#tqallah Instagram Photos & Videos

tqallah - 101.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tqallah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
44 minutes
Average like
87.1
Average comment
4.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Adam Levine - lost stars
.
.
.
#adamlevine #loststars #loststarscover #adamlevineloststars #coversong #cover #myhome #tqallah
97 15 7 November, 2019
Alhamdulillah, DONE 20Biji saiz kanak-kanak 🥰
#TqAllah #tqcustomer #bantalkekabunonieyss #bantalkekabuasli #bantalkekabuori #bantalkekabu #bantal #kekabu #kekabuasli #kekabuori 
0177368386
17 10 7 November, 2019

Assalamualaikum...
Morning😍

Apa khabar ktk org tek😄 Semoga Allah kurniakan rezeki kesihatan, kebahagiaan, rezeki keberkatan dan rezeki melimpah2 ruah buat sahabat FB Wima Madian 🤗

Aamiin ya Allah ya Mujib🙏

Salam menjemput energy rezeki melimpah ruah sahabat semua🥰

#happyme #tqAllah #salamkejayaanduniaakhirat

Assalamualaikum...
Morning😍

Apa khabar ktk org tek😄 Semoga Allah kurniakan rezeki kesihatan, kebahagiaan, rezeki keberkatan dan rezeki melimpah2 ruah buat sahabat FB Wima Madian 🤗

Aamiin ya Allah ya Mujib🙏

Salam menjemput energy rezeki melimpah ruah sahabat semua🥰

#happyme #tqAllah #salamkejayaanduniaakhirat
9 0 6 November, 2019

6 November 2019.

Balai Berita, Jalan Riong, Bangsar.

Satu catatan indah yang akan menjadi memori harum hingga nafas terakhir saya.

Tidak pernah sama sekali saya sangka atau mimpikan tetapi rezeki tidak akan pernah salah alamat.

Jujur, saya sudah lama tidak menulis tapi kepercayaan 'adik' saya ini bukan hanya mengusik rasa jiwa saya malah demi Allah, saya tidak sangka rezeki kami hingga sejauh ini.

Hakikat lagu Hatiku Milikmu berada dalam senarai Top 30 bagi peringkat separuh akhir Muzik-Muzik tahun ini, satu yang sangat di luar jangka saya - tetapi memberi efeksi segar yang sangat membahagiakan.

Hingga saat ini saya masih rasa bagai bermimpi. Berada di kelompok mereka yang akan bertanding di peringkat separuh akhir - wow sy berasa badan dan fikiran saya melayang jauh.

Sepanjang sesi sidang media, kekok dan janggal rasanya kerana selama ini saya akan kalut menemubual mereka yg layak tetapi kali ini suasananya sangat berbeza. Lebih lagi bertemu ramai sahabat-sahabat saya dahulu - bahagia yg sangat luar biasa.

Tulus dr hati ini, terima kasih buat adikku @sitinordiana atas kepercayaan yang tiada nilai harganya buat saya. Hanya Allah mampu membalas keyakinan Nana terhadap kakak. Terima kasih tidak terhingga juga buat semua peminat Nana yang kami kasihi kerana sokongan dan kasih sayang yang amat memberikan tenaga dalam perjuangan ini.

Terima kasih buat @tv3malaysia @muzikmuzik_official atas ruang ini.

Jujur, ini 'kemenangan peribadi' yang sungguh membakar semangat saya untuk terus berkarya.

Foto by my adik @kakifoto_ ❤️ #hatikumilikmu #muzikmuzik #semifinalmuzikmuzik34 #roadtoajl34 #sitinordiana #lyricist #tqAllah#

6 November 2019.

Balai Berita, Jalan Riong, Bangsar.

Satu catatan indah yang akan menjadi memori harum hingga nafas terakhir saya.

Tidak pernah sama sekali saya sangka atau mimpikan tetapi rezeki tidak akan pernah salah alamat.

Jujur, saya sudah lama tidak menulis tapi kepercayaan 'adik' saya ini bukan hanya mengusik rasa jiwa saya malah demi Allah, saya tidak sangka rezeki kami hingga sejauh ini.

Hakikat lagu Hatiku Milikmu berada dalam senarai Top 30 bagi peringkat separuh akhir Muzik-Muzik tahun ini, satu yang sangat di luar jangka saya - tetapi memberi efeksi segar yang sangat membahagiakan.

Hingga saat ini saya masih rasa bagai bermimpi. Berada di kelompok mereka yang akan bertanding di peringkat separuh akhir - wow sy berasa badan dan fikiran saya melayang jauh.

Sepanjang sesi sidang media, kekok dan janggal rasanya kerana selama ini saya akan kalut menemubual mereka yg layak tetapi kali ini suasananya sangat berbeza. Lebih lagi bertemu ramai sahabat-sahabat saya dahulu - bahagia yg sangat luar biasa.

Tulus dr hati ini, terima kasih buat adikku @sitinordiana atas kepercayaan yang tiada nilai harganya buat saya. Hanya Allah mampu membalas keyakinan Nana terhadap kakak. Terima kasih tidak terhingga juga buat semua peminat Nana yang kami kasihi kerana sokongan dan kasih sayang yang amat memberikan tenaga dalam perjuangan ini.

Terima kasih buat @tv3malaysia @muzikmuzik_official atas ruang ini.

Jujur, ini 'kemenangan peribadi' yang sungguh membakar semangat saya untuk terus berkarya.

Foto by my adik @kakifoto_ ❤️ #hatikumilikmu#muzikmuzik#semifinalmuzikmuzik34#roadtoajl34#sitinordiana#lyricist#tqAllah#
83 33 6 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S, M, L slim🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S, M, L slim🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
5 0 6 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S, M, L slim🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S, M, L slim🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
8 0 6 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S, M, L slim🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S, M, L slim🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
4 0 6 November, 2019

Tq for everything guys
A lots of love and hugs to all of you

#surprisebirthday #my35thbirthday #4s #2019 #alhamdulillah #tqallah #imsosurprised #sygsemua

Tq for everything guys 
A lots of love and hugs to all of you

#surprisebirthday #my35thbirthday #4s #2019 #alhamdulillah #tqallah #imsosurprised #sygsemua
40 0 6 November, 2019

It’s okay to have a bad day ,,,👓
☀️ #eat

#tqallah

It’s okay to have a bad day ,,,👓
☀️ #eat

#tqallah
0 0 6 November, 2019

Knpa mata adik lgi bulat dri ibu😂
#AmanahTerindah
#tqAllah

Knpa mata adik lgi bulat dri ibu😂
#AmanahTerindah
#tqAllah
35 0 6 November, 2019

teserlah ketuaan dak jee bila da ada dua cucu ni 😔😭🙁😞😀😅😂🤣😝🤪 #salammaghrib #guraugurau #syukurselalu #dakjeememangdatuapun #fikirpositif #alhamdulillah #tqallah

teserlah ketuaan dak jee bila da ada dua cucu ni 😔😭🙁😞😀😅😂🤣😝🤪#salammaghrib#guraugurau#syukurselalu#dakjeememangdatuapun#fikirpositif#alhamdulillah#tqallah
434 6 6 November, 2019

Yeayyyyy... bonda dh dapat... dah boleh cuba try test.. .
Bonda dh cuba try test kod 03 matte bb cushion dgn face perfecting, tona tnye tak sama warna.. nanti bknda tunjuk iyea..
.
#tqAllah #iqajrmst #stlovers #sendayutinggipontian #stpontian #newst #faceperfectingfoundation

Yeayyyyy... bonda dh dapat... dah boleh cuba try test.. .
Bonda dh cuba try test kod 03 matte bb cushion dgn face perfecting, tona tnye tak sama warna.. nanti bknda tunjuk iyea..
.
#tqAllah #iqajrmst #stlovers #sendayutinggipontian #stpontian #newst #faceperfectingfoundation
7 0 6 November, 2019

Alhamdulillah buku dah sampai pada tangan bos.Skrg bos sedang proses packing. Lepas siap packing baru pos.Sapa yang beli sekali kombo termasuk my uncle sexy tak dapat pos lagi. Tunggu yg tue siap print kita baru pos set yg ada my uncle sexy.

#tqmycust
#tqmyfamili
#tqallah

Alhamdulillah buku dah sampai pada tangan bos.Skrg bos sedang proses packing. Lepas siap packing baru pos.Sapa yang beli sekali kombo termasuk my uncle sexy  tak dapat pos lagi. Tunggu yg tue siap print kita baru pos set yg ada my uncle sexy.

#tqmycust
#tqmyfamili
#tqallah
5 0 6 November, 2019

Alhamdulillah buku dah sampai pada tangan bos.Skrg bos sedang proses packing. Lepas siap packing baru pos.Sapa yang beli sekali kombo termasuk my uncle sexy tak dapat pos lagi. Tunggu yg tue siap print kita baru pos set yg ada my uncle sexy.

#tqmycust
#tqmyfamili
#tqallah

Alhamdulillah buku dah sampai pada tangan bos.Skrg bos sedang proses packing. Lepas siap packing baru pos.Sapa yang beli sekali kombo termasuk my uncle sexy  tak dapat pos lagi. Tunggu yg tue siap print kita baru pos set yg ada my uncle sexy.

#tqmycust
#tqmyfamili
#tqallah
9 0 6 November, 2019

Alhamdulillah buku dah sampai pada tangan bos.Skrg bos sedang proses packing. Lepas siap packing baru pos.Sapa yang beli sekali kombo termasuk my uncle sexy tak dapat pos lagi. Tunggu yg tue siap print kita baru pos set yg ada my uncle sexy.

#tqmycust
#tqmyfamili
#tqallah

Alhamdulillah buku dah sampai pada tangan bos.Skrg bos sedang proses packing. Lepas siap packing baru pos.Sapa yang beli sekali kombo termasuk my uncle sexy  tak dapat pos lagi. Tunggu yg tue siap print kita baru pos set yg ada my uncle sexy.

#tqmycust
#tqmyfamili
#tqallah
17 2 6 November, 2019

Alhamdulillah💖💖
Saya dah sihat💪💪💪 #tqallah #tqibuayah #tqpdygtakecarepdsy #myaqilziqri❤❤❤
@norhasibahabdulmanaf

Alhamdulillah💖💖
Saya dah sihat💪💪💪 #tqallah #tqibuayah #tqpdygtakecarepdsy #myaqilziqri❤❤❤
@norhasibahabdulmanaf
0 0 6 November, 2019

Gelang Merah... ‼️‼️‼️ Semalam kat kecemasan, masih gelang putih. Pagi ni kat wad pemerhatian, Doktor tukarkan 'Gelang Merah'.... Utk pertama kalinya Doktor tukarkan Gelang Putih ke Gelang Merah. Pn. Isteri hanya mampu melihat, tak terluah & terus hilang kata². Mohon DOAkan kesembuhan Jim, dipermudahkan segala urusan & keajaiban buat kami. Terima kasih.
**Ni bukan tangan isteri yg gemok tapi tangan suami yg makin kurus..
#tqallah
#cancerfighter
#caregiver
#bladdercancerstage4
#endstagerenalfailure

Gelang Merah... ‼️‼️‼️ Semalam kat kecemasan, masih gelang putih. Pagi ni kat wad pemerhatian, Doktor tukarkan 'Gelang Merah'.... Utk pertama kalinya Doktor tukarkan Gelang Putih ke Gelang Merah.  Pn. Isteri hanya mampu melihat, tak terluah &  terus hilang kata². Mohon DOAkan kesembuhan Jim, dipermudahkan segala urusan & keajaiban buat kami. Terima kasih.
**Ni bukan tangan isteri yg gemok tapi tangan suami yg makin kurus..
#tqallah
#cancerfighter
#caregiver
#bladdercancerstage4
#endstagerenalfailure
8 0 6 November, 2019

Alhamdulillah syukur untuk rezeki hari ini. ❤ 🚗 Bismillahirrahmanirrahim..... Jom COD pada semua customer customer kesayangan yang setia bersama Kak Zem.
#regular_customer.

Terima kasih puan Wardah, Puan Ika dan Puan Siti atas sokongan. 🌹

#Alhamdulillah #syukurselalu #rezekiALLAHberi #tqALLAH

Alhamdulillah syukur untuk rezeki hari ini. ❤ 🚗 Bismillahirrahmanirrahim..... Jom COD pada semua customer customer kesayangan yang setia bersama Kak Zem.
#regular_customer.

Terima kasih puan Wardah, Puan Ika dan Puan Siti atas sokongan. 🌹

#Alhamdulillah #syukurselalu #rezekiALLAHberi #tqALLAH
2 0 6 November, 2019

Kejadian kemalangan berlaku kepada #tuankacak nak hantar barang di kedutaan.. baru sign up tahun 2018 dan selepas 10bulan simpan di Getb.. Caruman 10bulan : RM2,000
✅ Bill RM4,467.70
✅ Elaun warded RM60
✅ Deposit RM500(fully refund)

Bila dikira balik memang negatif, Getb terlebih bayar termasuk murah hati dapat elaun lagi.. Itu lah kelebihan pabila kita beramai-ramai sedekah dan simpan di tabung Tabarru kerana konsep saling bantu-membantu para pelanggan yang lain.. Semalam dana dalam tabung Tabarru' bantu #tuankacak in sha Allah esok,lusa, dan tulat bantu pelanggan lain pula..
#tqAllah 🤲🏻
#kempenlindungikesihatandiri

www.wasap.my/60145313065/medikalkad

www.wasap.my/6014533065/medikalkad

Kejadian kemalangan berlaku kepada #tuankacak nak hantar barang di kedutaan.. baru sign up tahun 2018 dan selepas 10bulan simpan di Getb.. Caruman 10bulan : RM2,000
✅ Bill RM4,467.70
✅ Elaun warded RM60
✅ Deposit RM500(fully refund)

Bila dikira balik memang negatif, Getb terlebih bayar termasuk murah hati dapat elaun lagi.. Itu lah kelebihan pabila kita beramai-ramai sedekah dan simpan di tabung Tabarru kerana konsep saling bantu-membantu para pelanggan yang lain.. Semalam dana dalam tabung Tabarru' bantu #tuankacak in sha Allah esok,lusa, dan tulat bantu pelanggan lain pula..
#tqAllah 🤲🏻
#kempenlindungikesihatandiri

www.wasap.my/60145313065/medikalkad

www.wasap.my/6014533065/medikalkad
3 0 6 November, 2019

Tengkiyuu asfarizan

Talam lapis nyonya utk beliau.. Seawal pagi tadi.. Maceh selalu repeat order .

Yang nak order utk jamuan akhir tahun tu meh wassap utk risik3 hrga.. 0138013647 Wany

#tqAllah #bakersemenyih #homemade #bakedbywany #semenyih #bangi #kajang#

Tengkiyuu asfarizan

Talam lapis nyonya utk beliau.. Seawal pagi tadi.. Maceh selalu repeat order .

Yang nak order utk jamuan akhir tahun tu meh wassap utk risik3 hrga.. 0138013647 Wany

#tqAllah#bakersemenyih#homemade#bakedbywany#semenyih#bangi#kajang#
10 0 6 November, 2019

Cerita semalam gigih ayah cari baju bola utk anak kesygan dia tu..hai anak untung la nak apa pun dapat berkat kesabaran insyaallah.. janji Allah tu pasti🤗
#tqallah
#syukur
#⛹️

Cerita semalam gigih ayah cari baju bola utk anak kesygan dia tu..hai anak untung la nak apa pun dapat berkat kesabaran insyaallah.. janji Allah tu pasti🤗
#tqallah 
#syukur 
#⛹️
6 3 6 November, 2019

Assalamualaikum gaiss.. Permulaan yang baik untuk bulan November. REBATE sehingga RM2,500 untuk model terpilih kereta perodua.

Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Assalamualaikum gaiss.. Permulaan yang baik untuk bulan November. REBATE sehingga RM2,500 untuk model terpilih kereta perodua.

Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
4 0 5 November, 2019

Top #tqallah posts

“Jangan fikirkan yang sedap saja, kadang-kadang kita kena juga telan yang pahit sebab kadang-kadang yang pahit itu ubat sedang yang sedap itu racun.” Walapun Pipi bulat BMi steady ok haahahah 🤭😅😅
.
.
.
#segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita #tenteradarat #tenteradaratmalaysia #abangaskar #celoreng #latihankami #duniatentera
#segak_berseragam #kerjaya_berseragam
#tentera #armylife #perjuritmuda #y15 #tenteradarat #malaysia #armymalaysia #malaysiaarmy #tqallah #kenangankami #kesahkami
#tenterakita #rekrut
@haffis_aliass

“Jangan fikirkan yang sedap saja, kadang-kadang kita kena juga telan yang pahit sebab kadang-kadang yang pahit itu ubat sedang yang sedap itu racun.” Walapun Pipi bulat BMi steady ok haahahah 🤭😅😅
.
.
.
#segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita #tenteradarat #tenteradaratmalaysia #abangaskar #celoreng #latihankami #duniatentera 
#segak_berseragam #kerjaya_berseragam
#tentera #armylife #perjuritmuda #y15 #tenteradarat  #malaysia #armymalaysia #malaysiaarmy #tqallah  #kenangankami #kesahkami
 #tenterakita #rekrut 
@haffis_aliass
1,016 0 30 October, 2019

nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing

nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing
6,684 179 12 July, 2019

Alhamdulillah, dalam masa kurang dari 48jam, video Jamaica sudah trending #1 di Youtube Malaysia🇲🇾 Nak buat sambungan ke? #TQAllah

Alhamdulillah, dalam masa kurang dari 48jam, video Jamaica sudah trending #1 di Youtube Malaysia🇲🇾 Nak buat sambungan ke? #TQAllah
2,476 21 6 May, 2019

Baru ngintai2 nak beli khimar baru, tup2 dapat hadiah khimar AS Legacy pemberian Datin @shahidadherbs. Bukan 1 kaler tapi 5 hokey.😍🥰Pg td dah melaram khimar hitam Ainul Mardhiah yg sgt selesa & cantik ni. Semoga bertambah2 murah rezeki datin sekeluarga. 😘😘
.
#tqAllah
#alhamdulillah
#khimarcantik

Baru ngintai2 nak beli khimar baru, tup2 dapat hadiah khimar AS Legacy pemberian Datin @shahidadherbs. Bukan 1 kaler tapi 5 hokey.😍🥰Pg td dah melaram khimar hitam Ainul Mardhiah yg sgt selesa & cantik ni. Semoga bertambah2 murah rezeki datin sekeluarga. 😘😘
.
#tqAllah
#alhamdulillah
#khimarcantik
1,217 24 19 September, 2019

Senyap ek dak jee arini hahhahaha ,baru balik dari seremban awak terus masuk dapur ni ha 😀 #salammaghrib #alhamdulillah #dakjeemasak #fikirpositif #syukur #tqallah

Senyap ek dak jee arini hahhahaha ,baru balik dari seremban awak terus masuk dapur ni ha 😀#salammaghrib#alhamdulillah#dakjeemasak#fikirpositif#syukur#tqallah
1,388 24 2 September, 2019

Pucuk paku goreng belada❤️ #puasake10 alhamdulilah #rezekiharini #fikirpositive #tqallah

Pucuk paku goreng belada❤️ #puasake10 alhamdulilah #rezekiharini #fikirpositive #tqallah
656 20 15 May, 2019

THE POWER OF LOVE(HIGHEST VIBRATION state)
.
Hari ni final day 3 #aiot .. spiritual intelligence.. waktu untuk connectedness and blessing❤️
.
#blessedlife #tqallah

THE POWER OF LOVE(HIGHEST VIBRATION state)
.
Hari ni final day 3 #aiot .. spiritual intelligence.. waktu untuk connectedness and blessing❤️
.
#blessedlife #tqallah
1,160 0 20 July, 2019