#ubatkurus Instagram Photos & Videos

ubatkurus - 1.1m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ubatkurus and here's what we found interesting.

Inside 67 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
5.6
Average comment
0.3
Posts with video
10/67
Posts with photo
57/67

Hashtag Popularity

Ktkorg azam maok turunkan berat badan sik taun 2020 tok?
-
#slym #2020 #slymochoco #slymochocosarawak #ubatkurus #ubatkurusberkesan #3kgseminggu

Ktkorg azam maok turunkan berat badan sik taun 2020 tok?
-
#slym #2020 #slymochoco #slymochocosarawak #ubatkurus #ubatkurusberkesan #3kgseminggu
0 0 25 January, 2020

💢TURUN TANPA SEDAR 💢
-
Kunyah coklat 1 biji setiap pagi selamak 1 minggu .. tauk2 dah ringan badan .. -
1 minggu 3 kilo guys 😱
-
💢MAOK TAUK LEBIH DETAILS💢
-
PM OR Wasap terus
#ubatkurus #ubatkurusberkesan #turunberatbadan #kurus #kkm #labtest #ubatkurus #slymochoco #slymochocohq #bazaarpaknil

💢TURUN TANPA SEDAR 💢
-
Kunyah coklat 1 biji setiap pagi selamak 1 minggu .. tauk2 dah ringan badan .. -
1 minggu 3 kilo guys 😱
-
💢MAOK TAUK LEBIH DETAILS💢
-
 PM OR Wasap terus
#ubatkurus #ubatkurusberkesan #turunberatbadan #kurus #kkm #labtest #ubatkurus #slymochoco #slymochocohq #bazaarpaknil
0 0 25 January, 2020

Tq for shopping..😘😘 .
Business Hours
🕐 9 AM - 1 AM
[ Reply within 24 hours ]
⌚️SUBMIT ORDER BEFORE 2PM
--------------------------------------------------------------
❎ NO FUSSY BUYER
❎ NO REFUND
❎ NO CALL .
✔ 100% ORIGINAL
✔ NEGOTIABLE FOR 5 ITEMS ABOVE
✔️ LIST DRIPPER/BEAUTICIAN PROVIDE AFTER PURCHASE ---------------------------------------------------------------
📲Whatsapp : 0193613495
.
#japanplatinum #orientalplatinum #nanguang #snowwhitewhitening #jcain #numbcream #placenta #placentex #cindella1200 #cindellapremium #glutax #glutax800000gs #nexentury29 #lipolab #lipolabmurah #amcslimming #ubatkurus #vlinesol #teva #fillers #threadlift #matrigen #himalayasalt #detox #lipofat #mesobb #noventa #bajumurah #baju2019murah #creampemutihwajah

Tq for shopping..😘😘 .
Business Hours
🕐  9 AM - 1 AM
[ Reply within 24 hours ]
⌚️SUBMIT ORDER BEFORE 2PM
--------------------------------------------------------------
❎ NO FUSSY BUYER
❎ NO REFUND
❎ NO CALL .
✔ 100% ORIGINAL
✔ NEGOTIABLE FOR 5 ITEMS ABOVE
✔️ LIST DRIPPER/BEAUTICIAN  PROVIDE AFTER PURCHASE ---------------------------------------------------------------
📲Whatsapp : 0193613495
.
#japanplatinum #orientalplatinum #nanguang #snowwhitewhitening #jcain #numbcream #placenta #placentex #cindella1200 #cindellapremium #glutax #glutax800000gs #nexentury29 #lipolab #lipolabmurah #amcslimming #ubatkurus #vlinesol #teva #fillers #threadlift #matrigen #himalayasalt #detox #lipofat  #mesobb #noventa #bajumurah #baju2019murah #creampemutihwajah
0 0 25 January, 2020

jom grab cepat... harga mampu milik..... #3sTERBAIK
#ubatkurus

jom grab cepat... harga mampu milik..... #3sTERBAIK 
#ubatkurus
0 0 25 January, 2020

[𝔹𝔼𝔹𝕐𝔻𝕆𝕃𝕃ℤ] Nak diet, Nak Kurus, Nak Sihat? 𝗦𝗔𝗥𝗔𝗣𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗝𝗜𝗕 𝗧𝗔𝗨.
.
Xkesah la makan apa pun pgi ni. Yg penting jangan tingalkan @bebydollz_chocolate_slim k. Minum sekali time sarapan.. Boleh minum 𝙨𝙚𝙟𝙪𝙠 & 𝙨𝙪𝙖𝙢. Boleh cicah roti atau biskot jugak.. Sebab rasa 𝗦𝗘𝗕𝗜𝗝𝗜𝗞 macam 𝗠𝗘𝗘𝗟𝗢𝗢𝗢 🆂🅴🅳🅰🅿 🅶🅸🅻🅰! Uols Nak buat Oat pon boleh 😍.
Sedap sgt.. oat chocolate tabur chia seed sikit.. fuhh terliur pulak saya.. yg pasti uols Kenyang SAMPAI ESOK.. Serious.. Cubalah.. Pastu 1hari xrasa nak makan langsung.. Cuma rasa nak air masak je.
.
.
BebyDollz choc slim ni mmg DIJAMIN BERKESAN.
Dijamin turun 3-5kg semimggu.
.
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈 𝐁𝐈𝐎 𝐒𝐀𝐘𝐀.
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #sayajual #BengkungKerengga #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #jomkurus #jomsihat #mermaid #MermaidIsReal #mermaidhair #redhairdontcare #slimminglegging #waisttrainer #waisttraining #waisttrimmer #mermaidmalaysia #duyungsecekak #mermaidkerengga

[𝔹𝔼𝔹𝕐𝔻𝕆𝕃𝕃ℤ] Nak diet, Nak Kurus, Nak Sihat?  𝗦𝗔𝗥𝗔𝗣𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗝𝗜𝗕 𝗧𝗔𝗨.
.
Xkesah la makan apa pun pgi ni. Yg penting jangan tingalkan @bebydollz_chocolate_slim k. Minum sekali time sarapan.. Boleh minum 𝙨𝙚𝙟𝙪𝙠 & 𝙨𝙪𝙖𝙢. Boleh cicah roti atau biskot jugak.. Sebab rasa 𝗦𝗘𝗕𝗜𝗝𝗜𝗞 macam 𝗠𝗘𝗘𝗟𝗢𝗢𝗢 🆂🅴🅳🅰🅿 🅶🅸🅻🅰! Uols Nak buat Oat pon boleh 😍.
Sedap sgt.. oat chocolate tabur chia seed sikit.. fuhh terliur pulak saya.. yg pasti uols Kenyang SAMPAI ESOK.. Serious.. Cubalah.. Pastu 1hari xrasa nak makan langsung.. Cuma rasa nak air masak je.
.
.
BebyDollz choc slim ni mmg DIJAMIN BERKESAN.
Dijamin turun 3-5kg semimggu.
.
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈 𝐁𝐈𝐎 𝐒𝐀𝐘𝐀.
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #sayajual #BengkungKerengga #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus  #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz  #jomkurus #jomsihat #mermaid #MermaidIsReal #mermaidhair #redhairdontcare #slimminglegging #waisttrainer #waisttraining #waisttrimmer #mermaidmalaysia #duyungsecekak #mermaidkerengga
10 3 25 January, 2020

Ini bukan perfume biasa2..skali perempuan bau,
Pasti jatuh cinta...abg pakai perfume ape ni?
Mestilah PHEROKING....
----------------------------------------------
kami adalah PEMBORONG dan PENGEDAR
perfume pheromone.
Nak beli guna sendiri?? Boleh.. Nak jd ejen dropship?? Boleh....
Nak harga borong paling murah?? Boleh...
dh ramai ejen kami yg berjaya. Anda bila lg????? -----------------------------------------------
Dapatkan harga promosi.. Murah giler...
memang murah sangat... Promosi untuk Pembeli terawal... *************************************************
SMS/ Whatsapp to
☎ O19 -3998233 ☎ O19 -3998233
☎ O19 -3998233 ☎ O19 -3998233
🚗 COD - RAWANG ************************************************** #pheroking #pherokingmalaysia #mantap #sayajual
#kacak #lelakimaskulin #lelaki #lelakikacak #suamiisteri #suamikacak
#selangor #johor #melgaka #pulaupinang #shahalam #produksuamiisteri
#sayang #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurus
#selamatmalam #serummurah #serum #serumwajah #pheroxmalaysia #pherox #instashopemalaysia #vimaxoriginal #vimaxmalaysia #vimax

Ini bukan perfume biasa2..skali perempuan bau, 
Pasti jatuh cinta...abg pakai perfume ape ni?
Mestilah PHEROKING....
----------------------------------------------
kami adalah PEMBORONG dan PENGEDAR 
perfume pheromone.
Nak beli guna sendiri?? Boleh.. Nak jd ejen dropship?? Boleh....
Nak harga borong paling murah?? Boleh...
dh ramai ejen kami yg berjaya. Anda bila lg????? -----------------------------------------------
Dapatkan harga promosi.. Murah giler...
memang murah sangat... Promosi untuk Pembeli terawal... *************************************************
SMS/ Whatsapp to
☎ O19 -3998233 ☎ O19 -3998233
☎ O19 -3998233 ☎ O19 -3998233
🚗 COD - RAWANG ************************************************** #pheroking #pherokingmalaysia #mantap #sayajual 
#kacak #lelakimaskulin #lelaki #lelakikacak #suamiisteri #suamikacak
 #selangor #johor #melgaka #pulaupinang #shahalam #produksuamiisteri
 #sayang #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurus
 #selamatmalam #serummurah #serum #serumwajah #pheroxmalaysia #pherox #instashopemalaysia #vimaxoriginal  #vimaxmalaysia #vimax
3 0 25 January, 2020

BETUL KE DEMICA SUPPLIMENT BOLEH KURUSKAN BADAN?

Betul uolls! #DemicaSuppliment adalah penyelesaian masalah berat badan korang. Orang kata belum cuba belum tahu. Dah cuba hari ² mahuuu...Haaa gituwww.

Apa yang best nya #DemicaSuppliment ni ada 2 pilihan perisa #DemicaMixberry & #DemicaCoklat. Dua² perisa ni boleh singkirkan lemak tepu kt seluruh badan uolls.

Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je.

Cepat TAG pakwe atau makwe uolls, mintak belanjakan #DemicaSupplement ni. Kurus cantik pun utk dia jugakk.
👉Klik Bio ig @demicabeautyklang_ima
COD COVER AREA SELURUH LEMBAH KLANG
Postage SELURUH MALAYSIA SABAH DN SARAWAK
WASAP ima 🙋 SEKARANG 0132238245😘
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

BETUL KE DEMICA SUPPLIMENT BOLEH KURUSKAN BADAN?

Betul uolls! #DemicaSuppliment adalah penyelesaian masalah berat badan korang. Orang kata belum cuba belum tahu. Dah cuba hari ² mahuuu...Haaa gituwww.

Apa yang best nya #DemicaSuppliment ni ada 2 pilihan perisa #DemicaMixberry & #DemicaCoklat. Dua² perisa ni boleh singkirkan lemak tepu kt seluruh badan uolls.

Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je.

Cepat TAG pakwe atau makwe uolls, mintak belanjakan #DemicaSupplement ni. Kurus cantik pun utk dia jugakk.
👉Klik Bio ig @demicabeautyklang_ima
COD COVER AREA SELURUH LEMBAH KLANG
Postage SELURUH MALAYSIA SABAH DN SARAWAK
WASAP ima 🙋 SEKARANG 0132238245😘
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 2 25 January, 2020

Bayangkanlah satu hari uols bukak almari baju, uols try pakai baju zaman anak dara 10 tahun lepas tu tetiber muat fit terletak cantik kat body😲
.
Yieppie!!! 🥳
Mahu lompat bintang depan hubby kita itu jam jugak 🤣
Itulah yang dilalui salah seorang kastemer BebyDollz Chocolate Drink ni. .
Kalau berani pasang impian nak kurus, takkan takut nak pm sis untuk kenal² dengan BebyDollz chocolate Drink 😚
.
Serius berminat! klik link di bio 😘 . .
#SlimDollz #BebyDollzChocolateDrink #bts #BornToSlim #nakkurus #ubatkurus #diet #dietsihat #BermulaDenganSaya #testimoni

Bayangkanlah satu hari uols bukak almari baju, uols try pakai baju zaman anak dara 10 tahun lepas tu tetiber muat fit terletak cantik kat body😲
. 
Yieppie!!! 🥳
Mahu lompat bintang depan hubby kita itu jam jugak 🤣
Itulah yang dilalui salah seorang kastemer BebyDollz Chocolate Drink ni. . 
Kalau berani pasang impian nak kurus, takkan takut nak pm sis untuk kenal² dengan BebyDollz chocolate Drink 😚
. 
Serius berminat! klik link di bio 😘 . . 
#SlimDollz #BebyDollzChocolateDrink #bts #BornToSlim #nakkurus #ubatkurus #diet #dietsihat #BermulaDenganSaya #testimoni
3 0 25 January, 2020

Kenap diet 2020 anda akan berjaya? Sebab kali ni anda ada ilmu! Pastikan belajar & rancang k 😍 ============================ KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0136280514 ✔️ Turun Berat 5-50kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Grocery List & Snack Ideas
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
.
TENTANG PROGRAM KAMI
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu
.
.
Start Now 📲0136280514
30 DAYS TRIAL AVAILABLE.
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

Kenap diet 2020 anda akan berjaya? Sebab kali ni anda ada ilmu! Pastikan belajar & rancang k 😍 ============================ KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0136280514 ✔️ Turun Berat 5-50kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Grocery List & Snack Ideas
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
.
TENTANG PROGRAM KAMI
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu
.
.
Start Now 📲0136280514
30 DAYS TRIAL AVAILABLE.
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
6 1 25 January, 2020

➡Baru 4 hari amalkan #Greenslim, dah loss 2kg tau 😍😍..
.
Huiyooo, power sangat penangan Greenslim ni gaiss! So tak mustahil la nak nampak #slim masa #raya nanti kan 💕💕..
-
Price : RM120
✔Free Gift
✔Free Postage
✔30 Biji - Untuk Sebulan
✔Money Back Guarantee
-
⭕Click hashtag #Greenslim_Yani untuk view lebih banyak gambar dan video⭕
-
🔴Tekan link WhatsApp di bio @greenslim_yani untuk terus order🔴
-
#ReramaMelantun #Greenslim_Yani #Greenslim #TinaBeautyCoffee #Kurus #Ramping #Cantik #Sihat #Selamat #UbatKurus #ProdukKurus #KurusSihat #KurusCepat #KurusLangsing #SlimmingProducts #Tunang #Kahwin #Hantaran

➡Baru 4 hari amalkan #Greenslim, dah loss 2kg tau 😍😍..
.
Huiyooo, power sangat penangan Greenslim ni gaiss! So tak mustahil la nak nampak #slim masa #raya nanti kan 💕💕..
-
Price : RM120
✔Free Gift
✔Free Postage
✔30 Biji - Untuk Sebulan
✔Money Back Guarantee
-
⭕Click hashtag #Greenslim_Yani untuk view lebih banyak gambar dan video⭕
-
🔴Tekan link WhatsApp di bio @greenslim_yani untuk terus order🔴
-
#ReramaMelantun #Greenslim_Yani #Greenslim #TinaBeautyCoffee #Kurus #Ramping #Cantik #Sihat #Selamat #UbatKurus #ProdukKurus #KurusSihat #KurusCepat #KurusLangsing #SlimmingProducts #Tunang #Kahwin #Hantaran
1 1 25 January, 2020

perut buncit?? perut menggelebeh lepas bersalin..?? produk medina kan ada🤗🤗 kaki chanteq detox boleh tlg anda dptkan body shape anda yg dulu😱😱 jangan terkejut..jgn x percaya ..jom cubaaa😉

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah #kurusdalamseminggu

perut buncit?? perut menggelebeh lepas bersalin..?? produk medina kan ada🤗🤗 kaki chanteq detox  boleh tlg anda dptkan body shape anda yg dulu😱😱 jangan terkejut..jgn x percaya ..jom cubaaa😉

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan#slimmingproduct#kurus#buanglemakpeha#ubatkurus#beratbadanturun#sayajualmurah#nakkuruscepat#buanglemakperut#gemuk#dietatkin#sihat#buangdoublechin#buangselulit#atkinsdiet#detoxtea#detoxteamurah#kurusdalamseminggu
0 2 25 January, 2020

perut buncit?? perut menggelebeh lepas bersalin..?? produk medina kan ada🤗🤗 kaki chanteq detox boleh tlg anda dptkan body shape anda yg dulu😱😱 jangan terkejut..jgn x percaya ..jom cubaaa😉

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah #kurusdalamseminggu

perut buncit?? perut menggelebeh lepas bersalin..?? produk medina kan ada🤗🤗 kaki chanteq detox  boleh tlg anda dptkan body shape anda yg dulu😱😱 jangan terkejut..jgn x percaya ..jom cubaaa😉

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan#slimmingproduct#kurus#buanglemakpeha#ubatkurus#beratbadanturun#sayajualmurah#nakkuruscepat#buanglemakperut#gemuk#dietatkin#sihat#buangdoublechin#buangselulit#atkinsdiet#detoxtea#detoxteamurah#kurusdalamseminggu
0 1 25 January, 2020

perut buncit?? perut menggelebeh lepas bersalin..?? produk medina kan ada🤗🤗 kaki chanteq detox boleh tlg anda dptkan body shape anda yg dulu😱😱 jangan terkejut..jgn x percaya ..jom cubaaa😉

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah #kurusdalamseminggu

perut buncit?? perut menggelebeh lepas bersalin..?? produk medina kan ada🤗🤗 kaki chanteq detox  boleh tlg anda dptkan body shape anda yg dulu😱😱 jangan terkejut..jgn x percaya ..jom cubaaa😉

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan#slimmingproduct#kurus#buanglemakpeha#ubatkurus#beratbadanturun#sayajualmurah#nakkuruscepat#buanglemakperut#gemuk#dietatkin#sihat#buangdoublechin#buangselulit#atkinsdiet#detoxtea#detoxteamurah#kurusdalamseminggu
3 0 25 January, 2020

perut buncit?? perut menggelebeh lepas bersalin..?? produk medina kan ada🤗🤗 kaki chanteq detox boleh tlg anda dptkan body shape anda yg dulu😱😱 jangan terkejut..jgn x percaya ..jom cubaaa😉

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah #kurusdalamseminggu

perut buncit?? perut menggelebeh lepas bersalin..?? produk medina kan ada🤗🤗 kaki chanteq detox  boleh tlg anda dptkan body shape anda yg dulu😱😱 jangan terkejut..jgn x percaya ..jom cubaaa😉

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan#slimmingproduct#kurus#buanglemakpeha#ubatkurus#beratbadanturun#sayajualmurah#nakkuruscepat#buanglemakperut#gemuk#dietatkin#sihat#buangdoublechin#buangselulit#atkinsdiet#detoxtea#detoxteamurah#kurusdalamseminggu
2 0 25 January, 2020

Yang gemuk air... Gemuk daging.. Gemuk angin... Anda akan slim..Yang perut buncit akan kempis.....harga murah sangat. Saya nak share produk ajaib... Saya sendiri guna... Berkesan... Skang nk share dgn kawan2 semua... tinggalkan no wasap . sy akan wasap sorang2 . tapi kalau na cepat ..
Whatsapp klik www.wasap.my/60125367576/infokopikuruss

Yang gemuk air... Gemuk daging.. Gemuk angin... Anda akan slim..Yang perut buncit akan kempis.....harga murah sangat. Saya nak share produk ajaib... Saya sendiri guna... Berkesan... Skang nk share dgn kawan2 semua... tinggalkan no wasap . sy akan wasap sorang2 . tapi kalau na cepat ..
Whatsapp klik www.wasap.my/60125367576/infokopikuruss
19 3 25 January, 2020

Turun hampir 40kg selama dalam program eat fit online😱😱😱.
.
Alhamdulillah Masyaallah Tabarakallah.
.
Biasalah kerja sebagai seorang chef memang banyak mencuba makanan tapi bila dah selalu terlebih mencuba tu naik berat badan.
.
Walau nadiah still bekerja sebagai chef, dengan ilmu yang di ajar, turun berat badan menajadi perkara mudah untuk di lakukan.
.
Tak kira kita bekerja sebagai apa sekalipon tapi jika ada kehendak yang tinggi dan disertakan dengan tindakan, in syaa allah kita akan berjaya.
.
COACH IRFAN 0103666683
.
#cutisekolah #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #astro #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #makanansedap #viral #bajuxxl #masakanku #resepidiet #resepi #chef

Turun hampir 40kg selama dalam program eat fit online😱😱😱.
.
Alhamdulillah Masyaallah Tabarakallah.
.
Biasalah kerja sebagai seorang chef memang banyak mencuba makanan tapi bila dah selalu terlebih mencuba tu naik berat badan.
.
Walau nadiah still bekerja sebagai chef, dengan ilmu yang di ajar, turun berat badan menajadi perkara mudah untuk di lakukan.
.
Tak kira kita bekerja sebagai apa sekalipon tapi jika ada kehendak yang tinggi dan disertakan dengan tindakan, in syaa allah kita akan berjaya.
.
COACH IRFAN 0103666683
.
#cutisekolah #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #astro #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus  #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #makanansedap #viral #bajuxxl #masakanku #resepidiet #resepi #chef
17 0 25 January, 2020

Malam ni jangan lupa minum jus laleh taww. .baru esok senang nak membuang dengan lancar .
.

Marah bila orang gelar awak debab..?? Tapi awak makan pun tak ingat dunia..
Nak bersenam malas, asyik mengeluh badan makin mengembang.. Bila stress je makan, bila makan je stress..
Macam mana la orang tak gelarkan awak macam tu.. Dah tak payah nak marah2x..
Amalkan jer 1 Sachet kopi KLUBNA setiap pagi,
Dan satu sachet LALEH setiap malam..
Seawal dua minggu jer, loss 3-5kg tau.. Masa tu, no more body shaming lagi..!! LEADER KLUBNA LALEH SELANGOR .
.

Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39
1set klubnalaleh rm78
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
#klubnalalehtestimoni #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehputrajaya #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehkajang #klubnalalehpuchong #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #neelofa #plussizemalaysia #susupisangnilofa

Malam ni jangan lupa minum jus laleh taww. .baru esok senang nak membuang dengan lancar .
.

Marah bila orang gelar awak debab..?? Tapi awak makan pun tak ingat dunia..
Nak bersenam malas, asyik mengeluh badan makin mengembang.. Bila stress je makan, bila makan je stress..
Macam mana la orang tak gelarkan awak macam tu.. Dah tak payah nak marah2x..
Amalkan jer 1 Sachet kopi KLUBNA setiap pagi, 
Dan satu sachet LALEH setiap malam..
Seawal dua minggu jer, loss 3-5kg tau.. Masa tu, no more body shaming lagi..!! LEADER KLUBNA LALEH SELANGOR .
.

Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
#klubnalalehtestimoni #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehputrajaya #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehkajang #klubnalalehpuchong #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #neelofa #plussizemalaysia #susupisangnilofa
0 0 25 January, 2020

Malam ni jangan lupa minum jus laleh taww. .baru esok senang nak membuang dengan lancar .
.

Marah bila orang gelar awak debab..?? Tapi awak makan pun tak ingat dunia..
Nak bersenam malas, asyik mengeluh badan makin mengembang.. Bila stress je makan, bila makan je stress..
Macam mana la orang tak gelarkan awak macam tu.. Dah tak payah nak marah2x..
Amalkan jer 1 Sachet kopi KLUBNA setiap pagi,
Dan satu sachet LALEH setiap malam..
Seawal dua minggu jer, loss 3-5kg tau.. Masa tu, no more body shaming lagi..!! LEADER KLUBNA LALEH SELANGOR .
.

Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39
1set klubnalaleh rm78
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
#klubnalalehtestimoni #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehputrajaya #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehkajang #klubnalalehpuchong #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #neelofa #plussizemalaysia #susupisangnilofa

Malam ni jangan lupa minum jus laleh taww. .baru esok senang nak membuang dengan lancar .
.

Marah bila orang gelar awak debab..?? Tapi awak makan pun tak ingat dunia..
Nak bersenam malas, asyik mengeluh badan makin mengembang.. Bila stress je makan, bila makan je stress..
Macam mana la orang tak gelarkan awak macam tu.. Dah tak payah nak marah2x..
Amalkan jer 1 Sachet kopi KLUBNA setiap pagi, 
Dan satu sachet LALEH setiap malam..
Seawal dua minggu jer, loss 3-5kg tau.. Masa tu, no more body shaming lagi..!! LEADER KLUBNA LALEH SELANGOR .
.

Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
#klubnalalehtestimoni #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehputrajaya #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehkajang #klubnalalehpuchong #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #neelofa #plussizemalaysia #susupisangnilofa
4 0 25 January, 2020

Malam ni jangan lupa minum jus laleh taww. .baru esok senang nak membuang dengan lancar .
.

Marah bila orang gelar awak debab..?? Tapi awak makan pun tak ingat dunia..
Nak bersenam malas, asyik mengeluh badan makin mengembang.. Bila stress je makan, bila makan je stress..
Macam mana la orang tak gelarkan awak macam tu.. Dah tak payah nak marah2x..
Amalkan jer 1 Sachet kopi KLUBNA setiap pagi,
Dan satu sachet LALEH setiap malam..
Seawal dua minggu jer, loss 3-5kg tau.. Masa tu, no more body shaming lagi..!! LEADER KLUBNA LALEH SELANGOR .
.

Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39
1set klubnalaleh rm78
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
#klubnalalehtestimoni #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehputrajaya #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehkajang #klubnalalehpuchong #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #neelofa #plussizemalaysia #susupisangnilofa

Malam ni jangan lupa minum jus laleh taww. .baru esok senang nak membuang dengan lancar .
.

Marah bila orang gelar awak debab..?? Tapi awak makan pun tak ingat dunia..
Nak bersenam malas, asyik mengeluh badan makin mengembang.. Bila stress je makan, bila makan je stress..
Macam mana la orang tak gelarkan awak macam tu.. Dah tak payah nak marah2x..
Amalkan jer 1 Sachet kopi KLUBNA setiap pagi, 
Dan satu sachet LALEH setiap malam..
Seawal dua minggu jer, loss 3-5kg tau.. Masa tu, no more body shaming lagi..!! LEADER KLUBNA LALEH SELANGOR .
.

Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
#klubnalalehtestimoni #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehputrajaya #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehkajang #klubnalalehpuchong #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #neelofa #plussizemalaysia #susupisangnilofa
0 0 25 January, 2020

JANGNA SWIPE KE KIRI JIKA NO SATU TAK BUAT.
.
Nie adalah antara 10 tips nak turun berat tapi pastikan korang buat no 1 terlebih dahulu sebelum buat yang lain.
.
Jangan sekadar membaca, print screen ataupon save tapi bertindaklah untuk mendapat result yang di inginkan.
.
Tag kawan korang yang nak turun berat pada tahun 2020.
.
COACH IRFAN 0103666683
.
#terengganu #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #cheras #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #tv3 #viral #bajuxxl #johor #resepidiet #resepi #senaman

JANGNA SWIPE KE KIRI JIKA NO SATU TAK BUAT.
.
Nie adalah antara 10 tips nak turun berat tapi pastikan korang buat no 1 terlebih dahulu sebelum buat yang lain.
.
Jangan sekadar membaca, print screen ataupon save tapi bertindaklah untuk mendapat result yang di inginkan.
.
Tag kawan korang yang nak turun berat pada tahun 2020.
.
COACH IRFAN 0103666683
.
#terengganu #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #cheras #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus  #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #tv3 #viral #bajuxxl #johor #resepidiet #resepi #senaman
123 0 25 January, 2020

AMBIL TAHU DAN CEGAH ‼️‼️
.
WE SHARE BECAUSE WE CARE ABOUT YOU ALL 🔥🔥
.
Sumber : kpkesihatan
.
Aina zainal
0132348303
@bakiraklang
-
COD 🚗🛵:
Klang ✔️ Shah Alam ✔️ Teluk Panglima Garang ✔️ Sijangkang ✔️ Puncak Alam ✔️ Denai Alam ✔️ Bukit Jelutong ✔️ Setia Alam ✔️ Meru ✔️ Kapar ✔️
-
#bakirahq
#bakiraklang
#lukabersalin
#lukabersalincepatsembuh
#msushahalam
#ubatketatkanmissv politeknikshahalam
#denaialam
#puncakalam
#kampungdelek
#telukpanglimagarang
#sijangkang
#bukitjelutongshahalam
#petalingjaya
#studentlife
#nakcantik
#bijakberbelanja
#ubatkurus
#bersalinnormal
#perapatvagina
#manjakanioriginal
#keputihan
#setiaalam
#kenrimba
#kotakemuning
#sekinchan
#sungaibesar
#bukitraja
#uitmshahalam
#glenmarie
#puncakperdana

AMBIL TAHU DAN CEGAH ‼️‼️
.
WE SHARE BECAUSE WE CARE ABOUT YOU ALL 🔥🔥
.
Sumber : kpkesihatan
.
Aina zainal
0132348303
@bakiraklang
-
COD 🚗🛵:
Klang ✔️ Shah Alam ✔️ Teluk Panglima Garang ✔️ Sijangkang ✔️ Puncak Alam ✔️ Denai Alam ✔️ Bukit Jelutong ✔️ Setia Alam ✔️ Meru ✔️ Kapar ✔️
-
#bakirahq 
#bakiraklang 
#lukabersalin 
#lukabersalincepatsembuh 
#msushahalam 
#ubatketatkanmissv politeknikshahalam 
#denaialam 
#puncakalam 
#kampungdelek 
#telukpanglimagarang 
#sijangkang 
#bukitjelutongshahalam 
#petalingjaya 
#studentlife 
#nakcantik 
#bijakberbelanja 
#ubatkurus 
#bersalinnormal 
#perapatvagina 
#manjakanioriginal 
#keputihan 
#setiaalam 
#kenrimba 
#kotakemuning 
#sekinchan 
#sungaibesar 
#bukitraja 
#uitmshahalam 
#glenmarie 
#puncakperdana
4 0 25 January, 2020

Alif Syukri Bizzi Flush Detox
RASA FLAVOUR STRAWBERRY 🍓🍓 Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti
.
.
✅masalah penghadaman(susah membuang)
✅jerawat aktif
✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅moody
✅stress
✅cepat letih
✅susah tidur
✅ketagih makan makanan manis.
.
.
.
Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.
.
.

Side effect??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas .
.
.
🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai
.
.

Trusted seller As Legacy👍👍
.
.
http://AsLegacyViral.wasap.my
http://AsLegacyViral.wasap.my
http://AsLegacyViral.wasap.my

#ohabangkosmetik #nakkurus #naklawa #lawa #cantik #kesihatan #kurus #turunberatbadan #ubatkurus #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacy #ubatkuat #dherbs #onlineshopping #remaja #anakmuda #negerisembilan #bahau #comel #sihat #semangat #marketing #onlinebisnes #jutawan #jutawanbisnes #jutawanonline

Alif Syukri Bizzi Flush Detox 
RASA FLAVOUR STRAWBERRY 🍓🍓 Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti
.
.
✅masalah penghadaman(susah membuang)
✅jerawat aktif
✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅moody
✅stress
✅cepat letih
✅susah tidur
✅ketagih makan makanan manis.
.
.
.
Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.
.
.

Side effect??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas .
.
.
🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai
.
.

Trusted seller As Legacy👍👍
.
.
 http://AsLegacyViral.wasap.my
http://AsLegacyViral.wasap.my
http://AsLegacyViral.wasap.my

#ohabangkosmetik#nakkurus#naklawa#lawa#cantik#kesihatan#kurus#turunberatbadan#ubatkurus#datoaliffsyukriterlajaklaris#datinshahidahdherbs#aslegacy#ubatkuat#dherbs#onlineshopping#remaja#anakmuda#negerisembilan#bahau#comel#sihat#semangat#marketing#onlinebisnes#jutawan#jutawanbisnes#jutawanonline
4 0 25 January, 2020

Wahh terbaik dengan lemonex, tanpa berlapar dan bersenam pon boleh kurus taw!
.
#sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #selfie #lemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia

Wahh terbaik dengan lemonex, tanpa berlapar dan bersenam pon boleh kurus taw!
.
#sayanakkurus#ubatkurus#minumankurus#detoxkurus#selfie#lemonex#fatburner#bakarlemak #sedutlemak#kevinzahritips#jomkurus#zumbamalaysia
27 0 25 January, 2020

#DemicaTestimoni
.
.
“Saya baru habis 1 kotak #DemicaMetabolosmeBooster dah turun 7KG. Asyik skip je consume sebab busy”
.
“Mira loss 9KG lepas consume #DemicaMetabolismeBooster and selalu sangat skip tapi weekend mira selalu pegi jog”
.
Macam² lagi feedback power mommy dapat dari pengguna #DemicaSuppliment kesayangan. Alhamdulilah semua puas hati lepas consume.
.
Korang tu bila lagi nak kurus macam customer mommy ni? Nak biar je ke lemak tu membiak dalam badan korang?
.
Jom mommy bantu korang turunkan berat sekurang-kurangnya 2KG dalam 1 minggu.
.
Tekan link di bio SEKARANG utk mommy bantu korang😘
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

#DemicaTestimoni
.
.
“Saya baru habis 1 kotak #DemicaMetabolosmeBooster dah turun 7KG. Asyik skip je consume sebab busy”
.
“Mira loss 9KG lepas consume #DemicaMetabolismeBooster and selalu sangat skip tapi weekend mira selalu pegi jog”
.
Macam² lagi feedback power mommy dapat dari pengguna #DemicaSuppliment kesayangan. Alhamdulilah semua puas hati lepas consume.
.
Korang tu bila lagi nak kurus macam customer mommy ni? Nak biar je ke lemak tu membiak dalam badan korang?
.
Jom mommy bantu korang turunkan berat sekurang-kurangnya 2KG dalam 1 minggu.
.
Tekan link di bio SEKARANG utk mommy bantu korang😘
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 25 January, 2020

XS perfect drinks khas untuk penggemar kopi yang nak kurus lelaju + cair lemak semudah ABC ‼️
.
❌ cirit birit
❌ Tanpa berlapar
❌ Diet ! senam ! pantang
.
Special khas untk wanita : ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
Jgn risau,laki blh minum tiada pembesaran payudara berlaku😉😉😉 special discounts ada lagi ‼️
.
.
#kopiviral #losyenkurus #sapusapukurus #lookfiit #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #lookfiit #jomkurus #jomsihat #detoxslim #kuruscepat #bakarlemak #xslatte #xsmocha #xsdrink #losyenkurussejuk #kurusselamat #zumbamalaysia #senaman #kurusdalam7hari #losyendherb #kuruslangsing #bengkung #xsperfectlotion #losyenmustajab #mengandung #lotionkurus #slimminglotion

XS perfect drinks khas untuk penggemar kopi yang nak kurus lelaju + cair lemak semudah ABC ‼️
.
❌ cirit birit
❌ Tanpa berlapar
❌ Diet ! senam ! pantang
.
Special khas untk wanita : ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
Jgn risau,laki blh minum tiada pembesaran payudara berlaku😉😉😉 special discounts ada lagi ‼️
.
.
#kopiviral #losyenkurus #sapusapukurus #lookfiit #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #lookfiit #jomkurus #jomsihat #detoxslim  #kuruscepat #bakarlemak #xslatte#xsmocha #xsdrink  #losyenkurussejuk #kurusselamat #zumbamalaysia #senaman #kurusdalam7hari #losyendherb #kuruslangsing #bengkung #xsperfectlotion  #losyenmustajab #mengandung #lotionkurus #slimminglotion
0 0 25 January, 2020

XS perfect drinks khas untuk penggemar kopi yang nak kurus lelaju + cair lemak semudah ABC ‼️
.
❌ cirit birit
❌ Tanpa berlapar
❌ Diet ! senam ! pantang
.
Special khas untk wanita : ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
Jgn risau,laki blh minum tiada pembesaran payudara berlaku😉😉😉 special discounts ada lagi ‼️
.
.
#kopiviral #losyenkurus #sapusapukurus #lookfiit #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #lookfiit #jomkurus #jomsihat #detoxslim #kuruscepat #bakarlemak #xslatte #xsmocha #xsdrink #losyenkurussejuk #kurusselamat #zumbamalaysia #senaman #kurusdalam7hari #losyendherb #kuruslangsing #bengkung #xsperfectlotion #losyenmustajab #mengandung #lotionkurus #slimminglotion

XS perfect drinks khas untuk penggemar kopi yang nak kurus lelaju + cair lemak semudah ABC ‼️
.
❌ cirit birit
❌ Tanpa berlapar
❌ Diet ! senam ! pantang
.
Special khas untk wanita : ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
Jgn risau,laki blh minum tiada pembesaran payudara berlaku😉😉😉 special discounts ada lagi ‼️
.
.
#kopiviral #losyenkurus #sapusapukurus #lookfiit #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #lookfiit #jomkurus #jomsihat #detoxslim  #kuruscepat #bakarlemak #xslatte#xsmocha #xsdrink  #losyenkurussejuk #kurusselamat #zumbamalaysia #senaman #kurusdalam7hari #losyendherb #kuruslangsing #bengkung #xsperfectlotion  #losyenmustajab #mengandung #lotionkurus #slimminglotion
0 0 25 January, 2020

XS perfect drinks khas untuk penggemar kopi yang nak kurus lelaju + cair lemak semudah ABC ‼️
.
❌ cirit birit
❌ Tanpa berlapar
❌ Diet ! senam ! pantang
.
Special khas untk wanita : ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
Jgn risau,laki blh minum tiada pembesaran payudara berlaku😉😉😉 special discounts ada lagi ‼️
.
.
#kopiviral #losyenkurus #sapusapukurus #lookfiit #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #lookfiit #jomkurus #jomsihat #detoxslim #kuruscepat #bakarlemak #xslatte #xsmocha #xsdrink #losyenkurussejuk #kurusselamat #zumbamalaysia #senaman #kurusdalam7hari #losyendherb #kuruslangsing #bengkung #xsperfectlotion #losyenmustajab #mengandung #lotionkurus #slimminglotion

XS perfect drinks khas untuk penggemar kopi yang nak kurus lelaju + cair lemak semudah ABC ‼️
.
❌ cirit birit
❌ Tanpa berlapar
❌ Diet ! senam ! pantang
.
Special khas untk wanita : ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
Jgn risau,laki blh minum tiada pembesaran payudara berlaku😉😉😉 special discounts ada lagi ‼️
.
.
#kopiviral #losyenkurus #sapusapukurus #lookfiit #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #lookfiit #jomkurus #jomsihat #detoxslim  #kuruscepat #bakarlemak #xslatte#xsmocha #xsdrink  #losyenkurussejuk #kurusselamat #zumbamalaysia #senaman #kurusdalam7hari #losyendherb #kuruslangsing #bengkung #xsperfectlotion  #losyenmustajab #mengandung #lotionkurus #slimminglotion
0 0 25 January, 2020

.
“Thank you” is the least we can say to others to show our appreciation for everything they do for us.
.
The words of “Thank you” might not be a big deal to us sometimes, but trust me. It gives a significant impact to the receivers, to feel that their efforts are thanked and appreciated.
.
So don’t be too “expensive” to say thank you. Let’s nurture this good and moral habit in our daily lives ❤️
.
And let’s end our day by saying thank you to our Creator for another great day and blessings to have🙏
.
#foodporn #tipskurus #tipssihat #sukamakan #kurussebelumkahwin #resepisihat #cakenis #lelakimuyangdulu #diet #dietatkins #dietkalori #kurusmalaysia #kuruscepat #kurusselepasbersalin #plussizefashion #ubatkurus #bajupengantin #pelaminmurah #pelamincantik #videoviral #azamkurus2019 #ubatkurus #viral #videoviral #bazaarpaknil #sayanakkurus #sayanakcantik

.
“Thank you” is the least we can say to others to show our appreciation for everything they do for us.
.
The words of “Thank you” might not be a big deal to us sometimes, but trust me. It gives a significant impact to the receivers, to feel that their efforts are thanked and appreciated.
.
So don’t be too “expensive” to say thank you. Let’s nurture this good and moral habit in our daily lives ❤️
.
And let’s end our day by saying thank you to our Creator for another great day and blessings to have🙏
.
#foodporn #tipskurus #tipssihat #sukamakan #kurussebelumkahwin #resepisihat #cakenis #lelakimuyangdulu #diet #dietatkins #dietkalori #kurusmalaysia #kuruscepat #kurusselepasbersalin #plussizefashion #ubatkurus #bajupengantin #pelaminmurah #pelamincantik #videoviral #azamkurus2019 #ubatkurus #viral #videoviral #bazaarpaknil #sayanakkurus #sayanakcantik
1 0 25 January, 2020

Kenapa Susah Nak Turun Berat Badan Walaupun Setiap Hari Diet?

Badan bukan saja tak nak turun, malah makin bertambah! Penat dah cuba macam² tapi tak berkesan. Tu tandanya badan korang banyak toksin terkumpul dalam badan. So memang susah lah supplement yg korang consume tu nak berkesan.

Apa kata korang consume #Demica ni yang berfungsi utk sedut lemak korang, singkirkan toksin serta cuci usus korang tu. Takde kesan cirit-birit pun.

Ada ke kawan korang yang ada masalah macam ni? TAG diorang SEKARANG untuk mimi bantu!

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

Kenapa Susah Nak Turun Berat Badan Walaupun Setiap Hari Diet?

Badan bukan saja tak nak turun, malah makin bertambah! Penat dah cuba macam² tapi tak berkesan. Tu tandanya badan korang banyak toksin terkumpul dalam badan. So memang susah lah supplement yg korang consume tu nak berkesan.

Apa kata korang consume #Demica ni yang berfungsi utk sedut lemak korang, singkirkan toksin serta cuci usus korang tu. Takde kesan cirit-birit pun.

Ada ke kawan korang yang ada masalah macam ni? TAG diorang SEKARANG untuk mimi bantu!

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
1 0 25 January, 2020

Tq for shopping..😘😘 .
Business Hours
🕐 9 AM - 1 AM
[ Reply within 24 hours ]
⌚️SUBMIT ORDER BEFORE 2PM
--------------------------------------------------------------
❎ NO FUSSY BUYER
❎ NO REFUND
❎ NO CALL .
✔ 100% ORIGINAL
✔ NEGOTIABLE FOR 5 ITEMS ABOVE
✔️ LIST DRIPPER/BEAUTICIAN PROVIDE AFTER PURCHASE ---------------------------------------------------------------
📲Whatsapp : 0193613495
.
#japanplatinum #orientalplatinum #nanguang #snowwhitewhitening #jcain #numbcream #placenta #placentex #cindella1200 #cindellapremium #glutax #glutax800000gs #nexentury29 #lipolab #lipolabmurah #amcslimming #ubatkurus #vlinesol #teva #fillers #threadlift #matrigen #himalayasalt #detox #lipofat #mesobb #noventa #bajumurah #baju2019murah #creampemutihwajah

Tq for shopping..😘😘 .
Business Hours
🕐  9 AM - 1 AM
[ Reply within 24 hours ]
⌚️SUBMIT ORDER BEFORE 2PM
--------------------------------------------------------------
❎ NO FUSSY BUYER
❎ NO REFUND
❎ NO CALL .
✔ 100% ORIGINAL
✔ NEGOTIABLE FOR 5 ITEMS ABOVE
✔️ LIST DRIPPER/BEAUTICIAN  PROVIDE AFTER PURCHASE ---------------------------------------------------------------
📲Whatsapp : 0193613495
.
#japanplatinum #orientalplatinum #nanguang #snowwhitewhitening #jcain #numbcream #placenta #placentex #cindella1200 #cindellapremium #glutax #glutax800000gs #nexentury29 #lipolab #lipolabmurah #amcslimming #ubatkurus #vlinesol #teva #fillers #threadlift #matrigen #himalayasalt #detox #lipofat  #mesobb #noventa #bajumurah #baju2019murah #creampemutihwajah
1 0 25 January, 2020

APA PERSAMAAN #DEMICABERRY & #DEMICACOKLAT ?

Kedua-dua KHAS utk cairkan serta nyahkan lemak degil uols yg bertandang sejak 2019 lagi. Oh noooo! Please wake up guys skrg dah 2020. Teruskan dgn azam kurus uols okay, Mimi sedia utk bantu uols dapatkan size badan idaman! Anyway, uols ni sebenarnya #TeamBerry ke #TeamCoklat ?

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

APA PERSAMAAN #DEMICABERRY & #DEMICACOKLAT ?

Kedua-dua KHAS utk cairkan serta nyahkan lemak degil uols yg bertandang sejak 2019 lagi. Oh noooo! Please wake up guys skrg dah 2020. Teruskan dgn azam kurus uols okay, Mimi sedia utk bantu uols dapatkan size badan idaman! Anyway, uols ni sebenarnya #TeamBerry ke #TeamCoklat ?

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 25 January, 2020

APA YANG BEST DENGAN BAKIRA NI?? 😱
.
Ramai tak tahu apa kelebihan bakira ni, bakira ni mampu memulihkan segala masalah MISS VEE :
✅ keputihan ✅ luka lepas bersalin ✅ faraj berbau ✅ kentut faraj ✅ faraj longgar
✅ kegatalan
✅ menaikkan kembali rasa sensual ✅ mengatasi masalah kekeringan
.
So apa tunggu lagi? Nak tunggu sampai dah tak boleh rawat baru nak menyesal? Dah terlambat masa tu so whatsapp aina sekarang untuk maklumat lanjut 🔥💋WE SHARE WE CARE ❤️
-
Aina zainal
0132348303
@bakiraklang
-
COD 🚗🛵:
Klang ✔️ Shah Alam ✔️ Teluk Panglima Garang ✔️ Sijangkang ✔️ Puncak Alam ✔️ Denai Alam ✔️ Bukit Jelutong ✔️ Setia Alam ✔️ Meru ✔️ Kapar ✔️
-
#bakirahq
#bakiraklang
#lukabersalin
#lukabersalincepatsembuh
#msushahalam
#ubatketatkanmissv politeknikshahalam
#denaialam
#puncakalam
#kampungdelek
#telukpanglimagarang
#sijangkang
#bukitjelutongshahalam
#petalingjaya
#studentlife
#nakcantik
#bijakberbelanja
#ubatkurus
#bersalinnormal
#perapatvagina
#manjakanioriginal
#keputihan
#setiaalam
#kenrimba
#kotakemuning
#sekinchan
#sungaibesar
#bukitraja
#uitmshahalam
#glenmarie
#puncakperdana

APA YANG BEST DENGAN BAKIRA NI?? 😱
.
Ramai tak tahu apa kelebihan bakira ni, bakira ni mampu memulihkan segala masalah MISS VEE :
✅ keputihan ✅ luka lepas bersalin ✅ faraj berbau ✅ kentut faraj ✅ faraj longgar
✅ kegatalan
✅ menaikkan kembali rasa sensual ✅ mengatasi masalah kekeringan
.
So apa tunggu lagi? Nak tunggu sampai dah tak boleh rawat baru nak menyesal? Dah terlambat masa tu so whatsapp aina sekarang untuk maklumat lanjut 🔥💋WE SHARE WE CARE ❤️
-
Aina zainal
0132348303
@bakiraklang
-
COD 🚗🛵:
Klang ✔️ Shah Alam ✔️ Teluk Panglima Garang ✔️ Sijangkang ✔️ Puncak Alam ✔️ Denai Alam ✔️ Bukit Jelutong ✔️ Setia Alam ✔️ Meru ✔️ Kapar ✔️
-
#bakirahq 
#bakiraklang 
#lukabersalin 
#lukabersalincepatsembuh 
#msushahalam 
#ubatketatkanmissv politeknikshahalam 
#denaialam 
#puncakalam 
#kampungdelek 
#telukpanglimagarang 
#sijangkang 
#bukitjelutongshahalam 
#petalingjaya 
#studentlife 
#nakcantik 
#bijakberbelanja 
#ubatkurus 
#bersalinnormal 
#perapatvagina 
#manjakanioriginal 
#keputihan 
#setiaalam 
#kenrimba 
#kotakemuning 
#sekinchan 
#sungaibesar 
#bukitraja 
#uitmshahalam 
#glenmarie 
#puncakperdana
3 0 25 January, 2020

Dariiii 5X Makan Sehari! Now @shaheizy_sam Makan 2x Seharrriii!!! Walaweiiiiii Patut Kuyusssss!!! .
Ini FREAKYFITZ 🔥 Punya Pasaiiii 💪
.
Kenapa kena pilih FREAKYFITZ?
Sebab... hampa tak payah nak tahan lapar semata mata untuk kurus. Dah la berlapar, berat turun pun alahaiii berapa kilo je. Silap silap tak turun pun. Makin stress kan?
.
KELEBIHAN FREAKY FITZ‼️
Hanya dengan 1 sachet je setiap pagi dapat membantu:
🔥Membakar lemak
🔥Mengawal selera makan
🔥Meningkatkan metabolisma badan
🔥Memberi tenaga seharian
.
Disahkan oleh KKM dengan pengiktirafan GMP meliputi keseluruhan aspek keselamatan dan kesihatan
.
Nak buang lemak super degil tu?
Klik link di bio @freakyfitzbyrose
.
.

#freakyfitz  #shaheizysam  #samtilla  #diet  #kurus  #supplement  #ubatkurus  #ubatkurusselamat  #supplementmalaysia  #supplementkurus  #fitness  #buncit  #fatburner  #fatburnermalaysia

Dariiii 5X Makan Sehari! Now @shaheizy_sam Makan 2x Seharrriii!!! Walaweiiiiii Patut Kuyusssss!!! .
Ini FREAKYFITZ 🔥 Punya Pasaiiii 💪
.
Kenapa kena pilih FREAKYFITZ?
Sebab... hampa tak payah nak tahan lapar semata mata untuk kurus. Dah la berlapar, berat turun pun alahaiii berapa kilo je. Silap silap tak turun pun. Makin stress kan?
.
KELEBIHAN FREAKY FITZ‼️
Hanya dengan 1 sachet je setiap pagi dapat membantu:
🔥Membakar lemak
🔥Mengawal selera makan
🔥Meningkatkan metabolisma badan
🔥Memberi tenaga seharian
.
Disahkan oleh KKM dengan pengiktirafan GMP meliputi keseluruhan aspek keselamatan dan kesihatan
.
Nak buang lemak super degil tu?
Klik link di bio @freakyfitzbyrose
.
.

#freakyfitz #shaheizysam #samtilla #diet #kurus #supplement #ubatkurus #ubatkurusselamat #supplementmalaysia #supplementkurus #fitness #buncit #fatburner #fatburnermalaysia
19 4 25 January, 2020

NAK KURUS TANPA DIET KETAT?

Jangan risau, dengan ada nya #DemicaMixberry & #DemicaCoklat uolls boleh kurus tanpa perlu diet ketat. Sebab dlm #Demica ni ada oat fiber & dark coklat yg boleh buat perut uolls kenyang sepanjang hari.

Yang mana ada lemak terkumpul kat bahagian perut, peha, lengan atau bawah dagu tu uolls just consume #DemicaSuppliment ni sbb ia berfungsi utk membakar lemak dengan cepat dan berkesan.

Fungsi yg sama, kandungan yg sama, flavour je berbeza. Jangan tanya mimi mana satu paling best, sebab dua dua memang best!

Apa tunggu lagi uolls? Takkan nak biar je lemak tu beranak pinak dlm badan korang.

Apa tunggu lagi??
DM nombor fon uols SEKARANG utk Order atau click link di bio😘
👉www.wasap.my/60194912803/nkdemica
. 🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
FREE COD PORT DICKSON ❗❗❗ #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni - #regrann

NAK KURUS TANPA DIET KETAT?

Jangan risau, dengan ada nya #DemicaMixberry & #DemicaCoklat uolls boleh kurus tanpa perlu diet ketat. Sebab dlm #Demica ni ada oat fiber & dark coklat yg boleh buat perut uolls kenyang sepanjang hari.

Yang mana ada lemak terkumpul kat bahagian perut, peha, lengan atau bawah dagu tu uolls just consume #DemicaSuppliment ni sbb ia berfungsi utk membakar lemak dengan cepat dan berkesan.

Fungsi yg sama, kandungan yg sama, flavour je berbeza. Jangan tanya mimi mana satu paling best, sebab dua dua memang best!

Apa tunggu lagi uolls? Takkan nak biar je lemak tu beranak pinak dlm badan korang.

Apa tunggu lagi??
DM nombor fon uols SEKARANG utk Order atau click link di bio😘
👉www.wasap.my/60194912803/nkdemica
. 🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
FREE COD PORT DICKSON ❗❗❗ #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni - #regrann
0 0 25 January, 2020

Kami TEAMBAKIRAAINUL mengucapkan HAPPY CHINESE NEW 🔥🔥
.
You all nak order bakira tapi tak tahu dekat siapa? Jom order dengan aina. Nak cod / postage setiap hari?? Boleh tak ada masalah hari hari aina cod dan postage. Jom whatsapp aina untuk maklumat lanjut 🔥😉💕
-
Aina zainal
0132348303
@bakiraklang
-
COD 🚗🛵:
Klang ✔️ Shah Alam ✔️ Teluk Panglima Garang ✔️ Sijangkang ✔️ Puncak Alam ✔️ Denai Alam ✔️ Bukit Jelutong ✔️ Setia Alam ✔️ Meru ✔️ Kapar ✔️
-
#bakirahq
#bakiraklang
#lukabersalin
#lukabersalincepatsembuh
#msushahalam
#ubatketatkanmissv politeknikshahalam
#denaialam
#puncakalam
#kampungdelek
#telukpanglimagarang
#sijangkang
#bukitjelutongshahalam
#petalingjaya
#studentlife
#nakcantik
#bijakberbelanja
#ubatkurus
#bersalinnormal
#perapatvagina
#manjakanioriginal
#keputihan
#setiaalam
#kenrimba
#kotakemuning
#sekinchan
#sungaibesar
#bukitraja
#uitmshahalam
#glenmarie
#puncakperdana

Kami TEAMBAKIRAAINUL mengucapkan HAPPY CHINESE NEW 🔥🔥
.
You all nak order bakira tapi tak tahu dekat siapa? Jom order dengan aina. Nak cod / postage setiap hari?? Boleh tak ada masalah hari hari aina cod dan postage. Jom whatsapp aina untuk maklumat lanjut 🔥😉💕
-
Aina zainal
0132348303
@bakiraklang
-
COD 🚗🛵:
Klang ✔️ Shah Alam ✔️ Teluk Panglima Garang ✔️ Sijangkang ✔️ Puncak Alam ✔️ Denai Alam ✔️ Bukit Jelutong ✔️ Setia Alam ✔️ Meru ✔️ Kapar ✔️
-
#bakirahq 
#bakiraklang 
#lukabersalin 
#lukabersalincepatsembuh 
#msushahalam 
#ubatketatkanmissv politeknikshahalam 
#denaialam 
#puncakalam 
#kampungdelek 
#telukpanglimagarang 
#sijangkang 
#bukitjelutongshahalam 
#petalingjaya 
#studentlife 
#nakcantik 
#bijakberbelanja 
#ubatkurus 
#bersalinnormal 
#perapatvagina 
#manjakanioriginal 
#keputihan 
#setiaalam 
#kenrimba 
#kotakemuning 
#sekinchan 
#sungaibesar 
#bukitraja 
#uitmshahalam 
#glenmarie 
#puncakperdana
3 0 25 January, 2020
Ternak lemak2 bertahun2 boleh hilang cmtu je bila amalkan klubna laleh tau!
Yang penting konsisten konsisten konsisten.!
.
Lengan besar. 
Peha besar
Perut buncit semua boleh settle!
.
To order klik link di bio

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
9 0 25 January, 2020

RAHSIA TURUNKAN BERAT KINI TERBONGKAR !! Ramai bagi feedback kata berat badan makin turun , perut makin kempis , pembuangan lawas , inch loss

Rasanya sedap menyelerakan mudah untuk konsisten dan tak stress nak turunkan berat.

Nak sha bantu tak ? .
.

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

RAHSIA TURUNKAN BERAT KINI TERBONGKAR !! Ramai bagi feedback kata berat badan makin turun , perut makin kempis , pembuangan lawas , inch loss

Rasanya sedap menyelerakan mudah untuk konsisten dan tak stress nak turunkan berat.

Nak sha bantu tak ? .
.

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
5 0 25 January, 2020

PERUBAHAN KETARA LEPAS KENAL KLUBNA LALEH .
Sekian lama ternak lemak2 dlm badan.
Dh cuba mcm2 cara nak buang lemak dlm badan tp xberjaya. .
Tup2 kenal kopi kurus viral ni.
Ajaibnya lemak2 tepu yg diternak bertahun2 hilang sekelip mata je!!!
.
Yg dah dah cuba klubna laleh,anda dh buat pilihan yg sgt bijak!!
Yg belum cuba,awk sgt la rugi.
Jom dapatkan sekarang dgn harga mampu milik. .

Awak...nk cuba tak?
.
.

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

PERUBAHAN KETARA LEPAS KENAL KLUBNA LALEH .
Sekian lama ternak lemak2 dlm badan. 
Dh cuba mcm2 cara nak buang lemak dlm badan tp xberjaya. .
Tup2 kenal kopi kurus viral ni. 
Ajaibnya lemak2 tepu yg diternak bertahun2 hilang sekelip mata je!!!
.
Yg dah dah cuba klubna laleh,anda dh buat pilihan yg sgt bijak!!
Yg belum cuba,awk sgt la rugi. 
Jom dapatkan sekarang dgn harga mampu milik. .

Awak...nk cuba tak?
.
.

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
1 0 25 January, 2020

APA BEZA MIHUN & SUHUN??
.
.
Dua-dua ni beza & tak sama dari cara pembuatannya.Ramai nak kurus skip makan nasi,tapi makan mihun..
.
.
So lepas ni boleh tukar kepada suhun tau.
.

PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
•Meal plan makan 5 kali sehari
•Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
•Group Coaching & One-On-One Coaching
•Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
•COACH PERIBADI
.
CABARAN KURUS ONLINE
Coach Farah
.
📱012-6032734 atau klik link di bio ig @coach_farahsyahirah untuk daftar

APA BEZA MIHUN & SUHUN??
.
.
Dua-dua ni beza & tak sama dari cara pembuatannya.Ramai nak kurus skip makan nasi,tapi makan mihun..
.
.
So lepas ni boleh tukar kepada suhun tau.
.

PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
•Meal plan makan 5 kali sehari
•Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
•Group Coaching & One-On-One Coaching
•Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
•COACH PERIBADI
.
CABARAN KURUS ONLINE
Coach Farah
.
📱012-6032734 atau klik link di bio ig @coach_farahsyahirah untuk daftar
17 1 25 January, 2020

Hiii... macam mana weekend semua? Ok ke tu? Hehe.. saje terjumpa gmbr dulu.., bulatnya muka dulu😆.
.

Hiii... macam mana weekend semua? Ok ke tu? Hehe.. saje terjumpa gmbr dulu.., bulatnya muka dulu😆.
.
37 2 25 January, 2020

Top #ubatkurus posts

haihh panas betul lah kalau orang main-main dengan perut aku ni.. tahu la comel..
.
Guyss!! Yang serius nak kurus follow @befit.radiance sekarang sbb dorang tgh ada promosi BELI 1 PERCUMA 2 & MENANG IPHONE 11 PRO MAX 🔥😍 🔥😍.
.
W/ @yunizolbahrem .
#tajuislam #tajureview #tajutawan #bodyshaming #gemok #ubatkurus #lawaktahapdewa #lawaking #lawakhangit

haihh panas betul lah kalau orang main-main dengan perut aku ni.. tahu la comel..
.
Guyss!! Yang serius nak kurus follow @befit.radiance sekarang sbb dorang tgh ada promosi BELI 1 PERCUMA 2 & MENANG IPHONE 11 PRO MAX 🔥😍 🔥😍.
.
W/ @yunizolbahrem .
#tajuislam #tajureview #tajutawan #bodyshaming #gemok #ubatkurus #lawaktahapdewa #lawaking #lawakhangit
31,439 180 8 November, 2019

JANGAN SEKALI MENGHINA MAKANAN.
.
Walau kita tak suka makanan tu sekalipon jangan dihina kerana ramai lagi orang kat luar sana nak dapatkan sesuap nasi pon susah. Kita cuba bayangkan berada di tempat mereka, apa sahaja kita terima kita akan bersyukur walaupon tak sedap.
.
Konsepnya, sentiasa bersyukur dengan rezeki Allah bahagi kepada kita. Barulah kita rasa nikmat dengan makanan dan rezeki yang Allah turunkan kepada kita.
.
Coach Sue 01161003215
.
#makan #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #jjcm #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #makanan #viral #bajuxxl #nabi #resepidiet #resepi #rezeki

JANGAN SEKALI MENGHINA MAKANAN.
.
Walau kita tak suka makanan tu sekalipon jangan dihina kerana ramai lagi orang kat luar sana nak dapatkan sesuap nasi pon susah. Kita cuba bayangkan berada di tempat mereka, apa sahaja kita terima kita akan bersyukur walaupon tak sedap.
.
Konsepnya, sentiasa bersyukur dengan rezeki Allah bahagi kepada kita. Barulah kita rasa nikmat dengan makanan dan rezeki yang Allah turunkan kepada kita.
.
Coach Sue 01161003215
.
#makan #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #jjcm #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus  #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #makanan #viral #bajuxxl #nabi #resepidiet #resepi #rezeki
315 1 25 January, 2020

Welcome To Perak FA 💛🖤......
.
Sebelum ini beliau bermain club badak lampung fc dari indonesia...Bermain di posisi CB, umur baru je cecah 29 tahun, kelahiran Australia....Sekarang berada di ipoh..Boleh lihat beliau bermain lawan pulau pinang hari selasa nanti... .All the best bro 🙌🙏💪
.
Jangan lupa follow ig 👉@semuanya_peraktbg
.
.
Fans girl pasti merindui kelibat kpop diatas padang.....
.
.
#penyokong_perak_tbg #indonesia #badaklampungfc #ubatkurus #kosmetikhalal #ubatkuatlelaki #trending #viral #igreviewmalaysia #review #reviewmurah #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm10 #paid #paidpromote #paidreviewmalaysia #iklan #iklanmurah #iklaninstagram #iklanolshop #iklanonline #iklanig #iklanmalaysia #iklan_instagram #iklanvisitig #iklanpromosi #iklanjualan #iklanonlineshop @amn_studiomsl @malayantigerfans @malayantiger.co @garisangol.my @kakirembat_artwork @selamanyabosgaurus08 @igkamianakperak @perak_tetap_dihati @seladangfanclub

Welcome To Perak FA 💛🖤......
.
Sebelum ini beliau bermain club badak lampung fc dari indonesia...Bermain di posisi CB, umur baru je cecah 29 tahun, kelahiran Australia....Sekarang berada di ipoh..Boleh lihat beliau bermain lawan pulau pinang hari selasa nanti... .All the best bro 🙌🙏💪
.
Jangan lupa follow ig 👉@semuanya_peraktbg
.
.
Fans girl pasti merindui kelibat kpop diatas padang.....
.
.
#penyokong_perak_tbg #indonesia #badaklampungfc #ubatkurus #kosmetikhalal #ubatkuatlelaki #trending #viral #igreviewmalaysia #review #reviewmurah #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm10 #paid #paidpromote #paidreviewmalaysia #iklan #iklanmurah #iklaninstagram #iklanolshop #iklanonline #iklanig #iklanmalaysia #iklan_instagram #iklanvisitig #iklanpromosi #iklanjualan #iklanonlineshop @amn_studiomsl @malayantigerfans @malayantiger.co @garisangol.my @kakirembat_artwork @selamanyabosgaurus08 @igkamianakperak @perak_tetap_dihati @seladangfanclub
2,411 34 25 January, 2020

Good morning sunshineeeee...kecerian bertambah dengan shake2 luar biasa di pg hari.. sarapan siht tnpa minyak, gula dan garam... tinggi dengan protein dan nutrisi keperluan badan... saper nak sihat, cantik , handsome, sado, fit dan kurus.... meh coach irah tunjuk dan ajarkan..
.
.
.

click my bio @syahirah_budiman for registration or booking...
.
Disember intake is officially open now
.
☎️ 0199243731
.
📲 https://NakTahuYuranProgramSyahirahBudiman.wasap.my/
.
#jomkurusonline #kurussihat #malaysia #kurusdarirumah #onlinecoaching #coach #gemokisawesome #terengganu #pahang #sarapansihat #dietseimbang #sihat #jomkurusganu #kebayamerah #jubahmurah #uitm #pakarkesihatan #cantiksihat #kalori #bajumurah #ubatkurus #exercise #virtualrun #anakmalaysia

Good morning sunshineeeee...kecerian bertambah dengan shake2 luar biasa di pg hari.. sarapan siht tnpa minyak, gula dan garam... tinggi dengan protein dan nutrisi keperluan badan... saper nak sihat, cantik , handsome, sado, fit dan kurus.... meh coach irah tunjuk dan ajarkan..
.
.
.

click my bio @syahirah_budiman for registration or booking...
.
Disember intake is officially open now
.
☎️ 0199243731
.
📲 https://NakTahuYuranProgramSyahirahBudiman.wasap.my/
.
#jomkurusonline #kurussihat #malaysia #kurusdarirumah #onlinecoaching #coach #gemokisawesome #terengganu #pahang #sarapansihat #dietseimbang #sihat #jomkurusganu #kebayamerah #jubahmurah #uitm #pakarkesihatan #cantiksihat #kalori #bajumurah #ubatkurus #exercise #virtualrun #anakmalaysia
716 4 22 November, 2019

JANGAN PERCAYA SELAGI TAK CUBA! .
biasa la manusia, selagi tak cuba. tak kenal. memang susah nak percaya. sekali dah cuba kopi ni, malas nak cakap lebih. .
stok asek xcukup je 😂 repeat order tu biasa . .
sebab apa? klubna laleh ni lain dari lain. dah beribu testimoni kami dapat, ada yg seminggu 5 kg, sebulan 10kg, yang 20kg sebulan pun ada 😭

meh siapa lagi nak rasa kopi sedap ni. stok cepat sgt habis. laku teruk.

komen NAK atau wasap 0126320091 / klik link di bio

#teamAFCIRCLE010112
#ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan
#produkkurus #ubatkurusmurah

JANGAN PERCAYA SELAGI TAK CUBA! .
biasa la manusia, selagi tak cuba. tak kenal. memang susah nak percaya. sekali dah cuba kopi ni, malas nak cakap lebih. .
stok asek xcukup je 😂 repeat order tu biasa . .
sebab apa? klubna laleh ni lain dari lain. dah beribu testimoni kami dapat, ada yg seminggu 5 kg, sebulan 10kg, yang 20kg sebulan pun ada 😭

meh siapa lagi nak rasa kopi sedap ni. stok cepat sgt habis. laku teruk.

komen NAK atau wasap 0126320091 / klik link di bio

#teamAFCIRCLE010112
#ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial  #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan
#produkkurus #ubatkurusmurah
122 21 25 November, 2019

ANDA SUKAT AIR MACAM MANA?
.
Saya paling suka cara Ini. Lain nasi lain sukatannya.
.
Kalau nasi perang coach selalu guna 1 cawan beras perang dan 2 1/2 cawan air.
.
Boleh nak makan nasi tapi 1 penumbuk sahaja. Selebihnya simpan sebagai meal prep.
.
Kurus Online Coaching .
✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching
✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
✔️ Combo workout step by step dari rumah
✔️ Groceries checklist
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
📲 Click link Whatsapp di bio
.
Coach Khalid
0172305309
.
#psjubahsouq #jubahbesar #pakejpelamin #bajubesar #turunlemak #psminazshahalam #produkkurus #pakejpengantin #nakkurus #zumbamalaysia #pakejbersalin #blouselabuh #tudunglabuh #bawalchiffon #cabarankurusonline #tudungruffle #pssugarscarf #bajumenyusu #blousebesar #seluarbesar #bajubaby #psbellaammara #psleeyanarahman #losyenkurus #ubatdiet #ubatkurus #kuruscantik #onlinecoaching

ANDA SUKAT AIR MACAM MANA?
.
Saya paling suka cara Ini. Lain nasi lain sukatannya.
.
Kalau nasi perang coach selalu guna 1 cawan beras perang dan 2 1/2 cawan air.
.
Boleh nak makan nasi tapi 1 penumbuk sahaja. Selebihnya simpan sebagai meal prep.
.
Kurus Online Coaching .
✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching
✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
✔️ Combo workout step by step dari rumah
✔️ Groceries checklist
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
📲 Click link Whatsapp di bio
. 
Coach Khalid
0172305309
. 
#psjubahsouq #jubahbesar #pakejpelamin #bajubesar #turunlemak #psminazshahalam #produkkurus #pakejpengantin #nakkurus #zumbamalaysia #pakejbersalin #blouselabuh #tudunglabuh #bawalchiffon #cabarankurusonline #tudungruffle #pssugarscarf #bajumenyusu #blousebesar #seluarbesar #bajubaby #psbellaammara #psleeyanarahman #losyenkurus #ubatdiet #ubatkurus #kuruscantik #onlinecoaching
698 12 18 January, 2020

moh join trip tifc.gerak malam 28.2.hari jumaat'.berkumpul di kfc teluk intan pukul 11mlm kita gerak. yang berada disekitar ipoh boleh tunggu di stadium ipoh pukul 8mlm'bas akan bergerak dari sana.. dan yg berada disekitar lembah klang kami akan ambil di jejantas sungai buloh. sampai terengganu kita berjalan2 dahulu 2 3tempat seperti masjid kristal' pasar kepayang.pantai batu burok. p makan sotong tepung dan banyak lagi.

berminat boleh wasap teman tempat dah xbanyak dah....
.
.
#ubatkurus #ubattinggi #ubatgemuk #ubatuba #ubatkuat #taubat #trending #viral #igreviewmalaysia #review #reviewmurah #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm10 #paid #paidpromote #paidreviewmalaysia #iklan #iklanmurah #iklaninstagram #iklanolshop #iklanonline #iklanig #iklanmalaysia #iklan_instagram #iklanvisitig #iklanpromosi #iklanjualan #iklanonlineshop

moh join trip tifc.gerak malam 28.2.hari jumaat'.berkumpul di kfc teluk intan pukul 11mlm kita gerak. yang berada disekitar ipoh boleh tunggu di stadium ipoh pukul 8mlm'bas akan bergerak dari sana.. dan yg berada disekitar lembah klang kami akan ambil di jejantas sungai buloh. sampai terengganu kita berjalan2 dahulu 2 3tempat seperti masjid kristal' pasar kepayang.pantai batu burok. p makan sotong tepung dan banyak lagi.

berminat boleh wasap teman tempat dah xbanyak dah....
.
.
#ubatkurus #ubattinggi #ubatgemuk #ubatuba #ubatkuat #taubat #trending #viral #igreviewmalaysia #review #reviewmurah #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm10 #paid #paidpromote #paidreviewmalaysia #iklan #iklanmurah #iklaninstagram #iklanolshop #iklanonline #iklanig #iklanmalaysia #iklan_instagram #iklanvisitig #iklanpromosi #iklanjualan #iklanonlineshop
1,268 10 22 January, 2020

Sapa sini masih guna cara nie utk sukat air masa nak masak nasi. 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️.. coach ngaku, yg coach pon masih guna cara nie😅..
.
COACH IRFAN 0103666683
.
#jari #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #mak #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #durian #viral #bajuxxl #pulut #resepidiet #resepi #nasi

Sapa sini masih guna cara nie utk sukat air masa nak masak nasi. 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️.. coach ngaku, yg coach pon masih guna cara nie😅..
.
COACH IRFAN 0103666683
.
#jari #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #mak #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus  #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #durian #viral #bajuxxl #pulut #resepidiet #resepi #nasi
747 16 21 January, 2020