#tudm Instagram Photos & Videos

tudm - 41.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tudm and here's what we found interesting.

Inside 70 Posts

Time between posts:
26 hours
Average like
125.5
Average comment
2.1
Posts with video
15/70
Posts with photo
55/70

Hashtag Popularity

~🌹❤ Bergerak ke Kuantan Pahang Darul Makmur...weols mlm ni ..Doakan kami selamat sampai.. together2 with @avgeekmy @syhfqspotter_ @tuanridzuanmikail @bungaaviator @fauzul_kabyr @amirulnaims 😙😙❤🌹~
_____________________________ ^
^
^
@tudm_rasmi
✈Eurocopter EC-725AP Cougar
^
^
______________________________

#helicopter #aerodrome #malaysiaairports #closeup #airbus #tudm #heli #canon #canoneos
#avgeeks #aviators #plane #aviation4u #aviationphotography #aviationgeek #royalmalaysianairforce #boeing #eurocopter #rotorcraft

~🌹❤ Bergerak ke Kuantan Pahang Darul Makmur...weols mlm ni ..Doakan kami selamat sampai.. together2 with @avgeekmy @syhfqspotter_ @tuanridzuanmikail @bungaaviator @fauzul_kabyr @amirulnaims 😙😙❤🌹~
_____________________________ ^
^
^
✈@tudm_rasmi
✈Eurocopter EC-725AP Cougar
^
^
______________________________

#helicopter #aerodrome #malaysiaairports #closeup #airbus #tudm #heli #canon #canoneos
#avgeeks #aviators #plane #aviation4u #aviationphotography #aviationgeek #royalmalaysianairforce #boeing #eurocopter #rotorcraft
106 6 8 hours ago

PRODUK SUAMI ISTERI ❤️😍
💯% ori
.. .
Nak jimat? Cuba SET COMBO!!
.. =============================
COMBO A: CANDY B + TITAN GEL = RM200

COMBO B: CANDY B + BLUE WIZARD = RM190

COMBO C: CANDY B + TITAN GEL + BLUEWIZARD = RM250

COMBO D: BLUE WIZARD + LADY ERA =RM200
=============================
...
1)Miss Candy utk WANITA RM120
2)LADYERA RM180
3)KAMAMAX SPRAY RM90
4)STUD100 SPRAY RM80
5)HAMMER OF THOR RM80
6)BLUEWIZARD RM80
7)PHERO-X SPRAY RM80
8)CANDY B+ RM150
9)TITAN GEL RM80
..
📣 FREE POSTAGE
📣 PRODUK 💯% ORIGINAL

Aii xkan nak tengok jer..
..
Follow IG
@maskulin_shop
@maskulin_shop
..
.
Apa lagi jom whatsapp dapat diskaun.
..
=======================
"CANDYBCO" ke 0193197061
"CANDYBCO" ke 0193197061
=======================
Atau click saja link di bawah ⬇⬇
.
www.wasap.my/60193197061/candybco

@ tinggalkan no anda. Tq😊

#candyb #candyboriginal #ubattahanlama #lorenzo #candyb2edition #titangel #soloco #produklelaki #pdrm #tudm #bangi #bluewizard #jdt #barangbaik #bossku #bangi #abamlori #pulapol #kapcaijahat #gadishot #ladyera #horny #malamjumaat #ubatkuat #lorenxo

PRODUK SUAMI ISTERI ❤️😍
💯% ori
.. . 
Nak  jimat? Cuba SET COMBO!!
.. =============================
COMBO A: CANDY B + TITAN GEL = RM200

COMBO B: CANDY B + BLUE WIZARD = RM190

COMBO C: CANDY B + TITAN GEL + BLUEWIZARD = RM250

COMBO D: BLUE WIZARD + LADY ERA =RM200
=============================
...
1)Miss Candy utk WANITA RM120
2)LADYERA RM180
3)KAMAMAX SPRAY RM90
4)STUD100 SPRAY RM80
5)HAMMER OF THOR RM80
6)BLUEWIZARD RM80
7)PHERO-X SPRAY RM80
8)CANDY B+ RM150
9)TITAN GEL RM80
..
📣 FREE POSTAGE
📣 PRODUK 💯% ORIGINAL

Aii xkan nak tengok jer..
..
Follow IG
@maskulin_shop
@maskulin_shop
..
.
Apa lagi jom whatsapp dapat diskaun.
..
=======================
"CANDYBCO" ke 0193197061
"CANDYBCO" ke 0193197061
=======================
Atau click saja link di bawah ⬇⬇
.
www.wasap.my/60193197061/candybco

@ tinggalkan no anda. Tq😊

#candyb #candyboriginal #ubattahanlama #lorenzo #candyb2edition #titangel #soloco #produklelaki #pdrm #tudm#bangi #bluewizard #jdt #barangbaik #bossku #bangi #abamlori #pulapol #kapcaijahat #gadishot #ladyera #horny #malamjumaat #ubatkuat #lorenxo
206 2 9 hours ago

Terbang mengejar cita-cita dahulu sebelum mengejar cinta💕

#kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #kerjayaberuniform #tudm #tldm #tdm #paskal #paskautudm #komando #polis #nurse

Terbang mengejar cita-cita dahulu sebelum mengejar cinta💕

#kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #kerjayaberuniform #tudm #tldm #tdm #paskal #paskautudm #komando #polis #nurse
26 3 10 hours ago

AIR FORCE RUNWAY RUN RACE KIT COLLECTION

Untuk anda semua yang terlibat dengan Runway Run. Sila pastikan anda semua ambil Race Kit sehari lebih awal bagi mengelakkan kesesakan pada pagi sebelum larian.

Tarikh: 15/11/19
Masa: 10.00 pg - 8.00 mlm
Tempat: Bangunan Pergerakan Udara PU Kuantan

Bagi peserta luar dari Kuantan, kaunter khas akan dibuka pada:

Tarikh: 16/11/19
Masa: 06.30 pg - 07.30 pg
Tempat: Bangunan Pergerakan Udara PU Kuantan

Dan semua peserta dinasihati untuk datang awal kerana kita akan bermula warming up pada jam 8 pg.
.
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm

AIR FORCE RUNWAY RUN RACE KIT COLLECTION

Untuk anda semua yang terlibat dengan Runway Run. Sila pastikan anda semua ambil Race Kit sehari lebih awal bagi mengelakkan kesesakan pada pagi sebelum larian.

Tarikh: 15/11/19
Masa: 10.00 pg - 8.00 mlm
Tempat: Bangunan Pergerakan Udara PU Kuantan

Bagi peserta luar dari Kuantan, kaunter khas akan dibuka pada:

Tarikh: 16/11/19
Masa: 06.30 pg - 07.30 pg
Tempat: Bangunan Pergerakan Udara PU Kuantan

Dan semua peserta dinasihati untuk datang awal kerana kita akan bermula warming up pada jam 8 pg.
.
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm
6 0 11 hours ago

Kejohanan Lumba Basikal Antara Perkhidmatan ATM 2019 (ISG 2019)
Alhamdulillah done☑️
Sekadar yg termampu🙏🥇
.
.
.
#alhamdulillah
#airforce
#tudm
#rmaf
#paskau
#airforcecyclingteam
#paskaucyclingteam
#isg2019
#airforceteam
#sentiasadiangkasaraya
#weareone
#kamixramaitapikamiada
#tenangisgood

Kejohanan Lumba Basikal Antara Perkhidmatan ATM 2019 (ISG 2019)
Alhamdulillah done☑️
Sekadar yg termampu🙏🥇
.
.
.
#alhamdulillah
#airforce
#tudm
#rmaf
#paskau
#airforcecyclingteam
#paskaucyclingteam
#isg2019
#airforceteam
#sentiasadiangkasaraya
#weareone
#kamixramaitapikamiada
#tenangisgood
285 19 13 hours ago

AIR FORCE RUNWAY RUN RACE KIT COLLECTION

Untuk anda semua yang terlibat dengan Runway Run. Sila pastikan anda semua ambil Race Kit sehari lebih awal bagi mengelakkan kesesakan pada pagi sebelum larian.

Tarikh: 15/11/19
Masa: 10.00 pg - 8.00 mlm
Tempat: Bangunan Pergerakan Udara PU Kuantan

Bagi peserta luar dari Kuantan, kaunter khas akan dibuka pada:

Tarikh: 16/11/19
Masa: 06.30 pg - 07.30 pg
Tempat: Bangunan Pergerakan Udara PU Kuantan

Dan semua peserta dinasihati untuk datang awal kerana kita akan bermula warming up pada jam 8 pg.
.
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm

AIR FORCE RUNWAY RUN RACE KIT COLLECTION

Untuk anda semua yang terlibat dengan Runway Run. Sila pastikan anda semua ambil Race Kit sehari lebih awal bagi mengelakkan kesesakan pada pagi sebelum larian.

Tarikh: 15/11/19
Masa: 10.00 pg - 8.00 mlm
Tempat: Bangunan Pergerakan Udara PU Kuantan

Bagi peserta luar dari Kuantan, kaunter khas akan dibuka pada:

Tarikh: 16/11/19
Masa: 06.30 pg - 07.30 pg
Tempat: Bangunan Pergerakan Udara PU Kuantan

Dan semua peserta dinasihati untuk datang awal kerana kita akan bermula warming up pada jam 8 pg.
.
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm
10 0 13 hours ago

Ramai yang bertanyakan kawasan parkir kenderaan untuk ke Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara Kuantan.

Jangan risau kerana banyak kawasan parkir kenderaan telah kami sediakan untuk kemudahan anda semua.

Anda boleh masuk ke Pangkalan Udara Kuantan melalui Pintu Utama ataupun Pintu Masuk Kelab Golf TUDM Kuantan dan anggota kami akan guide anda ke kawasan parking yang disediakan.

Anda juga boleh parking di beberapa kawasan luar sekitar pangkalan iaitu:

1. Parkir TMG
2. Parkir Nirvana
3. Parkir Jaya Gading
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm

Ramai yang bertanyakan kawasan parkir kenderaan untuk ke Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara Kuantan.

Jangan risau kerana banyak kawasan parkir kenderaan telah kami sediakan untuk kemudahan anda semua.

Anda boleh masuk ke Pangkalan Udara Kuantan melalui Pintu Utama ataupun Pintu Masuk Kelab Golf TUDM Kuantan dan anggota kami akan guide anda ke kawasan parking yang disediakan.

Anda juga boleh parking di beberapa kawasan luar sekitar pangkalan iaitu:

1. Parkir TMG
2. Parkir Nirvana
3. Parkir Jaya Gading
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm
10 0 13 hours ago

Ramai yang bertanyakan kawasan parkir kenderaan untuk ke Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara Kuantan.

Jangan risau kerana banyak kawasan parkir kenderaan telah kami sediakan untuk kemudahan anda semua.

Anda boleh masuk ke Pangkalan Udara Kuantan melalui Pintu Utama ataupun Pintu Masuk Kelab Golf TUDM Kuantan dan anggota kami akan guide anda ke kawasan parking yang disediakan.

Anda juga boleh parking di beberapa kawasan luar sekitar pangkalan iaitu:

1. Parkir TMG
2. Parkir Nirvana
3. Parkir Jaya Gading
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm

Ramai yang bertanyakan kawasan parkir kenderaan untuk ke Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara Kuantan.

Jangan risau kerana banyak kawasan parkir kenderaan telah kami sediakan untuk kemudahan anda semua.

Anda boleh masuk ke Pangkalan Udara Kuantan melalui Pintu Utama ataupun Pintu Masuk Kelab Golf TUDM Kuantan dan anggota kami akan guide anda ke kawasan parking yang disediakan.

Anda juga boleh parking di beberapa kawasan luar sekitar pangkalan iaitu:

1. Parkir TMG
2. Parkir Nirvana
3. Parkir Jaya Gading
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm
7 0 13 hours ago
#klcc2019 
#tudm
2 0 13 hours ago

Walaupun matahari terpacak di kepala atau ribut membadai muka bumi, fokus mesti tetap fokus.... Majlis Perasmian Penutup Operasi Patkor Kastima 25B/2019

Pasukan Istiadat Jabatan Kastam Diraja Malaysia

#AkmalLangkawi
#CeritaMingguLepas
#kerjayaberseragam #segakberseragam #angkatantenteramalaysia #army #armylife #tentera #berseragam #atm #komando #paskal #paskau #kerjayakita #tdm #tldm #tudm #pdrm #bomba #jururawat #polis #jpj #cikgu #malaysia #merdeka2019 #maritim #tanahairku #imigresen #SayangiMalaysiaku #wataniah

Walaupun matahari terpacak di kepala atau ribut membadai muka bumi, fokus mesti tetap fokus.... Majlis Perasmian Penutup Operasi Patkor Kastima 25B/2019

Pasukan Istiadat Jabatan Kastam Diraja Malaysia

#AkmalLangkawi
#CeritaMingguLepas
#kerjayaberseragam #segakberseragam #angkatantenteramalaysia #army #armylife #tentera #berseragam #atm #komando #paskal #paskau #kerjayakita #tdm #tldm #tudm #pdrm #bomba #jururawat #polis #jpj #cikgu #malaysia #merdeka2019 #maritim #tanahairku #imigresen #SayangiMalaysiaku #wataniah
479 1 14 hours ago

5️⃣ SEBAB KENAPA BBSAP ANTARA PROJEK PERUMAHAN YANG STRATEGIK DI MALAYSIA‼️😎
(Point no 5 yang paling best)
.
1️⃣ RMM (Rumah Mampu Milik) - cuba korang cari rumah mampu milik undercon LANDED HOUSE yang berharga bawah 200K kat area Lembah Klang? Kalau boleh dapat pon, check dulu btol2 takut kene kencing je mcm projek Abam Boboy Man. 😚 Tapi kene cepat sebab harga rumah BBSAP akan meningkat lagi lebih 200k tak lama lagi.
.
2️⃣ WCE (West Coast Expressway) - cuba korang cari plak rumah mampu milik yang dekat dengan laluan lebuhraya. Ada tak yang murah dan mampu milik untuk golongan marhaen? Banyak rumah mampu tengok dan lihat sahaja. WCE ni akan menyebabkan KL dengan BBSAP ni rasa dekat je sebab perjalanan dalam 1 jam 30 minit dah boleh sampai. Mudah dan pantas.🌪️🕚🛣️
.
3️⃣ MANJUNG - Projek BBSAP terletak di dalam kawasan daerah Manjung. Manjung merupakan daerah yang sangat pesat membangun dan penyumbang ekonomi terbesar di negeri Perak. Ini menyebabkan hartanah di daerah Manjung adalah yang termahal di Perak.⛵🚤🌇🌅
.
4️⃣ KEMUDAHAN - apa yang best tentang BBSAP ni, satu bandar baru moden yang menyediakan banyak kemudahan dan fasiliti lengkap. Selain itu, banyak kemudahan dan tempat2 yang menarik untuk penduduk yang mendiami kediaman di sekitar daerah Manjung. Tambahan pula terdapat Pulau Pangkor yang terletak di Manjung.⛱️🌊🚍🏨🏦🏪🕌🏖️🏝️🍽️☕
.
5️⃣ PENINGKATAN HARGA - yang paling best sekali adalah nilai hartanah di BBSAP ni sangat cepat meningkat disebabkan sekarang rumah BBSAP dijual dibawah harga jualan pasaran semasa setempat berbanding dengan hartanah di sekitar Manjung. Dijangkakan harga rumah BBSAP akan naik sebanyak 💯% daripada harga asal kurang daripada 5 tahun. Peningkatan harga yang cepat kerana lokasi yang strategik dan akses lebuhraya yang dekat. 🕦🚀⏳
.
.
.
.
.
.
#rumah_idaman97 #kempen1keluarga1rumah #propertyadvisor #setiawan #hartanahmakinnaik #jihadhartanah #ZEROdeposit #Perak #kakitangankerajaan #tudm #pdrm #tldm #bomba #nurse #doktor #penjawatawam #jpam #atm #rumahzerodeposit

5️⃣ SEBAB KENAPA BBSAP ANTARA PROJEK PERUMAHAN YANG STRATEGIK DI MALAYSIA‼️😎
(Point no 5 yang paling best)
.
1️⃣ RMM (Rumah Mampu Milik) - cuba korang cari rumah mampu milik undercon LANDED HOUSE yang berharga bawah 200K kat area Lembah Klang? Kalau boleh dapat pon, check dulu btol2 takut kene kencing je mcm projek Abam Boboy Man. 😚 Tapi kene cepat sebab harga rumah BBSAP akan meningkat lagi lebih 200k tak lama lagi.
.
2️⃣ WCE (West Coast Expressway) - cuba korang cari plak rumah mampu milik yang dekat dengan laluan lebuhraya. Ada tak yang murah dan mampu milik untuk golongan marhaen? Banyak rumah mampu tengok dan lihat sahaja. WCE ni akan menyebabkan KL dengan BBSAP ni rasa dekat je sebab perjalanan dalam 1 jam 30 minit dah boleh sampai. Mudah dan pantas.🌪️🕚🛣️
.
3️⃣ MANJUNG - Projek BBSAP terletak di dalam kawasan daerah Manjung. Manjung merupakan daerah yang sangat pesat membangun dan  penyumbang ekonomi terbesar di negeri Perak. Ini menyebabkan hartanah di daerah Manjung adalah yang termahal di Perak.⛵🚤🌇🌅
.
4️⃣ KEMUDAHAN - apa yang best tentang BBSAP ni, satu bandar baru moden yang menyediakan banyak kemudahan dan fasiliti lengkap. Selain itu, banyak kemudahan dan tempat2 yang menarik untuk penduduk yang mendiami kediaman di sekitar daerah Manjung. Tambahan pula terdapat Pulau Pangkor yang terletak di Manjung.⛱️🌊🚍🏨🏦🏪🕌🏖️🏝️🍽️☕
.
5️⃣ PENINGKATAN HARGA - yang paling best sekali adalah nilai hartanah di BBSAP ni sangat cepat meningkat disebabkan sekarang rumah BBSAP dijual dibawah harga jualan pasaran semasa setempat berbanding dengan hartanah di sekitar Manjung. Dijangkakan harga rumah BBSAP akan naik sebanyak 💯% daripada harga asal kurang daripada 5 tahun. Peningkatan harga yang cepat kerana lokasi yang strategik dan akses lebuhraya yang dekat. 🕦🚀⏳
.
.
.
.
.
.
#rumah_idaman97 #kempen1keluarga1rumah #propertyadvisor #setiawan #hartanahmakinnaik #jihadhartanah #ZEROdeposit #Perak #kakitangankerajaan #tudm #pdrm #tldm #bomba #nurse #doktor #penjawatawam #jpam #atm #rumahzerodeposit
8 0 16 hours ago

"Nanti dulu la, tunggu gaji da sedap baru beli rumah"
.
Aaahhh betul, tang mana gaji yang sedap tu kalau da tak mampu nak beli rumah nanti🤭
.
Kadar kenaikan harga rumah setiap tahun, tak sama macam kadar kenaikan gaji tahunan awak tu. 😅
.
Dan harga rumah akan terus naik, naik, naik, naik dan naik🔥
.
Elok2 bayar bulanan rendah, da jadi kene bayar tinggi sebab harga rumah pon da naik. Yang lagi sedih, trus jadi tak layak sebab gaji tak mampu nak kejar kenaikan harga rumah😭
.
.
.
.
#rumah_idaman97 #kempen1keluarga1rumah #propertyadvisor #setiawan #hartanahmakinnaik #jihadhartanah #ZEROdeposit #Perak #kakitangankerajaan #tudm #pdrm #tldm #bomba #nurse #doktor #penjawatawam #jpam #atm #rumahzerodeposit

"Nanti dulu la, tunggu gaji da sedap baru beli rumah"
.
Aaahhh betul, tang mana gaji yang sedap tu kalau da tak mampu nak beli rumah nanti🤭
.
Kadar kenaikan harga rumah setiap tahun, tak sama macam kadar kenaikan gaji tahunan awak tu. 😅
.
Dan harga rumah akan terus naik, naik, naik, naik dan naik🔥
.
Elok2 bayar bulanan rendah, da jadi kene bayar tinggi sebab harga rumah pon da naik. Yang lagi sedih, trus jadi tak layak sebab gaji tak mampu nak kejar kenaikan harga rumah😭
.
.
.
.
#rumah_idaman97 #kempen1keluarga1rumah #propertyadvisor #setiawan #hartanahmakinnaik #jihadhartanah #ZEROdeposit #Perak #kakitangankerajaan #tudm #pdrm #tldm #bomba #nurse #doktor #penjawatawam #jpam #atm #rumahzerodeposit
13 0 16 hours ago

Gaji RM1500 layak rumah teres di Bandar Baru Setiawan Manjung, Perak ☺
.
Jom lock dulu harga sekarang RM188,000 😍 tahun depan pasti wajib naik punya 💯🔥
.
Haa yang masih melihat, teruskan melihat. Lihat la sampai tidak layak nak beli rumah nanti 🤭
.
Yang bijak, think about future "JALAN TERUS!!" 👍🏠🏧💵
.
.
ZERO DEPOSIT itu PASTI🔥
.
.
#rumah_idaman97 #kempen1keluarga1rumah #propertyadvisor #setiawan #hartanahmakinnaik #jihadhartanah #ZEROdeposit #Perak #kakitangankerajaan #tudm #pdrm #tldm #bomba #nurse #doktor #penjawatawam #jpam #atm #rumahzerodeposit

Gaji RM1500 layak rumah teres di Bandar Baru Setiawan Manjung, Perak ☺
.
Jom lock dulu harga sekarang RM188,000 😍 tahun depan pasti wajib naik punya 💯🔥
.
Haa yang masih melihat, teruskan melihat. Lihat la sampai tidak layak nak beli rumah nanti 🤭
.
Yang bijak, think about future "JALAN TERUS!!" 👍🏠🏧💵
.
.
ZERO DEPOSIT itu PASTI🔥
.
.
#rumah_idaman97 #kempen1keluarga1rumah #propertyadvisor #setiawan #hartanahmakinnaik #jihadhartanah #ZEROdeposit #Perak #kakitangankerajaan #tudm #pdrm #tldm #bomba #nurse #doktor #penjawatawam #jpam #atm #rumahzerodeposit
24 1 17 hours ago

Ramai yang bertanyakan kawasan parkir kenderaan untuk ke Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara Kuantan.

Jangan risau kerana banyak kawasan parkir kenderaan telah kami sediakan untuk kemudahan anda semua.

Anda boleh masuk ke Pangkalan Udara Kuantan melalui Pintu Utama ataupun Pintu Masuk Kelab Golf TUDM Kuantan dan anggota kami akan guide anda ke kawasan parking yang disediakan.

Anda juga boleh parking di beberapa kawasan luar sekitar pangkalan iaitu:

1. Parkir TMG
2. Parkir Nirvana
3. Parkir Jaya Gading
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm

Ramai yang bertanyakan kawasan parkir kenderaan untuk ke Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara Kuantan.

Jangan risau kerana banyak kawasan parkir kenderaan telah kami sediakan untuk kemudahan anda semua.

Anda boleh masuk ke Pangkalan Udara Kuantan melalui Pintu Utama ataupun Pintu Masuk Kelab Golf TUDM Kuantan dan anggota kami akan guide anda ke kawasan parking yang disediakan.

Anda juga boleh parking di beberapa kawasan luar sekitar pangkalan iaitu:

1. Parkir TMG
2. Parkir Nirvana
3. Parkir Jaya Gading
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm
22 0 17 hours ago

Alhamdulillah, synergenz tetap terbaik. We only have three hours to practice tapi alhamdulillah rezeki Allah tetap betul.
.
.
.
.Kemenangan yg x dijangka
.
.
#kacikhattaheaven #synergenzno1 #maulidurrasul2019 #2000 #15hero #tudm # kotaputera #imtiazterbaik #gua13 #synergenzterbaik #synergenzhebat #synergenzchampion

Alhamdulillah, synergenz tetap terbaik. We only have three hours to practice tapi alhamdulillah rezeki Allah tetap betul.
.
.
.
.Kemenangan yg x dijangka
.
.
#kacikhattaheaven #synergenzno1 #maulidurrasul2019 #2000 #15hero #tudm # kotaputera #imtiazterbaik #gua13 #synergenzterbaik #synergenzhebat #synergenzchampion
46 3 18 hours ago

Attended the gala premiere of @wira_2019 Another masterpiece by @adrianteh19 of #PASKAL fame. To @hairulazreen and the entire team of #WIRA2019 all the best! It's Malaysia's definitive action film. Opens in cinemas nationwide November 21st!

Nice to get a selfie from dad's junior, the Malaysian Airforce Chief, General Tan Sri Dato' Sri Hj Affendi bin Buang too #TUDM

Attended the gala premiere of @wira_2019 Another masterpiece by @adrianteh19 of #PASKAL fame. To @hairulazreen and the entire team of #WIRA2019 all the best! It's Malaysia's definitive action film. Opens in cinemas nationwide November 21st!

Nice to get a selfie from dad's junior, the Malaysian Airforce Chief, General Tan Sri Dato' Sri Hj Affendi bin Buang too #TUDM
21 0 20 hours ago

i,ll spread my wings and i'll learn how to fly.i'll do what it takes till i touch the sky ✈️
#kerjayaberseragam #airwoman #kerjayaberuniform #tudmkuantan #tudm #tudm_rasmi

i,ll spread my wings and i'll learn how to fly.i'll do what it takes till i touch the sky ✈️
#kerjayaberseragam #airwoman#kerjayaberuniform#tudmkuantan#tudm#tudm_rasmi
177 9 21 hours ago

MANGGA COLEK VIRAL

Mangga Muda.. Ranggup mangganya .. Sekali makan krup krap krup krap bunyi dia gandingan dgn serbuk asam manis masam pedas yg memang superbb 👍 Rasa lemak2 manis 💰SEBIJI rm6.00

COD PADA HARI AHAD 17/11/2019
Cod area BANTING, SEREMBAN DAN SENAWANG

#Manggacolek #manggaviral #seremban #senawang #tudm #tudmjugra #ranggupgiler #ranggup #sedapsangat

MANGGA COLEK VIRAL

Mangga Muda.. Ranggup mangganya .. Sekali makan krup krap krup krap bunyi dia gandingan dgn serbuk asam manis masam pedas yg memang superbb 👍 Rasa lemak2 manis 💰SEBIJI rm6.00

COD PADA HARI AHAD  17/11/2019 
Cod area BANTING, SEREMBAN DAN SENAWANG

#Manggacolek #manggaviral #seremban #senawang #tudm  #tudmjugra #ranggupgiler #ranggup #sedapsangat
11 0 21 hours ago

Gading Naga . Dapatkan di booth 10 Skn sempena Hari Terbuka PU Kuantan pada 16 November 2019 . Berhubung dengan Izzat 01117740949 @ Farid 0192754253 #tudm #tudmkuantan #tenteraudaradirajamalaysia #rmaf #royalmalaysianairforce #patchcollector #kedailoreng

Gading Naga . Dapatkan di booth 10 Skn sempena Hari Terbuka PU Kuantan pada 16 November 2019 . Berhubung dengan Izzat 01117740949 @ Farid 0192754253  #tudm #tudmkuantan #tenteraudaradirajamalaysia #rmaf #royalmalaysianairforce #patchcollector #kedailoreng
82 2 13 November, 2019

Pacaragam2 yang ada di Malaysia kita🇲🇾💪..sayangi Malaysia ku🇲🇾

Pacaragam2 yang ada di Malaysia kita🇲🇾💪..sayangi Malaysia ku🇲🇾
198 1 13 November, 2019

Have a great Wednesday!! ❤️23/26
#TUDM

Have a great Wednesday!! ❤️23/26
#TUDM
117 0 13 November, 2019

Kehangatan semakin terasa.
.
Tinggal 3 hari saja lagi sebelum Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara Kuantan.
.
Warga Pahang, anda boleh dengarkan wawancara radio di @pahangfm mulai jam 12.15 tengahari.
.
Banyak info yang akan kami kongsikan berkenaan dengan Hari Terbuka TUDM nanti.
.
Jangan lupa dengar!
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm

Kehangatan semakin terasa.
.
Tinggal 3 hari saja lagi sebelum Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara Kuantan.
.
Warga Pahang, anda boleh dengarkan wawancara radio di @pahangfm mulai jam 12.15 tengahari.
.
Banyak info yang akan kami kongsikan berkenaan dengan Hari Terbuka TUDM nanti.
.
Jangan lupa dengar!
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm
26 0 13 November, 2019

Kehangatan semakin terasa.
.
Tinggal 3 hari saja lagi sebelum Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara Kuantan.
.
Warga Pahang, anda boleh dengarkan wawancara radio di @pahangfm mulai jam 12.15 tengahari.
.
Banyak info yang akan kami kongsikan berkenaan dengan Hari Terbuka TUDM nanti.
.
Jangan lupa dengar!
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm

Kehangatan semakin terasa.
.
Tinggal 3 hari saja lagi sebelum Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara Kuantan.
.
Warga Pahang, anda boleh dengarkan wawancara radio di @pahangfm mulai jam 12.15 tengahari.
.
Banyak info yang akan kami kongsikan berkenaan dengan Hari Terbuka TUDM nanti.
.
Jangan lupa dengar!
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm
22 0 13 November, 2019

Cuba baca..apa yg saya share nie...buyer projek perumahan di Bandar Baru Setiawan (BBS) kebanyakan adalah org luar perak...☺ sbb ap..?
.
Sebab mereka tau dan sedar tentang kenaikan harga rumah di sana tinggi, untung untuk mereka yg kebanyakkan sudah beli masa Fasa 1 dan 2 msa hrga RM130k-RM160k..sekarang fasa 3 da, harga pon da RM188k..taon depan..? Dalam msa 3 taon je harga da naik smpi mcm ni, kalau 10 taon..?😍
.
Ni belum campur untung buat sewa di sana, kadar sewa di BBS RM500-RM700 per month..dan setiap tahun akan naik dan naik..biasa la, kt tempat2 yg sedang pesat membangun ni..awak bli rumah, orang tolong byarkan hutang🤣
.
Sblom harga naik lagi, jom lock sebiji rumah buat eset..kalau x dduk pon xrugi, bleh bwat tabungan nk bli rumah kt kampung halaman msa pencen nanti..10 taon refinance rumah semula untung 200k, spe nk bagi kn..?😍
.
.
Kalau nak invest x perlu tgk pd tempat dan sbgnya...
.
Sbbnya, asas hartanah adalah menguntungkan antara kenaikan 5% ke 100% setahun... Ikut tempat... Tp tetap menguntungkan...
.
ASAS HARTANAH :
1. Keperluan
2. Perlindungan
3. Pelaburan
.
.
.
#rumah_idaman97 #kempen1keluarga1rumah #propertyadvisor #setiawan #hartanahmakinnaik #jihadhartanah #ZEROdeposit #Perak #kakitangankerajaan #tudm #pdrm #tldm #bomba #nurse #doktor #penjawatawam #jpam #atm #rumahzerodeposit

Cuba baca..apa yg saya share nie...buyer projek perumahan di Bandar Baru Setiawan (BBS) kebanyakan adalah org luar perak...☺ sbb ap..?
.
Sebab mereka tau dan sedar tentang kenaikan harga rumah di sana tinggi, untung untuk mereka yg kebanyakkan sudah beli masa Fasa 1 dan 2 msa hrga RM130k-RM160k..sekarang fasa 3 da, harga pon da RM188k..taon depan..? Dalam msa 3 taon je harga da naik smpi mcm ni, kalau 10 taon..?😍
.
Ni belum campur untung buat sewa di sana, kadar sewa di BBS RM500-RM700 per month..dan setiap tahun akan naik dan naik..biasa la, kt tempat2 yg sedang pesat membangun ni..awak bli rumah, orang tolong byarkan hutang🤣
.
Sblom harga naik lagi, jom lock sebiji rumah buat eset..kalau x dduk pon xrugi, bleh bwat tabungan nk bli rumah kt kampung halaman msa pencen nanti..10 taon refinance rumah semula untung 200k, spe nk bagi kn..?😍
.
.
Kalau nak invest x perlu tgk pd tempat dan sbgnya...
.
Sbbnya, asas hartanah adalah menguntungkan antara kenaikan 5% ke 100% setahun... Ikut tempat... Tp tetap menguntungkan...
.
ASAS HARTANAH :
1. Keperluan
2. Perlindungan
3. Pelaburan
.
.
.
#rumah_idaman97 #kempen1keluarga1rumah #propertyadvisor #setiawan #hartanahmakinnaik #jihadhartanah #ZEROdeposit #Perak #kakitangankerajaan #tudm #pdrm #tldm #bomba #nurse #doktor #penjawatawam #jpam #atm #rumahzerodeposit
9 0 13 November, 2019

N'OPOR @TUDM2019 #กีฬาสี
#ช่างภาพ #ตากล้อง #ถ่ายรูปรับปริญญา #ปริญญานอกรอบ #รับปริญญา #หาช่างภาพรับปริญญา #ถ่ายภาพรับปริญญา #ช่างภาพรับปริญญา #นอกรอบรับปริญญา #นอกรอบกลุ่ม #นอกรอบ #รับถ่ายภาพ #รับถ่ายรูป #พยาบาลของพระราชา #นักศึกษาพยาบาลน่ารัก #BCN #พยาบาลบรม #พยาบาลบรมราชชนน#nurse #พยาบาล #นักเรียนพยาบาล #พยาบาลชุดขาว #นักศึกษาพยาบาล #พยาบาลไทย #พยาบาลทหารบก #พยาบาลตำรวจ #พยาบาลทหารอากาศ #พยาบาลทหารเรือ #พยาบาลบรม #tudm -------------------------------------------
ทุกวินาที คือช่วงเวลาสำคัญ
เราเดินตามเก็บทุกรายละเอียด
รับถ่ายรูปรับปริญญา | วันจริง | วันซ้อม | นอกรอบ | Photoday ✅Line : tokub
📱08-1366-6990
💬 For work : direct msg

N'OPOR @TUDM2019 #กีฬาสี 
#ช่างภาพ #ตากล้อง #ถ่ายรูปรับปริญญา #ปริญญานอกรอบ #รับปริญญา #หาช่างภาพรับปริญญา #ถ่ายภาพรับปริญญา #ช่างภาพรับปริญญา #นอกรอบรับปริญญา #นอกรอบกลุ่ม #นอกรอบ #รับถ่ายภาพ #รับถ่ายรูป #พยาบาลของพระราชา #นักศึกษาพยาบาลน่ารัก #BCN #พยาบาลบรม #พยาบาลบรมราชชนนี #nurse #พยาบาล #นักเรียนพยาบาล #พยาบาลชุดขาว #นักศึกษาพยาบาล #พยาบาลไทย #พยาบาลทหารบก #พยาบาลตำรวจ #พยาบาลทหารอากาศ #พยาบาลทหารเรือ #พยาบาลบรม #tudm -------------------------------------------
ทุกวินาที คือช่วงเวลาสำคัญ 
เราเดินตามเก็บทุกรายละเอียด 
รับถ่ายรูปรับปริญญา | วันจริง | วันซ้อม | นอกรอบ | Photoday ✅Line : tokub
📱08-1366-6990
💬 For work : direct msg
179 0 13 November, 2019

Airbus Corporate Jet
.
Airbus A319-115(CJ)
Royal Malaysian Air Force
9M-NAA
Langkawi International Airport (LGK/WMKL)
Malaysia

#airbus #airbus319cj #a319cj #rmaf #tudm #9mnaa #KFAI #KFAIndonesia #indonesianspotters #aviationphotography #2019IAP #megaplane #airbuscorporatejet #langkawi #malaysia #sony #sonyphotography #sonyindonesia

Airbus Corporate Jet
.
Airbus A319-115(CJ)
Royal Malaysian Air Force
9M-NAA
Langkawi International Airport (LGK/WMKL)
Malaysia

#airbus #airbus319cj #a319cj #rmaf #tudm #9mnaa #KFAI #KFAIndonesia #indonesianspotters #aviationphotography #2019IAP #megaplane #airbuscorporatejet #langkawi #malaysia #sony #sonyphotography #sonyindonesia
293 47 13 November, 2019

Kehangatan semakin terasa.
.
Tinggal 3 hari saja lagi sebelum Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara Kuantan.
.
Warga Pahang, anda boleh dengarkan wawancara radio di @pahangfm mulai jam 12.15 tengahari.
.
Banyak info yang akan kami kongsikan berkenaan dengan Hari Terbuka TUDM nanti.
.
Jangan lupa dengar!
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm

Kehangatan semakin terasa.
.
Tinggal 3 hari saja lagi sebelum Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara Kuantan.
.
Warga Pahang, anda boleh dengarkan wawancara radio di @pahangfm mulai jam 12.15 tengahari.
.
Banyak info yang akan kami kongsikan berkenaan dengan Hari Terbuka TUDM nanti.
.
Jangan lupa dengar!
.
#hariterbukatudm #rmafopenday #tudm #rmaf #kuantan #pahang #pahangfm
16 2 13 November, 2019

Pacaragam2 yang ada di Malaysia kita🇲🇾💪..sayangi Malaysia ku🇲🇾

Pacaragam2 yang ada di Malaysia kita🇲🇾💪..sayangi Malaysia ku🇲🇾
226 2 12 November, 2019

KENAPA ESP NI HOT SELLER?
.
Haa awak mesti tertanya kan nape laa pegi sana sini orang duk canang pasal Esp.
.
Kenapa la glamer nau Esp ni?
.
Ape yang hebat sangat?
.
Okey mai Ciknie nak ceghita tang mana hak hebat Esp ni.
.
🌻Nak KURUS? ESP mengenyangkan dan mengawal selera makan.
.
🌻 Nak PUASA? ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
🌻 Nak TAMBAH SUSU BADAN? ESP mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu.
.
🌻 Nak CANTIK? ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
.
🌻 Nak SIHAT? ESP mengawal paras gula dalam darah, mengawal kolesterol dan menjaga kesihatan jantung.
.
🌻 Anda HAMIL? ESP menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot janin.
.
🌻 Nak HAMIL? ESP memelihara dan memulihara rahim.
.
So awak rasa best tak Esp ni?
.
Kalo best dan teringin nak try, meh whatsapp Ciknie for best price. Bulan ni ada promo tau. Boleh JIMAT RM30 dari biasa 😉
.
📲 019-9958641 / AZNI
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleetermurah #kulitcantik #cerahkankulit #vitaminc #vitamincmurah #vitamincberkesan #shakleehargamurah #shakleehargastudent #vivixshaklee #vivixmurah #vivixshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleeterengganu #teaminstamf #setkulitshaklee #vitaminshaklee #shakleelover #cikgu # #pdrm #tudm #tldm #kastam #pulauredang #pulaukapas #pulauperhentian #cuticutimalaysia

KENAPA ESP NI HOT SELLER?
.
Haa awak mesti tertanya kan nape laa pegi sana sini orang duk canang pasal Esp.
.
Kenapa la glamer nau Esp ni?
.
Ape yang hebat sangat?
.
Okey mai Ciknie nak ceghita tang mana hak hebat Esp ni.
.
🌻Nak KURUS? ESP mengenyangkan dan mengawal selera makan.
.
🌻 Nak PUASA? ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
🌻 Nak TAMBAH SUSU BADAN? ESP mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu.
.
🌻 Nak CANTIK? ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
.
🌻 Nak SIHAT? ESP mengawal paras gula dalam darah, mengawal kolesterol dan menjaga kesihatan jantung.
.
🌻 Anda HAMIL? ESP menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot janin.
.
🌻 Nak HAMIL? ESP memelihara dan memulihara rahim.
.
So awak rasa best tak Esp ni?
.
Kalo best dan teringin nak try, meh whatsapp Ciknie for best price. Bulan ni ada promo tau. Boleh JIMAT RM30 dari biasa 😉
.
📲 019-9958641 / AZNI
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleetermurah #kulitcantik #cerahkankulit #vitaminc #vitamincmurah #vitamincberkesan #shakleehargamurah #shakleehargastudent #vivixshaklee #vivixmurah #vivixshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleeterengganu #teaminstamf #setkulitshaklee #vitaminshaklee #shakleelover #cikgu # #pdrm #tudm #tldm #kastam #pulauredang #pulaukapas #pulauperhentian #cuticutimalaysia
2 0 12 November, 2019

KENAPA ESP NI HOT SELLER?
.
Haa awak mesti tertanya kan nape laa pegi sana sini orang duk canang pasal Esp.
.
Kenapa la glamer nau Esp ni?
.
Ape yang hebat sangat?
.
Okey mai Ciknie nak ceghita tang mana hak hebat Esp ni.
.
🌻Nak KURUS? ESP mengenyangkan dan mengawal selera makan.
.
🌻 Nak PUASA? ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
🌻 Nak TAMBAH SUSU BADAN? ESP mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu.
.
🌻 Nak CANTIK? ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
.
🌻 Nak SIHAT? ESP mengawal paras gula dalam darah, mengawal kolesterol dan menjaga kesihatan jantung.
.
🌻 Anda HAMIL? ESP menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot janin.
.
🌻 Nak HAMIL? ESP memelihara dan memulihara rahim.
.
So awak rasa best tak Esp ni?
.
Kalo best dan teringin nak try, meh whatsapp Ciknie for best price. Bulan ni ada promo tau. Boleh JIMAT RM30 dari biasa 😉
.
📲 019-9958641 / AZNI
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleetermurah #kulitcantik #cerahkankulit #vitaminc #vitamincmurah #vitamincberkesan #shakleehargamurah #shakleehargastudent #vivixshaklee #vivixmurah #vivixshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleeterengganu #teaminstamf #setkulitshaklee #vitaminshaklee #shakleelover #cikgu # #pdrm #tudm #tldm #kastam #pulauredang #pulaukapas #pulauperhentian #cuticutimalaysia

KENAPA ESP NI HOT SELLER?
.
Haa awak mesti tertanya kan nape laa pegi sana sini orang duk canang pasal Esp.
.
Kenapa la glamer nau Esp ni?
.
Ape yang hebat sangat?
.
Okey mai Ciknie nak ceghita tang mana hak hebat Esp ni.
.
🌻Nak KURUS? ESP mengenyangkan dan mengawal selera makan.
.
🌻 Nak PUASA? ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
🌻 Nak TAMBAH SUSU BADAN? ESP mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu.
.
🌻 Nak CANTIK? ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
.
🌻 Nak SIHAT? ESP mengawal paras gula dalam darah, mengawal kolesterol dan menjaga kesihatan jantung.
.
🌻 Anda HAMIL? ESP menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot janin.
.
🌻 Nak HAMIL? ESP memelihara dan memulihara rahim.
.
So awak rasa best tak Esp ni?
.
Kalo best dan teringin nak try, meh whatsapp Ciknie for best price. Bulan ni ada promo tau. Boleh JIMAT RM30 dari biasa 😉
.
📲 019-9958641 / AZNI
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleetermurah #kulitcantik #cerahkankulit #vitaminc #vitamincmurah #vitamincberkesan #shakleehargamurah #shakleehargastudent #vivixshaklee #vivixmurah #vivixshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleeterengganu #teaminstamf #setkulitshaklee #vitaminshaklee #shakleelover #cikgu # #pdrm #tudm #tldm #kastam #pulauredang #pulaukapas #pulauperhentian #cuticutimalaysia
1 0 12 November, 2019

KENAPA ESP NI HOT SELLER?
.
Haa awak mesti tertanya kan nape laa pegi sana sini orang duk canang pasal Esp.
.
Kenapa la glamer nau Esp ni?
.
Ape yang hebat sangat?
.
Okey mai Ciknie nak ceghita tang mana hak hebat Esp ni.
.
🌻Nak KURUS? ESP mengenyangkan dan mengawal selera makan.
.
🌻 Nak PUASA? ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
🌻 Nak TAMBAH SUSU BADAN? ESP mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu.
.
🌻 Nak CANTIK? ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
.
🌻 Nak SIHAT? ESP mengawal paras gula dalam darah, mengawal kolesterol dan menjaga kesihatan jantung.
.
🌻 Anda HAMIL? ESP menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot janin.
.
🌻 Nak HAMIL? ESP memelihara dan memulihara rahim.
.
So awak rasa best tak Esp ni?
.
Kalo best dan teringin nak try, meh whatsapp Ciknie for best price. Bulan ni ada promo tau. Boleh JIMAT RM30 dari biasa 😉
.
📲 019-9958641 / AZNI
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleetermurah #kulitcantik #cerahkankulit #vitaminc #vitamincmurah #vitamincberkesan #shakleehargamurah #shakleehargastudent #vivixshaklee #vivixmurah #vivixshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleeterengganu #teaminstamf #setkulitshaklee #vitaminshaklee #shakleelover #cikgu # #pdrm #tudm #tldm #kastam #pulauredang #pulaukapas #pulauperhentian #cuticutimalaysia

KENAPA ESP NI HOT SELLER?
.
Haa awak mesti tertanya kan nape laa pegi sana sini orang duk canang pasal Esp.
.
Kenapa la glamer nau Esp ni?
.
Ape yang hebat sangat?
.
Okey mai Ciknie nak ceghita tang mana hak hebat Esp ni.
.
🌻Nak KURUS? ESP mengenyangkan dan mengawal selera makan.
.
🌻 Nak PUASA? ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
🌻 Nak TAMBAH SUSU BADAN? ESP mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu.
.
🌻 Nak CANTIK? ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
.
🌻 Nak SIHAT? ESP mengawal paras gula dalam darah, mengawal kolesterol dan menjaga kesihatan jantung.
.
🌻 Anda HAMIL? ESP menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot janin.
.
🌻 Nak HAMIL? ESP memelihara dan memulihara rahim.
.
So awak rasa best tak Esp ni?
.
Kalo best dan teringin nak try, meh whatsapp Ciknie for best price. Bulan ni ada promo tau. Boleh JIMAT RM30 dari biasa 😉
.
📲 019-9958641 / AZNI
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleetermurah #kulitcantik #cerahkankulit #vitaminc #vitamincmurah #vitamincberkesan #shakleehargamurah #shakleehargastudent #vivixshaklee #vivixmurah #vivixshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleeterengganu #teaminstamf #setkulitshaklee #vitaminshaklee #shakleelover #cikgu # #pdrm #tudm #tldm #kastam #pulauredang #pulaukapas #pulauperhentian #cuticutimalaysia
2 0 12 November, 2019

KENAPA ESP NI HOT SELLER?
.
Haa awak mesti tertanya kan nape laa pegi sana sini orang duk canang pasal Esp.
.
Kenapa la glamer nau Esp ni?
.
Ape yang hebat sangat?
.
Okey mai Ciknie nak ceghita tang mana hak hebat Esp ni.
.
🌻Nak KURUS? ESP mengenyangkan dan mengawal selera makan.
.
🌻 Nak PUASA? ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
🌻 Nak TAMBAH SUSU BADAN? ESP mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu.
.
🌻 Nak CANTIK? ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
.
🌻 Nak SIHAT? ESP mengawal paras gula dalam darah, mengawal kolesterol dan menjaga kesihatan jantung.
.
🌻 Anda HAMIL? ESP menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot janin.
.
🌻 Nak HAMIL? ESP memelihara dan memulihara rahim.
.
So awak rasa best tak Esp ni?
.
Kalo best dan teringin nak try, meh whatsapp Ciknie for best price. Bulan ni ada promo tau. Boleh JIMAT RM30 dari biasa 😉
.
📲 019-9958641 / AZNI
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleetermurah #kulitcantik #cerahkankulit #vitaminc #vitamincmurah #vitamincberkesan #shakleehargamurah #shakleehargastudent #vivixshaklee #vivixmurah #vivixshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleeterengganu #teaminstamf #setkulitshaklee #vitaminshaklee #shakleelover #cikgu # #pdrm #tudm #tldm #kastam #pulauredang #pulaukapas #pulauperhentian #cuticutimalaysia

KENAPA ESP NI HOT SELLER?
.
Haa awak mesti tertanya kan nape laa pegi sana sini orang duk canang pasal Esp.
.
Kenapa la glamer nau Esp ni?
.
Ape yang hebat sangat?
.
Okey mai Ciknie nak ceghita tang mana hak hebat Esp ni.
.
🌻Nak KURUS? ESP mengenyangkan dan mengawal selera makan.
.
🌻 Nak PUASA? ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
🌻 Nak TAMBAH SUSU BADAN? ESP mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu.
.
🌻 Nak CANTIK? ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
.
🌻 Nak SIHAT? ESP mengawal paras gula dalam darah, mengawal kolesterol dan menjaga kesihatan jantung.
.
🌻 Anda HAMIL? ESP menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot janin.
.
🌻 Nak HAMIL? ESP memelihara dan memulihara rahim.
.
So awak rasa best tak Esp ni?
.
Kalo best dan teringin nak try, meh whatsapp Ciknie for best price. Bulan ni ada promo tau. Boleh JIMAT RM30 dari biasa 😉
.
📲 019-9958641 / AZNI
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleetermurah #kulitcantik #cerahkankulit #vitaminc #vitamincmurah #vitamincberkesan #shakleehargamurah #shakleehargastudent #vivixshaklee #vivixmurah #vivixshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleeterengganu #teaminstamf #setkulitshaklee #vitaminshaklee #shakleelover #cikgu # #pdrm #tudm #tldm #kastam #pulauredang #pulaukapas #pulauperhentian #cuticutimalaysia
1 0 12 November, 2019

KENAPA ESP NI HOT SELLER?
.
Haa awak mesti tertanya kan nape laa pegi sana sini orang duk canang pasal Esp.
.
Kenapa la glamer nau Esp ni?
.
Ape yang hebat sangat?
.
Okey mai Ciknie nak ceghita tang mana hak hebat Esp ni.
.
🌻Nak KURUS? ESP mengenyangkan dan mengawal selera makan.
.
🌻 Nak PUASA? ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
🌻 Nak TAMBAH SUSU BADAN? ESP mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu.
.
🌻 Nak CANTIK? ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
.
🌻 Nak SIHAT? ESP mengawal paras gula dalam darah, mengawal kolesterol dan menjaga kesihatan jantung.
.
🌻 Anda HAMIL? ESP menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot janin.
.
🌻 Nak HAMIL? ESP memelihara dan memulihara rahim.
.
So awak rasa best tak Esp ni?
.
Kalo best dan teringin nak try, meh whatsapp Ciknie for best price. Bulan ni ada promo tau. Boleh JIMAT RM30 dari biasa 😉
.
📲 019-9958641 / AZNI
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleetermurah #kulitcantik #cerahkankulit #vitaminc #vitamincmurah #vitamincberkesan #shakleehargamurah #shakleehargastudent #vivixshaklee #vivixmurah #vivixshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleeterengganu #teaminstamf #setkulitshaklee #vitaminshaklee #shakleelover #cikgu # #pdrm #tudm #tldm #kastam #pulauredang #pulaukapas #pulauperhentian #cuticutimalaysia

KENAPA ESP NI HOT SELLER?
.
Haa awak mesti tertanya kan nape laa pegi sana sini orang duk canang pasal Esp.
.
Kenapa la glamer nau Esp ni?
.
Ape yang hebat sangat?
.
Okey mai Ciknie nak ceghita tang mana hak hebat Esp ni.
.
🌻Nak KURUS? ESP mengenyangkan dan mengawal selera makan.
.
🌻 Nak PUASA? ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
🌻 Nak TAMBAH SUSU BADAN? ESP mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu.
.
🌻 Nak CANTIK? ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
.
🌻 Nak SIHAT? ESP mengawal paras gula dalam darah, mengawal kolesterol dan menjaga kesihatan jantung.
.
🌻 Anda HAMIL? ESP menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot janin.
.
🌻 Nak HAMIL? ESP memelihara dan memulihara rahim.
.
So awak rasa best tak Esp ni?
.
Kalo best dan teringin nak try, meh whatsapp Ciknie for best price. Bulan ni ada promo tau. Boleh JIMAT RM30 dari biasa 😉
.
📲 019-9958641 / AZNI
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleetermurah #kulitcantik #cerahkankulit #vitaminc #vitamincmurah #vitamincberkesan #shakleehargamurah #shakleehargastudent #vivixshaklee #vivixmurah #vivixshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleeterengganu #teaminstamf #setkulitshaklee #vitaminshaklee #shakleelover #cikgu # #pdrm #tudm #tldm #kastam #pulauredang #pulaukapas #pulauperhentian #cuticutimalaysia
1 0 12 November, 2019

KENAPA ESP NI HOT SELLER?
.
Haa awak mesti tertanya kan nape laa pegi sana sini orang duk canang pasal Esp.
.
Kenapa la glamer nau Esp ni?
.
Ape yang hebat sangat?
.
Okey mai Ciknie nak ceghita tang mana hak hebat Esp ni.
.
🌻Nak KURUS? ESP mengenyangkan dan mengawal selera makan.
.
🌻 Nak PUASA? ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
🌻 Nak TAMBAH SUSU BADAN? ESP mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu.
.
🌻 Nak CANTIK? ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
.
🌻 Nak SIHAT? ESP mengawal paras gula dalam darah, mengawal kolesterol dan menjaga kesihatan jantung.
.
🌻 Anda HAMIL? ESP menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot janin.
.
🌻 Nak HAMIL? ESP memelihara dan memulihara rahim.
.
So awak rasa best tak Esp ni?
.
Kalo best dan teringin nak try, meh whatsapp Ciknie for best price. Bulan ni ada promo tau. Boleh JIMAT RM30 dari biasa 😉
.
📲 019-9958641 / AZNI
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleetermurah #kulitcantik #cerahkankulit #vitaminc #vitamincmurah #vitamincberkesan #shakleehargamurah #shakleehargastudent #vivixshaklee #vivixmurah #vivixshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleeterengganu #teaminstamf #setkulitshaklee #vitaminshaklee #shakleelover #cikgu # #pdrm #tudm #tldm #kastam #pulauredang #pulaukapas #pulauperhentian #cuticutimalaysia

KENAPA ESP NI HOT SELLER?
.
Haa awak mesti tertanya kan nape laa pegi sana sini orang duk canang pasal Esp.
.
Kenapa la glamer nau Esp ni?
.
Ape yang hebat sangat?
.
Okey mai Ciknie nak ceghita tang mana hak hebat Esp ni.
.
🌻Nak KURUS? ESP mengenyangkan dan mengawal selera makan.
.
🌻 Nak PUASA? ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
🌻 Nak TAMBAH SUSU BADAN? ESP mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu.
.
🌻 Nak CANTIK? ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
.
🌻 Nak SIHAT? ESP mengawal paras gula dalam darah, mengawal kolesterol dan menjaga kesihatan jantung.
.
🌻 Anda HAMIL? ESP menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot janin.
.
🌻 Nak HAMIL? ESP memelihara dan memulihara rahim.
.
So awak rasa best tak Esp ni?
.
Kalo best dan teringin nak try, meh whatsapp Ciknie for best price. Bulan ni ada promo tau. Boleh JIMAT RM30 dari biasa 😉
.
📲 019-9958641 / AZNI
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleetermurah #kulitcantik #cerahkankulit #vitaminc #vitamincmurah #vitamincberkesan #shakleehargamurah #shakleehargastudent #vivixshaklee #vivixmurah #vivixshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleeterengganu #teaminstamf #setkulitshaklee #vitaminshaklee #shakleelover #cikgu # #pdrm #tudm #tldm #kastam #pulauredang #pulaukapas #pulauperhentian #cuticutimalaysia
1 0 12 November, 2019

Orang ramai dinasihat agar tidak cemas jika melihat pesawat Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) terbang rendah di sekitar Kuantan mulai hari ini.

TUDM melaksanakan latihan pertunjukkan udara sempena Hari Terbuka TUDM pada 16 November di Pangkalan Udara Kuantan.

Latihan tersebut dijadual berlangsung bermula Selasa hingga Sabtu sekali gus melibatkan beberapa buah pesawat pejuang, pengangkut dan helikopter di sekitar ruang udara Kuantan.

TUDM juga mengingatkan penduduk di sekitar Pangkalan Tentera Udara supaya tidak perlu bimbang jika mendengar bunyi letupan di sepanjang tempoh tersebut.

Seluruh rakyat Malaysia dijemput untuk hadir beramai-ramai ke Hari Terbuka TUDM yang pada 16 November ini.

@tudm_rasmi

#onenews #ONKongsi #tudm

Orang ramai dinasihat agar tidak cemas jika melihat pesawat Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) terbang rendah di sekitar Kuantan mulai hari ini.

TUDM melaksanakan latihan pertunjukkan udara sempena Hari Terbuka TUDM pada 16 November di Pangkalan Udara Kuantan.

Latihan tersebut dijadual berlangsung bermula Selasa hingga Sabtu sekali gus melibatkan beberapa buah pesawat pejuang, pengangkut dan helikopter di sekitar ruang udara Kuantan.

TUDM juga mengingatkan penduduk di sekitar Pangkalan Tentera Udara supaya tidak perlu bimbang jika mendengar bunyi letupan di sepanjang tempoh tersebut.

Seluruh rakyat Malaysia dijemput untuk hadir beramai-ramai ke Hari Terbuka TUDM yang pada 16 November ini.

@tudm_rasmi

#onenews #ONKongsi #tudm
53 0 12 November, 2019

Bukan senang nak senang, bukan susah nak susah.

Bukan senang nak senang, bukan susah nak susah.
55 1 12 November, 2019

Saya masuk Tingkatan 1 pada tahun 2007.
Hari ini anak yg lahir pada tahun tersebut pula mendaftar masuk Tingkatan 1 dan saya sudah jadi guru.
Masa berlalu.
Sedarlah, saya semakin TUA.
.
.
.
.
#kerjayaberseragam #segakberseragam #angkatantenteramalaysia #army #armylife #tentera #berseragam #atm #komando #paskal #paskau #kerjayakita #tdm #tldm #tudm #pdrm #bomba #jururawat #polis #jpj #cikgu #malaysia #merdeka2019 #maritim #tanahairku #imigresen #SayangiMalaysiaku #wataniah

Saya masuk Tingkatan 1 pada tahun 2007.
Hari ini anak yg lahir pada tahun tersebut pula mendaftar masuk Tingkatan 1 dan saya sudah jadi guru.
Masa berlalu.
Sedarlah, saya semakin TUA.
.
.
.
.
#kerjayaberseragam #segakberseragam #angkatantenteramalaysia #army #armylife #tentera #berseragam #atm #komando #paskal #paskau #kerjayakita #tdm #tldm #tudm #pdrm #bomba #jururawat #polis #jpj #cikgu #malaysia #merdeka2019 #maritim #tanahairku #imigresen #SayangiMalaysiaku #wataniah
738 3 12 November, 2019

ANNIVERSARY KORANG BULAN NI? 💏👩‍❤️‍👩💍 Korang belum fikir nak bagi apa? SWIPE LEFT. Scroll dulu tgk2. Siapa sambut anniversary bulan ni, nak bagi surprise kat wife /husband hangpa, mai lekaih akak nak bagi discount sweet manih potong kaki. Cepat tau. BULAN NI JA.
#belijiwadenganbergaya
#serviskejutan
#surprisedeliverykualalumpur
#surprisedeliveryselangor
#surprisedeliverybangi
#surprisedeliverynilai
#bungacoklat
#tudm
#mindef
#bomba

ANNIVERSARY KORANG BULAN NI? 💏👩‍❤️‍👩💍 Korang belum fikir nak bagi apa? SWIPE LEFT. Scroll dulu tgk2. Siapa sambut anniversary bulan ni, nak bagi surprise kat wife /husband hangpa, mai lekaih akak nak bagi discount sweet manih potong kaki. Cepat tau. BULAN NI JA. 
#belijiwadenganbergaya
#serviskejutan 
#surprisedeliverykualalumpur 
#surprisedeliveryselangor 
#surprisedeliverybangi 
#surprisedeliverynilai 
#bungacoklat 
#tudm
#mindef 
#bomba
6 2 12 November, 2019

ANNIVERSARY KORANG BULAN NI? 💏👩‍❤️‍👩💍 Korang belum fikir nak bagi apa? SWIPE LEFT. Scroll dulu tgk2. Siapa sambut anniversary bulan ni, nak bagi surprise kat wife /husband hangpa, mai lekaih akak nak bagi discount sweet manih potong kaki. Cepat tau. BULAN NI JA.
#belijiwadenganbergaya
#serviskejutan
#surprisedeliverykualalumpur
#surprisedeliveryselangor
#surprisedeliverybangi
#surprisedeliverynilai
#bungacoklat
#tudm
#mindef
#bomba

ANNIVERSARY KORANG BULAN NI? 💏👩‍❤️‍👩💍 Korang belum fikir nak bagi apa? SWIPE LEFT. Scroll dulu tgk2. Siapa sambut anniversary bulan ni, nak bagi surprise kat wife /husband hangpa, mai lekaih akak nak bagi discount sweet manih potong kaki. Cepat tau. BULAN NI JA. 
#belijiwadenganbergaya
#serviskejutan 
#surprisedeliverykualalumpur 
#surprisedeliveryselangor 
#surprisedeliverybangi 
#surprisedeliverynilai 
#bungacoklat 
#tudm
#mindef 
#bomba
10 0 12 November, 2019

============================
Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Kenapa CALCIUM TIENS? Kerana ia telah di formulasikan dengan Nano Teknologi menggunakan bahan2 asli semulajadi seperti susu lembu Mongolia dan ekstrak sum sum tulang lembu organik tersebut.
..
Dengan High Quality Nano Technology tersebut, Hi Cal Tiens ternyata berhasil menambahkan ketinggian seseorang dari. 5-20cm tanpa sebarang side effect!!! ..
Anda berminat? Ingin tahu lebih lanjut? Inginkan panduan dan video cara2 menambah ketinggian secara semulajadi?
..
10 HARI dah NAIK TINGGI 5CM
.. Pehh 😃😃😄 ..
📣Dah la HALAL.
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya ..
Aii xkan nak tengok jer.. pm admin😍

click saja link di bawah ⬇⬇ @tinggie_originall.04
@tinggie_originall.04
.Ws+601136626433
Ws+601136626433

#Tinggibadan  #Peninggi  #peninggibadantiens #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia #spirulina  #tianshi  #pdrm  #pru14  #ubah #hebatkannegaraku  #angkatantenteramalaysia  #zouk #tldm  #nelofa  #mcfc  #brim  #manchestercityfan #mufcmalaysia  #ggmu  #br1m  #klcc  #bukitaman  #tudm

============================
Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Kenapa CALCIUM TIENS? Kerana ia telah di formulasikan dengan Nano Teknologi menggunakan bahan2 asli semulajadi seperti susu lembu Mongolia dan ekstrak sum sum tulang lembu organik tersebut.
..
Dengan High Quality Nano Technology tersebut, Hi Cal Tiens ternyata berhasil menambahkan ketinggian seseorang dari. 5-20cm tanpa sebarang side effect!!! ..
Anda berminat? Ingin tahu lebih lanjut? Inginkan panduan dan video cara2 menambah ketinggian secara semulajadi?
..
10 HARI dah NAIK TINGGI 5CM
.. Pehh 😃😃😄 ..
📣Dah la HALAL.
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya ..
Aii xkan nak tengok jer.. pm admin😍

click saja link di bawah ⬇⬇ @tinggie_originall.04
@tinggie_originall.04
.Ws+601136626433
Ws+601136626433

#Tinggibadan #Peninggi #peninggibadantiens#heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia#spirulina #tianshi #pdrm #pru14 #ubah#hebatkannegaraku #angkatantenteramalaysia #zouk#tldm #nelofa #mcfc #brim #manchestercityfan#mufcmalaysia #ggmu #br1m #klcc #bukitaman #tudm
11 0 12 November, 2019

Beechcraft 200T Super King Air
M41-04
No. 16 Squadron, Royal Malaysian Air Force
Sultan Abdul Aziz Shah Airport, Malaysia

#planespotting #igaviation #avgeek #avporn #pilot #pilotlife #boeingairbusaviation #instaaviationphotography #theavination #megaplane #aviationdaily #aviation #rmaf #tudm #beechcraft #b200
#m4104 #superkingair

Beechcraft 200T Super King Air
M41-04
No. 16 Squadron, Royal Malaysian Air Force
Sultan Abdul Aziz Shah Airport, Malaysia

#planespotting #igaviation #avgeek #avporn #pilot #pilotlife #boeingairbusaviation #instaaviationphotography #theavination #megaplane #aviationdaily #aviation #rmaf #tudm #beechcraft #b200
#m4104 #superkingair
77 0 12 November, 2019

~❤🌹Nantikan Kemunculan mereka dia PU Kuantan Sabtu ini..See u there..😘😘👈🏽👈🏽😘😘.🌹❤ ~
^
^
^
^
✈️Royal Malaysian Air Force (RMAF)
✈️Tentera Udara DiRaja Malaysia (TUDM)
✈️FA18D Hornet
✈️(No18 Skuadron)
^
✈️@tudm_rasmi
>
______________________________

#royalmalaysianairforce #malaysiaairports #instagramers #plane #boeing #planelover #aviation #spotter #tail #avgeek #airport #avgeeks #megaplane #plane #airlines #picoftheday #igdaily #tudm #instagood #instaphoto #military #merdeka #planephotography #aircraft #instagramaviation #malaysia #hornet #fighterjet #mcdonnelldouglas

~❤🌹Nantikan Kemunculan mereka dia PU Kuantan Sabtu ini..See u there..😘😘👈🏽👈🏽😘😘.🌹❤ ~
^
^
^
^
✈️Royal Malaysian Air Force (RMAF)
✈️Tentera Udara DiRaja Malaysia (TUDM)
✈️FA18D Hornet
✈️(No18 Skuadron)
^
✈️@tudm_rasmi
> 
______________________________

#royalmalaysianairforce  #malaysiaairports #instagramers #plane #boeing #planelover #aviation #spotter #tail #avgeek #airport #avgeeks #megaplane #plane #airlines #picoftheday #igdaily #tudm #instagood #instaphoto #military #merdeka #planephotography #aircraft #instagramaviation #malaysia #hornet #fighterjet #mcdonnelldouglas
228 0 12 November, 2019

Jangan risau! Itu hanya latihan TUDM, hari sebenar pada 16 November⠀

KUALA LUMPUR, 12 Nov- Penduduk di negeri Pahang dinasihatkan agar tidak cemas dan risau jika melihat pesawat Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) terbang rendah dan juga bunyi letupan yang kedengaran di sekitar Pangkalan Udara Kuantan.⠀

Pihak TUDM dalam satu kenyataan berkata, beberapa pesawat pejuang, pengangkut dan helikopter akan terbang di ruang udara bagi melaksanakan sesi latihan pertunjukkan udara sempena Hari Terbuka TUDM.⠀

“Sesi latihan tersebut akan dilaksanakan bermula hari ini sehingga 15 November 2019 (Jumaat).⠀

“Orang ramai dari segenap lapisan masyarakat dijemput hadir bagi memeriahkan lagi Hari Terbuka Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) yang bakal diadakan pada pada Sabtu ini seawal jam 8 pagi di Pangkalan Udara Kuantan,” jelas kenyataan itu lagi.⠀

#AirTimes #Malaysia #TUDM

Jangan risau! Itu hanya latihan TUDM, hari sebenar pada 16 November⠀
⠀
KUALA LUMPUR, 12 Nov- Penduduk di negeri Pahang dinasihatkan agar tidak cemas dan risau jika melihat pesawat Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) terbang rendah dan juga bunyi letupan yang kedengaran di sekitar Pangkalan Udara Kuantan.⠀
⠀
Pihak TUDM dalam satu kenyataan berkata, beberapa pesawat pejuang, pengangkut dan helikopter akan terbang di ruang udara bagi melaksanakan sesi latihan pertunjukkan udara sempena Hari Terbuka TUDM.⠀
⠀
“Sesi latihan tersebut akan dilaksanakan bermula hari ini sehingga 15 November 2019 (Jumaat).⠀
⠀
“Orang ramai dari segenap lapisan masyarakat dijemput hadir bagi memeriahkan lagi Hari Terbuka Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) yang bakal diadakan pada pada Sabtu ini seawal jam 8 pagi di Pangkalan Udara Kuantan,” jelas kenyataan itu lagi.⠀
⠀
#AirTimes #Malaysia #TUDM
314 0 12 November, 2019

Bismillah.

Assalamualaikum uolssss. Haaa nah, dah rasmi dah, Hari Terbuka Pangkalan Udara @tudm_rasmi Kuantan.
Pelbagai aktiviti telah dirancang untuk memeriahkan lagi sambutan ini dan salah satu nya, yang paling istimewa... Insyaallah akan ada Statik Display MIG29 untuk yang terakhir kali. Akan ada juga persembahan udara dari aset-aset TUDM nanti... jangan la lepaskan peluang ni tau. Boleh bawa seluruh ahli keluarga serbu ek.
Untuk adik-adik yg berminat untuk menyertai TUDM, akan ada booth khas kerjaya bersama TUDM. Kat situ nanti adik-adik boleh serbu dan tanya mereka bagaimana untuk menjadi sebahagian dari anggota mereka tau.
Akan ada juga gerai-gerai jualan cenderamata terutamanya @airglobalsouvenir nanti. Dgr cerita Kapten Shuk nak launchingkan dua t-shirt design baru masa kat Kuantan nanti. Design khas FLANKER dan Hornet! Haaa.. tak ke teruja nak beli nanti! Hahaha.
Bila? Jam berapa? Kena bayar ke? No uolss sila rujuk info dibawah ya.

Tarikh : 16 November 2019.
Tempat : Pangkalan Udara Kuantan.
Masa : 8.00am - 6.00pm
Bayaran : PERCUMA.

Tapi elok la abang epal pesan awal-awal ek, masuk rumah orang dah percuma, tengok aset gempak-gempak...sama-sama kita jaga kebersihan kawasan pangkalan ek. Sila buang sampah nanti di tong sampah yang telah disediakan tau. Abang nampak korang buang sampah merata, abang “titik” tangan tu nanti. Haha.

@tudm_rasmi
@malaysiaairports #wmkd #kua.

#TUDM #transporter #tenteraudaradirajamalaysia
#avgeekmy #AVINATION #aircraft #airplanes #likeforlikes #tagforlikes #megaplanes #airbuslovers #pilot #aviation #aerodrome #steelbird #megashot #instaplanes #instaaviation #aviationdaily #planespotting #planeporn #RMAF #opendaykuantan2019

Bismillah.

Assalamualaikum uolssss. Haaa nah, dah rasmi dah, Hari Terbuka Pangkalan Udara @tudm_rasmi Kuantan. 
Pelbagai aktiviti telah dirancang untuk memeriahkan lagi sambutan ini dan salah satu nya, yang paling istimewa... Insyaallah akan ada Statik Display MIG29 untuk yang terakhir kali. Akan ada juga persembahan udara dari aset-aset TUDM nanti... jangan la lepaskan peluang ni tau. Boleh bawa seluruh ahli keluarga serbu ek. 
Untuk adik-adik yg berminat untuk menyertai TUDM, akan ada booth khas kerjaya bersama TUDM. Kat situ nanti adik-adik boleh serbu dan tanya mereka bagaimana untuk menjadi sebahagian dari anggota mereka tau. 
Akan ada juga gerai-gerai jualan cenderamata terutamanya @airglobalsouvenir nanti. Dgr cerita Kapten Shuk nak launchingkan dua t-shirt design baru masa kat Kuantan nanti. Design khas FLANKER dan Hornet! Haaa.. tak ke teruja nak beli nanti! Hahaha. 
Bila? Jam berapa? Kena bayar ke? No uolss sila rujuk info dibawah ya.

Tarikh : 16 November 2019.
Tempat : Pangkalan Udara Kuantan.
Masa : 8.00am - 6.00pm
Bayaran : PERCUMA.

Tapi elok la abang epal pesan awal-awal ek, masuk rumah orang dah percuma, tengok aset gempak-gempak...sama-sama kita jaga kebersihan kawasan pangkalan ek. Sila buang sampah nanti di tong sampah yang telah disediakan tau. Abang nampak korang buang sampah merata, abang “titik” tangan tu nanti. Haha.

@tudm_rasmi 
@malaysiaairports #wmkd #kua.

#TUDM #transporter #tenteraudaradirajamalaysia 
#avgeekmy #AVINATION #aircraft #airplanes #likeforlikes #tagforlikes #megaplanes #airbuslovers #pilot #aviation #aerodrome #steelbird #megashot #instaplanes #instaaviation #aviationdaily #planespotting #planeporn #RMAF #opendaykuantan2019
92 1 12 November, 2019

Royal Malaysian Air Force A400M Atlas
#TUDM
#A400M
#Atlas
#ADEX2017
#Nikonphoto
#Nikon
#D500
#RKSM

Royal Malaysian Air Force A400M Atlas
#TUDM
#A400M
#Atlas
#ADEX2017 
#Nikonphoto 
#Nikon 
#D500
#RKSM
49 0 12 November, 2019

lain bebenau langit Langkawi dengan Putrajaya.. (zoomed) ▫️
▫️
▫️
#MizzAĆ
Mar 30, 2019 4:04pm
Langkawi · Kedah · Malaysia 🇲🇾
#LIMA2019

lain bebenau langit Langkawi dengan Putrajaya.. (zoomed) ▫️
▫️
▫️
#MizzAĆ
Mar 30, 2019  4:04pm
Langkawi · Kedah · Malaysia 🇲🇾
#LIMA2019
26 1 1 September, 2019

zoomed (w/o filter)..

zoomed (w/o filter)..
31 1 1 September, 2019

Top #tudm posts

Selamat pagi wira wira MALAYSIA 😆💪🇲🇾
@malaysia.seragam @malaysia.seragam @malaysia.seragam
. .
.
+TAG KAWAN KORANG YANG MINAT!!!
-
#segak_berseragam #kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_kita #kerjaya_berseragam #tdm #tldm #tudm #polis #wataniah #atm #atmmalaysia #malaysia #wira
1,498 20 31 October, 2019

we're netball players, not people's heart players🙌🏻 Goodluck #tudm 🏀

we're netball players, not people's heart players🙌🏻 Goodluck #tudm 🏀
6,577 12 14 hours ago

Probably one of the most low profile team in the special forces.. a member of Hostage Rescue Team part of the Skuadron Sayap Tempur Paskau which is trained in counter terrorism and special operations. He is attached with a monocular night vision device and armed with a HK MP5SD equipped with Aimpoint Micro T-2 red dot sight and a Glock 34 side arm pistol. #Paskau #specialforces #tudm

Probably one of the most low profile team in the special forces.. a member of Hostage Rescue Team part of the Skuadron Sayap Tempur Paskau which is trained in counter terrorism and special operations. He is attached with a monocular night vision device and armed with a HK MP5SD equipped with Aimpoint Micro T-2 red dot sight and a Glock 34 side arm pistol. #Paskau #specialforces #tudm
1,434 13 27 September, 2019