#ubatparutjerawat Instagram Photos & Videos

ubatparutjerawat - 32.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ubatparutjerawat and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
15 hours
Average like
2.8
Average comment
0.2
Posts with video
2/48
Posts with photo
46/48

Hashtag Popularity

JERAWAT HILANG DARI RADAR

Asalnya penuh dengan jerawat, kita perempuan ni mesti alah sangat dengan benda ni betul x ?

Miss J ni bukan setakat menyemak je tapi punya la stress tu tahap gila weyy
Tapi akak ni x putus asa, setiap masalah pasti ada penyelesaiannya . Xperlu nak stress lagi hanya KONSISTEN selama 3minggu sahaja segala jerawat dekat dahi hilang terus !

Skin pun nampak smooth, glowing dan x kusam bestkan BNE nii 😍

#FeedBackCustBNE

#teamBNElawa
#BirdNestEssenceByPna #teamBNElawa #esenpatisarangburung
#teamBNElawa #birdnestessencekelantan #staytuned #sayajualmurah #pakarkecantikan #sayanakcantik #ubatparutjerawat #serum #serumwajah #serummurah #serumviral #kulitcerah #paruthilang #birdnestessence #birdnestessencebypna #pemborongkosmetik #pemborongmalaysia #pemborongkosmetikmurah #kecantikan #bebasjerawat #serumwajah #serummalaysia #birdnestessence
#dropshipwanted
#Teambirdnesthebat
#Teamliaharun
#StokisKelantan

JERAWAT HILANG DARI RADAR

Asalnya penuh dengan jerawat, kita perempuan ni mesti alah sangat dengan benda ni betul x ?

Miss J ni bukan setakat menyemak je tapi punya la stress tu tahap gila weyy 
Tapi akak ni x putus asa, setiap masalah pasti ada penyelesaiannya . Xperlu nak stress lagi hanya KONSISTEN selama 3minggu sahaja segala jerawat dekat dahi hilang terus !

Skin pun nampak smooth, glowing dan x kusam bestkan BNE nii 😍

#FeedBackCustBNE

#teamBNElawa
#BirdNestEssenceByPna #teamBNElawa #esenpatisarangburung
#teamBNElawa #birdnestessencekelantan #staytuned #sayajualmurah #pakarkecantikan #sayanakcantik #ubatparutjerawat #serum #serumwajah #serummurah #serumviral #kulitcerah #paruthilang #birdnestessence #birdnestessencebypna #pemborongkosmetik #pemborongmalaysia #pemborongkosmetikmurah #kecantikan #bebasjerawat #serumwajah #serummalaysia #birdnestessence
#dropshipwanted 
#Teambirdnesthebat
#Teamliaharun
#StokisKelantan
2 0 10 hours ago

NAK CUBA PAKAI SKIN POTION OIL TAPI TAKUT.
_
Nak takut apa awak? Buat apa nak takut, #skinpotionoil bukan produk berbahaya tau. Ada lulusan KKM ada ujian makmal yang membuktikan tiada bahan berbahaya dan tiada bahan yang boleh buat kulit tambah jadi teruk.
_
Bahan utamanya terdiri daripada 3 jenis minyak iaitu Argan oil, Rose petal oil dan Apricot oil. Fungsi mereka bertiga ni 👇🏻
✅ Argan Oil 👉 pelembap semulajadi yang sangat bagus, membantu mengurangkan pengeluaran sebum, mengurangkan lebihan minyak, mengurangkan kedutan bawah mata. Nak awet muda, wajib ada SPO.
_
✅ Apricot Oil 👉 pelembap semulajadi yang sangat bagus, anti aging dan anti oxidant. Bagus sangat untuk yang ada kulit sensitif. Apricot oil membantu sekatakan tona kulit.
_
✅ Rose Petal Oil 👉 ada parut jerawat? Meh sapu rose petal oil. Bagus sangat. Kulit boleh jadi sekata, fuhhh. Kaya dengan vitamin c. Kulit jadi lebih cerah.
_
Teksturnya yang ringan dan tidak sumbatkan pori ni memang buat ramai yang jatuh cinta dan suka pakaikan #skinpotionoil ni. Boleh slide tengok testimoni pengguna setia #skinpotionoil nak tahu lagi jom whatsapp 0149382195
_
#facecreamileesh #krimdukun #krimdukunileesh #skinpotionoil #skinpotionserum #ileeshkualaselangor #paidreviewmurah #ubatjerawat #ubatparutjerawat #silveragentileesh

NAK CUBA PAKAI SKIN POTION OIL TAPI TAKUT. 
_
Nak takut apa awak? Buat apa nak takut, #skinpotionoil bukan produk berbahaya tau. Ada lulusan KKM ada ujian makmal yang membuktikan tiada bahan berbahaya dan tiada bahan yang boleh buat kulit tambah jadi teruk. 
_
Bahan utamanya terdiri daripada 3 jenis minyak iaitu Argan oil, Rose petal oil dan Apricot oil. Fungsi mereka bertiga ni 👇🏻
✅ Argan Oil 👉 pelembap semulajadi yang sangat bagus, membantu mengurangkan pengeluaran sebum, mengurangkan lebihan minyak, mengurangkan kedutan bawah mata. Nak awet muda, wajib ada SPO.
_
✅ Apricot Oil 👉 pelembap semulajadi yang sangat bagus, anti aging dan anti oxidant. Bagus sangat untuk yang ada kulit sensitif. Apricot oil membantu sekatakan tona kulit. 
_
✅ Rose Petal Oil 👉 ada parut jerawat? Meh sapu rose petal oil. Bagus sangat. Kulit  boleh jadi sekata, fuhhh. Kaya dengan vitamin c. Kulit jadi lebih cerah. 
_
Teksturnya yang ringan dan tidak sumbatkan pori ni memang buat ramai yang jatuh cinta dan suka pakaikan #skinpotionoil ni. Boleh slide tengok testimoni pengguna setia #skinpotionoil nak tahu lagi jom whatsapp 0149382195
_
#facecreamileesh #krimdukun #krimdukunileesh #skinpotionoil #skinpotionserum #ileeshkualaselangor #paidreviewmurah #ubatjerawat #ubatparutjerawat #silveragentileesh
4 0 11 hours ago

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
5 0 11 hours ago

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
4 0 11 hours ago

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
6 0 11 hours ago

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
6 0 11 hours ago

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin. Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin.  Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
2 0 11 hours ago

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin. Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 011-56780027 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin.  Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 011-56780027 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
1 0 11 hours ago

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin. Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin.  Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
3 0 11 hours ago

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin. Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin.  Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
11 0 12 hours ago

💗 COMBO DEAL SEPTEMBER 💗
.
.
SPECIAL PRICE ⤵️
.
.
👉🏻Basic Starter Set - RM80 (1MJ+ 1LCCS)
.
👉🏻Instant Glow Set - RM95 (1BBJ + 1 LIPMATTE)
.
👉🏻Sun Kiss Set - RM80 (1 LDC+ 1BBJ)
.
👉🏻Oily Skin Set -RM 105 (1MJ +1LDC)
.
👉🏻Basic Set - RM 110 (1MJ + 1LCC)
.
👉🏻Glowy Set - RM 110 (1MJ + 1BBJ)
.
👉🏻Glass Skin Set - RM 115 (1MJ + 1GSST)
.
👉🏻Mom & Baby Set - RM 135 (1MJ + 1MJBB)
.
👉🏻Breakout Set -RM 150 (1MJ + 1LCC+ 1LDC)
.
👉🏻Dry Skin Set - RM 155 (1MJ +1LCC +1BBJ)
.
👉🏻Glowing Set - RM 155 (1MJ +1LCC +1GSST)
.
👉🏻Radiant Set -RM 155 (1MJ +1LDC + 1GSST)
.
👉🏻Whitening Set -RM 190 (1MJ +1LCC+ 1LDC+ 1BBJ)
.
👉🏻Premium Breakout Skin Set -RM200 (1MJ+ 1LCC+1LDC+1GSST)
.
👉🏻Premium Dry Skin Set- RM205 (1MJ+1LCC+1BBJ+1GSST)
.
👉🏻Premium Treatment Set- RM235 (1MJ+ 1LCC + 1LDC + 1BBJ + 1GSST)
.
.
POSTAGE RM8 SEM / RM11 SS
.
.
🚗💨 COD (Jumaat . Sabtu. Ahad )
Kuala Pilah - Seremban - Seremban2 - Seremban3 - Nilai - KLIA - Cheras KL - Ampang - KLCC - Bandar Tun Hussein On - Bandar Tun Razak - Bukit Bintang - Bandar Sri Permaisuri
.
.
📱 Whatsapp Sis Dilla (klik link di bio) atau DM je
+6011 2333 1227
.
.
#naturalskincareproducts #nontoxicbeauty #nontoxicmakeup #loveramalaysia #loveranegerisembilan #magicjellynegerisembilan #skincare #magicjellycheras #ubatparut #ubatjerawat #ubatputih #produkluluskkm #produkhalal #ubatjeragat #ubatparutjerawat #magicjellyklcc #magicjellybaby #magicjellyshahalam #magicjellykualapilah #magicjellykualalumpur #eczema #cradlecap #nappyrash #rashes #babyskincare #teamadillalovera #toptotoewash #bodywash #lipmattelovera

💗 COMBO DEAL SEPTEMBER 💗
.
.
SPECIAL PRICE ⤵️
.
.
👉🏻Basic Starter Set - RM80 (1MJ+ 1LCCS)
.
👉🏻Instant Glow Set - RM95 (1BBJ + 1 LIPMATTE)
.
👉🏻Sun Kiss Set - RM80 (1 LDC+ 1BBJ)
.
👉🏻Oily Skin Set -RM 105 (1MJ +1LDC)
.
👉🏻Basic Set - RM 110 (1MJ + 1LCC)
.
👉🏻Glowy Set - RM 110 (1MJ + 1BBJ)
.
👉🏻Glass Skin Set - RM 115 (1MJ + 1GSST)
.
👉🏻Mom & Baby Set - RM 135 (1MJ + 1MJBB)
.
👉🏻Breakout Set -RM 150 (1MJ + 1LCC+ 1LDC)
.
👉🏻Dry Skin Set - RM 155 (1MJ +1LCC +1BBJ)
.
👉🏻Glowing Set - RM 155 (1MJ +1LCC +1GSST)
.
👉🏻Radiant Set -RM 155 (1MJ +1LDC + 1GSST)
.
👉🏻Whitening Set -RM 190 (1MJ +1LCC+ 1LDC+ 1BBJ)
.
👉🏻Premium Breakout Skin Set -RM200 (1MJ+ 1LCC+1LDC+1GSST)
.
👉🏻Premium Dry Skin Set- RM205 (1MJ+1LCC+1BBJ+1GSST)
.
👉🏻Premium Treatment Set- RM235 (1MJ+ 1LCC + 1LDC + 1BBJ + 1GSST)
.
.
POSTAGE RM8 SEM / RM11 SS
.
.
🚗💨 COD (Jumaat . Sabtu. Ahad )
Kuala Pilah - Seremban - Seremban2 - Seremban3 - Nilai - KLIA - Cheras KL - Ampang - KLCC - Bandar Tun Hussein On - Bandar Tun Razak - Bukit Bintang - Bandar Sri Permaisuri
.
.
📱 Whatsapp Sis Dilla (klik link di bio) atau DM je
+6011 2333 1227
.
.
#naturalskincareproducts #nontoxicbeauty #nontoxicmakeup #loveramalaysia #loveranegerisembilan #magicjellynegerisembilan #skincare  #magicjellycheras #ubatparut #ubatjerawat #ubatputih #produkluluskkm #produkhalal #ubatjeragat #ubatparutjerawat #magicjellyklcc #magicjellybaby #magicjellyshahalam #magicjellykualapilah #magicjellykualalumpur #eczema #cradlecap #nappyrash #rashes #babyskincare #teamadillalovera #toptotoewash #bodywash #lipmattelovera
4 1 15 hours ago

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 15 hours ago

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
4 0 15 hours ago

AZANIS SCAR SERUM
SERUM PARUT PALING BERKESAN !!!
.
Yang dah cuba mesti tau kan kenapa hakak cakap Azanis serum parut yang paling berkesan!
.
Dalam masa 7 hari dh nampak parut makin pudar !! Lagi best, harga sangat mampu milik dan berbaloi berbanding dengan harga serum yang lain.
.
Tak percaya? Cuba sebotol Azanis Scar Serum dulu.. then uolss mesti percaya 😘😘
.
Whatsapp di 0189554158 atau komen DM di bawah, nanti saya zupzapzupzap DM korang!
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

AZANIS SCAR SERUM
SERUM PARUT PALING BERKESAN !!!
.
Yang dah cuba mesti tau kan kenapa hakak cakap Azanis serum parut yang paling berkesan!
.
Dalam masa 7 hari dh nampak parut makin pudar !! Lagi best, harga sangat mampu milik dan berbaloi berbanding dengan harga serum yang lain.
.
Tak percaya? Cuba sebotol Azanis Scar Serum dulu.. then uolss mesti percaya 😘😘
.
Whatsapp  di 0189554158  atau komen DM di bawah, nanti saya zupzapzupzap DM korang!
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 15 hours ago

-
Kami tak reka cerita, customer sendiri yang bagi feedback.
.
" JERAWAT KECUT BARU SEMINGGU MAKAN DIANZ VITAMIN"
.
DIANZ VITAMIN PREMIUM RM52 (35biji)
- Sesuai untuk mereka 12tahun ke atas
- Sesuai untuk yang berjerawat
- Sesuai untuk yang Mengandung (3bulan ke atas)
- Sesuai untuk yang ada parut banyak pada kulit (bekas jerawat / eksiden)
- Sesuai untuk yang menyusu bayi (pastikan anak takde kuning)
.
Setiap orang wajib ada stock vitamin dianz ni 😉
01162225063
.
#ardellaryana #nadzmiadhwa #dianzvitamin #dianz #vitamindianz #remyishak #bwp #boosterwhitening #liriklagu #laguviral #ubatparutjerawat #vitaminc #vitamine #serumjerawat #serumjeragat #ubatjerawat #neelofa #fizoomar #bellaastillah #serummurah #sabunputih #ainaalipmatte #ainaaserum

-
Kami tak reka cerita, customer sendiri yang bagi feedback.
.
" JERAWAT KECUT BARU SEMINGGU MAKAN DIANZ VITAMIN"
.
DIANZ VITAMIN PREMIUM RM52 (35biji)
- Sesuai untuk mereka 12tahun ke atas
- Sesuai untuk yang berjerawat
- Sesuai untuk yang Mengandung (3bulan ke atas)
- Sesuai untuk yang ada parut banyak pada kulit (bekas jerawat / eksiden)
- Sesuai untuk yang menyusu bayi (pastikan anak takde kuning)
.
Setiap orang wajib ada stock vitamin dianz ni 😉
01162225063
.
#ardellaryana #nadzmiadhwa #dianzvitamin #dianz #vitamindianz #remyishak #bwp #boosterwhitening #liriklagu #laguviral #ubatparutjerawat #vitaminc #vitamine #serumjerawat #serumjeragat #ubatjerawat #neelofa #fizoomar #bellaastillah #serummurah #sabunputih #ainaalipmatte #ainaaserum
3 0 15 hours ago

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 15 hours ago

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 15 hours ago

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 15 hours ago

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 15 hours ago

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 15 hours ago

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 15 hours ago

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 15 hours ago

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 15 hours ago

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 15 hours ago

Kacang hazel banyak beri manfaat pada kulit

1. Memperlambatkan tanda penuaan kulit
2. Melindungi kulit
3. Melembapkan kulit
4. Baik untuk jantung
5. Cegah kanser
6. Baik untuk otot
7. Atasi masalah sembelit
8. Menentang tekanan dan kemurungan
9. Kurangkan sakit perut dan kekejangan akibay haid
10. Sumber besi

Kajian mencadangkan kacang hazel boleh digunakan sebagai ramuan semula jadi untuk masalah kekurangan besi dan masalah kesihatan yang meningkat berikutan dengan kekurangan besi.

Segenggam kacang hazel dikatakan memberikan lebih kurang 30 peratus pengambilan nilai zat besi yang disyorkan untuk kesihatan tubuh
.
#tipscantikubatparutmalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @ubatparut_malaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana

Kacang hazel banyak beri manfaat pada kulit

1. Memperlambatkan tanda penuaan kulit
2. Melindungi kulit
3. Melembapkan kulit
4. Baik untuk jantung
5. Cegah kanser
6. Baik untuk otot
7. Atasi masalah sembelit
8. Menentang tekanan dan kemurungan
9. Kurangkan sakit perut dan kekejangan akibay haid
10. Sumber besi

Kajian mencadangkan kacang hazel boleh digunakan sebagai ramuan semula jadi untuk masalah kekurangan besi dan masalah kesihatan yang meningkat berikutan dengan kekurangan besi.

Segenggam kacang hazel dikatakan memberikan lebih kurang 30 peratus pengambilan nilai zat besi yang disyorkan untuk kesihatan tubuh
.
#tipscantikubatparutmalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @ubatparut_malaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana
2 0 16 hours ago

Kacang hazel banyak beri manfaat pada kulit

1. Memperlambatkan tanda penuaan kulit
2. Melindungi kulit
3. Melembapkan kulit
4. Baik untuk jantung
5. Cegah kanser
6. Baik untuk otot
7. Atasi masalah sembelit
8. Menentang tekanan dan kemurungan
9. Kurangkan sakit perut dan kekejangan akibay haid
10. Sumber besi

Kajian mencadangkan kacang hazel boleh digunakan sebagai ramuan semula jadi untuk masalah kekurangan besi dan masalah kesihatan yang meningkat berikutan dengan kekurangan besi.

Segenggam kacang hazel dikatakan memberikan lebih kurang 30 peratus pengambilan nilai zat besi yang disyorkan untuk kesihatan tubuh
.
#tipssihatazanisbeauty #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanis_beauty #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana

Kacang hazel banyak beri manfaat pada kulit

1. Memperlambatkan tanda penuaan kulit
2. Melindungi kulit
3. Melembapkan kulit
4. Baik untuk jantung
5. Cegah kanser
6. Baik untuk otot
7. Atasi masalah sembelit
8. Menentang tekanan dan kemurungan
9. Kurangkan sakit perut dan kekejangan akibay haid
10. Sumber besi

Kajian mencadangkan kacang hazel boleh digunakan sebagai ramuan semula jadi untuk masalah kekurangan besi dan masalah kesihatan yang meningkat berikutan dengan kekurangan besi.

Segenggam kacang hazel dikatakan memberikan lebih kurang 30 peratus pengambilan nilai zat besi yang disyorkan untuk kesihatan tubuh
.
#tipssihatazanisbeauty #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanis_beauty #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana
3 0 16 hours ago

Kacang hazel banyak beri manfaat pada kulit

1. Memperlambatkan tanda penuaan kulit
2. Melindungi kulit
3. Melembapkan kulit
4. Baik untuk jantung
5. Cegah kanser
6. Baik untuk otot
7. Atasi masalah sembelit
8. Menentang tekanan dan kemurungan
9. Kurangkan sakit perut dan kekejangan akibay haid
10. Sumber besi

Kajian mencadangkan kacang hazel boleh digunakan sebagai ramuan semula jadi untuk masalah kekurangan besi dan masalah kesihatan yang meningkat berikutan dengan kekurangan besi.

Segenggam kacang hazel dikatakan memberikan lebih kurang 30 peratus pengambilan nilai zat besi yang disyorkan untuk kesihatan tubuh
.
#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana

Kacang hazel banyak beri manfaat pada kulit

1. Memperlambatkan tanda penuaan kulit
2. Melindungi kulit
3. Melembapkan kulit
4. Baik untuk jantung
5. Cegah kanser
6. Baik untuk otot
7. Atasi masalah sembelit
8. Menentang tekanan dan kemurungan
9. Kurangkan sakit perut dan kekejangan akibay haid
10. Sumber besi

Kajian mencadangkan kacang hazel boleh digunakan sebagai ramuan semula jadi untuk masalah kekurangan besi dan masalah kesihatan yang meningkat berikutan dengan kekurangan besi.

Segenggam kacang hazel dikatakan memberikan lebih kurang 30 peratus pengambilan nilai zat besi yang disyorkan untuk kesihatan tubuh
.
#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana
5 0 16 hours ago

Kacang hazel banyak beri manfaat pada kulit

1. Memperlambatkan tanda penuaan kulit
2. Melindungi kulit
3. Melembapkan kulit
4. Baik untuk jantung
5. Cegah kanser
6. Baik untuk otot
7. Atasi masalah sembelit
8. Menentang tekanan dan kemurungan
9. Kurangkan sakit perut dan kekejangan akibay haid
10. Sumber besi

Kajian mencadangkan kacang hazel boleh digunakan sebagai ramuan semula jadi untuk masalah kekurangan besi dan masalah kesihatan yang meningkat berikutan dengan kekurangan besi.

Segenggam kacang hazel dikatakan memberikan lebih kurang 30 peratus pengambilan nilai zat besi yang disyorkan untuk kesihatan tubuh
.
#tipscantikazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #malaysia

Kacang hazel banyak beri manfaat pada kulit

1. Memperlambatkan tanda penuaan kulit
2. Melindungi kulit
3. Melembapkan kulit
4. Baik untuk jantung
5. Cegah kanser
6. Baik untuk otot
7. Atasi masalah sembelit
8. Menentang tekanan dan kemurungan
9. Kurangkan sakit perut dan kekejangan akibay haid
10. Sumber besi

Kajian mencadangkan kacang hazel boleh digunakan sebagai ramuan semula jadi untuk masalah kekurangan besi dan masalah kesihatan yang meningkat berikutan dengan kekurangan besi.

Segenggam kacang hazel dikatakan memberikan lebih kurang 30 peratus pengambilan nilai zat besi yang disyorkan untuk kesihatan tubuh
.
#tipscantikazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #malaysia
8 0 16 hours ago

Korang takde mase bersiap bile nak keluar ? 😩
.
𝗚𝗥𝗔𝗕, 𝗔𝗣𝗣𝗟𝗬 𝗔𝗡𝗗 𝗚𝗢 𝗢𝗡𝗟𝗬 𝗪𝗜𝗧𝗛 𝗕𝗕 𝗝𝗘𝗟𝗟𝗬!

Bbjelly buatkan kulit korang cerah & protect kulit dari matahari dgn SPF20. Bbjelly akn bagi finishing kulit muke yg lembap & glow. 🌼
.
.
Harga : RM45
Postage : RM8 SM / RM11 SS
.
.
🚗💨 COD (Jumaat / Sabtu / Ahad )
Kuala Pilah - Seremban - Senawang - Seremban2 - Seremban3 - Nilai - KLIA - Cheras KL - Ampang - KLCC - Bandar Tun Hussein On - Bandar Tun Razak - Bukit Bintang - Bandar Sri Permaisuri
.
.
📱 Whatsapp Sis Dilla (klik link di bio) atau DM je
+6011 2333 1227
.
.
#naturalproducts #nontoxicbeauty #nontoxicmakeup #loveramalaysia #loveranegerisembilan #magicjellynegerisembilan #skincare #magicjellycheras #ubatparut #ubatjerawat #ubatputih #produkluluskkm #produkhalal #ubatjeragat #ubatparutjerawat #magicjellyklcc #magicjellybaby #magicjellyshahalam #magicjellykualapilah #magicjellykualalumpur #eczema #cradlecap #nappyrash #rashes #babyskincare #toptotoewash #bodywash #lipmattelovera

Korang takde mase bersiap bile nak keluar ? 😩
.
𝗚𝗥𝗔𝗕, 𝗔𝗣𝗣𝗟𝗬 𝗔𝗡𝗗 𝗚𝗢 𝗢𝗡𝗟𝗬 𝗪𝗜𝗧𝗛 𝗕𝗕 𝗝𝗘𝗟𝗟𝗬!

Bbjelly buatkan kulit korang cerah & protect kulit dari matahari dgn SPF20. Bbjelly akn bagi finishing kulit muke yg lembap & glow. 🌼
.
.
Harga : RM45
Postage : RM8 SM / RM11 SS
.
.
🚗💨 COD (Jumaat / Sabtu / Ahad )
Kuala Pilah - Seremban - Senawang - Seremban2 - Seremban3 - Nilai - KLIA - Cheras KL - Ampang - KLCC - Bandar Tun Hussein On - Bandar Tun Razak - Bukit Bintang - Bandar Sri Permaisuri
.
.
📱 Whatsapp Sis Dilla (klik link di bio) atau DM je
+6011 2333 1227
.
.
#naturalproducts #nontoxicbeauty #nontoxicmakeup #loveramalaysia #loveranegerisembilan #magicjellynegerisembilan #skincare  #magicjellycheras #ubatparut #ubatjerawat #ubatputih #produkluluskkm #produkhalal #ubatjeragat #ubatparutjerawat #magicjellyklcc #magicjellybaby #magicjellyshahalam #magicjellykualapilah #magicjellykualalumpur #eczema #cradlecap #nappyrash #rashes #babyskincare #toptotoewash #bodywash #lipmattelovera
1 0 18 hours ago

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tk kena . Beli produk tu makin teruk ada tk?
.
.
Kalau ada tolong tunjuk posting ni dekat dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw ☹️
.
.
Boleh cuba dulu azanis skincare nih. Tk rugi. Untuk nak dapatkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
.

Dan tag kawan korang tuh ☺️ 011-10962271 fatin .
.

#azanisskincare3in1 #azanisskincareoriginal #azanisscarserum @azanismalaysia #ubatparutjerawat #azanisterbaik #azanisofficial #azanisoffer #scarcream #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tk kena . Beli produk tu makin teruk ada tk?
.
.
Kalau ada tolong tunjuk posting ni dekat dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw ☹️
.
.
Boleh cuba dulu azanis skincare nih. Tk rugi. Untuk nak dapatkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
.

Dan tag kawan korang tuh ☺️ 011-10962271 fatin .
.

#azanisskincare3in1 #azanisskincareoriginal #azanisscarserum @azanismalaysia #ubatparutjerawat #azanisterbaik #azanisofficial #azanisoffer #scarcream #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
2 1 18 hours ago

JERAWAT BUAT HILANG KONFIDEN!

Korang kann. Kalau ada JERAWAT camni nak buat apa? Mesti garu kepala mikir nak beli skincare xxx, nak makan supplement xxx, itu ini.
Ida ada cara mudah je pakej hilang jerawat sekali kulit anjal, tegang awet muda nak tak??? Sapu kat 3 point nadi je taww. Bukan kat muka.
Eh apa lakk mengarut Ida ni. Betul ke?
Meh sini nak kabo sikit. Jerawat tu berpunca dari banyak sebab tau. Dari toksin, faktor persekitaran, pemakanan, hormon, stress.
So bahan bahan yang terkandung dalam wd ni boleh rawat punca tu dari dalam.
Uolss juz calit kat nadi. Dan wd ni akan bergerak melalui pembuluh darah masuk ke dalam badan. Bila dalaman dah bersih, so otomatik luaran pun bersih.
Macam masuk hospital, doktor drip kat pembuluh darah tu kan. Situ kesan paling cepat tanpa sebarang tapisan.
Ida tau semua nak cantik tapi ada yang malas.Pakai #wd ni tade alasan dah. Sambil buai anak pon boleh cantekss uolsss #calitcalitcantik.
Nak kulit cantik berseri seri dan awet muda, Jom whatassp lelaju 0105055514💋

#WomenDesiree #WDTAIpoh
#DealerAdleesyaBeauty #WDTA
#WDIpoh #penghilangjerawat #serummurah #serumbotox #vitamincserum #krimglowing #krimjerawatpalingberkesan #ubatparutjerawat #glowingskincare #skincareblogger #skincarereview #skincareaddict #kosmetikherbal #ipohperak #ipohdelivery #mua #muabellaz #basemakeup #jeragathitam #putihmulus

JERAWAT BUAT HILANG KONFIDEN!

Korang kann. Kalau ada JERAWAT camni nak buat apa? Mesti garu kepala mikir nak beli skincare xxx, nak makan supplement xxx, itu ini. 
Ida ada cara mudah je pakej hilang jerawat sekali kulit anjal, tegang awet muda nak tak??? Sapu kat 3 point nadi je taww. Bukan kat muka. 
Eh apa lakk mengarut Ida ni. Betul ke? 
Meh sini nak kabo sikit. Jerawat tu berpunca dari banyak sebab tau. Dari toksin, faktor persekitaran, pemakanan, hormon, stress. 
So bahan bahan yang terkandung dalam wd ni boleh rawat punca tu dari dalam. 
Uolss juz calit kat nadi. Dan wd ni akan bergerak melalui pembuluh darah masuk ke dalam badan. Bila dalaman dah bersih, so otomatik luaran pun bersih. 
Macam masuk hospital, doktor drip kat pembuluh darah tu kan. Situ kesan paling cepat tanpa sebarang tapisan. 
Ida tau semua nak cantik tapi ada yang malas.Pakai #wd ni tade alasan dah. Sambil buai anak pon boleh cantekss uolsss #calitcalitcantik. 
Nak kulit cantik berseri seri dan awet muda, Jom whatassp lelaju 0105055514💋

#WomenDesiree #WDTAIpoh 
#DealerAdleesyaBeauty #WDTA
#WDIpoh #penghilangjerawat #serummurah #serumbotox #vitamincserum #krimglowing #krimjerawatpalingberkesan #ubatparutjerawat #glowingskincare #skincareblogger #skincarereview #skincareaddict #kosmetikherbal #ipohperak #ipohdelivery #mua #muabellaz #basemakeup #jeragathitam #putihmulus
11 0 20 hours ago

Pagi Jumaat macam ni kena tengok yang manis-manis je dulu macam lady boss kita ni manis je 🙈

baru sapu #skinpotionoil sebelum keluar rumah untuk pastikan kulit kita dilindungi dan ada bekalan nutrisi sentiasa. Baru kulit elok macam lady boss kita ni.
#facecreamileesh #krimdukun #krimdukunileesh #skinpotionoil #skinpotionserum #ileeshkualaselangor #paidreviewmurah #ubatjerawat #ubatparutjerawat #silveragentileesh

Pagi Jumaat macam ni kena tengok yang manis-manis je dulu macam lady boss kita ni manis je 🙈

baru sapu #skinpotionoil sebelum keluar rumah untuk pastikan kulit kita dilindungi dan ada bekalan nutrisi sentiasa. Baru kulit elok macam lady boss kita ni.
#facecreamileesh #krimdukun #krimdukunileesh #skinpotionoil #skinpotionserum #ileeshkualaselangor #paidreviewmurah #ubatjerawat #ubatparutjerawat #silveragentileesh
7 0 21 hours ago

-
Kami tak reka cerita, customer sendiri yang bagi feedback.
.
" JERAWAT KECUT BARU SEMINGGU MAKAN DIANZ VITAMIN"
.
DIANZ VITAMIN PREMIUM RM52 (35biji)
- Sesuai untuk mereka 12tahun ke atas
- Sesuai untuk yang berjerawat
- Sesuai untuk yang Mengandung (3bulan ke atas)
- Sesuai untuk yang ada parut banyak pada kulit (bekas jerawat / eksiden)
- Sesuai untuk yang menyusu bayi (pastikan anak takde kuning)
.
Setiap orang wajib ada stock vitamin dianz ni 😉
01162225063
.
#ardellaryana #nadzmiadhwa #dianzvitamin #dianz #vitamindianz #remyishak #bwp #boosterwhitening #liriklagu #laguviral #ubatparutjerawat #vitaminc #vitamine #serumjerawat #serumjeragat #ubatjerawat #neelofa #fizoomar #bellaastillah #serummurah #sabunputih #ainaalipmatte #ainaaserum

-
Kami tak reka cerita, customer sendiri yang bagi feedback.
.
" JERAWAT KECUT BARU SEMINGGU MAKAN DIANZ VITAMIN"
.
DIANZ VITAMIN PREMIUM RM52 (35biji)
- Sesuai untuk mereka 12tahun ke atas
- Sesuai untuk yang berjerawat
- Sesuai untuk yang Mengandung (3bulan ke atas)
- Sesuai untuk yang ada parut banyak pada kulit (bekas jerawat / eksiden)
- Sesuai untuk yang menyusu bayi (pastikan anak takde kuning)
.
Setiap orang wajib ada stock vitamin dianz ni 😉
01162225063
.
#ardellaryana #nadzmiadhwa #dianzvitamin #dianz #vitamindianz #remyishak #bwp #boosterwhitening #liriklagu #laguviral #ubatparutjerawat #vitaminc #vitamine #serumjerawat #serumjeragat #ubatjerawat #neelofa #fizoomar #bellaastillah #serummurah #sabunputih #ainaalipmatte #ainaaserum
2 2 23 hours ago

serum penghapus no1 di Malaysia. .
.
.
✔️Tidak menipiskan kulit!.
✔️Tiada pengelupasan kulit! .
✔️Dijamin selamat & halal
✔️Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔️hanya sains yg luar biasa!.
.
.
Jom jomm dapatkan segera sementaraa harga masih promosi nihhhh 💖💖
.
.
Whatsapp 011-10962271 atau komen DM di bawah!
.
.
#azanis #azanisscarserum @azanismalaysia #azanisoriginal #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisterbaik #hilangparut #malaysia

serum penghapus no1 di Malaysia. .
.
.
✔️Tidak menipiskan kulit!.
✔️Tiada pengelupasan kulit! .
✔️Dijamin selamat & halal
✔️Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔️hanya sains yg luar biasa!.
.
.
Jom jomm dapatkan segera sementaraa harga masih promosi nihhhh 💖💖
.
.
Whatsapp 011-10962271 atau komen DM di bawah!
.
.
#azanis #azanisscarserum @azanismalaysia #azanisoriginal #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisterbaik #hilangparut #malaysia
2 0 23 hours ago

PROMOSI SUPER JIMAT! .
🔥PARUT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! Ada #parut?✔️tak perlu pening kepala. Sapu je azanis, cofirm #parut tuh akan lesap hilang terus!
.
.

Berapa lama nampak kesan ? ✔️seawal 48jam #parut akan mula hilang .Tak berkesan janga risau, Kita Ada Money Back Guarantee kalau tk berkesan langsun kalau tk berkesan langsun . :) .
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!!! FREE GIFT MENARIK!!!JOM ORDER ❗️❗️
.
.
OFFER SUPERB JIMAT
+FREE CONSULTANT +100% ORIGINAL
+MONEY BACK GUARANTEE
+FREE POSTAGE!
+FREE GIFT . .
.
Whatsapp
011-10962271
Atau klik je link whatsapp kt bio .
.
.
.
Disclaimer:🛑 AWAS! HATI-HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN KULIT #KULIT ANDA🛑DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanisscarserum #azanis #azanisoriginal #mederma @azanismalaysia #ubatparutjerawat #azanisscarserum

PROMOSI SUPER JIMAT! .
🔥PARUT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! Ada #parut?✔️tak perlu pening kepala. Sapu je azanis, cofirm #parut tuh akan lesap hilang terus!
.
.

Berapa lama nampak kesan ? ✔️seawal 48jam #parut akan mula hilang .Tak berkesan janga risau, Kita Ada Money Back Guarantee kalau tk berkesan langsun kalau tk berkesan langsun . :) .
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!!! FREE GIFT MENARIK!!!JOM ORDER ❗️❗️
.
.
OFFER SUPERB JIMAT
+FREE CONSULTANT +100% ORIGINAL
+MONEY BACK GUARANTEE
+FREE POSTAGE!
+FREE GIFT . .
.
Whatsapp 
011-10962271 
Atau klik je link whatsapp kt bio .
.
.
.
Disclaimer:🛑 AWAS! HATI-HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN KULIT #KULIT ANDA🛑DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanisscarserum #azanis #azanisoriginal #mederma @azanismalaysia #ubatparutjerawat #azanisscarserum
2 0 20 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 0165666135 untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 0165666135 untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
3 1 19 September, 2019

Azanis Skincare 3in1. Seriously, nak bagi Promo diskaun separuh harga kepada 150 org terawal..
.
150 org terawal ini akan jadi customer vip kami dan dpt kekal harga Promo ni. Walaupun Harga dah kembali kpd asal. .
Wassap kami skrg. click link.

https://hi.jomwasap.my/azanis3in1
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
https://hi.jomwasap.my/azanis3in1

Atau wsap admin
016 5666135
016 5666135
016 5666135
.
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanisskincare #azanisscarserum #azaniscleanser #azanistreatmentcream #azanisoriginal #glowing #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia?

Azanis Skincare 3in1. Seriously, nak bagi Promo diskaun separuh harga kepada 150 org terawal..
.
150 org terawal ini akan jadi customer vip kami dan dpt kekal harga Promo ni. Walaupun Harga dah kembali kpd asal. .
Wassap kami skrg. click link.

https://hi.jomwasap.my/azanis3in1
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
https://hi.jomwasap.my/azanis3in1

Atau wsap admin
016 5666135
016 5666135
016 5666135
.
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanisskincare #azanisscarserum#azaniscleanser#azanistreatmentcream #azanisoriginal#glowing #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia?
6 0 19 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 0165666135 untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 0165666135 untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
5 0 19 September, 2019

Khasiat/Kegunaan

Di dalam perubatan tradisional Kantan digunakan dan berkhasiat untuk mengubati sakit telinga dan membersihkan luka.  Sakit telinga boleh dirawat dengan menggunakan air rebusan buah kantan.  Selepas merebus buah kantan selama beberapa minit, air rebusan perlu dititikkan ke dalam telinga.  Jika diamalkan selalu, ia bukan saja melegakan kesakitan akibat bengkakmalah boleh mengatasi masalah telinga berair.

1. Air pencuci luka badan

2.Merawat kencing manis dan darah tinggi.

3. Hilangkan bau badan wanita lepas bersalin .
.
#tipssihatazanisbeauty #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanis_beauty #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #malaysia

Khasiat/Kegunaan

Di dalam perubatan tradisional Kantan digunakan dan berkhasiat untuk mengubati sakit telinga dan membersihkan luka.  Sakit telinga boleh dirawat dengan menggunakan air rebusan buah kantan.  Selepas merebus buah kantan selama beberapa minit, air rebusan perlu dititikkan ke dalam telinga.  Jika diamalkan selalu, ia bukan saja melegakan kesakitan akibat bengkakmalah boleh mengatasi masalah telinga berair.

1. Air pencuci luka badan

2.Merawat kencing manis dan darah tinggi.

3. Hilangkan bau badan wanita lepas bersalin .
.
#tipssihatazanisbeauty #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanis_beauty #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #malaysia
2 0 19 September, 2019

Khasiat/Kegunaan

Di dalam perubatan tradisional Kantan digunakan dan berkhasiat untuk mengubati sakit telinga dan membersihkan luka.  Sakit telinga boleh dirawat dengan menggunakan air rebusan buah kantan.  Selepas merebus buah kantan selama beberapa minit, air rebusan perlu dititikkan ke dalam telinga.  Jika diamalkan selalu, ia bukan saja melegakan kesakitan akibat bengkakmalah boleh mengatasi masalah telinga berair.

1. Air pencuci luka badan

2.Merawat kencing manis dan darah tinggi.

3. Hilangkan bau badan wanita lepas bersalin .
.
#tipscantikubatparutmalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @ubatparut_malaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #malaysia

Khasiat/Kegunaan

Di dalam perubatan tradisional Kantan digunakan dan berkhasiat untuk mengubati sakit telinga dan membersihkan luka.  Sakit telinga boleh dirawat dengan menggunakan air rebusan buah kantan.  Selepas merebus buah kantan selama beberapa minit, air rebusan perlu dititikkan ke dalam telinga.  Jika diamalkan selalu, ia bukan saja melegakan kesakitan akibat bengkakmalah boleh mengatasi masalah telinga berair.

1. Air pencuci luka badan

2.Merawat kencing manis dan darah tinggi.

3. Hilangkan bau badan wanita lepas bersalin .
.
#tipscantikubatparutmalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @ubatparut_malaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #malaysia
4 0 19 September, 2019

.
.
Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-62. Sayangi Malaysiaku.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz

.
.
Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-62. Sayangi Malaysiaku.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill 
#vcsbyannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz
1 1 31 August, 2019

.
WAH!! MACAM BEST JER SKINCARE NI.
.
Tapi...🤔
.
Hah! Mesti korang da perasaan camni kan? Nak cuba tapi ragu2 lagi. Takut nanti tukar skincare tak sesuai atau allergik.
.
Sebab itu Lady Boss buatkan Serum Vitamin C kegilaan ramai ini dalam saiz mini. Beliau faham sangat perasaan kaum wanita yang sayangkan kulit. Beliau pun selalu juga tersilap beli skincare.
.
Cuma perlu labur serendah RM39, anda pasti berpuas hati dengan hasilnya nanti. Tak sesuai ? Boleh buang.

Opss ❗
TAK PERNAH lagilah orang buang kalau dah pakai Vitamin C Serum yang ada 10X Vitamin C ni 😃. Kulit makin mengalami perubahan positif adalah.
.
Harga pun berbaloi,berkualiti, selamat dan halal.
.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz

.
WAH!! MACAM BEST JER SKINCARE NI.
. 
Tapi...🤔
. 
Hah! Mesti korang da perasaan camni kan? Nak cuba tapi ragu2 lagi. Takut nanti tukar skincare tak sesuai atau allergik.
. 
Sebab itu Lady Boss buatkan Serum Vitamin C kegilaan ramai ini dalam saiz mini. Beliau faham sangat perasaan kaum wanita yang sayangkan kulit. Beliau pun selalu juga tersilap beli skincare.
.
Cuma perlu labur serendah RM39, anda pasti berpuas hati dengan hasilnya nanti. Tak sesuai ? Boleh buang.

Opss ❗
TAK PERNAH lagilah orang buang kalau dah pakai Vitamin C Serum yang ada 10X Vitamin C ni 😃. Kulit makin mengalami perubahan positif adalah.
. 
Harga pun berbaloi,berkualiti, selamat dan halal.
.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill 
#vcsbyannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz
1 1 29 August, 2019

.
.
Morning! Happy Friday!
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz

.
.
Morning! Happy Friday!
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill 
#vcsbyannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz
2 1 23 August, 2019

.
.
☘️Multi-functional Blackhead Remover☘️
.
🔹Membersihkan liang pori yang kotor melalui sedutan dan meningkatkan peredaran darah dalam kulit.
.
🔹Mempunyai 4 jenis kepala sedutan yang boleh diubah dan menawarkan pelbagai kegunaan.
.
🔹Mempunyai 4 tahap kelajuan sedutan boleh laras menjadikan ia sesuai untuk kulit yang berbeza.
.
🔹USB pengecasan yang mudah dan selamat untuk digunakan.
.
🔹Membantu menghilangkan bintik hitam, membersihkan kotoran dalam liang pori, mengurangkan kedutan dan memastikan kulit licin dan segar sentiasa.
.
.
♦️Cara Penggunaan♦️
Bersihkan muka menggunakan Vitamin C Gentle Cleanser atau pencuci muka yang bersesuaian.
.
Wap muka dengan air panas selama 3-5 minit untuk membantu liang pori terbuka.
.
Gunakan blackhead remover di kawasan yang bermasalah.
.
Ulang langkah 3 untuk mendapatkan kesan yang diinginkan (5-15 min)
.
** Nota Penting : Tidak perlu tekan, penyedutnya akan menyedut sendiri kotoran/blackhead di wajah anda.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamVCSGojesz

.
.
☘️Multi-functional Blackhead Remover☘️
.
🔹Membersihkan liang pori yang kotor melalui sedutan dan meningkatkan peredaran darah dalam kulit.
.
🔹Mempunyai 4 jenis kepala sedutan yang boleh diubah dan menawarkan pelbagai kegunaan.
.
🔹Mempunyai 4 tahap kelajuan sedutan boleh laras menjadikan ia sesuai untuk kulit yang berbeza.
.
🔹USB pengecasan yang mudah dan selamat untuk digunakan.
.
🔹Membantu menghilangkan bintik hitam, membersihkan kotoran dalam liang pori, mengurangkan kedutan dan memastikan kulit licin dan segar sentiasa.
.
.
♦️Cara Penggunaan♦️
Bersihkan muka menggunakan Vitamin C Gentle Cleanser atau pencuci muka yang bersesuaian.
.
Wap muka dengan air panas selama 3-5 minit untuk membantu liang pori terbuka.
.
Gunakan blackhead remover di kawasan yang bermasalah.
.
Ulang langkah 3 untuk mendapatkan kesan yang diinginkan (5-15 min)
.
** Nota Penting : Tidak perlu tekan, penyedutnya akan menyedut sendiri kotoran/blackhead di wajah anda.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamVCSGojesz
2 1 23 August, 2019

.
Tahukah anda?
.
Vitamin C Serum ni dapat membantu menanggalkan sel kulit mati serta dapat menjadikan kulit kita lebih sihat dan bermaya.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz

.
Tahukah anda?
.
Vitamin C Serum ni dapat membantu menanggalkan sel kulit mati serta dapat menjadikan kulit kita lebih sihat dan bermaya.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill 
#vcsbyannona
#vitamincserum 
#TeamVCSGojesz
1 1 23 August, 2019

Top #ubatparutjerawat posts

Komen "DM" atau wasap 016 566 6135 sekarang! untuk dapatkan #azanisscarserum #serumparut No.1 Malaysia!!
.
PROMOSI TERHAD + DISKAUN POSTAGE + FREE SST..
.
🔥MRWAT PA-RU-UT SEPANTAS 7 HARI JER..🔥
.
1 Titisan, ada 1001 kebaikkan. All in One orang kata. 😍

Paling best, serum ni boleh merawat macam2 paa-ru-ut:
.
Ke_lo-id timbul 🔜 Nipis
Lubang jrwt 🔜 Flawless
Kdutan Sel-ulit 🔜 Kulit te-gang
Paa-rut gel-ap 🔜 Glowing
Kulit tak sekata 🔜 Kulit licin .
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan #azanisserumoriginal ini❤
.
❗❗HARGA PROMOSI SANGAT TERHAD❗❗
.
Sila komen "DM" atau wasap 016 566 6135 sekarang! untuk dapatkan PROMOSI TERHAD + DISKAUN POSTAGE + FREE SST

OR kalau awk malas sngat nak kena save num ni bole click je dekat bio atas sana tu ya 😊

#azanisscarserum #azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan

Komen "DM" atau  wasap 016 566 6135  sekarang! untuk dapatkan #azanisscarserum #serumparut No.1 Malaysia!!
.
PROMOSI TERHAD + DISKAUN  POSTAGE + FREE SST..
.
🔥MRWAT  PA-RU-UT SEPANTAS 7 HARI JER..🔥
.
1 Titisan, ada 1001 kebaikkan. All in One orang kata. 😍

Paling best, serum ni boleh merawat macam2 paa-ru-ut:
.
Ke_lo-id timbul 🔜 Nipis
Lubang jrwt 🔜 Flawless
Kdutan Sel-ulit 🔜 Kulit te-gang 
Paa-rut gel-ap 🔜 Glowing
Kulit tak sekata 🔜 Kulit licin .
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan #azanisserumoriginal ini❤
.
❗❗HARGA PROMOSI SANGAT TERHAD❗❗
.
Sila komen "DM" atau wasap 016 566 6135 sekarang! untuk dapatkan PROMOSI TERHAD + DISKAUN POSTAGE + FREE SST

OR kalau awk malas sngat nak kena save num ni bole click je dekat bio atas sana tu ya 😊

#azanisscarserum #azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan
1,149 3 26 October, 2018

Komen "DM" atau wasap 016 566 6135 sekarang! untuk dapatkan #azanisscarserum #serumparut No.1 Malaysia!!
.
PROMOSI TERHAD + DISKAUN POSTAGE + FREE SST..
.
🔥MRWAT PA-RU-UT SEPANTAS 7 HARI JER..🔥
.
1 Titisan, ada 1001 kebaikkan. All in One orang kata. 😍

Paling best, serum ni boleh merawat macam2 paa-ru-ut:
.
Ke_lo-id timbul 🔜 Nipis
Lubang jrwt 🔜 Flawless
Kdutan Sel-ulit 🔜 Kulit te-gang
Paa-rut gel-ap 🔜 Glowing
Kulit tak sekata 🔜 Kulit licin .
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan #azanisserumoriginal ini❤
.
❗❗HARGA PROMOSI SANGAT TERHAD❗❗
.
Sila komen "DM" atau wasap 016 566 6135 sekarang! untuk dapatkan PROMOSI TERHAD + DISKAUN POSTAGE + FREE SST

OR kalau awk malas sngat nak kena save num ni bole click je dekat bio atas sana tu ya 😊

#azanisscarserum #azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan

Komen "DM" atau  wasap 016 566 6135  sekarang! untuk dapatkan #azanisscarserum #serumparut No.1 Malaysia!!
.
PROMOSI TERHAD + DISKAUN  POSTAGE + FREE SST..
.
🔥MRWAT  PA-RU-UT SEPANTAS 7 HARI JER..🔥
.
1 Titisan, ada 1001 kebaikkan. All in One orang kata. 😍

Paling best, serum ni boleh merawat macam2 paa-ru-ut:
.
Ke_lo-id timbul 🔜 Nipis
Lubang jrwt 🔜 Flawless
Kdutan Sel-ulit 🔜 Kulit te-gang 
Paa-rut gel-ap 🔜 Glowing
Kulit tak sekata 🔜 Kulit licin .
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan #azanisserumoriginal ini❤
.
❗❗HARGA PROMOSI SANGAT TERHAD❗❗
.
Sila komen "DM" atau wasap 016 566 6135 sekarang! untuk dapatkan PROMOSI TERHAD + DISKAUN POSTAGE + FREE SST

OR kalau awk malas sngat nak kena save num ni bole click je dekat bio atas sana tu ya 😊

#azanisscarserum #azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan
1,015 16 3 December, 2018

PROMO BUY 2+FREE 1!!
.
Yaa, betul cakap jer masalah pa-aa-rut apa?
.
Pa-aa-rut jr4w4t?
Pa-aa-rut cmp4k?
Pa-aa-rut kem4lang4n?
Pa-aa-ut oprate? .
Semua boleh. AZANIS SCAR SERUM memang mampu merawat 100 jenis masalah pa-aa-rut.
.
Jom dapatkan serum pa-aa-ut ni dari admin Promosi 3 serangkai masih berlangsung.

BUY 2 FREE 1
Free POSTAGE
Free GIFT .
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia_official #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #bobodimana

PROMO BUY 2+FREE 1!!
.
Yaa,  betul cakap jer masalah pa-aa-rut apa?
.
Pa-aa-rut jr4w4t? 
Pa-aa-rut cmp4k? 
Pa-aa-rut kem4lang4n? 
Pa-aa-ut oprate? . 
Semua boleh. AZANIS SCAR SERUM memang mampu merawat 100 jenis masalah pa-aa-rut.
.
Jom dapatkan serum pa-aa-ut ni dari admin Promosi 3 serangkai masih berlangsung.

BUY 2 FREE 1
Free POSTAGE
Free GIFT . 
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia_official #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #bobodimana
1,048 23 25 February, 2019

KECIL-KECIL CILI PADI !! 😍 BUY 2 FREE 1!!
.
Hi uollss! 😊
.
Nak tahu tak, selain mampu MEMUDAR & MENGHILANG kan kesan Pa-arut & Jrawt, Azanis Scar Serum juga boleh MELEMBUT & MELEMBAP kan kulit uolls sepanjang Hari tau! 👍 😉
.
Dengan kandungan VITAMIN E nya yang Tinggi dan juga campuran COCOA BUTTER, Azanis Scar Serum memang Serum Terbaik untuk melembapkn kulit. So, kulit muka uolls akan rasa Lembappp je sepanjang Hari, rasa 'Moist-moist' gituu 😘😘😘
.
Uolls nak cuba? Jom, WhatsApp Sis cepat.
.
.
WhatsApp ke 016 566 6135 atau DM je admin.Nak lg mudah? Klik je link wsap dibio, okay 👌😊 Now PROMO BUY 2 + FREE 1 yaa...
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia_official #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

KECIL-KECIL CILI PADI !! 😍 BUY 2 FREE 1!!
.
Hi uollss! 😊
.
Nak tahu tak, selain mampu MEMUDAR & MENGHILANG kan kesan Pa-arut & Jrawt, Azanis Scar Serum juga boleh MELEMBUT & MELEMBAP kan kulit uolls sepanjang Hari tau! 👍 😉
.
Dengan kandungan VITAMIN E nya yang Tinggi dan juga campuran COCOA BUTTER, Azanis Scar Serum memang Serum Terbaik untuk melembapkn kulit. So, kulit muka uolls akan rasa Lembappp je sepanjang Hari, rasa 'Moist-moist' gituu 😘😘😘
.
Uolls nak cuba? Jom, WhatsApp Sis cepat.
.
.
WhatsApp ke 016 566 6135 atau DM je admin.Nak lg mudah? Klik je link wsap dibio, okay 👌😊 Now PROMO BUY 2 + FREE 1 yaa...
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia_official#scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
1,789 35 7 March, 2019

KECIL-KECIL CILI PADI !! 😍 BUY 2 FREE 1!!
.
Hi uollss! 😊
.
Nak tahu tak, selain mampu MEMUDAR & MENGHILANG kan kesan Pa-arut & Jrawt, Azanis Scar Serum juga boleh MELEMBUT & MELEMBAP kan kulit uolls sepanjang Hari tau! 👍 😉
.
Dengan kandungan VITAMIN E nya yang Tinggi dan juga campuran COCOA BUTTER, Azanis Scar Serum memang Serum Terbaik untuk melembapkn kulit. So, kulit muka uolls akan rasa Lembappp je sepanjang Hari, rasa 'Moist-moist' gituu 😘😘😘
.
Uolls nak cuba? Jom, WhatsApp Sis cepat.
.
.
WhatsApp ke 016 566 6135 atau DM je admin.Nak lg mudah? Klik je link wsap dibio, okay 👌😊 Now PROMO BUY 2 + FREE 1 yaa...
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia_official #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

KECIL-KECIL CILI PADI !! 😍 BUY 2 FREE 1!!
.
Hi uollss! 😊
.
Nak tahu tak, selain mampu MEMUDAR & MENGHILANG kan kesan Pa-arut & Jrawt, Azanis Scar Serum juga boleh MELEMBUT & MELEMBAP kan kulit uolls sepanjang Hari tau! 👍 😉
.
Dengan kandungan VITAMIN E nya yang Tinggi dan juga campuran COCOA BUTTER, Azanis Scar Serum memang Serum Terbaik untuk melembapkn kulit. So, kulit muka uolls akan rasa Lembappp je sepanjang Hari, rasa 'Moist-moist' gituu 😘😘😘
.
Uolls nak cuba? Jom, WhatsApp Sis cepat.
.
.
WhatsApp ke 016 566 6135 atau DM je admin.Nak lg mudah? Klik je link wsap dibio, okay 👌😊 Now PROMO BUY 2 + FREE 1 yaa...
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia_official#scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
1,548 27 28 March, 2019

KECIL-KECIL CILI PADI !! RWAT PA_ARUT DAN JRWAT!! 😍 BUY 2 FREE 1!!
.
Hi uollss! 😊
.
Nak tahu tak, selain mampu MEMUDAR & MENGHILANG kan kesan Pa-arut & Jrawt, Azanis Scar Serum juga boleh MELEMBUT & MELEMBAP kan kulit uolls sepanjang Hari tau! 👍 😉
.
Dengan kandungan VITAMIN E nya yang Tinggi dan juga campuran COCOA BUTTER, Azanis Scar Serum memang Serum Terbaik untuk melembapkn kulit. So, kulit muka uolls akan rasa Lembappp je sepanjang Hari, rasa 'Moist-moist' gituu 😘😘😘
.
Uolls nak cuba? Jom, WhatsApp Sis cepat.
.
.
WhatsApp ke 016 566 6135 atau DM je admin.Nak lg mudah? Klik je link wsap dibio, okay 👌😊 Now PROMO BUY 2 + FREE 1 yaa...
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia_official #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

KECIL-KECIL CILI PADI !! RWAT PA_ARUT DAN JRWAT!! 😍 BUY 2 FREE 1!!
.
Hi uollss! 😊
.
Nak tahu tak, selain mampu MEMUDAR & MENGHILANG kan kesan Pa-arut & Jrawt, Azanis Scar Serum juga boleh MELEMBUT & MELEMBAP kan kulit uolls sepanjang Hari tau! 👍 😉
.
Dengan kandungan VITAMIN E nya yang Tinggi dan juga campuran COCOA BUTTER, Azanis Scar Serum memang Serum Terbaik untuk melembapkn kulit. So, kulit muka uolls akan rasa Lembappp je sepanjang Hari, rasa 'Moist-moist' gituu 😘😘😘
.
Uolls nak cuba? Jom, WhatsApp Sis cepat.
.
.
WhatsApp ke 016 566 6135 atau DM je admin.Nak lg mudah? Klik je link wsap dibio, okay 👌😊 Now PROMO BUY 2 + FREE 1 yaa...
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia_official#scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
1,046 0 6 April, 2019

KECIL-KECIL CILI PADI !! 😍 BUY 2 FREE 1!!
.
Hi uollss! 😊
.
Nak tahu tak, selain mampu MEMUDAR & MENGHILANG kan kesan Pa-arut & Jrawt, Azanis Scar Serum juga boleh MELEMBUT & MELEMBAP kan kulit uolls sepanjang Hari tau! 👍 😉
.
Dengan kandungan VITAMIN E nya yang Tinggi dan juga campuran COCOA BUTTER, Azanis Scar Serum memang Serum Terbaik untuk melembapkn kulit. So, kulit muka uolls akan rasa Lembappp je sepanjang Hari, rasa 'Moist-moist' gituu 😘😘😘
.
Uolls nak cuba? Jom, WhatsApp Sis cepat.
.
.
WhatsApp ke 016 566 6135 atau DM je admin.Nak lg mudah? Klik je link wsap dibio, okay 👌😊 Now PROMO BUY 2 + FREE 1 yaa...
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia_official #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

KECIL-KECIL CILI PADI !! 😍 BUY 2 FREE 1!!
.
Hi uollss! 😊
.
Nak tahu tak, selain mampu MEMUDAR & MENGHILANG kan kesan Pa-arut & Jrawt, Azanis Scar Serum juga boleh MELEMBUT & MELEMBAP kan kulit uolls sepanjang Hari tau! 👍 😉
.
Dengan kandungan VITAMIN E nya yang Tinggi dan juga campuran COCOA BUTTER, Azanis Scar Serum memang Serum Terbaik untuk melembapkn kulit. So, kulit muka uolls akan rasa Lembappp je sepanjang Hari, rasa 'Moist-moist' gituu 😘😘😘
.
Uolls nak cuba? Jom, WhatsApp Sis cepat.
.
.
WhatsApp ke 016 566 6135 atau DM je admin.Nak lg mudah? Klik je link wsap dibio, okay 👌😊 Now PROMO BUY 2 + FREE 1 yaa...
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia_official#scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
1,029 96 17 April, 2019

BELI 2 PERCUMA 1!
.
PROMOSI DILANJUTTTTTTTKANNNNNN!!
.
🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT ANDA!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase!
Ada #paa_rut?
✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
PROMOTION BUY 2 FREE 1SALES!
+ BUY 2 FREE 1
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE UTK ANDA!!
+ FREE POSTAGE!
.

Whatsapp
016 566 6135
016 566 6135
016 566 6135
.
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#gegarvaganva2019 #ootdmalaysia #jumeascargel #paskal #kulitglowing #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

BELI 2 PERCUMA 1!
.
PROMOSI DILANJUTTTTTTTKANNNNNN!!
.
🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT ANDA!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! 
Ada #paa_rut?
✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
PROMOTION BUY 2 FREE 1SALES!
+ BUY 2 FREE 1
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE UTK ANDA!!
+ FREE POSTAGE!
.

Whatsapp 
016 566 6135
016 566 6135
016 566 6135
.
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#gegarvaganva2019 #ootdmalaysia #jumeascargel #paskal #kulitglowing #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers#scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
1,109 26 15 May, 2019

PROFIX VIRAL ADALAH ASBAB UNTUK PULIH, KONSISTEN TU YG PENTING!!
.
Ada masalah macam sis ni??
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

PROFIX VIRAL ADALAH ASBAB UNTUK PULIH, KONSISTEN TU YG PENTING!!
.
Ada masalah macam sis ni??
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
1,146 30 21 hours ago