#ubatsakitlutut Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ubatsakitlutut and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
5.8
Average comment
0.1
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

ANDA SAKIT LUTUT ??? ❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

ANDA SAKIT LUTUT ??? ❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
0 0 2 hours ago
@bestbuybeauty_plaza Profile picture

@bestbuybeauty_plaza

🔝🔥 PROKAS LINIMENT+PLUS 🔥🔝
.
‼ Halal dan LULUS KKM ‼
.
🕶 Prokas sejenis serum yang mampu merawat jauh ke dalam dibantu aloe vera yang terkandung untuk memulihkan :
.
👉🏻 Ligamen, lutut, prokas acl, sakit sendi, sakit tulang, mampu melegakan penat bekerja dan seumpamanya 😍💯.
.
Kebaikan Prokas Liniment + Plus : .
🌸 Melegakan Arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir).
🌸 Melegakan sakit lutut akibat kecederaan 🌸 Melegakan sakit sendi.
🌸 Melegakan sakit tulang 🌸 Melegakan sakit otot.
🌸 Merawat terseliuh dan bekas kemalangan
🌸 Menyelesaikan masalah kebas-kebas badan
.
#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
#dropshipmurah #borongmurah #borongprodukkecantikan
#martasharosmanpemborongpasirgudang #prokasnewpackaging #prokaslinimentplus #prokaslinimentplus50ml #prokaslinimentplusnew #prokaslinimentplusreadystock #prokaslinimentplusterhangat #prokaslinimentplusterbaik #prokaslinimentplusberkesan #ubatsakitlutut #prokaslinimentplusborong #prokaslinimentplusdibbbp #prokaslinimentpluspasirgudang #prokaslinimentplusjohor
.
💛🧡❤💜💙💚💛🧡❤
.
deal harga retail , dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke
017 - 6122 830 | 011-55270706 .
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman .
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
FB : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

🔝🔥 PROKAS LINIMENT+PLUS 🔥🔝
.
‼ Halal dan LULUS KKM ‼
.
🕶 Prokas sejenis serum yang mampu merawat jauh ke dalam dibantu aloe vera yang terkandung untuk memulihkan :
.
👉🏻 Ligamen, lutut, prokas acl, sakit sendi, sakit tulang, mampu melegakan penat bekerja dan seumpamanya 😍💯.
.
Kebaikan Prokas Liniment + Plus : .
🌸 Melegakan Arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir).
🌸 Melegakan sakit lutut akibat kecederaan 🌸 Melegakan sakit sendi.
🌸 Melegakan sakit tulang 🌸 Melegakan sakit otot.
🌸 Merawat terseliuh dan bekas kemalangan
🌸 Menyelesaikan masalah kebas-kebas badan
.
#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang 
#dropshipmurah #borongmurah #borongprodukkecantikan 
#martasharosmanpemborongpasirgudang #prokasnewpackaging #prokaslinimentplus #prokaslinimentplus50ml #prokaslinimentplusnew #prokaslinimentplusreadystock #prokaslinimentplusterhangat #prokaslinimentplusterbaik #prokaslinimentplusberkesan #ubatsakitlutut #prokaslinimentplusborong #prokaslinimentplusdibbbp #prokaslinimentpluspasirgudang #prokaslinimentplusjohor
.
💛🧡❤💜💙💚💛🧡❤
.
deal harga retail , dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 
017 - 6122 830 | 011-55270706 .
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman .
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor 
FB : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah
0 0 7 hours ago
@mesitihealthbeauty Profile picture

@mesitihealthbeauty

Daftar Ahli Hanya Rm65, Wasap 0177202849

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini :
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda.
Vivix ni best antiaging supplement.
4. Yang ada masalah period tak regular
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni!
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol
_
✔ FREE membership
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini : 
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! 
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol 
_
✔ FREE membership 
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty
1 0 9 hours ago
👭 A Beautiful Face Will Age And A Perfect Body Will Change, But A Beautiful Soul Will Always Be A Beautiful Soul
.
.
Sale Sale Sale
3 Vsireh
RM 99
🔥Free Postage
🔥Free LipGlow 💄
.
.Cod Putrajaya 🚗
.
#jusketat #sakitlutut #vsireh #jsireh #vsirehputrajaya #juswanita #sakitsendi #olicandy #beaumama #beaumamaputrajaya #vslipglow #putrajaya #ayer8 #ayer8putrajaya #ajimaura #poslaju #terapiinstagram #olicandypremium #ubatsakitlutut #kuasaviral #luarbiasa #codputrajaya #terlajaklaris #senggugut #keputihan #sembelit #ikhtiarhamil #lipstik #gincu #lipglow
24 0 11 hours ago
@biovitexclusive Profile picture

@biovitexclusive

Sejarah 16 September tahun 1963, Sabah & Sarawak telah menyertai Persekutuan Malaya membentuk Malaysia. The day where the rich & blissful land Sabah and Sarawak become a part of us.
.
We will forever cherish our diversity & differences together. Selamat Hari Jadi, tanah tumpah darahku! .
Selamat Hari Malaysia 🇲🇾 .
#teambiovit #teamjointcare #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #sakitotot #penmerahdotcom #jerebu #ctdk #sgbesar #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #ubatsakitpinggang

Sejarah 16 September tahun 1963, Sabah & Sarawak telah menyertai Persekutuan Malaya membentuk Malaysia. The day where the rich & blissful land Sabah and Sarawak become a part of us.
.
We will forever cherish our diversity & differences together. Selamat Hari Jadi, tanah tumpah darahku! .
Selamat Hari Malaysia 🇲🇾 .
#teambiovit #teamjointcare #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #sakitotot #penmerahdotcom #jerebu #ctdk #sgbesar #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #ubatsakitpinggang
9 0 12 hours ago
@ctfz_crafty Profile picture

@ctfz_crafty

Kebanyakkan orang berusia 40 tahun ke atas, akan mengalami #Sakit_lutut
sanggup berhabisan ribuan dolar untuk kembali sihat sediakala.
rawatan untuk sakit lutut biasanya #Pain_Killer .. Lepas inject akan hilang sakit as steroidical injection but akan tahan lama or kena kerap kali inject kalau dtgnya sakit...
Boleh affect our buah pinggang dlm jangka masa yg panjang.. Di sini kita guna cara tradisional as ubat2 nie semua dari herba2 tiada kesan sampingan.. #ubatgout #ubatsakitlutut #viralsekarang

Kebanyakkan orang berusia 40 tahun ke atas, akan mengalami #Sakit_lutut 
sanggup berhabisan ribuan dolar untuk kembali sihat sediakala. 
rawatan untuk sakit lutut biasanya #Pain_Killer .. Lepas inject akan hilang sakit as steroidical injection but akan tahan lama or kena kerap kali inject kalau dtgnya sakit...
Boleh affect our buah pinggang dlm jangka masa yg panjang.. Di sini kita guna cara tradisional as ubat2 nie semua dari herba2 tiada kesan sampingan.. #ubatgout #ubatsakitlutut #viralsekarang
1 0 16 September, 2019
@doxtejoint.official Profile picture

@doxtejoint.official

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio .
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio . 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
4 0 16 September, 2019
@doxte.cream Profile picture

@doxte.cream

KENAPA PERLU AMBIL NI BAGI YANG SAKIT SENDI LUTUT🤰🏻🤱🏻
.
Ramai duk tanya, hebat sangat ke KRIM DOXTECREAM ni???🤤
.
Kalau tak guna tak boleh ke?😑
.
.
Haaaaa🤔
.
Meh sini nak cerita..Krim ni memang dirumus khas untuk mereka-mereka yang alami sakit sendi seluruh malaysia..bahan-bahan dari tumbuh-tumbuhan terpilih iaitu Ekstrak Ketumpang Air dan Ekstrak Daun Rerama🍒🍷
.
Apa pun produk ini hanya usaha ikhtiar kita..Insyallah..hanya dengan satu botol sahaja dah boleh mula nampakkan kesannya.. ❤ tak perlu percaya pun, tuan puan boleh try sendiri
.
Haaa..lagi best bila sapu tak rasa panas sangat dan tak rasa sejuk sgt. Sedang-sedang sedap ja…
.
Best kan?
.
.
Simple je..sapu dua kali sehari mengikut keselesaan anda pada tempat yang sakit. 😋
.
Rugi sangat tak grab sementra promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
.
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

KENAPA PERLU AMBIL NI BAGI YANG SAKIT SENDI LUTUT🤰🏻🤱🏻
.
Ramai duk tanya, hebat sangat ke KRIM DOXTECREAM ni???🤤
.
Kalau tak guna tak boleh ke?😑
.
.
Haaaaa🤔
.
Meh sini nak cerita..Krim ni memang dirumus khas untuk mereka-mereka yang alami sakit sendi seluruh malaysia..bahan-bahan dari tumbuh-tumbuhan terpilih iaitu Ekstrak Ketumpang Air dan Ekstrak Daun Rerama🍒🍷
.
Apa pun produk ini hanya usaha ikhtiar kita..Insyallah..hanya dengan satu botol sahaja dah boleh mula nampakkan kesannya.. ❤ tak perlu percaya pun, tuan puan boleh try sendiri
.
Haaa..lagi best bila sapu tak rasa panas sangat dan tak rasa sejuk sgt. Sedang-sedang sedap ja…
.
Best kan?
.
.
Simple je..sapu dua kali sehari mengikut keselesaan anda pada tempat yang sakit. 😋
.
Rugi sangat tak grab sementra promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
. 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
11 0 16 September, 2019
@jrm_royalvcodsetapak Profile picture

@jrm_royalvcodsetapak

Mengurut dan mengamalkan MUSHTANIR & KURMA DHUHA (MAKJUN) kerana ada FIBROID dan SAKIT LUTUT.
.
#ubatrawatfibroid #mushtanir #kurmadhuha #ejenjrm #ejenjrmsetapak #ejenjrmsentul #ubatsakitlutut

Mengurut dan mengamalkan MUSHTANIR & KURMA DHUHA (MAKJUN) kerana ada FIBROID dan SAKIT LUTUT.
.
#ubatrawatfibroid #mushtanir #kurmadhuha #ejenjrm #ejenjrmsetapak #ejenjrmsentul #ubatsakitlutut
2 0 16 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

‎HAPPY MALAYSIA DAY 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 ⬇⬇⬇
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🚶🚶 Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #wawasankekal #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

‎HAPPY MALAYSIA DAY 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 ⬇⬇⬇
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🚶🚶 Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #wawasankekal #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
1 0 16 September, 2019
@ams_rawatan_islam Profile picture

@ams_rawatan_islam

Taman Teluk Gedung Indah, Pelabuhan Klang

*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه*
Jom berbekam...atau berurut
Jika berminat atau ingin bertanya :
Call l WhatsApp l Sms l 018 3134 944
En.Anuar MS l Juru Bekam & Rawatan Urutan
#instarbroanuar #sakitbadan #sakitsendi #sakitkepala #bekam #bekamsunnah #urut #urutantradisional #urutbadan #sakitangan #urutantradisional #ubatsakitlutut #ubatsakitbadan #dherbsterlajaklaris #bekamtradisional #bekamsunnahrasulullah #sakit #produkherbal #muka #urutmuka

*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه*
Jom berbekam...atau berurut
Jika berminat atau ingin bertanya :
Call l WhatsApp l Sms l 018 3134 944
En.Anuar MS l Juru Bekam & Rawatan Urutan
#instarbroanuar#sakitbadan#sakitsendi #sakitkepala #bekam #bekamsunnah #urut #urutantradisional #urutbadan#sakitangan#urutantradisional #ubatsakitlutut #ubatsakitbadan #dherbsterlajaklaris #bekamtradisional #bekamsunnahrasulullah#sakit #produkherbal#muka#urutmuka
17 0 16 September, 2019
@doxte.cream Profile picture

@doxte.cream

SERING SAKIT LUTUT, SENDI DAN PINGGANG? NAK BERDIRI LAMA PUN TAK LARAT ?
.
DOXTECREAM dapat bantu mereka yang sering sakit sendi.
.
.
ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ?
.
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
Kami sarankan anda untuk berikhtiar dengan Doxtecream untuk melegakan rasa sakit lutut, sendi & gout yang mungkin anda dan keluarga anda alami ketika ini.
.
Kita berikhtiar Allah jua yang berikan kesembuhan.
.
Rugi sangat tak grab sementara promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Atau bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
.
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

SERING SAKIT LUTUT, SENDI DAN PINGGANG? NAK BERDIRI LAMA PUN TAK LARAT ?
.
DOXTECREAM dapat bantu mereka yang sering sakit sendi.
.
.
ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ?
.
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
Kami sarankan anda untuk berikhtiar dengan Doxtecream untuk melegakan rasa sakit lutut, sendi & gout yang mungkin anda dan keluarga anda alami ketika ini.
.
Kita berikhtiar Allah jua yang berikan kesembuhan.
.
Rugi sangat tak grab sementara promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Atau bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
. 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
16 0 15 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Kak Nor seorg pemilik Restoran , dah berniaga dekat 40 tahun , perusaha tunggal, lepas cuba sapu Gel Amani , Alhamdulillah...
Letih, Lesu, Sakit Lutut dah tak jadi masaalah dia lagi 💓💓💓 Anda hapai masaalah yg sama ? Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Kak Nor seorg pemilik Restoran , dah berniaga dekat 40 tahun , perusaha tunggal, lepas cuba sapu Gel Amani , Alhamdulillah...
Letih, Lesu, Sakit Lutut dah tak jadi masaalah dia lagi 💓💓💓 Anda hapai masaalah yg sama ? Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
2 0 15 September, 2019
@coachmakansihat Profile picture

@coachmakansihat

Jom saya bantu hilangkan spare tayar ... Kelas Online Coaching Desi Oktober dah di buka, jom sertai segera

www.wwasap.my/60126180886
.
.
#bajubesar #travelmurah #ubatsakitlutut

Jom saya bantu hilangkan spare tayar ... Kelas Online Coaching Desi Oktober dah di buka, jom sertai segera

www.wwasap.my/60126180886
.
.
#bajubesar #travelmurah #ubatsakitlutut
6 0 14 September, 2019
@doxtejoint.official Profile picture

@doxtejoint.official

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio .
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio . 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
4 0 14 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

GEL AMANI TERBAIK 💓💓💓 Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

GEL AMANI TERBAIK 💓💓💓 Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
0 0 14 September, 2019
@leeza_zhulian Profile picture

@leeza_zhulian

Suatu hari, Seorang Penolong Pegawai Pemasaran Syarikat Zhulian sedang menikmati minuman di Coffee Bean sementara menunggu flight.
Tiba2 dtg seorang lelaki dtg menyapa mahu duduk di meja yg sama. Dan memulakan perbualan, Encik kerja di mana? Pegawai pemasaran itu pn menjawab kerja di Zhulian.
Lelaki itu pun menyambung lagi, Zhulian, susu dia bagus kan.. Susu apa? Tanya pegawai pemasaran Zhulian itu mahu kepastian
Coloskim! Jawab lelaki itu. Susu coloskim bagus, saya, ank2, isteri kami seisi keluarga minum susu Coloskim.. Hebat Susu Coloskim sehingga menjadi sebutan dan viral di luar sana.. COLOSKIM adalah campuran colostrum (susu awal) lembu dan susu skim.
Tinggi khasiat sehingga blh dijadikn supplement n treatment. .kt comment sy share SUSU coloskim ni utk treatment Dan supplement.. Untuk kanak2 sehingga dewasa malah sakit terlantar.
Belum cuba belum tahu
Dh cuba repeat order selalu..😉 Petikan dari kisah benar cerita En Ezany, Penolong Pegawai Pemasaran Syarikat Zhulian.. Order Coloskim,
www.wasap.my/601131788423/Coloskim

#colostrum #colostrumMilk #susuKolostrum #kolostrum #colostrumMurah #susuAntibodi #susuImuniti #susuSihat #susuCerdik #susuDiabetik #susuDarahTinggi #susuVanila #susuZhulian #zkms

Suatu hari, Seorang Penolong Pegawai Pemasaran Syarikat Zhulian sedang menikmati minuman di Coffee Bean sementara menunggu flight. 
Tiba2 dtg seorang lelaki dtg menyapa mahu duduk di meja yg sama. Dan memulakan perbualan, Encik kerja di mana? Pegawai pemasaran itu pn menjawab kerja di Zhulian. 
Lelaki itu pun menyambung lagi, Zhulian, susu dia bagus kan.. Susu apa? Tanya pegawai pemasaran Zhulian itu mahu kepastian
Coloskim! Jawab lelaki itu. Susu coloskim bagus, saya, ank2, isteri kami seisi keluarga minum susu Coloskim.. Hebat Susu Coloskim sehingga menjadi sebutan dan viral di luar sana.. COLOSKIM adalah campuran colostrum (susu awal) lembu dan susu skim. 
Tinggi khasiat sehingga blh dijadikn supplement n treatment. .kt comment sy share SUSU coloskim ni utk treatment Dan supplement.. Untuk kanak2 sehingga dewasa malah sakit terlantar. 
Belum cuba belum tahu
Dh cuba repeat order selalu..😉 Petikan dari kisah benar cerita En Ezany, Penolong Pegawai Pemasaran Syarikat Zhulian.. Order Coloskim,
www.wasap.my/601131788423/Coloskim

#colostrum #colostrumMilk #susuKolostrum #kolostrum #colostrumMurah #susuAntibodi #susuImuniti #susuSihat #susuCerdik #susuDiabetik #susuDarahTinggi #susuVanila #susuZhulian #zkms
13 1 14 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Alhamdulillah.. Gel Amani dapat membantu Suami & lsteri legakan sakit lutut 💓💓💓
.
.
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Alhamdulillah.. Gel Amani dapat membantu Suami & lsteri legakan sakit lutut 💓💓💓
.
.
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
3 0 14 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Sapu 5 minit jer dah rasa lega 💓💓💓
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Sapu 5 minit jer dah rasa lega 💓💓💓
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
1 0 13 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Sakit Pingganga, Naik Tangga Masaalah Sapu Jer Gel Amani, Lega Sepatas 5 Minit 💓💓💓
.
.
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik link WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Sakit Pingganga, Naik Tangga Masaalah Sapu Jer Gel Amani, Lega Sepatas 5 Minit 💓💓💓
.
.
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik link WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
1 0 13 September, 2019
@doxte.cream Profile picture

@doxte.cream

SERING SAKIT LUTUT, SENDI DAN PINGGANG? NAK BERDIRI LAMA PUN TAK LARAT ?
.
DOXTECREAM dapat bantu mereka yang sering sakit sendi.
.
.
ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ?
.
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
Kami sarankan anda untuk berikhtiar dengan Doxtecream untuk melegakan rasa sakit lutut, sendi & gout yang mungkin anda dan keluarga anda alami ketika ini.
.
Kita berikhtiar Allah jua yang berikan kesembuhan.
.
Rugi sangat tak grab sementara promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Atau bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
.
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

SERING SAKIT LUTUT, SENDI DAN PINGGANG? NAK BERDIRI LAMA PUN TAK LARAT ?
.
DOXTECREAM dapat bantu mereka yang sering sakit sendi.
.
.
ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ?
.
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
Kami sarankan anda untuk berikhtiar dengan Doxtecream untuk melegakan rasa sakit lutut, sendi & gout yang mungkin anda dan keluarga anda alami ketika ini.
.
Kita berikhtiar Allah jua yang berikan kesembuhan.
.
Rugi sangat tak grab sementara promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Atau bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
. 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
21 2 13 September, 2019
@ams_rawatan_islam Profile picture

@ams_rawatan_islam

Selangor

*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه*
(Moga ALLAHswt merahmati kita semua)
Jom berbekam...atau berurut
Jika berminat atau ingin bertanya :
Call l WhatsApp l Sms l 018 3134 944
En.Anuar MS l Juru Bekam & Rawatan Urutan
#instarbroanuar #sakitbadan #sakitsendi #sakitkepala #bekam #bekamsunnah #urut #urutantradisional #urutbadan #sakitangan #urutantradisional #ubatsakitlutut #ubatsakitbadan #dherbsterlajaklaris #bekamtradisional #bekamsunnahrasulullah #sakit #produkherbal #muka #urutmuka

*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه*
(Moga ALLAHswt merahmati kita semua)
Jom berbekam...atau berurut
Jika berminat atau ingin bertanya :
Call l WhatsApp l Sms l 018 3134 944
En.Anuar MS l Juru Bekam & Rawatan Urutan
#instarbroanuar#sakitbadan#sakitsendi #sakitkepala #bekam #bekamsunnah #urut #urutantradisional #urutbadan#sakitangan#urutantradisional #ubatsakitlutut #ubatsakitbadan #dherbsterlajaklaris #bekamtradisional #bekamsunnahrasulullah#sakit #produkherbal#muka#urutmuka
7 0 13 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Anda hadapi masaalah Frozen Shoulder Atau Trigger Finger ??? Kalau jawapan “YA”
Dan
Nak kami bantu anda ? ❤️❤️❤️
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Anda hadapi masaalah Frozen Shoulder Atau Trigger Finger ??? Kalau jawapan “YA”
Dan
Nak kami bantu anda ? ❤️❤️❤️
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
1 0 13 September, 2019
@ubatmata_ains Profile picture

@ubatmata_ains

Alhamdulillah, dengan izin Allah swt dan ikhtiar utk amalkan REDIANZE PLATINUM, SEKARANG kebas tangan dan kaki dah kurang dah, DULU selalu jerr KEBAS TANGAN KAKI , nak buat kerja rumah pun susah, 😰😰SEHINGGA jumpa #redianze ni terus amalkan secara konsisten dan dah rasa dah perubahan pada KEBAS2 TANGAN KAKI makin berkurang ..😍😍😍
.
😱BUKAN HANYA MAMPU UTK HILANGKAN RASA KEBAS2 jerr, TAPI pinggang pom dah LOSS INCH dah, PENGHADAMAN PUN DAH MAKIN Ok😇😇
.
TERUS KLIK LINK KAT BIO YE😍😍😍
.
KLIK "👇👇👇👇 http://www.wasap.my/601112387144/MIRA_BANTU_KURANGKAN_RASA_KEBAS "
UTK TEBUS PROMO HEBAT NI SEKARANG!
.
#sakitlutut #sakitkaki #sakittapakkaki #sakittumit #kebastangan #kebaskaki #kebas #sakitsendi #sakitjari #kebasjari #sendi #lutut #kaki #tumit #kebas #redianze #redianzeplatinum #ubatsakitkaki #ubattapakkaki #ubatsendi #ubatsakitlutut #ubat #serbuk #sedap #manis #laris #berkesan #sakit

Alhamdulillah, dengan izin Allah swt dan ikhtiar utk amalkan REDIANZE PLATINUM, SEKARANG kebas tangan dan kaki dah kurang dah, DULU selalu jerr KEBAS TANGAN KAKI , nak buat kerja rumah pun susah, 😰😰SEHINGGA jumpa #redianze ni terus amalkan  secara konsisten dan dah rasa dah perubahan pada KEBAS2 TANGAN KAKI makin berkurang ..😍😍😍
.
😱BUKAN HANYA MAMPU UTK HILANGKAN  RASA KEBAS2 jerr, TAPI pinggang pom dah LOSS INCH dah, PENGHADAMAN PUN DAH MAKIN Ok😇😇
.
TERUS KLIK LINK KAT BIO YE😍😍😍
.
KLIK "👇👇👇👇 http://www.wasap.my/601112387144/MIRA_BANTU_KURANGKAN_RASA_KEBAS " 
UTK TEBUS PROMO HEBAT NI SEKARANG!
.
#sakitlutut #sakitkaki #sakittapakkaki #sakittumit #kebastangan #kebaskaki #kebas #sakitsendi #sakitjari #kebasjari #sendi #lutut #kaki #tumit #kebas #redianze #redianzeplatinum #ubatsakitkaki #ubattapakkaki #ubatsendi #ubatsakitlutut #ubat #serbuk #sedap #manis #laris #berkesan #sakit
4 0 13 September, 2019
@leeza_zhulian Profile picture

@leeza_zhulian

COLOSKIM adalah SUSU KOLOSTRUM (susu awal lembu ) dengan Kalori paling rendah berbanding SUSU lain😋
.
Kandungan kalori dalam susu Coloskim Zhulian ni hanya 54 kcal aje..memang sangat bagus utk diet kita..disamping ia membantu meningkatkan kadar metabolisma dan juga memecahkan lemak..🥛🥛🥛
.
SUSU terbaik untuk anda SEISI KELUARGA seawal 1 TAHUN.. Baik untuk TREATMENT mahupun sebagai SUPPLEMENT 😋👍
.
#TREATMENT
⭕[01] Demam, Denggi, Tibi
⭕[02] Sakit Lutut
⭕[03] Darah tinggi @ rendah
⭕[04] Kencing Manis
⭕[05] Cedera/Operation/Sunat
⭕[06] Keradangan (Sendi, Saraf, Gout, Bisul)
⭕[07] Sembelit @ Cirit birit
⭕[08] Asthma ⭕[09] Gastrik
⭕[10] Buasir
⭕[11] Tiriod
.
#SUPPLEMENT
🔘[01] Zat, mineral & vitamin
🔘[02] Antibodi & Imunisasi 🔘[03] Memberi tenaga 🔘[04] Kuatkan fungsi otak 🔘[05] Menguatkan otot 🔘[06] Untuk Tulang & Rawan 🔘[07] Mengelak obesiti 🔘[08] Menjaga Usus
🔘[09] Baik pulih tisu 🔘[10] Awet muda
.
❤ Bagus untuk ahli sukan​
❤ Untuk ibu berpantang / menyusukan​ anak
❤ Warga Emas yang uzur​

HARGA :
1 Sachet - RM5
10 Sachet - RM40
1 Kotak(30 Sachet) - RM113.80

P/S: ▪Elok minum ketika perut kosong 📱For detail info, click link berikut 👉
www.wasap.my/601131788423/SusuColoskim ▪▪▪▪▪▪▪▪▪ #susuviral
#sususihat
#ubatsakitlutut
#ubatdarahtinggi
#ubatkencingmanis
#ubatdemamdenggi
#ubatgastrik
#ubatsembelit
#ubatciritbirit
#ubatasthma
#Zhulianpekan
#Zhuliankuantan
#inshaAllah

COLOSKIM adalah SUSU KOLOSTRUM (susu awal lembu ) dengan Kalori paling rendah berbanding SUSU lain😋
.
Kandungan kalori dalam susu Coloskim Zhulian ni hanya 54 kcal aje..memang sangat bagus utk diet kita..disamping ia membantu meningkatkan kadar metabolisma dan juga memecahkan lemak..🥛🥛🥛
.
SUSU terbaik  untuk anda SEISI KELUARGA seawal 1 TAHUN.. Baik untuk TREATMENT mahupun sebagai SUPPLEMENT 😋👍
.
#TREATMENT
⭕[01] Demam, Denggi, Tibi
⭕[02] Sakit Lutut
⭕[03] Darah tinggi @ rendah
⭕[04] Kencing Manis
⭕[05] Cedera/Operation/Sunat
⭕[06] Keradangan (Sendi, Saraf, Gout, Bisul)
⭕[07] Sembelit @ Cirit birit
⭕[08] Asthma ⭕[09] Gastrik
⭕[10] Buasir
⭕[11] Tiriod
.
#SUPPLEMENT
🔘[01] Zat, mineral & vitamin
🔘[02] Antibodi & Imunisasi 🔘[03] Memberi tenaga 🔘[04] Kuatkan fungsi otak 🔘[05] Menguatkan otot 🔘[06] Untuk Tulang & Rawan 🔘[07] Mengelak obesiti 🔘[08] Menjaga Usus
🔘[09] Baik pulih tisu 🔘[10] Awet muda
.
❤ Bagus untuk ahli sukan​
❤ Untuk ibu berpantang / menyusukan​ anak
❤ Warga Emas yang uzur​

HARGA :
1 Sachet - RM5
10 Sachet - RM40
1 Kotak(30 Sachet) - RM113.80

P/S: ▪Elok minum ketika perut kosong 📱For detail info, click link berikut 👉 
www.wasap.my/601131788423/SusuColoskim ▪▪▪▪▪▪▪▪▪ #susuviral
#sususihat
#ubatsakitlutut
#ubatdarahtinggi
#ubatkencingmanis
#ubatdemamdenggi
#ubatgastrik
#ubatsembelit
#ubatciritbirit
#ubatasthma
#Zhulianpekan
#Zhuliankuantan
#inshaAllah
5 0 13 September, 2019
@ubatmata_ains Profile picture

@ubatmata_ains

Alhamdulillah, dengan izin Allah swt dan ikhtiar utk amalkan REDIANZE PLATINUM, SEKARANG kebas tangan dan kaki dah kurang dah, DULU selalu jerr KEBAS TANGAN KAKI , nak buat kerja rumah pun susah, SEHINGGA jumpa #redianze ni terus amalkan secara konsisten dan dah rasa dah perubahan pada KEBAS2 TANGAN KAKI makin berkurang ..
.
TERUS KLIK LINK KAT BIO YE😍😍😍
.
KLIK "👇👇👇👇 http://www.wasap.my/601112387144/OrderREDIANZE "
UTK TEBUS PROMO HEBAT NI SEKARANG!
.
#sakitlutut #sakitkaki #sakittapakkaki #sakittumit #kebastangan #kebaskaki #kebas #sakitsendi #sakitjari #kebasjari #sendi #lutut #kaki #tumit #kebas #redianze #redianzeplatinum #ubatsakitkaki #ubattapakkaki #ubatsendi #ubatsakitlutut #ubat #serbuk #sedap #manis #laris #berkesan #sakit

Alhamdulillah, dengan izin Allah swt dan ikhtiar utk amalkan REDIANZE PLATINUM, SEKARANG kebas tangan dan kaki dah kurang dah, DULU selalu jerr KEBAS TANGAN  KAKI , nak buat kerja rumah pun susah, SEHINGGA jumpa #redianze ni terus amalkan  secara konsisten dan dah rasa dah perubahan pada KEBAS2 TANGAN KAKI makin berkurang ..
.
TERUS KLIK LINK KAT BIO YE😍😍😍
.
KLIK "👇👇👇👇 http://www.wasap.my/601112387144/OrderREDIANZE " 
UTK TEBUS PROMO HEBAT NI SEKARANG!
.
#sakitlutut #sakitkaki #sakittapakkaki #sakittumit #kebastangan #kebaskaki #kebas #sakitsendi #sakitjari #kebasjari #sendi #lutut #kaki #tumit #kebas #redianze #redianzeplatinum #ubatsakitkaki #ubattapakkaki #ubatsendi #ubatsakitlutut #ubat #serbuk #sedap #manis #laris #berkesan #sakit
4 0 13 September, 2019
@ubatmata_ains Profile picture

@ubatmata_ains

Alhamdulillah, baru amalkan 1 kotak REDIANZE PLATINUM SEKARANG kebas tangan dah kurang dah, DULU pagi2 je tangan dah KEBAS, nak buat kerja rumah pun susah, SEHINGGA jumpa #redianze ni terus amalkan secara konsisten BARU 1 KOTAK dah rasa dah perubahan pada KEBAS2 TANGAN ..
.
TERUS KLIK LINK KAT BIO YE😍😍😍
.
KLIK "👇👇👇👇 http://www.wasap.my/601112387144/OrderREDIANZE
UTK TEBUS PROMO HEBAT NI SEKARANG!
.
#sakitlutut #sakitkaki #sakittapakkaki #sakittumit #kebastangan #kebaskaki #kebas #sakitsendi #sakitjari #kebasjari #sendi #lutut #kaki #tumit #kebas #redianze #redianzeplatinum #ubatsakitkaki #ubattapakkaki #ubatsendi #ubatsakitlutut #ubat #serbuk #sedap #manis #laris #berkesan #sakit

Alhamdulillah, baru amalkan 1 kotak REDIANZE PLATINUM SEKARANG kebas tangan dah kurang dah, DULU pagi2 je tangan dah KEBAS, nak buat kerja rumah pun susah, SEHINGGA jumpa #redianze ni terus amalkan secara konsisten BARU 1 KOTAK dah rasa dah perubahan pada KEBAS2 TANGAN ..
.
TERUS KLIK LINK KAT BIO YE😍😍😍
.
KLIK "👇👇👇👇 http://www.wasap.my/601112387144/OrderREDIANZE 
UTK TEBUS PROMO HEBAT NI SEKARANG!
.
#sakitlutut #sakitkaki #sakittapakkaki #sakittumit #kebastangan #kebaskaki #kebas #sakitsendi #sakitjari #kebasjari #sendi #lutut #kaki #tumit #kebas #redianze #redianzeplatinum #ubatsakitkaki #ubattapakkaki #ubatsendi #ubatsakitlutut #ubat #serbuk #sedap #manis #laris #berkesan #sakit
3 0 13 September, 2019
@gel_lutut_nuriman Profile picture

@gel_lutut_nuriman

Alhamdulillah Gel Lutut Nur'Iman kini berkelulusan KKM! 😇

No more doubt!🙅🏻 🦋Gel Lutut Nur'Iman 100% diperbuat daripada bahan semulajadi. Selamat digunakan dan boleh dibawa solat. 🦋Sangat cepat meresap dan langsung tidak melekit. 🦋Sejuk di awal sapuan dab sedikit panas berangin slps seketika. Sangat melegakan😍 🦋Sesuai digunakan di semua lapisan umur, bermula dari kanak kanak 7tahun ke atas.

Ada PROMOSI besar besaran!
Jom dapatkan!

Www.wasap.my/60166383741
#GelLututNurIman

#ubatlututsapu
#ubatsapumujarab #ubatlutut #ubatsakitlutut #sakitbahu #sakitlututdansendi #sakitbelakang #sakitsendi #sakitlutut #sakitpinggang #

Alhamdulillah Gel Lutut Nur'Iman kini berkelulusan KKM! 😇

No more doubt!🙅🏻 🦋Gel Lutut Nur'Iman 100% diperbuat daripada bahan semulajadi. Selamat digunakan dan boleh dibawa solat. 🦋Sangat cepat meresap dan langsung tidak melekit. 🦋Sejuk di awal sapuan dab sedikit panas berangin slps seketika. Sangat melegakan😍 🦋Sesuai digunakan di semua lapisan umur, bermula dari kanak kanak 7tahun ke atas.

Ada PROMOSI besar besaran!
Jom dapatkan!

Www.wasap.my/60166383741
#GelLututNurIman

#ubatlututsapu
#ubatsapumujarab #ubatlutut #ubatsakitlutut #sakitbahu #sakitlututdansendi #sakitbelakang #sakitsendi #sakitlutut #sakitpinggang #
1 0 13 September, 2019
@mmg_byciksu Profile picture

@mmg_byciksu

Salam jumaat gais!

So siapa yang ada masalah sakit lutut..
Susah berjalan?

So here..
Boleh try mmg gel yang berfungsi boleh membantu melegakan sakit anda😇

Do pm me

#ubatsakitlutut #ubatmigrain #ubattradisional

Salam jumaat gais!

So siapa yang ada masalah sakit lutut..
Susah berjalan?

So here..
Boleh try mmg gel yang berfungsi boleh membantu melegakan sakit anda😇

Do pm me

#ubatsakitlutut #ubatmigrain #ubattradisional
0 0 13 September, 2019
@ubatmata_ains Profile picture

@ubatmata_ains

Alhamdulillah... KEBAS JARI makin BERANSUR PULIH selepas AMALKAN REDIANZE PLATINUM dgn KONSISTEN.
.
KESAN SAMPINGAN PUN ADA😱😱😱
selepas amalkan REDIANZE PLATINUM ni KULIT MUKA JADI MAKIN ANJAL,AWET MUDA, DAN KULIT MAKIN TEGANG dan KURANG KEDUTAN, dan KULIT JUGA MAKIN PUTIH😍😍😍😍..
.
ALHAMDULILLAH DENGAN REDIANZE PLATINUM NI BUKAN HANYA MAMPU MERAWAT SAKIT YG DIALAMI MALAH DAPAT MENCANTIKKAN DIRI KITA JUGA😘😘😘
.
TEKAN LINK DEKAT BIO YEE😄😄😄😄
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
#sakitlutut #sakitkaki #sakittapakkaki #sakittumit #kebastangan #kebaskaki #kebas #sakitsendi #sakitjari #kebasjari #sendi #lutut #kaki #tumit #kebas #redianze #redianzeplatinum #ubatsakitkaki #ubattapakkaki #ubatsendi #ubatsakitlutut #ubat #serbuk #sedap #manis #laris #berkesan #sakit

Alhamdulillah... KEBAS  JARI  makin BERANSUR PULIH selepas AMALKAN REDIANZE PLATINUM dgn KONSISTEN.
.
KESAN SAMPINGAN PUN ADA😱😱😱
selepas amalkan REDIANZE PLATINUM ni KULIT MUKA JADI MAKIN ANJAL,AWET MUDA, DAN KULIT MAKIN TEGANG dan KURANG KEDUTAN, dan KULIT JUGA MAKIN PUTIH😍😍😍😍..
.
ALHAMDULILLAH DENGAN REDIANZE PLATINUM NI BUKAN HANYA MAMPU MERAWAT SAKIT YG DIALAMI MALAH DAPAT MENCANTIKKAN DIRI KITA JUGA😘😘😘
.
TEKAN LINK DEKAT BIO YEE😄😄😄😄
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
#sakitlutut #sakitkaki #sakittapakkaki #sakittumit #kebastangan #kebaskaki #kebas #sakitsendi #sakitjari #kebasjari #sendi #lutut #kaki #tumit #kebas #redianze #redianzeplatinum #ubatsakitkaki #ubattapakkaki #ubatsendi #ubatsakitlutut #ubat #serbuk #sedap #manis #laris #berkesan #sakit
4 0 13 September, 2019
@ubatmata_ains Profile picture

@ubatmata_ains

Alhamdulillah... KEBAS Tangan dah berkurang selepas AMALKAN REDIANZE PLATINUM dgn KONSISTEN.
.
KESAN SAMPINGAN PUN ADA😱😱😱
selepas amalkan REDIANZE PLATINUM ni KULIT MUKA JADI MAKIN ANJAL,AWET MUDA, DAN KULIT MAKIN TEGANG dan KURANG KEDUTAN, dan KULIT JUGA MAKIN PUTIH😍😍😍😍..
.
ALHAMDULILLAH DENGAN REDIANZE PLATINUM NI BUKAN HANYA MAMPU MERAWAT SAKIT YG DIALAMI MALAH DAPAT MENCANTIKKAN DIRI KITA JUGA😘😘😘
.
TEKAN LINK DEKAT BIO YEE😄😄😄😄
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
#sakitlutut #sakitkaki #sakittapakkaki #sakittumit #kebastangan #kebaskaki #kebas #sakitsendi #sakitjari #kebasjari #sendi #lutut #kaki #tumit #kebas #redianze #redianzeplatinum #ubatsakitkaki #ubattapakkaki #ubatsendi #ubatsakitlutut #ubat #serbuk #sedap #manis #laris #berkesan #sakit

Alhamdulillah... KEBAS  Tangan  dah berkurang selepas AMALKAN REDIANZE PLATINUM dgn KONSISTEN.
.
KESAN SAMPINGAN PUN ADA😱😱😱
selepas amalkan REDIANZE PLATINUM ni KULIT MUKA JADI MAKIN ANJAL,AWET MUDA, DAN KULIT MAKIN TEGANG dan KURANG KEDUTAN, dan KULIT JUGA MAKIN PUTIH😍😍😍😍..
.
ALHAMDULILLAH DENGAN REDIANZE PLATINUM NI BUKAN HANYA MAMPU MERAWAT SAKIT YG DIALAMI MALAH DAPAT MENCANTIKKAN DIRI KITA JUGA😘😘😘
.
TEKAN LINK DEKAT BIO YEE😄😄😄😄
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
#sakitlutut #sakitkaki #sakittapakkaki #sakittumit #kebastangan #kebaskaki #kebas #sakitsendi #sakitjari #kebasjari #sendi #lutut #kaki #tumit #kebas #redianze #redianzeplatinum #ubatsakitkaki #ubattapakkaki #ubatsendi #ubatsakitlutut #ubat #serbuk #sedap #manis #laris #berkesan #sakit
3 0 13 September, 2019
@ubatmata_ains Profile picture

@ubatmata_ains

Alhamdulillah... KEBAS selama 7tahun dah PULIH 85% selepas AMALKAN REDIANZE PLATINUM dgn KONSISTEN.
.
KESAN SAMPINGAN PUN ADA😱😱😱
selepas amalkan REDIANZE PLATINUM ni KULIT MUKA JADI MAKIN ANJAL,AWET MUDA, DAN KULIT MAKIN TEGANG dan KURANG KEDUTAN, dan KULIT JUGA MAKIN PUTIH😍😍😍😍..
.
ALHAMDULILLAH DENGAN REDIANZE PLATINUM NI BUKAN HANYA MAMPU MERAWAT SAKIT YG DIALAMI MALAH DAPAT MENCANTIKKAN DIRI KITA JUGA😘😘😘
.
TEKAN LINK DEKAT BIO YEE😄😄😄😄
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
#sakitlutut #sakitkaki #sakittapakkaki #sakittumit #kebastangan #kebaskaki #kebas #sakitsendi #sakitjari #kebasjari #sendi #lutut #kaki #tumit #kebas #redianze #redianzeplatinum #ubatsakitkaki #ubattapakkaki #ubatsendi #ubatsakitlutut #ubat #serbuk #sedap #manis #laris #berkesan #sakit

Alhamdulillah... KEBAS selama 7tahun dah PULIH 85% selepas AMALKAN REDIANZE PLATINUM dgn KONSISTEN.
.
KESAN SAMPINGAN PUN ADA😱😱😱
selepas amalkan REDIANZE PLATINUM ni KULIT MUKA JADI MAKIN ANJAL,AWET MUDA, DAN KULIT MAKIN TEGANG dan KURANG KEDUTAN, dan KULIT JUGA MAKIN PUTIH😍😍😍😍..
.
ALHAMDULILLAH DENGAN REDIANZE PLATINUM NI BUKAN HANYA MAMPU MERAWAT SAKIT YG DIALAMI MALAH DAPAT MENCANTIKKAN DIRI KITA JUGA😘😘😘
.
TEKAN LINK DEKAT BIO YEE😄😄😄😄
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
TEKAN sini ➡http://www.wasap.my/601112387144/NAKREDIANZE
.
#sakitlutut #sakitkaki #sakittapakkaki #sakittumit #kebastangan #kebaskaki #kebas #sakitsendi #sakitjari #kebasjari #sendi #lutut #kaki #tumit #kebas #redianze #redianzeplatinum #ubatsakitkaki #ubattapakkaki #ubatsendi #ubatsakitlutut #ubat #serbuk #sedap #manis #laris #berkesan #sakit
3 0 13 September, 2019
@doxtecreamjohor Profile picture

@doxtecreamjohor

Hilangkan Sakit Lutut Seawal 3 Hari

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio @doxtecreamJohor atau Ws 0177495926 .
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio @doxtecreamJohor atau Ws 0177495926 . 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
10 0 12 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Jom... Dgr lah apa terjadi kpd Pn Kalsum dari Melaka 💓💓💓 .
.
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 .
.
Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🏃🏃 .
.
❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Jom... Dgr lah apa terjadi kpd Pn Kalsum dari Melaka 💓💓💓 .
.
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 .
.
Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🏃🏃 .
.
❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
1 0 12 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

‎السلام عليكم‬
Apa khabar 💓💓💓 Saya Azlina dari Amani Wawasan (Ubat sakit lutut)‎‬ ⬇⬇⬇
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🏃🏃 ❤️❤️❤️ Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

‎السلام عليكم‬
Apa khabar 💓💓💓 Saya Azlina dari Amani Wawasan (Ubat sakit lutut)‎‬ ⬇⬇⬇
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🏃🏃 ❤️❤️❤️ Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
4 0 12 September, 2019

Top #ubatsakitlutut posts

Setuju.. 2019 dah guys.. Buat lah sesuatu kerja kerana Allah.. .
.
Repost @leoadiputraofficial Kerja stress vs kerja happy.
.
#kongsi #ilmu #manfaat #tarbiah #muhasabah #hijrah #lifestyle #gergasihijau #leoadiputra #gelamani #patijusamani #amani4life #ubatsakitlutut #experience #bangkit #motivasi
9,469 26 1 January, 2019
@mijot.shoppe Profile picture

@mijot.shoppe

.
#PROKAS #painrelief
.
Harga : RM99
Offer 💥💥
1x RM63
10x RM5x
exc pos
.
❤❤❤ PROKAS ❤❤❤
.
Anda mengalami masalah sakit #lutut? Ibu bapa ada masalah solat berdiri? Sentiasa berasa lenguh badan bila melakukan aktiviti harian? Prokas adalah penyelesaian kepada masalah anda.
.
.
FUNGSI PROKAS :
✔Menyembuhkan Arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
✔Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan/sakit sebab bersukan
✔Menyembuhkan sakit sendi
✔Menyembuhkan sakit tulang
✔Menyembuhkan sakit otot
✔Merawat terseliuh dan bekas kemalangan
✔Menyelesaikan masalah kebas-kebas badan
.
CIRI-CIRI PROKas:
✶ 30ml
✶ Tahan average 2 bulan
✶ 100 % BAHAN SEMULAJADI
✶ DIJAMIN HALAL
✶ PRODUK BUMIPUTRA
✶ DIPROSES DI KILANG BERSTATUS GMP
✶ Produk tidak merbahaya
✶ Sesuai untuk semua lapisan umur
.
.
==========
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
==========
.
.
#sayajual #sayajualprokas #prokaspainrelief #sakitlutut #penawarsakitlutut #ubatsakitlutut #sakitotot #workout #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeauty #sport #produksakitlutut #sportmania #dropshipmalaysia #instafollow #bazaarpaknil #mijotshoppe

.
#PROKAS #painrelief
.
Harga : RM99
Offer 💥💥
1x RM63
10x RM5x
exc pos
.
❤❤❤ PROKAS ❤❤❤
.
Anda mengalami masalah sakit #lutut? Ibu bapa ada masalah solat berdiri? Sentiasa berasa lenguh badan bila melakukan aktiviti harian? Prokas adalah penyelesaian kepada masalah anda.
.
.
FUNGSI PROKAS :
✔Menyembuhkan Arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
✔Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan/sakit sebab bersukan
✔Menyembuhkan sakit sendi
✔Menyembuhkan sakit tulang
✔Menyembuhkan sakit otot
✔Merawat terseliuh dan bekas kemalangan
✔Menyelesaikan masalah kebas-kebas badan
.
CIRI-CIRI PROKas:
✶ 30ml
✶ Tahan average 2 bulan
✶ 100 % BAHAN SEMULAJADI
✶ DIJAMIN HALAL
✶ PRODUK BUMIPUTRA
✶ DIPROSES DI KILANG BERSTATUS GMP
✶ Produk tidak merbahaya
✶ Sesuai untuk semua lapisan umur
.
.
==========
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
==========
.
.
#sayajual #sayajualprokas #prokaspainrelief #sakitlutut #penawarsakitlutut #ubatsakitlutut #sakitotot #workout #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeauty #sport #produksakitlutut #sportmania #dropshipmalaysia #instafollow #bazaarpaknil #mijotshoppe
114 0 19 May, 2016
@eintan_nurfuzie Profile picture

@eintan_nurfuzie

Nama je kerja kerajaan tapi korang tak leh pukul habis kerja kerajaan ini duduk di meja kerusi, pakai baju kurung dan kasut bertumit tinggi.

Kerja cik en di bahagian teknikal ni perlu gunakan tenaga dan banyak bergerak. Bermain dengan haiwan ini bukan mereka ikut masa dan keadaan kita tapi kita kena ikut tingkahlaku dan mood mereka.
Kadang kadang berjam jam perlu berdiri untuk rawatan. Bergerak dari satu kelompok haiwan ke kelompok haiwan yang lain.
Sebab itu cik en selalu mengadu sakit lutut. Dah cuba macam macam tapi masih tak berapa ok sepenuhnya

Sampailh cik en mencuba Biobax Cool Theraphy ni. Spray 3 kali sehari selama 2 minggu dan alhamdulillah.. jarang sangat dh cik en sakit lutut bila bekerja lebih masa ni.
Kalau korang nak tahu detail pasal #ubatsakitlutut biobax ni boleh baca di www.nurfuzie.com
Dan berita baik pada korang nak membeli #biobax ini. Korang akan dapat diskaun RM20 dengan masukkan " RM20 " diruang disediakan semasa pembelian
#biobaxcooltheraphy #sakitlutut #penawarsakitlutut
#sakitsendi #cikenpakai #nurfuziedotcom #afbdotmy #bloggerutara

Nama je kerja kerajaan tapi korang tak leh pukul habis kerja kerajaan ini duduk di meja kerusi, pakai baju kurung dan kasut bertumit tinggi.

Kerja cik en di bahagian teknikal ni perlu gunakan tenaga dan banyak bergerak. Bermain dengan haiwan ini bukan mereka ikut masa dan keadaan kita tapi kita kena ikut tingkahlaku dan mood mereka. 
Kadang kadang berjam jam perlu berdiri untuk rawatan. Bergerak dari satu kelompok haiwan ke kelompok haiwan yang lain. 
Sebab itu cik en selalu mengadu sakit lutut. Dah cuba macam macam tapi masih tak berapa ok sepenuhnya

Sampailh cik en mencuba Biobax Cool Theraphy  ni. Spray 3 kali sehari selama 2 minggu dan alhamdulillah.. jarang sangat dh cik en sakit lutut bila bekerja lebih masa ni. 
Kalau korang nak tahu detail pasal #ubatsakitlutut biobax ni boleh baca di www.nurfuzie.com 
Dan berita baik pada korang nak membeli #biobax ini. Korang akan dapat diskaun RM20 dengan masukkan " RM20 " diruang disediakan semasa pembelian 
#biobaxcooltheraphy #sakitlutut #penawarsakitlutut 
#sakitsendi #cikenpakai #nurfuziedotcom #afbdotmy #bloggerutara
101 1 11 August, 2018
@cikguvitamin Profile picture

@cikguvitamin

Keistimewaan Shaklee Collagen Plus Powder Sumber Berkualiti Tinggi:
Pemilihan kolagen Shaklee, diekstrak dari Sisik Ikan Laut (Ikan Merah) kerana keupayaannya untuk bertahan pada tekanan yang tinggi di bawah air, menjadikannya kolagen yang tahan lasak dan sumber #kolagen yang berkualiti tinggi.
Penyerapan yang hebat: #Shaklee Collagen Plus Powder mengandungi berat molekul kolagen yang sangat rendah pada kira-kira 1,000 Dalton yang mudah diserap oleh badan untuk meningkatkan penghasilan kolagen pada lapisan dermis dengan cekap.
Bahan-bahan yang diperkaya: Ditambah dengan Vitamin C untuk menggalakkan penghasilan kolagen serta melawan radikal bebas dan Vitamin B2 serta B6 menyokong metabolisme tenaga, yang penting untuk penghasilan kolagen dalam sel. Mudah dalam pek: Bungkusan individu untuk penggunaan segera pada bila-bila masa, di mana sahaja.
Promosi berbaloi, dapatkan free #esp dengan setiap kombo kolagen. Hubungi kami sekarang 0192710642 wathsap pada bio ya!
#vitaminc #kolagenmurah #collagenterbaik #shakleecollagen #ubatsakitlutut #ubatsendi #setcantik #petuakendur #petuaawetmuda #nakcantik #ubatsakitsendi #kulittegang #carakulittegang #tipskulitcantik #shakleealorsetar #readystok

Keistimewaan Shaklee Collagen Plus Powder Sumber Berkualiti Tinggi: 
Pemilihan kolagen Shaklee, diekstrak dari Sisik Ikan Laut (Ikan Merah) kerana keupayaannya untuk bertahan pada tekanan yang tinggi di bawah air, menjadikannya kolagen yang tahan lasak dan sumber #kolagen yang berkualiti tinggi. 
Penyerapan yang hebat: #Shaklee Collagen Plus Powder mengandungi berat molekul kolagen yang sangat rendah pada kira-kira 1,000 Dalton yang mudah diserap oleh badan untuk meningkatkan penghasilan kolagen pada lapisan dermis dengan cekap. 
Bahan-bahan yang diperkaya: Ditambah dengan Vitamin C untuk menggalakkan penghasilan kolagen serta melawan radikal bebas dan Vitamin B2 serta B6 menyokong metabolisme tenaga, yang penting untuk penghasilan kolagen dalam sel. Mudah dalam pek: Bungkusan individu untuk penggunaan segera pada bila-bila masa, di mana sahaja. 
Promosi berbaloi, dapatkan free #esp dengan setiap kombo kolagen. Hubungi kami sekarang 0192710642 wathsap pada bio ya! 
#vitaminc #kolagenmurah #collagenterbaik #shakleecollagen #ubatsakitlutut #ubatsendi #setcantik #petuakendur #petuaawetmuda #nakcantik #ubatsakitsendi #kulittegang #carakulittegang #tipskulitcantik #shakleealorsetar #readystok
117 0 13 July, 2019
@cikguvitamin Profile picture

@cikguvitamin

Alor Setar

RADIANCE C + E DAPATkan khas bulan ini secara PERCUMA!

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, #vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Pure #VitaminC, #VitaminE, plus #Raspberry.

Untuk penggunaan selama 60 hari.
Hubungi kami sekarang 0192710642 wathsap pada bio ya!

#Youth #youthshaklee #PERCUMA #kolagenmurah #collagenterbaik #shakleecollagen #ubatsakitlutut #ubatsendi #setcantik #petuakendur #petuaawetmuda #nakcantik #ubatsakitsendi #kulittegang #carakulittegang #tipskulitcantik #shakleealorsetar #readystok

RADIANCE C + E DAPATkan khas bulan ini secara PERCUMA!

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, #vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Pure #VitaminC, #VitaminE, plus #Raspberry.

Untuk penggunaan selama 60 hari.
Hubungi kami sekarang 0192710642 wathsap pada bio ya!

#Youth #youthshaklee #PERCUMA #kolagenmurah #collagenterbaik #shakleecollagen #ubatsakitlutut #ubatsendi #setcantik #petuakendur #petuaawetmuda #nakcantik #ubatsakitsendi #kulittegang #carakulittegang #tipskulitcantik #shakleealorsetar #readystok
134 2 13 July, 2019
@mmg_johor_style Profile picture

@mmg_johor_style

Selalu pening?
Rasa lenguh yang amat sangat? .

Anda ibu hamil?
Anda wanita bekerja?
Mak Ayah mengadu lutut tak selesa

Ramai pengguna kami mengatakan MMG dapat membantu mereka ketika #lenguh #senggugut #migrain
Cek testimoni #catalogtestimonimmgecah

Mari Ecah bantu awak pulak.
Tekan no wassap dekat bio 👆🏻 ✅Selamat digunakan, bahan PREMIUM iaitu Minyak Kayu Putih, Aloe Vera dan Lavender
.
👨‍👨‍👧‍👦Sesuai untuk semua golongan
.
. 📣MEGA SALE 📣
RM 66 RM 66
(Normal Price : RM75) 📣MEGA SALE 📣
RM 78 RM 78
(Normal Price : RM90) ❤️
#mmgMurah #MMGSale
#mmg #mmgmassagegel #minyakangin #minyakkayuputih #marvelousmassagegel #minyakurutmoden #ubatresdung #ubatsakitlutut
#pasirgudang

Selalu pening?
Rasa lenguh yang amat sangat? .

Anda ibu hamil?
Anda wanita bekerja?
Mak Ayah mengadu lutut tak selesa

Ramai pengguna kami mengatakan MMG dapat membantu mereka ketika #lenguh #senggugut #migrain
Cek testimoni #catalogtestimonimmgecah

Mari Ecah bantu awak pulak.
Tekan no wassap dekat bio 👆🏻 ✅Selamat digunakan, bahan PREMIUM iaitu Minyak Kayu Putih, Aloe Vera dan Lavender
.
👨‍👨‍👧‍👦Sesuai untuk semua golongan
.
. 📣MEGA SALE 📣
RM 66 RM 66
(Normal Price : RM75) 📣MEGA SALE 📣
RM 78 RM 78
(Normal Price : RM90) ❤️
#mmgMurah #MMGSale 
#mmg #mmgmassagegel #minyakangin #minyakkayuputih #marvelousmassagegel #minyakurutmoden #ubatresdung #ubatsakitlutut
#pasirgudang
124 0 11 December, 2018
@mommyirra Profile picture

@mommyirra

Saya adalah pengguna Biobax sejak Mac 2016. Semalam kan mommy kata sakit lutut, jadi mommy sapu lah Biobax ni. .

Ahaa sakit lutut tu akibat mommy berjalan dari pagi kat Hospital ada pemeriksaan telinga Amal. Tahu saja kan kalau nak ke satu-satu tempat dalam hospital , jauh perjalanan, lutut pon mula lah sengal. .

Dah tahu jalan jauh, petang tu dia singgah pula jalan-jalan di Ekonsave. Mengikut nafsu sendiri, yang jadi mangsa lutut sendiri.
.

Ada yang kata terlalu muda untuk mommy kena sakit lutut. Hurmm.. rasanya mommy dah dapat kesan puncanya. Dengan berat badan yang semakin naik seiring dengan nafsu makan yang memuncak menjadikan berat mommy kembali cecah BMI obes. Nampak sahaja kecil tapi Obes. .

Kurang senaman tu pon iye juga. Mommy bukan takat kurang senaman, kurang berjalan, berdiri dan duduk. Semua tu akan mendatangkan sakit. Keadaan tu jadi pun berpunca. Jadi nak ke tak nak, hadap je la sakit. Takkan nak terbaring sahaja? Lagi lah segala otot lembik nanti.
.

Selama ni Biobax lah teman setia. Sakit saja, spray Biobax dan sapu tempat sakit. Bau Biobax yang nyaman. Tak melekit. Buat mommy rasa selesa dengan Biobax.
.

Sakit lutut, sapu Biobax kat lutut. Lama-lama hilang rasa sakit dan sengal-sengal tu.
.

Anak-anak dan suami pon dah tahu, kalau mommy mengadu sakit, pakat cari Biobax. Kahkah! Good lah semua! Sayang mommy eh..
.

Ni mommy nak kongsi lah dengan awak. Mana tahu awak pon nak try juga Biobax. Sekarang ada promosi di HQ Biobax @biobax_official , beli dua botol dapat murah RM20. .

Bagi hadiah kat insan tersayang(mak ayah di kampung) yang sakit lutut tu pon boleh. Mommy pon akan pastikan stok biobax dekat kampung ada. Kesian mak sekarang tengah sakit lutut lepas tulang jari kaki retak akibat tersepak penutup longkang. Tak boleh bayang kesakitan yang mak lalui. Moga mak cepat sembuh. .

https://biobax.my/product/biobax/
Kod promosi - “RM20”
.

Sakit lutut? Biobax kan ada.
.

#biobax #biobaxcooltheraphy #sakitlutut #ubatsakitlutut #penawarsakitlutut #sakitsendi #irrayyan #irrayyandotcom #afbdotmy #bloggernumber1malaysia

Saya adalah pengguna Biobax sejak Mac 2016. Semalam kan mommy kata sakit lutut, jadi mommy sapu lah Biobax ni. .

Ahaa sakit lutut tu akibat mommy berjalan dari pagi kat Hospital ada pemeriksaan telinga Amal. Tahu saja kan kalau nak ke satu-satu tempat dalam hospital , jauh perjalanan, lutut pon mula lah sengal. .

Dah tahu jalan jauh, petang tu dia singgah pula jalan-jalan di Ekonsave. Mengikut nafsu sendiri, yang jadi mangsa lutut sendiri.
.

Ada yang kata terlalu muda untuk mommy kena sakit lutut. Hurmm.. rasanya mommy dah dapat kesan puncanya. Dengan berat badan yang semakin naik seiring dengan nafsu makan yang memuncak menjadikan berat mommy kembali cecah BMI obes. Nampak sahaja kecil tapi Obes. .

Kurang senaman tu pon iye juga. Mommy bukan takat kurang senaman, kurang berjalan, berdiri dan duduk. Semua tu akan mendatangkan sakit. Keadaan tu jadi pun berpunca. Jadi nak ke tak nak, hadap je la sakit. Takkan nak terbaring sahaja? Lagi lah segala otot lembik nanti.
.

Selama ni Biobax lah teman setia. Sakit saja, spray Biobax dan sapu tempat sakit. Bau Biobax yang nyaman. Tak melekit. Buat mommy rasa selesa dengan Biobax.
.

Sakit lutut, sapu Biobax kat lutut. Lama-lama hilang rasa sakit dan sengal-sengal tu.
.

Anak-anak dan suami pon dah tahu, kalau mommy mengadu sakit, pakat cari Biobax. Kahkah! Good lah semua! Sayang mommy eh..
.

Ni mommy nak kongsi lah dengan awak. Mana tahu awak pon nak try juga Biobax. Sekarang ada promosi di HQ Biobax @biobax_official , beli dua botol dapat murah RM20. .

Bagi hadiah kat insan tersayang(mak ayah di kampung) yang sakit lutut tu pon boleh. Mommy pon akan pastikan stok biobax dekat kampung ada. Kesian mak sekarang tengah sakit lutut lepas tulang jari kaki retak akibat tersepak penutup longkang. Tak boleh bayang kesakitan yang mak lalui. Moga mak cepat sembuh. .

https://biobax.my/product/biobax/
Kod promosi - “RM20”
.

Sakit lutut? Biobax kan ada.
.

#biobax #biobaxcooltheraphy #sakitlutut #ubatsakitlutut #penawarsakitlutut #sakitsendi #irrayyan #irrayyandotcom #afbdotmy #bloggernumber1malaysia
107 11 10 August, 2018
@mmg_johor_style Profile picture

@mmg_johor_style

Selalu pening?
Rasa lenguh yang amat sangat? .

Anda ibu hamil?
Anda wanita bekerja?
Mak Ayah mengadu lutut tak selesa

Ramai pengguna kami mengatakan MMG dapat membantu mereka ketika #lenguh #senggugut #migrain
Cek testimoni #catalogtestimonimmgecah

Mari Ecah bantu awak pulak.
Tekan no wassap dekat bio ✅Selamat digunakan, bahan PREMIUM iaitu Minyak Kayu Putih, Aloe Vera dan Lavender .
.
👨‍👨‍👧‍👦Sesuai untuk semua golongan
.
.
📣MEGA SALE 📣
RM 78 RM 78
(Normal Price : RM90)
.
.
❤️
#mmgMurah #MMGSale
#mmg #mmgmassagegel #minyakangin #minyakkayuputih #marvelousmassagegel #minyakurutmoden #ubatresdung #ubatsakitlutut
#pasirgudang #mmgpasirgudang #mmgjohor

Selalu pening?
Rasa lenguh yang amat sangat? .

Anda ibu hamil?
Anda wanita bekerja?
Mak Ayah mengadu lutut tak selesa

Ramai pengguna kami mengatakan MMG dapat membantu mereka ketika #lenguh #senggugut #migrain
Cek testimoni #catalogtestimonimmgecah

Mari Ecah bantu awak pulak.
Tekan no wassap dekat bio ✅Selamat digunakan, bahan PREMIUM iaitu Minyak Kayu Putih, Aloe Vera dan Lavender .
.
👨‍👨‍👧‍👦Sesuai untuk semua golongan
.
.
📣MEGA SALE 📣
RM 78 RM 78
(Normal Price : RM90)
.
.
❤️
#mmgMurah #MMGSale 
#mmg #mmgmassagegel #minyakangin #minyakkayuputih #marvelousmassagegel #minyakurutmoden #ubatresdung #ubatsakitlutut
#pasirgudang #mmgpasirgudang #mmgjohor
186 0 12 December, 2018
@mmg_johor_style Profile picture

@mmg_johor_style

🔥MEGA SALE 12.12-31.12🔥

TIADA LAGI SELSEMA
Sengsara kalau kita ade resdungkan?
Batuk-batuk yang lama.

Terkena habuk je dah bersin🤧
👃🏻 hidung gatal
❌Tak syoook kan😌
📌batuk sehingga terkencing

Ape kate cuba Minyak Urut MMG

Bahan MMG:
🌿Ekstrak Minyak kayu putih - MELEGAKAN 🌵ALOE VERA bagus untuk luka,streachmark
🌸wangi LAVENDER - FREESH

Diperbuat daripada 💯 bahan organik👇🏼
💗testur macam losyen
👚warna pink
🦋Rasa berangin
💦sejuk selepas disapu
✔ MUDAH MERESAP
✔ WATER BASED
✔ TIDAK MELEKIT

Boleh pakai dari peringkat baby hinggalah ke peringkat warga emas boleh guna MMG

#mmgMurah #MMGSale
#mmg #mmgmassagegel #minyakangin #minyakkayuputih #marvelousmassagegel #minyakurutmoden #ubatresdung #ubatsakitlutut
#pasirgudang #mmgpasirgudang #mmgjohor #balmselsema #ikhtiarresdung #minyakkayuputih #minyaktelon

🔥MEGA SALE 12.12-31.12🔥

TIADA LAGI SELSEMA
Sengsara kalau kita ade resdungkan?
Batuk-batuk yang lama.

Terkena habuk je dah bersin🤧
👃🏻 hidung gatal
❌Tak syoook kan😌
📌batuk sehingga terkencing

Ape kate cuba Minyak Urut MMG

Bahan MMG:
🌿Ekstrak Minyak kayu putih - MELEGAKAN 🌵ALOE VERA bagus untuk luka,streachmark
🌸wangi LAVENDER - FREESH

Diperbuat daripada 💯 bahan organik👇🏼
💗testur macam losyen
👚warna pink
🦋Rasa berangin
💦sejuk selepas disapu
✔ MUDAH MERESAP
✔ WATER BASED
✔ TIDAK MELEKIT

Boleh pakai dari peringkat baby hinggalah ke peringkat warga emas boleh guna MMG

#mmgMurah #MMGSale 
#mmg #mmgmassagegel #minyakangin #minyakkayuputih #marvelousmassagegel #minyakurutmoden #ubatresdung #ubatsakitlutut
#pasirgudang #mmgpasirgudang #mmgjohor #balmselsema #ikhtiarresdung #minyakkayuputih #minyaktelon
236 0 12 December, 2018