 😍😍😍
#tdm♥️td♥️nf 
#ksyngnomaocik
#tqAllah
15 0 7 hours ago

Alhamdulillah.. Sy dah bole discharge hari ni🤩🥳 TQ uncles & aunties semua yang doakan sy🥰😘 #Alhamdulilah #TQAllah #786AlhamdulillahSyukur🤲😇

Alhamdulillah.. Sy dah bole discharge hari ni🤩🥳 TQ uncles & aunties semua yang doakan sy🥰😘 #Alhamdulilah #TQAllah #786AlhamdulillahSyukur🤲😇
10 1 7 hours ago

Order semalam.. Tengkiyuu Ayu utk popia crunchy
Tengkiyuuu yaya,Nia,Kak Hasmah
Utk roti golok gebus ni

Alhamdulillah

Nak order meh wassap kakak ya
0138013647 Wany

#tqAllah #bakersemenyih #bakedbywany #homemade #rotigolokgebus #rotisedapsemenyih #bangi #kajang#

Order semalam.. Tengkiyuu Ayu utk popia crunchy 
Tengkiyuuu yaya,Nia,Kak Hasmah
Utk roti golok gebus ni

Alhamdulillah

Nak order meh wassap kakak ya
0138013647 Wany

#tqAllah#bakersemenyih#bakedbywany#homemade#rotigolokgebus#rotisedapsemenyih#bangi#kajang#
5 0 8 hours ago

You don’t choose your FAMILY, they are Allah’s gift to you as you are to them
♥️♥️♥️ My family are my life..thank you guys for always been there for me🥰😘😍🎉🎊 #blessed
#tqallah
#alhamdulillah
#syukurselalu
#family
#familytime
#precious
#loveofmylife
#familia
#keluarga
#keluargabahagia
#insta
#instafamily
#instagrammers
#igers

You don’t choose your FAMILY, they are Allah’s gift to you as you are to them
♥️♥️♥️ My family are my life..thank you guys for always been there for me🥰😘😍🎉🎊 #blessed 
#tqallah
#alhamdulillah 
#syukurselalu 
#family 
#familytime 
#precious 
#loveofmylife 
#familia 
#keluarga
#keluargabahagia 
#insta
#instafamily 
#instagrammers 
#igers
88 3 8 hours ago

Alhamdulillah ,,,,
Selesai dengan tepat waktu 😍😍😍 #tqallah 😇
#selalubersyukurnikmatallah
#selaludiberinikmatsehat 😇
Salam kedai cek Metha 🙏🙏😍😍

Alhamdulillah ,,,,
Selesai dengan tepat waktu 😍😍😍 #tqallah 😇
#selalubersyukurnikmatallah 
#selaludiberinikmatsehat 😇
Salam kedai cek Metha 🙏🙏😍😍
6 0 9 hours ago

In sya allah untuk sis #dapurmolek letak ya nanti. 💖🎉💕
Alhamdulilah #tqallah #customerpuashati 😊😊 #kuibtartnenas #kuibtartnenasviral #tqsm dr #dapurmolek. #customerreview #customerfeedback.

In sya allah untuk sis #dapurmolek letak ya nanti. 💖🎉💕
Alhamdulilah #tqallah #customerpuashati 😊😊 #kuibtartnenas #kuibtartnenasviral #tqsm dr #dapurmolek. #customerreview #customerfeedback.
2 0 9 hours ago

بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
اَللَّهُمَّ إِنِّيْ أَسْأَلُكَ عِلْمًا نَافِعًا، وَرِزْقًا طَيِّبًا، وَعَمَلاً مُتَقَبَّلاً

Assalamualaikum & Morning semua kesayangan Dinda.. 🤝🏻 🤗Salam menjemput rezeki🤗 & 🥰Happy weekend day🥰

#Al_Fatihah
#TqAllah

بِسْمِ  ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ 
اَللَّهُمَّ إِنِّيْ أَسْأَلُكَ عِلْمًا نَافِعًا، وَرِزْقًا طَيِّبًا، وَعَمَلاً مُتَقَبَّلاً

Assalamualaikum & Morning semua kesayangan Dinda.. 🤝🏻 🤗Salam menjemput rezeki🤗 & 🥰Happy weekend day🥰

#Al_Fatihah
#TqAllah
4 0 12 hours ago
baby breath & orkid aje ❤️❤️
.
.
Yang penting kita kena tahu macam mana nak letakkan bunga2 tersebut.
.
.
Man Jadda wa Jadda
. ( مَنْ جَدّ وَ جَدًّ) “

Barangsiapa bersungguh-sungguh pasti akan mendapatkan hasil.
.
. 
#tqallah
#pakarbunganegara
#percayapadarezekiallah
#flowerschool
#bunga
#pesonapengantin
#pelamin
#floral
#flowers
#missuniverse
#missworld
#hantaranmurah
#hantarankahwin
#hantaranlamaran
#hantarancantik
#hantaranperkahwinan
#hantaranfreshflower
#hantaranexclusive
#kongsirezeki
#floristkl
#floralclass
#weddingdressmy
#malaysiaweddingpackage
#malaysiawedding
#majalahwanita
#wanita
#ajl34
#malaysiawedding
#weddingflowers
#malaysiaweddingplanner
29 0 12 hours ago

ILMU
.
.
Pengalaman seseorang akan membuatkan ia menjadi lebih kreatif dan hebat. Carilah ilmu tak kira dimana anda berada.
.
.
Man Jadda wa Jadda
. ( مَنْ جَدّ وَ جَدًّ) “Barangsiapa bersungguh-sungguh pasti akan mendapatkan hasil. . .
#tqallah
#pakarbunganegara
#percayapadarezekiallah
#flowerschool
#bunga
#pesonapengantin
#pelamin
#floral
#flowers
#missuniverse
#missworld
#hantaranmurah
#hantarankahwin
#hantaranlamaran
#hantarancantik
#hantaranperkahwinan
#hantaranfreshflower
#hantaranexclusive
#kongsirezeki
#floristkl
#floralclass
#weddingdressmy
#malaysiaweddingpackage
#malaysiawedding
#majalahwanita
#wanita
#ajl34
#malaysiawedding
#weddingflowers
#malaysiaweddingplanner

ILMU
.
.
Pengalaman seseorang akan membuatkan ia menjadi lebih kreatif dan hebat. Carilah ilmu tak kira dimana anda berada.
.
.
Man Jadda wa Jadda
. ( مَنْ جَدّ وَ جَدًّ) “Barangsiapa bersungguh-sungguh pasti akan mendapatkan hasil. . . 
#tqallah
#pakarbunganegara
#percayapadarezekiallah
#flowerschool
#bunga
#pesonapengantin
#pelamin
#floral
#flowers
#missuniverse
#missworld
#hantaranmurah
#hantarankahwin
#hantaranlamaran
#hantarancantik
#hantaranperkahwinan
#hantaranfreshflower
#hantaranexclusive
#kongsirezeki
#floristkl
#floralclass
#weddingdressmy
#malaysiaweddingpackage
#malaysiawedding
#majalahwanita
#wanita
#ajl34
#malaysiawedding
#weddingflowers
#malaysiaweddingplanner
80 0 13 hours ago
Ramainya ahli jawatankuasa 😎
Tq2 so much

#birthdaygirl 
#birthday  #family 
#baitijanati  #simplelife 
#tqallah #alhamdulillah 
#larrichempire
12 0 20 hours ago

Kadang main benda cam ni sebab serabut otak..
Tapi bila buat, makin serabut otak ni ad la..
Tapi yg syoknyer serabut akan hilang bile da siap..hahaha
Tak lawa x pe, janji hati syok..
Cam tu gak ngan diri,
Tak perlu jadi orang lain, janji jadi diri sendiri dan hargai diri..
Itu lebih berharga..
#seremban #bouquetofflowers #forfriend #therapy #forself #greatday #photography #alhamdulillahforeverything❤️ #tqallah

Kadang main benda cam ni sebab serabut otak..
Tapi bila buat, makin serabut otak ni ad la..
Tapi yg syoknyer serabut akan hilang bile da siap..hahaha
Tak lawa x pe, janji hati syok..
Cam tu gak ngan diri, 
Tak perlu jadi orang lain, janji jadi diri sendiri dan hargai diri..
Itu lebih berharga..
#seremban #bouquetofflowers #forfriend #therapy #forself #greatday #photography #alhamdulillahforeverything❤️ #tqallah
26 2 23 hours ago

We are here again. Santai2 makan2. Rehat otak🤣
#TqAllah#
#alhamdulilaah#

We are here again. Santai2 makan2. Rehat otak🤣
#TqAllah#
#alhamdulilaah#
8 2 23 hours ago

Work hard
Work Smart
#Alhamdulillah
#tqAllah
#tqmak♥️

Work hard
Work Smart
#Alhamdulillah
#tqAllah
#tqmak♥️
14 0 18 January, 2020

Kenapa perlu faktor "WOW" ‼️‼️‼️
.
.
Nak tahu kenapa "customer" tak nak bayar lebih & nak yang murah aje ⁉️. Sebabnya gubahan, dekorasi kita biasa2 aje. Tak ada perubahan, kebanyakkan dari kita asyik SEDUT aje idea kat majalah yg terbaru kat goggel 😅.
.
.
Cubalah anda ubah sikit cara dekorasi tu, beranikan diri untuk mencuba sesuatu. Proses R & D sangat penting sebelum anda menjual sesuatu idea pada pelanggan.
.
.
Ingat guys ‼️‼️, customer kita bukan TIKUS makmal untuk dijadikan bahan ujikaji.
.
.
Carilah & kuatkan ilmu anda sebelum melakukan sesuatu.
.
.
Carilah ilmu untuk kebahagiaan masa hadapan. . . 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
☑️ Carilah guru yang benar-benar pakar & yang mempunyai "Specific Knowledge". 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
.
“Practice does not make perfect. Only perfect practice makes perfect.”
.
.
JANGAN BUANG MASA LAKUKAN KESILAPAN DEMI KESILAPAN‼️⁉️.
.
.
📌Belajar dari yang benar2 Arif@pakar.
📌Menimba pengalaman diluar negara. Kerana  dunia luar jauh lebih hebat.
📌Kurangkan kesilapan kerana kesilapan  membuat perniaagan anda tidak berjaya.
📌Mahirkan diri dengan Kemahiran.
📌Mentor@berguru ilmu tidak datang sendiri.
📌Kurangkan Ego, kerana ada orang lain lebih  baik dari kita.
. .
Man Jadda wa Jadda
. ( مَنْ جَدّ وَ جَدًّ) “Barangsiapa bersungguh-sungguh pasti akan mendapatkan hasil. . .
#tqallah
#pakarbunganegara
#percayapadarezekiallah
#flowerschool
#bunga
#pesonapengantin
#pelamin
#floral
#flowers
#missuniverse
#missworld
#hantaranmurah
#hantarankahwin
#hantaranlamaran
#hantarancantik
#hantaranperkahwinan
#hantaranfreshflower
#hantaranexclusive
#kongsirezeki
#floristkl
#floralclass
#weddingdressmy
#malaysiaweddingpackage
#malaysiawedding
#majalahwanita
#wanita
#ajl34
#malaysiawedding
#weddingflowers
#malaysiaweddingplanner

Kenapa perlu faktor "WOW" ‼️‼️‼️
.
.
Nak tahu kenapa "customer" tak nak bayar lebih & nak yang murah aje ⁉️. Sebabnya gubahan, dekorasi kita biasa2 aje. Tak ada perubahan, kebanyakkan dari kita asyik SEDUT aje idea kat majalah yg terbaru kat goggel 😅.
.
.
Cubalah anda ubah sikit cara dekorasi tu, beranikan diri untuk mencuba sesuatu. Proses R & D sangat penting sebelum anda menjual sesuatu idea pada pelanggan.
.
.
Ingat guys ‼️‼️, customer kita bukan TIKUS makmal untuk dijadikan bahan ujikaji.
.
.
Carilah & kuatkan ilmu anda sebelum melakukan sesuatu.
.
.
Carilah ilmu untuk kebahagiaan masa hadapan. . . 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
☑️ Carilah guru yang benar-benar pakar & yang mempunyai "Specific Knowledge". 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
.
“Practice does not make perfect. Only perfect practice makes perfect.”
.
. 
JANGAN BUANG MASA LAKUKAN KESILAPAN DEMI KESILAPAN‼️⁉️.
.
.
📌Belajar dari yang benar2 Arif@pakar.
📌Menimba pengalaman diluar negara. Kerana  dunia luar jauh lebih hebat.
📌Kurangkan kesilapan kerana kesilapan  membuat perniaagan anda tidak berjaya.
📌Mahirkan diri dengan Kemahiran.
📌Mentor@berguru ilmu tidak datang sendiri.
📌Kurangkan Ego, kerana ada orang lain lebih  baik dari kita.
. . 
Man Jadda wa Jadda
. ( مَنْ جَدّ وَ جَدًّ) “Barangsiapa bersungguh-sungguh pasti akan mendapatkan hasil. . . 
#tqallah
#pakarbunganegara
#percayapadarezekiallah
#flowerschool
#bunga
#pesonapengantin
#pelamin
#floral
#flowers
#missuniverse
#missworld
#hantaranmurah
#hantarankahwin
#hantaranlamaran
#hantarancantik
#hantaranperkahwinan
#hantaranfreshflower
#hantaranexclusive
#kongsirezeki
#floristkl
#floralclass
#weddingdressmy
#malaysiaweddingpackage
#malaysiawedding
#majalahwanita
#wanita
#ajl34
#malaysiawedding
#weddingflowers
#malaysiaweddingplanner
14 0 18 January, 2020

.
.
.
Part 2

Malam Berinai
@nurulfirdausyahaya & Soekarno
at homestay
Damansara Utama
18/12/2019
.
.
.
Jom kita sibuk berinai jugak 🤭😍😁💞
.
.
.
#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#19DEC2019
#karnomachine
.
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#malamberinai
#myboyz #mygirlz
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva

.
.
.
Part 2

Malam Berinai 
@nurulfirdausyahaya & Soekarno 
at homestay 
Damansara Utama
18/12/2019
.
.
.
Jom kita sibuk berinai jugak 🤭😍😁💞
.
.
.
#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#19DEC2019 
#karnomachine
.
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#malamberinai 
#myboyz #mygirlz 
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva
10 0 18 January, 2020

.
.
.
Part 1

Malam Berinai
@nurulfirdausyahaya & Soekarno
at homestay
Damansara Utama
18/12/2019
.
.
.
Jom kita sibuk berinai jugak 🤭😍😁💞
.
.
.
#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#19DEC2019
#karnomachine
.
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#malamberinai
#myboyz #mygirlz
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva

.
.
.
Part 1

Malam Berinai 
@nurulfirdausyahaya & Soekarno 
at homestay 
Damansara Utama
18/12/2019
.
.
.
Jom kita sibuk berinai jugak 🤭😍😁💞
.
.
.
#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#19DEC2019 
#karnomachine
.
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#malamberinai 
#myboyz #mygirlz 
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva
9 0 18 January, 2020

Seni Fotografi 💥
.
.
Tak perlu menggunakan DSLR atau camera 📸 yang canggih2. Dengan teknik yang betul dan sudut yang menarik kita mampu menghasilkan gambar yang terbaik.
.
.
Carilah ilmu untuk kebahagiaan masa hadapan. . . 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
☑️ Carilah guru yang benar-benar pakar & yang mempunyai "Specific Knowledge". 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
.
“Practice does not make perfect. Only perfect practice makes perfect.”
. .
STOP 🛑
CUKUPLAH LANGGAR DIDING TU ‼️‼️
.
.
Kalau orang terdahulu dah buat silap, jg kita juga sama buat silap.
📌Perbaiki diri kita, agar tidak melakukan  kesilapan yang sama.
📌Buang Ego, untuk menuntut ilmu.
📌Tingkatkan Kemahiran, agar kita jauh lebih  hebat.
📌 Usaha, Doa, Tawakal, redha.
.
.
JANGAN BUANG MASA LAKUKAN KESILAPAN DEMI KESILAPAN‼️⁉️.
.
.
📌Belajar dari yang benar2 Arif@pakar.
📌Menimba pengalaman diluar negara. Kerana  dunia luar jauh lebih hebat.
📌Kurangkan kesilapan kerana kesilapan  membuat perniaagan anda tidak berjaya.
📌Mahirkan diri dengan Kemahiran.
📌Mentor@berguru ilmu tidak datang sendiri.
📌Kurangkan Ego, kerana ada orang lain lebih  baik dari kita.
. .
Man Jadda wa Jadda
. ( مَنْ جَدّ وَ جَدًّ) “Barangsiapa bersungguh-sungguh pasti akan mendapatkan hasil. . .
#tqallah
#pakarbunganegara
#percayapadarezekiallah
#flowerschool
#bunga
#pesonapengantin
#pelamin
#floral
#flowers
#missuniverse
#missworld
#hantaranmurah
#hantarankahwin
#hantaranlamaran
#hantarancantik
#hantaranperkahwinan
#hantaranfreshflower
#hantaranexclusive
#kongsirezeki
#floristkl
#floralclass
#weddingdressmy
#malaysiaweddingpackage
#malaysiawedding
#majalahwanita
#wanita
#ajl34
#malaysiawedding
#weddingflowers
#malaysiaweddingplanner

Seni Fotografi 💥
.
.
Tak perlu menggunakan DSLR atau camera 📸 yang canggih2. Dengan teknik yang betul dan sudut yang menarik kita mampu menghasilkan gambar yang terbaik.
.
.
Carilah ilmu untuk kebahagiaan masa hadapan. . . 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
☑️ Carilah guru yang benar-benar pakar & yang mempunyai "Specific Knowledge". 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
.
“Practice does not make perfect. Only perfect practice makes perfect.”
. . 
STOP 🛑
CUKUPLAH LANGGAR DIDING TU ‼️‼️
.
.
Kalau orang terdahulu dah buat silap, jg kita juga sama buat silap.
📌Perbaiki diri kita, agar tidak melakukan  kesilapan yang sama.
📌Buang Ego, untuk menuntut ilmu.
📌Tingkatkan Kemahiran, agar kita jauh lebih  hebat.
📌 Usaha, Doa, Tawakal, redha.
.
.
JANGAN BUANG MASA LAKUKAN KESILAPAN DEMI KESILAPAN‼️⁉️.
.
.
📌Belajar dari yang benar2 Arif@pakar.
📌Menimba pengalaman diluar negara. Kerana  dunia luar jauh lebih hebat.
📌Kurangkan kesilapan kerana kesilapan  membuat perniaagan anda tidak berjaya.
📌Mahirkan diri dengan Kemahiran.
📌Mentor@berguru ilmu tidak datang sendiri.
📌Kurangkan Ego, kerana ada orang lain lebih  baik dari kita.
. . 
Man Jadda wa Jadda
. ( مَنْ جَدّ وَ جَدًّ) “Barangsiapa bersungguh-sungguh pasti akan mendapatkan hasil. . . 
#tqallah
#pakarbunganegara
#percayapadarezekiallah
#flowerschool
#bunga
#pesonapengantin
#pelamin
#floral
#flowers
#missuniverse
#missworld
#hantaranmurah
#hantarankahwin
#hantaranlamaran
#hantarancantik
#hantaranperkahwinan
#hantaranfreshflower
#hantaranexclusive
#kongsirezeki
#floristkl
#floralclass
#weddingdressmy
#malaysiaweddingpackage
#malaysiawedding
#majalahwanita
#wanita
#ajl34
#malaysiawedding
#weddingflowers
#malaysiaweddingplanner
125 0 18 January, 2020

UBAH MINDA, DAN MANFAATKAN POTENSI DIRI.

Sudah tiba masanya untuk kita mengetengahkan elemen berubah daripada berfikir secara negatif kepada positif.
Minda adalah akal fikiran yang mengawal tindak-tanduk manusia. Siapa yang memiliki fikiran negatif akan menjadi lemah dan siapa berfikiran positif PASTI BOLEH menguatkan diri.

#TQALLAH
#Trigger2020 kami dah reset minda dengan berprasangka baik kepada sesama manusia serta bertindak secara positif kerana kejayaan itu terdapat di mana-mana selagi kita berusaha, berdoa dan bertawakal kepada-Nya.

#TAHNIAHTEAM ‼️ #LetsDoIt
#WeDoTogether
#TogetherToTheTop
#TogetherWeAchieveMore
#cdmCHEWAN
#cdmCAT

UBAH MINDA, DAN MANFAATKAN POTENSI DIRI.

Sudah tiba masanya untuk kita mengetengahkan elemen berubah daripada berfikir secara negatif kepada positif. 
Minda adalah akal fikiran yang mengawal tindak-tanduk manusia. Siapa yang memiliki fikiran negatif akan menjadi lemah dan siapa berfikiran positif PASTI BOLEH menguatkan diri.

#TQALLAH 
#Trigger2020 kami dah reset minda dengan berprasangka baik kepada sesama manusia serta bertindak secara positif kerana kejayaan itu terdapat di mana-mana selagi kita berusaha, berdoa dan bertawakal kepada-Nya.

#TAHNIAHTEAM ‼️ #LetsDoIt 
#WeDoTogether 
#TogetherToTheTop 
#TogetherWeAchieveMore 
#cdmCHEWAN 
#cdmCAT
9 0 18 January, 2020

Alhamdulillah, rezeki berbisness G-STAR R-RAYYAN sentiasa ada. Sama ada kongsi rezeki bersama dropship Nor NA di Wangsa Maju dan Kak Abby di Sg. Abong Muar atau sales sendiri. Syukur yang sedikit, nescaya Allah akan bagi lebih lagi 🤲🥰 Baru sempat Kak Zem nak update sales kat sini, di sebabkan anak bujang kecik Kak Zem tak berapa sihat.
Asbab konsistan dengan #gstarkidsIQbooster #coklat dan gula-gula sihat #Biokare. Dengan izin Allah, in shaa Allah esok Zulfaqar dah boleh sekolah macam biasa.
Zulfaqar start suam-suam badan pada pagi Jumaat lepas, dan pada hari ini Sabtu Alhamdulillah dah sihat dah dia. Esok dah minta ibu hantar pergi sekolah 😁
Anak-anak Kak Zem memang serasi bersama #GSTAR .

#Alhamdulillah #syukurselalu #rezekiALLAHberi #tqALLAH

Alhamdulillah, rezeki berbisness G-STAR R-RAYYAN sentiasa ada. Sama ada kongsi rezeki bersama dropship Nor NA di Wangsa  Maju dan Kak Abby di Sg. Abong Muar atau sales sendiri. Syukur yang sedikit, nescaya Allah akan bagi lebih lagi 🤲🥰 Baru sempat Kak Zem nak update sales kat sini, di sebabkan anak bujang kecik Kak Zem tak berapa sihat. 
Asbab konsistan dengan #gstarkidsIQbooster #coklat dan gula-gula sihat #Biokare. Dengan izin Allah, in shaa Allah esok Zulfaqar dah boleh sekolah macam biasa. 
Zulfaqar start suam-suam badan pada pagi Jumaat lepas, dan pada hari ini Sabtu Alhamdulillah dah sihat dah dia. Esok dah minta ibu hantar pergi sekolah 😁
Anak-anak Kak Zem memang serasi bersama #GSTAR .

#Alhamdulillah #syukurselalu #rezekiALLAHberi #tqALLAH ❤
2 0 18 January, 2020

Alhamdulillah rezki tenghari td.. pegaga crispy..mintk maaf la xcukp yg di minta xcukp sbb kn xde air mlm td xblh nk buat ape.. insyaallah hr Isnin nnti akak tambh kn dn cukp kn blk☺️
#Pegagacrispy
#toyotatamanmidah
#Tqyangoder
#tqallah

Alhamdulillah rezki tenghari td.. pegaga crispy..mintk maaf la xcukp yg di minta xcukp sbb kn xde air mlm td xblh nk buat ape.. insyaallah hr Isnin nnti akak tambh kn dn cukp kn blk☺️
#Pegagacrispy
#toyotatamanmidah 
#Tqyangoder
#tqallah
4 4 18 January, 2020

Menjaga Mereka Adalah "KEWAJIPAN" Kite😎
Tidak Kire Lelaki @ Perempuan Meskipon Yang Dah Berkahwin😌
Tanggungjawab Pada Ibu Bapa Wajib Diutamakan😉
Kerana Mereka Kite Dilahirkan...
Kerana Mereka Redha Allah Bersama Kite...
Kerana Mereka Syurga Allah Bersama Kite❤
Hargai Lahh Ibu & Ayah Kite...
Kasih Sayang Mereka Tiada Bandingan-Nya...
Mereka Adalah Anugerah Dari Allah Yang Sangat Bernilai...
Hidup Kite Takkan Bermakna Tanpa Mereka😔
Selagi Mereka Masih Ada Berbakti Lahh Pada Mereka...
Bila Mereka Dah Takde Baru Nak Menyesal😟
Love u my syurga💕
Semoga Sentiasa Dalam Lindungan Allah swt😊
#Alhamdulillah
#HartaDuniaAkhirat
#NikmatDiDunia
#TqAllah

Menjaga Mereka Adalah "KEWAJIPAN" Kite😎
Tidak Kire Lelaki @ Perempuan Meskipon Yang Dah Berkahwin😌
Tanggungjawab Pada Ibu Bapa Wajib Diutamakan😉
Kerana Mereka Kite Dilahirkan...
Kerana Mereka Redha Allah Bersama Kite...
Kerana Mereka Syurga Allah Bersama Kite❤
Hargai Lahh Ibu & Ayah Kite...
Kasih Sayang Mereka Tiada Bandingan-Nya...
Mereka Adalah Anugerah Dari Allah Yang Sangat Bernilai...
Hidup Kite Takkan Bermakna Tanpa Mereka😔
Selagi Mereka Masih Ada Berbakti Lahh Pada Mereka...
Bila Mereka Dah Takde Baru Nak Menyesal😟
Love u my syurga💕
Semoga Sentiasa Dalam Lindungan Allah swt😊
#Alhamdulillah
#HartaDuniaAkhirat
#NikmatDiDunia
#TqAllah
22 0 18 January, 2020

Alhamdulillah dr 450 pack ni jer yg sempat disnap..tak menang tangan walaupun pinjam tenaga 6 org tukang packing

#meegrgtelurmata
#mineral.
#dapurmaketing😍
#menerimatempahanAnekamenu
#mengajarkelasmasakankanak2dewasa🎂🍰 #0133474569😍
# misidanacafedapurmaketing2020
#tqallah

Alhamdulillah dr 450 pack ni jer yg sempat disnap..tak menang tangan walaupun pinjam tenaga 6 org tukang packing

#meegrgtelurmata
#mineral.
#dapurmaketing😍 
#menerimatempahanAnekamenu 
#mengajarkelasmasakankanak2dewasa🎂🍰 #0133474569😍 
# misidanacafedapurmaketing2020
#tqallah
10 0 18 January, 2020

Tengkiyuu Zai KK Bandar Teknologi 💜 🌷Bihun Singapore 30pack 🌷Popia crunchy 50pcs

Terima kasih selalu repeat order 😊💜 Nk order wassap ye
0138013647 Wany

#tqAllah #bakedbywany #bakersemenyih #homemade #semenyih #bamgi #kajang #beranang #bandarteknologikajang#

Tengkiyuu Zai KK Bandar Teknologi 💜 🌷Bihun Singapore 30pack 🌷Popia crunchy 50pcs

Terima kasih selalu repeat order 😊💜 Nk order wassap ye
0138013647 Wany

#tqAllah#bakedbywany#bakersemenyih#homemade#semenyih#bamgi#kajang#beranang#bandarteknologikajang#
10 0 18 January, 2020
#tqallah
#gogok2sihat
1 0 18 January, 2020

Jom kita beriadah pagi yg indah ini
#tqAllah
#semogasihat

Jom kita beriadah pagi yg indah ini
#tqAllah
#semogasihat
33 0 18 January, 2020

.
.
.
Part 8

HAPPY BIRTHDAY @natharatul._
15/12/3019
.
.
.
Paying a visit to Mummy School 😍😍😍
1990 ~ 1994
Jomz balik KL 😍😍😍😘😘😘
.
.
.
#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#15DEC2019
#Mozac #mozac94
#we❤️mozac
#welovemozac .
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#jalanjalan
#myboyz #mygirlz
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva @ Lebuhraya plus Utara Selatan

.
.
.
Part 8

HAPPY BIRTHDAY @natharatul._
15/12/3019
.
.
.
Paying a visit to Mummy School 😍😍😍
1990 ~ 1994
Jomz balik KL 😍😍😍😘😘😘
.
.
.
#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#15DEC2019 
#Mozac #mozac94
#we❤️mozac 
#welovemozac .
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#jalanjalan 
#myboyz #mygirlz 
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva  @ Lebuhraya plus Utara Selatan
15 0 18 January, 2020

.
.
.
Part 7

HAPPY BIRTHDAY @natharatul._
15/12/3019
.
.
.
Paying a visit to Mummy School 😍😍😍
1990 ~ 1994
.
.
.
#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#15DEC2019
#Mozac #mozac94
#we❤️mozac
#welovemozac .
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#jalanjalan
#myboyz #mygirlz
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva

.
.
.
Part 7

HAPPY BIRTHDAY @natharatul._
15/12/3019
.
.
.
Paying a visit to Mummy School 😍😍😍
1990 ~ 1994
.
.
.
#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#15DEC2019 
#Mozac #mozac94
#we❤️mozac 
#welovemozac .
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#jalanjalan 
#myboyz #mygirlz 
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva
15 0 18 January, 2020

Projek petang semalam...
Alhamdulillah 3 oder shopee da selamat dipos... Ade 2 ja lgi yg urgent before 20hb kn pos... Moga dipermudahkn kerja harini...
Tq yg oder dgn @mia_babynest
#tqAllah
#tqcustomers
#babynestbajetanda
#babynestmurahmelaka
#shopee
#preorder
#customadebabynest

Projek petang semalam...
Alhamdulillah 3 oder shopee da selamat dipos... Ade 2 ja lgi yg urgent before 20hb kn pos... Moga dipermudahkn kerja harini...
Tq yg oder dgn @mia_babynest 
#tqAllah
#tqcustomers
#babynestbajetanda
#babynestmurahmelaka
#shopee
#preorder
#customadebabynest
4 0 18 January, 2020

Coklat kek

1kg

rm56

untuk tempahan whtaapp kmi

wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan

Coklat  kek

1kg

rm56

untuk tempahan whtaapp kmi

wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan
2 0 18 January, 2020

Pandan kek

1/2kg

rm27

untuk tempahan whtaapp kmi

wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan

Pandan kek

1/2kg

rm27

untuk tempahan whtaapp kmi

wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan
1 0 18 January, 2020

Red Velvet cheese kek

250g

rm18

untuk tempahan whtaapp kmi

wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan

Red Velvet cheese kek

250g

rm18

untuk tempahan whtaapp kmi

wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan
2 0 18 January, 2020

yam kek

250g

rm17

untuk tempahan whtsapp kami

wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan

yam kek

250g

rm17

untuk tempahan whtsapp kami

wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan
2 0 18 January, 2020

Tak de apa nak tunjuk just nak share my goals in 2019 tercapai, even asal surirumah je pun kita boleh capai goals, after dah capai set goal baru... Moga Allah sentiasa mudahkan perjalanan bisnesku🥰
#tqallah
#tqallfriendssupportme
#tqhusbandsupportme
#tqcustomers
#rezekidariAllah

Tak de apa nak tunjuk just nak share my goals in 2019 tercapai, even asal surirumah je pun kita boleh capai goals, after dah capai set goal baru... Moga Allah sentiasa mudahkan perjalanan bisnesku🥰 
#tqallah 
#tqallfriendssupportme 
#tqhusbandsupportme
#tqcustomers
#rezekidariAllah
111 17 18 January, 2020

Assalamualaikum & Selamat Pagi
Salam Magnet Rezeki
Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah
Terima Kasih Ya Allah

Last Ubat Untuk Di Makan Pagi ni sebelum Discharge!!!
Tq Terdunia Buat Isteri Tersayang Yang banyak Berkorban Masa, Tenaga & Segalanya ❤️
Tq Dr, Nurse & Semua Kakitangan Hospital Yang Memberikan Rawatan & Layanan Terbaik!! Tq Juga Buat Semua Keluarga, Sahabat & Siapa saja Yang Mendoakan Kesihatan Saya 🥰

Hanya Allah Yang Mampu Untuk membalasNya

SESUNGGUHNYA KESIHATAN ITU LAH NIKMAT ALLAH YANG TIDAK TERNILAI UNTUK SETIAP HAMBANYA!! #TqAllah
#TqProjekSTGpayungbillhospiital

Assalamualaikum & Selamat Pagi 
Salam Magnet Rezeki 
Alhamdulillah
Alhamdulillah 
Alhamdulillah 
Terima Kasih Ya Allah

Last Ubat Untuk Di Makan Pagi ni sebelum Discharge!!!
Tq Terdunia Buat Isteri Tersayang Yang banyak Berkorban Masa, Tenaga & Segalanya ❤️
Tq Dr, Nurse & Semua Kakitangan Hospital Yang Memberikan Rawatan & Layanan Terbaik!! Tq Juga Buat Semua Keluarga, Sahabat & Siapa saja Yang Mendoakan Kesihatan Saya 🥰

Hanya Allah Yang Mampu  Untuk membalasNya

SESUNGGUHNYA KESIHATAN ITU LAH NIKMAT ALLAH YANG TIDAK TERNILAI UNTUK SETIAP HAMBANYA!! #TqAllah
#TqProjekSTGpayungbillhospiital
22 6 18 January, 2020

BUNGA KERTAS ‼️
.
.
Tidak kira apa jua jenis bunga, sekiranya anda mempunyai ilmu menyusun aturnya insyallah dekorasi gubahan anda akan kelihatan menjadi hebat. Bagi saya, setiap ciptaan Allah mempunyai keunikan masing2. Apa yang penting adalah bagaimana kita mengunakannya.
.
.
Lupakan ‼️ bunga tulip, rose, lily, peony, orkid.
.
.
Fikirkan sesuatu yang baru, yang mampu memberi faktor wow kepada dekorasi anda. Murah tak semestinya tidak bagus. .
.
Ilmu itu penting didalam apa jua bidang. Carilah ilmu untuk menghasilkan idea-idea yang luar biasa.
On ❌ ON
. .
Man Jadda wa Jadda
( مَنْ جَدّ وَ جَدًّ) “Barangsiapa bersungguh-sungguh pasti akan mendapatkan hasil. .
.
#tqallah
#pakarbunganegara
#percayapadarezekiallah
#flowerschool
#bunga
#pesonapengantin
#pelamin
#floral
#flowers
#missuniverse
#missworld
#hantaranmurah
#hantarankahwin
#hantaranlamaran
#hantarancantik
#hantaranperkahwinan
#hantaranfreshflower
#hantaranexclusive
#kongsirezeki
#floristkl
#floralclass
#weddingdressmy
#malaysiaweddingpackage
#malaysiawedding
#majalahwanita
#wanita
#ajl34
#malaysiawedding
#weddingflowers
#malaysiaweddingplanner

BUNGA KERTAS ‼️
.
.
Tidak kira apa jua jenis bunga, sekiranya anda mempunyai ilmu menyusun aturnya insyallah dekorasi gubahan anda akan kelihatan menjadi hebat. Bagi saya, setiap ciptaan Allah mempunyai keunikan masing2. Apa yang penting adalah bagaimana kita mengunakannya.
.
.
Lupakan ‼️ bunga tulip, rose, lily, peony,  orkid.
.
.
Fikirkan sesuatu yang baru, yang mampu memberi faktor wow kepada dekorasi anda. Murah tak semestinya tidak bagus. .
.
Ilmu itu penting didalam apa jua bidang. Carilah ilmu untuk menghasilkan idea-idea yang luar biasa. 
On ❌ ON
. . 
Man Jadda wa Jadda
( مَنْ جَدّ وَ جَدًّ) “Barangsiapa bersungguh-sungguh pasti akan mendapatkan hasil. .
. 
#tqallah
#pakarbunganegara
#percayapadarezekiallah
#flowerschool
#bunga
#pesonapengantin
#pelamin
#floral
#flowers
#missuniverse
#missworld
#hantaranmurah
#hantarankahwin
#hantaranlamaran
#hantarancantik
#hantaranperkahwinan
#hantaranfreshflower
#hantaranexclusive
#kongsirezeki
#floristkl
#floralclass
#weddingdressmy
#malaysiaweddingpackage
#malaysiawedding
#majalahwanita
#wanita
#ajl34
#malaysiawedding
#weddingflowers
#malaysiaweddingplanner
13 0 18 January, 2020

.
.
.
Part 6

HAPPY BIRTHDAY @natharatul._

#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#15DEC2019 #SaturdaySunday
#Mozac #mozac94 #mozac94united
#BondingAndBlending .
.
.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
*Aturcara 25th Year Anniversary Mozac 94 Fun 4 Fund*
*Tarikh : 14/12/19 (Sabtu)* *Bonding and Blending*
*Tempat : Kilang Sutra TBE, Masjid Tanah, Melaka*
*Masa : 10.00 pagi - 3.00 ptg* *10 pagi* Ketibaan jemputan Dan Pendaftaran *10.30 pagi* Taklimat M94U *11.00 pagi* Pertandingan Mewarna Kanak² dan Acara Blending Dewasa *12.00 tgh* Penyampaian Sumbangan dan Touring kilang Sutra (blending dan Shopping) *1.00 ptg* Makanan Tengahari *2.00 ptg* Sessi bergambar (Group Foto) *3.00 ptg* Bergerak ke MIBC Ayer Keroh *Bowling*
*Tempat : MIBC, Ayer Keroh, Melaka*
*Masa : 4.30 ptg - 6.30 ptg* *4.30 ptg* Acara Bowling *6.15ptg* Penyampaian hadiah Bowling *6.30ptg* Majlis selesai °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
.
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#food
#myboyz #mygirlz
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva

.
.
.
Part 6

HAPPY BIRTHDAY @natharatul._

#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#15DEC2019 #SaturdaySunday
#Mozac #mozac94 #mozac94united 
#BondingAndBlending .
.
.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
*Aturcara 25th Year Anniversary Mozac 94 Fun 4 Fund*
*Tarikh : 14/12/19 (Sabtu)* *Bonding and Blending*
*Tempat : Kilang Sutra TBE, Masjid Tanah, Melaka*
*Masa : 10.00 pagi - 3.00 ptg* *10 pagi* Ketibaan jemputan Dan Pendaftaran *10.30 pagi* Taklimat M94U *11.00 pagi* Pertandingan Mewarna Kanak² dan Acara Blending Dewasa *12.00 tgh* Penyampaian Sumbangan dan Touring kilang Sutra (blending dan Shopping) *1.00 ptg* Makanan Tengahari *2.00 ptg* Sessi bergambar (Group Foto) *3.00 ptg* Bergerak ke MIBC Ayer Keroh *Bowling*
*Tempat : MIBC, Ayer Keroh, Melaka*
*Masa : 4.30 ptg - 6.30 ptg* *4.30 ptg* Acara Bowling *6.15ptg* Penyampaian hadiah Bowling *6.30ptg* Majlis selesai °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
.
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#food
#myboyz #mygirlz 
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva
11 0 18 January, 2020

🤲🏻بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم🤲🏻 NIAT SAYA BERNIAGA KERANA ALLAH SWT

اَللَّهُمَّ إِنِّيْ أَسْأَلُكَ عِلْمًا نَافِعًا، وَرِزْقًا طَيِّبًا، وَعَمَلاً مُتَقَبَّلاً

Assalamualaikum & Salam Hujung Minggu buat semua..🤝🏻 🤗Salam menjemput rezeki🤗

#Al_Fatihah 🤲🏻
بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم
ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين

#TqAllah

🤲🏻بِسْمِ  ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم🤲🏻 NIAT SAYA BERNIAGA KERANA ALLAH SWT

اَللَّهُمَّ إِنِّيْ أَسْأَلُكَ عِلْمًا نَافِعًا، وَرِزْقًا طَيِّبًا، وَعَمَلاً مُتَقَبَّلاً

Assalamualaikum & Salam Hujung Minggu buat semua..🤝🏻 🤗Salam menjemput rezeki🤗

#Al_Fatihah 🤲🏻
بِسْمِ  ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم
ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين

#TqAllah
5 0 17 January, 2020

Alhamdullillah.. Restok.. Semua tu dah bertuan ye.. Ag CERA semakin di cari.. Produk viral antioksidan no 1 dunia.. Tq Allah kerana semuanya dng izin dari mu.. #tqAllah #restok #agcerapower

Alhamdullillah.. Restok.. Semua tu dah bertuan ye.. Ag CERA semakin di cari.. Produk viral antioksidan no 1 dunia.. Tq Allah kerana semuanya dng izin dari mu.. #tqAllah#restok#agcerapower
1 0 17 January, 2020

.
.
.
Part 5

#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#14-15DEC2019 #SaturdaySunday
#Mozac #mozac94 #mozac94united
#BondingAndBlending .
.
.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
*Aturcara 25th Year Anniversary Mozac 94 Fun 4 Fund*
*Tarikh : 14/12/19 (Sabtu)* *Bonding and Blending*
*Tempat : Kilang Sutra TBE, Masjid Tanah, Melaka*
*Masa : 10.00 pagi - 3.00 ptg* *10 pagi* Ketibaan jemputan Dan Pendaftaran *10.30 pagi* Taklimat M94U *11.00 pagi* Pertandingan Mewarna Kanak² dan Acara Blending Dewasa *12.00 tgh* Penyampaian Sumbangan dan Touring kilang Sutra (blending dan Shopping) *1.00 ptg* Makanan Tengahari *2.00 ptg* Sessi bergambar (Group Foto) *3.00 ptg* Bergerak ke MIBC Ayer Keroh *Bowling*
*Tempat : MIBC, Ayer Keroh, Melaka*
*Masa : 4.30 ptg - 6.30 ptg* *4.30 ptg* Acara Bowling *6.15ptg* Penyampaian hadiah Bowling *6.30ptg* Majlis selesai °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
.
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#ikanbakarmuarasgduyung
#myboyz #mygirlz
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva @ Melaka International Bowling Centre - MIBC

.
.
.
Part 5

#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#14-15DEC2019 #SaturdaySunday
#Mozac #mozac94 #mozac94united 
#BondingAndBlending .
.
.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
*Aturcara 25th Year Anniversary Mozac 94 Fun 4 Fund*
*Tarikh : 14/12/19 (Sabtu)* *Bonding and Blending*
*Tempat : Kilang Sutra TBE, Masjid Tanah, Melaka*
*Masa : 10.00 pagi - 3.00 ptg* *10 pagi* Ketibaan jemputan Dan Pendaftaran *10.30 pagi* Taklimat M94U *11.00 pagi* Pertandingan Mewarna Kanak² dan Acara Blending Dewasa *12.00 tgh* Penyampaian Sumbangan dan Touring kilang Sutra (blending dan Shopping) *1.00 ptg* Makanan Tengahari *2.00 ptg* Sessi bergambar (Group Foto) *3.00 ptg* Bergerak ke MIBC Ayer Keroh *Bowling*
*Tempat : MIBC, Ayer Keroh, Melaka*
*Masa : 4.30 ptg - 6.30 ptg* *4.30 ptg* Acara Bowling *6.15ptg* Penyampaian hadiah Bowling *6.30ptg* Majlis selesai °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
.
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#ikanbakarmuarasgduyung
#myboyz #mygirlz 
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva  @ Melaka International Bowling Centre - MIBC
13 0 17 January, 2020

.
.
.
Part 4

#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#14DEC2019 #Saturday
#Mozac #mozac94 #mozac94united
#BondingAndBlending .
.
.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
*Aturcara 25th Year Anniversary Mozac 94 Fun 4 Fund*
*Tarikh : 14/12/19 (Sabtu)* *Bonding and Blending*
*Tempat : Kilang Sutra TBE, Masjid Tanah, Melaka*
*Masa : 10.00 pagi - 3.00 ptg* *10 pagi* Ketibaan jemputan Dan Pendaftaran *10.30 pagi* Taklimat M94U *11.00 pagi* Pertandingan Mewarna Kanak² dan Acara Blending Dewasa *12.00 tgh* Penyampaian Sumbangan dan Touring kilang Sutra (blending dan Shopping) *1.00 ptg* Makanan Tengahari *2.00 ptg* Sessi bergambar (Group Foto) *3.00 ptg* Bergerak ke MIBC Ayer Keroh *Bowling*
*Tempat : MIBC, Ayer Keroh, Melaka*
*Masa : 4.30 ptg - 6.30 ptg* *4.30 ptg* Acara Bowling *6.15ptg* Penyampaian hadiah Bowling *6.30ptg* Majlis selesai °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
.
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#bowling
#myboyz #mygirlz
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva

.
.
.
Part 4

#SchoolHoliday
#THROWBACK #2019
#14DEC2019 #Saturday
#Mozac #mozac94 #mozac94united 
#BondingAndBlending .
.
.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
*Aturcara 25th Year Anniversary Mozac 94 Fun 4 Fund*
*Tarikh : 14/12/19 (Sabtu)* *Bonding and Blending*
*Tempat : Kilang Sutra TBE, Masjid Tanah, Melaka*
*Masa : 10.00 pagi - 3.00 ptg* *10 pagi* Ketibaan jemputan Dan Pendaftaran *10.30 pagi* Taklimat M94U *11.00 pagi* Pertandingan Mewarna Kanak² dan Acara Blending Dewasa *12.00 tgh* Penyampaian Sumbangan dan Touring kilang Sutra (blending dan Shopping) *1.00 ptg* Makanan Tengahari *2.00 ptg* Sessi bergambar (Group Foto) *3.00 ptg* Bergerak ke MIBC Ayer Keroh *Bowling*
*Tempat : MIBC, Ayer Keroh, Melaka*
*Masa : 4.30 ptg - 6.30 ptg* *4.30 ptg* Acara Bowling *6.15ptg* Penyampaian hadiah Bowling *6.30ptg* Majlis selesai °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
.
.
.
💖💖 Quality time 💖💖💖
My precious munchkinz..💖💖💖
.
.
My Boyz n Girlz .
. 💓"I am a Happy Mom"💓
.
.

#bowling
#myboyz #mygirlz 
#syukurselalu
#forgiveness #prayers
#ProudMotherOf4
#FamyilyIsEverything #Tqallah
#FeelingSpecial #priceless
#Blessed #Alhamdulillah #Syukur
#nanwi #natha #miya #wira #nabawi #suzz #suzz4eva
18 0 17 January, 2020

Disini lagi makcik syantik ni cod produk hot
🙈😜 Lepas kerja terus cod lotion Lavender ni,
sejak siang tadi dipesan customer.
Produk test & proven confirm direpeat order terus, alhamdulillah.

#❤️STG
#10xMindset10xEnergy
#GoToTheNextLevel
#SalesRm1000setiapBulan
#JalanTerusss
#TqAllah

Disini lagi makcik syantik ni cod produk hot
🙈😜 Lepas kerja terus cod lotion Lavender ni,
sejak siang tadi dipesan customer.
Produk test & proven confirm direpeat order terus, alhamdulillah.

#❤️STG
#10xMindset10xEnergy
#GoToTheNextLevel
#SalesRm1000setiapBulan
#JalanTerusss
#TqAllah
12 0 17 January, 2020

BISMILLAH..
.
Our new flavour 👇..
.
COOKIES RED VELVET CHOCOLATE CHIP 🍪😋..
.
COOKIES RED VELVET WHITE CHOCOLATE CHIP 🍪😋..
.
COOKIES RED VELVET NUT 🍪😋..
.
1 Botol RM25 50pcs..
.
1 Pack RM5 10pcs..
.
📲 Order Just WhatsApp 011-22807688..
.
📝 Order 2 Or 3 Days Before..
.
🏡 Self Pickup At Pangsapuri Sri Wangi, Tampoi Indah, JB..
.
🚗 Cod RM5..
.
#adeekbradeek
#cookieskeradeekbradeek
#cookiesker
#cookieskerbrownies
#cookies
#brownies
#cookieshomemade
#homemadecookies
#homemadecookiesbycookiesker
#cookieshomemadebycookiesker
#since2019
#chocolatechipnutcookies
#chocolatechipcookies
#belgiumchocolatechipcookies
#strawberrychipcookies
#cookiesredvelvet
#redvelvetcookies
#cookiesredvelvetchocolatechip
#cookiesredvelvetwhitechocolatechip
#cookiesredvelvetnut
#tampoiindah
#jb
#johorbahru
#sg
#singapore
#malaysia
#syukurselalu
#alhamdulillah
#tqallah
#aamiin

BISMILLAH..
.
Our new flavour 👇..
.
COOKIES RED VELVET CHOCOLATE CHIP 🍪😋..
.
COOKIES RED VELVET WHITE CHOCOLATE CHIP 🍪😋..
.
COOKIES RED VELVET NUT 🍪😋..
.
1 Botol RM25 50pcs..
.
1 Pack RM5 10pcs..
.
📲 Order Just WhatsApp 011-22807688..
.
📝 Order 2 Or 3 Days Before..
.
🏡 Self Pickup At Pangsapuri Sri Wangi, Tampoi Indah, JB..
.
🚗 Cod RM5..
.
#adeekbradeek
#cookieskeradeekbradeek 
#cookiesker 
#cookieskerbrownies
#cookies 
#brownies 
#cookieshomemade 
#homemadecookies 
#homemadecookiesbycookiesker 
#cookieshomemadebycookiesker 
#since2019
#chocolatechipnutcookies 
#chocolatechipcookies 
#belgiumchocolatechipcookies 
#strawberrychipcookies 
#cookiesredvelvet
#redvelvetcookies 
#cookiesredvelvetchocolatechip
#cookiesredvelvetwhitechocolatechip
#cookiesredvelvetnut
#tampoiindah 
#jb 
#johorbahru 
#sg 
#singapore 
#malaysia 
#syukurselalu 
#alhamdulillah 
#tqallah 
#aamiin
11 0 17 January, 2020

Vip baru😊👏👏 tahniah syukur alhamdulillah.... Nampak tak disitu bila products terbaik... Asbab anak lelah terok... Fist time minum anak keluar hospital... tros grap vip dalam masa yang sama nak niaga nak gak sideincome gempak mantul rentung terbakar katanya 😂 ... Bila products bercakap bagi pihak kita...😎
#tqallah
#foreverlivingproduct

Vip baru😊👏👏 tahniah syukur alhamdulillah.... Nampak tak disitu bila products terbaik... Asbab anak lelah terok... Fist  time minum anak keluar hospital... tros grap vip dalam masa yang sama nak niaga nak gak sideincome gempak mantul rentung terbakar katanya 😂 ... Bila products bercakap bagi pihak kita...😎
#tqallah
#foreverlivingproduct
19 0 17 January, 2020

Top #tqallah posts

Akak nurse nii ajak merempit pulak hari nii.. ahahahah.. awk jaga pesakit tapi jangan lupa jaga  kasih sayang kita atau cia cia cia haahahah 😂😅🤣🤪
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
#segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita #tenteradarat #tenteradaratmalaysia #kerjaya #celoreng #mywife #duniatentera #jururawat 
#segak_berseragam #kerjaya_berseragam
#tentera #armylife #nurse  #malaysia #armymalaysia #malaysiaarmy #tqallah #hospitaltaiping 
#kenangankami #taipingperak  #tenterakita #staffnurse 
@haffis_aliass @kerjaya_kita @soulmate_beruniform
1,199 0 13 January, 2020

Bila kita mulai sesuatu perkara.. lakukan lah dgn cara yg baik dan betul. Pastikan keputusan itu yg terbaik bukan sahaja untuk diri kita malah ahli keluarga dan mereka yang ada sentiasa disekililing kita. Sama-samalah kita menuju kebahagiaan, kejayaan dunia dan akhirat. InsyaAllah
#AMbermadah
#lookingforward
#pastiberjaya
#TqAllah
.
.
.
@ashrafslegacy
@ashrafmuslimsmuayyid
#salamsayangsampaikesyurga

Bila kita mulai sesuatu perkara.. lakukan lah dgn cara yg baik dan betul. Pastikan keputusan itu yg terbaik bukan sahaja untuk diri kita malah ahli keluarga dan mereka yang ada sentiasa disekililing kita. Sama-samalah kita menuju kebahagiaan, kejayaan dunia dan akhirat. InsyaAllah
#AMbermadah
#lookingforward
#pastiberjaya
#TqAllah
.
.
.
@ashrafslegacy
@ashrafmuslimsmuayyid 
#salamsayangsampaikesyurga
1,715 11 15 January, 2020

#tqallah
SALAM JUMAAT❤️🧡💜

#tqallah
SALAM JUMAAT❤️🧡💜
1,280 6 16 January, 2020

“Jangan fikirkan yang sedap saja, kadang-kadang kita kena juga telan yang pahit sebab kadang-kadang yang pahit itu ubat sedang yang sedap itu racun.” Walapun Pipi bulat BMi steady ok haahahah 🤭😅😅
.
.
.
#segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita #tenteradarat #tenteradaratmalaysia #abangaskar #celoreng #latihankami #duniatentera
#segak_berseragam #kerjaya_berseragam
#tentera #armylife #perjuritmuda #y15 #tenteradarat #malaysia #armymalaysia #malaysiaarmy #tqallah #kenangankami #kesahkami
#tenterakita #rekrut
@haffis_aliass

“Jangan fikirkan yang sedap saja, kadang-kadang kita kena juga telan yang pahit sebab kadang-kadang yang pahit itu ubat sedang yang sedap itu racun.” Walapun Pipi bulat BMi steady ok haahahah 🤭😅😅
.
.
.
#segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita #tenteradarat #tenteradaratmalaysia #abangaskar #celoreng #latihankami #duniatentera 
#segak_berseragam #kerjaya_berseragam
#tentera #armylife #perjuritmuda #y15 #tenteradarat  #malaysia #armymalaysia #malaysiaarmy #tqallah  #kenangankami #kesahkami
 #tenterakita #rekrut 
@haffis_aliass
1,060 0 30 October, 2019

Munafik 2 breaks all record as first Malay film to hit 40 million in just 17 days.

Mencecah kutipan Rm 40 juta hanya dlm 17 hari tayangan. Suatu fenomena luar biasa sinema Malaysia.

Alhamdulillah & terima kasih.Majulah industri filem Malaysia.

Saksikan filem Munafik 2 - Fisabilillah dipawagam sekarang.
.
#tqALLAH #RecordBreaker #Munafik2

Munafik 2 breaks all record as first Malay film to hit 40 million in just 17 days.

Mencecah kutipan Rm 40 juta hanya dlm 17 hari tayangan. Suatu fenomena luar biasa sinema Malaysia.

Alhamdulillah & terima kasih.Majulah industri filem Malaysia.

Saksikan filem Munafik 2 - Fisabilillah dipawagam sekarang.
.
#tqALLAH #RecordBreaker #Munafik2
10,296 113 16 September, 2018