#ubatparutmalaysia Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ubatparutmalaysia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
52 minutes
Average like
7
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
2 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 7 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
6 0 10 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
2 0 10 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
4 0 12 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
2 0 12 hours ago
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

#Repost -emeldanadira ・・・
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN🥰

#Repost -emeldanadira ・・・
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN🥰
4 1 18 hours ago
@jumeascargel__ Profile picture

@jumeascargel__

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
8 0 20 hours ago
@jumeascargel__ Profile picture

@jumeascargel__

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
38 0 20 hours ago
@ubat_parut_no.1 Profile picture

@ubat_parut_no.1

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 20 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
4 0 21 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Yes betul tu! Penggunaan jumea memang ambil masa skit untuk pudarkan parut sebab kandungan dalam jumea ni semua natural sahaja . So korang yang tengah struggle nak pulihkan parut dengan jumea tu , jangan skip pakai tau! Lama kelamaan akan pudar parut tu. 😘😘
.
Thank you bagi feedback yang sangat sangat sangat positif untuk kami. 😘 yang masih ada parut tu , dah cuba pelbagai produk tp belum ada yang berhasil , jom pudarkan parut korang dengan #jumeascargel 🤗
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam

Yes betul tu! Penggunaan jumea memang ambil masa skit untuk pudarkan parut sebab kandungan dalam jumea ni semua natural sahaja . So korang yang tengah struggle nak pulihkan parut dengan jumea tu , jangan skip pakai tau! Lama kelamaan akan pudar parut tu. 😘😘
.
Thank you bagi feedback yang sangat sangat sangat positif untuk kami. 😘 yang masih ada parut tu , dah cuba pelbagai produk tp belum ada yang berhasil , jom pudarkan parut korang dengan #jumeascargel 🤗
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam
3 0 21 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

SWIPE LEFT FOR MORE💯 yass tk ada dah parut yang disorok sorok . Parut terkena minyak panas memang nampak tak cantik kan. Lagi lagi kalau parut tu jelas nampak dekat orang lain.😫
.

Bukan apa , benda boleh pudar kenapa nak simpan parut tu. Pudarkan parut dengan bahan bahan natural menggunakan #jumeascargel . Confirm menjadi👍😍 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

SWIPE LEFT FOR MORE💯 yass  tk ada dah parut yang disorok sorok . Parut terkena minyak panas memang nampak tak cantik kan. Lagi lagi kalau parut tu jelas nampak dekat orang lain.😫
.

Bukan apa , benda boleh pudar kenapa nak simpan parut tu. Pudarkan parut dengan bahan bahan natural menggunakan #jumeascargel . Confirm menjadi👍😍 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
4 0 21 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
3 0 21 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
4 0 21 hours ago
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
28 0 21 hours ago
@jumeascargelmalaysia Profile picture

@jumeascargelmalaysia

I malas cakap banyak . Biar feedback customer berbicara 🙊🙊
.
Antara pelanggan yang puas hati dengan #jumeascargel 👍🏻
.
Parut jahit dua tahun lepas pun boleh pudar. Kalau konsisten , silap silap boleh hilang! .
.
Jom dapatkan sekarang 😘😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

I malas cakap banyak . Biar feedback customer berbicara 🙊🙊
.
Antara pelanggan yang puas hati dengan #jumeascargel 👍🏻
.
Parut jahit dua tahun lepas pun boleh pudar. Kalau konsisten , silap silap boleh hilang! .
.
Jom dapatkan sekarang 😘😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
17 0 22 hours ago
@cantikshop_my Profile picture

@cantikshop_my

🔥 PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER 🔥
*
JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
FOLLOW @scargel.my
FOLLOW @scargel.my
.
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

🔥 PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER 🔥
*
JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
FOLLOW @scargel.my 
FOLLOW @scargel.my
.
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
4 0 17 September, 2019
@jumeascargel.official Profile picture

@jumeascargel.official

.
Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel Kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dah terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi. 😍

Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia

.
Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel Kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dah terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi. 😍

Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia
4 0 17 September, 2019
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
3 0 17 September, 2019
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
7 0 17 September, 2019
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
8 0 17 September, 2019
@jumeamalaysiascargel Profile picture

@jumeamalaysiascargel

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau whatsapp 018 962 4024 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau whatsapp 018  962 4024 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
3 0 17 September, 2019
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

CLICK LINK AT MY BIO TO GET THIS JUMEA SCAR GEL WITH DISCOUNT AND FREE POSTAGE 🙏🏻❤️😘💯
.
#Repost @syazwaniarahim
・・・
Hai guys! Harini wany nak review satu product iaituuuu #jumeascargel ❤️.. Girls yang ada masalah parut jerawat yang susah hilang tu mesti cuba #jumeascargel sebab gel ni mengandungi combinasi bunga Chamomile & ekstrak Bawang (VITAMIN E). And paling penting gel ni dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari je guys!!!
-
Btw, wany selalu guna gel ni before tidur and kulit wany oily and sensitif.. so korang jangan risau sebab #jumeascargel ni sesuai untuk semua jenis kulit 😘
-
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

CLICK LINK AT MY BIO TO GET THIS JUMEA SCAR GEL WITH DISCOUNT AND FREE POSTAGE 🙏🏻❤️😘💯
.
#Repost @syazwaniarahim
・・・
Hai guys! Harini wany nak review satu product iaituuuu #jumeascargel ❤️.. Girls yang ada masalah parut jerawat yang susah hilang tu mesti cuba #jumeascargel sebab gel ni mengandungi combinasi bunga Chamomile & ekstrak Bawang (VITAMIN E). And paling penting gel ni  dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari je guys!!!
-
Btw, wany selalu guna gel ni before tidur and kulit wany oily and sensitif.. so korang jangan risau sebab #jumeascargel ni sesuai untuk semua jenis kulit 😘
-
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
8 0 17 September, 2019
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

WOW WOW WOW TERBUKTI BERKESAN ‼️ terpaksa repeat sebab menjadi uolls💯💯💯💯😍
.
Nak habis dah sebab adik beradik pakat duk berebut nk pakai jumea 🤣🤣 kalau macam ni memang kena beli banyak la sis buat stock! 🙊
.
Sesiapa yang ada parut baru sangat sesuai cuba sebab senang sangat nak sesuaikan dengan jumea ni❤️❤️❤️ jom guys dapatkan #jumeascargel sebab anda akan dapat: .
.
✅ POTONGAN HARGA SEHINGGA RM30 .
✅ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA .
.
Click link dekat bio sekarang tau‼️😋😋😋
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

WOW WOW WOW TERBUKTI BERKESAN ‼️ terpaksa repeat sebab menjadi uolls💯💯💯💯😍
.
Nak habis dah sebab adik beradik pakat duk berebut nk pakai jumea 🤣🤣 kalau macam ni memang kena beli banyak la sis buat stock! 🙊
.
Sesiapa yang ada parut baru sangat sesuai cuba sebab senang sangat nak sesuaikan dengan jumea ni❤️❤️❤️ jom guys dapatkan #jumeascargel sebab anda akan dapat: .
.
✅ POTONGAN HARGA SEHINGGA RM30 .
✅ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA .
.
Click link dekat bio sekarang tau‼️😋😋😋
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 17 September, 2019
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Pudarkan parut anda seawal 7 HARI ‼️
.
Repost @farisyamanda
・・・
Hi everyone! So harini Manda nak share one of the best product yang dapat mengatasi masalah parut dekat muka/badan. Scar Gel Jumea ni mengandungi combinasi bunga Chamomile dan estrak Bawang (VITAMIN E) which dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari!!!
.
-Gel ini tidak berminyak, tidak melekit and ada cooling effect as well. -It is also suitable for all skin type even for sensitive skin.
.
Cara pakai : Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia 💗
#JUMEA #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumeaubatparut #ubatparutmalaysia #scartreatment #scargel

Pudarkan parut anda seawal 7 HARI ‼️
.
Repost @farisyamanda
・・・
Hi everyone! So harini Manda nak share one of the best product yang dapat mengatasi masalah parut dekat muka/badan. Scar Gel Jumea ni mengandungi combinasi bunga Chamomile dan estrak Bawang (VITAMIN E) which dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari!!!
.
-Gel ini tidak berminyak, tidak melekit and  ada cooling effect as well. -It is also suitable for all skin type even for sensitive skin.
.
Cara pakai : Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan  dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia 💗
#JUMEA #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumeaubatparut #ubatparutmalaysia #scartreatment #scargel
5 0 17 September, 2019
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
4 0 17 September, 2019
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
6 0 17 September, 2019
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

#Repost @onlymefiedah ・・・
Hye guyss good morning and assalamualaikum first, so this morning I want to share one product yang korang akan love sangat sangat. This product from @jumeamalaysia. So this product I dah try and result dia kebabom letups jadi taw. Korang yang ada parut dekat kaki tangan badan muka yang teruk sangat tu korang kene try this product memang I recommended sangat weyh. Malu laa nanti muka cantik/handsome tapi banyak parut dekat tangan laa kaki laa kan nanti tak confidence pulak. So I pon dah in love ngan this product and I will repeat again and again. Thanks @jumeamalaysia for make me so beautiful women💕 #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateamK

#Repost @onlymefiedah ・・・
Hye guyss good morning and assalamualaikum first, so this morning I want to share one product yang korang akan love sangat sangat. This product from @jumeamalaysia. So this product I dah try and result dia kebabom letups jadi taw. Korang yang ada parut dekat kaki tangan badan muka yang teruk sangat tu korang kene try this product memang I recommended sangat weyh. Malu laa nanti muka cantik/handsome tapi banyak parut dekat tangan laa kaki laa kan nanti tak confidence pulak. So I pon dah in love ngan this product and I will repeat again and again. Thanks @jumeamalaysia for make me so beautiful women💕 #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateamK
19 0 17 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Hilang kan parut tanpa menggunakan RAWATAN LASER 🔥🔥🔥
.
Jumea scar gel mampu menghilang kan segala jenis parut di antaranya adalah
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan 😍sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut! Malu! .
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Hilang kan parut tanpa menggunakan RAWATAN LASER 🔥🔥🔥
.
Jumea scar gel mampu menghilang kan segala jenis parut  di antaranya adalah
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan 😍sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut! Malu! .
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
9 0 17 September, 2019

Top #ubatparutmalaysia posts

@farisyamanda Profile picture

@farisyamanda

Hi everyone! So harini Manda nak share one of the best product yang dapat mengatasi masalah parut dekat muka/badan. Scar Gel Jumea ni mengandungi combinasi bunga Chamomile dan estrak Bawang (VITAMIN E) which dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari!!!
.
-Gel ini tidak berminyak, tidak melekit and ada cooling effect as well. -It is also suitable for all skin type even for sensitive skin.
.
Cara pakai : Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia 💗
#JUMEA #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumeaubatparut #ubatparutmalaysia #scartreatment #scargel

Hi everyone! So harini Manda nak share one of the best product yang dapat mengatasi masalah parut dekat muka/badan. Scar Gel Jumea ni mengandungi combinasi bunga Chamomile dan estrak Bawang (VITAMIN E) which dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari!!!
.
-Gel ini tidak berminyak, tidak melekit and  ada cooling effect as well. -It is also suitable for all skin type even for sensitive skin.
.
Cara pakai : Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan  dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia 💗
#JUMEA #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumeaubatparut #ubatparutmalaysia #scartreatment #scargel
761 39 28 October, 2018
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Jom order JUMEA SCARGEL ni, rugi siapa tak cuba.

Sapu sapu je, parut hilang. Tak perlu rawatan laser mahal mahal, cuma gunakan JUMEA SCARGEL je boleh hilang tau 😍
.

Awak boleh menggunakan JUMEA ni untuk memudarkan pelbagai jenis parut di bawah seperti :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
✅ Parut Cakaran

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

Jom order JUMEA SCARGEL ni, rugi siapa tak cuba.

Sapu sapu je, parut hilang. Tak perlu rawatan laser mahal mahal, cuma gunakan JUMEA SCARGEL je boleh hilang tau 😍
.

Awak boleh menggunakan JUMEA ni untuk memudarkan pelbagai jenis parut di bawah seperti :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
✅ Parut Cakaran

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
151 3 10 September, 2019
@azanisserum_malaysia Profile picture

@azanisserum_malaysia

AZANIS SCAR SERUM ✨
.
Dijamin halal dan memudarkan -
✅ Kulit kering
✅ Kulit mengelupas
✅ Parut chickenpop
✅ Parut jerawat
✅ Parut bedah
✅ Parut kemalangan
✅ Parut jeragat, parut lama 👍🏼
.
Tak percaya? Boleh cuba dan lihat kesan dalam masa 48jam👌
.
Dan yang paling penting sekali -
.
❎Tidak menipiskan kulit
❎Tiada pengelupasan kulit
❎Tanpa bahan kimia merbahaya
✅ Sesuai dengan semua jenis kulit
✅ Tiada masalah dengan semua jenis pencuci muka👍🏼
✅ Dijamin halal dan selamat
.
Komen “DM” atau Whatsapp terus ke 011-56659578 (tekan link di bio ig) 📲
.
📣📣PROMOSI📣📣‼️😍 HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE + FREE GIFT BERJUMLAH LEBIH RM30 TAW😍😍 YANG PENTING DIJAMIN ORIGINAL 💯💯💯✨✨✨👍🏼👍🏼👍🏼
.
#ubatparutmurah #ubatparutmalaysia #ubatparut #ubatparutoriginal #sayajualmurah #sayajual #azanis #azanisscarserum #parut #serumparut #azanisoriginal #azanisubatparut
#azanisoriginalhq #azanisserum_my
#azanisserum_malaysia

AZANIS SCAR SERUM ✨
.
Dijamin halal dan memudarkan -
✅ Kulit kering
✅ Kulit mengelupas
✅ Parut chickenpop
✅ Parut jerawat
✅ Parut bedah
✅ Parut kemalangan
✅ Parut jeragat, parut lama 👍🏼
.
Tak percaya? Boleh cuba dan lihat kesan dalam masa 48jam👌
.
Dan yang paling penting sekali -
.
❎Tidak menipiskan kulit
❎Tiada pengelupasan kulit
❎Tanpa bahan kimia merbahaya
✅ Sesuai dengan semua jenis kulit
✅ Tiada masalah dengan semua jenis pencuci muka👍🏼
✅ Dijamin halal dan selamat
.
Komen “DM” atau Whatsapp terus ke 011-56659578 (tekan link di bio ig) 📲
.
📣📣PROMOSI📣📣‼️😍 HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE + FREE GIFT BERJUMLAH LEBIH RM30 TAW😍😍 YANG PENTING DIJAMIN ORIGINAL 💯💯💯✨✨✨👍🏼👍🏼👍🏼
.
#ubatparutmurah #ubatparutmalaysia #ubatparut #ubatparutoriginal #sayajualmurah #sayajual #azanis #azanisscarserum #parut #serumparut #azanisoriginal #azanisubatparut
#azanisoriginalhq #azanisserum_my
#azanisserum_malaysia
115 1 12 February, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Siapa ada parut DEGIL susah hilang, tak kira la LAMA atau BARU?

JOM CUBA JUMEA SCARGEL NI 😍 Best sangat tau korang! Jumea ni specialised untuk menghilangkan semua jenis parut, confirm tak rugi kalau korang cuba! 😘 Paling best, harga sangat la berpatutan dengan perubahan yang ketara nanti!

Jom pudarkan perut hari ini juga. DISKAUN SEBANYAK RM30‼️ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumea #haliqateam

Siapa ada parut DEGIL susah hilang, tak kira la LAMA atau BARU?

JOM CUBA JUMEA SCARGEL NI 😍 Best sangat tau korang! Jumea ni specialised untuk menghilangkan semua jenis parut, confirm tak rugi kalau korang cuba! 😘 Paling best, harga sangat la berpatutan dengan perubahan yang ketara nanti!

Jom pudarkan perut hari ini juga. DISKAUN SEBANYAK RM30‼️ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumea #haliqateam
153 0 20 hours ago
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Haaa korang nampak tak real feedbacks dari cust ni? Korang tak nak ke muka licin, kulit cantik bebas JERAWAT & PARUT JERAWAT 😍

Best sangat guys, try jumea 1 pasti tak menyesal lagi. Laburkan rawatan murah untuk kesan kekal 😍

JOM ORDER JUMEA!

Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau whatsapp 0139060401 (CLICK LINK KAT BIO) 🔥
.
Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA! Bertindak sekarang‼️💯 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Haaa korang nampak tak real feedbacks dari cust ni? Korang tak nak ke muka licin, kulit cantik bebas JERAWAT & PARUT JERAWAT 😍

Best sangat guys, try jumea 1 pasti tak menyesal lagi. Laburkan rawatan murah untuk kesan kekal 😍

JOM ORDER JUMEA!

Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau whatsapp 0139060401 (CLICK LINK KAT BIO) 🔥
.
Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA! Bertindak sekarang‼️💯 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
159 1 14 August, 2019
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

Alhamdulillah parut sebab breakout . Akhirnyaa dah sembuh!! Boleh tengok sendiri customer send feedback ni. I pun terkejut😍😍😍 jumea sangat sesuai untuk dia . .
.
Ada ke yang kat sini ada parut break out jugak ? Kalau ada cuba komen👇🏻👇🏻
.
. .
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah parut sebab breakout . Akhirnyaa dah sembuh!! Boleh tengok sendiri customer send feedback ni. I pun terkejut😍😍😍 jumea  sangat sesuai untuk dia . .
.
Ada ke yang kat sini ada parut break out jugak ? Kalau ada cuba komen👇🏻👇🏻
.
. .
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
680 0 21 January, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
So this is combination of bunga Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
- Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
- Tidak berminyak dan tidak melekit
- Mempunyai cooling effect

Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.

Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeaa.malaysia

Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ .

#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumea #haliqateam

Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
So this is combination of bunga Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
- Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
- Tidak berminyak dan tidak melekit
-  Mempunyai cooling effect

Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.

Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeaa.malaysia

Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ .

#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumea #haliqateam
157 2 20 January, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Satu tube jumea boleh tahan berapa lama?
1 tube boleh tahan 1 bulan lebih - 2 bulan bergantung pada area yang awak guna. Kalau dekat muka je, boleh tahan lama ya 😘
.
Jimat sangat! Labur sikit, kesan kekal. Tak nak cantik ke raya nanti? Kalau nak meh sis nak bagi harga promo siap FREE POSTAGE!

Jom pudarkan perut hari ini juga.

DISKAUN SEBANYAK RM30‼️ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ .
.

#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumea #haliqateam

Satu tube jumea boleh tahan berapa lama?
1 tube boleh tahan 1 bulan lebih - 2 bulan bergantung pada area yang awak guna. Kalau dekat muka je, boleh tahan lama ya 😘
.
Jimat sangat! Labur sikit, kesan kekal. Tak nak cantik ke raya nanti? Kalau nak meh sis nak bagi harga promo siap FREE POSTAGE!

Jom pudarkan perut hari ini juga.

DISKAUN SEBANYAK RM30‼️ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ .
.

#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumea #haliqateam
151 13 4 May, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Gurney Plaza

Ramai daripada customer yang pm i mostly masalah jerawat merah merah😩
.
So i suggest cuba guna #jumeascargel untuk pudarkan parut jerawat yang merah merah tu okay . 🤗
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Ramai daripada customer yang pm i mostly masalah jerawat merah merah😩
.
So i suggest cuba guna #jumeascargel untuk pudarkan parut jerawat yang merah merah tu okay . 🤗
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
318 0 2 February, 2019