#ubatparut Instagram Photos & Videos

ubatparut - 190.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ubatparut and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
13 minutes
Average like
3.6
Average comment
0.2
Posts with video
2/48
Posts with photo
46/48

Hashtag Popularity

“Biar gambar berbicara” haa gittew customer kita 🤪🤪
.
Perubahan sgt sgt nampak ni kan. Parut jerawat pudar, makin kurang. Muka pun makin bersih! .
Kalau korang still tinggal parut tu lelama , nanti makin gelap pulak . Jom ambik tindakan cepat cepat . Kesan boleh nampak dalam masa 7 hari tau ! 😘😘❤️
.
Yang ada masalah sama macam customer ni , grab skrg! Kita tgh ada promosi JIMAT! .
Comment “dm” kat ruang comment sekarang 👇🏻👇🏻
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

“Biar gambar berbicara” haa gittew customer kita 🤪🤪
.
Perubahan sgt sgt nampak ni kan. Parut jerawat pudar, makin kurang. Muka pun makin bersih! .
Kalau korang still tinggal parut tu lelama , nanti makin gelap pulak . Jom ambik tindakan cepat cepat . Kesan boleh nampak dalam masa 7 hari tau ! 😘😘❤️
.
Yang ada masalah sama macam customer ni , grab skrg! Kita tgh ada promosi JIMAT! .
Comment “dm” kat ruang comment sekarang 👇🏻👇🏻
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
0 0 17 January, 2020

Hasil bercinta dengan krim berubat puaka tetiap malam. Parut lekuk-lekuk pon makin ok dah.

Happy sangat sis nie, maklum la parut lekuk bukan senang tau nak ok tapi dengan krim puaka nie tiada yang mustahil asal konsisten ajer.. Bermodalkan RM25 ajer gais

#krimberubatpuaka #ubatparut

Hasil bercinta dengan krim berubat puaka tetiap malam. Parut lekuk-lekuk pon makin ok dah.

Happy sangat sis nie, maklum la parut lekuk bukan senang tau nak ok tapi dengan krim puaka nie tiada yang mustahil asal konsisten ajer.. Bermodalkan RM25 ajer gais

#krimberubatpuaka#ubatparut
0 0 17 January, 2020

#Repost @kxylxmustaffa .
Never thought this small tube gel does magic to my skin! I’ve few scars on my body (typical clumsy girl lol) which I’ve been applying this Jumea Scargel , it starts to redden the applied area then slowly makes the scars disappear. .
.
The combination of Chamomile flower & onion extract that rich in Vitamin E helps to reduce the appearance of the scars. Most importantly the gel is fully absorbed into your skin, it doesn’t feels sticky or oily. Hoping they will come out with bigger tube so that I can apply on my stretch marks. #jumeascargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #excusemykembangface .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

#Repost @kxylxmustaffa .
Never thought this small tube gel does magic to my skin! I’ve few scars on my body (typical clumsy girl lol) which I’ve been applying this Jumea Scargel , it starts to redden the applied area then slowly makes the scars disappear. .
.
The combination of Chamomile flower & onion extract that rich in Vitamin E helps to reduce the appearance of the scars. Most importantly the gel is fully absorbed into your skin, it doesn’t feels sticky or oily. Hoping they will come out with bigger tube so that I can apply on my stretch marks. #jumeascargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #excusemykembangface .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
0 0 17 January, 2020

NB Scar Acne Therapy Cream ni membantu menghilangkan patut jerawat pada muka.
Feedback customer semua pun thumbs up!
Bukan setakat jerawat kering, parut jerawat hilang, jeragat pun terawat sekali. Hah, dia tumpang sekaki mo minta ubat!
Harga satu Malaysia sama ja..
.
.
#nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbserumshahalam #nbcreamselangor #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #berbuihlove #serum #serumjeragat #serumjerawat #serumparut #paruthilang #jeragathilang #jerawathilang #nakcantik #uptownshahalam #uitm #msu #unisel #krim #krimjerawat #krimjeragat #krimwajah #shahalam #puchong #klang #hospitalselayang #nilai

NB Scar Acne Therapy Cream ni membantu menghilangkan patut jerawat pada muka. 
Feedback customer semua pun thumbs up! 
Bukan setakat jerawat kering, parut jerawat hilang, jeragat pun terawat sekali. Hah, dia tumpang sekaki mo minta ubat! 
Harga satu Malaysia sama ja..
.
.
#nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbserumshahalam #nbcreamselangor #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #berbuihlove #serum #serumjeragat #serumjerawat #serumparut #paruthilang #jeragathilang #jerawathilang #nakcantik #uptownshahalam #uitm #msu #unisel #krim #krimjerawat #krimjeragat #krimwajah #shahalam #puchong #klang #hospitalselayang #nilai
0 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
0 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
1 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
0 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
1 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
2 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
2 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
0 0 17 January, 2020

Repost from @bougasbeautyhq "Tyra dah bertahun guna pencuci muka X. Lepas tu kerap juga tukar pencuci muka tau! Nampak je yang best, mesti nk cuba & tukar. TAPI semua tak bagi effect apa2 langsung. RUGI!!
-
Bila bougas release this cleanser, ya Allah rasa macam eee kenapa best sgt ni! Baru pertama kali guna, LEMBUT GILA SKIN lepas bilas. Licin sgt skin tyra even baru pakai sekali 😍😍"
.
Tyra dh cuba, korang bila lagi? 😎

#bougasbeauty
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

Repost from @bougasbeautyhq "Tyra dah bertahun guna pencuci muka X. Lepas tu kerap juga tukar pencuci muka tau! Nampak je yang best, mesti nk cuba & tukar. TAPI semua tak bagi effect apa2 langsung. RUGI!!
-
Bila bougas release this cleanser, ya Allah rasa macam eee kenapa best sgt ni! Baru pertama kali guna, LEMBUT GILA SKIN lepas bilas. Licin sgt skin tyra even baru pakai sekali 😍😍"
.
Tyra dh cuba, korang bila lagi? 😎

#bougasbeauty
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
0 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
6 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
1 0 17 January, 2020

- Dah cuba ubat parut lain tapi tak berkesan ?
Dah cuba pelbagai krim parut tapi tak berkesan ?
Dah cuba makan ubat untuk hilangkan parut tapi tak berkesan? .
.
Anda tidak salah tempat lagi. Sebab , dengan ada nya JUMEA Scar Gel , parut anda boleh hilang dalam masa 7 hari sahaja! .
.
Kenapa sy yakin dalam 7 hari , Jumea boleh hilangkan parut anda tanpa rawatan laser ? .
.
Sebab Jumea produk terbaik untuk parut : .
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Cepat bertindak untuk hilangkan parut degil anda . Apa tunggu lagi . Click link pada bio atau DM 💯
.
#ubatparut #jumeascargel #ubatparutno1malaysia

- Dah cuba ubat parut lain tapi tak berkesan ? 
Dah cuba pelbagai krim parut tapi tak berkesan ? 
Dah cuba makan ubat untuk hilangkan parut tapi tak berkesan? .
.
Anda tidak salah tempat lagi. Sebab , dengan ada nya JUMEA Scar Gel , parut anda boleh hilang dalam masa 7 hari sahaja! .
.
Kenapa sy yakin dalam 7 hari , Jumea boleh hilangkan parut anda tanpa rawatan laser ? .
.
Sebab Jumea produk terbaik untuk parut : .
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Cepat bertindak untuk hilangkan parut degil anda . Apa tunggu lagi . Click link pada bio atau DM 💯
.
#ubatparut #jumeascargel #ubatparutno1malaysia
1 0 17 January, 2020

Beli satu produk tapi dapat macam macam manfaat. Dah la produk LULUS KKM, HALAL, sekali calit teruih jatoh cinta. Best tak best? Bibir semakin pink , kulit kusam hilang , kulit makin cerah sekata .Fungsi utama WDTA ada 4 yang mana berfungsi untuk
.
✔ mencerahkan
✔ menegangkan
✔ menganjalkan
✔ anti penuaan
.
Tapi macam macam pengguna WDTA dapat kan? Perasan tak?
Itulah kehebatan yang ada pada WDTA.
.
✔ Menggunakan bioteknologi nano yang mana kuasa serapan dia 12 kali ganda halus meresap masuk dalam badan kita
✔ Merawat masalah kulit dari dalam yang berkait dengan hormon yang tidak stabil
✔ Hanya sapu di nadi sahaja untuk kekal cantik
.
Jadi paham kan ? 3 sebab kukuh ni la ramai yang pakat lamar WD. Hiksss 🙈 .
Dari muda tua semua peringkat umur pun nak guna dek keberkesanan WD . Ape pun diingatkan teknik sapuan di nadi ni akan lebih berkesan bila :
.
➡amalkan pengambilan air yang cukup
➡ konsisten pakai setiap hari
.
WDTA now PROMO. All POSTAGE FREE, FREE GUIDE and TIPS 😍
.
Wasap.my/60148043803/nkwd
.
.
#wdecjerteh #womendesiree #wdtabesut #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #agentwdtajerteh #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir
#dealerwdjerteh #wdkelantan #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdterengganu #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
#krimawetmuda

Beli satu produk tapi dapat macam macam manfaat. Dah la produk LULUS KKM, HALAL, sekali calit teruih jatoh cinta. Best tak best? Bibir semakin pink , kulit kusam hilang , kulit makin cerah sekata .Fungsi utama WDTA ada 4 yang mana berfungsi untuk
.
✔ mencerahkan
✔ menegangkan
✔ menganjalkan
✔ anti penuaan
.
Tapi macam macam pengguna WDTA dapat kan? Perasan tak?
Itulah kehebatan yang ada pada WDTA.
.
✔ Menggunakan bioteknologi nano yang mana kuasa serapan dia 12 kali ganda halus meresap masuk dalam badan kita
✔ Merawat masalah kulit dari dalam yang berkait dengan hormon yang tidak stabil
✔  Hanya sapu di nadi sahaja untuk kekal cantik
.
Jadi paham kan ? 3 sebab kukuh ni la ramai yang pakat lamar WD. Hiksss 🙈 .
Dari muda tua semua peringkat umur pun nak guna dek keberkesanan WD . Ape pun diingatkan teknik sapuan di nadi ni akan lebih berkesan bila :
.
➡amalkan pengambilan air yang cukup
➡ konsisten pakai setiap hari
.
WDTA now PROMO. All POSTAGE FREE, FREE GUIDE and TIPS 😍
.
Wasap.my/60148043803/nkwd
.
.
#wdecjerteh#womendesiree #wdtabesut#susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #agentwdtajerteh #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir
#dealerwdjerteh #wdkelantan #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdterengganu #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
#krimawetmuda
1 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
2 0 17 January, 2020

LAST CALL LAST CALL
.
promosi RM80 bakal tamat bulan ni uolss, next month harga kembali asal rm100/satu
.
jadi mana yang nak grab atau nak buat stok lebih tu cecepat hantar order ye. Bila dah tamat automatic peluang dapat diskaun rm20 tutup. Teriak air mata darah pon tak dapat okeh
.
boleh submit order direct whatsapp 0194081097 ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

LAST CALL LAST CALL
.
promosi RM80 bakal tamat bulan ni uolss, next month harga kembali asal rm100/satu
.
jadi mana yang nak grab atau nak buat stok lebih tu cecepat hantar order ye. Bila dah tamat automatic peluang dapat diskaun rm20 tutup. Teriak air mata darah pon tak dapat okeh
.
boleh submit order direct whatsapp 0194081097 ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
2 0 17 January, 2020

Leadership Conference harini🔥
.
Kerjaya bermula dengan RM70 sahaja😍
.
Zero ilmu business?semua mentor hebat sudi guide uols😍👍
.
Zero kerugian!
Uols suri rumah?student?dan nak cari kerja part time?
Jom whatsapp Ain untuk details!😍💪🏻
.
0165743608
.

#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah #timewise3d
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

Leadership Conference harini🔥
.
Kerjaya bermula dengan RM70 sahaja😍
.
Zero ilmu business?semua mentor hebat sudi guide uols😍👍
.
Zero kerugian!
Uols suri rumah?student?dan nak cari kerja part time?
Jom whatsapp Ain untuk details!😍💪🏻
.
0165743608
.

#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
24 0 17 January, 2020

Soalan paling femes bila nak cuba WD, mesti ramai yang tanya boleh ke hilangkan jerawat atas muka?
.
Mestilah boleh uolss. Perasan tak 30% feedback dari wd ni semuanya berkaitan jerawat. Parut jerawat, jerawat pasir, jerawat batu semua boleh hilang lepas cuba krim ni
.
Jerawat ni bukan punca dari luaran je, bahagian dalaman pon main peranan jugak jadi bila sisa toksin yang bertakung dalam badan dah dibuang keluar, jerawat pon hilang sama
.
Bila dalaman dah cantik. Automatic luaran pon jadi cantik gituew. Hiksss
.
📲📲0126590104 .
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Soalan paling femes bila nak cuba WD, mesti ramai yang tanya boleh ke hilangkan jerawat atas muka?
.
Mestilah boleh uolss. Perasan tak 30% feedback dari wd ni semuanya berkaitan jerawat. Parut jerawat, jerawat pasir, jerawat batu semua boleh hilang lepas cuba krim ni
.
Jerawat ni bukan punca dari luaran je, bahagian dalaman pon main peranan jugak jadi bila sisa toksin yang bertakung dalam badan dah dibuang keluar, jerawat pon hilang sama
.
Bila dalaman dah cantik. Automatic luaran pon jadi cantik gituew. Hiksss
.
📲📲0126590104 .
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
2 0 17 January, 2020

Bulan ni ada promo best which is promo serum C and activating square FREE DAY CREAM TIMEWISE 3D😍😍👍
.
Nak cari skincare yang fokus untuk anti ageing?😍
Nak kulit lebih anjal?
Tak kusam dan berseri?
.
Sebelum pakai serum mestilah ada basic skincare tau😊
Tau tak apa basic skincare yang complete untuk dapatkan kulit sihat dan tak kusam?
.
Lepastu add booster serum pula wow😱
Meletops uols😆
.
Jom dapatkan free consultation dengan Ain
0165743608
.

#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykelanajaya
#promosiskincare
#marykaykedah #timewise3d
#skinvigorate #mirafilzah
#instagood #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

Bulan ni ada promo best which is promo serum C and activating square FREE DAY CREAM TIMEWISE 3D😍😍👍
.
Nak cari skincare yang fokus untuk anti ageing?😍
Nak kulit lebih anjal?
Tak kusam dan berseri?
.
Sebelum pakai serum mestilah ada basic skincare tau😊
Tau tak apa basic skincare yang complete untuk dapatkan kulit sihat dan tak kusam?
.
Lepastu add booster serum pula wow😱
Meletops uols😆
.
Jom dapatkan free consultation dengan Ain
0165743608
.

#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykelanajaya
#promosiskincare
#marykaykedah#timewise3d
#skinvigorate#mirafilzah
#instagood#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
2 0 17 January, 2020

Penangan pakai honeyglow😍
Senang je tau pakai skincare!apply honeyglow and foundation secalit😍 .
3 steps saja untuk dapatkan makeup smooth dan flawless tau😍
Bulan ni pula ada promo honeyglow yang best tu😍
.
Percaya tak pakai honeyglow waktu pagi!dah tengahari makeup still on point!
Yang penting tak berminyak!
Tak sumbatkan pori😍👍
.
Excited nak cuba satu?
Whatsapp Ain
0165743608
.

#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah #timewise3d
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

Penangan pakai honeyglow😍
Senang je tau pakai skincare!apply honeyglow and foundation secalit😍 .
3 steps saja untuk dapatkan makeup smooth dan flawless tau😍
Bulan ni pula ada promo honeyglow yang best tu😍
.
Percaya tak pakai honeyglow waktu pagi!dah tengahari makeup still on point!
Yang penting tak berminyak!
Tak sumbatkan pori😍👍
.
Excited nak cuba satu?
Whatsapp Ain
0165743608
.

#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
16 3 17 January, 2020

MORA ARGAN CLEANSER ✨
.
Ia merupakan pencuci muka yang menggunakan Virgin Coconut Oil dan Argan Oil sebagai asas. Dengan penambahan bahan lain seperti Aloe Vera, Vitamin C, Vitamin E dan Macadamia Oil. Ia sesuai untuk semua jenis kulit kerana tekstur jenis liquid dan kurang buih.
.
Antara fungsi Argan Cleanser:
* Mencuci segala daki dan kotoran di muka
* Membuang sel sel kulit mati .
* Melembutkan dan menyegarkan kulit muka
* Mengecilkan liang pori
.
Gunakan Argan Cleanser 2-3 kali sehari. Pencuci muka penting tau ☝🏻 Kalau tidak mencuci dengan betul, ia menyebabkan serum atau produk yang dipakai tidak dapat menyerap dgn baik dan boleh menyebabkan jerawat. Dapatkan MORA Argan Cleanser sekarang! 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

MORA ARGAN CLEANSER ✨
.
Ia merupakan pencuci muka yang menggunakan Virgin Coconut Oil dan Argan Oil sebagai asas. Dengan penambahan bahan lain seperti Aloe Vera, Vitamin C, Vitamin E dan Macadamia Oil. Ia sesuai untuk semua jenis kulit kerana tekstur jenis liquid dan kurang buih.
.
Antara fungsi Argan Cleanser:
* Mencuci segala daki dan kotoran di muka
* Membuang sel sel kulit mati .
* Melembutkan dan menyegarkan kulit muka
* Mengecilkan liang pori
.
Gunakan Argan Cleanser 2-3 kali sehari. Pencuci muka penting tau ☝🏻 Kalau tidak mencuci dengan betul, ia menyebabkan serum atau produk yang dipakai tidak dapat menyerap dgn baik dan boleh menyebabkan jerawat. Dapatkan MORA Argan Cleanser sekarang! 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
3 0 17 January, 2020

"My skin is smoother"
"Texture wise improved"
"Acne scar whoo?"
.
Happy nya bila dapat honest feedback macam ni, diri sendiri yang tak guna Kayman dulu pun dan start guna Kayman sekarang.
.
Thank you for loving Kayman Beauty this much 😭
.
#kaymanbeauty #kaymangroup #kayman #kaymanserum #kaymancheras #kaymankelantan #kaymankl #kaymankotabharu #kaymanbeautytips #freepostage #reviewkayman #kayfairies #localskincare #kaymancoalfacesoap #kaymancoalfacecleanser #kaymanbtho #coalfacebtho #coalfacekl #deepcleanser #ubatparut #ubatjerawat #cheras #bandartunhusseinonn #coalfacefeedback #agentkotabharu #agentkb #stokistkotabharu #stokistkb #agentkayman #stokistkayman

"My skin is smoother"
"Texture wise improved"
"Acne scar whoo?"
.
Happy nya bila dapat honest feedback macam ni, diri sendiri yang tak guna Kayman dulu pun dan start guna Kayman sekarang.
.
Thank you for loving Kayman Beauty this much 😭
.
#kaymanbeauty #kaymangroup #kayman  #kaymanserum #kaymancheras #kaymankelantan #kaymankl #kaymankotabharu #kaymanbeautytips #freepostage #reviewkayman #kayfairies #localskincare  #kaymancoalfacesoap #kaymancoalfacecleanser  #kaymanbtho #coalfacebtho #coalfacekl #deepcleanser #ubatparut #ubatjerawat  #cheras #bandartunhusseinonn #coalfacefeedback  #agentkotabharu #agentkb #stokistkotabharu #stokistkb #agentkayman #stokistkayman
8 0 17 January, 2020
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
3 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
2 0 17 January, 2020

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda

KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
.
🍓 Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
🍓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
🍓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
🍓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. 🍓Memulihkan lapisan kulit paling dalam
🍓Melicin dan menggebukan kulit wajah
🍓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
🍓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
.
Harga : RM20 tak termasuk postage. .
.
.
Tekan link di bio untuk info & order 😊
.
.
.
#chejatlegacy #shahizzatmaajih2 #puteriratu #puteriratubesut #puteriratuterengganu #puteriratusetiu #puteriratujerteh #treatmentcreambesut #treatmentcreamjerteh #treatmentcreamkampungraja #magicdaycreambesut #magicdaycreamjerteh #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #agentdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #Waalaikumusalam #sarasajeeda
3 0 17 January, 2020

Jelas kan kulit yang sihat lebih cantik dan segar je😍
Hasil when uols sabar dan konsisten guna botanical hampir 10 month!
It’s better than uols suka tukar tukar
Produk tapi takde hasil😭
It’s normal untuk skin recover😍
.
Kulit jerawat✅
Kulit sensitif✅
Kulit breakout✅
Hanya berasas bahan botani yang merawat kulit secara semulajadi😍
.
JOM DAPATKAN KULIT SIHAT DENGAN BOTANICAL EFFECTS😍😍 .
Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau!
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️
.
Set pertama yang sis pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom ws sis utk free consultation!!
0165743608
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh #instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan #skinvigorate
#marykaykedah #kulitbreakout
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani #bellamara
#duckscarves

Jelas kan kulit yang sihat lebih cantik dan segar je😍
Hasil when uols sabar dan konsisten guna botanical hampir 10 month!
It’s better than uols suka tukar tukar
Produk tapi takde hasil😭
It’s normal untuk skin recover😍
.
Kulit jerawat✅
Kulit sensitif✅
Kulit breakout✅
Hanya berasas bahan botani yang merawat kulit secara semulajadi😍
.
JOM DAPATKAN KULIT SIHAT DENGAN BOTANICAL EFFECTS😍😍 .
Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau!
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️
.
Set pertama yang sis  pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom ws sis utk free consultation!!
0165743608
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh#instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan#skinvigorate
#marykaykedah#kulitbreakout
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves
7 0 17 January, 2020

My very first skincare in Mary Kay!
Sebab sangat mampu milik😍
.
Percaya tak satu cleanser boleh guna sehingga 5 bulan lebih!
So sebulan perlu invest hanya dalam RM12 untuk cleanser saja🤭
.

Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau!
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️
.
Set pertama yang sis pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
Nak tahu tanda tanda kulit combination?
Whatsapp laju laju tau!😊
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom whatsapp sis utk free consultation!!
0165743608
Atau klik saja link di bio!
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh #instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan #skinvigorate
#marykaykedah #kulitbreakout
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani #bellamara
#duckscarves

My very first skincare in Mary Kay!
Sebab sangat mampu milik😍
.
Percaya tak satu cleanser boleh guna sehingga 5 bulan lebih!
So sebulan perlu invest hanya dalam RM12 untuk cleanser saja🤭
.

Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau!
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️
.
Set pertama yang sis  pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
Nak tahu tanda tanda kulit combination?
Whatsapp laju laju tau!😊
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom whatsapp sis utk free consultation!!
0165743608
Atau klik saja link di bio!
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh#instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan#skinvigorate
#marykaykedah#kulitbreakout
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves
4 0 17 January, 2020

Jual je la kat aku cepat!

Serius wei, aku terkejut bila berborak dengan seorang custody baru2 ni.

Ada ke patut dia sound aku sebab lambat bagi akaun bank.

Dia cakap dia memang nak LunaLyra yang aku jual.

Sebab dia cakap memang dia ada masalah kecantikan kulit muka dan rambut gugur.

Dia siap mengadu kawan2 kata muka dia macam orang tak mandi pagi, tak pandai jaga kulit la. Dah tak tahan malu kena perli kawan2.
Aku bukan apa. Takut kalau aku tak explain panjang2. Nanti customer salah faham.

Tapi dia punya marah sampai cakap. Juallah kat aku cepat!

Apa lagi, aku pun bagi nombor akaun dan dia terus beli 3 kotak LunaLyra. Murah katanya. Dan aku boleh bg diskaun RM27. Dan free postage (jimat RM10). Siapa nak lagi offer mana untuk LunaLyra?

Boleh terus wasap kat link ni www.wasap.my/60182211597/kulitkukurambut

Jual je la kat aku cepat!

Serius wei, aku terkejut bila berborak dengan seorang custody baru2 ni.

Ada ke patut dia sound aku sebab lambat bagi akaun bank.

Dia cakap dia memang nak LunaLyra yang aku jual.

Sebab dia cakap memang dia ada masalah kecantikan kulit muka dan rambut gugur.

Dia siap mengadu kawan2 kata muka dia macam orang tak mandi pagi, tak pandai jaga kulit la. Dah tak tahan malu kena perli kawan2. 
Aku bukan apa. Takut kalau aku tak explain panjang2. Nanti customer salah faham.

Tapi dia punya marah sampai cakap. Juallah kat aku cepat!

Apa lagi, aku pun bagi nombor akaun dan dia terus beli 3 kotak LunaLyra. Murah katanya. Dan aku boleh bg diskaun RM27. Dan free postage (jimat RM10). Siapa nak lagi offer mana untuk LunaLyra?

Boleh terus wasap kat link ni www.wasap.my/60182211597/kulitkukurambut
1 1 17 January, 2020

Jual je la kat aku cepat!

Serius wei, aku terkejut bila berborak dengan seorang custody baru2 ni.

Ada ke patut dia sound aku sebab lambat bagi akaun bank.

Dia cakap dia memang nak LunaLyra yang aku jual.

Sebab dia cakap memang dia ada masalah kecantikan kulit muka dan rambut gugur.

Dia siap mengadu kawan2 kata muka dia macam orang tak mandi pagi, tak pandai jaga kulit la. Dah tak tahan malu kena perli kawan2.
Aku bukan apa. Takut kalau aku tak explain panjang2. Nanti customer salah faham.

Tapi dia punya marah sampai cakap. Juallah kat aku cepat!

Apa lagi, aku pun bagi nombor akaun dan dia terus beli 3 kotak LunaLyra. Murah katanya. Dan aku boleh bg diskaun RM27. Dan free postage (jimat RM10). Siapa nak lagi offer mana untuk LunaLyra?

Boleh terus wasap kat link ni www.wasap.my/60182211597/kulitkukurambut

Jual je la kat aku cepat!

Serius wei, aku terkejut bila berborak dengan seorang custody baru2 ni.

Ada ke patut dia sound aku sebab lambat bagi akaun bank.

Dia cakap dia memang nak LunaLyra yang aku jual.

Sebab dia cakap memang dia ada masalah kecantikan kulit muka dan rambut gugur.

Dia siap mengadu kawan2 kata muka dia macam orang tak mandi pagi, tak pandai jaga kulit la. Dah tak tahan malu kena perli kawan2. 
Aku bukan apa. Takut kalau aku tak explain panjang2. Nanti customer salah faham.

Tapi dia punya marah sampai cakap. Juallah kat aku cepat!

Apa lagi, aku pun bagi nombor akaun dan dia terus beli 3 kotak LunaLyra. Murah katanya. Dan aku boleh bg diskaun RM27. Dan free postage (jimat RM10). Siapa nak lagi offer mana untuk LunaLyra?

Boleh terus wasap kat link ni www.wasap.my/60182211597/kulitkukurambut
1 1 17 January, 2020

Jual je la kat aku cepat!

Serius wei, aku terkejut bila berborak dengan seorang custody baru2 ni.

Ada ke patut dia sound aku sebab lambat bagi akaun bank.

Dia cakap dia memang nak LunaLyra yang aku jual.

Sebab dia cakap memang dia ada masalah kecantikan kulit muka dan rambut gugur.

Dia siap mengadu kawan2 kata muka dia macam orang tak mandi pagi, tak pandai jaga kulit la. Dah tak tahan malu kena perli kawan2.
Aku bukan apa. Takut kalau aku tak explain panjang2. Nanti customer salah faham.

Tapi dia punya marah sampai cakap. Juallah kat aku cepat!

Apa lagi, aku pun bagi nombor akaun dan dia terus beli 3 kotak LunaLyra. Murah katanya. Dan aku boleh bg diskaun RM27. Dan free postage (jimat RM10). Siapa nak lagi offer mana untuk LunaLyra?

Boleh terus wasap kat link ni www.wasap.my/60182211597/kulitkukurambut

Jual je la kat aku cepat!

Serius wei, aku terkejut bila berborak dengan seorang custody baru2 ni.

Ada ke patut dia sound aku sebab lambat bagi akaun bank.

Dia cakap dia memang nak LunaLyra yang aku jual.

Sebab dia cakap memang dia ada masalah kecantikan kulit muka dan rambut gugur.

Dia siap mengadu kawan2 kata muka dia macam orang tak mandi pagi, tak pandai jaga kulit la. Dah tak tahan malu kena perli kawan2. 
Aku bukan apa. Takut kalau aku tak explain panjang2. Nanti customer salah faham.

Tapi dia punya marah sampai cakap. Juallah kat aku cepat!

Apa lagi, aku pun bagi nombor akaun dan dia terus beli 3 kotak LunaLyra. Murah katanya. Dan aku boleh bg diskaun RM27. Dan free postage (jimat RM10). Siapa nak lagi offer mana untuk LunaLyra?

Boleh terus wasap kat link ni www.wasap.my/60182211597/kulitkukurambut
1 1 17 January, 2020

Jual je la kat aku cepat!

Serius wei, aku terkejut bila berborak dengan seorang custody baru2 ni.

Ada ke patut dia sound aku sebab lambat bagi akaun bank.

Dia cakap dia memang nak LunaLyra yang aku jual.

Sebab dia cakap memang dia ada masalah kecantikan kulit muka dan rambut gugur.

Dia siap mengadu kawan2 kata muka dia macam orang tak mandi pagi, tak pandai jaga kulit la. Dah tak tahan malu kena perli kawan2.
Aku bukan apa. Takut kalau aku tak explain panjang2. Nanti customer salah faham.

Tapi dia punya marah sampai cakap. Juallah kat aku cepat!

Apa lagi, aku pun bagi nombor akaun dan dia terus beli 3 kotak LunaLyra. Murah katanya. Dan aku boleh bg diskaun RM27. Dan free postage (jimat RM10). Siapa nak lagi offer mana untuk LunaLyra?

Boleh terus wasap kat link ni www.wasap.my/60182211597/kulitkukurambut

Jual je la kat aku cepat!

Serius wei, aku terkejut bila berborak dengan seorang custody baru2 ni.

Ada ke patut dia sound aku sebab lambat bagi akaun bank.

Dia cakap dia memang nak LunaLyra yang aku jual.

Sebab dia cakap memang dia ada masalah kecantikan kulit muka dan rambut gugur.

Dia siap mengadu kawan2 kata muka dia macam orang tak mandi pagi, tak pandai jaga kulit la. Dah tak tahan malu kena perli kawan2. 
Aku bukan apa. Takut kalau aku tak explain panjang2. Nanti customer salah faham.

Tapi dia punya marah sampai cakap. Juallah kat aku cepat!

Apa lagi, aku pun bagi nombor akaun dan dia terus beli 3 kotak LunaLyra. Murah katanya. Dan aku boleh bg diskaun RM27. Dan free postage (jimat RM10). Siapa nak lagi offer mana untuk LunaLyra?

Boleh terus wasap kat link ni www.wasap.my/60182211597/kulitkukurambut
1 1 17 January, 2020

Jual je la kat aku cepat!

Serius wei, aku terkejut bila berborak dengan seorang custody baru2 ni.

Ada ke patut dia sound aku sebab lambat bagi akaun bank.

Dia cakap dia memang nak LunaLyra yang aku jual.

Sebab dia cakap memang dia ada masalah kecantikan kulit muka dan rambut gugur.

Dia siap mengadu kawan2 kata muka dia macam orang tak mandi pagi, tak pandai jaga kulit la. Dah tak tahan malu kena perli kawan2.
Aku bukan apa. Takut kalau aku tak explain panjang2. Nanti customer salah faham.

Tapi dia punya marah sampai cakap. Juallah kat aku cepat!

Apa lagi, aku pun bagi nombor akaun dan dia terus beli 3 kotak LunaLyra. Murah katanya. Dan aku boleh bg diskaun RM27. Dan free postage (jimat RM10). Siapa nak lagi offer mana untuk LunaLyra?

Boleh terus wasap kat link ni www.wasap.my/60182211597/kulitkukurambut

Jual je la kat aku cepat!

Serius wei, aku terkejut bila berborak dengan seorang custody baru2 ni.

Ada ke patut dia sound aku sebab lambat bagi akaun bank.

Dia cakap dia memang nak LunaLyra yang aku jual.

Sebab dia cakap memang dia ada masalah kecantikan kulit muka dan rambut gugur.

Dia siap mengadu kawan2 kata muka dia macam orang tak mandi pagi, tak pandai jaga kulit la. Dah tak tahan malu kena perli kawan2. 
Aku bukan apa. Takut kalau aku tak explain panjang2. Nanti customer salah faham.

Tapi dia punya marah sampai cakap. Juallah kat aku cepat!

Apa lagi, aku pun bagi nombor akaun dan dia terus beli 3 kotak LunaLyra. Murah katanya. Dan aku boleh bg diskaun RM27. Dan free postage (jimat RM10). Siapa nak lagi offer mana untuk LunaLyra?

Boleh terus wasap kat link ni www.wasap.my/60182211597/kulitkukurambut
2 1 17 January, 2020

Ramai yang bertanya bila last harga PROMOSI KRIM WDTA NI
.
.
Bila hq dah umum tarikh keramat ni kami semua bersedih.

So sesiapa belom grab lagi wd, amoh lekas komer oiii sebelom harga kembali asal Rm100

Lepas ni segala pujuk rayu minta maaf sesangat tak dapat layan 😆
.
.
Wasap 01115095156 .
.
#wdec #wd #Wdta #wdperak
#wdselangor #WdMelaka #WdKlang #WdKedah #skin
#ephyraplus #hannan #thalia
#ohanabeauty #dianz #firmax3
#kitsui #pearglowo #honeyglow
#ratubeauty #jeragat #jerawat #ubatparut #kulitberminyak #kusam #glowing #CantikDisini

Ramai yang bertanya bila last harga PROMOSI KRIM WDTA NI
.
.
Bila hq dah umum tarikh keramat ni kami semua bersedih.

So sesiapa belom grab lagi wd, amoh lekas komer oiii sebelom harga kembali asal Rm100

Lepas ni segala pujuk rayu minta maaf sesangat tak dapat layan 😆
.
.
Wasap 01115095156 .
.
#wdec #wd #Wdta #wdperak
#wdselangor #WdMelaka #WdKlang #WdKedah #skin
#ephyraplus #hannan #thalia
#ohanabeauty #dianz #firmax3
#kitsui #pearglowo #honeyglow
#ratubeauty #jeragat #jerawat #ubatparut #kulitberminyak #kusam #glowing #CantikDisini
7 0 17 January, 2020

Masih sempat nak dptkN produk Qalish sebelumChinese New Year ni!
.
.
CNY SALE sdg berlangsung skrg utk smua produk skincare Qalish smpai 26/1! Smpena sale kli ni sis bg free gift skli dgn potongn hrga yg menarik!! .
.
✅Profix di jamin selamat & berkesan 100% untuk merawat masalah :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN- KESAN SEAWAL 7 HARI !❤
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentw

Masih sempat nak dptkN produk Qalish sebelumChinese New Year ni!
.
.
CNY SALE sdg berlangsung skrg utk smua produk skincare Qalish smpai 26/1! Smpena sale kli ni sis bg free gift skli dgn potongn hrga yg menarik!! .
.
✅Profix di jamin selamat & berkesan 100% untuk merawat masalah :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN- KESAN SEAWAL 7 HARI !❤
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentw
0 0 17 January, 2020

Masih sempat nak dptkN produk Qalish sebelumChinese New Year ni!
.
.
CNY SALE sdg berlangsung skrg utk smua produk skincare Qalish smpai 26/1! Smpena sale kli ni sis bg free gift skli dgn potongn hrga yg menarik!! .
.
✅Profix di jamin selamat & berkesan 100% untuk merawat masalah :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN- KESAN SEAWAL 7 HARI !❤
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentw

Masih sempat nak dptkN produk Qalish sebelumChinese New Year ni!
.
.
CNY SALE sdg berlangsung skrg utk smua produk skincare Qalish smpai 26/1! Smpena sale kli ni sis bg free gift skli dgn potongn hrga yg menarik!! .
.
✅Profix di jamin selamat & berkesan 100% untuk merawat masalah :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN- KESAN SEAWAL 7 HARI !❤
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentw
27 2 17 January, 2020

Stay tuned guys. We will spread the amazing product to help your skin better. Don't worry about the price because we will serve the best to you ❤️
.
.
#mosswiss #mosswissmalaysia #mosswissofficial #mosswissbeauty #mosswissperak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jerawatkecut #jeragatpudar #jeragathilang #serumparut #kulitkering #kulitbreakout #kulitglowing #naturalskincare #skincaremalaysia #skincareroutine

Stay tuned guys. We will spread the amazing product to help your skin better. Don't worry about the price because we will serve the best to you ❤️
.
.
#mosswiss #mosswissmalaysia #mosswissofficial #mosswissbeauty #mosswissperak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jerawatkecut #jeragatpudar #jeragathilang #serumparut #kulitkering #kulitbreakout #kulitglowing #naturalskincare #skincaremalaysia #skincareroutine
1 0 17 January, 2020

Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
5 0 17 January, 2020

Korang! Yang belum dapatkan detox mask dalam tube comels gini, korang must grab!
-
Senang sangat nak bawak gi travel.
-
Banyak kebaikan tau.
☑️ Mematikan kuman jerawat
☑️ Membersihkan kekotoran dari dalam pori
☑️ Rawat masalah kulit kusam
☑️ Mengecutkan jerawat
☑️ Mencerahkan kulit
☑️ Mengecilkan pores.
-
Harga RM43 untuk 70g awak!
Jimat sangat. Tengok dalam tube gemok gini, puas hati beli!
-
Meh wasap nurin
📲 01131359020

Korang! Yang belum dapatkan detox mask dalam tube comels gini, korang must grab!
-
Senang sangat nak bawak gi travel.
-
Banyak kebaikan tau.
☑️ Mematikan kuman jerawat
☑️ Membersihkan kekotoran dari dalam pori
☑️ Rawat masalah kulit kusam
☑️ Mengecutkan jerawat
☑️ Mencerahkan kulit
☑️ Mengecilkan pores.
-
Harga RM43 untuk 70g awak!
Jimat sangat. Tengok dalam tube gemok gini, puas hati beli!
-
Meh wasap nurin
📲 01131359020
11 1 17 January, 2020

Top #ubatparut posts

Slide left kalau nak tahu kenapa zubir takda mood 🧐🧐 ➡️➡️
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

Slide left kalau nak tahu kenapa zubir takda mood 🧐🧐 ➡️➡️
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
702 126 29 March, 2019

PROFIX NI SELAMAT.
ADA KKM.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

PROFIX NI SELAMAT.
ADA KKM.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
1,077 35 7 June, 2019

Tengok sampai habis kalau nak tips confident bagi pickup line kat aweks 😍😍
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

Tengok sampai habis kalau nak tips confident bagi pickup line kat aweks 😍😍
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
446 23 12 April, 2019

Bab muka bolrh settle bos dgn Profix.
Bab tangkap gambo, tak tahula kita.
Hehe.
.
.
Tp klu muka tak flawless.
Tangkap gambar plak ke laut.
Boleh bikin murung setgh hari.
.
.
Jgn murung tau!!
.
.
PROMOSI AIDILFITRI KINI KEMBALI!!
.
.
Dapatkan produk anda pada harga promosi sekarang.
Sempat lagi nak beraya dengan muka flawless!! .
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #tiktokmalaysia #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

Bab muka bolrh settle bos dgn Profix.
Bab tangkap gambo, tak tahula kita.
Hehe.
.
.
Tp klu muka tak flawless.
Tangkap gambar plak ke laut.
Boleh bikin murung setgh hari.
.
.
Jgn murung tau!!
.
.
PROMOSI AIDILFITRI KINI KEMBALI!!
.
.
Dapatkan produk anda pada harga promosi sekarang.
Sempat lagi nak beraya dengan muka flawless!! .
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #tiktokmalaysia #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
653 48 30 May, 2019

SUPER RECOMMENDED UTK YG ADA PARUT BEKAS JERAWAT BESAR² & BERNANAH DEKAT MUKA!
.
.
PROMOSI DEEPAVALI VALID UNTIL 27/10 FOR ALL PRODUCTS OF QALISH SKINCARE!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

SUPER RECOMMENDED UTK YG ADA PARUT BEKAS JERAWAT BESAR² & BERNANAH DEKAT MUKA!
.
.
PROMOSI DEEPAVALI VALID UNTIL 27/10 FOR ALL PRODUCTS OF QALISH SKINCARE!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
538 44 4 hours ago

Masih ada harga PRPMOSI bg mereka yg wassap sis ya.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

Masih ada harga PRPMOSI bg mereka yg wassap sis ya.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
209 27 31 July, 2019

mohon follow @akukanazza guys .
women desire untuk lelaki dn wanita tau .
WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA ❤️ Ia menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen.
Sebab penyerapan krim WD yang sangat pantas, ianya mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas dua minit jika di sapu di permukaan kulit Penggunaan produk WD tahan untuk 1 bulan penggunaan dan angat selamat di gunakan. 📲 0163273793
📲 0163273793
📲 0163273793
.
Atau .

Boleh folo IG👇 https://instagram.com/akukanazza

Folo FB👇
https://www.facebook.com/azriah.mohd.azmir
.
www.wasap.my/6016327393/wd

#akukanazza #wd #wdta #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #eyebaghilang #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #lelaki_perempuanguna #codjelebu #dealernegerisembilan #terapi_aura #skincaremalaysia #skincare #wdlovers #krimawetmuda #krimtegang #krimcerah #cerah1body #menganjal #mencerah #menegang #adlesyaabeauty8

mohon follow @akukanazza guys .
women desire untuk lelaki dn wanita tau .
WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA ❤️ Ia menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen. 
Sebab penyerapan krim WD yang sangat pantas, ianya mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas dua minit jika di sapu di permukaan kulit Penggunaan produk WD tahan untuk 1 bulan penggunaan dan angat selamat di gunakan. 📲 0163273793
📲 0163273793
📲 0163273793
.
Atau .

Boleh folo IG👇 https://instagram.com/akukanazza

Folo FB👇
https://www.facebook.com/azriah.mohd.azmir
. 
www.wasap.my/6016327393/wd

#akukanazza #wd #wdta #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #eyebaghilang #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang  #lelaki_perempuanguna #codjelebu #dealernegerisembilan #terapi_aura #skincaremalaysia #skincare #wdlovers #krimawetmuda #krimtegang #krimcerah #cerah1body #menganjal  #mencerah #menegang #adlesyaabeauty8
1,644 24 9 August, 2019

Tahniah @nadzmiadhwa dan @ardellaryana 😘🥰
.
Semoga Mahligai Cinta yang dibina ini kekal hingga ke Jannah Allah. Aamiin ❤️
.
.
.
SIAPA SELALU ADA MASALAH KULIT SENANG BURN? TONA TAK SEKATA? JERAWAT KECIK2 SENANG NAIK? ADA PARUT JERAWAT?
.
Hah nak tau satu rahsia macam mana nak dapatkan flawless skin yang uolls nak tu?
.
Takot pakai PRODUK LOCAL, usah bimbang produk kita tiada mengandungi bahan kimia yang merosakkan kulit anda, plus kita ada klulusan KKM & SINGAPORE. apa salah ye belanjakan duit utk produk bagos. nanti yg cantik tu diri sndri jugak 😁
.
Rugi sgt klau xdpatkan set Qalish Profix skrg sbb promosi kaw2 masih lagi On. 😍 Just klik link kat bio.
.
Jgn percaya kata Sha kalau belum cuba tau…Taknak overclaim, kadang dekat kita sesuai, belum tentu dekat orang lain sesuai juga kan. buat apa belanja lebih sedangkan ada yang murah tapi berkesan…hehehe
.
Yang penting cuba dulu 🤝
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60165480764 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#alvateam #profixmalysia #profixoriginal #profixmurah #profixtrustedseller #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutberlubang #ubatmukaberlubang #acnescar #scarcream #ubatresdung #krimmukabreakout #krimjerawat #krimbekasjerawat

Tahniah @nadzmiadhwa dan @ardellaryana 😘🥰
.
Semoga Mahligai Cinta yang dibina ini kekal hingga ke Jannah Allah. Aamiin ❤️
.
.
.
SIAPA SELALU ADA MASALAH KULIT SENANG BURN? TONA TAK SEKATA? JERAWAT KECIK2 SENANG NAIK? ADA PARUT JERAWAT?
.
Hah nak tau satu rahsia macam mana nak dapatkan flawless skin yang uolls nak tu?
.
Takot pakai PRODUK LOCAL, usah bimbang produk kita tiada mengandungi bahan kimia yang merosakkan kulit anda, plus kita ada klulusan KKM & SINGAPORE. apa salah ye belanjakan duit utk produk bagos. nanti yg cantik tu diri sndri jugak 😁
.
Rugi sgt klau xdpatkan set Qalish Profix skrg sbb promosi kaw2 masih lagi On. 😍 Just klik link kat bio.
.
Jgn percaya kata Sha kalau belum cuba tau…Taknak overclaim, kadang dekat kita sesuai, belum tentu dekat orang lain sesuai juga kan. buat apa belanja lebih sedangkan ada yang murah tapi berkesan…hehehe
.
Yang penting cuba dulu 🤝
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60165480764 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#alvateam #profixmalysia #profixoriginal #profixmurah #profixtrustedseller #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutberlubang #ubatmukaberlubang #acnescar #scarcream #ubatresdung #krimmukabreakout #krimjerawat #krimbekasjerawat
1,053 20 2 September, 2019

TAHU KEDUDUKAN, PUNCA JERAWAT ANDA & CARA MUDAH UNTUK HAPUSKANNYA ‼️
.
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
.
Yang penting cuba dulu 🤝
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60139386296 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#alvateam #profixmalaysia #profixoriginal #profixmurah #profixtrustedseller #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutberlubang #ubatmukaberlubang #parutmukaberlubang #acnescar #scarcream #ubatresdung #krimmukabreakout #krimjerawat #krimbekasjerawat #solusijerawat #pakarjerawat #parutjerawat #parutpudar #parutluka #paruthilang #serumparut #surnburn #kulitberminyak #teamAFCIRCLE01025

TAHU KEDUDUKAN, PUNCA JERAWAT ANDA & CARA MUDAH UNTUK HAPUSKANNYA ‼️
.
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
.
Yang penting cuba dulu 🤝
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60139386296 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#alvateam #profixmalaysia #profixoriginal #profixmurah #profixtrustedseller #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutberlubang #ubatmukaberlubang #parutmukaberlubang #acnescar #scarcream #ubatresdung #krimmukabreakout #krimjerawat #krimbekasjerawat #solusijerawat #pakarjerawat #parutjerawat #parutpudar #parutluka #paruthilang #serumparut #surnburn #kulitberminyak #teamAFCIRCLE01025
152 53 23 September, 2019