#ubatjerawat Instagram Photos & Videos

ubatjerawat - 377.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ubatjerawat and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
2.4
Average comment
0.3
Posts with video
6/48
Posts with photo
42/48

Hashtag Popularity

First pic: Tak jaga sangat penampilan sebab banyak stress. Time ni on off ambik vit C.
Second pic: start balik Collagen Shaklee. Belas2 jerawat kat dahi beransur hilang. Kulit pun macam makeup kn☺️ tapi hakikatnya, tha tak makeup pun.

Third pic: Start balik ESP, konsisten collagen Shaklee, konsisten Vit C.

Kulit makin nampak glassy look n makin berseri. Jerawat pun dah takde kat dahi dah.

Gambar akhir:
Glassy look, jerawat kat dahi takde, kulit berseri2. Tak kusam.🥰
Masa ni adalah effect from consistently taking ESP, collagen shaklee n also vit C.

Jangan ingat yang cantik akan sentiasa cantik ye. Siapa2 pun memang akan hadapai masalah kulit kusam n jerawat. Cuma cara kita handle je yang membezakan😉

Ada yang nak cantikkan kulit macam tha? Glassy look skin memang akan menampakkan kulit kita lebih sihat☺️ Nak order boleh DM tha k.

#shakleesentultimur #shakleeutcsentul #vitamincshaklee #kolagenshaklee #collagenshaklee #glassylookskin #glassskin #ubatjerawat #kulitcantik #espshaklee

First pic: Tak jaga sangat penampilan sebab banyak stress. Time ni on off ambik vit C. 
Second pic: start balik Collagen Shaklee. Belas2 jerawat kat dahi beransur hilang. Kulit pun macam makeup kn☺️ tapi hakikatnya, tha tak makeup pun.

Third pic: Start balik ESP, konsisten collagen Shaklee, konsisten Vit C.

Kulit makin nampak glassy look n makin berseri. Jerawat pun dah takde kat dahi dah.

Gambar akhir:
Glassy look, jerawat kat dahi takde, kulit berseri2. Tak kusam.🥰
Masa ni adalah effect from consistently taking ESP, collagen shaklee n also vit C.

Jangan ingat yang cantik akan sentiasa cantik ye. Siapa2 pun memang akan hadapai masalah kulit kusam n jerawat. Cuma cara kita handle je yang membezakan😉

Ada yang nak cantikkan kulit macam tha? Glassy look skin memang akan menampakkan kulit kita lebih sihat☺️ Nak order boleh DM tha k.

#shakleesentultimur #shakleeutcsentul #vitamincshaklee #kolagenshaklee #collagenshaklee #glassylookskin #glassskin #ubatjerawat #kulitcantik #espshaklee
1 0 12 January, 2020

Apa yang buatkan Facial Serum ni lain dari yang lain? Tak melekit! 💯 Tak berminyak! 💯 Senang meresap ke dalam kulit! Ada setengah serum tu dia sangat oily dan melekit, bila texture dia berminyak, mula la pori2 boleh tersumbat dan terus naik jerawat! Tapi Facial Serum ni tak macam tu! Dia terus meresap. Kulit pun tak kusam.
2x sehari je utk dapatkan kulit cantik tau...
Yg paling penting konsisten👍
.
.
.
.
.
Wasap kak haila @0132485815
.
.
.
.
Cod selangor

Free postage lagi tau sepanjang january je ye..🤗

Apa yang buatkan Facial Serum ni lain dari yang lain? Tak melekit! 💯 Tak berminyak! 💯 Senang meresap ke dalam kulit!  Ada setengah serum tu dia sangat oily dan melekit, bila texture dia berminyak, mula la pori2 boleh tersumbat dan terus naik jerawat! Tapi Facial Serum ni tak macam tu! Dia terus meresap. Kulit pun tak kusam.
2x sehari je utk dapatkan kulit cantik tau...
Yg paling penting konsisten👍
.
.
.
.
.
Wasap kak haila @0132485815
.
.
.
.
Cod selangor

Free postage lagi tau sepanjang january je ye..🤗
1 1 12 January, 2020

Sebelum tidur jgn skip tau cuci muka dgn facial cleanser meeracle ni utk kulit yg sihat, bebas jerawat dan jeragat. 😉✨
.
.
.
.
.
.
Jemput klik link wasap kak haila for order🤗

Cod selangor🤗
Free postage seluruh malaysia🤗

Sebelum tidur jgn skip tau cuci muka dgn facial cleanser meeracle ni utk kulit yg sihat, bebas jerawat dan jeragat. 😉✨
.
.
.
.
.
.
Jemput klik link wasap kak haila for order🤗

Cod selangor🤗
Free postage seluruh malaysia🤗
0 1 12 January, 2020

Seteruk mana pun hari anda, hadapi dengan senyuman sebab di situ ada rezeki kekayaan dan kebahagiaan untuk anda.
.
.
.
Peringatan untuk diri sendiri juga🙂

Seteruk mana pun hari anda, hadapi dengan senyuman sebab di situ ada rezeki kekayaan dan kebahagiaan untuk anda.
.
.
.
Peringatan untuk diri sendiri juga🙂
0 1 12 January, 2020

SELEPAS 1 KOTAK PUTIH KOREA
.
.
Kenapa kene consume bawah lidah? Kalau makan je putih korea tu tak berkesan ke??⁣


Sebab kenapa kene consume bawah lidah 👇🏻⁣
✨diserap dalam tubuh lebih cepat⁣
✨memasuki aliran darah lebih cepat⁣
✨adanya kapilari darah di bawah lidah, so bila kita consume bawah lidah, khasiat terus masuk ke alirah darah kita⁣

⁣Tapi kalau taknak bawah lidah boleh ke? Boleh je angels takde masalah tapiii⁣
❗️bila kita telan, supplement akan masuk dulu di dalam usus⁣
❗️jangka masa lama untuk bergerak ke mana supplement di perlukan kerana perut kita dipenuhi asid & hempedu⁣


Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Eyda akan consult skin HANGPA sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
⁣⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire
#ResellersOfqueenfatiah
#LuaskanKuasaTeamQueenFatiah
#teamPowerIzempire
#arau
#jitra
#changlun
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SELEPAS 1 KOTAK PUTIH KOREA
.
.
Kenapa kene consume bawah lidah? Kalau makan je putih korea tu tak berkesan ke??⁣
⁣
⁣
Sebab kenapa kene consume bawah lidah 👇🏻⁣
✨diserap dalam tubuh lebih cepat⁣
✨memasuki aliran darah lebih cepat⁣
✨adanya kapilari darah di bawah lidah, so bila kita consume bawah lidah, khasiat terus masuk ke alirah darah kita⁣
⁣
⁣Tapi kalau taknak bawah lidah boleh ke? Boleh je angels takde masalah tapiii⁣
❗️bila kita telan, supplement akan masuk dulu di dalam usus⁣
❗️jangka masa lama untuk bergerak ke mana supplement di perlukan kerana perut kita dipenuhi asid & hempedu⁣
⁣
⁣
Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Eyda akan consult skin HANGPA sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
⁣⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire 
#ResellersOfqueenfatiah
#LuaskanKuasaTeamQueenFatiah
#teamPowerIzempire 
#arau 
#jitra
#changlun 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 12 January, 2020

*KONSISTEN*

Tak kiralah product apa pun konsisten tu penting.. lagi lagi product untuk kulit.. *setiap orang kulitnya berbeza * sebab tu la ada cepat ada yang lambat.

Kalau setakat baru cuba seminggu tak de hasil yang kita nak lepas tu terus stop memang tak menjadi la🤭

Regenerasi kulit kan dalam masa 28 hari..so nak result yang baik paling kurang cuba konsisten untuk 1 bulan ....
Lagi baik konsisten selama 3 bulan untuk kesan yang sepenuhnya.. Lagi baik gunakan secara berterusan.. Ni time Cliniva baru je nak beramah mesra dengan kulit kita . Kita pulak pi 🛑 stop .. kan dah terbantut Cliniva nk buat kerja 😅😅

*KONSISTEN*

Tak kiralah product apa pun konsisten tu penting.. lagi lagi product untuk kulit.. *setiap orang kulitnya berbeza * sebab tu la ada cepat ada yang lambat.

Kalau setakat baru cuba seminggu tak de hasil yang kita nak lepas tu terus stop memang tak menjadi la🤭

Regenerasi kulit kan dalam masa 28 hari..so nak result yang baik paling kurang cuba konsisten untuk 1 bulan ....
Lagi baik konsisten selama 3 bulan untuk kesan yang sepenuhnya.. Lagi baik gunakan secara berterusan.. Ni time Cliniva baru je nak beramah mesra dengan kulit kita . Kita pulak pi 🛑 stop .. kan dah terbantut Cliniva nk buat kerja 😅😅
0 1 12 January, 2020

SUNBURN MENGHANTUI SEPANJANG MASA 👻
.
.
Kesayangan semua, tips untuk elak sunburn adalah
🌼 Apply sunscreen
🌼 Apply foundation with high SPF
🌼 Makan vitamin C untuk 'sunblock' dari dalam
.
.
Dah tersunburn jugak nak buat apa pulak??!😭 Amalkan je ESP & Vita C 😍
.
.
Vita C
🌼 Bantu protect kulit dari kerosakan akibat UVA & UVB.
🌼Merangsang pembentukan kolagen
🌼 Mencerahkan kulit
.
.
ESP
🌼Bekalkan protein untuk galakkan healthy skin cell renewal
🌼 Control kelembapan kulit
🌼 Bantu hilangkan kekusaman kulit
.
.
Dah penat dengan sunburn kettew? Whatsapp Kasih untuk dapatkan basic beauty set ni🤗
.
.
Whatsapp Kasih untuk consultation/ order / register ahli / business inquiry 😘
.
.
KASIH | 0177479256
KASIH | 0177479256
KASIH | 0177479256
.
.
#agentneeded
#dropshipneeded
#agentdiperlukan
#dropshipdiperlukan
#shakleestudent
#YOUTHSKINCARE
#shaklee
#shakleemurah
#shakleejb
#shakleelarkin
#shakleetamanmolek
#shakleekempas
#shakleeeffect
#shakleecollagenpowder
#kolagenshaklee
#collagenshaklee
#setjerawatshaklee
#setkecantikanshaklee
#setcantikshaklee
#setparutshaklee
#promosishaklee
#amazingempire
#ubatjerawat
#skincare
#sukasihbeauty
#ESP
#shakleeutm
#shakleeuthm

SUNBURN MENGHANTUI SEPANJANG MASA 👻
.
.
Kesayangan semua, tips untuk elak sunburn adalah
🌼 Apply sunscreen
🌼 Apply foundation with high SPF
🌼 Makan vitamin C untuk 'sunblock' dari dalam
.
.
Dah tersunburn jugak nak buat apa pulak??!😭 Amalkan je ESP & Vita C 😍
.
.
Vita C
🌼 Bantu protect kulit dari kerosakan akibat UVA & UVB.
🌼Merangsang pembentukan kolagen
🌼 Mencerahkan kulit
.
.
ESP
🌼Bekalkan protein untuk galakkan healthy skin cell renewal
🌼 Control kelembapan kulit
🌼 Bantu hilangkan kekusaman kulit
.
.
Dah penat dengan sunburn kettew? Whatsapp Kasih untuk dapatkan basic beauty set ni🤗
.
.
Whatsapp Kasih untuk consultation/ order / register ahli / business inquiry 😘
.
.
KASIH | 0177479256
KASIH | 0177479256
KASIH | 0177479256
.
.
#agentneeded
#dropshipneeded
#agentdiperlukan
#dropshipdiperlukan
#shakleestudent
#YOUTHSKINCARE
#shaklee
#shakleemurah
#shakleejb
#shakleelarkin
#shakleetamanmolek
#shakleekempas
#shakleeeffect
#shakleecollagenpowder
#kolagenshaklee
#collagenshaklee
#setjerawatshaklee
#setkecantikanshaklee
#setcantikshaklee
#setparutshaklee
#promosishaklee
#amazingempire 
#ubatjerawat
#skincare
#sukasihbeauty
#ESP
#shakleeutm
#shakleeuthm
2 1 12 January, 2020

Siapa tak nak kulit sihat ching chingg kan?
Serum merupakan produk yang sesuai digunakan untuk menyegarkan kulit wajah yang kelihatan kering, kusam dan tidak bermaya akibat sinaran matahari.

Jom kita tengok apa ingredients super power untuk kulit yang ada dalam Cliniva acne serum ni: 💥 VITAMIN C
💥 BABASU OIL
💥 VITAMIN E
💥 VIRGIN COCONUT OIL
💥 AQUA
💥 ACB FRUIT MIX

SERUM ni juga korang boleh guna sebelum make up dan selepas make up untuk bagi kulit kekal lembap dan segar 😍

Siapa tak nak kulit sihat ching chingg kan? 
Serum merupakan produk yang sesuai digunakan untuk menyegarkan kulit wajah yang kelihatan kering, kusam dan tidak bermaya akibat sinaran matahari.

Jom kita tengok apa ingredients super power untuk kulit yang ada dalam Cliniva acne serum ni: 💥 VITAMIN C
💥 BABASU OIL
💥 VITAMIN E
💥 VIRGIN COCONUT OIL
💥 AQUA
💥 ACB FRUIT MIX

SERUM ni juga korang boleh guna sebelum make up dan selepas make up untuk bagi kulit kekal lembap dan segar 😍
0 1 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 12 January, 2020

❤️❤️wow nak kulit cantik mcm mirafilzah?jom dapatkan lunaskinz skrg😍
.
✅Fungsi lunaskinz?
❤️LUNA DAY siang
.
✨mencerahkan kulit
✨sekatakan kulit wajah
✨melembutkan kulit
✨melindungi kulit dr sinar UV
✨mengekalkan keanjalan kulit
✨memberikan tenaga
.
❤️LUNA NIGHT malam
.
✨memberi anda tidur yg lena dan nyenyak
✨ menghilangkan masalah jerawat ✨menghilangkan parut degil
✨menghilangkan jeragat
.
.
. #miraclegacyfamily #mirafilzah#mfmirafilzah #miralegacy #jomkurus #lunaskinzfeedback #lunaskinzbukitmertajam #lunaskinzhq #lunaskinzpenang #kulitputih #beautifulgirls #artismalaysia #kurus #adelleasofea #AdelleaSofea #dramasangat #slotakasiatv3 #ungkuismail #belladally #lunaskinz #ubatjerawat #koreanskincare #agentwanted #sweetdeam #mirafilzahmf #lunaskinzperak #babysayang #tipskurus #cindai #cindaitv3 #benamirofficialfc

❤️❤️wow nak kulit cantik mcm mirafilzah?jom dapatkan lunaskinz skrg😍
.
✅Fungsi lunaskinz?
❤️LUNA DAY siang
.
✨mencerahkan kulit
✨sekatakan kulit wajah
✨melembutkan kulit
✨melindungi kulit dr sinar UV
✨mengekalkan keanjalan kulit
✨memberikan tenaga
.
❤️LUNA NIGHT  malam
.
✨memberi anda tidur yg lena dan nyenyak
✨ menghilangkan masalah jerawat ✨menghilangkan parut degil
✨menghilangkan jeragat
.
.
.#miraclegacyfamily #mirafilzah✨ #mfmirafilzah #miralegacy #jomkurus #lunaskinzfeedback #lunaskinzbukitmertajam #lunaskinzhq #lunaskinzpenang #kulitputih #beautifulgirls #artismalaysia #kurus #adelleasofea #AdelleaSofea #dramasangat #slotakasiatv3 #ungkuismail #belladally #lunaskinz #ubatjerawat #koreanskincare #agentwanted #sweetdeam #mirafilzahmf #lunaskinzperak #babysayang #tipskurus #cindai #cindaitv3 #benamirofficialfc
14 0 12 January, 2020

Pembersihan muka sangat penting yeee kesayangan kak manjer😁☝🏻
.
.
Meh sini kak manjer nak ajar ualls semua tentang penjagaan kulit muka untuk hindarkan daripada tumbuhannya Mrs J hihihi🤪😂 .
.
So mudah jer setiap kali kita keluar atau menggunakan make up, Make sure ye! Gunakan oil cleanser dan pencuci muka untuk memastikan liang pori bebas daripada kotoran. Katakan tidak pada Mrs J😘🥰
.
SPAM(❤❤❤) kak manjer share banyak lagi
.
.
#Mermatte #MermatteFoundation
#foundationmakeup #foundationhalal
#fullcoveragefoundation #oilyskin #ubatjerawat #ubatjeragat #kosmetikhalal #makeuptutorial #foundationmakeup #makeupcantik #kulitjerawat #kulitberminyak #bazaarpaknil #muamalaysia #makeupcantik #foundationmalaysia #foundationviral #foundationmurahmalaysia #foundationbest #foundationterbaik #LoosePowder
#LoosePowderRingan #Loose powderGebu
#anticapuk #foundationglowing
#foundationflawless #flawless #perfectcover

Pembersihan muka sangat penting yeee kesayangan kak manjer😁☝🏻
.
.
Meh sini kak manjer nak ajar ualls semua tentang penjagaan kulit muka untuk hindarkan daripada tumbuhannya Mrs J hihihi🤪😂 .
.
So mudah jer setiap kali kita keluar atau menggunakan make up,  Make sure ye!  Gunakan oil cleanser dan pencuci muka untuk memastikan liang pori bebas daripada kotoran.  Katakan tidak pada Mrs J😘🥰
.
SPAM(❤❤❤) kak manjer share banyak lagi
.
.
#Mermatte#MermatteFoundation
#foundationmakeup#foundationhalal
#fullcoveragefoundation #oilyskin #ubatjerawat #ubatjeragat #kosmetikhalal #makeuptutorial #foundationmakeup #makeupcantik #kulitjerawat #kulitberminyak  #bazaarpaknil  #muamalaysia #makeupcantik #foundationmalaysia #foundationviral #foundationmurahmalaysia #foundationbest #foundationterbaik #LoosePowder
#LoosePowderRingan#Loose powderGebu
#anticapuk#foundationglowing
#foundationflawless#flawless#perfectcover
5 0 12 January, 2020

Hai korang💕
.
Harini kita dengar apa yang kak manjer nak share dengan korang tentang kelebihan argan oil ni?😱. Banyak betul kelebihan dia kan😍. Okaylah tanak cakap banyak, korang kene tengok baru faham apa kak manjer nak sampaikan untuk korang😘.
.
Spam (❤❤❤) kalau korang nak lagi tips2 dari kak manjer😋.
.
#Mermatte #MermatteFoundation
#foundationmakeup #foundationhalal
#fullcoveragefoundation #oilyskin #ubatjerawat #ubatjeragat #kosmetikhalal #makeuptutorial #foundationmakeup #makeupcantik #kulitjerawat #kulitberminyak #bazaarpaknil #muamalaysia #makeupcantik #foundationmalaysia #foundationviral #foundationmurahmalaysia #foundationbest #foundationterbaik #LoosePowder
#LoosePowderRingan #Loose powderGebu
#anticapuk #foundationglowing
#foundationflawless #flawless #perfectcover

Hai korang💕
.
Harini kita dengar apa yang kak manjer nak share dengan korang tentang kelebihan argan oil ni?😱. Banyak betul kelebihan dia kan😍. Okaylah tanak cakap banyak, korang kene tengok baru faham apa kak manjer nak sampaikan untuk korang😘.
.
Spam (❤❤❤) kalau korang nak lagi tips2 dari kak manjer😋.
.
#Mermatte#MermatteFoundation
#foundationmakeup#foundationhalal
#fullcoveragefoundation #oilyskin #ubatjerawat #ubatjeragat #kosmetikhalal #makeuptutorial #foundationmakeup #makeupcantik #kulitjerawat #kulitberminyak  #bazaarpaknil  #muamalaysia #makeupcantik #foundationmalaysia #foundationviral #foundationmurahmalaysia #foundationbest #foundationterbaik #LoosePowder
#LoosePowderRingan#Loose powderGebu
#anticapuk#foundationglowing
#foundationflawless#flawless#perfectcover
3 0 12 January, 2020

SYOKNYA BILA KULIT MAKIN BERSERI & AWET MUDA
Alhamdulillah. Meeracle terus jadi pilihan & kesayangan ramai!

Jangan percaya kalau tak tengok lagi feedback Meeracle yang lain.

Jom tengok feedback Pengguna Meeracle yang lain ⤵
@meeracle_testimony_my
#TeamMEERACLEzz
#meeracle

SYOKNYA BILA KULIT MAKIN BERSERI & AWET MUDA 
Alhamdulillah. Meeracle terus jadi pilihan & kesayangan ramai!

Jangan percaya kalau tak tengok lagi feedback Meeracle yang lain.

Jom tengok feedback Pengguna Meeracle yang lain ⤵
@meeracle_testimony_my 
#TeamMEERACLEzz 
#meeracle
7 2 12 January, 2020

👇 cik ain suka sangaqq tgk skin progress adik manesss neh. Dari jerawat merah berketol sampai la kulit dah licin.
Neh la kerja #antiseptik kalo korang nak tau. Lepas ne kalo ada lagi yang tanya bahan ape yang boleh buat jerawat kecut bleh luku pala dia dengan kotak NB 🙊. #NbScarAcneCream
#nbsquad
#krimnb
#krimsakaberubat #nbcream #serum #creamjerawat #creamjeragat #jerawathilang #jeragathilangcepat #ubatjerawat

👇 cik ain suka sangaqq tgk skin progress adik manesss neh. Dari jerawat merah berketol sampai la kulit dah licin. 
Neh la kerja #antiseptik kalo korang nak tau. Lepas ne kalo ada lagi yang tanya bahan ape yang boleh buat jerawat kecut bleh luku pala dia dengan kotak NB 🙊. #NbScarAcneCream
#nbsquad
#krimnb
#krimsakaberubat #nbcream #serum #creamjerawat #creamjeragat #jerawathilang #jeragathilangcepat #ubatjerawat
4 0 12 January, 2020

👇 cik ain suka sangaqq tgk skin progress adik manesss neh. Dari jerawat merah berketol sampai la kulit dah licin.
Neh la kerja #antiseptik kalo korang nak tau. Lepas ne kalo ada lagi yang tanya bahan ape yang boleh buat jerawat kecut bleh luku pala dia dengan kotak NB 🙊. #NbScarAcneCream
#nbsquad
#krimnb
#krimsakaberubat #nbcream #serum #creamjerawat #creamjeragat #jerawathilang #jeragathilangcepat #ubatjerawat

👇 cik ain suka sangaqq tgk skin progress adik manesss neh. Dari jerawat merah berketol sampai la kulit dah licin. 
Neh la kerja #antiseptik kalo korang nak tau. Lepas ne kalo ada lagi yang tanya bahan ape yang boleh buat jerawat kecut bleh luku pala dia dengan kotak NB 🙊. #NbScarAcneCream
#nbsquad
#krimnb
#krimsakaberubat #nbcream #serum #creamjerawat #creamjeragat #jerawathilang #jeragathilangcepat #ubatjerawat
5 0 12 January, 2020

Proses untuk uols cuci makeup lepas seharian keluar takkan jadi susah dan leceh lagi dengan adanya Luxury Cleansing Milk ni! Dengan hanya few wipes je, kulit uols akan bebas daripada kotoran dan apa saja makeup yang ada pada kulit 🥰✨
.
.
@meeracle.original.jb
.
.
.

Proses untuk uols cuci makeup lepas seharian keluar takkan jadi susah dan leceh lagi dengan adanya Luxury Cleansing Milk ni! Dengan hanya few wipes je, kulit uols akan bebas daripada kotoran dan apa saja makeup yang ada pada kulit 🥰✨
.
.
@meeracle.original.jb
.
.
.
9 1 12 January, 2020

Esok nbcream ni nak bertukar tangan dah. Alhamdulillah ☺️ .
Sep awk bila lagi nak hilangkan jerawat kat muka tu ? Sayang ehh nak bagi jerawat tu hilang 🙆🏼‍♀️ .
Stock tinggal ni jah. Duk sero nak restock pulak ni🤪
#nbcream #nbserum #creamtratament #ubatjerawat #ubatjeragat #creamberubat #jerawathilang #shahalam #klangvalley #serdang #damansara
.
https://berminattttt.wasap.my/

Esok nbcream ni nak bertukar tangan dah. Alhamdulillah ☺️ .
Sep awk bila lagi nak hilangkan jerawat kat muka tu ? Sayang ehh nak bagi jerawat tu hilang 🙆🏼‍♀️ .
Stock tinggal ni jah. Duk sero nak restock pulak ni🤪 
#nbcream #nbserum #creamtratament #ubatjerawat #ubatjeragat #creamberubat #jerawathilang #shahalam #klangvalley #serdang #damansara
. 
https://berminattttt.wasap.my/
2 0 12 January, 2020

Esok nbcream ni nak bertukar tangan dah. Alhamdulillah ☺️ .
Sep awk bila lagi nak hilangkan jerawat kat muka tu ? Sayang ehh nak bagi jerawat tu hilang 🙆🏼‍♀️ .
Stock tinggal ni jah. Duk sero nak restock pulak ni🤪
#nbcream #nbserum #creamtratament #ubatjerawat #ubatjeragat #creamberubat #jerawathilang #shahalam #klangvalley #serdang #damansara
.
https://berminattttt.wasap.my/

Esok nbcream ni nak bertukar tangan dah. Alhamdulillah ☺️ .
Sep awk bila lagi nak hilangkan jerawat kat muka tu ? Sayang ehh nak bagi jerawat tu hilang 🙆🏼‍♀️ .
Stock tinggal ni jah. Duk sero nak restock pulak ni🤪 
#nbcream #nbserum #creamtratament #ubatjerawat #ubatjeragat #creamberubat #jerawathilang #shahalam #klangvalley #serdang #damansara
. 
https://berminattttt.wasap.my/
2 0 12 January, 2020

MEERACLE 2020, Porsche and Mustang “ leading the way “

Tahun lepas MEERACLE celebrate top achiever dan achiever master stokis dengan kereta Mercedes secara percuma. Utk tahun ni ?

For this year !
Porsche dan Mustang diberi secara CASH ! Tunai !
Pihak hq MEERACLE mensasarkan semua wakil jualan, Master stokis layak dpt kereta porsche dan mustang ni secara cash

Amacam, Best kan? Mestilah..sebab tu la MEERACLE is leading the way !

Hanya dlm masa 12 bulan je uols boleh dpt kereta porsche dan mustang ni secara cash, 12 bulan bukan lama, kejap je..dan berbaloi tunggu, sape nak bagi, tul tak?

Apa pun we wish all good luck utk tahun 2020, dan capai apa yg uols impikan. “ saya menjadi dengan MEERACLE “

#meeracle
#meeracleleadingtheway
#menjadidenganmeeracle
.
.
Klik link WASAP dekat bio @meeracle.original.hq for more info

MEERACLE 2020, Porsche and Mustang “ leading the way “

Tahun lepas MEERACLE celebrate top achiever dan achiever master stokis dengan kereta Mercedes secara percuma. Utk tahun ni ?

For this year ! 
Porsche dan Mustang diberi secara CASH ! Tunai ! 
Pihak hq MEERACLE mensasarkan semua wakil jualan, Master stokis layak dpt kereta porsche dan mustang ni secara cash

Amacam, Best kan? Mestilah..sebab tu la MEERACLE is leading the way !

Hanya dlm masa 12 bulan je uols boleh dpt kereta porsche dan mustang ni secara cash, 12 bulan bukan lama, kejap je..dan berbaloi tunggu, sape nak bagi, tul tak?

Apa pun we wish all good luck utk tahun 2020, dan capai apa yg uols impikan. “ saya menjadi dengan MEERACLE “

#meeracle
#meeracleleadingtheway
#menjadidenganmeeracle
.
.
Klik link WASAP dekat bio @meeracle.original.hq for more info
8 1 12 January, 2020

SUNBURN MENGHANTUI SEPANJANG MASA 👻
.
.
Kesayangan semua, tips untuk elak sunburn adalah
🌼 Apply sunscreen
🌼 Apply foundation with high SPF
🌼 Makan vitamin C untuk 'sunblock' dari dalam
.
.
Dah tersunburn jugak nak buat apa pulak??!😭 Amalkan je ESP & Vita C 😍
.
.
Vita C
🌼 Bantu protect kulit dari kerosakan akibat UVA & UVB.
🌼Merangsang pembentukan kolagen
🌼 Mencerahkan kulit
.
.
ESP
🌼Bekalkan protein untuk galakkan healthy skin cell renewal
🌼 Control kelembapan kulit
🌼 Bantu hilangkan kekusaman kulit
.
.
Dah penat dengan sunburn kettew? Whatsapp Kasih untuk dapatkan basic beauty set ni🤗
.
.
Whatsapp Kasih untuk consultation/ order / register ahli / business inquiry 😘
.
.
KASIH | 0177479256
KASIH | 0177479256
KASIH | 0177479256
.
.
#agentneeded
#dropshipneeded
#agentdiperlukan
#dropshipdiperlukan
#shakleestudent
#YOUTHSKINCARE
#shaklee
#shakleemurah
#shakleejb
#shakleelarkin
#shakleetamanmolek
#shakleekempas
#shakleeeffect
#shakleecollagenpowder
#kolagenshaklee
#collagenshaklee
#setjerawatshaklee
#setkecantikanshaklee
#setcantikshaklee
#setparutshaklee
#promosishaklee
#amazingempire
#ubatjerawat
#skincare
#sukasihbeauty
#ESP
#shakleeutm
#shakleeuthm

SUNBURN MENGHANTUI SEPANJANG MASA 👻
.
.
Kesayangan semua, tips untuk elak sunburn adalah
🌼 Apply sunscreen
🌼 Apply foundation with high SPF
🌼 Makan vitamin C untuk 'sunblock' dari dalam
.
.
Dah tersunburn jugak nak buat apa pulak??!😭 Amalkan je ESP & Vita C 😍
.
.
Vita C
🌼 Bantu protect kulit dari kerosakan akibat UVA & UVB.
🌼Merangsang pembentukan kolagen
🌼 Mencerahkan kulit
.
.
ESP
🌼Bekalkan protein untuk galakkan healthy skin cell renewal
🌼 Control kelembapan kulit
🌼 Bantu hilangkan kekusaman kulit
.
.
Dah penat dengan sunburn kettew? Whatsapp Kasih untuk dapatkan basic beauty set ni🤗
.
.
Whatsapp Kasih untuk consultation/ order / register ahli / business inquiry 😘
.
.
KASIH | 0177479256
KASIH | 0177479256
KASIH | 0177479256
.
.
#agentneeded
#dropshipneeded
#agentdiperlukan
#dropshipdiperlukan
#shakleestudent
#YOUTHSKINCARE
#shaklee
#shakleemurah
#shakleejb
#shakleelarkin
#shakleetamanmolek
#shakleekempas
#shakleeeffect
#shakleecollagenpowder
#kolagenshaklee
#collagenshaklee
#setjerawatshaklee
#setkecantikanshaklee
#setcantikshaklee
#setparutshaklee
#promosishaklee
#amazingempire 
#ubatjerawat
#skincare
#sukasihbeauty
#ESP
#shakleeutm
#shakleeuthm
4 1 12 January, 2020

💯 Yes. No one should be insecure about their skin because we’re beautiful in so many ways. If you have any skin condition, try to find the solutions and never give up if you want to make your skin better! ✨
.
.
@meeracle.serum.viral
.
.
.

💯 Yes. No one should be insecure about their skin because we’re beautiful in so many ways. If you have any skin condition, try to find the solutions and never give up if you want to make your skin better! ✨
.
.
@meeracle.serum.viral
.
.
.
3 1 12 January, 2020

Malam ni dah sapu profix ke blm?
.
.
✅Profix di jamin selamat & berkesan 100% untuk merawat masalah :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN- KESAN SEAWAL 7 HARI !❤
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentw

Malam ni dah sapu profix ke blm?
.
.
✅Profix di jamin selamat & berkesan 100% untuk merawat masalah :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN- KESAN SEAWAL 7 HARI !❤
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentw
0 0 12 January, 2020

.
Here's my 2 favourite things yang WAJIB ada dlm bilik mandi😀 #BougasFaceScrub #BougasFacialCleanser
.
Jom cuba BOUGAS BEAUTY skrg, DM atau klik je link whatsapp dkt bio nurul untuk fast respond⚡😘 📲(011-19813723)
.
Setiap pembelian BougasBeauty dgn nurul anda akan dapat😃👇
🎁FREE GIFT
🔖FREE 1 STICKER FOR 1 PRODUCT **collect this sticker to earn FREE Bougas product**
💳LOYALTY CARD *to redeem Bougas product**
.
#bougasbeauty #bougasbeautymalaysia #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #ubatjerawat #ubatjeragat #bougaslover #serumterbaik #skincaremalaysia #localproduct #elfiraloy #neelofa #marvelbeautyteam #bougasbeautyselangor #bougasbeautysepang #bougasbeautydengkil #bougasbeautyklia #bougasbeautykl #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeautypahang #bougasbeautypekan #bougasbeautykuantan #agentbougasbeauty #bougasfeedback #bougastestimoni

.
Here's my 2 favourite things yang WAJIB ada dlm bilik mandi😀 #BougasFaceScrub#BougasFacialCleanser
.
Jom cuba BOUGAS BEAUTY skrg, DM atau klik je link whatsapp dkt bio nurul untuk fast respond⚡😘 📲(011-19813723)
.
Setiap pembelian BougasBeauty dgn nurul anda akan dapat😃👇
🎁FREE GIFT
🔖FREE 1 STICKER FOR 1 PRODUCT **collect this sticker to earn FREE Bougas product**
💳LOYALTY CARD *to redeem Bougas product**
.
#bougasbeauty#bougasbeautymalaysia#bougasbeautyhq#advancedserum#bougasserum#bougasfacialcleanser#bougasfacescrub#bougasmoisturizer#ubatjerawat#ubatjeragat#bougaslover#serumterbaik#skincaremalaysia#localproduct#elfiraloy#neelofa#marvelbeautyteam#bougasbeautyselangor#bougasbeautysepang#bougasbeautydengkil#bougasbeautyklia#bougasbeautykl#bougasbeautyseremban#bougasbeautynilai#bougasbeautypahang#bougasbeautypekan#bougasbeautykuantan#agentbougasbeauty#bougasfeedback#bougastestimoni
2 0 12 January, 2020

Malam ni dah sapu profix ke blm?
.
.
✅Profix di jamin selamat & berkesan 100% untuk merawat masalah :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN- KESAN SEAWAL 7 HARI !❤
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentw

Malam ni dah sapu profix ke blm?
.
.
✅Profix di jamin selamat & berkesan 100% untuk merawat masalah :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN- KESAN SEAWAL 7 HARI !❤
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentw
15 0 12 January, 2020

.
Siapa suka sedia stok skincare sekali banyak mcm ni? Komen SAYA sbb kita geng! 😎🤚🏻
-
Senang kan bila dah ada stok siap2, tak risau kalau nak travel ke apa. Tak ada lah kelam kabut nak beli bila dah habis, betul tak?😉
.
Jom cuba skrg, DM atau klik je link whatsapp dkt bio nurul untuk fast respond⚡😘 📲(011-19813723)
.
Setiap pembelian BougasBeauty dgn nurul anda akan dapat😃👇
🎁FREE GIFT
🔖FREE 1 STICKER FOR 1 PRODUCT **collect this sticker to earn FREE Bougas product**
💳LOYALTY CARD *to redeem Bougas product**
.
#bougasbeauty #bougasbeautymalaysia #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #ubatjerawat #ubatjeragat #bougaslover #serumterbaik #skincaremalaysia #localproduct #elfiraloy #neelofa #marvelbeautyteam #bougasbeautyselangor #bougasbeautysepang #bougasbeautydengkil #bougasbeautyklia #bougasbeautykl #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeautypahang #bougasbeautypekan #bougasbeautykuantan #agentbougasbeauty #bougasfeedback #bougastestimoni

.
Siapa suka sedia stok skincare sekali banyak mcm ni? Komen SAYA sbb kita geng! 😎🤚🏻
-
Senang kan bila dah ada stok siap2, tak risau kalau nak travel ke apa. Tak ada lah kelam kabut nak beli bila dah habis, betul tak?😉
.
Jom cuba skrg, DM atau klik je link whatsapp dkt bio nurul untuk fast respond⚡😘 📲(011-19813723)
.
Setiap pembelian BougasBeauty dgn nurul anda akan dapat😃👇
🎁FREE GIFT
🔖FREE 1 STICKER FOR 1 PRODUCT **collect this sticker to earn FREE Bougas product**
💳LOYALTY CARD *to redeem Bougas product**
.
#bougasbeauty#bougasbeautymalaysia#bougasbeautyhq#advancedserum#bougasserum#bougasfacialcleanser#bougasfacescrub#bougasmoisturizer#ubatjerawat#ubatjeragat#bougaslover#serumterbaik#skincaremalaysia#localproduct#elfiraloy#neelofa#marvelbeautyteam#bougasbeautyselangor#bougasbeautysepang#bougasbeautydengkil#bougasbeautyklia#bougasbeautykl#bougasbeautyseremban#bougasbeautynilai#bougasbeautypahang#bougasbeautypekan#bougasbeautykuantan#agentbougasbeauty#bougasfeedback#bougastestimoni
1 0 12 January, 2020

Look at how easy for you to remove your makeup with Luxury Cleansing Milk! Ambil je cotton pad, spray dekat situ and dah boleh terus cuci makeup tu and tengok betapa senang nya makeup dan kotoran semua tanggal and melekat dekat cotton pad yang uols dah spray dengan Luxury Cleansing Milk! 🥰🌹😍
.
.
@meeracle.originalhq
#meeracleface
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove

Look at how easy for you to remove your makeup with Luxury Cleansing Milk! Ambil je cotton pad, spray dekat situ and dah boleh terus cuci makeup tu and tengok betapa senang nya makeup dan kotoran semua tanggal and melekat dekat cotton pad yang uols dah spray dengan Luxury Cleansing Milk! 🥰🌹😍
.
.
@meeracle.originalhq
#meeracleface
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
15 1 12 January, 2020

Top #ubatjerawat posts

PROFIX NI SELAMAT.
ADA KKM.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

PROFIX NI SELAMAT.
ADA KKM.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
1,077 35 7 June, 2019

Knp comel sangat ni!?😫
.
✅PROFIX di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

Knp comel sangat ni!?😫
.
✅PROFIX di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
1,020 27 20 September, 2019

SUPER RECOMMENDED UTK YG ADA PARUT BEKAS JERAWAT BESAR² & BERNANAH DEKAT MUKA!
.
.
PROMOSI DEEPAVALI VALID UNTIL 27/10 FOR ALL PRODUCTS OF QALISH SKINCARE!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

SUPER RECOMMENDED UTK YG ADA PARUT BEKAS JERAWAT BESAR² & BERNANAH DEKAT MUKA!
.
.
PROMOSI DEEPAVALI VALID UNTIL 27/10 FOR ALL PRODUCTS OF QALISH SKINCARE!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
538 44 18 October, 2019

Tahniah @nadzmiadhwa dan @ardellaryana 😘🥰
.
Semoga Mahligai Cinta yang dibina ini kekal hingga ke Jannah Allah. Aamiin ❤️
.
.
.
SIAPA SELALU ADA MASALAH KULIT SENANG BURN? TONA TAK SEKATA? JERAWAT KECIK2 SENANG NAIK? ADA PARUT JERAWAT?
.
Hah nak tau satu rahsia macam mana nak dapatkan flawless skin yang uolls nak tu?
.
Takot pakai PRODUK LOCAL, usah bimbang produk kita tiada mengandungi bahan kimia yang merosakkan kulit anda, plus kita ada klulusan KKM & SINGAPORE. apa salah ye belanjakan duit utk produk bagos. nanti yg cantik tu diri sndri jugak 😁
.
Rugi sgt klau xdpatkan set Qalish Profix skrg sbb promosi kaw2 masih lagi On. 😍 Just klik link kat bio.
.
Jgn percaya kata Sha kalau belum cuba tau…Taknak overclaim, kadang dekat kita sesuai, belum tentu dekat orang lain sesuai juga kan. buat apa belanja lebih sedangkan ada yang murah tapi berkesan…hehehe
.
Yang penting cuba dulu 🤝
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60165480764 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#alvateam #profixmalysia #profixoriginal #profixmurah #profixtrustedseller #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutberlubang #ubatmukaberlubang #acnescar #scarcream #ubatresdung #krimmukabreakout #krimjerawat #krimbekasjerawat

Tahniah @nadzmiadhwa dan @ardellaryana 😘🥰
.
Semoga Mahligai Cinta yang dibina ini kekal hingga ke Jannah Allah. Aamiin ❤️
.
.
.
SIAPA SELALU ADA MASALAH KULIT SENANG BURN? TONA TAK SEKATA? JERAWAT KECIK2 SENANG NAIK? ADA PARUT JERAWAT?
.
Hah nak tau satu rahsia macam mana nak dapatkan flawless skin yang uolls nak tu?
.
Takot pakai PRODUK LOCAL, usah bimbang produk kita tiada mengandungi bahan kimia yang merosakkan kulit anda, plus kita ada klulusan KKM & SINGAPORE. apa salah ye belanjakan duit utk produk bagos. nanti yg cantik tu diri sndri jugak 😁
.
Rugi sgt klau xdpatkan set Qalish Profix skrg sbb promosi kaw2 masih lagi On. 😍 Just klik link kat bio.
.
Jgn percaya kata Sha kalau belum cuba tau…Taknak overclaim, kadang dekat kita sesuai, belum tentu dekat orang lain sesuai juga kan. buat apa belanja lebih sedangkan ada yang murah tapi berkesan…hehehe
.
Yang penting cuba dulu 🤝
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60165480764 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#alvateam #profixmalysia #profixoriginal #profixmurah #profixtrustedseller #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutberlubang #ubatmukaberlubang #acnescar #scarcream #ubatresdung #krimmukabreakout #krimjerawat #krimbekasjerawat
1,047 20 2 September, 2019

BARU JEEE SEDIH
RUPANYA PELANGI HADIR KEMBALI!!! .
.
Jumpa balik Dr. Ko bulan Disember, then dia tanya pakai cleanser apa skrg, saya bgtahu pakai Youth. And yes dia kata Shaklee ok. Dia sokong pakai Youth taw. Aku macam dah blink2 mata makin yakin!

And jerawat pun mula recover sikit, sikit. Jan Feb Mac memang musim byk program kat sek. Org masih ckp2, tapi buat dek je la. Pekakkan telinga. Sbb kita sendiri rasa ada improvement kt kulit muka.

Nak ngadap mak bapa masa prog pendaftaran, peh malu. Nak masuk meeting pun malu oii, rasa mcm org tengok je muka ni ha. Sampai ada waktu Timah pakai mask pegi sekolah. Mmg pakai mask spnjg masa, kecuali dlm bilik guru. Tapi alhmdulillah makin ada perubahan.

Now im feel u. Im feel sesapa yang ada masalah yg sama. Nangis. Depress. Rasa tak cantik. Rasa taknak keluar rumah. Mixed feeling i feel all sort of thats things.

Sekarang alhamdulillah dah banyak recover. Cuma bulan lepas, saja nak check, kot2 ada alergy apa2. Kita pegi 1 lagi speciallist, akibatnya kena RM400 hahaha. Sekali dia cek kita ada alergy coklat and cili. Aku pun cam? What? Cili? Nak kena tinggalkan cili ke ape ni? Hahahahahaha coklat dah mmg tak makan. Peh. Redho je lah.

Tapi Youth ni memang nampak kesan dia. Bila Dr. pun dah sokong produk yg kita pakai dia jadi lagi membara2 and yakin taw. Sebab bila kulit dalam dah dirawat, ditambah pulak dgn penjagaan kulit yg betul, parut jerawat pun makin pudar!! So sapa2 nak try kecikkan pori, boleh pakai Youth. Jeragat pun ye. Kalau muka takde jerawat, mcm ada jeragat je ke, ambik cleanser, toner sekali dgn daycream/nightcream. Mmg power sangat!!! .

Dan sbb timah dah dpt Youth effects kat muka sendiri, dan suka tengok pori dah makin tertutup kemas😆 so Timah sendiri sukarela jadi pengedar Youth Shaklee sekarang!

Takde sapa paksa okay. Yg penting i had go through zaman kegelapan jerawat and Timah dah berjaya keluar dan bangkit dari semua ni. Betullah orang kata takde masalah yang tak dpt selesai kecuali mati. #tetiber |EPISOD 3|

Last episod lepas ni!!! Tak zabar😄!! #jerawat #parutjerawat #ubatjerawat #jerawatdegil #acne #acneproblem #scar #acnescar #teruknyajerawataku #tipshilangkanjerawat #breakout

BARU JEEE SEDIH
RUPANYA PELANGI HADIR KEMBALI!!! .
.
Jumpa balik Dr. Ko bulan Disember, then dia tanya pakai cleanser apa skrg, saya bgtahu pakai Youth. And yes dia kata Shaklee ok. Dia sokong pakai Youth taw. Aku macam dah blink2 mata makin yakin!

And jerawat pun mula recover sikit, sikit. Jan Feb Mac memang musim byk program kat sek. Org masih ckp2, tapi buat dek je la. Pekakkan telinga. Sbb kita sendiri rasa ada improvement kt kulit muka.

Nak ngadap mak bapa masa prog pendaftaran, peh malu. Nak masuk meeting pun malu oii, rasa mcm org tengok je muka ni ha. Sampai ada waktu Timah pakai mask pegi sekolah. Mmg pakai mask spnjg masa, kecuali dlm bilik guru. Tapi alhmdulillah makin ada perubahan.

Now im feel u. Im feel sesapa yang ada masalah yg sama. Nangis. Depress. Rasa tak cantik. Rasa taknak keluar rumah. Mixed feeling i feel all sort of thats things.

Sekarang alhamdulillah dah banyak recover. Cuma bulan lepas, saja nak check, kot2 ada alergy apa2. Kita pegi 1 lagi speciallist, akibatnya kena RM400 hahaha. Sekali dia cek kita ada alergy coklat and cili. Aku pun cam? What? Cili? Nak kena tinggalkan cili ke ape ni? Hahahahahaha coklat dah mmg tak makan. Peh. Redho je lah.

Tapi Youth ni memang nampak kesan dia. Bila Dr. pun dah sokong produk yg kita pakai dia jadi lagi membara2 and yakin taw. Sebab bila kulit dalam dah dirawat, ditambah pulak dgn penjagaan kulit yg betul, parut jerawat pun makin pudar!! So sapa2 nak try kecikkan pori, boleh pakai Youth. Jeragat pun ye. Kalau muka takde jerawat, mcm ada jeragat je ke, ambik cleanser, toner sekali dgn daycream/nightcream. Mmg power sangat!!! .

Dan sbb timah dah dpt Youth effects kat muka sendiri, dan suka tengok pori dah makin tertutup kemas😆 so Timah sendiri sukarela jadi pengedar Youth Shaklee sekarang!

Takde sapa paksa okay. Yg penting i had go through zaman kegelapan jerawat and Timah dah berjaya keluar dan bangkit dari semua ni. Betullah orang kata takde masalah yang tak dpt selesai kecuali mati. #tetiber |EPISOD 3|

Last episod lepas ni!!! Tak zabar😄!! #jerawat #parutjerawat #ubatjerawat #jerawatdegil #acne #acneproblem #scar #acnescar #teruknyajerawataku #tipshilangkanjerawat #breakout
137 16 12 October, 2019

Whatsapp 013 735 0602

BODY SCRUB
perisa: Mixed Fruit

Haa. Dah mandi ke belum tu? Jangan lupa scrub dulu badan time mandi tu sebab apa body scrub temyracle mampu MENGHILANGKAN DAKI, MENGHILANGKAN BAU BADAN dan mampu MENCERAHKAN KULIT. Jangan lupa tau dapatkan sekarang sebelum terlambat. Stock memang cepat habis. Lagi2 promo raya ni, tak menang tangan! Klik link di profile sekarang!💕☺️
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrubtemyracle
#bodyscrub

Whatsapp 013 735 0602

BODY SCRUB
perisa: Mixed Fruit

Haa. Dah mandi ke belum tu? Jangan lupa scrub dulu badan time mandi tu sebab apa body scrub temyracle mampu MENGHILANGKAN DAKI, MENGHILANGKAN BAU BADAN dan mampu MENCERAHKAN KULIT. Jangan lupa tau dapatkan sekarang sebelum terlambat. Stock memang cepat habis. Lagi2 promo raya ni, tak menang tangan! Klik link di profile sekarang!💕☺️
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrubtemyracle 
#bodyscrub
152 22 18 May, 2019

Happy Lunch Hour korang!! Hari ini KakZue nak cerita pasal Detox Mask by Temyracle ni. Nama penuh dia Purifying Detox Mask dan KakZue lebih suka panggil dia Purifying Mask hehe
Pada pendapat KakZue kan, semua patut pakai mask ni, bukan pada yang bermasalah kulit sahaja tau. Makn reason? Anti aging hehe.
Sekarang ni KakZue nak bagitau ya, contoh pemakaian. Kalau taknak jadikan rutin, malas tak apa. Jerawat akan naik atas banyak sebab kan, salah satunya adalah sebab putaran hormon wanita. Jerawat nak naik sekali sekala tak apa, biar sebab jerawat ni bagus dia keluarkan apa yang tak elok dalam dasar muka kita kan?
Tapi ya kadang-kadang ada jerawat yang sakit bila dipegang, atau pun lama nya jerawat ni muncul kan? Okay bila naik jerawat, pakai mask ni. Sampai jerawat kecut kering dan pergi. Kita bantu jerawat tu hulang dengan lebih cepat. Tanpa kimoa yang berbahaya. Senang kan?

Haa next time KakZue akan cerita cara pemakaian lain pula, maklumlah lain orang, lain preference dia. Ada yang tak miss hari hari pakai. Ada yang maintain seminggu 3 kali, ada yang jadikan emergency kit macam kes jerawat ni. Tak ada cara yang salah, semua boleh. Nanti KakZue share lagi ok?
Maklumat Purifying Mask

Harga: RM42 50g
Bahan: kunyit, geranium oil, manuka honey
#hilangkanjerawat #jerawat #kecutkanjerawat #ubatjerawat #masalahjerawat #maskkunyit #kunyitmask #temyraclemask #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya

Happy Lunch Hour korang!! Hari ini KakZue nak cerita pasal Detox Mask by Temyracle ni. Nama penuh dia Purifying Detox Mask dan KakZue lebih suka panggil dia Purifying Mask hehe 
Pada pendapat KakZue kan, semua patut pakai mask ni, bukan pada yang bermasalah kulit sahaja tau. Makn reason? Anti aging hehe. 
Sekarang ni KakZue nak bagitau ya, contoh pemakaian. Kalau taknak jadikan rutin, malas tak apa. Jerawat akan naik atas banyak sebab kan, salah satunya adalah sebab putaran hormon wanita. Jerawat nak naik sekali sekala tak apa,  biar sebab jerawat ni bagus dia keluarkan apa yang tak elok dalam dasar muka kita kan? 
Tapi ya kadang-kadang ada jerawat yang sakit bila dipegang, atau pun lama nya jerawat ni muncul kan? Okay bila naik jerawat, pakai mask ni. Sampai jerawat kecut kering dan pergi. Kita bantu jerawat tu hulang dengan lebih cepat. Tanpa kimoa yang berbahaya. Senang kan?

Haa next time KakZue akan cerita cara pemakaian lain pula, maklumlah lain orang, lain preference dia. Ada yang tak miss hari hari pakai. Ada yang maintain seminggu 3 kali, ada yang jadikan emergency kit macam kes jerawat ni. Tak ada cara yang salah, semua boleh. Nanti KakZue share lagi ok? 
Maklumat Purifying Mask

Harga: RM42 50g
Bahan: kunyit, geranium oil, manuka honey 
#hilangkanjerawat #jerawat #kecutkanjerawat #ubatjerawat #masalahjerawat #maskkunyit #kunyitmask #temyraclemask #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya
132 0 25 July, 2019

Masya allah tabarakallah😱

Cerah berseriii seriii, pinkishhhhh kulit kak Marini kita ni.

Tompok tompok hitam semua dah lenyap! Ni bukan magic tau. Ni la effect bila dalaman kita sihat.

Skincare je tak cukup, rawat dalaman lagi penting.
Krim #WD ni nama je calit kat nadi, tapi bila zat zat bahan wd ni masuk buat kerja memang kevavommm jadi eh 😍

Satu krim je boleh buat kulit anjal, tegang, cerah satu badan, awet muda. Syiokkkk kannn?? Owh ye, wd ni ada KKM, ada Sijil Halal la. Berkesan dan SELAMAT. don't worry ottey.

Nak RAHSIA cantik paling MUDAH ajom tekan link dekat bio @women_desiree_kelantan
#MagikaSusukModen #wdta #wdec #WD #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitkusamhilang #kulitberminyakhilang #kulitkeringhilang #skincareroutine #skincaremalaysia
#HargaPromosi #tegang #anjal #AwetmudaWD #WdNadiKecantikanku
#TMPFighter #bazarpaknil #terapiinstagram

Masya allah tabarakallah😱

Cerah berseriii seriii, pinkishhhhh kulit kak Marini kita ni.

Tompok tompok hitam semua dah lenyap! Ni bukan magic tau. Ni la effect bila dalaman kita sihat.

Skincare je tak cukup, rawat dalaman lagi penting. 
Krim #WD ni nama je calit kat nadi, tapi bila zat zat bahan wd ni masuk buat kerja memang kevavommm jadi eh 😍

Satu krim je boleh buat kulit anjal, tegang, cerah satu badan, awet muda. Syiokkkk kannn?? Owh ye, wd ni ada KKM, ada Sijil Halal la. Berkesan dan SELAMAT. don't worry ottey.

Nak RAHSIA cantik paling MUDAH ajom tekan link dekat bio @women_desiree_kelantan 
#MagikaSusukModen #wdta #wdec #WD #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitkusamhilang #kulitberminyakhilang #kulitkeringhilang #skincareroutine #skincaremalaysia 
#HargaPromosi #tegang #anjal #AwetmudaWD #WdNadiKecantikanku 
#TMPFighter #bazarpaknil #terapiinstagram
150 0 30 November, 2019