#trustedsellermalaysia Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #trustedsellermalaysia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
1.9
Average comment
0
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@bakira_kuantan Profile picture

@bakira_kuantan

BUKAN MISS WORLD JE WAJIB CANTIK, WANGI,SEKSI TAUU...
.
.
Miss V kita pun kena cantik, kena wangi,mantap dan sihat biar selalu terlihat seksi di mata suami.

BAKIRA SERUM bukan untuk yang gatal-gatal, ada masalah keputihan, Miss V berbau je ye...
.
.
BAKIRA SERUM ini 100% beri kesan DARA SEMULA.
.
.
Meh wasap kita bisik bisik pasal serum hot ni.Click link wasap di bio @bakira_kuantan
.
.
@bakiramalaysiahq
@bakira_malaysia
@rumahjamumalaysia

#igkelantan
#kotabharu
#terengganu
#kualaterengganu
#pahang
#kuantan
#kemaman
#dungun
#serumviral
#ubatkuat
#serum
#serumpemutih
#serumvitaminc
#tudungmurah
#telekung
#telekungmalaysia
#telekungumrah
#pinktober
#bazar
#bazarpaknil
#bazarkarat
#bajumurahmalaysia
#instashopmalaysia
#vscomalaysia
#igmalaysia
#supplementmalaysia
#dietsihat
#muakelantan
#sayajualmurah
#trustedsellermalaysia

BUKAN MISS WORLD JE WAJIB CANTIK, WANGI,SEKSI TAUU...
.
.
Miss V kita pun kena cantik, kena wangi,mantap dan sihat biar selalu terlihat seksi di mata suami.

BAKIRA SERUM  bukan untuk yang gatal-gatal, ada masalah keputihan, Miss V berbau je ye...
.
.
BAKIRA SERUM ini 100% beri kesan DARA SEMULA.
.
.
Meh wasap kita bisik bisik pasal serum hot ni.Click link wasap di bio @bakira_kuantan
.
.
@bakiramalaysiahq
@bakira_malaysia
@rumahjamumalaysia

#igkelantan
#kotabharu
#terengganu
#kualaterengganu
#pahang
#kuantan
#kemaman
#dungun
#serumviral
#ubatkuat
#serum
#serumpemutih
#serumvitaminc
#tudungmurah
#telekung
#telekungmalaysia
#telekungumrah
#pinktober
#bazar
#bazarpaknil
#bazarkarat
#bajumurahmalaysia
#instashopmalaysia
#vscomalaysia
#igmalaysia
#supplementmalaysia
#dietsihat
#muakelantan
#sayajualmurah
#trustedsellermalaysia
0 0 16 minutes ago
@bakira_kuantan Profile picture

@bakira_kuantan

“Miss V Becak dan Kurang GRIP?” Isteri-isteri kat luar sana yang ada masalah rahim kembang, miss v longgar dan berair. Kurang "grip" bila bersama suami memang wajib guna produk hebat dan berhantu BAKIRA SERUM ni

BAKIRA SERUM membantu otot-otot dalaman miss v menjadi semakin kencang dan anjal. Segala lendiran dan keputihan juga boleh hilang tau! Hasilnya boleh memberikan kenikmatan hubungan intim suami isteri.Yang bestnya terlajak wangi lekat kat kulit jari payah hilang baunyer.Tak nak ke miss v anda terlajak wangi?
.
.

@bakiramalaysiahq
@bakira_malaysia
@rumahjamumalaysia

#igkelantan
#kotabharu
#terengganu
#kualaterengganu
#pahang
#kuantan
#kemaman
#dungun
#serumviral
#ubatkuat
#serum
#serumpemutih
#serumvitaminc
#tudungmurah
#telekung
#telekungmalaysia
#telekungumrah
#pinktober
#bazar
#bazarpaknil
#bazarkarat
#bajumurahmalaysia
#instashopmalaysia
#vscomalaysia
#igmalaysia
#supplementmalaysia
#dietsihat
#muakelantan
#sayajualmurah
#trustedsellermalaysia

“Miss V Becak dan Kurang GRIP?” Isteri-isteri kat luar sana yang ada masalah rahim kembang, miss v longgar dan berair. Kurang "grip" bila bersama suami memang wajib guna produk hebat dan berhantu BAKIRA SERUM ni

BAKIRA SERUM  membantu otot-otot dalaman miss v menjadi semakin kencang dan anjal. Segala lendiran dan keputihan juga boleh hilang tau! Hasilnya boleh memberikan kenikmatan hubungan intim suami isteri.Yang bestnya terlajak wangi lekat kat kulit jari payah hilang baunyer.Tak nak ke miss v anda terlajak wangi?
.
.

@bakiramalaysiahq
@bakira_malaysia
@rumahjamumalaysia

#igkelantan
#kotabharu
#terengganu
#kualaterengganu
#pahang
#kuantan
#kemaman
#dungun
#serumviral
#ubatkuat
#serum
#serumpemutih
#serumvitaminc
#tudungmurah
#telekung
#telekungmalaysia
#telekungumrah
#pinktober
#bazar
#bazarpaknil
#bazarkarat
#bajumurahmalaysia
#instashopmalaysia
#vscomalaysia
#igmalaysia
#supplementmalaysia
#dietsihat
#muakelantan
#sayajualmurah
#trustedsellermalaysia
0 0 25 minutes ago
@emaskorea_bangkok Profile picture

@emaskorea_bangkok

.l
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 2cm
Panjang 19cm, 20cm, 20.5cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 130
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#emaskorea #emaskoreamurah #emasbangkok #emasbangkokmurah #emaskorea24k #emaskoreaviral #emaskoreacop916 #emasbudget #emasmurah #kedaionline #instashopmalaysia #barangkemasmurah #trustedsellermalaysia #shoppingonline #ajimaura #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarinstagram #terapiinstagram #gelangmurah #gelangkanak2 #subang #gelangdewasa #cincin #setdewasa #setkanak2

.l
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 2cm
Panjang 19cm, 20cm, 20.5cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 130
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#emaskorea #emaskoreamurah #emasbangkok #emasbangkokmurah #emaskorea24k #emaskoreaviral #emaskoreacop916 #emasbudget #emasmurah #kedaionline #instashopmalaysia #barangkemasmurah #trustedsellermalaysia #shoppingonline #ajimaura #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarinstagram #terapiinstagram #gelangmurah #gelangkanak2 #subang #gelangdewasa #cincin #setdewasa #setkanak2
0 0 31 minutes ago
@emaskorea_bangkok Profile picture

@emaskorea_bangkok

.l
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.6cm
Panjang 19cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 100
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#emaskorea #emaskoreamurah #emasbangkok #emasbangkokmurah #emaskorea24k #emaskoreaviral #emaskoreacop916 #emasbudget #emasmurah #kedaionline #instashopmalaysia #barangkemasmurah #trustedsellermalaysia #shoppingonline #ajimaura #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarinstagram #terapiinstagram #gelangmurah #gelangkanak2 #subang #gelangdewasa #cincin #setdewasa #setkanak2

.l
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.6cm
Panjang 19cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 100
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#emaskorea #emaskoreamurah #emasbangkok #emasbangkokmurah #emaskorea24k #emaskoreaviral #emaskoreacop916 #emasbudget #emasmurah #kedaionline #instashopmalaysia #barangkemasmurah #trustedsellermalaysia #shoppingonline #ajimaura #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarinstagram #terapiinstagram #gelangmurah #gelangkanak2 #subang #gelangdewasa #cincin #setdewasa #setkanak2
0 0 32 minutes ago
@emaskorea_bangkok Profile picture

@emaskorea_bangkok

.l
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.8cm
Panjang 17.5cm, 18.5cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 110
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#emaskorea #emaskoreamurah #emasbangkok #emasbangkokmurah #emaskorea24k #emaskoreaviral #emaskoreacop916 #emasbudget #emasmurah #kedaionline #instashopmalaysia #barangkemasmurah #trustedsellermalaysia #shoppingonline #ajimaura #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarinstagram #terapiinstagram #gelangmurah #gelangkanak2 #subang #gelangdewasa #cincin #setdewasa #setkanak2

.l
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.8cm
Panjang 17.5cm, 18.5cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 110
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#emaskorea #emaskoreamurah #emasbangkok #emasbangkokmurah #emaskorea24k #emaskoreaviral #emaskoreacop916 #emasbudget #emasmurah #kedaionline #instashopmalaysia #barangkemasmurah #trustedsellermalaysia #shoppingonline #ajimaura #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarinstagram #terapiinstagram #gelangmurah #gelangkanak2 #subang #gelangdewasa #cincin #setdewasa #setkanak2
0 0 33 minutes ago
@emaskorea_bangkok Profile picture

@emaskorea_bangkok

.l
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1cm
Panjang 17.5cm, 18cm, 19cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 90
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#emaskorea #emaskoreamurah #emasbangkok #emasbangkokmurah #emaskorea24k #emaskoreaviral #emaskoreacop916 #emasbudget #emasmurah #kedaionline #instashopmalaysia #barangkemasmurah #trustedsellermalaysia #shoppingonline #ajimaura #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarinstagram #terapiinstagram #gelangmurah #gelangkanak2 #subang #gelangdewasa #cincin #setdewasa #setkanak2

.l
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1cm
Panjang 17.5cm, 18cm, 19cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 90
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#emaskorea #emaskoreamurah #emasbangkok #emasbangkokmurah #emaskorea24k #emaskoreaviral #emaskoreacop916 #emasbudget #emasmurah #kedaionline #instashopmalaysia #barangkemasmurah #trustedsellermalaysia #shoppingonline #ajimaura #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarinstagram #terapiinstagram #gelangmurah #gelangkanak2 #subang #gelangdewasa #cincin #setdewasa #setkanak2
0 0 34 minutes ago
@emaskorea_bangkok Profile picture

@emaskorea_bangkok

.l
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 19.5cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 80
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#emaskorea #emaskoreamurah #emasbangkok #emasbangkokmurah #emaskorea24k #emaskoreaviral #emaskoreacop916 #emasbudget #emasmurah #kedaionline #instashopmalaysia #barangkemasmurah #trustedsellermalaysia #shoppingonline #ajimaura #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarinstagram #terapiinstagram #gelangmurah #gelangkanak2 #subang #gelangdewasa #cincin #setdewasa #setkanak2

.l
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 19.5cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 80
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#emaskorea #emaskoreamurah #emasbangkok #emasbangkokmurah #emaskorea24k #emaskoreaviral #emaskoreacop916 #emasbudget #emasmurah #kedaionline #instashopmalaysia #barangkemasmurah #trustedsellermalaysia #shoppingonline #ajimaura #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarinstagram #terapiinstagram #gelangmurah #gelangkanak2 #subang #gelangdewasa #cincin #setdewasa #setkanak2
0 0 34 minutes ago
@emaskorea_bangkok Profile picture

@emaskorea_bangkok

.l
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar tengah 2.5cm
Lebar tepi 1.7cm
Panjang 21cm, 21.5cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 130
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#emaskorea #emaskoreamurah #emasbangkok #emasbangkokmurah #emaskorea24k #emaskoreaviral #emaskoreacop916 #emasbudget #emasmurah #kedaionline #instashopmalaysia #barangkemasmurah #trustedsellermalaysia #shoppingonline #ajimaura #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarinstagram #terapiinstagram #gelangmurah #gelangkanak2 #subang #gelangdewasa #cincin #setdewasa #setkanak2

.l
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar tengah 2.5cm
Lebar tepi 1.7cm
Panjang 21cm, 21.5cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 130
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#emaskorea #emaskoreamurah #emasbangkok #emasbangkokmurah #emaskorea24k #emaskoreaviral #emaskoreacop916 #emasbudget #emasmurah #kedaionline #instashopmalaysia #barangkemasmurah #trustedsellermalaysia #shoppingonline #ajimaura #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarinstagram #terapiinstagram #gelangmurah #gelangkanak2 #subang #gelangdewasa #cincin #setdewasa #setkanak2
0 0 35 minutes ago
@jeansgegadis Profile picture

@jeansgegadis

PATCHES HIGHWAISTED SKINNY JEANS

#patchjeans
______________________________________

HARGA :
1 helai RM50
2 helai RM95
3 helai RM130

Semenanjung : termasuk postage
Sabah & Sarawak : Tambah RM5

______________________________________

MATERIAL : STRECHABLE JEANS

UKURAN PINGGANG :
S 23"-24"
M 25"-26"
L 27"-28"
XL 29"-30"

_______________________________________________

#sayajualskinnyjeans #plussizejeansmalaysia #sayajual #sayajualseluar #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #jeanslovers #jeansshoppingcentre
#fashion #jeans #style #love #ootd #jeansfashion #jeansmurah
#sayajualjeans #ootd #fashion #sayajual #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #beautiful
#ootd #review #fashion #lookbook #picsoftheday #ootdshare #vintage

PATCHES HIGHWAISTED SKINNY JEANS

#patchjeans
______________________________________

HARGA :
1 helai RM50
2 helai RM95
3 helai RM130

Semenanjung : termasuk postage
Sabah & Sarawak : Tambah RM5

______________________________________

MATERIAL : STRECHABLE JEANS

UKURAN PINGGANG :
S 23"-24"
M 25"-26"
L 27"-28"
XL 29"-30"

_______________________________________________

#sayajualskinnyjeans #plussizejeansmalaysia #sayajual #sayajualseluar #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #jeanslovers #jeansshoppingcentre
#fashion #jeans #style #love #ootd #jeansfashion #jeansmurah
#sayajualjeans #ootd #fashion #sayajual #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #beautiful
#ootd #review #fashion  #lookbook #picsoftheday #ootdshare #vintage
2 0 39 minutes ago
@bakira_kuantan Profile picture

@bakira_kuantan

LEBIHHHH KETAT❗
LEBIHHHH ANJAL❗
LEBIH WANGI❗
LEBIH MANTAP ❗❗❗
Kesan terbaik 💯👍
.
.
👉Nak kekal kan tenaga💪
👉Nak wangi😍
👉 Nak mengetatkan miss v 👉Nak atasi masalah gatal2 di miss v dan bau yang kurang enak🤧
👉 Nak mengatasi keputihan...
👉Nak haid teratur..
.
.
Hanya KONSISTEN dengan BAKIRA SERUM.
Pasti berpuas hati dan nak repeat lagi tau ...💕 Harga mampu milik💕
Selamat/halal/💯dari herba herba asli dan berkesan 100%
.
.

BAKIRA SERUM
RM159
WASAP 0199458943
.
.
@bakiramalaysiahq
@bakira_malaysia
@rumahjamumalaysia

#igkelantan
#kotabharu
#terengganu
#kualaterengganu
#pahang
#kuantan
#kemaman
#dungun
#serumviral
#ubatkuat
#serum
#serumpemutih
#serumvitaminc
#tudungmurah
#telekung
#telekungmalaysia
#telekungumrah
#pinktober
#bazar
#bazarpaknil
#bazarkarat
#bajumurahmalaysia
#instashopmalaysia
#vscomalaysia
#igmalaysia
#supplementmalaysia
#dietsihat
#muakelantan
#sayajualmurah
#trustedsellermalaysia

LEBIHHHH KETAT❗
LEBIHHHH ANJAL❗
LEBIH WANGI❗
LEBIH MANTAP ❗❗❗
Kesan terbaik 💯👍
.
.
👉Nak kekal kan tenaga💪
👉Nak wangi😍
👉 Nak mengetatkan miss v 👉Nak atasi masalah gatal2 di miss v dan bau yang kurang enak🤧
👉 Nak mengatasi keputihan...
👉Nak haid teratur..
.
.
Hanya KONSISTEN dengan BAKIRA SERUM.
Pasti berpuas hati dan nak repeat lagi tau ...💕 Harga mampu milik💕
Selamat/halal/💯dari herba herba asli dan berkesan 100%
.
.

BAKIRA SERUM
RM159
WASAP 0199458943
.
.
@bakiramalaysiahq
@bakira_malaysia
@rumahjamumalaysia

#igkelantan
#kotabharu
#terengganu
#kualaterengganu
#pahang
#kuantan
#kemaman
#dungun
#serumviral
#ubatkuat
#serum
#serumpemutih
#serumvitaminc
#tudungmurah
#telekung
#telekungmalaysia
#telekungumrah
#pinktober
#bazar
#bazarpaknil
#bazarkarat
#bajumurahmalaysia
#instashopmalaysia
#vscomalaysia
#igmalaysia
#supplementmalaysia
#dietsihat
#muakelantan
#sayajualmurah
#trustedsellermalaysia
0 0 46 minutes ago
@bakira_kuantan Profile picture

@bakira_kuantan

MISS V SELALU GATAL?? BERBAU???
.
.

Tidak dinafikan kebanyakan wanita akan mengalami masalah ini. Lebih2 lagi bila tiba waktu period.
.
.

Arghhhhh.. tak keruan di buatnya. Nak jumpa orang pun tak yakin sebab bau yang kurang menyenangkan. Tiap masa rasa nak menggaru je!Rimas!!
.
.

Oh no! Jangan di biarkan.Ada solutions nya. Masalah keputihan? Bau miss v tak kira waktu period ke tak? gatal miss v ? semua boleh di bantu dengan BAKIRA SERUM.

BAKIRA SERUM mepunyai haruman yang sangat kuat,wangi dan menyegarkan. Kandungan manjakani, serapat,kacip fatimah dan air mawar yang terkandung di dalam serum likat ini sudah tentu mampu menghilangkan bau yang tak di ingini.
.
.

Satu lagi keistimewaaan BAKIRA SERUM ni adalah kandungan manjakani asli dan serapat yang berkesan untuk mengetatkan miss V. Ehem-ehem best bukan? Dah lah bersih, wangi ketat pulak! Mahal pun, rasa berbaloi bukan?Sangat sangat berbaloi.
.
.

BAKIRA SERUM
RM159
CLICK LINK WASAP DI BIO @bakira_kuantan utk details
.
.

@bakiramalaysiahq
@bakira_malaysia
@rumahjamumalaysia

#igkelantan
#kotabharu
#terengganu
#kualaterengganu
#pahang
#kuantan
#kemaman
#dungun
#serumviral
#ubatkuat
#serum
#serumpemutih
#serumvitaminc
#tudungmurah
#telekung
#telekungmalaysia
#telekungumrah
#pinktober
#bazar
#bazarpaknil
#bazarkarat
#bajumurahmalaysia
#instashopmalaysia
#vscomalaysia
#igmalaysia
#supplementmalaysia
#dietsihat
#muakelantan
#sayajualmurah
#trustedsellermalaysia

MISS V SELALU GATAL?? BERBAU???
.
.

Tidak dinafikan kebanyakan wanita akan mengalami masalah ini. Lebih2 lagi bila tiba waktu period.
.
.

Arghhhhh.. tak keruan di buatnya. Nak jumpa orang pun tak yakin sebab bau yang kurang menyenangkan. Tiap masa rasa nak menggaru je!Rimas!!
.
.

Oh no! Jangan di biarkan.Ada solutions nya. Masalah keputihan? Bau miss v tak kira waktu period ke tak? gatal miss v ? semua boleh di bantu dengan BAKIRA SERUM.

BAKIRA SERUM mepunyai haruman yang sangat kuat,wangi dan menyegarkan. Kandungan manjakani, serapat,kacip fatimah dan air mawar yang terkandung di dalam serum likat ini sudah tentu mampu menghilangkan bau yang tak di ingini.
.
.

Satu lagi keistimewaaan BAKIRA SERUM  ni adalah kandungan manjakani asli dan serapat yang berkesan untuk mengetatkan miss V. Ehem-ehem best bukan? Dah lah bersih, wangi ketat pulak! Mahal pun, rasa berbaloi bukan?Sangat sangat berbaloi.
.
.

BAKIRA SERUM
RM159
CLICK LINK WASAP DI BIO @bakira_kuantan utk details
.
.

@bakiramalaysiahq
@bakira_malaysia
@rumahjamumalaysia

#igkelantan
#kotabharu
#terengganu
#kualaterengganu
#pahang
#kuantan
#kemaman
#dungun
#serumviral
#ubatkuat
#serum
#serumpemutih
#serumvitaminc
#tudungmurah
#telekung
#telekungmalaysia
#telekungumrah
#pinktober
#bazar
#bazarpaknil
#bazarkarat
#bajumurahmalaysia
#instashopmalaysia
#vscomalaysia
#igmalaysia
#supplementmalaysia
#dietsihat
#muakelantan
#sayajualmurah
#trustedsellermalaysia
0 0 56 minutes ago
@zieebeaute Profile picture

@zieebeaute

JERAWAT DAH TAK ADA!
.
Jerawat dah tak ada lagi dengan #AdvancedSerum. LET'S KILL THIS ACNE! 💃🏻 Siapa sebut tadi sambil ikut rentak lagu blackpink, kita geng!😂
.
Dengan hanya satu pam #advancedserum sahaja dah memadai untuk cover satu muka. Tapi kalau kulit korang berjerawat, boleh apply lebih sikit dekat area yg berjerawat untuk dapatkan hasil yang lebih cepat 😉
.
Nak order? Dm/Whatsapp 0194378170 & place your order dear *(fast link on bio📲)

JERAWAT DAH TAK ADA!
.
Jerawat dah tak ada lagi dengan #AdvancedSerum. LET'S KILL THIS ACNE! 💃🏻 Siapa sebut tadi sambil ikut rentak lagu blackpink, kita geng!😂
.
Dengan hanya satu pam #advancedserum sahaja dah memadai untuk cover satu muka. Tapi kalau kulit korang berjerawat, boleh apply lebih sikit dekat area yg berjerawat untuk dapatkan hasil yang lebih cepat 😉
.
Nak order? Dm/Whatsapp 0194378170 & place your order dear *(fast link on bio📲)
2 1 58 minutes ago
@bakira_kuantan Profile picture

@bakira_kuantan

Miss V Bermasalah Masih Boleh Di Rawat Untuk Kembali Sihat, Segar Dan Wangi 🌹
==================================== .
.

Situasi ni biasa berlaku di kalangan wanita dan paling kasihan bila tiada tindakan yang diambil untuk memulihkan miss v kembali sihat dan segar.
.
.

Antara Masalah Miss V Yang Kerap Terjadi 👇
.
✅Miss v gelap, longgar dan berlendir
✅Keputihan berlebihan sehingga berbau
✅Bakteria membiak menyebabkan gatal2
✅Kulit miss v kering, berjerawat dan bisul
. .
Masalah sebegini akan menyebabkan hormon anda terganggu, wajah nampak kusam dan hubungan suami isteri menjadi dingin.
.
.
Jangan pendam perasaan kerana nanti melarat dan akan memakan diri. Kesihatan dan kecantikan luar dan dalam bagi seorang wanita amatlah penting. .

Wanita yang aktif kekal menawan adalah apabila mereka menitik beratkan penjagaan tubuh badan. Setiap kali membersihkan diri, tak lupa untuk mencuci sekeliling miss v juga.
.
.

Tanpa rawatan yang mahal, hanya dengan berkonsisten dengan BAKIRA SERUM,miss v anda kekal anjal, rapat, wangi, segar!
.
.

BAKIRA SERUM@SERUM PULIH DARA
SERUM UNTUK MISS ANDA
KESAN PANTAS DAN 100% MENJADIK!!!!
.
.

CLICK LINK WASAP DI BIO @bakira_kuantan untuk FAST RESPOND☺
.
.
@bakiramalaysiahq
@bakira_malaysia
@rumahjamumalaysia

#igkelantan
#kotabharu
#terengganu
#kualaterengganu
#pahang
#kuantan
#kemaman
#dungun
#serumviral
#ubatkuat
#serum
#serumpemutih
#serumvitaminc
#tudungmurah
#telekung
#telekungmalaysia
#telekungumrah
#pinktober
#bazar
#bazarpaknil
#bazarkarat
#bajumurahmalaysia
#instashopmalaysia
#vscomalaysia
#igmalaysia
#supplementmalaysia
#dietsihat
#muakelantan
#sayajualmurah
#trustedsellermalaysia

Miss V Bermasalah Masih Boleh Di Rawat Untuk Kembali Sihat, Segar Dan Wangi 🌹
==================================== .
.

Situasi ni biasa berlaku di kalangan wanita dan paling kasihan bila tiada tindakan yang diambil untuk memulihkan miss v kembali sihat dan segar.
.
.

Antara Masalah Miss V Yang Kerap Terjadi 👇
.
✅Miss v gelap, longgar dan berlendir
✅Keputihan berlebihan sehingga berbau
✅Bakteria membiak menyebabkan gatal2
✅Kulit miss v kering, berjerawat dan bisul
. .
Masalah sebegini akan menyebabkan hormon anda terganggu, wajah nampak kusam dan hubungan suami isteri menjadi dingin.
.
.
Jangan pendam perasaan kerana nanti melarat dan akan memakan diri. Kesihatan dan kecantikan luar dan dalam bagi seorang wanita amatlah penting. .

Wanita yang aktif kekal menawan adalah apabila mereka menitik beratkan penjagaan tubuh badan. Setiap kali membersihkan diri, tak lupa untuk mencuci sekeliling miss v juga.
.
.

Tanpa rawatan yang mahal, hanya dengan berkonsisten dengan BAKIRA SERUM,miss v anda kekal anjal, rapat, wangi, segar!
.
.

BAKIRA SERUM@SERUM PULIH DARA
SERUM UNTUK MISS ANDA
KESAN PANTAS DAN 100% MENJADIK!!!!
.
.

CLICK LINK WASAP DI BIO @bakira_kuantan untuk FAST RESPOND☺
.
.
@bakiramalaysiahq
@bakira_malaysia
@rumahjamumalaysia

#igkelantan
#kotabharu
#terengganu
#kualaterengganu
#pahang
#kuantan
#kemaman
#dungun
#serumviral
#ubatkuat
#serum
#serumpemutih
#serumvitaminc
#tudungmurah
#telekung
#telekungmalaysia
#telekungumrah
#pinktober
#bazar
#bazarpaknil
#bazarkarat
#bajumurahmalaysia
#instashopmalaysia
#vscomalaysia
#igmalaysia
#supplementmalaysia
#dietsihat
#muakelantan
#sayajualmurah
#trustedsellermalaysia
2 0 1 hour ago
Hai uolss..
.
Sha mencari partners (wanita sahaja) yang nak sama sama bantu wanita lain untuk merawat masalah miss V sambil buat duit kepok kepok
.
Jika berminat, DM atau klik WhatsApp link di profile ya😊
.
.
@bakiramalaysiahq 
@rumahjamumalaysia .
.
.#bakiramalaysia
#penang #sideincome
#agentwanted  #agendropship 
#BakiraMalaysia #agentwanted
#sayajualonlinemalaysia 
#bakirapenang 
#serumperawan
#penang #dropshipwanted #surirumah 
#igshopmalaysia 
#sabahsarawak 
#igshopmurah 
#penang 
#codpenang 
#ubattahanlama 
#trustedsellermalaysia 
#kembalidara
#igermalaysia 
#setbersalin 
#setberpantang 
#rahsiawanita 
#penangisland
0 0 1 hour ago
@samyangcheezy Profile picture

@samyangcheezy

Cheezy Powder D’LiCious
.
🧀 Original : 1 pack/200g : RM15
🔥 Hot & Spicy : 1 pack/200g : RM16
.
Sedapnya cheezy powder nie! 🧀🔥 Rasa macam sos cheese kfc tu and yes ada dua flavour tahu tak! 👏🏼👏🏼 Confirm menyengat dekat tekak 😍 Bukan payah pun nak buat dia. Tuang air panas and kacau je. Lepastu boleh makan dengan makanan kegemaran korang! Cicah dengan ayam goreng pehh terangkat 🤤 Taknak jadikan sos? Nak buat popia cheese? Boleh jelah pakai cheezy powder jugak! 2 in 1 tau. Nak tak? Stok baru dah tu laku keras pulak tu
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia

Cheezy Powder D’LiCious
.
🧀 Original : 1 pack/200g : RM15
🔥 Hot & Spicy : 1 pack/200g : RM16
.
Sedapnya cheezy powder nie! 🧀🔥 Rasa macam sos cheese kfc tu and yes ada dua flavour tahu tak! 👏🏼👏🏼 Confirm menyengat dekat tekak 😍 Bukan payah pun nak buat dia. Tuang air panas and kacau je. Lepastu boleh makan dengan makanan kegemaran korang! Cicah dengan ayam goreng pehh terangkat 🤤 Taknak jadikan sos? Nak buat popia cheese? Boleh jelah pakai cheezy powder jugak! 2 in 1 tau. Nak tak? Stok baru dah tu laku keras pulak tu
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia
6 0 1 hour ago
@dlicious_rawang_aireen Profile picture

@dlicious_rawang_aireen

Cheezy Powder D’LiCious
.
🧀 Original : 1 pack/200g : RM15
🔥 Hot & Spicy : 1 pack/200g : RM16
.
Sedapnya cheezy powder nie! 🧀🔥 Rasa macam sos cheese kfc tu and yes ada dua flavour tahu tak! 👏🏼👏🏼 Confirm menyengat dekat tekak 😍 Bukan payah pun nak buat dia. Tuang air panas and kacau je. Lepastu boleh makan dengan makanan kegemaran korang! Cicah dengan ayam goreng pehh terangkat 🤤 Taknak jadikan sos? Nak buat popia cheese? Boleh jelah pakai cheezy powder jugak! 2 in 1 tau. Nak tak? Stok baru dah tu laku keras pulak tu
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia

Cheezy Powder D’LiCious
.
🧀 Original : 1 pack/200g : RM15
🔥 Hot & Spicy : 1 pack/200g : RM16
.
Sedapnya cheezy powder nie! 🧀🔥 Rasa macam sos cheese kfc tu and yes ada dua flavour tahu tak! 👏🏼👏🏼 Confirm menyengat dekat tekak 😍 Bukan payah pun nak buat dia. Tuang air panas and kacau je. Lepastu boleh makan dengan makanan kegemaran korang! Cicah dengan ayam goreng pehh terangkat 🤤 Taknak jadikan sos? Nak buat popia cheese? Boleh jelah pakai cheezy powder jugak! 2 in 1 tau. Nak tak? Stok baru dah tu laku keras pulak tu
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia
2 0 1 hour ago
@samyangcheezy Profile picture

@samyangcheezy

Cheezy Powder D’LiCious
.
🧀 Original : 1 pack/200g : RM15
🔥 Hot & Spicy : 1 pack/200g : RM16
.
Sedapnya cheezy powder nie! 🧀🔥 Rasa macam sos cheese kfc tu and yes ada dua flavour tahu tak! 👏🏼👏🏼 Confirm menyengat dekat tekak 😍 Bukan payah pun nak buat dia. Tuang air panas and kacau je. Lepastu boleh makan dengan makanan kegemaran korang! Cicah dengan ayam goreng pehh terangkat 🤤 Taknak jadikan sos? Nak buat popia cheese? Boleh jelah pakai cheezy powder jugak! 2 in 1 tau. Nak tak? Stok baru dah tu laku keras pulak tu
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia

Cheezy Powder D’LiCious
.
🧀 Original : 1 pack/200g : RM15
🔥 Hot & Spicy : 1 pack/200g : RM16
.
Sedapnya cheezy powder nie! 🧀🔥 Rasa macam sos cheese kfc tu and yes ada dua flavour tahu tak! 👏🏼👏🏼 Confirm menyengat dekat tekak 😍 Bukan payah pun nak buat dia. Tuang air panas and kacau je. Lepastu boleh makan dengan makanan kegemaran korang! Cicah dengan ayam goreng pehh terangkat 🤤 Taknak jadikan sos? Nak buat popia cheese? Boleh jelah pakai cheezy powder jugak! 2 in 1 tau. Nak tak? Stok baru dah tu laku keras pulak tu
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia
1 0 1 hour ago
@dlicious_rawang_aireen Profile picture

@dlicious_rawang_aireen

Cheezy Powder D’LiCious
.
🧀 Original : 1 pack/200g : RM15
🔥 Hot & Spicy : 1 pack/200g : RM16
.
Sedapnya cheezy powder nie! 🧀🔥 Rasa macam sos cheese kfc tu and yes ada dua flavour tahu tak! 👏🏼👏🏼 Confirm menyengat dekat tekak 😍 Bukan payah pun nak buat dia. Tuang air panas and kacau je. Lepastu boleh makan dengan makanan kegemaran korang! Cicah dengan ayam goreng pehh terangkat 🤤 Taknak jadikan sos? Nak buat popia cheese? Boleh jelah pakai cheezy powder jugak! 2 in 1 tau. Nak tak? Stok baru dah tu laku keras pulak tu
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia

Cheezy Powder D’LiCious
.
🧀 Original : 1 pack/200g : RM15
🔥 Hot & Spicy : 1 pack/200g : RM16
.
Sedapnya cheezy powder nie! 🧀🔥 Rasa macam sos cheese kfc tu and yes ada dua flavour tahu tak! 👏🏼👏🏼 Confirm menyengat dekat tekak 😍 Bukan payah pun nak buat dia. Tuang air panas and kacau je. Lepastu boleh makan dengan makanan kegemaran korang! Cicah dengan ayam goreng pehh terangkat 🤤 Taknak jadikan sos? Nak buat popia cheese? Boleh jelah pakai cheezy powder jugak! 2 in 1 tau. Nak tak? Stok baru dah tu laku keras pulak tu
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia
1 0 1 hour ago
@samyangcheezy Profile picture

@samyangcheezy

Cheezy Powder D’LiCious
.
🧀 Original : 1 pack/200g : RM15
🔥 Hot & Spicy : 1 pack/200g : RM16
.
Sedapnya cheezy powder nie! 🧀🔥 Rasa macam sos cheese kfc tu and yes ada dua flavour tahu tak! 👏🏼👏🏼 Confirm menyengat dekat tekak 😍 Bukan payah pun nak buat dia. Tuang air panas and kacau je. Lepastu boleh makan dengan makanan kegemaran korang! Cicah dengan ayam goreng pehh terangkat 🤤 Taknak jadikan sos? Nak buat popia cheese? Boleh jelah pakai cheezy powder jugak! 2 in 1 tau. Nak tak? Stok baru dah tu laku keras pulak tu
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia

Cheezy Powder D’LiCious
.
🧀 Original : 1 pack/200g : RM15
🔥 Hot & Spicy : 1 pack/200g : RM16
.
Sedapnya cheezy powder nie! 🧀🔥 Rasa macam sos cheese kfc tu and yes ada dua flavour tahu tak! 👏🏼👏🏼 Confirm menyengat dekat tekak 😍 Bukan payah pun nak buat dia. Tuang air panas and kacau je. Lepastu boleh makan dengan makanan kegemaran korang! Cicah dengan ayam goreng pehh terangkat 🤤 Taknak jadikan sos? Nak buat popia cheese? Boleh jelah pakai cheezy powder jugak! 2 in 1 tau. Nak tak? Stok baru dah tu laku keras pulak tu
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia
4 0 1 hour ago
@samyangcheezy Profile picture

@samyangcheezy

.
1️⃣ Ramen Original Spicy
2️⃣ Ramen Buldak Topokki
3️⃣ Ramen 2x Spicy
4️⃣ Ramen Cheese (Soup)
5️⃣ Ramen Cheese
6️⃣ Ramen Curry
7️⃣ Ramen Stew
8️⃣ Ramen Carbonara
9️⃣ Ramen Mala
🔟 Ramen Jjajang
1️⃣1️⃣ Ramen Sriracha
.
📌 1 loose pack (140g) : RM6
📌 3 loose packs (420g) : RM15
📌 1 big pack / 5 loose packs (700g) : RM24
.
🍝 *Can mix flavour
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia

.
1️⃣ Ramen Original Spicy
2️⃣ Ramen Buldak Topokki
3️⃣ Ramen 2x Spicy
4️⃣ Ramen Cheese (Soup)
5️⃣ Ramen Cheese
6️⃣ Ramen Curry
7️⃣ Ramen Stew
8️⃣ Ramen Carbonara
9️⃣ Ramen Mala
🔟 Ramen Jjajang
1️⃣1️⃣ Ramen Sriracha
.
📌 1 loose pack (140g) : RM6
📌 3 loose packs (420g) : RM15
📌 1 big pack / 5 loose packs (700g) : RM24
.
🍝 *Can mix flavour
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia
0 0 1 hour ago
@samyangcheezy Profile picture

@samyangcheezy

.
1️⃣ Ramen Original Spicy
2️⃣ Ramen Buldak Topokki
3️⃣ Ramen 2x Spicy
4️⃣ Ramen Cheese (Soup)
5️⃣ Ramen Cheese
6️⃣ Ramen Curry
7️⃣ Ramen Stew
8️⃣ Ramen Carbonara
9️⃣ Ramen Mala
🔟 Ramen Jjajang
1️⃣1️⃣ Ramen Sriracha
.
📌 1 loose pack (140g) : RM6
📌 3 loose packs (420g) : RM15
📌 1 big pack / 5 loose packs (700g) : RM24
.
🍝 *Can mix flavour
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia

.
1️⃣ Ramen Original Spicy
2️⃣ Ramen Buldak Topokki
3️⃣ Ramen 2x Spicy
4️⃣ Ramen Cheese (Soup)
5️⃣ Ramen Cheese
6️⃣ Ramen Curry
7️⃣ Ramen Stew
8️⃣ Ramen Carbonara
9️⃣ Ramen Mala
🔟 Ramen Jjajang
1️⃣1️⃣ Ramen Sriracha
.
📌 1 loose pack (140g) : RM6
📌 3 loose packs (420g) : RM15
📌 1 big pack / 5 loose packs (700g) : RM24
.
🍝 *Can mix flavour
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia
9 0 1 hour ago
@samyangcheezy Profile picture

@samyangcheezy

.
1️⃣ Ramen Original Spicy
2️⃣ Ramen Buldak Topokki
3️⃣ Ramen 2x Spicy
4️⃣ Ramen Cheese (Soup)
5️⃣ Ramen Cheese
6️⃣ Ramen Curry
7️⃣ Ramen Stew
8️⃣ Ramen Carbonara
9️⃣ Ramen Mala
🔟 Ramen Jjajang
1️⃣1️⃣ Ramen Sriracha
.
📌 1 loose pack (140g) : RM6
📌 3 loose packs (420g) : RM15
📌 1 big pack / 5 loose packs (700g) : RM24
.
🍝 *Can mix flavour
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia

.
1️⃣ Ramen Original Spicy
2️⃣ Ramen Buldak Topokki
3️⃣ Ramen 2x Spicy
4️⃣ Ramen Cheese (Soup)
5️⃣ Ramen Cheese
6️⃣ Ramen Curry
7️⃣ Ramen Stew
8️⃣ Ramen Carbonara
9️⃣ Ramen Mala
🔟 Ramen Jjajang
1️⃣1️⃣ Ramen Sriracha
.
📌 1 loose pack (140g) : RM6
📌 3 loose packs (420g) : RM15
📌 1 big pack / 5 loose packs (700g) : RM24
.
🍝 *Can mix flavour
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
🤝 COD (WITH CHARGE) ARE AVAILABLE AT SELECTED PLACES IN SELANGOR ONLY
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#samyangmalaysia #samyanghalalmurah #samyangramenstewtype #sayajualmurah #sayajualramen #samyangoriginal #samyangcheese #samyangcheesesoup #samyangcurry #samyangcarbonara #samyangjjajang #samyangsriracha #samyangbuldak #samyangramenmurah #samyang2018 #cheesepowdermalaysia #cheezypowdermurah #cheezypowderdlicious #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia
2 0 1 hour ago
@klwatch07 Profile picture

@klwatch07

GSHOCK FLORA
(Gred AA)📌
_______________________________
Harga💰: RM 65
(Pos ke Sabah/Sarawak +RM5)
Kotak📦: Gshock.
_______________________________
Material⌚: Rubber strap.
-
Function⌚: •Digital.
•Water Resistant.
Warranty 1 Bulan *Sticker jgn cbut.
_______________________________
❤READY STOCK❤100% NEW❤
#GshockMurahGila #JamGshockMurahGila
#GshockMurahMalaysia #GshockMalaysiaMurah
#JamGshockMurah #JamGshockMurahMalaysia #JamGshockMalaysia #JamGshockMalaysiaMurah
#GshockFloraMurah #GshockFloraMurahMalaysia #GshockFloraMalaysia
#GshockFloralMurah #GshockFloralMurahMalaysia #GshockFloralMalaysia
#JamGshockFlora #JamGshockFlora #JamGshockFloral
#TrustedSellerMalaysia #TrustedSellerJam #TrustedSellerGshock

GSHOCK FLORA
(Gred AA)📌
_______________________________
Harga💰: RM 65
(Pos ke Sabah/Sarawak +RM5)
Kotak📦: Gshock.
_______________________________
Material⌚: Rubber strap.
-
Function⌚: •Digital.
•Water Resistant.
Warranty 1 Bulan *Sticker jgn cbut.
_______________________________
❤READY STOCK❤100% NEW❤
#GshockMurahGila #JamGshockMurahGila
#GshockMurahMalaysia #GshockMalaysiaMurah
#JamGshockMurah #JamGshockMurahMalaysia #JamGshockMalaysia #JamGshockMalaysiaMurah
#GshockFloraMurah #GshockFloraMurahMalaysia #GshockFloraMalaysia
#GshockFloralMurah #GshockFloralMurahMalaysia #GshockFloralMalaysia
#JamGshockFlora #JamGshockFlora #JamGshockFloral
#TrustedSellerMalaysia #TrustedSellerJam #TrustedSellerGshock
1 0 1 hour ago
@suppliment_lelaki_wanita Profile picture

@suppliment_lelaki_wanita

#PheroX Perfume
Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini! ✔Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Phero-X sangat sesuai digunakan untuk:
✔Memikat Wanita
✔Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
✔Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
✔Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
✔Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
✔Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
✔Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #shahalam #sarawak #putrajaya #johor #malaysia #kedah #perak #wangianpemikat #ubatkuat #kelantan #trending #wangian #trustedsellermalaysia #sihat #melaka #terengganu #readystock #freepostage #pheromones #viral #sizegenix #sizegenixextreme #topman3 #growxl #energypowerpump

#PheroX Perfume
Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini! ✔Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Phero-X sangat sesuai digunakan untuk:
✔Memikat Wanita
✔Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
✔Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
✔Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
✔Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
✔Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
✔Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

#sayajual#sayajualonline#sayajualmurah#shahalam#sarawak#putrajaya#johor#malaysia#kedah#perak#wangianpemikat#ubatkuat#kelantan#trending#wangian#trustedsellermalaysia#sihat#melaka#terengganu#readystock#freepostage#pheromones#viral#sizegenix#sizegenixextreme#topman3#growxl#energypowerpump
0 0 1 hour ago
@supplement_suami_istri Profile picture

@supplement_suami_istri

#PheroX Perfume
Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini! ✔Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Phero-X sangat sesuai digunakan untuk:
✔Memikat Wanita
✔Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
✔Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
✔Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
✔Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
✔Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
✔Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #shahalam #sarawak #putrajaya #johor #malaysia #kedah #perak #wangianpemikat #ubatkuat #kelantan #trending #wangian #trustedsellermalaysia #sihat #melaka #terengganu #readystock #freepostage #pheromones #viral #sizegenix #sizegenixextreme #topman3 #growxl #energypowerpump

#PheroX Perfume
Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini! ✔Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Phero-X sangat sesuai digunakan untuk:
✔Memikat Wanita
✔Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
✔Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
✔Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
✔Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
✔Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
✔Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

#sayajual#sayajualonline#sayajualmurah#shahalam#sarawak#putrajaya#johor#malaysia#kedah#perak#wangianpemikat#ubatkuat#kelantan#trending#wangian#trustedsellermalaysia#sihat#melaka#terengganu#readystock#freepostage#pheromones#viral#sizegenix#sizegenixextreme#topman3#growxl#energypowerpump
0 0 1 hour ago
@suppliment_lelaki_wanita Profile picture

@suppliment_lelaki_wanita

#PheroX Perfume
Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini! ✔Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Phero-X sangat sesuai digunakan untuk:
✔Memikat Wanita
✔Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
✔Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
✔Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
✔Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
✔Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
✔Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #shahalam #sarawak #putrajaya #johor #malaysia #kedah #perak #wangianpemikat #ubatkuat #kelantan #trending #wangian #trustedsellermalaysia #sihat #melaka #terengganu #readystock #freepostage #pheromones #viral #sizegenix #sizegenixextreme #topman3 #growxl #energypowerpump

#PheroX Perfume
Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini! ✔Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Phero-X sangat sesuai digunakan untuk:
✔Memikat Wanita
✔Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
✔Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
✔Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
✔Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
✔Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
✔Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

#sayajual#sayajualonline#sayajualmurah#shahalam#sarawak#putrajaya#johor#malaysia#kedah#perak#wangianpemikat#ubatkuat#kelantan#trending#wangian#trustedsellermalaysia#sihat#melaka#terengganu#readystock#freepostage#pheromones#viral#sizegenix#sizegenixextreme#topman3#growxl#energypowerpump
0 0 1 hour ago
@supplement_suami_istri Profile picture

@supplement_suami_istri

#PheroX Perfume
Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini! ✔Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Phero-X sangat sesuai digunakan untuk:
✔Memikat Wanita
✔Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
✔Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
✔Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
✔Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
✔Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
✔Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #shahalam #sarawak #putrajaya #johor #malaysia #kedah #perak #wangianpemikat #ubatkuat #kelantan #trending #wangian #trustedsellermalaysia #sihat #melaka #terengganu #readystock #freepostage #pheromones #viral #sizegenix #sizegenixextreme #topman3 #growxl #energypowerpump

#PheroX Perfume
Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini! ✔Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Phero-X sangat sesuai digunakan untuk:
✔Memikat Wanita
✔Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
✔Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
✔Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
✔Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
✔Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
✔Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

#sayajual#sayajualonline#sayajualmurah#shahalam#sarawak#putrajaya#johor#malaysia#kedah#perak#wangianpemikat#ubatkuat#kelantan#trending#wangian#trustedsellermalaysia#sihat#melaka#terengganu#readystock#freepostage#pheromones#viral#sizegenix#sizegenixextreme#topman3#growxl#energypowerpump
0 0 1 hour ago
@suppliment_lelaki_wanita Profile picture

@suppliment_lelaki_wanita

#PheroX Perfume
Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini! ✔Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Phero-X sangat sesuai digunakan untuk:
✔Memikat Wanita
✔Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
✔Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
✔Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
✔Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
✔Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
✔Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #shahalam #sarawak #putrajaya #johor #malaysia #kedah #perak #wangianpemikat #ubatkuat #kelantan #trending #wangian #trustedsellermalaysia #sihat #melaka #terengganu #readystock #freepostage #pheromones #viral #sizegenix #sizegenixextreme #topman3 #growxl #energypowerpump

#PheroX Perfume
Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini! ✔Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Phero-X sangat sesuai digunakan untuk:
✔Memikat Wanita
✔Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
✔Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
✔Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
✔Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
✔Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
✔Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

#sayajual#sayajualonline#sayajualmurah#shahalam#sarawak#putrajaya#johor#malaysia#kedah#perak#wangianpemikat#ubatkuat#kelantan#trending#wangian#trustedsellermalaysia#sihat#melaka#terengganu#readystock#freepostage#pheromones#viral#sizegenix#sizegenixextreme#topman3#growxl#energypowerpump
0 0 1 hour ago
@supplement_suami_istri Profile picture

@supplement_suami_istri

#PheroX Perfume
Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini! ✔Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Phero-X sangat sesuai digunakan untuk:
✔Memikat Wanita
✔Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
✔Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
✔Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
✔Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
✔Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
✔Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #shahalam #sarawak #putrajaya #johor #malaysia #kedah #perak #wangianpemikat #ubatkuat #kelantan #trending #wangian #trustedsellermalaysia #sihat #melaka #terengganu #readystock #freepostage #pheromones #viral #sizegenix #sizegenixextreme #topman3 #growxl #energypowerpump

#PheroX Perfume
Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini! ✔Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Phero-X sangat sesuai digunakan untuk:
✔Memikat Wanita
✔Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
✔Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
✔Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
✔Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
✔Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
✔Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

#sayajual#sayajualonline#sayajualmurah#shahalam#sarawak#putrajaya#johor#malaysia#kedah#perak#wangianpemikat#ubatkuat#kelantan#trending#wangian#trustedsellermalaysia#sihat#melaka#terengganu#readystock#freepostage#pheromones#viral#sizegenix#sizegenixextreme#topman3#growxl#energypowerpump
0 0 1 hour ago
@klwatch07 Profile picture

@klwatch07

GSHOCK FLORA Couple
(Gred AA)📌
_______________________________
Harga💰: RM 120
Single: RM70
(Pos ke Sabah/Sarawak +RM5)
Kotak📦: Gshock.
_______________________________
Material⌚: Rubber strap.
-
Function⌚: •Digital & Analog.
•Water Resistant.
Warranty 1 Bulan *Sticker jgn cbut.
_______________________________
❤READY STOCK❤100% NEW❤
#GshockMurahGila #JamGshockMurahGila
#GshockMurahMalaysia #GshockMalaysiaMurah
#JamGshockMurah #JamGshockMurahMalaysia #JamGshockMalaysia #JamGshockMalaysiaMurah
#GshockFloraMurah #GshockFloraMurahMalaysia #GshockFloraMalaysia
#GshockFloralMurah #GshockFloralMurahMalaysia #GshockFloralMalaysia
#JamGshockFlora #JamGshockFlora #JamGshockFloral
#TrustedSellerMalaysia #TrustedSellerJam #TrustedSellerGshock

GSHOCK FLORA Couple
(Gred AA)📌
_______________________________
Harga💰: RM 120
Single: RM70
(Pos ke Sabah/Sarawak +RM5)
Kotak📦: Gshock.
_______________________________
Material⌚: Rubber strap.
-
Function⌚: •Digital & Analog.
•Water Resistant.
Warranty 1 Bulan *Sticker jgn cbut.
_______________________________
❤READY STOCK❤100% NEW❤
#GshockMurahGila #JamGshockMurahGila
#GshockMurahMalaysia #GshockMalaysiaMurah
#JamGshockMurah #JamGshockMurahMalaysia #JamGshockMalaysia #JamGshockMalaysiaMurah
#GshockFloraMurah #GshockFloraMurahMalaysia #GshockFloraMalaysia
#GshockFloralMurah #GshockFloralMurahMalaysia #GshockFloralMalaysia
#JamGshockFlora #JamGshockFlora #JamGshockFloral
#TrustedSellerMalaysia #TrustedSellerJam #TrustedSellerGshock
1 0 2 hours ago
@al_fareezi Profile picture

@al_fareezi

Kuala Terengganu

💥 🔛 PROMOSI SPECIAL PRICE TODAY ONLY🔛 💥
===================================
🔰 Dr Martens 1461 3Eye(5color)
🔰 Dr Martens 1460 8eye(3color)

Design Kasut Yang Sesuai Untuk Pakai Buat Kerja, Jalan2 Dan Digayakan Dengan Pakaian Harian Untuk Nampak Lebih Hensem Dan Stylo !
.
Ready Stock Tersedia Untuk Pengeposan Pada Hari Yang Sama Dan Setiap Pembelian Akan Dapat FREE GIFT !
Ready Stock Terhad Size 3-10 UK !
Dapatkan Segera Sebelum Kehabisan Stock !
.
📌Dr Martens Copy Original
📌100% Original Cowhide Leather
📌New Shoes In New Complete Dr Martens Box
.
Berminat Nak Order ? Whatsapp Atau Click Link Dibawah Untuk Dapatkan Harga PROMO HARI INI SAHAJA 20/10/19 !!!
.
📲Call/Whatsapp : 0149961848
☎" http://www.wasap.my/60149961848 "
☎" https://hi.jomwasap.my/Alfareezi "
.
#drmartensmalaysia #trustedsellermalaysia #drmartensoriginal #readystock #redwingsmalaysia #timberlandmalaysia #barangbranded #kasutbutik #kasutcopyoriginal #kasutmalaysia #jualonline #barangoriginal #bootsmalaysia #butikmalaysia #promosikaw #drmartens1461 #14613eyeblack #drmartenslowcut #kasutlelaki #kasutkerja #kasutoffice #kasutberjenama

💥 🔛 PROMOSI SPECIAL PRICE TODAY ONLY🔛 💥
===================================
🔰 Dr Martens 1461 3Eye(5color)
🔰 Dr Martens 1460 8eye(3color)

Design Kasut Yang Sesuai Untuk Pakai Buat Kerja, Jalan2 Dan Digayakan Dengan Pakaian Harian Untuk Nampak Lebih Hensem Dan Stylo !
.
Ready Stock Tersedia Untuk Pengeposan Pada Hari Yang Sama Dan Setiap Pembelian Akan Dapat FREE GIFT !
Ready Stock Terhad Size 3-10 UK !
Dapatkan Segera Sebelum Kehabisan Stock !
.
📌Dr Martens Copy Original
📌100% Original Cowhide Leather
📌New Shoes In New Complete Dr Martens Box
.
Berminat Nak Order ? Whatsapp Atau Click Link Dibawah Untuk Dapatkan Harga PROMO HARI INI SAHAJA 20/10/19 !!!
.
📲Call/Whatsapp : 0149961848
☎" http://www.wasap.my/60149961848 "
☎" https://hi.jomwasap.my/Alfareezi "
.
#drmartensmalaysia #trustedsellermalaysia #drmartensoriginal #readystock #redwingsmalaysia #timberlandmalaysia #barangbranded #kasutbutik #kasutcopyoriginal #kasutmalaysia #jualonline #barangoriginal #bootsmalaysia #butikmalaysia #promosikaw #drmartens1461 #14613eyeblack #drmartenslowcut #kasutlelaki #kasutkerja #kasutoffice #kasutberjenama
2 0 2 hours ago

Top #trustedsellermalaysia posts

@scarves_heavenforyou Profile picture

@scarves_heavenforyou

❤ BAWAL COTTON PLAIN 48 ❤

PRICE : RM15 EACH🔥🔥🔥 MATERIAL : SOFT COTTON PREMIUM🎀
BIDANG 48 ( 115CM x 115CM )🍭
TAK JARANG🍩
LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA😍
KAIN SEJUK😱
*Colour might be different due to lighting💫💫 #bazarpaknil #bawalmalaysia #bawalmurah #usahawanonline #promosi #diskaun #kedaibawal #kedaishawlmurah #bawalcottobmurah #bawalcottonmalaysia #bawalcotton45 #bawalcotton48 #bawalbatutaburmurah #bawalbatutabur45 #bawalbatutabur48 #trustedsellermalaysia # #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bawalplainrm10 #bawalpastel #bawalnude #bawalcottonsenangbentuk #bawalcottonbersaka #bawalcottonsenangjadi

❤ BAWAL COTTON PLAIN 48 ❤

PRICE : RM15 EACH🔥🔥🔥 MATERIAL : SOFT COTTON PREMIUM🎀
BIDANG 48 ( 115CM x 115CM )🍭
TAK JARANG🍩
LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA😍
KAIN SEJUK😱
*Colour might be different due to lighting💫💫 #bazarpaknil #bawalmalaysia #bawalmurah #usahawanonline #promosi #diskaun #kedaibawal#kedaishawlmurah #bawalcottobmurah#bawalcottonmalaysia#bawalcotton45#bawalcotton48 #bawalbatutaburmurah#bawalbatutabur45#bawalbatutabur48  #trustedsellermalaysia # #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia#bawalplainrm10#bawalpastel #bawalnude#bawalcottonsenangbentuk#bawalcottonbersaka#bawalcottonsenangjadi
178 3 12 hours ago
@aztif.gadget Profile picture

@aztif.gadget

Johor

Limited Stock

Ip7 plus 128gb - rm1630

fullset box & accessories
(Box, adapter, cable, earpod, casing & tempered glass)

Whatsapp : 0143875403

Walk In : Taman Impian Skudai

Postage ad rm10

Cod: batu pahat, jb, pasir gudang, pontian, kluang, muar

#aztifgadget
#iphonemurahjohor
#iphonejohor
#iphonemurahjb
#iphonemurah
#trustedsellermalaysia

Limited Stock

Ip7 plus 128gb - rm1630

fullset box & accessories
(Box, adapter, cable, earpod, casing & tempered glass)

Whatsapp : 0143875403

Walk In : Taman Impian Skudai

Postage ad rm10

Cod: batu pahat, jb, pasir gudang, pontian, kluang, muar

#aztifgadget 
#iphonemurahjohor 
#iphonejohor 
#iphonemurahjb 
#iphonemurah 
#trustedsellermalaysia
310 5 27 July, 2019
@ayieenergy_ Profile picture

@ayieenergy_

FELDA Jengka 14

“Paling titanium”

Arm lativo titanium 🔥
Complete set pnp Y15 / LC
Rm580 Rm580 Rm580
Cod pahang jengka 🏠
Jauh by pos FREE sm 🚚

0️⃣ 1️⃣ 1️⃣ 2️⃣ 5️⃣ 5️⃣ 3️⃣ 7️⃣ 7️⃣ 1️⃣ 8️⃣ •
📞📲📞📲📞📲📞📲📞📲📞📲📞
0️⃣ 1️⃣ 1️⃣ 2️⃣ 5️⃣ 5️⃣ 3️⃣ 7️⃣ 7️⃣ 1️⃣ 8️⃣ •

#aegarage #sellerpantaitimur #trustedseller #watlexwatpeach #lativo #kroniysuku #kroniy15zr #y15members #y15malaysia #kapcaijahat #kapcaimalaya #kingdragmalaysia #kingdragthailand #maluapabossku #trustedsellermalaysia #kingdragmalaysia #peminatduaroda #125zr
#y15malaysia #y15malaya #y15 #ysuku #y15malaysia_official #y15_members_official #y15bangicrew #peminatysuku #yamahaparts #yamaharacing #yamahalc135 #yamahaysuku #y15members #exciter150 #sukanpermotoran

“Paling titanium”

Arm lativo titanium 🔥
Complete set pnp Y15 / LC
Rm580 Rm580 Rm580
Cod pahang jengka 🏠
Jauh by pos FREE sm 🚚

0️⃣ 1️⃣ 1️⃣ 2️⃣ 5️⃣ 5️⃣ 3️⃣ 7️⃣ 7️⃣ 1️⃣ 8️⃣ •
📞📲📞📲📞📲📞📲📞📲📞📲📞
0️⃣ 1️⃣ 1️⃣ 2️⃣ 5️⃣ 5️⃣ 3️⃣ 7️⃣ 7️⃣ 1️⃣ 8️⃣ •

#aegarage #sellerpantaitimur #trustedseller #watlexwatpeach #lativo #kroniysuku #kroniy15zr #y15members #y15malaysia #kapcaijahat #kapcaimalaya #kingdragmalaysia #kingdragthailand #maluapabossku #trustedsellermalaysia #kingdragmalaysia #peminatduaroda #125zr
#y15malaysia #y15malaya #y15 #ysuku #y15malaysia_official #y15_members_official #y15bangicrew #peminatysuku #yamahaparts #yamaharacing #yamahalc135 #yamahaysuku #y15members #exciter150 #sukanpermotoran
183 1 10 August, 2019
🎀 Sparkles your life & love

Pic credit to pandoraofficials 
#sayajual #bazaronline #sayajualgelang #sayajual2019#sayajualbaju
#subangjaya #trustedsellermalaysia #zefcharmsfandora
337 0 27 July, 2019