#tqallahswt Instagram Photos & Videos

tqallahswt - 3.6k posts

    Alhamdulillah ... selesai majlis anakanda fatin kamela.... umi doakan yg baik2 utk kakak... tq asuh medina dari mula lahir... sampai sekrg.... syg medina n ayra 200%.... hanya Allah yg tahu... ❤❤❤
#tqallahswt 
#tqmama
#tqdaddy

    Alhamdulillah ... selesai majlis anakanda fatin kamela.... umi doakan yg baik2 utk kakak... tq asuh medina dari mula lahir... sampai sekrg.... syg medina n ayra 200%.... hanya Allah yg tahu... ❤❤❤
    #tqallahswt
    #tqmama
    #tqdaddy

    20 0 18 August, 2019
    Happy birthday to my lovely son  Aaliyusrayyan naimey bin Mohd Fahamie yang ke 4 tahun..daddy doakan agar yen2 terus sihat,,menjadi anak yg soleh..semoga yen2 dimurahkan rezeki dan dipanjangkn umur...walaupn kita berjauhan dan  daddy xthu dimana yen2 berada skrg daddy sentiasa doakan yen dilindungi Allah swt..daddy amat merindui anak daddy..semoga kita dapat berjumpa lagi son...Allah swt je tahu perasaan rindu ddy kt yen2.. #tqallahswt
#yen2turn4
#rindusgt2
#jdt

    Happy birthday to my lovely son Aaliyusrayyan naimey bin Mohd Fahamie yang ke 4 tahun..daddy doakan agar yen2 terus sihat,,menjadi anak yg soleh..semoga yen2 dimurahkan rezeki dan dipanjangkn umur...walaupn kita berjauhan dan daddy xthu dimana yen2 berada skrg daddy sentiasa doakan yen dilindungi Allah swt..daddy amat merindui anak daddy..semoga kita dapat berjumpa lagi son...Allah swt je tahu perasaan rindu ddy kt yen2.. #tqallahswt
    #yen2turn4
    #rindusgt2
    #jdt

    26 3 13 August, 2019
    Selamat hr lahir syg...yg ke 21.....Putera mak yg ke 3.....semoga pjg umur ...murah rezki....maju dlm bisnes...happy selalu...semua anak2 mak ....nyawa mak....mak sanggup buat apa sj utk kita sekeluarga bahagia sehingga akhir nyawa mak....💞💞😘😘 #mykidsmyworld#
#wonderfulgift#
#tqAllahswt#

    Selamat hr lahir syg...yg ke 21.....Putera mak yg ke 3.....semoga pjg umur ...murah rezki....maju dlm bisnes...happy selalu...semua anak2 mak ....nyawa mak....mak sanggup buat apa sj utk kita sekeluarga bahagia sehingga akhir nyawa mak....💞💞😘😘 #mykidsmyworld#
    #wonderfulgift#
    #tqAllahswt#

    25 0 8 August, 2019
    hai you all .. 🧐🧐🧐 what is this 🧐🧐🧐.
.
.
.
turmeric is the spice that gives cury its yekkow color .
it has been used in india for thousands of years as a spice and medicinal herb .
recently, science has  started to back up what indians .have known for a long time  it really does  contain compounds with medicinal properties . ( i trusted source ) these compounds are called. curcuminoids ,the mosy imprtant of which is curcumin .
.
.
curcumin is the main active ingredient in turmeric . it has powerful anti - inflammatury effectis an is a very strong antioksidant.
.
.
curcumin is one of main ingredient to aG cera  get your Ag cera  to to avoid & prrvent oxidatove stress inflammatory  anx ety &cancer .
.
.
.
wow wow wow speaking sekali 😙😃😅😅😃😃😃😃😃🙈🤤😧😦😳😦😳😦😲.
.
.
jom joim Ag nutrition kami baru sahaja bermula
# ag cera #transformingpeople
#curcumin #tqallahswt

    hai you all .. 🧐🧐🧐 what is this 🧐🧐🧐.
    .
    .
    .
    turmeric is the spice that gives cury its yekkow color .
    it has been used in india for thousands of years as a spice and medicinal herb .
    recently, science has started to back up what indians .have known for a long time it really does contain compounds with medicinal properties . ( i trusted source ) these compounds are called. curcuminoids ,the mosy imprtant of which is curcumin .
    .
    .
    curcumin is the main active ingredient in turmeric . it has powerful anti - inflammatury effectis an is a very strong antioksidant.
    .
    .
    curcumin is one of main ingredient to aG cera get your Ag cera to to avoid & prrvent oxidatove stress inflammatory anx ety &cancer .
    .
    .
    .
    wow wow wow speaking sekali 😙😃😅😅😃😃😃😃😃🙈🤤😧😦😳😦😳😦😲.
    .
    .
    jom joim Ag nutrition kami baru sahaja bermula
    # ag cera #transformingpeople
    #curcumin #tqallahswt

    4 0 7 August, 2019
    Alhamdulillah selesai wedding day ank buah..
Tq Allah swt kerana permudahkan segala urusan dr prmulaan hingga selesai kenduri..
Memang penat tp sgt2 berbaloi sbb dpt bkumpul dgn fmly,sanak saudara yg smua sporting abis..n xlupa tuk kenalan &shbt hndai yg sudi memeriahkn majlis kami tq semua..😉😉😉😉😉
#SyakilaAzrulweddingday#
#030819#
#makbuyungxsempatnakbergambarsakan#
#TQALLAHSWT#

    Alhamdulillah selesai wedding day ank buah..
    Tq Allah swt kerana permudahkan segala urusan dr prmulaan hingga selesai kenduri..
    Memang penat tp sgt2 berbaloi sbb dpt bkumpul dgn fmly,sanak saudara yg smua sporting abis..n xlupa tuk kenalan &shbt hndai yg sudi memeriahkn majlis kami tq semua..😉😉😉😉😉
    #SyakilaAzrulweddingday#
    #030819#
    #makbuyungxsempatnakbergambarsakan#
    #TQALLAHSWT#

    14 13 4 August, 2019
    Alhamdulillah condition my princess kami Medina bertambah baik😊 dan medina pun boleh balik hari ini.. Alhamdulillah syukur terimakasih kepda keluarga saudara kenalan dn yg mengenali mendoakan baby Medina cepat sembuh.. 😘🌹 #tqallahswt
#alhamdulillah

    Alhamdulillah condition my princess kami Medina bertambah baik😊 dan medina pun boleh balik hari ini.. Alhamdulillah syukur terimakasih kepda keluarga saudara kenalan dn yg mengenali mendoakan baby Medina cepat sembuh.. 😘🌹 #tqallahswt
    #alhamdulillah

    31 5 31 July, 2019
    Trme kasih pade semua yg wish bday kite..wsap komen inbox mesegger semua...tq2..semua kalian semua beroleh keberkatan dlm kehidupan..❤❤..pade yg sprise kek n belon yg atr kt umah ma kite tu..trme ksih sgt2..blik kkg kite beloh kek awk bg..tapi mcm boleh agk dh sape bg tuh..🤣🤣.. #meklinturn27th##happybdaytome##tqallahswt ..

    Trme kasih pade semua yg wish bday kite..wsap komen inbox mesegger semua...tq2..semua kalian semua beroleh keberkatan dlm kehidupan..❤❤..pade yg sprise kek n belon yg atr kt umah ma kite tu..trme ksih sgt2..blik kkg kite beloh kek awk bg..tapi mcm boleh agk dh sape bg tuh..🤣🤣.. #meklinturn27th# #happybdaytome# #tqallahswt ..

    6 0 26 July, 2019
    Bertemu orang bijak ...tidak sengaja dipertemukan..
Mungkin sudah jalan nya Allah SWT.. Titik terangnya adalah KEYAKINAN 100% TERHADAP ALLAH SWT " ..
Ini kunci utama... Semoga Allah selalu memberikan kesehatan kepada beliau...
Aminnnn... #tqAllahSWT
#bundayasminfatih
#yakin100%AllahSWT

    Bertemu orang bijak ...tidak sengaja dipertemukan..
    Mungkin sudah jalan nya Allah SWT.. Titik terangnya adalah KEYAKINAN 100% TERHADAP ALLAH SWT " ..
    Ini kunci utama... Semoga Allah selalu memberikan kesehatan kepada beliau...
    Aminnnn... #tqAllahSWT
    #bundayasminfatih
    #yakin100%AllahSWT

    3 0 8 July, 2019
    🍁Assalamualaikum dan salam sejahtera😍 🌷Salam keindahan penuh kesyukuran atas nikmat-nikmat yang diberikanNya,  alhamdulillah. 🌹Semoga dipermudahkan segala urusan kita hari ini ,  aamiin ya Mujib😊

#syukurselalu
#rezekipelbagaibentuk
#tqAllahswt

    🍁Assalamualaikum dan salam sejahtera😍 🌷Salam keindahan penuh kesyukuran atas nikmat-nikmat yang diberikanNya, alhamdulillah. 🌹Semoga dipermudahkan segala urusan kita hari ini , aamiin ya Mujib😊

    #syukurselalu
    #rezekipelbagaibentuk
    #tqAllahswt

    3 0 2 July, 2019
    🌷Terapi mata,  alhamdulillah,  syukur atas nikmat  yang Engkau berikan ya Allah... 🌹Ada yang suka tengok bunga abstrak warna warni sinonim dengan kehidupan yang tersimpan seribu makna??? 🌸Cer komen syukur,  tq😊

#Assalamualaikum&Salamsejahtera
#TqAllahswt
#Lillahitaala
#TqMrGoogle

    🌷Terapi mata, alhamdulillah, syukur atas nikmat yang Engkau berikan ya Allah... 🌹Ada yang suka tengok bunga abstrak warna warni sinonim dengan kehidupan yang tersimpan seribu makna??? 🌸Cer komen syukur, tq😊

    #Assalamualaikum&Salamsejahtera
    #TqAllahswt
    #Lillahitaala
    #TqMrGoogle

    7 0 19 June, 2019
    "Bukankah menyenangkan dan menenangkan hati, 
jika melihat orang-orang disekeliling kita bergembira kerana kita(asbab)?"😊 #TqAllahSwt

Muhasabah Diri.
#Jeb323

    "Bukankah menyenangkan dan menenangkan hati,
    jika melihat orang-orang disekeliling kita bergembira kerana kita(asbab)?"😊 #TqAllahSwt

    Muhasabah Diri.
    #Jeb323

    28 0 18 June, 2019
    nampak biasa²  kan ,,tapi hasil dia 
LUAR BIASA 😚😋 Kerana menu tak cantik nie la , Mama Julie dah cantik cikit😜
Kira kena Usaha untuk cantik cantikk dan cantikk 💪💪💪 NOW 78KG ...walllaaa  #tqALLAHSWT

    nampak biasa² kan ,,tapi hasil dia
    LUAR BIASA 😚😋 Kerana menu tak cantik nie la , Mama Julie dah cantik cikit😜
    Kira kena Usaha untuk cantik cantikk dan cantikk 💪💪💪 NOW 78KG ...walllaaa #tqALLAHSWT

    33 20 18 June, 2019
    Nabila...
Custemer yg sporting 
Selamat pengantin baru syg
Semoga bahagia brsama suami till jannah..amin..
15/6/19
#tqallahswt

    Nabila...
    Custemer yg sporting
    Selamat pengantin baru syg
    Semoga bahagia brsama suami till jannah..amin..
    15/6/19
    #tqallahswt

    13 0 15 June, 2019
    Alhamdulillah hari ini allah pinjamkan lg umur utk ku berpeluang terus beramal,berbakti kpd org tua, dan mberi manfaat kpd org lain semoga segala urusan dipmudahkan olehNYA . Kepada yg wish,saya ucapkan Terimakasih atas doa kalian Semoga Allah swt melimpahi rahmat ke atas kalian semua😍 Aaminn

#RayaKe4#
#BirthdayKe45#
#TQAllahSWT#

    Alhamdulillah hari ini allah pinjamkan lg umur utk ku berpeluang terus beramal,berbakti kpd org tua, dan mberi manfaat kpd org lain semoga segala urusan dipmudahkan olehNYA . Kepada yg wish,saya ucapkan Terimakasih atas doa kalian Semoga Allah swt melimpahi rahmat ke atas kalian semua😍 Aaminn

    #RayaKe4#
    #BirthdayKe45#
    #TQAllahSWT#

    28 4 8 June, 2019
    #Alhamdulillah.. selamat hari lahir anakananda #kazemmuadz  yg ndut n ngade.. semoga menjadi anak yg soleh..cemerlang dunia akhirat.. 12.50 am juge nk keluarkan.. then siangnya da cek out shot p kuantan dr sg.buloh.. Join family day.. awak mmg kuat..n nak jadi hebat.. 💪💪kipidap
Kena kurangkan ngade2 k 😉
Luv u always 😙😙😙 #TQAllahSWT

Nak adek lagi katanya...haduihh.. udah2 la 😂😂🤪

    #Alhamdulillah.. selamat hari lahir anakananda #kazemmuadz yg ndut n ngade.. semoga menjadi anak yg soleh..cemerlang dunia akhirat.. 12.50 am juge nk keluarkan.. then siangnya da cek out shot p kuantan dr sg.buloh.. Join family day.. awak mmg kuat..n nak jadi hebat.. 💪💪kipidap
    Kena kurangkan ngade2 k 😉
    Luv u always 😙😙😙 #TQAllahSWT

    Nak adek lagi katanya...haduihh.. udah2 la 😂😂🤪

    20 0 29 May, 2019

Top #tqallahswt posts

    Untuk kesekian kali nya alhamdulilah semoga lancar review ini aminnn...
mudah x jd adda??
x mudah syg2 hebat mcm mn pun kita,kaya mcm mn pun kita cri lah ilmu sebab ilmu tu x pnh putuss...
ok ni adda show off skit background aesthetic adda supaya cust x perlu ragu sbb adda mmg ada sijil yg diiktiraf oleh medical aesthetic dan bkn bidan terjun atau aesthetic jadian tau tau...
bukan mudah nk smpi ketahap ini hampir ratusan ribu syg2 tp klu allah izinkan alhamdulilah akan tcapai.
sebab ini minat adda,dan niat ikhlas nk tolong merawat kulit anda ...🤗🤗
klu org x suka kita biarkan dia sbb kita terus fokus kan kan...
#tqfamily
#tqsahabat
#tqallahswt
#tqcinta
yg penting hati mau bersih maaaa...
ok spa open tauuu loveee💛💙❤💜

    Untuk kesekian kali nya alhamdulilah semoga lancar review ini aminnn...
    mudah x jd adda??
    x mudah syg2 hebat mcm mn pun kita,kaya mcm mn pun kita cri lah ilmu sebab ilmu tu x pnh putuss...
    ok ni adda show off skit background aesthetic adda supaya cust x perlu ragu sbb adda mmg ada sijil yg diiktiraf oleh medical aesthetic dan bkn bidan terjun atau aesthetic jadian tau tau...
    bukan mudah nk smpi ketahap ini hampir ratusan ribu syg2 tp klu allah izinkan alhamdulilah akan tcapai.
    sebab ini minat adda,dan niat ikhlas nk tolong merawat kulit anda ...🤗🤗
    klu org x suka kita biarkan dia sbb kita terus fokus kan kan...
    #tqfamily
    #tqsahabat
    #tqallahswt
    #tqcinta
    yg penting hati mau bersih maaaa...
    ok spa open tauuu loveee💛💙❤💜

    6 0 22 November, 2018
    Baru perasan takde gamba sgt kat  Mekah .. Ade gamba semua pakai sunglass kemain tak tahan panas 😜😜😜 Dah balik seminggu but still teringat time ni tgh buat itu .. time ni tgh buat ini... Merindui tiap moment kat sna 😊

And baru fhm kenapa bile orang start cerita pasal umrah ..muka diorg kemain excited 😅

Hari-hari pot pet kat @jefri.harris pasal sana..sang somi muka redha dgr bini die cerita .. Hope dipanggil ke sna lagi .. in sya allah. 
Amiin... #tqallahswt #bestholiday #peace #missmekahalready #umrah2017 #ramadhan2017 #holidaywithfamily

    Baru perasan takde gamba sgt kat Mekah .. Ade gamba semua pakai sunglass kemain tak tahan panas 😜😜😜 Dah balik seminggu but still teringat time ni tgh buat itu .. time ni tgh buat ini... Merindui tiap moment kat sna 😊

    And baru fhm kenapa bile orang start cerita pasal umrah ..muka diorg kemain excited 😅

    Hari-hari pot pet kat @jefri.harris pasal sana..sang somi muka redha dgr bini die cerita .. Hope dipanggil ke sna lagi .. in sya allah.
    Amiin... #tqallahswt #bestholiday #peace #missmekahalready #umrah2017 #ramadhan2017 #holidaywithfamily

    104 6 14 June, 2017