#treatmentcream Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #treatmentcream and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
11 minutes
Average like
1.1
Average comment
0.1
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@cikwa.beauty Profile picture

@cikwa.beauty

TREATMENT CREAM by PUTERI RATU ni produk timbang kilo ka?? Sama sekali bukan ya.
Tengok la perbezaan produk timbang kilo dengan #treatmentcream

KRIM TIMBANG KILO
✔️ Yg melekit ,merelit relit, dan bau kuat menusuk hidung tu merkuri tinggi tau hampa.
✔️Boleh barai muka, ✔️Pakai seminggu kulit helok.
✔️ Bila tinggai merana bertahun2 breakout. 🌻TREATMENT CREAM 🌻
✔️ Teksture krim soft, tidak melekit dan bau bunga matahari.. ✔️Kesannya tidak secepat krim malam lain tapi pasti puas hati kalau setia.. Rege ?? RM 20 ja gaisss. Konsisten pakai , muka onz la.

TREATMENT CREAM by PUTERI RATU ni produk timbang kilo ka?? Sama sekali bukan ya. 
Tengok la perbezaan produk timbang kilo dengan #treatmentcream

KRIM TIMBANG KILO
✔️ Yg melekit ,merelit relit, dan bau kuat menusuk hidung tu merkuri tinggi tau hampa.
✔️Boleh barai muka, ✔️Pakai seminggu kulit helok.
✔️ Bila tinggai merana bertahun2 breakout. 🌻TREATMENT CREAM 🌻
✔️ Teksture krim soft, tidak melekit dan bau bunga matahari.. ✔️Kesannya tidak secepat krim malam lain tapi pasti puas hati kalau setia.. Rege ?? RM 20 ja gaisss. Konsisten pakai , muka onz la.
0 0 31 minutes ago
@cikwa.beauty Profile picture

@cikwa.beauty

Segaknya lahai lepas konsisten pakai #treatmentcream.

Jerawat makin berkurang. Muka makin glowing. Adudu.. Ha best ke best ?

Segaknya lahai lepas konsisten pakai #treatmentcream.

Jerawat makin berkurang. Muka makin glowing. Adudu.. Ha best ke best ?
0 0 33 minutes ago
@cikwa.beauty Profile picture

@cikwa.beauty

Set combo siang malam tercari cari ha. 😍

Siang dok kalut nak calit #magicdaycream
Malam tak sabaq nak calit #treatmentcream.

Aishhh memang best sangat. Bangun pagi muka toink toink lembut, skin plak makin berseri gituww.
Nak ke nak ?

Jom klik link di bio.😊

Set combo siang malam tercari cari ha. 😍

Siang dok kalut nak calit #magicdaycream
Malam tak sabaq nak calit #treatmentcream.

Aishhh memang best sangat. Bangun pagi muka toink toink lembut, skin plak makin berseri gituww. 
Nak ke nak ?

Jom klik link di bio.😊
0 0 36 minutes ago
@noorshafika98_ Profile picture

@noorshafika98_

Jangan lupaaa sebelum tidur maii calitt treatment cream naaa! br boleh tidur lena 😉
#treatmentcreamputeriratu #treatmentcream #cod #pasirgudang #tamanairbirupasirgudang

Jangan lupaaa sebelum tidur maii calitt treatment cream naaa! br boleh tidur lena 😉 
#treatmentcreamputeriratu #treatmentcream #cod #pasirgudang #tamanairbirupasirgudang
1 0 1 hour ago
@desidamayantiutara Profile picture

@desidamayantiutara

Set kulit kaca giteww
Konsisten #TreatmentSoap #MagicDayCream #TreatmentCream jurr uolss skin chingg sampai silau mata jiran sebelah tu 😝 dah tu tunggu apa lg

www.wasap.my/601141860036

Set kulit kaca giteww 
Konsisten #TreatmentSoap #MagicDayCream #TreatmentCream jurr uolss skin chingg sampai silau mata jiran sebelah tu 😝 dah tu tunggu apa lg

www.wasap.my/601141860036
0 0 2 hours ago
@desidamayantiutara Profile picture

@desidamayantiutara

Kandungan utama #TreatmentCream by Puteri Ratu 😍

Jangan was was lagi tau
www.wasap.my/601141860036

Kandungan utama #TreatmentCream by Puteri Ratu 😍

Jangan was was lagi tau
www.wasap.my/601141860036
0 0 2 hours ago
@desidamayantiutara Profile picture

@desidamayantiutara

KULIT KERING & RUAM !! Feedback ikhlas dari customer. Alhamdullillah selepas pakai #TreatmentCream kulit muka dah tak kering. Ruam kecil pun dah makin hilang ❤

Ingredient utama yang ada dalam TC iaitu ekstak bunga matahari, dapat mengatasi masalah kulit & melembabkan kulit muka 🌻

Uolls yang nak cuba, jangan risau tiada penipisan kulit. Gunakan #KrimMalamViral tanpa was was. 📲 www.wasap.my/601141860036/NakOrderTC

KULIT KERING & RUAM !! Feedback ikhlas dari customer. Alhamdullillah selepas pakai #TreatmentCream kulit muka dah tak kering. Ruam kecil pun dah makin hilang ❤

Ingredient utama yang ada dalam TC iaitu ekstak bunga matahari, dapat mengatasi masalah kulit & melembabkan kulit muka 🌻

Uolls yang nak cuba, jangan risau tiada penipisan kulit. Gunakan #KrimMalamViral tanpa was was. 📲 www.wasap.my/601141860036/NakOrderTC
0 0 2 hours ago
@desidamayantiutara Profile picture

@desidamayantiutara

Nak cntik tak susah pon ampa.. Kna konsisten smua bole jadi lawa klu Terlebih rajin.. Slowly but surely muka yg kusam jeragat byk jadi licin bak kaca.. Glowing.. Pink pink.. Dia pkai apa eh.. Haaa.. Ni la rahsia nya.. Selalu sapu malam #treatmentcream dan siang konsisten sapu, #magicdaycream.. Of course ubole dpt kulit yg Di idam kan.. Semestinya ad NOT KKM.. DAN tiada brg terlarang.. Semua bahan naTural👍👍👍 Nak cuba?? Jom wasap nor

Www.wasap.my/601141860036 /tcpower

Www.wasap.my/601141860036 /dcpower

Nak cntik tak susah pon ampa.. Kna konsisten smua bole jadi lawa klu Terlebih rajin.. Slowly but surely muka yg kusam jeragat byk jadi licin bak kaca.. Glowing.. Pink pink.. Dia pkai apa eh.. Haaa.. Ni la rahsia nya.. Selalu sapu malam #treatmentcream dan siang konsisten sapu, #magicdaycream.. Of course ubole dpt kulit yg Di idam kan.. Semestinya ad NOT KKM.. DAN tiada brg terlarang.. Semua bahan naTural👍👍👍 Nak cuba?? Jom wasap nor

Www.wasap.my/601141860036 /tcpower

Www.wasap.my/601141860036 /dcpower
0 0 2 hours ago
@desidamayantiutara Profile picture

@desidamayantiutara

Mulanya jatuh chenta pada #TreatmentCream.
Memang padu, pakai untuk malam.
Tapi pernah juga curi-curi pakai untuk siang 🤭. Sebab tekstur dia creamy gilosss. Sedap calit.

Sekali muncul pulak #MagicDayCream 🐝
Teruja sangat nak tryyyy !! Memang puas hati. Sama naikkk kepaduannyaa. Tekstur dia pun unik. Memang terbaik !! Terus gandingkan dua beradik ni bersama. Siang cari MDC, malam pula cari TC.

Sebab nak cantik macam #PuteriRatu 👸🏻 Rugi oulls x cuba tau.. Gndingan set yg hebat ni bole buat hidung berdarah tgk.. 😘😘😘

Mulanya jatuh chenta pada #TreatmentCream.
Memang padu, pakai untuk malam. 
Tapi pernah juga curi-curi pakai untuk siang 🤭. Sebab tekstur dia creamy gilosss. Sedap calit.

Sekali muncul pulak #MagicDayCream 🐝
Teruja sangat nak tryyyy !! Memang puas hati. Sama naikkk kepaduannyaa. Tekstur dia pun unik. Memang terbaik !! Terus gandingkan dua beradik ni bersama. Siang cari MDC, malam pula cari TC.

Sebab nak cantik macam #PuteriRatu 👸🏻 Rugi oulls x cuba tau.. Gndingan set yg hebat ni bole buat hidung berdarah tgk.. 😘😘😘
0 0 2 hours ago
@desidamayantiutara Profile picture

@desidamayantiutara

#TREATMENTCREAM 🌻 by PUTERI RATU ni produk timbang kilo ka?? Sama sekali bukan oke.
Ampa boleh tengok dengan mata kasar beza produk timbang kilo dengan krim treatment by Puteri Ratu.
KRIM TIMBANG KILO
✔ Yg melekit ,merelik2, dan bau kuat menucuk hidung tu merkuri tinggi tau hampa.
✔Boleh barai muka, ✔Pakai seminggu kulit helok.
✔ Bila tinggai merana bertahun2 breakout.. 🌻TREATMENT CREAM 🌻
✔ Teksture krim soft, tidak melekit dan bau bunga matahari.. ✔Kesannya tidak secepat krim malam lain tapi pasti puas hati kalau setia.. Rm20 sahaja
www.wasap.my/601344860036/tc

#TREATMENTCREAM 🌻 by PUTERI RATU ni produk timbang kilo ka?? Sama sekali bukan oke.
Ampa boleh tengok dengan mata kasar beza  produk timbang kilo dengan krim treatment by Puteri Ratu. 
KRIM TIMBANG KILO
✔ Yg melekit ,merelik2, dan bau kuat menucuk hidung tu merkuri tinggi tau hampa.
✔Boleh barai muka, ✔Pakai seminggu kulit helok.
✔ Bila tinggai merana bertahun2 breakout.. 🌻TREATMENT CREAM 🌻
✔ Teksture krim soft, tidak melekit dan bau bunga matahari.. ✔Kesannya tidak secepat krim malam lain tapi pasti puas hati kalau setia.. Rm20 sahaja
www.wasap.my/601344860036/tc
0 0 2 hours ago
@niesa_elias Profile picture

@niesa_elias

#TreatmentCream sangat sesuai untuk kulit yg bermasalah jerawat & breakout. Selepas pakai hari ke hari makin pudar kesan jerawat.
Kulit semakin cerah, parut pun pudar
No kulit kusam lagi 😘

Www.wasap.my/60195959754

OPEN AGENT MODAL SERENDAH RM75 SAHAJA

#TreatmentCream sangat sesuai untuk kulit yg bermasalah jerawat & breakout. Selepas pakai hari ke hari makin pudar kesan jerawat. 
Kulit semakin cerah, parut pun pudar 
No kulit kusam lagi 😘

Www.wasap.my/60195959754

OPEN AGENT MODAL SERENDAH RM75 SAHAJA
0 0 3 hours ago
@jomlawa_hq Profile picture

@jomlawa_hq

Dulu skin penuh dengan jerawat. Sekarang sis boleh senyum lebarr sebab skin makin licin macam bontot baby 🤗
.
#TreatmentCream #MagicCream #NightCream #TheBestCream #DayCream #NoCemical #beauty

Dulu skin penuh dengan jerawat. Sekarang sis boleh senyum lebarr sebab skin makin licin macam bontot baby 🤗
.
#TreatmentCream #MagicCream #NightCream #TheBestCream #DayCream #NoCemical #beauty
4 0 3 hours ago
@niesa_elias Profile picture

@niesa_elias

Treatment cream
Sapa try satu msti repeat 2,3 ketoi.. Tak pon msti join agent trus sbb nak share dgn semua wanita2 cantik di luar sna kehebatan #treatmentcream🌻 nih💗💗 Hanya RM20 sahaja uolsss.. Murah kennss.

http://www.wasap.my/60195959754

Jom join team.

Modal serendah RM75 sahaja
Modal serendah RM75 sahaja
Modal serendah RM75 sahaja

#Treatmentcream

Treatment cream 
Sapa try satu msti repeat 2,3 ketoi.. Tak pon msti join agent trus sbb nak share dgn semua wanita2 cantik di luar sna kehebatan #treatmentcream🌻 nih💗💗 Hanya RM20 sahaja uolsss.. Murah kennss.

http://www.wasap.my/60195959754

Jom join team.

Modal serendah RM75 sahaja
Modal serendah RM75 sahaja
Modal serendah RM75 sahaja

#Treatmentcream
0 0 4 hours ago
@pureorganic_skincare Profile picture

@pureorganic_skincare

Hey POS dolls & gents .. our annual Ember discount promo starts today & Ends on the 31st of October 2019 .

Take advantage of this promo and get your skin on check.
.
.

PURE ORGANIC SKINCARE🍃
Doorstep Delivery Worldwide via #DHLexpress
FREE DELIVERY on orders above N 10,000 in lagos
FREE DELIVERY on orders above N20,000
Outside lagos
FREE DELIVERY on orders above N60,000
Outside Nigeria
DM or Call - 09082929892
EMAIL - pureorganicsonline@gmail.com
#Pureorganicskincare #Allorganic #Skincare #ChemicalFree #ParabenFree #extrabrighteningblacksoap #claymask #treatmentcream #Sugarscrub #exfoliatingscrub #whiteningscrub #lipscrub #pinklipsbalm #rednessmask #facetoner #treatmentsoap #brighteninghealingglowoil #SuperWhiteningbodyoil #lighteningmoisturizingbodybutter #Stretchmarkscream #spotremovalcream #sunburncream #knucklecream #settingspray #facewash

Hey POS dolls & gents .. our annual Ember discount promo starts today & Ends on the 31st of October 2019 .

Take advantage of this promo and get your skin on check.
.
.

PURE ORGANIC SKINCARE🍃
Doorstep Delivery Worldwide via #DHLexpress
FREE DELIVERY on orders above N 10,000 in lagos 
FREE DELIVERY on orders above N20,000
Outside lagos
FREE DELIVERY on orders above N60,000 
Outside Nigeria
DM or Call - 09082929892
EMAIL - pureorganicsonline@gmail.com
#Pureorganicskincare #Allorganic #Skincare #ChemicalFree #ParabenFree #extrabrighteningblacksoap #claymask #treatmentcream #Sugarscrub #exfoliatingscrub #whiteningscrub #lipscrub #pinklipsbalm #rednessmask #facetoner #treatmentsoap #brighteninghealingglowoil #SuperWhiteningbodyoil #lighteningmoisturizingbodybutter #Stretchmarkscream #spotremovalcream #sunburncream #knucklecream #settingspray #facewash
2 1 4 hours ago
@pureorganic_skincare Profile picture

@pureorganic_skincare

Hey POS dolls & gents .. our annual Ember discount promo starts today & Ends on the 31st of October 2019 .

Take advantage of this promo and get your skin on check.
.
.

PURE ORGANIC SKINCARE🍃
Doorstep Delivery Worldwide via #DHLexpress
FREE DELIVERY on orders above N 10,000 in lagos
FREE DELIVERY on orders above N20,000
Outside lagos
FREE DELIVERY on orders above N60,000
Outside Nigeria
DM or Call - 09082929892
EMAIL - pureorganicsonline@gmail.com
#Pureorganicskincare #Allorganic #Skincare #ChemicalFree #ParabenFree #extrabrighteningblacksoap #claymask #treatmentcream #Sugarscrub #exfoliatingscrub #whiteningscrub #lipscrub #pinklipsbalm #rednessmask #facetoner #treatmentsoap #brighteninghealingglowoil #SuperWhiteningbodyoil #lighteningmoisturizingbodybutter #Stretchmarkscream #spotremovalcream #sunburncream #knucklecream #settingspray #facewash

Hey POS dolls & gents .. our annual Ember discount promo starts today & Ends on the 31st of October 2019 .

Take advantage of this promo and get your skin on check.
.
.

PURE ORGANIC SKINCARE🍃
Doorstep Delivery Worldwide via #DHLexpress
FREE DELIVERY on orders above N 10,000 in lagos 
FREE DELIVERY on orders above N20,000
Outside lagos
FREE DELIVERY on orders above N60,000 
Outside Nigeria
DM or Call - 09082929892
EMAIL - pureorganicsonline@gmail.com
#Pureorganicskincare #Allorganic #Skincare #ChemicalFree #ParabenFree #extrabrighteningblacksoap #claymask #treatmentcream #Sugarscrub #exfoliatingscrub #whiteningscrub #lipscrub #pinklipsbalm #rednessmask #facetoner #treatmentsoap #brighteninghealingglowoil #SuperWhiteningbodyoil #lighteningmoisturizingbodybutter #Stretchmarkscream #spotremovalcream #sunburncream #knucklecream #settingspray #facewash
2 1 4 hours ago
@puteriratucream_merlimau Profile picture

@puteriratucream_merlimau

Tak lengkap rasa nya kalau kita pakai krim siang tapi tak pakai krim malam kan😉 .
.
Ibarat makan abc tak dak air gula😅 .
.
Tapi tak semua mampu kan nk spend duit bebanyak utk muka, sebab tu mama juai produk yg mmg mesra poket sesangat utk semua❤ .
.
So set combo siang malam RM 40 jerr💃 .
.
.
Mai la kita pakat santek kiut miut kulit muka😘
.
.
Lekaih hampa nak cantik kna la laborrr.. Tu pun x mahal pun.. Janji result letops2 😍🕊.
.
.

#treatmentcream #puteriratu #treatmentcreamfeedback #ekinbeauty .
#ekinbeautymurahmalaysia #ekinbeautyjasin #ekinbeautymerlimau #sabuntomato #sabuntomatomurah #sabuntomatomurahmalaysia #originalekinbeauty #originalsabuntomato #serummurahmelaka #serummurahmalaysia #serum #serummurah #serumekinbeauty #puteriratumelaka #puteriratumerlimau #puteriratujasin #puteriratutreamentselandar #puteriratutreamentcreamjasin #agentwanted #agenmalaysia #agentmalaysia #agentmalaysiadiperlukan #openagentdropship

Tak lengkap rasa nya kalau kita pakai krim siang tapi tak pakai krim malam kan😉 .
.
Ibarat makan abc tak dak air gula😅 .
.
Tapi tak semua mampu kan nk spend duit bebanyak utk muka, sebab tu mama  juai produk yg mmg mesra poket sesangat utk semua❤ .
.
So set combo siang malam RM 40 jerr💃 .
.
.
Mai la kita pakat santek kiut miut kulit muka😘
.
.
Lekaih hampa nak cantik kna la laborrr.. Tu pun x mahal pun.. Janji result letops2 😍🕊.
.
.

#treatmentcream #puteriratu #treatmentcreamfeedback #ekinbeauty .
#ekinbeautymurahmalaysia #ekinbeautyjasin #ekinbeautymerlimau  #sabuntomato  #sabuntomatomurah #sabuntomatomurahmalaysia #originalekinbeauty #originalsabuntomato #serummurahmelaka  #serummurahmalaysia #serum #serummurah  #serumekinbeauty #puteriratumelaka #puteriratumerlimau #puteriratujasin #puteriratutreamentselandar #puteriratutreamentcreamjasin #agentwanted #agenmalaysia #agentmalaysia #agentmalaysiadiperlukan #openagentdropship
6 0 4 hours ago
@puteriratucream_merlimau Profile picture

@puteriratucream_merlimau

KELEBIHAN DAY CREAM 🥰🌸.
.
Nampk tekstur macam kuning kuning kan, tapi bila kita sapu dekat muka terus magic tukar jadi warna kulit kita. Serius memang cantik beb! 😘
.
.

KELEBIHAN MAGIC DAY CREAM .
.
♥ Tidak berminyak .
.
♥ Hilangkan jerawat,parut, jeragat dan minyak.
.
♥ Anti rekahan .
.
♥ Tidak perlu pakai bedak .
.
♥ Menutup pori pori terbuka
.
.
♥ Wajah nampak natural tanpa makeup yang tebal.
.
♥ Sesuai untuk kegunaan harian .
.
♥ Tahan sehingga 24jam.
.
.
♥ SPF 30.
.
♥ Satu code untuk semua jenis warna kulit
.
.

TAK PERLU LAGI MEMAKAI .
.
❌ Pelindung matahari.
.
❌ Bedak asas .
.
❌ Foundation .
.
❌ Krim pemutih wajah
.
.
Berminat meh wasap farah🥰🕊.
.

#treatmentcream #puteriratu #treatmentcreamfeedback #ekinbeauty .
#ekinbeautymurahmalaysia #ekinbeautyjasin #ekinbeautymerlimau #sabuntomato #sabuntomatomurah #sabuntomatomurahmalaysia #originalekinbeauty #originalsabuntomato #serummurahmelaka #serummurahmalaysia #serum #serummurah #serumekinbeauty #puteriratumelaka #puteriratumerlimau #puteriratujasin #puteriratutreamentselandar #puteriratutreamentcreamjasin #agentwanted #agenmalaysia #agentmalaysia #agentmalaysiadiperlukan #openagentdropship

KELEBIHAN DAY CREAM 🥰🌸.
.
Nampk tekstur macam kuning kuning kan, tapi bila kita sapu dekat muka terus magic tukar jadi warna kulit kita. Serius memang cantik beb! 😘
.
.

KELEBIHAN MAGIC DAY CREAM .
.
♥ Tidak berminyak .
.
♥ Hilangkan jerawat,parut, jeragat dan minyak.
.
♥ Anti rekahan .
.
♥ Tidak perlu pakai bedak .
.
♥ Menutup pori pori terbuka
.
.
♥ Wajah nampak natural tanpa makeup yang tebal.
.
♥ Sesuai untuk kegunaan harian .
.
♥ Tahan sehingga 24jam.
.
.
♥ SPF 30.
.
♥ Satu code untuk semua jenis warna kulit
.
.

TAK PERLU LAGI MEMAKAI .
.
❌ Pelindung matahari.
.
❌ Bedak asas .
.
❌ Foundation .
.
❌ Krim pemutih wajah
.
.
Berminat meh wasap farah🥰🕊.
.

#treatmentcream #puteriratu #treatmentcreamfeedback #ekinbeauty .
#ekinbeautymurahmalaysia #ekinbeautyjasin #ekinbeautymerlimau  #sabuntomato  #sabuntomatomurah #sabuntomatomurahmalaysia #originalekinbeauty #originalsabuntomato #serummurahmelaka  #serummurahmalaysia #serum #serummurah  #serumekinbeauty #puteriratumelaka #puteriratumerlimau #puteriratujasin #puteriratutreamentselandar #puteriratutreamentcreamjasin #agentwanted #agenmalaysia #agentmalaysia #agentmalaysiadiperlukan #openagentdropship
2 0 4 hours ago
@inspiredby_elhanah Profile picture

@inspiredby_elhanah

Misi glass skin onz 🔥🔥 Tak sia sia rawat skin yang dulu nya kusam berparut tona kulit tak sekata, kini dah berubah kepada skin feloles glowinggg.

Apa rahsianya?
Ofkos lah #TreatmentCream Puteri Ratu.
Konsisten calit setiap malam sebelum tidur,
Bangun pagi nampak perubahan day by day.

Hasilnya awak sendiri akan berpuas hati.
Makeup simple simple pun dah cunzzz 😘

#TeamUmmiImani

Misi glass skin onz 🔥🔥 Tak sia sia rawat skin yang dulu nya kusam berparut tona kulit tak sekata, kini dah berubah kepada skin feloles glowinggg.

Apa rahsianya?
Ofkos lah #TreatmentCream Puteri Ratu.
Konsisten calit setiap malam sebelum tidur,
Bangun pagi nampak perubahan day by day.

Hasilnya awak sendiri akan berpuas hati.
Makeup simple simple pun dah cunzzz 😘

#TeamUmmiImani
1 2 4 hours ago
@bungaa.beautyshop_ Profile picture

@bungaa.beautyshop_

Masjid Tanah

_
Dah cuba ke belum Set Combo Puteri Ratu tu❓

Kalau belum meh la cuba.. Rugi chuolls oii kalau tak cuba.. Harga dah la murah dan berbaloi.. Kesan dia pulak super hebat‼️ Jangan tunggu lama-lama meh grab cepat..
.
#magicdaycream #treatmentcream #setcomboputeriratu #krimspf30 #krimsiangajaib #krimmalamajaib #bazaarpaknil #like4like #follow4follow #ajimaura #assalamualaikum #kedaionline #codmelaka #codmasjidtanah #instashop #instafamous #kulitcantik #kulitglowing #kulitsihat #kulitflawless #sihatdancantik #kecantikan #beautyshop #kulitgebu #muamelaka #tipscantik #akasia

_
Dah cuba ke belum Set Combo Puteri Ratu tu❓

Kalau belum meh la cuba.. Rugi chuolls oii kalau tak cuba.. Harga dah la murah dan berbaloi.. Kesan dia pulak super hebat‼️ Jangan tunggu lama-lama meh grab cepat..
.
#magicdaycream #treatmentcream #setcomboputeriratu #krimspf30 #krimsiangajaib #krimmalamajaib #bazaarpaknil #like4like #follow4follow #ajimaura #assalamualaikum #kedaionline #codmelaka #codmasjidtanah #instashop #instafamous #kulitcantik #kulitglowing #kulitsihat #kulitflawless #sihatdancantik #kecantikan #beautyshop #kulitgebu #muamelaka #tipscantik #akasia
1 0 5 hours ago
@itsputriratu Profile picture

@itsputriratu

AMARAN ❗❗ SOAP CORA TREATMENT BAHAYA ❗❗ jangan tinggal sabun cora dalam bilik air tanpa letak didalam bekas sabun.. kerana semut pun sukakannya 😂😂
.
Whatsapp
📲0135507808
#treatmentsoap #treatmentcream #magicdaycream #puteriratu #jomcantik #settrioputeriratu

AMARAN ❗❗ SOAP CORA TREATMENT BAHAYA ❗❗ jangan tinggal sabun cora dalam bilik air tanpa letak didalam bekas sabun.. kerana semut pun sukakannya 😂😂
.
Whatsapp
📲0135507808
#treatmentsoap #treatmentcream #magicdaycream #puteriratu #jomcantik #settrioputeriratu
0 0 5 hours ago
@itsputriratu Profile picture

@itsputriratu

Sebelum tidur Cuci muka dulu dengan #SabunCora Mengapa perlu cuci lagi pada waktu malam? Sebabnya, anda tentu mahu menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori anda sepanjang hari. Fikirkanlah. Adakah anda terdedah kepada pencemaran? Adakah anda memakai mekap? Adalah anda sering menyentuh muka anda, yang mendedahkan kulit anda kepada lebih banyak bakteria dan kotoran? Bayangkan jika anda meninggalkan segala kotoran ini pada kulit anda sewaktu anda tidur. Tak sanggup, bukan?

Haa. Kalau tak sanggup cepat cuci muka yee. Nak skin bebas jerawat. Wajib cuci tau ‼
.
Whatsapp
📲0135507808
#treatmentsoap #treatment #puteriratu #settrioputeriratu #magicdaycream #treatmentcream #hilangresdung #hilangjerawat #jomcantik

Sebelum tidur Cuci muka dulu dengan #SabunCora Mengapa perlu cuci lagi pada waktu malam? Sebabnya, anda tentu mahu menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori anda sepanjang hari. Fikirkanlah. Adakah anda terdedah kepada pencemaran? Adakah anda memakai mekap? Adalah anda sering menyentuh muka anda, yang mendedahkan kulit anda kepada lebih banyak bakteria dan kotoran? Bayangkan jika anda meninggalkan segala kotoran ini pada kulit anda sewaktu anda tidur. Tak sanggup, bukan?

Haa. Kalau tak sanggup cepat cuci muka yee. Nak skin bebas jerawat. Wajib cuci tau ‼
.
Whatsapp
📲0135507808
#treatmentsoap #treatment #puteriratu #settrioputeriratu #magicdaycream #treatmentcream #hilangresdung #hilangjerawat #jomcantik
0 0 5 hours ago
@syeera_beautycottage Profile picture

@syeera_beautycottage

Perghh, tantiknye awak lepas pakai produk RM 25 jerr. Uolss nak cantik tak perlu berabis duit banyak tau hanya RM 25 jerr 😘

Tak perlu aihh nak buat laser ke ape pakai je NB terus flawless. Ahhh gittuew 😉

Berminat wassap 👇
📲 http://watsap.my/01110838374
🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN
📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦

#nurfellabeauty #krimsaka #krimNB #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #NBcream #NBScarAcneCream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdenganNB #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Perghh,  tantiknye awak lepas pakai produk RM 25 jerr. Uolss nak cantik tak perlu berabis duit banyak tau hanya RM 25 jerr 😘

Tak perlu aihh nak buat laser ke ape pakai je NB terus flawless. Ahhh gittuew 😉

Berminat wassap 👇
📲 http://watsap.my/01110838374
🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN
📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦

#nurfellabeauty #krimsaka #krimNB #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #NBcream #NBScarAcneCream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdenganNB #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle
1 0 5 hours ago
@nikfitihah Profile picture

@nikfitihah

Kecantikan adalah satu kepuasan kepada diri kita. Betul tak? 😁

Nak cantik ni kena sabar sikit
Ni bukan set skin care siam
Pakai 2-3 hari segak terus lawa,
Set combo #treatmentcream & #glowingcream ni hampa kena pakai konsisten setiap hari, dalam tempoh seminggu dua tu dah boleh nampak sikit2 perubahan dia😉

Yang penting bila pakai tak rasa pedih-pedih tau! jangan risau 😍 ia selamat

Kecantikan adalah satu kepuasan kepada diri kita. Betul tak? 😁

Nak cantik ni kena sabar sikit
Ni bukan set skin care siam
Pakai 2-3 hari segak terus lawa,
Set combo #treatmentcream & #glowingcream ni hampa kena pakai konsisten setiap hari, dalam tempoh seminggu dua tu dah boleh nampak sikit2 perubahan dia😉

Yang penting bila pakai tak rasa pedih-pedih tau! jangan risau 😍 ia selamat
3 0 5 hours ago
@syeera_beautycottage Profile picture

@syeera_beautycottage

Budak sekolah pun nak cantik. Tapi muka penuh PARUT JERAWAT!! Nak pakai concealer untuk cover xboleh, nanti kena bedal dengan cikgu disiplin 😂

So, ambik keputusan rawat skin yang ROSAK tu dengan #KrimHapusParut. Disebabkan harga students ramai fulakkkkk students serang wassap syeera, Hadesss 😅

Nak buat macam mana, krim #NB ni buat ramai feeling lufff 😍 📲 http://watsap.my/01110838374
🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN
📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦

#nurfellabeauty #krimsaka #krimNB #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #NBcream #NBScarAcneCream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdenganNB #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Budak sekolah pun nak cantik. Tapi muka penuh PARUT JERAWAT!! Nak pakai concealer untuk cover xboleh,  nanti kena bedal dengan cikgu disiplin 😂

So,  ambik keputusan rawat skin yang ROSAK tu dengan #KrimHapusParut. Disebabkan harga students ramai fulakkkkk students serang wassap syeera,  Hadesss 😅

Nak buat macam mana, krim #NB ni buat ramai feeling lufff 😍 📲 http://watsap.my/01110838374
🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN
📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦

#nurfellabeauty #krimsaka #krimNB #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #NBcream #NBScarAcneCream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdenganNB #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle
1 0 5 hours ago
@roromendut.traditionalskincare Profile picture

@roromendut.traditionalskincare

WOW! TERNYARA BENERAN BISA KAYAK GINI 😀

Punya ketiak semulus kulit bayi rasa rasanya imposible ya?

Tapi sejak kenal LULUR KETIAK RORO MENDUT, makin banyak pengguna yg ketiaknya jadi ✅ Mulus ✅ Cerah ✅ Harum loh 💃

Jelas bisa kayak gini, karena lulur ketiak punya kandungan alami yg super keren dan udh teruji bs mutihin & mulusin kulit ketiak, seperti bengkoang, kapur sirih, jeruk, dll💞🍋🌿 Bedain deh, 1 mingguan pakai hasilnya udh bedaaa banget!😍 Konsul yuks
CHAT NOW📝

#RoroMendutSkincare #perawatanwajah #promosi #roromendutskincare #perawatanwajahalami #nomerkuri #amanbusui #amanbumil #dandancantik #skincareamanbpomdanhalal #skincaresalatiga #lulur #krimwajahaman
#AnidaRoroMendut #roromendut #roromendutjogja #roromendutmurah #roromendutresmi #roromendutoriginal #roromendutsukoharjo #roromendutsukoharjomurah #skincaresalatiga #skincareamanbpomdanhalal #skincareproducts #cantikalami #skincareroutine #magicwhitening #facialwash #treatmentcream #daycream #nightcream #bisnisjuara

WOW! TERNYARA BENERAN BISA KAYAK GINI 😀

Punya ketiak semulus kulit bayi rasa rasanya imposible ya?

Tapi sejak kenal LULUR KETIAK RORO MENDUT, makin banyak pengguna yg ketiaknya jadi ✅ Mulus ✅ Cerah ✅ Harum loh 💃

Jelas bisa kayak gini, karena lulur ketiak punya kandungan alami yg super keren dan udh teruji bs mutihin & mulusin kulit ketiak, seperti bengkoang, kapur sirih, jeruk, dll💞🍋🌿 Bedain deh, 1 mingguan pakai hasilnya udh bedaaa banget!😍 Konsul yuks
CHAT NOW📝

#RoroMendutSkincare #perawatanwajah #promosi #roromendutskincare #perawatanwajahalami #nomerkuri #amanbusui #amanbumil #dandancantik #skincareamanbpomdanhalal #skincaresalatiga #lulur #krimwajahaman 
#AnidaRoroMendut #roromendut #roromendutjogja #roromendutmurah #roromendutresmi #roromendutoriginal #roromendutsukoharjo #roromendutsukoharjomurah #skincaresalatiga #skincareamanbpomdanhalal #skincareproducts #cantikalami #skincareroutine #magicwhitening #facialwash #treatmentcream #daycream #nightcream #bisnisjuara
2 0 6 hours ago
@roromendut.traditionalskincare Profile picture

@roromendut.traditionalskincare

🚨BIAR MAKIN KENCENG🚨 ❌Kamu gak pede sama bentuk payudaramu, atau cuma sekedar pengen kasih nutrisi buat payudaramu?👀 ✔Hati-hati ya dalam memilih produk perawatannya. Apalagi payudara itu krusial banget buat kaum hawa👧 💥Mau coba MASKER PAYUDARA REMPAH HITAM dari Roro Mendut Skincare yang bahan-bahannya jelas herbal?💦 📌Cukup 2x seminggu payudaramu bisa lebih kencang, lebih berisi, menambah ukuran hingga memberikan nutrisi payudaramu😍 🛡Kamu bakal lebih pede tentunya💕

YUK KONSUL📱

#RoroMendutSkincare #perawatanwajah #promosi #roromendutskincare #perawatanwajahalami #nomerkuri #amanbusui #amanbumil #dandancantik #skincareamanbpomdanhalal #skincaresalatiga #lulur #krimwajahaman
#AnidaRoroMendut #roromendut #roromendutjogja #roromendutmurah #roromendutresmi #roromendutoriginal #roromendutsukoharjo #roromendutsukoharjomurah #skincaresalatiga #skincareamanbpomdanhalal #skincareproducts #cantikalami #skincareroutine #magicwhitening #facialwash #treatmentcream #daycream #nightcream #bisnisjuara

🚨BIAR MAKIN KENCENG🚨 ❌Kamu gak pede sama bentuk payudaramu, atau cuma sekedar pengen kasih nutrisi buat payudaramu?👀 ✔Hati-hati ya dalam memilih produk perawatannya. Apalagi payudara itu krusial banget buat kaum hawa👧 💥Mau coba MASKER PAYUDARA REMPAH HITAM dari Roro Mendut Skincare yang bahan-bahannya jelas herbal?💦 📌Cukup 2x seminggu payudaramu bisa lebih kencang, lebih berisi, menambah ukuran hingga memberikan nutrisi payudaramu😍 🛡Kamu bakal lebih pede tentunya💕

YUK KONSUL📱

#RoroMendutSkincare #perawatanwajah #promosi #roromendutskincare #perawatanwajahalami #nomerkuri #amanbusui #amanbumil #dandancantik #skincareamanbpomdanhalal #skincaresalatiga #lulur #krimwajahaman 
#AnidaRoroMendut #roromendut #roromendutjogja #roromendutmurah #roromendutresmi #roromendutoriginal #roromendutsukoharjo #roromendutsukoharjomurah #skincaresalatiga #skincareamanbpomdanhalal #skincareproducts #cantikalami #skincareroutine #magicwhitening #facialwash #treatmentcream #daycream #nightcream #bisnisjuara
2 0 6 hours ago
@roromendut.traditionalskincare Profile picture

@roromendut.traditionalskincare

👉 CUKA APEL EFEKTIF ? 🤔

Kulitmu berminyak / sensi gampang jerawatan?

Solusinya cuka apel?
Tapi asam di cuka apel kadarnya tinggi lho, jadi sifatnya korosif/membuat kulit iritasi utk jangka panjang

Makanya, “HERBAL FACIAL TONER RORO MENDUT”
mengandung CUKA APEL juga,
tapi nggak sendirian namun dikombinasi dengan ALOE VERA, BENGKOANG, GREEN TEA & WITCH HAZEL agar PHnya cocok utk kulitmu so manfaatnya jadi lebih ampuh optimal!

DIJAMIN 👍
Minyak, komedo, jerawat kabur plus kulit makin cerah💋

#RoroMendutSkincare #perawatanwajah #promosi #roromendutskincare #perawatanwajahalami #nomerkuri #amanbusui #amanbumil #dandancantik #skincareamanbpomdanhalal #skincaresalatiga #lulur #krimwajahaman
#AnidaRoroMendut #roromendut #roromendutjogja #roromendutmurah #roromendutresmi #roromendutoriginal #roromendutsukoharjo #roromendutsukoharjomurah #skincaresalatiga #skincareamanbpomdanhalal #skincareproducts #cantikalami #skincareroutine #magicwhitening #facialwash #treatmentcream #daycream #nightcream #bisnisjuara

👉 CUKA APEL EFEKTIF ? 🤔

Kulitmu berminyak / sensi gampang jerawatan?

Solusinya cuka apel?
Tapi asam di cuka apel kadarnya tinggi lho, jadi sifatnya korosif/membuat kulit iritasi utk jangka panjang

Makanya, “HERBAL FACIAL TONER RORO MENDUT”
mengandung CUKA APEL juga,
tapi nggak sendirian namun dikombinasi dengan ALOE VERA, BENGKOANG, GREEN TEA & WITCH HAZEL agar PHnya cocok utk kulitmu so manfaatnya jadi lebih ampuh optimal!

DIJAMIN 👍
Minyak, komedo, jerawat kabur plus kulit makin cerah💋

#RoroMendutSkincare #perawatanwajah #promosi #roromendutskincare #perawatanwajahalami #nomerkuri #amanbusui #amanbumil #dandancantik #skincareamanbpomdanhalal #skincaresalatiga #lulur #krimwajahaman 
#AnidaRoroMendut #roromendut #roromendutjogja #roromendutmurah #roromendutresmi #roromendutoriginal #roromendutsukoharjo #roromendutsukoharjomurah #skincaresalatiga #skincareamanbpomdanhalal #skincareproducts #cantikalami #skincareroutine #magicwhitening #facialwash #treatmentcream #daycream #nightcream #bisnisjuara
3 0 6 hours ago
@roromendut.traditionalskincare Profile picture

@roromendut.traditionalskincare

PENGEN CANTIK? PERTIMBANGIN INI DULU👇 👧Suka pakai make up? Sampai bisa dibilang gak ada hari tanpa make up.
Belum lagi pakai perawatan yang bahan-bahannya kimia semua😖

Padahal say, make up & skincare kimia sebenernya racun buat kulit dan bikin penuaan dini lebih cepet, batal cantik deh😲😲 👉Mulai sekarang mulai beralih ke skincare herbal plus buat cegah penuaan dini, pakai rutin Krim Kulit Manggis💖💖 💦Biar bebas pakai make up, tapi kulit tetap awet muda👌

MAU?
Konsul yuk📱

#RoroMendutSkincare #perawatanwajah #promosi #roromendutskincare #perawatanwajahalami #nomerkuri #amanbusui #amanbumil #dandancantik #skincareamanbpomdanhalal #skincaresalatiga #lulur #krimwajahaman
#AnidaRoroMendut #roromendut #roromendutjogja #roromendutmurah #roromendutresmi #roromendutoriginal #roromendutsukoharjo #roromendutsukoharjomurah #skincaresalatiga #skincareamanbpomdanhalal #skincareproducts #cantikalami #skincareroutine #magicwhitening #facialwash #treatmentcream #daycream #nightcream #bisnisjuara

PENGEN CANTIK? PERTIMBANGIN INI DULU👇 👧Suka pakai make up? Sampai bisa dibilang gak ada hari tanpa make up. 
Belum lagi pakai perawatan yang bahan-bahannya kimia semua😖

Padahal say, make up & skincare kimia sebenernya racun buat kulit dan bikin penuaan dini lebih cepet, batal cantik deh😲😲 👉Mulai sekarang mulai beralih ke skincare herbal plus buat cegah penuaan dini, pakai rutin Krim Kulit Manggis💖💖 💦Biar bebas pakai make up, tapi kulit tetap awet muda👌

MAU?
Konsul yuk📱

#RoroMendutSkincare #perawatanwajah #promosi #roromendutskincare #perawatanwajahalami #nomerkuri #amanbusui #amanbumil #dandancantik #skincareamanbpomdanhalal #skincaresalatiga #lulur #krimwajahaman 
#AnidaRoroMendut #roromendut #roromendutjogja #roromendutmurah #roromendutresmi #roromendutoriginal #roromendutsukoharjo #roromendutsukoharjomurah #skincaresalatiga #skincareamanbpomdanhalal #skincareproducts #cantikalami #skincareroutine #magicwhitening #facialwash #treatmentcream #daycream #nightcream #bisnisjuara
3 0 6 hours ago
@roromendut.traditionalskincare Profile picture

@roromendut.traditionalskincare

💖WHAT! JADI GLOWING SEGAMPANG INI ?? Ternyata bikin wajah PUTIH GLOWING BEBAS JERAWAT semudah ini 🥳🥳 ✨RORO MENDUT
GLOWING GREEN JELLY
with Cantella Asiatica, Spirulina, Aloe Vera, Seaweed, Arbutin, Glutathione, Hyaluronic Acid & Vitamin B3

Langsung pakai aja, dijamin wajahmu berubah SEBENING KRISTAL 💎💎 Paling laris, di tunggu-tunggu,
Super memuaskan hasilnya 😍🥰 🔥HARGA?
👉 BIG SIZE 50 gr Rp.150.000
👉 MINI SIZE 15 gr Rp.55.000

Stok Terbatas 💃
Pesan Sekarang Langsung Kirim💋

#RoroMendutSkincare #perawatanwajah #promosi #roromendutskincare #perawatanwajahalami #nomerkuri #amanbusui #amanbumil #dandancantik #skincareamanbpomdanhalal #skincaresalatiga #lulur #krimwajahaman
#AnidaRoroMendut #roromendut #roromendutjogja #roromendutmurah #roromendutresmi #roromendutoriginal #roromendutsukoharjo #roromendutsukoharjomurah #skincaresalatiga #skincareamanbpomdanhalal #skincareproducts #cantikalami #skincareroutine #magicwhitening #facialwash #treatmentcream #daycream #nightcream #bisnisjuara

💖WHAT! JADI GLOWING SEGAMPANG INI ?? Ternyata bikin wajah PUTIH GLOWING BEBAS JERAWAT semudah ini 🥳🥳 ✨RORO MENDUT 
GLOWING GREEN JELLY
with Cantella Asiatica, Spirulina, Aloe Vera, Seaweed, Arbutin, Glutathione, Hyaluronic Acid & Vitamin B3

Langsung pakai aja, dijamin wajahmu berubah SEBENING KRISTAL 💎💎 Paling laris, di tunggu-tunggu,
Super memuaskan hasilnya 😍🥰 🔥HARGA?
👉 BIG SIZE 50 gr Rp.150.000
👉 MINI SIZE 15 gr Rp.55.000

Stok Terbatas 💃
Pesan Sekarang Langsung Kirim💋

#RoroMendutSkincare #perawatanwajah #promosi #roromendutskincare #perawatanwajahalami #nomerkuri #amanbusui #amanbumil #dandancantik #skincareamanbpomdanhalal #skincaresalatiga #lulur #krimwajahaman 
#AnidaRoroMendut #roromendut #roromendutjogja #roromendutmurah #roromendutresmi #roromendutoriginal #roromendutsukoharjo #roromendutsukoharjomurah #skincaresalatiga #skincareamanbpomdanhalal #skincareproducts #cantikalami #skincareroutine #magicwhitening #facialwash #treatmentcream #daycream #nightcream #bisnisjuara
2 0 6 hours ago
@roromendut.traditionalskincare Profile picture

@roromendut.traditionalskincare

BIAR MAKIN KINCLONG & GLOWING✨😍 🌝Putih aja ga cukup, kalo putih tapi pucat dan kering justru bikin keliatan lebih tua dr usia sebenarnya

Thats why kita harus pindah haluan ke skincare yg bisa bikin kulit PUTIH PLUS GLOWING DAN KENYAL 💃

Kayak hasil penggunaan GLOWING RED JELLY ini shay, jadi cerah, fresh, & bening gt kan?? Roro Mendut emang juaranya perawatan aman & hasil memuaskan👏👏 Cobain juga yuks📝😘 #RoroMendutSkincare #perawatanwajah #promosi #roromendutskincare #perawatanwajahalami #nomerkuri #amanbusui #amanbumil #dandancantik #skincareamanbpomdanhalal #skincaresalatiga #lulur #krimwajahaman
#AnidaRoroMendut #roromendut #roromendutjogja #roromendutmurah #roromendutresmi #roromendutoriginal #roromendutsukoharjo #roromendutsukoharjomurah #skincaresalatiga #skincareamanbpomdanhalal #skincareproducts #cantikalami #skincareroutine #magicwhitening #facialwash #treatmentcream #daycream #nightcream #bisnisjuara

BIAR MAKIN KINCLONG & GLOWING✨😍 🌝Putih aja ga cukup, kalo putih tapi pucat dan kering justru bikin keliatan lebih tua dr usia sebenarnya

Thats why kita harus pindah haluan ke skincare yg bisa bikin kulit PUTIH PLUS GLOWING DAN KENYAL 💃

Kayak hasil penggunaan GLOWING RED JELLY ini shay,  jadi cerah, fresh, & bening gt kan?? Roro Mendut emang juaranya perawatan aman & hasil memuaskan👏👏 Cobain juga yuks📝😘 #RoroMendutSkincare #perawatanwajah #promosi #roromendutskincare #perawatanwajahalami #nomerkuri #amanbusui #amanbumil #dandancantik#skincareamanbpomdanhalal #skincaresalatiga #lulur#krimwajahaman 
#AnidaRoroMendut #roromendut #roromendutjogja #roromendutmurah #roromendutresmi #roromendutoriginal #roromendutsukoharjo #roromendutsukoharjomurah #skincaresalatiga #skincareamanbpomdanhalal #skincareproducts #cantikalami #skincareroutine #magicwhitening #facialwash #treatmentcream #daycream #nightcream #bisnisjuara
3 0 6 hours ago
@lela_hbpgallery Profile picture

@lela_hbpgallery

KOK BETAH SIH DENGAN GIGI KUNINGMU !!!!
.
.

kalian gak perlu ribet cari perawatan buat memutihkan gigi kalian say..
.
Cukup perawatan dengan BLACK HBP pemutih gigi yg aman dan alami serta cepat usir gigi kuningmu..
.

Yuk order sekarang di
Wa 085758425824

#obatpemutihgigi #treatmentcream #perawatankecantikan #tipsmakeup #malang #pemalanghits #jakartafood

KOK BETAH SIH DENGAN GIGI KUNINGMU !!!!
.
.

kalian gak perlu ribet cari perawatan buat memutihkan gigi kalian say..
.
Cukup perawatan dengan BLACK HBP pemutih gigi yg aman dan alami serta cepat usir gigi kuningmu..
.

Yuk order sekarang di
Wa 085758425824

#obatpemutihgigi #treatmentcream #perawatankecantikan #tipsmakeup #malang#pemalanghits #jakartafood
0 0 6 hours ago

Top #treatmentcream posts

@treatmentcream.official.hq Profile picture

@treatmentcream.official.hq

Bila konsisten pakai #Treatmentcream🌻
kulit jd CANTIK TAHAP TAK BOLEH BAWAK BINCANG 😁😁 Kulit macam teluq kena kupas💗💗
Segebu gebunya la hasil SETIA dgn T/cream..
Yang bener Bidadari itu memang Wujud..
Halah halah halah.. Jgn jeles tau..😜😜 Sapa nak segak Eh2 macam ponder tc UNA.. meh roger2 sis😍

#KOSMETIKMURAH
#teamafviral0622
#treatmentcream
#tckedah

Bila konsisten pakai #Treatmentcream🌻
 kulit jd CANTIK TAHAP TAK BOLEH BAWAK BINCANG 😁😁 Kulit macam teluq kena kupas💗💗
Segebu gebunya la hasil SETIA dgn T/cream..
Yang bener Bidadari itu memang Wujud..
Halah halah halah.. Jgn jeles tau..😜😜 Sapa nak segak Eh2 macam ponder tc UNA.. meh roger2 sis😍

#KOSMETIKMURAH
#teamafviral0622
#treatmentcream
#tckedah
156 46 1 May, 2019
@tw0lipswithfang Profile picture

@tw0lipswithfang

.
「敏感肌」というワードに新たな意味が付与されて久しい。

昔は「自称敏感肌」なんて言葉もあって、実はそこまで敏感ではないのに自分でそうと思い込んでいる人がほとんど、なんて言われていた。

今はむしろ「潜在的敏感肌」なんてワードが生まれそうなほど、私肌全然弱くないんですよ〜って人でも明日には敏感に傾くかもしれない、みたいな雰囲気が世の中を覆っている。

改めて敏感肌とは何か、私なりに考えてみると、それはバランスが取れていない肌のことではないかな、と思い至る。新しい化粧品が沁みたとか、吹き出物ができやすい、赤くなりやすいとか。それは結果であり、原因はアンバランスだ。そしてもちろんそれは誰にでも起こりうること、なのだと思う。生理痛に近い。ただ揺れやすい人と揺れにくい人がいるというだけで、揺れにくい人が一生揺れないかというとそれはわからない。

敏感になってしまった肌をどうするのか、という話だけではなく、敏感に傾きにくくしていく、という筋トレみたいな話が大切になってくる。そこで出てくるのが恒常性(ホメオスタシス)という、特に新しい知見でもないがこの上なく優れた生物学的現象なのである。自分がいい感じであれるようにバランスを取れている状態(恒常性)を維持しようとする力が私たちにはある。そのおかげで毎日生きれてるんですよね。肌でいえば外部からの異物侵入を防ぐであったり。免疫力みたいな話になる。ちなみに今爆発的ブームのCBDも恒常性に関与しますよね。

で、このTHREEのトリートメントクリーム。THREEというスキンケアラインが恒常性に着目したもので、私はTHREE的・現代敏感肌未然ケアシリーズだと思っている。あくまでもホリスティックなアプローチで、自分の恒常性をきちんとお世話するみたいな立ち位置。私はTHREEシリーズの三角柱ボトルデザインにまったく魅力を感じないのですが、このクリームだけは四角なんですよ。うれしいけど逆になんで?っていうね。

で、容器はなじめないんですがTHREEのラインはすこぶる良くて、というのがいつでもゼロポイントに立ち帰れる感じがめちゃくちゃある。全部いいのですが特にこのクリームに惚れ込んでいまして「今日はこのクリーム使おう!」って目的が特にないときについつい手が伸びるクリームNO.1。安心感がすごい。あと香りが死ぬほど良い。THREEのシリーズはローレルとフランキンセンスをベースに、アイテムによって多少配合精油を変えてるんだけど、このクリームはゼラニウムとローズマリーだったと記憶。深く深く安らぎつつも、ちゃんと地に足のついた「正気」にもどしてくれる香りって感じです。グラウンディングみたいな。

外界と自分自身を区別する境界線としての肌を、いちばん外側から包み込み、肌そのものに同化していく。肌がかすかに強度を高める。そんな実感を、スキンケアの終わりに必ずくれるクリーム。季節問わず使えるなめらかなテクスチャーも大好き。
#three #treatmentcream

.
「敏感肌」というワードに新たな意味が付与されて久しい。
・
昔は「自称敏感肌」なんて言葉もあって、実はそこまで敏感ではないのに自分でそうと思い込んでいる人がほとんど、なんて言われていた。
・
今はむしろ「潜在的敏感肌」なんてワードが生まれそうなほど、私肌全然弱くないんですよ〜って人でも明日には敏感に傾くかもしれない、みたいな雰囲気が世の中を覆っている。
・
改めて敏感肌とは何か、私なりに考えてみると、それはバランスが取れていない肌のことではないかな、と思い至る。新しい化粧品が沁みたとか、吹き出物ができやすい、赤くなりやすいとか。それは結果であり、原因はアンバランスだ。そしてもちろんそれは誰にでも起こりうること、なのだと思う。生理痛に近い。ただ揺れやすい人と揺れにくい人がいるというだけで、揺れにくい人が一生揺れないかというとそれはわからない。
・
敏感になってしまった肌をどうするのか、という話だけではなく、敏感に傾きにくくしていく、という筋トレみたいな話が大切になってくる。そこで出てくるのが恒常性(ホメオスタシス)という、特に新しい知見でもないがこの上なく優れた生物学的現象なのである。自分がいい感じであれるようにバランスを取れている状態(恒常性)を維持しようとする力が私たちにはある。そのおかげで毎日生きれてるんですよね。肌でいえば外部からの異物侵入を防ぐであったり。免疫力みたいな話になる。ちなみに今爆発的ブームのCBDも恒常性に関与しますよね。
・
で、このTHREEのトリートメントクリーム。THREEというスキンケアラインが恒常性に着目したもので、私はTHREE的・現代敏感肌未然ケアシリーズだと思っている。あくまでもホリスティックなアプローチで、自分の恒常性をきちんとお世話するみたいな立ち位置。私はTHREEシリーズの三角柱ボトルデザインにまったく魅力を感じないのですが、このクリームだけは四角なんですよ。うれしいけど逆になんで?っていうね。
・
で、容器はなじめないんですがTHREEのラインはすこぶる良くて、というのがいつでもゼロポイントに立ち帰れる感じがめちゃくちゃある。全部いいのですが特にこのクリームに惚れ込んでいまして「今日はこのクリーム使おう!」って目的が特にないときについつい手が伸びるクリームNO.1。安心感がすごい。あと香りが死ぬほど良い。THREEのシリーズはローレルとフランキンセンスをベースに、アイテムによって多少配合精油を変えてるんだけど、このクリームはゼラニウムとローズマリーだったと記憶。深く深く安らぎつつも、ちゃんと地に足のついた「正気」にもどしてくれる香りって感じです。グラウンディングみたいな。
・
外界と自分自身を区別する境界線としての肌を、いちばん外側から包み込み、肌そのものに同化していく。肌がかすかに強度を高める。そんな実感を、スキンケアの終わりに必ずくれるクリーム。季節問わず使えるなめらかなテクスチャーも大好き。
#three #treatmentcream
339 0 10 September, 2019
@laveraessence.my Profile picture

@laveraessence.my

NAK SKIN CANTIK BERSIH MACAM NI ?
.
Mudah je. Cari produk yang takde bahan kimia. Amalkan skincare routine.
.
Cleanser - Toner - Essence - Serum - Moisturizer - Night cream
.
Amalkan setiap hari, uolls sendiri akan rasa perubahan kat kulit uolls 😘 Jangan lupa calit Treatment Cream tau 😜
Whats app 011-36208336
.
#TreatmentCream #TreatmentCreamKulim #TreatmentCreamPenang #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #muabellaz #jeragattebal #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab

NAK SKIN CANTIK BERSIH MACAM NI ?
.
Mudah je. Cari produk yang takde bahan kimia. Amalkan skincare routine.
.
Cleanser - Toner - Essence - Serum - Moisturizer - Night cream
.
Amalkan setiap hari, uolls sendiri akan rasa perubahan kat kulit uolls 😘 Jangan lupa calit Treatment Cream tau 😜
Whats app 011-36208336
.
#TreatmentCream #TreatmentCreamKulim #TreatmentCreamPenang #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #muabellaz #jeragattebal #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab
151 3 15 June, 2019
@laveraessence.my Profile picture

@laveraessence.my

Harini HQ mai melawat sendiri kilang. Kita turun padang tengok cara proses semua.
.
Kita bukan biasa biasa. Kita main barang heff heff gituw. Kita guna barang berkualiti tinggi yang import mai dari germny.
.
RM20 hampa dah mampu pakai produk heff heff ni. Bukan beshee-besheee 🤭 .
Hampa jangan dok pandang RM20 tu timbang kilo ja. Orang lain dah buat bepuluh puluh ribu pcs dah. Ramai yang pakai sampai segak beseri cantik menawan dah.
.
Ada yang bagi tau kami “TAK RUGI PAKAI TREATMENTCREAM YANG PERNAH KAMI JUMPA”
.
So hampa nilai la sendiri lagumana 😘
.
TREATMENT CREAM
RM20 5g
.
DIPERBUAT DARI SUNFLOWER
BAU BUNGA 🌻
.
.....................
CARA GUNA
.....................
✔️ Lepas cuci muka bersih bersih
Korang boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM
———————————————————
.
♥️ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan
🖤 Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan
💚 Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu
🧡 Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb.fm
❤️ Memulihkan lapisan kulit paling dalam
💙 Melicin dan menggebukan kulit wajah
💜 Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
💖 Mengandungi antioksidan, vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM :
.
♥️ JERAWAT
♥️ KULIT KUSAM
♥️ MUKA BREAKOUT
♥️ PARUT
♥️ KULIT BERMINYAK
........................................................
JANGAN RISAU KULIT KORANG TAK AKAN MELUPAS SEBAB DIA NATURAL
........................................................
.
INGREDIENT
.
🥑 Avocado - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit.
💕 Daisy Flower Extract - Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit.
👱🏻‍♀ Alpha Arbutin - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin.
🌻 Sunflower - Mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit.
.
#TreatmentCream #TreatmentCreamKulim #TreatmentCreamPenang #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #muabellaz #jeragattebal #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #k

Harini HQ mai melawat sendiri kilang. Kita turun padang tengok cara proses semua.
.
Kita bukan biasa biasa. Kita main barang heff heff gituw. Kita guna barang berkualiti tinggi yang import mai dari germny.
.
RM20 hampa dah mampu pakai produk heff heff ni. Bukan beshee-besheee 🤭 .
Hampa jangan dok pandang RM20 tu timbang kilo ja. Orang lain dah buat bepuluh  puluh ribu pcs dah. Ramai yang pakai sampai segak beseri cantik menawan dah.
.
Ada yang bagi tau kami “TAK RUGI PAKAI TREATMENTCREAM  YANG PERNAH KAMI JUMPA”
.
So hampa nilai la sendiri lagumana 😘
.
TREATMENT CREAM
RM20 5g
.
DIPERBUAT DARI SUNFLOWER 
BAU BUNGA 🌻
.
.....................
CARA GUNA
.....................
✔️ Lepas cuci muka bersih bersih 
Korang boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM
———————————————————
.
♥️ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan
🖤 Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan
💚 Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu
🧡 Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb.fm
❤️ Memulihkan lapisan kulit paling dalam
💙 Melicin dan menggebukan kulit wajah
💜 Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
💖 Mengandungi antioksidan, vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM :
.
♥️ JERAWAT
♥️ KULIT KUSAM
♥️ MUKA BREAKOUT
♥️ PARUT
♥️ KULIT BERMINYAK
........................................................
JANGAN RISAU KULIT KORANG TAK AKAN MELUPAS SEBAB DIA NATURAL
........................................................
.
INGREDIENT
.
🥑 Avocado - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit.
💕 Daisy Flower Extract - Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit.
👱🏻‍♀ Alpha Arbutin - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin.
🌻 Sunflower - Mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit.
.
#TreatmentCream #TreatmentCreamKulim #TreatmentCreamPenang #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #muabellaz #jeragattebal #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #k
110 1 26 June, 2019
@naturactor_original_in_melaka Profile picture

@naturactor_original_in_melaka

Assalammualaikum & haiiiiiii semua sahabat hebat 😍😍😍
_________________________________________________
Pernah jumpe ke krim sebesar tapak tangan saiznya??? Nak sapu muka? Memang krim muka... boleh putih, boleh glow, boleh ploles.... Tu biasa je kan????
_________________________________________________
Nakkkkkk luar biasa??? Krim ni boleh sapu kat celah pelipat yg daki tebal.. jenis kulit yg selalu gelupas kat celah2 tu smpai hitam..krim ni In shaa' Allah mampu bantu.... sapu kat tiak, sapu kat tumit...
_________________________________________________
Sebab tu laa besarrrr, semua tempat boleh pakai... yang penting tak ada merkuri & bahan2 kimia.. sangat2 selamat.. hanya perlu konsiten sahaja..
🤩🤩🤩🤩🤩
1 Bekas 100gram tahan 6-8 bulan...
__________________________________________________

Padu x padu????? kalau padu mehh order... ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ http://www.wasap.my/60129060844/MIXOHEBAT

#nasparfumescosmetics
#teamAFviral0741
#teammakmakbuatduit
#mixomelaka
#mixopowertreatmentcream
#codmelaka
#treatmentcream
#flawless #cerah #gebu #gorgeous
#sayajual

Assalammualaikum & haiiiiiii semua sahabat hebat 😍😍😍
_________________________________________________
Pernah jumpe ke krim sebesar tapak tangan saiznya??? Nak sapu muka? Memang krim muka... boleh putih, boleh glow, boleh ploles.... Tu biasa je kan????
_________________________________________________
Nakkkkkk luar biasa??? Krim ni boleh sapu kat celah pelipat yg daki tebal.. jenis kulit yg selalu gelupas kat celah2 tu smpai hitam..krim ni In shaa' Allah mampu bantu.... sapu kat tiak, sapu kat tumit...
_________________________________________________
Sebab tu laa besarrrr, semua tempat boleh pakai... yang penting tak ada merkuri & bahan2 kimia.. sangat2 selamat.. hanya perlu konsiten sahaja..
🤩🤩🤩🤩🤩
1 Bekas 100gram tahan 6-8 bulan...
__________________________________________________

Padu x padu????? kalau padu mehh order... ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ http://www.wasap.my/60129060844/MIXOHEBAT

#nasparfumescosmetics 
#teamAFviral0741
#teammakmakbuatduit
#mixomelaka
#mixopowertreatmentcream
#codmelaka
#treatmentcream
#flawless #cerah #gebu #gorgeous
#sayajual
133 25 18 June, 2019
@atynmiyashop Profile picture

@atynmiyashop

DULU PAKAI KRIM MALAM MELEKIT EFEK DIA SELEPAS STOP KULIT JADI BERJERAWAT TERUK 😭 .
Tapi dengan #TreatmentCream by Puteri Ratu. Tak melekit sama sekali, sapu sapu terus meresap. Pakai setiap malam kulit muka makin mulus dan flawless. .
Paling best pakai TC ni, kulit muka korang takkan mengelupas sebab dia natural.
.
✓ Kulit makin berseri ✓ Parut makin pudar ✓ Jerawat kecut ✓ Liang pori rapat ✓ Kulit licin glowing .
Treatment Cream by Puteri Ratu RM20
.
Whatsapp 0175188785
.
#treatmentcreamputeriratu
#treatmentcream
#teamafviral0495

DULU PAKAI KRIM MALAM MELEKIT EFEK DIA SELEPAS STOP KULIT JADI BERJERAWAT TERUK 😭 .
Tapi dengan #TreatmentCream by Puteri Ratu. Tak melekit sama sekali, sapu sapu terus meresap. Pakai setiap malam kulit muka makin mulus dan flawless. .
Paling best pakai TC ni, kulit muka korang takkan mengelupas sebab dia natural.
.
✓ Kulit makin berseri ✓ Parut makin pudar ✓ Jerawat kecut ✓ Liang pori rapat ✓ Kulit licin glowing .
Treatment Cream by Puteri Ratu RM20
.
Whatsapp 0175188785
.
#treatmentcreamputeriratu
#treatmentcream
#teamafviral0495
147 83 5 April, 2019