#ubatkurus Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ubatkurus and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
25 seconds
Average like
1.9
Average comment
0.3
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@clapsyz_by_wma Profile picture

@clapsyz_by_wma

Nak kurus tapi tak boleh kawal nafsu makan.
.
Konon nak diet, end up failed sebab tak tahan perut lapar.
.
Sape yang ada masalah macam ni, lekas-lekas pm sis dan dapatkan CHOXS untuk bantu uols turunkan berat badan at least 3kg dalam tempoh 10hari.
.
Minum CHOXS ni dapat bantu potong selera makan uols tau. So amatlah sesuai untuk uols yang baru berjinak-jinak nak ikut program diet.
.
*BONUS*
Untuk setiap pembelian CHOXS akan disertakan E-book Diet Untuk Si Beginner. Dalam E-book ni ada tips dan resipe diet yang ringkas untuk yang baru belajar nak diet.
.
. .
#Choxs #Applexs #Clapsyz #remedealsquad #bts #BornToSlim #nakkurus #ubatkurus #diet #dietsihat

Nak kurus tapi tak boleh kawal nafsu makan.
. 
Konon nak diet, end up failed sebab tak tahan perut lapar.
. 
Sape yang ada masalah macam ni, lekas-lekas pm sis dan dapatkan CHOXS untuk bantu uols turunkan berat badan at least 3kg dalam tempoh 10hari.
.
Minum CHOXS ni dapat bantu potong selera makan uols tau. So amatlah sesuai untuk uols yang baru berjinak-jinak nak ikut program diet.
.
*BONUS*
Untuk setiap pembelian CHOXS akan disertakan E-book Diet Untuk Si Beginner. Dalam E-book ni ada tips dan resipe diet yang ringkas untuk yang baru belajar nak diet.
.
. . 
#Choxs #Applexs #Clapsyz #remedealsquad #bts #BornToSlim #nakkurus #ubatkurus #diet #dietsihat
0 0 1 minute ago
@khairul_irfan.ft Profile picture

@khairul_irfan.ft

Walau busy menjaga kanak2 di tempat asuhan, bukan alasan untuk tidak ikut meal plan yang diberikan. Hasilnya aina dapat turun 12kg selama dalam program eat fit online. Tahniah aina 🎉🎊🎉🎊
.
Jika aina yang jaga ramai kanak-kanak2 pon boleh lakukan, kita yang anak 1-2 orang baru lagi la boleh lakukan. Jangan jadikan anak2 sebagai alasan untuk kita turun berat badan secara sihat.
.
Program eat fit online musim oktober masih dibuka untuk pendaftaran. Click link di ig profile untuk maklumat lanjut.
.
COACH IRFAN 0103666683
.
#terengganu #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #coachirfan #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #neelofa #perlia #bajuxxl #berjayakurus #resepidiet #resepi #jerebu

Walau busy menjaga kanak2 di tempat asuhan, bukan alasan untuk tidak ikut meal plan yang diberikan. Hasilnya aina dapat turun 12kg selama dalam program eat fit online. Tahniah aina 🎉🎊🎉🎊
.
Jika aina yang jaga ramai kanak-kanak2 pon boleh lakukan, kita yang anak 1-2 orang baru lagi la boleh lakukan. Jangan jadikan anak2 sebagai alasan untuk kita turun berat badan secara sihat.
.
Program eat fit online musim oktober masih dibuka untuk pendaftaran. Click link di ig profile untuk maklumat lanjut.
.
COACH IRFAN 0103666683
.
#terengganu #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #coachirfan #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus  #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #neelofa #perlia #bajuxxl #berjayakurus #resepidiet #resepi #jerebu
2 0 5 minutes ago
@quinncici.kajang Profile picture

@quinncici.kajang

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Tak payah pening lagi nak fikir macam mana cara nak turunkan berat badan!! Dengan bantuan QUINN-S ni, Memang terpaksa kurus! Kalau taknak kurus jangan minum QUINN-S okay. Setakat nak turun 3kg-10kg dalam masa seminggu atau dua minggu tu memang sekelip mata jerrr!!! Kalau tak caya cubalah. Dah ramai yang berjaya tau. Korang bila lagi? Belum cuba belum tahu. 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Tak payah pening lagi nak fikir macam mana cara nak turunkan berat badan!! Dengan bantuan QUINN-S ni, Memang terpaksa kurus! Kalau taknak kurus jangan minum QUINN-S okay. Setakat nak turun 3kg-10kg dalam masa seminggu atau dua minggu tu memang sekelip mata jerrr!!! Kalau tak caya cubalah. Dah ramai yang berjaya tau. Korang bila lagi? Belum cuba belum tahu. 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN
0 1 6 minutes ago
@quinncici.kajang Profile picture

@quinncici.kajang

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Tak payah pening lagi nak fikir macam mana cara nak turunkan berat badan!! Dengan bantuan QUINN-S ni, Memang terpaksa kurus! Kalau taknak kurus jangan minum QUINN-S okay. Setakat nak turun 3kg-10kg dalam masa seminggu atau dua minggu tu memang sekelip mata jerrr!!! Kalau tak caya cubalah. Dah ramai yang berjaya tau. Korang bila lagi? Belum cuba belum tahu. 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Tak payah pening lagi nak fikir macam mana cara nak turunkan berat badan!! Dengan bantuan QUINN-S ni, Memang terpaksa kurus! Kalau taknak kurus jangan minum QUINN-S okay. Setakat nak turun 3kg-10kg dalam masa seminggu atau dua minggu tu memang sekelip mata jerrr!!! Kalau tak caya cubalah. Dah ramai yang berjaya tau. Korang bila lagi? Belum cuba belum tahu. 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN
0 1 7 minutes ago
@quinncici.kajang Profile picture

@quinncici.kajang

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Tak payah pening lagi nak fikir macam mana cara nak turunkan berat badan!! Dengan bantuan QUINN-S ni, Memang terpaksa kurus! Kalau taknak kurus jangan minum QUINN-S okay. Setakat nak turun 3kg-10kg dalam masa seminggu atau dua minggu tu memang sekelip mata jerrr!!! Kalau tak caya cubalah. Dah ramai yang berjaya tau. Korang bila lagi? Belum cuba belum tahu. 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Tak payah pening lagi nak fikir macam mana cara nak turunkan berat badan!! Dengan bantuan QUINN-S ni, Memang terpaksa kurus! Kalau taknak kurus jangan minum QUINN-S okay. Setakat nak turun 3kg-10kg dalam masa seminggu atau dua minggu tu memang sekelip mata jerrr!!! Kalau tak caya cubalah. Dah ramai yang berjaya tau. Korang bila lagi? Belum cuba belum tahu. 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN
0 1 7 minutes ago
@sempoi.wow Profile picture

@sempoi.wow

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
6 0 7 minutes ago
@dtrim_malaysia Profile picture

@dtrim_malaysia

Tak perlu diet, menahan lapar & makan macam biasa.
-
Tak perlu bersenam
Tiada cirit birit
Tiada Flabby
Membakar lemak 3x lebih berkesan
Meningkatkan Metabolisme
Mengandungi Alfalfa dan Vit C
100% Tiada kesan sampingan
Sesuai Untuk ibu menyusu (utk baby yg dah berumur 6 bln & keatas)
-
Jom ramai2 dapatkan #dtrim untuk turunkan berat badan Whatsapp 012-5794370.Free postage & free gift
-
#dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #dtrimborong #ubatkurus #dtrimmalaysia #dtrimdotcom #dtrimborongmurah #jomkurus #kurussebelumraya #jomkurus1malaysia #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #kurustanpadiet #dtrimobesitysolution #kurussihat #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #nakkurus #kurussebelumkahwin #testimonidtrim #sayanakkuruscepat #provencaps #kurus #akunakkurus #kurustanpaberlapar

Tak perlu diet, menahan lapar & makan macam biasa.
-
Tak perlu bersenam
Tiada cirit birit
Tiada Flabby
Membakar lemak 3x lebih berkesan
Meningkatkan Metabolisme
Mengandungi Alfalfa dan Vit C
100% Tiada kesan sampingan
Sesuai Untuk ibu menyusu (utk baby yg dah berumur 6 bln & keatas)
-
Jom ramai2 dapatkan #dtrim untuk turunkan berat badan Whatsapp 012-5794370.Free postage & free gift
-
#dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #dtrimborong #ubatkurus #dtrimmalaysia #dtrimdotcom #dtrimborongmurah #jomkurus #kurussebelumraya #jomkurus1malaysia #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #kurustanpadiet #dtrimobesitysolution #kurussihat #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #nakkurus #kurussebelumkahwin #testimonidtrim #sayanakkuruscepat #provencaps #kurus #akunakkurus #kurustanpaberlapar
0 0 8 minutes ago
@quinncici.kajang Profile picture

@quinncici.kajang

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Turun 3kg - 10kg dalam masa seminggu tanpa kesan sampingan!! Selamat dan berkesan!! Dengan QUINN-S, anda mampu untuk mendapat berat badan yang ideal dan bentuk tubuh idaman! Yang penting, harus discipline dan konsisten! 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Turun 3kg - 10kg dalam masa seminggu tanpa kesan sampingan!! Selamat dan berkesan!! Dengan QUINN-S, anda mampu untuk mendapat berat badan yang ideal dan bentuk tubuh idaman! Yang penting, harus discipline dan konsisten! 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN
0 1 8 minutes ago
@quinncici.kajang Profile picture

@quinncici.kajang

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Turun 3kg - 10kg dalam masa seminggu tanpa kesan sampingan!! Selamat dan berkesan!! Dengan QUINN-S, anda mampu untuk mendapat berat badan yang ideal dan bentuk tubuh idaman! Yang penting, harus discipline dan konsisten! 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Turun 3kg - 10kg dalam masa seminggu tanpa kesan sampingan!! Selamat dan berkesan!! Dengan QUINN-S, anda mampu untuk mendapat berat badan yang ideal dan bentuk tubuh idaman! Yang penting, harus discipline dan konsisten! 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN
0 1 8 minutes ago
@kurus_tanpa_diet_berat Profile picture

@kurus_tanpa_diet_berat

Teluk Chempedak, Kuantan

alhamdulillah... akak ni bgtau sis yg lengan dan peha dia dah nampak kesan..so dia nk repeat oder lagy satu set kombo😉

kalau x berkesan buat apa repeat kan..sbb berkesan lah kita repeat lagi dan lagi😚

nak oder..minum time puasa lagi cepat nampak kesannya tau😍

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah #kurusdalammasaseminggu #kurussebelumraya

alhamdulillah... akak ni bgtau sis yg lengan dan peha dia dah nampak kesan..so dia nk repeat oder lagy satu set kombo😉

kalau x berkesan buat apa repeat kan..sbb berkesan lah kita repeat lagi dan lagi😚

nak oder..minum time puasa lagi cepat nampak kesannya tau😍

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan#slimmingproduct#kurus#buanglemakpeha#ubatkurus#beratbadanturun#sayajualmurah#nakkuruscepat#buanglemakperut#gemuk#dietatkin#sihat#buangdoublechin#buangselulit#atkinsdiet#detoxtea#detoxteamurah#kurusdalammasaseminggu#kurussebelumraya
0 0 8 minutes ago
@nak_kurus_cepat Profile picture

@nak_kurus_cepat

Ampang, Kuala Lumpur

alhamdulillah... akak ni bgtau sis yg lengan dan peha dia dah nampak kesan..so dia nk repeat oder lagy satu set kombo😉

kalau x berkesan buat apa repeat kan..sbb berkesan lah kita repeat lagi dan lagi😚

nak oder..minum time puasa lagi cepat nampak kesannya tau😍

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah #kurusdalammasaseminggu #kurussebelumraya

alhamdulillah... akak ni bgtau sis yg lengan dan peha dia dah nampak kesan..so dia nk repeat oder lagy satu set kombo😉

kalau x berkesan buat apa repeat kan..sbb berkesan lah kita repeat lagi dan lagi😚

nak oder..minum time puasa lagi cepat nampak kesannya tau😍

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan#slimmingproduct#kurus#buanglemakpeha#ubatkurus#beratbadanturun#sayajualmurah#nakkuruscepat#buanglemakperut#gemuk#dietatkin#sihat#buangdoublechin#buangselulit#atkinsdiet#detoxtea#detoxteamurah#kurusdalammasaseminggu#kurussebelumraya
1 0 9 minutes ago
@sempoi.viral Profile picture

@sempoi.viral

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
7 0 9 minutes ago
@quinncici.kajang Profile picture

@quinncici.kajang

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Turun 3kg - 10kg dalam masa seminggu tanpa kesan sampingan!! Selamat dan berkesan!! Dengan QUINN-S, anda mampu untuk mendapat berat badan yang ideal dan bentuk tubuh idaman! Yang penting, harus discipline dan konsisten! 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Turun 3kg - 10kg dalam masa seminggu tanpa kesan sampingan!! Selamat dan berkesan!! Dengan QUINN-S, anda mampu untuk mendapat berat badan yang ideal dan bentuk tubuh idaman! Yang penting, harus discipline dan konsisten! 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN
0 1 9 minutes ago
@quinncici.kajang Profile picture

@quinncici.kajang

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Turun 3kg - 10kg dalam masa seminggu tanpa kesan sampingan!! Selamat dan berkesan!! Dengan QUINN-S, anda mampu untuk mendapat berat badan yang ideal dan bentuk tubuh idaman! Yang penting, harus discipline dan konsisten! 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Turun 3kg - 10kg dalam masa seminggu tanpa kesan sampingan!! Selamat dan berkesan!! Dengan QUINN-S, anda mampu untuk mendapat berat badan yang ideal dan bentuk tubuh idaman! Yang penting, harus discipline dan konsisten! 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN
0 1 9 minutes ago
@quinncici.kajang Profile picture

@quinncici.kajang

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Turun 3kg - 10kg dalam masa seminggu tanpa kesan sampingan!! Selamat dan berkesan!! Dengan QUINN-S, anda mampu untuk mendapat berat badan yang ideal dan bentuk tubuh idaman! Yang penting, harus discipline dan konsisten! 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Turun 3kg - 10kg dalam masa seminggu tanpa kesan sampingan!! Selamat dan berkesan!! Dengan QUINN-S, anda mampu untuk mendapat berat badan yang ideal dan bentuk tubuh idaman! Yang penting, harus discipline dan konsisten! 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN
0 1 10 minutes ago
@slimtea_kurus Profile picture

@slimtea_kurus

Masjid Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Jalan Duta.

alhamdulillah... akak ni bgtau sis yg lengan dan peha dia dah nampak kesan..so dia nk repeat oder lagy satu set kombo😉

kalau x berkesan buat apa repeat kan..sbb berkesan lah kita repeat lagi dan lagi😚

nak oder..minum time puasa lagi cepat nampak kesannya tau😍

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah #kurusdalammasaseminggu #kurussebelumraya

alhamdulillah... akak ni bgtau sis yg lengan dan peha dia dah nampak kesan..so dia nk repeat oder lagy satu set kombo😉

kalau x berkesan buat apa repeat kan..sbb berkesan lah kita repeat lagi dan lagi😚

nak oder..minum time puasa lagi cepat nampak kesannya tau😍

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan#slimmingproduct#kurus#buanglemakpeha#ubatkurus#beratbadanturun#sayajualmurah#nakkuruscepat#buanglemakperut#gemuk#dietatkin#sihat#buangdoublechin#buangselulit#atkinsdiet#detoxtea#detoxteamurah#kurusdalammasaseminggu#kurussebelumraya
1 0 10 minutes ago
@nak_kurus_tak_nak_gemuk Profile picture

@nak_kurus_tak_nak_gemuk

Dataran Nilai

alhamdulillah... akak ni bgtau sis yg lengan dan peha dia dah nampak kesan..so dia nk repeat oder lagy satu set kombo😉

kalau x berkesan buat apa repeat kan..sbb berkesan lah kita repeat lagi dan lagi😚

nak oder..minum time puasa lagi cepat nampak kesannya tau😍

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah #kurusdalammasaseminggu #kurussebelumraya

alhamdulillah... akak ni bgtau sis yg lengan dan peha dia dah nampak kesan..so dia nk repeat oder lagy satu set kombo😉

kalau x berkesan buat apa repeat kan..sbb berkesan lah kita repeat lagi dan lagi😚

nak oder..minum time puasa lagi cepat nampak kesannya tau😍

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan#slimmingproduct#kurus#buanglemakpeha#ubatkurus#beratbadanturun#sayajualmurah#nakkuruscepat#buanglemakperut#gemuk#dietatkin#sihat#buangdoublechin#buangselulit#atkinsdiet#detoxtea#detoxteamurah#kurusdalammasaseminggu#kurussebelumraya
0 0 10 minutes ago
@quinncici.kajang Profile picture

@quinncici.kajang

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Turun 3kg - 10kg dalam masa seminggu tanpa kesan sampingan!! Selamat dan berkesan!! Dengan QUINN-S, anda mampu untuk mendapat berat badan yang ideal dan bentuk tubuh idaman! Yang penting, harus discipline dan konsisten! 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN

🔥FREE POSTAGE HANYA DI SHOPEE SHOP : Beautyaid.bymifa🔥
・・・
Turun 3kg - 10kg dalam masa seminggu tanpa kesan sampingan!! Selamat dan berkesan!! Dengan QUINN-S, anda mampu untuk mendapat berat badan yang ideal dan bentuk tubuh idaman! Yang penting, harus discipline dan konsisten! 🍑
.
QUINN-S PEACH SLIMMING JUICE 🍹
.
🍑 Perisa peach
🍑 Kkm approved
🍑 RM89 sm / RM94 ss
🍑 Tiada pantang larang
🍑 Satu box ada 14 sachet
🍑 Kesan seawal 7-14 hari
🍑 Boleh consume time period
🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari
🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju
🍑 Wajib makan sebelum consume QUINN-S
🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak
🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
Whatsapp kami bagi yang BETUL BETUL berminat📲
🍑🍑🍑
Whatsapp : 017.646.9171
🍓🍓🍓
http://www.wasap.my/+60176469171

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN
0 1 11 minutes ago
@kurusdalamseminggu Profile picture

@kurusdalamseminggu

UPM Serdang Selangor

alhamdulillah... akak ni bgtau sis yg lengan dan peha dia dah nampak kesan..so dia nk repeat oder lagy satu set kombo😉

kalau x berkesan buat apa repeat kan..sbb berkesan lah kita repeat lagi dan lagi😚

nak oder..minum time puasa lagi cepat nampak kesannya tau😍

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah #kurusdalammasaseminggu #kurussebelumraya

alhamdulillah... akak ni bgtau sis yg lengan dan peha dia dah nampak kesan..so dia nk repeat oder lagy satu set kombo😉

kalau x berkesan buat apa repeat kan..sbb berkesan lah kita repeat lagi dan lagi😚

nak oder..minum time puasa lagi cepat nampak kesannya tau😍

Pm hakak
019 9332470

#pelangsingan#slimmingproduct#kurus#buanglemakpeha#ubatkurus#beratbadanturun#sayajualmurah#nakkuruscepat#buanglemakperut#gemuk#dietatkin#sihat#buangdoublechin#buangselulit#atkinsdiet#detoxtea#detoxteamurah#kurusdalammasaseminggu#kurussebelumraya
1 0 11 minutes ago
@doktorsenyum Profile picture

@doktorsenyum

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
6 0 11 minutes ago
@demica.letsbeybeyh Profile picture

@demica.letsbeybeyh

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
2 0 11 minutes ago
@demica.letsbeybeyh Profile picture

@demica.letsbeybeyh

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
0 0 12 minutes ago
@demica.letsbeybeyh Profile picture

@demica.letsbeybeyh

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
1 0 12 minutes ago
@burungbebel Profile picture

@burungbebel

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
3 0 12 minutes ago
@demica_letsbeybeyh Profile picture

@demica_letsbeybeyh

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
1 0 14 minutes ago
@taiko.viral Profile picture

@taiko.viral

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
21 0 14 minutes ago
@demica_letsbeybeyh Profile picture

@demica_letsbeybeyh

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
1 0 14 minutes ago
@demica_letsbeybeyh Profile picture

@demica_letsbeybeyh

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
0 0 14 minutes ago
@freakyfitz.melakaofficial_ Profile picture

@freakyfitz.melakaofficial_

Senaman ringan jangan lupa, asalkan ianya dapat keluarkan peluh. .
Haa, jangan paksa sangat diri dan badan buat senaman yang susah/berat bagi kita 😭.
.
✅ Berjalan
✅ Pumping
✅ Lari Setempat
✅ Naik turun tangga (jangan guna lif)
.
Itu antara senaman ringkas dan sangat mudah untuk kita buat. Jadi, tunggu apa lagi? 😳 Teruskan usaha dan jangan lupa amalkan FREAKYFITZ kerana ia dapat membantu kita dari dalam.
.
✅ Kurangkan makanan berminyak.
✅ Kurangkan air manis dan berais.
✅ Senaman ringan yang mampu mengeluarkan peluh sudah memadai.
.
1 botol Rm79
Ada 14 sachets.
**Tidak termasuk pos: Rm8sm Rm12ss.
.
Sebarang pertanyaan/pembelian:
Whatsapp: 01114246154
01114246154
01114246154
Saya #jerungFreakyfitz #ratujerung .
#sayanakkurus #samtilla #shahiezysam #polisevo #jomkurus #ubatkurus #umisone #mestikurus #freakyfitzmurah #freakyfitzhq #freakyfitzmalaysia #dropshipkayadanberjaya

Senaman ringan jangan lupa, asalkan ianya dapat keluarkan peluh. .
Haa, jangan paksa sangat diri dan badan buat senaman yang susah/berat bagi kita 😭.
.
✅ Berjalan
✅ Pumping
✅ Lari Setempat
✅ Naik turun tangga (jangan guna lif)
.
Itu antara senaman ringkas dan sangat mudah untuk kita buat. Jadi, tunggu apa lagi? 😳 Teruskan usaha dan jangan lupa amalkan FREAKYFITZ kerana ia dapat membantu kita dari dalam.
.
✅ Kurangkan makanan berminyak.
✅ Kurangkan air manis dan berais.
✅ Senaman ringan yang mampu mengeluarkan peluh sudah memadai.
.
1 botol Rm79
Ada 14 sachets.
**Tidak termasuk pos: Rm8sm Rm12ss.
.
Sebarang pertanyaan/pembelian:
Whatsapp: 01114246154
01114246154
01114246154
Saya #jerungFreakyfitz #ratujerung .
#sayanakkurus #samtilla #shahiezysam #polisevo #jomkurus #ubatkurus #umisone #mestikurus #freakyfitzmurah #freakyfitzhq #freakyfitzmalaysia #dropshipkayadanberjaya
0 0 14 minutes ago
@freakyfitz.melakaofficial_ Profile picture

@freakyfitz.melakaofficial_

Senaman ringan jangan lupa, asalkan ianya dapat keluarkan peluh. .
Haa, jangan paksa sangat diri dan badan buat senaman yang susah/berat bagi kita 😭.
.
✅ Berjalan
✅ Pumping
✅ Lari Setempat
✅ Naik turun tangga (jangan guna lif)
.
Itu antara senaman ringkas dan sangat mudah untuk kita buat. Jadi, tunggu apa lagi? 😳 Teruskan usaha dan jangan lupa amalkan FREAKYFITZ kerana ia dapat membantu kita dari dalam.
.
✅ Kurangkan makanan berminyak.
✅ Kurangkan air manis dan berais.
✅ Senaman ringan yang mampu mengeluarkan peluh sudah memadai.
.
1 botol Rm79
Ada 14 sachets.
**Tidak termasuk pos: Rm8sm Rm12ss.
.
Sebarang pertanyaan/pembelian:
Whatsapp: 01114246154
01114246154
01114246154
Saya #jerungFreakyfitz #ratujerung .
#sayanakkurus #samtilla #shahiezysam #polisevo #jomkurus #ubatkurus #umisone #mestikurus #freakyfitzmurah #freakyfitzhq #freakyfitzmalaysia #dropshipkayadanberjaya

Senaman ringan jangan lupa, asalkan ianya dapat keluarkan peluh. .
Haa, jangan paksa sangat diri dan badan buat senaman yang susah/berat bagi kita 😭.
.
✅ Berjalan
✅ Pumping
✅ Lari Setempat
✅ Naik turun tangga (jangan guna lif)
.
Itu antara senaman ringkas dan sangat mudah untuk kita buat. Jadi, tunggu apa lagi? 😳 Teruskan usaha dan jangan lupa amalkan FREAKYFITZ kerana ia dapat membantu kita dari dalam.
.
✅ Kurangkan makanan berminyak.
✅ Kurangkan air manis dan berais.
✅ Senaman ringan yang mampu mengeluarkan peluh sudah memadai.
.
1 botol Rm79
Ada 14 sachets.
**Tidak termasuk pos: Rm8sm Rm12ss.
.
Sebarang pertanyaan/pembelian:
Whatsapp: 01114246154
01114246154
01114246154
Saya #jerungFreakyfitz #ratujerung .
#sayanakkurus #samtilla #shahiezysam #polisevo #jomkurus #ubatkurus #umisone #mestikurus #freakyfitzmurah #freakyfitzhq #freakyfitzmalaysia #dropshipkayadanberjaya
0 0 15 minutes ago
@yes.viral Profile picture

@yes.viral

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
💢 GEMOK 😭
💢 GEDEMPOL 😭
💢 PEHA BESAR 😭
💢 PERUT BUNCIT 😭
💢 PIPI TEMBAM 😭
💢 BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. 😉 .
Mudah je nak TURUN BERAT
🔅WEEK 1: 2-4KG
🔅WEEK 2: 4-8KG
🔅WEEK 3: 9-10KG
🔅WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
17 0 15 minutes ago

Top #ubatkurus posts

@fitstyle_fida Profile picture

@fitstyle_fida

HIKMAH AL-FATIHAH❤️
.
.
Ini antara amalan yg saya suka buat...sy buat sbb tenang & antara pendekat hati dgn Allah.
.
Kadang tu hajat kita mmg besar tp kita tk tahu, boleh jadi hajat besar kita buat kita tergolong dlm golongan yg dimurkai atau yg mendapat petunjuk. Jadi mohoah dgn Allah tanpa putus harapan☺️. Fahamkn maksud Al-Fatihah supaya kita yakin dgn Surah tersebut, Allah izinkn yg terbaik dlm hidup kita❤️.
.
Kalau nk jaga kesihatan & turun berat bdn, nmpk terlalu sukar walaupun itu adalah keputusan yg baik. Baca Al-Fatihah ni & percaya dgn Allah..sbb Allah Maha Mengetahui & Maha Melihat❤️
.
Semoga apa sahaja perancangan baik anda, dpt keizinan Allah🤲🏻. Semoga bermanfaat❤️
.
Kredit to @pencetusummah_amin .
#donesharing 😘 @fitstyle_fida 017-6655832
#coachfida #fitstylebyfida
Online Personal and Group Coaching

HIKMAH AL-FATIHAH❤️
.
.
Ini antara amalan yg saya suka buat...sy buat sbb tenang & antara pendekat hati dgn Allah.
.
Kadang tu hajat kita mmg besar tp kita tk tahu, boleh jadi hajat besar kita buat kita tergolong dlm golongan yg dimurkai atau yg mendapat petunjuk. Jadi mohoah dgn Allah tanpa putus harapan☺️. Fahamkn maksud Al-Fatihah supaya kita yakin dgn Surah tersebut, Allah izinkn yg terbaik dlm hidup kita❤️.
.
Kalau nk jaga kesihatan & turun berat bdn, nmpk terlalu sukar walaupun itu adalah keputusan yg baik. Baca Al-Fatihah ni & percaya dgn Allah..sbb Allah Maha Mengetahui & Maha Melihat❤️
.
Semoga apa sahaja perancangan baik anda, dpt keizinan Allah🤲🏻. Semoga bermanfaat❤️
.
Kredit to @pencetusummah_amin .
#donesharing 😘 @fitstyle_fida 017-6655832
#coachfida #fitstylebyfida
Online Personal and Group Coaching
726 9 27 August, 2019
@fitstyle_fida Profile picture

@fitstyle_fida

KENAPA PILIH SAKIT KALAU ADA JALAN UNTUK KITA SIHAT?
.
.
Assalamualaikum smua ♥️ Yes. Kita yang pilih nak sihat atau sakit.
.
Kenapa pilih sakit jika jalan untuk sihat itu sentiasa terbuka..
.
Kenapa pilih rakan yang baik? Sebab dia akan membawa kebaikan dan akan pengaruhi cara kita jalani hidup ini.
.
Mcm tu lah proses nak tukar ke kehidupan lebih sihat nie..Kene Cari kawan yg sama visi dan misi. Sbb mereka ada pengalaman yg orang lain xpernah hadapi.
.
Apapun bidang kita ceburi ini Kita perlukan rakan yg sentiasa menyokong kita.
.
Betul ke betul?
.
Mari sama2 kita berdoa pada-Nya, moga kita diberi kesihatan dan dipermudahkan urusan harian Kita. Aamin. Just believe pada Allah S.W.T ❤️
.
#donetazkirah .
😘 @fitstyle_fida 017-6655832
#coachfida #fitstylebyfida
Online Personal and Group Coaching
.
.

KENAPA PILIH SAKIT KALAU ADA JALAN UNTUK KITA SIHAT?
.
.
Assalamualaikum smua ♥️ Yes. Kita yang pilih nak sihat atau sakit.
.
Kenapa pilih sakit jika jalan untuk sihat itu sentiasa terbuka..
.
Kenapa pilih rakan yang baik? Sebab dia akan membawa kebaikan dan akan pengaruhi cara kita jalani hidup ini.
.
Mcm tu lah proses nak tukar ke kehidupan lebih sihat nie..Kene Cari kawan yg sama visi dan misi. Sbb mereka ada pengalaman yg orang lain xpernah hadapi.
.
Apapun bidang kita ceburi ini Kita perlukan rakan yg sentiasa menyokong kita.
.
Betul ke betul?
.
Mari sama2 kita berdoa pada-Nya, moga kita diberi kesihatan dan dipermudahkan urusan harian Kita. Aamin. Just believe pada Allah S.W.T ❤️
.
#donetazkirah .
😘 @fitstyle_fida 017-6655832
#coachfida #fitstylebyfida
Online Personal and Group Coaching
.
.
542 3 3 September, 2019
@befitwithfiyaaaa Profile picture

@befitwithfiyaaaa

Asia/Kuala_Lumpur

Assalamualaikum & salam subuh semua 🥰

Pilih yang mana anda rasa anda perlu lakukkan, sebaiknya lakukkan semua supaya hidup kita diberkati Allah..

Tapi.. sebenarnya tak perlu banyak, biarlah kita lakukkan secara konsisten, tapi kalau anda rasa mampu sila kan 😘 sangat bagus kita mula amalkan solat2 sunat ni..

Semoga sama2 kita dapat perbanyakkan amalan lagi, tag kawan2 anda supaya mereka tahu dimana tempat untuk merujuk, iaitu kembali kepada Allah swt yang telah mencipta kita 🥰..

Selamat beramal semua ♥️

Harap perkongsian ni bermanfaat untuk semua. LIKE, SAVE, SHARE dan TAG untuk berkongsi info ni dengan orang tersayang ♥️

🔥🔥JOIN TEAM FIYA🔥🔥
🧕🏻 Coach fiyaaaa 📲 +6019 635 9391

#solatsunat #onlineweightlosschallenge #getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline #kurusbadan #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #takmakan #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #cintatiadaganti #gymmalaysia #dietcepat #skipbreakfast #kurussebelumkahwin #sayajualubatkurus #befitwithfiyaaaa #teamfiyaaaa

Assalamualaikum & salam subuh semua 🥰
•
Pilih yang mana anda rasa anda perlu lakukkan, sebaiknya lakukkan semua supaya hidup kita diberkati Allah..
•
Tapi.. sebenarnya tak perlu banyak, biarlah kita lakukkan secara konsisten, tapi kalau anda rasa mampu sila kan 😘 sangat bagus kita mula amalkan solat2 sunat ni..
•
Semoga sama2 kita dapat perbanyakkan amalan lagi, tag kawan2 anda supaya mereka tahu dimana tempat untuk merujuk, iaitu kembali kepada Allah swt yang telah mencipta kita 🥰..
•
Selamat beramal semua ♥️
•
Harap perkongsian ni bermanfaat untuk semua. LIKE, SAVE, SHARE dan TAG untuk berkongsi info ni dengan orang tersayang ♥️
•
🔥🔥JOIN TEAM FIYA🔥🔥
🧕🏻 Coach fiyaaaa 📲 +6019 635 9391
•
#solatsunat #onlineweightlosschallenge #getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline #kurusbadan #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #takmakan #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #cintatiadaganti #gymmalaysia #dietcepat #skipbreakfast #kurussebelumkahwin #sayajualubatkurus #befitwithfiyaaaa #teamfiyaaaa
769 1 3 September, 2019
@befitwithfiyaaaa Profile picture

@befitwithfiyaaaa

Kuala Lumpur, Malaysia

Jangan lupa double click ♥️ dulu 😉|| Jangan lupa Tag kawan2 👥 anda yang tengah diet tu di ruangan komen 🗨 !!

Resepi Salad Buah Sangat Mudah ! Sesuai untuk snacking time 🤤

🎥: @buzzfeedtasty ©️

Bahan (untuk 4 hidangan)
400g strawberry segar, dipotong-potong
4 kiwi, kupas dan potong dadu
2 mangga, potong dadu
2 pisang, iris
20g blurberry segar
2 sudu makan madu
1 limau, ambil airnya

#onlineweightlosschallenge #getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline #kurusbadan #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #takmakan #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #abpbh32 #gymmalaysia #dietcepat #skipbreakfast #kurussebelumkahwin #sayajualubatkurus #befitwithfiyaaaa #teamfiyaaaa #bodytransformationtf2020

Jangan lupa double click ♥️ dulu 😉|| Jangan lupa Tag kawan2 👥 anda yang tengah diet tu di ruangan komen 🗨 !!
•
Resepi Salad Buah Sangat Mudah ! Sesuai untuk snacking time 🤤
•
🎥: @buzzfeedtasty ©️
•
Bahan (untuk 4 hidangan)
400g strawberry segar, dipotong-potong
4 kiwi, kupas dan potong dadu
2 mangga, potong dadu
2 pisang, iris
20g blurberry segar
2 sudu makan madu
1 limau, ambil airnya
•
#onlineweightlosschallenge #getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline #kurusbadan #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #takmakan #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #abpbh32 #gymmalaysia #dietcepat #skipbreakfast #kurussebelumkahwin #sayajualubatkurus #befitwithfiyaaaa #teamfiyaaaa #bodytransformationtf2020
1,153 7 6 September, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

|Bila period je gemuk, bila gemuk je period😫 #eh |
.
(swipe left 👈🏼 utk tahu kenapa uolls rase gemuk time nak period)
.
Dont wori uolls, itu normal. Hadapinya dengan expectation berat akan naik sementara, dan cuba control craving uolls sebaiknya.
.
Yang penting jangan berlapar dan tahan lapar bila nak period k. Kalau tak, nafsu uolls bole jadi ular sawa
.
.
.
Tag kawan-kawan uolls yang selalu stress bila berat naik time period. 😅🚩
.
.
.
🌟PROJEK KURUS SESI OCTOBER🌟
.
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 5-15kg & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.o
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

|Bila period je gemuk, bila gemuk je period😫 #eh |
.
(swipe left 👈🏼 utk tahu kenapa uolls rase gemuk time nak period)
.
Dont wori uolls, itu normal. Hadapinya dengan expectation berat akan naik sementara, dan cuba control craving uolls sebaiknya.
.
Yang penting jangan berlapar dan tahan lapar bila nak period k. Kalau tak, nafsu uolls bole jadi ular sawa
.
.
.
Tag kawan-kawan uolls yang selalu stress bila berat naik time period. 😅🚩
.
.
.
🌟PROJEK KURUS SESI OCTOBER🌟
.
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 5-15kg & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.o
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
1,638 39 19 September, 2019
@jentikhati Profile picture

@jentikhati

Ini antara KOLEKSI MEAL DIET MAKAN NASI daripada IG @atiikah.z .
.
Mudah sangat kan? Student pun boleh buat, yang busy bekerja pun sempat sangat nak buat bekal 😍.
.
Yang bestnya, makan nasi pun boleh turun 3-10kg sebulan!.
.
NAK TIPS DIET & MEAL SEDAP2 BOLEH FOLLOW IG @atiikah.z .
.
@atiikah.z
@atiikah.z
@atiikah.z .
.
#teamcoachingAZ
#teamnickhinhussien
#ENJOYHEALTHYEASYWEIGHTLOSSONLINE
#nakkurus #kuruscepat #kevinzahri #jomkurus #mirafilzah #coachkurus #ariani #tipskuruscepat #coachturunberat #DramaSweetDreams #jannajick #primavalet #menusihat #neelofar #youcanloseweightfromhome #teamfadzil #jubahbesar #jalanjalancarimakan #tv3 #ubatkurus #isihatmagazine

Ini antara KOLEKSI MEAL DIET MAKAN NASI daripada IG  @atiikah.z .
.
Mudah sangat kan? Student pun boleh buat, yang busy bekerja pun sempat sangat nak buat bekal 😍.
.
Yang bestnya, makan nasi pun boleh turun 3-10kg sebulan!.
.
NAK TIPS DIET & MEAL SEDAP2 BOLEH FOLLOW IG @atiikah.z .
.
@atiikah.z
@atiikah.z
@atiikah.z .
.
#teamcoachingAZ
#teamnickhinhussien
#ENJOYHEALTHYEASYWEIGHTLOSSONLINE 
#nakkurus #kuruscepat #kevinzahri #jomkurus #mirafilzah #coachkurus #ariani #tipskuruscepat #coachturunberat #DramaSweetDreams #jannajick #primavalet #menusihat #neelofar #youcanloseweightfromhome #teamfadzil #jubahbesar #jalanjalancarimakan #tv3 #ubatkurus #isihatmagazine
1,577 6 19 September, 2019
@befitwithfiyaaaa Profile picture

@befitwithfiyaaaa

Asia/Kuala_Lumpur

[ TAK SAMPAI 10 MINIT PUN, ANTARA NAK ATAU TIDAK JE 😊 ]

Bermulalah dengan 2 rakaat.. See the beauty and aware dengan perubahan yang you can feel. Ingat, rezekii bukan hanya pada duit dan wang ringgit sahaja.

Banyak lagi nikmat lain yang Allah beri, dari segi kesihatan, tempat tinggal, keluarga yang harmoni, anak2 yang soleh mendengar kata.. Suami isteri yany saling membantu dan banyak lagi nikmat yang Allah beri kepada kita 🥰

Harap perkongsian ni bermanfaat untuk semua. LIKE, SHARE dan TAG untuk berkongsi info ni dengan orang tersayang ♥️

“TURN ON NOTIFICATION” supaya tak terlepas sharing daripada fiya ye 😉

#onlineweightlosschallenge #getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline #kurusbadan #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #takmakan #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #abpbh2019 #gymmalaysia #dietcepat #skipbreakfast #kurussebelumkahwin #bodytransformationTF2020 #sayajualubatkurus #befitwithfiyaaaa #teamfiyaaaa

[ TAK SAMPAI 10 MINIT PUN, ANTARA NAK ATAU TIDAK JE 😊 ]
•
Bermulalah dengan 2 rakaat.. See the beauty and aware dengan perubahan yang you can feel. Ingat, rezekii bukan hanya pada duit dan wang ringgit sahaja.
•
Banyak lagi nikmat lain yang Allah beri, dari segi kesihatan, tempat tinggal, keluarga yang harmoni, anak2 yang soleh mendengar kata.. Suami isteri yany saling membantu dan banyak lagi nikmat yang Allah beri kepada kita 🥰
•
Harap perkongsian ni bermanfaat untuk semua. LIKE, SHARE dan TAG untuk berkongsi info ni dengan orang tersayang ♥️
•
“TURN ON NOTIFICATION” supaya tak terlepas sharing daripada fiya ye 😉
•
#onlineweightlosschallenge #getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline #kurusbadan #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #takmakan #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #abpbh2019 #gymmalaysia #dietcepat #skipbreakfast #kurussebelumkahwin #bodytransformationTF2020 #sayajualubatkurus #befitwithfiyaaaa #teamfiyaaaa
502 1 13 September, 2019
@matpida_ Profile picture

@matpida_

.
Tag member korang yg gemok 😂😂
.
Mahu Kurus Dalam 1 Bulan Sahaja?
.
Slimmingtea Jiang Zhi Tea ialah Tea Kurus Terbaik Di Malaysia
.
Follow :
@teatoxs.my
@teatoxs.my
@teatoxs.my .
Rumusan Kuruskan Badan Dalam Masa 1 Bulan Tanpa Cirit Birit Sebab Terbuat Dari Bahan-Bahan Herba Semula Jadi, Aman Tanpa Kesan Sampingan
.
.
Jiang Zhi Tea Secara Saintifik Terbukti Boleh Kuruskan Badan Dalam Masa 1 Bulan. Boleh Turunkan Body Weight Hingga 15kg Dalam Masa 1 Bulan
.
✔HALAL
✔LULUS KKM
.
.
Jika berminat boleh :
Whtasapp : +60102700467
.
#ubatkurus #bazarpaknil

.
Tag member korang yg gemok 😂😂
.
Mahu Kurus Dalam 1 Bulan Sahaja?
.
Slimmingtea Jiang Zhi Tea ialah Tea Kurus Terbaik Di Malaysia
.
Follow :
@teatoxs.my
@teatoxs.my
@teatoxs.my .
Rumusan Kuruskan Badan Dalam Masa 1 Bulan Tanpa Cirit Birit Sebab Terbuat Dari Bahan-Bahan Herba Semula Jadi, Aman Tanpa Kesan Sampingan
.
.
Jiang Zhi Tea Secara Saintifik Terbukti Boleh Kuruskan Badan Dalam Masa 1 Bulan. Boleh Turunkan Body Weight Hingga 15kg Dalam Masa 1 Bulan
.
✔HALAL
✔LULUS KKM
.
.
Jika berminat boleh :
Whtasapp : +60102700467
.
#ubatkurus#bazarpaknil
1,778 48 11 September, 2019