#ubatparutmurah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ubatparutmurah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
4
Average comment
0.6
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@lovelycherrybeauty_vcsannona Profile picture

@lovelycherrybeauty_vcsannona

.
.
⛔Jangan picit jerawat tu! ⛔
.
Mesti korang ada tabiat atau hobi camni kan. Tangan tu susah sangat nak kawal.
.
Tapi...
Cuba elakkan selagi berdaya k. 😁
.
Bukan apa, sebab tabiat camni hanya akan buat kulit kita jadi breakout dan ini boleh menyebabkan jangkitan. Last-last, kulit jadi berparut.
.
Oh tidak! 😱
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz

.
.
⛔Jangan picit jerawat tu! ⛔
. 
Mesti korang ada tabiat atau hobi camni kan. Tangan tu susah sangat nak kawal.
. 
Tapi...
Cuba elakkan selagi berdaya k. 😁
. 
Bukan apa, sebab tabiat camni hanya akan buat kulit kita jadi breakout dan ini boleh menyebabkan jangkitan. Last-last, kulit jadi berparut.
. 
Oh tidak! 😱
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsannona
#vitamincserum 
#TeamVCSGojesz
3 1 19 September, 2019
@azanis_scarserum_original Profile picture

@azanis_scarserum_original

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut  #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis
1 0 19 September, 2019
@azanis_scarserum_original Profile picture

@azanis_scarserum_original

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut  #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis
0 0 19 September, 2019
@azanismalaysia_officialhq Profile picture

@azanismalaysia_officialhq

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 016 5666135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 016 5666135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
8 0 19 September, 2019
@azanis.malaysia.official Profile picture

@azanis.malaysia.official

"Biar betoi 3 hari je da nmpk ksan hilang pa_arut jrawat, jrwat dan jragat...." . .
Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berpa_arut lah. lagi2 pa_arut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab maluuuu..Tmbh sedih bila jragat plk da cam peta dunia..
.
Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jragat sekali tauuu... .
Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT bernilai RM39 + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱 .
Siapa yang nak boleh tekan bawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻 https://hi.jomwasap.my/azanis3in1
https://hi.jomwasap.my/azanis3in1

atau whatsapp

016 566 6135 admin aisya
016 566 6135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

"Biar betoi 3 hari je da nmpk ksan hilang pa_arut jrawat, jrwat dan jragat...." . . 
Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berpa_arut lah. lagi2 pa_arut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab maluuuu..Tmbh sedih bila jragat plk da cam peta dunia..
. 
Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jragat sekali tauuu... .
Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT bernilai RM39 + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱 .
Siapa yang nak boleh tekan bawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻 https://hi.jomwasap.my/azanis3in1 
https://hi.jomwasap.my/azanis3in1

atau whatsapp

016 566 6135 admin aisya
016 566 6135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
4 0 18 September, 2019
@azanismalaysia_officialhq Profile picture

@azanismalaysia_officialhq

BIAR BETOL 7 HARI JE DAH NAMPAK KESAN HILANG P4RUT JRAWAT, JRWAT DAN JG JRGAT. .
Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berp4rutkan? lagi2 p4rut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Jragat plk berpeta2 kat muke. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab malu
.
Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jrgat sekali?
.
Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT bernilai RM39 + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱
.
Siapa yang nak boleh tekan link wasap di bio

www.wasap.my/+600165666135/azanis3in1

www.wasap.my/+600165666135/azanis3in1

atau whatsapp

016 566 6135 admin aisya
016 566 6135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

BIAR BETOL 7 HARI JE DAH NAMPAK KESAN HILANG P4RUT JRAWAT, JRWAT DAN JG JRGAT. .
Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berp4rutkan? lagi2 p4rut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Jragat plk berpeta2 kat muke. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab malu
.
Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jrgat sekali?
.
Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT bernilai RM39 + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱
.
Siapa yang nak boleh tekan link wasap di bio

www.wasap.my/+600165666135/azanis3in1

www.wasap.my/+600165666135/azanis3in1

atau whatsapp

016 566 6135 admin aisya
016 566 6135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
15 0 18 September, 2019
@lovelycherrybeauty_vcsannona Profile picture

@lovelycherrybeauty_vcsannona

.
.
Kenapa Serum Vitamin C by Annona adalah 'MAKANAN WAJIB' bagi kulit?
.
🍊KULIT CERAH SEKATA
Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit
.
🍊KULIT MUDA & TEGANG
Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen
.
🍊KULIT SIHAT & CANTIK
Bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda
.
🍊KULIT LEMBAB & LEMBUT
Bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit
. 🍊KULIT BEBAS JERAWAT
Mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat
.
🍊KULIT BEBAS JERAGAT
Mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz

.
.
Kenapa Serum Vitamin C by Annona adalah 'MAKANAN WAJIB' bagi kulit?
.
🍊KULIT CERAH SEKATA
Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit
.
🍊KULIT MUDA & TEGANG
Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen
.
🍊KULIT SIHAT & CANTIK
Bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda
.
🍊KULIT LEMBAB & LEMBUT
Bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit
. 🍊KULIT BEBAS JERAWAT
Mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat
.
🍊KULIT BEBAS JERAGAT
Mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill 
#vcsbyannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz
1 1 17 September, 2019
@azanismalaysia_officialhq Profile picture

@azanismalaysia_officialhq

Pudarkan Parut Tanpa Rawatan Laser. Hanya dengan teknologi serum, kesan sepantas 3 minggu. .
.
Sapukan titisan Azanis Scar Serum pada parut sejurus selepas anda membersihkan permukaan itu. Ulang langkah ini pada pagi serta malam dan lihat kehebatan teknologi kami dalam membantu anda! .
.
Azanis Scar Serum telah menerima testimoni-testimoni yang luar biasa dari seluruh lapisan masyarakat di Malaysia. .
.
Atau whatsapp terus
016 5666135
Atau whatsapp terus
016 566 6135
Atau whatsapp terus
016 566 6135
.

#azanisoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Pudarkan Parut Tanpa Rawatan Laser. Hanya dengan teknologi serum, kesan sepantas 3 minggu. .
.
Sapukan titisan Azanis Scar Serum pada parut sejurus selepas anda membersihkan permukaan itu. Ulang langkah ini pada pagi serta malam dan lihat kehebatan teknologi kami dalam membantu anda! .
.
Azanis Scar Serum telah menerima testimoni-testimoni yang luar biasa dari seluruh lapisan masyarakat di Malaysia. .
.
Atau whatsapp terus 
016 5666135
Atau whatsapp terus 
016 566 6135
Atau whatsapp terus 
016 566 6135
.

#azanisoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
14 4 17 September, 2019
@azanis.malaysia.official Profile picture

@azanis.malaysia.official

Pudarkan Parut Tanpa Rawatan Laser. Hanya dengan teknologi serum, kesan sepantas 3 minggu. .
.
Sapukan titisan Azanis Scar Serum pada parut sejurus selepas anda membersihkan permukaan itu. Ulang langkah ini pada pagi serta malam dan lihat kehebatan teknologi kami dalam membantu anda! .
.
Azanis Scar Serum telah menerima testimoni-testimoni yang luar biasa dari seluruh lapisan masyarakat di Malaysia. .
.
Atau whatsapp terus
016 5666135
Atau whatsapp terus
016 566 6135
Atau whatsapp terus
016 566 6135
.

#azanisoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Pudarkan Parut Tanpa Rawatan Laser. Hanya dengan teknologi serum, kesan sepantas 3 minggu. .
.
Sapukan titisan Azanis Scar Serum pada parut sejurus selepas anda membersihkan permukaan itu. Ulang langkah ini pada pagi serta malam dan lihat kehebatan teknologi kami dalam membantu anda! .
.
Azanis Scar Serum telah menerima testimoni-testimoni yang luar biasa dari seluruh lapisan masyarakat di Malaysia. .
.
Atau whatsapp terus 
016 5666135
Atau whatsapp terus 
016 566 6135
Atau whatsapp terus 
016 566 6135
.

#azanisoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
3 0 17 September, 2019
@nurazianis Profile picture

@nurazianis

Pudarkan Parut Tanpa Rawatan Laser. Hanya dengan teknologi serum, kesan sepantas 3 minggu. .
.
Sapukan titisan Azanis Scar Serum pada parut sejurus selepas anda membersihkan permukaan itu. Ulang langkah ini pada pagi serta malam dan lihat kehebatan teknologi kami dalam membantu anda! .
.
Azanis Scar Serum telah menerima testimoni-testimoni yang luar biasa dari seluruh lapisan masyarakat di Malaysia. .
.
Atau whatsapp terus 0173853132 (Yana)
Atau whatsapp terus 0173853132 (Yana)
Atau whatsapp terus 0173853132 (Yana)
.

#azanisoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Pudarkan Parut Tanpa Rawatan Laser. Hanya dengan teknologi serum, kesan sepantas 3 minggu. .
.
Sapukan titisan Azanis Scar Serum pada parut sejurus selepas anda membersihkan permukaan itu. Ulang langkah ini pada pagi serta malam dan lihat kehebatan teknologi kami dalam membantu anda! .
.
Azanis Scar Serum telah menerima testimoni-testimoni yang luar biasa dari seluruh lapisan masyarakat di Malaysia. .
.
Atau whatsapp terus 0173853132 (Yana) 
Atau whatsapp terus 0173853132 (Yana) 
Atau whatsapp terus 0173853132 (Yana)
.

#azanisoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
16 0 17 September, 2019
@lovelycherrybeauty_vcsannona Profile picture

@lovelycherrybeauty_vcsannona

.
.
Selamat Hari Malaysia!
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz

.
.
Selamat Hari Malaysia!
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsannona
#vitamincserum 
#TeamVCSGojesz
2 1 16 September, 2019
@lovelycherrybeauty_vcsannona Profile picture

@lovelycherrybeauty_vcsannona

.
DERMAROLLER
RM55
.
.
🤔Apakah itu DERMA ROLLLER?🤔
.
🔺 Derma roller ialah sejenis 'beauty tool' yang digunakan untuk membantu penyerapan serum ke dalam kulit dengan lebih efektif.
.
🔺 Pada rodnya terdiri daripada 0.5 mm (saiz) 540 micro needle (jejarum micro) tittanium untuk bantu deliver serum ke dalam kulit dengan lebih baik.
.
🔺 Dengan menggunakan teknik rolling (golek) ke atas kulit, 540 jejarum micro akan mengenakan 'tiny punctures' ke atas kulit. Lalu tindakan ini akan meransang kulit untuk menggalakkan penghasilan kolagen dan elastin dimana ia akan membantu kulit yang 'tercedera' itu untuk diperbaiki.
.
🔺Penggunaan roller ini dinasihatkan diikuti titisan serum kerana kulit sudah bersedia menerima nutirisi. Serum vitamin C membantu penyembuhan luka parut, dan menggalakkan pembentukan sel kulit baru yang lebih sihat.
.
🌸KEBAIKAN🌸
◾Memudarkan parut lebih cepat
◾Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk akibat jerawat (concave-convex hole)
◾Nutrisi input serum lebih ke dalam dan memberikan kesan lebih ketara
◾Liang pori cepat mengecil dan lebih halus.
◾Anti aging.
◾Sesuai untuk parut jerawat, chicken pox dan stretch marks.
.
❌Tidak sesuai digunakan secara langsung ke atas jerawat.
⚠️Jerawat perlu rawatan berasingan.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsannona
#dermaroller
#TeamVCSGojesz

.
DERMAROLLER
RM55
.
.
🤔Apakah itu DERMA ROLLLER?🤔
.
🔺 Derma roller ialah sejenis 'beauty tool' yang digunakan untuk membantu penyerapan serum ke dalam kulit dengan lebih efektif.
.
🔺 Pada rodnya terdiri daripada 0.5 mm (saiz) 540 micro needle (jejarum micro) tittanium untuk bantu deliver serum ke dalam kulit dengan lebih baik.
.
🔺 Dengan menggunakan teknik rolling (golek) ke atas kulit, 540 jejarum micro akan mengenakan 'tiny punctures' ke atas kulit. Lalu tindakan ini akan meransang kulit untuk menggalakkan penghasilan kolagen dan elastin dimana ia akan membantu kulit yang 'tercedera' itu untuk diperbaiki.
.
🔺Penggunaan roller ini dinasihatkan diikuti titisan serum  kerana kulit sudah bersedia menerima nutirisi. Serum vitamin C membantu penyembuhan luka parut, dan menggalakkan pembentukan sel kulit baru yang lebih sihat.
.
🌸KEBAIKAN🌸
◾Memudarkan parut lebih cepat
◾Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk akibat jerawat (concave-convex hole)
◾Nutrisi input serum lebih ke dalam dan memberikan kesan lebih ketara
◾Liang pori cepat mengecil dan lebih halus.
◾Anti aging.
◾Sesuai untuk parut jerawat, chicken pox dan stretch marks.
.
❌Tidak sesuai digunakan secara langsung ke atas jerawat.
⚠️Jerawat perlu rawatan berasingan.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill 
#vcsannona
#dermaroller 
#TeamVCSGojesz
2 1 16 September, 2019
@madam_cahaya Profile picture

@madam_cahaya

Mesti ada yang awak kenal samada llki atau pompuan ada masalah jrawat yg bertrabo dan jragat berpeta2 yg teruk... Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada kann... .
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jrwat dan jrgat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu #karisma cosmetic ni. Tak rugi sbb kesan seawal seminggu. Dengar2 HQ ada hrga promo VIP utk 100 org trawal dan hrga ni kekal utk awk ya. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw. .
Dan tag kawan korang tu ☺️
.
ATAU KLIK LINK UNTUK INFO
.
www.wasap.my/+60163138424/KARISMACOSMETIC

www.wasap.my/+60163138424/KARISMACOSMETIC

www.wasap.my/+60163138424/KARISMACOSMETIC

#karismacosmeticoriginal #karismakrim #bekasluka #ubatjerawat #ubatparut #scar #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #karismaoffer #acnegel #scarcream #scarface #scarserum #scargel #ubatjeragat #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Mesti ada yang awak kenal samada llki atau pompuan ada masalah jrawat yg bertrabo dan jragat berpeta2  yg teruk... Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada kann... .
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jrwat dan jrgat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu #karisma cosmetic ni. Tak rugi sbb kesan seawal seminggu. Dengar2 HQ ada hrga promo VIP utk 100 org trawal dan hrga ni kekal utk awk ya. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw. .
Dan tag kawan korang tu ☺️
.
ATAU KLIK LINK UNTUK INFO
.
www.wasap.my/+60163138424/KARISMACOSMETIC

www.wasap.my/+60163138424/KARISMACOSMETIC

www.wasap.my/+60163138424/KARISMACOSMETIC

#karismacosmeticoriginal #karismakrim #bekasluka #ubatjerawat #ubatparut #scar #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #karismaoffer #acnegel #scarcream #scarface #scarserum #scargel #ubatjeragat #scarremoval #hiruscar #medermascargel
2 0 16 September, 2019
@lovelycherrybeauty_vcsannona Profile picture

@lovelycherrybeauty_vcsannona

.
.
KELEBIHAN VITAMIN C BEAUTY MIST (VCBM)
🌸RM45
.
▪️Dihasilkan dengan buah-buahan citrus dan Bee Venom
▪️ Membantu meningkatkan seri wajah. 🍊 Melembapkan wajah sepanjang hari
▪️Membantu menyegarkan kulit yang letih dan kusam
▪️Membantu meningkatkan keanjalan kulit
.
Sesuai digunakan sepanjang hari, walaupon selepas memakai mekap untuk memberi kesan glowing. .
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz

.
.
KELEBIHAN VITAMIN C BEAUTY MIST (VCBM)
🌸RM45
.
▪️Dihasilkan dengan buah-buahan citrus dan Bee Venom
▪️ Membantu meningkatkan seri wajah. 🍊 Melembapkan wajah sepanjang hari
▪️Membantu menyegarkan kulit yang letih dan kusam
▪️Membantu meningkatkan keanjalan kulit
.
Sesuai digunakan sepanjang hari, walaupon selepas memakai mekap untuk memberi kesan glowing. .
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill 
#vcsannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz
1 1 16 September, 2019
@lovelycherrybeauty_vcsannona Profile picture

@lovelycherrybeauty_vcsannona

.
⚠️HANYA SEKADAR MITOS⚠️
.
Betul ke guna sunblock yang tinggi SPF setiap hari kulit muka akan jadi kusam? Orang kata, kalau sapu krim yang lebih kuat spf nanti kulit jadi kusam balik.
.
Fahaman yang salah tu tau! .
Sebenarnya, lebih tinggi kandungan SPF bukan bermakna lebih kuat. Yang lebih tepat ialah, LEBIH LAMA tempoh jangka masa perlindungan kulit dari pancaran matahari yang merosakkan sel kulit.
.
Jadi, macam mana boleh jadi kusam pulak?
.
Kandungan spf yang tinggi tu sebenarnya melindungi kulit dengan lebih baik dan lebih lama dari sinar UVA/UVB. 🌞
.
Sinar UVA (ultra violet aging) boleh menyebabkan kulit cepat berkedut dan cepat nampak tua.
.
Sinar UVB (ultra violet burning) pula boleh menyebabkan kulit mudah terbakar dan gelap.
.
Kulit akan KUSAM kalau tak ada perisai kulit yang secukupnya. Jelas?
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsannona
#TeamVCSGojesz

.
⚠️HANYA SEKADAR MITOS⚠️
.
Betul ke guna sunblock yang tinggi SPF setiap hari kulit muka akan jadi kusam? Orang kata, kalau sapu krim yang lebih kuat spf nanti kulit jadi kusam balik.
.
Fahaman yang salah tu tau! .
Sebenarnya, lebih tinggi kandungan SPF bukan bermakna lebih kuat. Yang lebih tepat ialah, LEBIH LAMA tempoh jangka masa perlindungan kulit dari pancaran matahari yang merosakkan sel kulit.
.
Jadi, macam mana boleh jadi kusam pulak?
.
Kandungan spf yang tinggi tu sebenarnya melindungi kulit dengan lebih baik dan lebih lama dari sinar UVA/UVB. 🌞
.
Sinar UVA (ultra violet aging) boleh menyebabkan kulit cepat berkedut dan cepat nampak tua.
.
Sinar UVB (ultra violet burning) pula boleh menyebabkan kulit mudah terbakar dan gelap.
.
Kulit akan KUSAM kalau tak ada perisai kulit yang secukupnya. Jelas?
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill 
#vcsannona 
#TeamVCSGojesz
1 1 16 September, 2019
@lovelycherrybeauty_vcsannona Profile picture

@lovelycherrybeauty_vcsannona

.
.
The best cosmetic is great looking skin. .
Jom try #vcsannona! .
. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz

.
.
The best cosmetic is great looking skin. .
Jom try #vcsannona! .
. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsannona
#vitamincserum 
#TeamVCSGojesz
1 1 16 September, 2019
@lovelycherrybeauty_vcsannona Profile picture

@lovelycherrybeauty_vcsannona

.
❗Penangan Produk VCS ❗
.
Ni la hasil gunakan produk #vcsannona selama 7-8 bulan. Bukan 7-8 hari tau. Kuncinya 'konsisten'! .
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsannona
#vitamincserum
#TeamVCSGojesz

.
❗Penangan Produk VCS ❗
. 
Ni la hasil gunakan produk #vcsannona selama 7-8 bulan. Bukan 7-8 hari tau. Kuncinya 'konsisten'! .
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsannona
#vitamincserum 
#TeamVCSGojesz
1 1 16 September, 2019
@azanismalaysia_officialhq Profile picture

@azanismalaysia_officialhq

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 016 5666135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 016 5666135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
14 1 15 September, 2019
@ubatparut.azanis Profile picture

@ubatparut.azanis

Malaysia day offer! Cepat dapatkan harga permosi dari kami sekarang .
.
Azanis Scar Serum telah menerima testimoni-testimoni yang luar biasa dari seluruh lapisan masyarakat di Malaysia. .
.
Atau whatsapp terus 0173853132 (Anis)
Atau whatsapp terus 0173853132 (Anis)
Atau whatsapp terus 0173853132 (Anis)
.

#azanisoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Malaysia day offer! Cepat dapatkan harga permosi dari kami sekarang .
.
Azanis Scar Serum telah menerima testimoni-testimoni yang luar biasa dari seluruh lapisan masyarakat di Malaysia. .
.
Atau whatsapp terus 0173853132 (Anis) 
Atau whatsapp terus 0173853132 (Anis) 
Atau whatsapp terus 0173853132 (Anis)
.

#azanisoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
2 0 14 September, 2019
@kosmetikgojes_house Profile picture

@kosmetikgojes_house

MELALUECA THERAPHY CREAM
.
.
1 pc X RM40
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
Kelebihannya adalah
💖 membantu menghilangkan kesan ruam
❤️ menghilangkan gatal-gatal akibat hama dan persekitaran
💖 melembabkan kulit yang kering
❤️ melegakan kemerahan akibat gigitan nyamuk
💖 membantu menghilangkan ekzema
❤️ mengecutkan parut parut ringan
.

MELALUECA THERAPHY CREAM
.
.
1 pc X RM40
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
Kelebihannya adalah
💖 membantu menghilangkan kesan ruam
❤️ menghilangkan gatal-gatal akibat hama dan persekitaran
💖 melembabkan kulit yang kering
❤️ melegakan kemerahan akibat gigitan nyamuk
💖 membantu menghilangkan ekzema
❤️ mengecutkan parut parut ringan
.
3 1 14 September, 2019
@kosmetik_meletop Profile picture

@kosmetik_meletop

MELALUECA THERAPHY CREAM
.
.
1 pc X RM40
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
Kelebihannya adalah
💖 membantu menghilangkan kesan ruam
❤️ menghilangkan gatal-gatal akibat hama dan persekitaran
💖 melembabkan kulit yang kering
❤️ melegakan kemerahan akibat gigitan nyamuk
💖 membantu menghilangkan ekzema
❤️ mengecutkan parut parut ringan
.

MELALUECA THERAPHY CREAM
.
.
1 pc X RM40
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
Kelebihannya adalah
💖 membantu menghilangkan kesan ruam
❤️ menghilangkan gatal-gatal akibat hama dan persekitaran
💖 melembabkan kulit yang kering
❤️ melegakan kemerahan akibat gigitan nyamuk
💖 membantu menghilangkan ekzema
❤️ mengecutkan parut parut ringan
.
5 2 14 September, 2019
@azanis.malaysia.official Profile picture

@azanis.malaysia.official

"Biar betoi 3 hari je da nmpk ksan hilang pa_arut jrawat, jrwat dan jragat...." . .
Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berpa_arut lah. lagi2 pa_arut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab maluuuu..Tmbh sedih bila jragat plk da cam peta dunia..
.
Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jragat sekali tauuu... .
Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT bernilai RM39 + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱 .
Siapa yang nak boleh tekan bawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻 https://hi.jomwasap.my/azanis3in1
https://hi.jomwasap.my/azanis3in1

atau whatsapp

016 566 6135 admin aisya
016 566 6135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

"Biar betoi 3 hari je da nmpk ksan hilang pa_arut jrawat, jrwat dan jragat...." . . 
Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berpa_arut lah. lagi2 pa_arut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab maluuuu..Tmbh sedih bila jragat plk da cam peta dunia..
. 
Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jragat sekali tauuu... .
Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT bernilai RM39 + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱 .
Siapa yang nak boleh tekan bawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻 https://hi.jomwasap.my/azanis3in1 
https://hi.jomwasap.my/azanis3in1

atau whatsapp

016 566 6135 admin aisya
016 566 6135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
4 0 12 September, 2019
@azanismalaysia_officialhq Profile picture

@azanismalaysia_officialhq

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 016 5666135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 016 5666135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
12 1 12 September, 2019
@jumea.scar.gel.johor Profile picture

@jumea.scar.gel.johor

PUDARKAN PARUT DENGAN JUMEA
=======================
Solusi kepada semua jenis parut .
Jumea mengandungi Vitamin E dan Anti-Oxidant yang tinggi untuk menyerap masuk jauh ke dalam lapisan kulit untuk membuang sel kulit mati (PARUT).
.
Anti-Oxidant yang tinggi dari aloe vera dan onion extract untuk meningkat darah masuk ke tisu2 parut yang bantu membina tisu baru dari tisu2 yang mati dari parut
.
Jumea mengunakan extract bunga chamomile dalam formulanya. Extract Bunga Chamomile betsifat anti-inflamation, anti-microbial, anti-septic menghalang daripad jangkitan microbes dan kuman
.
========================
JUMEA SCAR GEL
========================
.
Jumea Scar Gel, lulus KKM, Mempunyai 5 VITAMIN lengkap untuk pudarkan parut. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut
.
.
Apa yang JUMEA SCAR GEL dapat merawat?
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Dan lain-lain parut seluruh badan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#ubatparut #ubatparutno1malaysia #ubatparut
#ubatparutmurah #ubatparutmalaysia
#ubatparut #ubatparutoriginal #sayajualmurah
#sayajual #ubatparutjohor #hilangkanparut
#parut #serumparut #ubatparut
#jumeaubatparut #hilangkanjerawat

PUDARKAN PARUT DENGAN JUMEA
=======================
Solusi kepada semua jenis parut .
Jumea mengandungi Vitamin E dan Anti-Oxidant yang tinggi untuk menyerap masuk jauh ke dalam lapisan kulit untuk membuang sel kulit mati (PARUT).
.
Anti-Oxidant yang tinggi dari aloe vera dan onion extract untuk meningkat darah masuk ke tisu2 parut yang bantu membina tisu baru dari tisu2 yang mati dari parut
.
Jumea mengunakan extract bunga chamomile dalam formulanya. Extract Bunga Chamomile betsifat anti-inflamation, anti-microbial, anti-septic menghalang daripad jangkitan microbes dan kuman
.
========================
JUMEA SCAR GEL
========================
.
Jumea Scar Gel, lulus KKM, Mempunyai 5 VITAMIN lengkap untuk pudarkan parut. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut
.
.
Apa yang JUMEA SCAR GEL dapat merawat?
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Dan lain-lain parut seluruh badan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#ubatparut #ubatparutno1malaysia #ubatparut
#ubatparutmurah #ubatparutmalaysia
#ubatparut #ubatparutoriginal #sayajualmurah
#sayajual #ubatparutjohor #hilangkanparut 
#parut #serumparut #ubatparut
#jumeaubatparut #hilangkanjerawat
1 0 11 September, 2019
@lovelycherrybeauty_vcsannona Profile picture

@lovelycherrybeauty_vcsannona

.
.
DAULAT TUANKU! DAULAT TUANKU! .
.
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamVCSGojesz

.
.
DAULAT TUANKU! DAULAT TUANKU! .
.
. 
#mswill 
#vcsbyannona
#TeamVCSGojesz
0 1 9 September, 2019
@nurain_beauty Profile picture

@nurain_beauty

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 0108670025 ❤

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 0108670025 ❤

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval
4 0 9 September, 2019
@nurain_beauty Profile picture

@nurain_beauty

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 0108670025 ❤

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 0108670025 ❤

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval
4 0 9 September, 2019
@nurain_beauty Profile picture

@nurain_beauty

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 0108670025 ❤

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 0108670025 ❤

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval
6 4 9 September, 2019
@azanis_scarserum_original Profile picture

@azanis_scarserum_original

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut  #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis
1 0 8 September, 2019
@azanis_scarserum_original Profile picture

@azanis_scarserum_original

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut  #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis
2 0 8 September, 2019
@alana.gluta.official Profile picture

@alana.gluta.official

Setia Ecohill Taipan

Mesti ada yang awak kenal samada llaki atau pompuan yg ada masalah jrwt di muka, jrwat di bdan yg teruk, jragat berpeta2 cam peta donia, tmbh sheram paarut bersepah2 di wjah dan bdn... Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak...... .
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah kuulit tu. Kesian dia taw..
.
Boleh cuba dulu #Alana gluta kapsul supplimen ni. Amalkan pengambilan 2 kali sehari dgn konsisten. Hnya ambil pagi dan mlm. Tak rugi. Semua msalh kuulit akn hilang dan wjh kmbali sihat dan brseri. Dengar2 HQ nk bg diskaun ViP yg less rm40 utk 100 org terawal. Dgn VIP uoolzz kekal hrga VIP walau hrga da kembali asal tau. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw

www.wasap.my/+60197370207/AlanaGluta
www.wasap.my/+60197370207/AlanaGluta
www.wasap.my/+60197370207/AlanaGluta

Dan tag kawan korang tu ☺️ 019 737 0207 admin lissa
019 737 0207 admin lissa
019 737 0207 admin lissa

#alanagluta #alanalovers #alanavlutathionecapsule #bekasluka #ubatparut #scar #jeragat #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparutalana #parut #alanaglutaofficial #alanaglutaoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithalanagluta #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Mesti ada yang awak kenal samada llaki atau pompuan yg ada masalah jrwt  di muka, jrwat di bdan yg teruk,  jragat berpeta2 cam peta donia, tmbh sheram paarut bersepah2 di wjah dan bdn... Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak...... .
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah kuulit tu. Kesian dia taw..
.
Boleh cuba dulu #Alana gluta kapsul supplimen ni. Amalkan pengambilan 2 kali sehari dgn konsisten. Hnya ambil pagi dan mlm. Tak rugi. Semua msalh kuulit akn hilang dan wjh kmbali sihat dan brseri. Dengar2 HQ nk bg diskaun ViP yg less rm40 utk 100 org terawal. Dgn VIP uoolzz  kekal hrga VIP walau hrga da kembali asal tau. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw

www.wasap.my/+60197370207/AlanaGluta
www.wasap.my/+60197370207/AlanaGluta
www.wasap.my/+60197370207/AlanaGluta

Dan tag kawan korang tu ☺️ 019 737 0207 admin lissa
019 737 0207 admin lissa
019 737 0207 admin lissa

#alanagluta #alanalovers #alanavlutathionecapsule  #bekasluka #ubatparut #scar #jeragat #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparutalana #parut #alanaglutaofficial #alanaglutaoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithalanagluta #scarremoval #hiruscar #medermascargel
0 0 8 September, 2019
@azanis_scarserum_original Profile picture

@azanis_scarserum_original

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut  #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis
0 0 7 September, 2019
@azanis_scarserum_original Profile picture

@azanis_scarserum_original

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut  #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis
1 0 7 September, 2019
@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 01156678269
#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar @ubatparut_malaysia #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 01156678269 
#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar @ubatparut_malaysia #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
7 0 7 September, 2019
@azanis_beauty Profile picture

@azanis_beauty

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 011-56780027
#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar @azanis_beauty #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 011-56780027 
#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar @azanis_beauty #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
2 0 7 September, 2019

Top #ubatparutmurah posts

@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

JANGAN BERKIRA SANGAT UNTUK SKIN YANG SIHAT
.
Make sure dapatkan Azanis Scar Serum yang original tau. .
.

Hati-hati dengan serum azanis yang fake, takut rosak kulit nanti.
.
Memang lah fake punya jauh lebih murah, tapi kalau kulit rosak, apa boleh buat? .
.

Jom dapatkan original Azanis! Beli dengan Kilaaa konfirm dapat yang original dari HQ.
.

Nak order original Azanis? Klik link dekat bio tu.
.

JANGAN BERKIRA SANGAT UNTUK SKIN YANG SIHAT
.
Make sure dapatkan Azanis Scar Serum yang original tau. .
.

Hati-hati dengan serum azanis yang fake, takut rosak kulit nanti.
.
 Memang lah fake punya jauh lebih murah, tapi kalau kulit rosak, apa boleh buat? .
.

Jom dapatkan original Azanis! Beli dengan Kilaaa konfirm dapat yang original dari HQ.
.

Nak order original Azanis? Klik link dekat bio tu.
.
729 1 1 August, 2018
@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

Awak ada masalah dengan parut macam ni? Atau banyak lagi jenis parut yang lain??? 😱😱😱😱 🌸 Azanis Scar Serum mampu bantu awak untuk hilangkan parut yang awak dah lama awak abaikan!
.
✅Dijamin halal dan memudarkan
✅Kulit kering
✅Kulit mengelupas
✅Parut jerawat
✅Parut bedah
✅Parut kemalangan
✅Parut jeragat dan segala jenis parut
walaupun parut lama 👍🏼 .
Tak percaya? Boleh cuba dan lihat kesan dalam masa 48jam👌
.
Dan boleh lihat feedback dari customer yang telah mencuba Azanis Scar Serum ni😊✨ .
Dan yang paling penting sekali ; ❎Tidak menipiskan kulit
❎Tiada pengelupasan kulit
❎Tanpa bahan kimia merbahaya
❎Tiada kesan sampingan yang memudaratkan
👍🏼
.
Produk cuma asbab yang memberi kesan hanya Allah swt. Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yang akan mendapat manfaatnya إن شاء الله ..
.
. Dapatkan sekarang‼️@ubatparut_my tengah buat PROMOSI hangat 😍😍 .
Komen “DM” atau whatsapp code “SayaNakBeliAzanis” ke 010-3130630 Nombor yang tertera di bio📲📲

Awak ada masalah dengan parut macam ni? Atau banyak lagi jenis parut yang lain??? 😱😱😱😱 🌸 Azanis Scar Serum mampu bantu awak untuk hilangkan parut yang awak dah lama awak abaikan!
.
✅Dijamin halal dan memudarkan
✅Kulit kering
✅Kulit mengelupas
✅Parut jerawat
✅Parut bedah
✅Parut kemalangan
✅Parut jeragat dan segala jenis parut 
walaupun parut lama 👍🏼 .
Tak percaya? Boleh cuba dan lihat kesan dalam masa 48jam👌
.
Dan boleh lihat feedback dari customer yang telah mencuba Azanis Scar Serum ni😊✨ .
Dan yang paling penting sekali ; ❎Tidak menipiskan kulit
❎Tiada pengelupasan kulit
❎Tanpa bahan kimia merbahaya
❎Tiada kesan sampingan yang memudaratkan
👍🏼
.
Produk cuma asbab yang memberi kesan hanya Allah swt. Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yang akan mendapat manfaatnya إن شاء الله ..
.
. Dapatkan sekarang‼️@ubatparut_my tengah buat PROMOSI hangat 😍😍 .
Komen “DM” atau whatsapp code “SayaNakBeliAzanis” ke 010-3130630  Nombor yang tertera di bio📲📲
725 1 1 August, 2018
@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

.
.
Hi, uollsss! 😊
.
Jangan lupa, dapatkan Azanis Scar Serum VERSION 4 ni tau! 👍 😉
.
💖 Formula dah UPGRADE,
💖 Packaging dah IMPROVED,
.
Dan yang paling Best, Kesan yang Lebih CEPAT! 😍😍😍
.
Seawal 7 HARI, dah boleh nampak Perubahan nya tau! 😘
.
Tak percaya? Haa, uolls kena lah cuba Sebotol dulu, okay 👌😉
.
.
WhatsApp "AZANIS" ke 010-3130630 / Klik terus Link WhatsApp di Bio ig atau DM je Sis 💖
.

.
.
Hi, uollsss! 😊
.
Jangan lupa, dapatkan Azanis Scar Serum VERSION 4 ni tau! 👍 😉
.
💖 Formula dah UPGRADE,
💖 Packaging dah IMPROVED,
.
Dan yang paling Best, Kesan yang Lebih CEPAT! 😍😍😍
.
Seawal 7 HARI, dah boleh nampak Perubahan nya tau! 😘
.
Tak percaya? Haa, uolls kena lah cuba Sebotol dulu, okay 👌😉
.
.
WhatsApp "AZANIS" ke 010-3130630 / Klik terus Link WhatsApp di Bio ig atau DM je Sis 💖
.
796 1 1 August, 2018
@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Siapa kata after apply Azanis Scar Serum takboleh apply bedak? Boleh hokayy
.
Tengok customer kita siap in love lagi. Pakai Azanis Scar Serum and bedak settle. Pergi kelas dengan riang ria hehehe
.
Nak tahu lebih lanjut mengenai Azanis Scar Serum, mudah je. Whatsapp kila 010-3130630 now atau Klik di bio profile untuk lagi pantas.
.

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Siapa kata after apply Azanis Scar Serum takboleh apply bedak?  Boleh hokayy
.
Tengok customer kita siap in love lagi.  Pakai Azanis Scar Serum and bedak settle. Pergi kelas dengan riang ria hehehe
.
Nak tahu lebih lanjut mengenai Azanis Scar Serum,  mudah je. Whatsapp kila 010-3130630  now atau Klik di bio profile untuk lagi pantas.
.
762 1 1 August, 2018
@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Adik manis kita makin berseri seri sejak menggunaka Azanis Scar Serum. Makeup pun tak bercapuk. Hambui gerak sis tengok
.
Kalau nak makeup kena apply Azanis Scar Serum dulu baru boleh letak foundation dan sebagainya
.
Walaupun takselesa diawalnya tapi result mestilah gempak! Whatsapp kila now 010-3130630
.

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Adik manis kita makin berseri seri sejak menggunaka  Azanis Scar Serum.  Makeup pun tak bercapuk. Hambui gerak sis tengok
.
Kalau nak makeup kena apply Azanis Scar Serum dulu baru boleh letak foundation dan sebagainya
.
Walaupun takselesa diawalnya tapi result mestilah gempak! Whatsapp kila now 010-3130630
.
745 1 1 August, 2018
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

Haii selamat petang ☀️ Siapa kt sini ada masalah parut? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ Tk kesah la parut dekat muka ke dekat badan ke. Asalkan parut. Nak tk kalau akak tolong selesaikan masalah parut korang tu? 🤨🧐🧐
.
Haa meh sini akak nak tolong korang 🤗 Komen je "DM" atau terus click link dekat bio tu, nanti akak akan consult pasal parut korang tu okayyy 😍 Siap dapat SPECIAL PRICE dan FREE POSTAGE tauu 💃🏻💯
.
#jumea #jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #ubatparutjerawat #parutjerawat #parutkemalangan #parutlama #parutpembedahan #parutgelap #ubatparutmalaysia #ubatparutmurah #sayajualmurah #scargel #scartreatment #azanisscarserum #wowskin #wowskinserum

Haii selamat petang ☀️ Siapa kt sini ada masalah parut? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ Tk kesah la parut dekat muka ke dekat badan ke. Asalkan parut. Nak tk kalau akak tolong selesaikan masalah parut korang tu? 🤨🧐🧐
.
Haa meh sini akak nak tolong korang 🤗 Komen je "DM" atau terus click link dekat bio tu, nanti akak akan consult pasal parut korang tu okayyy 😍 Siap dapat SPECIAL PRICE dan FREE POSTAGE tauu 💃🏻💯
.
#jumea #jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #ubatparutjerawat #parutjerawat #parutkemalangan #parutlama #parutpembedahan #parutgelap #ubatparutmalaysia #ubatparutmurah #sayajualmurah #scargel #scartreatment #azanisscarserum #wowskin #wowskinserum
171 3 22 January, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

JANGAN BERKIRA SANGAT UNTUK SKIN YANG SIHAT
.
Make sure dapatkan Azanis Scar Serum yang original tau. .
.

Hati-hati dengan serum azanis yang fake, takut rosak kulit nanti.
.
Memang lah fake punya jauh lebih murah, tapi kalau kulit rosak, apa boleh buat? .
.

Jom dapatkan original Azanis! Beli dengan Nina konfirm dapat yang original dari HQ.
.
.
Nak order original Azanis? Klik link dekat bio tu.
.

JANGAN BERKIRA SANGAT UNTUK SKIN YANG SIHAT
.
Make sure dapatkan Azanis Scar Serum yang original tau. .
.

Hati-hati dengan serum azanis yang fake, takut rosak kulit nanti.
.
 Memang lah fake punya jauh lebih murah, tapi kalau kulit rosak, apa boleh buat? .
.

Jom dapatkan original Azanis! Beli dengan Nina konfirm dapat yang original dari HQ.
.
.
Nak order original Azanis? Klik link dekat bio tu.
.
867 23 1 August, 2018
@azanis.malaysia.official Profile picture

@azanis.malaysia.official

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product klik link di bio

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product klik link di bio

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval
222 0 28 December, 2018