#uitmpalam Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #uitmpalam and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
33 minutes
Average like
9.7
Average comment
0.3
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@fantashe Profile picture

@fantashe

FLORAL DRESS

PRICE
1 PCS RM39 | 2 PCS RM75 | 3 PCS RM100
Inc Postage

MEASUREMENT DETAIL
Dada: 34 inci (stretch till 38 inci)
Pinggang: 40 inci
Pinggul: 46 inci
Labuh: 56 inci (utk ketinggian 167 cm ke bawah)
Free size: Fits XS till small L

MATERIAL
Cotton Crepe (Sejuk dan Flowy)

HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot & Whatsapp 0149500964

OR

2⃣ Screenshot & Click the link at my bio 💞

#jaketdenim #jaketdenimmurah #dressrayamurah #dressjalanjalan #dresslabuh #dresspreggy #dresspregnant #dressmurah #dresscantik #dressmaxi #dressbungabunga #longdress #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sayajualmurah #uitmdengkil #uitmmachang #uitmjasin #uitmjengka #uitmraub #uitmarau #uitmkualapilah #uitmshahalam #uitmpalam #uitmpretty #upsi #ukm #uia #usm #utm

FLORAL DRESS

PRICE
1 PCS RM39 | 2 PCS RM75 | 3 PCS RM100
Inc Postage

MEASUREMENT DETAIL
Dada: 34 inci (stretch till 38 inci)
Pinggang: 40 inci
Pinggul: 46 inci
Labuh: 56 inci (utk ketinggian 167 cm ke bawah)
Free size: Fits XS till small L

MATERIAL
Cotton Crepe (Sejuk dan Flowy)

HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot & Whatsapp 0149500964

OR

2⃣ Screenshot & Click the link at my bio 💞

#jaketdenim #jaketdenimmurah #dressrayamurah #dressjalanjalan #dresslabuh #dresspreggy #dresspregnant #dressmurah #dresscantik #dressmaxi #dressbungabunga #longdress #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sayajualmurah #uitmdengkil #uitmmachang #uitmjasin #uitmjengka #uitmraub #uitmarau #uitmkualapilah #uitmshahalam #uitmpalam #uitmpretty #upsi #ukm #uia #usm #utm
1 0 1 hour ago
@fantashe Profile picture

@fantashe

FLORAL DRESS

PRICE
1 PCS RM39 | 2 PCS RM75 | 3 PCS RM100
Inc Postage

MEASUREMENT DETAIL
Dada: 34 inci (stretch till 38 inci)
Pinggang: 40 inci
Pinggul: 46 inci
Labuh: 56 inci (utk ketinggian 167 cm ke bawah)
Free size: Fits XS till small L

MATERIAL
Cotton Crepe (Sejuk dan Flowy)

HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot & Whatsapp 0149500964

OR

2⃣ Screenshot & Click the link at my bio 💞

#jaketdenim #jaketdenimmurah #dressrayamurah #dressjalanjalan #dresslabuh #dresspreggy #dresspregnant #dressmurah #dresscantik #dressmaxi #dressbungabunga #longdress #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sayajualmurah #uitmdengkil #uitmmachang #uitmjasin #uitmjengka #uitmraub #uitmarau #uitmkualapilah #uitmshahalam #uitmpalam #uitmpretty #upsi #ukm #uia #usm #utm

FLORAL DRESS

PRICE
1 PCS RM39 | 2 PCS RM75 | 3 PCS RM100
Inc Postage

MEASUREMENT DETAIL
Dada: 34 inci (stretch till 38 inci)
Pinggang: 40 inci
Pinggul: 46 inci
Labuh: 56 inci (utk ketinggian 167 cm ke bawah)
Free size: Fits XS till small L

MATERIAL
Cotton Crepe (Sejuk dan Flowy)

HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot & Whatsapp 0149500964

OR

2⃣ Screenshot & Click the link at my bio 💞

#jaketdenim #jaketdenimmurah #dressrayamurah #dressjalanjalan #dresslabuh #dresspreggy #dresspregnant #dressmurah #dresscantik #dressmaxi #dressbungabunga #longdress #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sayajualmurah #uitmdengkil #uitmmachang #uitmjasin #uitmjengka #uitmraub #uitmarau #uitmkualapilah #uitmshahalam #uitmpalam #uitmpretty #upsi #ukm #uia #usm #utm
3 0 1 hour ago
@fantashe Profile picture

@fantashe

FLORAL DRESS

PRICE
1 PCS RM39 | 2 PCS RM75 | 3 PCS RM100
Inc Postage

MEASUREMENT DETAIL
Dada: 34 inci (stretch till 38 inci)
Pinggang: 40 inci
Pinggul: 46 inci
Labuh: 56 inci (utk ketinggian 167 cm ke bawah)
Free size: Fits XS till small L

MATERIAL
Cotton Crepe (Sejuk dan Flowy)

HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot & Whatsapp 0149500964

OR

2⃣ Screenshot & Click the link at my bio 💞

#jaketdenim #jaketdenimmurah #dressrayamurah #dressjalanjalan #dresslabuh #dresspreggy #dresspregnant #dressmurah #dresscantik #dressmaxi #dressbungabunga #longdress #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sayajualmurah #uitmdengkil #uitmmachang #uitmjasin #uitmjengka #uitmraub #uitmarau #uitmkualapilah #uitmshahalam #uitmpalam #uitmpretty #upsi #ukm #uia #usm #utm

FLORAL DRESS

PRICE
1 PCS RM39 | 2 PCS RM75 | 3 PCS RM100
Inc Postage

MEASUREMENT DETAIL
Dada: 34 inci (stretch till 38 inci)
Pinggang: 40 inci
Pinggul: 46 inci
Labuh: 56 inci (utk ketinggian 167 cm ke bawah)
Free size: Fits XS till small L

MATERIAL
Cotton Crepe (Sejuk dan Flowy)

HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot & Whatsapp 0149500964

OR

2⃣ Screenshot & Click the link at my bio 💞

#jaketdenim #jaketdenimmurah #dressrayamurah #dressjalanjalan #dresslabuh #dresspreggy #dresspregnant #dressmurah #dresscantik #dressmaxi #dressbungabunga #longdress #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sayajualmurah #uitmdengkil #uitmmachang #uitmjasin #uitmjengka #uitmraub #uitmarau #uitmkualapilah #uitmshahalam #uitmpalam #uitmpretty #upsi #ukm #uia #usm #utm
2 0 1 hour ago
@sobella.nh Profile picture

@sobella.nh

🍯SOBELLA HONEY GOLD SERUM 🍯

Sobella Honey Gold Serum ni boleh 👇🏻
🐝Mengecilkan liang pori
🐝Mencerahkan kulit
🐝Menegangkan kulit 🐝Melembapkan kulit
🐝Memudarkan parut jerawat
.
Berminat boleh terus klik link, http://www.wasap.my/60137610089/sobella
.
#babysobella #sobellahoneygoldserum #sobellalipmatte #sobella #sobellaeyeshadow #sobellasolawa #sobellawonderblush #sobellasquad #sobellalovers #sobellabeauty #sobellakosmetik #sobellafriendshipedition #sobellaliptint #sobellafruitliptint #sobellakl #sobellabeautykualalumpur #sobellacosmetics #sobellapuncakalam #sobellabangsar #sobellaklsentral #sobellakgbaru #sobellahkl #sobellakepalabatas #sobellakedah #sobellapulaupinang #sobellashahalam #uitmpuncakalam #uitmpalam

🍯SOBELLA HONEY GOLD SERUM 🍯

Sobella Honey Gold Serum ni boleh 👇🏻
🐝Mengecilkan liang pori
🐝Mencerahkan kulit
🐝Menegangkan kulit 🐝Melembapkan kulit
🐝Memudarkan parut jerawat
.
Berminat boleh terus klik link, http://www.wasap.my/60137610089/sobella
.
#babysobella #sobellahoneygoldserum #sobellalipmatte #sobella #sobellaeyeshadow #sobellasolawa #sobellawonderblush #sobellasquad #sobellalovers #sobellabeauty #sobellakosmetik #sobellafriendshipedition #sobellaliptint #sobellafruitliptint #sobellakl #sobellabeautykualalumpur #sobellacosmetics #sobellapuncakalam #sobellabangsar #sobellaklsentral #sobellakgbaru #sobellahkl #sobellakepalabatas #sobellakedah #sobellapulaupinang #sobellashahalam #uitmpuncakalam #uitmpalam
0 0 7 hours ago
Wonder blush sobella memudahkan kerja makeup lebih senang dan cepat utk keluar . Pipi akan kelihatan lebih cantik bila apply blusher sobella .

Nk pipi gojes haruslah wonder blush sobella 😍😍 Berminat boleh terus klik link, http://www.wasap.my/60137610089/sobella
.
#babysobella #sobellahoneygoldserum #sobellalipmatte #sobella #sobellaeyeshadow #sobellasolawa #sobellawonderblush #sobellasquad #sobellalovers #sobellabeauty #sobellakosmetik #sobellafriendshipedition #sobellaliptint #sobellafruitliptint #sobellakl #sobellabeautykualalumpur #sobellacosmetics #sobellapuncakalam #sobellabangsar #sobellaklsentral #sobellakgbaru #sobellahkl #sobellakepalabatas #sobellakedah #sobellapulaupinang #sobellashahalam #uitmpuncakalam #uitmpalam
0 0 7 hours ago
@sobella.nh Profile picture

@sobella.nh

EYESHADOW SOBELLA 2 MINIT ✅ Eyeshadow dalam bentuk stick yang mudah dipakai
✅ Sesuai untuk semua jenis make up
✅ Warna yang pigmented
✅ Mudah dibawa ke mana mana sahaja
✅ Tahan lama
✅ Senang di blend
✅ Tak berdebu
.
Berminat boleh terus klik link, http://www.wasap.my/60137610089/sobella
.
#babysobella #sobellahoneygoldserum #sobellalipmatte #sobella #sobellaeyeshadow #sobellasolawa #sobellawonderblush #sobellasquad #sobellalovers #sobellabeauty #sobellakosmetik #sobellafriendshipedition #sobellaliptint #sobellafruitliptint #sobellakl #sobellabeautykualalumpur #sobellacosmetics #sobellapuncakalam #sobellabangsar #sobellaklsentral #sobellakgbaru #sobellahkl #sobellakepalabatas #sobellakedah #sobellapulaupinang #sobellashahalam #uitmpuncakalam #uitmpalam

EYESHADOW SOBELLA  2 MINIT ✅ Eyeshadow dalam bentuk stick yang mudah dipakai
✅ Sesuai untuk semua jenis make up
✅ Warna yang pigmented
✅ Mudah dibawa ke mana mana sahaja
✅ Tahan lama
✅ Senang di blend
✅ Tak berdebu
.
Berminat boleh terus klik link, http://www.wasap.my/60137610089/sobella
.
#babysobella #sobellahoneygoldserum #sobellalipmatte #sobella #sobellaeyeshadow #sobellasolawa #sobellawonderblush #sobellasquad #sobellalovers #sobellabeauty #sobellakosmetik #sobellafriendshipedition #sobellaliptint #sobellafruitliptint #sobellakl #sobellabeautykualalumpur #sobellacosmetics #sobellapuncakalam #sobellabangsar #sobellaklsentral #sobellakgbaru #sobellahkl #sobellakepalabatas #sobellakedah #sobellapulaupinang #sobellashahalam #uitmpuncakalam #uitmpalam
0 0 7 hours ago
@sobella.nh Profile picture

@sobella.nh

FRUIT LIPTINT by SOBELLA ni sangat-sangat best. Bau dia wangi giler, meresap di bibir, ada vitamin C, tahan 24jam, waterproof, warna yang sangat pigmented dan yang paling penting boleh bawa solat 😍
.
Bukan cantik je tapi ia jugak berfungsi untuk merawat bibir, menjadikan bibir kita tak kering dan tak merekah. Best ke tak best tu?
.
✅ Peach (Oren)
✅ Strawberry (Pink)
✅ Watermelon (Merah)
.
RM36 sahaja. .
Berminat boleh terus klik link, http://www.wasap.my/60137610089/sobella
.
#babysobella #sobellahoneygoldserum #sobellalipmatte #sobella #sobellaeyeshadow #sobellasolawa #sobellawonderblush #sobellasquad #sobellalovers #sobellabeauty #sobellakosmetik #sobellafriendshipedition #sobellaliptint #sobellafruitliptint #sobellakl #sobellabeautykualalumpur #sobellacosmetics #sobellapuncakalam #sobellabangsar #sobellaklsentral #sobellakgbaru #sobellahkl #sobellakepalabatas #sobellakedah #sobellapulaupinang #sobellashahalam #uitmpuncakalam #uitmpalam

FRUIT LIPTINT by SOBELLA ni sangat-sangat best. Bau dia wangi giler, meresap di bibir, ada vitamin C, tahan 24jam, waterproof, warna yang sangat pigmented dan yang paling penting boleh bawa solat 😍
.
Bukan cantik je tapi ia jugak berfungsi untuk merawat bibir, menjadikan bibir kita tak kering dan tak merekah. Best ke tak best tu?
.
✅ Peach (Oren)
✅ Strawberry (Pink)
✅ Watermelon (Merah)
.
RM36 sahaja. .
Berminat boleh terus klik link, http://www.wasap.my/60137610089/sobella
.
#babysobella #sobellahoneygoldserum #sobellalipmatte #sobella #sobellaeyeshadow #sobellasolawa #sobellawonderblush #sobellasquad #sobellalovers #sobellabeauty #sobellakosmetik #sobellafriendshipedition #sobellaliptint #sobellafruitliptint #sobellakl #sobellabeautykualalumpur #sobellacosmetics #sobellapuncakalam #sobellabangsar #sobellaklsentral #sobellakgbaru #sobellahkl #sobellakepalabatas #sobellakedah #sobellapulaupinang #sobellashahalam #uitmpuncakalam #uitmpalam
0 0 8 hours ago
@bougasbeautiejourney Profile picture

@bougasbeautiejourney

Uitm Puncak Alam

[Kenapa tak kita tak boleh try all products sekali gus?]
.
Kalau okay takpa but what if tetiba breakout? Macam mana nak detect product mana yg tak sesuai dgn kita? could be one of the products sesuai dengan kita but kita tak tau mana satu yg actually tak sesuai sebab kita try 2 3 products sekali gus
.
Introduce product one by one, contih kalau harini beli 3 product, try dulu satu minggu ni and macam tu la seterusnya. Ada faham ? 😁

[Kenapa tak kita tak boleh try all products sekali gus?]
.
Kalau okay takpa but what if tetiba breakout? Macam mana nak detect product mana yg tak sesuai dgn kita? could be one of the products sesuai dengan kita but kita tak tau mana satu yg actually tak sesuai sebab kita try 2 3 products sekali gus
.
Introduce product one by one, contih kalau harini beli 3 product, try dulu satu minggu ni and macam tu la seterusnya. Ada faham ? 😁
5 2 10 hours ago
@foodyzzz_alley.co Profile picture

@foodyzzz_alley.co

Dah lama tak update Chocojer kan. Jangan risau jualan Chocojar sis belum sendu lagi😆 Sebelum nak tido tu sis nak bagitahu Chocojar akan restock pada awal bulan oktober ni tau.

Korg yang hantu coklat tu Chocojar ni mmg pilihan terbaik! Coklat padu beb macam coklat mahal! Meleleh leleh dan tak muak tau! Banyak feedback positive dari customer yang dah try Chocojar ni.

Ape??? Tak percaya??? Kalau tak percaya meh try sebalang. Dah try nnt nanti jgn malu2 nak repeat order pulak okey!

Nanti sis update okey. Warga Shah Alam terutamanya sis boleh COD dgn korg ye. Nak selfpickup pun boleh. Yang jauh dont worry sis boleh post. Stay tune guys. Goodnite follower @foodyzzz_alley.co

#chocojarmurah #chochojarshahalam #chocojarviral #chcocojar #chocojarmalaysia #chocojarsedap #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam

Dah lama tak update Chocojer kan. Jangan risau jualan Chocojar sis belum sendu lagi😆 Sebelum nak tido tu sis nak bagitahu Chocojar akan restock pada awal bulan oktober ni tau.

Korg yang hantu coklat tu Chocojar ni mmg pilihan terbaik! Coklat padu beb macam coklat mahal! Meleleh leleh dan tak muak tau! Banyak feedback positive dari customer yang dah try Chocojar ni.

Ape??? Tak percaya??? Kalau tak percaya meh try sebalang. Dah try nnt nanti jgn malu2 nak repeat order pulak okey!

Nanti sis update okey. Warga Shah Alam terutamanya sis boleh COD dgn korg ye. Nak selfpickup pun boleh. Yang jauh dont worry sis boleh post. Stay tune guys. Goodnite follower @foodyzzz_alley.co

#chocojarmurah #chochojarshahalam #chocojarviral #chcocojar #chocojarmalaysia #chocojarsedap #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam
3 1 10 hours ago
@nenoscarf_ Profile picture

@nenoscarf_

Macam mana nak order??
.
.
Tekan jaa LINK di bio tuu atau whatsapp no nii 👉 017-5604684

Macam mana nak order??
.
.
Tekan jaa LINK di bio tuu atau whatsapp no nii 👉 017-5604684
1 1 11 hours ago
@nenoscarf_ Profile picture

@nenoscarf_

Nak order?? Tekan jaa LINK di bio atau whatsapp👉 017-5604684

Nak order?? Tekan jaa LINK di bio atau whatsapp👉 017-5604684
1 1 11 hours ago
@nenoscarf_ Profile picture

@nenoscarf_

Belanja video sikitt❤

Nak order? Tekan jaa LINK di bio atau whatsapp👉 017-5604684

Belanja video sikitt❤

Nak order? Tekan jaa LINK di bio atau whatsapp👉 017-5604684
1 1 12 hours ago
@famouscoconutshake Profile picture

@famouscoconutshake

Bandar Baru Saujana Utama Sungai Buloh

Reopened today after 4 days off due to bad air affected by haze.
.
Today’s schedule (21 Sept 2019):
Truck 1: Bandar Saujana Utama 11am-7pm
Truck 2: OFF
.
All our menus are blended from a fresh fruit, hence the taste may differ each time you purchase.
.
Contact 0126929721 for catering or events.
.
Our specialties:
•coconut•mango•banana•dragonfruit•
.
Vacancy: RM1500-1800 /month or MORE based on performance
.
Follow us on Instagram @famouscoconutshake / like us on Facebook Famous Coconut Shake
.
#coconut #coconutshake #coconutshakeklebang #banana #bananashake #bananamilkshake #mango #mangoshake #mangomilkshake #shahalam #foodtruck #food #truck #bandarpuncakalam #bpa #saujana #saujanautama #uitmpuncakalam #uitmpalam #wanted #foodporn #foodgasm #foodtruckfestival #foodtruckdataran #kerjakosong #vacancy #foodtruckmalaysia

Reopened today after 4 days off due to bad air affected by haze.
.
Today’s schedule (21 Sept 2019):
Truck 1: Bandar Saujana Utama 11am-7pm
Truck 2: OFF
.
All our menus are blended from a fresh fruit, hence the taste may differ each time you purchase.
.
Contact 0126929721 for catering or events.
.
Our specialties:
•coconut•mango•banana•dragonfruit•
.
Vacancy: RM1500-1800 /month or MORE based on performance
.
Follow us on Instagram @famouscoconutshake / like us on Facebook Famous Coconut Shake
.
#coconut #coconutshake #coconutshakeklebang #banana #bananashake #bananamilkshake #mango #mangoshake #mangomilkshake #shahalam #foodtruck #food #truck #bandarpuncakalam #bpa #saujana #saujanautama #uitmpuncakalam #uitmpalam #wanted #foodporn #foodgasm #foodtruckfestival #foodtruckdataran #kerjakosong #vacancy #foodtruckmalaysia
9 0 13 hours ago
@womenscarves_my Profile picture

@womenscarves_my

Helooo helooo, 👋🏻👋🏻
Hah sesiapa warga uitm puncak alam sini ??? 🤔
Kami dengan berbesar hati ingin mengumumkan bahawa mulai minggu hadapan,Dropship kami sudah berada di area Anda!! 😱😱 Jadi apa tunggu lagi, klik sahaja di link kami dan dropship kami akan hantar ke tempat anda! Hanya di dalam Uitm Puncak Alam sahaja ya Cod available sayang2 semua 😍. Agak2 di uni mana lagi ptt kami buat dropship kami ya? Sila comment di bawah mana tahuvlepas ni uni uollss pulak ad option COD ☺️ #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #uitmpalam #tudungbawal #bawalcotton #bawalcottonmurah

Helooo helooo, 👋🏻👋🏻
Hah sesiapa warga uitm puncak alam sini ??? 🤔
Kami dengan berbesar hati ingin mengumumkan bahawa mulai minggu hadapan,Dropship kami sudah berada di area Anda!! 😱😱 Jadi apa tunggu lagi, klik sahaja di link kami dan dropship kami akan hantar ke tempat anda! Hanya di dalam Uitm Puncak Alam sahaja ya Cod available sayang2 semua 😍. Agak2 di uni mana lagi ptt kami buat dropship kami ya? Sila comment di bawah mana tahuvlepas ni uni uollss pulak ad option COD ☺️ #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #uitmpalam #tudungbawal #bawalcotton #bawalcottonmurah
4 0 15 hours ago
@custome_tshirt_murah Profile picture

@custome_tshirt_murah

Dalam proses melenyek baju untk team asam pedas pandan..baju dgn makanan sama pergi pedasnyaa...
.
RM8.50* ( 100 helai keatas )
RM9.50* ( 50 helai keatas )
RM10.00* ( 30 helai keatas )
😱😱
. . ☎ Untuk pertanyaan, WHATSAPP :
Instagram : @custome_tshirt_murah
CALL/SMS : +011 3293 5799
✈️ : Penghantaran seluruh Malaysia, Brunei & Singapore
.
#AbalCollection #CustomeMade #CustomeTermurah #AnythingCouldBeCustome #iklanonline #instashopmalaysia #visiting #follow4follow #cetakbaju #printingbaju #tshirt #tshirtprinting #printingtshirtmurah #tshirtkonvoi #lokalah #uitm #uitmpalam #uitmshahalam #uitmlendu #uitmmachang #b #uitmkualapilah #happy #photooftheday #instagood #love #beutiful #tbt

Dalam proses melenyek baju untk team asam pedas pandan..baju dgn makanan sama pergi pedasnyaa...
.
RM8.50* ( 100 helai keatas )
RM9.50* ( 50 helai keatas )
RM10.00* ( 30 helai keatas )
😱😱
. . ☎ Untuk pertanyaan, WHATSAPP : 
Instagram : @custome_tshirt_murah
CALL/SMS : +011 3293 5799
✈️ : Penghantaran seluruh Malaysia, Brunei & Singapore
.
#AbalCollection #CustomeMade #CustomeTermurah #AnythingCouldBeCustome #iklanonline #instashopmalaysia #visiting #follow4follow #cetakbaju #printingbaju #tshirt #tshirtprinting #printingtshirtmurah #tshirtkonvoi #lokalah #uitm #uitmpalam #uitmshahalam #uitmlendu #uitmmachang #b #uitmkualapilah #happy #photooftheday #instagood #love #beutiful #tbt
15 0 15 hours ago
@enigma_ve Profile picture

@enigma_ve

Uitm Puncak Alam

[ #YELLOWFILE ] 20/9/2019 ; CSR at Pusat Jagaan Amal Asyura🏡 [ #storymorienigma] [ #Enigma ]
Special thanks to all eventgers who participate in #EventgersDoGood! 🧡——————————————————————————
Stay tuned for next project! 🔥[ #ENIGMAMULTIMEDIACREW ]
🔺[ Creating Legacy ] ——————————————————————————
#Enigma #events #eventgers #uitm #uitmpalam #aems #legacy #world #malaysian #fbmuitm #uitmstudent #ceritaenigma #no1canfigurethemout

[ #YELLOWFILE ] 20/9/2019 ; CSR at Pusat Jagaan Amal Asyura🏡 [#storymorienigma] [ #Enigma ]
Special thanks to all eventgers who participate in #EventgersDoGood! 🧡——————————————————————————
Stay tuned for next project! 🔥[ #ENIGMAMULTIMEDIACREW ]
🔺[ Creating Legacy ] ——————————————————————————
#Enigma #events #eventgers #uitm #uitmpalam #aems #legacy #world #malaysian #fbmuitm #uitmstudent #ceritaenigma #no1canfigurethemout
62 2 16 hours ago
@clouds21st Profile picture

@clouds21st

Nak belajar ambil stock sendiri dari direct seller china ?
Join class kami 22 SEPT ahad ini 3 web direct seller china kami berikan kepada anda dan beberapa part bonus yang lain.
3 web direct seller china itu adalah.
1. Web agent direct seller china
2. Web direct seller china
3. Web membeli barang copy ori

Dan part bonus yg lain.iaitu
1. 58 id wechat seller copy ori
2. 20 idea barang yang boleh dijual
4. Tips mula menjual shoppe
5. Tips menjual di ig.
6. Dan cara membeli barang dari 1688 mengunakan agent. .

WHATSAPP 01157525705 SEKARANG

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootdd #food

Nak belajar ambil stock sendiri dari direct seller china ? 
Join class kami 22 SEPT ahad ini 3 web direct seller china kami berikan kepada anda dan beberapa part bonus yang lain. 
3 web direct seller china itu adalah. 
1. Web agent direct seller china
2. Web direct seller china
3. Web membeli barang copy ori

Dan part bonus yg lain.iaitu
1. 58 id wechat seller copy ori
2. 20 idea barang yang boleh dijual
4. Tips mula menjual shoppe
5. Tips menjual di ig. 
6. Dan cara membeli barang dari 1688 mengunakan agent. .

WHATSAPP 01157525705 SEKARANG

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootdd #food
5 0 16 hours ago
@clouds21st Profile picture

@clouds21st

Jom, buat income sambil belajar. Saya juga dulu student seperti anda. Jual barang preorder dari china tanpa modal.
Yang penting usaha sejauh mana nak cari duit tu. Semua di hujung jari sahaja. Jangan jadikan alasan untuk berjaya dan dapatkan duit lebihan setiap bulan.
Jom belajar ambil stock dari china tanpa pegang stock pun. Just promote je. yuran RM70 je seumur hidup.
Whatsapp 01157525705 untuk join class 22 SEPT ini.

Nak belajar ambil stock sendiri dari direct seller china ?
Join class kami 22 SEPT hari ni. . 3 web direct seller china kami berikan kepada anda dan beberapa part bonus yang lain.
3 web direct seller china itu adalah.
1. Web agent direct seller china
2. Web direct seller china
3. Web membeli barang copy ori

Dan part bonus yg lain.iaitu
1. 58 id wechat seller copy ori
2. 20 barang yang bileh dijual
3. Cara seller wechat pay
4. Cara menjual di shoppe
5. Tips menjual di ig.
6. Dan cara membeli barang dari 1688 mengunakan agent. .

WHATSAPP 01157525705 SEKARANG

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes

Jom, buat income sambil belajar. Saya juga dulu student seperti anda. Jual barang preorder dari china tanpa modal. 
Yang penting usaha sejauh mana nak cari duit tu. Semua di hujung jari sahaja. Jangan jadikan alasan untuk berjaya dan dapatkan duit lebihan setiap bulan. 
Jom belajar ambil stock dari china tanpa pegang stock pun. Just promote je. yuran RM70 je seumur hidup. 
Whatsapp 01157525705 untuk join class 22 SEPT ini.

Nak belajar ambil stock sendiri dari direct seller china ? 
Join class kami 22 SEPT  hari ni. . 3 web direct seller china kami berikan kepada anda dan beberapa part bonus yang lain. 
3 web direct seller china itu adalah. 
1. Web agent direct seller china
2. Web direct seller china
3. Web membeli barang copy ori

Dan part bonus yg lain.iaitu
1. 58 id wechat seller copy ori
2. 20 barang yang bileh dijual
3. Cara seller wechat pay
4. Cara menjual di shoppe
5. Tips menjual di ig. 
6. Dan cara membeli barang dari 1688 mengunakan agent. .

WHATSAPP 01157525705 SEKARANG

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes
5 0 16 hours ago
@vintagebyla Profile picture

@vintagebyla

Hi! We are happy to deliver the value for you. So harini kami bercadang untuk memberi 1 random blouse percuma untuk sesiapa yang purchase 1 blouse atau skirt. Bayar untuk satu barang tapi dapat dua barang. Rezeki korang lah nampaknya.

1. Pilih blouse/skirt pilihan anda
2. COD (Uitm Puncak Alam)/Postage
3. Kami akan randomly pick blouse free untuk anda
4. Style it for your gram 🥰

Happy shopping😊

#rimauempire
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah

Hi! We are happy to deliver the value for you. So harini kami bercadang untuk memberi 1 random blouse percuma untuk sesiapa yang purchase 1 blouse atau skirt. Bayar untuk satu barang tapi dapat dua barang. Rezeki korang lah nampaknya.

1. Pilih blouse/skirt pilihan anda
2. COD (Uitm Puncak Alam)/Postage
3. Kami akan randomly pick blouse free untuk anda
4. Style it for your gram 🥰

Happy shopping😊

#rimauempire 
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah
6 0 16 hours ago
@teawany_ Profile picture

@teawany_

KAMI MENERIMA TEMPAHAN MAJLIS KERAMAIAN & KENDURI KAHWIN
========================= Apa yang best tentang AIR BALANG 👌🏻Air kami menggunakan R.O Water & dimasak
👌Rasa pekat memikat dan terpikat ........................... Hubungi atau wasap📲
AIR BALANG
Cik Wani 01123078670

http://www.wasap.my/601123078670/OrderAirBalang
#puncakalam #kualaselangor #uitmpalam #uitmpuncakperdana #bandarsaujanautama #shahalam #sgbuloh #airbalangselangor #airbalang #airbalangselangor #airbalangshahalam #airbalangkenduri #jomkahwin #kendurikahwin #tunang #countryhomes #airsedap #tehais #tehijau #tehijauthai #greentea #auntea #matcha #greenteathailand #puncakalamfasa3 #puncakalamfasa2 #palam #uitmpalam #tembikai #watermelon #tembikaifresh

KAMI MENERIMA TEMPAHAN MAJLIS KERAMAIAN & KENDURI KAHWIN
========================= Apa yang best tentang AIR BALANG 👌🏻Air kami menggunakan R.O Water & dimasak
👌Rasa pekat memikat dan terpikat ........................... Hubungi atau wasap📲
 AIR BALANG
Cik Wani 01123078670

http://www.wasap.my/601123078670/OrderAirBalang 
#puncakalam #kualaselangor #uitmpalam #uitmpuncakperdana #bandarsaujanautama #shahalam #sgbuloh #airbalangselangor #airbalang #airbalangselangor #airbalangshahalam #airbalangkenduri #jomkahwin #kendurikahwin #tunang #countryhomes #airsedap #tehais #tehijau #tehijauthai #greentea #auntea #matcha #greenteathailand #puncakalamfasa3 #puncakalamfasa2 #palam #uitmpalam #tembikai #watermelon #tembikaifresh
33 2 18 hours ago
@maleqs_cuisine Profile picture

@maleqs_cuisine

Jempol, Negeri Sembilan, Malaysia

Thank you so much @mhaaballoon sebab selalu order nasi kukus dan ayam goreng berempah dengan @maleqs_cuisine 😍
.
Gaiss kalau korang nak abg delivery sampai depan pintu rumah, boleh terus whatsapp +6019 647 6818!

Thank you so much @mhaaballoon sebab selalu order nasi kukus dan ayam goreng berempah dengan @maleqs_cuisine 😍
.
Gaiss kalau korang nak abg delivery sampai depan pintu rumah, boleh terus whatsapp +6019 647 6818!
10 1 19 hours ago
@kekasih.haizahanirah Profile picture

@kekasih.haizahanirah

Kekasih kami live WHI kui 12.30tghri khamis haritu .. .
.
Kekasih dah viral 1 msia kenai dah .. Bende kalau xbest xkan viral kan , mesti la best , padu , tegap , padat bila pakai kt bibiaq tu truih confident level 10/10 ...
.
.
Bukan ckp saja mmg btui , xcaya mai try beli 1 box dulu .. Xmahai pon hampa , 1 box dpt 2 lipmatte RM 39 jaaa ..
.
. #Kekasihhq #teamkekasihjerung #kekasihedisicekelat #cekelat
#themelvinscircle #kekasihjiwaraga #lipmattekekasih #kekasihpuncakalam #kekasihipoh #stokiskekasihpuncakalam #kekasihuitmpuncakalam #agentwanted #dropshipwanted #sayajuaikekasih #sayajuailipmatte #lipmattemurah #kekasihbymelvin #kekasihjiwaraga #uitmpalam #uitmpuncakperdana #hillpark #kapar #meru #klang #jeram #lipmattemurah #kekasihmelvin #kekasihbymelvin #teamkekasihyanti

Kekasih kami live WHI kui 12.30tghri khamis haritu .. .
.
Kekasih dah viral 1 msia kenai dah .. Bende kalau xbest xkan viral kan , mesti la best , padu , tegap , padat bila pakai kt bibiaq tu truih confident level 10/10 ...
.
.
Bukan ckp saja mmg btui , xcaya mai try beli 1 box dulu .. Xmahai pon hampa , 1 box dpt 2 lipmatte RM 39 jaaa ..
.
.  #Kekasihhq #teamkekasihjerung  #kekasihedisicekelat #cekelat
#themelvinscircle #kekasihjiwaraga #lipmattekekasih #kekasihpuncakalam #kekasihipoh #stokiskekasihpuncakalam #kekasihuitmpuncakalam #agentwanted #dropshipwanted #sayajuaikekasih #sayajuailipmatte #lipmattemurah #kekasihbymelvin #kekasihjiwaraga #uitmpalam #uitmpuncakperdana #hillpark #kapar #meru #klang #jeram #lipmattemurah #kekasihmelvin #kekasihbymelvin #teamkekasihyanti
6 0 19 hours ago
@rabiatul_aliah Profile picture

@rabiatul_aliah

E X C L U S I V E K H A T | 𝓜𝓲𝓷𝓲 𝓵𝓸𝓿𝓮
.
Alahai so sweet customer yg request Exclusive Khat ni untuk pujuk Cayang dy 😘
.
Nampak simple and sweet je design ni kan 😊
.
Kalau korang takk tahu nak bagi hadiah ape nak bagi untuk orang kawin/ member punye birthday gift, or hadiah untuk yang tersayang, jom cuci mata di @rabiatul_aliah . kita ada Khat Exclusive pelbagai design modern n terkini 😍
.
Dont worry Khat kami akan sentiasa up to date, SEMOGA SENI KHAT INI TAK LAPUK DEK HUJAN , TAK LEKANG DEK PANAS 💋 .
Macam mana nak order?
1. Screen Shot design yang awak minat. Max 3 design.
2. Click link di bio and wasap trus sis kayh 🥰
.
#khatkualaselangor #khattanjongkarang #senikhat #hadiahmurah #hadiahpengantin #uitmpalam #hadiahbirthdaymurah #hadiahgraduation #hadiahcomel

E X C L U S I V E  K H A T | 𝓜𝓲𝓷𝓲 𝓵𝓸𝓿𝓮
.
Alahai so sweet customer yg request Exclusive Khat ni untuk pujuk Cayang dy 😘
.
Nampak simple and sweet je design ni kan 😊
.
Kalau korang takk tahu nak bagi hadiah ape nak bagi untuk orang kawin/ member punye birthday gift, or hadiah untuk yang tersayang, jom cuci mata  di @rabiatul_aliah . kita ada Khat Exclusive pelbagai design modern n terkini 😍
.
Dont worry Khat kami akan sentiasa up to date, SEMOGA SENI KHAT INI TAK LAPUK DEK HUJAN , TAK LEKANG DEK PANAS 💋 .
Macam mana nak order?
1. Screen Shot design yang awak minat. Max 3 design.
2. Click link di bio and wasap trus sis kayh 🥰
.
#khatkualaselangor #khattanjongkarang #senikhat #hadiahmurah #hadiahpengantin #uitmpalam #hadiahbirthdaymurah #hadiahgraduation #hadiahcomel
34 0 20 hours ago
@vintagebyla Profile picture

@vintagebyla

Vintage Blouse
.
Left
Size : fit to L
Price : RM10 .

Right
Size : S to M
Price : RM10

Happy shopping😊

#rimauempire
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah

Vintage Blouse
.
Left 
Size : fit to L
Price : RM10 .

Right 
Size : S to M
Price : RM10

Happy shopping😊

#rimauempire 
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah
9 0 20 hours ago
@vintagebyla Profile picture

@vintagebyla

Vintage Blouse
.
Left
Size : M
Price : RM10 .

Right
Size : fit to L
Price : RM10 .

Happy shopping😊

#rimauempire
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah

Vintage Blouse
.
Left 
Size : M
Price : RM10 .

Right 
Size : fit to L
Price : RM10 .

Happy shopping😊

#rimauempire 
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah
3 0 20 hours ago
@vintagebyla Profile picture

@vintagebyla

Vintage Blouse
.
Left
Size : fit to L
Price : RM10 .

Right
Size : fit to L
Price : RM10 .

Happy shopping😊

#rimauempire
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah

Vintage Blouse
.
Left 
Size : fit to L
Price : RM10 .

Right 
Size : fit to L
Price : RM10 .

Happy shopping😊

#rimauempire 
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah
4 0 20 hours ago
@vintagebyla Profile picture

@vintagebyla

Vintage Blouse
.
Left
Size : L
Price : RM10 .

Right
Size : M
Price : RM10

Happy shopping😊

#rimauempire
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah

Vintage Blouse
.
Left 
Size : L
Price : RM10 .

Right 
Size : M
Price : RM10

Happy shopping😊

#rimauempire 
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah
7 0 20 hours ago
@vintagebyla Profile picture

@vintagebyla

Vintage Blouse
.
Left
Size : fit to M
Price : RM10 .

Right (SOLD OUT)
Size : fit to L
Price : RM10

Happy shopping😊

#rimauempire
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah

Vintage Blouse
.
Left 
Size : fit to M
Price : RM10 .

Right (SOLD OUT)
Size : fit to L
Price : RM10

Happy shopping😊

#rimauempire 
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah
5 0 20 hours ago
@vintagebyla Profile picture

@vintagebyla

Vintage Blouse
.
Left
Size : fit to L
Price : RM10 .

Right
Size : M
Price : RM10 .

Happy shopping😊

#rimauempire
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah

Vintage Blouse
.
Left 
Size : fit to L
Price : RM10 .

Right 
Size : M
Price : RM10 .

Happy shopping😊

#rimauempire 
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah
7 0 20 hours ago
@vintagebyla Profile picture

@vintagebyla

Vintage Blouse
.

Left
Size : XS to S
Price : RM10 .
.
Right
Size : L
Price : RM10

Happy shopping😊

#rimauempire
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah

Vintage Blouse
.

Left 
Size : XS to S
Price : RM10 .
.
Right 
Size : L
Price : RM10

Happy shopping😊

#rimauempire 
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah
15 0 20 hours ago
@vintagebyla Profile picture

@vintagebyla

Vintage Blouse
.
Left
Size : S to M
Price : RM10 .
.
Right
Size : M
Price : RM10

Happy shopping😊

#rimauempire
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah

Vintage Blouse
.
Left 
Size : S to M
Price : RM10 .
.
Right 
Size : M
Price : RM10

Happy shopping😊

#rimauempire 
#Vintageclothing
#skirt
#blouse
#cod
#uitmpalam
#bundlemurah
3 0 20 hours ago

Top #uitmpalam posts

@jufrijamal Profile picture

@jufrijamal

Uitm Puncak Alam

SOUND ON‼️🔉🔉 EXPOSE PIXEL MONTAGE @xposepixel
Hi. You’re invited to our EXPOSE PIXEL DEGREEE SHOW. The exhibition will be held at WHITEBOX PUBLIKA on 12-13 January 2019 from 8am-6pm. It is a photography exhibits Final Year Project of Creative Photomedia Students from UiTM Selangor Campus Puncak Alam.
.
The showcase features 4 different major in the field of photography which is Commercial Photography, Visual Journalism, Art Photography and Motion and Video Project.
.
#exposepixel #uitmdihatiku
#uitmpalam
#artanddesignuitm

SOUND ON‼️🔉🔉 EXPOSE PIXEL MONTAGE @xposepixel 
Hi. You’re invited to our EXPOSE PIXEL DEGREEE SHOW. The exhibition will be held at WHITEBOX PUBLIKA on 12-13 January 2019 from 8am-6pm. It is a photography exhibits Final Year Project of Creative Photomedia Students from UiTM Selangor Campus Puncak Alam.
.
The showcase features 4 different major in the field of photography which is Commercial Photography, Visual Journalism, Art Photography and Motion and Video Project.
.
#exposepixel #uitmdihatiku 
#uitmpalam 
#artanddesignuitm
741 69 30 December, 2018
@nrsyafz Profile picture

@nrsyafz

Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC), UiTM Shah Alam

BBA Hons Business Economics 🌸. #thanksmom #thanksdad thanks @yatulmua for make up today 🙆🏻‍♀️ #uitmshahalam #uitmpalam

BBA Hons Business Economics 🌸. #thanksmom #thanksdad  thanks @yatulmua for make up today 🙆🏻‍♀️ #uitmshahalam #uitmpalam
841 44 25 March, 2019
@shhhahidan Profile picture

@shhhahidan

Somehow, i really enjoyed this moment.
Thank you bradah for being part of it @mhmd.zhd 🤜🏼🤛🏻
#mdsduniabaru
#mdsrevolusi
#uitmpalam
#gengbiru
#tingkalakatingkating
#tbskitbohh

Somehow, i really enjoyed this moment. 
Thank you bradah for being part of it @mhmd.zhd 🤜🏼🤛🏻
#mdsduniabaru 
#mdsrevolusi 
#uitmpalam
#gengbiru
#tingkalakatingkating
#tbskitbohh
191 8 22 hours ago
@hijaukuning Profile picture

@hijaukuning

NAK MESIN TOPUP MACAM 7ELEVEN ?? .
.
✔ Boleh print topup 24jam
✔ Boleh topup ke semua telco yg ada
✔ Boleh print resit pembayaran bil air, elektrik, astro & dll
✔ Mudah untuk dibawa kemana sahaja
✔ FREE 1 roll kertas
✔ Pakai bateri (cas)
✔ TIADA YURAN bulanan (💯 milik anda)
.
✅ TAK NAK BELI MESIN PUN BOLEH
✅ Boleh jual topup RELOAD ke semua telco
✅ Boleh jual topup PIN
✅ Boleh bayar bil AIR, ELEKTRIK, POSTPAID, ASTRO & dll
✅ Guna untuk diri sendiri JIMAT
✅ Jual dapat UNTUNG
.
.
🌸 Daftar AGENT TOPUP dapat UNTUNG lagi
🌸 Bila ada downline akan dapat KOMISYEN lagi setiap hari ahad 😎
.
.
❗ Yuran daftar bayar sekali sahaja seumur hidup (tiada yuran bulanan)
❗ MODAL jualan terpulang kepada anda. MINIMA RM10 & KEATS
❗ UNTUNG kalau di simpan, boleh cecah RIBUAN RINGGIT 💰
.
.
Berminat nak join #DealerTopup ??
📲 Whatsapp 👇
.
0124756541
0124756541
0124756541
.
.
@pendaftar_agent_topup
@pendaftar_agent_topup
@pendaftar_agent_topup
.
.
.
#agenttopup #topup #jomdaftar #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapbolehjoin #uitm #uitmmerbok #uitmpalam #uitmshahalam #uitmperlis #uitmpenang #uitmterengganu #uitmkelantan #uitmperak #uitmmelaka #uitmnegerisembilan #uitmjohor #uitmpahang #uitmsabah #uitmsarawak #politeknik #ktpm #sekolahrendah #sekolahmenengah

NAK MESIN TOPUP MACAM 7ELEVEN ?? .
.
✔ Boleh print topup 24jam
✔ Boleh topup ke semua telco yg ada
✔ Boleh print resit pembayaran bil air, elektrik, astro & dll
✔ Mudah untuk dibawa kemana sahaja
✔ FREE 1 roll kertas
✔ Pakai bateri (cas)
✔ TIADA YURAN bulanan (💯 milik anda)
.
✅ TAK NAK BELI MESIN PUN BOLEH
✅ Boleh jual topup RELOAD ke semua telco
✅ Boleh jual topup PIN
✅ Boleh bayar bil AIR, ELEKTRIK, POSTPAID, ASTRO & dll
✅ Guna untuk diri sendiri JIMAT
✅ Jual dapat UNTUNG
.
.
🌸 Daftar AGENT TOPUP dapat UNTUNG lagi
🌸 Bila ada downline akan dapat KOMISYEN lagi setiap hari ahad 😎
.
.
❗ Yuran daftar bayar sekali sahaja seumur hidup (tiada yuran bulanan)
❗ MODAL jualan terpulang kepada anda. MINIMA RM10 & KEATS
❗ UNTUNG kalau di simpan, boleh cecah RIBUAN RINGGIT 💰
.
.
Berminat nak join #DealerTopup ??
📲 Whatsapp 👇
.
0124756541
0124756541
0124756541
.
.
@pendaftar_agent_topup
@pendaftar_agent_topup
@pendaftar_agent_topup
.
.
.
#agenttopup#topup#jomdaftar#yuranmurah#sekaliseumurhidup#sesiapbolehjoin#uitm#uitmmerbok#uitmpalam#uitmshahalam#uitmperlis#uitmpenang#uitmterengganu#uitmkelantan#uitmperak#uitmmelaka#uitmnegerisembilan#uitmjohor#uitmpahang#uitmsabah#uitmsarawak#politeknik#ktpm#sekolahrendah#sekolahmenengah
1,441 25 1 September, 2018
Alright, done for today . 😂 . #graduationday🎓 #uitmpalam #uitmshahalam
713 19 25 March, 2019
@mia_qalisha Profile picture

@mia_qalisha

Fakulti Perakaunan Uitm Puncak Alam

🔥 YURAN PENDAFTARAN 🔥
.
. 📢 Yuran Pendaftaran bayar sekali sahaja seumur hidup. Tiada tarikh luput. Boleh upgrade bila2 masa jika mahu.
. .
📝 Makin tinggi level pakej daftar, makin tinggi keuntungan jualan!
.
📱 Jualan topup adalah secara:
.
👉 Hangout (Android wajib ada)
👉 FB Messenger
👉 Telegram 👉 SMS (hanya back-up sahaja)
.
.
💻 Caranya jualan sangat mudah. Hanya perlu tekan dan taip sahaja nombor yang ingin ditopupkan mengikut cara jualan topup masing2.
.
📟 Dalam 5-10saat topup tu akan masuk terus ke H/P pelanggan mengikut jenis telco masing2. .
Untuk Siapa Bisnes TOPUP ini?
.
UNTUK SEMUA! .
Siapapun, darimanapun dan dari latar belakang apapun boleh jalankan bisnes mudah ini :
> Pelajar
> Guru
> Artis
> Buruh
> Penjual online
> Penjual kedai > Ibu suri rumah
> Internet Marketer
> Penulis / Blogger
> Nurse
> Penganggur
> Siapapun yang ada HP dan ingin menjadikan HP menjadi MESIN WANG dan MESIN MANFAAT. . .
.
Jom cepat daftar jangan sia siakan peluang emas ini. .
.
Tekan link ws di bio sya untuk details 😊
.
.
.
#agenttopup #topup #jomdaftar #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapbolehjoin #uitm #uitmmerbok #uitmpalam #uitmshahalam #uitmperlis #uitmpenang #uitmterengganu #uitmkelantan #uitmperak #uitmmelaka #uitmnegerisembilan #uitmjohor #uitmpahang #uitmsabah #uitmsarawak #politeknik #ktpm #sekolahrendah #sekolahmenengah

🔥 YURAN PENDAFTARAN 🔥
.
. 📢 Yuran Pendaftaran bayar sekali sahaja seumur hidup. Tiada tarikh luput. Boleh upgrade bila2 masa jika mahu.
. .
📝 Makin tinggi level pakej daftar, makin tinggi keuntungan jualan!
.
📱 Jualan topup adalah secara:
.
👉 Hangout (Android wajib ada)
👉 FB Messenger
👉 Telegram 👉 SMS (hanya back-up sahaja)
.
.
💻 Caranya jualan sangat mudah. Hanya perlu tekan dan taip sahaja nombor yang ingin ditopupkan mengikut cara jualan topup masing2.
.
📟 Dalam 5-10saat topup tu akan masuk terus ke H/P pelanggan mengikut jenis telco masing2. .
Untuk Siapa Bisnes TOPUP ini?
.
UNTUK SEMUA! .
Siapapun, darimanapun dan dari latar belakang apapun boleh jalankan bisnes mudah ini :
> Pelajar
> Guru
> Artis
> Buruh
> Penjual online
> Penjual kedai > Ibu suri rumah
> Internet Marketer
> Penulis / Blogger
> Nurse
> Penganggur
> Siapapun yang ada HP dan ingin menjadikan HP menjadi MESIN WANG dan MESIN MANFAAT. . .
.
Jom cepat daftar jangan sia siakan peluang emas ini. .
.
Tekan link ws di bio sya untuk details 😊
.
.
.
#agenttopup#topup#jomdaftar#yuranmurah#sekaliseumurhidup#sesiapbolehjoin#uitm#uitmmerbok#uitmpalam#uitmshahalam#uitmperlis#uitmpenang#uitmterengganu#uitmkelantan#uitmperak#uitmmelaka#uitmnegerisembilan#uitmjohor#uitmpahang#uitmsabah#uitmsarawak#politeknik#ktpm#sekolahrendah#sekolahmenengah
600 12 29 June, 2019