#tv3 Instagram Photos & Videos

tv3 - 969.5k posts

    WELCOME BACK LADYBOSS 🔥
.
Mesti ada yang tak sabar kan bila AINAA Scrub Mask nak dikeluarkan ?
.
Cuba korang suggest tarikh yang official untuk kita launch AINAA Oat Scrub Mask 😍
. 
Excited ke idok😱😘

    WELCOME BACK LADYBOSS 🔥
    .
    Mesti ada yang tak sabar kan bila AINAA Scrub Mask nak dikeluarkan ?
    .
    Cuba korang suggest tarikh yang official untuk kita launch AINAA Oat Scrub Mask 😍
    .
    Excited ke idok😱😘

    0 1 10 minutes ago
    PERNAH KENE STROK SEMASA OBES DULU...
.
Jom berkenalan dgn Wani n baca sharing Wani nie..
.
"Wani bila tengokkkkk diri dulu rasa bersyukur diberi kesedaran sekarang tentang semua niii..Bersyukur bila kita peroleh sesuatu dari ilmu tuu"
.
"Penting sangat ada org yg rapat,ambik berat dgn kita tentang perjuangan nii(NAK KURUS BUKAN SORANG2..Ramai yg perlu perhatian kita(bersyukur bila dpt bantu dr sudut tuu).."
.
"Dulu masa berat dah cecah 97kg..Tak sedar pun diri tuu dah undang sakit..Sampai lahh Allah sedarkn wani dgn sakit "STROK"..Pada usia yg sangat muda time tuu wani 19taun.."
.
"Tp takde kesedaran..Turun berat sbb keadaan diri yg dah x normal(STROK).."
. "Doktor paksa tuk wani turun berat..Ilmu tuu takde so kita turun berat tp senang jee naik sbb "BODY FAT" Tu turun sikit jee..."
.
"Ramai yg fokus pd "KG" tp berapa ramai yg akn fokus pada "LEMAK" yg halimunan.."
.
"Kita pun x nmpk..Masa berlalu cpt sangat..Turun naik tuu benda biasa tuk wani..Dari 97kg turun jd 50kg++..Lps tuu naik sampai 78kg.."
.
"Sbb biasa dgn keadaan lama senang terikut bila takde org yg sedarkn kita,takde org sekali mcm kita,takde yg guide kita,YESS MMNG RAMAI YG CKP SEMUA BERMULA PADA DIRI..NAK @ X NK JEE.."
.
"Tapi bila wani dah lalu semua nii..Penting sangat "ILMU PERMAKANAN yg betul..Alhamdulillah bila dah jumpa ORG YG BETUL SUDI SHARING DGN KITA..."
.
"So Wani nk anda rasa velue yg wani rasa selepas join program KFOC ini..Wani nk..kerana semua "BERHAK" tuk "MERASA".. Selama bertahun2 mencari jalan untuk atasi masalah niii...akhirnya disini lahh KFOC wani bermula kenal potensi diri..🌈 alhamdulillah..."
.
Wani sudah, anda bila lg. .
Online Coaching Intake Bulan SEPTEMBER
.
✔ WhatsApp group Mentoring & Coaching
✔ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
✔ Combo workout step by step dari rumah
✔ Groceries checklist
.
#love #instagood #fashion #happy #diet #metabolism #if #atkins #me #lovefood #eater #cheatmeal #tv3 #kuruscepat #kurusfitonlinecoaching #malaysia #travel #kurusbadan #jerawat #kualalumpur #bazarpaknil #like4like #petronastowers #holiday #beach #sayajual #streetphotography #instatravel #travelgram #life

    PERNAH KENE STROK SEMASA OBES DULU...
    .
    Jom berkenalan dgn Wani n baca sharing Wani nie..
    .
    "Wani bila tengokkkkk diri dulu rasa bersyukur diberi kesedaran sekarang tentang semua niii..Bersyukur bila kita peroleh sesuatu dari ilmu tuu"
    .
    "Penting sangat ada org yg rapat,ambik berat dgn kita tentang perjuangan nii(NAK KURUS BUKAN SORANG2..Ramai yg perlu perhatian kita(bersyukur bila dpt bantu dr sudut tuu).."
    .
    "Dulu masa berat dah cecah 97kg..Tak sedar pun diri tuu dah undang sakit..Sampai lahh Allah sedarkn wani dgn sakit "STROK"..Pada usia yg sangat muda time tuu wani 19taun.."
    .
    "Tp takde kesedaran..Turun berat sbb keadaan diri yg dah x normal(STROK).."
    . "Doktor paksa tuk wani turun berat..Ilmu tuu takde so kita turun berat tp senang jee naik sbb "BODY FAT" Tu turun sikit jee..."
    .
    "Ramai yg fokus pd "KG" tp berapa ramai yg akn fokus pada "LEMAK" yg halimunan.."
    .
    "Kita pun x nmpk..Masa berlalu cpt sangat..Turun naik tuu benda biasa tuk wani..Dari 97kg turun jd 50kg++..Lps tuu naik sampai 78kg.."
    .
    "Sbb biasa dgn keadaan lama senang terikut bila takde org yg sedarkn kita,takde org sekali mcm kita,takde yg guide kita,YESS MMNG RAMAI YG CKP SEMUA BERMULA PADA DIRI..NAK @ X NK JEE.."
    .
    "Tapi bila wani dah lalu semua nii..Penting sangat "ILMU PERMAKANAN yg betul..Alhamdulillah bila dah jumpa ORG YG BETUL SUDI SHARING DGN KITA..."
    .
    "So Wani nk anda rasa velue yg wani rasa selepas join program KFOC ini..Wani nk..kerana semua "BERHAK" tuk "MERASA".. Selama bertahun2 mencari jalan untuk atasi masalah niii...akhirnya disini lahh KFOC wani bermula kenal potensi diri..🌈 alhamdulillah..."
    .
    Wani sudah, anda bila lg. .
    Online Coaching Intake Bulan SEPTEMBER
    .
    ✔ WhatsApp group Mentoring & Coaching
    ✔ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
    ✔ Combo workout step by step dari rumah
    ✔ Groceries checklist
    .
    #love #instagood #fashion #happy #diet #metabolism #if #atkins #me #lovefood #eater #cheatmeal #tv3 #kuruscepat #kurusfitonlinecoaching #malaysia #travel #kurusbadan #jerawat #kualalumpur #bazarpaknil #like4like #petronastowers #holiday #beach #sayajual #streetphotography #instatravel #travelgram #life

    18 2 30 minutes ago
    Kekacang boleh dimakan sepuas2nya sebab bersaiz kecil itu hanyalah mitos. Yang sebetulnya kekacang juga punya kalori dan tak bantu turun berat kalau diambil secara berlebihan.⠀
.⠀
FOLLOW IG @shazlia_fittrainer dan TURN ON NOTIFICATION untuk tengok berapa banyak kacang sebenarnya yang sesuai dimakan untuk snacking (100 calorie).⠀
.⠀
Coach ShazLia⠀
Whatsapp 019-5255180⠀
Kurus Fit Online Coaching

    Kekacang boleh dimakan sepuas2nya sebab bersaiz kecil itu hanyalah mitos. Yang sebetulnya kekacang juga punya kalori dan tak bantu turun berat kalau diambil secara berlebihan.⠀
    .⠀
    FOLLOW IG @shazlia_fittrainer dan TURN ON NOTIFICATION untuk tengok berapa banyak kacang sebenarnya yang sesuai dimakan untuk snacking (100 calorie).⠀
    .⠀
    Coach ShazLia⠀
    Whatsapp 019-5255180⠀
    Kurus Fit Online Coaching

    3 1 33 minutes ago
    Teknologi kurus terkini!
.
Haaaa... korang nk tau tak, sekarang ni fames pasal orang potong perut sebab nak kurus. Ni antara solusi terkini untuk kurus tau
.
Korang... sebenarnya nak kurus ni tak perlu nak potong perut, usus atau sebagainya. Allah ciptakan kita dengan sebaik-baik kejadian. Apa yang Allah cipta ni dah cukup cantik dah
.
Anggota badan kita ni adalah amanah yang perlu dijaga dengan sebaiknya. Maka jagalah ia dengan sebaiknya-baiknya
.
Bila anggota badan dah tak seperti keadaan asal yang Allah ciptakan, maka ia tidak lagi dapat berfungsi dengan sempurna sebagaimana yang Allah kehendaki
.
Rugi kan?
.
Nasihat dari saya, tukar cara pemakanan. Jaga pemakanan... tu adalah KUNCI utama untuk kurus
.
Nak kurus dengan cara pemakanan yang betul? Moh join program #cabarankurusonline. Sesi September dengan rasminya telah dibuka. Klik link di bio for detail program
.
Coach LiaSaed
Online Weight Loss Coach
+60122885019
#StayFitTeam #CabaranKurusOnline

    Teknologi kurus terkini!
    .
    Haaaa... korang nk tau tak, sekarang ni fames pasal orang potong perut sebab nak kurus. Ni antara solusi terkini untuk kurus tau
    .
    Korang... sebenarnya nak kurus ni tak perlu nak potong perut, usus atau sebagainya. Allah ciptakan kita dengan sebaik-baik kejadian. Apa yang Allah cipta ni dah cukup cantik dah
    .
    Anggota badan kita ni adalah amanah yang perlu dijaga dengan sebaiknya. Maka jagalah ia dengan sebaiknya-baiknya
    .
    Bila anggota badan dah tak seperti keadaan asal yang Allah ciptakan, maka ia tidak lagi dapat berfungsi dengan sempurna sebagaimana yang Allah kehendaki
    .
    Rugi kan?
    .
    Nasihat dari saya, tukar cara pemakanan. Jaga pemakanan... tu adalah KUNCI utama untuk kurus
    .
    Nak kurus dengan cara pemakanan yang betul? Moh join program #cabarankurusonline. Sesi September dengan rasminya telah dibuka. Klik link di bio for detail program
    .
    Coach LiaSaed
    Online Weight Loss Coach
    +60122885019
    #StayFitTeam #CabaranKurusOnline

    3 1 34 minutes ago
    UPSR SEMAKIN DEKAT! ANAK DAH BERSEDIA KE TERUTAMANYA DI DALAM SUBJEK SAINS?
-
Sebelum mereka menjawab peperiksaan, cikgu pasti telah habis mengajar setiap topik atau bab yang perlu di pelajari . Ulangkaji semula bab-bab yang dirasakan susah atau bab yang telah di target.
-
Nak langkah selamat adalah dengan belajar semua bab dengan cara belajar yang dirasakan boleh membantu ketika hari peperiksaan.
-
Tapi tahukah ibu bapa, antara masalah yang menyebabkan pelajar tidak cemerlang adalah bukan kerana tidak tahu isi kandungan topik-topik yang wajib mereka tahu, tapi kerana tidak tahu cara untuk menjawab soalan-soalan pelbagai jenis.
-
JADI BAGAIMANA UNTUK ANAK KITA SKOR A DALAM SUBJEK SAINS UPSR?
-
1. FAHAM ARAHAN DAN KATA KUNCI SOALAN
- Tuliskan topik yang berkaitan pada mana-mana ruang kosong pada soalan. Selalunya jawapan soalan adalah berdasarkan topik yang diketengahkan dalam stimulus (ransangan) mahupun stem (kata kunci) soalan.
-
2. MANTAPKAN DIRI DENGAN PENGETAHUAN ASAS
-Dapatkan tip markah daripada guru, elakkan memberikan jawapan secara umum. Fahami kata kunci soalan terutama untuk kertas 2 seperti cara, fungsi, kegunaan, kebaikan dan lain-lain.
-
3. ELAKKAN MEMBER BUKU RUJUKAN YANG TEBAL
- Fokus kepada nota ringkas daripada buku teks yang di buat sendiri.
-
IBUBAPA BERIKANLAH ANAK KEYAKINAN. BERIKAN NASIHAT DENGAN PENUH KASIH SAYANG. TUNJUKKAN KEPRIHATINAN DAN SENTIASALAH MEMBERI KOMITMEN UNTUK MEMBANTU ANAK DALAM MUSIM PEPERIKSAAN NI.
.
.
#int3tree
#bekalkanint3treesetiaphari
#int3treeXwhi
#tv3
#mudahnyaberniagaint3tree
#impianItuInfiniti 
#int3tree
#impianItuInfiniti
#MSLizaLiun
#LJ5FutureEmpire
#Int3TreePalaceOfFuture
#ResultAnakBagusDenganint3tree
#terimakasihibu
#int3treelabuan
#int3treekotabelud

http://www.wasap.my/60195321728/int3tree https://www.facebook.com/LJ5FutureResources.int3tree/
https://www.instagram.com/p/BedDbhEBvyS/
https://web.facebook.com/LJ5FutureResources.int3tree

    UPSR SEMAKIN DEKAT! ANAK DAH BERSEDIA KE TERUTAMANYA DI DALAM SUBJEK SAINS?
    -
    Sebelum mereka menjawab peperiksaan, cikgu pasti telah habis mengajar setiap topik atau bab yang perlu di pelajari . Ulangkaji semula bab-bab yang dirasakan susah atau bab yang telah di target.
    -
    Nak langkah selamat adalah dengan belajar semua bab dengan cara belajar yang dirasakan boleh membantu ketika hari peperiksaan.
    -
    Tapi tahukah ibu bapa, antara masalah yang menyebabkan pelajar tidak cemerlang adalah bukan kerana tidak tahu isi kandungan topik-topik yang wajib mereka tahu, tapi kerana tidak tahu cara untuk menjawab soalan-soalan pelbagai jenis.
    -
    JADI BAGAIMANA UNTUK ANAK KITA SKOR A DALAM SUBJEK SAINS UPSR?
    -
    1. FAHAM ARAHAN DAN KATA KUNCI SOALAN
    - Tuliskan topik yang berkaitan pada mana-mana ruang kosong pada soalan. Selalunya jawapan soalan adalah berdasarkan topik yang diketengahkan dalam stimulus (ransangan) mahupun stem (kata kunci) soalan.
    -
    2. MANTAPKAN DIRI DENGAN PENGETAHUAN ASAS
    -Dapatkan tip markah daripada guru, elakkan memberikan jawapan secara umum. Fahami kata kunci soalan terutama untuk kertas 2 seperti cara, fungsi, kegunaan, kebaikan dan lain-lain.
    -
    3. ELAKKAN MEMBER BUKU RUJUKAN YANG TEBAL
    - Fokus kepada nota ringkas daripada buku teks yang di buat sendiri.
    -
    IBUBAPA BERIKANLAH ANAK KEYAKINAN. BERIKAN NASIHAT DENGAN PENUH KASIH SAYANG. TUNJUKKAN KEPRIHATINAN DAN SENTIASALAH MEMBERI KOMITMEN UNTUK MEMBANTU ANAK DALAM MUSIM PEPERIKSAAN NI.
    .
    .
    #int3tree
    #bekalkanint3treesetiaphari
    #int3treeXwhi
    #tv3
    #mudahnyaberniagaint3tree
    #impianItuInfiniti
    #int3tree
    #impianItuInfiniti
    #MSLizaLiun
    #LJ5FutureEmpire
    #Int3TreePalaceOfFuture
    #ResultAnakBagusDenganint3tree
    #terimakasihibu
    #int3treelabuan
    #int3treekotabelud

    http://www.wasap.my/60195321728/int3tree https://www.facebook.com/LJ5FutureResources.int3tree/
    https://www.instagram.com/p/BedDbhEBvyS/
    https://web.facebook.com/LJ5FutureResources.int3tree

    0 0 35 minutes ago

Top #tv3 posts

    🐨♥️
.
‘The less we talk, the more our words mean.’
.
Nampak garang, tapi sebenarnya manjaaaaah! Bethooool tak? 😂🤣

    🐨♥️
    .
    ‘The less we talk, the more our words mean.’
    .
    Nampak garang, tapi sebenarnya manjaaaaah! Bethooool tak? 😂🤣

    4,552 42 20 hours ago
    Cuba teka team apa yang akan perform season ni 😚 #ggmu

    Cuba teka team apa yang akan perform season ni 😚 #ggmu

    2,591 30 3 hours ago
    🚌💨
.
Mau numpang? 😎

    🚌💨
    .
    Mau numpang? 😎

    7,331 54 19 August, 2019