#tvit Instagram Photos & Videos

tvit - 16.2k posts

  Ти некогаш беше ангел за мене, некогаш ме мразеше..
Еден ден ме сакаше, другиот ден игнорираше.
Еден ден денот го започнував со најубавата порака од тебе..
Другиот ден се правеше дека не постојам за тебе.
Еден ден заминуваше од мене велејќи дека не постојам за тебе,
другиот ден се враќаше и ми викаше не можам без тебе.
Некоја ноќ ми викаше ќе спијам а ти беше активна и не ми пишуваше..
Ти ме малтретираше,ми нанесе болка..и си замина.
Еден ден велеше дека ме сакаш,друг ден дека истата љубов ја имаш и кон секое друго човечко битие 
Еден ден толку силно ќе ме гушнеш е мислиш дека утре нема ден , друг па бегаше и ме тргаше од себе. 
Ме повредуваше,ме оставаше сам чекајќи те тебе до сабајле.
Ме игнорираше,многу доле ме седна,ме посрамоти... Ме натера да се покаам за љубовта која ја имав и која во мене гори.
Што да ти кажам ме натера сите болки да ги почуствувам. Секоја рана туку така ја остави да крвари и боли. Додаде и сол на секоја идна за да биде лузна
А јас никогаш не се откажав од тебе.
Иако болеше може и вредеше , но и тоа е љубовта. Да се бориш да имаш нешто или некој кој повеќе и не е твој. Да не можеш да го допреш и поминуваш,а очајно го бараш тоа. Не ти беа овие доволно ме изневери...но не веќе..нема да плачам за тебе..
Нема да ти простам никогаш.
.
.
.
.
.
. 
#твит #твитерџија #твиттер #твитер #твитовимакедонија #tvit #tviter #tvitovi #tviterasi #инстаграмџии #инстаграм #инстаграмџики #љубов #љубав #цитати #citati #citat #фотонаденот #фотонанеделата #skopje #skopjecity #macedonia #скопје

  Ти некогаш беше ангел за мене, некогаш ме мразеше..
  Еден ден ме сакаше, другиот ден игнорираше.
  Еден ден денот го започнував со најубавата порака од тебе..
  Другиот ден се правеше дека не постојам за тебе.
  Еден ден заминуваше од мене велејќи дека не постојам за тебе,
  другиот ден се враќаше и ми викаше не можам без тебе.
  Некоја ноќ ми викаше ќе спијам а ти беше активна и не ми пишуваше..
  Ти ме малтретираше,ми нанесе болка..и си замина.
  Еден ден велеше дека ме сакаш,друг ден дека истата љубов ја имаш и кон секое друго човечко битие
  Еден ден толку силно ќе ме гушнеш е мислиш дека утре нема ден , друг па бегаше и ме тргаше од себе.
  Ме повредуваше,ме оставаше сам чекајќи те тебе до сабајле.
  Ме игнорираше,многу доле ме седна,ме посрамоти... Ме натера да се покаам за љубовта која ја имав и која во мене гори.
  Што да ти кажам ме натера сите болки да ги почуствувам. Секоја рана туку така ја остави да крвари и боли. Додаде и сол на секоја идна за да биде лузна
  А јас никогаш не се откажав од тебе.
  Иако болеше може и вредеше , но и тоа е љубовта. Да се бориш да имаш нешто или некој кој повеќе и не е твој. Да не можеш да го допреш и поминуваш,а очајно го бараш тоа. Не ти беа овие доволно ме изневери...но не веќе..нема да плачам за тебе..
  Нема да ти простам никогаш.
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  #твит #твитерџија #твиттер #твитер #твитовимакедонија #tvit #tviter #tvitovi #tviterasi #инстаграмџии #инстаграм #инстаграмџики #љубов #љубав #цитати #citati #citat #фотонаденот #фотонанеделата #skopje #skopjecity #macedonia #скопје

  932 18 10 hours ago
  Svi bi nešto da zaborave, nešto što ih muči. Mene mučiš ti. Muči me to što te nisam video, i što te neću videti. Nisam zaboravio kako izgledaš. Pamtim te. Ali bih voleo da mogu da te zaboravim. Zašto nisi kap, da mogu da te obrišem maramicom. Ili bar košulja, da mogu da te ostavim po strani i više nikad ne uzmem. Da te zaturim negde u ormaru. Možeš biti i lančić pa da te izgubim negde u gradu. Da se slučajno otkačiš i da nestaneš, a da ja to ne primetim. Ali ne, ti si postala senka koja me prati gde god krenuo. Okrenem se ponekad u nadi da ću te videti, ali ti se uvek izmakneš. Nekako budeš tu, a nisi. Koračaš zajedno sa mnom, ali te ne čujem. I niko ne primećuje da te ima u mojim očima. Niko osim mene. A ja ćutim o tome i kažem to je zbog kiše.

#tviter #tvitersrbija #tvit #mudremisli #mudrolijesatwittera #citati #tekstovi #srbija #bosna #hrvatska #ljubav #emocije #ljubavnicitati

  Svi bi nešto da zaborave, nešto što ih muči. Mene mučiš ti. Muči me to što te nisam video, i što te neću videti. Nisam zaboravio kako izgledaš. Pamtim te. Ali bih voleo da mogu da te zaboravim. Zašto nisi kap, da mogu da te obrišem maramicom. Ili bar košulja, da mogu da te ostavim po strani i više nikad ne uzmem. Da te zaturim negde u ormaru. Možeš biti i lančić pa da te izgubim negde u gradu. Da se slučajno otkačiš i da nestaneš, a da ja to ne primetim. Ali ne, ti si postala senka koja me prati gde god krenuo. Okrenem se ponekad u nadi da ću te videti, ali ti se uvek izmakneš. Nekako budeš tu, a nisi. Koračaš zajedno sa mnom, ali te ne čujem. I niko ne primećuje da te ima u mojim očima. Niko osim mene. A ja ćutim o tome i kažem to je zbog kiše.

  #tviter #tvitersrbija #tvit #mudremisli #mudrolijesatwittera #citati #tekstovi #srbija #bosna #hrvatska #ljubav #emocije #ljubavnicitati

  598 12 12 hours ago

Top #tvit posts

  Svi bi nešto da zaborave, nešto što ih muči. Mene mučiš ti. Muči me to što te nisam video, i što te neću videti. Nisam zaboravio kako izgledaš. Pamtim te. Ali bih voleo da mogu da te zaboravim. Zašto nisi kap, da mogu da te obrišem maramicom. Ili bar košulja, da mogu da te ostavim po strani i više nikad ne uzmem. Da te zaturim negde u ormaru. Možeš biti i lančić pa da te izgubim negde u gradu. Da se slučajno otkačiš i da nestaneš, a da ja to ne primetim. Ali ne, ti si postala senka koja me prati gde god krenuo. Okrenem se ponekad u nadi da ću te videti, ali ti se uvek izmakneš. Nekako budeš tu, a nisi. Koračaš zajedno sa mnom, ali te ne čujem. I niko ne primećuje da te ima u mojim očima. Niko osim mene. A ja ćutim o tome i kažem to je zbog kiše.

#tviter #tvitersrbija #tvit #mudremisli #mudrolijesatwittera #citati #tekstovi #srbija #bosna #hrvatska #ljubav #emocije #ljubavnicitati

  Svi bi nešto da zaborave, nešto što ih muči. Mene mučiš ti. Muči me to što te nisam video, i što te neću videti. Nisam zaboravio kako izgledaš. Pamtim te. Ali bih voleo da mogu da te zaboravim. Zašto nisi kap, da mogu da te obrišem maramicom. Ili bar košulja, da mogu da te ostavim po strani i više nikad ne uzmem. Da te zaturim negde u ormaru. Možeš biti i lančić pa da te izgubim negde u gradu. Da se slučajno otkačiš i da nestaneš, a da ja to ne primetim. Ali ne, ti si postala senka koja me prati gde god krenuo. Okrenem se ponekad u nadi da ću te videti, ali ti se uvek izmakneš. Nekako budeš tu, a nisi. Koračaš zajedno sa mnom, ali te ne čujem. I niko ne primećuje da te ima u mojim očima. Niko osim mene. A ja ćutim o tome i kažem to je zbog kiše.

  #tviter #tvitersrbija #tvit #mudremisli #mudrolijesatwittera #citati #tekstovi #srbija #bosna #hrvatska #ljubav #emocije #ljubavnicitati

  598 12 12 hours ago