#tviterasi Instagram Photos & Videos

tviterasi - 19.9k posts

  Nestvaran još ali prelep osećaj kada sedite u knjižari i čitate svoju knjigu. Snovi se ostvaruju jer sam verovao u njih, postavio ciljeve, uložio vreme, rad, ali i ono najvažnije, veru u sebe. Ta vera u sebe je mnogo moćna. I ovo je samo početak, prvi san u nizu snova koje ću ostvariti. Srećan sam što sam ja - ja. Džentlmen sa tvitera. 🍀🍀🍀 #dzentlmen #tviter #tviterasi #photography @bulevarbooks

  Nestvaran još ali prelep osećaj kada sedite u knjižari i čitate svoju knjigu. Snovi se ostvaruju jer sam verovao u njih, postavio ciljeve, uložio vreme, rad, ali i ono najvažnije, veru u sebe. Ta vera u sebe je mnogo moćna. I ovo je samo početak, prvi san u nizu snova koje ću ostvariti. Srećan sam što sam ja - ja. Džentlmen sa tvitera. 🍀🍀🍀 #dzentlmen #tviter #tviterasi #photography @bulevarbooks

  1,217 18 6 hours ago

Top #tviterasi posts

  Се сеќаваш ли на личноста што те сакаше многу...
Што се откажа од се само за тебе...што ти го изневери...
Ноќта кога дознав дека ме изневери
знаеш што се случи со мене..?
Отидов дома трчајќи со очи полни со солзи..
Мајка ми ме праша што се случи сине?
-Ништо мамо и се заклучив во соба!
Седнав во еден ќош и постојано повторував,немој..немој..
Не можев да верувам дека ме изневери,дека ти отиде со друг..
Ги гледав нашите слики гушнати и плачев како едно мало дете..
Пушeв многу цигари,плачев толку многу што немав сила да станам на нозе.
Легнав со надеж дека ќе ме фати сон,и така гледајќи ги нашите слики се раздени.
Со недели,месеци вака продолжив..
И да сакана целиот тој почит,тоа љубов што ти ја пружев,заслужив ли на таков начин да ми вратиш?
И покрај се имаш лице да дојдеш да ме молиш да ти простам?-Секако сите што ги проба не ти ја пружија љубовта што јас ти ја пружев...
Но јас не сакам уште еднаш да ги доживеам тие болки..
Види јас сега станав силен..!
Не те сакам веќе.
.
.
.
.
.
. 
#твит #твитерџија #твиттер #твитер #твитовимакедонија #tvit #tviter #tvitovi #tviterasi #инстаграмџии #инстаграм #инстаграмџики #љубов #љубав #цитати #citati #citat #фотонаденот #фотонанеделата #skopje #skopjecity #macedonia #скопје

  Се сеќаваш ли на личноста што те сакаше многу...
  Што се откажа од се само за тебе...што ти го изневери...
  Ноќта кога дознав дека ме изневери
  знаеш што се случи со мене..?
  Отидов дома трчајќи со очи полни со солзи..
  Мајка ми ме праша што се случи сине?
  -Ништо мамо и се заклучив во соба!
  Седнав во еден ќош и постојано повторував,немој..немој..
  Не можев да верувам дека ме изневери,дека ти отиде со друг..
  Ги гледав нашите слики гушнати и плачев како едно мало дете..
  Пушeв многу цигари,плачев толку многу што немав сила да станам на нозе.
  Легнав со надеж дека ќе ме фати сон,и така гледајќи ги нашите слики се раздени.
  Со недели,месеци вака продолжив..
  И да сакана целиот тој почит,тоа љубов што ти ја пружев,заслужив ли на таков начин да ми вратиш?
  И покрај се имаш лице да дојдеш да ме молиш да ти простам?-Секако сите што ги проба не ти ја пружија љубовта што јас ти ја пружев...
  Но јас не сакам уште еднаш да ги доживеам тие болки..
  Види јас сега станав силен..!
  Не те сакам веќе.
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  #твит #твитерџија #твиттер #твитер #твитовимакедонија #tvit #tviter #tvitovi #tviterasi #инстаграмџии #инстаграм #инстаграмџики #љубов #љубав #цитати #citati #citat #фотонаденот #фотонанеделата #skopje #skopjecity #macedonia #скопје

  1,846 46 20 August, 2019
  Nestvaran još ali prelep osećaj kada sedite u knjižari i čitate svoju knjigu. Snovi se ostvaruju jer sam verovao u njih, postavio ciljeve, uložio vreme, rad, ali i ono najvažnije, veru u sebe. Ta vera u sebe je mnogo moćna. I ovo je samo početak, prvi san u nizu snova koje ću ostvariti. Srećan sam što sam ja - ja. Džentlmen sa tvitera. 🍀🍀🍀 #dzentlmen #tviter #tviterasi #photography @bulevarbooks

  Nestvaran još ali prelep osećaj kada sedite u knjižari i čitate svoju knjigu. Snovi se ostvaruju jer sam verovao u njih, postavio ciljeve, uložio vreme, rad, ali i ono najvažnije, veru u sebe. Ta vera u sebe je mnogo moćna. I ovo je samo početak, prvi san u nizu snova koje ću ostvariti. Srećan sam što sam ja - ja. Džentlmen sa tvitera. 🍀🍀🍀 #dzentlmen #tviter #tviterasi #photography @bulevarbooks

  1,217 18 6 hours ago