#ubatparut Instagram Photos & Videos

ubatparut - 186.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ubatparut and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
14 minutes
Average like
8.3
Average comment
1.5
Posts with video
12/72
Posts with photo
60/72

Hashtag Popularity

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
0 0 15 September, 2019

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
19 0 15 September, 2019

Siapa kenal ratu awet muda ni? Paling femes ofcourse lah kak Jun kita. Hikssss
.
Kalau uolss nak tahu diorang ni bukan sehari dua calit tapi dah bertahun guna. Dah berbotol botol calit untuk dapatkan kulit idaman. Nampak kan ganjaran bila konsisten calit WDTA ni wow sangatt
.
Jadi pada yang baru nak start calit it jangan giveup kalau baru sebotol dua guna tapi belom dapat kesan yang uolss nak. Maybe dalaman banyak benda perlu dibersihkan, tu yang ambil masa sket
.
Tapi percayalah bila non stop calit mmg nampak perubahan kulit tu dari kering jadi lembap moist gituew
.
Jadi nasihat saya percayalah krim calit diNADI boleh cantik. Tak mustahil sebab testimoni WDTA ni dah berlambak sampai tak tahan nak tengok 😝😂
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang

Siapa kenal ratu awet muda ni? Paling femes ofcourse lah kak Jun kita. Hikssss
.
Kalau uolss nak tahu diorang ni bukan sehari dua calit tapi dah bertahun guna. Dah berbotol botol calit untuk dapatkan kulit idaman. Nampak kan ganjaran bila konsisten calit WDTA ni wow sangatt
.
Jadi pada yang baru nak start calit it jangan giveup kalau baru sebotol dua guna tapi belom dapat kesan yang uolss nak. Maybe dalaman banyak benda perlu dibersihkan, tu yang ambil masa sket
.
Tapi percayalah bila non stop calit mmg nampak perubahan kulit tu dari kering jadi lembap moist gituew
.
Jadi nasihat saya percayalah krim calit diNADI boleh cantik. Tak mustahil sebab testimoni WDTA ni dah berlambak sampai tak tahan nak tengok 😝😂
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang
3 0 15 September, 2019

🌹MARY KAY BOTANICAL EFFECT EVOLUTION🌹
.
🌸Botanical Evolution Pretty in Pink ni sesuai utk remaja.. Ramai kan remaja sekolah sekarang mengalami masalah kulit muka.. .
NEW! Mary Kay Botanical Effects EVO
.
💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk.
.
💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit.
.
💋Dengan bahan dari buah naga & aloe.
.
💋5 in 1 set:
.
1. Botanical Effects Cleansing Gel
.
👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah.
.
2. Botanical Effects Invigorating Scrub
.
👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam.
.
3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah.
.
4. Botanical Effects Moisterizing Gel
.
👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu.
.
5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen
.
👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam.
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!
Whatsapp Ain
0175010563
Atau boleh klik di bio!
.
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah #timewise3d
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

🌹MARY KAY BOTANICAL EFFECT EVOLUTION🌹
.
🌸Botanical Evolution Pretty in Pink ni sesuai utk remaja.. Ramai kan remaja sekolah sekarang mengalami masalah kulit muka.. .
NEW! Mary Kay Botanical Effects EVO
.
💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk.
.
💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit.
.
💋Dengan bahan dari buah naga & aloe.
.
💋5 in 1 set:
.
1. Botanical Effects Cleansing Gel
.
👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah.
.
2. Botanical Effects Invigorating Scrub
.
👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam.
.
3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah.
.
4. Botanical Effects Moisterizing Gel
.
👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu.
.
5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen
.
👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam.
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!
Whatsapp Ain
0175010563
Atau boleh klik di bio!
.
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
1 0 15 September, 2019

Buang Sel Kulit Mati dengan masker Mary Kay Botanical Effects!
.
Buang sel kulit mati dengan masker atau scrub. Gunakan 2x seminggu, seeloknya waktu malam untuk best result. Why? Sebab lepas mask or scrub, kulit akan jadi sangat lembut. Jadi kena kurang terdedah dari sinar matahari. .
Make sure muka dah bersih sebelum pakai mask/scrub. Mungkin ada antara kita assume yang kulit dah cukup cantik dan tak perlu mask whatever dah. Mask perlu untuk deep cleansing, untuk bersihkan pori-pori, dan nak buang sel kulit mati.
.
Ingat, pori kena bersih untuk elak whitehead/blackhead yang juga penyebab acne. Sel kulit mati pun penyebab kekusaman, so wajib buang. .
Mask yang sesuai akan buat you rasa segar, lembut dan 'terangkat'.
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!
Whatsapp Ain
0175010563
Atau boleh klik di bio!
.
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah #timewise3d
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

Buang Sel Kulit Mati dengan masker Mary Kay Botanical Effects!
.
Buang sel kulit mati dengan masker atau scrub. Gunakan 2x seminggu, seeloknya waktu malam untuk best result. Why? Sebab lepas mask or scrub, kulit akan jadi sangat lembut. Jadi kena kurang terdedah dari sinar matahari. .
Make sure muka dah bersih sebelum pakai mask/scrub. Mungkin ada antara kita assume yang kulit dah cukup cantik dan tak perlu mask whatever dah. Mask perlu untuk deep cleansing, untuk bersihkan pori-pori, dan nak buang sel kulit mati.
.
Ingat, pori kena bersih untuk elak whitehead/blackhead yang juga penyebab acne. Sel kulit mati pun penyebab kekusaman, so wajib buang. .
Mask yang sesuai akan buat you rasa segar, lembut dan 'terangkat'.
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!
Whatsapp Ain
0175010563
Atau boleh klik di bio!
.
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
2 0 15 September, 2019

✨ SEKARANG ADA PROMO SEMPENA ANNIVERSARY QALISH DAN HARI MALAYSIA TAUUU. BOLEH DIRECT WASAP SHA KALAU NAK HARGA PROMO ❤️
.
.
NORMAL PRICE 1 UNIT PROFIX RM69 (EXC POS)
.
.
KALAU NAK BELI SECARA COMBO LAGI BAGUS, JIMATTT BNYK 🥳
.
.
PROMO PRICE SHA NAK BAGI MUR MUR JE SIAP FREE POSTAGE.. SHA NAK TOLONG KORANG DAPATKAN MUKA BERSIH DARI JERAWAT DAN PARUT NI 🙆
.
.
MEH KITA BORAK² DALAM WASAP MEH ❤️😘
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60165480764 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#alvateam #profixmalysia #profixoriginal #profixmurah #profixtrustedseller #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutberlubang #ubatmukaberlubang #acnescar #scarcream #ubatresdung #krimmukabreakout #krimjerawat #krimbekasjerawat #solusijerawat #pakarjerawat #jerawatalami #RamadanKareem #raya2019collection #harimalaysia

✨ SEKARANG ADA PROMO SEMPENA ANNIVERSARY QALISH DAN HARI MALAYSIA TAUUU. BOLEH DIRECT WASAP SHA KALAU NAK HARGA PROMO ❤️
.
.
NORMAL PRICE 1 UNIT PROFIX RM69 (EXC POS)
.
.
KALAU NAK BELI SECARA COMBO LAGI BAGUS, JIMATTT BNYK 🥳
.
.
PROMO PRICE SHA NAK BAGI MUR MUR JE SIAP FREE POSTAGE.. SHA NAK TOLONG KORANG DAPATKAN MUKA BERSIH DARI JERAWAT DAN PARUT NI 🙆
.
.
MEH KITA BORAK² DALAM WASAP MEH ❤️😘
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60165480764 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#alvateam #profixmalysia #profixoriginal #profixmurah #profixtrustedseller #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutberlubang #ubatmukaberlubang #acnescar #scarcream #ubatresdung #krimmukabreakout #krimjerawat #krimbekasjerawat #solusijerawat #pakarjerawat #jerawatalami #RamadanKareem #raya2019collection #harimalaysia
4 1 15 September, 2019

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
1 0 15 September, 2019

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
5 0 15 September, 2019

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku
3 0 15 September, 2019

#paidreview
Opss.. Umur 49 tahun, Gaya macam 20 tahun😍 Nak tahu rahsianya?
.
.
Nak harga promosi JIMAT RM20 follow @womendesiree_official_shahalam skrg! .
.
KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT. UMUR 30, 40, 50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA
.
Modal murah jer!
Tak payah suntik-suntik
Tak payah bancuh-bancuh
Tak payah telan-telan
.
Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah. Produk disahkan KKM dan Halal Jakim
.
Klik link di bio untuk direct wasap
@womendesiree_official_shahalam
+60107721229

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi

#paidreview
Opss.. Umur 49 tahun, Gaya macam 20 tahun😍 Nak tahu rahsianya?
.
.
Nak harga promosi JIMAT RM20 follow @womendesiree_official_shahalam skrg! .
.
KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT. UMUR 30, 40, 50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA
.
Modal murah jer!
Tak payah suntik-suntik
Tak payah bancuh-bancuh
Tak payah telan-telan
.
Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah. Produk disahkan KKM dan Halal Jakim
.
Klik link di bio untuk direct wasap 
@womendesiree_official_shahalam
+60107721229

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
135 6 15 September, 2019

Berapa ramai yg cakap benda yg sama mcm pengguna ni??
.
.
MULA2 TAK PERCAYA!
TAKUT² NAK TRY!
.
.
Sis boleh cakap cmni je.
TRY DULU.
U HAVE NOTHING TO LOSE!
.
.
Produk ni takde chemical.
Even bila awak stop pkai In sha Allah takde benda buruk berlaku pada ur skin.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

Berapa ramai yg cakap benda yg sama mcm pengguna ni??
.
.
MULA2 TAK PERCAYA!
TAKUT² NAK TRY!
.
.
Sis boleh cakap cmni je.
TRY DULU.
U HAVE NOTHING TO LOSE!
.
.
Produk ni takde chemical.
Even bila awak stop pkai In sha Allah takde benda buruk berlaku pada ur skin.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
3 0 15 September, 2019

Berapa ramai yg cakap benda yg sama mcm pengguna ni??
.
.
MULA2 TAK PERCAYA!
TAKUT² NAK TRY!
.
.
Sis boleh cakap cmni je.
TRY DULU.
U HAVE NOTHING TO LOSE!
.
.
Produk ni takde chemical.
Even bila awak stop pkai In sha Allah takde benda buruk berlaku pada ur skin.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

Berapa ramai yg cakap benda yg sama mcm pengguna ni??
.
.
MULA2 TAK PERCAYA!
TAKUT² NAK TRY!
.
.
Sis boleh cakap cmni je.
TRY DULU.
U HAVE NOTHING TO LOSE!
.
.
Produk ni takde chemical.
Even bila awak stop pkai In sha Allah takde benda buruk berlaku pada ur skin.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
15 3 15 September, 2019

LEPAS SEBULAN, KULIT SEMAKIN LICIN! 😍
.
.

Best kan bila kita tengok kulit muka dah bersih tanpa parut dan jerawat lagi? Tak perlu tunggu lama pun. Yang penting uols konsisten. 💃
.
.

WhatsApp order dan sebarang pertanyaan ke 014-3380655 atau terus klik link di profile. Pengedar diperlukan. ✔️
.
.

#alvateam #profixbatucaves
#profixjinjang #profixjelatek
#profixkeramat #profixuiam
#profixvitaminmukaberlubang #rawatkulitmukaberlubang #qalishprofix #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia

LEPAS SEBULAN, KULIT SEMAKIN LICIN! 😍
.
.

Best kan bila kita tengok kulit muka dah bersih tanpa parut dan jerawat lagi? Tak perlu tunggu lama pun. Yang penting uols konsisten. 💃
.
.

WhatsApp order dan sebarang pertanyaan ke 014-3380655 atau terus klik link di profile. Pengedar diperlukan. ✔️
.
.

#alvateam #profixbatucaves
#profixjinjang #profixjelatek
#profixkeramat #profixuiam
#profixvitaminmukaberlubang  #rawatkulitmukaberlubang #qalishprofix #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia
1 0 15 September, 2019
#bougasxelfira
3 1 15 September, 2019

Kredit: zettyabdrashid

Yeayy mmg ramai yg in ❤ dengan Kayman! Happy for you dear ❤ Nak grab Kayman Whatsapp Nabila 014-3895980 @ order kat Shopee Nabila k 😘 #coalfacefeedback #coalfacecleanser #kaymanbeauty #kayman #kaymankotabharu #kaymankelantan #coalfacekotabharu  #coalfacekelantan #coalfacecod #coalface #coalfaceoriginal #deepcleanser #coalfacesoap #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #luluskkm #produkselamat #sabunarang #kotabharu #kb #kelantan #thisiskb

Kredit:  zettyabdrashid

Yeayy mmg ramai yg in ❤ dengan Kayman! Happy for you dear ❤ Nak grab Kayman Whatsapp Nabila 014-3895980 @ order kat Shopee Nabila k 😘 #coalfacefeedback #coalfacecleanser  #kaymanbeauty #kayman #kaymankotabharu #kaymankelantan #coalfacekotabharu  #coalfacekelantan #coalfacecod #coalface #coalfaceoriginal #deepcleanser #coalfacesoap #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #luluskkm #produkselamat #sabunarang #kotabharu #kb #kelantan #thisiskb
4 0 15 September, 2019

REDAKAN KULIT SENSITIF & BERJERAWAT!!😍
.
OIL FREE HYDRATING GEL(OFHG)

Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. Ia sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily.
Apa kegunaan & manfaat OFHG
.
🎗Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap
🎗Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
🎗Kawalan lebihan minyak di muka
🎗Dijadikan sebagai Makeup Base supaya foundation & bedak lebih tahan lama
🎗Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
🎗Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat
🎗 Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
🎗Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan).
.
Jom WhatsApp cikmai 😍
.
.
01158589975
Mai
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykayserimanjung
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatparut #uitmmalaysia
#uitmperak #bahanbotani

REDAKAN KULIT SENSITIF & BERJERAWAT!!😍
.
OIL FREE HYDRATING GEL(OFHG)

Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. Ia sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. 
Apa kegunaan & manfaat OFHG
.
🎗Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap
🎗Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
🎗Kawalan lebihan minyak di muka
🎗Dijadikan sebagai Makeup Base supaya foundation &  bedak lebih tahan lama
🎗Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
🎗Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat
🎗 Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
🎗Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan).
.
Jom WhatsApp cikmai 😍
.
.
01158589975
Mai
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykayserimanjung
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatparut#uitmmalaysia
#uitmperak #bahanbotani
4 0 15 September, 2019

Ok ramai sangat yg pm sis tanye ade tak jual SAMPLE LOVERA sbb nak beli yg besar takut tak sesuai , takde modal lg , ade yg nak bawak TRAVEL n mcm2 la. . 😁
.
.
Takpe sis paham. . ❤
.
.
Skrg ade 3 jenis SAMPLE LOVERA yg ready stock. . Kalau ikutkan korang blh campur2. . Tp limit 3 je. . 😘
.
.
✔️ DRY SKIN SET SAMPLE RM30
- Mj
- Lcc
- Bbj
.
.
✔️ TRIPLETS SAMPLE RM30
- 3 Mj
.
.
✔️ CLEAR SKIN SAMPLE RM30
- 3 Lcc
.
.
❇️ Selain dari set sample yg ade kat atas , korang blh campur lain2 if taknak set atas tu tau. . SEMUA SAMPLE READY STOCK. . .
.
.
☑️ FREE POSTAGE
❎ NO COD FOR SAMPLE
.
.
📱 TO ORDER WhatsApp
011-3652 2470
011-3652 2470
011-3652 2470
ID : MJNS05-037
.
#TeamAdillaLovera #magicjellylovera #loveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #MagicJellySenawang #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM #LoveraNegeriSembilan #LoveraSenawang #MagicJellyNegeriSembilan #MagicJellySeremban #LoveraSeremban #uitmseremban3 #dropshipneeded #dropshipwanted #toptotoewash #bodywash

Ok ramai sangat yg pm sis tanye ade tak jual SAMPLE LOVERA sbb nak beli yg besar takut tak sesuai ,  takde modal lg , ade yg nak bawak TRAVEL n mcm2 la. . 😁
.
.
Takpe sis paham. . ❤
.
.
Skrg ade 3 jenis SAMPLE LOVERA yg ready stock. . Kalau ikutkan korang blh campur2. . Tp limit 3 je. . 😘
.
.
✔️ DRY SKIN SET SAMPLE RM30
- Mj
- Lcc
- Bbj
.
.
✔️ TRIPLETS SAMPLE RM30
- 3 Mj
.
.
✔️ CLEAR SKIN SAMPLE RM30
- 3 Lcc
.
.
❇️ Selain dari set sample yg ade kat atas , korang blh campur lain2 if taknak set atas tu tau. . SEMUA SAMPLE READY STOCK. . .
.
.
☑️ FREE POSTAGE
❎ NO COD FOR SAMPLE
.
.
📱 TO ORDER WhatsApp
011-3652 2470
011-3652 2470
011-3652 2470
ID : MJNS05-037
.
#TeamAdillaLovera #magicjellylovera #loveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #MagicJellySenawang #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM #LoveraNegeriSembilan #LoveraSenawang #MagicJellyNegeriSembilan #MagicJellySeremban #LoveraSeremban #uitmseremban3 #dropshipneeded #dropshipwanted #toptotoewash #bodywash
1 0 15 September, 2019

“ KULIT SY PERNAH BREAKOUT SBB SLH PKAI PRDUK… MCM2 SY DH CUBA TAPI SEMUA TKJADI.. SAMPAI LA SY BUAT 1 RWATAN MGUNAKAN LUMPUR ASLI LAUT MATI DARI JORDAN NI..”
.
_Rawatan Mudnetic Detox dari khasiat lumpur asli laut mati (dead sea) bersama Live Magnet yang "menarik" kesemua TOKSIN kotoran yang tersumbat dalam liang roma paling dalam_ 🥰
.
🌸KELEBIHAN RAWATAN
. ✅ Menyingkirkan TOKSIN, kotoran lebihan minyak
dan kesan merkuri dari wajah ✅ Mengangkat sel kulit mati, whiteheads & blackheads
✅ Membersih pori-pori dari dalam ✅ kulit muka bersih dan fresh
✅ Melembapkan kulit .
Detox muka ni penting tau, sebab sebelum2 nie kita tak tahu skincare yg kita pakai ada bahan2 terlarang ke tidak 😱 dan Live magnet digunakan untuk ‘menarik’ masker lumpur yg telah menyerap semua toksin & kekotoran dari wajah. .
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.
SPECIAL PROMOTION (Full Step Treatment include whitehead extraction)
RM199 x1 session
NP RM280 .
Slot very Limited. Whatsapp me NOW ya >> 018-3536687 taip je “MBH Mudnetic Detox”
.
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispabatupahat #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #PRP #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy

“ KULIT SY PERNAH BREAKOUT SBB SLH PKAI PRDUK… MCM2 SY DH CUBA TAPI SEMUA TKJADI.. SAMPAI LA SY BUAT 1 RWATAN MGUNAKAN LUMPUR ASLI LAUT MATI DARI JORDAN NI..”
.
_Rawatan Mudnetic Detox dari khasiat lumpur asli laut mati (dead sea) bersama Live Magnet yang "menarik" kesemua TOKSIN kotoran yang tersumbat dalam liang roma paling dalam_ 🥰
.
🌸KELEBIHAN RAWATAN
. ✅ Menyingkirkan TOKSIN, kotoran lebihan minyak 
dan kesan merkuri dari wajah ✅ Mengangkat sel kulit mati, whiteheads & blackheads
✅ Membersih pori-pori dari dalam ✅ kulit muka bersih dan fresh
✅ Melembapkan kulit .
Detox muka ni penting tau, sebab sebelum2 nie kita tak tahu skincare yg kita pakai ada bahan2 terlarang ke tidak 😱 dan Live magnet digunakan untuk ‘menarik’ masker lumpur yg telah menyerap semua toksin & kekotoran dari wajah. .
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.
SPECIAL PROMOTION (Full Step Treatment include whitehead extraction) 
RM199 x1 session
NP RM280 .
Slot very Limited. Whatsapp me NOW ya >> 018-3536687 taip je “MBH Mudnetic Detox”
.
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispabatupahat#parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak  #mbhyouthskinplasma #PRP#medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy
1 0 15 September, 2019

“ KULIT SY PERNAH BREAKOUT SBB SLH PKAI PRDUK… MCM2 SY DH CUBA TAPI SEMUA TKJADI.. SAMPAI LA SY BUAT 1 RWATAN MGUNAKAN LUMPUR ASLI LAUT MATI DARI JORDAN NI..”
.
_Rawatan Mudnetic Detox dari khasiat lumpur asli laut mati (dead sea) bersama Live Magnet yang "menarik" kesemua TOKSIN kotoran yang tersumbat dalam liang roma paling dalam_ 🥰
.
🌸KELEBIHAN RAWATAN
. ✅ Menyingkirkan TOKSIN, kotoran lebihan minyak
dan kesan merkuri dari wajah ✅ Mengangkat sel kulit mati, whiteheads & blackheads
✅ Membersih pori-pori dari dalam ✅ kulit muka bersih dan fresh
✅ Melembapkan kulit .
Detox muka ni penting tau, sebab sebelum2 nie kita tak tahu skincare yg kita pakai ada bahan2 terlarang ke tidak 😱 dan Live magnet digunakan untuk ‘menarik’ masker lumpur yg telah menyerap semua toksin & kekotoran dari wajah. .
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.
SPECIAL PROMOTION (Full Step Treatment include whitehead extraction)
RM199 x1 session
NP RM280 .
Slot very Limited. Whatsapp me NOW ya >> 018-3536687 taip je “MBH Mudnetic Detox”
.
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispabatupahat #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #PRP #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy

“ KULIT SY PERNAH BREAKOUT SBB SLH PKAI PRDUK… MCM2 SY DH CUBA TAPI SEMUA TKJADI.. SAMPAI LA SY BUAT 1 RWATAN MGUNAKAN LUMPUR ASLI LAUT MATI DARI JORDAN NI..”
.
_Rawatan Mudnetic Detox dari khasiat lumpur asli laut mati (dead sea) bersama Live Magnet yang "menarik" kesemua TOKSIN kotoran yang tersumbat dalam liang roma paling dalam_ 🥰
.
🌸KELEBIHAN RAWATAN
. ✅ Menyingkirkan TOKSIN, kotoran lebihan minyak 
dan kesan merkuri dari wajah ✅ Mengangkat sel kulit mati, whiteheads & blackheads
✅ Membersih pori-pori dari dalam ✅ kulit muka bersih dan fresh
✅ Melembapkan kulit .
Detox muka ni penting tau, sebab sebelum2 nie kita tak tahu skincare yg kita pakai ada bahan2 terlarang ke tidak 😱 dan Live magnet digunakan untuk ‘menarik’ masker lumpur yg telah menyerap semua toksin & kekotoran dari wajah. .
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.
SPECIAL PROMOTION (Full Step Treatment include whitehead extraction) 
RM199 x1 session
NP RM280 .
Slot very Limited. Whatsapp me NOW ya >> 018-3536687 taip je “MBH Mudnetic Detox”
.
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispabatupahat#parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak  #mbhyouthskinplasma #PRP#medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy
2 0 15 September, 2019

KENAPA MBH WAJIBKAN PELANGGAN UNTUK MEMBUAT "IMBASAN KULIT" (FACE SCANNING) ?

Di MBH, setiap pelanggan diwajibkan menjalani sesi konsultasi dan imbasan kulit sebelum menjalani rawatan 😊 Pakar Kecantikan MBH akan melakukan "face scanning" utk menentukan jenis & masalah kulit pelanggan bagi menjalankan rawatan yang sesuai dengan keperluan masalah kulit pelanggan SERTA kesihatan pelanggan. 🌸
.
Haa penting tau face scanning ni, mana la tau pregant ke alahan ke kami akan advice rawatan yg bersesuaian, barulah pelanggan rasa berbaloi bila buat rawatan, betul ke betul? 😘
.
Slot analisis kulit (face scanning) : www.wasap.my/60183536687/facescanning
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispabatupahat #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #PRP #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy

KENAPA MBH WAJIBKAN PELANGGAN UNTUK MEMBUAT "IMBASAN KULIT" (FACE SCANNING) ?

Di MBH, setiap pelanggan diwajibkan menjalani sesi konsultasi dan imbasan kulit sebelum menjalani rawatan 😊 Pakar Kecantikan MBH akan melakukan "face scanning" utk menentukan jenis & masalah kulit pelanggan bagi menjalankan rawatan yang sesuai dengan keperluan masalah kulit pelanggan SERTA kesihatan pelanggan. 🌸
.
Haa penting tau face scanning ni, mana la tau pregant ke alahan ke kami akan advice rawatan yg bersesuaian, barulah pelanggan rasa berbaloi bila buat rawatan, betul ke betul? 😘
.
Slot analisis kulit (face scanning) : www.wasap.my/60183536687/facescanning
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispabatupahat#parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak  #mbhyouthskinplasma #PRP#medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy
2 0 15 September, 2019

Ramai yang tanya, “Betul ke WDTA tu boleh cerahkan kulit. Sebab tengok testimoni pengguna banyak yang kulit makin cerah. Kan cuma calit kat nadi je!?”
.
.
Ada 4 perkara utama yang TERPAKSA korang terima hakikat bila setia & konsisten mencalit WDTA ni. Percaya lah yang korang akan dapat perubahan ketara 360. .
.
.
💕 WDTA mencerahkan kulit tona demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin di dalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka je. So, tak lah kekok sangat muka putih tangan hitam nanti kan. .
.
.
💕 WDTA akan menegangkan. Seluruh pelusuk badan dia teroka untuk hilangkan dan musnahkan kedutan. Mana sel² yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru.
.
.
💕 WDTA ni sedar tak sedar buat kita bertambah awet_muda. Tiba² je hilang kedut² tepi mata. Alih alih tak ada dah double chin yanh digeruni tu. Pipi lebih runcing dan menawan. Yang 50tahun nampak 25tahun jauh lebih muda. .
.
.
💕 WDTA ni menganjalkan. Kalau dulu pipi dah melayut, kendur, menggeleber sana sini. Sekarang macam berbotox pulak. Macam pakai susuk pun ada. .
.
.
Macam mana WDTA buat semua tu eh?
Ini disebabkan di dalamnya terdapat bahan best seperti Pueraria_mirifica, akar_tree_peony, Niacinamide, Gluthathione dan Arbutin. Dan banyak lagi bahan lain yang terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita. Syok sangat. 💕
.
.
Sebab tu bila konsisten dengan WDTA akan nampak perubahan sampai 360. Tak percaya? Korang memang wajib percaya tau.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Ramai yang tanya, “Betul ke WDTA tu boleh cerahkan kulit. Sebab tengok testimoni pengguna banyak yang kulit makin cerah. Kan cuma calit kat nadi je!?”
.
.
Ada 4 perkara utama yang TERPAKSA korang terima hakikat bila setia & konsisten mencalit WDTA ni. Percaya lah yang korang akan dapat perubahan ketara 360. .
.
.
💕 WDTA mencerahkan kulit tona demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin di dalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka je. So, tak lah kekok sangat muka putih tangan hitam nanti kan. .
.
.
💕 WDTA akan menegangkan. Seluruh pelusuk badan dia teroka untuk hilangkan dan musnahkan kedutan. Mana sel² yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru.
.
.
💕 WDTA ni sedar tak sedar buat kita bertambah awet_muda. Tiba² je hilang kedut² tepi mata. Alih alih tak ada dah double chin yanh digeruni tu. Pipi lebih runcing dan menawan. Yang 50tahun nampak 25tahun jauh lebih muda. .
.
.
💕 WDTA ni menganjalkan. Kalau dulu pipi dah melayut, kendur,  menggeleber sana sini. Sekarang macam berbotox pulak. Macam pakai susuk pun ada. .
.
.
Macam mana WDTA buat semua tu eh?
Ini disebabkan di dalamnya terdapat bahan best seperti Pueraria_mirifica, akar_tree_peony, Niacinamide, Gluthathione dan Arbutin. Dan banyak lagi bahan lain yang terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita. Syok sangat. 💕
.
.
Sebab tu bila konsisten dengan WDTA akan nampak perubahan sampai 360. Tak percaya? Korang memang wajib percaya tau.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
2 0 15 September, 2019

SIAPA YANG TAK SABAR NAK BUAT HAIR REBONDING DALAM MASA SAMA BOLEH MERAWAT ?
.
.
Haaaa jeng jeng jeng .. lain dari yang lain rebonding di MBH HAIRCARE ni sebab kalau kat tempat lain lepas buat rebonding rambut akan rosak after 6month kan ?
.
.
Tapi berlainan yg ada di mbh haircare . Haaaa bukan biashe biashe taw dah la murah, boleh merawat, confirm lurus . Wow mcm mcm lah
.
.
MBH Haircare mampu membantu dalam merawat masalah anda
.
Untuk mengetahui rawatan dengan lebih lanjut : .
.
📞 0187764670 (ika)
.
.
Follow us
@mbh.haircare_malaysia
@mbh_flagship.johorbahru .
.
''YOU HAIR WE CARE''
.
.
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhflagshipjb #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #PRP #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #tv3 #icsyvmy

SIAPA YANG TAK SABAR NAK BUAT HAIR REBONDING DALAM MASA SAMA BOLEH MERAWAT ?
.
.
Haaaa jeng jeng jeng .. lain dari yang lain rebonding di MBH HAIRCARE ni sebab kalau kat tempat lain lepas buat rebonding rambut akan rosak after 6month kan ?
.
.
Tapi berlainan yg ada di mbh haircare . Haaaa bukan biashe biashe taw dah la murah, boleh merawat, confirm lurus . Wow mcm mcm lah
.
.
MBH Haircare mampu membantu dalam merawat masalah anda
.
Untuk mengetahui rawatan dengan lebih lanjut : .
.
📞 0187764670 (ika)
.
.
Follow us
@mbh.haircare_malaysia
@mbh_flagship.johorbahru .
.
''YOU HAIR WE CARE''
.
.
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhflagshipjb #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak  #mbhyouthskinplasma #PRP #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #tv3 #icsyvmy
2 0 15 September, 2019

Ramai yang tertanya tanya betul ke WD ni boleh putih? Jawapannya tidak boleh dan tidak betul ye uolls. Sebab apa? Sebab dalam WD ada ejen mencerahkan sahaja. Tak boleh memutihkan. Kang ada yang ws bagitahu, kulit tak putih putih. Memang layan kan je la.
.
.
4 perkara yang TERPAKSA uolls terima bila setia & konsisten mencalit WDTA. Tak boleh kata taknak tau. Memang dah wajib uolls terima dengan hati yang terbuka.
.
.
🌸WDTA mencerahkan kulit tona demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin didalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka je.
.
.
🌸WDTA akan menegangkan. Seluruh pelusuk badan dia teroka untuk hilangkan kedutan. Mana sel2 yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru.
.
.
🌸WDTA ni sedar tak sedar buat kita bertambah awet_muda . Tiba2 je hilang kedut2 tepi mata. Alih alih takde dah double chin haritu. Pipi lebih runcing dan menawan. .
.
🌸WDTA ni menganjalkan . Kalau dulu pipi dah melayut, kendur, menggeleber sana sini. Sekarang macam berbotox plak. .
.
Macam mana WDTA boleh buat semua tu eh? Ini disebabkan didalamnya terdapat bahan best seperti puerariamirifica akartreepeony niacinamide glutathione dan arbutin .
.
.
Sebenarnya banyak lagi bahan lain yang terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita. Dayah cuma bagi yang mana paling penting untuk uolls tahu sahaja. Kang dayah list semua uolls tak tahu apa fungsinya kan. .
.
Sempena Anniversary Adleesya Beauty. Uolls akan diberikan discount sebanyak 20% pada setiap unit pembelian. Kalau uolls tak grab sekarang. Uolls akan rugi besar. Sebab peluang hanya datang sekali seumur hidup. 🥰
.
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Ramai yang tertanya tanya betul ke WD ni boleh putih? Jawapannya tidak boleh dan tidak betul ye uolls. Sebab apa? Sebab dalam WD ada ejen mencerahkan sahaja. Tak boleh memutihkan. Kang ada yang ws bagitahu, kulit tak putih putih. Memang layan kan je la.
.
.
4 perkara yang TERPAKSA uolls terima bila setia & konsisten mencalit WDTA. Tak boleh kata taknak tau. Memang dah wajib uolls terima dengan hati yang terbuka.
.
.
🌸WDTA mencerahkan kulit tona demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin didalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka je.
.
.
🌸WDTA akan menegangkan. Seluruh pelusuk badan dia teroka untuk hilangkan kedutan. Mana sel2 yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru.
.
.
🌸WDTA ni sedar tak sedar buat kita bertambah awet_muda . Tiba2 je hilang kedut2 tepi mata. Alih alih takde dah double chin haritu. Pipi lebih runcing dan menawan. .
.
🌸WDTA ni menganjalkan . Kalau dulu pipi dah melayut, kendur, menggeleber sana sini. Sekarang macam berbotox plak. .
.
Macam mana WDTA boleh buat semua tu eh? Ini disebabkan didalamnya terdapat bahan best seperti puerariamirifica akartreepeony niacinamide glutathione dan arbutin .
.
.
Sebenarnya banyak lagi bahan lain yang terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita. Dayah cuma bagi yang mana paling penting untuk uolls tahu sahaja. Kang dayah list semua uolls tak tahu apa fungsinya kan. .
.
Sempena Anniversary Adleesya Beauty. Uolls akan diberikan discount sebanyak 20% pada setiap unit pembelian. Kalau uolls tak grab sekarang. Uolls akan rugi besar. Sebab peluang hanya datang sekali seumur hidup. 🥰
.
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
1 0 15 September, 2019

SIAPA YANG TAK SABAR NAK BUAT HAIR REBONDING DALAM MASA SAMA BOLEH MERAWAT ?
.
.
Haaaa jeng jeng jeng .. lain dari yang lain rebonding di MBH HAIRCARE ni sebab kalau kat tempat lain lepas buat rebonding rambut akan rosak after 6month kan ?
.
.
Tapi berlainan yg ada di mbh haircare . Haaaa bukan biashe biashe taw dah la murah, boleh merawat, confirm lurus . Wow mcm mcm lah
.
.
MBH Haircare mampu membantu dalam merawat masalah anda
.
Untuk mengetahui rawatan dengan lebih lanjut : .
.
📞 0187764670 (ika)
.
.
Follow us
@mbh.haircare_malaysia
@mbh_flagship.johorbahru .
.
''YOU HAIR WE CARE''
.
.
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhflagshipjb #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #PRP #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #tv3 #icsyvmy

SIAPA YANG TAK SABAR NAK BUAT HAIR REBONDING DALAM MASA SAMA BOLEH MERAWAT ?
.
.
Haaaa jeng jeng jeng .. lain dari yang lain rebonding di MBH HAIRCARE ni sebab kalau kat tempat lain lepas buat rebonding rambut akan rosak after 6month kan ?
.
.
Tapi berlainan yg ada di mbh haircare . Haaaa bukan biashe biashe taw dah la murah, boleh merawat, confirm lurus . Wow mcm mcm lah
.
.
MBH Haircare mampu membantu dalam merawat masalah anda
.
Untuk mengetahui rawatan dengan lebih lanjut : .
.
📞 0187764670 (ika)
.
.
Follow us
@mbh.haircare_malaysia
@mbh_flagship.johorbahru .
.
''YOU HAIR WE CARE''
.
.
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhflagshipjb #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak  #mbhyouthskinplasma #PRP #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #tv3 #icsyvmy
1 0 15 September, 2019

Face scrub bougas mengandungi green tea. Kenapa penting nya green tea untuk skins korang?
Dm/WhatsApp Nadya 0132548339 if nak grab special extra free gift 5-10items + free tester facial cleanser/face scrub.

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybandarbaharu #bougasbeautyagent #bougasbeautytgpiandang #bougasbeautyparitbuntar #bougasbeautyusmnibongtebal #bougasbeautykualakurau #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy #marvelbeautyteam #marvelbeauty

Face scrub bougas mengandungi green tea. Kenapa penting nya green tea untuk skins korang? 
Dm/WhatsApp Nadya 0132548339 if nak grab special extra free gift 5-10items + free tester facial cleanser/face scrub.

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybandarbaharu #bougasbeautyagent #bougasbeautytgpiandang #bougasbeautyparitbuntar #bougasbeautyusmnibongtebal  #bougasbeautykualakurau #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy #marvelbeautyteam #marvelbeauty
0 0 15 September, 2019

Alhamdulillah ni salah sorang dropship aktif kita 😍 selepas jumea berkesan untuk dia , terus join dropship . Berkesan katanya jumea ni 😍
.
Mostly dropship jumea ni semua pengguna #jumeascargel tau😍 sekarang kita ada 100+ dropship . .
.
Tapi yang maira nak highlightkan kat sini , #jumeascargel memang berkesan untuk masalah parut tau ! .
.
Nak tahu kelebihan jumea ? Click link dekat bio sekarang 😉
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah ni salah sorang dropship aktif kita 😍 selepas jumea berkesan untuk dia , terus join dropship . Berkesan katanya jumea ni 😍
.
Mostly dropship jumea ni semua pengguna #jumeascargel  tau😍 sekarang kita ada 100+ dropship . .
.
Tapi yang maira nak highlightkan kat sini , #jumeascargel memang berkesan untuk masalah parut tau ! .
.
Nak tahu kelebihan jumea ? Click link dekat bio sekarang 😉
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
1 0 15 September, 2019

SIAPA NAK KAN KULIT SIHAT DENGAN HARGA BERPATUTAN?😍
.
JOM DAPATKAN KULIT SIHAT DENGAN BOTANICAL EFFECTS😍😍 .
Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau!
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️
.
Set pertama yang sis pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
Nak tahu tanda tanda kulit combination?
Whatsapp laju laju tau!😊
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom ws sis utk free consultation!!
0175010563
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh #instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan #skinvigorate
#marykaykedah #kulitbreakout
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani #bellamara
#duckscarves

SIAPA NAK KAN KULIT SIHAT DENGAN HARGA BERPATUTAN?😍
.
JOM DAPATKAN KULIT SIHAT DENGAN BOTANICAL EFFECTS😍😍 .
Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau!
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️
.
Set pertama yang sis  pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
Nak tahu tanda tanda kulit combination?
Whatsapp laju laju tau!😊
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom ws sis utk free consultation!!
0175010563
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh#instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan#skinvigorate
#marykaykedah#kulitbreakout
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves
1 0 15 September, 2019

KULIT MERADANG?
KULIT SENSITIF?
Oil free hydrating gel kan ada!😍
.
Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. Ia sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Jom kita go through satu-satu.
. Kenapa Ain suka sangat OFHG NI?🔥 - Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap
.
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
.
- Control minyak
.
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
.
- Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
.
- Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
.
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
.
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
.
Nak rawat kulit?
First time nak guna Mary Kay?
Jom dapatkan free consultation dengan Ain!
Whatsapp Ain
0175010563
.
#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykelanajaya
#promosiskincare
#marykaykedah #timewise3d
#skinvigorate #mirafilzah
#instagood #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

KULIT MERADANG?
KULIT SENSITIF?
Oil free hydrating gel kan ada!😍
.
Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. Ia sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Jom kita go through satu-satu.
.  Kenapa Ain suka sangat OFHG NI?🔥 - Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap
.
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
.
- Control minyak
.
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
.
- Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
.
- Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
.
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
.
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
.
Nak rawat kulit?
First time nak guna Mary Kay?
Jom dapatkan free consultation dengan Ain!
Whatsapp Ain
0175010563
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykelanajaya
#promosiskincare
#marykaykedah#timewise3d
#skinvigorate#mirafilzah
#instagood#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
2 0 15 September, 2019

Skin sensitif?
Masalah breakout after stop peeling products?😭😭 .
Jom Ain bantu korang dapatkan skin yang lebih sihat😁
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!
Whatsapp Ain
0175010563
Atau boleh klik di bio!
.
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykelanajaya
#promosiskincare
#marykaykedah #timewise3d
#skinvigorate #mirafilzah
#icsyvmy #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout
#botanicaleffectsmarykay
#timewise3dmarykay
#testimonimarykay

Skin sensitif?
Masalah breakout after stop peeling products?😭😭 .
Jom Ain bantu korang dapatkan skin yang lebih sihat😁
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!
Whatsapp Ain
0175010563
Atau boleh klik di bio!
.
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykelanajaya
#promosiskincare
#marykaykedah#timewise3d
#skinvigorate#mirafilzah
#icsyvmy#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#botanicaleffectsmarykay
#timewise3dmarykay
#testimonimarykay
1 0 15 September, 2019

Sangat sesuai untuk kulit breakout,sensitif dan siapa yang nakkan kulit sihat😍
PALING PENTING SESUAI UNTUK BUDGET STUDENT😍
.
JOM DAPATKAN KULIT SIHAT DENGAN BOTANICAL EFFECTS😍😍 .
Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau!
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️
.
Set pertama yang sis pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
Nak tahu tanda tanda kulit combination?
Whatsapp laju laju tau!😊
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom ws sis utk free consultation!!
0175010563
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh #instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan #skinvigorate
#marykaykedah #kulitbreakout
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani #bellamara
#duckscarves

Sangat sesuai untuk kulit breakout,sensitif dan siapa yang nakkan kulit sihat😍
PALING PENTING SESUAI UNTUK BUDGET STUDENT😍
.
JOM DAPATKAN KULIT SIHAT DENGAN BOTANICAL EFFECTS😍😍 .
Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau!
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️
.
Set pertama yang sis  pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
Nak tahu tanda tanda kulit combination?
Whatsapp laju laju tau!😊
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom ws sis utk free consultation!!
0175010563
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh#instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan#skinvigorate
#marykaykedah#kulitbreakout
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves
2 0 15 September, 2019

Alhamdulillah breakout dan jerawat semakin berkurang!
.
Nak rawat skin secara semulajadi dari dalam?
Produk Mary Kay apa yang sesuai?🤔
.
Jom Ain bantu!
Budget?don’t worry!
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!
Whatsapp Ain
0175010563
Atau boleh klik di bio!
.
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah #timewise3d
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

Alhamdulillah breakout dan jerawat semakin berkurang!
.
Nak rawat skin secara semulajadi dari dalam?
Produk Mary Kay apa yang sesuai?🤔
.
Jom Ain bantu!
Budget?don’t worry!
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!
Whatsapp Ain
0175010563
Atau boleh klik di bio!
.
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
1 0 15 September, 2019

INTENSE MOISTURIZING CREAM .
Seperti anda kulit anda juga menjadi dahaga.bila kulit dahaga mesti kering kan😭😭
.
Berikannya penghidratan yg sepatutnya dengan pelembab untuk mengekalkan kulit kelihatan sihat,berseri dan licin
.
🌸kulit serta merta berseri dan berasa sungguh halus dan lembut
.
🌸Memberikan lembapan sehingga 10 jam
.
🌸 Menyerap dengan cepat
.
🌸intense moisterizing cream membantu meningkatkan lembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluwapan
.
🌸Jadi intense sebagai base makeup anda (makeup nmpk flawless)
.
🌸 Sesuai untuk anda yang kulit kering (kulit anda akn nmpk lembab) Sesuai untuk anda yang berkulit sensitif dan kering akibat keradangan kulit kesan produk peeling dll
.
AKHIR KATA:
💜intense moisturizing cream ni memang mempunyai texture sangat ringan dan "BEST!" Anda akan jatuh hati dgn texturnya selepas anda cuba .
.
Jom ain bantu uols😍
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!
Whatsapp Ain
0175010563
Atau boleh klik di bio!
.
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykelanajaya
#promosiskincare
#marykaykedah #timewise3d
#skinvigorate #mirafilzah
#instagood #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

INTENSE MOISTURIZING CREAM .
Seperti anda kulit anda juga menjadi dahaga.bila kulit dahaga mesti kering kan😭😭
.
Berikannya penghidratan yg sepatutnya dengan pelembab untuk mengekalkan kulit kelihatan sihat,berseri dan licin
.
🌸kulit serta merta berseri dan berasa sungguh halus dan lembut
.
🌸Memberikan lembapan sehingga 10 jam
.
🌸 Menyerap dengan cepat
.
🌸intense moisterizing cream membantu meningkatkan lembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluwapan
.
🌸Jadi intense sebagai base makeup anda (makeup nmpk flawless)
.
🌸 Sesuai untuk anda yang kulit kering (kulit anda akn nmpk lembab) Sesuai untuk anda yang berkulit sensitif dan kering akibat keradangan kulit kesan produk peeling dll
.
AKHIR KATA:
💜intense moisturizing cream ni memang mempunyai texture sangat ringan dan "BEST!" Anda akan jatuh hati dgn texturnya selepas anda cuba .
.
Jom ain bantu uols😍
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!
Whatsapp Ain
0175010563
Atau boleh klik di bio!
.
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykelanajaya
#promosiskincare
#marykaykedah#timewise3d
#skinvigorate#mirafilzah
#instagood#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
0 0 15 September, 2019

🌸BAGAIMANA MUDNETIC INI BERTINDAK ?
.
Mudnetic Detox ini diperkaya dengan bahan asli dari laut mati(Dead sea) bagi menyalurkan vitamin/zat kepada kulit wajah untuk menjana daya tahan kulit wajah. Mudnetic Detox ini diperkenalkan dengan rumusan masker lumpur laut mati, ia juga digabungkan dengan serbuk iron yang memberi tindak balas kepada magnet bagi memudahkan kotoran pada kulit wajah dikeluarkan bersama2 masker lumpur.
.
🌸 Apa yang best sangat Mudnetic Detox Treatment ni?
.
✔menyingkirkan toksin kesan penggunaan barang mekap , lebihan minyak dari kotoran dalam liang pori ✔membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads , ✔mengecilkan pori pori , memutihkan dan mencerahkan kembali kulit .
Whatsapp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispawangsamaju #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy

🌸BAGAIMANA MUDNETIC INI BERTINDAK ?
.
Mudnetic Detox ini diperkaya dengan bahan asli dari laut mati(Dead sea) bagi menyalurkan vitamin/zat kepada kulit wajah untuk menjana daya tahan kulit wajah. Mudnetic Detox ini diperkenalkan dengan rumusan masker lumpur laut mati, ia juga digabungkan dengan serbuk iron yang memberi tindak balas kepada magnet bagi memudahkan kotoran pada kulit wajah dikeluarkan bersama2 masker lumpur.
.
🌸 Apa yang best sangat Mudnetic Detox Treatment ni?
.
✔menyingkirkan toksin kesan penggunaan barang mekap , lebihan minyak dari kotoran dalam liang pori ✔membersihkan dan  menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads , ✔mengecilkan pori pori , memutihkan dan mencerahkan kembali kulit .
Whatsapp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispawangsamaju #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak  #mbhyouthskinplasma  #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy
1 0 15 September, 2019

WD ni boleh tak hilangkan PARUT di muka sebab WD bukan SKINCARE kan?
.
.
Ya bukan skincare, WD adalah krim kecantikan dan boleh sangat sangat hilangkan parut.
.
.
WD akan merawat masalah luaran dari dalam tubuh kita contohnya JERAWAT KE JERAGAT KE KULIT KUSAM KE dan lain lain masalah dirawat dari dalam.
.
.
Dah normal jerawat hilang, parut pulak bertakhta di muka. Kalau tengok muka di cermin memang down gila gila, rasa rimas, hati tak keruan, tak senang duduk.
.
.
Apatah lagi nak bersemuka dengan masyarakat sekeliling. Aduhh segan bukan kepalang. cover ngan foundation pun nampak kesan hitam.
.
.
Tak suka tak suka tak suka.😣
.
.
Macam-macam product dah cuba, dari yang sapu, telan, shake shake semua dah try. Kesan dia tak seperti yang di dambakan.😥
.
.
Sampai lah satu hari ternampak product #viral calit calit kat nadi boleh hilangkan parut cerahkan kulit wajah malah nampak flawless. .
.
Macam tak berapa nak percaya, tapi cuba aje la mana tau berkesan (nak sedapkan hati la kekonon yerrr ).
.
.
WD bukan SKINCARE taw saiyunk . WD HANYA 1 KRIM KECANTIKAN. Cara penggunaan hanya buat calitan pada nadi-nadi untuk rawat dalaman dan perbaiki sistem dalam badan.
.
.
Optional WD juga boleh disapu pada wajah sbg krim malam.
WD sgt bagus disapu pada wajah setiap malam. Sebab kandungan WD mampu:-
.
.
✔️Mencerahkan kulit wajah
✔️Merawat masalah kulit wajah
✔️Memudarkan pigmen/parut/blackhead/whitehead
✔️Mampu menganjalkan dan menegangkan kulit wajah utk kelihatan AWET MUDA
.
.
Nampak kan, WD bukan utk muka je boleh cerah berseri, seluruh badan boleh cerah sekata. .
.
Sebab tu kena KONSISTEN sapu di nadi2.
.
.
Jgn pelik jika byk testimoni yg awet muda, kulit cerah berseri sbb kandungan WD mmg mampu bagi RESULT yg sama seperti pakai SKINCARE.
.
.
Love WD ketattt ketattt ❤️
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Boleh oder terus ke wasap ezan : 📲 0179072973

#wd #wdta #wdec #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #likeforlike #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #like4like #krimawetmuda #like2like #menganjal #mencerah #menegang #adlesyaabeauty

WD ni boleh tak hilangkan PARUT di muka sebab WD bukan SKINCARE kan?
.
.
Ya bukan skincare, WD adalah krim kecantikan dan boleh sangat sangat hilangkan parut.
.
.
WD akan merawat masalah luaran dari dalam tubuh kita contohnya JERAWAT KE JERAGAT KE KULIT KUSAM KE dan lain lain masalah dirawat dari dalam.
.
.
Dah normal jerawat hilang, parut pulak bertakhta di muka. Kalau tengok muka di cermin memang down gila gila, rasa rimas, hati tak keruan, tak senang duduk.
.
.
Apatah lagi nak bersemuka dengan masyarakat sekeliling. Aduhh segan bukan kepalang. cover ngan foundation pun nampak kesan hitam.
.
.
Tak suka tak suka tak suka.😣
.
.
Macam-macam product dah cuba, dari yang sapu, telan, shake shake semua dah try. Kesan dia tak seperti yang di dambakan.😥
.
.
Sampai lah satu hari ternampak product #viral calit calit kat nadi boleh hilangkan parut cerahkan kulit wajah malah nampak flawless. .
.
Macam tak berapa nak percaya, tapi cuba aje la mana tau berkesan (nak sedapkan hati la kekonon yerrr ).
.
.
WD bukan SKINCARE taw saiyunk . WD HANYA 1 KRIM KECANTIKAN. Cara penggunaan hanya buat calitan pada nadi-nadi untuk rawat dalaman dan perbaiki sistem dalam badan.
.
.
Optional WD juga boleh disapu pada wajah sbg krim malam.
WD sgt bagus disapu pada wajah setiap malam. Sebab kandungan WD mampu:-
.
.
✔️Mencerahkan kulit wajah
✔️Merawat masalah kulit wajah
✔️Memudarkan pigmen/parut/blackhead/whitehead
✔️Mampu menganjalkan dan menegangkan kulit wajah utk kelihatan AWET MUDA
.
.
Nampak kan, WD bukan utk muka je boleh cerah berseri, seluruh badan boleh cerah sekata. .
.
Sebab tu kena KONSISTEN sapu di nadi2.
.
.
Jgn pelik jika byk testimoni yg awet muda, kulit cerah berseri sbb kandungan WD mmg mampu bagi RESULT yg sama seperti pakai SKINCARE.
.
.
Love WD ketattt ketattt ❤️
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Boleh oder terus ke wasap ezan : 📲 0179072973

#wd #wdta #wdec #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #likeforlike #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #like4like #krimawetmuda #like2like #menganjal  #mencerah #menegang #adlesyaabeauty
2 0 15 September, 2019

Hi selamat pagi semua👋🏻 Kami beroperasi seperti biasa hari ini dari 11am-8pm.
.

Lokasi kami di sini📍 Plaza Galleria Wangsa Maju Seksyen10. Waze: MBH Medispa Wangsa Maju🌸
.
WhatsApp/Tekan link di bio untuk memudahkan😘
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispawangsamaju #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy

Hi selamat pagi semua👋🏻 Kami beroperasi seperti biasa hari ini dari 11am-8pm.
.

Lokasi kami di sini📍 Plaza Galleria Wangsa Maju Seksyen10. Waze: MBH Medispa Wangsa Maju🌸
.
WhatsApp/Tekan link di bio untuk memudahkan😘
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispawangsamaju #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak  #mbhyouthskinplasma  #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy
1 0 15 September, 2019

INILAH 10 "RUKUN" DLM RAWATAN MBH CLINICAL ACNE YG MAMPU KECUT DAN MATIKAN KUMAN JERAWAT DARI DLM AKAR KULIT! 100% DIJAMIN PUAS HATI.

_MBH Clinical Acne satu rawatakan KHAS utk merawat kulit wajah jerawat & berminyak. Prosedur rawatan mnggunakan mesin berteknologi HIGH FREQUENCY dapat mematikan kuman serta bakteria jerawat sehingga ke dlm akar kulit_ ☺

Sesuai untuk wanita & lelaki yg mengalami masalah: ✔ Jerawat ✔ Kulit Beminyak ✔ Whitehead yang teruk

_Rawatan ini ambil masa 1 jam 30 minit, FULL STEP takde skip2 tau dan keberkesanan rawatan dapat dilihat seawal sesi pertama_ 🌷 100% Safe
🌷 No Downtime
🌷 No Chemical Solution
🌷 No Needles
🌷 No Pain

Paling BEST, bulan September ni bila uols buat Rawatan Clinical Acne terus DAPAT PERCUMA Acne Cleanser & Acne Mask haa jimat takperlu addon, boleh la gunakan di rumah 🥰

Slot VERY LIMITED. Kena wasap leyla terus tau utk book! Boleh ajak kengkawan or akak abang yg ada masalah jerawat utk cuba rawatan ni okeyy. Hee
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispawangsamaju #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy

INILAH 10 "RUKUN" DLM RAWATAN MBH CLINICAL ACNE YG MAMPU KECUT DAN MATIKAN KUMAN JERAWAT DARI DLM AKAR KULIT! 100% DIJAMIN PUAS HATI.

_MBH Clinical Acne satu rawatakan KHAS utk merawat kulit wajah jerawat & berminyak. Prosedur rawatan mnggunakan mesin berteknologi HIGH FREQUENCY dapat mematikan kuman serta bakteria jerawat sehingga ke dlm akar kulit_ ☺

Sesuai untuk wanita & lelaki yg mengalami masalah: ✔ Jerawat ✔ Kulit Beminyak ✔ Whitehead yang teruk

_Rawatan ini ambil masa 1 jam 30 minit, FULL STEP takde skip2 tau dan keberkesanan rawatan dapat dilihat seawal sesi pertama_ 🌷 100% Safe
🌷 No Downtime
🌷 No Chemical Solution
🌷 No Needles
🌷 No Pain

Paling BEST, bulan September ni bila uols buat Rawatan Clinical Acne terus DAPAT PERCUMA Acne Cleanser & Acne Mask haa jimat takperlu addon, boleh la gunakan di rumah 🥰

Slot VERY LIMITED. Kena wasap leyla terus tau utk book! Boleh ajak kengkawan or akak abang yg ada masalah jerawat utk cuba rawatan ni okeyy. Hee 
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispawangsamaju #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak  #mbhyouthskinplasma  #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy
0 0 15 September, 2019

Ok ramai sangat yg pm sis tanye ade tak jual SAMPLE LOVERA sbb nak beli yg besar takut tak sesuai , takde modal lg , ade yg nak bawak TRAVEL n mcm2 la. . 😁
.
.
Takpe sis paham. . ❤
.
.
Skrg ade 3 jenis SAMPLE LOVERA yg ready stock. . Kalau ikutkan korang blh campur2. . Tp limit 3 je. . 😘
.
.
✔️ DRY SKIN SET SAMPLE RM30
- Mj
- Lcc
- Bbj
.
.
✔️ TRIPLETS SAMPLE RM30
- 3 Mj
.
.
✔️ CLEAR SKIN SAMPLE RM30
- 3 Lcc
.
.
❇️ Selain dari set sample yg ade kat atas , korang blh campur lain2 if taknak set atas tu tau. . SEMUA SAMPLE READY STOCK. . .
.
.
☑️ FREE POSTAGE
❎ NO COD FOR SAMPLE
.
.
📱 Whatsapp Sis Dilla (klik link di bio) atau DM je
+6011 2333 1227
.
.
#naturalskincareproducts #nontoxicbeauty #nontoxicmakeup #loveramalaysia #loveranegerisembilan #magicjellynegerisembilan #skincare #magicjellycheras #ubatparut #ubatjerawat #ubatputih #produkluluskkm #produkhalal #ubatjeragat #ubatparutjerawat #magicjellyklcc #magicjellybaby #magicjellyshahalam #magicjellykualapilah #magicjellykualalumpur #eczema #cradlecap #nappyrash #rashes #babyskincare #toptotoewash #bodywash #lipmattelovera

Ok ramai sangat yg pm sis tanye ade tak jual SAMPLE LOVERA sbb nak beli yg besar takut tak sesuai ,  takde modal lg , ade yg nak bawak TRAVEL n mcm2 la. . 😁
.
.
Takpe sis paham. . ❤
.
.
Skrg ade 3 jenis SAMPLE LOVERA yg ready stock. . Kalau ikutkan korang blh campur2. . Tp limit 3 je. . 😘
.
.
✔️ DRY SKIN SET SAMPLE RM30
- Mj
- Lcc
- Bbj
.
.
✔️ TRIPLETS SAMPLE RM30
- 3 Mj
.
.
✔️ CLEAR SKIN SAMPLE RM30
- 3 Lcc
.
.
❇️ Selain dari set sample yg ade kat atas , korang blh campur lain2 if taknak set atas tu tau. . SEMUA SAMPLE READY STOCK. . .
.
.
☑️ FREE POSTAGE
❎ NO COD FOR SAMPLE
.
.
📱 Whatsapp Sis Dilla (klik link di bio) atau DM je
+6011 2333 1227
.
.
#naturalskincareproducts #nontoxicbeauty #nontoxicmakeup #loveramalaysia #loveranegerisembilan #magicjellynegerisembilan #skincare  #magicjellycheras #ubatparut #ubatjerawat #ubatputih #produkluluskkm #produkhalal #ubatjeragat #ubatparutjerawat #magicjellyklcc #magicjellybaby #magicjellyshahalam #magicjellykualapilah #magicjellykualalumpur #eczema #cradlecap #nappyrash #rashes #babyskincare #toptotoewash #bodywash #lipmattelovera
1 0 15 September, 2019

Alahai happy tengok skin sis ni.Dah tak pucat & kusam lagi.Eye bag pun berkurangan.

Sis ni guna WDTA je
.
WDTA ade sebagai perisai dari dalam untuk lindung kulit dari pelbagai anasir yang rosakkan kulit.Hanya sapuan di nadi,cream terus meresap masuk ke salur darah & bertindak stabilkan dalaman kita.

Bila dalaman dah stabil ARBUTIN & GLUTATHIONE bergabung untuk mencerahkan,melembapkan,menganjalkan dari dalam.Tu yang makin hari makin peloles. Tidur lawa tau. Ehhh😍

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden
#calitcalitcantik #kulitkusam
#kulitkering
#kulitberminyak
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#ubatparut
#jerawatpasir
#jeragathilang #wdperak
#wdpenang #wdkedah
#wdmelaka #wdkualalumpur
#wdjohor
#wdselangor
#wdbrunei #wdsingapore
#bazaarpaknil #skincaremalaysia
#ajimaura
#aurainsta
#skincare l
#skincareroutine

Alahai happy tengok skin sis ni.Dah tak pucat & kusam lagi.Eye bag pun berkurangan.

Sis ni guna WDTA je
.
WDTA ade sebagai perisai dari dalam untuk lindung kulit dari pelbagai anasir yang rosakkan kulit.Hanya sapuan di nadi,cream terus meresap masuk ke salur darah & bertindak stabilkan dalaman kita.

Bila dalaman dah stabil ARBUTIN & GLUTATHIONE bergabung untuk mencerahkan,melembapkan,menganjalkan dari dalam.Tu yang makin hari makin peloles. Tidur lawa tau. Ehhh😍

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden 
#calitcalitcantik #kulitkusam 
#kulitkering 
#kulitberminyak 
#ubatjerawat 
#ubatjeragat
#ubatparut
#jerawatpasir
#jeragathilang #wdperak
#wdpenang #wdkedah
#wdmelaka #wdkualalumpur
#wdjohor
#wdselangor
#wdbrunei #wdsingapore
#bazaarpaknil #skincaremalaysia
#ajimaura
#aurainsta
#skincare l
#skincareroutine
4 0 15 September, 2019

PENGEPOSAN SETERUSNYA HARI SELASA!
.
.
Belian 3 unit ke ataa Dpt free gift.
.
.
Sambil Jaha Muka Boleh Jaga Perut Sekali.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

PENGEPOSAN SETERUSNYA HARI SELASA!
.
.
Belian 3 unit ke ataa Dpt free gift.
.
.
Sambil Jaha Muka Boleh Jaga Perut Sekali.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
1 0 15 September, 2019
Hai gaiss jangan lupa untuk scrub bibir dengan lipscrub temyracle ni bagi bibir tu sihat, tak gelap dan more hydrathing 😘

Nak dapatkan lipscrub Whatsap je elly 📲 011-21520711
. 
#temyraclesayamesticari #bebaskimia #scrubhomemade #scrubbibirmurah #naturalproduk #produktanpamerkuri #bibirgelap #rawatbibirmenggelupas #ubatparut #ubatputih #scrubiris #scrubmalaysia #scrubmurah #putihgebu #homemadescrub #lipscrubtemyracle #temyraclecodmachang #temyraclecodkualakrai #temyraclecodkoklanas #temyraclecodtanahmerah
2 0 15 September, 2019

PENGEPOSAN SETERUSNYA HARI SELASA!
.
.
Belian 3 unit ke ataa Dpt free gift.
.
.
Sambil Jaha Muka Boleh Jaga Perut Sekali.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

PENGEPOSAN SETERUSNYA HARI SELASA!
.
.
Belian 3 unit ke ataa Dpt free gift.
.
.
Sambil Jaha Muka Boleh Jaga Perut Sekali.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
25 5 15 September, 2019

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 15 September, 2019

Lelaki boleh guna WD? .
.
Yesss! Lelaki pun boleh pakai. Kita nak AWET muda sihat itu hak kita. .
.
Jom Follow IG
@womendesiree_official_shahalam
.
.
Untuk direct whatsapp klik link di bio
@womendesiree_official_shahalam +60107721229
.
.
Promo Jimat RM20, RM40 dan RM60 masih ada. Siapa cepat, dia awet muda ler😊
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Lelaki boleh guna WD? .
.
Yesss! Lelaki pun boleh pakai. Kita nak AWET muda sihat itu hak kita. .
.
Jom Follow IG
@womendesiree_official_shahalam
.
.
Untuk direct whatsapp klik link di bio 
@womendesiree_official_shahalam +60107721229
.
.
Promo Jimat RM20, RM40 dan RM60 masih ada. Siapa cepat, dia awet muda ler😊
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
25 0 15 September, 2019

8
Kebaikan LAWANIS :
.
.
✅ KECUT JERAWAT LAMA & BARU .
✅ PARUT JERAWAT/BERLUBANG
✅ BANTU KULIT KUSAM/GELAP
✅ BANTU KULIT BERMINYAK
✅ BANTU LIANG PORI TERBUKA
✅ MENCERAHKAN KULIT
✅ MELEMBABKAN KULIT .
.
.
LAWANIS SERUM FOUNDATION
(Treatment Foundation)
.
✔️15gram - Rm45
Matte
-FREE POS sm & ss
-FREE LAWANIS PEARL serum(MINI SERUM)
.
✔️7gram - RM30
Matte
-FREE POS sm & ss
.
✔️ 20ml- RM55
Liquid -FREE POS sm & ss
-FREE LAWANIS PEARL serum(MINI SERUM)
.
.
warna : fairy sesuai utk smua jnis kulit
.
.
👇
#lawanis_farah
.
.

#sayajual #serumglowing #gebugebas #serumjerawat #serumjeragat #moodrepublik #kulitlicin #tabitaglow #tabitaoriginal #tabitaskincare #ubatjerawat #ubatjeragat #bukanbiasabiasa #kosmetik #ubatparut #terapiinstagram #productviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #tiktok #emmamaembong #bazarpaknil #elfaris #sayajualonline #bazarpaknil #sayajual

8
Kebaikan LAWANIS :
.
.
✅ KECUT JERAWAT LAMA & BARU .
✅ PARUT JERAWAT/BERLUBANG
✅ BANTU KULIT KUSAM/GELAP
✅ BANTU KULIT BERMINYAK
✅ BANTU LIANG PORI TERBUKA
✅ MENCERAHKAN KULIT
✅ MELEMBABKAN KULIT .
.
.
LAWANIS SERUM FOUNDATION
(Treatment Foundation)
.
✔️15gram - Rm45
Matte
-FREE POS sm & ss
-FREE LAWANIS PEARL serum(MINI SERUM)
.
✔️7gram - RM30
Matte
-FREE POS sm & ss
.
✔️ 20ml- RM55
Liquid -FREE POS sm & ss
-FREE LAWANIS PEARL serum(MINI SERUM)
.
.
warna : fairy sesuai utk smua jnis kulit
.
.
👇 
#lawanis_farah
.
.

#sayajual #serumglowing #gebugebas  #serumjerawat #serumjeragat #moodrepublik #kulitlicin #tabitaglow #tabitaoriginal  #tabitaskincare #ubatjerawat #ubatjeragat #bukanbiasabiasa #kosmetik #ubatparut #terapiinstagram  #productviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan  #tiktok  #emmamaembong  #bazarpaknil #elfaris #sayajualonline  #bazarpaknil #sayajual
3 3 15 September, 2019

7
struggle nak hilangkan parut jerawat, jerawat tumbuh mcm cendawan 😢
huh Hilang semangat !!
kami cuba bantu
Pakai Krim Lawanis Dah Cukup...
Dalam satu Krim 👇👇
Mampu menbantu .. .
.
.
LAWANIS SERUM FOUNDATION
(Treatment Foundation)
.
✔️15gram - Rm45
Matte
-FREE POS sm & ss
-FREE LAWANIS PEARL serum(MINI SERUM)
.
✔️7gram - RM30
Matte
-FREE POS sm & ss
.
✔️ 20ml- RM55
Liquid -FREE POS sm & ss
-FREE LAWANIS PEARL serum(MINI SERUM)
.
.
warna : fairy sesuai utk smua jnis kulit
.
.
👇
#lawanis_farah
.
.

#sayajual #serumglowing #gebugebas #serumjerawat #serumjeragat #moodrepublik #kulitlicin #tabitaglow #tabitaoriginal #tabitaskincare #ubatjerawat #ubatjeragat #bukanbiasabiasa #kosmetik #ubatparut #terapiinstagram #productviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #tiktok #emmamaembong #bazarpaknil #elfaris #sayajualonline #bazarpaknil #sayajual

7
struggle nak hilangkan parut jerawat, jerawat tumbuh mcm cendawan 😢 
huh Hilang semangat !!
kami cuba bantu
Pakai Krim Lawanis Dah Cukup...
Dalam satu Krim 👇👇
Mampu menbantu .. .
.
.
LAWANIS SERUM FOUNDATION
(Treatment Foundation)
.
✔️15gram - Rm45
Matte
-FREE POS sm & ss
-FREE LAWANIS PEARL serum(MINI SERUM)
.
✔️7gram - RM30
Matte
-FREE POS sm & ss
.
✔️ 20ml- RM55
Liquid -FREE POS sm & ss
-FREE LAWANIS PEARL serum(MINI SERUM)
.
.
warna : fairy sesuai utk smua jnis kulit
.
.
👇 
#lawanis_farah
.
.

#sayajual #serumglowing #gebugebas  #serumjerawat #serumjeragat #moodrepublik #kulitlicin #tabitaglow #tabitaoriginal  #tabitaskincare #ubatjerawat #ubatjeragat #bukanbiasabiasa #kosmetik #ubatparut #terapiinstagram  #productviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan  #tiktok  #emmamaembong  #bazarpaknil #elfaris #sayajualonline  #bazarpaknil #sayajual
1 0 15 September, 2019

6
Lawa & Manis,
Glowing sepantas 1 minit !! .
.
.
LAWANIS SERUM FOUNDATION
(Treatment Foundation)
.
✔️15gram - Rm45
Matte
-FREE POS sm & ss
-FREE LAWANIS PEARL serum(trial)
.
✔️7gram - RM30
Matte
-FREE POS sm & ss
.
✔️ 20ml- RM55
Liquid -FREE POS sm & ss
-FREE LAWANIS PEARL serum(mini)
.
.
warna : fairy sesuai utk smua jnis kulit
.
.
👇
#lawanis_farah
.
.
#sayajual #serumglowing #gebugebas #serumjerawat #serumjeragat #moodrepublik #kulitlicin #treatmentfoundation #foundation #tabitaskincare #ubatjerawat #ubatjeragat #bukanbiasabiasa #kosmetik #ubatparut #terapiinstagram #productviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #tiktokmalaysia #emmamaembong #bazarpaknil #elfaris #sayajualonline

6
Lawa & Manis, 
Glowing sepantas 1 minit !! .
.
.
LAWANIS SERUM FOUNDATION
(Treatment Foundation)
.
✔️15gram - Rm45
Matte
-FREE POS sm & ss
-FREE LAWANIS PEARL serum(trial)
.
✔️7gram - RM30
Matte
-FREE POS sm & ss
.
✔️ 20ml- RM55
Liquid -FREE POS sm & ss
-FREE LAWANIS PEARL serum(mini)
.
.
warna : fairy sesuai utk smua jnis kulit
.
.
👇 
#lawanis_farah
.
.
#sayajual #serumglowing #gebugebas  #serumjerawat #serumjeragat #moodrepublik #kulitlicin #treatmentfoundation #foundation #tabitaskincare #ubatjerawat #ubatjeragat #bukanbiasabiasa #kosmetik #ubatparut #terapiinstagram  #productviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan  #tiktokmalaysia  #emmamaembong  #bazarpaknil #elfaris #sayajualonline
1 0 14 September, 2019

OMG Tengok testi adik cik sao ni cantiknya skin dia

Mana pergi kulit kusam tu
Cantik beseri seri dah muka dia
Ni penangan calit krim ajaib jadi macam ni😊

Adik cik sao ni memang tak suka nak tepek bedak
Walaupun agak malas nk calit kekadang On OFF juga adik cik sao ni.
Terbuzyy dgn kerja terlupa sekejap.

Tapi hasilnya Masha ALLAH berseri seri tgk wajahnya kira yg ini paling cun laa.Hahhh.Seorang yg simple dan tak suka make up sangat.

So sayang semua mane yg jenis sempoii macam adik ciksao ni WD sangat sesuai.Kan😁
Ajomla sama sama cuci dalaman kita dengan krim ajaib ni
Boleh cerita dengan kakak nanti kakak akan bantu sampai gojes😍

Klik link di bio untuk whatsapp
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

OMG Tengok testi adik cik sao ni cantiknya skin dia

Mana pergi kulit kusam tu
Cantik beseri seri dah muka dia
Ni penangan calit krim ajaib jadi macam ni😊

Adik cik sao ni memang tak suka nak tepek bedak 
Walaupun agak malas nk calit kekadang On OFF juga adik cik sao ni.
Terbuzyy dgn kerja terlupa sekejap.

Tapi hasilnya Masha ALLAH berseri seri  tgk wajahnya kira yg ini paling cun laa.Hahhh.Seorang yg simple dan tak suka make up sangat.

So sayang semua mane yg jenis sempoii macam adik ciksao ni WD sangat sesuai.Kan😁
Ajomla sama sama cuci dalaman kita dengan krim ajaib ni
Boleh cerita dengan kakak nanti kakak akan bantu sampai gojes😍

Klik link di bio untuk whatsapp
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
7 0 14 September, 2019

Kawan Pengedar share testi Mak die laaa. Jom bace. Mane tau korang nak hadiahkan kat mak korang ke kan kannn 😁 ⤵⤵ Mak kita pun kita calit kan WDTA wakkk😂

Tak sangka laju angat naik toink toink pipi tu. Tengok real lagi geram tau haha. Sebotol pun tak habis lagi. Tak sangka pada yang dah berumur 68 tahun pun wd mampu bertindak

Tujuan pakai sebenarnye nak bagi badan mak makin sihat, tak pucat lesi, tak lemau maklum la orang ada kencing manis ni selalu tak larat kan, cepat letih

Kalau dulu pagi pagi cek kencing manis mesti belas belas tapi alhamdulillah lepas konsisten wd tak sampai 10. 5++ ke 9 je turun naik

Ni bukan overclaim tau. Tapi nak share ape manfaat yang mak saya dah dapat ngan wd ni. tengok tu wajah pun makin ceria, sihat tak de la pucat lesi macam dulu

Ni baru bagi pakai wd, dah abis wd nanti kita bg wdta plak. Tengok jauh mana boleh pegi😂

Awak yang masih ada mak, yg jenis tak suka nak telan macam macam boleh hadiah kan wdta ni. Orang tua mesti suka sebab cara pakai nye sangat senang, tak leceh pun.

Calit je kat 3 point nadi utama 2x sehari. Setelll. Jangan lupa mintak mak minum air masak banyak sikit bagi toksin yg dah lama berkeladak tu keluar dengan cepat.

Best kan wd ni. Tua muda semua boleh cantik, sihat, kulit anjal dan awet muda 😍

Nak cuba.? Mai whatsapp dayah 0107721229

Jarga Offer 1 unit Rm80, Freepos
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Kawan Pengedar share testi Mak die laaa. Jom bace. Mane tau korang nak hadiahkan kat mak korang ke kan kannn 😁 ⤵⤵ Mak kita pun kita calit kan WDTA wakkk😂

Tak sangka laju angat naik toink toink pipi tu. Tengok real lagi geram tau haha. Sebotol pun tak habis lagi. Tak sangka pada yang dah berumur 68 tahun pun wd mampu bertindak

Tujuan pakai sebenarnye nak bagi badan mak makin sihat, tak pucat lesi, tak lemau maklum la orang ada kencing manis ni selalu tak larat kan, cepat letih

Kalau dulu pagi pagi cek kencing manis mesti belas belas tapi alhamdulillah lepas konsisten wd tak sampai 10. 5++ ke 9 je turun naik

Ni bukan overclaim tau. Tapi nak share ape manfaat yang mak saya dah dapat ngan wd ni. tengok tu wajah pun makin ceria, sihat tak de la pucat lesi macam dulu

Ni baru bagi pakai wd, dah abis wd nanti kita bg wdta plak. Tengok jauh mana boleh pegi😂

Awak yang masih ada mak, yg jenis tak suka nak telan macam macam boleh hadiah kan wdta ni. Orang tua mesti suka sebab cara pakai nye sangat senang, tak leceh pun.

Calit je kat 3 point nadi utama 2x sehari. Setelll. Jangan lupa mintak mak minum air masak banyak sikit bagi toksin yg dah lama berkeladak tu keluar dengan cepat.

Best kan wd ni. Tua muda semua boleh cantik, sihat, kulit anjal dan awet muda 😍

Nak cuba.? Mai whatsapp dayah 0107721229

Jarga Offer 1 unit Rm80, Freepos
. 
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
7 0 14 September, 2019

Nahh bagi testimoni dengan wd dalam 7hari😊😁
.
.
Lebam pecah darah akibat terjatuh dan tersembam di batu
.
.
Dalam masa seminggu calit calit wd jer kesan lebam pecah darah tu hilang tanpa tinggalkan kesan. Ya Allah nikmat mana lagi mau kau dustakan.Semua ini asbab Wd dan dengan izinnya. 😄
.
.
WD bkn krim kecantikan untuk sekadar luaran sahaja tetapi untuk kesihatan dalaman juga malah boleh digunakan ketika kecemasan.All in 1 githeww
.
.
Love gilerr la dengan wd ni since2015 sehingga sekarang
.
.
Kehebatan WD tidak Boleh disangkal lagi. Setiap hari Ada je testimoni Dari Pengguna yang mendapat manfaat asbab ber WD.
.
.
Bahan2 yang terdapat didalam wd membuatkan ianya sangat super duper. Hanya dengan satu botol sahaja boleh memberi kesan menyeluruh pada tubuh badan kita. .
.
Whassap 0107721229 untuk dapatkan harga promosi jimat rm20

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

Nahh bagi testimoni dengan wd dalam 7hari😊😁
.
.
Lebam pecah darah akibat terjatuh dan tersembam di batu
.
.
Dalam masa seminggu calit calit wd jer kesan lebam pecah darah tu hilang tanpa tinggalkan kesan. Ya Allah nikmat mana lagi mau kau dustakan.Semua ini  asbab Wd dan dengan izinnya. 😄
.
.
WD bkn krim kecantikan untuk sekadar luaran sahaja  tetapi untuk kesihatan dalaman juga malah boleh digunakan ketika kecemasan.All in 1 githeww
.
.
Love gilerr la dengan wd ni since2015 sehingga sekarang
.
.
Kehebatan WD tidak Boleh disangkal lagi. Setiap hari Ada je testimoni Dari Pengguna yang mendapat manfaat asbab ber WD.
.
.
Bahan2 yang terdapat didalam wd membuatkan ianya sangat super duper. Hanya dengan satu botol sahaja boleh memberi kesan menyeluruh pada tubuh badan kita. .
.
Whassap  0107721229 untuk dapatkan harga promosi jimat rm20

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu
4 0 14 September, 2019

Alhamdulillah. Makin lama makin ramai yang dah percaya dan terus jatuh cinta pandang pertama dgn WD ni
.
Kan Juma dah cakap, bila sekali calit je mesti tak berhenti guna sebab banyak sangat menfaat untuk kulit kita. Sebab tu masing² pakat hangkut 3-4 kotak terus buat stok. JIMAT katanya
.
Awakk, krim teknologi nano ni dah banyak diguna pakai dekat korea sana. Dah la molekul dia 50x ganda lebih halus dan pantas berkesan. Sebab tu ada yang bagi feedback 3hari guna jerawat dah start mengecut 😍
.
Sesapa yang baru nak start mencalit tu jomlah! Belom terlambat lagi tau nak cantiks. Ikut je guide & tips dari kami, in sha Allah boleh dapat kulit idaman ❤️
.
Tunggu apa lagi? Wasap no ni 01137954895 untuk claim free postage
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine

Alhamdulillah. Makin lama makin ramai yang dah percaya dan terus jatuh cinta pandang pertama dgn WD ni
.
Kan Juma dah cakap, bila sekali calit je mesti tak berhenti guna sebab banyak sangat menfaat untuk kulit kita. Sebab tu masing² pakat hangkut 3-4 kotak terus buat stok. JIMAT katanya
.
Awakk, krim teknologi nano ni dah banyak diguna pakai dekat korea sana. Dah la molekul dia 50x ganda lebih halus dan pantas berkesan. Sebab tu ada yang bagi feedback 3hari guna jerawat dah start mengecut 😍
.
Sesapa yang baru nak start mencalit tu jomlah! Belom terlambat lagi tau nak cantiks. Ikut je guide & tips dari kami, in sha Allah boleh dapat kulit idaman ❤️
.
Tunggu apa lagi? Wasap no ni 01137954895 untuk claim free postage
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine
14 0 14 September, 2019

Malaysia day offer! Cepat dapatkan harga permosi dari kami sekarang .
.
Azanis Scar Serum telah menerima testimoni-testimoni yang luar biasa dari seluruh lapisan masyarakat di Malaysia. .
.
Atau whatsapp terus 0173853132 (Anis)
Atau whatsapp terus 0173853132 (Anis)
Atau whatsapp terus 0173853132 (Anis)
.

#azanisoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Malaysia day offer! Cepat dapatkan harga permosi dari kami sekarang .
.
Azanis Scar Serum telah menerima testimoni-testimoni yang luar biasa dari seluruh lapisan masyarakat di Malaysia. .
.
Atau whatsapp terus 0173853132 (Anis) 
Atau whatsapp terus 0173853132 (Anis) 
Atau whatsapp terus 0173853132 (Anis)
.

#azanisoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
2 0 14 September, 2019

#testimonisnowwhitewd
.⠀
.⠀
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.⠀
.⠀
.⠀
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.⠀
.⠀
.⠀
👉Jerawat hilang⠀
👉Jeragat pudar⠀
👉Kulit cerah sekata⠀
👉Parut menghilang⠀
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss⠀
.⠀
.⠀
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.⠀
.⠀
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.⠀
.⠀
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.⠀
.⠀
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.⠀
.⠀
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.⠀
.⠀
.⠀
Besttt kan?⠀
.⠀
.⠀
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta

#testimonisnowwhitewd⠀
.⠀
.⠀
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.⠀
.⠀
.⠀
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.⠀
.⠀
.⠀
👉Jerawat hilang⠀
👉Jeragat pudar⠀
👉Kulit cerah sekata⠀
👉Parut menghilang⠀
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss⠀
.⠀
.⠀
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.⠀
.⠀
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.⠀
.⠀
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.⠀
.⠀
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.⠀
.⠀
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.⠀
.⠀
.⠀
Besttt kan?⠀
.⠀
.⠀
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta
2 0 14 September, 2019

BELI DAN MENANG LUCKY DRAW LOKET EMAS‼️
.
.
Sempena Hari Malaysia dan Anniversary Qalish yg ke-4 tahun ni HQ buat discount besar-besaran.
.
.
😱 Nak ke Nak 😱
.
.
BOLEH DIRECT WASAP SHA KALAU NAK HARGA PROMO DI ATAS ❤️ KALAU ADA YG WASAP TANYA HARGA LAGI, SIAP LAA KORANG! 😏
.
.
AJAK KAWAN2, KAKAK, MAK, ABG, COUSIN, ADIK BELI SAMA².. BOLEH JIMAT BANYAK ✨
.
.
PROMO PRICE SHA NAK BAGI MUR MUR JE SIAP FREE POSTAGE.. SHA NAK TOLONG KORANG DAPATKAN MUKA BERSIH DARI JERAWAT DAN PARUT NI 🙆
.
.
MEH KITA BORAK² DALAM WASAP MEH ❤️😘
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60165480764 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#alvateam #profixmalysia #profixoriginal #profixmurah #profixtrustedseller #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutberlubang #ubatmukaberlubang #acnescar #scarcream #ubatresdung #krimmukabreakout #krimjerawat #krimbekasjerawat #solusijerawat #pakarjerawat #jerawatalami #RamadanKareem #raya2019collection #harimalaysia

BELI DAN MENANG LUCKY DRAW LOKET EMAS‼️
.
.
Sempena Hari Malaysia dan Anniversary Qalish yg ke-4 tahun ni HQ buat discount besar-besaran.
.
.
😱 Nak ke Nak 😱
.
.
BOLEH DIRECT WASAP SHA KALAU NAK HARGA PROMO DI ATAS ❤️ KALAU ADA YG WASAP TANYA HARGA LAGI, SIAP LAA KORANG! 😏
.
.
AJAK KAWAN2, KAKAK, MAK, ABG, COUSIN, ADIK BELI SAMA².. BOLEH JIMAT BANYAK ✨
.
.
PROMO PRICE SHA NAK BAGI MUR MUR JE SIAP FREE POSTAGE.. SHA NAK TOLONG KORANG DAPATKAN MUKA BERSIH DARI JERAWAT DAN PARUT NI 🙆
.
.
MEH KITA BORAK² DALAM WASAP MEH ❤️😘
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60165480764 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#alvateam #profixmalysia #profixoriginal #profixmurah #profixtrustedseller #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutberlubang #ubatmukaberlubang #acnescar #scarcream #ubatresdung #krimmukabreakout #krimjerawat #krimbekasjerawat #solusijerawat #pakarjerawat #jerawatalami #RamadanKareem #raya2019collection #harimalaysia
8 0 14 September, 2019

KOMEN NAK DIBAWAH UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI ATAU CLICK DIBIO PROFILE KAMI ☝🏻☝🏻
. ✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

KOMEN NAK DIBAWAH UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI ATAU CLICK DIBIO PROFILE KAMI ☝🏻☝🏻
. ✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
4 0 14 September, 2019

KOMEN NAK DIBAWAH UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI ATAU CLICK DIBIO PROFILE KAMI ☝🏻☝🏻
. ✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

KOMEN NAK DIBAWAH UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI ATAU CLICK DIBIO PROFILE KAMI ☝🏻☝🏻
. ✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
44 23 14 September, 2019

Ramai betul feedback kata PROFIX TU WANGI!!
.
.
In sha Allah wangi yang Tak merengsakan.
.
.
Sapu Konsisten In sha Allah Akan nampak kesan.
.
Lambat Atau Cepat shj!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

Ramai betul feedback kata PROFIX TU WANGI!!
.
.
In sha Allah wangi yang Tak merengsakan.
.
.
Sapu Konsisten In sha Allah Akan nampak kesan.
.
Lambat Atau Cepat shj!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
3 0 14 September, 2019

Ramai betul feedback kata PROFIX TU WANGI!!
.
.
In sha Allah wangi yang Tak merengsakan.
.
.
Sapu Konsisten In sha Allah Akan nampak kesan.
.
Lambat Atau Cepat shj!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

Ramai betul feedback kata PROFIX TU WANGI!!
.
.
In sha Allah wangi yang Tak merengsakan.
.
.
Sapu Konsisten In sha Allah Akan nampak kesan.
.
Lambat Atau Cepat shj!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
44 4 14 September, 2019

ANDA PUTUS ASA? DAH BUNTU NAK CUBA PRODUCT DI LUAR SANA?
.
.
KENAPA NAK BIARKAN MUKA BREAKOUT BERJERAWAT BERPARUT BERLUBANG? SEDANGKAN ANDA BOLEH SELESAIKAN DGN MENGGUNAKAN #PROFIX ⁉️
.
.
ORANG KALAU NAK KULIT CANTIK, DIA TAK TUNGGU LAMA LAMA,, KENA GUNA DARI SEKARANG.. KALAU TUNGGU JE, KETAP BIBIR LAAA TGK MUKA ORG LAIN YG DAH FLAWLESS 😜🤪
.
.
YOU ALLS ORDER KAT RIA,, RIA BELANJA POSTAGE‼️ HAAAAAA CUN TAK CUN? 🤩🤩
.
.
Jgn percaya kata Ria kalau belum cuba tau…Taknak overclaim, kadang dekat kita sesuai, belum tentu dekat orang lain sesuai juga kan. buat apa belanja lebih sedangkan ada yang murah tapi berkesan…hehehe
.
.
Yang penting cuba dulu 🤝
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60139386296 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#alvateam #profixmalaysia #profixoriginal #profixmurah #profixtrustedseller #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutberlubang #ubatmukaberlubang #parutmukaberlubang #acnescar #scarcream #ubatresdung #krimmukabreakout #krimjerawat #krimbekasjerawat #solusijerawat #pakarjerawat #jerawatalami #teamAFCIRCLE0109

ANDA PUTUS ASA? DAH BUNTU NAK CUBA PRODUCT DI LUAR SANA?
.
.
KENAPA NAK BIARKAN MUKA BREAKOUT BERJERAWAT BERPARUT BERLUBANG? SEDANGKAN ANDA BOLEH SELESAIKAN DGN MENGGUNAKAN #PROFIX ⁉️
.
.
ORANG KALAU NAK KULIT CANTIK, DIA TAK TUNGGU LAMA LAMA,, KENA GUNA DARI SEKARANG.. KALAU TUNGGU JE, KETAP BIBIR LAAA TGK MUKA ORG LAIN YG DAH FLAWLESS 😜🤪
.
.
YOU ALLS ORDER KAT RIA,, RIA BELANJA POSTAGE‼️ HAAAAAA CUN TAK CUN? 🤩🤩
.
.
Jgn percaya kata Ria kalau belum cuba tau…Taknak overclaim, kadang dekat kita sesuai, belum tentu dekat orang lain sesuai juga kan. buat apa belanja lebih sedangkan ada yang murah tapi berkesan…hehehe
.
.
Yang penting cuba dulu 🤝
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60139386296 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#alvateam #profixmalaysia #profixoriginal #profixmurah #profixtrustedseller #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutberlubang #ubatmukaberlubang #parutmukaberlubang #acnescar #scarcream #ubatresdung #krimmukabreakout #krimjerawat #krimbekasjerawat #solusijerawat #pakarjerawat #jerawatalami #teamAFCIRCLE0109
128 63 14 September, 2019

Top #ubatparut posts

Masih ada harga PRPMOSI bg mereka yg wassap sis ya.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

Masih ada harga PRPMOSI bg mereka yg wassap sis ya.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
205 24 31 July, 2019

Jerawat kecut PARUT pudar🙏🏻 Happy nya uolss. Sbb mslh jerawat dan parut ni bukan bhiase bhiase uolss🤣🤣
.
.

#teamAFviral0829
#krimjerawat
#ubatparut
#kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia
#krimjerawat
#krimparut

Jerawat kecut PARUT pudar🙏🏻 Happy nya uolss. Sbb mslh jerawat dan parut ni bukan bhiase bhiase uolss🤣🤣
.
.

#teamAFviral0829
#krimjerawat 
#ubatparut 
#kulitmukakering  #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia 
#krimjerawat 
#krimparut
169 49 20 July, 2019

Tengok sampai habis kalau nak tips confident bagi pickup line kat aweks 😍😍
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

Tengok sampai habis kalau nak tips confident bagi pickup line kat aweks 😍😍
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
448 23 12 April, 2019

APA RAHSIA YAN SAMPAI FLAWLESS CMNI??
.
Jom baca!
.
Another proven testimony by our agen.
.
.
Sebelum jadi agen.
Jadi pengguna dulu.
.
.
Let the products talk itself.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

APA RAHSIA YAN SAMPAI FLAWLESS CMNI??
.
Jom baca!
.
Another proven testimony by our agen.
.
.
Sebelum jadi agen.
Jadi pengguna dulu.
.
.
Let the products talk itself.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
581 38 11 July, 2019

USAHA MAU ADA BOSKU!
.
.
Meh cuba profix.
Kesan dalam 1 malam.
Esoknya jerawat kecut terus.
.
.
PROMOSI AIDILFITRI KINI KEMBALI!!
.
.
Dapatkan produk anda pada harga promosi sekarang.
Sempat lagi nak beraya dengan muka flawless!! .
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #tiktokmalaysia #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

USAHA MAU ADA BOSKU!
.
.
Meh cuba profix.
Kesan dalam 1 malam.
Esoknya jerawat kecut terus.
.
.
PROMOSI AIDILFITRI KINI KEMBALI!!
.
.
Dapatkan produk anda pada harga promosi sekarang.
Sempat lagi nak beraya dengan muka flawless!! .
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #tiktokmalaysia #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
576 61 24 May, 2019

Kenapa xboleh pakai breakout cream siang hari?
.
.
ramai sangat yg tanya soalan ni,sebenarnya bukan xbole sis, bole je mau pakai cuma nye dalam breakout cream tiada SUNBLOCK.
.
.
sebab tu di sarankan pakai pada waktu malam? seelok-eloknya pakai sebelum tidur sbb time kita tidur ni kita berehat so time ni la paling bagus untuk merawat muka 🌹 .
.
Berminat nak order klik link di bio 😊
.
.
#ubatparut #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #nochemicalproducts #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #kulitsihat
#teamAFviral0833

Kenapa xboleh pakai breakout cream siang hari?
.
.
ramai sangat yg tanya soalan ni,sebenarnya bukan xbole sis, bole je mau pakai cuma nye dalam breakout cream tiada SUNBLOCK.
.
.
sebab tu di sarankan pakai pada waktu malam? seelok-eloknya pakai sebelum tidur sbb time kita tidur ni kita berehat so time ni la paling bagus untuk merawat muka 🌹 .
.
Berminat nak order klik link di bio 😊
.
.
#ubatparut #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #nochemicalproducts #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #kulitsihat 
#teamAFviral0833
177 29 22 July, 2019

Bab muka bolrh settle bos dgn Profix.
Bab tangkap gambo, tak tahula kita.
Hehe.
.
.
Tp klu muka tak flawless.
Tangkap gambar plak ke laut.
Boleh bikin murung setgh hari.
.
.
Jgn murung tau!!
.
.
PROMOSI AIDILFITRI KINI KEMBALI!!
.
.
Dapatkan produk anda pada harga promosi sekarang.
Sempat lagi nak beraya dengan muka flawless!! .
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #tiktokmalaysia #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

Bab muka bolrh settle bos dgn Profix.
Bab tangkap gambo, tak tahula kita.
Hehe.
.
.
Tp klu muka tak flawless.
Tangkap gambar plak ke laut.
Boleh bikin murung setgh hari.
.
.
Jgn murung tau!!
.
.
PROMOSI AIDILFITRI KINI KEMBALI!!
.
.
Dapatkan produk anda pada harga promosi sekarang.
Sempat lagi nak beraya dengan muka flawless!! .
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #tiktokmalaysia #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
663 48 30 May, 2019

PROFIX NI SELAMAT.
ADA KKM.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

PROFIX NI SELAMAT.
ADA KKM.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
1,081 35 7 June, 2019