#ubatsakitsendi Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ubatsakitsendi and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
5.6
Average comment
0.1
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

ANDA SAKIT LUTUT ??? ❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

ANDA SAKIT LUTUT ??? ❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
0 0 1 hour ago
@obatrematik Profile picture

@obatrematik

JUAL MADU SEHAT SOLUSI AMPUH MENGATASI MASALAH ASAM URAT, NYERI SENDI, DAN REUMATIK | WA 085-642-872-372
.
🌸Cara mengatasinya dengan menggunakan ramuan terbaik yang mampu mencairkan kristal asam urat dan kemudian dibuang bersama urin(air kencing)
.
❤Promo
📌Harga : Rp 155.000 (1 botol)
📌Beli 2 Gratis 1
📌Isi : 125 ml
📌💯% herbal asli
.
🌸Pemesanan
☎️Hubungi WA 085642872372
Tokopedia : Spasial Shampo
Shopee : spasialshop
Bukalapak : Spasial Shop
Atau klik link di bio .
Langsung dari distributor resmi
.
🌸Oke  fix yaa bunda 2019bebas asamurat, nyeri sendi, dan rematik. Mari pake Madu Sehat untuk menyehatkan sendi sendi kita. Sudah banyak buktinya loh😊
.

#jamukolesterol
#obatkolesterolalami
#obatreumatik
#obatpegel
#obatpegellinu
#peredanyeri
#reumatik
#obatrematikherbal
#solusirematik
#sakitsendilutut
#sakitlututsendi
#sakitsendi👍
#ubatsakitsendi
#sendisakit
#penawarsakitsendi
#rawatsakitsendi
#obatsakitsendi
#setsakitsendi
#minyaksakitsendi
#kalsiumtulang
#like4like
#lfl
#likeforlike

JUAL MADU SEHAT SOLUSI AMPUH MENGATASI MASALAH ASAM URAT, NYERI SENDI, DAN REUMATIK | WA 085-642-872-372
.
🌸Cara mengatasinya dengan menggunakan ramuan terbaik yang mampu mencairkan kristal asam urat dan kemudian dibuang bersama urin(air kencing)
.
❤Promo
📌Harga : Rp 155.000 (1 botol)
📌Beli 2 Gratis 1
📌Isi : 125 ml
📌💯% herbal asli
.
🌸Pemesanan
☎️Hubungi WA 085642872372
Tokopedia : Spasial Shampo
Shopee : spasialshop
Bukalapak : Spasial Shop
Atau klik link di bio .
Langsung dari distributor resmi
.
🌸Oke  fix yaa bunda 2019bebas asamurat, nyeri sendi, dan rematik. Mari pake Madu Sehat untuk menyehatkan sendi sendi kita. Sudah banyak buktinya loh😊
.

#jamukolesterol
#obatkolesterolalami
#obatreumatik
#obatpegel
#obatpegellinu
#peredanyeri
#reumatik
#obatrematikherbal
#solusirematik
#sakitsendilutut
#sakitlututsendi
#sakitsendi👍
#ubatsakitsendi
#sendisakit
#penawarsakitsendi
#rawatsakitsendi
#obatsakitsendi
#setsakitsendi
#minyaksakitsendi
#kalsiumtulang
#like4like
#lfl
#likeforlike
2 0 6 hours ago
@mesitihealthbeauty Profile picture

@mesitihealthbeauty

Daftar Ahli Hanya Rm65, Wasap 0177202849

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini :
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda.
Vivix ni best antiaging supplement.
4. Yang ada masalah period tak regular
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni!
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol
_
✔ FREE membership
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini : 
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! 
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol 
_
✔ FREE membership 
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty
1 0 9 hours ago
@biovitexclusive Profile picture

@biovitexclusive

Sejarah 16 September tahun 1963, Sabah & Sarawak telah menyertai Persekutuan Malaya membentuk Malaysia. The day where the rich & blissful land Sabah and Sarawak become a part of us.
.
We will forever cherish our diversity & differences together. Selamat Hari Jadi, tanah tumpah darahku! .
Selamat Hari Malaysia 🇲🇾 .
#teambiovit #teamjointcare #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #sakitotot #penmerahdotcom #jerebu #ctdk #sgbesar #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #ubatsakitpinggang

Sejarah 16 September tahun 1963, Sabah & Sarawak telah menyertai Persekutuan Malaya membentuk Malaysia. The day where the rich & blissful land Sabah and Sarawak become a part of us.
.
We will forever cherish our diversity & differences together. Selamat Hari Jadi, tanah tumpah darahku! .
Selamat Hari Malaysia 🇲🇾 .
#teambiovit #teamjointcare #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #sakitotot #penmerahdotcom #jerebu #ctdk #sgbesar #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #ubatsakitpinggang
9 0 12 hours ago
@doxtejoint.official Profile picture

@doxtejoint.official

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio .
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio . 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
4 0 16 September, 2019
@doxte.cream Profile picture

@doxte.cream

KENAPA PERLU AMBIL NI BAGI YANG SAKIT SENDI LUTUT🤰🏻🤱🏻
.
Ramai duk tanya, hebat sangat ke KRIM DOXTECREAM ni???🤤
.
Kalau tak guna tak boleh ke?😑
.
.
Haaaaa🤔
.
Meh sini nak cerita..Krim ni memang dirumus khas untuk mereka-mereka yang alami sakit sendi seluruh malaysia..bahan-bahan dari tumbuh-tumbuhan terpilih iaitu Ekstrak Ketumpang Air dan Ekstrak Daun Rerama🍒🍷
.
Apa pun produk ini hanya usaha ikhtiar kita..Insyallah..hanya dengan satu botol sahaja dah boleh mula nampakkan kesannya.. ❤ tak perlu percaya pun, tuan puan boleh try sendiri
.
Haaa..lagi best bila sapu tak rasa panas sangat dan tak rasa sejuk sgt. Sedang-sedang sedap ja…
.
Best kan?
.
.
Simple je..sapu dua kali sehari mengikut keselesaan anda pada tempat yang sakit. 😋
.
Rugi sangat tak grab sementra promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
.
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

KENAPA PERLU AMBIL NI BAGI YANG SAKIT SENDI LUTUT🤰🏻🤱🏻
.
Ramai duk tanya, hebat sangat ke KRIM DOXTECREAM ni???🤤
.
Kalau tak guna tak boleh ke?😑
.
.
Haaaaa🤔
.
Meh sini nak cerita..Krim ni memang dirumus khas untuk mereka-mereka yang alami sakit sendi seluruh malaysia..bahan-bahan dari tumbuh-tumbuhan terpilih iaitu Ekstrak Ketumpang Air dan Ekstrak Daun Rerama🍒🍷
.
Apa pun produk ini hanya usaha ikhtiar kita..Insyallah..hanya dengan satu botol sahaja dah boleh mula nampakkan kesannya.. ❤ tak perlu percaya pun, tuan puan boleh try sendiri
.
Haaa..lagi best bila sapu tak rasa panas sangat dan tak rasa sejuk sgt. Sedang-sedang sedap ja…
.
Best kan?
.
.
Simple je..sapu dua kali sehari mengikut keselesaan anda pada tempat yang sakit. 😋
.
Rugi sangat tak grab sementra promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
. 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
10 0 16 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

‎HAPPY MALAYSIA DAY 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 ⬇⬇⬇
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🚶🚶 Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #wawasankekal #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

‎HAPPY MALAYSIA DAY 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 ⬇⬇⬇
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🚶🚶 Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #wawasankekal #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
1 0 16 September, 2019
@doxte.cream Profile picture

@doxte.cream

SERING SAKIT LUTUT, SENDI DAN PINGGANG? NAK BERDIRI LAMA PUN TAK LARAT ?
.
DOXTECREAM dapat bantu mereka yang sering sakit sendi.
.
.
ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ?
.
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
Kami sarankan anda untuk berikhtiar dengan Doxtecream untuk melegakan rasa sakit lutut, sendi & gout yang mungkin anda dan keluarga anda alami ketika ini.
.
Kita berikhtiar Allah jua yang berikan kesembuhan.
.
Rugi sangat tak grab sementara promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Atau bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
.
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

SERING SAKIT LUTUT, SENDI DAN PINGGANG? NAK BERDIRI LAMA PUN TAK LARAT ?
.
DOXTECREAM dapat bantu mereka yang sering sakit sendi.
.
.
ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ?
.
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
Kami sarankan anda untuk berikhtiar dengan Doxtecream untuk melegakan rasa sakit lutut, sendi & gout yang mungkin anda dan keluarga anda alami ketika ini.
.
Kita berikhtiar Allah jua yang berikan kesembuhan.
.
Rugi sangat tak grab sementara promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Atau bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
. 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
16 0 15 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Kak Nor seorg pemilik Restoran , dah berniaga dekat 40 tahun , perusaha tunggal, lepas cuba sapu Gel Amani , Alhamdulillah...
Letih, Lesu, Sakit Lutut dah tak jadi masaalah dia lagi 💓💓💓 Anda hapai masaalah yg sama ? Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Kak Nor seorg pemilik Restoran , dah berniaga dekat 40 tahun , perusaha tunggal, lepas cuba sapu Gel Amani , Alhamdulillah...
Letih, Lesu, Sakit Lutut dah tak jadi masaalah dia lagi 💓💓💓 Anda hapai masaalah yg sama ? Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
2 0 15 September, 2019
@doxtejoint.official Profile picture

@doxtejoint.official

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio .
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio . 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
4 0 14 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

GEL AMANI TERBAIK 💓💓💓 Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

GEL AMANI TERBAIK 💓💓💓 Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
0 0 14 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Alhamdulillah.. Gel Amani dapat membantu Suami & lsteri legakan sakit lutut 💓💓💓
.
.
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Alhamdulillah.. Gel Amani dapat membantu Suami & lsteri legakan sakit lutut 💓💓💓
.
.
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
3 0 14 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Sapu 5 minit jer dah rasa lega 💓💓💓
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Sapu 5 minit jer dah rasa lega 💓💓💓
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
1 0 13 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Sakit Pingganga, Naik Tangga Masaalah Sapu Jer Gel Amani, Lega Sepatas 5 Minit 💓💓💓
.
.
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik link WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Sakit Pingganga, Naik Tangga Masaalah Sapu Jer Gel Amani, Lega Sepatas 5 Minit 💓💓💓
.
.
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik link WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
1 0 13 September, 2019
@doxte.cream Profile picture

@doxte.cream

SERING SAKIT LUTUT, SENDI DAN PINGGANG? NAK BERDIRI LAMA PUN TAK LARAT ?
.
DOXTECREAM dapat bantu mereka yang sering sakit sendi.
.
.
ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ?
.
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
Kami sarankan anda untuk berikhtiar dengan Doxtecream untuk melegakan rasa sakit lutut, sendi & gout yang mungkin anda dan keluarga anda alami ketika ini.
.
Kita berikhtiar Allah jua yang berikan kesembuhan.
.
Rugi sangat tak grab sementara promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Atau bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
.
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

SERING SAKIT LUTUT, SENDI DAN PINGGANG? NAK BERDIRI LAMA PUN TAK LARAT ?
.
DOXTECREAM dapat bantu mereka yang sering sakit sendi.
.
.
ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ?
.
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
Kami sarankan anda untuk berikhtiar dengan Doxtecream untuk melegakan rasa sakit lutut, sendi & gout yang mungkin anda dan keluarga anda alami ketika ini.
.
Kita berikhtiar Allah jua yang berikan kesembuhan.
.
Rugi sangat tak grab sementara promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Atau bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
. 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
21 2 13 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Anda hadapi masaalah Frozen Shoulder Atau Trigger Finger ??? Kalau jawapan “YA”
Dan
Nak kami bantu anda ? ❤️❤️❤️
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Anda hadapi masaalah Frozen Shoulder Atau Trigger Finger ??? Kalau jawapan “YA”
Dan
Nak kami bantu anda ? ❤️❤️❤️
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
1 0 13 September, 2019
@doxtecreamjohor Profile picture

@doxtecreamjohor

Hilangkan Sakit Lutut Seawal 3 Hari

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio @doxtecreamJohor atau Ws 0177495926 .
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio @doxtecreamJohor atau Ws 0177495926 . 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
10 0 12 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Jom... Dgr lah apa terjadi kpd Pn Kalsum dari Melaka 💓💓💓 .
.
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 .
.
Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🏃🏃 .
.
❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Jom... Dgr lah apa terjadi kpd Pn Kalsum dari Melaka 💓💓💓 .
.
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 .
.
Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🏃🏃 .
.
❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
1 0 12 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

‎السلام عليكم‬
Apa khabar 💓💓💓 Saya Azlina dari Amani Wawasan (Ubat sakit lutut)‎‬ ⬇⬇⬇
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🏃🏃 ❤️❤️❤️ Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

‎السلام عليكم‬
Apa khabar 💓💓💓 Saya Azlina dari Amani Wawasan (Ubat sakit lutut)‎‬ ⬇⬇⬇
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🏃🏃 ❤️❤️❤️ Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
4 0 12 September, 2019
@xgeneroyale_drismail Profile picture

@xgeneroyale_drismail

SERING SAKIT LUTUT, SENDI DAN PINGGANG? NAK BERDIRI LAMA PUN TAK LARAT ?
.
DOXTECREAM dapat bantu mereka yang sering sakit sendi.
.
.
ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ?
.
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
Kami sarankan anda untuk berikhtiar dengan Doxtecream untuk melegakan rasa sakit lutut, sendi & gout yang mungkin anda dan keluarga anda alami ketika ini.
.
Kita berikhtiar Allah jua yang berikan kesembuhan.
.
Rugi sangat tak grab sementara promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Atau bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 0177495908untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio .
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

SERING SAKIT LUTUT, SENDI DAN PINGGANG? NAK BERDIRI LAMA PUN TAK LARAT ?
.
DOXTECREAM dapat bantu mereka yang sering sakit sendi.
.
.
ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ?
.
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
Kami sarankan anda untuk berikhtiar dengan Doxtecream untuk melegakan rasa sakit lutut, sendi & gout yang mungkin anda dan keluarga anda alami ketika ini.
.
Kita berikhtiar Allah jua yang berikan kesembuhan.
.
Rugi sangat tak grab sementara promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Atau bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 0177495908untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio . 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
10 0 12 September, 2019
@doxtejoint.official Profile picture

@doxtejoint.official

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio
.
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio
. 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
5 0 12 September, 2019
@doxte.cream Profile picture

@doxte.cream

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio @doxte.cream atau Ws 011-57564197
.
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio @doxte.cream atau Ws 011-57564197
. 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
15 0 12 September, 2019
@azlina_wawasan Profile picture

@azlina_wawasan

‎السلام عليكم‬
Apa khabar 💓💓💓 Saya Azlina dari Amani Wawasan (Ubat sakit lutut)‎‬ ⬇⬇⬇
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🚶🚶 Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

‎السلام عليكم‬
Apa khabar 💓💓💓 Saya Azlina dari Amani Wawasan (Ubat sakit lutut)‎‬ ⬇⬇⬇
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🚶🚶 Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
3 0 11 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

‎السلام عليكم‬
Apa khabar 💓💓💓 Saya Azlina dari Amani Wawasan (Ubat sakit lutut)‎‬ ⬇⬇⬇
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🚶🚶 Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

‎السلام عليكم‬
Apa khabar 💓💓💓 Saya Azlina dari Amani Wawasan (Ubat sakit lutut)‎‬ ⬇⬇⬇
*PROMO HARI MALAYSIA*
Beli Kombo Set : 2 botol Gel Amani 30ml & Pati Jus Amani (30 Sachet) PERCUMA 1 botol Gel Amani 30ml 💓💓💓 Pembayaran dalam tempoh 24 jam sahaja 🏃🚶🚶 Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
2 0 11 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Jom., Dgr kisah En Akmal dari Kota Damansara
.
.
Msk beliau sakit lutut , selepas sapu Gel Amani 3 hari, sekarang dah blh rukuk & sujud , blh lipat dibahagian lutut 😍😍😍
.
.
❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut
.
Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my
.
#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Jom., Dgr kisah En Akmal dari Kota Damansara
.
.
Msk beliau sakit lutut , selepas sapu Gel Amani 3 hari, sekarang dah blh rukuk & sujud , blh lipat dibahagian lutut 😍😍😍
.
.
❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut
.
Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my
.
#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
0 0 11 September, 2019
@miss_sumandak Profile picture

@miss_sumandak

CUACA PANAS WALAUPUN PAGI. .

Bile jerebu start la cuaca pon cam panas je walaupun mendung .. Malam tadi tido pon berpeluh..Rasenye dah full kipas.. Tapi bahang bile jerebu ni..
.

Dah kene start jage kesihatan especially ade anak kecik. Risau sangat kalo kita tak sihat. Sape nak jage anak bile malam. Huwaina bile malam mmg manja lain sikt.. Tido kene pegang gelang sampai nyenyak. Abinye tak ade gelang tak nak la die tido dengan abi nya.. Haha. .

Subuh tadi bangun pagi je tekak rasa sakit gilaaaaaa. Telan air liur pun seksa. Rasa macam panas dalam. Lepastu macam hidung dah start berair.. Terus lari pi dapur, makan sesudu besar Vivix, lepas mandi semua. Telan sekali sebiji vitamin C.. .

Vivix ni kaya dengan polifenol yang anti radang. Antioksidan yang sangat bagus sebab dia bertindak dari dalam sel lagi.
.

Maksudnya kalau sel tu tak sihat, dia akan repair dan lindungi sel tu. Bila lindungi sel, automatic sel sihat, organ akan sihat, sistem badan pun akan sihat.
.

Bahan yang digunakan untuk buat vivix ni pun, bahan-baham superfood yang sangat mahal kat pasaran. Muscadine grape tu, kalau pergi jaya grocer, lebih rm100 hanya utk 100 gram.
.

Untung kita dapat manfaat dari vivix yang telah dipattern kan dgn sangat pekat oleh Shaklee. .

Bulan ni, vivix ada promosi taw.
Promosi last untuk terlajak murah dan berbaloi dengan free membership.

Klik cepat dear 📲http://addasyuhada.wasap.my

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower

CUACA PANAS WALAUPUN PAGI. .

Bile jerebu start la cuaca pon cam panas je walaupun mendung .. Malam tadi tido pon berpeluh..Rasenye dah full kipas.. Tapi bahang bile jerebu ni..
.

Dah kene start jage kesihatan especially  ade anak kecik. Risau sangat kalo kita tak sihat. Sape nak jage anak bile malam. Huwaina bile malam mmg manja lain sikt.. Tido kene pegang gelang sampai nyenyak. Abinye tak ade gelang tak nak la die tido dengan abi nya.. Haha. .

Subuh tadi  bangun pagi je tekak rasa sakit gilaaaaaa.  Telan air liur pun seksa.  Rasa macam panas dalam.  Lepastu macam hidung dah start berair.. Terus lari pi dapur,  makan sesudu besar Vivix,  lepas mandi semua.  Telan sekali sebiji vitamin C.. .

Vivix ni kaya dengan polifenol yang anti radang. Antioksidan yang sangat bagus sebab dia bertindak dari dalam sel lagi.
.

Maksudnya kalau sel tu tak sihat, dia akan repair dan lindungi sel tu. Bila lindungi sel, automatic sel sihat, organ akan sihat, sistem badan pun akan sihat.
.

Bahan yang digunakan untuk buat vivix ni pun, bahan-baham superfood yang sangat mahal kat pasaran. Muscadine grape tu, kalau pergi jaya grocer, lebih rm100 hanya utk 100 gram.
.

Untung kita dapat manfaat dari vivix yang telah dipattern kan dgn sangat pekat oleh Shaklee. .

Bulan ni, vivix ada promosi taw.
Promosi last untuk terlajak murah dan berbaloi dengan free membership.

Klik cepat dear 📲http://addasyuhada.wasap.my

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower
6 0 11 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Jom ... Dgr En Mohd Zulkifli cerita bahawa selepas mengalami kemalanggan, Apa yg Gel Amani dapat bantu beliau .... ❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Jom ... Dgr En Mohd Zulkifli cerita bahawa selepas mengalami kemalanggan, Apa yg Gel Amani dapat bantu beliau .... ❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
1 0 10 September, 2019
@ringansendi Profile picture

@ringansendi

Sindrom mak-mak sangat, kan! 😁 ⠀
.⠀
Gel Amani bertindak meresap masuk kedalam otot dan tulang. ⠀
Penggunaan Gel Amani secara berterusan akan membantu menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk proses penyembuhan.⠀
.⠀
FUNGSI:⠀

☑️ Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir).⠀
☑️ Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan.⠀
☑️ Menyembuhkan sakit sendi.⠀
☑️ Menyembuhkan sakit tulang.⠀
☑️ Menyembuhkan sakit otot.⠀
☑️ Melegakan sakit akibat gout peringkat awal.⠀
.⠀
Ada dua saiz:⠀
30ml(RM35) dan 60ml(RM60)⠀
.⠀
Harga Pos⠀
Rm8 (sm) // Rm12 (ss)⠀
* harga pos akan berubah jika kuantiti bertambah.⠀
Pos percuma ke Semenanjung jika order RM200 ke atas!⠀
.⠀
Untuk order, lawati ringansendi.com dan order terus disitu. Senang je,kan 😄⠀


#sakitsendi #sakitlutut #sakitotot #guardlutut #padukneesupport #like #fitness #kneeguard #sakitpinggang #senggugut #naksihat #muscle #ubatsakitsendi #hadiahuntukmak

Sindrom mak-mak sangat, kan! 😁 ⠀
.⠀
Gel Amani bertindak meresap masuk kedalam otot dan tulang. ⠀
Penggunaan Gel Amani secara berterusan akan membantu menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk proses penyembuhan.⠀
.⠀
FUNGSI:⠀
⠀
☑️ Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir).⠀
☑️ Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan.⠀
☑️ Menyembuhkan sakit sendi.⠀
☑️ Menyembuhkan sakit tulang.⠀
☑️ Menyembuhkan sakit otot.⠀
☑️ Melegakan sakit akibat gout peringkat awal.⠀
.⠀
Ada dua saiz:⠀
30ml(RM35) dan 60ml(RM60)⠀
.⠀
Harga Pos⠀
Rm8 (sm) // Rm12 (ss)⠀
* harga pos akan berubah jika kuantiti bertambah.⠀
Pos percuma ke Semenanjung jika order RM200 ke atas!⠀
.⠀
Untuk order, lawati ringansendi.com dan order terus disitu. Senang je,kan 😄⠀
⠀
⠀
#sakitsendi #sakitlutut #sakitotot #guardlutut #padukneesupport #like #fitness #kneeguard #sakitpinggang #senggugut #naksihat #muscle #ubatsakitsendi #hadiahuntukmak
3 1 10 September, 2019
@doxtecreamjohor Profile picture

@doxtecreamjohor

SERING SAKIT LUTUT, SENDI DAN PINGGANG? NAK BERDIRI LAMA PUN TAK LARAT ?
.
DOXTECREAM dapat bantu mereka yang sering sakit sendi.
.
.
ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ?
.
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
Kami sarankan anda untuk berikhtiar dengan Doxtecream untuk melegakan rasa sakit lutut, sendi & gout yang mungkin anda dan keluarga anda alami ketika ini.
.
Kita berikhtiar Allah jua yang berikan kesembuhan.
.
Rugi sangat tak grab sementara promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Atau bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 0177495926 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxtecreamJohor .
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

SERING SAKIT LUTUT, SENDI DAN PINGGANG? NAK BERDIRI LAMA PUN TAK LARAT ?
.
DOXTECREAM dapat bantu mereka yang sering sakit sendi.
.
.
ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ?
.
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
Kami sarankan anda untuk berikhtiar dengan Doxtecream untuk melegakan rasa sakit lutut, sendi & gout yang mungkin anda dan keluarga anda alami ketika ini.
.
Kita berikhtiar Allah jua yang berikan kesembuhan.
.
Rugi sangat tak grab sementara promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Atau bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 0177495926 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxtecreamJohor . 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
12 0 10 September, 2019
@doxte.cream Profile picture

@doxte.cream

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio @doxte.cream atau Ws 011-57564197
.
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

ADAKAH ANDA ATAU AHLI KELUARGA (IBU & AYAH) MENGALAMI MASALAH BERIKUT ? .
✔ Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut & pinggang.
✔ Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
✔ Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
✔ Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.
.
Jika “YA”anda lah yang kami cari.
.
.
.
Boleh dapatkan maklumat lanjut dengan tekan link di bio @doxte.cream atau Ws 011-57564197
. 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
15 0 10 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

👉🏻👉🏻👉🏻SAKIT LUTUT? ELAKKAN 7 MAKANAN INI
.
.
1. Makanan Bergoreng & Makanan Diproses Perlu Dikurangkan
Kurangkan jumlah makanan yang digoreng dan diproses yang anda makan dan banyakkan lagi pengambilan sayur-sayuran dan buah-buahan dalam diet anda.

2. Turunkan Paras Toksin A.G.E Kita
Mengurangkan jumlah makanan dimasak pada suhu yang tinggi dalam diet kita berpotensi boleh membantu mengurangkan paras AGE dan radangan sendi.

3. Kawal Pengambilan Gula Dan Karbohidrat Tinggi
Elakkan atau kurangkan pengambilan makanan manis seperti gula-gula, makanan kotak, air soda, roti putih dan nasi bagi untuk mengurangkan sakit artritis anda.

4 Kadar Pengambilan Produk Tenusu Perlu Dirombak
Produk tenusu boleh menyumbang kepada sakit sendi disebabkan oleh sejenis protein yang terkandung di dalamnya. Cuba elakkan pengambilan protein daripada sumber daging dan tenusu.

5. Berhenti merokok dan alkohol
Peluang perokok tegar sangat cerah untuk diserang sakit sendi jenis rheumatoid. Manakala mereka yang ketagih alkohol mempunyai risiko tinggi untuk mendapat gout.

6. Garam & Bahan Pengawet
Banyak makanan mempunyai kandungan garam dan pengawet berlebihan. Bagi sesetengah orang, garam berlebihan boleh menyebabkan radang dan risiko boleh dikurangkan dengan pengambilan garam dalam jumlah yang sederhana dan terkawal.

7 Gantikan Minyak Jagung Dengan Minyak Zaitun
Gantikan makanan yang mengandungi omega-6 asid lemak dengan sihat dan bersifat anti-radang serta kaya dengan omega-3 seperti minyak zaitun, kacang, dan lain-lain.

Mengalami masalah LUTUT?

WHATSAPP kat link di bawah :
http://nak.la/UbatSakitLutut
.
.
Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my
.
#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

👉🏻👉🏻👉🏻SAKIT LUTUT? ELAKKAN 7 MAKANAN INI
.
.
1. Makanan Bergoreng & Makanan Diproses Perlu Dikurangkan 
Kurangkan jumlah makanan yang digoreng dan diproses yang anda makan dan banyakkan lagi pengambilan sayur-sayuran dan buah-buahan dalam diet anda.

2. Turunkan Paras Toksin A.G.E Kita
Mengurangkan jumlah makanan dimasak pada suhu yang tinggi dalam diet kita berpotensi boleh membantu mengurangkan paras AGE dan radangan sendi.

3. Kawal Pengambilan Gula Dan Karbohidrat Tinggi
Elakkan atau kurangkan pengambilan makanan manis seperti gula-gula, makanan kotak, air soda, roti putih dan nasi bagi untuk mengurangkan sakit artritis anda.

4 Kadar Pengambilan Produk Tenusu Perlu Dirombak
Produk tenusu boleh menyumbang kepada sakit sendi disebabkan oleh sejenis protein yang terkandung di dalamnya. Cuba elakkan pengambilan protein daripada sumber daging dan tenusu.

5. Berhenti merokok dan alkohol
Peluang perokok tegar sangat cerah untuk diserang sakit sendi jenis rheumatoid. Manakala mereka yang ketagih alkohol mempunyai risiko tinggi untuk mendapat gout.

6. Garam & Bahan Pengawet
Banyak makanan mempunyai kandungan garam dan pengawet berlebihan. Bagi sesetengah orang, garam berlebihan boleh menyebabkan radang dan risiko boleh dikurangkan dengan pengambilan garam dalam jumlah yang sederhana dan terkawal.

7 Gantikan Minyak Jagung Dengan Minyak Zaitun
Gantikan makanan yang mengandungi omega-6 asid lemak dengan sihat dan bersifat anti-radang serta kaya dengan omega-3 seperti minyak zaitun, kacang, dan lain-lain.

Mengalami masalah LUTUT?

WHATSAPP kat link di bawah :
http://nak.la/UbatSakitLutut
.
.
Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my
.
#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
1 1 10 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

SAPU 3 KALI SEHARI , KELEGAAN SEPANJANG HARI !!! ❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
.
❤️❤️❤️

SAPU 3 KALI SEHARI , KELEGAAN SEPANJANG HARI !!! ❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
.
❤️❤️❤️
0 0 9 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

🔺Menceriakan LUTUT setiap insan👍🏻
.
.
❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

🔺Menceriakan LUTUT setiap insan👍🏻
.
.
❤️❤️❤️
Nak kami bantu anda ?
.
.
Klik GET OFFER Untuk
WATSAPP kami :
http://nak.la/UbatSakitLutut

Klik link untuk info lanjut 👇👇👇
http//wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #azlinawawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
0 0 9 September, 2019
@amani_wawasan Profile picture

@amani_wawasan

Alhamdulillah.… Kaki cendera tak dapat naik bukit lagi, Selepas sapu gel amani satu masa dah pulih seperti biasa dan blh naik bukit semula 🥰

Klik Link Whatsapp 👇👇👇
>> http://nak.la/UbatSakitLutut
.
.
Klik link utk info lanjut 👇👇👇
http://wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah

Alhamdulillah.… Kaki cendera tak dapat naik bukit lagi, Selepas sapu gel amani satu masa dah pulih seperti biasa dan blh naik bukit semula 🥰

Klik Link Whatsapp 👇👇👇
>> http://nak.la/UbatSakitLutut
.
.
Klik link utk info lanjut 👇👇👇
http://wawasankekal.com.my

#amaniwawasan #remedealsquad #gelamani #patijusamani #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitlutut #sakitsendi #amani4life #alifteega #aisyahhijanah
5 0 9 September, 2019
@doxtecreamjohor Profile picture

@doxtecreamjohor

Pernah dengar mengenai dua daun pokok ini ?
.
1) Daun Pokok Ketumpang Air (Sireh Cina)
.
- Secara tradisionalnya pokok ini memang digunakan untuk merawat masalah sendi dan otot, namun cara pengambilan herba ini sangat penting sebab jika di masak bahan aktifnya akan musnah dan zatnya akan hilang. Maka penyelidik telah berjaya untuk mendapatkan zat dari bahan aktif ini melalui prosess kawalan extrak yang berkesan.
.
2) Daun Pokok Rerama Hijau
.
- Daun rerama hijau sangat premium dan biasanya dibuat teh sebab kaya dengan antioksida, namun tahukah anda daun rerama juga hebat dalam merawat radang dan kesakitan, bahan aktif semulajadi dalam daun rerama boleh membantu menghilangkan rasa sakit.
.
Hasil kajian dari penyelidik tempatan dan analisa saintifik setebal hampir 300 muka surat ini telah dikomersial untuk merawat masalah sendi dan otot. Anda tidak perlu menderita lagi. Ianya dah terbukti secara saintifik berkesan untuk merawat masalah sendi dan otot.
.
++++++++++
.
DOXTECREAM
Inilah produk yang dimaksudkan, anda hanya perlu sapu sahaja bahagian sakit dengan krim DOXTECREAM ini. Krim ini mengunakan teknologi hybrid Gel Krim dimana ia digunakan sebagai ejen pembawa nutrient dari 2 herba tadi terus ke kawasan sendi dan otot anda yang sakit.
.
.
Bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 0177495926untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan link di bio @doxtecreamJohor .
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

Pernah dengar mengenai dua daun pokok ini ?
.
1) Daun Pokok Ketumpang Air (Sireh Cina)
.
- Secara tradisionalnya pokok ini memang digunakan untuk merawat masalah sendi dan otot, namun cara pengambilan herba ini sangat penting sebab jika di masak bahan aktifnya akan musnah dan zatnya akan hilang. Maka penyelidik telah berjaya untuk mendapatkan zat dari bahan aktif ini melalui prosess kawalan extrak yang berkesan.
.
2) Daun Pokok Rerama Hijau
.
- Daun rerama hijau sangat premium dan biasanya dibuat teh sebab kaya dengan antioksida, namun tahukah anda daun rerama juga hebat dalam merawat radang dan kesakitan, bahan aktif semulajadi dalam daun rerama boleh membantu menghilangkan rasa sakit.
.
Hasil kajian dari penyelidik tempatan dan analisa saintifik setebal hampir 300 muka surat ini telah dikomersial untuk merawat masalah sendi dan otot. Anda tidak perlu menderita lagi. Ianya dah terbukti secara saintifik berkesan untuk merawat masalah sendi dan otot.
.
++++++++++
.
DOXTECREAM
Inilah produk yang dimaksudkan, anda hanya perlu sapu sahaja bahagian sakit dengan krim DOXTECREAM ini. Krim ini mengunakan teknologi hybrid Gel Krim dimana ia digunakan sebagai ejen pembawa nutrient dari 2 herba tadi terus ke kawasan sendi dan otot anda yang sakit.
.
.
Bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 0177495926untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan link di bio @doxtecreamJohor .
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
17 0 9 September, 2019
@doxte.cream Profile picture

@doxte.cream

KENAPA PERLU AMBIL NI BAGI YANG SAKIT SENDI LUTUT🤰🏻🤱🏻
.
Ramai duk tanya, hebat sangat ke KRIM DOXTECREAM ni???🤤
.
Kalau tak guna tak boleh ke?😑
.
.
Haaaaa🤔
.
Meh sini nak cerita..Krim ni memang dirumus khas untuk mereka-mereka yang alami sakit sendi seluruh malaysia..bahan-bahan dari tumbuh-tumbuhan terpilih iaitu Ekstrak Ketumpang Air dan Ekstrak Daun Rerama🍒🍷
.
Apa pun produk ini hanya usaha ikhtiar kita..Insyallah..hanya dengan satu botol sahaja dah boleh mula nampakkan kesannya.. ❤ tak perlu percaya pun, tuan puan boleh try sendiri
.
Haaa..lagi best bila sapu tak rasa panas sangat dan tak rasa sejuk sgt. Sedang-sedang sedap ja…
.
Best kan?
.
.
Simple je..sapu dua kali sehari mengikut keselesaan anda pada tempat yang sakit. 😋
.
Rugi sangat tak grab sementra promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
.
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout #ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream

KENAPA PERLU AMBIL NI BAGI YANG SAKIT SENDI LUTUT🤰🏻🤱🏻
.
Ramai duk tanya, hebat sangat ke KRIM DOXTECREAM ni???🤤
.
Kalau tak guna tak boleh ke?😑
.
.
Haaaaa🤔
.
Meh sini nak cerita..Krim ni memang dirumus khas untuk mereka-mereka yang alami sakit sendi seluruh malaysia..bahan-bahan dari tumbuh-tumbuhan terpilih iaitu Ekstrak Ketumpang Air dan Ekstrak Daun Rerama🍒🍷
.
Apa pun produk ini hanya usaha ikhtiar kita..Insyallah..hanya dengan satu botol sahaja dah boleh mula nampakkan kesannya.. ❤ tak perlu percaya pun, tuan puan boleh try sendiri
.
Haaa..lagi best bila sapu tak rasa panas sangat dan tak rasa sejuk sgt. Sedang-sedang sedap ja…
.
Best kan?
.
.
Simple je..sapu dua kali sehari mengikut keselesaan anda pada tempat yang sakit. 😋
.
Rugi sangat tak grab sementra promo lagi ni tauuuuuu😌
.
Bagi yang berminat mudah sahaja, whatsapps saya ke 011-57564197 untuk bantuan mendapatkan produk DoxteCream ni..
.
.
Ataupun boleh tekan je link di bio @doxte.cream.
. 
#doxtejoint #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #krimlututdansendi #krimgout#ubatsakitsendi #ubatsakitlutut #stokis #krim #doxtecream
15 0 9 September, 2019

Top #ubatsakitsendi posts

@myvitamin.co Profile picture

@myvitamin.co

Pernah dengar tentang anggur Muscadine? Anggur ini di KLCC, sebiji berharga rm110 (tahun 2013). Harga sekilogram adalah rm2000. Memang mahal betul. Kenapa sampai mahal sangat kan? Rupanya sebab khasiatnya yang jadikan ia sangat mahal. Dan Muscadine ni anda boleh dapatkan dari vivix. Vivix adalah premium product paling laris dalam Shaklee. Jadi rugi sangat kalau Korang belum pernah cuba #vivixshaklee

Pernah dengar tentang anggur Muscadine? Anggur ini di KLCC, sebiji berharga rm110 (tahun 2013). Harga sekilogram adalah rm2000. Memang mahal betul. Kenapa sampai mahal sangat kan? Rupanya sebab khasiatnya yang jadikan ia sangat mahal. Dan Muscadine ni anda boleh dapatkan dari vivix. Vivix adalah premium product paling laris dalam Shaklee. Jadi rugi sangat kalau Korang belum pernah cuba #vivixshaklee
2 1 2 August, 2019
@cikguvitamin Profile picture

@cikguvitamin

Keistimewaan Shaklee Collagen Plus Powder Sumber Berkualiti Tinggi:
Pemilihan kolagen Shaklee, diekstrak dari Sisik Ikan Laut (Ikan Merah) kerana keupayaannya untuk bertahan pada tekanan yang tinggi di bawah air, menjadikannya kolagen yang tahan lasak dan sumber #kolagen yang berkualiti tinggi.
Penyerapan yang hebat: #Shaklee Collagen Plus Powder mengandungi berat molekul kolagen yang sangat rendah pada kira-kira 1,000 Dalton yang mudah diserap oleh badan untuk meningkatkan penghasilan kolagen pada lapisan dermis dengan cekap.
Bahan-bahan yang diperkaya: Ditambah dengan Vitamin C untuk menggalakkan penghasilan kolagen serta melawan radikal bebas dan Vitamin B2 serta B6 menyokong metabolisme tenaga, yang penting untuk penghasilan kolagen dalam sel. Mudah dalam pek: Bungkusan individu untuk penggunaan segera pada bila-bila masa, di mana sahaja.
Promosi berbaloi, dapatkan free #esp dengan setiap kombo kolagen. Hubungi kami sekarang 0192710642 wathsap pada bio ya!
#vitaminc #kolagenmurah #collagenterbaik #shakleecollagen #ubatsakitlutut #ubatsendi #setcantik #petuakendur #petuaawetmuda #nakcantik #ubatsakitsendi #kulittegang #carakulittegang #tipskulitcantik #shakleealorsetar #readystok

Keistimewaan Shaklee Collagen Plus Powder Sumber Berkualiti Tinggi: 
Pemilihan kolagen Shaklee, diekstrak dari Sisik Ikan Laut (Ikan Merah) kerana keupayaannya untuk bertahan pada tekanan yang tinggi di bawah air, menjadikannya kolagen yang tahan lasak dan sumber #kolagen yang berkualiti tinggi. 
Penyerapan yang hebat: #Shaklee Collagen Plus Powder mengandungi berat molekul kolagen yang sangat rendah pada kira-kira 1,000 Dalton yang mudah diserap oleh badan untuk meningkatkan penghasilan kolagen pada lapisan dermis dengan cekap. 
Bahan-bahan yang diperkaya: Ditambah dengan Vitamin C untuk menggalakkan penghasilan kolagen serta melawan radikal bebas dan Vitamin B2 serta B6 menyokong metabolisme tenaga, yang penting untuk penghasilan kolagen dalam sel. Mudah dalam pek: Bungkusan individu untuk penggunaan segera pada bila-bila masa, di mana sahaja. 
Promosi berbaloi, dapatkan free #esp dengan setiap kombo kolagen. Hubungi kami sekarang 0192710642 wathsap pada bio ya! 
#vitaminc #kolagenmurah #collagenterbaik #shakleecollagen #ubatsakitlutut #ubatsendi #setcantik #petuakendur #petuaawetmuda #nakcantik #ubatsakitsendi #kulittegang #carakulittegang #tipskulitcantik #shakleealorsetar #readystok
117 0 13 July, 2019
@chazynash Profile picture

@chazynash

Di bulan Ramadhan, jangan sangka tiada Hantu w/ @irfanabdlrahman & @fatinmorat. Nak tengok video penuh? Like FB page saya di: www.facebook.com/chazynash
.
Tag rakan anda yang selalu sakit leher. Mungkin ada Hantu kat leher dia.
.
hotline: 0197177207
fb: Dnars Lutox
.
#igreviewbychazynash #vine #viner #malayvines #dnarslutox #juslutox #gellutox #valak #shutter #hantu #ghost #seram #scary #horror #ubatsakitsendi #lawak #lucu #funny #comedy #comedian #sketsa #shortfilm #filempendek #dubsmash #mudahterhibur

Di bulan Ramadhan, jangan sangka tiada Hantu w/ @irfanabdlrahman & @fatinmorat. Nak tengok video penuh? Like FB page saya di: www.facebook.com/chazynash
.
Tag rakan anda yang selalu sakit leher. Mungkin ada Hantu kat leher dia.
.
hotline: 0197177207
fb: Dnars Lutox
.
#igreviewbychazynash #vine #viner #malayvines #dnarslutox #juslutox #gellutox #valak #shutter #hantu #ghost #seram #scary #horror #ubatsakitsendi #lawak #lucu #funny #comedy #comedian #sketsa #shortfilm #filempendek #dubsmash #mudahterhibur
10,701 179 22 June, 2016
@cikguvitamin Profile picture

@cikguvitamin

Alor Setar

RADIANCE C + E DAPATkan khas bulan ini secara PERCUMA!

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, #vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Pure #VitaminC, #VitaminE, plus #Raspberry.

Untuk penggunaan selama 60 hari.
Hubungi kami sekarang 0192710642 wathsap pada bio ya!

#Youth #youthshaklee #PERCUMA #kolagenmurah #collagenterbaik #shakleecollagen #ubatsakitlutut #ubatsendi #setcantik #petuakendur #petuaawetmuda #nakcantik #ubatsakitsendi #kulittegang #carakulittegang #tipskulitcantik #shakleealorsetar #readystok

RADIANCE C + E DAPATkan khas bulan ini secara PERCUMA!

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, #vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Pure #VitaminC, #VitaminE, plus #Raspberry.

Untuk penggunaan selama 60 hari.
Hubungi kami sekarang 0192710642 wathsap pada bio ya!

#Youth #youthshaklee #PERCUMA #kolagenmurah #collagenterbaik #shakleecollagen #ubatsakitlutut #ubatsendi #setcantik #petuakendur #petuaawetmuda #nakcantik #ubatsakitsendi #kulittegang #carakulittegang #tipskulitcantik #shakleealorsetar #readystok
134 2 13 July, 2019
@rasya.os Profile picture

@rasya.os

Asam urat?
Sendi sakit?
Pegal linu?
.
.
.
Sagha in saja moms.
.
.
😊😊
.
WA : 089615630275
.
#saghaoil
#saghaoilbandung
#pegallinu
#asamurat
#ubatsakitsendi
#obatherbal
#sakitsendi

Asam urat?
Sendi sakit?
Pegal linu?
.
.
.
Sagha in saja moms.
.
.
😊😊
.
WA : 089615630275
.
#saghaoil
#saghaoilbandung
#pegallinu
#asamurat
#ubatsakitsendi 
#obatherbal
#sakitsendi
275 0 30 December, 2018
@mansid54 Profile picture

@mansid54

Hilangkan sakit lutut dengan sertamerta dengan krim organik tanpa streod.

#sakitlutut #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitsendi

Hilangkan sakit lutut dengan sertamerta dengan krim organik tanpa streod.

#sakitlutut #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sakitsendi
231 3 10 March, 2018
@pro_kas Profile picture

@pro_kas

Seorang anak terharu bila dapat melihat ibunya kembali pulih berdiri solat seperti dulu.
.
➔ Sms/Whatsapp kod " PROKAS " ke 013 3368770
Kesan Seawal sapuan pertama!
500 % Berkesan Dan dijamin anda BERPUAS HATI!! ➔ ANDA ADA MASALAH SAKIT LUTUT & MAK AYAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH YANG SAMA? ➔ SUDAH CUBA PELBAGAI UBAT TAPI MASIH SAKIT LUTUT ? - Susah untuk bergerak ?
- Solat terpaksa duduk ?
- Sedih melihat kesengsaraan ibubapa kita ?

Testimoni:
►"Salam saya nak order lagi #prokas ada lagi tak? Mak saya dah boleh berdiri semula untuk solat . Tiap2 malam dah mampu berjemaah di masjid "
- amirul ahmad ►" gembira sangat , selepas guna #prokas , ayah sy dh boleh tahiyat akhir dengan sempurna . sebelum ini ayah terpaksa menahan sakit masa tahiyat akhir "
- Pn Sarah ►" alhamdulillah , lepas guna pro kas, suami saya dh mudah bangun untuk solat sujud , setiap rasa ringan dan x sakit lg , macam ajaib je baru guna 3 hari , semua dengan
kehendak-Nya " -Pn Zaiton ►" Ayah saya selalu sakit pinggang sebab menoreh getah dan berkebun , lepas pakai pro kas 7 hari , sakit2 pinggang dh lega . Mak saya pun pakai bila rasa lenguh2 badan " - Amran Jasmy ►" husband i sapu pro kas dekat pergelangan tgn (dah lama sakit) , selalu nak gerak pun susah , lepas pakai prokas ni bila gerak2 dh x sakit "
- Pn Siti Sabariah
.
Untuk Tempahan Sila komen " SAYA NAK " DAN :
➔ Sms/Watsapp kod " PROKAS " ke 013 3368770
➔ Sms/Watsapp kod " PROKAS " ke 013 3368770
➔ Sms/Watsapp kod " PROKAS " ke 013 3368770

#prokas #ubatsakitsendilutut #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sayajualmurah #sayajual #health #futsal #testimoni #tempatanfest #badminton #penawarsakitlutut #penawarsakitsendi #lokalah #muscle #pain #gym #sakitlutut #sakitsendi #bangi #putrajaya #shahalam #malaysia

Seorang anak terharu bila dapat melihat ibunya kembali pulih berdiri solat seperti dulu.
.
➔ Sms/Whatsapp kod " PROKAS " ke 013 3368770
Kesan Seawal sapuan pertama!
500 % Berkesan Dan dijamin anda BERPUAS HATI!! ➔ ANDA ADA MASALAH SAKIT LUTUT & MAK AYAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH YANG SAMA? ➔ SUDAH CUBA PELBAGAI UBAT TAPI MASIH SAKIT LUTUT ? - Susah untuk bergerak ?
- Solat terpaksa duduk ?
- Sedih melihat kesengsaraan ibubapa kita ?

Testimoni:
►"Salam saya nak order lagi #prokas ada lagi tak? Mak saya dah boleh berdiri semula untuk solat . Tiap2 malam dah mampu berjemaah di masjid "
- amirul ahmad ►" gembira sangat , selepas guna #prokas , ayah sy dh boleh tahiyat akhir dengan sempurna . sebelum ini ayah terpaksa menahan sakit masa tahiyat akhir "
- Pn Sarah ►" alhamdulillah , lepas guna pro kas, suami saya dh mudah bangun untuk solat sujud , setiap rasa ringan dan x sakit lg , macam ajaib je baru guna 3 hari , semua dengan 
kehendak-Nya " -Pn Zaiton ►" Ayah saya selalu sakit pinggang sebab menoreh getah dan berkebun , lepas pakai pro kas 7 hari , sakit2 pinggang dh lega . Mak saya pun pakai bila rasa lenguh2 badan " - Amran Jasmy ►" husband i sapu pro kas dekat pergelangan tgn (dah lama sakit) , selalu nak gerak pun susah , lepas pakai prokas ni bila gerak2 dh x sakit "
- Pn Siti Sabariah
.
Untuk Tempahan Sila komen " SAYA NAK " DAN :
➔ Sms/Watsapp kod " PROKAS " ke 013 3368770
➔ Sms/Watsapp kod " PROKAS " ke 013 3368770
➔ Sms/Watsapp kod " PROKAS " ke 013 3368770

#prokas #ubatsakitsendilutut #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sayajualmurah #sayajual #health #futsal #testimoni #tempatanfest #badminton #penawarsakitlutut #penawarsakitsendi #lokalah #muscle #pain #gym #sakitlutut #sakitsendi #bangi #putrajaya #shahalam #malaysia
101 12 18 May, 2015
@pro_kas Profile picture

@pro_kas

Assalamualaikum dan selamat pagi.

Di sini admin kongsikan cara memohon kepada Allah s.w.t untuk mempermudahkan urusan melangsaikan segala hutang piutang kita semua.😊 Semoga kita hidup bebas daripada hutang dan segala jenis riba.☺ Semoga bermanfaat!

#####

FUNGSI PROKAS :
>Menyembuhkan Arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
>Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan/sakit sebab bersukan
>Menyembuhkan sakit sendi
>Menyembuhkan sakit tulang
>Menyembuhkan sakit otot
>Merawat terseliuh dan bekas kemalangan
>Menyelesaikan masalah kebas-kebas badan.

WhatsApp sekarang untuk pembelian

013-3368770
013-3368770
013-3368770
#prokas #sakitlutut #sakitsendi #sakitotot #sakittulang #sakitbelakang #sakitbahu #sakitsendilutut #sakitbadan #lenguhbadan #sakitkaki #sakitpinggang #sengallutut #bengkak #bengkaklutut #bengkakbadan #bersukan #bersenam #minyakprokas #minyaksakitlutut #minyaksakitsendi #minyaksakitotot #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sayajual #muscle #gym #fitness #workout

Assalamualaikum dan selamat pagi.

Di sini admin kongsikan cara memohon kepada Allah s.w.t untuk mempermudahkan urusan melangsaikan segala hutang piutang kita semua.😊 Semoga kita hidup bebas daripada hutang dan segala jenis riba.☺ Semoga bermanfaat!

#####

FUNGSI PROKAS :
>Menyembuhkan Arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
>Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan/sakit sebab bersukan
>Menyembuhkan sakit sendi
>Menyembuhkan sakit tulang
>Menyembuhkan sakit otot
>Merawat terseliuh dan bekas kemalangan
>Menyelesaikan masalah kebas-kebas badan.

WhatsApp sekarang untuk pembelian

013-3368770
013-3368770 
013-3368770 
#prokas #sakitlutut #sakitsendi #sakitotot #sakittulang #sakitbelakang #sakitbahu #sakitsendilutut #sakitbadan #lenguhbadan #sakitkaki #sakitpinggang #sengallutut #bengkak #bengkaklutut #bengkakbadan #bersukan #bersenam #minyakprokas #minyaksakitlutut #minyaksakitsendi #minyaksakitotot #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sayajual #muscle #gym #fitness #workout
118 3 3 December, 2015
@pro_kas Profile picture

@pro_kas

Assalamualaikum. Anda mengalami masalah sakit lutut? Ibu bapa ada masalah solat berdiri? Sentiasa berasa lenguh badan bila melakukan aktiviti harian? Prokas adalah penyelesaian kepada masalah anda.

Dibawah diterangkan mengenai Fungsi dan ciri-ciri prokas.

FUNGSI PROKAS :
>Menyembuhkan Arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
>Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan/sakit sebab bersukan
>Menyembuhkan sakit sendi
>Menyembuhkan sakit tulang
>Menyembuhkan sakit otot
>Merawat terseliuh dan bekas kemalangan
>Menyelesaikan masalah kebas-kebas badan

CIRI-CIRI PRO Kas:
✶ 30ml ✶ Tahan average 2 bulan
✶ 100 % BAHAN SEMULAJADI
✶ DIJAMIN HALAL
✶ PRODUK BUMIPUTRA
✶ DIPROSES DI KILANG BERSTATUS GMP
✶ Produk tidak merbahaya
✶ Sesuai untuk semua lapisan umur

WhatsApp sekarang untuk pembelian

013-3368770
013-3368770
013-3368770
#prokas #sakitlutut #sakitsendi #sakitotot #sakittulang #sakitbelakang #sakitbahu #sakitsendilutut #sakitbadan #lenguhbadan #sakitkaki #sakitpinggang #sengallutut #bengkak #bengkaklutut #bengkakbadan #bersukan #bersenam #minyakprokas #minyaksakitlutut #minyaksakitsendi #minyaksakitotot #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sayajual #muscle #gym #fitness #workout

Assalamualaikum. Anda mengalami masalah sakit lutut? Ibu bapa ada masalah solat berdiri? Sentiasa berasa lenguh badan bila melakukan aktiviti harian? Prokas adalah penyelesaian kepada masalah anda.

Dibawah diterangkan mengenai Fungsi dan ciri-ciri prokas.

FUNGSI PROKAS :
>Menyembuhkan Arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
>Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan/sakit sebab bersukan
>Menyembuhkan sakit sendi
>Menyembuhkan sakit tulang
>Menyembuhkan sakit otot
>Merawat terseliuh dan bekas kemalangan
>Menyelesaikan masalah kebas-kebas badan

CIRI-CIRI PRO Kas:
✶ 30ml ✶ Tahan average 2 bulan
✶ 100 % BAHAN SEMULAJADI
✶ DIJAMIN HALAL
✶ PRODUK BUMIPUTRA
✶ DIPROSES DI KILANG BERSTATUS GMP
✶ Produk tidak merbahaya
✶ Sesuai untuk semua lapisan umur

WhatsApp sekarang untuk pembelian

013-3368770
013-3368770 
013-3368770 
#prokas #sakitlutut #sakitsendi #sakitotot #sakittulang #sakitbelakang #sakitbahu #sakitsendilutut #sakitbadan #lenguhbadan #sakitkaki #sakitpinggang #sengallutut #bengkak #bengkaklutut #bengkakbadan #bersukan #bersenam #minyakprokas #minyaksakitlutut #minyaksakitsendi #minyaksakitotot #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #sayajual #muscle #gym #fitness #workout
106 0 3 December, 2015