#transcapsule Instagram Photos & Videos

transcapsule - 13.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #transcapsule and here's what we found interesting.

Inside 6 Posts

Time between posts:
7 seconds
Average like
3.2
Average comment
0.2
Posts with video
0/6
Posts with photo
6/6

Hashtag Popularity

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
5 0 14 September, 2019

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
2 0 14 September, 2019

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
3 1 14 September, 2019

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
3 0 14 September, 2019

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
4 0 14 September, 2019

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
2 0 14 September, 2019

Top #transcapsule posts

GLUTAX 600GS ULTRAFILTRATION:
💉putihkan kulit
.
💉hilangkan jeragat n jerawat .
.
💉hilangkan parut
.
💉detox
.
💉glowing skin
.
💉hilangkn jerewat pasir
.
💉menegangkan kulit
.
WHATAPPS +60145577094

GLUTAX 600GS ULTRAFILTRATION:
💉putihkan kulit
.
💉hilangkan jeragat n jerawat .
.
💉hilangkan parut
.
💉detox
.
💉glowing skin
.
💉hilangkn jerewat pasir
.
💉menegangkan kulit
.
WHATAPPS +60145577094
102 11 25 March, 2016

PRODUCT: GLUTAX 5GS
.
Macam biasa la bila dah ada nama "glutax"...ada la glutahione yang bagus untuk skin korang..nak hilangkan pimple, parut bole...cerah kan kulit x payah cakap la..confirm laa...glowing kan kulit uolls..ingat inject yang sis jual..result semua permenant....
.
Whatapps +60145577094
.

#nexentury29 #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6
#cindella1200mg #cindella600mg
#cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #gluax5gs
#treninjection #glutax600gs
#glutaxgold #glutax100gs
#glutaxdna #vitamax2gsnano
#placentalucchinisheep

PRODUCT: GLUTAX 5GS
.
Macam biasa la bila dah ada nama "glutax"...ada la glutahione yang bagus untuk skin korang..nak hilangkan pimple, parut bole...cerah kan kulit x payah cakap la..confirm laa...glowing kan kulit uolls..ingat inject yang sis jual..result semua permenant....
.
Whatapps +60145577094
.

#nexentury29 #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6
#cindella1200mg #cindella600mg
#cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #gluax5gs 
#treninjection #glutax600gs
#glutaxgold #glutax100gs
#glutaxdna #vitamax2gsnano
#placentalucchinisheep
127 9 12 April, 2016

PRODUCT: GLUTAX GOLD
.
Macam biasa la bila dah ada nama "glutax"...ada la makhluk yg bernama glutahione yang bagus untuk skin korang..nak hilangkan pimple, parut bole...cerah kan kulit x payah cakap la..confirm laa...glowing kan kulit uolls..ingat inject yang sis jual..result semua permenant..glutax gold nie ada agen yg bole repair skin... Stimulate epidermal growth..kan keluar skit skema jawapan biology..alhamdulillah..sis ambk degree in biology..so bole la kait skit ngn skincare,supplement n injection
.
Whatapps +60145577094
.

#nexentury29 #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6
#cindella1200mg #cindella600mg
#cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #gluax5gs
#treninjection #glutax600gs
#glutaxgold #glutax100gs
#glutaxdna #vitamax2gsnano
#placentalucchinisheep

PRODUCT: GLUTAX GOLD
.
Macam biasa la bila dah ada nama "glutax"...ada la makhluk yg bernama glutahione yang bagus untuk skin korang..nak hilangkan pimple, parut bole...cerah kan kulit x payah cakap la..confirm laa...glowing kan kulit uolls..ingat inject yang sis jual..result semua permenant..glutax gold nie ada agen yg bole repair skin... Stimulate epidermal growth..kan keluar skit skema jawapan biology..alhamdulillah..sis ambk degree in biology..so bole la kait skit ngn skincare,supplement n injection
.
Whatapps +60145577094
.

#nexentury29 #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6
#cindella1200mg #cindella600mg
#cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #gluax5gs 
#treninjection #glutax600gs
#glutaxgold #glutax100gs
#glutaxdna #vitamax2gsnano
#placentalucchinisheep
131 7 12 April, 2016

PRODUCT: GLUTAX 100gs
.
Macam biasa la bila dah ada nama "glutax"...ada la makhluk yg bernama glutahione yang bagus untuk skin korang..nak hilangkan pimple, parut bole...cerah kan kulit x payah cakap la..confirm laa...glowing kan kulit uolls..ingat inject yang sis jual..result semua permenant..glutax 100gs pn ada agen yg bole repair skin... Stimulate epidermal growth..kan keluar skit skema jawapan biology..alhamdulillah..sis ambk degree in biology..so bole la kait skit ngn skincare,supplement n injection
.
Whatapps +60145577094
.

#nexentury29 #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6
#cindella1200mg #cindella600mg
#cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #gluax5gs
#treninjection #glutax600gs
#glutaxgold #glutax100gs
#glutaxdna #vitamax2gsnano
#placentalucchinisheep

PRODUCT: GLUTAX 100gs
.
Macam biasa la bila dah ada nama "glutax"...ada la makhluk yg bernama glutahione yang bagus untuk skin korang..nak hilangkan pimple, parut bole...cerah kan kulit x payah cakap la..confirm laa...glowing kan kulit uolls..ingat inject yang sis jual..result semua permenant..glutax 100gs pn ada  agen yg bole repair skin... Stimulate epidermal growth..kan keluar skit skema jawapan biology..alhamdulillah..sis ambk degree in biology..so bole la kait skit ngn skincare,supplement n injection
.
Whatapps +60145577094
.

#nexentury29 #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6
#cindella1200mg #cindella600mg
#cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #gluax5gs 
#treninjection #glutax600gs
#glutaxgold #glutax100gs
#glutaxdna #vitamax2gsnano
#placentalucchinisheep
143 13 12 April, 2016

PRODUCT: SNOW WHITE 白雪
.
ORIGIN:JAPAN!
.
INGREDIENT:
1) Glutathione 200mg
2) Vitamin C 2000mg
3) Thiotic acid 25mg
4) C- Para vit B&C 2ml
.
Benefit:
Mencerahkan kulit
- menghalang pembentukan melanin
- memperbaiki tona kulit
- membaiki keanjalan kulit
.
Detoxfication
- membaiki fungsi hati
- detox .
Antioxidant
- meneutralkan radikal bebas
- menghalang penuaan
- membaiki stress kronik
.
CONFIRM BELI dengan i..sis bgi list klinik, nurse utk iv or dripping..n guide uolls
Bila organ hati u makin baik...senang hati produce gluthione naturally....sebab tu l inject nie...kesan permenant tau...uolls just inject sampai result korg nk..then just maintain inject sekali untk 2 minggu..or mam supplement pemutih..
.
🚫PERIOD X BOLE INJECT UNTK APA2 JENIS INJECTION KECANTIKAN🚫
.
🚫 BF MOM 6 MONTH BELOW X BOLEH JUGAK!🚫
.
Whatapps +60145577094

PRODUCT: SNOW WHITE  白雪
.
ORIGIN:JAPAN!
.
INGREDIENT:
1) Glutathione 200mg
2) Vitamin C 2000mg
3) Thiotic acid 25mg
4) C- Para vit B&C 2ml
.
Benefit:
 Mencerahkan kulit
- menghalang pembentukan melanin
- memperbaiki tona kulit
- membaiki keanjalan kulit
.
Detoxfication
- membaiki fungsi hati
- detox .
 Antioxidant
- meneutralkan radikal bebas
- menghalang penuaan
- membaiki stress kronik
.
CONFIRM BELI dengan i..sis bgi list klinik, nurse utk iv or dripping..n guide uolls
Bila organ hati u makin baik...senang hati produce gluthione naturally....sebab tu l inject nie...kesan permenant tau...uolls just inject sampai result korg nk..then just maintain inject sekali untk 2 minggu..or mam supplement pemutih..
.
🚫PERIOD X BOLE INJECT UNTK APA2 JENIS INJECTION KECANTIKAN🚫
.
🚫 BF MOM 6 MONTH BELOW X BOLEH JUGAK!🚫
.
Whatapps +60145577094
155 16 12 April, 2016

Drip drip drip! semua nak putih2 dah .. Tunggu perubahan nya nti... Tq beli dengan @bellezahomme_official .
.
.
ANDA YAKIN PRODUK ANDA GUNA ORIGINAL? ANDA YAKIN SELLER MENASIHATKAN ANDA PRODUK YG SESUAI DGN MASALAH KULIT ANDA? ANDA YAKIN CARA GUNA YG SELLER CONSULT ADALAH CARA GUNA YG BETUL? ATAU MEREKA PUN TAK TAHU? ATAU SELLER LEPAS TANGAN LEPAS ANDA BELI??? HUBUNGI @bellezahomme_official .. Semua akan diberi selepas anda beli... .
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
WILL ADVISED FURTHER BASED ON YOUR BUDGET
FREE CONSULTATION
LIST CLINIC WILL BE PROVIDED AFTER PURCHASE (Not all area covered)
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY

For PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp/wechat +6018-9641874
(Strictly no calls)

Working hours : (10 am - 10 pm)
Will reply anytime within 24 hours :
.
:
#nexentury29
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#japanslimminginjection
#cindella600mgluthione
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#vitamax2gsnano
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#numbcream
#japanamcslimming
#mixingwhite
#cindellaoriginal

Drip drip drip! semua nak putih2 dah .. Tunggu perubahan nya nti... Tq beli dengan @bellezahomme_official .
.
.
ANDA YAKIN PRODUK ANDA GUNA ORIGINAL? ANDA YAKIN SELLER MENASIHATKAN ANDA PRODUK YG SESUAI DGN MASALAH KULIT ANDA? ANDA YAKIN CARA GUNA YG SELLER CONSULT ADALAH CARA GUNA YG BETUL? ATAU MEREKA PUN TAK TAHU? ATAU SELLER LEPAS TANGAN LEPAS ANDA BELI??? HUBUNGI @bellezahomme_official .. Semua akan diberi selepas anda beli... .
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
WILL ADVISED FURTHER BASED ON YOUR BUDGET
FREE CONSULTATION
LIST CLINIC WILL BE PROVIDED AFTER PURCHASE (Not all area covered)
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY

For PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +6018-9641874
(Strictly no calls)

Working hours : (10 am - 10 pm) 
Will reply anytime within 24 hours :
.
: 
#nexentury29
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#japanslimminginjection
#cindella600mgluthione
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#vitamax2gsnano
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#numbcream
#japanamcslimming
#mixingwhite
#cindellaoriginal
109 2 2 May, 2016

Awak bila lagi?..raya dah nak dekat tauu...better beli awal2 kang habis la..lagi satu nanti puasa uolls x bole inject tau...consider x puasa if uolls inject siang laa...malam bole je..tapi malam pegi terawih😇...tapi sempat je nak inject malam..haa...fkir2..almost sebulan lebih lgi nak masuk bulan puasa..period mmg xbole inject dah..
Kelebihan time puasa nie kan...any injection n supplement sangatttt senang diserap...sebab puasa pun Detox sbnrnya..indah kan suruhan Allah..
.
#feedbackbymjbeautyempire

Awak bila lagi?..raya dah nak dekat tauu...better beli awal2 kang habis la..lagi satu nanti puasa uolls x bole inject tau...consider x puasa if uolls inject siang laa...malam bole je..tapi malam pegi terawih😇...tapi sempat je nak inject malam..haa...fkir2..almost sebulan lebih lgi nak masuk bulan puasa..period mmg xbole inject dah..
Kelebihan time puasa nie kan...any injection n supplement sangatttt senang diserap...sebab puasa pun Detox sbnrnya..indah kan suruhan Allah..
.
#feedbackbymjbeautyempire
157 20 12 April, 2016

CINDELA 1200mg
. 🔆Kulit cerah dan kurang pigmentasi .
💥 Anti oksida .
💥 Tona kulit sekata
🔆Anti pigmentasi/jeragat .
🌑Anti bintik hitam .
😱Mengurangkan pertumbuhan jerawat .
😱Mengecilkan pori pori serta memperbaiki tekstur kulit .
😱 Menyembuhkan luka dan parut
😱 Merangsang pengaktifan kolagen .
😱menyahtoksikan usus .
😱 Menambahkan pengeluaran darah .
😘Menyembuhkan kecederaan dan kerosakan tisu
😘Menghilangkan kedutan kedutan halus .
😘Kulit licin bersih .
😍MENEGANG & MENGANJALKAN .
😍Memperbaiki kulit kedut .
💪cergas dan sihat .
💪shape body mcm retis kauuu

Seminggu sekali inject via iv or dripping.
.
Sis recommended dripping la...kesan more faster..
.
Free list klinik n guidance kepada yang nak cantik...
.
🚫Period n bf mom 6 month below x bole inject🚫
.
Whatapps +60145577094

CINDELA 1200mg
. 🔆Kulit cerah dan kurang pigmentasi .
💥 Anti oksida .
💥 Tona kulit sekata
🔆Anti pigmentasi/jeragat .
🌑Anti bintik hitam .
😱Mengurangkan pertumbuhan jerawat .
😱Mengecilkan pori pori serta memperbaiki tekstur kulit .
😱 Menyembuhkan luka dan parut
😱 Merangsang pengaktifan kolagen .
😱menyahtoksikan usus .
😱 Menambahkan pengeluaran darah .
😘Menyembuhkan kecederaan dan kerosakan tisu
😘Menghilangkan kedutan kedutan halus .
😘Kulit licin bersih .
😍MENEGANG & MENGANJALKAN .
😍Memperbaiki kulit kedut .
💪cergas dan sihat .
💪shape body mcm retis kauuu

Seminggu sekali inject via iv or dripping.
.
Sis recommended dripping la...kesan more faster..
.
Free list klinik n guidance kepada yang nak cantik...
.
🚫Period n bf mom 6 month below x bole inject🚫
.
Whatapps +60145577094
159 7 13 April, 2016

Customer sis yang dapat parcel cindella..bole cek originality produk yang sis jual..dont worry dear...alhamdulillah ..dah ada cara mudahkan nak cek cindella yang ori or not?..try la buat😘..

Customer sis yang dapat parcel cindella..bole cek originality produk yang sis jual..dont worry dear...alhamdulillah ..dah ada cara mudahkan nak cek cindella yang ori or not?..try la buat😘..
146 4 13 April, 2016