#transamininjection Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #transamininjection and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
86 hours
Average like
194.6
Average comment
0.8
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
444 0 2 September, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

New face for Bio Swiss Stem Cell tau👀🔥
.
Bio swiss stem cell Sangat bagus untuk renew skin cell, parut cepat hilang.. dan boleh hilangkan parut lekuk..1 box ada 20 ampoules RM250 ..nak half box RM180 ( 10 ampoules)..beli combo dengan product lain lagi murah dan lagi berbaloi❤️
.
Lepas tu tighten pore, reduce wrinkles..bila pore dah halus dan kecil jerawat pasir dan jerawat kronik susah nak tumbuh..kulit pun boleh glowing gitu
.
Lagi bagus mix dengan tren boleh cerahkan dan hilangkan jeragat dan pigmentation .
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #bioswisstemcell #nangkuanginjection #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissbiocelergenstemcell #treninjection #complexion6malaysia #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #orientsupplement #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #nanguang

New face for Bio Swiss Stem Cell tau👀🔥
.
Bio swiss stem cell Sangat bagus untuk renew skin cell, parut cepat hilang.. dan boleh hilangkan parut lekuk..1 box ada 20 ampoules RM250 ..nak half box RM180 ( 10 ampoules)..beli combo dengan product lain lagi murah dan lagi berbaloi❤️
.
Lepas tu tighten pore, reduce wrinkles..bila pore dah halus dan kecil jerawat pasir dan jerawat kronik susah nak tumbuh..kulit pun boleh glowing gitu
.
Lagi bagus mix dengan tren boleh cerahkan dan hilangkan jeragat dan pigmentation .
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #bioswisstemcell #nangkuanginjection #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissbiocelergenstemcell #treninjection #complexion6malaysia #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #orientsupplement #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #nanguang
139 0 27 August, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
189 5 21 August, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Close up KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

Close up KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
170 1 21 August, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
167 1 21 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

CLOSE UP!!..COMBO CINDELLA DAN TREN
.
.
The best product is Combo Cindella mix Tren untuk 10x drip. .
Lagi best dr Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 or Oriental sebab:
.
.
💉kandungan Glutathione dalam combo set ni 6x ganda tgi dr dlm Japan Platinum or Snow White set and 3x ganda lagi tgi dr Oriental, and dalam Complexion 6 pula xde glutathione. .
💉Ade tranexamic acid dalam Tren set utk anti melanin, bg putih skin.. tranexamic acid takde dalam cindella basic set and snow white set
.
.
💉Ade thioctic acid utk serap glutathione, tranexamic dan vitamin c dgn lebih cepat utk whitening. Dalam Japan Platinum xde thioctic acid tau.. Lambat glutathione, vitamin c and tranexamic nak bertukar form (nak faham bace knowledge chemistry and biology ) utk diserap darah.
.
💉walaupun bahan dalam japan platinum banyak tapi x semua fungsi utk whitening. Complexion 6 plak lebih kpda antioxidant
.
.
💉dos vitamin c dalam cindella combo Tren juga berganda2 lebih tinggi and pekat drpda Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 dan Oriental
.
.
💉 Dalam combo set ni ada Vitamin B12. Vitamin B12 bagus utk bagi skin lebih radiant kemerahan2an, bagus utk treat sensitif skin or any masalah skin, malah cepatkan whitening juga
.
This is the best produk so far. 💕
.
High in antioxidant ingredient and sgt bagus utk skin whitening.. Dos yg selamat and sesuai dgn asian skin.. ade 10 set utk 10 kali drip selama 10 minggu. Memang berbaloi.. .
.
.
RM560 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM950 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #premiumcindella1200mgmalaysia #premiumcindella1200mg #koreanskincare #miraclewhiteinjection #koreawhiteninginjection #glutathione #glutathionemalaysia #cindellapremium #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #transamininjection #transamin250mg

CLOSE UP!!..COMBO CINDELLA DAN TREN
.
.
The best product is Combo Cindella mix Tren untuk 10x drip. .
Lagi best dr Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 or Oriental sebab:
.
.
💉kandungan Glutathione dalam combo set ni 6x ganda tgi dr dlm Japan Platinum or Snow White set and 3x ganda lagi tgi dr Oriental, and dalam Complexion 6 pula xde glutathione. .
💉Ade tranexamic acid dalam Tren set utk anti melanin, bg putih skin.. tranexamic acid takde dalam cindella basic set and snow white set
.
.
💉Ade thioctic acid utk serap glutathione, tranexamic dan vitamin c dgn lebih cepat utk whitening. Dalam Japan Platinum xde thioctic acid tau.. Lambat glutathione, vitamin c and tranexamic nak bertukar form (nak faham bace knowledge chemistry and biology ) utk diserap darah.
.
💉walaupun bahan dalam japan platinum banyak tapi x semua fungsi utk whitening. Complexion 6 plak lebih kpda antioxidant
.
.
💉dos vitamin c dalam cindella combo Tren juga berganda2 lebih tinggi and pekat drpda Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 dan Oriental
.
.
💉 Dalam combo set ni ada Vitamin B12. Vitamin B12 bagus utk bagi skin lebih radiant kemerahan2an, bagus utk treat sensitif skin or any masalah skin, malah cepatkan whitening juga
.
This is the best produk so far. 💕
.
High in antioxidant ingredient and sgt bagus utk skin whitening.. Dos yg selamat and sesuai dgn asian skin.. ade 10 set utk 10 kali drip selama 10 minggu. Memang berbaloi.. .
.
.
RM560 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM950 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #premiumcindella1200mgmalaysia #premiumcindella1200mg #koreanskincare  #miraclewhiteinjection #koreawhiteninginjection #glutathione #glutathionemalaysia #cindellapremium #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #transamininjection #transamin250mg
65 0 20 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

COMBO CINDELLA DAN TREN
.
.
The best product is Combo Cindella mix Tren untuk 10x drip. .
Lagi best dr Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 or Oriental sebab:
.
.
💉kandungan Glutathione dalam combo set ni 6x ganda tgi dr dlm Japan Platinum or Snow White set and 3x ganda lagi tgi dr Oriental, and dalam Complexion 6 pula xde glutathione. .
💉Ade tranexamic acid dalam Tren set utk anti melanin, bg putih skin.. tranexamic acid takde dalam cindella basic set and snow white set
.
.
💉Ade thioctic acid utk serap glutathione, tranexamic dan vitamin c dgn lebih cepat utk whitening. Dalam Japan Platinum xde thioctic acid tau.. Lambat glutathione, vitamin c and tranexamic nak bertukar form (nak faham bace knowledge chemistry and biology ) utk diserap darah.
.
💉walaupun bahan dalam japan platinum banyak tapi x semua fungsi utk whitening. Complexion 6 plak lebih kpda antioxidant
.
.
💉dos vitamin c dalam cindella combo Tren juga berganda2 lebih tinggi and pekat drpda Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 dan Oriental
.
.
💉 Dalam combo set ni ada Vitamin B12. Vitamin B12 bagus utk bagi skin lebih radiant kemerahan2an, bagus utk treat sensitif skin or any masalah skin, malah cepatkan whitening juga
.
This is the best produk so far. 💕
.
High in antioxidant ingredient and sgt bagus utk skin whitening.. Dos yg selamat and sesuai dgn asian skin.. ade 10 set utk 10 kali drip selama 10 minggu. Memang berbaloi.. .
.
.
RM560 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM950 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #premiumcindella1200mgmalaysia #premiumcindella1200mg #koreanskincare #miraclewhiteinjection #koreawhiteninginjection #glutathione #glutathionemalaysia #cindellapremium #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #transamininjection #transamin250mg

COMBO CINDELLA DAN TREN
.
.
The best product is Combo Cindella mix Tren untuk 10x drip. .
Lagi best dr Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 or Oriental sebab:
.
.
💉kandungan Glutathione dalam combo set ni 6x ganda tgi dr dlm Japan Platinum or Snow White set and 3x ganda lagi tgi dr Oriental, and dalam Complexion 6 pula xde glutathione. .
💉Ade tranexamic acid dalam Tren set utk anti melanin, bg putih skin.. tranexamic acid takde dalam cindella basic set and snow white set
.
.
💉Ade thioctic acid utk serap glutathione, tranexamic dan vitamin c dgn lebih cepat utk whitening. Dalam Japan Platinum xde thioctic acid tau.. Lambat glutathione, vitamin c and tranexamic nak bertukar form (nak faham bace knowledge chemistry and biology ) utk diserap darah.
.
💉walaupun bahan dalam japan platinum banyak tapi x semua fungsi utk whitening. Complexion 6 plak lebih kpda antioxidant
.
.
💉dos vitamin c dalam cindella combo Tren juga berganda2 lebih tinggi and pekat drpda Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 dan Oriental
.
.
💉 Dalam combo set ni ada Vitamin B12. Vitamin B12 bagus utk bagi skin lebih radiant kemerahan2an, bagus utk treat sensitif skin or any masalah skin, malah cepatkan whitening juga
.
This is the best produk so far. 💕
.
High in antioxidant ingredient and sgt bagus utk skin whitening.. Dos yg selamat and sesuai dgn asian skin.. ade 10 set utk 10 kali drip selama 10 minggu. Memang berbaloi.. .
.
.
RM560 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM950 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #premiumcindella1200mgmalaysia #premiumcindella1200mg #koreanskincare  #miraclewhiteinjection #koreawhiteninginjection #glutathione #glutathionemalaysia #cindellapremium #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #transamininjection #transamin250mg
63 0 20 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

COMBO CINDELLA DAN TREN
.
.
The best product is Combo Cindella mix Tren untuk 10x drip. .
Lagi best dr Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 or Oriental sebab:
.
.
💉kandungan Glutathione dalam combo set ni 6x ganda tgi dr dlm Japan Platinum or Snow White set and 3x ganda lagi tgi dr Oriental, and dalam Complexion 6 pula xde glutathione. .
💉Ade tranexamic acid dalam Tren set utk anti melanin, bg putih skin.. tranexamic acid takde dalam cindella basic set and snow white set
.
.
💉Ade thioctic acid utk serap glutathione, tranexamic dan vitamin c dgn lebih cepat utk whitening. Dalam Japan Platinum xde thioctic acid tau.. Lambat glutathione, vitamin c and tranexamic nak bertukar form (nak faham bace knowledge chemistry and biology ) utk diserap darah.
.
💉walaupun bahan dalam japan platinum banyak tapi x semua fungsi utk whitening. Complexion 6 plak lebih kpda antioxidant
.
.
💉dos vitamin c dalam cindella combo Tren juga berganda2 lebih tinggi and pekat drpda Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 dan Oriental
.
.
💉 Dalam combo set ni ada Vitamin B12. Vitamin B12 bagus utk bagi skin lebih radiant kemerahan2an, bagus utk treat sensitif skin or any masalah skin, malah cepatkan whitening juga
.
This is the best produk so far. 💕
.
High in antioxidant ingredient and sgt bagus utk skin whitening.. Dos yg selamat and sesuai dgn asian skin.. ade 10 set utk 10 kali drip selama 10 minggu. Memang berbaloi.. .
.
.
RM560 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM950 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #premiumcindella1200mgmalaysia #premiumcindella1200mg #koreanskincare #miraclewhiteinjection #koreawhiteninginjection #glutathione #glutathionemalaysia #cindellapremium #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #transamininjection #transamin250mg

COMBO CINDELLA DAN TREN
.
.
The best product is Combo Cindella mix Tren untuk 10x drip. .
Lagi best dr Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 or Oriental sebab:
.
.
💉kandungan Glutathione dalam combo set ni 6x ganda tgi dr dlm Japan Platinum or Snow White set and 3x ganda lagi tgi dr Oriental, and dalam Complexion 6 pula xde glutathione. .
💉Ade tranexamic acid dalam Tren set utk anti melanin, bg putih skin.. tranexamic acid takde dalam cindella basic set and snow white set
.
.
💉Ade thioctic acid utk serap glutathione, tranexamic dan vitamin c dgn lebih cepat utk whitening. Dalam Japan Platinum xde thioctic acid tau.. Lambat glutathione, vitamin c and tranexamic nak bertukar form (nak faham bace knowledge chemistry and biology ) utk diserap darah.
.
💉walaupun bahan dalam japan platinum banyak tapi x semua fungsi utk whitening. Complexion 6 plak lebih kpda antioxidant
.
.
💉dos vitamin c dalam cindella combo Tren juga berganda2 lebih tinggi and pekat drpda Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 dan Oriental
.
.
💉 Dalam combo set ni ada Vitamin B12. Vitamin B12 bagus utk bagi skin lebih radiant kemerahan2an, bagus utk treat sensitif skin or any masalah skin, malah cepatkan whitening juga
.
This is the best produk so far. 💕
.
High in antioxidant ingredient and sgt bagus utk skin whitening.. Dos yg selamat and sesuai dgn asian skin.. ade 10 set utk 10 kali drip selama 10 minggu. Memang berbaloi.. .
.
.
RM560 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM950 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #premiumcindella1200mgmalaysia #premiumcindella1200mg #koreanskincare  #miraclewhiteinjection #koreawhiteninginjection #glutathione #glutathionemalaysia #cindellapremium #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #transamininjection #transamin250mg
63 0 20 August, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #tren #transamin250mg #transamininjection #japanplatinumgreen #nanosaltalkalizer #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #tren #transamin250mg  #transamininjection #japanplatinumgreen #nanosaltalkalizer #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
312 1 5 August, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Bio swiss stem cell Sangat bagus untuk renew skin cell, parut cepat hilang.. dan boleh hilangkan parut lekuk..1 box ada 20 ampoules RM250 ..nak half box RM180 ( 10 ampoules)..beli combo dengan product lain lagi murah dan lagi berbaloi❤️
.
Lepas tu tighten pore, reduce wrinkles..bila pore dah halus dan kecil jerawat pasir dan jerawat kronik susah nak tumbuh..kulit pun boleh glowing gitu
.
Lagi bagus mix dengan tren boleh cerahkan dan hilangkan jeragat dan pigmentation .
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutaxgold #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #nanosaltalkalizer #nanguang

Bio swiss stem cell Sangat bagus untuk renew skin cell, parut cepat hilang.. dan boleh hilangkan parut lekuk..1 box ada 20 ampoules RM250 ..nak half box RM180 ( 10 ampoules)..beli combo dengan product lain lagi murah dan lagi berbaloi❤️
.
Lepas tu tighten pore, reduce wrinkles..bila pore dah halus dan kecil jerawat pasir dan jerawat kronik susah nak tumbuh..kulit pun boleh glowing gitu
.
Lagi bagus mix dengan tren boleh cerahkan dan hilangkan jeragat dan pigmentation .
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutaxgold #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #nanosaltalkalizer #nanguang
318 0 5 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
294 2 1 August, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10 x TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10 x TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
410 1 26 July, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10 x TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10 x TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
432 0 26 July, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE (no goggle)
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection

Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan  whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE (no goggle)
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection
284 0 22 July, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Selalu yang kuning2 ni high vitamin c macam korea white advanced and cindella 1200mg
.
Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE (no goggle)
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection

Selalu yang kuning2 ni high vitamin c macam korea white advanced and cindella 1200mg
.
Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan  whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE (no goggle)
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection
297 0 22 July, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Selalu yang kuning2 ni high vitamin c macam korea white advanced and cindella 1200mg
.
Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE (no goggle)
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection

Selalu yang kuning2 ni high vitamin c macam korea white advanced and cindella 1200mg
.
Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan  whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE (no goggle)
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection
282 0 22 July, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Masa kerja pun kena “cari” masa untuk cantikkan kulit dan jag kesihatan❤️
.
Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection

Masa kerja pun kena “cari” masa untuk cantikkan kulit dan jag kesihatan❤️
.
Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan  whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection
235 0 9 July, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Selalu yang kuning2 ni high vitamin c macam korea white advanced and cindella 1200mg
.
Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection

Selalu yang kuning2 ni high vitamin c macam korea white advanced and cindella 1200mg
.
Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan  whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection
233 0 9 July, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Selalu yang kuning2 ni high vitamin c macam korea white advanced and cindella 1200mg
.
Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection

Selalu yang kuning2 ni high vitamin c macam korea white advanced and cindella 1200mg
.
Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan  whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection
223 1 9 July, 2019
@veebeauty9 Profile picture

@veebeauty9

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
📱whatsapp +601125649423
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutaxgold #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #nanosaltalkalizer #nanguang

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
📱whatsapp +601125649423
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutaxgold #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #nanosaltalkalizer #nanguang
3 0 18 May, 2019
@veebeauty9 Profile picture

@veebeauty9

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
📱whatsapp +601125649423
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutaxgold #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #nanosaltalkalizer #nanguang

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
📱whatsapp +601125649423
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutaxgold #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #nanosaltalkalizer #nanguang
2 0 18 May, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
304 3 14 May, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
293 0 14 May, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
302 1 14 May, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
307 6 9 May, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
296 1 9 May, 2019
@veebeauty9 Profile picture

@veebeauty9

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
📱whatsapp +601125649423
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutaxgold #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #nanosaltalkalizer #nanguang

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
📱whatsapp +601125649423
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutaxgold #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #nanosaltalkalizer #nanguang
6 0 6 May, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Busy2 pun sempat set appointment untuk drip tau..Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreawhiteadvanced #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #premiumcindella #snowwhitekorea #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #cindellamalaysia #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection

Busy2 pun sempat set appointment untuk drip tau..Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan  whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreawhiteadvanced #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #premiumcindella #snowwhitekorea #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #cindellamalaysia #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection
201 1 3 May, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Nah sekali drip ramai2😎..Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreawhiteadvanced #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #premiumcindella #snowwhitekorea #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #cindellamalaysia #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection

Nah sekali drip ramai2😎..Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan  whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreawhiteadvanced #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #premiumcindella #snowwhitekorea #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #cindellamalaysia #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection
199 1 3 May, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Selalu yang kuning2 ni high vitamin c macam korea white advanced and cindella 1200mg
.
Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection

Selalu yang kuning2 ni high vitamin c macam korea white advanced and cindella 1200mg
.
Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan  whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection
190 2 3 May, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #glutathioneiv #transamininjection #glutathioneiv #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #premiumcindella #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #glutathione #koreawhiteadvanced #koreawhiteadvance #nanguangoriginal

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #glutathioneiv #transamininjection #glutathioneiv #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #premiumcindella #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #glutathione #koreawhiteadvanced #koreawhiteadvance #nanguangoriginal
270 0 29 April, 2019

Top #transamininjection posts

@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

CLOSE UP 1 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 1 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
445 0 2 September, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Close up!!..Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Close up!!..Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
442 1 2 September, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
444 0 2 September, 2019
@tybeaute_hq Profile picture

@tybeaute_hq

GLUTA PANCEA BY WINK WHITE
.
#TAHUKAH_ANDA
.
Glutathione merupakan sel dalam badan yang mampu menukarkan warna kulit kita dari gelap kepada cerah! .
Namun, seiring dengan peningkatan umur kita, sel glutathione dalam badan ini akan semakin berkurang. .
Jika glutathione semakin sedikit & gagal menjalankan tugasnya dengan baik, sel-sel kita (termasuk sel kulit) akan rosak.
.
.
#Persoalannya sekarang, .
Dari mana boleh dapatkan glutathione ini?
.
.
Jangan khuatir, #Gluta_Pancea telah dihasilkan untuk mengatasi masalah ini. 5 bahan asas yang sangat berkualiti tinggi termasuk L- Glutathione dirumuskan dalam bentuk serbuk yang akan memberikan hasil yang pasti memukau mata anda. [ Lihat Testimoni Kami Di Komen ] .
.
Keistimewaan #Gluta_Pancea
========================
√ Mencerahkan kulit wajah dan badan. √ Mengecut dan menghalang pertumbuhan jerawat.
√ Mengurangkan jeragat dan bintik hitam.
√ Memudarkan parut baru / lama akibat jerawat dan luka.
√ Merawat kulit kering dan bersisik.
√ Merawat tapak kaki yang pecah.
√ Mengurangkan kedutan pada wajah.
√ Mencerahkan celah peha dan ketiak. ============ √ 100% Berkesan keatas semua jenis kulit.
√ Disahkan HALAL.
√ Produk yang diiktiraf.
√ Sesuai untuk perempuan dan lelaki.
√ Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan.
.
.
Kalau anda boleh habiskan RM120 untuk tudung, baju, kasut dengan sekelip mata.. kannnn.
.
Mengapa tidak "LA BURKAN" RM120 untuk kecantikan kulit anda yang akan membuatkan 'hidupp' anda berubah 36o darjah! Haaa.
.
.
Harga Gluta Pancea ini RM 120 ke?
.
Chopp! Itu bukan harga sebenar, hari ini admin nak berikan harga SPECIAL UNTUK ANDA! .
Nak Harga Special? Komen 'NAK' dan Klik Link Wasap Admin ini sekarang! .
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
.
PS: Stok Promosi ni terhad tau! Cepat Order NOW!

#vitcinjections #vitcinjectionmalaysia #vitamincinjections #vitamincinjectionmalaysia #vitcinjectionmurah #vitcinjectionoriginal #vitamincinjectionmurah #vitamincinjectionoriginal #transamininjection #transamininjectionmurah #transamininjectionoriginal #transamininjectionmalaysia
#dermanicinjectionmurah
#dermanicinjectionmalaysia
#dermanicinjectionori

GLUTA PANCEA BY WINK WHITE
.
#TAHUKAH_ANDA
.
Glutathione merupakan sel dalam badan yang mampu menukarkan warna kulit kita dari gelap kepada cerah! .
Namun, seiring dengan peningkatan umur kita, sel glutathione dalam badan ini akan semakin berkurang. .
Jika glutathione semakin sedikit & gagal menjalankan tugasnya dengan baik, sel-sel kita (termasuk sel kulit) akan rosak.
.
.
#Persoalannya sekarang, .
Dari mana boleh dapatkan glutathione ini?
.
.
Jangan khuatir, #Gluta_Pancea telah dihasilkan untuk mengatasi masalah ini. 5 bahan asas yang sangat berkualiti tinggi termasuk L- Glutathione dirumuskan dalam bentuk serbuk yang akan memberikan hasil yang pasti memukau mata anda. [ Lihat Testimoni Kami Di Komen ] .
.
Keistimewaan #Gluta_Pancea
========================
√ Mencerahkan kulit wajah dan badan. √ Mengecut dan menghalang pertumbuhan jerawat.
√ Mengurangkan jeragat dan bintik hitam.
√ Memudarkan parut baru / lama akibat jerawat dan luka.
√ Merawat kulit kering dan bersisik.
√ Merawat tapak kaki yang pecah.
√ Mengurangkan kedutan pada wajah.
√ Mencerahkan celah peha dan ketiak. ============ √ 100% Berkesan keatas semua jenis kulit.
√ Disahkan HALAL.
√ Produk yang diiktiraf.
√ Sesuai untuk perempuan dan lelaki.
√ Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan.
.
.
Kalau anda boleh habiskan RM120 untuk tudung, baju, kasut dengan sekelip mata.. kannnn.
.
Mengapa tidak "LA BURKAN" RM120 untuk kecantikan kulit anda yang akan membuatkan 'hidupp' anda berubah 36o darjah! Haaa.
.
.
Harga Gluta Pancea ini RM 120 ke?
.
Chopp! Itu bukan harga sebenar, hari ini admin nak berikan harga SPECIAL UNTUK ANDA! .
Nak Harga Special? Komen 'NAK' dan Klik Link Wasap Admin ini sekarang! .
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
.
PS: Stok Promosi ni terhad tau! Cepat Order NOW!

#vitcinjections #vitcinjectionmalaysia #vitamincinjections #vitamincinjectionmalaysia #vitcinjectionmurah #vitcinjectionoriginal #vitamincinjectionmurah #vitamincinjectionoriginal #transamininjection #transamininjectionmurah #transamininjectionoriginal #transamininjectionmalaysia
#dermanicinjectionmurah
#dermanicinjectionmalaysia
#dermanicinjectionori
10 0 21 May, 2018
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

CLOSE UP 1 FULL KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 1 FULL KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
447 0 2 September, 2019
@tybeaute_hq Profile picture

@tybeaute_hq

GLUTA PANCEA BY WINK WHITE
.
#TAHUKAH_ANDA
.
Glutathione merupakan sel dalam badan yang mampu menukarkan warna kulit kita dari gelap kepada cerah! .
Namun, seiring dengan peningkatan umur kita, sel glutathione dalam badan ini akan semakin berkurang. .
Jika glutathione semakin sedikit & gagal menjalankan tugasnya dengan baik, sel-sel kita (termasuk sel kulit) akan rosak.
.
.
#Persoalannya sekarang, .
Dari mana boleh dapatkan glutathione ini?
.
.
Jangan khuatir, #Gluta_Pancea telah dihasilkan untuk mengatasi masalah ini. 5 bahan asas yang sangat berkualiti tinggi termasuk L- Glutathione dirumuskan dalam bentuk serbuk yang akan memberikan hasil yang pasti memukau mata anda. [ Lihat Testimoni Kami Di Komen ] .
.
Keistimewaan #Gluta_Pancea
========================
√ Mencerahkan kulit wajah dan badan. √ Mengecut dan menghalang pertumbuhan jerawat.
√ Mengurangkan jeragat dan bintik hitam.
√ Memudarkan parut baru / lama akibat jerawat dan luka.
√ Merawat kulit kering dan bersisik.
√ Merawat tapak kaki yang pecah.
√ Mengurangkan kedutan pada wajah.
√ Mencerahkan celah peha dan ketiak. ============ √ 100% Berkesan keatas semua jenis kulit.
√ Disahkan HALAL.
√ Produk yang diiktiraf.
√ Sesuai untuk perempuan dan lelaki.
√ Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan.
.
.
Kalau anda boleh habiskan RM120 untuk tudung, baju, kasut dengan sekelip mata.. kannnn.
.
Mengapa tidak "LA BURKAN" RM120 untuk kecantikan kulit anda yang akan membuatkan 'hidupp' anda berubah 36o darjah! Haaa.
.
.
Harga Gluta Pancea ini RM 120 ke?
.
Chopp! Itu bukan harga sebenar, hari ini admin nak berikan harga SPECIAL UNTUK ANDA! .
Nak Harga Special? Komen 'NAK' dan Klik Link Wasap Admin ini sekarang! .
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
.
PS: Stok Promosi ni terhad tau! Cepat Order NOW!

#vitcinjections #vitcinjectionmalaysia #vitamincinjections #vitamincinjectionmalaysia #vitcinjectionmurah #vitcinjectionoriginal #vitamincinjectionmurah #vitamincinjectionoriginal #transamininjection #transamininjectionmurah #transamininjectionoriginal #transamininjectionmalaysia
#dermanicinjectionmurah
#dermanicinjectionmalaysia
#dermanicinjectionori

GLUTA PANCEA BY WINK WHITE
.
#TAHUKAH_ANDA
.
Glutathione merupakan sel dalam badan yang mampu menukarkan warna kulit kita dari gelap kepada cerah! .
Namun, seiring dengan peningkatan umur kita, sel glutathione dalam badan ini akan semakin berkurang. .
Jika glutathione semakin sedikit & gagal menjalankan tugasnya dengan baik, sel-sel kita (termasuk sel kulit) akan rosak.
.
.
#Persoalannya sekarang, .
Dari mana boleh dapatkan glutathione ini?
.
.
Jangan khuatir, #Gluta_Pancea telah dihasilkan untuk mengatasi masalah ini. 5 bahan asas yang sangat berkualiti tinggi termasuk L- Glutathione dirumuskan dalam bentuk serbuk yang akan memberikan hasil yang pasti memukau mata anda. [ Lihat Testimoni Kami Di Komen ] .
.
Keistimewaan #Gluta_Pancea
========================
√ Mencerahkan kulit wajah dan badan. √ Mengecut dan menghalang pertumbuhan jerawat.
√ Mengurangkan jeragat dan bintik hitam.
√ Memudarkan parut baru / lama akibat jerawat dan luka.
√ Merawat kulit kering dan bersisik.
√ Merawat tapak kaki yang pecah.
√ Mengurangkan kedutan pada wajah.
√ Mencerahkan celah peha dan ketiak. ============ √ 100% Berkesan keatas semua jenis kulit.
√ Disahkan HALAL.
√ Produk yang diiktiraf.
√ Sesuai untuk perempuan dan lelaki.
√ Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan.
.
.
Kalau anda boleh habiskan RM120 untuk tudung, baju, kasut dengan sekelip mata.. kannnn.
.
Mengapa tidak "LA BURKAN" RM120 untuk kecantikan kulit anda yang akan membuatkan 'hidupp' anda berubah 36o darjah! Haaa.
.
.
Harga Gluta Pancea ini RM 120 ke?
.
Chopp! Itu bukan harga sebenar, hari ini admin nak berikan harga SPECIAL UNTUK ANDA! .
Nak Harga Special? Komen 'NAK' dan Klik Link Wasap Admin ini sekarang! .
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
.
PS: Stok Promosi ni terhad tau! Cepat Order NOW!

#vitcinjections #vitcinjectionmalaysia #vitamincinjections #vitamincinjectionmalaysia #vitcinjectionmurah #vitcinjectionoriginal #vitamincinjectionmurah #vitamincinjectionoriginal #transamininjection #transamininjectionmurah #transamininjectionoriginal #transamininjectionmalaysia
#dermanicinjectionmurah
#dermanicinjectionmalaysia
#dermanicinjectionori
9 0 22 May, 2018
@tybeaute_hq Profile picture

@tybeaute_hq

GLUTA PANCEA BY WINK WHITE
.
#TAHUKAH_ANDA
.
Glutathione merupakan sel dalam badan yang mampu menukarkan warna kulit kita dari gelap kepada cerah! .
Namun, seiring dengan peningkatan umur kita, sel glutathione dalam badan ini akan semakin berkurang. .
Jika glutathione semakin sedikit & gagal menjalankan tugasnya dengan baik, sel-sel kita (termasuk sel kulit) akan rosak.
.
.
#Persoalannya sekarang, .
Dari mana boleh dapatkan glutathione ini?
.
.
Jangan khuatir, #Gluta_Pancea telah dihasilkan untuk mengatasi masalah ini. 5 bahan asas yang sangat berkualiti tinggi termasuk L- Glutathione dirumuskan dalam bentuk serbuk yang akan memberikan hasil yang pasti memukau mata anda. [ Lihat Testimoni Kami Di Komen ] .
.
Keistimewaan #Gluta_Pancea
========================
√ Mencerahkan kulit wajah dan badan. √ Mengecut dan menghalang pertumbuhan jerawat.
√ Mengurangkan jeragat dan bintik hitam.
√ Memudarkan parut baru / lama akibat jerawat dan luka.
√ Merawat kulit kering dan bersisik.
√ Merawat tapak kaki yang pecah.
√ Mengurangkan kedutan pada wajah.
√ Mencerahkan celah peha dan ketiak. ============ √ 100% Berkesan keatas semua jenis kulit.
√ Disahkan HALAL.
√ Produk yang diiktiraf.
√ Sesuai untuk perempuan dan lelaki.
√ Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan.
.
.
Kalau anda boleh habiskan RM120 untuk tudung, baju, kasut dengan sekelip mata.. kannnn.
.
Mengapa tidak "LA BURKAN" RM120 untuk kecantikan kulit anda yang akan membuatkan 'hidupp' anda berubah 36o darjah! Haaa.
.
.
Harga Gluta Pancea ini RM 120 ke?
.
Chopp! Itu bukan harga sebenar, hari ini admin nak berikan harga SPECIAL UNTUK ANDA! .
Nak Harga Special? Komen 'NAK' dan Klik Link Wasap Admin ini sekarang! .
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
.
PS: Stok Promosi ni terhad tau! Cepat Order NOW!

#vitcinjections #vitcinjectionmalaysia #vitamincinjections #vitamincinjectionmalaysia #vitcinjectionmurah #vitcinjectionoriginal #vitamincinjectionmurah #vitamincinjectionoriginal #transamininjection #transamininjectionmurah #transamininjectionoriginal #transamininjectionmalaysia
#dermanicinjectionmurah
#dermanicinjectionmalaysia
#dermanicinjectionori

GLUTA PANCEA BY WINK WHITE
.
#TAHUKAH_ANDA
.
Glutathione merupakan sel dalam badan yang mampu menukarkan warna kulit kita dari gelap kepada cerah! .
Namun, seiring dengan peningkatan umur kita, sel glutathione dalam badan ini akan semakin berkurang. .
Jika glutathione semakin sedikit & gagal menjalankan tugasnya dengan baik, sel-sel kita (termasuk sel kulit) akan rosak.
.
.
#Persoalannya sekarang, .
Dari mana boleh dapatkan glutathione ini?
.
.
Jangan khuatir, #Gluta_Pancea telah dihasilkan untuk mengatasi masalah ini. 5 bahan asas yang sangat berkualiti tinggi termasuk L- Glutathione dirumuskan dalam bentuk serbuk yang akan memberikan hasil yang pasti memukau mata anda. [ Lihat Testimoni Kami Di Komen ] .
.
Keistimewaan #Gluta_Pancea
========================
√ Mencerahkan kulit wajah dan badan. √ Mengecut dan menghalang pertumbuhan jerawat.
√ Mengurangkan jeragat dan bintik hitam.
√ Memudarkan parut baru / lama akibat jerawat dan luka.
√ Merawat kulit kering dan bersisik.
√ Merawat tapak kaki yang pecah.
√ Mengurangkan kedutan pada wajah.
√ Mencerahkan celah peha dan ketiak. ============ √ 100% Berkesan keatas semua jenis kulit.
√ Disahkan HALAL.
√ Produk yang diiktiraf.
√ Sesuai untuk perempuan dan lelaki.
√ Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan.
.
.
Kalau anda boleh habiskan RM120 untuk tudung, baju, kasut dengan sekelip mata.. kannnn.
.
Mengapa tidak "LA BURKAN" RM120 untuk kecantikan kulit anda yang akan membuatkan 'hidupp' anda berubah 36o darjah! Haaa.
.
.
Harga Gluta Pancea ini RM 120 ke?
.
Chopp! Itu bukan harga sebenar, hari ini admin nak berikan harga SPECIAL UNTUK ANDA! .
Nak Harga Special? Komen 'NAK' dan Klik Link Wasap Admin ini sekarang! .
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
.
PS: Stok Promosi ni terhad tau! Cepat Order NOW!

#vitcinjections #vitcinjectionmalaysia #vitamincinjections #vitamincinjectionmalaysia #vitcinjectionmurah #vitcinjectionoriginal #vitamincinjectionmurah #vitamincinjectionoriginal #transamininjection #transamininjectionmurah #transamininjectionoriginal #transamininjectionmalaysia
#dermanicinjectionmurah
#dermanicinjectionmalaysia
#dermanicinjectionori
10 0 29 May, 2018
@tybeaute_hq Profile picture

@tybeaute_hq

GLUTA PANCEA BY WINK WHITE
.
#TAHUKAH_ANDA
.
Glutathione merupakan sel dalam badan yang mampu menukarkan warna kulit kita dari gelap kepada cerah! .
Namun, seiring dengan peningkatan umur kita, sel glutathione dalam badan ini akan semakin berkurang. .
Jika glutathione semakin sedikit & gagal menjalankan tugasnya dengan baik, sel-sel kita (termasuk sel kulit) akan rosak.
.
.
#Persoalannya sekarang, .
Dari mana boleh dapatkan glutathione ini?
.
.
Jangan khuatir, #Gluta_Pancea telah dihasilkan untuk mengatasi masalah ini. 5 bahan asas yang sangat berkualiti tinggi termasuk L- Glutathione dirumuskan dalam bentuk serbuk yang akan memberikan hasil yang pasti memukau mata anda. [ Lihat Testimoni Kami Di Komen ] .
.
Keistimewaan #Gluta_Pancea
========================
√ Mencerahkan kulit wajah dan badan. √ Mengecut dan menghalang pertumbuhan jerawat.
√ Mengurangkan jeragat dan bintik hitam.
√ Memudarkan parut baru / lama akibat jerawat dan luka.
√ Merawat kulit kering dan bersisik.
√ Merawat tapak kaki yang pecah.
√ Mengurangkan kedutan pada wajah.
√ Mencerahkan celah peha dan ketiak. ============ √ 100% Berkesan keatas semua jenis kulit.
√ Disahkan HALAL.
√ Produk yang diiktiraf.
√ Sesuai untuk perempuan dan lelaki.
√ Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan.
.
.
Kalau anda boleh habiskan RM120 untuk tudung, baju, kasut dengan sekelip mata.. kannnn.
.
Mengapa tidak "LA BURKAN" RM120 untuk kecantikan kulit anda yang akan membuatkan 'hidupp' anda berubah 36o darjah! Haaa.
.
.
Harga Gluta Pancea ini RM 120 ke?
.
Chopp! Itu bukan harga sebenar, hari ini admin nak berikan harga SPECIAL UNTUK ANDA! .
Nak Harga Special? Komen 'NAK' dan Klik Link Wasap Admin ini sekarang! .
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
.
PS: Stok Promosi ni terhad tau! Cepat Order NOW!

#vitcinjections #vitcinjectionmalaysia #vitamincinjections #vitamincinjectionmalaysia #vitcinjectionmurah #vitcinjectionoriginal #vitamincinjectionmurah #vitamincinjectionoriginal #transamininjection #transamininjectionmurah #transamininjectionoriginal #transamininjectionmalaysia
#dermanicinjectionmurah
#dermanicinjectionmalaysia
#dermanicinjectionori

GLUTA PANCEA BY WINK WHITE
.
#TAHUKAH_ANDA
.
Glutathione merupakan sel dalam badan yang mampu menukarkan warna kulit kita dari gelap kepada cerah! .
Namun, seiring dengan peningkatan umur kita, sel glutathione dalam badan ini akan semakin berkurang. .
Jika glutathione semakin sedikit & gagal menjalankan tugasnya dengan baik, sel-sel kita (termasuk sel kulit) akan rosak.
.
.
#Persoalannya sekarang, .
Dari mana boleh dapatkan glutathione ini?
.
.
Jangan khuatir, #Gluta_Pancea telah dihasilkan untuk mengatasi masalah ini. 5 bahan asas yang sangat berkualiti tinggi termasuk L- Glutathione dirumuskan dalam bentuk serbuk yang akan memberikan hasil yang pasti memukau mata anda. [ Lihat Testimoni Kami Di Komen ] .
.
Keistimewaan #Gluta_Pancea
========================
√ Mencerahkan kulit wajah dan badan. √ Mengecut dan menghalang pertumbuhan jerawat.
√ Mengurangkan jeragat dan bintik hitam.
√ Memudarkan parut baru / lama akibat jerawat dan luka.
√ Merawat kulit kering dan bersisik.
√ Merawat tapak kaki yang pecah.
√ Mengurangkan kedutan pada wajah.
√ Mencerahkan celah peha dan ketiak. ============ √ 100% Berkesan keatas semua jenis kulit.
√ Disahkan HALAL.
√ Produk yang diiktiraf.
√ Sesuai untuk perempuan dan lelaki.
√ Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan.
.
.
Kalau anda boleh habiskan RM120 untuk tudung, baju, kasut dengan sekelip mata.. kannnn.
.
Mengapa tidak "LA BURKAN" RM120 untuk kecantikan kulit anda yang akan membuatkan 'hidupp' anda berubah 36o darjah! Haaa.
.
.
Harga Gluta Pancea ini RM 120 ke?
.
Chopp! Itu bukan harga sebenar, hari ini admin nak berikan harga SPECIAL UNTUK ANDA! .
Nak Harga Special? Komen 'NAK' dan Klik Link Wasap Admin ini sekarang! .
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
http://www.wasap.my/60163676893
.
PS: Stok Promosi ni terhad tau! Cepat Order NOW!

#vitcinjections #vitcinjectionmalaysia #vitamincinjections #vitamincinjectionmalaysia #vitcinjectionmurah #vitcinjectionoriginal #vitamincinjectionmurah #vitamincinjectionoriginal #transamininjection #transamininjectionmurah #transamininjectionoriginal #transamininjectionmalaysia
#dermanicinjectionmurah
#dermanicinjectionmalaysia
#dermanicinjectionori
6 0 22 May, 2018