#trufitzbyfazura Instagram Photos & Videos

trufitzbyfazura - 24.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #trufitzbyfazura and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
8.8
Average comment
1.5
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

SPECIAL SALES DAPAT FREE WATER BOTTLE 🤩😍🤩 Jom grab promo combo untuk bulan ini. Kits nak Babi FREE GIFT water bottle. Jimat sangat kalau ambil combo ini. Don’t worry tak rugi malah untung banyak sebab dapat special free gift 😍😍😍 Jom siapa nak cod or pos cepat2 whatsapp 🌟KELEBIHAN F BEAUSHOT🌟
🌸mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🌸Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam
🌸mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🌸merawat masalah jeragat dan jerawat
🌸menjadikan tona kulit lebih sekata
🌸memudarkan parut muka dan badan
🌸mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🌸merawat masalah kulit kusam ⚡️KELEBIHAN TRUFITZ⚡️
🔥Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
🔥Membantu menurunkan berat badan
🔥Mengawal selera makan
🔥Melawaskan sistem pencernaan
🔥Meningkatkan kadar metabolism 🎁FREE GIFT
📍KUANTAN
📍SINGAPORE
🔥SALES COMBO JIMAT 🤩
📦READY STOCK
💯ORIGINAL
📱WhatsApp: ‪+6012-6401164‬

#fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenfe #agent #dropship #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trudollykl #trufitzkl #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truswhite #trushape

SPECIAL SALES DAPAT FREE WATER BOTTLE 🤩😍🤩 Jom grab promo combo untuk bulan ini.  Kits nak Babi FREE GIFT water bottle.  Jimat sangat kalau ambil combo ini.  Don’t worry tak rugi malah untung banyak sebab dapat special free gift 😍😍😍 Jom siapa nak cod or pos cepat2 whatsapp 🌟KELEBIHAN F BEAUSHOT🌟
🌸mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🌸Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam
🌸mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🌸merawat masalah jeragat dan jerawat
🌸menjadikan tona kulit lebih sekata
🌸memudarkan parut muka dan badan
🌸mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🌸merawat masalah kulit kusam ⚡️KELEBIHAN TRUFITZ⚡️
🔥Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
🔥Membantu menurunkan berat badan
🔥Mengawal selera makan
🔥Melawaskan sistem pencernaan
🔥Meningkatkan kadar metabolism 🎁FREE GIFT
📍KUANTAN
📍SINGAPORE
🔥SALES COMBO JIMAT 🤩
📦READY STOCK
💯ORIGINAL
📱WhatsApp: ‪+6012-6401164‬

#fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenfe #agent #dropship #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trudollykl #trufitzkl #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truswhite #trushape
1 0 58 minutes ago

YAZZZZ CANTIK SANGAT NEW FREE GIFT WATER BOTTLE NI 🤩🤩😍😍 Yang bestnya korang dapat this bottle for FREE je tau. Caranya grab mana2 combo big sale ni dan terus dapat free water bottle simple & exclusive sngat 😍🤩 Very limited FIRST COME FIRST SERVE‼️ JOM CEPAT WHATSAPP 🎁FREE GIFT
📍KUANTAN
📍SINGAPORE
🔥SALES COMBO JIMAT 🤩
📦READY STOCK
💯ORIGINAL
📱WhatsApp: ‪+6012-6401164‬

#fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenfe #agent #dropship #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trudollykl #trufitzkl #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truswhite #trushape

YAZZZZ CANTIK SANGAT NEW FREE GIFT WATER BOTTLE NI 🤩🤩😍😍 Yang bestnya korang dapat this bottle for FREE je tau. Caranya grab mana2 combo big sale ni dan terus dapat free water bottle simple & exclusive sngat 😍🤩 Very limited FIRST COME FIRST SERVE‼️ JOM CEPAT WHATSAPP 🎁FREE GIFT
📍KUANTAN
📍SINGAPORE
🔥SALES COMBO JIMAT 🤩
📦READY STOCK
💯ORIGINAL
📱WhatsApp: ‪+6012-6401164‬

#fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenfe #agent #dropship #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trudollykl #trufitzkl #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truswhite #trushape
1 0 1 hour ago

Detail trufitz💓
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul
.
5 Bahan Utama TruFitz*
.
GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat
.
L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung
.
RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat
.
BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan
.
🔥Kesan Positif TruFitz🔥
✔ Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✔ Membantu menurunkan berat badan
✔ Mengawal selera makan
✔ Melawaskan sistem pencernaan
✔ Meningkatkan kadar metabolism
.
*Cara Pengambilan*
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #maluapabossku #trufitzbangi

Detail trufitz💓
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul
.
5 Bahan Utama TruFitz*
.
GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat
.
L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung
.
RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat
.
BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan
.
🔥Kesan Positif  TruFitz🔥
✔ Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✔ Membantu menurunkan berat badan
✔ Mengawal selera makan
✔ Melawaskan sistem pencernaan
✔ Meningkatkan kadar metabolism
.
*Cara Pengambilan*
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #maluapabossku #trufitzbangi
6 0 8 hours ago

Yaayy!!! Our new FREE GIFT now available!! Buy any of our PROMO and we will give you FREE Water Bottle 💖
.
11.11 TruDolly BIG SALE! 🎉🎉🎉 Start today until 16th November!!!! Hurry up guys stock up your TruDolly product now! More discount with limited edition FREE GIFT! 😍
. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🙋 Klik Link di bio @trudollyjohor ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Or Whatsapp For More Info ⠀>>> +6 011-1083 8832 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 COD AVAILABLE ALL AREA 📍-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ JOHOR BAHRU⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR BARU UDA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PARADIGM MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ UTM SKUDAI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ MOUNT AUSTIN ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ SOUTHKEY MID VALLEY⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ SETIA TROPIKA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ CITY SQUARE , JBCC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KEMPAS INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ TAMAN PERLING⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PERMAS JAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR DATO ONN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KSL MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ LARKIN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BUKIT INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ DANGA BAY
-
-

#trudolly #trudollybyfazura #jamu #trufitz #trufitzbyfazura #fazurabeauty #fattzura #jerawat #cinta #kuruscepat #fbeaushotjb #trudollyjb #malaysia #codjohorbahru #johor #alhamdulillah #tipscantik #tipsdiet #terbaik #kulitcantik #trufitzjb #wanita #bakarlemak #tomatosupplement #jdt #fbeaushot #bazarpaknil #trufitzjohorbahru #Singapore

Yaayy!!! Our new FREE GIFT now available!! Buy any of our PROMO and we will give you FREE Water Bottle 💖
.
11.11 TruDolly BIG SALE! 🎉🎉🎉 Start today until 16th November!!!! Hurry up guys stock up your TruDolly product now! More discount with limited edition FREE GIFT! 😍
. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🙋 Klik Link di bio @trudollyjohor ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Or Whatsapp For More Info ⠀>>> +6 011-1083 8832 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 COD AVAILABLE ALL AREA 📍-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ JOHOR BAHRU⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR BARU UDA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PARADIGM MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ UTM SKUDAI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ MOUNT AUSTIN ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ SOUTHKEY MID VALLEY⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ SETIA TROPIKA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ CITY SQUARE , JBCC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KEMPAS INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ TAMAN PERLING⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PERMAS JAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR DATO ONN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KSL MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ LARKIN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BUKIT INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ DANGA BAY
-
-

#trudolly #trudollybyfazura #jamu #trufitz  #trufitzbyfazura #fazurabeauty #fattzura  #jerawat #cinta  #kuruscepat  #fbeaushotjb #trudollyjb #malaysia #codjohorbahru #johor #alhamdulillah #tipscantik #tipsdiet #terbaik #kulitcantik #trufitzjb  #wanita #bakarlemak  #tomatosupplement  #jdt #fbeaushot #bazarpaknil #trufitzjohorbahru #Singapore
5 0 9 hours ago

#Trufitz 7Days Challenge!
.
Berani sahut cabaran kurus dalam masa 7 hari? .
Turun 3-5kg dalam masa 7 hari!
Ukur lilit berkurang dan boleh pakai jeans kegemaran anda semula!
Lebih bertenaga dan tak mudah letih.
Emosi stabil.
Sistem pencernaan menjadi lebih lawas
.
Jom cuba sekarang sementara promosi masih ada💕❣️
.
Nak ayu bantu syg² utk kurus dgn cepat & selamat.
.
Whatsapp +6.019.205.4680
Whatsapp +6.019.205.4680
Whatsapp +6.019.205.4680
.
Atau klik link di bio🤗💕
.
.
.
.
.
#trufitz #trufitzbyfazura #fazura #nakkurus #kurus #slim #ramping #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumraya #fatburnermalaysia #produkkecantikan #produkkesihatanmurah #cemburuseorangperempuan #trudollyteamsophie

#Trufitz 7Days Challenge!
.
Berani sahut cabaran kurus dalam masa 7 hari? .
Turun 3-5kg dalam masa 7 hari!
Ukur lilit berkurang dan boleh pakai jeans kegemaran anda semula!
Lebih bertenaga dan tak mudah letih.
Emosi stabil.
Sistem pencernaan menjadi lebih lawas
.
Jom cuba sekarang sementara promosi masih ada💕❣️
.
Nak ayu bantu syg² utk kurus dgn cepat & selamat.
.
Whatsapp +6.019.205.4680
Whatsapp +6.019.205.4680
Whatsapp +6.019.205.4680
.
Atau klik link di bio🤗💕
.
.
.
.
.
#trufitz #trufitzbyfazura #fazura #nakkurus #kurus #slim #ramping #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumraya #fatburnermalaysia #produkkecantikan #produkkesihatanmurah #cemburuseorangperempuan #trudollyteamsophie
1 0 11 hours ago

Dah cuba macam macam produk tapi berat badan masih tak turun lagi? Jom cuba Trufitz sekrang! Dalam masa seminggu berat badan turun 3-5kg! .
#Trufitz 7Days Challenge!
.
sahut cabaran kurus dalam masa 7 hari!.
Turun 3-5kg dalam masa 7 hari!
Ukur lilit berkurang dan boleh pakai jeans kegemaran anda semula!
Lebih bertenaga dan tak mudah letih.
Emosi stabil.
Sistem pencernaan menjadi lebih lawas
.
Jom cuba sekarang sementara promosi masih ada💕❣️
.
Nak ayu bantu syg² utk kurus dgn cepat & selamat.
.
Whatsapp +6.019.205.4680
Whatsapp +6.019.205.4680
Whatsapp +6.019.205.4680
.
Atau klik link di bio🤗💕
.
.
.
.
.
#trufitz #trufitzbyfazura #fazura #nakkurus #kurus #slim #ramping #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumraya #fatburnermalaysia #produkkecantikan #produkkesihatanmurah #cemburuseorangperempuan #trudollyteamsophie

Dah cuba macam macam produk tapi berat badan masih tak turun lagi? Jom cuba Trufitz sekrang! Dalam masa seminggu berat badan turun 3-5kg! .
#Trufitz 7Days Challenge!
.
sahut cabaran kurus dalam masa 7 hari!.
Turun 3-5kg dalam masa 7 hari!
Ukur lilit berkurang dan boleh pakai jeans kegemaran anda semula!
Lebih bertenaga dan tak mudah letih.
Emosi stabil.
Sistem pencernaan menjadi lebih lawas
.
Jom cuba sekarang sementara promosi masih ada💕❣️
.
Nak ayu bantu syg² utk kurus dgn cepat & selamat.
.
Whatsapp +6.019.205.4680
Whatsapp +6.019.205.4680
Whatsapp +6.019.205.4680
.
Atau klik link di bio🤗💕
.
.
.
.
.
#trufitz #trufitzbyfazura #fazura #nakkurus #kurus #slim #ramping #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumraya #fatburnermalaysia #produkkecantikan #produkkesihatanmurah #cemburuseorangperempuan #trudollyteamsophie
2 0 11 hours ago

#Trufitz 7Days Challenge!
.
Berani sahut cabaran kurus dalam masa 7 hari? .
Turun 3-5kg dalam masa 7 hari!
Ukur lilit berkurang dan boleh pakai jeans kegemaran anda semula!
Lebih bertenaga dan tak mudah letih.
Emosi stabil.
Sistem pencernaan menjadi lebih lawas
.
Jom cuba sekarang sementara promosi masih ada💕❣️
.
Nak ayu bantu syg² utk kurus dgn cepat & selamat.
.
Whatsapp +6.019.205.4680
Whatsapp +6.019.205.4680
Whatsapp +6.019.205.4680
.
Atau klik link di bio🤗💕
.
.
.
.
.
#trufitz #trufitzbyfazura #fazura #nakkurus #kurus #slim #ramping #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumraya #fatburnermalaysia #produkkecantikan #produkkesihatanmurah #cemburuseorangperempuan #trudollyteamsophie

#Trufitz 7Days Challenge!
.
Berani sahut cabaran kurus dalam masa 7 hari? .
Turun 3-5kg dalam masa 7 hari!
Ukur lilit berkurang dan boleh pakai jeans kegemaran anda semula!
Lebih bertenaga dan tak mudah letih.
Emosi stabil.
Sistem pencernaan menjadi lebih lawas
.
Jom cuba sekarang sementara promosi masih ada💕❣️
.
Nak ayu bantu syg² utk kurus dgn cepat & selamat.
.
Whatsapp +6.019.205.4680
Whatsapp +6.019.205.4680
Whatsapp +6.019.205.4680
.
Atau klik link di bio🤗💕
.
.
.
.
.
#trufitz #trufitzbyfazura #fazura #nakkurus #kurus #slim #ramping #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumraya #fatburnermalaysia #produkkecantikan #produkkesihatanmurah #cemburuseorangperempuan #trudollyteamsophie
1 0 12 hours ago

Putih gebu dalam masa 7 hari 😍😍 .

Product baru dari Fazura dan bahan utama nya ialah TOMATO banyak sangat khasiat dan kelebihan untuk kulit kita. .

1 Box RM69 (exc postage)
2 Box RM130 Free postage (untuk 2minggu)
4 Box RM250 Free postage (untuk 4minggu) .

Postage sm RM7 ss RM10
Free Cod area kL .

Nak order boleh klik link dekat bio
017 2325719 .

#fbeaushot #fbeaushotbyfazura #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotkualalumpur #fbeaushothq #fbeaushotgombak #fbeaushotbangsar #fbeaushotsetapak #fbeaushotfazura #trufitz #trufitzbyfazura #trufitzbytrudolly #trufitzkl #trudolly #trudollybyfazura #trudollymurah #trudollyteamsophie #trudollyhq #trudollygombak #trudollyagent

Putih gebu dalam masa 7 hari 😍😍 .

Product baru dari Fazura dan bahan utama nya ialah TOMATO banyak sangat khasiat dan kelebihan untuk kulit kita. .

1 Box RM69 (exc postage)
2 Box RM130 Free postage (untuk 2minggu)
4 Box RM250 Free postage (untuk 4minggu) .

Postage sm RM7 ss RM10 
Free Cod area kL .

Nak order boleh klik link dekat bio 
017 2325719 .

#fbeaushot#fbeaushotbyfazura#fbeaushotkl#fbeaushotselangor#fbeaushotkualalumpur#fbeaushothq#fbeaushotgombak#fbeaushotbangsar#fbeaushotsetapak#fbeaushotfazura#trufitz#trufitzbyfazura#trufitzbytrudolly#trufitzkl#trudolly#trudollybyfazura#trudollymurah#trudollyteamsophie#trudollyhq#trudollygombak#trudollyagent
0 0 15 hours ago

Putih gebu dalam masa 7 hari 😍😍 .

Product baru dari Fazura dan bahan utama nya ialah TOMATO banyak sangat khasiat dan kelebihan untuk kulit kita. .

1 Box RM69 (exc postage)
2 Box RM130 Free postage (untuk 2minggu)
4 Box RM250 Free postage (untuk 4minggu) .

Postage sm RM7 ss RM10
Free Cod area kL .

Nak order boleh klik link dekat bio
017 2325719 .

#fbeaushot #fbeaushotbyfazura #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotkualalumpur #fbeaushothq #fbeaushotgombak #fbeaushotbangsar #fbeaushotsetapak #fbeaushotfazura #trufitz #trufitzbyfazura #trufitzbytrudolly #trufitzkl #trudolly #trudollybyfazura #trudollymurah #trudollyteamsophie #trudollyhq #trudollygombak #trudollyagent

Putih gebu dalam masa 7 hari 😍😍 .

Product baru dari Fazura dan bahan utama nya ialah TOMATO banyak sangat khasiat dan kelebihan untuk kulit kita. .

1 Box RM69 (exc postage)
2 Box RM130 Free postage (untuk 2minggu)
4 Box RM250 Free postage (untuk 4minggu) .

Postage sm RM7 ss RM10 
Free Cod area kL .

Nak order boleh klik link dekat bio 
017 2325719 .

#fbeaushot#fbeaushotbyfazura#fbeaushotkl#fbeaushotselangor#fbeaushotkualalumpur#fbeaushothq#fbeaushotgombak#fbeaushotbangsar#fbeaushotsetapak#fbeaushotfazura#trufitz#trufitzbyfazura#trufitzbytrudolly#trufitzkl#trudolly#trudollybyfazura#trudollymurah#trudollyteamsophie#trudollyhq#trudollygombak#trudollyagent
0 0 15 hours ago

Take note ladies! Promotion till 16th November! 🌿😘❤️ #daleaf #trufitzbyfazura #trufitzsg #trufitz #trufitzsingapore

Take note ladies! Promotion till 16th November! 🌿😘❤️ #daleaf #trufitzbyfazura #trufitzsg #trufitz #trufitzsingapore
2 0 15 hours ago

SELAMAT PETANG SEMUA...😉
.
.
SEKRG BIGBOSS KITA @missfazura
ADE BUAT PROMOTION TRUDOLLY SALE NOW 11.11🎉🎉
UNTIL 16 NOV ! ! !
.
.
💥PROMO FREE WATER BOTTLE TRUDOLLY LIMITED EDITION 💥 PEMBELIAN MANA2 PRODUK TRUFITZ DAN FBEAUSHOT🍅🍓
.
.
SUPER MURAH ! SUPER JIMAT !🔥
.
.
DAH RAMAI YG GRABBBBB!! PRICE JIMAT PLAK TU!! Apa lagi Darlings.. Jom Stock Up Sekarang!!
.
.
. 📮POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!! (except Public Holiday) .
.
.
🚗FAST COD:Shah Alam/Subang/Usj/Kelana Jaya/Sunway/Putraheight/Alam Impian/Bukit Raja/Puchong/Damansara/Petaling Jaya/ Bangsar/Klang/Setia Alam/Kepong/Manjalara/Sg Buloh/Rawang/Kajang
.
.
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #resepi #fbeaushot #roadtosuccessteam m #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #suresuccessteam

SELAMAT PETANG SEMUA...😉
.
.
SEKRG BIGBOSS KITA @missfazura
ADE BUAT PROMOTION TRUDOLLY  SALE NOW 11.11🎉🎉
UNTIL 16 NOV ! ! !
.
.
💥PROMO FREE WATER BOTTLE TRUDOLLY LIMITED EDITION 💥 PEMBELIAN MANA2 PRODUK TRUFITZ DAN FBEAUSHOT🍅🍓
.
.
SUPER MURAH ! SUPER JIMAT !🔥
.
. 
DAH RAMAI YG GRABBBBB!! PRICE JIMAT PLAK TU!! Apa lagi Darlings.. Jom Stock Up Sekarang!!
.
.
. 📮POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!! (except Public Holiday) .
.
.
🚗FAST COD:Shah Alam/Subang/Usj/Kelana Jaya/Sunway/Putraheight/Alam Impian/Bukit Raja/Puchong/Damansara/Petaling Jaya/ Bangsar/Klang/Setia Alam/Kepong/Manjalara/Sg Buloh/Rawang/Kajang
.
.
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #resepi #fbeaushot #roadtosuccessteam m #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #suresuccessteam
8 0 15 hours ago

Tips for you ladies❤️😘🌿 #daleaf #trufitzbyfazura #trufitzsg #trufitzsingapore #trufitz

Tips for you ladies❤️😘🌿 #daleaf #trufitzbyfazura #trufitzsg #trufitzsingapore #trufitz
4 0 15 hours ago

Sales still on going! Last day is on the 16th! Get it while stocks last! ❤️🌿😘 #daleaf #fbeaushot #fbeaushotsg #fbeaushotsingapore #fbeaushotbyfazura #trufitz #trufitzbyfazura #trufitzsg #trufitzsingapore

Sales still on going! Last day is on the 16th! Get it while stocks last! ❤️🌿😘 #daleaf #fbeaushot #fbeaushotsg #fbeaushotsingapore #fbeaushotbyfazura #trufitz #trufitzbyfazura #trufitzsg #trufitzsingapore
0 0 15 hours ago

Cantik kan botol ni?
So, jangan tunggu lama2.. promo dah bak habis dah tu... meh dm or Whatsapp(link di bio)

#trudolly #trufitzbyfazura #fbeaushot #fbeaushotbyfazura #trudollybyfazura #rahsiakurus #rahsiacantik

Cantik kan botol ni? 
So, jangan tunggu lama2.. promo dah bak habis dah tu... meh dm or Whatsapp(link di bio)

#trudolly #trufitzbyfazura #fbeaushot #fbeaushotbyfazura #trudollybyfazura #rahsiakurus #rahsiacantik
2 0 15 hours ago

SPECIAL 11.11 SALE DAPAT FREE WATER BOTTLE 🤩😍😘 SUPER JIMAT CEPAT GRAB SEBELUM TERLAMBAT ⚡️⚡️
.
jom grab promo combo this month kita nak bagi free gift water bottle sekali. Jimat sangat kalau korang ambil combo ni so dont worry tak rugi malah untung banyak sebab dpaat special free gift 😍😍 jom siapa nak cod or pos cepat2 whatsapp or click link at bio 🤩
.
🎊SALE 11.11 FREE BOTTLE 🤩
🚗 COD SELURUH MALAYSIA & SINGAPORE
📍KL & SELANGOR
📍JOHOR 📍PENANG
📍SABAH
📍Singapore
🔥SALES SUPER JIMAT🔥
❗️READY STOCK #fbeaushot #trufitz #trudolly #truwhite #trushape by Fazura .
‼️AGENT/DROPSHIP WANTED‼️
💯 ORIGINAL Money Back Guaranteed 💵 📲WhatsApp: +6012-7033829// click link in our bio ❤ @trufitz.official
.
#fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenge #agent #dropship #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trudollykl #trufitzkl #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truwhite #trushape #fbeaushot

SPECIAL 11.11 SALE DAPAT FREE WATER BOTTLE 🤩😍😘 SUPER JIMAT CEPAT GRAB SEBELUM TERLAMBAT ⚡️⚡️
.
jom grab promo combo this month kita nak bagi free gift water bottle sekali. Jimat sangat kalau korang ambil combo ni so dont worry tak rugi malah untung banyak sebab dpaat special free gift 😍😍 jom siapa nak cod or pos cepat2 whatsapp or click link at bio 🤩
.
🎊SALE 11.11 FREE BOTTLE 🤩
🚗 COD SELURUH MALAYSIA & SINGAPORE
📍KL & SELANGOR
📍JOHOR 📍PENANG
📍SABAH
📍Singapore
🔥SALES SUPER JIMAT🔥
❗️READY STOCK #fbeaushot #trufitz #trudolly #truwhite #trushape by Fazura .
‼️AGENT/DROPSHIP WANTED‼️
💯 ORIGINAL Money Back Guaranteed 💵 📲WhatsApp: +6012-7033829// click link in our bio ❤ @trufitz.official
.
#fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenge #agent #dropship #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trudollykl #trufitzkl #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truwhite #trushape #fbeaushot
5 0 17 hours ago

Hai Korang 💞Ni Camelia look in 14mm. Camelia ni limited tau . Nice je kalau pakai . Thankyou awak @nur_syafilla buat dgn kite . 💖 Ni special request tau at 3am 😉 Yes sis pun buat untuk urgent call but depends on situation jgk and KL area only , if jauh tu kena book 2 days before nak buat 💋Jom korang buat lashes dgn @glamlash.my 🥰 DM us now 😍 #barangeyelashextension #eyelashquotes #eyelashextensions #eyelashextensionmurahjakarta #eyelashextensionmurah #eyelashextensionmurahmalaysia #eyelashextensionkl #eyelashextensionampang #eyelashextensionmurahbagus #eyelashes #extensions #trufitz #trufitzbyfazura #barangeyelashextension #flyersmalaysiamurah #flowercafelondon #printingmurah #eyelashquotes #eyelashextensions #eyelashextensionmurahjakarta #eyelashextension

Hai Korang 💞Ni Camelia look in 14mm. Camelia ni limited tau . Nice je kalau pakai . Thankyou awak @nur_syafilla buat dgn kite . 💖 Ni special request tau at 3am 😉 Yes sis pun buat untuk urgent call but depends on situation jgk and KL area only , if jauh tu kena book 2 days before nak buat 💋Jom korang buat lashes dgn @glamlash.my 🥰 DM us now 😍 #barangeyelashextension #eyelashquotes #eyelashextensions #eyelashextensionmurahjakarta #eyelashextensionmurah #eyelashextensionmurahmalaysia #eyelashextensionkl #eyelashextensionampang #eyelashextensionmurahbagus #eyelashes #extensions #trufitz #trufitzbyfazura #barangeyelashextension #flyersmalaysiamurah#flowercafelondon #printingmurah #eyelashquotes #eyelashextensions #eyelashextensionmurahjakarta #eyelashextension
4 2 17 hours ago

💥PROMO FREE WATER BOTTLE TRUDOLLY LIMITED EDITION 💥 PEMBELIAN MANA2 PRODUK TRUFITZ DAN FBEAUSHOT🍅🍓
.
.
SUPER MURAH ! SUPER JIMAT !🔥🔥🔥
.
.
DAH RAMAI YG GRABBBBB!! PRICE JIMAT PLAK TU!! Apa lagi Darlings.. Jom Stock Up Sekarang!!
.
.
. 📮POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!! (except Public Holiday) .
.
.
🚗FAST COD:Shah Alam/Subang/Usj/Kelana Jaya/Sunway/Putraheight/Alam Impian/Bukit Raja/Puchong/Damansara/Petaling Jaya/ Bangsar/Klang/Setia Alam/Kepong/Manjalara/Sg Buloh/Rawang/Kajang
.
.
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #resepi #fbeaushot #roadtosuccessteam m #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #suresuccessteam

💥PROMO FREE WATER BOTTLE TRUDOLLY LIMITED EDITION 💥 PEMBELIAN MANA2 PRODUK TRUFITZ DAN FBEAUSHOT🍅🍓
.
.
SUPER MURAH ! SUPER JIMAT !🔥🔥🔥
.
. 
DAH RAMAI YG GRABBBBB!! PRICE JIMAT PLAK TU!! Apa lagi Darlings.. Jom Stock Up Sekarang!!
.
.
. 📮POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!! (except Public Holiday) .
.
.
🚗FAST COD:Shah Alam/Subang/Usj/Kelana Jaya/Sunway/Putraheight/Alam Impian/Bukit Raja/Puchong/Damansara/Petaling Jaya/ Bangsar/Klang/Setia Alam/Kepong/Manjalara/Sg Buloh/Rawang/Kajang
.
.
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #resepi #fbeaushot #roadtosuccessteam m #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #suresuccessteam
7 0 19 hours ago

SALAM & HAI LADIESSS ❤❤❤
.
.
@trudolly_klangvalley 💋
.
.
TRUDOLLY BIG SALE NOW 11.11
START TODAY UNTIL 16 NOV ! ! !
.
.
💥PROMO FREE WATER BOTTLE TRUDOLLY LIMITED EDITION 💥 PEMBELIAN MANA2 PRODUK TRUFITZ DAN FBEAUSHOT🍅🍓
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #resepi #fbeaushot #roadtosuccessteam m #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #suresuccessteam

SALAM & HAI LADIESSS ❤❤❤
.
.
@trudolly_klangvalley 💋
.
.
TRUDOLLY BIG SALE NOW 11.11
START TODAY UNTIL 16 NOV ! ! !
.
.
💥PROMO FREE WATER BOTTLE TRUDOLLY LIMITED EDITION 💥 PEMBELIAN MANA2 PRODUK TRUFITZ DAN FBEAUSHOT🍅🍓
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #resepi #fbeaushot #roadtosuccessteam m #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #suresuccessteam
12 0 20 hours ago

TruFitz by Fazura 🍓
.
Content: 7 sachets x 35 ml
.
Take 1 sachet of TruFitz (35 ml) once daily before meals, morning or evening before exercise.
.
Can be consumed by both male and female 15 years old and above!
.
Main Ingredients:-
.
GREEN COFFEE: Improves body metabolism to burn fat faster.
.
L-CARNITINE: Launches blood circulation and is good for heart health.
.
RASPBERRY KETONE: Increases the production of adinopectin hormone that helps burn fat faster.
.
BEET ROOT: Launches the digestive system.
.
HOODIA: Helps to regulate appetite
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#aura_inara
#trufitzsingapore
#trufitzbyfazura #trufitz
#trufitz7dayschallenge

TruFitz by Fazura 🍓
.
Content: 7 sachets x 35 ml
.
Take 1 sachet of TruFitz (35 ml) once daily before meals, morning or evening before exercise.
.
Can be consumed by both male and female 15 years old and above!
.
Main Ingredients:-
.
GREEN COFFEE: Improves body metabolism to burn fat faster.
.
L-CARNITINE: Launches blood circulation and is good for heart health.
.
RASPBERRY KETONE: Increases the production of adinopectin hormone that helps burn fat faster.
.
BEET ROOT: Launches the digestive system.
.
HOODIA: Helps to regulate appetite
.
.
#cintabelleza 
#cintabellezateam 
#aura_inara
#trufitzsingapore
#trufitzbyfazura #trufitz
#trufitz7dayschallenge
2 0 20 hours ago

TruFitz is the ultimate Ready to Drink Strawberry Weight Loss juice that helps you see visible weight loss in a matter of 7 days with consistent low caloric deficit and regular exercise. 🍓
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#aura_inara
#trufitzsingapore
#trufitzbyfazura #trufitz
#trufitz7dayschallenge

TruFitz is the ultimate Ready to Drink Strawberry Weight Loss juice that helps you see visible weight loss in a matter of 7 days with consistent low caloric deficit and regular exercise. 🍓
.
.
#cintabelleza 
#cintabellezateam 
#aura_inara
#trufitzsingapore 
#trufitzbyfazura #trufitz 
#trufitz7dayschallenge
2 0 20 hours ago

🍓6 kelebihan TruFitz by Fazura 🍓
.
🍓 Anti stress
.
🍓 Mengawal selera makan
.
🍓 Melawaskan sistem pencernaan
.
🍓 Membakar lemak 3× ganda lebih cepat
.
🍓 Membantu menurunkan berat badan
.
🍓 Meningkatkan kadar metabolism
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#aura_inara
#trufitzsingapore #trufitzbyfazura #trufitz #trufitz7dayschallenge

🍓6 kelebihan TruFitz by Fazura 🍓
.
🍓 Anti stress
.
🍓 Mengawal selera makan
.
🍓 Melawaskan sistem pencernaan
.
🍓 Membakar lemak 3× ganda lebih cepat
.
🍓 Membantu menurunkan berat badan
.
🍓 Meningkatkan kadar metabolism
.
.
#cintabelleza 
#cintabellezateam 
#aura_inara
#trufitzsingapore #trufitzbyfazura #trufitz #trufitz7dayschallenge
0 0 20 hours ago

JOM KURUS CANTIK PUTIH DALAM MASA 7 HARI BERSAMA TRUFITZ TRUDOLLY!!!
.
💓NAK KURUS CANTIK PUTIH GEBU KETAT?
Cepat order set bawah ni❤️
.
💓💓READY STOCK💓💓
.
.
✅TRUDOLLY
✅TRUFITZ
✅VDOLLY
✅BEAUTY BOOSTER
✅DETOX PRO
✅TRUDOLLY SCENT
.
.
💯TRUSTED SELLER
👍FAST REPLY 👍FAST SERVICE
❤️POS SELURUH MALAYSIA‼️
.
.
Click link di bio atau whatsapp HUZFA - 0149426994 for fast reply🔥🔥
.
✅COD AREA KEDAH :
🚗ALOR SETAR
🚗AMAN CENTRAL
🚗ANAK BUKIT
🚗JITRA
🚗BANDAR DARULAMAN
🚗KUALA KEDAH
🚗CHANGLUN
🚗UUM
🚗MERGONG
🚗POKOK SENA
🚗SUNGAI KOROK 🚗TANAH MERAH
🚗KUBANG PASU
🚗AIRPORT ALORSETAR
🚗TAMAN JUBLI EMAS
.
✅COD AREA PERLIS 🎊🎊
.
🚗ARAU
🚗KANGAR
🚗PAUH
🚗UNIMAP
🚗JEJAWI
🚗CMART ARAU
🚗GIANT KANGAR
. 🥰ALL AREA UPON REQ!🎉
.
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyalorsetar #trufitzjitra #trudollykl #fazura #surerichteam #trufitzarau #trufitzunimap #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkedah #cantforgetme #trufitzalorsetar #trufitzperlis #trudollyperlis #trudollyjitra #trufitzpenang #trufitzkangar #trufitzchanglun

JOM KURUS CANTIK PUTIH DALAM MASA 7 HARI BERSAMA TRUFITZ TRUDOLLY!!!
.
💓NAK KURUS CANTIK PUTIH GEBU KETAT? 
Cepat order set bawah ni❤️
.
💓💓READY STOCK💓💓
.
.
✅TRUDOLLY
✅TRUFITZ
✅VDOLLY
✅BEAUTY BOOSTER
✅DETOX PRO
✅TRUDOLLY SCENT
.
.
💯TRUSTED SELLER
👍FAST REPLY 👍FAST SERVICE
❤️POS SELURUH MALAYSIA‼️
.
.
Click link di bio atau whatsapp HUZFA - 0149426994 for fast reply🔥🔥
.
✅COD AREA KEDAH :
🚗ALOR SETAR
🚗AMAN CENTRAL
🚗ANAK BUKIT
🚗JITRA
🚗BANDAR DARULAMAN
🚗KUALA KEDAH
🚗CHANGLUN
🚗UUM
🚗MERGONG
🚗POKOK SENA
🚗SUNGAI KOROK 🚗TANAH MERAH
🚗KUBANG PASU
🚗AIRPORT ALORSETAR
🚗TAMAN JUBLI EMAS
.
✅COD AREA PERLIS 🎊🎊
.
🚗ARAU
🚗KANGAR
🚗PAUH
🚗UNIMAP
🚗JEJAWI
🚗CMART ARAU
🚗GIANT KANGAR
. 🥰ALL AREA UPON REQ!🎉
.
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyalorsetar #trufitzjitra  #trudollykl #fazura  #surerichteam #trufitzarau #trufitzunimap #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkedah #cantforgetme #trufitzalorsetar #trufitzperlis #trudollyperlis #trudollyjitra #trufitzpenang #trufitzkangar #trufitzchanglun
3 0 21 hours ago

#TRUFITZ 7 DAYS CHALLENGE

Berani sahut? Awak pasti akan mengalami *perubahan ini jika jalani dengan serius.* 1. Berat turun sekurangnye 2kg dalam 7 hari. Ade yang sampai 5kg.

2. Ukur lilit berkurang, boleh pakai jeans favorite yang dirindui.

3. Lebih bertenaga dan tak cepat penat.

4. Emosi very stable dan muka pun runcing! .
.

Tetapi... *RAMAI YANG GAGAL* kerana

1. Tidak konsisten amalkan Trufitz.
2. Stress ketika amalkan Trufitz.
3. Tidak yakin dan amalkan sambil lewa.
4. Makan tak ingat dunia.
5. Train diri untuk dengar kata body kita bukan kepala. Lapar atau saja nak makan? Jangan makan kerana bosan. Makan kerana ada rasa lapar. .
. *Dengan TRUFITZ, tolong buat benda2 nie..* 1. Pagi, please breakfast macam biasa. Jangan skip.
2. LUNCH ambil nasi tapi JANGAN portion BESAR.
3. Makan malam latest by 630pm bak kata Fazura and strictly NO HEAVY RICE!
4. Jangan tahan makan, boleh makan banyak kali tapi sikit sikit dan makan makanan yang sihat. Elakkan yang berminyak dan bersantan. Minum air banyak. Dicadangkan bukan air mineral sentiasa tetapi air masak, atau air minuman itu lebih bagus diserap badan.
5. Makan TruFitz jangan malas! Harus bergerak juga berjalan, buat kerja rumah, kerja di office ke dan yang paling baik sekali bersenam atau aktiviti yang boleh peluhkan badan. Kesan lebih cepat dan badan lebih sihat. *6. NO sugar INTAKE after 7.00 PM* .
.

PERINGATAN!! Nak berubah dan mulakan sesuatu yang baru perlu pengorbanan. So, mulakan challenge ni secepatnye.. Tak kesah berapa umur kita.. Okay? *Trufitz Challenge ni sekarang.* .
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyalorsetar #trufitzjitra #trudollykl #fazura #surerichteam #trufitzarau #trufitzunimap #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkedah #cantforgetme #trufitzalorsetar #trufitzperlis #trudollyperlis #trudollyjitra #trufitzpenang #trufitzkangar #trufitzchanglun

#TRUFITZ 7 DAYS CHALLENGE

Berani sahut? Awak pasti akan mengalami *perubahan ini jika jalani dengan serius.* 1. Berat turun sekurangnye 2kg dalam 7 hari. Ade yang sampai 5kg.

2. Ukur lilit berkurang, boleh pakai jeans favorite yang dirindui.

3. Lebih bertenaga dan tak cepat penat.

4. Emosi very stable dan muka pun runcing! .
.

Tetapi... *RAMAI YANG GAGAL* kerana

1. Tidak konsisten amalkan Trufitz.
2. Stress ketika amalkan Trufitz.
3. Tidak yakin dan amalkan sambil lewa.
4. Makan tak ingat dunia.
5. Train diri untuk dengar kata body kita bukan kepala. Lapar atau saja nak makan? Jangan makan kerana bosan. Makan kerana ada rasa lapar. .
. *Dengan TRUFITZ, tolong buat benda2 nie..* 1. Pagi, please breakfast macam biasa. Jangan skip. 
2. LUNCH ambil nasi tapi JANGAN portion BESAR. 
3. Makan malam latest by 630pm bak kata Fazura and strictly NO HEAVY RICE! 
4. Jangan tahan makan, boleh makan banyak kali tapi sikit sikit dan makan makanan yang sihat. Elakkan yang berminyak dan bersantan. Minum air banyak. Dicadangkan bukan air mineral sentiasa tetapi air masak, atau air minuman itu lebih bagus diserap badan. 
5. Makan TruFitz jangan malas! Harus bergerak juga berjalan, buat kerja rumah, kerja di office ke dan yang paling baik sekali bersenam atau aktiviti yang boleh peluhkan badan. Kesan lebih cepat dan badan lebih sihat. *6. NO sugar INTAKE after 7.00 PM* .
.

PERINGATAN!! Nak berubah dan mulakan sesuatu yang baru perlu pengorbanan. So, mulakan challenge ni secepatnye.. Tak kesah berapa umur kita.. Okay? *Trufitz Challenge ni sekarang.* .
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyalorsetar #trufitzjitra  #trudollykl #fazura  #surerichteam #trufitzarau #trufitzunimap #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkedah #cantforgetme #trufitzalorsetar #trufitzperlis #trudollyperlis #trudollyjitra #trufitzpenang #trufitzkangar #trufitzchanglun
1 0 21 hours ago

Bestttt kan? Mcam2 Benefit! No 9 Paling Best!!! HELP TO LOOSE WEIGHT 💃🔥
.
.
.
.
.
.
.
☑️READY STOCK ☑️COD ANYTIME! POSTAGE SETIAP HARI!
.
.
.
. .
📲WHATSAPP +60126281756
📲WHATSAPP +60126281756
📲WHATSAPP +60126281756
.
.
. .
‼️AGEN WANTED SELURUH MALAYSIA SINGAPORE BRUNEI ‼️
.
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah # #zahirAH #zahirahmacwilson #resepilauk

Bestttt kan? Mcam2  Benefit! No 9 Paling Best!!! HELP TO LOOSE WEIGHT 💃🔥
.
.
.
.
.
.
.
☑️READY STOCK ☑️COD ANYTIME! POSTAGE SETIAP HARI!
.
.
.
. .
📲WHATSAPP +60126281756
📲WHATSAPP +60126281756
📲WHATSAPP +60126281756
.
.
. .
‼️AGEN WANTED SELURUH MALAYSIA SINGAPORE BRUNEI ‼️
.
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah ##zahirAH #zahirahmacwilson  #resepilauk
6 0 22 hours ago

Fav Snack Sayeeeee 😋 Tahu Tak Mcam2 Benefit? Jom Tgok Next Post 🍉
.
.
.
.
.
.
☑️READY STOCK ☑️COD ANYTIME! POSTAGE SETIAP HARI!
.
.
.
. .
📲WHATSAPP +60126281756
📲WHATSAPP +60126281756
📲WHATSAPP +60126281756
.
.
. .
‼️AGEN WANTED SELURUH MALAYSIA SINGAPORE BRUNEI ‼️
.
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah # #zahirAH #zahirahmacwilson #resepilauk

Fav Snack Sayeeeee 😋 Tahu Tak Mcam2 Benefit? Jom Tgok Next Post 🍉
.
.
.
.
.
.
☑️READY STOCK ☑️COD ANYTIME! POSTAGE SETIAP HARI!
.
.
.
. .
📲WHATSAPP +60126281756
📲WHATSAPP +60126281756
📲WHATSAPP +60126281756
.
.
. .
‼️AGEN WANTED SELURUH MALAYSIA SINGAPORE BRUNEI ‼️
.
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah ##zahirAH #zahirahmacwilson  #resepilauk
11 2 22 hours ago

FEEDBACK FEEDBACK‼️📢📢📢
.
ALHAMDULILLAH HANYA DENGAN 7 SACHETS F BEAUSHOT KULIT MAKIN GLOWING, BERSIH DAN CERAH, SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM‼️
.
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam, mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet F Beaushot sekali sehari
.
❗ORDER NOW❗

PRICE 1 Box (7 Sachet)
RM69(SM)/Postage RM8
RM75(SS)/Postage RM10
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6019-2007329
📲 +6019-2007329
📲 +6019-2007329
.
or click link on bio to order 😘
.
ORDER NOWWWWW‼️
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah # #zahirAH #zahirahmacwilson #resepi

FEEDBACK FEEDBACK‼️📢📢📢
.
ALHAMDULILLAH HANYA DENGAN 7 SACHETS F BEAUSHOT KULIT MAKIN GLOWING, BERSIH DAN CERAH, SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM‼️
. 
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam, mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet F Beaushot sekali sehari
.
❗ORDER NOW❗

PRICE 1 Box (7 Sachet) 
RM69(SM)/Postage RM8
RM75(SS)/Postage RM10
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6019-2007329
📲 +6019-2007329
📲 +6019-2007329
.
or click link on bio to order 😘
. 
ORDER NOWWWWW‼️
. 
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah ##zahirAH #zahirahmacwilson #resepi
6 0 23 hours ago

1 sachet F BeauShot pun dah boleh nampak kesan tau 😍
.
F BEAUSHOT adalah minuman berasaskan tomato yg berfungsi sebagai agen pencerahan dan kesannya dapat dilihat dalam masa 7 hari!
.
3 BAHAN UTAMA F BEAUSHOT
.
✨Tomato 👉 Membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam
.
✨L-Cysteine 👉 Melambatkan proses penuaan semulajadi dan membantu sintesis glutation yg sangat anti-oksidatif dan boleh membantu mencerahkan kulit
.
✨Schisandra 👉 Mengandungi ciri-ciri antioksidan yg kuat yg berfungsi untuk meremajakan kulit (awet muda)
.
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam, mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Golongan yg boleh mengamalkan F BeauShot ☑️Lelaki dan wanita berumur 12 tahun dan keatas
☑️Pesakit diabetic (jarakkan 4 jam dgn ubat)
☑️Pesakit kronik perlu mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu
☑️Ibu yg menyusukan bayi selepas 6 bulan
❎Ibu mengandung tidak digalakkan

Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet F Beaushot sekali sehari
.
❗ORDER NOW❗

PRICE 1 Box (7 Sachet)
RM69(SM)/Postage RM8
RM75(SS)/Postage RM10
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6019-2007329
📲 +6019-2007329
📲 +6019-2007329
.
or click link on bio to order 😘
.
ORDER NOWWWWW‼️
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah # #zahirAH #zahirahmacwilson #resepi

1 sachet F BeauShot pun dah boleh nampak kesan tau 😍
.
F BEAUSHOT adalah minuman berasaskan tomato yg berfungsi sebagai agen pencerahan dan kesannya dapat dilihat dalam masa 7 hari!
.
3 BAHAN UTAMA F BEAUSHOT
.
✨Tomato 👉 Membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam
.
✨L-Cysteine 👉 Melambatkan proses penuaan semulajadi dan membantu sintesis glutation yg sangat anti-oksidatif dan boleh membantu mencerahkan kulit
.
✨Schisandra 👉 Mengandungi ciri-ciri antioksidan yg kuat yg berfungsi untuk meremajakan kulit (awet muda)
.
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam, mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Golongan yg boleh mengamalkan F BeauShot ☑️Lelaki dan wanita berumur 12 tahun dan keatas
☑️Pesakit diabetic (jarakkan 4 jam dgn ubat)
☑️Pesakit kronik perlu mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu
☑️Ibu yg menyusukan bayi selepas 6 bulan
❎Ibu mengandung tidak digalakkan

Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet F Beaushot sekali sehari
.
❗ORDER NOW❗

PRICE 1 Box (7 Sachet) 
RM69(SM)/Postage RM8
RM75(SS)/Postage RM10
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6019-2007329
📲 +6019-2007329
📲 +6019-2007329
.
or click link on bio to order 😘
. 
ORDER NOWWWWW‼️
. 
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah ##zahirAH #zahirahmacwilson #resepi
8 0 23 hours ago

FEEDBACK FEEDBACK‼️📢📢📢
.
ALHAMDULILLAH HANYA DENGAN F BEAUSHOT KULIT MAKIN BERSERI SERI, PIPI KEMERAH MERAHAN, YES IN LOVE WITH F BEAUSHOT‼️😍
.
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam, mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet F Beaushot sekali sehari
.
❗ORDER NOW❗

PRICE 1 Box (7 Sachet)
RM69(SM)/Postage RM8
RM75(SS)/Postage RM10
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6019-2007329
📲 +6019-2007329
📲 +6019-2007329
.
or click link on bio to order 😘
.
ORDER NOWWWWW‼️
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah # #zahirAH #zahirahmacwilson #resepi

FEEDBACK FEEDBACK‼️📢📢📢
.
ALHAMDULILLAH HANYA DENGAN F BEAUSHOT KULIT MAKIN BERSERI SERI, PIPI KEMERAH MERAHAN, YES IN LOVE WITH F BEAUSHOT‼️😍
. 
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam, mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet F Beaushot sekali sehari
.
❗ORDER NOW❗

PRICE 1 Box (7 Sachet) 
RM69(SM)/Postage RM8
RM75(SS)/Postage RM10
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6019-2007329
📲 +6019-2007329
📲 +6019-2007329
.
or click link on bio to order 😘
. 
ORDER NOWWWWW‼️
. 
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah ##zahirAH #zahirahmacwilson #resepi
7 0 23 hours ago

Antara customer yang sudi san sempat bagi photo kenangan buat kami. Tq11x
.
It's a nail, it's a hammer...It's a totally awesome my dearie customer!. 💜💜💜
.
Thank you, sudi berurusniaga dengan kami.. .
.
Untuk pertanyaan dan tempahan lanjut sila hubungi 012-3800028 (Kak Ma)
.
#fattzura_biz.klangvalley
#trudollybyfazura
#vdollybyfazura
#trufitzbyfazura
#trushapebyfazura
#truwhitebyfazura
#fbeaushotbyfazura
#expressdelivery
#kamitakselaluadatapikamimaintain
#lotsoflove
#lovewarriors
#positivevibes
#codklangvalley
#codavailable

Antara customer yang sudi san sempat bagi photo kenangan buat kami. Tq11x
.
It's a nail, it's a hammer...It's a totally awesome my dearie customer!. 💜💜💜
.
Thank you, sudi berurusniaga dengan kami.. .
.
Untuk pertanyaan dan tempahan lanjut sila hubungi 012-3800028 (Kak Ma)
.
#fattzura_biz.klangvalley
#trudollybyfazura
#vdollybyfazura
#trufitzbyfazura
#trushapebyfazura
#truwhitebyfazura
#fbeaushotbyfazura
#expressdelivery
#kamitakselaluadatapikamimaintain
#lotsoflove
#lovewarriors
#positivevibes
#codklangvalley
#codavailable
4 0 12 November, 2019

FEEDBACK CUSTOMER 🔥 ALHAMDULLILAH
SELEPAS PENGAMBILAN F BEAUSHOT 💞
.
.
💥PROMO FREE WATER BOTTLE TRUDOLLY LIMITED EDITION 💥 PEMBELIAN MANA2 PRODUK TRUFITZ DAN FBEAUSHOT🍅🍓
.
.
SUPER MURAH ! SUPER JIMAT !🔥🔥🔥
.
.
DAH RAMAI YG GRABBBBB!! PRICE JIMAT PLAK TU!! Apa lagi Darlings.. Jom Stock Up Sekarang!!
.
.
. 📮POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!! (except Public Holiday) .
SABAH DAN SARAWAK PON BOLE POS 😉
.
.
🚗FAST COD:Shah Alam/Subang/Usj/Kelana Jaya/Sunway/Putraheight/Alam Impian/Bukit Raja/Puchong/Damansara/Petaling Jaya/ Bangsar/Klang/Setia Alam/Kepong/Manjalara/Sg Buloh/Rawang/Kajang
.
.
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
.
.
#trudollyhq #trudollybyfazura #trudollyklangvalley #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #resepi #fbeaushot #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #suresuccessteam

FEEDBACK CUSTOMER 🔥 ALHAMDULLILAH
SELEPAS PENGAMBILAN F BEAUSHOT 💞
.
.
💥PROMO FREE WATER BOTTLE TRUDOLLY LIMITED EDITION 💥 PEMBELIAN MANA2 PRODUK TRUFITZ DAN FBEAUSHOT🍅🍓
.
.
SUPER MURAH ! SUPER JIMAT !🔥🔥🔥
.
. 
DAH RAMAI YG GRABBBBB!! PRICE JIMAT PLAK TU!! Apa lagi Darlings.. Jom Stock Up Sekarang!!
.
.
. 📮POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!! (except Public Holiday) .
SABAH DAN SARAWAK PON BOLE POS 😉
.
.
🚗FAST COD:Shah Alam/Subang/Usj/Kelana Jaya/Sunway/Putraheight/Alam Impian/Bukit Raja/Puchong/Damansara/Petaling Jaya/ Bangsar/Klang/Setia Alam/Kepong/Manjalara/Sg Buloh/Rawang/Kajang
.
.
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
.
.
#trudollyhq #trudollybyfazura #trudollyklangvalley #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #resepi #fbeaushot #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #suresuccessteam
8 0 11 November, 2019

F BEAUSHOT 🍅 adalah minuman berasaskan tomato yang berfungsi sebagai agen pencerahan dan kesannya dapat dilihat dalam masa 7 hari!
.
.
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam -mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅memudarkan parut muka dan badan
🍅mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅merawat masalah kulit kusam
.
.
Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F beaushot sekali sehari
.
.
PRICE 1 Box (7 Sachet)
RM 69 SM
RM 75 SS
.
.
✨For Order or Enquiry bleh Click Link @ Profile Bio 📲WHATSAPP +60182157034
.
. ‼️AGENT WANTED SELURUH MALAYSIA SINGAPORE BRUNEI ‼️
.
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyklangvalley #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzklangvalley #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah # #zahirAH #zahirahmacwilson #resepi

F BEAUSHOT 🍅 adalah minuman berasaskan tomato yang berfungsi sebagai agen pencerahan dan kesannya dapat dilihat dalam masa 7 hari!
.
.
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam -mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅memudarkan parut muka dan badan
🍅mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅merawat masalah kulit kusam
.
.
Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F beaushot sekali sehari
.
.
PRICE  1 Box (7 Sachet) 
RM 69 SM
RM 75 SS
.
.
✨For Order or Enquiry bleh Click Link @ Profile Bio 📲WHATSAPP +60182157034
.
. ‼️AGENT WANTED SELURUH MALAYSIA SINGAPORE BRUNEI ‼️
.
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyklangvalley #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzklangvalley #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah ##zahirAH #zahirahmacwilson  #resepi
12 0 11 November, 2019

FEEDBACK CUSTOMER 🔥 ALHAMDULLILAH
SELEPAS PENGAMBILAN F BEAUSHOT 💞
.
.
💥PROMO FREE WATER BOTTLE TRUDOLLY LIMITED EDITION 💥 PEMBELIAN MANA2 PRODUK TRUFITZ DAN FBEAUSHOT🍅🍓
.
.
SUPER MURAH ! SUPER JIMAT !🔥
.
.
DAH RAMAI YG GRABBBBB!! PRICE JIMAT PLAK TU!! Apa lagi Darlings.. Jom Stock Up Sekarang!!
.
.
. 📮POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!! (except Public Holiday) .
SABAH DAN SARAWAK PON BOLE POS 😉
.
.
🚗FAST COD:Shah Alam/Subang/Usj/Kelana Jaya/Sunway/Putraheight/Alam Impian/Bukit Raja/Puchong/Damansara/Petaling Jaya/ Bangsar/Klang/Setia Alam/Kepong/Manjalara/Sg Buloh/Rawang/Kajang
.
.
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
.
.
#trudollyhq #trudollybyfazura #trudollyklangvalley #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #resepi #fbeaushot #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #suresuccessteam

FEEDBACK CUSTOMER 🔥 ALHAMDULLILAH
SELEPAS PENGAMBILAN F BEAUSHOT 💞
.
.
💥PROMO FREE WATER BOTTLE TRUDOLLY LIMITED EDITION 💥 PEMBELIAN MANA2 PRODUK TRUFITZ DAN FBEAUSHOT🍅🍓
.
.
SUPER MURAH ! SUPER JIMAT !🔥
.
. 
DAH RAMAI YG GRABBBBB!! PRICE JIMAT PLAK TU!! Apa lagi Darlings.. Jom Stock Up Sekarang!!
.
.
. 📮POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!! (except Public Holiday) .
SABAH DAN SARAWAK PON BOLE POS 😉
.
.
🚗FAST COD:Shah Alam/Subang/Usj/Kelana Jaya/Sunway/Putraheight/Alam Impian/Bukit Raja/Puchong/Damansara/Petaling Jaya/ Bangsar/Klang/Setia Alam/Kepong/Manjalara/Sg Buloh/Rawang/Kajang
.
.
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
📲WHATSAPP +60182157034
.
.
#trudollyhq #trudollybyfazura #trudollyklangvalley #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #resepi #fbeaushot #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #suresuccessteam
10 0 11 November, 2019

Assalamualaikum/Hi .

TRUFITZ BY FAZURA .

GET FIT IN 7 DAYS! - 7 sachets TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yang amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh dilihat dalam masa 7 hari. .

Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yang betul .

5 Bahan Utama TruFitz : .

GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat .

L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung .

RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat .

BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan . HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makan .

Kesan Positif TruFitz :
✔ Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
✔ Membantu menurunkan berat badan
✔ Mengawal selera makan
✔ Melawaskan sistem pencernaan
✔ Meningkatkan kadar metabolism .

Cara Pengambilan : Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise . .

#trudollybyfazura #trudollymurah #trudolly #trudollyhq #trudollyteamsophie #trudollyfeedback #trudollykl #trudollydamansara #trufitz #trufitzbyfazura #trudollybeautybooster #trudollyvdolly #trudollydetoxpro #trudollytrufitz #trudollyselangor #trudollybeauty #trudollytestimonies #vdollybyfazura #missfazura #fazura #trudollysetapak #trudollyampang #trudollyklcc #trudollywangsamaju #trudollykualalumpur #trudollymalaysia #beautybooster #trudollydamansara #trudollymurahoriginal #trudollyoriginal #trufitzfeedback

Assalamualaikum/Hi .

TRUFITZ BY FAZURA .

GET FIT IN 7 DAYS! - 7 sachets TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yang amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh dilihat dalam masa 7 hari. .

Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yang betul .

5 Bahan Utama TruFitz : .

GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat .

L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung .

RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat .

BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan . HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makan .

Kesan Positif TruFitz :
✔ Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
✔ Membantu menurunkan berat badan
✔ Mengawal selera makan
✔ Melawaskan sistem pencernaan
✔ Meningkatkan kadar metabolism .

Cara Pengambilan : Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise . .

#trudollybyfazura#trudollymurah#trudolly#trudollyhq#trudollyteamsophie#trudollyfeedback#trudollykl#trudollydamansara#trufitz#trufitzbyfazura#trudollybeautybooster#trudollyvdolly#trudollydetoxpro#trudollytrufitz#trudollyselangor#trudollybeauty#trudollytestimonies#vdollybyfazura#missfazura#fazura#trudollysetapak#trudollyampang#trudollyklcc#trudollywangsamaju#trudollykualalumpur#trudollymalaysia#beautybooster#trudollydamansara#trudollymurahoriginal#trudollyoriginal#trufitzfeedback
2 0 11 November, 2019

FEEDBACK FEEDBACK‼️📢📢📢
.
ALHAMDULILLAH HANYA DENGAN 7 SACHETS F BEAUSHOT KULIT MAKIN GLOWING, BERSIH DAN CERAH, SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM‼️
.
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam, mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet F Beaushot sekali sehari
.
❗ORDER NOW❗

PRICE 1 Box (7 Sachet)
RM69(SM)/Postage RM8
RM75(SS)/Postage RM10
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
.
or click link on bio to order 😘
.
ORDER NOWWWWW‼️
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah # #zahirAH #zahirahmacwilson #resepi

FEEDBACK FEEDBACK‼️📢📢📢
.
ALHAMDULILLAH HANYA DENGAN 7 SACHETS F BEAUSHOT KULIT MAKIN GLOWING, BERSIH DAN CERAH, SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM‼️
. 
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam, mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet F Beaushot sekali sehari
.
❗ORDER NOW❗

PRICE 1 Box (7 Sachet) 
RM69(SM)/Postage RM8
RM75(SS)/Postage RM10
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
.
or click link on bio to order 😘
. 
ORDER NOWWWWW‼️
. 
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah ##zahirAH #zahirahmacwilson #resepi
13 0 11 November, 2019

FEEDBACK FEEDBACK‼️📢📢📢😍😍😍
.
ALHAMDULILLAH HANYA DENGAN 3 BOXES F BEAUSHOT KULIT MAKIN CERAH, MAKIN GLOWING, SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM‼️
.
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam, mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet F Beaushot sekali sehari
.
❗ORDER NOW❗

PRICE 1 Box (7 Sachet)
RM69(SM)/Postage RM8
RM75(SS)/Postage RM10
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
.
or click link on bio to order 😘
.
ORDER NOWWWWW‼️
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah # #zahirAH #zahirahmacwilson #resepi #teamAFCIRCLE01091

FEEDBACK FEEDBACK‼️📢📢📢😍😍😍
.
ALHAMDULILLAH HANYA DENGAN 3 BOXES F BEAUSHOT KULIT MAKIN CERAH, MAKIN GLOWING, SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM‼️
. 
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam, mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet F Beaushot sekali sehari
.
❗ORDER NOW❗

PRICE 1 Box (7 Sachet) 
RM69(SM)/Postage RM8
RM75(SS)/Postage RM10
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
.
or click link on bio to order 😘
. 
ORDER NOWWWWW‼️
. 
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah ##zahirAH #zahirahmacwilson #resepi #teamAFCIRCLE01091
154 50 11 November, 2019

FEEDBACK FEEDBACK‼️📢📢📢
.
ALHAMDULILLAH HANYA DENGAN F BEAUSHOT KULIT MAKIN BERSERI SERI, PIPI KEMERAH MERAHAN, YES IN LOVE WITH F BEAUSHOT‼️😍
.
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam, mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet F Beaushot sekali sehari
.
❗ORDER NOW❗

PRICE 1 Box (7 Sachet)
RM69(SM)/Postage RM8
RM75(SS)/Postage RM10
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
.
or click link on bio to order 😘
.
ORDER NOWWWWW‼️
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah # #zahirAH #zahirahmacwilson #resepi

FEEDBACK FEEDBACK‼️📢📢📢
.
ALHAMDULILLAH HANYA DENGAN F BEAUSHOT KULIT MAKIN BERSERI SERI, PIPI KEMERAH MERAHAN, YES IN LOVE WITH F BEAUSHOT‼️😍
. 
KELEBIHAN F BEAUSHOT
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam, mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet F Beaushot sekali sehari
.
❗ORDER NOW❗

PRICE 1 Box (7 Sachet) 
RM69(SM)/Postage RM8
RM75(SS)/Postage RM10
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
.
or click link on bio to order 😘
. 
ORDER NOWWWWW‼️
. 
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah ##zahirAH #zahirahmacwilson #resepi
8 0 11 November, 2019

Top #trufitzbyfazura posts

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi
1,838 6 5 November, 2019

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi
2,489 8 26 October, 2019

Sweetnya pasangan 2 sejoli ni! Missfazura 24 jam cantik😍 Korang wajib cuba VDOLLY TRUDOLLY utk rahsia kecantikan dalaman luaran mcm fazura💋aww fattah nak berkepit je dgn isteri kesayangan dia tau,selalu buat surprise😁❤️semoga pasangan ni kekal sampai bila2..keep loving @missfazura @fattahaminz 💋💋
.
. .
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #syahreino #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #maluapabossku #trufitzbangi

Sweetnya pasangan 2 sejoli ni! Missfazura 24 jam cantik😍 Korang wajib cuba VDOLLY TRUDOLLY utk rahsia kecantikan dalaman luaran mcm fazura💋aww fattah nak berkepit je dgn isteri kesayangan dia tau,selalu buat surprise😁❤️semoga pasangan ni kekal sampai bila2..keep loving @missfazura @fattahaminz 💋💋
.
. .
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #syahreino #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #maluapabossku #trufitzbangi
5,404 38 9 May, 2019

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi
2,861 16 6 October, 2019

Cannot move on tgk video couple ni haha selalu tersenyum sorang2! Comelll😍 sama cantik sama padan! Semoga kekal sampai bila2 both of you ❤️❤️❤️
.
Jom sis semua nak lawa cantik mcm fazura?! Consume trudolly pasti glowing setiap hari tau😍
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #maluapabossku #trufitzbangi

Cannot move on tgk video couple ni haha selalu tersenyum sorang2! Comelll😍 sama cantik sama padan! Semoga kekal sampai bila2 both of you ❤️❤️❤️
.
Jom sis semua nak lawa cantik mcm fazura?! Consume trudolly pasti glowing setiap hari tau😍
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #maluapabossku #trufitzbangi
4,896 38 14 April, 2019

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi
2,595 8 9 October, 2019
Sweet couple husband and wife❤️Haha comellll fazura kena surprise😍Love both of them! Semoga kekal smp bila2🥰
.
Jom consume Vdolly utk kekal cantik dalam dan luar mcm fazura😍pasti suami syg 24 jam🤗
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #restu #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #maluapabossku #trufitzbangi .
3,011 11 18 June, 2019
Sweet couple husband and wife❤️Haha comellll fazura 😍Love both of them! Semoga kekal smp bila2🥰
.
Jom consume Vdolly utk kekal cantik dalam dan luar mcm fazura😍pasti suami syg 24 jam🤗
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #restu #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi .
3,268 57 19 August, 2019