#ubatparut Instagram Photos & Videos

ubatparut - 181.8k posts

    Kulit jerawat✅
Kulit sensitif✅
Kulit breakout✅
Hanya berasas bahan botani yang merawat kulit secara semulajadi😍
.
JOM DAPATKAN KULIT SIHAT DENGAN BOTANICAL EFFECTS😍😍 .
Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau!
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤
.
Set pertama yang sis ni pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
Nak tahu tanda tanda kulit combination?
Whatsapp laju laju tau!😊
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom ws cikmai utk free consultation!!
01158589975
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh#instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan#skinvigorate
#marykaykedah#kulitbreakout
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves

    Kulit jerawat✅
    Kulit sensitif✅
    Kulit breakout✅
    Hanya berasas bahan botani yang merawat kulit secara semulajadi😍
    .
    JOM DAPATKAN KULIT SIHAT DENGAN BOTANICAL EFFECTS😍😍 .
    Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau!
    BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊
    .
    After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
    Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤
    .
    Set pertama yang sis ni pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
    Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
    Semua orang nak skin yang sihat kan?
    Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
    .
    Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
    Kena tahu masalah skin!
    Tahu produk yang perlu digunakan!
    Solution utk masalah skin!
    .
    Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
    Nak tahu tanda tanda kulit combination?
    Whatsapp laju laju tau!😊
    .

    Cleanser
    🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
    .
    2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
    .
    3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
    .
    4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
    .
    Jom ws cikmai utk free consultation!!
    01158589975
    .
    #marykaykl
    #marykaydamansara
    #marykayshahalam
    #marykayseriiskandar
    #marykayipoh #instagood
    #marykaymanjung
    #marykaypahang
    #marykaysabah
    #marykaysandakan #skinvigorate
    #marykaykedah #kulitbreakout
    #laraalana #uyainaarshad
    #wadiadra #neelofahijab
    #kulitsihat #ubatjerawat
    #ubatjeragat #ubatparut
    #kulitbreakout
    #bahanbotani #bellamara
    #duckscarves

    0 0 44 minutes ago
    >FLAWLESS HABIS UOLLS<
.
.🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸
.
Tengok sekali memang tak percaya . Ni guna ilmu apakah. Ni bukan cerita Dayang Senandung ye. Ni benar benar kejadian.
.
.
Mari sini kak Dal beritau. Ni semua penangan WDTA  yang menjadi bualan hangat dimasa kini walaupun kewujudannya dah lebih lima tahun dalam pasaran.
.
.
Women Desiree Triple Advance.  Impian Setiap Wanita . Setiap wanita memang senonim dengan kecantikan tak perlu banyak set guna WDTA dah cukup memadai.🌹
.
.
Kena konsisten sebab WDTA kerjanya merawat dalaman dulu barulah memancar keserian pada yang setia dengan nya hari demi hari. Kena sabar ye saiyang . Kos sangat berbaloi dan berkesan.
.
🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸
.
 Lihatlah Mokda ni siapa sangka umur beliau 36 tahun anak lima tapi dah macam gadis Korea transform nya. Nanpak macam gadis yang baru nak masuk IPT je kan🌹. Secomel WDTA yang kecil dan sangat berbisa.
.
.
CALIT CALIT DI NADI WAJAH TAMPIL LEBIH JELITA, AWET MUDA DAN MEMPERSONA. .
.
🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸
.
FUNGSI Krim WDTA
.
1. Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit glowing
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Masalah eyebag
5.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. 
6.Menjaga kelembapan kulit
7. Mengurangkan kesan parut
8.Mengurangkan kulit berminyak
9.Mengurangkan Blackhead
10.AntiPenuaan (Awetmuda) .
.
Haa uolls tak nak ke tampil luar biasa? 
Tak nak ke nampak muda dari usia sebenar, mesti laa nak kan. .
.
Boleh oder terus ke wasap kak Dal
www.wasap.my/60196571855/NakHargaPromosi 
#womendesire #WDTA #krimteknologinano #krimmultifungsi #Krimawetmuda #calitcalitcantik #Calitkatnadikesan1body #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawatpasir #jeragathilang #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #WdtaSepang #wdportdickson #postageseluruhnegeri #wdlover #bazarpaknil #codareamelaka #WdtaKrimBioNano #scincareamalaysia #like2like #likeforlike

    >FLAWLESS HABIS UOLLS<
    .
    .🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸
    .
    Tengok sekali memang tak percaya . Ni guna ilmu apakah. Ni bukan cerita Dayang Senandung ye. Ni benar benar kejadian.
    .
    .
    Mari sini kak Dal beritau. Ni semua penangan WDTA yang menjadi bualan hangat dimasa kini walaupun kewujudannya dah lebih lima tahun dalam pasaran.
    .
    .
    Women Desiree Triple Advance. Impian Setiap Wanita . Setiap wanita memang senonim dengan kecantikan tak perlu banyak set guna WDTA dah cukup memadai.🌹
    .
    .
    Kena konsisten sebab WDTA kerjanya merawat dalaman dulu barulah memancar keserian pada yang setia dengan nya hari demi hari. Kena sabar ye saiyang . Kos sangat berbaloi dan berkesan.
    .
    🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸
    .
    Lihatlah Mokda ni siapa sangka umur beliau 36 tahun anak lima tapi dah macam gadis Korea transform nya. Nanpak macam gadis yang baru nak masuk IPT je kan🌹. Secomel WDTA yang kecil dan sangat berbisa.
    .
    .
    CALIT CALIT DI NADI WAJAH TAMPIL LEBIH JELITA, AWET MUDA DAN MEMPERSONA. .
    .
    🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸
    .
    FUNGSI Krim WDTA
    .
    1. Menaikkan seri wajah
    2.Mencerahkan kulit glowing
    3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
    4.Masalah eyebag
    5.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
    6.Menjaga kelembapan kulit
    7. Mengurangkan kesan parut
    8.Mengurangkan kulit berminyak
    9.Mengurangkan Blackhead
    10.AntiPenuaan (Awetmuda) .
    .
    Haa uolls tak nak ke tampil luar biasa?
    Tak nak ke nampak muda dari usia sebenar, mesti laa nak kan. .
    .
    Boleh oder terus ke wasap kak Dal
    www.wasap.my/60196571855/NakHargaPromosi
    #womendesire #WDTA #krimteknologinano #krimmultifungsi #Krimawetmuda #calitcalitcantik #Calitkatnadikesan1body #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawatpasir #jeragathilang #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #WdtaSepang #wdportdickson #postageseluruhnegeri #wdlover #bazarpaknil #codareamelaka #WdtaKrimBioNano #scincareamalaysia #like2like #likeforlike

    0 0 1 hour ago
    LIMITED EDITION STOCK!!! Jangan lupa dapatkan Travel Bag Organiser Meeracle yg eksklusif bernilai Rm69 secara PERCUMA daripada kami. Dengan setiap belian item Meeracle RM150 ke atas, anda layak memilikinya.

Stok sangat terhad. Siapa cepat, dia dapat!

Jangan sampai ketinggalan tauuuu 😉
.
.
Klik link WASAP dekat bio @meeracle.skin.expert untuk info lanjut😊

    LIMITED EDITION STOCK!!! Jangan lupa dapatkan Travel Bag Organiser Meeracle yg eksklusif bernilai Rm69 secara PERCUMA daripada kami. Dengan setiap belian item Meeracle RM150 ke atas, anda layak memilikinya.

    Stok sangat terhad. Siapa cepat, dia dapat!

    Jangan sampai ketinggalan tauuuu 😉
    .
    .
    Klik link WASAP dekat bio @meeracle.skin.expert untuk info lanjut😊

    6 3 1 hour ago
    Kalau orang tanya apa beza WD FORMULA LAMA DENGAN YANG BARU.
.
.
Kami kata WD FORMULA BARU 3KALI GANDA LEBIH BAIK BERBANDING WD FORMULA LAMA. 3KALI GANDA lebih pantas berkesan dan satu BOTOL WDTA ni sama dengan 3 BOTOL WD FORMULA LAMA.
.
.
Buktinya?
.
.
Kita tepek testimoni Ida Rohaiza stokis WD sendiri. yang pernah guna WD FORMULA LAMA DAN WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE.
.
.
Memang berbezaa, memangg berbeza 😱
.
.
Lepas bersalin anak ke 4, masih lagi process recover walaupon baby masa tu dah 4 bulan. Pipi masih tembam dan agak kendur. kulit pon masih lagi kusam berbanding selepas bersalin anak ke lima dengan WDTA.
.
.
Jauh betul berbezanya.
.
.
Boleh oder terus ke wasap cikra :
📲 0105575181 .

    Kalau orang tanya apa beza WD FORMULA LAMA DENGAN YANG BARU.
    .
    .
    Kami kata WD FORMULA BARU 3KALI GANDA LEBIH BAIK BERBANDING WD FORMULA LAMA. 3KALI GANDA lebih pantas berkesan dan satu BOTOL WDTA ni sama dengan 3 BOTOL WD FORMULA LAMA.
    .
    .
    Buktinya?
    .
    .
    Kita tepek testimoni Ida Rohaiza stokis WD sendiri. yang pernah guna WD FORMULA LAMA DAN WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE.
    .
    .
    Memang berbezaa, memangg berbeza 😱
    .
    .
    Lepas bersalin anak ke 4, masih lagi process recover walaupon baby masa tu dah 4 bulan. Pipi masih tembam dan agak kendur. kulit pon masih lagi kusam berbanding selepas bersalin anak ke lima dengan WDTA.
    .
    .
    Jauh betul berbezanya.
    .
    .
    Boleh oder terus ke wasap cikra :
    📲 0105575181 .

    3 1 1 hour ago
    🌸🌸🌸
Microdermabrasion set terdiri daripada:
1. Refine
2. Pore Minimiser
Kedua2 item ini complement each other. Saling memerlukan untuk mendapatkan kulit wajah yang halus, licin dan awet muda.
.
Pernah ada masalah kulit kusam je? Tak bermaya. Pakai mekap pun masih tak naik seri?
Tapi dah pakai skincare mahal. Dah pakai dah pencuci dan pelembap yang sesuai. Kenapa masih macam gelap dan malap je .. kering je. Pakai serum pun takde kesan.
.
Lapisan kulit paling atas iaitu stratum corneum terbentuk dari sel kulit mati. Yang perlu dibuang. Kerana sel kulit mati ini yang menyebabkan kekusaman pada kulit. Dan menghalang penyerapan serum. Ia juga membuat kulit rasa kering dan kasar.
.
📌 Refine berfungsi untuk membuang sel kulit mati yang menyebabkan kekusaman pada kulit, membersihkan pori2, mengurangkan blackhead/whitehead dan garis halus di wajah. Kesannya kulit jadi lebih halus, lembut, kurang berkedut dan lebih licin. Refine juga membantu meratakan parut lekuk kesan dari jerawat.
.
📌 Pore Minimiser (PM) pula berfungsi sebagai penenang pada kulit selepas mengalami exfoliation (oleh Refine) dan menghaluskan pori. Ia juga berfungsi sebagai penghidrat pada kulit untuk membantu penyerapan serum.
.
Set ini datang sepasang sebab ia saling memerlukan. 
Refine agak kasar (harsh) sikit. Sb tu ia perlukan PM utk cool kan kulit selepas kena scrub dengan Refine.
Dan PM pula tak boleh berkerja sendirian tanpa Refine sebab jika pori2 tak dibersihkan dulu, ia akan terus tersumbat dan menyebabkan terjadinya akne pula.
.
Jom dapatkan free guidance dari ain😍
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!
Whatsapp Ain
0175010563
Atau boleh klik di bio!
.
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay

    🌸🌸🌸
    Microdermabrasion set terdiri daripada:
    1. Refine
    2. Pore Minimiser
    Kedua2 item ini complement each other. Saling memerlukan untuk mendapatkan kulit wajah yang halus, licin dan awet muda.
    .
    Pernah ada masalah kulit kusam je? Tak bermaya. Pakai mekap pun masih tak naik seri?
    Tapi dah pakai skincare mahal. Dah pakai dah pencuci dan pelembap yang sesuai. Kenapa masih macam gelap dan malap je .. kering je. Pakai serum pun takde kesan.
    .
    Lapisan kulit paling atas iaitu stratum corneum terbentuk dari sel kulit mati. Yang perlu dibuang. Kerana sel kulit mati ini yang menyebabkan kekusaman pada kulit. Dan menghalang penyerapan serum. Ia juga membuat kulit rasa kering dan kasar.
    .
    📌 Refine berfungsi untuk membuang sel kulit mati yang menyebabkan kekusaman pada kulit, membersihkan pori2, mengurangkan blackhead/whitehead dan garis halus di wajah. Kesannya kulit jadi lebih halus, lembut, kurang berkedut dan lebih licin. Refine juga membantu meratakan parut lekuk kesan dari jerawat.
    .
    📌 Pore Minimiser (PM) pula berfungsi sebagai penenang pada kulit selepas mengalami exfoliation (oleh Refine) dan menghaluskan pori. Ia juga berfungsi sebagai penghidrat pada kulit untuk membantu penyerapan serum.
    .
    Set ini datang sepasang sebab ia saling memerlukan.
    Refine agak kasar (harsh) sikit. Sb tu ia perlukan PM utk cool kan kulit selepas kena scrub dengan Refine.
    Dan PM pula tak boleh berkerja sendirian tanpa Refine sebab jika pori2 tak dibersihkan dulu, ia akan terus tersumbat dan menyebabkan terjadinya akne pula.
    .
    Jom dapatkan free guidance dari ain😍
    .
    Free consultation!
    Free postage!
    Free sample!
    Whatsapp Ain
    0175010563
    Atau boleh klik di bio!
    .
    Ain
    Independent Beauty Consultant
    Mary Kay Malaysia
    .
    #marykaykl #marykaymelaka
    #marykaydamansara #kulitcantik
    #marykayshahalam #marykayipoh
    #marykayseriiskandar
    #marykaypj #marykayperlis
    #marykaymanjung
    #marykaypahang
    #marykaysabah #skinvigorate
    #marykaysandakan
    #marykaykedah #timewise3d
    #laraalana #uyainaarshad
    #wadiadra #neelofahijab
    #kulitsihat #ubatjerawat
    #ubatjeragat #ubatparut
    #kulitbreakout #ilovemarykay
    #bahanbotani #testimonimarykay

    0 0 2 hours ago
    Alhamdulillah customer Ida, Farah sangat berpuas hati dengan set Ainaa Beauty ni. Katanya "biar lambat asal selamat" ♥️
.
Mulanya Farah start dengan set 3in1 and hasilnya sangat best even slow2 je feedback dia, sebab ainaa beauty ni berasaskan natural ingredient tau! So bergantung pada skin masing2☺️
_____
Then buat kali kedua Farah repeat Ainaa Serum & Ainaa Cleanser and guess what? Skin dia bertambah baik n semakin cerah gitu😍😍😍
_____
So korang yg nak skin sihat boleh click link di bio Ida now!♥️♥️

    Alhamdulillah customer Ida, Farah sangat berpuas hati dengan set Ainaa Beauty ni. Katanya "biar lambat asal selamat" ♥️
    .
    Mulanya Farah start dengan set 3in1 and hasilnya sangat best even slow2 je feedback dia, sebab ainaa beauty ni berasaskan natural ingredient tau! So bergantung pada skin masing2☺️
    _____
    Then buat kali kedua Farah repeat Ainaa Serum & Ainaa Cleanser and guess what? Skin dia bertambah baik n semakin cerah gitu😍😍😍
    _____
    So korang yg nak skin sihat boleh click link di bio Ida now!♥️♥️

    6 1 2 hours ago
    Hii gaiss, Nak tak kalu Parut Korang yang berlubang dan timbul tu pudar dan sekata semula..
Ok ni ha Produk Parut yang terbaek sis pernah guna dan memang sangat best dan berkesan ! 
Jumea scargel ni mampu pudarkan Parut-
Jerawat
keloid
melecur
chicken pox
parutkemalangan

so Yang Nak dapatkan Jumea Scargel Boleh Klik link di bio ok😉
Promosi beserta Free Postage menanti anda!!
cepat rebut peluang!
#jumeascargel
#gelparut
#jumeamalaysia
#ubatparut
#parut
#scarremoval
#kkmapproved

    Hii gaiss, Nak tak kalu Parut Korang yang berlubang dan timbul tu pudar dan sekata semula..
    Ok ni ha Produk Parut yang terbaek sis pernah guna dan memang sangat best dan berkesan !
    Jumea scargel ni mampu pudarkan Parut-
    Jerawat
    keloid
    melecur
    chicken pox
    parutkemalangan

    so Yang Nak dapatkan Jumea Scargel Boleh Klik link di bio ok😉
    Promosi beserta Free Postage menanti anda!!
    cepat rebut peluang!
    #jumeascargel
    #gelparut
    #jumeamalaysia
    #ubatparut
    #parut
    #scarremoval
    #kkmapproved

    2 0 3 hours ago
    >FLAWLESS HABIS UOLLS<
.
.
Tengok sekali memang tak percaya . Ni guna ilmu apakah. Ni bukan cerita Dayang Senandung ye. Ni benar benar kejadian.
.
.
Mari sini cik nuzul nak beritau. Ni semua penangan WDTA  yang menjadi bualan hangat dimasa kini walaupun kewujudannya dah lebih lima tahun dalam pasaran.
.
.
Women Desiree Triple Advance.  Impian Setiap Wanita . Setiap wanita memang senonim dengan kecantikan tak perlu banyak set guna WDTA dah cukup memadai.🌹
.
.
Kena konsisten sebab WDTA kerjanya merawat dalaman dulu barulah memancar keserian pada yang setia dengan nya hari demi hari. Kena sabar ye saiyang . Kos sangat berbaloi dan berkesan.
.
.
 Lihatlah Mokda ni siapa sangka umur beliau 36 tahun anak lima tapi dah macam gadis Korea transform nya. Nanpak macam gadis yang baru nak masuk IPT je kan🌹. Secomel WDTA yang kecil dan sangat berbisa.
.
.
CALIT CALIT DI NADI WAJAH TAMPIL LEBIH JELITA, AWET MUDA DAN MEMPERSONA. .
.
FUNGSI Krim WDTA
.
.
1. Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit glowing
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Masalah eyebag
5.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. 
6.Menjaga kelembapan kulit
7. Mengurangkan kesan parut
8.Mengurangkan kulit berminyak
9.Mengurangkan Blackhead
10.AntiPenuaan (Awetmuda) .
.
Haa uolls tak nak ke tampil luar biasa? 
Tak nak ke nampak muda dari usia sebenar, mesti laa nak kan. .

KOMEN NAK
@
WASSUP CIK NUZUL 013 9352543 
#womendesire #WDTA #krimteknologinano #krimmultifungsi #Krimawetmuda #calitcalitcantik #Calitkatnadikesan1body #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawatpasir #jeragathilang #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam  #postageseluruhnegeri #wdlover #bazarpaknil #WdtaCodBBST #WdtaKrimBioNano #scincareamalaysia #like2like #likeforlike
#teammokdahebat
#bisnesjognuzul

    >FLAWLESS HABIS UOLLS<
    .
    .
    Tengok sekali memang tak percaya . Ni guna ilmu apakah. Ni bukan cerita Dayang Senandung ye. Ni benar benar kejadian.
    .
    .
    Mari sini cik nuzul nak beritau. Ni semua penangan WDTA yang menjadi bualan hangat dimasa kini walaupun kewujudannya dah lebih lima tahun dalam pasaran.
    .
    .
    Women Desiree Triple Advance. Impian Setiap Wanita . Setiap wanita memang senonim dengan kecantikan tak perlu banyak set guna WDTA dah cukup memadai.🌹
    .
    .
    Kena konsisten sebab WDTA kerjanya merawat dalaman dulu barulah memancar keserian pada yang setia dengan nya hari demi hari. Kena sabar ye saiyang . Kos sangat berbaloi dan berkesan.
    .
    .
    Lihatlah Mokda ni siapa sangka umur beliau 36 tahun anak lima tapi dah macam gadis Korea transform nya. Nanpak macam gadis yang baru nak masuk IPT je kan🌹. Secomel WDTA yang kecil dan sangat berbisa.
    .
    .
    CALIT CALIT DI NADI WAJAH TAMPIL LEBIH JELITA, AWET MUDA DAN MEMPERSONA. .
    .
    FUNGSI Krim WDTA
    .
    .
    1. Menaikkan seri wajah
    2.Mencerahkan kulit glowing
    3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
    4.Masalah eyebag
    5.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
    6.Menjaga kelembapan kulit
    7. Mengurangkan kesan parut
    8.Mengurangkan kulit berminyak
    9.Mengurangkan Blackhead
    10.AntiPenuaan (Awetmuda) .
    .
    Haa uolls tak nak ke tampil luar biasa?
    Tak nak ke nampak muda dari usia sebenar, mesti laa nak kan. .

    KOMEN NAK
    @
    WASSUP CIK NUZUL 013 9352543
    #womendesire #WDTA #krimteknologinano #krimmultifungsi #Krimawetmuda #calitcalitcantik #Calitkatnadikesan1body #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawatpasir #jeragathilang #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #postageseluruhnegeri #wdlover #bazarpaknil #WdtaCodBBST #WdtaKrimBioNano #scincareamalaysia #like2like #likeforlike
    #teammokdahebat
    #bisnesjognuzul

    4 0 3 hours ago
    =======================
PUDARKAN PARUT DENGAN JUMEA
=======================
*Solusi kepada semua jenis parut ❗
.
Jumea mengandungi Vitamin E dan Anti-Oxidant yang tinggi untuk menyerap masuk jauh ke dalam lapisan kulit untuk membuang sel kulit mati (PARUT).
.
Anti-Oxidant yang tinggi dari aloe vera dan onion extract untuk meningkat darah masuk ke tisu2 parut yang bantu membina tisu baru dari tisu2 yang mati dari parut
.
Jumea mengunakan extract bunga chamomile dalam formulanya. Extract Bunga Chamomile betsifat anti-inflamation, anti-microbial, anti-septic menghalang daripad jangkitan microbes dan kuman
.
========================
JUMEA SCAR GEL
========================
.
Jumea Scar Gel, lulus KKM, Mempunyai 5 VITAMIN lengkap untuk pudarkan parut. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut
.
.
Apa yang JUMEA SCAR GEL dapat merawat?
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Dan lain-lain parut seluruh badan
.
.
p/s - SETIAP 100 PEMBELIAN PERTAMA AKAN DAPAT FREE POSTAGE & HARGA PROMOSI
.
Jadikan JUMEA SCAR GEL sebagai ubat parut anda sekarang!
.
Klik link ini untuk order/info (whatsapp) 👇👇👇
.
www.wassap.my/+60184645358/jumeascargel
www.wassap.my/+60184645358/jumeascargel
www.wassap.my/+60184645358/jumeascargel
.
#jumea #jumeamy #jumeamsia #jumeamalaysia #jumeapakarparut #jumeaubatparut #jumeascargel #jumeakelantan #jumeakb #hilangkanparut #ubatparut #ubatparutmalaysia #ubatparutjerawat #ubatparutchickenpox #ubatparutkemalangan #ubatparutluka

    =======================
    PUDARKAN PARUT DENGAN JUMEA
    =======================
    *Solusi kepada semua jenis parut ❗
    .
    Jumea mengandungi Vitamin E dan Anti-Oxidant yang tinggi untuk menyerap masuk jauh ke dalam lapisan kulit untuk membuang sel kulit mati (PARUT).
    .
    Anti-Oxidant yang tinggi dari aloe vera dan onion extract untuk meningkat darah masuk ke tisu2 parut yang bantu membina tisu baru dari tisu2 yang mati dari parut
    .
    Jumea mengunakan extract bunga chamomile dalam formulanya. Extract Bunga Chamomile betsifat anti-inflamation, anti-microbial, anti-septic menghalang daripad jangkitan microbes dan kuman
    .
    ========================
    JUMEA SCAR GEL
    ========================
    .
    Jumea Scar Gel, lulus KKM, Mempunyai 5 VITAMIN lengkap untuk pudarkan parut. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut
    .
    .
    Apa yang JUMEA SCAR GEL dapat merawat?
    .
    ✅ Parut Jerawat
    ✅ Chickenpox
    ✅ Parut Kemalangan
    ✅ Parut Gelap
    ✅ Dan lain-lain parut seluruh badan
    .
    .
    p/s - SETIAP 100 PEMBELIAN PERTAMA AKAN DAPAT FREE POSTAGE & HARGA PROMOSI
    .
    Jadikan JUMEA SCAR GEL sebagai ubat parut anda sekarang!
    .
    Klik link ini untuk order/info (whatsapp) 👇👇👇
    .
    www.wassap.my/+60184645358/jumeascargel
    www.wassap.my/+60184645358/jumeascargel
    www.wassap.my/+60184645358/jumeascargel
    .
    #jumea #jumeamy #jumeamsia #jumeamalaysia #jumeapakarparut #jumeaubatparut #jumeascargel #jumeakelantan #jumeakb #hilangkanparut #ubatparut #ubatparutmalaysia #ubatparutjerawat #ubatparutchickenpox #ubatparutkemalangan #ubatparutluka

    2 0 4 hours ago
    WD tu perempuan je ke boleh pakai?

Ekceliii lelaki pon molehhh jer nak pakai kalau nak nampak awetmuda. Namun, sebab kami nak fokus membantu wanita supaya tampak lebih awetmuda dari cik suami. 
Maka kami fokuskan produk ni untuk wanita. Alhamdulillah ramai dah terawetmuda sampai cik abang pon Insecure dengan isteri sendiri yang tetiba makin lama makin awetmuda jelita dari sebelumnya.

Namunnnn, kalau ada yang nak suami nampak hensem macho bergetah boleh la guna WD biar sesama cantik sesama padan. Bagai pinang di belah dua.

Agitchewww

0105575181

    WD tu perempuan je ke boleh pakai?

    Ekceliii lelaki pon molehhh jer nak pakai kalau nak nampak awetmuda. Namun, sebab kami nak fokus membantu wanita supaya tampak lebih awetmuda dari cik suami.
    Maka kami fokuskan produk ni untuk wanita. Alhamdulillah ramai dah terawetmuda sampai cik abang pon Insecure dengan isteri sendiri yang tetiba makin lama makin awetmuda jelita dari sebelumnya.

    Namunnnn, kalau ada yang nak suami nampak hensem macho bergetah boleh la guna WD biar sesama cantik sesama padan. Bagai pinang di belah dua.

    Agitchewww

    0105575181

    1 1 4 hours ago
    Memang ada perubahan, berbeza sangat lepas sebulan konsisten WDTA. Nampak tak bestnya WDTA ni, ada je kesan positif dia nak bagi.
.
.
Sebab tu dalaman yang bersih tu penting. Bila dalaman banyak toksin terperangkap, susah nak rawat masalah jerawat. Pakai apa pun masih hasil yang sama.
.
Konsisten calit WDTA pada 3 nadi, alhamdulillah dalaman semakin sihat. Ekstrak akar tree peony membantu proses penyingkiran toksin dalam badan kita ni.
.
.
Selain itu Pueraria Mirifica dan glycerin membantu merawat jerawat secara keseluruhannya. Mematikan akar jerawat seterusnya memudarkan parut kesan jerawat tu.
.
.
Jadi sesiapa yang nak bebas masalah jerawat, inilah masanya sebab sekarang ada promosi jimat RM 40 untuk belian 2 WDTA.
.

0105575181

    Memang ada perubahan, berbeza sangat lepas sebulan konsisten WDTA. Nampak tak bestnya WDTA ni, ada je kesan positif dia nak bagi.
    .
    .
    Sebab tu dalaman yang bersih tu penting. Bila dalaman banyak toksin terperangkap, susah nak rawat masalah jerawat. Pakai apa pun masih hasil yang sama.
    .
    Konsisten calit WDTA pada 3 nadi, alhamdulillah dalaman semakin sihat. Ekstrak akar tree peony membantu proses penyingkiran toksin dalam badan kita ni.
    .
    .
    Selain itu Pueraria Mirifica dan glycerin membantu merawat jerawat secara keseluruhannya. Mematikan akar jerawat seterusnya memudarkan parut kesan jerawat tu.
    .
    .
    Jadi sesiapa yang nak bebas masalah jerawat, inilah masanya sebab sekarang ada promosi jimat RM 40 untuk belian 2 WDTA.
    .

    0105575181

    1 1 4 hours ago
    Dah cuba ubat parut lain tapi tak berkesan ? 
Dah cuba pelbagai krim parut tapi tak berkesan ? 
Dah cuba makan ubat untuk pudarkan parut tapi tak berkesan? .
.
Anda tidak salah tempat lagi. Sebab , dengan ada nya JUMEA Scar Gel , parut anda boleh pudar dalam masa 7 hari sahaja! .
.
Kenapa sy yakin dalam 7 hari , Jumea boleh pudarkan parut anda tanpa rawatan laser ? .
.
Sebab Jumea produk terbaik untuk parut : .
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Cepat bertindak untuk pudarkan parut degil anda . Tawaran FREE POSTAGE kepada 100 pelanggan pertama . . .
Apa tunggu lagi . Click link pada bio atau DM 💯
.
#ubatparut #jumeascargel #ubatparutno1malaysia

    Dah cuba ubat parut lain tapi tak berkesan ?
    Dah cuba pelbagai krim parut tapi tak berkesan ?
    Dah cuba makan ubat untuk pudarkan parut tapi tak berkesan? .
    .
    Anda tidak salah tempat lagi. Sebab , dengan ada nya JUMEA Scar Gel , parut anda boleh pudar dalam masa 7 hari sahaja! .
    .
    Kenapa sy yakin dalam 7 hari , Jumea boleh pudarkan parut anda tanpa rawatan laser ? .
    .
    Sebab Jumea produk terbaik untuk parut : .
    💎 Kesan seawal 7 HARI
    💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
    💎Tidak melekit
    💎Tidak berminyak
    💎Cepat meresap
    💎Water base
    💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
    💎Mempunyai COOLING EFFECT
    💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
    💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
    .
    Cepat bertindak untuk pudarkan parut degil anda . Tawaran FREE POSTAGE kepada 100 pelanggan pertama . . .
    Apa tunggu lagi . Click link pada bio atau DM 💯
    .
    #ubatparut #jumeascargel #ubatparutno1malaysia

    8 0 4 hours ago

Top #ubatparut posts